ET NYTT PROSJEKT

Hei, og god morgen dere♡

Herregud, i går hadde jeg et så spennende møte. Jeg har et nytt prosjekt på gang nå, og jeg elsker det. Jeg har virkelig lyst til å skrike det ut med en gang, men heldigvis kan jeg nok fortelle dere om det om et par måneder. Jeg kan jo si så mye om at jeg skal gi ut noe nytt snart, og jeg tror dere kommer til å elske det. Eller jeg gjør det hvert fall! Det er sånne ting som dette jeg liker å gjøre, når jeg får være med på prosesser og komme med egne tanker. Jeg jobber med en så fin gjeng med dette prosjektet, og de vet akkurat hva jeg liker. De er i tillegg så greie å jobbe med, og jeg er så takknemlig for at de gir meg så mange muligheter.

Akkurat nå skal jeg ned til byen en tur, og deretter skal jeg til Drammen. Senere i dag skal jeg møte Sofie som jeg har savnet så mye! Jeg gleder meg til å høre om New York turen, og ikke minst spise cheetos. Haha! Vi jentene som dro til LA sammen i fjor ble helt avhengig av det, og jeg får litt hver gang Sofie har vært på tur. Jeg fikk med meg nå at hun hadde handlet inn en god del, så jeg skal spise det med god samvittighet.

Forresten.. Jeg må få booket meg en tur til frisøren snart. Håret mitt ser virkelig ikke bra ut nå, og jeg prøver å redde det med lillasjampo i blant for å få det litt kaldere. Jeg lurer derfor på hva dere mener jeg burde gjøre. Jeg vil fortsatt være blond, men jeg vurderer kanskje litt mørkere? Da mener jeg kanskje litt mørkere striper. Eller så går jeg for det kalde, blonde jeg pleier å ha, for da vet jeg jo at jeg blir fornøyd. Hva tenker dere?

9 kommentarer
    1. Du hadde blitt veldig fin med litt mørkere tone i det😊. Ikke med for mye gyllent i, men i en beige tone. Det hadde vært super fint😊
      Kjempe klem fra Jeanette

    2. Prøv noe nytt(mørkere), du er ung og rik!
      Blir du ikke forbøyd forandrer du det bare igjen, ikke overtenk så mye.

    3. Et spørsmål hvorfor er egentlig du og Isabelle ikke så veldig mye sammen lenger dere har sykt bra videoer på deres egen kanal men enda bedre sammen elsker dere/deg love u 💕 ❤️

    4. Mørk blond hadde vært kjempe fint! Syntes helt ærlig at håret ditt ikke er fint fordi du tar ikke så vare på det. Når du går rundt med ettervekst hele tiden så er det bedre å gå til naturlig 🙂

    5. Definitivt gå for samme som før, ikke noe mørkere. Hvorfor stripe det mørkere når du vil ha det kaldt ?? Dessuten blir det fort nok gyllent. Desto mer om du striper det mørkere.

    6. Digger bloggen din!! Men hvorfor blogger du så sjeldent, holder nesten aldri det du lover på når det kommer ut videoer og sjeldent svarer på komme tarer? Er vel ingen vits i å love noe du ikke holder.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg