hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 30.11.2017 - 18:11

  Julebord for to

  Heey!

  Nå skal jeg på et lite julebord. Haha, et julebord for to stykker faktisk. Så det er ikke så alt for mange, men det er koselig uansett. Therese og jeg skal nemlig på Wallmans, og dette skal vi gjøre til en liten tradisjon. Vi var jo der i sommer også, og vi koste oss så mye. Allerede da bestemte vi oss for at vi skulle ha julebord her. Vi to, helt alene. Haha! Jeg gleder meg hvertfall skikkelig til god mat og bra show. Det var virkelig dødsbra sist, så jeg har veldig høye forhåpninger.

  Jeg kan vise dere dagens outfit senere om dere vil det? Jeg har fått så mye fint av klær nå, så det var nesten vanskelig å velge klær fordi jeg hadde så mye å velge mellom. Jeg har også tatt med kameraet, så jeg skal knipse masse bilder herfra. Wallmans er noe jeg virkelig kan anbefale, for det er så koselig der! Dere skjønner nok når jeg viser dere bildene senere.

  Nå må jeg være litt sosial her, så vi blogges <3


  30.11.2017 - 17:44

  Vi har flyttet inn på hotell

  Hei dere!

  I går bestemte jeg meg ganske spontant for å booke hotell til imorgen. Jeg er ekstremt lei av der jeg bor. Snø overalt, og skogen rett ut døren. Jeg hadde uansett en del jeg skulle gjøre her i sentrum både i dag og imorgen, så derfor var hotell et enkelt valg. Vi skal kun bo her til imorgen, men det blir koselig med en natt på hotell. Dette er forresten ikke sponset.

  Til i dag har vi egentlig kun jobbet. Jeg har fått skrevet ferdig et innlegg som jeg gleder meg til å dele med dere, også har vi bare slappet av. Vi har også fått roomservice med masse god mat. NAM!

  Nå skal jeg på et slags julebord, haha! Jeg forteller mer om det senere, for nå begynner jeg å få litt dårlig tid. Vi blogges straks!


  29.11.2017 - 17:15

  Et usunt forhold til bloggen

  Hei dere!

  Nå skal jeg fortelle dere om noe jeg faktisk synes er litt flaut og innrømme. Eller ikke flaut, men det er ganske personlig. Jeg har tenkt på å poste dette lenge, men jeg har ikke helt fått meg til å gjøre det. 

  Jeg skal innrømme at jeg trodde blogging var veldig lett. Jeg trodde man kunne skrive et innlegg på fem minutter, gjøre det tre ganger om dagen og ta noen bilder. Jeg tenkte at blogging var drømmejobben, fordi det var så lett. Ingen sier vel nei til lettjente penger? For ja, jeg trodde det. Da jeg merket at bloggen gikk bedre og bedre merket jeg presset. Jeg ville ha ut tre innlegg daglig, men hvordan skulle jeg klare det når jeg hadde et liv ved siden av også? Plutselig ble bloggen alt, og det eneste jeg tenkte på var blogg. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hodet mitt gikk i ett hele dagen. Hva skal neste innlegg være? Hvordan kan jeg få mest mulig lesere? Gjør jeg det bra nok? Det var så mye tanker, og jeg følte meg mislykka om jeg ikke fikk til det jeg ville. Jeg sjekket statistikken konstant, og målet var å ha 20.000 lesere daglig. MINST. Klarte jeg ikke det, da var dagen etterpå ødelagt. 

  Det begynte etterhvert å bli så slitsomt. Jeg hadde ikke tid til å være syk, så derfor fortsatte jeg å gjøre ting konstant. Jeg hadde halsbetennelse, men jeg latet som den ikke var der. Jeg sa ja til alt, jeg hadde tre innlegg dagen og kroppen min fikk aldri en pause. Arrangementer her og der som jeg ville delta på, og plutselig sa kroppen min helt stopp. Jeg dro til legen og der fikk jeg vite at halsbetennelsen hadde utviklet seg til mykoplasma lungebetennelse. Jeg fikk da beskjed om at NÅ måtte jeg ta det rolig, om ikke kunne det sette seg og jeg ville få problemer resten av livet. 

  Jeg bestemte meg for en liten pause, og det var helt grusomt. Det å se at lesertallet sank for hver dag gjorde meg helt dårlig. Jeg synes det også var skummelt at bloggen hadde en så stor innvirkning på meg. Jeg ville jo lykkes, men det måtte skje en endring for at jeg skulle orker mer. Bloggen hadde gjort meg gal, og jeg vurderte flere ganger å slutte. De pengene jeg trodde skulle være lettjente var virkelig ikke så lettjente som det jeg trodde. Det er ikke fysisk hardt å blogge, men psykisk vil jeg absolutt si det er. Flere tusen mennesker sitter med forventninger til deg, de dømmer deg, noen elsker deg, noen hater deg og det tar faktisk på. Jeg så på bloggen som det eneste i hele verden, og bloggen styrte humøret mitt. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Heldigvis føler jeg selv nå at jeg har fått et sunnere forhold til bloggen. Trenger jeg en dag pause, ja da tar jeg en dag pause. Det å skulle ha 20.000 daglige lesere tenker jeg ikke like mye over. Jeg føler meg mye mer avslappet nå, og jeg merker at bloggmotivasjonen er på topp igjen. Den var virkelig helt på bånn en periode, fordi jeg følte alt jeg gjorde var dårlig. Jeg håper aldri jeg kommer tilbake der jeg var med det usunne forholdet jeg hadde til bloggen min, for det gjorde meg utslitt. 

  Bloggen er fortsatt drømmejobben, men det er mye mer krevende enn hva jeg hadde trodd. Drittkommentarer, falske rykter, at man blir diskutert i forskjellige apper og forumer. Det er slitsomt, og som sagt ikke fysisk. Likevel elsker jeg å blogge, og jeg elsker at dette er jobben min. Heldigvis har jeg nå et sunt forhold til det hele igjen, og det er utrolig viktig. Hadde jeg fortsatt på samme sporet hadde jeg nok helt klart gått på en smell, og da hadde ikke denne bloggen eksistert i dag.


  29.11.2017 - 14:26

  Herregud, dette må dere se!

  Hey!

  I går kveld la jeg meg med utrolig vondt i nakken, og i dag våknet jeg med den sykeste migrenen. Det er så forferdelig! Når migrenen holder på får jeg lyst til å skrike, kaste opp og rive av meg hodet på en og samme tid. Dere som ikke har migrene er så sinnsykt heldige. Jeg satte jo inn botox mot det på fredag, men det kan ta opptil to uker før den funker. Jeg må derfor bare håpe at det ikke skjer igjen før botoxen har funket, for det her har jeg ikke tid til. Jeg fikk hvertfall tatt en migrenepille, så gikk jeg og la meg igjen. Jeg våknet for et par timer siden igjen, og nå føler jeg meg heldigvis bedre! 

  Jeg må fortelle dere om noe jeg har begynt å se på. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan tipse om serier, og helt ærlig så ser jeg svært sjeldent på det. Jeg liker ikke serier der det er skuespillere, men reality elsker jeg. Jeg ser som sagt veldig mye på svenske youtubere, og flere ganger har jeg hørt de nevne dette programmet. Det heter Temptation Island, og for et par dager siden begynte jeg å se på det selv. Det går ut på at fire kjærestepar skal teste tilliten sin til hverandre. De skal bo adskilt fra hverandre i litt over 20 dager på hver sin side av øyen. Forholdsguttene skal bo med ti single jenter, og forholdsjentene skal bo med ti single gutter. De som er i forhold skal date de andre single, og de får ikke ha kontakt med kjæresten sin. I blant får de også se hva kjærestene deres har holdt på med, og det er så sykt. Altså, jeg skjønner ikke hvem som velger å bli med på dette programmet. 

  Tenk dere å skulle se kjæresten sin date andre folk, tilbringe masse tid med de og ikke minst få bedre kontakt med kanskje en av de single. Jeg får nesten vondt i magen da jeg ser på det her, og jeg lurer virkelig på hva som skjer etterhvert. Jeg har kommet over halvveis, og noen av forholdene kan jo faktisk ikke fungere igjen etter dette programmet? Jeg hadde hvertfall aldri tilgitt enkelte ting som skjer der. Haha, dere må nesten bare se det selv. Dere finner det HER!


  28.11.2017 - 19:22

  Webcam sex?

  Processed with VSCO with b5 preset

  Hei dere!

  Nå sitter jeg hos pappa og kjæresten hans. Aleksander og jeg har fått middag her, og jeg har fått kost med Cornelia. Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke skriver om Cornelia på bloggen, og det er rett og slett fordi hun kun er en liten baby og jeg vil ikke ha for mye av henne på denne bloggen. Jeg er mye med henne, bare så det er sagt. Var noen som trodde jeg ikke var med henne, men jeg blogger bare ikke om det. 

  Ellers må jeg ta opp en ting som virkelig satte meg ut. Jeg ble lei meg, irritert og sint på en gang. Det har seg sånn at i Sverige har noen laget en falsk bruker av meg på tinder. Denne personen flørter med gutter, og får de etterhvert med på webcam sex. Altså sex via internett. Denne jenta tar da på seg selv, og later som det er meg. Jeg fikk sjokk da jeg fikk denne meldingen, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. 

  Kan jeg gå til politiet med dette? Jeg aner jo ingenting om denne tinderprofilen, og denne personen holder jo til i Sverige. Jeg føler det hadde vært så mye enklere om dette var i Norge. Er det noe politiet i det hele tatt kan gjøre med dette? Jeg synes det er veldig ubehagelig å få meldinger som dette, og at noen tror de har sett meg fingre foran kameraet liksom. Det er ikke lov til å utgi seg for å være noen andre, og da denne personen i tillegg har sex over internett kan det jo være straffbart? Det er hvertfall helt klart ulovlig. 

  Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med det her, for akkurat nå er det så mange blanda følelser. Jeg synes dette er så sinnsykt ubehagelig, dere aner ikke.. Har noen av dere opplevd noe av det samme, og hva gjorde dere med det? Håper noen kan hjelpe meg, for dette er så ukult som det kan få blitt.. 


  27.11.2017 - 16:51

  Når ble mobbing kult?

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg tar veldig sjeldent opp viktige temaer her på bloggen min, men jeg har bestemt meg for å prøve. I dag skal jeg snakke om noe som er utrolig viktig, og noe jeg virkelig vil få slutt på. Jeg vet jeg ikke kan få slutt på det, men jeg håper noen kanskje tar til seg det jeg skriver. I dag skal jeg nemlig snakke om mobbing, og jeg merker nesten jeg blir irritert bare av å skrive ordet mobbing. Visste dere at hver fjerde ungdom har opplevd mobbing eller dårlig oppførsel av andre på nett? Altså hvor sykt er ikke det? Tenk i noen minutter på hvor mange dette faktisk er. Når ble det kult med mobbing og drittslenging? Jeg tror muligens jeg har gått glipp av noe her. 

  Jeg har selv vært gjennom mobbing, og ikke minst det at noen har vært ufine med meg over nett. Vel, det skjer hver dag. Flere ganger om dagen også faktisk. Heldigvis er jeg en voksen jente, som klarer å forstå at det kun er usikre mennesker som holder på som dette. Hadde det vært for ti år siden derimot hadde jeg nok vært ødelagt. Det at folk kan få seg til å skrive så mye negativt og stygt kan jeg virkelig ikke skjønne. Jeg er så sinnsykt glad og ikke minst stolt for at jeg aldri har følt behovet for å skrive noe stygt til et annet menneske over nett. 

  Hva skal man egentlig gjøre for å redusere mobbingen? Jeg aner virkelig ikke. Det har blitt så normalt nå, og jeg blir kvalm og irritert bare av å tenke på det. Jeg synes dere som mobber eller skriver ufine ting over nett skal ta seg en runde med seg selv. Hva får dere ut av det? Føler dere dere bedre? Tenker dere i det hele tatt på at offeret er et menneske akkurat som deg? Et menneske med følelser, og et menneske som tar seg nær av ting. Spesielt da unge, som kanskje ikke tør å si ifra om hva som foregår til foreldrene sine. Tenk dere offeret som legger seg på kvelden, med alle disse tankene. Er jeg tjukk? Er jeg stygg? Burde jeg ta selvmord? For ja, disse tingene får ungdom høre daglig. 

  Mobbing kan i verste fall ta liv, og vil du som mobber sitte der om 10 år og føle en ekstrem skyld over at kanskje et liv er tatt? Jeg skal love deg at det er mye verre enn det å bare holde igjen munnen sin for negative ord. Har du ikke noe fint å si, nei da dropper du det. Så enkelt er det. Man kommer så langt med å være snill, og jeg skal love deg at du vil føle det mye bedre med deg selv. 

  Jeg vet at jeg ikke får stoppet mobbingen med en innlegg på bloggen min, men jeg håper kanskje noen tar til seg det jeg skriver. Bare at en som leser bloggen min skjerper seg ville betydd mye for meg. Mobbing er ikke greit, og det er heller ikke kult. 

  Det har nylig pågått en kampanje der man skulle fjerne stygge ord fra kroppen til Amalie. Over 100.000 ungdommer har nå engasjert seg i dette, og det gjør meg glad. Dette er ikke noe reklameinnlegg, men om dere vil lese mer om det kan dere gjøre det HER


  27.11.2017 - 14:55

  Hva tjener en bloggkjæreste?

  Hey!

  Og god mandag. Eller? Haha! Jeg har bare tatt det ganske rolig til nå i dag, men straks må jeg komme meg i dusjen. Jeg har drømt om at jeg var på reise i hele natt, så jeg ble ganske skuffet da jeg våknet opp her i Norge. Jeg vil ut å reise!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Uansett, i dag tenkte jeg å snakke litt om bloggkjærester og lønn. Jeg vet at noen bloggere gir lønn til kjærestene sine fordi de hjelper til med bilder osv. Jeg har lenge tenkt på dette, og jeg har ganske splitta meninger rundt det. Skal jeg betale Aleksander penger, eller skal jeg ta han med på en fin ting om han har hjulpet meg mye? Jeg er så usikker. Jeg er litt på begge sider for å være ærlig. Jeg tjener jo penger på bloggen min, og Aleksander hjelper meg jo mye med den. Han hjelper meg med bilder og i blant innhold. Han gjesteblogger til og med de gangene jeg ikke orker å blogge. Han er veldig støttende rundt hele bloggen min, og han vil at jeg skal gjøre det bra. Når jeg tenker over akkurat dette burde han jo få en betaling? 

  MEN.. Er det ikke slik det skal være i et forhold? Skal man ikke hjelpe hverandre uten å få betalt for det? Han er jo kjæresten min, og han hjelper meg jo fordi han vil. Jeg hjelper han også masse, og jeg har aldri tenkt tanken på å skulle ta betalt. Jeg hjelper han fordi jeg vil at han skal gjøre det bra, og ikke minst lykkes med det han vil. Samme tror jeg Aleksander også tenker. 

  Jeg skal innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet i blant. Han hjelper meg mye, og han gjør alt for at jeg skal få til bloggen. Betalt har han aldri fått, men jeg har gjort andre ting for han. Til nå har jeg heller tatt med Aleksander på massasje, dratt ut og spist eller kjøpt noe til han som han har ønsket seg. Det har liksom vært min takk for hjelpen hans. 

  Jeg vil gjerne høre deres meninger rundt dette, for som dere skjønner er mine ganske splittet. Skal jeg betale han en fast lønn i måneden, eller skal det bare mangle at han hjelper meg i og med at vi er kjærester? Og hvor mye skal egentlig en bloggkjæreste tjene?? Herregud, jeg aner virkelig ikke. Haha! Fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet♡

   


  26.11.2017 - 20:06

  HVA SKJER?? HELT VILLE TILSTANDER!

  ANNONSE

  Heey!

  Alle har nok fått med seg at black friday nylig var, og forskjellige butikker hadde helt syke priser på produktene sine. Jeg skal innrømme at det ble litt shopping på meg denne dagen, men black friday er enda ikke over!. Tanstore har fortsatt masse rabatter på produktene i nettbutikken, og her snakker vi 20%- 90% rabatt på forskjellige varer. Altså hvor sykt er ikke det? 

  Jeg har flere favorittmerker hos Tanstore. Blant annet Jeffree Star, Loving Tan og DUFFlashes. Tanstore har nå blant annet rabatt på all sminke fra Jeffree Star, og da kan man blant annet få highlighterne og lipstickene billigere. Jeg tenkte å vise dere noen av produktene nå♡

   Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Highlighter i fargen Lavender Snow. Disse highlighterne er INTENSE, og jeg elsker det. Man har i tillegg disse resten av livet vil jeg tro, for pakningen er superstor. Jeg har nå samlet meg opp en del av disse, men jeg må nok si at denne fargen er en av de fineste. En nydelig lillafarge som legger seg så fint på huden. Dere må gå inn å se hele utvalget av disse highlighterne, for det er så mange fine! Dere finner denne HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, se på denne! En så fin farge, og passer perfekt nå til tiden fremover. Jeg synes det er så fint med røde lepper, og jeg må bli mye flinkere til å bruke det. Fargen heter Masochist. Jeg har nok nevnt det til dere tidligere, men konsistensen på disse er så bra. Man merker ikke at man har de på, og de blir heller ikke tørre på leppene. I tillegg synes jeg de lukter så godt, haha! Dere finner denne HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne fargen hadde jeg aldri testet før, men denne digget jeg. En sykt fin rødbrun farge. Denne heter Gemini. Denne gleder jeg meg til å bruke fremover, for jeg tipper denne blir like fin til hverdag som til fest. Denne finner dere HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så over til min favoritt fra Jeffree Star. Denne her er den perfekte nudefarge, og denne har blitt brukt utrolig mye hos meg. Jeg elsker at denne fargen passer så godt til hverdags, men jeg har også brukt den masse på fest. Den er SÅ fin! Denne heter Mannequin, og denne finner dere HER

   Processed with VSCO with s2 preset

  Ellers har jo også Tanstore favorittvippene mine, nemlig DUFFlashes. Disse er så utrolig fine, og de holder kjempelenge. Jeg har hatt det ene paret mitt i flere måneder nå, og jeg bruker de enda. Så lenge man tar godt vare på de kan man bruke de i flere måneder. DUFFlashes har både vipper til hverdagen, men også skikkelig partyvipper. Dere finner hele utvalget HER

  Tanstore har i tillegg superrask leveringstid, og ikke minst gratis frakt! Dere finner Tanstore sine hjemmesider HER

   

   

   


  26.11.2017 - 20:01

  NY VIDEO- BLI MED OSS TIL EN KLARSYNT PERSON

  Hey!

  I går da Isabelle og jeg ble spådd vlogget vi faktisk. Dessverre kunne vi ikke filme selve samtalen, men vi filmet mye rundt der vi var. Den messen var skikkelig spennende, og vi fikk teste alt fra poledancing (strippestang) til å bli spådd. Veldig variert med andre ord. Denne messen kommer jeg helt klart til å besøke igjen neste år, og jeg gleder meg allerede!

  Om dere vil abonnere på kanalen til Isabelle og meg finner dere den HER

  P36yr9iCsL8


   


  26.11.2017 - 15:08

  Mitt møte med en klarsynt

  Hei dere!

  I går gjorde jeg noe jeg alltid har drømt om. Jeg er en person som er veldig overtroisk, og jeg tror på alt som ikke kan forklares. Jeg har alt for lenge hatt lyst til å dra til en klarsynt, og i går kom endelig dagen. Isabelle og jeg dro til en messe i Lillestrøm, og der hadde jeg hørt det skulle være klarsynte. Vi surra rundt, og endte først opp et sted der absolutt ingenting stemte. Jeg holdt på å le meg ihjel flere ganger, for denne damen tok virkelig alt feil. 

  Etterhvert fant vi plutselig en ny klarsynt og vi bestemte oss kjapt for at dit måtte vi inn. I tillegg var denne damen litt eldre, svensk og var kun i Oslo denne helgen. Det gjorde meg glad, for da var vi helt sikre på at denne damen ikke visste hvem vi var. Vi bestemte oss derfor for at Isabelle først skulle bli spådd, og jeg etterpå. Mens Isabelle ble spådd gikk jeg kun rundt og surra. Jeg var nesten litt småstresset, fordi jeg var faktisk livredd for at hun skulle ta opp forholdet til Aleks og meg. Tenk om hun sier at forholdet kommer til å ta slutt snart? Nei, jeg var faktisk skikkelig stressa! 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Endelig var det min tur og Isabelle virket fornøyd. Jeg rakk ikke snakke noe med Isabelle før hun gikk ut, så jeg ante ikke hva denne damen hadde sagt til Isabelle. Jeg var derfor ganske nervøs, for hva om Isabelle var skikkelig misfornøyd? Den klarsynte damen startet så fort jeg kom inn, og hun la frem noen kort. Det første hun nevnte var foten min, og da fikk jeg sjokk. Dagen før hadde jeg hatt utrolig vondt rett ovenfor helen, og dette merket denne klarsynte damen så fort jeg kom inn. Allerede da skjønte jeg at dette kom til å funke. 

  Hun kom fort inn på forholdet til Aleks og meg, og det var jo akkurat det jeg håpte hun skulle droppe. Det første hun sa var at hun så ring på fingeren.. MED SAMME GUTTEN SOM JEG ER MED NÅ! Haha, jeg ble så sykt glad da hun sa dette, for tenk om hun hadde sagt at det var med en annen? Hun sa også at forholdet til Aleks og meg kommer til å vare, og at hun så en graviditet. En graviditet om ikke så alt for lenge. Da skal jeg innrømme at jeg fikk sjokk! Hun fortalte meg at vi kom til å få barn mye tidligere enn hva vi har sett for oss. Hun sa også at jeg må være veldig flink til å ta p-pillene mine, for jeg har tydeligvis ingen problemer med å skulle bli gravid. Da ble jeg ganske lettet, for det har vært noe jeg har tenkt mye over. En av mine største skrekker er og ikke skulle få barn, så hun beroliget meg mye der. Jeg skal forresten få jentebaby og guttebaby. Haha! 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Hun fortalte meg også ting som kun noen få mennesker vet om, og som er hemmelig en stund til. Hun snakket i vei om det her, og jeg ble mer og mer sjokkert jo mer hun sa. Det var så mye som stemte, og hun fortalte meg om ting som er helt privat. Ting pappa har fortalt meg visste denne damen. Nei, jeg er skikkelig sjokkert og jeg følte meg helt rar i kroppen da jeg var ferdig der. 

  Jeg klarer ikke å skjønne hvordan denne damen visste alt dette? Hun visste hemmeligheter som kun noen få vet om, men som jeg muligens snart kan fortelle dere. Hun visste hva pappa synes om Aleks i starten. Hun visste hvor Aleks kom fra, og ikke minst at jeg hadde hatt vondt i foten min dagen før?? Hun pekte akkurat der jeg hadde vondt, og det er helt sykt! Det hun sa om fremtiden derimot aner jeg jo ingenting om, men jeg håper det hun sier er sant. Eller ikke det med barn om kort tid, men alt annet. Jeg hadde ikke klagd om jeg fikk være med Aleks resten av livet for og si det sånn. 

   Processed with VSCO with b1 preset

  Jaja, da er det bare å vente og se. Kanskje jeg blir mammablogger om ett år? Haha, neida. Dette var hvertfall skikkelig spennende, og jeg har så lyst til å gjøre dette igjen. Jeg tror enda mer på klarsynte nå, og jeg er virkelig imponert! 


  24.11.2017 - 20:31

  JEG HAR EN LITEN HEMMELIGHET TIL DERE♡

  ANNONSE

  Hei dere! 

  De fleste har vel fått med seg at det er Black Friday i dag, og i den sammenheng er det jo masse varer til en mye billigere pris. Nelly for eksempel har 20% rabatt på absolutt alt i dag, og da kan man også få merkeklær billigere (til dere som ønsker det). Jeg synes nesten det er litt skummelt, for det er jo så mye fint som er billig. Sjekk ut alt det på bildene under bare. Mye av det er faktisk på vei hjem til meg, så jeg gleder meg til å vise dere hvordan det ser ut på!

  DERE FINNER HELE SALGET HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Jeg har også en liten hemmelighet til dere. Fra klokken 23.00-00.00 er det hele 30% på ALT hos Nelly. Bare et lite tips til dere shoppegale mennesker der ute. 

  Dere finner som sagt hele salget HER

   


  24.11.2017 - 18:31

  UKENS SPØRSMÅL 33

  Woho, god helg dere♡ Endelig er det fredag igjen, og hvor deilig er ikke det? I dag er det også tid for ukens spørsmål, og jeg føler egentlig jeg snart har svart på alt som er å svare på. Haha, jaja. Jeg håper hvertfall dere liker svarene!

  Hvor har du kjøpt pysjen med Minnie mus på? Den er fra Primark. Primark har verdens diggeste pysjer, så dere burde virkelig sjekke ut det om dere er i den butikken. Jeg bruker den pysjen hver dag, og jeg tror nok det er de diggeste klærne jeg eier.

  Kunne du giftet deg med Aleksander? Ja, absolutt! Ikke enda da, men jeg vil det en gang i fremtiden. 

  Blir det ikke veldig dyrt i og med at du og Aleks flyr så mye frem og tilbake til hverandre? Vi kjøper ungdomsbillett, og det er MYE billigere. Med ungdomsbillett koster flyturen til Bergen vanligvis 299kr eller 399kr. Supersmart!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er det feil å bruke sminke som gutt? Nei, absolutt ikke. Jeg vet om flere gutter som bruker sminke, og det er da ingenting galt i det. 

  Kan du og Isabelle ha vlogmas? Om det er sånn at man vlogger hver dag i desember, så tror jeg det blir litt vanskelig. Jeg har hvertfall veldig mye å gjøre i desember, og jeg tror det kun hadde blitt stress. Kanskje vi kan legge ut en ekstra vlogg i uken, for det tror jeg vi skulle klart. 

  Kan du legge ut bilde av deg med regulering? Det er faktisk skikkelig vanskelig å finne bilder av meg med regulering, rett og slett fordi jeg aldri smilte med tenner. Men her har dere noen, haha!

  Dette er dessverre (eller ikke) de eneste jeg har, og det er jeg egentlig ganske glad for. 

  Hadde du mange kjærester da du var yngre? Ja, jeg var tidenes player. I barnehagen hadde jeg ofte to kjærester om gangen, og på barneskolen byttet jeg kjærester hele tiden. Utro i barnehagen liksom, haha!

  Hvem heier du på i Farmen? Hm, jeg vet ikke helt. Jeg vet hvem som vinner, så jeg heier på den personen. Haha! 

  Har du en fetisj? Nei, jeg har ingen spesielle fetisjer. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor mye veier du? Det vil jeg helst holde for meg selv, og det er fordi det er nok kroppspress der ute allerede. I tillegg kan det være at en person veier mer enn meg, men kun fordi den personen har mye muskler. Jeg velger derfor å holde vekta mi privat, og jeg bryr meg faktisk ikke så mye om vekta heller. 

  Mistet du Snapchatdagene når du var på PH? Ja, det gjorde jeg. Vi hadde jo ikke tilgang til telefonene våre. 

  Kan du lage et innlegg om russetiden din? Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å lage et helt innlegg om det, fordi jeg var ganske kjedelig i russetiden min. Jeg var vel med å rulle maks tre ganger. Jeg var ikke på buss, men var på tryvann to ganger tror jeg. Jeg synes russetiden var ganske oppskrytt for å være ærlig, haha! 

  Har du noen gang hatt analsex? Nei, rumpa mi er enveiskjørt. 

  Skal du og Aleks feire julaften sammen? Nei, det skal vi ikke. Han skal til Bergen til familien sin, og jeg blir her i Oslo med min familie. 

  Barberer du alt nedentil? Ja, men det er mest for min egen del egentlig. Jeg synes fort det begynner å klø med hår der nede, og det er kun ubehagelig. 

  Hva bruker du mest penger på? Mat.. Jeg bruker så sinnsykt mye penger på mat, og spesielt da på å spise ute. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva liker du best med Aleks? Personligheten hans♡

  Hvorfor bruker du ikke hormonell prevensjon hvis du er redd for å bli gravid?​ Jeg bruker p-piller, men jeg er redd for at de ikke skal funke. Jeg vet det er skikkelig teit å tenke sånn, men jeg har sett på alt for mange programmer der folk bare plutselig føder. Jeg er redd for å gå rundt gravid uten at jeg vet om det, og plutselig føder jeg i do liksom. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡


  24.11.2017 - 17:19

  Nå befinner jeg meg i..

  ANNONSE

  Hey fra Drammen! 

  Nå sitter jeg her på en restaurant i Drammen, og er egentlig litt småskuffa. De har alltid hatt en sinnsykt god kyllingburger her, men den har de tydeligvis sluttet med. Det var egentlig den eneste grunnen til at jeg ville spise på dette stedet, så nå angrer jeg for at vi heller ikke dro på McDonalds ellernoe. Haha, neida maten var god! Jeg tok buss for tog i dag tidlig til Drammen, og det var ganske kjedelig. Jeg var så forberedt på å ta tog, så jeg ble ganske irritert da jeg fant ut at jeg måtte ta buss. Jeg tenkte hvertfall at jeg skulle blogge på bussturen, men da jeg kom meg på bussen funket ikke stikkontaktene der. Derfor ble jeg sittende å stirre ut av vinduet hele veien. For å oppsummere dagen har jeg vært i et ganske grettent humør i dag, og nå frister det mest å komme seg hjemover. 

  Jeg dro forresten til Drammen i dag for å være med mamma og for å ta botox igjen. Jeg er ekstremt fornøyd med botox om noen skulle lure på det, og jeg har ikke hatt vondt i hodet siden jeg tok det. Sinnsykt deilig! Jeg tror seriøst jeg aldri kommer til å slutte med det, rett og slett fordi det er som et nytt liv for meg. Jeg tar det forresten hos Marit på M Klinikken her i Drammen. Jeg tenker jeg kan fortelle mer om botoxen i et innlegg til uken. Er det forresten krise for dere at jeg skriver om botox mot migrene? Jeg føler nesten det er det samme som at dere tipser meg om å operere mandlene liksom, men jeg vil gjerne høre deres mening. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vet ikke helt hva som skjedde med ansiktet mitt på det siste bilde, men jeg synes det var litt kult. Ser ut som en tiger. Haha! 

  Ellers må jeg bare fortelle dere om det syke salget som er hos LYKO i dag. Det er jo Black Friday, og det betyr MASSE varer på tilbud. LYKO derimot kjører 3 for 2 på hele sortimentet, så nå kan dere til og med få sminkeprodukter gratis. Jeg elsker LYKO, og så og si all sminken min er derfra. Merker som The Balm, Anastasia, NYX, ELF og ByTerry ++. De har så og si alle sminkemerker du kan tenke deg der, så her er det bare å shoppe i vei. Dere finner hele sortimentet HER♡ De har forresten også min favoritt lillashampoo fra FUDGE som holder håret mitt kaldt året rundt, og som sparer meg for en del frisørtimer. Bare et lite tips!

  Nå skal jeg straks sette meg på bussen igjen, og så skal jeg komme meg hjemover. Litt kjipt at jeg ikke har fått shoppet masse i dag, men jeg tenker at det blir en del nettshopping på meg i kveld. Woho! 

   

   

   


  23.11.2017 - 19:18

  SEXLEKETØY

  Hey!

  Jeg vet ikke helt om dere liker at jeg poster kollektivet episodene her, men jeg velger likevel å gjøre det. Da får jeg skrevet litt om episodene, og forklart meg litt. Det tror jeg trengs i noen episoder for og si det sånn. Haha!

  I dagens episode fikk vi en svær pakke inn med masse sexleketøy. Vi var jo helt i ekstase, for det var jo ganske morsomt. Guttene derimot brukte det til helt andre ting som dere kan se. Dere aner ikke hvordan den leiligheten så ut, det var bare dildoer og analplugger overalt. Haha! Så ut som en skikkelig sexshop som Rebecca sa. 

  Hva synes dere om den nye sesongen av kollektivet? Jeg synes det er dødsmorsomt selv, og jeg ler så mye av hver episode!


   


  23.11.2017 - 14:58

  I NEED MORE SHOES

  ANNONSE

  Hey!

  Som jeg fortalte dere i går har Nelly denne uken helt sinnsykt mye salg på diverse varer. I dag for eksempel er det 25% på alle sko, og jeg håper ingen klager over det? Jeg elsker sko, og jeg kan aldri få nok av sko. Drømmen er en hel vegg full av masse fine sko. Haha! Jeg er vel ikke den enste håper jeg? Vel, Nelly har hverfall 25% på en haug av fine sko i dag, og jeg har selvfølgelig funnet mine favoritter til dere. Alt fra festsko til hverdagssko. Jeg vil ha alt, haha!

  DERE FINNER ALLE SKOENE SOM ER SATT NED I PRIS HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Se så mye fine sko da. Åh, hadde ikke sagt nei til alle disse for og si det sånn. Det blir vel til at jeg bestiller meg noen av disse hjem, spesielt nå da de i dag er billigere. For ja, tilbudet gjelder kun i dag. Derfor må man bestille i dag for å få de billigere♡


  23.11.2017 - 13:10

  Herregud, slutt og vær så jævlig hårsåre

  Hei dere!

  Ja, dere har vel kanskje fått med dere hva som så og si sto øverst på VG i dag? Jeg snakker selvfølgelig om reaksjonene på det nye designet til Tine melka. Jeg kjenner jeg blir så oppgitt over at noen i det hele tatt orker å bry seg om at det er en ulv på melka. Ulven er et av våre rovdyr, og ja de kan drepe og spise andre dyr. Det at noen reagerer på at Tine har valgt å sette ulven på pakningen synes jeg blir for mye. Det finnes så mange andre viktige ting vi burde bry oss om. Nå må enkelte slutte å være så jævlig hårsåre. 

  For å ta det litt på kanten da. Skal man slutte å bruke mennesker i reklamer? Mennesker har jo tross alt drept andre mennesker opp i gjennom tiden, og ikke minst drept dyr også. Og ja, spist dem. Det var et eksempel veldig på kanten, men dere skjønner greia. Det er jo SÅ mye bedre at vi mennesker slakter dyrene, enn at en sulten ulv kanskje klarer å få tak i et dyr i ny og ne ;)) 

  Jeg merker jeg blir oppgitt over hvor hårsåre enkelte mennesker er, og trenger man virkelig å ha en mening om absolutt alt? Det er ikke rart det blir krig her i verden sier jeg bare. Samtidig er det jo nesten litt godt å tenke på at vi har det så bra i Norge at en av toppsakene er at folk reagerer på melkepakningen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal jeg få startet dagen, og denne dagen tror jeg blir deilig. For første gang på sikkert tre måneder har jeg absolutt ingen planer, eller noe jeg må få gjort. Det føles bra, men samtidig rart. Hva skal jeg finne på? Haha!

   


  22.11.2017 - 18:16

  Innspilling med God Kveld Norge

  Hei dere!

  I dag har jeg fått gjort utrolig mye, og det er jeg glad for. De siste dagene har jeg bare ikke orket å ta tak i ting, men i dag fikk jeg gjort unna alt sammen. Jeg har redigert en video, jeg har fått sendt inn alt til regnskapsfører, jeg har fått svart på litt mail og det morsomste.. Aleks og jeg har vært på innspilling med God Kveld Norge. Vi var i en badstue som ligger ute på vannet, og for å være helt ærlig ante jeg ikke at det fantes. Det var skikkelig koselig der, og ikke minst deilig og varmt. 

  Vi ble altså intervjuet, og intervjuet tror jeg ikke kommer før i desember. Jeg kan prøve og si ifra når det kommer ut om jeg husker det. Jeg glemmer ofte at jeg har gjort intervjuer og plutselig får jeg meldinger om at jeg er på skjermen. En gang poppet jeg plutselig opp der mens jeg så på noe selv, og da fikk jeg meg et lite sjokk. 

  Vi har hvertfall vært deler av dagen i badetøy, men bading ble det ikke. Vi kjente på vannet, men det var ALT for kaldt. Jeg som blir så fort syk er det ingen lur idé å bade i november. Badstuen derimot elsket jeg, og nå har jeg funnet ut at om jeg noen gang kjøper hus skal det være badstue der. Haha! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Sykt kaldt, men gøy!


  22.11.2017 - 14:54

  MIN ØNSKELISTE DENNE UKEN + EN HELT SYK RABATTKODE

  ANNONSE

  Hei dere!

  Som dere kanskje allerede har fått med dere, så har jo Nelly Black Week nå hvor utrolig mange plagg er satt skikkelig ned i pris. I dag for eksempel så er det 25% på alle Nelly Brand, og det betyr masse fine klær på salg. Jeg har allerede funnet noen av mine favoritter, og flere av disse tingene er allerede på vei hjem til meg nå. Jeg gleder meg så mye til å få litt nye klær, og spesielt da når jeg fikk de billigere. 

  Dere kommer rett inn på salget HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Se så mye fint da! Og enda mer finner dere HER♡ Jeg drømmer meg bort i alle de fine klærne de har på Nelly om dagen, og derfor er det ekstra stas disse dagene her. Så shop i vei folkens, og det med god samvittighet! Kanskje jeg burde klikke hjem en kjole til julaften i dag også? Det har jeg nemlig ikke gjort enda.. 

  Hva synes dere var det fineste? 

   


  22.11.2017 - 14:09

  NY VIDEO- JEG OVERRASKER ISABELLE MED JULEKALENDER

  ANNONSE

  Hei dere!

  Onsdag og ny video, woho! I denne videoen lager jeg en adventskalender til Isabelle i samarbeid med Glitter. Jeg synes dette videoen var så koselig å lage, og spesielt da fordi jeg fikk overraske Isabelle skikkelig. Sykt hyggelig å lage noe sånt til en venn, kjæreste eller en forelder for eksempel. Om dere trykker dere inn på videoen så finner dere forresten en rabattkode. En skikkelig bra rabattkode faktisk. Håper dere liker videoen♡

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg HER

  Nw-fjo4XkPw


   


  21.11.2017 - 19:25

  Blir jeg sjalu fordi Aleks får mye oppmerksomhet fra jenter??

  Hei dere!
  Da er andre episode av kollektivet ute, og jeg digger det! Jeg synes det er skikkelig morsomt å se på. I dag for dere for eksempel være med Aleks og meg på intervju der vi snakker om forholdet våres. Har vi tilgang til hverandres telefoner? Blir vi sjalue? Dette får dere se i dagens epiosde. Jeg har allerede sett noen av episodene i denne sesongen, og dere har mye å glede dere til. Drama, gråting, vennskap og en liten dose kjærlighet. Perfekt! 
  Hva synes dere om kollektivet sesong to? 


   


  21.11.2017 - 18:36

  Jeg har hatt sex med halve Jodel

  Hey!

  Ja, da har det seg sånn at jeg har ligget med halve Jodel. Jeg kom over en Jodel for et par uker siden der noen spurte om noen hadde ligget med en blogger, og så og si alle skrev meg. Woho, for det stemmer jo helt klart! 12-13 kommentarer med mitt navn, det er jeg veldig stolt av. 

  Nei, selvfølgelig ikke. Jeg ble ganske satt ut, spesielt da jeg ikke en gang har hatt sex med så mange. Hva får folk egentlig ut av å lyve om at de har ligget med meg når de likevel er anonyme? Jeg skjønner ikke helt om det er kun for å fremstille det som at jeg er en som ligger rundt? Jeg merket jeg ble ganske irritert da jeg leste dette, spesielt da det absolutt ikke stemmer. 

  Jeg synes disse gossipbrukerne på denne appen burde bli stengt med en gang. Jeg blir direkte uvel flere ganger av alt drittet som står der. Jeg får heldigvis ikke gjennomgå så ofte, men gud så mye stygt det står om enkelte mennesker der. Det står jo kun dritt om utseende, personlighet eller hva folk gjør. Tenk å bli pirket på uansett hva man velger å gjøre. Jeg synes det er slitsomt med disse menneskene som skal pirke på meg her på bloggen daglig, men Jodel er MYE verre for enkelte bloggere. 

  Har ikke dere jodlere lært om hva mobbing og drittslenging kan gjøre med folk? Selvom folk later som de ikke bryr seg om hva som står der, er jeg helt sikker på at enkelte ting kjennes. Det dere driver med på denne appen er direkte mobbing, og det er ikke greit. Jeg skjønner ikke at de som ikke eier denne appen kan mene at mobbing er greit i det hele tatt. Uansett om det er anonymt eller ikke. Jeg håper en dag Jodel går ut med navn på alle jodlene der ute. Det hadde vært drømmen, og da skulle jeg kost meg skikkelig. 

  Jeg har hvertfall ikke hatt sex med halve Jodel, og 99% av hva dere leser på denne appen er kun folk med lite å gjøre som har funnet opp. Shit, tenk å ha et så trist liv at man må finne opp ting eller i det hele tatt skrive dritt om andre for litt karma på Jodel. Uff.. 

   Processed with VSCO with b5 preset


  21.11.2017 - 14:55

  Til dere som liker spøkelseshistorier

  Hei dere!

  Jeg har jo fortalt dere flere historier før da det har skjedd overnaturlige ting. Jeg tror ekstremt mye på sånne ting, og jeg er helt sikker på at det finnes mye som vi ikke vet om eller kan se. Jeg skal innrømme at jeg egentlig er livredd for slike ting, men likevel elsker jeg å lese historier om overnaturlige ting. Jeg elsker og hater på samme tid at jeg får gåsehud oppover hele ryggen. Om jeg starter å lese noe om overnaturlige ting klarer jeg ikke å gi meg. Jeg må lese alt. 

  Uansett, i dag var det en venninne som sendte meg en link. Hun ba meg lese alt, og uansett hvor skummelt det var leste jeg det. Dette er noe av det sykeste jeg har lest uansett om det er ekte eller ikke. Jeg håper egentlig det er ekte, men samtidig ikke. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om dette er skummelt eller kult. Uansett så handler dette om en mann som bor i en leilighet som det skjer mye rart i. Han opplever ekstremt mye rare ting der, og han oppdaterer på twitter hver gang noe skjer. Han sliter med søvnparalyse, og søvnparalyse er helt jævlig. Jeg har hatt det en gang, og jeg håper virkelig jeg aldri trenger å oppleve det igjen. Om dere vil at jeg skal fortelle om da jeg hadde det kan jeg sikkert få gjort det i et annet innlegg. 

  Tilbake til denne mannen. Han oppdaterer alt, han filmer kattene sine om natten, tegnet mennesket han så og plutselig klarte han å få til et bilde av det. Herregud, jeg får frysninger bare jeg skriver om det her. Dere MÅ lese det! Det er mye, men samtidig blir man så revet med at man ikke klarer å slutte. Jeg gleder meg til han oppdaterer mer, og jeg håper han gjør det snart. Om ikke han har blitt drept?? Altså, dere må lese for å forstå. Dette er så ekkelt, haha! 

  Dere finner alle twitteroppdateringene hans HER, også kan dere bare bla dere nedover. Noe av det siste han postet er så sykt!! 


  20.11.2017 - 17:27

  Når alle vennene mine dør i drømmen

  Hei dere!

  Herregud for en dag.. Haha, jeg blir så oppgitt over meg selv. Jeg har seriøst mareritt nesten hver natt, og det er så slitsomt. I hvert eneste mareritt er det noen av vennene mine som dør, og hver gang jeg våkner føles det som at det har skjedd. Sånn som i natt hadde jeg tidenes mareritt, og det har preget mye av dagen min. I natt døde nok en gang alle vennene mine, og jeg var helt utslitt etter natten. Jaja, jeg synes i blant det er litt spennende også for jeg har nemlig en bok som forteller meg hva drømmene betyr. Jeg vet ikke helt om man kan stole på den boken akkurat, men jeg liker å tro det. Jeg synes sånne ting er veldig spennende, så får vi bare satse på at jeg ikke er sanndrømt.

  Nå sitter jeg i taxien hjem etter å ha vært på Escame Games. Shit, det er noe av det morsomste jeg har vært med på. Vi stresset og gjorde alt for å klare de forskjellige oppgavene, og vi klarte det!! Da den siste luka åpnet seg og jeg så smykket og nøkkelen reiv jeg det med meg. Haha! Dit må jeg virkelig dra oftere, for hjernen fikk seg en liten trim der.


  19.11.2017 - 21:08

  NY VIDEO- BESTFRIEND TAG

  Hei dere! 

  I går da jeg hadde meetup var det så mange søte jenter som kom bort, og flere av de begynte å snakke om Youtube. Da måtte jeg selvfølgelig spørre om de hadde noen tips til videoer siden vi skulle filme på kvelden i går. Jeg fikk masse tips, og et av de var bestfriend TAG. Derfor lagde vi det i går, og selvom det er en ganske enkel video synes jeg den ble så morsom! Nå får dere se hva vi egentlig kan om hverandre, og hvem taper?? Som dere hører i videoen forteller vi jo at dere må komme med forslag til hva taperen må gjøre, så om dere har noen tips er det bare å fortelle oss!

  Om dere vil kan dere også abonnere på kanalen vår som dere finner HER♡ Da blir vi kjempeglad! 

  N-j9UwQCLaY
  Håper dere liker den!


   


   


  19.11.2017 - 17:30

  Uken som gikk- Ny serie og jeg skal operere

  ANNONSE

  Hei dere!

  Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar, og vi feirer bursdagen til pappa og fetteren min. Begge to har bursdag i dag, så gratulerer så mye med dagen til dem♡ Jeg har redigert video i hele dag, for imorgen skal den til godkjenning. Det tok sinnsykt lang tid å redigere og det var så mange klipp, heldigvis begynner jeg å komme i mål nå. Jeg tenkte likevel å fortelle dere om uken som gikk nå. 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Ukens høydepunkt må nok være at vi endelig lanserte liquid lipstickene. Vi har hatt en lanseringsfest + meetup i sammenheng med lanseringen. Begge deler var utrolig morsomt, og jeg koste meg masse! Jeg skal lage et innlegg senere med en haug av bilder fra både lanseringen og meetupet. Jeg hadde planer om å gjøre det i sta, men minnekortet ble liggende igjen hjemme. SÅ IRRITERENDE! Haha, jeg som gledet meg til å gi dere et skikkelig bildedryss. Jeg får heller poste det senere i dag. Tilbake til liquid lipsticken så synes jeg det er så morsomt å gi ut noe med navnet mitt på. Dere kan forresten kjøpe den HER om dere vil det♡

  UKENS OPPTUR

  At jeg endelig begynner å føle meg bedre. Herregud, nå har jeg gått rundt i to uker dårlig. Heldigvis føler jeg meg bedre nå, og det er så digg. Jeg er så sinnsykt lei av tett nese, nysing og slapphet. Nå håper jeg energien snart er på topp igjen også, for nå vil jeg bare ut å gjøre masse. Her om dagen fikk jeg et skikkelig kick  og ville dra ut, helt til jeg kom på at jeg må sette helsa først. Haha! Neste helg skal jeg hvertfall ut, for da er jeg forhåpentligvis helt frisk igjen.

  UKENS NEDTUR

  Dette har jeg ikke fortalt dere enda, men her om dagen var jeg hos legen og fikk en veldig kjip beskjed. Det eneste som kommer til å gjøre halsen min helt fin er å operere. Dere aner ikke, mandlene mine er så store uansett om jeg føler meg dårlig eller ikke. De stikker ut, er hovne og i veien. Derfor må det bli operasjon, og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om det. Jeg er redd og det var egentlig dette jeg ville unngå. Så ja, da blir det operasjon på meg. Jeg er litt usikker på når, men jeg tror faktisk ikke jeg får gjort det før på nyåret. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Denne uken har jeg faktisk irritert meg over ekstremt mye, haha! Jeg tror jeg har vært for mye alene de siste dagene, så virkelig alt har irritert meg. Jeg har seriøst følt sinne ovenfor så mye denne uken, og det er irriterende det. Jeg håper det går over, for det er ganske slitsomt. 

  UKENS TANKE

  Det er noe jeg har tenkt alt for mye på denne uken, men jeg tør faktisk ikke skrive om det her på bloggen. Ikke enda hvertfall, og om jeg skal gjøre det vil jeg lage et eget innlegg om det. Det er mye tanker i hodet mitt om dagen, og her om dagen prøvde jeg å forklare det til en venninne. Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forklare det heller, for det er ikke likt meg i det hele tatt å føle det som dette. Jeg kan jo si så mye om at jeg er litt redd om dagen nettopp på grunn av dette. Jeg håper jeg tør å åpne meg til dere om dette etterhvert, men akkurat nå vil jeg ikke det. 

  AKKURAT NÅ

  Akkurat nå sitter jeg som sagt hos bestemor og bestefar. Jeg skal faktisk straks dra bort til Mastiff for å se noen episoder av Kollektivet. Episodene kommer ut allerede imorgen på Viafree, og det blir så gøy. Jeg skal derfor dit nå for å se noen av episodene, og det ser jeg veldig frem i mot. Det er alltid litt stressende å skulle se seg selv på skjermen, men det går som regel bra. For å være helt ærlig aner jeg ikke hva som blir vist heller, for det var jo så mye som ble filmet. Likevel tror jeg dere kommer til å like episodene veldig godt, for dere får jo faktisk se ganske mange nye sider av oss i Kollektivet. 

  Nå skal jeg spise kake, og så må jeg komme avgårde. Vi blogges senere med et stort bildedryss fra de siste dagene♡

   


  18.11.2017 - 18:36

  UKENS SPØRSMÅL 32

  Hei dere!

  Som dere sikkert fikk med dere tok jeg meg en liten bloggfri i går. Det var egentlig ikke planlagt, men jeg tilbragte hele dagen hos bestemor og bestefar, og deretter dro jeg til pappa for å være litt med Cornelia. I og med at jeg ville være med de tok jeg meg en liten pause fra bloggen i går, og det var jo fredag. Derfor blir det heller ukens spørsmål i dag. 

  Har du sex ofte? Jeg er i et forhold, så jeg har jo sex. Aleks og jeg har jo "avstandsforhold" da, så i noen perioder er det mer en andre. Jeg vil si vi har sex ganske ofte da, haha! 

  Pleier du å gå helt uten sminke foran Aleksander? Ja, alt for mye! Jeg trives veldig godt uten sminke, og derfor går jeg uten noe som helst flere ganger i uken. Det er viktig at huden får puste litt i blant, og det har aldri vært et problem for meg å gå uten sminke foran Aleks eller foran noen andre. 

  Hadde du skeive tenner før reguleringen? Ikke så alt for skeive, men litt. Det var spesielt en tann som var veldig skeiv, og det var den jeg ville fikse. 

  Dette var det eneste bildet jeg fant nå, men kan se om jeg finner fler senere. 

  Har du lyst til å gi ut flere sminkeprodukter? JAA! Det hadde seriøst vært drømmen. Jeg elsker jo sminke og jeg synes det er skikkelig stas at jeg har fått gi ut noe eget. Det hadde selvfølgelig vært kjempegøy å gi ut mye mer. 

  Hvilken BH størrelse brukte du før silikonen? Jeg husker ikke, men jeg tror det var 70A/ liten B. 

  Når var første gang du hadde sex? Dette spørsmålet kommer inn hver gang, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så spennende? Haha! Noe privatliv må jeg få lov til å ha. 

  Kan du være med på Paradise Hotel 2018? Åh, jeg hadde ikke sagt nei for og si det sånn. MEN jeg har kjæreste og da har man ikke lov til å være med. Jeg kunne gjort veldig mye for å bare være der nede, se hotellet og alt sånn igjen. Herregud, som jeg savner det! Dere som skal nedover neste år har virkelig noe å glede dere til. 

  Har du lyst til å møte foreldrene til Aleks? Jeg har møtt de mange ganger, og jeg savner de veldig nå♡ Håper jeg får til en tur til Bergen snart!

  Hva er det første du hadde kjøpt om du hadde vunnet 500 millioner? Det hadde vært et hus. Et svært hus som skulle hatt absolutt alt. Eget sminkerom, walk in closet, badebasseng inne, badstue, stor stue, stort kjøkken og hundre andre rom. Haha! Drømmen er å flytte inn i et stort hus, og den dagen jeg har råd til det skal jeg aldri klage over noe som helst igjen. 

  Hvilket land kunne du tenkt deg og bo i som voksen? Helt klart USA, men om jeg skal tippe bor jeg nok i Norge som voksen. Jeg liker Norge, bortsett fra på vinteren. Og den dagen jeg får barn vil jeg at de skal ha oppveksten sin her i Norge. 

  Hvis du kunne byttet liv med en kjendis i en dag, hvem ville det vært? Hm, det må nok bli Kim Kardashian. Bare for å se hvordan livet hennes egentlig er, og hvordan det er å være så kjent. Tenk dere og måtte ha publikum til en hver tid, uansett hva man gjør. Helt sykt! 

  Hvor er jakken fra? Den er fra Zara. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor lenge er det til du og Aleks møtes igjen? Mandag tror jeg. Eller jeg håper da det, for på tirsdag skal vi i et møte. Så jeg håper han kommer på mandag, for nå er jeg gal av å savne han.. 

  Tenker du å kjøpe en veske igjen? Eventuelt hvilken? Ja, men jeg er veldig usikker på hvilken. Jeg er hvertfall helt sikker på at det skal være en beige veske, for jeg har så mange svarte nå. Om noen har tips til en fin beige veske kan dere gjerne legge igjen en kommentar♡

  Hva har du på når du sover? Haha, dette er egentlig ganske morsomt. Det har seg sånn at på meg er det ingen mellomting. Enten sover jeg helt naken, eller så sover jeg fullt påkledd med tjukk pysj eller koseklær. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilken settingspray bruker du? Jeg er nesten litt redd for å fortelle dere dette, for nå har jeg akkurat funnet ut av hvor den selges i Norge. Merket er hvertfall Make Up For Ever, så da vet dere det. Den kan blant annet bestilles på Sephora tror jeg. 

  Når var første gang du drakk alkohol? Jeg var 18, så jeg ventet til jeg kunne drikke det lovlig. Woho, det er jeg faktisk veldig stolt av! 

  Om noen av dere har noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg på de neste uke♡


  16.11.2017 - 18:27

  NÅ ER DEN UTE TIL SALG + MEETUP♡

  ANNONSE

  Hei dere! 

  Da er endelig liquid lipsticken min ute til salg. Herregud, endelig er dagen her! Det var jo førsalg for et par uker siden, og det gikk jo så bra. Jeg skjønte det var mange som var lei seg fordi de ikke fikk bestilt dagen etter, og der var jeg litt dårlig på informasjonen. Det var kun førsalg en dag, men nå er den altså ute helt til det blir utsolgt.

  Fargen er ikke så orange i virkeligheten. Må bare påpeke det, haha! 

  Den koster 199kr, noe jeg synes er en helt perfekt pris. Dette er jo en perfekt venninnegave eller kanskje til en julekalender? Jeg vet hvertfall at mange av mine venninner kommer til å få denne i år. Jeg har jo skrevet en del om fargen og alt mulig rundt den før, og det kan dere lese HER. Så om det er noe dere lurer på rundt den kan dere bare lese det innlegget♡

  Jeg er så fornøyd med fargen, og jeg bruker den seriøst hver dag. Så om dere lurer på hva jeg har brukt på leppene i det siste er det denne. Jeg håper dere som bestiller den blir fornøyd, og gjerne legg igjen en kommentar om dere bestiller! Dere finner link til liquid lipsticken HER

  I forbindelse med lanseringen skal vi også ha et meetup på lørdag. Meetupet vil være på Beauty House på Pilestredet. Adressen er Pilestredet 53, og vi vil være der fra klokken 12.00- 14.00. Derfor hadde det vært kjempegøy om så mange som mulig av dere tok turen♡ Ta med deg et par venner og kom! Det vil bli goodiebags med MASSE fint til de 30 første som kommer, det vil være konkurranser der man kan vinne gavekort på Beauty House og ikke minst man kan vinne alle liquid lipstickene. Man kan også kjøpe de der om man vil det, og selvfølgelig blir det tid til å ta bilder + skravle litt. Jeg gleder meg masse og håper å se noen av dere der♡

  Igjen, dere finner link til liquid lipsticken HER

   


  16.11.2017 - 15:37

  10 ting du garantert ikke visste om meg

  Hei dere!

  Jeg vet at dere liker å få vite nye ting om meg, og derfor skal jeg fortelle dere noe nå som dere garantert ikke visste om meg. Eller er du en venninne vet du garantert dette, men jeg har aldri skrevet disse tingene på bloggen før. 

  ASMR VIDEOER

  Jeg sliter veldig mye med å sove, og da spesielt når jeg er alene. En ting jeg gjør hver kveld, og som gjør at jeg sovner fortere er å se på ASMR videoer. Mange av dere aner nok ikke hva det er, men det er videoer som skal gjøre deg avslappet. Disse videoene får meg til å sovne med en gang, og jeg har nesten blitt avhengig av å se på disse før jeg legger meg. De som lager disse videoene hvisker gjennom hele videoen også lager de lyder meg forskjellige ting. Skikkelig avslappende lyder. Jeg tipper nok folk tenker at jeg er skikkelig spesiell som må sovne til dette, men søk det opp på youtube i kveld før dere legger dere. Jeg skal love dere at dere blir avslappet.

  BRØDSKIVER

  Noe av det beste jeg vet er brødskiver. Det er ofte jeg erstatter middagen med brødskiver fordi jeg synes det er så godt. Er det en ting jeg savnet i Mexico så var det nettop det. Favoritten er brødskiver med masse smør, skinke, majones og agurk. Nam! En annen favoritt på brødskiva er banan. Jepp, du leste riktig. Haha! Jeg trodde det var ganske normalt, men tydeligvis ikke. Masse smør og banan på brødskiva er så sinnsykt godt. Dere må smake det! Brødskiver er livet, haha♡

  SVENSK

  Jeg forsto absolutt ingenting svensk før. Jeg satt der som et spørsmålstegn hver gang en svenske snakket til meg, og det var så flaut. Etter jeg begynte å se på en del svenske youtubere forsto jeg litt mer, men fortsatt er det helt elendig. Det er flere ganger Rebecca for eksempel snakker til meg, og jeg ikke forstår noe som helst av hva hun skal frem til. Jeg synes det er skikkelig rart i og med at norsk og svensk ikke er så ulikt. Likevel klarer jeg ikke å forstå, og det er dødsflaut. Så om du er svensk og snakker til meg kan du ikke være 100% sikker på at jeg faktisk forstår hva du skal frem til.

   Processed with VSCO with s2 preset

  FØDSELSMERKE

  Jeg har et fødselsmerke bak på låret, og det tror jeg ikke så mange av dere vet. Da jeg ble født var det kjempelite, men etterhvert som jeg vokste, vokste det også. Før hatet jeg det og redigerte det bort på alle bilder, men nå bryr jeg meg ikke om at det er der. Det er faktisk ganske stort, eller ikke ganske stort, men man ser det godt. Jeg tenker egentlig å lage et innlegg om det, fordi jeg vet det finnes mange der ute som er flau over fødselsmerkene sine. Jeg har jo vært der selv, og jeg skjønner at mange kan se på det som en flau ting. Nå derimot liker jeg det, og jeg føler på en måte at det gjør meg litt mer spesiell. I tillegg ser det ut som et land på et kart, og det er jo ganske kult!

  PRØVD RØYK EN GANG

  Denne var jeg veldig usikker på om jeg skulle ta med, men jeg gjør det likevel. Jeg hadde aldri prøvd å røyke før, helt til jeg skulle teste det i Mexico. Jeg tok et trekk og endte opp med tidenes hosteanfall. Røyk er derfor ingenting for meg, og i tillegg er lukten dødsekkel. Æsj, jeg angrer for at jeg i det hele tatt prøvde. Jeg kommer aldri til å teste røyk igjen for og si det sånn. 

  JEG JOBBET PÅ COOP

  Haha, denne er litt morsom. Pappa var veldig lei av at jeg kun drev med Instagramen, og mente at jeg måtte få meg en annen jobb ved siden av. Han hadde jo helt rett, for jeg kjedet meg mye hjemme på dagtid. Det tar jo ikke akkurat lang tid å ta et Instabilde. Jeg lot han derfor finne jobb til meg, og plutselig satt jeg i jobbintervju med kompisen til pappa på Coop. Jeg skjønte fort at dette ikke var en jobb for meg, men jeg bestemte meg likevel for å prøve. Jeg gjør historien kort nå, og kan si så mye som at jeg sa opp etter noen få uker. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  JEG KYSSER MEG ALLTID PÅ HÅNDA

  Dette punktet har jeg holdt på med i flere år, og det er at jeg kysser meg på hånda hver gang klokken er 11.11, 22.22 og 00.00. Hver gang det er fire tall som er like må jeg kysse meg selv tre ganger på hånda. Jeg har fått det for meg at det skal være lykke, og derfor blir jeg skikkelig sur om jeg ser på klokken og det for eksempel står 22.23. I tillegg må alle andre rundt meg også kysse seg på hånda om de er med meg når klokken er det. Ikke folk på bussen selvfølgelig, men om jeg er med folk jeg kjenner. Om jeg ser på klokken at den er 11.11 får som regel Aleks en melding om at han må se på klokka. Da får jeg i svar at han kyssa, og da blir jeg fornøyd!

  SKEIV DRØVEL

  Jeg føler meg egentlig som en skikkelig nørd som nå skal fortelle dere dette. Drøvelen min er helt skeiv. Haha! Hver gang jeg er hos en ny lege påpeker de som regel alltid dette. Jeg aner ikke hvorfor den er så skeiv som den er, men det er veldig spesielt. Den henger liksom ikke rett ned som alle andre sin, min er bare helt skeiv. Et skikkelig merkelig punkt å dele med dere, men jeg er helt sikker på at dere ikke visste om dette. Haha!

  JEG SNAKKER MED BESTEMOR DAGLIG

  Yes, og ikke bare en gang. Jeg vil nok si at jeg snakker med bestemor på telefonen sikkert 10 ganger daglig. I tillegg er jeg hos bestemor og bestefar hvertfall fire ganger i uken. Hvorfor vi snakker så mye er fordi hun ringer meg. Hun ringer meg hele tiden for å bli oppdatert om alt som skjer i livet mitt (som at det skjer SÅ mye ting daglig). Noen ganger kan det være sinnsykt irriterende at hun ringer meg så ofte, men det er også veldig koselig. Hver gang telefonen min ringer skjønner jeg at det er henne. Om jeg ikke tar telefonen når hun ringer gir hun seg ikke, da ringer hun minst 5 ganger til. Haha! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  VESKEDILLA

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker vesker, men nå skal jeg fortelle dere noe ganske sykt. Jeg brukte mesteparten av konfirmasjonspengene mine på en veske. Altså, hvor dum kan man bli? Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det. Det var en veske fra Prada og jeg elsket den. Nå derimot blir den aldri brukt, og det er ganske kjipt. Jeg må bli flinkere til å bruke den, for den er jo kjempefin! Jeg skulle likevel ønske at jeg ikke brukte konfirmasjonspengene mine på den, for det er helt idiotisk. Jeg skjønner nå hvorfor mamma og pappa prøvde å nekte meg det, men sta som jeg var skulle jeg alltid ha viljen min. 

  Jeg håper dere likte innlegget, og var det kanskje noe dere visste fra før av? Isåfall fortell meg i kommentarfeltet♡ Nå skal jeg på lanseringsfest, og jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om det senere. Vi blogges!

   


  16.11.2017 - 13:23

  Jeg er med i en ny sesong av..

  Hei dere!

  Som dere kanskje fikk med dere drev jo jeg med innspilling over en lenger periode, og nå kan jeg endelig fortelle dere hva det er til.

  En ny sesong av kollektivet!! Denne gangen blir det enda bedre, og dere får bli enda bedre kjent med oss i kollektivet. Dere får blant annet se en god del sider av meg som dere ikke har sett før. Denne gangen blir det mer av at de følger livene våre, og da får dere se hva vi egentlig driver med. Jeg har sett et lite klipp allerede, fordi det var noe jeg var veldig redd for at skal på skjermen. Heldigvis ble det ikke så alt for ille, men det er fortsatt litt skummelt at dere skal få se meg sånn.

  Jeg tror kollektivet sesong to kommer til å bli dødsbra, og første episode kommer allerede på mandag. Woho, ikke lenge til!! Jeg gleder meg, og det burde dere gjøre også. Episodene kommer ut på viafree. Dette blir en skikkelig morsom sesong, og hvordan er det egentlig å bo i et kollektiv? Haha, jeg skal ikke røpe for mye nå, så det er bare å følge med.


  15.11.2017 - 19:47

  NY VIDEO- UTESTENGT PGA NARKOTIKA OG SKYLDER PENGER

  Hei dere!

  Endelig onsdag og tid for ny video igjen. I denne videoen bestemte vi oss for å tulleringe folk vi kjenner, og det var faktisk overraskende gøy. Folk endte opp irriterte, og vi synes jo det bare var veldig morsomt. I tillegg kom jeg faktisk på at vi glemte å fortelle bestemor og broren min at det var oss, så kusinen min har vel muligens fortsatt skylden for dette. Hahah!

  Håper dere liker videoen, og om dere gjør kan dere gjerne gi oss en tommel opp. Om dere vil abonnere på kanalen vår kan dere gjøre det HER, da får dere også se videoene før alle andre♡

  23rGMhaRi8M