Måtte dette skje nå??

Hallo dere!

Herregud, denne dagen her blir virkelig ikke som planlagt. I dag skulle jeg egentlig i et møte og deretter gjøre to intervjuer. Gjett hvem som har blitt syk? Jeg.. Jeg merket det allerede på dagen i går, og jeg følte meg virkelig ikke bra. Jeg kaldsvettet, hadde skikkelig tørrhoste og kroppen verket. Derfor måtte jeg utsette dagens planer i går kveld, for jeg skjønte at dette ikke ville gå over i løpet av natta. En rar greie er at jeg ikke har vært syk siden Farmen. Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg hadde jo planer om å fjerne mandlene mine. Jeg slet skikkelig med halsbetennelse, og jeg hadde det nesten annenhver måned. Jeg hadde planer om å få snakket med en lege om operasjon av mandlene mine etter Farmen, men av en eller annen grunn har jeg vært helt frisk. Eller jeg hadde omgangssyken, men halsbetennelsen har forsvunnet helt! Og det er ikke halsbetennelse nå, for dette føles mer ut som en influensa. Immunforsvaret mitt ble nok MYE bedre inne på gården, og det er jeg så glad for nå. Jeg som var syk hele tiden før.. Derfor føles det litt kjipt at jeg er syk nå, men jeg satser på at det gir seg fort. Jeg har jo tross alt bursdag om fem dager.

Ellers så tipper jeg dere kanskje vil ha en oppdatering på leiligheten? Aleks og jeg dro på IKEA i går, og vi kjøpe faktisk en del nytt. Det var jo egentlig ikke planen, men vi fant så mye billig og fint. Jeg kjøpte blant annet et spisebord til 298kr. Hvor sykt?? Etter en snakk med pappa skjønte vi begge at det ville være en ekstremt stor jobb å male alle møbler. Derfor blir de gamle møblene solgt, og vi er allerede godt i gang med å skru opp de nye møblene. Jeg tror leiligheten min kommer til å bli så fin nå! Etterpå kommer broren min for å hente den gamle sofaen og bordet, imorgen kommer det en maler for å male noen vegger og på kvelden skal vi hente den nye sofaen min. Den er så fin, så jeg gleder meg til den står klar. Og ja, jeg filmer forresten! Jeg fikk ikke filmet så mye i går, i og med at jeg følte meg ganske dårlig. Jeg skal prøve litt i dag, så får vi håpe det blir bra.

Nå skal jeg få ryddet litt, for leiligheten er KAOS nå. Det er papp overalt, og halve kommoden ligger i en haug av deler. Ah, det eneste som er stress er å bygge opp alle disse møblene. Jeg tror kanskje jeg må få broren min til å hjelpe oss litt, haha! Ellers skal jeg bruke dagen på å slappe av, og bli frisk. Jeg har absolutt ikke tid til å være syk nå..

27 kommentarer

Siste innlegg