• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 23.08.2017 - 20:02

  Langt, glansfullt, sunt og sterkt hår? JA TAKK!

   Processed with VSCO with s2 preset

  ANNONSE

  Hei dere! 

  En aldri så liten anbefaling fra meg i dag, og det er produktet jeg har blogget om tidligere: Hair Luxious fra Good For Me! For de som ikke har lest de tidligere innleggene er dette piller jeg tar hver eneste dag for å styrke håret mitt slik at det blir sterkere og mer glansfullt. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Etter så lang tid i Mexico sier det seg selv at jeg hadde utrolig slitt hår og det å få fikset opp i det tok ikke bare én behandling hos frisøren. Det har tatt mange måneder med forsiktig behandling av håret, pluss så klart pillene fra Good For Me. Men det har jo ikke bare vært enkelt i og med at jeg har vært mye ute å reist og vært mye i sol og klorvann. 

  Jeg skal komme med en liten innrømmelse til dere, og det var at da jeg kom hjem fra Mexico gikk jeg kun med håret i en flette. Håret mitt var så sinnsykt ødelagt, og det å gå med håret løst kunne jeg bare glemme. Det floket seg med en gang, og det ble aldri fint uansett hvor mye jeg prøvde. 

  Se på det her.. Det var jo absolutt ikke fint, og selvom jeg gikk med det i en flette ble det flokete. Det var så slitt.. 

  Nå derimot går jeg med håret løst hele tiden nesten. Disse pillene har funket som bare det, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har blitt så mye mer glansfullt og det brekker ikke slik som det gjorde for noen måneder siden. Det er helt sikkert fordi pillene er stappfulle av vitamin B som er veldig bra for håret! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det er sikkert fler enn meg som trenger en slik redning, og spesielt nå etter sommerferien! Klikk deg inn HER og bestill Hair Luxious du også, så kan du få like sterkt og glansfullt hår som meg!


  23.08.2017 - 19:33

  Video- Vi snakker om mensen, pupper og kviser

  Hei dere!

  Da er det endelig klart for ny girltalk igjen! Det er en stund siden sist, men nå har vi endelig fått laget en ny. Denne gangen snakker vi om puberteten og alt som kommer med det. Alt fra pupper, kviser, mensen, det å legge på seg osv. Denne videoen var skikkelig morsom å spille inn, og jeg er helt sikker på at vi kunne snakket rundt dette i sikkert to timer. 

  Jeg håper dere liker videoen♡ Gjerne abonner på kanalen våres som dere finner HER! Helt sykt at vi nærmer oss 40.000 nå, ææ! Husk også å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet!

  0rvwoPrSYMM


   


  23.08.2017 - 13:58

  Taxisjåføren kjørte meg ned i et parkeringshus for å kose

  Hey!

  Det virker som flere av dere liker når jeg forteller dere om historier som har skjedd i livet mitt. Derfor tenkte jeg å ha en liten storytime i dag!

  Det jeg skal fortelle dere nå er nok noe av det skumleste som noen gang har skjedd meg. Jeg var helt sikker på at noe alvorlig skulle skje.. Det her skjedde på 17. Mai i 2016. Vi hadde hatt det så gøy hele dagen. Vi hadde hatt champagnefrokost, vi hadde festet hele dagen, vært på hjemmefest og på kvelden dro vi ut. Byen stengte som vanlig klokken 3 på natten, og da bestemte vi oss for å dra på nach. På vei til nachet angret jeg, og bestemte meg heller for å dra hjem. De andre ville fortsatt på nach, så jeg hoppet inn i den første taxien jeg så. Det burde jeg aldri gjort.. Jeg var alt for vandt med å sette med i setet foran på grunn av jeg tok mye uber, og ubersjåfører vil at man skal sitte foran. Det er fordi de ikke har lov til å kjøre, så derfor vil de virke minst mulig mistenksomme om man sitter foran. Jeg satte meg foran i taxien, rett og slett fordi jeg alltid gjorde det med uber.

  Taxisjåføren spurte hvor jeg skulle, og jeg ga han adressen min. Etter rundt fem minutter merker jeg at vi kjører en helt annen vei. Jeg sa til han at jeg kunne forklare han veien, i og med at han kjørte feil. Han svarte da at vi skulle kjøre en annen vei fordi det skulle gå raskere. Etter kanskje to minutter igjen begynte han å skulle holde meg i hånden. Jeg skjønte ingenting, så jeg dro hånden til meg. Da tok han tak i hånden min igjen, og denne gangen hardere. Jeg ble redd og ba han bare slippe meg ut. Da kjørte han ned i et parkeringshus. Jeg spurte hva han skulle der, og da fikk jeg dette til svar, "jeg tenkte vi to kunne kose oss litt, og her nede vil ingen se oss". Jeg trodde først han tullet, men da jeg skjønte at han mente det fikk jeg panikk. Jeg dro opp døren og løp. Jeg tror muligens aldri jeg har løpt så fort før. Jeg måtte i tillegg løpe opp en lang bakke, og jeg var livredd for at han skulle kjøre etter meg. Jeg løp helt til jeg fant et sted jeg kunne gjemme meg, og tilslutt satte jeg meg i en bakgård. Da ringte jeg en venninne, og hun kom etter litt og hentet meg. Jeg hylgråt da hun kom, for jeg var virkelig kjemperedd.

  Dagen etter tenkte jeg at jeg måtte anmelde det her. Problemet var bare at jeg ikke visste hvilket taxiselskap det var i og med at jeg tok den første taxien jeg så. Jeg hadde ikke kvittering, jeg løp jo fra taxien uten å betale. Jeg hadde absolutt ingen opplysninger om taxien jeg kjørte. Jeg ringte likevel politiet for å høre om det var noe jeg kunne gjøre, men de mente det kunne være vanskelig. Derfor ga jeg bare opp med å finne ut hvem dette var.

  I ettertid var jeg kjemperedd for å ta taxi igjen. Nå tar jeg taxi, men om kvelden tar jeg det ikke alene. Jeg synes det er trist, for taxi var det jeg så på som den tryggeste måten å komme seg hjem fra byen på..


  22.08.2017 - 18:04

  Jeg samlet hele gjengen♡

  ANNONSE- SPONSET MIDDAG

  Hei dere!

  For noen dager siden fikk jeg ta med meg noen venner på en middag hos Olivia. Olivia er jo en av mine favorittrestauranter, så jeg ble utrolig glad da jeg fikk spørsmål om dette. Olivia er spesialist på parmaskinke, og det var nettopp derfor vi skulle dit. Vi skulle få smake på forskjellige retter med parmaskinke, og det her var midt i blinken for meg. Jeg elsker parmaskinke, og jeg spiser det så og si daglig på brødskiva. Så jeg samlet en gjeng for en koselig middag, og vi hadde det så hyggelig!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi fikk først servert forrett, og der blant annet var parmaskinken. Herregud, så god den var. Den smakte helt fantastisk, og jeg spiste meg egentlig mett på forretten. Jeg pleier ofte å spise parmaskinke fra pakningen, så dere kan tro jeg koste meg her med masse parmaskinke. NAM! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  "Prosciutto di Parma har et spesialistprogram som anerkjenner kokker og forhandlere verden over som har utmerket seg i håndteringen av verdens mest berømte skinke. Olivia Aker Brygge er en av spesialistene som Prosciutto di Parma har valgt ut". 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Om noen kunne tenkt seg å dra på Olivia for å spise, ville jeg absolutt anbefalt disse forrettene. Da får man mye forskjellig, og i tillegg får man parmaskinken. Dere kommer ikke til å angre, for den parmaskinken var så utrolig god. Får vann i munnen bare av å tenke på det!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Til hovedrett valgte alle litt forskjellig. Jeg klarte ikke bestemme meg, så Aleksander og jeg delte en salat og en pizza. Vi valgte min favorittpizza, den heter "Prosciutto Di Parma" og den er med parmaskinke den også. Uansett hvor jeg er og skal spise pizza må jeg ha med parmaskinke. Nam, Olivia sin er en av de beste!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Herregud som jeg koste meg denne kvelden! Fantastisk mat, og verdens beste gjeng♡ Tusen, tusen takk for at vi fikk komme til dere på Olivia Aker Brygge og smake på parmaskinken. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og gleder meg allerede til min neste tur dit. Jeg synes forresten det var så koselig å samle en stor gjeng for å spise, det må vi gjøre oftere. 

   

   


  22.08.2017 - 11:19

  Jeg vil ikke ha bilder av penisen din

  Hei dere! 

  Jeg har akkurat våknet, og jeg merket at jeg trengte litt ekstra søvn i dag. De siste dagene har jeg våknet alt for tidlig, og jeg har egentlig bare stresset rundt. I dag har jeg ikke avtaler før klokken to, så jeg har enda litt tid før jeg skal dra. Jeg ser skikkelig frem i mot denne dagen for jeg skal først på et spennende møte, så skal jeg møte Sofie og senere i dag skal jeg møte en annen venninne. Koselig!

  Forresten! I går da jeg scrollet gjennom filtrerte meldinger på facebook dukket det plutselig opp et bar bilder fra en fyr. Dette var altså bilder av penisen hans og han virket veldig fornøyd med å ha sendt meg disse bildene. Altså, helt seriøst. Hva skal jeg med bilder av en ukjent gutt sitt kjønnsorgan? Jeg husker før da jeg hadde åpen Snapchat fikk jeg sikkert ti slike bilder daglig fra forskjellige gutter. Jeg håper virkelig ikke noen av dere gutta tror vi jenter blir opphisset av å se bilde av en utovertiss. Det gjør hvertfall ikke jeg, og det kan jeg svare med sikkerhet fra sånn alle jenter jeg vet om også. Det er ikke sånn at jeg koser meg med et bilde av en guttetiss, så jeg hadde satt stor pris på om dere gutter som sender sånt heller sender det til noen som vil ha det. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg klarer ikke helt å skjønne tankegangen til disse guttene. Hvem i alle dager får for seg at "Nå skal jeg sende et bilde av tissen min til en person jeg ikke aner hvem er, eller som jeg aldri har snakket med". Disse guttene kan jo ikke være mye oppegående, for det er jo veldig spesielt. Jeg kan skjønne om noen sender det til kjæresten sin, men ikke til en helt ukjent person. Jeg vil hvertfall ikke ha bilde av en hårete tiss i min innboks! 

  Så ellers takk til dere som sender slike bilder. Jeg klarer meg veldig fint uten!


  21.08.2017 - 22:34

  Bildene som aldri kom på bloggen.. KRISE

  Hei dere!

  Alle bloggere tar en del bilder i løpet av en dag, og jeg skal love dere at det er mange som ikke helt egner seg på en blogg. Jeg lo godt da jeg skulle finne frem noen bilder til dere, for det her er jo helt krise. Haha! 

  Her tok jeg tannbleking, og herregud så gal jeg så ut. Haha! Jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så meg selv i speilet med denne skinnen på, for hele munnen min så helt merkelig ut. Sykt pen da!

  Altså, det finnes sikkert tusen bilder av meg der øynene mine er halvveis igjen. Ser ut som det er sekundet før jeg sovner. 

  Jeg har også en haug av bilder der Aleksander får meg til å le. Det her er jo ganske søtt da, men dessverre ble det ikke brukt i noe innlegg før nå. Haha!

  Hehe, ja hva skal man si? Jeg skulle lage et reklameinnlegg om en barberhøvel, og da tenke å prøve meg på noen bilder som ingen bloggere har gjort før.. Veldig kreativt, men dessverre ikke passende i et reklameinnlegg. 

  Dette bilde ble tatt nå i helgen. Jeg vet ikke hva som skjedde her, men jeg ser veldig lite fornøyd ut..

  Hahah! Jeg ler så mye hver gang jeg tenker tilbake på det her. Jeg skulle ta bilder på denne flamingoen, og jeg ville ikke at håret mitt skulle bli vått. Hva skjedde?  Hele flamingoen tippet fremover, så jeg hadde hodet på den mellom bena og resten av flamingoen over hodet. Jeg kom meg ikke løs, og det var helt grusomt. Jeg sleit så lenge med å komme meg løs, og samtidig hadde jeg latterkrampe. Heldigvis fikk broren min fanget opp dette fine øyeblikket med rundt tjue bilder.

  Håper dere likte innlegget, og jeg skal selvfølgelig samle opp fler blinkskudd til dere♡


  21.08.2017 - 21:05

  Et rotete innlegg fullt av tanker..

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det helt greit. Jeg skal innrømme at jeg har hatt en dårlig dag uten og egentlig vite hvorfor. Jeg har bare gått som en robot fra sted til sted i dag, og selvom det har vært morsomme ting har jeg bare merket at jeg har vært i et kjipt humør. Hver gang Aleksander drar føler jeg meg plutselig litt ensom, og jeg merker at det er noe som mangler. Dette skjer hver gang han drar, men i dag har det vært verre. Jeg har det jo bra, og jeg får oppleve mye gøy. Likevel har jeg dårlige dager, akkurat som alle andre. 

  Dager som dette merker jeg at bloggmotivasjonen er helt på bånn. Jeg kan sitte foran macen i en time for å prøve å skrive noe, men likevel klarer jeg ikke skrive et ord. Jeg får skikkelig skrivesperre, og da blir jeg irritert på meg selv. Jeg burde klare å lage et innlegg til dere, men disse dagene går det bare ikke. Jeg føler at alt jeg gjør bare blir feil, og da holder jeg meg heller litt tilbake. 

  Jeg hater å gå rundt å være smålei meg uten grunn. Det er slitsomt og man klarer ikke fokusere. Jeg har ekstremt mye som skal gjøres, men jeg klarer ikke akkurat nå. Jeg har alt for mye tanker, og jeg klarer ikke sortere dem. Det er så mye jeg vil endre på i livet mitt, men jeg tør ikke. Jeg vet jeg må gjøre noe med det, for jeg tror dette er grunnen til at jeg har vært litt nede de siste dagene. Jeg har det bra, men noe plager meg. Og jeg vet ikke hva..

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vet at alle mennesker har dårlige dager, og jeg vet at mange ikke en gang vet hvorfor. Jeg synes ikke synd på meg selv, for mange har det verre. Jeg vil få til alt, jeg har tusen tanker og jeg klarer ikke helt henge med selv. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan med denne bloggen, men akkurat nå føler jeg at jeg gjør en skikkelig dårlig jobb.

  Jeg har tenkt på en bloggpause, for akkurat nå har jeg alt for mye å gjøre. Jeg vil ikke oppdatere en haug av dårlige innlegg, og det føler jeg at jeg har gjort i det siste. Likevel vil jeg ikke ha en bloggpause, for jeg vet at jeg kommer til å angre. Jeg trenger litt tid til å slappe av i blant, og det har jeg ikke tid til om dagen. Jeg mobilblogger faktisk ekstremt ofte, og det er fordi jeg ikke er hjemme. Heldigvis har jeg et kamera som man kan sende bilder rett over til mobilen, om ikke hadde nok denne bloggen kun bestått av Iphonebilder. Jeg er sjeldent hjemme på dagtid, og macen orker jeg ikke dra med meg rundt. 

  Jeg vet innleggene mine de siste dagene ikke har vært på topp, men jeg skal prøve så godt jeg kan fremover. Jeg har stappfulle dager denne uken, men jeg må ikke glemme bloggen min. Jeg lover at jeg skal gjøre så godt jeg kan♡ Tusen takk for at dere fortsatt leser bloggen min, og for at dere skriver så mye fint til meg. Dere er så gode♡

  Om noen har noen bloggtips hadde jeg blitt veldig glad!

   


  21.08.2017 - 20:21

  Dette ser jeg frem til!

  Hei dere! 

  Sommeren er vel straks over, men det betyr likevel at det er mye som skjer fremover også. Jeg gruer meg skikkelig til høsten, for jeg hater at vinteren kommer etterpå. Jeg har vel skrevet det rundt hundre ganger på bloggen at jeg absolutt ikke er glad i kulde og snø. Jeg håper jeg får reist en del i vinter, for det å skulle være hjemme i hele vinter er uaktuelt. Heldigvis har jeg mye å se frem i mot, og det gjør meg selvfølgelig litt mer positiv til at vi nærmer oss kaldere tider. Derfor tenkte jeg å dele noe som skjer de neste ukene med dere!

  Frisøren- På onsdag skal jeg ENDELIG til frisøren igjen. Det er virkelig på tide, for håret mitt er ikke fint nå.. Det blir deilig å endelig få litt fine lyse striper igjen, og jeg tror også jeg skal prøve ut noe jeg aldri har gjort før. Ææ, gleder meg!

  Bergen- Allerede på lørdag reiser jeg til Bergen. Jeg skal besøke Aleks og familien, og jeg gleder meg veldig! Jeg elsker Bergen, så det blir så koselig å komme dit igjen. Jeg gleder meg spesielt mye til å spise på Salsa, for jeg har drømt om den maten siden sist jeg var der. NAM!

  Trondheim- Første helgen i september reiser Aleksander, Sofie, Morten og jeg på tur sammen igjen. Denne gangen blir også Andrea med! Da skal vi ikke like langt som sist, men vi skal til Trondheim. Vi skal på en lanseringsfest for en ny app, så det blir gøy! Sist Aleksander og jeg var i Trondheim var vi der kun i et døgn, så jeg håper nå at vi får se litt mer av byen. Sofie har jo bodd i Trondheim, så hun får være litt guide.

  Konfirmasjon til kusinen min- Kusinen min, Emilie skal konfirmere seg. Jeg elsker konfirmasjoner, og jeg har ventet i flere år nå på en ny konfirmasjon. Jeg elsker at det alltid er mye god mat, kaker og masse mennesker. I tillegg får jeg brukt bunaden min igjen, og det er jeg så glad for. Bunaden min (eller det er vel en festdrakt) må være mitt favorittplagg av alt jeg eier. Så fint!

  Spennende tider med jobb- Det er så mye spennende som skjer i livet mitt fremover, og jeg vil fortelle dere ALT. Jeg gleder meg så utrolig mye til å fortelle dere, for jeg tror dere kommer til å bli skikkelig glad. Eller jeg håper det, haha! I tillegg er det mye spennende under planlegging, og den ene tingen er syk. Altså, jeg kommer til å gråte i flere uker om vi ikke får til dette. 

  I tillegg til dette håper jeg på å få klemt inn litt reising. Det er så mange steder jeg vil dra til, men tiden strekker ikke helt til. Jeg håper hvertfall på en tur i løpet av de neste månedene, men vi får se hva det blir til. 

  Vi bloggeees!

   


  21.08.2017 - 15:14

  Jeg trenger en forandring i livet mitt

  Hei dere!

  Nå sitter jeg på Hendrix og venter på Sofie. Jeg har fått en behandling i dag selv som jeg forteller dere mer om senere. Jeg har også spilt inn noe greier i dag som var skikkelig gøy. Vi snakket om et veldig morsomt tema, så jeg gleder meg til å vise dere!

  En annen ting er at jeg har tenkt mye i det siste. Jeg merker at jeg trenger en forandring i livet mitt. Jeg stresser litt over enkelte ting med bloggen, og føler jeg trenger mer trygghet. Jeg er likevel redd, for jeg vet ikke alt med blogging selv. Jeg er redd for forandringer, men likevel trenger jeg det. Jeg snakker veldig i koder nå, men det er fordi jeg er redd for å dele for mye rundt akkurat dette. Jeg trenger en oppklaring rundt ting, og når jeg føler jeg har det skal jeg fortelle dere om det. Akkurat nå er jeg ekstremt usikker, men jeg håper jeg tar et rett valg.

  Vi blogges mer senere♡


  20.08.2017 - 19:19

  SMINKEVIDEO♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Endelig har jeg fått laget en ny sminkevideo igjen, og denne gangen ble det en enkel hverdagssminke. Dette her er altså hvordan jeg sminker meg til hverdags, og rett og slett bare en veldig naturlig look. Alle produktene finner dere linket lenger ned i dette innlegget, og hjemmesiden til LYKO finner dere HER♡ Husk også rabattkoden som gir dere hele 20% på alt hos LYKO, bortsett fra The Balm. Rabattkoden er "20%martine", og den varer i en uke. 

  Jeg håper dere liker videoen, og husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet! Abonner gjerne på kanalen vår også som dere finner HER♡ 

   

  xbZ2nCppBJY

  Primer HER

  Foundation HER

  Concealer HER

  Pudder HER

  Solpudder HER

  Blush HER

  Dipbrow HER

  Mascara HER

  Settingspray HER

  Beautyblender HER

  Sminkekoster HER og HER 

   


  20.08.2017 - 19:03

  En av mine beste kvelder på lenge♡

  Hey!

  I går var som sagt siste dagen av Findings, og for å være helt ærlig hadde jeg ikke planer om å dra i går. Jeg synes første dagen var helt grei, men det var folkene som gjorde det bra. Likevel er det alltid noen som drikker litt for mye, og da dras stemningen mye ned når det blir mye tull. Derfor hadde jeg ikke planer om å dra i går, helt til venninnene mine begynte å overtale meg. Til slutt ble Aleksander og jeg med, og vi dro på vors hos Morten. Der var vi en stor gjeng med bra mennesker, og da var jeg veldig glad for at vi dro. Vi ble sittende der noen timer før vi dro videre til festivalen, og det var så hyggelig!

  På selve festivalen hadde jeg det så gøy! Jeg kan ikke huske sist jeg koste meg så mye, og jeg skulle nesten ønske kvelden aldri tok slutt. Jeg fikk ikke så alt for mye med meg av selve musikken, men jeg snakket heller med masse venner. Jeg ble også kjent med mange nye, og det elsker jeg! Kvelden i går var fantastisk, og jeg sitter igjen med så mange bra minner♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset


  20.08.2017 - 15:09

  Vi trenger å savne hverandre

  Hei dere!

  Dette er egentlig en ganske trist dag for min del, og jeg har gruet meg til denne dagen en stund nå. I dag reiser Aleksander hjem igjen, og vi har akkurat kjørt han til flyplassen. Vi har vært sammen hver dag i en måned nå, og jeg er ikke lei av han enda. I dag skal han tilbake til Bergen, men jeg tror det bare er bra for oss at vi er litt fra hverandre også. Det er sunt å savne hverandre litt, og det har jo ikke vi gjort i det siste. Så nå skal vi ha en liten pause fra hverandre, men vi sees allerede neste uke. Jeg tar meg en tur til Bergen om ikke så alt for lenge, fordi jeg savner den byen så mye nå. Jeg savner skikkelig å være hos familien hans, for der har jeg det så koselig. Så en uke fra hverandre klarer jeg, men takk gud for at facetime finnes. 

  Nå skal jeg kjøpe meg noe mat, også skal jeg redigere ferdig en video som kommer ut senere i dag. Jeg håper mange blir fornøyde, for jeg har laget en ny sminkevideo! Vi blogges mer senere♡


  19.08.2017 - 17:40

  Min ønskeliste og seneste innkjøp♡

  Annonse- inneholder adlinks

  Hei dere!

  Sommeren er straks over, og vi begynner å gå mot kaldere tider. Jeg skulle gjerne hatt sommer litt lenger, men likevel liker jeg høsten. Jeg elsker å pakke meg inn i store gensere og skjerf, og i tillegg er det så mye fine farger ute. Jeg så litt gjennom Nelly i går for å se etter noe nye klær til høsten, og de har så mye fint! Jeg har allerede bestilt noe av dette hjem, og da både klær til hverdags og fest. Jeg skal på et par arrangementer fremover, og da vil jeg ha noen nye, fine klær til det. Jeg kan jo vise dere når jeg får tingene hjem, slik at dere kan se hvordan det ser ut på også!

  1. HER - 2.  HER - 3. HER (bestilt)

  4. HER (bestilt)  - 5. HER (bestilt)  - 6. HER

  7. HER - 8. HER (bestilt) - 9. HER

  10. HER (disse må jeg ha!) - 11. HER - 12. HER (bestilt)

  Håper dere likte innlegget, og om dere gjorde det kommer jeg helt klart til å fortsette med dette fremover. Jeg er veldig glad i å shoppe på nett, og da kan jeg jo også vise dere mine innkjøp fremover.

  Vi blogges♡


  19.08.2017 - 14:56

  Jeg mistet armbåndet mitt til over 5000kr..

  Hei dere! 

  Jeg våknet klokken 8 i dag, så jeg har allerede vært våken ganske lenge. Vi var jo på Findings i går, og det var helt greit. Mye fulle folk og ja, dere vet. Haha! Vi dro hjem ganske tidlig, og da vi kom hjem fikk jeg panikk. Jeg har mistet Hermes armbåndet mitt, og jeg er så lei meg. Om noen finner det, eller har funnet det hadde jeg satt veldig stor pris på om dere sa ifra. Det armbåndet betyr veldig mye for meg, og jeg kan gjerne betale noen om de har funnet det for å gi det tilbake. Jeg lette ute etter det i natt, og i dag tidlig klokken 8 gikk jeg ut for å se etter det igjen. Åh, det er så kjipt!

  Jeg tenkte også å vise dere litt bilder fra gårsdagen. Jeg har fått ekstremt mye spørsmål om hvor jakka jeg hadde på meg er fra, og den kjøpte jeg på Bershka. Jeg kjøpte den i Spania, og jeg er veldig fornøyd med den!

   Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg er faktisk skikkelig usikker på om det blir Findings i dag, men vi drar uansett en tur til Morten og Sofie først. Det kan være vi tar oss en tur, for det er ji mange bra artister i dag også. Vi blogges hvertfall senere♡


  18.08.2017 - 17:36

  Dere er best♡

  Hei dere!

  I går hadde vi meetup, og jeg må bare si tusen, tusen takk til alle som kom. Det er så utrolig koselig å møte dere, og jeg setter så stor pris på det. Dere er virkelig de søteste leserne og seerne som finnes, og jeg vet ikke hvordan jeg kan få takket dere nok. Hver eneste av klemmene jeg fikk i går betyr så mye for meg, og jeg har aldri gitt så mange klemmer før. Det å se hvor glad dere blir for å møte meg skal jeg love dere er gjensidig. Jeg er så glad jeg får drive med noe jeg elsker, og ikke minst ha så mange fine folk som støtter meg og som gjør så jeg kan drive med dette. Dere er virkelig best♡

  Vi fikk de søteste kortene, sjokolade, godteri, ansiktsmasker, sminke og ikke minst slim. En jente hadde laget slim til meg, og jeg ble så sykt glad. Herregud, tenk at noen lager det til meg? Åh, jeg setter så stor pris på det. Det var også noen jenter som hadde fått med seg at jeg elsker surt godteri og kom med det. Hallo, det er så koselig! Dette var virkelig en av mine beste dager på lenge, og det er takket være dere. Jeg gleder meg allerede til neste meetup♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg må også si tusen takk for alle fine kommentarer jeg får her på bloggen, Instagram og Youtube. Jeg leser alt, men det å svare må jeg bli flinkere til. Jeg vil helst skrive innleggene på bloggen og så ha litt fri, i og med at bloggingen tar ekstremt lang tid. Jeg skal absolutt prøve å bli flinkere til det♡ Jeg leser hvertfall alt, og det betyr veldig mye for meg at dere bruker tiden deres på å sende meg noen fine ord. Dere er virkelig de beste leserne♡


  18.08.2017 - 15:47

  Ukens spørsmål 19

  Annonse- inneholder adlinks

  Hey!

  Da er det endelig fredag igjen, og klart for ukens spørsmål. Jeg ser det er mange som reagerer på at jeg ikke svarer på spørsmål i kommentarfeltet, men det er rett og slett fordi jeg vil ha innhold til ukens spørsmål. Om jeg svarer på alt i kommentarfeltet har jeg ingenting å svare på i disse innleggene, og jeg vil heller fortsette med dette. Om det er noe dere virkelig lurer på kan dere sende meg en DM på Instagram, så kan jeg svare der♡ Håper dere liker svarene mine, og kom gjerne med spørsmål til neste uke!

  ​Fordelte du, Isabelle og Aleksander pengene du vant likt? Og angrer du på at du delte med dem? Ja, vi delte pengene likt mellom oss. Jeg fikk 50.000kr inn på kontoen, mens Isabelle fikk 250.000kr. Da pengene kom inn overførte Isabelle til Aleksander og meg slik at vi hadde 100.000kr hver. Jeg vil ikke si jeg angrer på at jeg delte med dem, men det er jo en del penger. Jeg tror likevel ikke jeg hadde klart å ta alle pengene selv, så jeg er glad jeg delte det med noen.

  Hva er det beste minne til Aleksander og deg fra Mexico? Inne på hotellet i Mexico er helt klart mitt beste minne med Aleksander da juryen fikk feste med oss, og Aleksander og jeg fikk sove sammen igjen. Jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den natten igjen, for det var så koselig. Vi hadde ikke sex, men vi lå rett og slett bare og holdt rundt hverandre. Vi åpnet oss for hverandre og fortalte akkurat hva vi følte. Begge gråt litt fordi vi var så glad for å være sammen igjen, og begge var glad for at vi følte det samme for hverandre. Aleksander nusset på meg hele natten, og vi hadde det så koselig. Helt til frokosten dagen etter da vi måtte spise hver for oss, og Aleksander hadde dratt da jeg kom på rommet igjen.. Haha! 

  Hvor mye koster det å lage Paradise Hotel? Det aner jeg ikke, men jeg tror nok det er noen millioner. Det koster nok for det første en del å leie hotellet, fly ned hele crewet og deltagere, alt av kamera og mikrofonutstyr, mat til alle i crewet og deltagerne, hotell til alle deltagerne før man sjekker inn og når man ryker ut +++. Jeg tror ikke jeg en gang tør å tippe prisen, for det er nok en del. 

  Har du din naturlige hårfarge nå? Eller bleker du eller striper? Jeg striper håret mitt i blant, og ellers bruker jeg lillashampo. Min naturlige farge er mørk blond, og jeg savner egentlig den fargen litt. Jeg tør likevel ikke å farge håret mitt tilbake, fordi jeg er livredd for å bli misfornøyd. Jeg farget nemlig håret mitt brunt en gang, og jeg gråt og gråt. Det endte med at jeg farget det tilbake etter et par uker, og etter den gangen skal jeg aldri bli brunette igjen. Jeg er livredd for at jeg skal bli misfornøyd med håret mitt, for håret er jo en stor del av meg. Jeg kunne fint blitt litt mørkere enn det jeg er nå, men jeg er også veldig fornøyd med fargen jeg har nå. Jeg bruker lillashampo 2-3 ganger i uken, og det er det som gjør at håret mitt holder seg så kaldt. Jeg bruker lillashampo og balsam fra Fudge som dere finner HER

  ​Hva sa du til folk før du reiste til Mexico? Til mine nærmeste venner sa jeg at jeg skulle til Spania for å hjelpe pappa med å pusse opp noen leiligheter. Jeg sa jeg skulle være der i to uker, så jeg skulle ikke bli borte lenge. Det var flere jeg ikke en gang sa noe som helst til, og jeg skal love dere at vennene mine ikke var fornøyde da de skjønte hva greia var. De var vel irriterte for at jeg ikke sa jeg skulle til Mexico, men det hadde jeg ikke lov til å fortelle. Så fort jeg kom hjem fortalte jeg mine nærmeste venner at jeg hadde vært i Mexico, fordi det da gikk en reklame på TV der man så meg kysse Aleks. Derfor hadde det blitt for dumt at jeg skulle nekte for at jeg hadde vært der når man så meg tydelig på TV. Ingen ble selvfølgelig sure da jeg fortalte at jeg ikke hadde lov til å fortelle de det, for selvfølgelig hadde jeg sagt det til dem om det hadde vært lov. Til familien min sa jeg at jeg skulle til Mexico for å være med på Paradise. Heldigvis hadde vi lov til å fortelle familien om det, og om ikke hadde jeg fortalt de det likevel. Jeg hadde aldri dratt bort to måneder uten telefon og ikke sagt ifra til familien. Da kunne de trodd det hadde skjedd noe alvorlig, mens jeg egentlig festet på et luksushotell i Mexico. Haha!

  ​Er du gravid siden du ikke drikker så mye alkohol lenger? Hver uke får jeg kommentarer der folk lurer på om jeg er gravid, og det må jeg bare avkrefte nok en gang. Jeg er ikke gravid, og jeg drikker fortsatt alkohol. Jeg drikker ikke like ofte som før, men jeg drikker fortsatt de dagene jeg skal noe og føler for det. Om jeg noen gang blir gravid skal jeg fortelle dere om det, men da må dere være tålmodige for det skjer ikke før om mange år. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  ​Har du sluttet med eyeliner innerst ved øyet? Ja, og det er fordi jeg ikke bruker eyeliner like ofte lenger. Jeg bruker heller ikke like ofte falske vipper, og det føler jeg nesten man må om man skal ha eyeliner i øyekroken. Jeg føler jeg har begynt å sminke meg mer naturlig i det siste, og da blir det for mye med den eyelineren. Jeg synes uansett det er fint med eyeliner i øyekroken, så om jeg en dag føler for å ha det igjen kommer jeg til å kjøre på med det. 

  Skal du ha en ny hund? Nei, det skal jeg ikke ha. Jeg planlegger hvertfall ikke noe ny hund nå, og det er fordi jeg har veldig lite tid til en hund. En hund krever mye tid og ansvar, og det har ikke jeg mulighet til akkurat nå. Chanel bodde hos mamma, og det var det beste for henne. Så jeg kommer ikke til å skaffe meg noe hund nå, men kanskje når jeg blir eldre og har mer tid kan jeg vurdere det mer.

  Bruker Aleksander sminke? Nei, det gjør han ikke. Jeg synes heller ikke han trenger det, og i tillegg tar han så mye sol så han er brun i ansiktet konstant. Om Aleksander en dag hadde hatt lyst til å bruke litt solpudder, hadde jeg ikke hatt noe i mot det. Jeg vet om mange gutter som bruker sminke, og jeg ser ikke på det som rart. 

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm høy på passet mitt, men jeg tror jeg er 169cm. Ikke at det er noe forskjell, men rett skal være rett. Haha! Så rett under 170cm da. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  ​Hvilken veske hadde du lyst på, men som Aleks synes var stygg? Den vesken jeg hadde lyst på var en Gucci Dionysus veske. Jeg hadde lyst på den som er i Guccimønsteret med beige semsket skinn. Jeg vurderer forsatt å kjøpe denne, og Aleksander påvirker selvfølgelig ikke alle valgene mine. Men man begynner jo å vurdere et så dyrt kjøp på nytt når man får høre en negativ mening. Jeg stresser uansett ikke med å kjøpe denne, men hvem vet? Plutselig en dag kjøper jeg den, og da kommer jeg til å gå med den uansett hva Aleksander tenker om den.  

  Det virker som om hele flyhistorien bare var noe dere fant på. Jeg tror ikke dette skjedde.. Flyhistorien var utrolig nok sann. Jenta som ble forlatt i Portugal la igjen en kommentar på bloggen min, og jeg kontaktet henne på Facebook. Vi har snakket litt sammen der, og jeg synes skikkelig synd på henne. Grunnen til hvorfor hun ikke fikk bli med flyet var helt idiotisk, så jeg har ikke endret mening om flyselskapet. Jeg hadde likevel aldri klart å finne på en slik historie, og det føler jeg heller ikke behov for. Alt som står på denne bloggen er ekte!

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Og husk å legg igjen en kommentar om dere har noen spørsmål til neste uke

   

   


  18.08.2017 - 13:32

  Så sykt irriterende..

  Hei dere! 

  Jeg har allerede vært våken en god stund,  for i dag skal jeg i et møte. Jeg gleder meg skikkelig til det møte, og jeg tror det kan bli veldig spennende. Ellers er det jo Findings i dag, og det har jeg ventet på i flere måneder. Jeg elsker Findings, og det blir så koselig å dra dit med masse venner. Jeg skal vorse med en del folk rett etter møtet, så det betyr at jeg må begynne å gjøre meg klar allerede. Jeg krysser virkelig fingrene for at været blir bra i dag, for jeg er veldig lite gira på regn. Begynner det å regne kommer jeg faktisk til å dra hjem, for det finnes ikke noe verre enn å stå ute klissvåt og prøve å kose seg. 

  Ellers må jeg bare si at jeg ikke aner hva som har skjedd med bloggen min. Jeg har fått en haug av kommentarer om at folk ikke ser bildene mine, og jeg ser de faktisk ikke selv heller når jeg går inn på bloggen. Jeg vet at det har vært noe oppdatering på blogg.no, så jeg håper virkelig det er derfor det ikke funker. Om det ikke funker i løpet av dagen må jeg sende en mail dit, for det er ganske kjedelig å lese en blogg der man ikke ser bildene. Om noen vet hva det kan være hadde jeg satt stor pris på hjelp. Dette er så irriterende, spesielt da jeg ikke kan noe som helst om det her. Jeg håper virkelig dette fikser seg i dag..

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg skal innrømme at jeg er ganske så trøtt nå. Jeg satt nemlig våken til langt på natt for å skrive ferdig innlegg til dagen. Jeg kan ikke dra med meg macen rundt i dag, så derfor var det mitt eneste alternativ. Jeg får håpe jeg våkner litt mer utover dagen, hvis ikke kommer det vel til å bli en tidlig kveld på meg. Jeg tror en del skal på afterpartyet i dag, men det tror jeg vi står over. Jeg trenger å slappe av litt om jeg skal orke morgendagen også, og i tillegg har jeg en blogg som ikke skriver seg av seg selv. Haha! 

  Vi blogges senere♡


  17.08.2017 - 19:28

  Ja, Aleksander kan irritere meg VELDIG

  Hei dere!

  Da er meetupen ferdig, og jeg er sykt sliten. Vi sto i tre timer i strekk, og det var så mye folk. Jeg er skikkelig overrasket over hvor mange som kom, og jeg blir så glad. Dere er så snille og hyggelige, så de tre timene gikk alt for fort. Jeg følte dette var en skikkelig koselig meetup, for vi tok oss god tid med alle. Vi fikk snakket ordentlig, og ikke minst tatt masse bilder med dere. Jeg koste meg så mye, og jeg gleder meg allerede til neste meetup. 

  Nå sitter jeg faktisk på Fridays og blogger, jeg føler meg så dum som sitter med macen på bordet her. Det har seg nemlig sånn at Aleksander har dratt på kino med nøkkelen min. Så jeg fikk ikke dratt hjem, og må derfor vente til kinoen hans er ferdig. Jeg er faktisk skikkelig irritert på han nå, for han kan ikke sette seg i en kinosal med min nøkkel. Aleksander og jeg krangler aldri, og jeg blir sjeldent sur på han. Men akkurat nå er jeg faktisk skikkelig irritert. Haha! Heldigvis kom Therese og en venninne av henne, så da slipper jeg hvertfall å sitte alene. Gutter altså.. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  En ganske sliten og oppgitt Martine. Haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå er planen bare å vente på Aleksander, og da kunne jeg like så godt bestille meg mat. Jeg var så sulten nå, så nå blir det godt å spise.

  Vi blogges♡


  17.08.2017 - 14:58

  Lyver om alderen min

  Heey!

  Hvordan går det med dere? Jeg er klar for meetup nå, og sitter klar bak på kontoret på vita. Jeg gleder meg kjempemasse, og håper så mange som mulig av dere tar turen. Det vil være på Majorstuhuset fra klokken 15.00- 18.00, så kom♡ Gleder meg til å møte dere!

  De siste dagene har jeg fått flere meldinger fra folk om at jeg lyver om alderen min. Jeg skjønte først ikke hvorfor folk trodde det, så derfor spurte jeg hun ene. Da fortalte henne at jeg ikke hadde hatt bursdag i år, og derfor er det rart at jeg er 21. Jeg har faktisk hatt bursdag i år, men det var inne på Paradise Hotel. Det er derfor jeg ikke skrev det noe sted, rett og slett fordi jeg ikke hadde tilgang til mobil. Jeg hadde bursdag 17. Februar, og det var under innspillingen til Paradise. Jeg hadde faktisk en ganske kjip bursdag i år, fordi Aleksander røk ut av hotellet dagen før bursdagen min. Det var under bakvendtlanduken i uke 10, så jeg gråt mye den dagen. Heldigvis er de i produksjonen verdens beste, og de gjorde alt for at jeg skulle ha en fin bursdag. Vi fikk jo masse kaker til frokost den dagen, og så fikk jeg ballonger, et kort og masse sjokolade til lunsjen. Så selvom bursdagen var kjip, hadde jeg uansett en fin dag. Det var en merkelig bursdag, spesielt siden jeg ikke hadde noe kontakt med familien og vennene mine hjemme.

  Bilder fra bursdagen min inne på hotellet♡

  Nå er jeg klar for meetup, woho!


  16.08.2017 - 18:17

  Aleksander synes den var stygg

  Heei!

  Nå er jeg ferdig med to møter for dagen, og straks skal jeg ut å spise med noen jenter. Jeg forteller dere om alt det senere, men i mellomtiden kan jeg fortelle om en hendelse som skjedde.

  Jeg har ønsket meg en veske lenge, og jeg har virkelig siklet etter denne vesken en god stund. Jeg tenkte likevel at jeg måtte vente litt med å kjøpe den, siden jeg akkurat kjøpte en ganske dyr veske.

  Så etter en stund skulle jeg endelig kjøpe den. Jeg tok med meg Aleksander, og var så fornøyd i det jeg viste frem vesken. Han så bare rart på meg, og trodde jeg tullet. Jeg måtte jo da spørre han om den var fin, og da fikk jeg et svar som fikk meg til å ombestemme meg. Han synes veska var stygg.. Altså, der sto jeg med en av drømmeveskene mine i hendene, også er det svaret jeg får..

  Når han synes den var så stygg endret selvfølgelig jeg mening. Jeg synes fortsatt vesken er fin, men jeg kjøpte den ikke. Kanskje jeg skal få med Aleks et par ganger til å se på den, så kanskje han endrer mening? Jeg håper hvertfall det, for jeg synes den er så fin!

  Forresten så lurte Sofie og jeg Morten og Aleks. Vi fant noen kjoler på Primark i skikkelig grusomme farger. Min var knall grønn og Sofie sin var knall gul. Vi skulle se om de reagerte, og rett og slett se hvor langt vi kunne dra den. Det endte med at de ikke sa et ord om kjolene våre, så vi gikk rundt i byen i Portugal og hadde latterkrampe. Jeg har aldri følt meg så stygg før, og alle glante på oss. Så det å la meg gå i en knall grønn kjole er greit, men veska var ikke fin. Altså hva er det med gutter? Haha!


  16.08.2017 - 16:57

  New in

  Hei dere!

  Det virker som flere av dere synes det er morsomt når jeg viser innkjøpene mine. Jeg handler veldig sjeldent her i Norge, men i går kjøpte jeg faktisk med meg litt. Det ble to par sko, og jeg elsker de! Jeg klarte ikke velge mellom svart og beige, så da tok jeg begge. Haha!

  Begge disse skoparene er fra Bianco og kostet 699 kroner per par. Jeg er litt usikker, men jeg mener de kostet det. Jeg synes de var så søte med den dusken foran, og i tillegg elsker jeg semsket skinn. Disse skoene var virkelig perfekte, og de var så meg!

  Dette smykket har jeg hatt lyst til å kjøpe en god stund, men det har alltid vært så mye folk på Glitter hver gang jeg har vært der. I går var det heldigvis kun oss der, og da fikk jeg tid til å se ordentlig. Jeg synes det er så fint, og jeg synes M'en gjør det lille ekstra. Aleksander var ikke helt enig med meg med hvilken bokstav jeg valgte, så jeg får vel ta en tur innom å kjøpe en A også. Dette er fra Glitter og kostet kun 199 kroner. Jeg tror det var på tilbud, så der hadde jeg flaks. Veldig fint, og ikke minst billig!

  Jeg må vel også få med at dette ikke er spons eller reklame. Dette har jeg kjøpt for mine egne penger, og jeg har ikke samarbeid med noen av disse butikkene.

  Håper dere likte innkjøpet mitt fra i går♡


  16.08.2017 - 00:13

  Kom og møt meg♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Dette har jeg gledet meg så lenge til å fortelle dere! Allerede imorgen er det klart for meetup. Dere kan altså komme å møte Isabelle, Sandrathbeauty og meg. Meetupet kommer til å være på Vita på majorstuhuset, og jeg gleder meg så mye! Meetupet vil være fra klokken 15.00-18.00, altså nå imorgen- torsdag 17. August. Det vil også være 30% på all sminke fra Max Factor denne dagen, så man kan derfor handle med seg masse bra sminke til en billig penge. Jeg må nok innrømme at jeg er veldig glad i både leppestiftene og øyenskyggene, og jeg er ganske sikker på at noen leppestifter får bli med meg hjem imorgen. De 300 første som handler for over 200kr vil også få med seg hver sin gratis Lash Crown mascara fra Max Factor. Jeg har allerede testet ut denne mascaraen, og den er sinnsykt bra! 

  Jeg håper så mange av dere tar turen, for dette ser jeg skikkelig frem i mot. Ta med deg vennene dine og kom, for jeg synes det er så koselig å møte leserne mine, og de som ser på videoene våre♡

  ​Kommer du?


  15.08.2017 - 20:03

  GJENSYNSGLEDE♡

  Hei dere!

  Idag har jeg vært i byen så og si hele dagen. Vi dro dit først for å møte moren og faren til Aleksander. De har vært i Oslo en natt, så da har vi passet på å få vært mye med de. Vi spiste og koste oss, før vi etterhvert dro for å møte Therese. Jeg har ikke sett Therese på over en måned, så jeg har savnet henne skikkelig. Therese er en av bestevenninnene mine, så det å skulle være så lenge borte fra hverandre er ikke greit. Heldigvis er vi begge hjemme nå, og denne uken skal vi møtes flere ganger. Vi skal ut å spise imorgen, og i helgen skal vi på Findings. Det blir gøy, og jeg gleder meg kjempemasse!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Therese har også en blogg som dere finner HER

  Nå har jeg akkurat kommet hjem og nå tenker jeg bare å slappe av resten av kvelden. Jeg tenker fortsatt mye på det som skjedde i går, men heldigvis har jeg gjort mye gøy i dag som får tankene mine over på noe annet. Imorgen er det også mye som skjer, og det er jeg glad for!


  15.08.2017 - 13:48

  Spørsmålsrunde- surfing

  ANNONSE- SPONSET OPPHOLD

  Hei dere!

  Det har kommet inn noen spørsmål om Lapoint både her på bloggen og Instagram, så jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg slik at det blir litt mer oversiktlig. Jeg må bare starte med å si at om noen vurderer surfecamp, så gjør det! Dette er en av mine beste opplevelser, og jeg er så utrolig glad for at vi fikk denne muligheten.

  ​Kan du skrive om opplevelsen du har hatt med LapointJa, selvfølgelig! Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk i starten, rett og slett fordi jeg er redd for vannet og fordi jeg aldri hadde surfet før. Jeg tenkte at kanskje de andre kunne mer enn meg, og at jeg kom til å være den eneste som ikke skulle få det til. Heldigvis tok jeg feil der, fordi som sagt var jeg på Level 1. Det vil si at de andre som også var på Level 1 ikke hadde erfaring, akkurat som meg. Jeg har lært så utrolig mye på disse dagene, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Surfelæreren var kjempeflink, og han tok seg god tid med oss alle slik at vi skulle få det til. Det var så gøy å få til surfingen, og man ble bare gira på å gjøre det mer. Jeg synes det er skikkelig trist at jeg skal hjem i dag, for jeg vil surfe mer. Jeg håper jeg får dra på flere surfeturer, for dette er noe av det morsomste jeg har gjort. 

  Har du noen tips til hva man kan gjøre i Portugal? Om du skal reise på surfecamp her ville jeg absolutt anbefalt deg å leie bil. Vi har kjørt masse rundt, og vi har funnet mange kule steder vi kunne ta bilder. Vi har kjørt til Lisboa, og det vil jeg anbefale. De har et kjempestort senter der som heter Centro Colombo, og der har de virkelig alle butikker. Alt fra Sephora, Primark, Forever 21, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear osv. Så om du er glad i shopping ville jeg absolutt dra dit. Man burde også dra ned til vannet i Lisboa, for der var det så koselig. Det var fine restauranter og masse ting å se på ved vannet. Skikkelig koselig! I tillegg ville jeg anbefalt å dra på vingården, det var så fint der og man kan også dra dit selvom man ikke liker vin. Haha, som meg! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva pakket du med deg i kofferten, og er det noe du angrer på at du ikke pakket med? Jeg tok med masse sommerklær og bikinier. Jeg burde tatt med litt varmere klær, for dette ligger helt på kysten så det blåser en del her. I tillegg ville jeg anbefalt å ta med håndklær, for det er ganske dyrt her. Også ellers ville jeg bare pakket med meg alt man ellers trenger på tur. 

  Hva er dine beste opplevelser? Det må helt klart være da jeg kom meg opp på brettet for første gang. Det var en helt fantastisk følelse, og jeg fikk tidenes mestringsfølelse. Ellers har hele denne turen vært en stor opplevelse fordi vi har funnet på så mye gøy. Det har også vært så koselig å reise med Morten og Sofie, og det håper jeg vi snart kan få til igjen. 

  Hvilken Level var du på? Jeg var på Level 1, altså med de som ikke hadde surfet før eller de som ikke hadde surfet i det hele tatt. Jeg er så glad de har et kurs for de som er helt nybegynnere også, for da er det ikke flaut å feile. Vi alle feilet sikkert femti ganger før vi klarte det, og derfor var det så sykt gøy da vi til slutt alle sammen fikk det til. Jeg anbefaler virkelig Level 1 til de som aldri har surfet før, men som likevel vil lære. Jeg anbefaler det også til de som har surfet litt, men som likevel ikke føler seg helt trygge.

  ​Anbefaler du å dra på den campen i Portugal? Ja, absolutt! Det er så fint her, og campen er stor og skikkelig koselig. Det virker som at alle stortrives her, og fellesskapet virker veldig bra. Det er fine surfeforhold selvom det blåser en del, og campen ligger veldig nærme stranden. I tillegg tar det rundt ti minutter å gå inn til byen, og der finner man butikker og restauranter. 

  Hvordan er campen? Den er stor og skikkelig fin. Det blir servert frokost og middag her hver dag, bortsett fra en dag da man drar ut å spiser. Det er masse aktiviteter som blir arrangert her som volleyballturnering, yoga, tur til Lisboa, tur på vingården og festing. I dag for eksempel har folk drukket og kost seg her, og det virker som at folk blir veldig fort kjent her nede. Vi har møtt flere som har reist alene, og de har funnet seg flere nye venner her nede. Jeg synes det er veldig bra at de arrangerer så mye her, for da er det lettere for de som drar alene å bli kjent med folk. Ellers er campen som sagt veldig fin. Det er en stor volleyballbane her, basseng, bar, stort uteområde, en koselig lounge også ligger det rett ved stranden. Perfekt!

  Processed with VSCO with s3 preset

  Er det noe du angrer på? Ja, og det er at vi ikke hang så mye med de andre her. Jeg skulle gjerne blitt kjent med de som var her, men vi har hatt veldig mye å gjøre. Derfor har vi ikke fått deltatt på så alt for mye, men vi har prøvd å være med på noe som for eksempel vingården. Sofie og jeg må liksom bruke den tiden vi har til overs på å blogge, så derfor har vi ikke fått vært med på alt. Jeg skulle gjerne testet ut utelivet her nede, men da vet jeg at dagen etter ikke hadde vært like morsom.

  Er det en aldersgrense på å dra? Den campen vi har vært på er det 18 års grense, men det ligger en camp rett ved oss som er for de yngre. På den campen for de unge må man være fra 13-17 år, mens på den vi har vært på er det fra 18 år og oppover. 

  Hvor kan jeg bestille tur til surfecamp? Det kan du gjøre på Lapoint sine hjemmesider som dere finner HERDere finner link til Level 1 som vi var på HER

  Da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på om surfecampen, og om det er noe mer er det bare å legge igjen en kommentar. Vi bloggees


  15.08.2017 - 11:55

  Få tankene over på noe annet

  Hei dere!

  Jeg håper dere har forståelse for at bloggen ikke var i tankene mine i går, men i dag er jeg tilbake. Det er alltid trist når sånne ting skjer, og som flere av dere skriver blir hunder som et familiemedlem. Jeg vil egentlig ikke snakke så mye mer om det nå, så vi snakker heller om noe annet.

  I går kveld dro vi til byen for å overraske moren og faren til Aleksander. Det var veldig koselig å se de igjen! Vi dro ut å spiste, og så ble vi sittende lenge å snakke på hotellet. Det var kjempehyggelig, og jeg tror ikke vi var hjemme før i tolvtiden. 

  I dag skulle jeg egentlig til Splay, men det ble avlyst. Derfor vet jeg ikke helt hva jeg skal i dag, men vi finner vel på noe. Jeg tror muligens vi skal ned til byen i dag også for å møte foreldrene til Aleksander. Jeg må hvertfall finne på noe, for jeg orker ikke å sitte inne å tenke. Jeg må finne på noe for å få tankene over på noe annet, så jeg tror jeg skal møte en venninne også. 

  Jeg tenkte jeg også kunne snakke litt rundt dette flykaoset. Shit, folk engasjerte seg. Jeg vil bare si at selvfølgelig kunne jeg holdt det brettet, men i og med at det er hennes jobb tenkte jeg ikke at det kom til å bli et problem for henne å ta det med. Og jeg ser folk later som de har vært på samme fly, og disse menneskene har diktet opp sine egne historier. Jeg ville aldri brukt "Vet du ikke hvem jeg er eller?" for at jeg skal få det som jeg vil. Jeg har heller ikke sagt stygge ting til denne flyvertinnen, så jeg tviler på at alle de som mener de var på samme fly faktisk var det. Det må nok også ha vært en grunn til at damen på raden vedsiden av klagde til en annen som jobbet på flyet. Den damen som klagde jobbet som flyvertinne selv, og hun sa hun aldri hadde sett en lignende oppførsel på en flyvertinne før, og at hun synes det var flaut. Nå legger vi den saken død, så fokuserer vi heller fremover. Det er masse gøy som skjer nå, og jeg gleder meg! Jeg forteller dere om alt det senere♡ 


  14.08.2017 - 20:07

  Hvil i fred♡

  I dag tidlig sovnet den lille jenta mi inn.. Hvil i fred, gullet♡


  13.08.2017 - 18:08

  Flyvertinnen kjeftet på oss

  Herregud, for en flytur dette har vært. Jeg har aldri opplevd dårligere service og frekkere ansatte på et fly før. Jeg er helt sjokkert.

  Det hele startet i Portugal på flyplassen der. Vi skulle sjekke inn, men så merket vi at det ikke gikk å sjekke inn Morten. Vi gikk derfor til skranken, og da fortalte de at flyet var overbooket, og derfor kunne det hende at Morten måtte ta et annet fly. Vi ble selvfølgelig småstresset for det, for Sofie ville jo ikke fly alene uten Morten. Jeg tviler også på at Morten hadde veldig lyst til å sitte igjen på flyplassen alene. De gikk til en ny skranke ved gaten og fikk beskjed om at de kunne få et fly i kveld som først skulle fly til Helsinki. Deretter skulle de fly til Norge i morgen tidlig. Det er selvfølgelig bra at de finner andre muligheter, men det her fristet jo ikke for Morten.

  Etter litt fikk han komme med på flyet likevel, og Sofie og han gikk på før oss. Aleksander og jeg var de siste som gikk inn på flyet, og ved inngangen møtte vi en jente som også hadde vært i Portugal, men på ungdomscampen. Hun så veldig lei seg ut, så jeg spurte om det gikk bra. Da fortalte hun at hun ikke fikk bli med flyet fordi det var overbooket. Hun var den eneste som ikke fikk bli med flyet, og denne jenten hadde vært på ungdomscampen. Det vil si at hun er under 18 år gammel. Jeg fikk så vondt av denne jenten, men vi måtte jo gå på flyet. Da vi kom inn i flyet var det fortsatt ledige seter. De ledige setene var på business class, og det var hele 6 ledige seter der. Likevel kunne ikke denne jenten komme på, fordi de ikke kunne oppgradere folk til business. Hvor sykt er ikke det? Istedet for å la jenta sitte på et business sete, som forresten var et helt vanlig sete bare annerledes mat. Så lar de henne heller bli igjen i Portugal alene. Jeg er helt sjokkert..

  Men det stoppet ikke der. Etter litt fikk vi servert mat, og til maten brukte de store brett som tok veldig mye plass. Hver og en av oss fikk disse store brettene, og da måtte man ha bordet nede. Etter en god stund måtte Aleksander tisse, og på grunn av det brettet kom han seg ikke ut fra setet sitt. Vi hadde fått maten en time i forveien, så egentlig burde vel disse brettene blitt fjernet. Han trykket på den knappen slik at de som jobber på flyet skulle komme og ta det vekk, men ingen kom. Han ventet derfor fem minutter til og trykket på knappen igjen. Denne gangen trykket han to ganger, og da kom flyvertinnen. Da hun kom bort til setet vårt klikket hun og sto og kjeftet på Aleksander foran hele flyet. Hun sa at når man trykker to ganger er det et nødsignal. Ingen av oss visste jo dette, og Aleksander gjorde jo det fordi hun ikke kom første gangen.

  Aleksander svarte pent og sa at han måtte tisse, og spurte om hun kunne ta brettet hans. Hun tok brettet, og Aleksander fikk klatret over Sofie og meg slik at han skulle komme seg på do. Det flyvertinnen da gjorde var å gi meg brettet, og mente da at jeg skulle sitte å holde brettet til Aleksander. Jeg spurte om hun kunne ta det med seg, men da svarte hun frekt tilbake at det kunne henne ikke.

  Hun snudde seg og gikk tilbake, og da gikk jeg etter henne med både mitt og Aleksander sitt brett. Jeg gikk bak der henne satt og sa at jeg bare kunne sette brettene der selv, og da klikket det enda mer for henne. Hun ba meg komme meg vekk derfra fordi jeg ikke kunne gå der. Veldig spesielt i og med at det var ved doen. Hun sa at jeg måtte ta med meg brettene og sette meg ned. Jeg sto på mitt og sa at jeg ikke orket å holde et tungt brett mens Aleksander skulle tisse og at det i tillegg var kø på doen. Hun ble derfor enda surere og sto å skrek til meg bak ved doen. Hun sa at jeg måtte skjerpe meg og at jeg ikke kunne be henne ta brettene. Jeg ba henne ikke ta brettene en gang, i og med at jeg kom foran selv for å levere de. Til slutt skrek hun til meg at jeg måtte gå bak ved andre doen med brettene, fordi hun ikke gadd å ta de i mot.

  Derfor gikk jeg bakerst i flyet og spurte de bak om de kunne ta de, og de svarte at de selvfølgelig kunne gjøre det og de var så hyggelige. Denne flyvertinnen som var frekk sto og fulgte med for å se om de tok i mot brettet mitt bak, og hun ble nok enda surere da hun så de tok dem. Det første hun gjorde da jeg kom tilbake til setet mitt var å ringe i den telefonen, sikkert for å fortelle at de skulle komme tilbake med brettet mitt ellernoe. Haha, for et trist menneske. Hun sto også å stirret på oss LENGE etterpå. Det var så ubehagelig og hun ga seg ikke heller.

  Det morsomste er at det var flere andre passasjerer som fikk med seg dette, og de fortalte oss at sånn flyvertinnen holdt på var ikke greit. Hun ene damen ved oss klagde faktisk til en annen som jobbet på flyet, og fortalte hele historien. Hun var selvfølgelig enig med oss, og etter det så vi ikke noe mer til denne sure flyvertinnen. Hun holdt seg ved doene hele flyturen, og noen andre tok over hennes jobb foran i flyet.

  Heldigvis har vi landet nå, og var nok første og siste gangen jeg flydde med TAP Portugal. Bare det at de lot en ung jente stå igjen på flyplassen alene er sykt nok i seg selv. Og det hele toppet seg med denne flyvertinnen.. Så takk for flyturen TAP Portugal, vi sees aldri igjen!


  13.08.2017 - 13:41

  Innkjøpsvideo- Dette kjøpte jeg i Portugal♡

  Hei dere!

  Nå blogger jeg kjapt fra flyplassen, for straks er det boarding. Jeg gruer meg til å dra hjemover, og jeg skulle gjerne vært her lenger. Samtidig blir det deilig å komme hjem til egen seng, for den har jeg virkelig savnet. I og med at jeg skal fly i noen timer nå og ikke får oppdatert bloggen, tenkte jeg å poste innkjøpsvideoen. Vi var på et stort shoppingsenter her i Portugal, så selvfølgelig ble det litt shopping. 

  Jeg håper dere liker videoen, og om dere vil kan dere abonnere på kanalen vår som dere finner HER

   

  V4Xs0QUBgQo
  Vi blogges i Norge!


   


  13.08.2017 - 11:14

  Jeg hatet dialekten til Aleksander

  Hey!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det helt greit. Våknet opp tett i nesa, begynnende munnsår og myggstikk på KINNET. Altså hvordan er det mulig. Fikk sjokk da jeg så meg i speilet da jeg våknet, for det her ser jo ikke bra ut. En stor klump i ansiktet, pent! Skal bare masse ting til uken som kommer, så det gjør ikke noe at jeg går rundt med en klump på størrelse med en drue på kinnet :)) 

  Ellers får jeg veldig mange spørsmål om hva jeg synes om dialekten til Aleksander, og nå skal jeg være helt ærlige med dere. Jeg hatet Bergensdialekt før, og jeg synes det hørtes helt forferdelig ut. Den R'en som skarret, og bare alt. Jeg husker en venninne og jeg snakket om dialekter, og jeg sa at jeg aldri kunne blitt sammen med en fra Bergen. Rett og slett fordi jeg ikke klarte dialekten. 

  Processed with VSCO with s3 preset

  Så møtte jeg Aleksander. Først skjønte jeg ikke hva han sa, og de første dagene på hotellet var helt forferdelig med han som partner. Hver gang han sa noe, svarte jeg med "HÆ?". Kommunikasjonen funket ikke, og det var min skyld. Jeg skjønte absolutt ingenting av hva han sa, og det var jo dødsflaut. Han kunne snakke til meg om noe, og til slutt latet jeg bare som jeg forsto hva han sa. Egentlig fikk jeg ikke med meg noe, fordi Aleksander snakker ganske fort og i blant litt utydelig.

  Etterhvert som ukene gikk synes jeg Bergensdialekten ble mer og mer sjarmerende. Jeg skjønte mer, og jeg synes etterhvert at dialekten passet Aleksander. Da ble det bare veldig sjarmerende og det hadde jeg aldri trodd. Den mest irriterende dialekten jeg visste om ble plutselig sjarmerende? 

  Nå elsker jeg dialekten hans, og jeg synes det er så søtt i blant når han snakker. Nå som jeg har vært mye i Bergen liker jeg dialekten kjempegodt. Jeg synes det er en skikkelig koselig dialekt nå, og jeg skulle nesten ønske jeg snakket slikt selv. Bergensdialekten har nå blitt min favorittdialekt! Det er sykt at en person kan gjøre så man går fra å hate noe til å elske det. 


  12.08.2017 - 17:06

  De sykeste bildene av meg

  Hei dere!

  Mens vi har vært her nede har vi hatt en fotograf med oss som har tatt bilder av oss. I går dro vi ned på stranden for å ta noen bilder i solnedgangen, og fysøren for noen bilder. Disse bildene vil jeg henge opp på veggen hjemme, så godt likte jeg dem.

  Ikke sant de ble kule? Jeg elsket de! Fotografen er så flink, og han har tatt så mange kule bilder av oss. Han heter Jonathan Strömberg, og dere finner instagramen han HER.

  Nå skal vi få i oss litt mat før vi skal levere bilen. Det er så trist at dette er siste dagen, så vi får nyte den!


  hits