hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 28.03.2018 - 18:42

  Masse sminke

  Hei dere!

  Nå ligger jeg på sofaen hos bestemor og bestefar, og det som straks kommer til å skje er at jeg sovner. Jeg sovner alltid på sofaen deres, og jeg sover også skikkelig godt. Dere vet de powernapene der man våkner og ikke skjønner noe som helst? Det skjer hver gang jeg legger meg her. Våkner opp noen timer senere, og skjønner hverken hvor jeg er eller hvilket år vi lever i. Jeg er vel ikke den eneste? Jeg har også sminket meg skikkelig i dag, og jeg har fått brukt mange av de nye produktene jeg kjøpte i København. Jeg elsker virkelig så mange av produktene jeg kjøpte, og jeg synes denne sminkelooken ble veldig fin. Den passer nok bedre til sommeren, men i og med at det var sol i dag kjørte jeg på med det. Litt kjipt at jeg brukte så lang tid på sminken, når jeg egentlig bare skal ligge på sofaen her resten av dagen.. Jaja, samma det! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes dere? Her har jeg på blant annet foundation fra Fenty Beauty, øyenskygger fra Huda Beauty og mye mer nytt. Jeg må forresten si at jeg er litt skuffet over øyenskyggepalettet til Huda. Altså, fargene er superfine, men herregud som det drysser. Jeg har aldri hatt så mye øyenskygge under øynene før, og jeg har prøvd en god del øyenskygger. Jeg synes fargene og måten de blendet seg på var veldig bra, men dessverre synes jeg det at den drysser sånn drar det veldig ned. Skikkelig kjipt, for jeg hadde så høye forventinger til dette palettet. Jeg føler alle skryter så sykt av det, mens jeg satt igjen med masse farge under øynene. Jeg tok til og med av produkt på kosten før jeg påførte det.. Kjedelig, men heldigvis var fargene fine! 


  18.09.2017 - 19:35

  Sminken jeg brukte i VG intervjuet + et innkjøp

  Hei dere!

  Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva slags øyesminke jeg brukte på VG intervjuet, og det tenkte jeg å vise dere nå. Øyesminken jeg brukte er faktisk ganske billig og ikke minst fin! Dette er ikke annonse ellernoe, og produktene har jeg kjøpt selv. Dere finner VG intervjuet HER om dere vil se fargene ordentlig♡

  Jeg har enkelt og greit brukt tre forskjellige øyenskygger fra Inglot. Da vi var i Portugal kjøpte Sofie og jeg ti øyenskygger fra Inglot som vi plasserte i et palett vi fikk med. Jeg synes det var supersmart, for da fikk jeg satt sammen akkurat de skyggene jeg ønsket selv. Om jeg skal ut å reise tar jeg alltid med meg det, for i det palettet har jeg absolutt alle fargene jeg liker. Jeg tror alle ti øyenskyggene kostet rundt 650kr, så det kostet faktisk under 100kr per øyenskygge. Jeg synes det egentlig var ganske billig, og ikke minst genialt!

  De fargene jeg brukte er de to første øverst + nummer fire øverst. Jeg elsker disse fargene og jeg synes de passer så bra sammen. Jeg synes også det er fine farger å bruke nå mot høsten. Jeg tok også på en svart eyeliner + et par falske vipper. Jeg brukte også en higlighter innerst i øyekanten. Ellers la jeg også litt øyenskygge under vippene nederst, for jeg synes det gjør alt mye finere. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Farge nummer 1 er 450, nummer 2 er 607 og nummer 4 er 605♡

  Ellers kjøpte jeg meg noe her om dagen som jeg har ønsket meg så lenge! Da jeg først så dette palettet ble jeg så glad, for det er så meg. Det jeg kjøpte er det nyeste NAKED HEAT palettet fra Urban Decay, og etter min mening er dette det fineste palettet de har kommet ut med. Fargene er så fine, og helt sinnsykt pigmenterte. Jeg fikk sjokk da jeg skulle prøve den på hånden, og jeg var solgt med en gang. Jeg kjøpte dette på Steen & Strøm og det kostet 450kr. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, så fine farger!