hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 18.04.2018 - 19:05

  Event og bursdagvlogg

  ANNONSE- Ideal Of Sweden

  Hei dere! 

  I dagens video får dere bli med oss på event med Ideal Of Sweden, noe som var veldig koselig. Jeg trodde ikke jeg skulle like forretten vi fikk, men herregud. Nå tenker jeg på den hele tiden, og jeg har så lyst til å spise der igjen snart. Dere får også bli med oss i bursdagen til Andreas, noe som var en skikkelig overraskelse for han. Denne dagen var utrolig fin, og jeg håper dere liker vloggen! 

  zkqLgG59Vo0


   


  04.04.2018 - 19:26

  NY VIDEO- JEG OVERRASKER ALEKSANDER

  Hei dere!

  I dagens vlogg får dere bli med meg på hytta, og dere får bli med da jeg overrasket Aleksander i Bergen. Han hadde ingen anelse om at jeg skulle komme, og reaksjonen hans ble derfor helt syk. Jeg håper dere liker videoen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  JcjzcbKZan8


   


  01.04.2018 - 21:48

  VLOGG- KØBENHAVN♡ Museum, shopping og innkjøp

  Hei dere!

  I dagens vlogg får dere se hva vi gjorde i København dag 2. Vi var på museum, shopping og i tillegg viser vi dere hva vi kjøpte i København. Vi hadde to skikkelig bra dager der, og jeg savner det allerede. Jeg håper vi snart får tatt en tur igjen, for det var så gøy der! Jeg håper dere liker vloggen♡

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER!

  iKNAysNqwoI


   


  28.03.2018 - 19:50

  ISABELLE OVERRASKER MEG

  Heey!

  Endelig tid for ny video igjen, og gjett hva? Dagens video er en vlogg fra København. Vi vlogget mesteparten av tiden, og i denne videoen får dere bli med på bursdagsgaven min. Isabelle overrasket meg med en skikkelig drømmedag, og vi koste oss så mye! Dere må se reaksjonen min, haha! Som en liten unge.. Jeg ble skikkelig glad for alle gavene, og jeg kunne ikke hatt en bedre dag♡ 

  Jeg må også si tusen takk til dere! Vi har nå fått 60.000 abonnenter på youtube, noe som er helt sykt. Jeg hadde aldri trodd at så mange ville se hva vi holder på med, og dette gir oss så mye mer motivasjon. Dere er så gode og snille som legger igjen kommentarer, sender oss meldinger og ikke minst kommer bort til oss. Vi kunne ikke hatt noen bedre abonnenter♡♡ Vi skal finne på noe kult som en 60.000 spesial! 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  XJgbBNND4kg


   


  25.03.2018 - 20:15

  NY VLOGG- FLASHER PUPPENE PÅ RESTAURANT

  ANNONSE- COMFORT HOTELL TRONDHEIM OG VINTERLYD

  Hei dere!

  I dagens video bestemte vi oss for å vlogge. Jeg elsker selv å se på vlogger, så derfor liker jeg egentlig best å lage vlogger også. I denne vloggen får dere se da vi var på vinterlyd i Trondheim, noe som var veldig gøy. I tillegg får dere se da jeg måtte skifte på en restaurant. Jeg trodde jeg skulle klare det på en lett måte, men neida. Haha! Derfor ble det en liten puppeglipp på restauranten, men det var så og si ingen mennesker der. Så, who cares? Hehe.. Jeg håper dere liker vloggen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  eZ9Kn50_tlo


   

   

   


  22.03.2018 - 16:01

  Mine favoritter på Youtube- DEL 2

  Heei!

  Etter forrige innlegg med mine favoritter på Youtube, så virket det som at dere ville ha fler. Jeg har en lang liste med favoritter, så det gjør ikke meg noe å lage fler innlegg som dette. Jeg bruker så ekstremt mye tid på å se på videoer på Youtube, og jeg er virkelig den største Youtubenerden. Jeg har blant annet en fast kanal som jeg sovner til hver kveld. Haha, der fikk dere vite noe nytt om meg. For ja, jeg sovner til Youtubevideoer hver eneste kveld. Midt på natten våkner jeg av at jeg hører stemmer, og da står videoene fortsatt og spiller av.. I dag tenkte jeg å vise dere de jeg ser på som snakker engelsk. Disse er så utrolig flinke og profesjonelle, og jeg blir veldig inspirert av flere av disse. 

  Kanalen hans finner dere HER

  Jeffree Star er min absolutt favoritt! Jeg digger han her så mye, og jeg skulle ønske vi var bestevenner. Personligheten hans er kul, attituden hans er kul og hvordan han sminker seg er helt sykt. I tillegg bor han i det sykeste huset, deler ut Chanelvesker og har de tøffeste bilene. Altså, alt er rosa! Han her vil jeg virkelig anbefale dere å ta en titt på, for dere kommer til å digge han. 

  Kanalen hennes finner dere HER

  Nicol Concilio er seriøst så søt! Hun er i tillegg dødspen, og utrolig flink med sminke. Jeg elsker spesielt videoene hennes der hun åpner PR pakker, og jeg kan ikke forstå hvorfor vi ikke har sånn i Norge?? Hun får tilsendt sminke fra en haug av merker hver måned, og i noen videoer åpner hun alt. Det er så mye, og jeg er så misunnelig. Hun virker hvertfall skikkelig søt, og jeg blir veldig inspirert av måten hun sminker seg på.

  Kanalen hennes finner dere HER

  Hun her er skikkelig kul, og så morsom. Patricia bestiller masse klær fra forskjellige butikker, også prøver hun de på. Det høres kanskje ikke morsomt ut å se på, men jo det er det. Hun har så mye humor, og man blir så glad av å se videoene hennes. Patricia smiler seriøst hele tiden, og jeg skal love dere et bedre humør om dere ser videoene hennes. 

  Kanalen hennes finner dere HER

  Åh, hun her altså. Er det en jeg ville byttet klesskap med, så er det henne. Hun vlogger mye, viser innkjøp, mye mote og sminke er det man finner på kanalen hennes. Hun virker så jordnær og god! Er det noen videoer dere burde se, så er det da hun ble fridd til og bryllupsvideoene. Herregud, så fint! Jeg elsker i tillegg videoene der hun viser klærne sine og alle videoene som har med mote å gjøre. 

  Kanalen hans finner dere HER

  Og her kicker nørden i meg inn. Det her er kanskje den mest spesielle kanalen jeg følger, men jeg blir så fascinert. Denne mannen blir bitt av forskjellige dyr, også filmer de reaksjonen hans. Altså de finner en skorpion, slanger, farlige edderkopper og vepser, også filmer de at han blir bitt av dem. Det er helt sykt å se på, og man vil bare se mer og mer. Jeg tror jeg snart har sett halvparten av videoene hans, og jeg blir aldri lei! 

  Håper dere fikk noen nye tips!


  21.03.2018 - 20:12

  NY VIDEO- SNAPCHAT Q&A

  Hei dere!

  I dag er det onsdag, og endelig tid for en ny video igjen. I dagens video svarer vi på deres spørsmål som dere har sendt inn. Vi pleier i blant å ha Snapchat Q&A, og om dere vil stille spørsmål til det senere kan dere legge oss til på Snapchat. Der heter jeg Martineluunde♡ Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på, og jeg håper også at dere liker videoen. En annen morsom ting er at kanalen vår også er 1 år i dag. Woho, helt sykt at vi har holdt på i ett år nå. Vi er så glad for at så mange liker videoene våre, og vi setter så stor pris på dere♡ 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  4aGMMpCzZho


   


  18.03.2018 - 19:32

  YOGACHALLENGE

  Heei!

  Dagens video er en yogachallenge, og denne spilte vi faktisk inn før jeg reiste til Mexico. Jeg har seriøst utsatt og gruet meg til å redigere denne videoen, for vi hadde filmet i over en time. Altså, dere aner ikke hvor lenge jeg satt i går og redigerte. I går måtte jeg virkelig bare hoppe i det, for vi kunne ikke utsette denne videoen lenger nå. Dette er jo etter min mening den morsomste videoen vi noen gang har postet på kanalen vår, så nå er jeg veldig glad for at jeg fikk redigert den klar. Vi ler og tuller så mye i denne videoen, og nå får dere virkelig se hvor barnslige vi faktisk kan være. Haha, jeg håper dere liker videoen! 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Herregud, vi har snart 60.000 abonnenter! Hvor sykt er ikke det??    


   


  18.03.2018 - 17:17

  ALVORSPRAT

  Heey!

  I dag kommer jeg faktisk til å poste to videoer på bloggen, og den ene er fra da jeg tok en Alvorsprat med Splay. De har nemlig startet med en ny serie som heter Alvorsprat, og i den serien kommer de til å snakke litt med de forskjellige Youtuberne i Splay. I min episode får dere vite litt nye ting om meg, jeg forteller ting jeg ikke har fortalt dere før + at jeg etterligner Isabelle full. Hahaha! Jeg ler meg i hjel av klippingen, og ikke minst min etterligning. Håper dere liker videoen!

  JS4_8O7ffgM


   


  14.03.2018 - 20:44

  VLOGG FRA PREMIEREFESTEN

  Hei dere!

  I dagens video får dere bli med oss på premierefesten til Paradise Hotel sesong 10. Jeg fikk ikke vært så veldig mye med på vloggen, for jeg kom en del senere enn de andre. I tillegg løp jeg rundt og snakket med folk da jeg først kom, men Isabelle derimot var flink til å vlogge. Som regel når jeg er ute finner ikke vennene mine meg, for jeg forsvinner fra de hele tiden. På akkurat det området må jeg faktisk skjerpe meg, for jeg må være kjip å dra ut med. De ser meg når vi ankommer utestedet, men etter fem minutter har Lunde forsvunnet. Jeg håper likevel dere liker vloggen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  AaZy-bWz8-0


   


  11.03.2018 - 21:38

  NY VIDEO-VI FLØY

  ANNONSE- MEGAFUN- VI FIKK DET SPONSET

  Hei dere!

  Jeg fortalte dere i går at Isabelle og jeg fikk teste å fly her om dagen, og vi filmet alt. Vi tenkte at det kan være morsomt å lage videoer der vi prøver ting vi aldri har gjort før, så om dere har noen forslag til hva vi kan gjøre er det bare å legge igjen en kommentar. Vi hadde det hvertfall kjempegøy på Megafun, og vi kommer helt klart til å dra dit igjen. Håper dere liker videoen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  k9yQ0YVmU_4


   


  07.03.2018 - 20:03

  Isabelle sminker meg i blinde

  Heey!

  Det virket som at mange likte videoen der jeg sminket Isabelle i blinde, og vi har fått så mange spørsmål om når hun skal sminke meg. Vel, dere trenger ikke vente lenger for nå ligger den ute på vår kanal. Jeg liker at Isabelle trodde det skulle være så enkelt, og at hun lo av meg da jeg hadde sminket henne. Vel, Isabelle. Det var kanskje ikke så lett likevel? Haha! Jeg håper dere liker videoen♡

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER!

  uER8fcQyFEI


   


  04.03.2018 - 18:28

  JELLY BEAN CHALLENGE

  Heey!

  Det er søndag igjen, og nok en gang tid for en ny video. I denne videoen har vi en jelly bean challenge. Altså, æsj! De fleste har vel sett videoer som dette tidligere, og da vet dere hva dette går ut på. Enten får man en god jelly bean, eller så får man en som smaker helt forferdelig. I denne videoen blir det mye latter, rare ansiktsuttrykk og frustrasjon. Håper dere liker videoen!

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER

  k49yTGQk-ew


   


  21.02.2018 - 20:20

  HAN VAR UTRO- Hva gjør man?

  Hei dere!

  I dag kommer den sykeste storytimen vi noen sinne har hatt på Youtubekanalen vår. Vi forteller om da Isabelle møtte en flørt fra USA, og plutselig var det mye som ikke stemte. Mennesker som han gjør meg så sinnsykt irritert, og jeg er glad Isabelle gjorde som hun gjorde. Jeg håper dere liker videoen, og fortell oss gjerne hva dere ville gjort i en lignende situasjon. 

  Abonner på kanalen til Isabelle og meg HER

  JBGhk4jLJMY


   


  17.02.2018 - 23:27

  Bilder og videoer dere aldri har sett

  Hei dere! 

  Da jeg våknet i dag hadde Isabelle postet en video med bilder og videoer dere ikke har sett av meg. Jeg skal innrømme at jeg fikk panikk da jeg først så det, for Isabelle har så mye rart av meg. Videoen var skikkelig fint, men noen steder klarte jeg ikke en gang å se. Haha! Jeg velger likevel å dele den her med dere. Tusen takk, Isabelle♡ Så koselig med en sånn video!

  EsRtqW5z-gk


   


  14.02.2018 - 17:38

  NY VIDEO- DETTE GJØR MAN PÅ VALENTINE SOM SINGEL

  Hei dere!

  HAPPY VALENTINE, eller?? Haha! Jeg tipper mange har et hat/elsk forhold til denne dagen, og da spesielt de som er single. Hva skal man gjøre på den dagen i året der alle kjærestepar er litt ekstra klissete, den dagen når Instagram er stappet med kyssebilder og ikke minst den dagen i året der "verdens beste kjæreste" blir mest brukt. Vi har selvfølgelig laget en video til alle dere single der ute, og vi gir dere våre beste tips! 

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER

  97efw45Vi_g


   


  28.01.2018 - 21:31

  NY VIDEO- DETTE MÅ DERE SE!

  ANNONSE- COOLSTUFF

  Hei dere!

  I dag er det endelig tid for ny video igjen, og denne gangen har jeg fått med meg Aleksander. Vi spiller spillet som heter Speak Out, og det spillet er mitt absolutt favorittspill. Dere må bare se videoen for å skjønne hvor mye man ler når man spiller dette. Altså jeg klarer ikke stoppe å le, haha! Om noen vil kjøpe spillet finner dere det HER

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som der finner HER!

  yt2sQ2J43Ng


   


  24.01.2018 - 19:02

  VLOGG- JEG MATET KROKODILLER

  Hei dere!

  Etter to dager med opplastning er endelig vloggen fra da jeg matet krokodiller ute. Det tok sin tid for og si det sånn.. Som jeg sier i videoen lever ikke disse krokodillene i fangenskap. På den ene siden er det et gjerde for å holde de vekk fra byen, men på andre siden er det helt åpent. Krokodillene bor her, og derfor har noen satt opp en bru som går gjennom hele plassen. Som dere ser var ikke den bruen spesielt trygg, haha. Jeg håper dere liker videoen, og om dere gjør det kan dere gjerne gi den en tommel opp♡

  Om dere vil abonnere på kanalen vår finner dere den HER!

  S-QYYhlHkTU


   


  14.01.2018 - 17:49

  NY VIDEO- TOUCH MY BODY

  Heei!

  I dag er det søndag, og endelig tid for ny video igjen på kanalen vår. Denne gangen har vi laget en touch my body challenge. I denne videoen blir det alt fra å ta på pupper, til og ta på "ekle" ting som vi kalte det. Haha! Håper dere liker videoen♡

  Om dere vil abonnere på kanalen vår kan dere gjøre der HER!

  dWgnoJQvnXQ


   


  03.01.2018 - 21:01

  VLOGG- SNØBADING I BIKINI

  Hei dere!

  Da er endelig vloggen fra Norefjell ute. I denne vloggen får dere se meg snøbade i bikini, få massasje og kose meg skikkelig. Håper dere liker videoen♡

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER!

  EUpTmzMOOCM


   


  31.12.2017 - 16:57

  NY VIDEO- Våre nyttårsforsetter

  Heeey!

  Herregud, det er nyttårsaften i dag! I den anledning har vi selvfølgelig laget en video der vi ønsker dere et godt nytt år, og ikke minst forteller dere om våre nyttårsforsetter. Jeg håper dere liker videoen♡ 

  Abonner gjerne på kanalen vår som dere finner HER

  480UpjBkqMA


   


  27.12.2017 - 20:21

  DETTE ER HELT SYKT!! + GIVEAWAY

  Heei!

  I natt oppdaget plutselig Isabelle og jeg at vi manglet 15 abonnenter til 50.000. Altså hvor sykt er ikke det? Derfor la vi ut en snap om at hvis vi fikk 15 til i løpet av dagen skulle vi ha en giveaway. Det tok ikke mange minuttene før vi hadde over 50.000, så det betyr GIVEAWAY. Hvor sykt er det ikke at vi nå har 50.000 abonnenter på kanalen vår? Vi har holdt på siden mars, og det er absolutt ikke lenge. Tusen, tusen takk til alle dere som abonnerer på kanalen vår! Dere er best, og takket være dere kan vi drive med det vi elsker♡

  Dere kan abonnere på kanalen vår HER om dere vil det♡ Om dere vil vinne goodiebagen er det bare å se videoen!    


   

   

   


  24.12.2017 - 11:07

  NY VIDEO- VI ØNSKER DERE EN GOD JUL!

  Hei dere!

  I dag er det julaften, men også søndag. Det betyr ny video på kanalen våres, og vi tar ikke fri selvom det er julaften. Derfor titter vi bare kjapt innom for å fortelle dere om våres planer, og egentlig bare ønske dere en skikkelig fin julaften. Vi er så glad i dere♡

  Husk å abonnere på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER

  vzJr78wfeLI


   


  17.12.2017 - 19:34

  NY VIDEO- Hva faen sier du??

  Heeei!

  Endelig er det en ny video ute på kanalen vår, og denne gangen en whisper challenge. Herregud, dette ser så lett ut når man ser andre gjør det, men gud så vanskelig det var. I blant skjønte jeg absolutt ingenting av hva Isabelle skulle frem til. Jeg lo så mye da jeg så denne videoen, for vi høres jo helt gale ut. Haha!

  Det er forresten en del som spør om vi kan laste opp flere videoer i uken, og det tror jeg dessverre ikke vi har tid til. Vi begge har mye å gjøre, og to videoer holder i massevis for oss. I blant har vi jo tre videoer i uken, men vi kommer til å fortsette med to faste i uken.

  Om dere vil abonnere på kanalen til Isabelle og meg finner dere den HER♡ Ellers håper jeg dere liker videoen!

  y_Xiv1LGGTg
   


   


  13.12.2017 - 19:06

  NY VIDEO- Julegavene som ikke koster for mye

  Heey!

  Julaften nærmer seg helt sykt, og jeg fikk sjokk da jeg sjekket kalenderen og fant ut at det bare er 11 dager til?? Altså, hva? Jeg har ingen julegaver klare, og nå begynner jeg å stresse. Jeg får ofte kommentarer om hva man kan gi til folk om man ikke vil bruke for mye penger, og derfor har Isabelle og jeg nå laget en video der vi gir dere veldig blandede julegavetips. Alt fra billig til litt dyrere. Jeg anbefaler virkelig å se videoen om du også sliter med julegavetips♡

  Husk å abonnere på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER. Helt sykt at vi snart har 50.000 abonnenter, og det på under ett år♡ På 50.000 blir det forresten en stoor giveaway!   


   

   

   


  10.12.2017 - 20:26

  NY VIDEO- VI LESER HATKOMMENTARER

  Hey!

  Endelig søndag og tid for ny video igjen. I og med at den forrige videoen som dette ble godt tatt i mot har vi nå laget en ny. Jeg har litt hat/elsk forhold til hatkommentarer, for enkelte må man jo bare le av. At folk orker å bruke tiden sin på det? Jeg tror jeg aldri kommer til å forstå det, men dere gir oss hvertfall tips til videoer. Så takk, takk♡

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER! Håper dere liker videoen♡

  L8N9LF4czRg


   


  06.12.2017 - 20:15

  UNBOXING- MASSE NYE KLÆR

  ANNONSE

  Heey!

  I dag er det tid for ny video igjen, og denne gangen en unboxing i samarbeid med Junkyard♡ Vi fikk plukke oss ut så mye fint, og som dere ser var jeg ganske crazy denne gangen. Eller jeg føler hvertfall det selv. Jeg valgte ting jeg absolutt ikke har fra før av, og som er litt ulikt meg. Likevel elsket jeg alt sammen, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke det fremover. 

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER. Det er helt sykt at vi er så nærme 50.000 abonnenter nå! Når vi runder 50.000 blir det en STOR giveaway, woho! Ellers håper jeg dere likte videoen♡

  Dere finner link til alle klærne og sko i infoboksen under videoen på Youtube. 

  X0xSSvcfbaw


   

   


  26.11.2017 - 20:01

  NY VIDEO- BLI MED OSS TIL EN KLARSYNT PERSON

  Hey!

  I går da Isabelle og jeg ble spådd vlogget vi faktisk. Dessverre kunne vi ikke filme selve samtalen, men vi filmet mye rundt der vi var. Den messen var skikkelig spennende, og vi fikk teste alt fra poledancing (strippestang) til å bli spådd. Veldig variert med andre ord. Denne messen kommer jeg helt klart til å besøke igjen neste år, og jeg gleder meg allerede!

  Om dere vil abonnere på kanalen til Isabelle og meg finner dere den HER

  P36yr9iCsL8


   


  22.11.2017 - 14:09

  NY VIDEO- JEG OVERRASKER ISABELLE MED JULEKALENDER

  ANNONSE

  Hei dere!

  Onsdag og ny video, woho! I denne videoen lager jeg en adventskalender til Isabelle i samarbeid med Glitter. Jeg synes dette videoen var så koselig å lage, og spesielt da fordi jeg fikk overraske Isabelle skikkelig. Sykt hyggelig å lage noe sånt til en venn, kjæreste eller en forelder for eksempel. Om dere trykker dere inn på videoen så finner dere forresten en rabattkode. En skikkelig bra rabattkode faktisk. Håper dere liker videoen♡

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg HER

  Nw-fjo4XkPw


   


  19.11.2017 - 21:08

  NY VIDEO- BESTFRIEND TAG

  Hei dere! 

  I går da jeg hadde meetup var det så mange søte jenter som kom bort, og flere av de begynte å snakke om Youtube. Da måtte jeg selvfølgelig spørre om de hadde noen tips til videoer siden vi skulle filme på kvelden i går. Jeg fikk masse tips, og et av de var bestfriend TAG. Derfor lagde vi det i går, og selvom det er en ganske enkel video synes jeg den ble så morsom! Nå får dere se hva vi egentlig kan om hverandre, og hvem taper?? Som dere hører i videoen forteller vi jo at dere må komme med forslag til hva taperen må gjøre, så om dere har noen tips er det bare å fortelle oss!

  Om dere vil kan dere også abonnere på kanalen vår som dere finner HER♡ Da blir vi kjempeglad! 

  N-j9UwQCLaY
  Håper dere liker den!