• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 22.09.2017 - 18:22

  Ukens spørsmål 24

  Heei!

  Yey, endelig fredag og helg♡ Det betyr ukens spørsmål på bloggen min, og det er faktisk et av mine favorittinnlegg som jeg skriver. Jeg spør ofte etter spørsmål på Snapchat, så dere kan legge meg til der om dere har noen spørsmål. Der heter jeg Martineluunde, og jeg åpner alltid snappen min en liten periode på fredager. 

  Hvor mye veide du før og etter Paradise Hotel? Jeg veide det samme da jeg sjekket inn og ut av hotellet. Jeg har egentlig vært på den samme vekten i flere år, så jeg gikk ikke opp noe i Mexico. Nå derimot har jeg faktisk gått ned noen kilo i det siste, og det har ikke vært meningen. Jeg aner ikke hvorfor, men det kan være litt med at jeg har mye å gjøre, og glemmer bort å spise. Det er absolutt ikke bra.. 

  Når kommer det ny video på Aleksander sin kanal? Han har filmet en skikkelig drøy video til dere, og jeg vil egentlig ikke at han skal poste den. Haha! Han kommer vel til å poste den uansett tipper jeg, så den er nok ute om noen dager. 

  Hvor er den røde toppen fra? Den er Sofie sin, og den er fra undertøysavdelingen på H&M. Så fin!

  Hva var det siste du sa til Aleksander før du reiste fra han i Mexico? Det husker jeg ikke, men det var nok sikkert noe sånn som at jeg kom til å savne han. Jeg husker faktisk ikke så mye fra den dagen vi skulle dra hjem, for jeg var så sinnsykt sliten.

  Hvordan er forholdet ditt til Kevin i dag? Det er bra, men vi har ikke særlig kontakt. Sist jeg møtte han var på vorset før Findings, og det var veldig hyggelig! Er alltid veldig koselig når jeg møter han, selvom det ikke er ofte. 

  Hvor er øredobbene fra? De er fra H&M, og er ganske billige. Jeg har så lyst på disse i flere farger, for jeg synes de er så fine og passer til alt!

  Hva skal lillesøsteren din hete? Og når er terminen? Jeg vil ikke si navnet her riktig enda, men navnet er kjempefint. Terminen er 20. oktober, så det er ikke så alt for lenge igjen♡

  Hvordan er det å blogge og være youtuber? Blir du sliten? Jeg elsker at jeg kan leve av sosiale medier, og det er kjempegøy! Jeg skal likevel innrømme at det er krevende, og noen dager blir jeg utslitt. Jeg vil si at det er et ganske stort press å være blogger, for alle skal ha en mening om deg, de setter krav til deg og man får høre det om noe er feil. Mange tenker nok at blogging ikke er slitsomt i det hele tatt, men jo det kan være det. Jeg elsker likevel å blogge og drive med youtube, men som alle andre han man kjipe dager på "jobb". 

  Vil du endre noe mer på kroppen din eller utseende? Nei, det har jeg ikke lyst til. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut nå, og om det er noe som skal endres, så blir det ved hjelp av trening. Jeg skulle gjerne hatt litt mer muskler, men det er ikke noe jeg stresser med. 

  Fikk du vite at du skulle vinne Paradise før du reiste til Mexico? Haha, nei. Da tror jeg det hadde vært veldig kjedelig for meg om jeg skulle spilt, men likevel visst at jeg skulle vinne. Jeg tror nok ingen visste hvem som skulle vinne, før faktisk finalen var og folk begynte å stelle seg bak finalaparene. 

  Hvor mange har du hatt sex med? Det vil jeg ikke skrive på bloggen, men det er ikke mange. 

  Hva synes du om at 14 åringer drikker alkohol? Og når begynte du å drikke? Folk skal få gjøre hva man vil, men jeg tror nok det er en grunn til at det er 18 årsgrense på alkohol. Jeg vil ikke anbefale så unge mennesker å drikke, og selv ventet jeg til jeg var 18. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Når gråt du sist? Det var for to dager siden. Aleksander klarte å kaste snusboksen sin i leppa mi, og det var så vondt. Leppa mi hovnet opp, og nå har jeg et kutt på innsiden av munnen. Jeg begynte da å gråte, for det var faktisk sinnsykt vondt.. 

  Har du noen gang sendt nakenbilder? Nei, og det er jeg så utrolig glad for! 

  Du har jo veldig tydelig sminke i ansiktet, unntatt øyne og bryn. Men men, syns du er penere uten sminke uansett:) Om fuktighetskrem gjelder som sminke, så oki. Haha! Hvorfor skulle jeg løyet om at jeg er sminkefri på et bilde? Jeg var med både Aleks og Cassie den dagen, og jeg tror nok begge kan fortelle dere som diskuterer dette i kommentarfeltet at jeg var sminkefri. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du gravid? Haha, jeg får dette spørsmålet daglig. Jeg er ikke gravid, og om jeg en dag blir det skal dere få vite om det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar!

   

   

   

   


  18.09.2017 - 21:12

  23 fakta om meg

  Hei dere!

  Det begynner å bli en stund siden jeg lagde et innlegg med masse fakta om meg selv, og nå har jeg samlet opp en haug av fakta en god stund. Det er nok sikkert noen som allerede vet en del av dette, og det er jo veldig gøy. Jeg får uansett nye lesere hele tiden, så derfor tenkte jeg at dere nye også skal få vite litt (mye, hehe). 

  Jeg har en greie for haier- Dette vet nok sikkert en del av dere, men for dere som ikke vet det så elsker jeg haier. Jeg synes haier er så fascinerede og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. Jeg elsker haifilmer og jeg sitter ofte og ser på haiklipp på youtube. En av mine største drømmer er å bade med snille haier, og jeg vil også ned i et bur med farlige haier rundt meg. 

  Horoskop- Jeg leser horoskopet mitt hver dag, og jeg føler alltid at det stemmer. Jeg kjøper også årshoroskop hvert år, og leser hele boken samme dagen. Jeg leser alltid ukeshoroskop på mandager og månedshoroskop hver første dag i måneden. Jeg hadde en haug av slike apper før, men nå har jeg kun en. Jeg tror alt for mye på horoskop og slike ting, så jeg må få alt med meg. 

  Jeg er verdens dårligste til å svare på meldinger- Og da mener jeg verdens dårligste! Jeg er en av de som leser en melding, også tror jeg at jeg svarer. Dette skjer så alt for ofte.. Jeg er helt sikker på at jeg har svart folk, men neida. Jeg må virkelig skjerpe meg på dette området, for jeg tror venninnene mine ofte blir irritert av dette. Jeg er helt lik på det med å skulle ta telefonen også. Jeg tar aldri telefonen, og jeg synes det er ganske irriterende når venninner ringer meg. Jeg ber de alltid sende en melding i stedet, men får de svar? Nei. 

  Jeg liker ikke melk- Er det en ting jeg aldri har likt, og aldri kommer til å like så er det melk. Jeg synes rett og slett det smaker ekkelt. Den eneste måten jeg får i meg melk på er om jeg spiser frokostblanding eller drikker kakao. Jeg vet at man trenger å få i seg melk, men jeg klarer ikke. Jeg har faktisk aldri drukket et glass melk før. 

  Holiday dipJeg elsker holiday dip og jeg spiser det til det meste. Før spiste jeg det til alt. Jeg blandet det til og med inn i nudlene mine, ferdig utblandet med rømme og greier i nudlene. Nå spiser jeg det ikke like ofte lenger, men jeg må ha det på tacoen. Jeg har fått så mange til å spise holiday dip på tacoen, og alle elsker det. Dere må prøve det ut!

  Jeg drikker alt med sugerør- Om jeg ikke har sugerør rundt meg får jeg nesten litt panikk. Jeg er avhengig av å drikke ting med sugerør. Om det så er vann, brus, alkohol, kaffe (ikke at jeg drikker det så ofte), te og kakao. Alt må ned med sugerør. Jeg aner ikke hvorfor jeg MÅ ha sugerør, men i det minste er det bra for tennene da. Og jeg ødelegger heller ikke leppestiften, haha!

  Jeg hater yoghurt- Jeg klarer ikke å spise yoghurt, eller da må den være veldig tynn i konsistensen. Det verste jeg vet er tykk yoghurt, og om jeg spiser det blir jeg bare sittende å brekke meg. Jeg takler ikke konsistensen, selvom kanskje yoghurten er god. 

  Jeg liker ikke filmer- Jeg ser aldri på filmer, med mindre det er på kino. Jeg synes det er dødskjedelig å sette på en film, og jeg ser ikke filmer med mindre det er en jeg virkelig må se. Serier derimot elsker jeg, men da helst reality eller ekte serier. Ikke serier som Vampire Diaries for eksempel der hvor ting ikke er ekte. 

  Jeg hater å shoppe- Det finnes ingenting kjedeligere enn å gå i butikker.. Jeg synes det er så kjedelig, og jeg unngår det egentlig. Med mindre jeg er i London, for da elsker jeg å shoppe. Om jeg skal til Spania sjekker jeg alltid butikkene på nettet først, slik at jeg vet om det er noe jeg skal ha på forhånd. Jeg går som regel aldri i butikkene i Norge, med mindre jeg skal være med en venninne. 

  Jeg har ikke ledd i tomlene- Jeg mangler et eller annet i tomlene mine, så jeg kan gjøre noen helt syke greier med de. Jeg tror muligens jeg mangler et ledd, men jeg er ikke helt sikker. Noe mangler det hvertfall, og de fleste synes det er ekkelt. Jeg derimot elsker det, for det er så morsomt å se ansiktet til folk når jeg viser frem tomlene mine. 

  Jeg har aldri brukket noe- Jeg har aldri brukket noe som helst, og det er egentlig ganske sykt. Jeg drillet i mange år, og jeg skal love deg at drillstaven smalt forskjellige steder på kroppen min daglig. Jeg fikk den en gang så hardt i nesen at jeg trodde jeg skulle gå i bakken. Jeg hadde så vondt og gråt som bare det, likevel var ikke nesten knekt. Bank i bordet.. 

  Jeg tåler ikke cava- Jeg tåler ikke cava, og om jeg får i meg det blir det grining. Om det så er ett glass begynner jeg å gråte. Jeg begynner da å gråte over den minste ting, og helt uten grunn. Heldigvis holder jeg meg unna cava, og de fleste vennene mine passer på så jeg ikke får i meg det ute på byen.

  Aleksander er min første kjæreste- Jeg har aldri hatt kjæreste før Aleksander. Jeg hadde absolutt ikke lyst på kjæreste da jeg møtte han, men nå kan jeg ikke se for meg noen ting uten han. Jeg er veldig glad for at han er min første kjæreste, og forhåpentligvis siste. Haha! Jeg hadde ikke klagd om jeg hadde vært sammen med han resten av livet, for og si det sånn. 

  Jeg bruker som regel kun svarte klær- Jeg elsker svart, og jeg går ekstremt mye i svarte klær. Det er vel derfor jeg nesten aldri har outfits på bloggen, rett og slett fordi alt er svart. Jeg har nå et lite mål, og det er og ikke kjøpe mer svarte klær i en periode. Her om dagen var Therese og jeg i byen, og Therese ble nesten sur fordi jeg kun så på svarte klær. Jeg tiltrekkes av svarte klær, og jeg synes svart er verdens fineste farge!

  Jeg går ofte uten sminke- Det virker som at mange tror jeg er avhengig av sminken min, men det er jeg absolutt ikke. Om noen hadde sagt at jeg ikke fikk bruke sminke på to uker hadde ikke det vært noe problem. Jeg går veldig ofte uten sminke, og jeg er veldig komfortabel uten. Jeg elsker likevel sminke, og jeg liker å sitte lenge med sminken. Jeg føler jeg har et veldig bra forhold til det å ikke bruke sminke, og det tror jeg er viktig i og med at jeg bruker litt mye i blant. 

  Jeg er flink til å spare- Jeg er faktisk veldig flink til å spare pengene mine, og jeg vil helst bruke så lite som mulig. Jeg elsker å spare opp til noe, og etter en stund endelig kjøpe det. Akkurat nå har jeg jo leaset en bil, og det er ganske mye penger jeg valgte å legge inn i en "egenkapital" på den. Det er fordi jeg vil betale så lite som mulig i måneden. Likevel føles det bra i og med at dette er penger jeg har spart opp, og som jeg har ventet lenge med å bruke. Ellers sparer jeg nå til leilighet, og målet er å kjøpe til neste år. Jeg elsker å sette meg sånne mål, og derfor prøver jeg å ikke bruke penger. 

  Jeg bruker aldri BH- Jeg hater å bruke BH, og jeg synes det er vondt. Jeg går derfor veldig ofte uten BH, og om jeg tar på meg en BH etter en lang periode uten føles det veldig rart. Jeg har ekstremt mange BH'er, men de blir aldri brukt. Jeg har faktisk sluttet å pakke med meg BH'er på reiser, fordi de ikke blir brukt. 

  Jeg elsker vesker- Hehe, til punktet over må jeg innrømme at jeg er svak for vesker. Jeg er veldig glad i å bruke penger på vesker, og da vesker jeg kan ha i en lang periode. Jeg håper også at en dag når jeg forhåpentligvis får barn kan de arve disse. Jeg er veldig glad i vesker, og om det er noe jeg også legger litt penger i er det det. 

  Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18- Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18 år gammel, og jeg har aldri angret på det. Pappa kjøpte en leilighet like ved der vi bodde, og jeg fikk være med å velge ut alt i denne leiligheten. Alt fra gulvet, malingen på veggene, kjøkkenet, ting på badet osv. Plutselig kom vi til dagen leiligheten sto klar og skulle leies ut. Da ble jeg veldig lei meg siden den var så meg. Etter mye diskusjon og grining fikk jeg flytte inn i den. Jeg tror nok det var ganske beroligende for mamma og pappa at jeg flyttet såpass nærme de, og jeg tror nok aldri de hadde latt meg flytte langt unna i en så ung alder. 

  Jeg blogget før- Jeg blogget faktisk masse da jeg var yngre! Venninnen min og jeg hadde en blogg sammen, og vi var faktisk en periode på topplisten. Jeg vil ikke si hva den bloggen het, men jeg er faktisk usikker på om den enda eksisterer. Jeg blogget også lenge på denne bloggen før, men jeg har slettet alt av gamle innlegg. 

  Jeg hadde en øgle- Jeg har hatt utrolig mange dyr, og blant annet en øgle. Haha! Jeg vet ikke om dette var helt lovlig, men da jeg var liten hadde vi en øgle i et stort glassbur. Øgla ble etterhvert veldig stor, og venninnene mine turte nesten ikke være hos meg på grunn av denne. Jeg derimot koste masse med den! Jeg elsket også å skremme folk på besøk med den, haha! Dessverre fikk den svulst i hodet og døde.. 

  Det var en sånn som på bilde over vi hadde, haha! 

  Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen- Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen, og i en periode hadde jeg ikke hjerteslag. Jeg var derfor veldig liten da jeg ble født, for jeg tror ikke jeg hadde fått i meg så mye næring. Det kunne gått veldig dårlig, men heldigvis gikk det bra!

  Jeg er allergisk mot all frukt- Denne er så kjip.. Jeg er allergisk mot alt av frukt, og det er så irriterende. Jeg spiser likevel alt, og det er fordi frukt er noe av det beste jeg vet. Uansett hva jeg spiser får jeg blemmer i munnen, og halsen begynner å klø + hovner opp. Skikkelig irriterende, men jeg klarer ikke holde meg unna.. 

  Shit, dette tok lang tid å skrive.. Jeg håper dere likte innlegget, og fortell meg gjerne om det var noe dere visste, eller om det var noe som sjokkerte dere. Vi blogges♡


  15.09.2017 - 19:25

  Ukens spørsmål 23

  Hey!

  Woho, endelig helg! Det er vel mange som er glad for det? Jeg gleder meg hvertfall veldig til helg, selvom jeg ikke har noen spesielle planer denne helgen. Over til ukens spørsmål♡

  Krangler du med Sofie og Andrea nå etter puppekrangelen? Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har snakket masse med Sofie etter dette puppegreiene, men Andrea har jeg kun snakket med i kommentarfeltet mitt. 

  Hva bruker du vanligvis på leppene? Nå for øyeblikker bruker jeg Jeffree Star sin Mannequin ganske mye. Ellers bruker jeg Honeylove fra Mac, og bortsett fra det bruker jeg lipglosser. 

  Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa. Selve buksen er fra et merke som heter Morgan De Toi. Jeg har aldri sett det merket før i Norge, men jeg så det flere ganger i Spania. 

  Har du og Aleksander diskutert fremtiden?  Hm, det spørs på hvilken måte du mener. Vi har selvfølgelig snakket om at vi en dag ønsker å flytte sammen, men mer enn det har vi ikke snakket noe rundt enda. 

  Siden du er så redd for å blir gravid, hva ville du nå gjort om du ble gravid? Jeg aner faktisk ikke.. Jeg har absolutt ikke lyst til å skulle ta abort, og det er nettopp derfor jeg er så redd for å bli gravid nå. Aleksander og mitt sitt forhold er ganske ferskt, så det å skulle få barn er ikke i tankene enda. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg tror det er umulig å skulle svare på det før man er i en slik situasjon. Jeg har veldig lyst på barn, men ikke enda. 

  Er du flink til å rense huden din? Åh, det er to spørsmål jeg hater å svare på. Det er om jeg er flink til å rense huden, og om hvordan jeg trener. Jeg er absolutt ikke flink til å rense huden min, og jeg bruker som regel bare en sminkeserviett til å ta den av. Jeg tar ansiktsmaske et par ganger i uken, men noe annet enn det gjør jeg ikke. Bortsett fra fuktighetskrem under sminken.. Jeg må bli flinkere med huden min, så om noen har noen bra tips til hudprodukter er det bare å legge igjen en kommentar. 

  Er du redd for noen dyr? Jeg er ikke redd for noen dyr som vi har her i Norge, men jeg er redd for en del insekter. Jeg er dødsredd for edderkopper blant annet. Likevel har jeg holdt en tarantella, og dere aner ikke hvor stolt jeg er av det. Selvom det sikkert tok en time før jeg turte å ta på den da.. 

  Hvem av jentene fra Paradise er du minst venn med? Jeg vil ikke si jeg er uvenn med noen fra Paradise, eller at jeg ikke ser på de som venner. Det er selvfølgelig noen man kommer bedre overens med, og sånn vil det alltid være. 

  Kan du nevne tre ting du ikke liker med Aleksander? 1. Han klarer ikke sovne før ekstremt sent, og prøver å holde meg våken så lenge som mulig. 2. Han kan være veldig treig til å gjøre ting i blant. Om jeg ber han sette det han har brukt i oppvaskmaskinen skjer ikke det før etter et par timer. 3. Han skjærer tenner om natten, og det holder som regel meg våken. Haha! 

  Har du et bilde av deg selv UTEN sminke? Hvis du blar nedover på bloggen min har jeg en haug av bilder uten sminke. Jeg håper ikke jeg må skrive det i innlegget hver gang jeg ikke har på sminke, for det å gå uten sminke er helt naturlig for meg. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva hadde du gjort om Aleksander hadde vært utro? Jeg tror jeg hadde slått til han veldig hardt ( ;-)) ), også hadde jeg aldri snakket med han igjen. Jeg synes det å være utro er noe av det slemmeste man kan gjøre mot en annen, og man gjør ikke sånt mot folk man bryr seg om. Enten er man i et forhold og holder seg til den personen, eller så er man singel og gjør hva man vil. Enkelt og greit!

  Hva var det beste med å komme hjem fra Paradise Hotel? Det beste var helt klart å få møte venner og familie igjen! Ellers var det veldig deilig å komme hjem til egen seng. 

  Burde jeg melde meg på Paradise? Er det i det hele tatt et spørsmål?? JA! Meld deg på nå!! Jeg legger ved søknadskjemaet som dere finner HER

  Sminker du deg hver dag eller er du komfortabel uten også? Jeg sminker meg når jeg føler for det, og det er vel kanskje 3-4 ganger i uken. Jeg elsker å gå uten sminke, og jeg er nok kanskje litt for komfortabel med å gå uten. Det er absolutt ikke krise for meg om jeg ikke får sminket meg en dag!

  Fortalte du noen at du vant Paradise før det kom på TV? Ja, men bare til mamma og pappa. De var de eneste som visste at jeg vant, og jeg skal love dere at mange ble sjokkerte etter finalen. Det var egentlig ikke noe problem for meg å holde det hemmelig at jeg vant, og det var vel fordi jeg kunne snakke med Isabelle og Aleks om det. Jeg glemte nesten etterhvert at jeg hadde vunnet, så det var ikke noe jeg gikk mye rundt å tenkte på. 

  Hva var det første du tenkte da du så Aleks? At han var den kjekkeste av guttene inne på hotellet, og at han var veldig min type gutt. I tillegg tenkte jeg at det kanskje kunne bli litt vanskelig for meg der inne med en sånn kjekkas, og ja det ble det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du noen gang tenkt på å være utro? Nei! Jeg tror jeg heller ville kappet av meg benet enn å være utro. 

  Hvordan klarer du å se sånn ut uten å trene? Hm, jeg har nok bare en ganske høy forbrenning. Jeg tenker aldri over hva jeg spiser, og jeg spiser akkurat det jeg har lyst på. Nå skal det sies at jeg absolutt ikke har en trent kropp, og jeg tror ikke jeg hadde hatt vondt av litt trening og muskler. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges!

   


  08.09.2017 - 20:57

  Ukens spørsmål 22

  Heey!

  Endelig helg og klart for ukens spørsmål igjen. Jeg er veldig glad for helg, selvom jeg egentlig ikke merker særlig forskjell på helg og hverdag. Denne helgen har jeg gledet meg veldig til, fordi kusinen min Emilie skal konfimeres imorgen. Jeg gleder meg så mye, men det har jeg allerede sagt hundre ganger, så nå starter vi med spørsmålene. 

  Synes du det er hyggelig å bli kjent igjen på gaten? Ja, jeg synes alltid det er veldig hyggelig når folk kommer bort og spør om bilde. Jeg synes det er så koselig når jeg får se dere i virkeligheten, for her på bloggen ser jeg kun tall. Derfor er det alltid gøy når dere kommer bort for å slå av en prat, eller ta et bilde♡

  Er du og Aleksander fortsatt sammen? Ja, det er vi. Om et par dager har vi faktisk vært sammen i et halvt år allerede. Det er ganske sykt, for tiden har jo gått så sykt fort. Vi har det fortsatt veldig fint sammen♡

  Hvor ofte trener du? Aldri.. Jeg har vært støttemedlem på Elixia i 6 år nå, så på mandag har jeg bestemt meg for å avslutte medlemskapet. Jeg får heller melde meg inn et litt billigere sted, og heller trene der om jeg en dag får lyst til det. Akkurat nå synes jeg det er dødskjedelig å trene, men jeg tenker at jeg kanskje kan få litt motivasjon om jeg trener med Aleksander. 

  Når mistet du jomfrudommen din? Jeg mistet den da jeg var klar for det. Jeg ventet lenge, og det er jeg veldig glad for. 

  Hvordan var det å ha mensen på Paradise Hotel? Jeg hadde faktisk ikke mensen på Paradise. Jeg hoppet over mensen med p-pillene. Jeg vet ikke hvor bra det er, men jeg gjorde det der inne. Er det noen som forresten vet noe om det å hoppe over mensen med p-piller? 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor har ikke du og Aleksander flyttet inn sammen enda? Vi stresser egentlig ikke særlig med det, og det er fordi vi er sammen veldig ofte uansett. Jeg har egen leilighet i Oslo, så når han er i Oslo bor han her. Ellers er han i Bergen, og da er som regel jeg der også. Det å skaffe en ny leilighet har vi ikke snakket særlig om, men jeg tror nok det kommer til å bli mer aktuelt neste år. Akkurat nå har vi det fint sånn som det er, selvom jeg gjerne skulle bodd nærmere byen.

  Måtte dere betale for drikke inne på Paradise Hotel? Nei, vi betalte ikke noe som helst selv. Alt ble dekket, og vi levde virkelig i luksus. 

  ​Hva er det flaueste du har gjort? Hm, kanskje da jeg falt i bæsjen til en uteligger? Dere finner en video der jeg snakker om det på youtube, haha!

  Har penisstørrelse noe å si? Haha, jeg får alltid inn så mange rare spørsmål når jeg har åpen Snapchat. Hva skal jeg egentlig svare på dette? Det har vel ikke så mye å si, så lenge man vet hvordan man skal bruke den. Haha!

  ​Har du noen gang blitt mobbet? Ja, jeg vil si jeg ble mobbet på VGS. Det er ikke noe jeg orker å tenkte tilbake på lenger, fordi jeg har kommet så mye lenger enn å tenke tilbake på de taperne som ville trykke meg ned. 

  ​Hvor dum er du egentlig? På en skala fra 1-5? 7. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  ​Har du hatt regulering? Ja, jeg hadde det i under ett år. Jeg hadde en tann som var veldig langt bak den ene fortannen, så derfor hadde jeg regulering. Heldigvis slapp jeg å ha det så lenge, men jeg hadde det på konfirmasjonen min. De konfirmasjonsbildene er ikke noe jeg ville hengt opp på veggen for å si det sånn.

  Har du tinder? Nei, det ville vært veldig merkelig i og med at jeg har kjæreste. Jeg vet at det finnes noen falske brukere der ute, men jeg har hverken tinder, hot or not eller noe sånt. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! Husk at om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡

   

   

   


  04.09.2017 - 13:23

  32 spørsmål og svar♡

  Hei dere!

  Jeg har sett at mange bloggere svarer på en haug av spørsmål, og derfor har jeg plukket ut noen av de selv. Tusen takk for tipset Henote♡♡

  Dette innlegget ble forresten skrevet i går. Derfor jeg skulle bli hentet på flyplassen, og det var derfor jeg hadde spist så mye. Tviler på at jeg hadde klart å stappe i meg alt det der til nå. Haha! 

  1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 26 år gammel. Shit, det er nesten litt skummelt å tenke på at jeg da nærmer meg 30. Tiden går så sinnsykt fort, og det føles enda som om jeg er 14. 

  2​Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Aleksander, bestemor, bestefar, pappa, kjæresten til pappa, broren min og kompisen hans♡

  3​Hvor høy er du? I passet mitt står det at jeg er 168cm, og jeg tror ikke jeg har vokst noe særlig etter jeg målte meg da. Så jeg er rett under 170cm lang. 

  4​Hvilken film så du sist? Fast And Furious 8, haha! Jeg så den faktisk i kveld hos pappa. Eller nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg fulgte så mye med, for jeg var mest opptatt av bloggen. Jeg synes i tillegg det var alt for mye skyting og slossing i den filmen, også skjønte jeg ikke helt greia. Hadde kanskje vært en fordel å se de andre Fast And Furious filmene først. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  5​Hvem ringte du sist? Bestefar♡ Han skulle hente meg på flyplassen, så vi måtte avtale hvor jeg skulle vente på han. 

  6. Hvem ringte deg sist? Tanten min, og hun spurte bare om jeg kunne hjelpe henne med noe.

  ​7. Hva sto det på den siste SMS'en du fikk? "Ok." Og den var pappa. Føler det er så typisk fedre og svare kort og alltid med et punktum på slutten. Haha!

  8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Det kommer helt an på. Om det er noe raskt man skal si, så foretrekker jeg SMS. Er det noe annet, eller noe som må planlegges foretrekker jeg å ringe. Det verste jeg vet er om venninner ringer meg for å spørre om noe de kunne sendt en melding om. I tillegg har jeg veldig sjeldent tid til å snakke i telefonen, men med Aleksander for eksempel foretrekker jeg alltid å ringe. Spesielt om kveldene når jeg er alene hjemme, da facetimer vi til jeg sovner i blant. Snill kjæreste♡

  9. Hvilken øyenfarge har du? Jeg har blå øyne, og jeg er ganske fornøyd med øyefargen min. Spesielt i solen synes jeg øynene mine blir kjempefine!

  10. Når våknet du i dag? I dag våknet jeg klokken ti. Måtte rekke hotellfrokosten! Hotellfrokosten er jo det viktigste med det å bo på hotell, eller hvertfall for min del. 

  11. Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Helt sikkert i Norge. Da er jeg jo 31 år gammel, og muligens har jeg barn. Om jeg noen gang får barn vil jeg at de skal bli vokst opp i Norge. Om jeg derimot ikke bor i Norge håper jeg så klart at jeg bor i USA eller noe, men jeg tipper på Norge. 

  12. Hva skremte deg om natten som barn? Hm, det vet jeg faktisk ikke. Jeg vet at jeg var veldig redd for å skulle sovne alene, så mamma måtte alltid ligge i sengen med meg til jeg sovnet. Så noe var jeg redd for, men jeg har ingen aning om hva. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  13. Hva er din beste egenskap? At jeg alltid får til det jeg vil. Jeg gir ikke opp før jeg får til noe, og det skal mye til for å stoppe meg. 

  14. Hva er din verste egenskap? At jeg aldri stresser med noen ting. Jeg tar alltid ting veldig med ro, for jeg vet at ting fikser seg uansett. Bortsett fra det må det nok være at jeg gir litt mye faen i blant. Akkurat det er litt vanskelig å forklare, men jeg får ofte høre fra folk at jeg gir litt for mye faen. Haha, jeg gidder rett og slett ikke legge energi inn i unødvendige ting.

  15. Sover du med eller uten klær? Uten, jeg elsker å sove helt naken! Jeg får faktisk panikk om jeg bare har på sokker. Alt må av, og da mener jeg alt. 

  16. Hva er det rareste du har spist? Reinsdyrhjerte.. Altså, æsj! Det har seg sånn at en av mine nærmeste venninner er nordlending, så familien hennes har fått i meg mye rart. Blant annet reinsdyrhjerte. 

  17. Hvilken iskrem er din favoritt? Om det er kuleis er det Sjokolade og sitron. Jeg elsker den kombinasjonen sammen! Om det er is man kjøper i en kiosk, så er det lion, snickers og sandwich. Nam!

  18. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant, åh! Venninnen min lager verdens beste sjokoladefondant, og jeg må få henne til å lage det til meg i løpet av uken. 

  19. Hva er den største premien du har vunnet? 100.000kr som jeg vant på Paradise. Bortsett fra det har jeg vunnet 200kr på vikinglotto, woho!

  20. Liker du kaffe? Nei, jeg synes kaffe smaker dødsekkelt.. Det eneste jeg klarer å drikke av kaffe er mocca. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  21. Hva drikker du helst til frokost? Jeg elsker eplejuice, så det må nok bli det. Jeg kan drikke en hel eplejuice av gangen, og jeg blir aldri lei.

  22. Hva har du spist i dag? Eggerøre, bacon, frukt, brødskive med skinke og agurk, pizza, pølser, sushi, godteri og smash. Haha, elsker mat!

  23. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg synes det er veldig spennende med andre verdenskrig. Så kanskje Hitler? Ikke fordi jeg liker han, men jeg synes bare alt er så sykt. Jeg har sett mange filmer som handler om andre verdenskrig, og jeg synes det er helt forferdelig.

  24. Vil du ha barn? JA! Jeg har kjempelyst på barn, men ikke enda. Min største frykt må nok være og ikke kunne få barn. Jeg gleder meg så mye til å bare slå meg helt til ro, med noen søte barn løpende rundt. 

  25. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, eller bare engelsk da. Borsett fra det er jeg veldig dårlig med språk. Jeg hadde spansk på skolen, men det eneste jeg husker er hvordan man sier at man bor i et stort hus, hva jeg heter, også kan jeg bestille burger og baguett. Jeg skal derfor ikke skryte på meg at jeg kan spansk, haha!

  26. Sover du på en spesiell side av sengen? Jeg sover alltid på den siden som er lengst unna døren. Jeg aner ikke hvorfor, men hver gang vi for eksempel bor på hotell må jeg sove på den siden. Det er ikke sånn at jeg blir sur om jeg ikke får sove på den siden, men jeg foretrekker det. 

  27. Foretrekker du havet eller basseng? Hm, jeg liker begge deler! 

  28. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker egentlig ikke så veldig mye penger, men mesteparten av pengene mine går bort til mat, taxi og uber.. Ellers er jeg veldig glad i vesker da!

  Processed with VSCO with s2 preset

  29. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg i konfirmasjon til kusinen min. Jeg gleder meg så mye, og jeg elsker konfirmasjoner. Jeg skal endelig få bruke bunaden min igjen, og i tillegg spise masse god mat. 

  30. Kan du stå på slalom? Absolutt ikke! Jeg er verdens dårligste på ski.. Jeg kan jo si så mye som at jeg måtte stå mellom bena til kjæresten til venninnen min i Trysil. Da han skulle slippe meg føyk jeg inn i skogen og tryna skikkelig. Vi brukte forresten en time ned en bakke de fleste kjører ned på ti minutter. Det endte med at jeg tok av meg slalomskiene og gikk ned.. 

  31. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Jeg har bare vibrering, og der fikk vennene mine svar på hvorfor jeg aldri tar telefonen. Haha! 

  32. Fortell noe leserne dine ikke vet om deg? Hm, det velger jeg å vente med å svare på. Jeg driver faktisk med et slikt innlegg, så jeg samler masse ting dere ikke vet om meg. Jeg tror dere kommer til å like det innlegget!

  Shit, dette tok lang tid å svare på. Håper dere liker innlegget♡

   

   

   

   

   


  03.09.2017 - 19:09

  MINE FAVORITTER

  Hei dere! 

  Da jeg spurte dere om forslag til blogginnlegg fikk jeg inn sykt mange bra forslag. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om alle mine favoritter. Alt fra butikker til produkter. Dette blir gøy!

  Mitt favoritt sminkeprodukt- Hm, denne er veldig vanskelig.. Jeg har mange favoritter i sminkepungen, men om jeg kun kan velge et produkt må det kanskje være serumet mitt fra ByTerry. Det er egentlig ikke et sminkeprodukt, men jeg bruker det veldig ofte de dagene jeg ikke orker å sminke meg. Dette serumet gir meg verdens fineste glød, og så fort jeg påfører dette ser jeg mer våken ut. 

  Mitt favoritt sminkemerke- Her må jeg nok si The Balm, Bourjois eller Mac. Jeg klarer faktisk ikke bestemme meg mellom de tre. 

  Min favoritt TV serie- Her burde jeg vel si Paradise Hotel? Hehe, neida. Mitt favoritt TV program må nok være Fire Stjernes Middag og The Kardashians. To veldig forskjellige programmer, men jeg elsker å se på det. Paradise Hotel også er en av mine favorittprogrammer. Jeg elsker å se fulle ungdommer drite seg ut på et luksushotell i Mexico :PP 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Min favorittfilm- Denne er veldig vanskelig, og det er fordi jeg ser veldig sjeldent på filmer. Jeg liker best serier, så denne vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare på. Kanskje en eller annen haifilm, eller Magic Mike? Haha, jeg aner virkelig ikke. 

  Min favoritt matbutikk- Jeg drar egentlig kun innom Kiwi, fordi det ligger nærmest. Så ja, da blir det Kiwi. Egentlig er vel Meny og Coop ti ganger så bra, men det ligger et stykke unna. 

  Min favoritt klesbutikk- Om jeg bare får velge ut ifra butikkene i Norge er svaret ganske enkelt. Min favoritt klesbutikk er Kouture, men Zara er jeg også veldig glad i!

  Mitt favoritt klesplagg- Bunaden min! Det er et veldig enkelt svar, for jeg elsker bunaden min. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å bruke den mye oftere.. Er så kjedelig at et så fint plagg kun blir brukt en gang i året. 

  Mitt favorittgodteri- Jeg elsker surt godteri, og det er vel det eneste godteriet jeg spiser. Jeg bryr meg ikke om hva det er, så lenge det er SKIKKELIG surt. Nam!

  Min favorittfarge- Svart og gull er mine to favorittfarger, og kombinasjonen av disse to er nok det man ser meg mest i. Den dagen jeg flytter i hus skal jeg ha et rom som er helt svart. Da mener jeg alt fra gulv, vegger til alt interiøret. Jeg elsker svart!

  Min favorittbrus- Det må helt klart bli cola, og jeg drikker alt for mye av det. Jeg drikker hvertfall en liten flaske med cola hver dag, og jeg bestiller det alltid på restauranter. 

  Min favorittapp- Instagram og Snapchat må det helt klart bli. Jeg trenger vel ikke utdype noe hvorfor disse er mine favoritter, for jeg tipper kanskje de fleste er enig med meg der?

  Min favorittmat- Okei, her klarer jeg hvertfall ikke å bestemme meg. Jeg elsker mat, og jeg har så mange favoritter. Jeg elsker alt fra sushi, burger, taco, salat, biff, spaghetti osv. Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg på denne, for jeg er så glad i alt mulig! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Favoritt reisemål? Her er det egentlig det samme, så lenge det er til et varmt sted eller en storby. Jeg er veldig glad i shopping i London, men jeg er også veldig glad i å ligge på stranden i Spania. 

  Min favorittartist- Jeg tror ikke jeg har noen artist jeg liker veldig godt. Jeg hører på mye forskjellig, og de fleste sangene jeg hører på vet jeg ikke hvem som synger en gang..

  Vi bloggeees♡

   

   

   


  01.09.2017 - 13:37

  Ukens spørsmål 21

  Hey! 

  Endelig tid for ukens spørsmål igjen, og endelig straks helg! Jeg pleier som regel å spørre etter litt spørsmål på Snapchat også, så gjerne legg meg til der også. Der heter jeg "Martineluunde", og jeg pleier å ha åpen snap en kort periode mens jeg lager ukens spørsmål. Dere kan også spørre her i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på♡

  UKENS SPØRSMÅL 20

  Hvor er solbrillene fra? De er fra Bikbok! Bikbok får alltid inn disse hver sommer, og da må jeg alltid kjøpe et nytt par. 

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm i følge passet mitt. Jeg får høre daglig at folk tror jeg er høyere, men jeg tror nok bare man ser høyere ut på TV. 

  ​Har du tatovering? Ja, haha! Jeg har en prikk på håndleddet. Jeg kan godt fortelle dere historien om tatoveringen min om noen ønsker det? For og si det sånn var ikke planen å tatovere en prikk.. 

  Dere ser den her, haha!

  Har Aleksander stor tiss? Skjønner ikke hvorfor dette spørsmålet kommer inn hver gang jeg har åpen snap? Jeg klarer ikke skjønne hvorfor det er noe dere lurer på. I tillegg er jo det privat. Jeg tror aldri noen av dere hadde skrevet størrelsen på tissen deres, eller kjæresten sin på en stor blogg. Så still heller spørsmål jeg kan svare på, for dere klarer å skjønne selv hvor grensen går. 

  Var det Aleksander sin siste youtubevideo? Skal han slutte med youtube? Så det var noen som misforsto dette, og det kan jeg jo skjønne. Han skrev at det var hans siste video, som i den nyeste videoen på kanalen hans. Han skal ikke slutte med Youtube, og etter hva jeg har hørt kommer det noen syke videoer fremover. 

  ​Hvordan har du det for tiden? Åh, tusen takk som spør♡ Jeg har det veldig fint om dagen, og jeg koser meg veldig i Bergen. Jeg har det faktisk skikkelig bra nå, men om du spør meg på mandag er jeg nok lei meg. Jeg går alltid inn i en skikkelig trist periode hver gang Aleks og jeg drar fra hverandre. Spesielt den første dagen uten han er tung. Haha! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor lenge har du og Aleksander vært sammen? Den 11. september har vi vært sammen i et halvt år. Shit, tiden går så sinnsykt fort! Helt sykt at vi har vært kjærester i et halvt år allerede. 

  ​Har du noen gang vært utro? Nei, jeg tror jeg aldri hadde klart å være så slem mot en person. Utroskap er noe av det slemmeste man kan gjøre mot et annet menneske, og man gjør ikke sånt mot noen man er glad i. 

  Hvordan er stemningen mellom deg og Kevin nå? Den er bra vil jeg si. Jeg ser han ikke så alt for ofte, men jeg møtte han for et par uker siden. Vi er venner vi, og det er ikke noe dårlig stemning mellom oss. Jeg synes Kevin er en kjempefin fyr♡

  ​Hvordan ser du for deg livet ditt om fem år? Jeg håper selvfølgelig at jeg fortsatt er sammen med Aleksander. Ellers at vi har flyttet sammen, kanskje vurderer å få oss barn (om vi ikke allerede har). Jeg håper også at jeg har en jobb jeg trives godt med, og om det fortsatt da er blogging vet jeg at jeg trives i jobben min. Eller kanskje jeg har startet noe eget? Jeg håper hvertfall at jeg har det bra, og fortsatt er med Aleksander. 

  ​Føler du deg komfortabel uten sminke? Ja, veldig! Jeg går ofte uten sminke, og jeg bryr meg ikke om jeg går uten sminke i byen. Jeg synes det er deilig å gå uten sminke, og jeg synes det er viktig at man gjør det. Spesielt jeg som bruker så SINNSYKT ( :P ) mye sminke. Neida, men jeg synes det er tøft når jenter går litt uten sminke i blant, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva folk synes om mitt sminkefrie ansikt. 

  ​Bor du og Aleksander sammen? Nei, men vi er jo sammen hele tiden. Aleksander bor hos meg når han er i Oslo, også bor han i Bergen når han er der. Vi er jo hele tiden med hverandre, så det føles ut som om vi bor sammen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du planer om å reise til Trondheim i nærmeste fremtid? Ja, jeg reiser til Trondheim imorgen! Gleder meg skikkelig♡ Blir kun en dag da.. 

  ​Hvem har du kontakt med fra Paradise? Jeg snakker litt med så og si alle egentlig. Orker ikke ramse opp alle, for det er en del jeg har kontakt med♡

  Hva synes familien din om Aleksander? De liker han kjempegodt, og det er jeg veldig glad for! Det er ikke så veldig vanskelig å like Aleksander da, så jeg visste de kom til å like han♡

  Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Så jeg er altså født i 1996.

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡


  hits