FARMEN OG PARADISEFEST

Hei dere!

Nok en gang ble det et par dager uten blogging. De siste dagene har virkelig gått i hundre, og jeg har holdt på med alt fra innspillinger til finalefest. Jeg trodde ikke disse dagene skulle bli så hektiske, så jeg hadde satt av tid til blogging. Dessverre tok ting lenger tid en planlagt, og da måtte jeg heller vente til jeg fikk tid med bloggen. Jeg skjønner at folk kan mene at jeg ikke tar jobben min seriøst, altså bloggen fordi jeg i kanskje ikke blogger hver eneste dag. Da kan jeg jo bare si at bloggen er ikke min eneste jobb. Jeg gjør tv, andre samarbeid og ikke minst prøver å utvikle nye ting. Det tar også masse tid, på samme måte som bloggen. Jeg vil ikke at bloggen skal bli noe jeg ser på som stress, men heller noe jeg ser frem i mot å gjøre. Et sånt forhold har jeg til bloggen nå, og det hadde jeg ikke for ett år siden. MEN jeg skal bli flinkere til å ta med Ipaden rundt, og blogge fra den. Nå som blogg.no har fått et nytt oppsett, så går det å blogge fra Ipad. Den skal bli tatt med i veska fremover, slik at jeg kan få blogget mellom slagene. Det eneste kjipe med det nye oppsettet er at det er problemer hele tiden.. I går fikk jeg ikke logget meg inn, og i dag har jeg slitt med å få lastet opp bilder. Det er så irriterende.. Jeg håper de problemene snart fikses, for det skjer så ofte.

De siste dagene har derimot vært veldig fine, så jeg tenkte nå å ta dere gjennom disse dagene. Fortelle om hva jeg har gjort, og vise frem litt bilder (som tok to timer å laste opp:))..

SØNDAG

Søndagen startet med masse jobb. Jeg hadde en god del ting som skulle sendes inn, og også masse annet som måtte fikses. Jeg satt seriøst så lenge med en greie, og jeg ble så frustrert over at jeg ikke fikk det til. Jeg vil at ting skal gå fort, og når det ikke gjør det blir jeg ganske irritert. Dette satt jeg med en god stund før det plutselig var tid for finalefesten til Farmen. Det var så hyggelig å se de andre igjen, for flere av de har jeg ikke sett siden vi var på gården. Det var masse presse til stedet, så det ble en ganske rolig kveld for min del. Plutselig ble man dratt inn i en livesending, og da vil man jo ikke være full liksom. Haha! Jeg koste meg hvert fall veldig! Så må jeg jo så klart gratulere Tiril. Herregud, for en jente! Hun er så rå, og jeg er så imponert over alt hun kan. Jeg unnet henne virkelig den seieren♡

 

Jeg har fått ekstremt mange spørsmål om hvor denne røde dressen er fra. Den er fra Zara, og den kostet til sammen under 1000kr. Jeg synes den er SÅ fin!

MANDAG

På mandagen startet jeg med en innspilling til noe jeg tror blir superkult. Jeg ante ikke hva vi skulle gjøre der, så jeg var litt skeptisk. Heldigvis gikk det bra, og jeg tror det blir veldig morsomt. Jeg vet ikke helt om jeg kan fortelle hva det er til enda, men når det nærmer seg skal jeg si ifra. Deretter var det rett hjem for å fikse seg, og så måtte jeg hoppe i en taxi til premierefesten til Paradise Hotel. Altså, ENDELIG har det startet. Jeg har hørt så mye kult om denne sesongen, så jeg gleder meg skikkelig til å følge med videre. Jeg tror det er en ganske crazy gjeng med i år, så det må jo nesten bli bra. Jeg koste meg så mye denne kvelden, og hadde det veldig gøy. Vi endte på Heidis med en gjeng, og avsluttet kvelden der. Utrolig nok, så tok jeg INGEN bilder på premierefesten. Det er vel kanskje et bevis på at jeg hadde det veldig morsomt, haha!

De to siste dagene derimot har ikke vært så morsomme. Jeg begynte å føle meg dårlig da jeg var hos Sofie i går, og sånn fortsatte kvelden. Nå føles det ut som at jeg har hatt tidenes treningsøkt, for hele kroppen gjør så vondt. Jeg hadde endelig blitt frisk igjen, også skjer dette. Jeg er så lei! Jeg skal så mye fremover, og jeg har absolutt ikke tid til å være syk. Derfor skal jeg holde meg inne resten av dagen, og samme skal jeg gjøre imorgen. Jeg reiser til Bergen på fredag, og da vil jeg helst føle meg bra. Likevel har jeg fått vært i noen møter de to siste dagene, men nå skal det slappes av. Vi blogges senere, for da tenkte jeg å fortelle dere om hva jeg skal fremover. Ææ, jeg skal så mye gøy!

 

3 kommentarer
    1. Hei

      Kan du være så snill å svare på hvor du har kjøpt de gullssmykkene? Et av de har du på her på finale/ premierefesten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg