Endelig hjemme

Hei dere♡

Nå er jeg endelig kommet meg til Oslo igjen, og det er så deilig å skulle være litt hjemme. I det siste har det jo vært en del reising, og nå trenger jeg seriøst det å kunne være litt i leiligheten min igjen. Dagen i går gikk i ett, og det ble så mye stress og styr. Vi sjekket inn en time før flyet skulle gå, og vi fikk sjokk da vi så sikkerhetskontrollen. Det var så lang kø, og de hadde kun et sånn bånd til å legge veskene på i sikkerhetskontrollen. Vi ble derfor litt stresset etterhvert, for det tok jo så lang tid. Da det endelig var vår tur så vi at det sto gate closing, og vi hadde gate lengst bort. Selvfølgelig ble både Isabelle og min bag stoppet, så vi måtte stå der enda litt til. Da vi fikk veskene måtte vi bare spurte bort til gaten. Problemene stoppet ikke der, for da vi skulle sjekke inn så jeg at Aleksander hadde bestilt flybilletter i sitt navn til meg. Jeg håpte på at det skulle gå greit, men da vi kom til gaten ble jeg selvfølgelig stoppet. Jeg fortalte det som det var, at Aleksander hadde vært logget inn på sin Norwegianbruker og at han fikk ikke byttet navn på reisende. Heldigvis gikk det bra, og jeg fikk kommet meg på flyet rett før gaten stengte. Altså, for et stress! 

Nå er jeg veldig glad for å være hjemme, og hjemme er det alltid mye som skjer. Nå skal jeg først i et møte, så skal jeg møte fine Julie fra årets sesong av Paradise, og så skal Isabelle og jeg filme noe med Topp. Jeg tror dette blir en veldig koselig og fin dag, og jeg gleder meg til å se Julie igjen♡ Nå skal jeg redigere det siste av dagens video, og så må jeg komme meg ut døren. VI blogges!

 Processed with VSCO with s2 preset

19 kommentarer
    1. Oi, jobber på flyplass selv og at de tillot deg å reise på hans navn er veldig alvorlig og absolutt ikke lov! Grunnen er at det da blir hans navn i passasjerlistene og ikke ditt, så si om feks noe skjedde ( styrtet elns) så hadde man ikke vist at du var på flyet.
      Men godt at alt gikk fint for din del!

    2. Hæregud du kan ikke skrive sånt det er gør stykt tenk om ho blir lei seg det er jo nesten nett mobbing 😢du skulle ikke ha hat snapshat du er sikkert 7 år å det er alt for lite du må værtfall være 12 år for å ha snapshat👻du er sikelig slem mot Matine 😠.

    3. Kan du ikke skrive enda en gang at du ble stoppet på flyplassen. Vi fikk det ikke med oss de 16 gangene du la det ut…..🤨

    4. Synes det blir veldig mye unødvendig spam på Snapchat av samme blogg innlegget om og om igjen… Opptil 2-4 repitisjon av samme innlegget, vet du vil vi skal inn å lese og at lesertall er viltig men begynner å bli ganske irriterende om det skal være sånn. Burde holde med ett

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg