MINE FAVORITTER♡

Heei dere!

Jeg spurte om litt bloggtips i dag, og tusen takk for alle tips♡ Jeg tok en times powernap og våknet opp skikkelig forkjølet. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig at man sovner frisk, og etter en time våkner man opp helt tett i nesa? Jaja.. Det var forresten flere som ville at jeg skulle kommentere alt dramaet som foregår i bloggverdenen nå, og for å være helt ærlig orker jeg ikke blande meg inn i det. Jeg har sett videoene til alle som er involvert, og jeg begynner egentlig å bli litt lei. Kan man ikke bare være uenige? Det virker ikke som de kommer noe vei med det her uansett. Det er det eneste jeg vil si rundt den saken. Nå tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritter! 

MINE FAVORITTER

SMINKEPRODUKT

Denne er ekstremt vanskelig, for jeg har ikke et produkt som virkelig skiller seg ut. Jeg bruker enten masse sminke, eller ingenting. Om jeg må si noe, så må det nok bli serumet fra ByTerry. Det er vel egentlig ikke et sminkeprodukt, men man får en så fin glød med det. Jeg bruker det ofte, og da mest uten noen andre ting oppå. 

MAT

Jeg elsker mat, så her vil dere få en lang liste. Burger, salat, kjøttkaker, pasta, taco, brødskiver, sushi, alt med poteter osv. Jeg er veldig glad i mye forskjellig! 

DRIKKE

COLA, jeg elsker cola og jeg drikker cola hver eneste dag. Jeg er litt avhengig vil jeg tro. 

FILM

Noe dere kanskje ikke visste om meg, er at jeg aldri ser på filmer? Hver gang jeg prøver å se en film faller jeg helt ut, bortsett fra de gangene jeg er på kino. Jeg liker mye bedre å se på dokumentarer, og jeg synes det er mye mer spennende. Det verste jeg vet er filmer som Harry Potter og Twilight, filmer der ting ikke er ekte. Jeg har faktisk kun sett en halvtime av en Harry Potter film, og det er den kjedeligste halvtimen i mitt liv. Sorry til alle Harry Potter fans, haha!

SERIE

Her må jeg si enten Wahlgrens Värld, Paradise Hotel eller Kardashians. Jeg ser veldig lite på serier også, men disse tre seriene følger jeg med på. Kardashians har jeg falt litt ut av i det siste, men jeg pleier å se på det om det går på TV og jeg tilfeldigvis ser på TV. 

KLESPLAGG

Festdrakten min, og jeg vil gå med den hele tiden. Jeg skulle ønske at det var flere dager i året man kunne få brukt plagg som det. Jeg gleder meg hvertfall veldig mye til 17. mai, for da skal jeg endelig få tatt den på igjen. 

BLOGG

En liten funfact til er at jeg nesten ikke leser blogger. De eneste bloggene jeg klikker meg innom daglig er Sofie og Isabelle sine. Jeg sjekker også ofte Pilotfrue, men annet enn det leser jeg veldig sjeldent blogger. 

YOUTUBEKANAL

Her har jeg en god del favoritter. Jeg liker veldig godt Bianca Ingrosso, Lakidoris, Linn Ahlborg, Therese Lindgren og Jeffree Star!

GODTERI

Alt som er surt. Jeg elsker surt godteri, og gjerne så surt at jeg har vondt i munnen etterpå. Det finnes ikke noe bedre enn sure ting, og jeg skulle ønske utvalget på surt godteri var mye større. NAM! 

SPILL

Jeg har kun ett spill på telefonen min, og det har jeg spilt i over 2 år. Det heter Pineapple Pen, og det er egentlig et sykt teit spill. Jeg er avhengig, og jeg har kjøpt alle pennene og spart opp masse penger der. Haha! 

SANG

Her må jeg si Remind Me To Forget av KYGO, eller Mine av Bazzi. Mine minner meg så mye om Mexico, for Aleksander og jeg hørte på den hver gang vi kjørte opp til hotellet. Derfor blir jeg så glad når jeg hører den sangen. 

DRINK

Pornstar Martini!! Det er det eneste av alkohol jeg virkelig kan si at jeg liker. Jeg liker ikke når man smaker alkoholen, og det gjør man ikke på denne. Denne er skikkelig syrlig og smaker dødsgodt. 

 

 

 

 

27 kommentarer
    1. Virker ikke som om du har sett videoene når du spør om det ikke er mulig å være uenig. Er ikke det hele greia handler om engang, Raad har sagt at hun ikke bryr seg om selve uenigheten ang silikon, men det er det Kristin får frem at det er det det handler om. Selve greia handler om erting, mobbing osv – det at du og samtlige andre bloggere ikke skjønner det og faktisk står opp for hun som blir mobbet er idiotisk.

    2. Hei!:-)
      Så mange flotte favoritter, og tips faktisk😊
      Jeg elsker pinapple pen spillet! Du burde prøve Knife hit også, er ganske likt og jeg ble hvertfall avhengig av det også!
      Ha en fin kveld!

    3. Anonym: Derfor jeg mener det med uenigheten. Ene siden mener at hun har blitt mobbet, den andre siden mener de ikke har mobbet. De virker jo ikke komme frem til noe enighet her. Jeg synes absolutt ikke det er greit med mobbing, bare så det er sagt!

    4. Hei, dette er første gang jeg får lov til og sende en kommentar på bloggen din! Og mest sansynlig den siste også😢 Men jeg ville bare si at jeg elsker kanalen din og det du gjør! For og si det pent så bare d**t i de slemme kommentarene, jeg trur det bare er de som ikke har det bra og da lar det gå ut over deg eller noen av de andre youtuberne/bloggerne +flere. Jeg håper du leser denne!❤️❤️ Ilu

    5. Tja.. Bedre å la være å uttale seg om man ikke har satt seg ordentlig inn i saken, eventuelt ikke tør å velge side, tenker jeg. Virker som du bare nevner det for at fler skal klikke seg inn på bloggen. For hvordan kan man «bare være uenige» når det hele handler om at en person føler seg mobbet, og den andre parten nekter å unnskylde?

    6. Ingrid: Jeg har fått masse spørsmål om det her, og den saken her angår ikke meg. Derfor gidder ikke jeg lage noe store greier på bloggen min om det. Som jeg skrev lenger ned her, så synes jeg absolutt ikke mobbing er greit.

    7. Så fint innlegg, mere av dette❤️ Elsker deg sååå mye er din største fan!!💓😍 Du er fantastisk<3 du må bare gi blaffen i alle hatere, de skjønner ikke hvem de skriver til! For de skriver til Martine Lunde, den beste jenta i verden💓 stå på:)

    8. Hei❤️
      Kan du og Isabelle lage en grwu mens dere snakker om vennskap og gir tips om hva man kan gjøre når din/dine nærmeste venner har dolket meg i ryggen og bitcha meg skikkelig…. vil så gjerne høre deres mening og hjelp til hva jeg kan gjøre!! D går skikkelig dårlig og vet ikke hva jeg skal gjøre😭😭 hadde settet stor pris på d❤️

    9. Hei Martine! Ser at du svarer på noen kommentarer, men du har ikke svart på dette uansett hvor mange ganger jeg har spurt, så jeg prøver igjen. Kan du vise hvordan man sminker slik cateye look som du og Isabelle alltid hadde før? Slik med eyelineren i øyekroken 😊 såå fint!

    10. Jeg syntes det er både smart og riktig av deg og ikke uttale seg om bloggdramaet. Foresten er jeg enig med deg i alt av favoritter❤️ Enig med andre Maja der oppe. Når kommer neste yt video?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg