Langt, glansfullt, sunt og sterkt hår? JA TAKK!

ANNONSE

 Processed with VSCO with s2 preset

Hei dere! 

En aldri så liten anbefaling fra meg i dag, og det er produktet jeg har blogget om tidligere: Hair Luxious fra Good For Me! For de som ikke har lest de tidligere innleggene er dette piller jeg tar hver eneste dag for å styrke håret mitt slik at det blir sterkere og mer glansfullt. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Etter så lang tid i Mexico sier det seg selv at jeg hadde utrolig slitt hår og det å få fikset opp i det tok ikke bare én behandling hos frisøren. Det har tatt mange måneder med forsiktig behandling av håret, pluss så klart pillene fra Good For Me. Men det har jo ikke bare vært enkelt i og med at jeg har vært mye ute å reist og vært mye i sol og klorvann. 

Jeg skal komme med en liten innrømmelse til dere, og det var at da jeg kom hjem fra Mexico gikk jeg kun med håret i en flette. Håret mitt var så sinnsykt ødelagt, og det å gå med håret løst kunne jeg bare glemme. Det floket seg med en gang, og det ble aldri fint uansett hvor mye jeg prøvde. 

Se på det her.. Det var jo absolutt ikke fint, og selvom jeg gikk med det i en flette ble det flokete. Det var så slitt.. 

Nå derimot går jeg med håret løst hele tiden nesten. Disse pillene har funket som bare det, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har blitt så mye mer glansfullt og det brekker ikke slik som det gjorde for noen måneder siden. Det er helt sikkert fordi pillene er stappfulle av vitamin B som er veldig bra for håret! 

 Processed with VSCO with s2 preset

Det er sikkert fler enn meg som trenger en slik redning, og spesielt nå etter sommerferien! Klikk deg inn HER og bestill Hair Luxious du også, så kan du få like sterkt og glansfullt hår som meg!

9 kommentarer
    1. Hei eg går på dem samme og er utrolig fornøyd med dem eg og. Har et spørsmål, er det bedre å ta tablettene på dagen enn på kvelden eller er det samme når man tar dem ??

    2. Du er sååå nydelig Martine! Liker at du er naturlig og du behandler alle mennesker bra, uansett hvordan de ser ut. I forhold til Sraad som bare bryr seg om at vennene hennes skal være pene.

    3. Trodde ikke at det “gamle” håret ble pleiet av pillene? Trodde det var håret som vokser ut etter at du har tatt pillene

    4. Du vet at pillene kun har effekt på det nye håret og ikke det gamle? Hår er død materiale og kan ikke rettes opp i om det er slitt, kosttilskudd kan hjelpe det nye håret bli friskt og fint, men ikke slik du sier i denne reklamen. Ikke forvill deg med på slike samarbeid, du mister troverdigheten veldig :/
      Du er nydelig og gjør en god jobb allikevel, håper du aldri gir sipp på den fantastiske utstrålingen du har<3

    5. Det er så dårlig gjort å utnytte leserne sine på denne måten. Du vet at det er mange veldig unge jenter som følger deg og ser opp til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg