hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 12.01.2018 - 17:13

  Ukens spørsmål 40♡

  Heei!

  Og god helg dere♡ I dag skal jeg nok en gang svare på ukens spørsmål, selvom det føles ut som at jeg svarte på det i går. Dagene her nede går så fort.. Håper dere får svar på noe av det dere lurer på!

  Er det gratis å være med på Paradise Hotel? Ja, det er helt gratis å være med. 

  Liker du potet? Jeg elsker potet, og jeg elsker alle typer. Jeg tror jeg kunne levd på potet, så glad er jeg i det. NAM!

  Kan du lage vlogger i Mexico? Ja, det skal jeg selvfølgelig gjøre! Jeg skal få vlogget masse herfra. 

  Har du lyst på en ordentlig utdanning? Nja, men ikke enda isåfall. Om jeg hadde startet på skole nå hadde jeg mest sannsynlig droppet ut, for motivasjonen min for å sitte på skolebenken eksisterer ikke. Jeg vet heller ikke hva jeg ville studert, men jeg synes det virker veldig morsomt å jobbe med store tv- produksjoner. 

  Var du og Aleksander sammen da dere spilte inn første sesong av kollektivet? Haha, ja det var vi faktisk. Vi hadde vel akkurat blitt sammen da vi flyttet inn der, så det var veldig spesielt. 

  Hva er det beste med å ha kjæreste? At man alltid har en som er der. En man kan snakke med om alt, og en man alltid kan komme til om det er noe. I tillegg har man alltid en armkrok å legge seg i. Jeg elsker å ha kjæreste! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvis du hadde blitt gravid nå, hadde du da beholdt barnet? Om jeg hadde blitt gravid nå måtte jeg ha tatt abort. Her i Mexico er det noe som heter Zika virus, og om jeg hadde blitt gravid nå kunne fosteret blitt skadet. Om dere søker det opp kan dere se hvordan barna blir om moren har hatt Zika. Nå kommer sikkert folk til å mene at jeg er frekk som ikke ville hatt et barn med Zika virus, men det er noe jeg vil prøve å unngå. 

  Hvor lenge har du og Aleksander vært sammen? Vi har vært sammen i ti måneder. Herregud, vi har snart vært sammen i ett år. Det er så sykt hvor fort tiden går! Kan tiden fremover gå litt saktere? Vær så snill. 

  Kan du vlogge maten du spiser i Mexico? Jeg kan sikkert få vlogget det om det er noe spennende jeg spiser. Det vi spiser her vi bor er ikke veldig ulikt det jeg spiser i Norge, så jeg vet ikke helt hvor spennende det er. I tillegg spiser jeg så sinnsykt mye frukt her, selvom jeg ikke tåler det.. Haha, jeg klarer virkelig ikke la vær. Frukten her er fantastisk!

  Hvor mange ser mystoryen din? I det siste har det vært 40.000, og det er jo helt sykt! Jeg skal bli mye flinkere på å oppdatere der med ting jeg gjør, og jeg føler jeg har skjerpet meg litt i det siste. 

  Er du i Mexico enda? Ja, og jeg skal være her en god stund til. Woho!

  Hvem har du minst kontakt med fra Paradise Hotel? Jeg har egentlig kun kontakt med Aleks, Isabelle og Sofie. Det er de jeg har kontakt med daglig, eller flere ganger i uken. De andre snakker jeg ikke så mye med, men når jeg møter de er det alltid veldig hyggelig. Man glir mer og mer fra hverandre når man kommer hjem, og folk går tilbake til sine vanlige liv og gamle venner. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du hatt regulering? Ja, men jeg hadde det ikke ett år en gang. Jeg hadde det i en veldig kort periode, og det var fordi det var en tann som var ganske skeiv. 

  Hvor mange barn har du lyst på? 2-3 kanskje. Jeg vil hvertfall ha to, og jeg hadde absolutt ikke blitt lei meg om jeg hadde fått tvillinger. Haha!

  Har du hørt om fattigdom? Fattigdom? Nei, jeg aner ikke hva det er..... 

  Har du tatt restylane? Nei, og jeg har heller ingen planer om å ta det. 

  Om dere ikke fikk svar på det dere lurte på er det bare å legge igjen en kommentar!

   

   


  05.01.2018 - 19:26

  Ukens spørsmål 39♡

  Heey!

  Endelig fredag igjen, og helg! I denne runden med ukens spørsmål vil det naturligvis være en del spørsmål om Mexico, for det har kommet inn så ekstremt mange. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡ Forresten, dette innlegget blir uten bilder fordi nettet der jeg er nå er så dårlig. Håper det går fint!

  Hva skal du i Mexico? Det er litt forskjellig jeg skal her nede. Jeg kommer til å fortelle dere mer om det senere. 

  Er Aleksander også i Mexico? Ja, det er han. Vi reiste ikke sammen, men han kom i natt. Så nå skal vi kose oss her sammen i to måneder. Det kommer til å bli helt fantastisk!

  Hva heter spillet du la ut på mystory for litt siden? Det heter fightlist, og er mitt favorittspill akkurat nå. Det er så morsomt, og man får virkelig brukt hjernen.

  Ser du for deg en fremtid med Aleksander, og eventuelt barn? Ja, absolutt. Hadde jeg ikke sett noe fremtid med Aleksander hadde jeg mest sannsynlig ikke vært sammen med han. 

  Var det lov å ha med telefonen sin inn på Paradise? Nei, det var det ikke. Vi fikk hver vår telefon der inne som var låst, og den kunne man kun bruke til å ta bilder. 

  Skal du kjøpe ny eller brukt leilighet? Jeg aner ikke enda. Jeg kommer nok sikkert til å kjøpe en brukt, og heller pusse den opp for å få den slik jeg vil.

  Har du hatt kort hår før? Nei, jeg har hatt langt hår siden jeg var liten. Jeg skulle gjerne prøvd å ha kortere hår, men jeg tør ikke.. Jeg er skikkelig redd for at jeg skal angre, og det tror jeg mest sannsynlig jeg hadde gjort. Derfor kommer jeg nok til å ha langt hår en god stund til. 

  Er du og Aleks et veldig kosepar? Ligger dere i armkroken til hverandre når dere ser på TV, eller holder hender når dere går på gaten for eksempel? Ja, jeg vil vel si vi er det. Vi holder ikke alltid hender ute, men det skjer i blant. Om vi er hjemme og ser på TV ligger jeg som regel i armkroken hans. 

  Kan du legge ut mer på Snapchat fra dagene dine? Ja, det skal jeg bli flinkere til. Det er litt vanskelig her siden det ikke er nett overalt, men jeg skal prøve å få brukt Snapchat og heller publisere tingene når jeg har nett. 

  Har du noen gang bestilt sminke fra Ebay? Nei, jeg er veldig skeptisk til å putte ukjente ting i ansiktet mitt. Det nærmeste jeg har bestilt et sminkeprodukt fra Ebay var en leppestift som jeg kjøpte for mange år siden. 

  Skal du feire bursdagen din i Mexico? Jeg har jo bursdag i Mexico, men jeg vet ikke om det blir noe feiring her. Jeg skal hvertfall prøve å få feiret når jeg kommer hjem, for det hadde jeg ikke energi til i fjor. Haha!

  Hva er det beste og verste med Aleks? At han er veldig snill, og veldig omsorgsfull. Han bryr seg veldig om meg, og han er alltid opptatt av at jeg skal ha det bra. I tillegg er han alt for morsom, og han får meg til å le hele tiden. Det negative må nok være at han til tider er veldig fjern, og at han er treig. 

  Sommer eller vinter? Sommer, helt klart! Jeg elsker sommer, sol og varme. 

  Hvordan bor dere i Mexico? Vi bor på stranden i en bungalow. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, for det er virkelig så fint her.

  Vet du hvem som skal være med på Paradise i år? Og kan du fortelle om det? Jeg vet hvem som skal være med, men jeg har selvfølgelig taushetsplikt og kan ikke fortelle noe som helst. 

  Bruker du fortsatt mye penger på å spise ute? Ja, men jeg skal prøve nok en gang når jeg kommer hjem igjen. Jeg må virkelig skjerpe meg på det punktet der. 

  Hvordan takler du hate? Jeg vil si at jeg takler det alt for bra, i og med at det daglig kommer inn hat. Likevel blir jeg selvfølgelig i blant litt satt ut av alt folk finner på å skrive, og da kan jeg ta noe nær meg. 

  Når har du bursdag? Jeg har bursdag 17. februar. Så snart er jeg 22 år gammel, woho!

  Er du i slekt med håndballspilleren Katrine Lunde? Nei, ikke som jeg vet om. 

  Favorittfarge? Jeg liker best veldig enkle farger som svart, hvit, beige, grå osv. Dette er de fargene jeg bruker mest, men som de fleste sikkert har fått med seg er min favorittfarge svart. Jeg elsker svart, og jeg går i svarte klær så og si hele tiden. 

  Hvor lenge skal du være i Mexico? I 2 måneder, noe som er helt sykt. Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg skal være her så lenge, og den dagen jeg skal hjem kommer jeg garantert til å ville være her lenger. Jeg har det så bra her, og dette er virkelig et drømmested. 

  Skal du flytte til utlandet med Aleksander? Det er drømmen. Jeg har skikkelig lyst til å bo i et varmt land, men det kommer nok ikke til å skje med det første. 

  Skal du på noen flere ferier i år? Ja, dette året skal jeg reise mye! Jeg har ingen reiser planlagt enda, men vi kommer nok til å se mer på det når vi er hjemme igjen. 

  Om det er en ting du kunne få opplevd igjen, hva ville det vært? Helt klart oppholdet mitt på Paradise Hotel. Med de samme menneskene og alt det samme. Bare spole tiden tilbake, og oppleve alt enda en gang. Paradise Hotel er helt klart det kuleste jeg har vært med på!


  29.12.2017 - 21:08

  Ukens spørsmål 38♡

  Heyy!

  Endelig fredag, og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere alle har hatt en super uke, og får en like bra helg♡ 

  Hva tenker du om nyttårsaften i og med at du er ganske redd for terror? Jeg er egentlig ikke så veldig fan av all smellinga på nyttårsaften, og ofte føler jeg det går helt over styr. Jeg synes det er litt skummelt, men prøver å tenke så lite som mulig over det. Jeg kan ikke la frykten stoppe meg i hverdagen. 

  Hvor lenge er det til du ser Isabelle igjen? Jeg ser ikke Isabelle før om 2 måneder... 

  Når fikk du vite at du skulle være med på Paradise Hotel? Jeg fikk vite det i desember i fjor, så det er over ett år siden. Det føles ut som at jeg fikk vite det i går, og tiden har gått så fort. Jeg vil spole tilbake i tid og oppleve alt på nytt!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva var førsteinntrykket ditt av Aleks? At han var veldig kjekk, og en veldig morsom gutt. Jeg synes også dialekten hans var veldig vanskelig å forstå, haha! Heldigvis skjønner jeg hva han sier nå. 

  Hva er det beste og det verste med å være blogger? Det beste er at jeg kan være min egen sjef og styre hverdagen min selv. Også selvfølgelig at jeg har så mange snille lesere♡ Det verste er nok all drittslenginga, men heldigvis klarer jeg for det meste å overse det. 

  Hvordan går det med deg nå, og hvordan går det med forholdet ditt? Det går veldig bra med meg, bortsett fra at jeg fikk en ganske kjedelig beskjed i sta. Bortsett fra det har jeg mye å se frem i mot, og jeg har egentlig ingen ting å klage på. Det går kjempebra mellom Aleks og meg♡ Jeg har ikke sett han på en uke nå, så det er på tide at jeg snart får han til Oslo. Takk gud for facetime, for ellers hadde jeg gått på veggen for lengst. Takk som spør♡

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva handlet det første innlegget på bloggen din om? Haha, det handlet om at jeg skulle sjekke inn på Paradise Hotel. Dere kan lese det HER om dere vil det. 

  Hva var drømmejobben din da du var liten? Jeg aner ikke, og jeg tror ikke jeg hadde noe drømmejobb. Isåfall må det ha vært noe med hester. Jeg elsket hester da jeg var liten, og drømmen var å reise til "Ameka" for å kjøpe meg hest. "Ameka" var altså Amerika, haha!

  Hvordan er det å være deg? Føler du at du har det perfekte livet? Jeg vil si jeg har det veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med hvordan livet mitt er. I blant virker det nesten for bra til å være sant, men samtidig har jeg nedturer som alle andre. Jeg vil ikke si at livet mitt er perfekt, men jeg har ikke mye å klage på om dagen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Skal du feire nyttårsaften med Aleks? Ja, eller jeg håper det. Det er litt av hvert som skjer fremover, og da er ting litt komplisert. Men jeg håper han kommer til nyttårsaften♡ Vil jo gå inn i det nye året med favoritten, haha!

  Noe du gleder deg til fremover? Åh, ja! Jeg holder på å sprekke fordi jeg gleder meg sånn. Jeg gleder meg også sinnsykt mye til å fortelle dere om det, og det kan jeg om kun noen dager. Herregud, dette blir helt sykt!

  Om du måtte fjerne en av dine operasjoner, hvilken ville det da vært? Jeg har kun operert en gang i hele mitt liv, og det var puppene. Så da må det nesten bli det da. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du lyst på større pupper? Nei, jeg er veldig fornøyd med sånn de er nå. 

  Skal du fortsette med blogg og youtube I 2018? Ja, absolutt! Jeg elsker å blogge og drive med Youtube. Jeg håper jeg får holde på med det helt til jeg ikke vil selv lenger. 

  Hva tenker du om at du lager et så stort kroppspress? Jeg føler ikke jeg bidrar til et stort kroppspress. Jeg tenker at om folk ikke er fornøyde med seg selv, så er ikke det min feil. Jeg må få legge ut det jeg vil uten at folk skal bli irriterte på meg av den grunn. Det er akkurat som å si til noen at de ikke kan vise ansiktet sitt fordi de er pene, kun fordi noen andre ikke føler seg like pene. Okei, den var litt på kanten, men dere skjønner greia. Jeg bryr meg selvfølgelig om leserne mine, og at mange av de er yngre. Derfor har jeg skrevet flere ganger at alle kropper er like fine, og at alle kropper passer i bikini på et bilde. Og det mener jeg virkelig. Jeg håper så inderlig at alle kan bli fornøyde med hvordan de ser ut, for det er en veldig bra følelse!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor mye kostet tatoveringen din, og angrer du på den? Den fikk jeg heldigvis gratis, og jeg tror aldri jeg hadde betalt en eneste krone for den lille prikken der. Jeg angrer ikke på den, men det er vel fordi jeg glemmer at den er der. Den er så liten at jeg ikke tenker over den lenger, og jeg har aldri irritert meg over den. 

  Hvor mye må du drikke for å bli full? Tja, to smirnoff ice. Jeg tåler absolutt ingen ting, og blir nesten brisen bare av å lukte på alkohol. Det er nesten litt flaut å si at jeg tåler så lite, men det er sannheten. For noen uker siden drakk jeg en og en halv vodka redbull og tre shotter som det så vidt er alkohol i. Rett etter de shottene måtte jeg hjem og hang over doskåla etterpå. Det er helt krise! Hold dere unna alkohol dere under 18 år, for det er ikke så gøy. Jeg drikker så og si aldri lenger, og det er veldig deilig. Kroppen føler seg bedre, og jeg har masse energi på søndager. Jeg kan også våkne tidlig for å se alle snappene som ikke skulle havnet på mystory, hehe! 

  Hvem var de kjekkeste på Paradise Hotel? Jeg liker egentlig ikke å rangere folk etter utseende, og jeg synes alle guttene var noen kjekkaser i år. Det er vel ingen hemmelighet at jeg synes Aleks er den kjekkeste, men de andre vil jeg ikke rangere på en sånn liste. 

  Hvorfor bruker du så mye sminke? Jeg bruker mye sminke når jeg først sminker meg, men om dere hadde vært med meg i en uke tror jeg dere ville blitt overrasket. Jeg går veldig ofte uten sminke, og da også i offentligheten. Jeg har ikke noe problem med å gå sminkefri i byen for eksempel. Om det er noe jeg skal liker jeg å fikse meg, og da kjører jeg på med masse. Det finnes ingen mellomting med meg, haha! 

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og om ikke er det bare å legge igjen en kommentar♡

   


  15.12.2017 - 18:38

  Ukens spørsmål 36♡

  Hey!

  God helg alle sammen! Endelig fredag og klart for ukens spørsmål. Jeg føler dere vet så mye om meg nå, og jeg føler jeg svarer på de samme spørsmålene gang på gang. Om det er noe dere lurer på ville jeg anbefalt å sjekke ut arkivet mitt. Der er det en egen side som heter "Ukens spørsmål", og da kanskje dere får svaret der. Om dere ikke finner svar på det dere lurer på er det bare å legge igjen en kommentar♡

  Har du gjort noe med rumpa? Nei, det har jeg ikke. 

  Hvordan går det med lillesøsteren din? Det går veldig bra! Hun er verdens søteste jente, og jeg møter henne så ofte jeg kan. Det er så koselig med babyer, helt til de begynner å gråte.. Da er det veldig greit å kunne gi henne tilbake til pappa eller kjæresten hans. 

  Fikk du noen bivirkninger av botoxen du tok i panna? Nei, jeg vet heller ikke hva slags bivirkninger det kunne vært. Jeg fikk et lite blåmerke ved stikket en gang, men det så man kun i godt lys. Jeg har bare hatt gode opplevelser med botox, og jeg kommer til å ta det resten av livet. Haha! Det er en drøm å slippe hodepine og migrene hver dag. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor gammel er du og Aleks? Jeg er 21 og han er 22. 

  Slått opp med Aleks, eller lagt ned bloggen? Lagt ned bloggen. Bloggen betyr mye for meg, men ikke mer enn kjæresten min. 

  Hvor vil du helst reise av steder du ikke har vært? Helt klart Maldivene. Jeg sitter ofte og drømmer meg bort i de syke bildene folk tar der. Dit SKAL jeg en eller annen gang!

  Hvor mye tjener du på bloggingen? Dette spørsmålet kommer inn hver gang, og for å være helt ærlig vet jeg ikke. Jeg tjener godt på bloggen, det er ingen hemmelighet. Hvor mye derimot aner jeg virkelig ikke. Alle pengene jeg får inn derimot spares, og jeg later egentlig som at jeg ikke har de. Drømmen er å få kjøpt leilighet neste år, så da er det bare å spare. Jeg synes også økonomi skal være en litt privat ting, rett og slett fordi enkelte folk blir bitre om noen tjener mer enn hva man gjør selv. 

  Hva er det flaueste som har skjedd deg? Hm, det må være da jeg falt i menneskebæsj. Den bussturen hjem med bæsj over hele meg var veldig lite kult. 

  Er det mye sjalusi i forholdet til deg og Aleks? Nei, heldigvis ikke. Jeg tror vi har kommet til det stadiet der vi stoler nesten litt for mye på hverandre. Jeg synes det er veldig deilig å slippe sjalusi, for det fører bare til krangling og dårlig stemning. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan fikk du så langt hår? Jeg har hatt langt hår siden jeg var liten, og egentlig bare spart. Jeg har alltid vært ganske redd for håret mitt, og ingen frisører fikk røre det før. Jeg tror mamma klipte meg til jeg var 18 år, haha!

  Hvor mange kjærester har du hatt? Aleks er min første♡ 

  Har du det bra for tiden? Ja, jeg har det veldig bra! Jeg er ganske rastløs om dagen, for jeg venter bare på ting som skjer fremover. Jeg er veldig lei av Norge og tenker på reising hele tiden. Ellers har jeg det supert, haha!

  Hva er det beste minnet fra Paradise Hotel? Det er så mye, men likevel må jeg nok si at de beste minnene var da alle glemte at det var et spill. Da alle bare koste seg, festet og hadde det gøy sammen. Herregud, jeg savner det så sykt mye!

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke er det bare å legge igjen en kommentar!

  Vi blogges mer imorgen♡

   

   


  08.12.2017 - 18:14

  Ukens spørsmål 35♡

  Hei dere!

  Først må jeg bare si god helg♡ Endelig to dager med fri, og helg. Denne helgen har jeg gledet meg mye til, for jeg har absolutt ingen planer bortsett fra julebord med Paradisegjengen imorgen. Jeg gleder meg så mye til å se alle igjen, og jeg håper julebordet blir en suksess! Nå skal jeg hvertfall svare på ukens spørsmål.

  Hva ønsker du deg til jul? Ah, dette er så sinnsykt vanskelig. Jeg aner virkelig ikke.. Eller jeg har sagt til mamma at jeg ønsker meg dampstrykejern, haha! Ikke veldig spennende akkurat.

  Har du fått time til oppkjøring enda? Nei, og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid til full fokus på lappen de siste ukene. Det har skjedd så mye, og jeg har gjort ting hele tiden. Jeg må sette meg ned og kun fokusere på teorien, og derfra er ikke veien til lappen lang. Jeg skal hvertfall ta teorien i løpet av de neste ukene. 

  Bor du fortsatt i kollektivet? Nei, vi bodde der kun i tre uker. Innspillingen var ferdig i november mener jeg å huske. 

  Har du noen gang vært gravid? Nei, heldigvis ikke. Jeg håper ikke jeg blir gravid før jeg vil det selv, for en abort hadde jeg ikke taklet. 

  Hvilket land liker du best? Må nok si Mexico da altså. Det stedet vil alltid ha en plass i hjertet mitt, og noe jeg alltid kommer til å tenke tilbake på å smile over. Der møtte jeg mange fantastiske venner, jeg lærte mye om meg selv, fikk meg en kjempefin kjæreste og hadde det helt fantastisk. 

  Hvordan er det å la Aleks kjøre bilen din i og med at den er ganske ny? Er du ikke redd for at noe skal skje? Jeg stoler såpass mye på Aleks, og vet at han behandler bilen min bra. Jeg tror han hadde hatt panikk i flere år om noe skulle skjedd. Han kjører ordentlig, og han er forsiktig. Om han hadde kjørt som en gærning hadde jeg aldri latt han låne den.

  Høyhelte eller flate sko? Lave. Jeg går så og si aldri i høyhelte sko fordi det er ubehagelig. Om jeg går med høye heler på byen er føttene mine ødelagt dagen etter. 

  Er du høyere enn Aleksander? Nei, han er høyere enn meg. Jeg er 168cm til de som lurer på det. 

  Hvor mye silikon tok du, og hvor mye kostet det? Jeg vil egentlig ikke snakke så mye om silikonen her på bloggen, men dere kan heller sende meg en melding HER. Resultatet blir også forskjellig på alle, og det jeg tok vil ikke se likt ut på deg som på meg. Jeg vil anbefale å dra på en konsultasjonstime om det virkelig er noe man vurderer. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor mye kostet prikk- tatoveringen din? Heldigvis ingenting. Hadde den lille prikken der kostet noe hadde jeg ikke tatt den. Haha!

  Hva har du gjort i dag? I dag har jeg vært i to møter og nå er jeg hos pappa. Nå skal vi spise taco, og jeg gleder meg sykt. Kan ikke huske sist jeg spiste taco..

  Hvor ofte tar du p-piller? Hver dag, bortsett fra når jeg har mensen. Da tar jeg en pause fra pillene, og så starter jeg på nytt brett.

  Har du hatt sex med en jente? Nei.

  Hvorfor tror du forholdet til Aleks og deg er så bra? Jeg tror det er fordi vi er åpne og ærlige med hverandre. Vi ler mye, og vi kjeder oss aldri sammen. Vi er veldig enige om ting, og er egentlig ganske like. Mange vil nok si det er en ulempe, men det synes absolutt ikke jeg. Vi krangler derfor så og si aldri, og det er digg. I tillegg så er vi flinke til å gi hverandre oppmerksomhet♡

   


  02.12.2017 - 16:17

  UKENS SPØRSMÅL 34♡

  Hei dere! I går var jeg dessverre ikke i humør til å blogge noe mer, så derfor tar jeg ukens spørsmål i dag istedet. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på, og om ikke legg igjen en kommentar♡

  Kan du beskrive Aleks med fire ord? Snill, kjekk, morsom og rar. Haha!

  Brukte du korsett på innsjekkingen til Paradise? Nei, og det har jeg skjønt mange har trodd. Greia var at vi hadde mikrofonbelter, og mitt var utrolig stramt. Jeg spurte om jeg kunne få et nytt, men det var alt for stort igjen. Derfor så det ofte ut som jeg gikk med korsett, men egentlig var det kun dette beltet som var alt for stramt til meg. 

  Hvor er toppen fra? Den er fra Nelly, men det ser ut til at den er utsolgt.. 

  Hvis du kunne vunnet med en gutt fra Paradise utenom Aleks, hvem ville det da vært? Det er to gutter jeg ikke hadde sluppet kula på, og det er Aleks og Grunde. Jeg ville jo slippe kula, så uansett hvilken annen gutt jeg hadde stått med hadde den kula gått i bakken. 

  Hva liker du best med deg selv? At jeg aldri gir opp, og jobber på helt til jeg får til det jeg vil. 

  Hvordan var det å være demonen inne på Paradise? Det var utrolig morsomt, spesielt siden ingen hadde anelse om at det var meg. Samtidig var jeg livredd for at noen skulle mistenke meg, men heldigvis ikke. Jeg føler jeg fikk vist skikkelig hva slags spiller jeg var den uken. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kan du stoppe å være en overfladisk hore? Nei :)) 

  Har du kjøpt noe på kondomeriet før? Ja, det har jeg. 

  Kan du klippe deg kort? Jeg har faktisk skikkelig lyst, men jeg tør ikke. Jeg er redd jeg ikke kommer til å kle det, og angre med en gang. I tillegg har jeg ganske rundt hode, så jeg er redd jeg hadde sett ut som en kule. Det frister veldig da, men jeg er ikke helt klar for det enda. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Synes du man skal barbere seg nedentil første gang man har sex? Det må man bestemme helt selv. Gjør det du føler deg mest komfortabel med. 

  Hvor ville du bodd i landet bortsett fra Oslo? Bergen helt klart! Jeg har en liten drøm om å flytte dit, og jeg håper jeg kan gjøre det en gang i livet. Det er så mye finere der enn i oslo. 

  Hvor lenge har du og Aleks vært sammen? Vi har vært sammen i 9 måneder. Herregud, tiden går så sinnsykt fort! Snart har vi vært sammen i ett år liksom. Hvor har tiden blitt av?? 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Gleder du deg til PH julebordet? JA! Jeg gleder meg skikkelig. Jeg tror ingen tidligere sesonger har gjort dette, så det blir veldig gøy. Jeg savner hele gjengen, og jeg savner Paradise Hotel alt for mye. Det kommer til å bli så koselig♡

  Er det noe du ser frem til eller gleder deg til? Ja, det er utrolig mye gøy som skjer fremover. Det jeg gleder meg mest til er fortsatt hemmelig, men jeg håper ikke det er så alt for lenge til dere får vite om det. 

  Er du fra østkanten eller vestkanten? Østkanten, og jeg trives veldig bra her! Bortsett fra at jeg nesten bor i skogen da, hehe.. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du julestemning? Nei, men jeg håper den kommer. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt julestemning på flere år, så jeg håper den kommer i år. Jeg skal hvertfall snart pynte leiligheten, så må jeg bare se på masse julefilmer. 

  Kan du ha live på Instagram? Ja, det har jeg lyst til å få til snart. Jeg kan helt sikkert få det til i løpet av neste uke. 

  Favorittmat? Det er et av de vanskeligste spørsmålene jeg får, fordi jeg har så mange favorittretter. Om jeg skal velge kun to må det bli kjøttkaker og brødskiver. Haha! 

  Hvilken størrelse bruker du i sko? Jeg bruker 36, og noen ganger 35. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges mer senere i dag!

   


  24.11.2017 - 18:31

  UKENS SPØRSMÅL 33

  Woho, god helg dere♡ Endelig er det fredag igjen, og hvor deilig er ikke det? I dag er det også tid for ukens spørsmål, og jeg føler egentlig jeg snart har svart på alt som er å svare på. Haha, jaja. Jeg håper hvertfall dere liker svarene!

  Hvor har du kjøpt pysjen med Minnie mus på? Den er fra Primark. Primark har verdens diggeste pysjer, så dere burde virkelig sjekke ut det om dere er i den butikken. Jeg bruker den pysjen hver dag, og jeg tror nok det er de diggeste klærne jeg eier.

  Kunne du giftet deg med Aleksander? Ja, absolutt! Ikke enda da, men jeg vil det en gang i fremtiden. 

  Blir det ikke veldig dyrt i og med at du og Aleks flyr så mye frem og tilbake til hverandre? Vi kjøper ungdomsbillett, og det er MYE billigere. Med ungdomsbillett koster flyturen til Bergen vanligvis 299kr eller 399kr. Supersmart!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er det feil å bruke sminke som gutt? Nei, absolutt ikke. Jeg vet om flere gutter som bruker sminke, og det er da ingenting galt i det. 

  Kan du og Isabelle ha vlogmas? Om det er sånn at man vlogger hver dag i desember, så tror jeg det blir litt vanskelig. Jeg har hvertfall veldig mye å gjøre i desember, og jeg tror det kun hadde blitt stress. Kanskje vi kan legge ut en ekstra vlogg i uken, for det tror jeg vi skulle klart. 

  Kan du legge ut bilde av deg med regulering? Det er faktisk skikkelig vanskelig å finne bilder av meg med regulering, rett og slett fordi jeg aldri smilte med tenner. Men her har dere noen, haha!

  Dette er dessverre (eller ikke) de eneste jeg har, og det er jeg egentlig ganske glad for. 

  Hadde du mange kjærester da du var yngre? Ja, jeg var tidenes player. I barnehagen hadde jeg ofte to kjærester om gangen, og på barneskolen byttet jeg kjærester hele tiden. Utro i barnehagen liksom, haha!

  Hvem heier du på i Farmen? Hm, jeg vet ikke helt. Jeg vet hvem som vinner, så jeg heier på den personen. Haha! 

  Har du en fetisj? Nei, jeg har ingen spesielle fetisjer. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor mye veier du? Det vil jeg helst holde for meg selv, og det er fordi det er nok kroppspress der ute allerede. I tillegg kan det være at en person veier mer enn meg, men kun fordi den personen har mye muskler. Jeg velger derfor å holde vekta mi privat, og jeg bryr meg faktisk ikke så mye om vekta heller. 

  Mistet du Snapchatdagene når du var på PH? Ja, det gjorde jeg. Vi hadde jo ikke tilgang til telefonene våre. 

  Kan du lage et innlegg om russetiden din? Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å lage et helt innlegg om det, fordi jeg var ganske kjedelig i russetiden min. Jeg var vel med å rulle maks tre ganger. Jeg var ikke på buss, men var på tryvann to ganger tror jeg. Jeg synes russetiden var ganske oppskrytt for å være ærlig, haha! 

  Har du noen gang hatt analsex? Nei, rumpa mi er enveiskjørt. 

  Skal du og Aleks feire julaften sammen? Nei, det skal vi ikke. Han skal til Bergen til familien sin, og jeg blir her i Oslo med min familie. 

  Barberer du alt nedentil? Ja, men det er mest for min egen del egentlig. Jeg synes fort det begynner å klø med hår der nede, og det er kun ubehagelig. 

  Hva bruker du mest penger på? Mat.. Jeg bruker så sinnsykt mye penger på mat, og spesielt da på å spise ute. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva liker du best med Aleks? Personligheten hans♡

  Hvorfor bruker du ikke hormonell prevensjon hvis du er redd for å bli gravid?​ Jeg bruker p-piller, men jeg er redd for at de ikke skal funke. Jeg vet det er skikkelig teit å tenke sånn, men jeg har sett på alt for mange programmer der folk bare plutselig føder. Jeg er redd for å gå rundt gravid uten at jeg vet om det, og plutselig føder jeg i do liksom. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡


  18.11.2017 - 18:36

  UKENS SPØRSMÅL 32

  Hei dere!

  Som dere sikkert fikk med dere tok jeg meg en liten bloggfri i går. Det var egentlig ikke planlagt, men jeg tilbragte hele dagen hos bestemor og bestefar, og deretter dro jeg til pappa for å være litt med Cornelia. I og med at jeg ville være med de tok jeg meg en liten pause fra bloggen i går, og det var jo fredag. Derfor blir det heller ukens spørsmål i dag. 

  Har du sex ofte? Jeg er i et forhold, så jeg har jo sex. Aleks og jeg har jo "avstandsforhold" da, så i noen perioder er det mer en andre. Jeg vil si vi har sex ganske ofte da, haha! 

  Pleier du å gå helt uten sminke foran Aleksander? Ja, alt for mye! Jeg trives veldig godt uten sminke, og derfor går jeg uten noe som helst flere ganger i uken. Det er viktig at huden får puste litt i blant, og det har aldri vært et problem for meg å gå uten sminke foran Aleks eller foran noen andre. 

  Hadde du skeive tenner før reguleringen? Ikke så alt for skeive, men litt. Det var spesielt en tann som var veldig skeiv, og det var den jeg ville fikse. 

  Dette var det eneste bildet jeg fant nå, men kan se om jeg finner fler senere. 

  Har du lyst til å gi ut flere sminkeprodukter? JAA! Det hadde seriøst vært drømmen. Jeg elsker jo sminke og jeg synes det er skikkelig stas at jeg har fått gi ut noe eget. Det hadde selvfølgelig vært kjempegøy å gi ut mye mer. 

  Hvilken BH størrelse brukte du før silikonen? Jeg husker ikke, men jeg tror det var 70A/ liten B. 

  Når var første gang du hadde sex? Dette spørsmålet kommer inn hver gang, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så spennende? Haha! Noe privatliv må jeg få lov til å ha. 

  Kan du være med på Paradise Hotel 2018? Åh, jeg hadde ikke sagt nei for og si det sånn. MEN jeg har kjæreste og da har man ikke lov til å være med. Jeg kunne gjort veldig mye for å bare være der nede, se hotellet og alt sånn igjen. Herregud, som jeg savner det! Dere som skal nedover neste år har virkelig noe å glede dere til. 

  Har du lyst til å møte foreldrene til Aleks? Jeg har møtt de mange ganger, og jeg savner de veldig nå♡ Håper jeg får til en tur til Bergen snart!

  Hva er det første du hadde kjøpt om du hadde vunnet 500 millioner? Det hadde vært et hus. Et svært hus som skulle hatt absolutt alt. Eget sminkerom, walk in closet, badebasseng inne, badstue, stor stue, stort kjøkken og hundre andre rom. Haha! Drømmen er å flytte inn i et stort hus, og den dagen jeg har råd til det skal jeg aldri klage over noe som helst igjen. 

  Hvilket land kunne du tenkt deg og bo i som voksen? Helt klart USA, men om jeg skal tippe bor jeg nok i Norge som voksen. Jeg liker Norge, bortsett fra på vinteren. Og den dagen jeg får barn vil jeg at de skal ha oppveksten sin her i Norge. 

  Hvis du kunne byttet liv med en kjendis i en dag, hvem ville det vært? Hm, det må nok bli Kim Kardashian. Bare for å se hvordan livet hennes egentlig er, og hvordan det er å være så kjent. Tenk dere og måtte ha publikum til en hver tid, uansett hva man gjør. Helt sykt! 

  Hvor er jakken fra? Den er fra Zara. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor lenge er det til du og Aleks møtes igjen? Mandag tror jeg. Eller jeg håper da det, for på tirsdag skal vi i et møte. Så jeg håper han kommer på mandag, for nå er jeg gal av å savne han.. 

  Tenker du å kjøpe en veske igjen? Eventuelt hvilken? Ja, men jeg er veldig usikker på hvilken. Jeg er hvertfall helt sikker på at det skal være en beige veske, for jeg har så mange svarte nå. Om noen har tips til en fin beige veske kan dere gjerne legge igjen en kommentar♡

  Hva har du på når du sover? Haha, dette er egentlig ganske morsomt. Det har seg sånn at på meg er det ingen mellomting. Enten sover jeg helt naken, eller så sover jeg fullt påkledd med tjukk pysj eller koseklær. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilken settingspray bruker du? Jeg er nesten litt redd for å fortelle dere dette, for nå har jeg akkurat funnet ut av hvor den selges i Norge. Merket er hvertfall Make Up For Ever, så da vet dere det. Den kan blant annet bestilles på Sephora tror jeg. 

  Når var første gang du drakk alkohol? Jeg var 18, så jeg ventet til jeg kunne drikke det lovlig. Woho, det er jeg faktisk veldig stolt av! 

  Om noen av dere har noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg på de neste uke♡


  11.11.2017 - 14:15

  Ukens spørsmål 31

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det bra, bortsett fra at tørrhosten har kommet. Det er det verste.. Jeg føler konstant at noe kiler meg i halsen. Haha, nok klaging, for nå er det tid for ukens spørsmål. Denne gangen lovte jeg å svare på mange spørsmål, så det blir gøy. Jeg fikk inn en haug av spørsmål i går, så dette blir vel mer som en liten spørsmålsrunde. Gøy!

  Hva hadde du gjort om du ble gravid med et uhell? Hm, jeg vet ikke. Hadde jeg vært singel hadde det nok vært et enklere valg, men i og med at jeg er i et forhold hadde jeg nok vært veldig usikker. Jeg tror ikke man kan bestemme sånt på forhold, før man eventuelt er i den situasjonen. 

  Har du noen spesielle hudpleieprodukter du vil anbefale? Uff, jeg er så dårlig på å stelle huden min. Jeg bruker en sminkeserviett om kvelden, også bruker jeg ansiktsmaske hvertfall en gang i uken. Jeg skrubber også huden med en skrubbehanske i blant (jeg vet ikke om dette er bra, men jeg liker det), og ellers gjør jeg ikke så mye. Jeg er nok bare heldig som har sluppet unna urenheter.  

  Ble du og Isabelle veldig fulle i går? Jeg drakk cola i går og spiste klementiner jeg, haha! Jeg er syk, så jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle drikke. Jeg ble heller ikke med ut på byen, så jeg var vel hjemme rundt 23.00. Jeg var derfor ikke full.

  Savner du Paradise Hotel? Og har du tenkt på at om du ikke var med der hadde du kanskje ikke møtt Aleks? Ja, jeg savner Paradise hele tiden. Vi hadde det så fint der inne, og jeg har virkelig ingenting å klage over med oppholdet. Det med at jeg ikke hadde møtt Aleks ellers tenker jeg på ofte. Jeg er derfor veldig glad vi begge var med der, for om ikke tror jeg ikke vi hadde møttes. 

  Er du i mot muslimer? Nei, absolutt ikke!

  Hvor lang tid tok det før du og Aleks hadde sex på Paradise Hotel? Vi hadde det i uke tre, så det gikk egentlig alt for fort spør du meg. Heldigvis angrer jeg ikke på det, og jeg tenker egentlig aldri over at jeg hadde sex på TV.

  Når begynte du å shave? Jeg tenkte egentlig å lage et eget innlegg om shaving, rett og slett fordi jeg får så sinnsykt mange spørsmål om det. Jeg tenker å poste et innlegg om det til uken. 

  Hva sa foreldrene dine da du fortalte om Aleks? De synes det var koselig at jeg hadde møtt en gutt, og de spurte med en gang om når de skulle få møte han. Jeg tror det hjalp mye for de at gutten jeg hadde sex med på TV var en jeg hadde en veldig bra tone med. 

  Krangler du og Isabelle ofte? Vi krangler ikke ofte, men det hender selvfølgelig at vi diskuterer. Vi er jo både venner og jobber sammen, og da hender det at vi ikke alltid er enige om ting. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilket redigeringsprogram bruker dere til Youtube? Og har dere noen faste tidspunkter dere legger ut videoer? Jeg bruker Imovie, og det gjør Isabelle også. Vi legger ut video hver onsdag og søndag, så det er bare å abonnere på kanalen vår HER om dere vil se videoene med en gang de kommer ut♡

  Hva synes du om at 14/15 åringer drikker alkohol? Jeg synes det er alt for tidlig. Selvfølgelig får folk velge selv hva de vil gjøre, men etter min mening er det for tidlig. Jeg begynte ikke å drikke før jeg var 18, og det er jeg veldig stolt over. 

  Hvis du kunne valgt et sted i verden du skulle bodd, hvor ville det vært? Det er egentlig det samme så lenge det er varmt året rundt der. Jeg hadde elsket å bo et sted der det var deilig temperatur året rundt og at jeg bare kunne gått i sommerklær hele året. Jeg hater vinteren, så jeg håper jeg kan få reist mye når vinteren er på sitt verste her i Norge. 

  Processed with VSCO with s3 preset

  Har du vært i en bilulykke eller noe lignende en gang? Jeg har vært i en gokartulykke som dere kan lese om HER. Utrolig ekkelt og ikke minst skremmende. Jeg håper jeg aldri er med i en ulykke noen gang igjen, for det er noe av det verste jeg har vært med på. 

  Hvordan få sminken til å holde lenge? Bruk en god primer og settingspray. MASSE settingspray. Det får sminken til å holde så utrolig lenge!

  Hvor er gulløredobbene fra? De er fra H&M. Så fine!

  Hva ønsker du deg til jul? Jeg aner faktisk ikke. Jeg føler jeg har alt, og jeg blir nesten litt stressa når folk spør meg om hva jeg ønsker meg. Det er så vanskelig!

  Når har du bursdag? Jeg har bursdag 17. februar. Ikke lenge til, woho!

  Hvordan går det med matlagingen? At du kun skulle spise to ganger i uken ute? Uff, jeg håpte dette spørsmålet ikke skulle komme. Det går dårlig, og jeg spiser fortsatt alt for mye ute. Det er så mye enklere enn å skulle lage maten selv. Jeg høres skikkelig diva ut når jeg sier det, men når jeg er sulten orker jeg ikke stå i en halvtime for å lage maten. I tillegg drar jeg i matbutikken og INGENTING frister. Jeg kan gå rundt der i en halvtime for å finne ut hva jeg skal spise, så ender det opp med fjordland kjøttkaker liksom. Det er helt krise!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Skulle du ønske at du ikke møtte Aleks på Paradise Hotel? Nei, jeg er glad jeg møtte han der. Hadde vi ikke møttes der tror jeg helt ærlig vi aldri hadde møttes. I tillegg føler jeg at man blir så knyttet der inne, og sånn er det her hjemme også. Det føles ut som om jeg har kjent Aleks i mange år, og mye av grunnen til det er at vi møttes på Paradise tror jeg. 

  Kommer du godt overens med familien til Aleks, og han din? Ja, jeg er veldig glad i Aleks sin familie. De er så hyggelige og ikke minst noen skikkelig fine mennesker♡ Skulle ønske jeg kunne vært der mye mer enn hva jeg er nå, for jeg har det så fint hos de. Aleks kommer også veldig godt overens med min familie, og det er jeg veldig glad for. 

  Hvor er buksa med glitter på sidene fra? Jeg kjøpte den i en helt random butikk i Spania, men på lappen bak står det "Morgans". Jeg har dessverre aldri sett det merket i Norge før, men jeg mener butikken i Spania het Salsa. 

  Hvordan var det å se Aleks hooke med andre på TV etter dere hadde blitt sammen? Det var veldig merkelig, men samtidig var jeg jo veldig forberedt på det. I tillegg kyssa jo jeg også rundt på andre gutter der inne, så jeg tipper han også synes det var litt rart å se. Heldigvis gikk det fint, og vi begge visste jo hva som ventet oss på skjermen. 

  Hvorfor er ikke du Side2 blogger, og hva skal til for å bli det? Jeg har ikke fått spørsmål om det, og jeg vet heller ikke hva som skal til for å bli det. 

  Hva tenkte du om Aleks første gang du så han? Det kom jo frem at jeg synes han var den kjekkeste på hotellet, og det synes jeg fortsatt den dag i dag (sjokk, haha). Jeg synes han virket som en veldig morsom gutt, men jeg var helt sikker på at han var en skikkelig fuckboy også. Litt blandede følelser rundt han, men heldigvis hadde jeg rett i kun de positive tankene jeg hadde om han. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Når startet du å blogge? Jeg startet 17. mars tror jeg det var. Det føles ut som at jeg har blogget i mange år, men egentlig er det kun i 8 måneder. Jeg elsker å blogge da, så jeg er veldig glad jeg startet denne bloggen. Jeg var faktisk ganske i tvil om jeg skulle starte en blogg etter Paradise. Jeg følte det var noe alle gjorde, og derfor var jeg litt skeptisk til å skulle gjøre det selv. Jeg var faktisk i tvil helt til pressesjefen i TV3 ringte meg og fortalte at det skulle bli sluppet ut i media at jeg skulle være med noen dager før jeg faktisk sjekket inn på TV. Av en eller annen grunn bare postet jeg et innlegg den dagen, og dagen etter var jeg allerede på topplisten. Da fikk jeg masse motivasjon, og nå har jeg drømmejobben♡♡

  Hva er det beste med fansen? Alt! De er så søte og hyggelige, og ikke minst støtter de meg uansett hva det skulle være. Jeg elsker å møte de som følger meg, leser bloggen min og ser på videoene mine. Det er noe av det koseligste jeg vet om faktisk, og spesielt da de som slår av en liten prat. Det er alltid like hyggelig! Så om dere ser meg og er i tvil med å komme bort, bare gjør det. Jeg synes det er kjempekoselig, og mye hyggeligere det enn å bli tatt snikbilder av. 

  Har du brukt opp pengene du vant på PH? Nei, de skal brukes på leilighet en gang i fremtiden. 

  Hva synes du om at du får negative kommentarer på bloggen din? Det er selvfølgelig ikke særlig gøy, men jeg bryr meg for det meste ikke. Jeg orker ikke lese en kommentar en gang om jeg skjønner den er negativ. Folk som kommenterer negativt er enten veldig sjalue eller bare sinnsykt usikre på seg selv. Om man føler noe veldig slemt om en person kan man heller holde det for seg selv.

  Elsker du Aleksander? Ja, det gjør jeg♡

  Hva er ditt favorittklesplagg? Festdrakten min! Åh, jeg elsker den og skulle ønske jeg kunne brukt den hver dag♡

  Har du bra sangstemme? Hahaha, NEI! Jeg kan absolutt ikke synge. Jeg skulle virkelig ønske jeg var en av de med dødsfin sangstemme, men dessverre høres jeg mer ut som en kråke når jeg synger.

  Hvor mange søsken har du? En bror på 19 år, og en lillesøster som er noen uker gammel♡

  Kan du legge ut et bilde fra konfirmasjonen din? Haha, jeg husker så godt at jeg nektet å smile på konfirmasjonsbilde mitt fordi jeg hadde regulering.. 

  Hadde du sex med noen andre inne på Paradise? Er mange som sier det.. Mange som sier det? Hm, det har ikke jeg fått med meg. Jeg hadde bare sex med en inne på Paradise, og det var Aleks. Hadde det vært fler hadde jeg vært hundre posent sikker på at det hadde blitt vist. 

  Krangler du og Aleks ofte? Nei, heldigvis ikke. Jeg er en veldig lite kranglete person, og jeg hater krangling og drama. Heldigvis er Aleks lik, så vi orker ikke det der. Jeg hadde aldri orket et forhold med mye krangling, og jeg hadde nok ikke orket å krangle tilbake om Aleks hadde startet. 

   Har du tatt fillers i leppene? Nei, det har jeg ikke. Har sett at mange har trodd det i det siste, men det har jeg altså ikke tatt. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Har du vurdert å operere bort mandlene? Ja, jeg tenker faktisk mye på det. Det hadde vært utrolig deilig, men samtidig er jeg selvfølgelig redd. Jeg er redd for at jeg skal få en blødning i halsen, og jeg har lest så mye skrekkhistorier om folk som har tatt mandlene. Derfor er jeg veldig usikker, men jeg håper en dag at jeg tør det. 

  Hvor er den grå og den brune strikkegenseren fra? Begge er fra H&M♡

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet♡ Vi blogges mer senere!

   


  03.11.2017 - 17:38

  Ukens spørsmål 30♡

  Hei dere!

  Endelig helg igjen og tid for ukens spørsmål. Jeg elsker ukens spørsmål, for jeg føler dere blir litt bedre kjent med meg for hver gang. I tillegg synes jeg det er morsomt å ha åpen snapp, for da får jeg svart på akkurat det dere lurer på. Husk at jeg har ukens spørsmål hver fredag, så om det er noe dere lurer på er det bare å legge igjen en kommentar♡

  Når fikk du mensen? Jeg fikk mensen da jeg var 14 år gammel. Da jeg fant ut at jeg hadde fått det besvimte jeg, så jeg husker ikke så mye av hele greia. Haha!

  Hvor kjøper du BH'er? Jeg så det var fler som lurte på hvor jeg finner BH'er som passer meg, og jeg skjønner godt hvorfor dere lurer. Jeg sliter skikkelig selv! Jeg pleier alltid å finne størrelser som passer meg på Primark, men ellers her i Norge blir det fort et problem. Jeg har noen få ganger funnet på Cubus og Lindex, men det er ikke ofte.. 

  Hvor er jakken fra? Den er fra Cedrico. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Shaver du eller vokser du underlivet? Jeg shaver, men jeg har egentlig veldig lyst til å prøve voksing. Jeg er egentlig mest redd for at det skal gjøre skikkelig vondt, men det virker så mye mer praktisk. Er det noen som har erfaring rundt voksing er det bare å fortelle meg i kommentarfeltet!

  Har du fått bilen gratis siden du skrev annonse? Nei, jeg har absolutt ikke fått den gratis. Jeg har fått en VIP avtale på grunn av bloggen som gjorde at jeg fikk bilen en del billigere. Jeg skrev derfor annonse slik at det ikke skulle bli noe skjult reklame på denne bloggen. 

  Hvordan har du det for tiden? Jeg har det veldig bra, men som regel er det mye å gjøre. Jeg har masse morsomme planer fremover, og jeg håper tiden fremover går fort. Jeg vil bare gjøre det med en gang, haha! Jeg hater å få vite om prosjekter langt frem i tid, for jeg blir jo helt gal av ventingen. 

  Har du noen gang vært forelsket i en jente, og kunne du blitt det? Nei, jeg har aldri vært forelsket i en jente. Jeg tror heller ikke jeg kunne blitt det, men man vet jo aldri. Jeg liker gutter, og jeg tror jeg ville merket nå etter 21 år om jeg likte jenter. Jeg har derimot ingenting i mot folk som liker det samme kjønn. Kjærlighet er kjærlighet, uansett hvem man forelsker seg i♡

  Kan man kjøpe liquid lipsticken din kun på nett, eller i butikk også? Man kan kun kjøpe den på nett, og man kan faktisk kjøpe den mye tidligere enn hva jeg trodde. Allerede på søndag blir det førsalg, men kun av et begrenset antall liquid lipsticks. Jeg kommer mer tilbake med det imorgen! 

  Hvordan går det mellom Aleks og deg? Det går kjempebra, og vi har det veldig fint sammen♡ Ingenting å klage på med forholdet vårt!

  Processed with VSCO with b5 preset

  Planlegger dere barn i løpet av de neste 2 årene? Jeg begynner egentlig å bli ganske lei av alle spørsmål om barn nå, haha! Vi har vært sammen i 8 måneder, og jeg synes det er alt for tidlig å skulle planlegge barn nå. Vi er begge unge, og ingen av oss har tid eller lyst på barn nå. Spør igjen om 4 år for da har jeg nok endret tankene mine om akkurat dette. Som sagt hundre ganger før har jeg veldig lyst på barn, men ikke før om noen år. 

  Var du redd Aleks ikke hadde følelser for deg? Ja, selvfølgelig! Og det var nok derfor jeg holdt mye tilbake og ikke turte å fortelle han om hva jeg følte. Da han sjekket ut av hotellet merket jeg for første gang hvor sterke disse følelsene faktisk var, og heldigvis kom Sofie og Petter inn etter noen dager igjen og bekreftet at Aleks følte det samme. Jeg ble kjempeglad da de fortalte meg at Aleks snakket mye om meg på utsiden, selvom det da gjorde ekstra vondt at jeg ikke fikk være med han. Heldigvis fikk vi møttes igjen etter noen dager, og da turte vi endelig å fortelle hverandre hva vi følte. 

  Er det gratis å starte en Youtubekanal? Ja, det er helt gratis. Om du lager en Youtubekanal kan du abonnere på Isabelle og meg HER

   Processed with VSCO with s2 preset

  Liker du Marcus og Martinus? Ja, jeg synes de er kjempeflinke! Utrolig kult at de er så unge og får til så mye bra. 

  Hva ville du jobbet som om du ikke jobbet med sosiale medier? Drømmejobben min er politi, men jeg tror ikke jeg er sterk nok både psykisk og fysisk til det. Ellers er jeg veldig usikker, men jeg tror nok jeg hadde jobbet i en klesbutikk om jeg ikke var blogger. Også hadde jeg hatt instagrammen ved siden av. 

  Skal du kjøpe hund? Ja, men ikke enda. Jeg har skikkelig lyst til å kjøpe en nå, men jeg har ikke tid. Den hunden hadde ikke hatt det fint hos meg, og jeg har så mye planer neste år at den hunden hadde jeg ikke sett mye til selv. Jeg vil ikke kjøpe en hund og plassere den rundt hos folk hele tiden fordi jeg ikke er hjemme. Derfor venter jeg til livet roer seg litt ned, om det noen gang gjør det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Kunne du blitt bestevenn med en 04'er? Nei, jeg tror nok ikke jeg kunne fått en bestevenninne som var så ung. Det hadde blitt en alt for stor aldersforskjell, og jeg tror nok jeg og en 13 åring har veldig forskjellig liv. Om ti år hadde jeg kanskje ikke merket så mye til aldersforskjellen, men akkurat nå blir den for stor. 

  Hva synes du om folk som blogger om veldig private ting? Det får være helt opp til hver enkelt blogger om hva de blogger om. Det er mye jeg har lest de siste dagene som blir for privat for meg å skulle delt, men for noen andre føles det helt normalt. Jeg deler mye, men absolutt ikke alt. Jeg kunne sikkert skrevet en haug av ting her på bloggen som sikkert er interresant for dere å lese, men noe privatliv må jeg ha. Om dere skulle visst absolutt alt om meg hadde jeg nok fått litt panikk. 

  Når har du bursdag og hvor gammel er du? Jeg har bursdag 17. februar og jeg er 21 år. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilke blogger leser du? Jeg leser faktisk skikkelig sjeldent blogger. Nesten litt flaut og si i og med at jeg er blogger selv. Det er noen få blogger jeg sjekker daglig, men det er bloggene til folk jeg kjenner. Jeg ser for det meste på Youtube, og har en del favorittyoutubere. Jeg ser for det meste på svenske Youtubere da. 

  Hva gjør du de dagene du føler deg nedfor? Da pleier jeg egentlig bare å ligge i sengen. Sette på serier, spise masse, snakke med folk som får meg i bedre humør og sove. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡

   


  27.10.2017 - 20:38

  Ukens spørsmål 29♡

  Hei dere!

  Endelig tid for ukens spørsmål igjen. Denne gangen har jeg valgt å svare på ting jeg aldri har svart på før, og jeg er kanskje litt mer personlig denne gangen. Jeg håper dere liker svarene♡

  Hva synes du om at du tjener så mye på blogging, mens de som jobber som sykepleier eller vernepleier for eksempel tjener så dårlig? Det synes jeg er helt sykt egentlig, men samtidig er ikke det min skyld. Jeg synes det er trist at bloggere tjener med enn folk som redder liv, men jeg får ikke gjort så mye med den saken. Når jeg kan få en pris for et innlegg ber jeg ikke om mindre fordi noen andre tjener mindre enn meg. Samtidig er det trist at mange som gjør en viktig jobb tjener dårlig. Jeg synes akkurat dette temaet er litt vanskelig å snakke om, for selvfølgelig er jeg enig i at folk som redder liv skal ha mer betalt enn bloggere. 

  Når vil du ha barn og gifte deg? Jeg er veldig usikker, men jeg vil ha barn kanskje når jeg er rundt 25/26. Jeg tenker det er en veldig grei alder å få barn i. Jeg vil gifte meg før jeg får barn, så kanskje om 3/4 år? Jeg synes det er vanskelig å planlegge sånne ting, for man vet aldri hva som skjer. Det kan jo være at jeg plutselig er singel som 25 åring, men jeg håper så klart jeg fortsatt er sammen med Aleks da. De alderne jeg har skrevet over er hvertfall min drømmesituasjon, noe rundt der. 

  Hvor lang tid bruker du på hverdagssminken? Jeg bruker maks 15 minutter, ofte kortere også. Jeg orker ikke bruke så alt for lang tid på sminken i hverdagen, men skal jeg på fest bruker jeg ofte en time. Da liker jeg å bruke god tid. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilket dyr ville du hatt om du kunne valgt mellom hva som helst? En hai, haha! Drømmen min er å ha en stort akvariet med en stor hvithai i. Ikke at det noen gang kommer til å skje, men det er drømmen. 

  Er du en åpen person eller har du noe du skjuler? Jeg vil si jeg er ganske åpen, men det er også mye jeg holder skjult. Dere blogglesere tror kanskje at dere vet alt om meg, men det gjør dere langt i fra. Haha! Jeg deler mye, men absolutt ikke alt. Litt privatliv må man få lov til å ha♡

  Er du dårlig til å lage mat siden du alltid spiser ute? Ja, jeg er faktisk skikkelig dårlig til å lage mat, men jeg skulle gjerne ønske jeg var flinkere. Eller jeg tror ikke at jeg er dårlig om jeg først prøver, men jeg synes det er så kjedelig å lage mat. Når jeg er sulten vil jeg spise med en gang, og ikke bruke lang tid på å lage maten. Jeg må skjerpe meg veldig på dette området, for jeg kan ikke fortsette å bruke så mye penger på å spise ute. Det å bruke penger på å spise ute må være en av mine dårligste egenskaper. Fyfader, så mye penger jeg sløser bort på det. 200kr for en salat jeg kan lage hjemme for 50kr..

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva hadde du gjort om Aleks hadde mistet følelsene for deg og blitt forelsket i en annen? Jeg hadde helt klart blitt knust. Jeg vil egentlig ikke tenke så alt for mye på det, rett og slett fordi det er noe av det verste som kunne skjedd. Jeg har det så bra med Aleks, og jeg vil ikke se for meg noe uten han. Jeg håper aldri det skjer at han mister følelsene, for da hadde jeg nok vært ødelagt i flere måneder etterpå. 

  Når begynte du med sminke? Jeg begynte ordentlig med sminke i 9/10 klasse. Jeg var sent ute i forhold til vennene mine, men nå er jeg bare glad jeg startet så sent. Man trenger ikke sminke når man går i 6 klasse, og om jeg var dere ville jeg ventet så lenge som mulig. Selvfølgelig begynner man med sminke når man selv føler for det, men jeg er glad jeg begynte med det såpass sent. 

  Hvordan hadde du det på Paradise? Jeg hadde det helt fantastisk! Jeg koste meg så mye der, og jeg savner det hver dag. Helt klart en opplevelse for livet, og noe jeg aldri kommer til å angre på at jeg ble med på.

  Er det noe du angrer på at du gjorde på Paradise? Nei, absolutt ingenting. Det eneste er kanskje at jeg ikke var ærlig med Aleks med en gang og fortalte hva jeg synes om han, for jeg skal innrømme at det var helt forferdelig da Aleks måtte sjekke ut. Ingen av oss visste hva den andre tenkte og det eneste jeg tenkte på var om han følte det samme som meg. 

  Hvor ofte er du ute på byen og fester? Veldig sjeldent faktisk. Før var jeg ute alt for ofte, men nå drar jeg ut maks to ganger i måneden. Jeg drikker heller ikke hver gang jeg drar ut, og det er fordi jeg er ganske lei av det å skulle være full. Alkohol smaker heller ikke godt, så jeg drikker det veldig sjeldent. 

  Hvor mye tjener du? Jeg tar ut 20.000 til meg selv i måneden, men det er vel ingen hemmelighet at jeg tjener mer enn det. For å være helt ærlig med dere vet jeg faktisk ikke hvor mye som kommer inn hver måned, og det er fordi alt står på bedriftskontoen. Jeg tenker heller ikke særlig mye over hvor mye penger som står der, og det er fordi jeg vil spare det. Så de 20.000 går til husleie, mat og ting jeg vil bruke på meg selv. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Kunne du vært med på Farmen? Ja, helt klart! Jeg synes det virker kjempemorsomt og jeg tror jeg hadde kost meg mye der. Jeg vet ikke hvor langt jeg hadde nådd da, for jeg hadde aldri vunnet en tvekamp tror jeg. 

  Hvilken BH størrelse bruker du? Det er vel ingen hemmelighet i og med at det kom ganske klart frem på Paradise. Jeg bruker 70E. 

  Bor du med foreldrene dine eller for deg selv? Jeg bor alene, og det er så deilig. Jeg tror helt seriøst jeg aldri hadde klart å bo fast med noen bortsett fra Aleks. Jeg savner det å bo hjemme i blant, men etter to dager hos foreldrene mine savner jeg å være alene. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Har du alltid vært så tynn? Ja, jeg har alltid vært ganske tynn. Jeg har en veldig høy forbrenning, så jeg har aldri stresset noe med vekten. Jeg spiser akkurat det jeg vil, så jeg jobber ikke for den vekten jeg har nå. 

  Har ikke du allerede en pomeranian? Den døde i sommer, dessverre.. Jeg nevnte det vel en gang på bloggen da det skjedde, og det er veldig trist. 

  Når hadde du sex første gangen? Jeg ventet en god stund, og det er faktisk ikke så alt for mange år siden. Jeg synes det er viktig å skulle vente til man selv føler seg klar for det, og ikke stresse noe med det. Vent til dere er klare, for om ikke kan dere angre på det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar. Da får du svar på det neste fredag♡


  20.10.2017 - 20:40

  Ukens spørsmål 28♡

  Heey!

  Endelig fredag og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på♡

  Når og hvor lenge hadde du vippeextensions? Jeg tok vippeextension da jeg var 19, og jeg hadde det vel i et halvt år. Jeg likte det veldig godt i starten, men så begynte jeg bare å irritere meg mer og mer over det. Jeg synes det var kjempefint, men jeg hatet det å hele tiden skulle se sminket ut. Jeg elsker å gå uten sminke, og ikke minst kunne gni meg i øynene. Det kunne jeg ikke med vippeextension. I tillegg fikk jeg saltvann i øynene da jeg var på ferie, og det var så vondt. Jeg kunne ikke gni meg i øynene da, og jeg trodde øynene mine seriøst skulle falle ut. Jeg har hatt vipper en gang i ettertid også, for kanskje ett og et halvt år siden, men det endte med at jeg dro de av selv fordi jeg ikke klarer å ha det på. Veldig smart, for da dro jeg av mine egne vipper også.. 

  Får Aleks betalt for å hjelpe deg med bloggen? Nei, det gjør han ikke. Jeg føler Aleks og jeg hjelper hverandre like mye, for jeg hjelper han mye med videoer og bilder til Instagram. Om jeg føler han har hjulpet meg veldig mye en periode pleier jeg heller å overraske han med noe. Sist for eksempel tok jeg han med på massasje, men penger får han ikke. 

  Angrer du på at du ble sammen med Aleksander? Nei, om jeg hadde angret hadde jeg gjort det slutt. Jeg har det kjempefint med Aleksander, og jeg kan ikke se for meg å være uten han. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan får du emoji på Snapchaten din? Den diamanten? Jeg fikk en mail fra noen fra Snapchat som sa at de skulle verifisere (vet ikke om det er det det heter??) brukeren min. Og etter noen dager fikk jeg en emoji bak navnet mitt. 

  Trener du? Nei, det gjør jeg ikke. Jeg gidder ikke en gang å skrive her nå at jeg skal komme meg på trening, for det skjer jo aldri. Haha, jeg er så slapp på det området der..

  Hvordan ser du for deg fremtiden? Jeg håper jeg kan fortsette å jobbe med noe jeg elsker, for det synes jeg er utrolig viktig. Jeg håper jeg fortsatt er sammen med Aleksander, og at vi en eller annen gang får barn. Jeg vil kjøpe hus og jeg vil egentlig bare ha det bra. Jeg ser ikke for meg noe sykt i fremtiden, men så lenge jeg er med Aleksander og får noen barn etterhvert er jeg fornøyd. 

  Har du noen fødselsmerker eller pigmentflekker? Ja, og det har jeg aldri skrevet her før. Jeg har et fødselsmerke bak på låret. Jeg hatet det før da jeg var yngre, men nå tenker jeg ikke en gang over at det er der. 

  Skal du fortsette å bo i Oslo eller flytter du til Bergen? Jeg skal fortsette å bo i Oslo hvertfall noen år til. Jeg har veldig lyst til å flytte til Bergen nå, men da hadde det blitt alt for mange turer til Oslo. Jeg tenker derfor at jeg må bli boende i Oslo noen år til, og kanskje jeg flytter til Bergen etterhvert. 

  Når begynte du med sminke? Jeg tror jeg begynte med litt mascara fast i niende klasse, også begynte jeg vel med foundation og alt annet i tiende ellernoe. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan tjener man penger på sosiale medier? Man tjener penger på annonse innleggene og om man legger ut linker som leserne kjøper gjennom. Jeg tjener mest på annonse om noen skulle lure på det. Da avtaler man en pris med annonsørene, så gjør man jobben og etter det mottar man pengene. 

  Synes du at Isabelle bruker for mye sminke? Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg så mye om hvor sminke andre mennesker bruker? La folk bruke så mye sminke de vil, for det har jo ikke noe å si for deg. Isabelle er kjempeflink med sminke, og hun bruker ikke mer enn mange andre. 

  Kan du legge ut bilde av hvordan puppene dine var før silikonen? Ja, det ligger under her nå. Jeg vil egentlig ikke ha så mye silikonsnakk på denne bloggen, men dette spørsmålet kommer inn alt for ofte. Derfor slenger jeg med et bilde under her nå!

  Hvilken hunderase vil du ha? Jeg er fortsatt veldig usikker. Vi vil jo som sagt ha en liten hund, og det viktigste er at Aleks ikke reagerer på den. Derfor er pomeranian en rase jeg vurderer, selvom jeg har hatt dårlige opplevelser med det tidligere. Om jeg skal gå for en pomeranian skal jeg være hundre prosent sikker på oppdretteren før jeg kjøper derfra. 

  Hvordan gikk det med migrenen etter botox? Har det funket? Det er nesten litt sykt, men jeg hadde hodepine eller migrene minst 4 ganger i uken før. Nå etter jeg tok botox har jeg kun hatt vondt i hodet to ganger i ettertid. Det er så deilig å slippe den hodepinen, så for meg har det funket veldig!

  Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel? Det er noe jeg har hatt lyst til siden første sesongen gikk på TV. Jeg hadde da sittet som tolvåring og sagt til mamma at når jeg ble gammel nok skulle jeg være med der. Åtte år senere kunne jeg endelig melde meg på, og heldigvis kom jeg med. Jeg har alltid synes Paradise Hotel har vært kjempemorsomt å se på, og det virket deilig å tilbringe noen måneder i Mexico. I tillegg var jeg lei av hverdagen her hjemme, og da bare meldte jeg meg på. Jeg angrer ikke et sekund, og jeg misunner dere som er så heldige og få dra ned neste år! 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar♡ Vi blogges, og imorgen kan jeg muligens fortelle dere om noe veldig morsomt! 

   


  13.10.2017 - 20:09

  Ukens spørsmål 27♡

  Hey!

  Endelig fredag og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg tok med litt fler spørsmål i denne runden, så jeg håper jeg har fått svart på det meste. Jeg håper dere liker svarene♡

  Kan du og Isabelle legge ut videoer oftere? Det tror jeg vi dessverre ikke har mulighet til.. Det tar ganske lang tid å skulle filme en video, og det tar enda lenger tid å redigere den. I tillegg har vi begge bloggene som skal oppdateres flere ganger daglig, og det tar også veldig mye tid. Jeg tror derfor ikke vi har sjans til å klare å lage flere videoer enn det vi gjør nå. To i uken får holde, og om vi får bedre tid en gang kan vi lage fler. 

  Måtte dere ta urinprøve før dere sjekket inn på Paradise Hotel? Jeg tok ingen urinprøver, men jeg måtte teste meg for alle kjønnssykdommer. Jeg måtte også ta blodprøve for å sjekke at jeg ikke hadde HIV/AIDS. Jeg er veldig glad for at de var strenge med nettopp det, for jeg hadde ikke vært særlig fornøyd om jeg kom hjem med klamydia. 

  Har du og Aleksander hatt en skikkelig krangel? Jeg vil ikke si vi har hatt en stor krangel, fordi vi har egentlig aldri kranglet skikkelig. Den eneste krangelen vi har hatt skjedde for en stund siden, og vi kranglet vel i rundt 20 minutter før ting var greit igjen. Jeg vil egentlig kalle det mer en diskusjon. 

  Kunne du tenkt deg å være med på bloggerne? Ja, absolutt! 

  Bruker du bind eller tamponger? Jeg bruker tamponger. Jeg brukte bind da jeg var yngre, men det kunne jeg aldri gått tilbake til nå. Jeg synes tamponger er mye bedre, og for min del virker det mer renslig. 

  Hva synes du om Grunde på Skal Vi Danse? Jeg synes han er så flink! Jeg stemmer på han hver lørdag, og det synes jeg dere burde gjøre også. Jeg er skikkelig stolt av Grundis♡ Jeg håper han vinner!

  Hva hadde du gjort om Aleks hadde vært utro? Jeg hadde blitt veldig lei meg og ikke minst skuffet. Etterhvert hadde jeg garantert følt meg mest lurt, og jeg hadde nok vært ganske irritert. Jeg hadde også kuttet kontakten med han. Man skal ikke finne seg i at noen er så slemme, og utroskap er absolutt ikke greit uansett hva. 

  Hvis du bare kunne spist en ting resten av livet, hva ville det vært? Klementiner. Ah, jeg elsker klementiner og spiser det hele tiden. Det beste med at vinteren er på vei er at klementinene er supergode. NAM!

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm. Jeg vil si jeg er helt passe høy, og jeg er fornøyd med høyden min. Daglig hører jeg fra folk som vil hilse at de trodde jeg var mye høyere. Det er jeg altså ikke, men tydeligvis så jeg en del større ut på TV. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor flytter ikke Aleks og du sammen? Fordi Aleks vil ikke flytte til Oslo, og jeg føler meg ikke helt klar for å flytte til Bergen. Sykt kjipt, men heldigvis er vi mye hos hverandre. 

  Hvis du ikke hadde operert puppene da du gjorde det, ville du da gjort det nå? Hm, det er jeg faktisk veldig usikker på. Jeg er glad jeg opererte puppene, men jeg er veldig usikker på om jeg ville gjort det i dag. Ikke at jeg vil ta ut silikonen nå. 

  Bor du og Isabelle sammen? Nei, det er veldig mange som tror det, men det gjør vi altså ikke. Jeg bor alene, bortsett fra at Aleks er veldig mye hos meg. 

  Når skal Aleks og du få barn? Det blir nok ikke før om lenge, og da snakker jeg om minst 5 år. Ingen av oss er klar for det, og i tillegg bor vi en flytur unna hverandre. Jeg har heller ikke lyst på barn enda, men om noen år har jeg veldig lyst på en haug av babyer. 

  Har du en jobb? Sosiale medier er jobben min. Altså bloggen, youtubekanalen og instagramen min tjener jeg penger på. Jeg er veldig glad for at jeg får jobbe med noe jeg liker så godt, og jeg skulle ikke ønske jeg hadde noen som helst annen jobb. Om jeg nå skulle hatt en jobb ved siden av sosiale medier hadde jeg nok ikke kunne gjort det sånn jeg gjør det i dag. Da hadde jeg garantert ikke blogget hver dag, og videoer tror jeg vi måtte droppet. 

  Når skal du til Bergen igjen? Det blir ikke før i November tror jeg, i og med at vi starter innspillingen til det programmet om noen dager. Innspillingsperioden vil vare en liten stund, så noe tur til Bergen blir det da isåfall ikke før neste måned.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du lyst på fler tatoveringer? Nei, prikken blir nok min første og siste. Jeg tror ikke jeg hadde kledd tatoveringer, og jeg har heller ikke lyst på fler. 

  Så besteforeldrene dine på Paradise Hotel da du var med? Ja, og de synes det var kjempemorsomt! De så på sesongen før jeg var med også, så de er noen trofaste Paradise Hotel seere. 

  Hvor langt er håret ditt uten extensions? Så langt som det er med extension. Håret mitt er faktisk lengre enn extensionet, og grunnen til at jeg satte det inn er fordi jeg ville ha mer fylde. Og det fikk jeg! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Tenker du veldig lite på miljøet i og med at du flyr så mye? Hm, jeg flyr en god del, men sånn må det nesten bli. Aleksander bor i Bergen, og om jeg vil besøke han må jeg nesten ta fly. Altså jeg kunne jo kjørt, men jeg tror ikke det ville vært noe bedre for miljøet. I tillegg reiser jeg også litt i sammenheng med bloggen, og det å skulle kjøre rundt overalt tror jeg hadde blitt veldig slitsomt i lengden. Jeg vet at det ikke er særlig miljøvennlig å skulle fly, men om jeg vil være med kjæresten min blant annet har jeg nesten ikke så mange valg. 

  Når ser du Aleks igjen? På søndag, og jeg gleder meg så mye! Har vært borte fra han i tre dager nå, men det føles ut som tre uker. Blir veldig deilig å se han igjen♡

  Har du noen gang vært gravid? Nei, det har jeg ikke. 

  Håper dere fikk svar på noe av dere dere lurte på. Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡


  07.10.2017 - 20:12

  Ukens spørsmål 26

  Hey!

  I går fikk jeg ikke tid til ukens spørsmål, så derfor tar jeg det heller i dag♡ Jeg elsker disse innleggene, for da kan jeg svare på akkurat det dere lurer på. Jeg skal innrømme at det kommer inn mye rart når jeg spør etter spørsmål til disse innleggene, men det må jeg vel egentlig bare regne med. Det er selvfølgelig mye jeg ikke vil svare på, men jeg svarer på det meste. Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, eller kanskje dere lærer noe nytt om meg? 

  Ser du på videoene til Aleksander og han på dine? Jeg ser hvertfall på han sine, og jeg tror han får med seg Isabelle og mine også. Jeg tror ikke akkurat han er vår største fan, men jeg håper da virkelig han ser på videoene våre. Haha!

  Hvor mange ser mystoryen din? Det meste den har vært på er 38.000, men jeg har som regel 35.000. Weho, er så sykt at jeg har så mange. Jeg skal forresten bli mye flinkere til å oppdatere om livet mitt der. Jeg merker det blir litt mye SWIPE UP. Hehe.. 

  Planlegger du og Aleksander å bli foreldre? Nei, det gjør vi ikke. Det er for tidlig, og ingen av oss er klare for det. 

  Hvem var den første som fikk vite at du hadde mensen, og hvordan sa du det? Det var mamma, og jeg fikk vel aldri fortalt at jeg hadde fått mensen før jeg besvimte. Jeg besvimte hver gang jeg så blod før, og da jeg fikk mensen var ikke det et unntak. Jeg falt sammen i armene til mamma, og da jeg kom til meg selv igjen fortalte jeg greia. 

  Hva synes Aleksander om at du blogger? Jeg tror han synes det er gøy, men også at det kan bli litt mye i blant. Jeg vet at han synes jeg bruker for mye tid foran macen i blant, men jeg unnskylder meg med at det er bedre at jeg er hjemme og opptatt, en borte fra han og opptatt. Hadde jeg hatt en vanlig jobb hadde han hvertfall ikke fått kontakt med meg, så han har ikke noe å klage over. Ellers er han veldig hjelpsom når det kommer til bloggen. Han hjelper meg mye med bilder og ideer til innlegg, og han viser mye interesse for det jeg driver med. 

  Hvordan går det med lappen? Jeg tenkte å lage et eget innlegg om alt rundt lappen, så legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere lurer på! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Var du ikke i bursdagen til Andrea og Martine? Jo, jeg dro innom en liten time. Jeg skulle veldig tidlig opp i dag, og jeg hadde en lang dag i går. Derfor tok jeg tidlig kvelden. 

  Hva synes du om mellomrom mellom tennene? Jeg synes det er så fint, og ikke minst føler jeg de som har det får sin egen sjarm. Jeg skulle gjerne hatt et søtt mellomrom mellom tennene! 

  Hvor er den svarte bodyen din fra? Den er fra undertøysavdelingen på H&M. Jeg elsker den, og jeg skal virkelig se etter flere lignende neste gang jeg er på H&M. 

  Hvis du kunne bodd et annet sted enn Norge, hvor ville du bodd da? Jeg tror faktisk det eneste stedet jeg kunne bodd bortsett fra Norge er USA. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler jeg aldri kunne klart å bo fast i for eksempel Spania. 

  Visste deltagerne som ikke var i juryen hvem som vant PH? Det aner jeg ikke. Jeg tror en del av de visste hvem som vant, men jeg tror faktisk også noen ikke visste om det. 

  Måtte alle jentene lage seg blogg når de kom hjem fra Paradise? Nei, absolutt ikke. Jeg hadde ikke planer om å lage en blogg da jeg kom hjem, men i og med at alle de andre gjorde det hang jeg meg på. Jeg angrer absolutt ikke på det i dag! Jeg synes også det er veldig morsomt at faktisk alle jentene fra sesongen valgte å starte en blogg. Også veldig morsomt at så mange fortsatt ligger på topplisten♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes du om slengbukser? Jeg vet ikke helt om jeg burde uttale meg om dette? Greit, jeg skal være ærlig med dere. Jeg vet at slengbukser er veldig trendy, men er det en ting dere aldri kommer til å se meg i, så er det akkurat det. Jeg synes joggebukser med sleng er fint, men olabukser takler jeg ikke. Jeg har en haug av venninner som bruker det, men jeg kommer aldri til å ta det på meg en gang. Jeg synes bena ser ut som elefantben.. Haha, unnskyld til dere som bruker slengbukser♡♡ Venninnen min glemte et par slengbukser hos meg, og de har jeg gjemt. Ja, jeg er ond. Hehe!

  Hva irriterer deg mest med avstandsforhold? Det å skulle legge seg alene på kvelden, og våkne opp alene. Det finnes ingenting verre enn det. Jeg elsker å legge meg, og våkne opp i armkroken til Aleks, så det er helt klart det verste. Ellers er det bare det å ikke se hverandre bortsett fra på facetime. Jeg hater avstandsforhold.. 

  Har du noen gang vurdert å klippe deg kort? Nei, jeg har hatt langt hår siden jeg var liten, så det tror jeg hadde blitt veldig uvant. Jeg skulle gjerne prøvd å ha kort hår i en dag, men jeg tror jeg hadde savnet det lange håret mitt ganske fort. Jeg elsker å ha langt hår, selvom det kan være mye styr i blant. 

  Har du noen gang fersket noen i å ha sex? Ja, og det var dødskleint. Jeg gikk inn på et rom, og der var det full action. Jeg ble så sjokkert at jeg ikke visste hva jeg skulle si. Jeg gikk raskt ut av det rommet igjen, for og si det sånn. 

  Hva er din største drøm som blogger? At jeg kan kalle dette jobben min så lenge jeg ønsker. Jeg drømmer også om å kunne utvikle meg videre, og kanskje starte noe eget. Det hadde vært kjempegøy! Jeg vil aller helst blogge til den dagen jeg er lei. 

  Hva hadde du gjort om Isabelle fikk følelser for Aleks? Det er ikke så mye jeg kunne gjort med det tror jeg. Jeg hadde nok blitt ganske satt ut om hun hadde sagt det, men jeg tror nok aldri vi havner i den situasjonen heldigvis. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hadde du sex i PH kollektivet? Det hadde jeg. 

  Hvor lenge skjulte du og Aleksander forholdet deres? Nå måtte jeg tenke litt her, og jeg ble litt sjokkert da jeg fant det ut. Vi holdt forholdet vårt skjult i hele 3 måneder. Det er ganske sykt! Ikke at vi klarte å holde det så veldig skjult da, for de fleste av dere skjønte det vel? Haha♡

  Hvorfor er ikke du og Aleksander i et forhold på facebook? Oi, det har jeg faktisk ikke tenkt over. Det er hvertfall ingenting vi har husket på å endre. Et forhold er vel ikke offisielt før det står på Facebook, så det må vi nesten fikse. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om ikke, legg igjen en kommentar så svarer jeg kanskje på det neste uke!


  05.10.2017 - 20:37

  30 personlige spørsmål og svar

  Heey!

  Jeg tenkte jeg skulle svare på en haug av spørsmål jeg fant. Jeg har hatt en del å gjøre i dag, og derfor ble dette en liten nødløsning på blogginnlegg. Jeg vet at dere liker når jeg besvarer spørsmål og denne gangen ble det litt personlig også, så jeg håper dere liker innlegget

  Hva har du på deg akkurat nå? Akkurat nå har jeg på meg en kosedress fra Nike som jeg seriøst bor i om dagen. Den er i verdens deiligste stoff! Haha, tror jeg må kjøpe meg en til helt lik, slik at jeg kan bytte på de to. 

  Har du noen gang sett på porno? Haha, ja alle har vel det en eller annen gang? Jeg husker jeg og en venninne søkte på porno en gang fordi noen gutter på leirskolen snakket om det. 

  Hva får deg til å brekke deg? Når andre mennesker kaster opp, om jeg lukter noe veldig ekkelt eller når jeg ser noe ekkelt. Haha, jeg brekker meg ikke ofte, men når det først skjer er jeg nære på å spy. 

  Når hadde du sist sex? Hm, det var på lørdag. 

  Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, og det håper jeg at jeg slipper. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor blir ditt neste reisemål? Det blir Stockholm, og jeg reiser ikke om så alt for lenge. Det blir bare en dagstur, men jeg skal gjøre noe skikkelig gøy der. Gleder meg til å fortelle dere! 

  Hva gjør du når du er lei deg? Da legger jeg meg enten under dyna og sover, eller så rydder jeg. Det er flere ganger jeg er lei meg eller sur, og da begynner jeg bare å rydde hele leiligheten. Da får jeg hvertfall tankene over på noe annet. 

  Har du lyst på barn? Ja, jeg har kjempelyst på barn en gang i fremtiden. Jeg synes det virker så koselig, og jeg elsker barn!

  Hvor høy er du, og hvor mye veier du? Jeg er 168cm høy, og hvor mye jeg veier vil jeg helst slippe å skrive her. Jeg synes ikke vekten skal ha noe og si, så lenge man er fornøyd med kroppen sin. 

  For å få deg sinna må man? Om jeg har mensen holder det egentlig bare at man puster. Når jeg har mensen blir jeg sur for absolutt alt, og etterpå blir jeg ganske flau over meg selv. Her om dagen hadde jeg mensen og Aleksander skulle kjøpe sjokoladeboller til meg. Sjokoladebollene de hadde på Statoil var helt harde, så Aleksander gadd ikke kjøpe de. Da ble jeg så sur at jeg nesten begynte å gråte. Herregud.. Om jeg ikke har mensen skal det veldig mye til før jeg blir sur, og jeg er for det meste glad!

  Hva står det i den siste meldingen du fikk? Det var en melding fra Aleksander der han skrev "ja". Haha, veldig spennende!

  Hva var det siste du spiste? Eplekake, haha! Bestemor og bestefar hadde det hos seg, så da ble det kake på meg også. Nam, jeg elsker kaker!

  Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Da Aleksander skulle dra fra meg her om dagen. Er det mulig? Jeg skylder på mensen, hehhe.. 

  Hva er din favorittsang? Jeg tror ikke jeg har noe favorittsang for øyeblikket. Jeg hører egentlig kun på topplisten på Spotify, og vet så og si aldri hvem som synger de forskjellige sangene. 

  Hva gjør du i dusjen? Da vasker jeg håret og kroppen, og jeg shaver meg om det er nødvendig. Jeg pleier ofte og bare sitte i dusjen i glovarmt vann. Det er faktisk noe av det beste jeg vet, spesielt nå som det begynner å bli kaldt ute. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er det noen du savner? Ja, og da spesielt Aleksander. Jeg savner han skikkelig nå, selvom vi bare har vært fra hverandre noen dager. Jeg håper virkelig jeg får sett han snart igjen, for jeg har det skikkelig kjipt om dagen uten han. 

  Hvem snakket du med sist? Bestefar, han spurte om jeg skulle spise med dem eller om jeg skulle hjem. 

  Hvilken jente ville du ha vært for en dag? Hm, det aner jeg ikke. Kanskje Kim Kardashian bare for å se hvordan livet hennes egentlig er. Det å bli sminket mens man sover og bli kledd opp virker ganske digg, selvom jeg helt sikkert hadde savnet livet mitt ganske fort. 

  Hvor mye tjener du i måneden? Jeg tjener en del, men hvor mye vil jeg ikke skrive her. Jeg tar derimot ut rundt 20.000 i lønn til meg selv i måneden da. 

  Favoritt tv-show? Her har jeg mange! 4 stjernes middag, Masterchef, Paradise Hotel, Svenske Hollywoodfruer, Kardashian og Farmen. Haha, jeg ser derimot kun disse programmene på nettet. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg så på TV. 

  Har du piercing? Ja, jeg tok piercing i navlen da jeg var 15 år gammel. Jeg har flere ganger vurdert å ta den ut, men jeg synes magen min ser helt rar ut uten. Så den kommer til å bli en god stund til, selvom mange synes det er harry. Jeg derimot synes det er kjempefint! 

  Stjernetegn? Jeg er vannmannen, og jeg er en person som tror skikkelig på stjernetegn. Jeg har lest meg opp så mye, og jeg er helt klart en vannmann. Jeg synes sånne ting er utrolig spennende, og det første jeg sjekket da Aleksander og jeg kom hjem fra Mexico var om stjernetegnene våre passet sammen. Heldigvis gjorde de det! 

  Hvem er det du liker minst? Av mennesker jeg kjenner er det vel ingen jeg ikke liker. Akkurat nå kommer jeg hvertfall ikke på noen. 

  Hva sover du i? Jeg sover så og si alltid naken, men om jeg fryser pakker jeg på meg masse klær. Da liker jeg best å sove i en fleecepysj, men helst naken. 

  Hvilke farger liker du best? Svart er helt klart min favorittfarge. Jeg elsker svart og blir beroliget av den fargen. Veldig spesielt, men jeg har virkelig en greie for svart. 

  Hva drikker du helst når du er ute på byen? Ute på byen går det for det meste i vodka redbull, sure drinker og små sure shots. Haha, jeg er skikkelig pysete på shotting, men små sure elsker jeg. 

  Har du noen tattoos? Ja, jeg har en liten prikk på håndleddet. Haha, starten på en sleeve som jeg liker å kalle det. 

  Har du noen gang vært så full at du har glemt alt? Ja, og det er det verste jeg vet. Det finnes ingenting verre enn å våkne opp på morgningen og ikke huske noen ting fra kvelden før. Det blir heller ikke bedre av at venninner skal fortelle alt man gjorde den kvelden. Ah, jeg dør bare av tanken. Heldigvis er det lenge siden jeg har vært så full, og jeg vil helst aldri bli det igjen.  

   

  Hva er favoritt godteriet ditt? Alt mulig surt, og da mener jeg skikkelig surt. Jeg elsker surt godteri, og jeg spiser alltid så mye at jeg blir sår i munnen. Au!

  Hva er det dyreste du har kjøpt? En veske til 45.000.. Wops! Neida, jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den vesken, og jeg hadde spart til den lenge. 

   

   

   

   


  29.09.2017 - 15:42

  Ukens spørsmål 25

  Hey!

  Endelig helg, woho! Jeg skal derfor som vanlig svare på ukens spørsmål i dag. I dag tok jeg for det meste spørsmål jeg fikk inn på Snapchat, og herregud så mye rare spørsmål man får da. Alt handler som regel om sex, haha! Dere kan gjerne legge igjen en kommentarer i dette innlegget til neste ukens spørsmål, og da helst ikke spørsmål jeg har svart på før. Håper dere liker svarene♡

  Synes du det er rart at gutter leser bloggen din? Nei, absolutt ikke. Jeg synes det er kjempekoselig at folk leser bloggen min, uavhengig om det er gutter eller jenter♡

  Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Jeg er født i 1996, så jeg blir 22 år gammel i februar.

  Hvor gammel var du da du fikk mensen? Jeg var 14 eller 15. Jeg husker alle venninnene mine hadde fått mensen, og jeg var den eneste som ikke hadde fått det enda. Jeg gikk rundt og ventet på at jeg skulle få det, og da jeg fikk det svimte jeg av. Haha!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Har du tatt restylane? Nei, det har jeg ikke. 

  Aleksander la ut en snap der han sa man kunne se implantatene i rumpa de. Har du fikset på rumpa? Haha, jeg ble så irritert da han la ut det.. Nei, jeg har ikke fikset på rumpa mi, og jeg har heller ikke lyst til det. 

  Hvor er jakka fra? Den er fra H&M, men kjøpte den for rundt ett år siden. Jeg synes den er så fin!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor har du sex om du ikke vil ha barn? Haha, hvordan skal jeg svare på det her? Du skjønner det nok når du blir litt eldre. 

  Hvordan fikk du vite at du kom med på Paradise, og hva tenkte du? En dame fra castingen ringte meg, og først sa henne at jeg ikke hadde kommet med. Hun sa de ikke hadde plass til meg i år, men kanskje en annen gang. Jeg husker jeg satt på bussen og ble skikkelig lei meg, for jeg hadde så lyst til å være med. Plutselig sa hun "Jeg bare tulla, selvfølgelig skal du til Mexico!". Da ble jeg så glad at jeg begynte å gråte.

  Hvor mange ganger har du og Aleks hatt sex? Rundt 186 ganger tror jeg.. Haha, nei du det aner jeg ikke. Har ikke holdt helt tellingen der. Gjør noen egentlig det? 

  Hva synes du om homofile? Burde de få adoptere og få lov til å gifte seg? Om noen forteller meg at de er homofile, kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre. Jeg ser ikke på homofile som annerledes i det hele tatt. Kjærlighet er kjærlighet, uansett om man forelsker seg i en gutt eller jente. Jeg er helt for at homofile skal få adoptere og gifte seg, akkurat som folk som er hetero. 

  Kan du ha klessalg? Ja, det må jeg snart få til. Sofie og jeg planla klessalg, men dessverre måtte vi endre datoen. Jeg er litt usikker på når klessalget blir, men jeg håper ikke det blir lenge til. Jeg kommer selvfølgelig til å si ifra på forhånd, slik at så mange som mulig kan komme♡

  Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa, og den er fra et merke som heter Morgans. 

  Sier du ja om folk vil ta bilde med deg? Ja, jeg synes det er så koselig♡ Jeg stiller alltid opp på bilder, med mindre jeg har ekstremt dårlig tid. Om jeg sier nei får jeg skikkelig dårlig samvittighet, så jeg prøver som regel å få tatt bilde med alle som vil! 

  Hvordan fikk broren din råd til den bilen? Haha, dette må være det mest stilte spørsmålet denne uken. Om dere virkelig lurer synes jeg dere kan sende han en melding på Instagram. Der heter han Simenlundee! 

  Hvor mye penger bruker du i måneden? Det varierer veldig, men jeg vil tippe jeg bruker mellom 20-25.000 i måneden. Alt annet som kommer inn spares!


  22.09.2017 - 18:22

  Ukens spørsmål 24

  Heei!

  Yey, endelig fredag og helg♡ Det betyr ukens spørsmål på bloggen min, og det er faktisk et av mine favorittinnlegg som jeg skriver. Jeg spør ofte etter spørsmål på Snapchat, så dere kan legge meg til der om dere har noen spørsmål. Der heter jeg Martineluunde, og jeg åpner alltid snappen min en liten periode på fredager. 

  Hvor mye veide du før og etter Paradise Hotel? Jeg veide det samme da jeg sjekket inn og ut av hotellet. Jeg har egentlig vært på den samme vekten i flere år, så jeg gikk ikke opp noe i Mexico. Nå derimot har jeg faktisk gått ned noen kilo i det siste, og det har ikke vært meningen. Jeg aner ikke hvorfor, men det kan være litt med at jeg har mye å gjøre, og glemmer bort å spise. Det er absolutt ikke bra.. 

  Når kommer det ny video på Aleksander sin kanal? Han har filmet en skikkelig drøy video til dere, og jeg vil egentlig ikke at han skal poste den. Haha! Han kommer vel til å poste den uansett tipper jeg, så den er nok ute om noen dager. 

  Hvor er den røde toppen fra? Den er Sofie sin, og den er fra undertøysavdelingen på H&M. Så fin!

  Hva var det siste du sa til Aleksander før du reiste fra han i Mexico? Det husker jeg ikke, men det var nok sikkert noe sånn som at jeg kom til å savne han. Jeg husker faktisk ikke så mye fra den dagen vi skulle dra hjem, for jeg var så sinnsykt sliten.

  Hvordan er forholdet ditt til Kevin i dag? Det er bra, men vi har ikke særlig kontakt. Sist jeg møtte han var på vorset før Findings, og det var veldig hyggelig! Er alltid veldig koselig når jeg møter han, selvom det ikke er ofte. 

  Hvor er øredobbene fra? De er fra H&M, og er ganske billige. Jeg har så lyst på disse i flere farger, for jeg synes de er så fine og passer til alt!

  Hva skal lillesøsteren din hete? Og når er terminen? Jeg vil ikke si navnet her riktig enda, men navnet er kjempefint. Terminen er 20. oktober, så det er ikke så alt for lenge igjen♡

  Hvordan er det å blogge og være youtuber? Blir du sliten? Jeg elsker at jeg kan leve av sosiale medier, og det er kjempegøy! Jeg skal likevel innrømme at det er krevende, og noen dager blir jeg utslitt. Jeg vil si at det er et ganske stort press å være blogger, for alle skal ha en mening om deg, de setter krav til deg og man får høre det om noe er feil. Mange tenker nok at blogging ikke er slitsomt i det hele tatt, men jo det kan være det. Jeg elsker likevel å blogge og drive med youtube, men som alle andre han man kjipe dager på "jobb". 

  Vil du endre noe mer på kroppen din eller utseende? Nei, det har jeg ikke lyst til. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut nå, og om det er noe som skal endres, så blir det ved hjelp av trening. Jeg skulle gjerne hatt litt mer muskler, men det er ikke noe jeg stresser med. 

  Fikk du vite at du skulle vinne Paradise før du reiste til Mexico? Haha, nei. Da tror jeg det hadde vært veldig kjedelig for meg om jeg skulle spilt, men likevel visst at jeg skulle vinne. Jeg tror nok ingen visste hvem som skulle vinne, før faktisk finalen var og folk begynte å stelle seg bak finalaparene. 

  Hvor mange har du hatt sex med? Det vil jeg ikke skrive på bloggen, men det er ikke mange. 

  Hva synes du om at 14 åringer drikker alkohol? Og når begynte du å drikke? Folk skal få gjøre hva man vil, men jeg tror nok det er en grunn til at det er 18 årsgrense på alkohol. Jeg vil ikke anbefale så unge mennesker å drikke, og selv ventet jeg til jeg var 18. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Når gråt du sist? Det var for to dager siden. Aleksander klarte å kaste snusboksen sin i leppa mi, og det var så vondt. Leppa mi hovnet opp, og nå har jeg et kutt på innsiden av munnen. Jeg begynte da å gråte, for det var faktisk sinnsykt vondt.. 

  Har du noen gang sendt nakenbilder? Nei, og det er jeg så utrolig glad for! 

  Du har jo veldig tydelig sminke i ansiktet, unntatt øyne og bryn. Men men, syns du er penere uten sminke uansett:) Om fuktighetskrem gjelder som sminke, så oki. Haha! Hvorfor skulle jeg løyet om at jeg er sminkefri på et bilde? Jeg var med både Aleks og Cassie den dagen, og jeg tror nok begge kan fortelle dere som diskuterer dette i kommentarfeltet at jeg var sminkefri. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du gravid? Haha, jeg får dette spørsmålet daglig. Jeg er ikke gravid, og om jeg en dag blir det skal dere få vite om det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar!

   

   

   

   


  18.09.2017 - 21:12

  23 fakta om meg

  Hei dere!

  Det begynner å bli en stund siden jeg lagde et innlegg med masse fakta om meg selv, og nå har jeg samlet opp en haug av fakta en god stund. Det er nok sikkert noen som allerede vet en del av dette, og det er jo veldig gøy. Jeg får uansett nye lesere hele tiden, så derfor tenkte jeg at dere nye også skal få vite litt (mye, hehe). 

  Jeg har en greie for haier- Dette vet nok sikkert en del av dere, men for dere som ikke vet det så elsker jeg haier. Jeg synes haier er så fascinerede og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. Jeg elsker haifilmer og jeg sitter ofte og ser på haiklipp på youtube. En av mine største drømmer er å bade med snille haier, og jeg vil også ned i et bur med farlige haier rundt meg. 

  Horoskop- Jeg leser horoskopet mitt hver dag, og jeg føler alltid at det stemmer. Jeg kjøper også årshoroskop hvert år, og leser hele boken samme dagen. Jeg leser alltid ukeshoroskop på mandager og månedshoroskop hver første dag i måneden. Jeg hadde en haug av slike apper før, men nå har jeg kun en. Jeg tror alt for mye på horoskop og slike ting, så jeg må få alt med meg. 

  Jeg er verdens dårligste til å svare på meldinger- Og da mener jeg verdens dårligste! Jeg er en av de som leser en melding, også tror jeg at jeg svarer. Dette skjer så alt for ofte.. Jeg er helt sikker på at jeg har svart folk, men neida. Jeg må virkelig skjerpe meg på dette området, for jeg tror venninnene mine ofte blir irritert av dette. Jeg er helt lik på det med å skulle ta telefonen også. Jeg tar aldri telefonen, og jeg synes det er ganske irriterende når venninner ringer meg. Jeg ber de alltid sende en melding i stedet, men får de svar? Nei. 

  Jeg liker ikke melk- Er det en ting jeg aldri har likt, og aldri kommer til å like så er det melk. Jeg synes rett og slett det smaker ekkelt. Den eneste måten jeg får i meg melk på er om jeg spiser frokostblanding eller drikker kakao. Jeg vet at man trenger å få i seg melk, men jeg klarer ikke. Jeg har faktisk aldri drukket et glass melk før. 

  Holiday dipJeg elsker holiday dip og jeg spiser det til det meste. Før spiste jeg det til alt. Jeg blandet det til og med inn i nudlene mine, ferdig utblandet med rømme og greier i nudlene. Nå spiser jeg det ikke like ofte lenger, men jeg må ha det på tacoen. Jeg har fått så mange til å spise holiday dip på tacoen, og alle elsker det. Dere må prøve det ut!

  Jeg drikker alt med sugerør- Om jeg ikke har sugerør rundt meg får jeg nesten litt panikk. Jeg er avhengig av å drikke ting med sugerør. Om det så er vann, brus, alkohol, kaffe (ikke at jeg drikker det så ofte), te og kakao. Alt må ned med sugerør. Jeg aner ikke hvorfor jeg MÅ ha sugerør, men i det minste er det bra for tennene da. Og jeg ødelegger heller ikke leppestiften, haha!

  Jeg hater yoghurt- Jeg klarer ikke å spise yoghurt, eller da må den være veldig tynn i konsistensen. Det verste jeg vet er tykk yoghurt, og om jeg spiser det blir jeg bare sittende å brekke meg. Jeg takler ikke konsistensen, selvom kanskje yoghurten er god. 

  Jeg liker ikke filmer- Jeg ser aldri på filmer, med mindre det er på kino. Jeg synes det er dødskjedelig å sette på en film, og jeg ser ikke filmer med mindre det er en jeg virkelig må se. Serier derimot elsker jeg, men da helst reality eller ekte serier. Ikke serier som Vampire Diaries for eksempel der hvor ting ikke er ekte. 

  Jeg hater å shoppe- Det finnes ingenting kjedeligere enn å gå i butikker.. Jeg synes det er så kjedelig, og jeg unngår det egentlig. Med mindre jeg er i London, for da elsker jeg å shoppe. Om jeg skal til Spania sjekker jeg alltid butikkene på nettet først, slik at jeg vet om det er noe jeg skal ha på forhånd. Jeg går som regel aldri i butikkene i Norge, med mindre jeg skal være med en venninne. 

  Jeg har ikke ledd i tomlene- Jeg mangler et eller annet i tomlene mine, så jeg kan gjøre noen helt syke greier med de. Jeg tror muligens jeg mangler et ledd, men jeg er ikke helt sikker. Noe mangler det hvertfall, og de fleste synes det er ekkelt. Jeg derimot elsker det, for det er så morsomt å se ansiktet til folk når jeg viser frem tomlene mine. 

  Jeg har aldri brukket noe- Jeg har aldri brukket noe som helst, og det er egentlig ganske sykt. Jeg drillet i mange år, og jeg skal love deg at drillstaven smalt forskjellige steder på kroppen min daglig. Jeg fikk den en gang så hardt i nesen at jeg trodde jeg skulle gå i bakken. Jeg hadde så vondt og gråt som bare det, likevel var ikke nesten knekt. Bank i bordet.. 

  Jeg tåler ikke cava- Jeg tåler ikke cava, og om jeg får i meg det blir det grining. Om det så er ett glass begynner jeg å gråte. Jeg begynner da å gråte over den minste ting, og helt uten grunn. Heldigvis holder jeg meg unna cava, og de fleste vennene mine passer på så jeg ikke får i meg det ute på byen.

  Aleksander er min første kjæreste- Jeg har aldri hatt kjæreste før Aleksander. Jeg hadde absolutt ikke lyst på kjæreste da jeg møtte han, men nå kan jeg ikke se for meg noen ting uten han. Jeg er veldig glad for at han er min første kjæreste, og forhåpentligvis siste. Haha! Jeg hadde ikke klagd om jeg hadde vært sammen med han resten av livet, for og si det sånn. 

  Jeg bruker som regel kun svarte klær- Jeg elsker svart, og jeg går ekstremt mye i svarte klær. Det er vel derfor jeg nesten aldri har outfits på bloggen, rett og slett fordi alt er svart. Jeg har nå et lite mål, og det er og ikke kjøpe mer svarte klær i en periode. Her om dagen var Therese og jeg i byen, og Therese ble nesten sur fordi jeg kun så på svarte klær. Jeg tiltrekkes av svarte klær, og jeg synes svart er verdens fineste farge!

  Jeg går ofte uten sminke- Det virker som at mange tror jeg er avhengig av sminken min, men det er jeg absolutt ikke. Om noen hadde sagt at jeg ikke fikk bruke sminke på to uker hadde ikke det vært noe problem. Jeg går veldig ofte uten sminke, og jeg er veldig komfortabel uten. Jeg elsker likevel sminke, og jeg liker å sitte lenge med sminken. Jeg føler jeg har et veldig bra forhold til det å ikke bruke sminke, og det tror jeg er viktig i og med at jeg bruker litt mye i blant. 

  Jeg er flink til å spare- Jeg er faktisk veldig flink til å spare pengene mine, og jeg vil helst bruke så lite som mulig. Jeg elsker å spare opp til noe, og etter en stund endelig kjøpe det. Akkurat nå har jeg jo leaset en bil, og det er ganske mye penger jeg valgte å legge inn i en "egenkapital" på den. Det er fordi jeg vil betale så lite som mulig i måneden. Likevel føles det bra i og med at dette er penger jeg har spart opp, og som jeg har ventet lenge med å bruke. Ellers sparer jeg nå til leilighet, og målet er å kjøpe til neste år. Jeg elsker å sette meg sånne mål, og derfor prøver jeg å ikke bruke penger. 

  Jeg bruker aldri BH- Jeg hater å bruke BH, og jeg synes det er vondt. Jeg går derfor veldig ofte uten BH, og om jeg tar på meg en BH etter en lang periode uten føles det veldig rart. Jeg har ekstremt mange BH'er, men de blir aldri brukt. Jeg har faktisk sluttet å pakke med meg BH'er på reiser, fordi de ikke blir brukt. 

  Jeg elsker vesker- Hehe, til punktet over må jeg innrømme at jeg er svak for vesker. Jeg er veldig glad i å bruke penger på vesker, og da vesker jeg kan ha i en lang periode. Jeg håper også at en dag når jeg forhåpentligvis får barn kan de arve disse. Jeg er veldig glad i vesker, og om det er noe jeg også legger litt penger i er det det. 

  Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18- Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18 år gammel, og jeg har aldri angret på det. Pappa kjøpte en leilighet like ved der vi bodde, og jeg fikk være med å velge ut alt i denne leiligheten. Alt fra gulvet, malingen på veggene, kjøkkenet, ting på badet osv. Plutselig kom vi til dagen leiligheten sto klar og skulle leies ut. Da ble jeg veldig lei meg siden den var så meg. Etter mye diskusjon og grining fikk jeg flytte inn i den. Jeg tror nok det var ganske beroligende for mamma og pappa at jeg flyttet såpass nærme de, og jeg tror nok aldri de hadde latt meg flytte langt unna i en så ung alder. 

  Jeg blogget før- Jeg blogget faktisk masse da jeg var yngre! Venninnen min og jeg hadde en blogg sammen, og vi var faktisk en periode på topplisten. Jeg vil ikke si hva den bloggen het, men jeg er faktisk usikker på om den enda eksisterer. Jeg blogget også lenge på denne bloggen før, men jeg har slettet alt av gamle innlegg. 

  Jeg hadde en øgle- Jeg har hatt utrolig mange dyr, og blant annet en øgle. Haha! Jeg vet ikke om dette var helt lovlig, men da jeg var liten hadde vi en øgle i et stort glassbur. Øgla ble etterhvert veldig stor, og venninnene mine turte nesten ikke være hos meg på grunn av denne. Jeg derimot koste masse med den! Jeg elsket også å skremme folk på besøk med den, haha! Dessverre fikk den svulst i hodet og døde.. 

  Det var en sånn som på bilde over vi hadde, haha! 

  Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen- Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen, og i en periode hadde jeg ikke hjerteslag. Jeg var derfor veldig liten da jeg ble født, for jeg tror ikke jeg hadde fått i meg så mye næring. Det kunne gått veldig dårlig, men heldigvis gikk det bra!

  Jeg er allergisk mot all frukt- Denne er så kjip.. Jeg er allergisk mot alt av frukt, og det er så irriterende. Jeg spiser likevel alt, og det er fordi frukt er noe av det beste jeg vet. Uansett hva jeg spiser får jeg blemmer i munnen, og halsen begynner å klø + hovner opp. Skikkelig irriterende, men jeg klarer ikke holde meg unna.. 

  Shit, dette tok lang tid å skrive.. Jeg håper dere likte innlegget, og fortell meg gjerne om det var noe dere visste, eller om det var noe som sjokkerte dere. Vi blogges♡


  15.09.2017 - 19:25

  Ukens spørsmål 23

  Hey!

  Woho, endelig helg! Det er vel mange som er glad for det? Jeg gleder meg hvertfall veldig til helg, selvom jeg ikke har noen spesielle planer denne helgen. Over til ukens spørsmål♡

  Krangler du med Sofie og Andrea nå etter puppekrangelen? Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har snakket masse med Sofie etter dette puppegreiene, men Andrea har jeg kun snakket med i kommentarfeltet mitt. 

  Hva bruker du vanligvis på leppene? Nå for øyeblikker bruker jeg Jeffree Star sin Mannequin ganske mye. Ellers bruker jeg Honeylove fra Mac, og bortsett fra det bruker jeg lipglosser. 

  Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa. Selve buksen er fra et merke som heter Morgan De Toi. Jeg har aldri sett det merket før i Norge, men jeg så det flere ganger i Spania. 

  Har du og Aleksander diskutert fremtiden?  Hm, det spørs på hvilken måte du mener. Vi har selvfølgelig snakket om at vi en dag ønsker å flytte sammen, men mer enn det har vi ikke snakket noe rundt enda. 

  Siden du er så redd for å blir gravid, hva ville du nå gjort om du ble gravid? Jeg aner faktisk ikke.. Jeg har absolutt ikke lyst til å skulle ta abort, og det er nettopp derfor jeg er så redd for å bli gravid nå. Aleksander og mitt sitt forhold er ganske ferskt, så det å skulle få barn er ikke i tankene enda. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg tror det er umulig å skulle svare på det før man er i en slik situasjon. Jeg har veldig lyst på barn, men ikke enda. 

  Er du flink til å rense huden din? Åh, det er to spørsmål jeg hater å svare på. Det er om jeg er flink til å rense huden, og om hvordan jeg trener. Jeg er absolutt ikke flink til å rense huden min, og jeg bruker som regel bare en sminkeserviett til å ta den av. Jeg tar ansiktsmaske et par ganger i uken, men noe annet enn det gjør jeg ikke. Bortsett fra fuktighetskrem under sminken.. Jeg må bli flinkere med huden min, så om noen har noen bra tips til hudprodukter er det bare å legge igjen en kommentar. 

  Er du redd for noen dyr? Jeg er ikke redd for noen dyr som vi har her i Norge, men jeg er redd for en del insekter. Jeg er dødsredd for edderkopper blant annet. Likevel har jeg holdt en tarantella, og dere aner ikke hvor stolt jeg er av det. Selvom det sikkert tok en time før jeg turte å ta på den da.. 

  Hvem av jentene fra Paradise er du minst venn med? Jeg vil ikke si jeg er uvenn med noen fra Paradise, eller at jeg ikke ser på de som venner. Det er selvfølgelig noen man kommer bedre overens med, og sånn vil det alltid være. 

  Kan du nevne tre ting du ikke liker med Aleksander? 1. Han klarer ikke sovne før ekstremt sent, og prøver å holde meg våken så lenge som mulig. 2. Han kan være veldig treig til å gjøre ting i blant. Om jeg ber han sette det han har brukt i oppvaskmaskinen skjer ikke det før etter et par timer. 3. Han skjærer tenner om natten, og det holder som regel meg våken. Haha! 

  Har du et bilde av deg selv UTEN sminke? Hvis du blar nedover på bloggen min har jeg en haug av bilder uten sminke. Jeg håper ikke jeg må skrive det i innlegget hver gang jeg ikke har på sminke, for det å gå uten sminke er helt naturlig for meg. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva hadde du gjort om Aleksander hadde vært utro? Jeg tror jeg hadde slått til han veldig hardt ( ;-)) ), også hadde jeg aldri snakket med han igjen. Jeg synes det å være utro er noe av det slemmeste man kan gjøre mot en annen, og man gjør ikke sånt mot folk man bryr seg om. Enten er man i et forhold og holder seg til den personen, eller så er man singel og gjør hva man vil. Enkelt og greit!

  Hva var det beste med å komme hjem fra Paradise Hotel? Det beste var helt klart å få møte venner og familie igjen! Ellers var det veldig deilig å komme hjem til egen seng. 

  Burde jeg melde meg på Paradise? Er det i det hele tatt et spørsmål?? JA! Meld deg på nå!! Jeg legger ved søknadskjemaet som dere finner HER

  Sminker du deg hver dag eller er du komfortabel uten også? Jeg sminker meg når jeg føler for det, og det er vel kanskje 3-4 ganger i uken. Jeg elsker å gå uten sminke, og jeg er nok kanskje litt for komfortabel med å gå uten. Det er absolutt ikke krise for meg om jeg ikke får sminket meg en dag!

  Fortalte du noen at du vant Paradise før det kom på TV? Ja, men bare til mamma og pappa. De var de eneste som visste at jeg vant, og jeg skal love dere at mange ble sjokkerte etter finalen. Det var egentlig ikke noe problem for meg å holde det hemmelig at jeg vant, og det var vel fordi jeg kunne snakke med Isabelle og Aleks om det. Jeg glemte nesten etterhvert at jeg hadde vunnet, så det var ikke noe jeg gikk mye rundt å tenkte på. 

  Hva var det første du tenkte da du så Aleks? At han var den kjekkeste av guttene inne på hotellet, og at han var veldig min type gutt. I tillegg tenkte jeg at det kanskje kunne bli litt vanskelig for meg der inne med en sånn kjekkas, og ja det ble det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du noen gang tenkt på å være utro? Nei! Jeg tror jeg heller ville kappet av meg benet enn å være utro. 

  Hvordan klarer du å se sånn ut uten å trene? Hm, jeg har nok bare en ganske høy forbrenning. Jeg tenker aldri over hva jeg spiser, og jeg spiser akkurat det jeg har lyst på. Nå skal det sies at jeg absolutt ikke har en trent kropp, og jeg tror ikke jeg hadde hatt vondt av litt trening og muskler. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges!

   


  08.09.2017 - 20:57

  Ukens spørsmål 22

  Heey!

  Endelig helg og klart for ukens spørsmål igjen. Jeg er veldig glad for helg, selvom jeg egentlig ikke merker særlig forskjell på helg og hverdag. Denne helgen har jeg gledet meg veldig til, fordi kusinen min Emilie skal konfimeres imorgen. Jeg gleder meg så mye, men det har jeg allerede sagt hundre ganger, så nå starter vi med spørsmålene. 

  Synes du det er hyggelig å bli kjent igjen på gaten? Ja, jeg synes alltid det er veldig hyggelig når folk kommer bort og spør om bilde. Jeg synes det er så koselig når jeg får se dere i virkeligheten, for her på bloggen ser jeg kun tall. Derfor er det alltid gøy når dere kommer bort for å slå av en prat, eller ta et bilde♡

  Er du og Aleksander fortsatt sammen? Ja, det er vi. Om et par dager har vi faktisk vært sammen i et halvt år allerede. Det er ganske sykt, for tiden har jo gått så sykt fort. Vi har det fortsatt veldig fint sammen♡

  Hvor ofte trener du? Aldri.. Jeg har vært støttemedlem på Elixia i 6 år nå, så på mandag har jeg bestemt meg for å avslutte medlemskapet. Jeg får heller melde meg inn et litt billigere sted, og heller trene der om jeg en dag får lyst til det. Akkurat nå synes jeg det er dødskjedelig å trene, men jeg tenker at jeg kanskje kan få litt motivasjon om jeg trener med Aleksander. 

  Når mistet du jomfrudommen din? Jeg mistet den da jeg var klar for det. Jeg ventet lenge, og det er jeg veldig glad for. 

  Hvordan var det å ha mensen på Paradise Hotel? Jeg hadde faktisk ikke mensen på Paradise. Jeg hoppet over mensen med p-pillene. Jeg vet ikke hvor bra det er, men jeg gjorde det der inne. Er det noen som forresten vet noe om det å hoppe over mensen med p-piller? 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor har ikke du og Aleksander flyttet inn sammen enda? Vi stresser egentlig ikke særlig med det, og det er fordi vi er sammen veldig ofte uansett. Jeg har egen leilighet i Oslo, så når han er i Oslo bor han her. Ellers er han i Bergen, og da er som regel jeg der også. Det å skaffe en ny leilighet har vi ikke snakket særlig om, men jeg tror nok det kommer til å bli mer aktuelt neste år. Akkurat nå har vi det fint sånn som det er, selvom jeg gjerne skulle bodd nærmere byen.

  Måtte dere betale for drikke inne på Paradise Hotel? Nei, vi betalte ikke noe som helst selv. Alt ble dekket, og vi levde virkelig i luksus. 

  ​Hva er det flaueste du har gjort? Hm, kanskje da jeg falt i bæsjen til en uteligger? Dere finner en video der jeg snakker om det på youtube, haha!

  Har penisstørrelse noe å si? Haha, jeg får alltid inn så mange rare spørsmål når jeg har åpen Snapchat. Hva skal jeg egentlig svare på dette? Det har vel ikke så mye å si, så lenge man vet hvordan man skal bruke den. Haha!

  ​Har du noen gang blitt mobbet? Ja, jeg vil si jeg ble mobbet på VGS. Det er ikke noe jeg orker å tenkte tilbake på lenger, fordi jeg har kommet så mye lenger enn å tenke tilbake på de taperne som ville trykke meg ned. 

  ​Hvor dum er du egentlig? På en skala fra 1-5? 7. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  ​Har du hatt regulering? Ja, jeg hadde det i under ett år. Jeg hadde en tann som var veldig langt bak den ene fortannen, så derfor hadde jeg regulering. Heldigvis slapp jeg å ha det så lenge, men jeg hadde det på konfirmasjonen min. De konfirmasjonsbildene er ikke noe jeg ville hengt opp på veggen for å si det sånn.

  Har du tinder? Nei, det ville vært veldig merkelig i og med at jeg har kjæreste. Jeg vet at det finnes noen falske brukere der ute, men jeg har hverken tinder, hot or not eller noe sånt. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! Husk at om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡

   

   

   


  04.09.2017 - 13:23

  32 spørsmål og svar♡

  Hei dere!

  Jeg har sett at mange bloggere svarer på en haug av spørsmål, og derfor har jeg plukket ut noen av de selv. Tusen takk for tipset Henote♡♡

  Dette innlegget ble forresten skrevet i går. Derfor jeg skulle bli hentet på flyplassen, og det var derfor jeg hadde spist så mye. Tviler på at jeg hadde klart å stappe i meg alt det der til nå. Haha! 

  1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 26 år gammel. Shit, det er nesten litt skummelt å tenke på at jeg da nærmer meg 30. Tiden går så sinnsykt fort, og det føles enda som om jeg er 14. 

  2​Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Aleksander, bestemor, bestefar, pappa, kjæresten til pappa, broren min og kompisen hans♡

  3​Hvor høy er du? I passet mitt står det at jeg er 168cm, og jeg tror ikke jeg har vokst noe særlig etter jeg målte meg da. Så jeg er rett under 170cm lang. 

  4​Hvilken film så du sist? Fast And Furious 8, haha! Jeg så den faktisk i kveld hos pappa. Eller nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg fulgte så mye med, for jeg var mest opptatt av bloggen. Jeg synes i tillegg det var alt for mye skyting og slossing i den filmen, også skjønte jeg ikke helt greia. Hadde kanskje vært en fordel å se de andre Fast And Furious filmene først. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  5​Hvem ringte du sist? Bestefar♡ Han skulle hente meg på flyplassen, så vi måtte avtale hvor jeg skulle vente på han. 

  6. Hvem ringte deg sist? Tanten min, og hun spurte bare om jeg kunne hjelpe henne med noe.

  ​7. Hva sto det på den siste SMS'en du fikk? "Ok." Og den var pappa. Føler det er så typisk fedre og svare kort og alltid med et punktum på slutten. Haha!

  8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Det kommer helt an på. Om det er noe raskt man skal si, så foretrekker jeg SMS. Er det noe annet, eller noe som må planlegges foretrekker jeg å ringe. Det verste jeg vet er om venninner ringer meg for å spørre om noe de kunne sendt en melding om. I tillegg har jeg veldig sjeldent tid til å snakke i telefonen, men med Aleksander for eksempel foretrekker jeg alltid å ringe. Spesielt om kveldene når jeg er alene hjemme, da facetimer vi til jeg sovner i blant. Snill kjæreste♡

  9. Hvilken øyenfarge har du? Jeg har blå øyne, og jeg er ganske fornøyd med øyefargen min. Spesielt i solen synes jeg øynene mine blir kjempefine!

  10. Når våknet du i dag? I dag våknet jeg klokken ti. Måtte rekke hotellfrokosten! Hotellfrokosten er jo det viktigste med det å bo på hotell, eller hvertfall for min del. 

  11. Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Helt sikkert i Norge. Da er jeg jo 31 år gammel, og muligens har jeg barn. Om jeg noen gang får barn vil jeg at de skal bli vokst opp i Norge. Om jeg derimot ikke bor i Norge håper jeg så klart at jeg bor i USA eller noe, men jeg tipper på Norge. 

  12. Hva skremte deg om natten som barn? Hm, det vet jeg faktisk ikke. Jeg vet at jeg var veldig redd for å skulle sovne alene, så mamma måtte alltid ligge i sengen med meg til jeg sovnet. Så noe var jeg redd for, men jeg har ingen aning om hva. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  13. Hva er din beste egenskap? At jeg alltid får til det jeg vil. Jeg gir ikke opp før jeg får til noe, og det skal mye til for å stoppe meg. 

  14. Hva er din verste egenskap? At jeg aldri stresser med noen ting. Jeg tar alltid ting veldig med ro, for jeg vet at ting fikser seg uansett. Bortsett fra det må det nok være at jeg gir litt mye faen i blant. Akkurat det er litt vanskelig å forklare, men jeg får ofte høre fra folk at jeg gir litt for mye faen. Haha, jeg gidder rett og slett ikke legge energi inn i unødvendige ting.

  15. Sover du med eller uten klær? Uten, jeg elsker å sove helt naken! Jeg får faktisk panikk om jeg bare har på sokker. Alt må av, og da mener jeg alt. 

  16. Hva er det rareste du har spist? Reinsdyrhjerte.. Altså, æsj! Det har seg sånn at en av mine nærmeste venninner er nordlending, så familien hennes har fått i meg mye rart. Blant annet reinsdyrhjerte. 

  17. Hvilken iskrem er din favoritt? Om det er kuleis er det Sjokolade og sitron. Jeg elsker den kombinasjonen sammen! Om det er is man kjøper i en kiosk, så er det lion, snickers og sandwich. Nam!

  18. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant, åh! Venninnen min lager verdens beste sjokoladefondant, og jeg må få henne til å lage det til meg i løpet av uken. 

  19. Hva er den største premien du har vunnet? 100.000kr som jeg vant på Paradise. Bortsett fra det har jeg vunnet 200kr på vikinglotto, woho!

  20. Liker du kaffe? Nei, jeg synes kaffe smaker dødsekkelt.. Det eneste jeg klarer å drikke av kaffe er mocca. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  21. Hva drikker du helst til frokost? Jeg elsker eplejuice, så det må nok bli det. Jeg kan drikke en hel eplejuice av gangen, og jeg blir aldri lei.

  22. Hva har du spist i dag? Eggerøre, bacon, frukt, brødskive med skinke og agurk, pizza, pølser, sushi, godteri og smash. Haha, elsker mat!

  23. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg synes det er veldig spennende med andre verdenskrig. Så kanskje Hitler? Ikke fordi jeg liker han, men jeg synes bare alt er så sykt. Jeg har sett mange filmer som handler om andre verdenskrig, og jeg synes det er helt forferdelig.

  24. Vil du ha barn? JA! Jeg har kjempelyst på barn, men ikke enda. Min største frykt må nok være og ikke kunne få barn. Jeg gleder meg så mye til å bare slå meg helt til ro, med noen søte barn løpende rundt. 

  25. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, eller bare engelsk da. Borsett fra det er jeg veldig dårlig med språk. Jeg hadde spansk på skolen, men det eneste jeg husker er hvordan man sier at man bor i et stort hus, hva jeg heter, også kan jeg bestille burger og baguett. Jeg skal derfor ikke skryte på meg at jeg kan spansk, haha!

  26. Sover du på en spesiell side av sengen? Jeg sover alltid på den siden som er lengst unna døren. Jeg aner ikke hvorfor, men hver gang vi for eksempel bor på hotell må jeg sove på den siden. Det er ikke sånn at jeg blir sur om jeg ikke får sove på den siden, men jeg foretrekker det. 

  27. Foretrekker du havet eller basseng? Hm, jeg liker begge deler! 

  28. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker egentlig ikke så veldig mye penger, men mesteparten av pengene mine går bort til mat, taxi og uber.. Ellers er jeg veldig glad i vesker da!

  Processed with VSCO with s2 preset

  29. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg i konfirmasjon til kusinen min. Jeg gleder meg så mye, og jeg elsker konfirmasjoner. Jeg skal endelig få bruke bunaden min igjen, og i tillegg spise masse god mat. 

  30. Kan du stå på slalom? Absolutt ikke! Jeg er verdens dårligste på ski.. Jeg kan jo si så mye som at jeg måtte stå mellom bena til kjæresten til venninnen min i Trysil. Da han skulle slippe meg føyk jeg inn i skogen og tryna skikkelig. Vi brukte forresten en time ned en bakke de fleste kjører ned på ti minutter. Det endte med at jeg tok av meg slalomskiene og gikk ned.. 

  31. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Jeg har bare vibrering, og der fikk vennene mine svar på hvorfor jeg aldri tar telefonen. Haha! 

  32. Fortell noe leserne dine ikke vet om deg? Hm, det velger jeg å vente med å svare på. Jeg driver faktisk med et slikt innlegg, så jeg samler masse ting dere ikke vet om meg. Jeg tror dere kommer til å like det innlegget!

  Shit, dette tok lang tid å svare på. Håper dere liker innlegget♡

   

   

   

   

   


  03.09.2017 - 19:09

  MINE FAVORITTER

  Hei dere! 

  Da jeg spurte dere om forslag til blogginnlegg fikk jeg inn sykt mange bra forslag. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om alle mine favoritter. Alt fra butikker til produkter. Dette blir gøy!

  Mitt favoritt sminkeprodukt- Hm, denne er veldig vanskelig.. Jeg har mange favoritter i sminkepungen, men om jeg kun kan velge et produkt må det kanskje være serumet mitt fra ByTerry. Det er egentlig ikke et sminkeprodukt, men jeg bruker det veldig ofte de dagene jeg ikke orker å sminke meg. Dette serumet gir meg verdens fineste glød, og så fort jeg påfører dette ser jeg mer våken ut. 

  Mitt favoritt sminkemerke- Her må jeg nok si The Balm, Bourjois eller Mac. Jeg klarer faktisk ikke bestemme meg mellom de tre. 

  Min favoritt TV serie- Her burde jeg vel si Paradise Hotel? Hehe, neida. Mitt favoritt TV program må nok være Fire Stjernes Middag og The Kardashians. To veldig forskjellige programmer, men jeg elsker å se på det. Paradise Hotel også er en av mine favorittprogrammer. Jeg elsker å se fulle ungdommer drite seg ut på et luksushotell i Mexico :PP 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Min favorittfilm- Denne er veldig vanskelig, og det er fordi jeg ser veldig sjeldent på filmer. Jeg liker best serier, så denne vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare på. Kanskje en eller annen haifilm, eller Magic Mike? Haha, jeg aner virkelig ikke. 

  Min favoritt matbutikk- Jeg drar egentlig kun innom Kiwi, fordi det ligger nærmest. Så ja, da blir det Kiwi. Egentlig er vel Meny og Coop ti ganger så bra, men det ligger et stykke unna. 

  Min favoritt klesbutikk- Om jeg bare får velge ut ifra butikkene i Norge er svaret ganske enkelt. Min favoritt klesbutikk er Kouture, men Zara er jeg også veldig glad i!

  Mitt favoritt klesplagg- Bunaden min! Det er et veldig enkelt svar, for jeg elsker bunaden min. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å bruke den mye oftere.. Er så kjedelig at et så fint plagg kun blir brukt en gang i året. 

  Mitt favorittgodteri- Jeg elsker surt godteri, og det er vel det eneste godteriet jeg spiser. Jeg bryr meg ikke om hva det er, så lenge det er SKIKKELIG surt. Nam!

  Min favorittfarge- Svart og gull er mine to favorittfarger, og kombinasjonen av disse to er nok det man ser meg mest i. Den dagen jeg flytter i hus skal jeg ha et rom som er helt svart. Da mener jeg alt fra gulv, vegger til alt interiøret. Jeg elsker svart!

  Min favorittbrus- Det må helt klart bli cola, og jeg drikker alt for mye av det. Jeg drikker hvertfall en liten flaske med cola hver dag, og jeg bestiller det alltid på restauranter. 

  Min favorittapp- Instagram og Snapchat må det helt klart bli. Jeg trenger vel ikke utdype noe hvorfor disse er mine favoritter, for jeg tipper kanskje de fleste er enig med meg der?

  Min favorittmat- Okei, her klarer jeg hvertfall ikke å bestemme meg. Jeg elsker mat, og jeg har så mange favoritter. Jeg elsker alt fra sushi, burger, taco, salat, biff, spaghetti osv. Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg på denne, for jeg er så glad i alt mulig! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Favoritt reisemål? Her er det egentlig det samme, så lenge det er til et varmt sted eller en storby. Jeg er veldig glad i shopping i London, men jeg er også veldig glad i å ligge på stranden i Spania. 

  Min favorittartist- Jeg tror ikke jeg har noen artist jeg liker veldig godt. Jeg hører på mye forskjellig, og de fleste sangene jeg hører på vet jeg ikke hvem som synger en gang..

  Vi bloggeees♡

   

   

   


  01.09.2017 - 13:37

  Ukens spørsmål 21

  Hey! 

  Endelig tid for ukens spørsmål igjen, og endelig straks helg! Jeg pleier som regel å spørre etter litt spørsmål på Snapchat også, så gjerne legg meg til der også. Der heter jeg "Martineluunde", og jeg pleier å ha åpen snap en kort periode mens jeg lager ukens spørsmål. Dere kan også spørre her i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på♡

  UKENS SPØRSMÅL 20

  Hvor er solbrillene fra? De er fra Bikbok! Bikbok får alltid inn disse hver sommer, og da må jeg alltid kjøpe et nytt par. 

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm i følge passet mitt. Jeg får høre daglig at folk tror jeg er høyere, men jeg tror nok bare man ser høyere ut på TV. 

  ​Har du tatovering? Ja, haha! Jeg har en prikk på håndleddet. Jeg kan godt fortelle dere historien om tatoveringen min om noen ønsker det? For og si det sånn var ikke planen å tatovere en prikk.. 

  Dere ser den her, haha!

  Har Aleksander stor tiss? Skjønner ikke hvorfor dette spørsmålet kommer inn hver gang jeg har åpen snap? Jeg klarer ikke skjønne hvorfor det er noe dere lurer på. I tillegg er jo det privat. Jeg tror aldri noen av dere hadde skrevet størrelsen på tissen deres, eller kjæresten sin på en stor blogg. Så still heller spørsmål jeg kan svare på, for dere klarer å skjønne selv hvor grensen går. 

  Var det Aleksander sin siste youtubevideo? Skal han slutte med youtube? Så det var noen som misforsto dette, og det kan jeg jo skjønne. Han skrev at det var hans siste video, som i den nyeste videoen på kanalen hans. Han skal ikke slutte med Youtube, og etter hva jeg har hørt kommer det noen syke videoer fremover. 

  ​Hvordan har du det for tiden? Åh, tusen takk som spør♡ Jeg har det veldig fint om dagen, og jeg koser meg veldig i Bergen. Jeg har det faktisk skikkelig bra nå, men om du spør meg på mandag er jeg nok lei meg. Jeg går alltid inn i en skikkelig trist periode hver gang Aleks og jeg drar fra hverandre. Spesielt den første dagen uten han er tung. Haha! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor lenge har du og Aleksander vært sammen? Den 11. september har vi vært sammen i et halvt år. Shit, tiden går så sinnsykt fort! Helt sykt at vi har vært kjærester i et halvt år allerede. 

  ​Har du noen gang vært utro? Nei, jeg tror jeg aldri hadde klart å være så slem mot en person. Utroskap er noe av det slemmeste man kan gjøre mot et annet menneske, og man gjør ikke sånt mot noen man er glad i. 

  Hvordan er stemningen mellom deg og Kevin nå? Den er bra vil jeg si. Jeg ser han ikke så alt for ofte, men jeg møtte han for et par uker siden. Vi er venner vi, og det er ikke noe dårlig stemning mellom oss. Jeg synes Kevin er en kjempefin fyr♡

  ​Hvordan ser du for deg livet ditt om fem år? Jeg håper selvfølgelig at jeg fortsatt er sammen med Aleksander. Ellers at vi har flyttet sammen, kanskje vurderer å få oss barn (om vi ikke allerede har). Jeg håper også at jeg har en jobb jeg trives godt med, og om det fortsatt da er blogging vet jeg at jeg trives i jobben min. Eller kanskje jeg har startet noe eget? Jeg håper hvertfall at jeg har det bra, og fortsatt er med Aleksander. 

  ​Føler du deg komfortabel uten sminke? Ja, veldig! Jeg går ofte uten sminke, og jeg bryr meg ikke om jeg går uten sminke i byen. Jeg synes det er deilig å gå uten sminke, og jeg synes det er viktig at man gjør det. Spesielt jeg som bruker så SINNSYKT ( :P ) mye sminke. Neida, men jeg synes det er tøft når jenter går litt uten sminke i blant, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva folk synes om mitt sminkefrie ansikt. 

  ​Bor du og Aleksander sammen? Nei, men vi er jo sammen hele tiden. Aleksander bor hos meg når han er i Oslo, også bor han i Bergen når han er der. Vi er jo hele tiden med hverandre, så det føles ut som om vi bor sammen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du planer om å reise til Trondheim i nærmeste fremtid? Ja, jeg reiser til Trondheim imorgen! Gleder meg skikkelig♡ Blir kun en dag da.. 

  ​Hvem har du kontakt med fra Paradise? Jeg snakker litt med så og si alle egentlig. Orker ikke ramse opp alle, for det er en del jeg har kontakt med♡

  Hva synes familien din om Aleksander? De liker han kjempegodt, og det er jeg veldig glad for! Det er ikke så veldig vanskelig å like Aleksander da, så jeg visste de kom til å like han♡

  Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Så jeg er altså født i 1996.

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡