• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 03.07.2017 - 20:15

  Min to do list denne uken♡

  Hey!

  Det er mye som skjer fremover, og jeg merker at det blir vanskelig for meg selv å henge med i blant. Jeg har nå kjøpt meg en kalenderbok sånn at jeg skal ha litt mer kontroll på dagene mine, men jeg tenkte kanskje det kan være morsomt for dere også å se hva som skjer denne uken. Om dette er noe dere liker å lese kan jeg jo skrive opp min to do list her på bloggen hver mandag. 

  Bestille flybillett til Bergen- Jeg reiser til Spania neste uke, og før det må jeg jo en tur til Bergen for å besøke Aleksander. Han kommer jo ned til meg etter en uke, men det å skulle være to uker fra hverandre er uaktuelt. Derfor tenker jeg å dra på fredag, så derfor må jeg få bestilt meg flybillett fort. 

  Filme masse youtubevideoer- I og med at jeg reiser til Spania får jo ikke Isabelle og jeg filmet videoer sammen. Derfor skal vi møtes imorgen slik at vi kan filme masse til dere så videoene kommer ut på onsdager og søndager selvom jeg er på ferie. 


  Skrive ferdig innlegg- I perioder er jeg flink til dette, men i blant glemmer jeg det helt. Det er jo så smart å ha noen innlegg liggende tilfelle det er en dag man ikke rekker å blogge. Dette må jeg prioritere denne uken, så om dere har noen ønsker til hva jeg skal blogge om er det bare å legge igjen en kommentar!

  Rydde og vaske leiligheten- Leiligheten min trener en skikkelig vask og rydd nå, så dette må jeg få gjort denne uken. Jeg har så ekstremt lite tid i blant, så det å rydde og vaske går helt i glemmeboksen. Derfor skal jeg ta en dag denne uken der jeg tar en skikkelig sommervask. Jeg må også få gitt bort masse klær, for i klesskapet mitt er det ikke plass til et eneste klesplagg til. Det er jo så mye jeg ikke en gang bruker. 

  Komme meg på treningssenteret- Ja, denne uken skal jeg prøve å komme meg på trening en gang. Jeg skal starte rolig, og etterhvert håper jeg at jeg skal like å trene såpass mye at jeg kan bli med Aleksander når han trener. Det hadde jo vært perfekt at han kan hjelpe meg litt med denne treningen! 


  Kjøpe ring light- Dette er noe jeg absolutt trenger! Vi bruker nå Isabelle sin når vi filmer videoer, men det er ganske upraktisk for henne som må ta den med til meg hver gang. Derfor tenker jeg at jeg må få kjøpt meg en sånn denne uken. Det er jo noe jeg trenger, og da kan jeg få filmet flere videoer alene også. Det er jo ikke alltid Isabelle og jeg har muligheten til å få filmet sammen, og da trenger jeg en sånn for bra lys. 

  Øve på teorien- Kjørelæreren min er på ferie og derfor får jeg ikke kjørt med han. Derfor tenker jeg å øve masse på teorien fremover slik at jeg får tatt den så fort som mulig. Jeg vil bli ferdig med lappen nå! 

  Kjøpe bursdagsgave til Aleksander- Aleksander har bursdag dagen etter han kommer til Spania, så det betyr at jeg må få kjøpt gave før jeg reiser. Jeg tenker å ta en bytur denne uken slik at jeg finner noe til han. Jeg er ganske sikker på hva jeg skal kjøpe, men jeg vil se ordentlig i butikkene før jeg bestemmer meg. 


  Hva er deres planer denne uken? Og vil dere at jeg skal fortsette med dette? 


  01.05.2017 - 17:59

  Video- Jeg holder en tarantella

  Heei! 

  For rundt en uke siden gjorde jeg et intervju med se og hør! Jeg skulle holde en tarantella mens jeg ble spurt spørsmål. Herregud, jeg var så sinnsykt redd og jeg sto vel i nærmere 30 minutter og nektet å ta på tarantellaen. Til slutt tok jeg meg sammen, og jeg turte det!! Dere finner link til intervjuet HER

  Processed with VSCO with s2 preset

   


  25.03.2017 - 12:12

  Cassie har bursdag!

  Hei!

  I dag var egentlig planen å dra på Bubbles and Brunch, men formen er ikke helt bra i dag kjenner jeg. Jeg har sovet rundt 15 timer i natt, så mangel på søvn hadde jeg nok. Jeg synes det er kjempe kjipt, fordi Bubbles er ikke så ofte og vi jentene hadde tenkt å dra sammen. Det er så typisk at jeg blir dårlig da..

  Over til noe helt annet. I dag har en av bestevenninnene mine, Cassie bursdag! Cassie og jeg har kjent hverandre i rundt to år snart, men det føles ut som om vi har kjent hverandre hele livet. Cassie er mammaen i gjengen, hun er den som alltid har full kontroll og har svaret på alt. Jeg er så glad jeg har blitt kjent med den jenta, så gratulerer med dagen igjen, Cassie! I kveld skal det feires, så jeg håper virkelig formen er bedre til da. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Håper alle får en fin Lørdag, så blogges vi senere i dag!

  ♡Martine


  17.03.2017 - 16:44

  Paradise Hotel 2017

  Hey!

  Da er det endelig ute at jeg er en av deltagerne på Paradise Hotel denne sesongen! Derfor må jeg jo selvfølgelig slenge meg på bloggbølgen jeg også.

  Det har vært vanskelig å holde på denne hemmeligheten, selvom jeg tror mange hadde en liten mistanke om at jeg skulle sjekke inn. Jeg vet det blir veldig rart å se seg selv på tv, men samtidig gleder jeg meg til dere får se alt det spennende som har skjedd denne sesongen. 

  Jeg sjekker inn på mandag som Femme Fatale, en dødelig kvinne. Selv synes jeg det passet meg perfekt, så jeg gleder meg til å høre deres tilbakemeldinger.   I dag har jeg hatt et par telefonintervjuer og de kan dere finne Her, Her og Her. 

  Håper dere vil følge bloggen min videre og senere i dag kommer det et innlegg der dere kan bli bedre kjent med meg!

  ♡ Martine 


  hits