Ukens spørsmål 23

Hey!

Woho, endelig helg! Det er vel mange som er glad for det? Jeg gleder meg hvertfall veldig til helg, selvom jeg ikke har noen spesielle planer denne helgen. Over til ukens spørsmål♡

Krangler du med Sofie og Andrea nå etter puppekrangelen? Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har snakket masse med Sofie etter dette puppegreiene, men Andrea har jeg kun snakket med i kommentarfeltet mitt. 

Hva bruker du vanligvis på leppene? Nå for øyeblikker bruker jeg Jeffree Star sin Mannequin ganske mye. Ellers bruker jeg Honeylove fra Mac, og bortsett fra det bruker jeg lipglosser. 

Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa. Selve buksen er fra et merke som heter Morgan De Toi. Jeg har aldri sett det merket før i Norge, men jeg så det flere ganger i Spania. 

Har du og Aleksander diskutert fremtiden?  Hm, det spørs på hvilken måte du mener. Vi har selvfølgelig snakket om at vi en dag ønsker å flytte sammen, men mer enn det har vi ikke snakket noe rundt enda. 

Siden du er så redd for å blir gravid, hva ville du nå gjort om du ble gravid? Jeg aner faktisk ikke.. Jeg har absolutt ikke lyst til å skulle ta abort, og det er nettopp derfor jeg er så redd for å bli gravid nå. Aleksander og mitt sitt forhold er ganske ferskt, så det å skulle få barn er ikke i tankene enda. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg tror det er umulig å skulle svare på det før man er i en slik situasjon. Jeg har veldig lyst på barn, men ikke enda. 

Er du flink til å rense huden din? Åh, det er to spørsmål jeg hater å svare på. Det er om jeg er flink til å rense huden, og om hvordan jeg trener. Jeg er absolutt ikke flink til å rense huden min, og jeg bruker som regel bare en sminkeserviett til å ta den av. Jeg tar ansiktsmaske et par ganger i uken, men noe annet enn det gjør jeg ikke. Bortsett fra fuktighetskrem under sminken.. Jeg må bli flinkere med huden min, så om noen har noen bra tips til hudprodukter er det bare å legge igjen en kommentar. 

Er du redd for noen dyr? Jeg er ikke redd for noen dyr som vi har her i Norge, men jeg er redd for en del insekter. Jeg er dødsredd for edderkopper blant annet. Likevel har jeg holdt en tarantella, og dere aner ikke hvor stolt jeg er av det. Selvom det sikkert tok en time før jeg turte å ta på den da.. 

Hvem av jentene fra Paradise er du minst venn med? Jeg vil ikke si jeg er uvenn med noen fra Paradise, eller at jeg ikke ser på de som venner. Det er selvfølgelig noen man kommer bedre overens med, og sånn vil det alltid være. 

Kan du nevne tre ting du ikke liker med Aleksander? 1. Han klarer ikke sovne før ekstremt sent, og prøver å holde meg våken så lenge som mulig. 2. Han kan være veldig treig til å gjøre ting i blant. Om jeg ber han sette det han har brukt i oppvaskmaskinen skjer ikke det før etter et par timer. 3. Han skjærer tenner om natten, og det holder som regel meg våken. Haha! 

Har du et bilde av deg selv UTEN sminke? Hvis du blar nedover på bloggen min har jeg en haug av bilder uten sminke. Jeg håper ikke jeg må skrive det i innlegget hver gang jeg ikke har på sminke, for det å gå uten sminke er helt naturlig for meg. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hva hadde du gjort om Aleksander hadde vært utro? Jeg tror jeg hadde slått til han veldig hardt ( ;-)) ), også hadde jeg aldri snakket med han igjen. Jeg synes det å være utro er noe av det slemmeste man kan gjøre mot en annen, og man gjør ikke sånt mot folk man bryr seg om. Enten er man i et forhold og holder seg til den personen, eller så er man singel og gjør hva man vil. Enkelt og greit!

Hva var det beste med å komme hjem fra Paradise Hotel? Det beste var helt klart å få møte venner og familie igjen! Ellers var det veldig deilig å komme hjem til egen seng. 

Burde jeg melde meg på Paradise? Er det i det hele tatt et spørsmål?? JA! Meld deg på nå!! Jeg legger ved søknadskjemaet som dere finner HER

Sminker du deg hver dag eller er du komfortabel uten også? Jeg sminker meg når jeg føler for det, og det er vel kanskje 3-4 ganger i uken. Jeg elsker å gå uten sminke, og jeg er nok kanskje litt for komfortabel med å gå uten. Det er absolutt ikke krise for meg om jeg ikke får sminket meg en dag!

Fortalte du noen at du vant Paradise før det kom på TV? Ja, men bare til mamma og pappa. De var de eneste som visste at jeg vant, og jeg skal love dere at mange ble sjokkerte etter finalen. Det var egentlig ikke noe problem for meg å holde det hemmelig at jeg vant, og det var vel fordi jeg kunne snakke med Isabelle og Aleks om det. Jeg glemte nesten etterhvert at jeg hadde vunnet, så det var ikke noe jeg gikk mye rundt å tenkte på. 

Hva var det første du tenkte da du så Aleks? At han var den kjekkeste av guttene inne på hotellet, og at han var veldig min type gutt. I tillegg tenkte jeg at det kanskje kunne bli litt vanskelig for meg der inne med en sånn kjekkas, og ja det ble det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Har du noen gang tenkt på å være utro? Nei! Jeg tror jeg heller ville kappet av meg benet enn å være utro. 

Hvordan klarer du å se sånn ut uten å trene? Hm, jeg har nok bare en ganske høy forbrenning. Jeg tenker aldri over hva jeg spiser, og jeg spiser akkurat det jeg har lyst på. Nå skal det sies at jeg absolutt ikke har en trent kropp, og jeg tror ikke jeg hadde hatt vondt av litt trening og muskler. 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges!

 

18 kommentarer
    1. Jeg ville absolutt prøvd en av tonerne til emerginC! De fungerer superbra og fjerner ALT av sminkerester😍

    2. Åjsann, syns du det er ok at en jente slår til en gutt? For hvis vi ønsker likestilling så skal det sannelig gå begge veier. I et likestilt samfunn skal ingen slå uavhengig av kjønn, med mindre det er i selvforsvar. Det å faktisk si rett ut at du hadde slått hardt til han er rimelig sjokkerende, og slettes ikke greit. Det er akkurat like ille om du slo han, som om han slo deg. Så det der ble et litt drøyt utsagn.

    3. Hei Martine!
      kan du vær så snill og skrive et innlegg om dine tips til å få bedre selvtillit og hvordan du takler alt presset rundt deg. Sliter veldig med dårlig selvtillit og depresjon

    4. Gutter har større muskelmasse, og basically sterkere enn oss …. og det med likestilling når det kommer til absolutt alt må du bare chille ned på 🙂 gutter skal ikke slå jenter og sånn er det, og en jente pleier svært sjeldent å direkte BANKE en gutt, det er bare små slåing og det tror jeg ingen gutt dør av 🙂

    5. Så om noen hadde drept begge foreldrene dine så hadde du ikke slått personen fordi det er imot likestillingen? I noen situasjoner er det naturlig å reagere med slag uten at det skader likestillingen

    6. Kan ikke alle bare chille med de likestillingsgreiene? Ja det er viktig, men trenger ikke skrive det i hvert innlegg! Vi er ferdig med det liksom!
      Digger deg Martine! Du virker som ei fornuftig jente💘

    7. De lompene på My storyen din, hva er inni de? Kunne du lagt ut oppskrift? Eller svart meg her! Så veldig godt ut 😍

    8. Syns det er helt sykt at de fleste her syns det er greit at hun skriver at hun ville slått hardt til han. Hvordan i alle dager er det ok? Det er da like mye mishandling uansett hvem i forholdet slaget kommer fra. Det har ingenting å si at gutter av natur er sterkere enn jenter. Det betyr ikke at man har lov til å slå.

    9. For å rense huske din kan du bruke en annsiktrens fra cosmica eller en tea three rens fra the Body shop og du burde også bruke en ansiktsskrubb 2-4 ganger i uken og så har jeg et tips på en natt og dag krem de er fra cosmica. De gir mye fukt til huske og passer på porene de er fra cosmica du får kjøpt de på boots.!
      Love u💓💓

    10. Hei! Om alex gnisser tenner om natten burde han gå til tannlege og få en biteskinne, for han kan ødelegge tennene på sikt. Hilsen tannlegen 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg