• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 20.09.2017 - 20:35

  NY VIDEO- FUNKER DETTE??

  Hey!

  Endelig onsdag og tid for ny video på youtubekanalen til Isabelle og meg igjen. Denne gangen tester vi en klut som skal fjerne sminken med kun vann. Disse klutene var veldig billige, så vi var veldig skeptiske til om disse ville funke. 

  Om dere liker videoen, så gjerne gi oss en tommel opp. Dere finner kanalen vår HER om dere vil abonnere på den, og det er selvfølgelig helt gratis♡

   
  NNDCWcQnVEU
  Håper dere liker videoen♡


   


  13.09.2017 - 16:55

  NY VIDEO- 40.000 SPESIAL- VI SPISER KATTE OG HUNDEMAT

  Hei dere!

  Denne dagen har vi ventet på, for endelig kommer vår 40.000 spesial ut. Herregud, jeg må si det igjen. Tusen, tusen takk til alle som abonnerer på youtubekanalen vår♡ Vi har blitt så mange nå, og det hadde jeg aldri trodd! Jeg synes dette er så gøy, og jeg setter så stor pris på alle dere som abonnerer. Samme med dere som leser bloggen min også. Jeg kunne ikke hatt noen bedre blogglesere, eller abonnenter♡

  Over til videoen! Dette må nok være den morsomste, men også ekleste videoen vi har laget. Her snakker vi å spise kattemat og hundemat + masse annet ekkelt. Vi fikk jo inn en haug av forslag da vi spurte etter tips, og det virket som at flertallet ønsket en say it or eat it challenge, eller på norsk- si det eller spis det. Haha! Jeg håper dere liker videoen, og gi oss gjerne en tommel opp om dere gjør det. Hvis dere også vil kan dere abonnere på kanalen vår som dere finner HER♡ Det er helt gratis, og det eneste man trenger å gjøre er å lage en youtubekonto. Man kan også da trykke på den bjellen, og da får man opp varsel hver gang vi poster en ny video!

  mpyQdctJl_Q


   

   

   


  10.09.2017 - 11:54

  NY VIDEO- Vi tester sminke

  Annonse

  Hei dere!

  Det er endelig søndag og klart for en ny Youtubevideo♡ Denne gangen har vi testet masse sminke fra Max Factor, og blant annet den helt nye macaraen- LASH CROWN. 

  Håper dere liker videoen, og om dere gjør gi den en tommel opp♡ Gjerne abonner på kanalen vår også som dere finner HER, for det kommer en 40.000 spesial om ikke lenge. Husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet!    


   


  08.09.2017 - 17:28

  NY VIDEO- SINNASNAKK

  Hei dere!

  Jeg bestemte meg for å lage en video, rett og slett fordi jeg tror det hadde blitt vanskelig å skulle få frem ordentlig hva man mener med kun tekst. Ikke at det ikke var vanskelig på video, for det var det absolutt!

  Jeg håper folk kan være saklige i kommentarfeltet, for det er veldig slitsomt i blant og kun skulle høre at man gjør feil. At alt skal bli vinklet til noe negativt hele tiden. Jeg håper hvertfall dere skjønte hva jeg skulle frem til med denne videoen. Ellers må jeg bare si tusen takk til dere som kommer med konstruktiv kritikk og positive kommentarer! 

  Gjerne abonner på kanalen til vår som dere finner HER. Helt sykt at vi snart har 40.000! Dere er best♡

  80B2B4FE7tA

  Forresten, jeg svarer på ukens spørsmål nå. Har noen av dere noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar♡


  hits