• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.10.2017 - 21:24

  STORYTIME- HAN LAGDE EN FALSK BRUKER AV MEG FOR Å MOTTA NAKENBILDER AV GUTTER

  Hei dere!

  Nå tenkte jeg å komme med en ny storytime, og denne gangen skal jeg fortelle om en skikkelig ekkel opplevelse. Jeg vil ikke dele all info, men jeg skal fortelle dere om mesteparten. 

  Dette skjedde da jeg skulle konfirmere meg. Jeg var 14/15 år gammel, og skulle konfirmere meg i kirken. Jeg var som alle andre ganske spent på konfirmasjonstiden, og ikke minst gledet jeg meg til selve dagen jeg skulle konfirmeres på. Første møtet i kirken ble jeg kjent med en gutt som var en av lederne. Han var noen år eldre enn meg og han var veldig hyggelig. Jeg var en del med han fordi jeg nesten synes litt synd på han. Jeg vet det er litt slemt å skrive, men det gjorde jeg. Jeg har alltid vært en person som ikke vil at folk skal sitte alene, og jeg har alltid brydd meg om disse menneskene. Jeg var derfor en del med denne gutten i kirken, og jeg ble også invitert i bursdagen hans. Vi fikk god kontakt, men som venner. Han likte gutter, så det var ikke noe romantikk i bildet. 

  En dag oppdaget jeg en falsk profil av meg på Facebook. Denne profilen fant jeg også på Instagram og Kik. Jeg synes selvfølgelig det var veldig ubehagelig, så jeg sendte en melding til denne falske brukeren og spurte om personen som eide den kunne slette den. Etter noen timer var profilen slettet. 

   Processed with VSCO with b5 preset

  En ting jeg reagerte mye over på denne tiden var at jeg fikk en del bilder fra smågutter. Jeg fikk bilder av kjønnsorganet deres, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg svarte han ene gutten at jeg ikke ville ha slike bilder, og at han var alt for ung til å skulle sende sånt til meg. Han svarte da at jeg hadde bedt om disse bildene. Jeg begynte å lure, for jeg har da aldri bedt om et slikt bilde? Jeg fortalte han at han må ha blandet meg med en annen, og at jeg ikke ville ha flere bilder som det. 

  Noen år senere startet jeg på videregående. En gutt i klassen min fortalte meg om en Facebookbruker med bilder av som hadde lagt han til. Jeg ba om å få se brukeren, og det var den samme som jeg hadde funnet noen år senere. Facebookprofilen fantes altså enda, men jeg fikk den ikke opp. Jeg fikk derfor panikk, i og med at denne profilen hadde eksistert så lenge. Jeg bestemte meg derfor da jeg kom hjem for å ta ordentlig tak i denne profilen. 

  Jeg kom hjem og lånte Facebooken til broren min. Jeg søkte opp brukeren og stalket den. Stalket en bruker som utga seg for å være med, bare med et annet navn. Jeg skrollet nedover Facebookveggen til denne brukeren, og jeg fant helt syke statuser. Det var statuser om at denne personen ville ha sex og søkte gutter til dette. Det var merkelige statuser om at denne profilen ville ha kontakt med gutter, og ikke minst at denne personen konstant skrev om hvor seksuelt frustrert den var. 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Jeg bladde videre nedover og plutselig så jeg et kjent navn. Gutten som var en av lederne i kirken hadde skrevet på veggen til denne personen som utga seg for å være meg. Han hadde skrevet noe som "Hei! Hvordan går det med deg? Savner deg masse vennen<3". Jeg reagerte veldig på dette, for han burde jo vite at denne personen brukte bilder av meg. Jeg sendte han derfor en melding og spurte om hvorfor han hadde gjort dette. Han forsvarte seg med at han ikke hadde skjønt at dette var bilder av meg, enda jeg og denne falske brukeren hadde samme profilbilde. Jeg spurte han derfor om han kjente denne personen, siden han skrev at han savnet henne. Han sa sa at han kun hadde snakket med henne over Facebook. 

  Jeg synes alt dette var ekstremt merkelig, og bestemte meg for å sende en melding til denne falske brukeren på Kik. Kik var en app der man kunne chatte med hverandre, og jeg vet ikke om denne appen i det hele tatt eksisterer enda. Jeg lagde derfor en ny bruker på denne appen med broren min sitt navn. Jeg startet samtalen vanlig, og personen svarte. Jeg snakket vanlig med personen litt, før jeg bestemte meg at NÅ skal jeg finne ut av hvem dette er. Jeg skrev til personen at om ikke jeg fikk vite hvem som eide brukeren kom jeg til å anmelde. Etter noen minutter fikk jeg da tilsendt et navn som tydeligvis skulle være det ekte navnet til denne personen. Et guttenavn. Jeg søkte opp navnet på Facebook, og kom inn på en profil med 10 venner og ett profilbilde. Jeg så gjennom vennene til denne personen, og han som var lederen i kirken var en av vennene hans. 

  Da begynte ting å gå opp for meg. Personen som eide denne falske brukeren var han som var en av lederne mine i kirken. Jeg fikk panikk, og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg sendte en melding til han med en gang og forklarte at jeg skjønte at det var han som eide den. Det tok ikke lange tiden før han innrømte at det var han, og jeg merket jeg ble dårlig av tanken. Denne personen hadde da utgitt seg for å være meg i 4 år, og denne personen var en venn av meg. Jeg spurte hva han hadde brukt brukeren til, og etterhvert kom det frem at det var for å komme i kontakt med gutter. Jeg sjekket gjennom Facebookvennene til denne falske brukeren av meg, og de yngste var 13 år gamle. Han som var vennen min hadde altså utnyttet meg for å komme i kontakt med mindreårige gutter. 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Jeg vil egentlig ikke fortelle så mye mer enn dette, og jeg blir virkelig kvalm når jeg tenker tilbake på dette. Jeg skjønner ikke hvorfor han valgte å lage en slik bruker av meg, og jeg blir lei meg av tanken over guttene han hadde lurt. Jeg skulle gjerne fortalt dere absolutt alt rundt denne saken, men jeg velger å holde noe av det privat. Rett og slett fordi jeg ikke vil at all info skal ut. Det var etter jeg skrev om de falske brukerne i går at jeg begynte å huske tilbake på denne historien igjen. Jeg vil bare påpeke hvor alvorlig det kan være å lage falske brukere, og det er absolutt ikke greit. Uansett hvor lyst du har til å utgi deg for å være en annen, IKKE GJØR DET. Det kan få så alvorlige konsekvenser, og jeg håper dere forstår det. 


  31.10.2017 - 16:50

  Bilen snurret rundt flere ganger

  Hey! 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en veldig lang dag. Jeg sto opp ganske tidlig i dag, for i dag var det tid for glattkjøring. Jeg har egentlig hatt ganske blandede følelser rundt akkurat dette med glattkjøring, og det er mest fordi jeg er redd for å miste kontrollen. Jeg var jo ganske forberedt på at jeg kom til å skulle miste kontrollen mye i dag, og gjett om jeg gjorde. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg snurret rundt. Jeg skal jo innrømme at det var gøy der, men hadde det skjedd ute på veien hadde det absolutt ikke vært gøy. Da tror jeg mest sannsynlig jeg hadde dødd bare av skrekken. Jeg føler jeg lærte utrolig mye i dag, og ikke minst fikk jeg meg mange overraskelser. Noe av det som satte meg mest ut er hvor lang tid det tar før bilen bremser helt opp når man er på glatt føre. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Ellers går det veldig bra med veien mot lappen. Jeg har ikke hatt muligheten til å øve intenst på teorien, og det er ganske dumt. Likevel prøver jeg å sette av litt tid hver dag, og nå begynner det å gå bedre. Nå har jeg kommet meg ned på 10 feil, og det er en stor forskjell fra 26 feil som jeg hadde i starten. Nå merker jeg også at kjøringen går så bra, så det er ikke lange veien igjen nå før jeg har lappen. Jeg har som mål å ha lappen innen dette året, og det håper jeg virkelig jeg klarer. Tror dere jeg klarer det? 

  Nå skal jeg i bursdag til broren min og tanten min, og deretter skal jeg rett for å filme til det vi gjør nå. En veldig fullstappet dag med andre ord. Imorgen har jeg helt fri, så da skal jeg få jobbet mye med bloggen, og forhåndsskrive masse innlegg. Vi filmet forresten på glattkjøringen i dag, så dere har mye å glede dere til. Mye skriking og latter kan dere virkelig se frem i mot. 

   


  30.10.2017 - 17:37

  Hvorfor er jeg på Tinder når jeg har kjæreste?

  Hei dere!

  De siste dagene og ikke minst månedene har jeg fått ekstremt mange kommentarer fra folk om at de har snakket med meg på Tinder. De reagerer også på at jeg kaller meg noe annerledes på Instagram. Allerede da burde de skjønne at noe ikke stemmer mener nå jeg. Jeg vet det finnes et par norske brukere av meg på Tinder, men stedet jeg har skjønt det er flest brukere av meg er i Sverige. Jeg skjønner ikke hvorfor akkurat Sverige, men jeg tror muligens den norske sesongen av Paradise akkurat har blitt sendt der. 

  Hvertfall har jeg mottatt en del meldinger fra folk som lurer på hvorfor jeg ikke svarer dem når det kommer til Instagram. Jeg fikk også en kommentar der en skrev at han hadde kreft og det eneste som fikk han til å kjempe videre var meg. Han skrev også at han hadde matchet med meg på Tinder. Jeg skal innrømme at jeg blir trist og ikke minst irritert over dette. Det at noen utgir seg for å være meg på en datingapp og rett og slett lurer gutter synes jeg ingenting om. 

  Jeg husker også for noen år siden da en person hadde utgitt seg for å være meg på Tinder og sendt masse nakenbilder til folk. Jeg fikk sjokk, og da spesielt fordi folk trodde det var meg. Det var utrolig ubehagelig for meg, selvom jeg godt visste at det ikke var meg. 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Folk blir også sure på meg fordi de tror jeg har Tinder bak Aleksander sin rygg, og det er jo helt sykt. Jeg ville aldri hatt en datingapp når jeg har kjæreste. Jeg har heller ikke hatt Tinder på sikkert tre år, og for å være helt ærlig ble den ikke mye brukt. De fleste falske brukerne har også andre navn, og jeg ville aldri kalt meg noe annet enn hva jeg heter. 

  Jeg har altså ikke Tinder, Hot or Not eller andre datingapper. Jeg tror heller jeg aldri kommer til å skaffe meg en. Jeg ville heller på ingen måte prøvd å lure Aleks ved å ha en slik app. Sånn gjør man ikke om man er i et forhold, med mindre man har blitt enige om det. Derfor håper jeg ingen tror det er meg om jeg dukker opp på en slik app, og da hadde jeg blitt glad om dere rapporterte. Det er veldig kjipt å bli anklaget for å være utro, og også det at noen andre utgir seg for å være meg. Jeg aner ikke hva disse menneskene som later som de er meg skriver til folk, og for all del kan det være helt syke ting. 

  Det er også ulovlig å utgi seg for å skulle være noen andre, og det kan faktisk ende med straff om jeg velger å anmelde. Dessverre har jeg ikke kontroll på disse falske brukerne i Sverige, men om jeg hadde hatt det skulle jeg gjerne tatt det videre. 


  30.10.2017 - 17:01

  Dagens innkjøp♡

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en veldig stressende dag, og jeg kom ikke inn døren her før nå. Først var jeg i et møte med managementet mitt, og etter det dro jeg videre for å spise med Aleks. Så fort vi var ferdig med å spise måtte vi rett til et sted for å spille inn noe til den serien vi holder på med nå. Nå er det faktisk ikke så alt for lenge til dere får vite hva det er, og ikke minst slippes det jo snart ut. Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg til dere får se♡

  Jeg spurte dere tidligere i dag på Snapchat om dere ville se innkjøpene mine fra i dag. Tidligere i dag var jeg jo i byen, og etter møtet dro jeg på en liten shoppingrunde alene. Jeg kjøpte ikke sånn alt for mye, men jeg kjøpte ting jeg er veldig fornøyd med. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genser fra H&M- 599kr. 

  Denne genseren synes jeg var så fin! Jeg trengte noen tykke gensere, fordi jeg fryser så sinnsykt mye om dagen. Derfor var denne helt perfekt! Utrolig varm, stor og fin. Denne kommer til å bli brukt mye nå i høst og vinter. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genser fra H&M- 599kr. 

  Denne ble også med meg fra H&M i dag. Jeg likte denne fargen skikkelig godt, og jeg har ikke så mange gensere i en så mørk beigefarge. Derfor kjøpte jeg denne også. Jeg må bli flinkere til og ikke bare kjøpe svarte klær, og det synes jeg selv jeg klarte bra i dag. Denne gleder jeg meg også til å bruke fremover, og om jeg fryser da begynner jeg virkelig å lure. 

  SÅ OVER TIL MITT FAVORITTKJØP

   Processed with VSCO with s2 preset

  Lommebok fra Louis Vuitton- 1300kr. 

  Jeg har lenge trengt en liten lommebok som har plass til kort og kontanter. Jeg har allerede en fra Louis Vuitton, men den synes jeg selv er litt for stor. Denne derimot passer perfekt i jakkelomma, og jeg slipper å legge fra meg kortet mitt overalt. Det går ikke en dag uten at jeg lurer på hvor bankkortet mitt ligger, så nå håper jeg på å få litt mer kontroll. I tillegg trodde jeg denne skulle være mye dyrere, så jeg ble veldig glad da jeg fikk vite prisen. I tillegg synes jeg den er superfin, og det er noe jeg kan ha i mange år fremover. Elsker den♡

  Hva synes dere om innkjøpene mine? 

   

   

   


  29.10.2017 - 22:23

  NY VIDEO- BLI MED OSS PÅ HALLOWEENFEST

  Produktplassering

  Heey!

  Vi var jo som sagt tidligere denne uken på NYX sin halloweenfest. Jeg har jo skrevet flere ganger nå at jeg hadde det så gøy der, og derfor er jeg veldig glad vi vlogget. Jeg synes det er dødsmorsomt å vlogge, og ikke minst se på vlogger. Da kan dere bli enda litt bedre kjent med oss, og se hvordan vi er i forskjellige situasjoner. Nå for eksempel får dere bli med oss på fest, og det har dere vel aldri før?

  Jeg håper dere liker videoen, og om dere gjør kan dere gjerne gi den en tommel opp! Dere kan også abonnere på kanalen vår som dere finner HER

  2Jkfm_zwdKw


   


  29.10.2017 - 16:13

  Uken som gikk- Ny bil, narkotika og festing

  Hey! 

  En uke til har gått, og det betyr at det er klart for uken som gikk igjen. Jeg skal innrømme at denne uken ikke har vært min favoritt, for jeg har egentlig bare stresset og hatt mye å gjøre. Jeg har vært konstant sliten, og egentlig mest lei av alt mulig. Jeg håper neste uke blir bedre, og det gjør den nok! 

  Ukens høydepunkt

  Denne uken har jeg gjort så mye gøy, men jeg må nok si at NYXfesten var et stort høydepunkt denne uken. Jeg hadde det så gøy, og jeg koste meg skikkelig. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på NYX sin fest, og jeg ble så glad da jeg fikk komme. Bare det å se hvor mye folk har lagt i kostymene sine var kult. Alt var så gjennomført! Jeg møtte også flere mennesker jeg ikke har sett på lenge, og jeg ble også kjent med noen nye. En skikkelig bra kveld med andre ord♡

  Ukens opptur

  Dette har jeg ikke fortalt dere enda, men for et par dager siden fikk jeg en melding om at bilen min har ankommet Norge. Woho, jeg gleder meg så mye til å få den, og ikke minst vise dere den! Jeg hadde helt glemt at jeg ventet en bil, og da jeg fikk meldingen om at den hadde kommet fikk jeg litt panikk. Jeg har ikke lappen, men bil har jeg snart. Jeg skal hente den på torsdag, og da skal jeg vise dere masse bilder av den. Den er så fin! 

  Ukens nedtur

  At bloggmotivasjonen ikke har vært helt på topp. Jeg skal innrømme at jeg har hatt en litt vanskelig uke, nettopp på grunn av dette. Jeg elsker jo å blogge, men denne uken har det ikke fristet i det hele tatt. Jeg tror jeg bare har vært veldig sliten og hatt alt for mye å gjøre, og derfor har jeg bare sett på bloggen som enda mer stress. Heldigvis blir neste uke mye roligere, og jeg merker allerede at bloggmotivasjonen er på vei tilbake. Denne uken har egentlig vært fæl, og det er flere ganger jeg har begynt å gråte fordi jeg føler selv at jeg har gjort en så dårlig jobb. Den dagen jeg var på halloweenfesten til NYX dro jeg derfra tidlig for å redigere sminkevideoen. Da satt jeg oppe til klokken fem på natten for å redigere, og klokken ti på morgenen igjen måtte jeg stå opp igjen for å filme til det vi gjør nå. Fem timer søvn er ikke bra for noen. Jeg hater jo å skuffe meg selv, og denne uken har jeg gjort det. Nå er jeg lei av å gjøre det dårlig, og nå vil jeg og skal jeg føle meg på topp igjen. 

  Ukens irritasjonsmoment

  Dophuer. Altså jeg er en person som er veldig i mot narkotika og det har jeg alltid vært. Jeg har aldri prøvd noe som helst av det tullet der, og jeg holder meg langt unna. Jeg synes det er ekkelt, ekstremt teit og ikke minst totalt unødvendig. Jeg takler ikke være med mennesker som tar dop, og sånne mennesker vil jeg ikke ha i livet mitt. Jeg synes også det er tragisk og trist at folk ikke har nok selvtillit til å dra ut på byen uten en stripe kokain. Æsj, dop er hverken kult eller smart. Hold dere unna folkens! 

  Ukens tanke

  Jeg tror jeg har nevnt dette hundre ganger før, men jeg drømmer meg hele tiden bort i varmere strøk. Jeg har så lyst til å reise nå! Jeg elsker varmen, fint vær og ikke minst det å kunne gå i mindre klær. Jeg føler jeg får så mye mer livsglede i varmen, mens her i Norge nå merker jeg humøret synker. Det at det blir mørkt klokken 5 er jeg ikke fan av, så jeg trenger sommer igjen. Jeg håper virkelig Aleks og jeg får tid til å ta oss en uke i Spania om ikke lenge, for det tror jeg vi begge trenger. 

  Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg i leiligheten og blir filmet, haha! Veldig spesielt å sitte her og blogge mens kameraet følger meg. Ellers har jeg veldig lyst til å gå bort i butikken nå, så jeg skal prøve å få med meg Aleks på det. Jeg har så lyst på godteri og klementiner, så jeg må faktisk komme meg bort dit nå. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg er tidenes godtemoms. Jeg spiser godteri hver dag, og ofte som det første måltidet i løpet av en dag. Jeg har også lyst på godteri hele tiden. Sånn som nå, nå MÅ jeg faktisk bort på butikken. Haha!

  Ukens mest leste innlegg

  Bilder av lillesøsteren min♡

  Bilder fra min fjortisperiode- DEL 2

  Ukens spørsmål 29♡

   

   


  29.10.2017 - 14:31

  Hey Barbie, Hey Ken♡

  Heey!

  I går var det halloweenfest her, og hele dagen gikk bort til å fikse med det. I går ble vi filmet hele dagen, og da vi kom hjem etter en bytur var det bare å stelle i stand til fest. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan jeg klarte det, for vi hadde to timer på å rydde og fikse hele leiligheten + fikse meg selv. Da gjestene kom satt jeg fortsatt på badet og fikset meg. Jaja, sånn får det bli i blant. 

  Hva synes dere forresten om kostymet til Aleks og meg? Vi var Barbie og Ken, og jeg synes vi fikk til kostymene bra. Vi begge var enig om at vi ikke orket noe alt for mye, og da tenkte vi at Barbie og Ken gikk fort. Jeg synes vi var veldig søte♡ I tillegg hadde jeg på linser for første gang i går, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som bruker linser fast orker det. Jeg brukte for det første nærmere to timer på å få de inn, og når jeg først fikk de på var det så vondt. Øynene mine rant i ett sett, og jeg var helt rød i øynene. Sminken måtte jeg gjøre på nytt, for den så ikke ut etterpå. Hele kvelden gikk jeg og så halvveis, og det var bare dødsirriterende å ha de på. Jeg klarer ikke å skjønne hvordan dere som bruker linser hver dag klarer det, for etter fire timer taklet jeg det ikke mer. Det var også helt forferdelig å skulle få de ut. Nei, det var nok første og siste gangen jeg brukte linser. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes dere?♡ Ikke veldig skummelt nok en gang, men jeg liker det!


  27.10.2017 - 20:38

  Ukens spørsmål 29♡

  Hei dere!

  Endelig tid for ukens spørsmål igjen. Denne gangen har jeg valgt å svare på ting jeg aldri har svart på før, og jeg er kanskje litt mer personlig denne gangen. Jeg håper dere liker svarene♡

  Hva synes du om at du tjener så mye på blogging, mens de som jobber som sykepleier eller vernepleier for eksempel tjener så dårlig? Det synes jeg er helt sykt egentlig, men samtidig er ikke det min skyld. Jeg synes det er trist at bloggere tjener med enn folk som redder liv, men jeg får ikke gjort så mye med den saken. Når jeg kan få en pris for et innlegg ber jeg ikke om mindre fordi noen andre tjener mindre enn meg. Samtidig er det trist at mange som gjør en viktig jobb tjener dårlig. Jeg synes akkurat dette temaet er litt vanskelig å snakke om, for selvfølgelig er jeg enig i at folk som redder liv skal ha mer betalt enn bloggere. 

  Når vil du ha barn og gifte deg? Jeg er veldig usikker, men jeg vil ha barn kanskje når jeg er rundt 25/26. Jeg tenker det er en veldig grei alder å få barn i. Jeg vil gifte meg før jeg får barn, så kanskje om 3/4 år? Jeg synes det er vanskelig å planlegge sånne ting, for man vet aldri hva som skjer. Det kan jo være at jeg plutselig er singel som 25 åring, men jeg håper så klart jeg fortsatt er sammen med Aleks da. De alderne jeg har skrevet over er hvertfall min drømmesituasjon, noe rundt der. 

  Hvor lang tid bruker du på hverdagssminken? Jeg bruker maks 15 minutter, ofte kortere også. Jeg orker ikke bruke så alt for lang tid på sminken i hverdagen, men skal jeg på fest bruker jeg ofte en time. Da liker jeg å bruke god tid. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilket dyr ville du hatt om du kunne valgt mellom hva som helst? En hai, haha! Drømmen min er å ha en stort akvariet med en stor hvithai i. Ikke at det noen gang kommer til å skje, men det er drømmen. 

  Er du en åpen person eller har du noe du skjuler? Jeg vil si jeg er ganske åpen, men det er også mye jeg holder skjult. Dere blogglesere tror kanskje at dere vet alt om meg, men det gjør dere langt i fra. Haha! Jeg deler mye, men absolutt ikke alt. Litt privatliv må man få lov til å ha♡

  Er du dårlig til å lage mat siden du alltid spiser ute? Ja, jeg er faktisk skikkelig dårlig til å lage mat, men jeg skulle gjerne ønske jeg var flinkere. Eller jeg tror ikke at jeg er dårlig om jeg først prøver, men jeg synes det er så kjedelig å lage mat. Når jeg er sulten vil jeg spise med en gang, og ikke bruke lang tid på å lage maten. Jeg må skjerpe meg veldig på dette området, for jeg kan ikke fortsette å bruke så mye penger på å spise ute. Det å bruke penger på å spise ute må være en av mine dårligste egenskaper. Fyfader, så mye penger jeg sløser bort på det. 200kr for en salat jeg kan lage hjemme for 50kr..

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva hadde du gjort om Aleks hadde mistet følelsene for deg og blitt forelsket i en annen? Jeg hadde helt klart blitt knust. Jeg vil egentlig ikke tenke så alt for mye på det, rett og slett fordi det er noe av det verste som kunne skjedd. Jeg har det så bra med Aleks, og jeg vil ikke se for meg noe uten han. Jeg håper aldri det skjer at han mister følelsene, for da hadde jeg nok vært ødelagt i flere måneder etterpå. 

  Når begynte du med sminke? Jeg begynte ordentlig med sminke i 9/10 klasse. Jeg var sent ute i forhold til vennene mine, men nå er jeg bare glad jeg startet så sent. Man trenger ikke sminke når man går i 6 klasse, og om jeg var dere ville jeg ventet så lenge som mulig. Selvfølgelig begynner man med sminke når man selv føler for det, men jeg er glad jeg begynte med det såpass sent. 

  Hvordan hadde du det på Paradise? Jeg hadde det helt fantastisk! Jeg koste meg så mye der, og jeg savner det hver dag. Helt klart en opplevelse for livet, og noe jeg aldri kommer til å angre på at jeg ble med på.

  Er det noe du angrer på at du gjorde på Paradise? Nei, absolutt ingenting. Det eneste er kanskje at jeg ikke var ærlig med Aleks med en gang og fortalte hva jeg synes om han, for jeg skal innrømme at det var helt forferdelig da Aleks måtte sjekke ut. Ingen av oss visste hva den andre tenkte og det eneste jeg tenkte på var om han følte det samme som meg. 

  Hvor ofte er du ute på byen og fester? Veldig sjeldent faktisk. Før var jeg ute alt for ofte, men nå drar jeg ut maks to ganger i måneden. Jeg drikker heller ikke hver gang jeg drar ut, og det er fordi jeg er ganske lei av det å skulle være full. Alkohol smaker heller ikke godt, så jeg drikker det veldig sjeldent. 

  Hvor mye tjener du? Jeg tar ut 20.000 til meg selv i måneden, men det er vel ingen hemmelighet at jeg tjener mer enn det. For å være helt ærlig med dere vet jeg faktisk ikke hvor mye som kommer inn hver måned, og det er fordi alt står på bedriftskontoen. Jeg tenker heller ikke særlig mye over hvor mye penger som står der, og det er fordi jeg vil spare det. Så de 20.000 går til husleie, mat og ting jeg vil bruke på meg selv. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Kunne du vært med på Farmen? Ja, helt klart! Jeg synes det virker kjempemorsomt og jeg tror jeg hadde kost meg mye der. Jeg vet ikke hvor langt jeg hadde nådd da, for jeg hadde aldri vunnet en tvekamp tror jeg. 

  Hvilken BH størrelse bruker du? Det er vel ingen hemmelighet i og med at det kom ganske klart frem på Paradise. Jeg bruker 70E. 

  Bor du med foreldrene dine eller for deg selv? Jeg bor alene, og det er så deilig. Jeg tror helt seriøst jeg aldri hadde klart å bo fast med noen bortsett fra Aleks. Jeg savner det å bo hjemme i blant, men etter to dager hos foreldrene mine savner jeg å være alene. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Har du alltid vært så tynn? Ja, jeg har alltid vært ganske tynn. Jeg har en veldig høy forbrenning, så jeg har aldri stresset noe med vekten. Jeg spiser akkurat det jeg vil, så jeg jobber ikke for den vekten jeg har nå. 

  Har ikke du allerede en pomeranian? Den døde i sommer, dessverre.. Jeg nevnte det vel en gang på bloggen da det skjedde, og det er veldig trist. 

  Når hadde du sex første gangen? Jeg ventet en god stund, og det er faktisk ikke så alt for mange år siden. Jeg synes det er viktig å skulle vente til man selv føler seg klar for det, og ikke stresse noe med det. Vent til dere er klare, for om ikke kan dere angre på det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar. Da får du svar på det neste fredag♡


  27.10.2017 - 19:41

  Luksus i hverdagen♡

  Hey!

  Nå har jeg akkurat kommet inn etter en veldig koselig dag her i Oslo by. I går bestilte Isabelle og jeg oss massasjetime til i dag, og det er jeg så sinnsykt glad for. I det siste har jeg tatt massasje rundt en gang i måneden, og det er fordi jeg sitter så mye foran macen. Jeg har ofte vondt i rygg og nakke på grunn av det, og derfor unner jeg meg selv en massasjetime i blant. Så sykt deilig, og ikke minst avslappende. Så i dag har vi hatt en skikkelig jentedag og en no makeup Friday. Haha, jeg synes det er så deilig å gå uten sminke. 

  Jeg drar alltid til Daikai som ligger rett ovenfor Aker Brygge, og de er så flinke der. Jeg pleier alltid og ta kinesisk aromamassasje, og det koster 890kr for en time. Ganske dyrt, men så verdt det! Det er også skikkelig rolig der og man blir avslappet så fort man kommer inn i lokalet. Man får også sykt god té når man er ferdig, og i dag endte jeg med å kjøpe en pose av den da jeg skulle hjem. Så god! Jeg får ikke disse behandlingene sponset, men dette er bare nok et tips til dere om dere vil ha litt luksus i hverdagen. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Etter vi var ferdig på massasjetimen dro vi videre for å møte Therese. Vi spiste på Fridays som vanlig, og i dag spiste jeg noe jeg aldri har spist der før. Vi spiste biff, og den var helt grei. Ikke den beste jeg har spist, men den var ikke dårlig heller. Vi fikk unna litt jentesnakk og fikk oppdatert hverandre litt. Veldig koselig som vanlig♡


  27.10.2017 - 14:24

  Min ønskeliste denne uken + en sykt bra rabattkode♡

  ANNONSE

  Heey!

  Som sikkert mange har fått med seg nå har Nelly nok en gang et stort salg på mange av sine varer. Nå kan du få hele 20% på en haug av klær, og det kan man spare mye penger på! Nelly har som alltid utrolig mye fint inne, og så fort det er salg shopper jeg som en gal. Jeg synes de har en god blanding av ting, og selvfølgelig har jeg funnet mine favoritter. Det på bildene under her er ting jeg helt klart vil klikke hjem nå under salget, for hvem sier vel nei til klær billigere? Ikke jeg hvertfall! Dere finner hele salget til Nelly HER

  RABATTKODEN ER TREAT

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  Dette vippeserumet har jeg akkurat begynt å teste og jeg gleder meg så mye til å se resultatet. Jeg har begynt å gå litt lei av falske vipper, og nå vil jeg ha så lange som mulig vipper selv. Jeg har sett resultatet til noen av de som har brukt dette, og et slikt resultat håper jeg også på. Lange, svarte og fyldige vipper, JA TAKK! De fleste vippeserum koster en god del, men dette får dere nå til kun 159kr ved bruk av rabattkoden. Dere finner vippeserumet HER

  Dere finner som sagt hele salget til Nelly HER

  SHOP I VEI, OG GOD HELG!

   


  27.10.2017 - 13:28

  Date med Aleks♡

  Hei dere!

  I går bestemte Aleks og jeg oss for å dra på en liten date. Vi har lenge ønsket å dra ut bare for å kose oss skikkelig, og det fikk vi virkelig gjort i går. Jeg hadde det kjempehyggelig med Aleksander som vanlig, og vi spiste fantastisk mat. Da jeg spurte om bloggtips var det noen som nevnte det å anbefale restauranter her i Oslo, så derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om et sted jeg liker veldig godt. Restauranten heter Dinner og der har de kinesisk mat. Jeg skal innrømme og si at av hovedretter har jeg kun spist crispy duck, men den er så god! Jeg var veldig skeptisk til å spise and i starten, men om dere ikke har prøvd det vil jeg virkelig anbefale det. Av forrettene har jeg prøvd en del, men jeg liker vårrullene der veldig godt. Samme med sjokoladefondanten, ah nam! I går orket vi ikke dessert, for vi var virkelig så mette. Jeg var stappmett da jeg gikk ut fra Dinner, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Restauranten ligger rett ved Nationaltheatret her i Oslo, og restauranten er kjempefin. Jeg må også nevne at dette innlegget ikke er sponset, sånn at ingen tror det. Prisene er ikke så alt for ille der, og for forrett til begge + hovedrett og to colaer hver ble det 800kr for oss to. 

  Jeg hadde det hvertfall kjempehyggelig med Aleks i går, og jeg er så heldig som har han♡ Fine, snille gutten min!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  ♡♡♡♡


  26.10.2017 - 18:09

  SMINKEVIDEO- MIN HØSTSMINKE♡

  ANNONSE

  Hey!

  Endelig har jeg laget en ny sminkevideo igjen, i og med at det har vært veldig stor etterspørsel etter det. Jeg har derfor laget en ny sminkevideo nå, der jeg viser dere min høstsminke. Jeg får ofte negative kommentarer da jeg lager sponsede sminkevideoer, og det kan jeg ikke helt forstå. Dette er jo sminken jeg bruker til vanlig, og det at jeg da kan få sminken derfra får å vise dere er jo bare veldig positivt for min del. Det at jeg da kan lage en video til dere i samarbeid med de, med en dødsbra rabattkode kan jeg ikke skjønne hva som er negativt med. 

  Husk rabattkoden 20martine for 20% hos LYKO.NO. Rabattkoden gjelder ikke med salgsvarer. Rabattkoden varer til 29.10.17. Dere finner direktelink til LYKO HER. De har et sinnsykt stort utvalg av alt fra sminke, hårprodukter, hudpleie + mye mer. Helt klart min favorittbutikk når det kommer til sminke♡ Håper dere liker videoen, og om dere gjør gi den gjerne en tommel opp. Dere finner også kanalen til Isabelle og meg HER om dere vil abonnere på den. Alle produktene finner dere linket rett under her!

  mddCqLJpoJM


  Lip oil HER

  Primer HER

  Serum(♡) HER

  Foundation HER

  Concealer HER

  Pudder HER

  Solpudder HER

  Coutourkit HER

  Blush HER

  Hightlighter HER

  Dip Brow HER

  Øyenskyggepalett HER

  Eyeliner HER

  Mascara HER

  Settingspray HER

  Beautyblender HER

  Koster HER, HER og HER

   

   


  26.10.2017 - 13:29

  BILDEDRYSS FRA NYXFESTEN

  Produktplassering

  Hei dere!

  I går var jeg som sagt på NYX sin halloweenfest. Jeg hadde det kjempemorsomt, og jeg koste meg så mye. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy ute på byen, og det gjorde det enda morsommere at alle hadde kledd seg ut. Det var så sinnsykt mange bra kostymer der, og i blant var det umulig å se hvem personen egentlig var. Folk hadde virkelig lagt arbeid i sminke og kostyme, og det var kjempemorsomt å se. Det var også mange mennesker jeg kjente der, men jeg ble også kjent med noen nye. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, så jeg koste meg masse♡ Jeg tok masse bilder der i går, så jeg tenkte å vise dere det nå. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette her var faktisk drikkebongene, altså hvor kult er ikke det? I disse glassene var det tre piller, og en pille var en drink. Sykt kult og kreativt spør du meg!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes faktisk sminken til Isabelle og meg ble dødskul. Vi var ikke så skumle, men trenger man å være så skumle da? Jeg følte meg hvertfall kjempefin, og det er det viktigste!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fine Christoffer♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Noen av de kuleste kostymene der om du spør meg. Herregud, så fine de var. Jeg ble skikkelig imponert!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er en av mine favoritter på Youtube, og jeg digger henne! Hun er svensk og heter Felicia Aveklew. Søk hun opp på Youtube, og takk meg senere. Haha! Jeg ble nesten litt starstrucked da jeg så henne, for jeg har nemlig sett på Youtubevideoene hennes lenge. I tillegg er hun så pen, åh♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne parykken fikk jeg låne, og jeg gikk vel rundt med denne i en halvtime. Jeg så mye mer voksen ut synes jeg selv, men jeg kommer nok aldri til å tørre å gå for en så kort frisyre. Det var uansett morsomt å teste det!

  Som dere kanskje ser koste jeg meg utrolig mye i går. Tusen takk til NYX for en fantastisk halloweenfest! De hadde gjort det så utrolig kult og gjennomført, og jeg skulle gjerne opplevd denne kvelden på nytt♡ 


  25.10.2017 - 20:02

  SJEKK UT HALLOWEENKOSTYMET VÅRT

  Heey!

  Nå sitter vi på vors og vi skal straks komme oss til NYX sin halloweenfest. Jeg gleder meg så mye, for jeg har sett masse vlogger og bilder derfra tidligere. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på dette festen, og endelig er det min tur også.

  Isabelle og jeg har kledd oss ut som havfruer. FINE havfruer, haha! Jeg synes sminken vår faktisk ble dødsbra, spesielt når vi aldri har prøvd oss på dette tidligere. Jeg failet litt i starten, men heldigvis klarte jeg å redde sminken!

  Hva synes dere?


  25.10.2017 - 19:27

  Jeg hater å skuffe meg selv, og ikke minst andre..

  Hei dere!

  Et lite personlig innlegg her på bloggen nå, for det er det en stund siden. Jeg skal være ærlig med dere å si at jeg har vært skikkelig misfornøyd med bloggingen den siste tiden. Jeg har følt at bloggen min har vært skikkelig dårlig, og jeg har postet kjedelige innlegg. Likevel er lesertallene utrolig bra, noe jeg er veldig overrasket over. Hver dag da jeg har våknet har jeg bare utsatt bloggingen lenge. Rett og slett fordi jeg føler jeg ikke har bra nok innhold, og at jeg da heller kommer opp med noe i siste sekund. Jeg hater det, for jeg føler jeg har så mye mer å by på. Likevel klarer jeg ikke få det som jeg vil. 

  De gangene jeg reiser er jeg alltid skikkelig fornøyd med innholdet på bloggen. Jeg føler jeg blogger bra og bildene blir bra. I utlandet kan man ta bilder av så mye fint, men her i Oslo føler jeg bloggen min mangler både bilder og innhold. Det er ikke veldig motiverende å våkne som blogger og se at været er dårlig. Da får man ikke tatt bilder ute, og man får ikke gjort ting man eventuelt vil for bloggens skyld. Jeg har så lyst til å booke meg en tur kun på grunn av bloggen. Slik at jeg kan bli fornøyd igjen med det jeg legger ut selv. Likevel har jeg ikke tid til å reise nå, og da må jeg bare prøve å gjøre det beste ut av det. Neste år skal virkelig bli året for reising, og jeg har allerede planlagt et par turer. 

  Jeg må likevel takke dere fine lesere som klikker dere inn uansett. Jeg føler nesten jeg har skuffet dere de siste ukene, selvom kommentarene ikke sier det. Dere skriver så mye fint til meg, og dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det. Jeg er i en periode nå hvor jeg har utrolig mye å gjøre, og det er dager jeg så vidt har tid til å spise. I går satt jeg og gråt foran Isabelle og Aleks, og det var fordi jeg var redd jeg ikke skulle få til alt jeg skulle denne uken. Jeg har tatt på meg for mye, og det er vanskelig når jeg spiller inn til et program, når jeg skal lage to videoer i uken, prøve å få til tre innlegg hver dag, har avtaler med annonsører og i tillegg vil ha tid til litt fritid. Jeg hater å skuffe meg selv, og ikke minst skuffe andre. Det at jeg begynte å gråte over det i går skremte meg. Jeg elsker jo å blogge, og jeg er så heldig som får drive med dette! Jeg må likevel huske at jeg bare er et menneske, og at jeg ikke klarer å gjøre ti ting på en gang. Ingen klarer det, og det må jeg huske på selv også. Jeg må lytte mer til kroppen min, for om jeg skal være helt ærlig med dere nå er jeg redd for å gå på en smell. Rett og slett fordi jeg har ti baller i luften hele tiden, og jeg føler jeg skuffer meg selv og folk rundt meg om jeg ikke får til alt. 

  Nå skal det bli skjerpings her på bloggen, og jeg skal virkelig fokusere mye mer på bra innhold her. Jeg vil ikke poste ting jeg ikke er fornøyd med, og det har jeg gjort i det siste. Om noen av dere har noen bloggtips er det bare å legge igjen en kommentar♡ Og igjen, tusen takk for at dere er så snille med meg. Jeg var virkelig de beste leserne i hele verden, og det å lese kommentarfeltet mitt får meg alltid til å smile. Selvom jeg føler jeg har en dårlig bloggdag er det fine ord å finne her på bloggen. Dere er best♡


  25.10.2017 - 12:13

  NY VIDEO- TRY NOT TO LAUHG

  Hei dere!

  Onsdag og endelig tid for ny video igjen. Jeg vet jeg ofte sier om videoer at det er den morsomste vi har spilt inn, men nå sier jeg det igjen. Denne var så morsom å spille inn, og herregud så mye vi lo da vi redigerte den. Altså lampa fløy av veggen, jeg ble slått til av Isabelle og begge satt igjen klissvåte. Oi, det hørtes veldig feil ut, men dere skjønner det så fort dere ser videoen. Petter ble også med i videoen, og han har skaffet seg Youtubekanal han også. Dere finner kanalen hans i infoboksen under videoen. 

  Om dere liker videoen så kan dere gjerne gi oss en tommel opp! Jeg må også si TUSEN TAKK for 45.000 abonnenter♡♡♡ Det er jo helt sykt! Nå nærmer vi oss 50.000, og vi har allerede planlagt giveaway + en syk 50.000 spesial. Om dere vil hjelpe oss til 50.000 finner dere kanalen vår HER

   

  dsii9Jlkw-E


   

   


  24.10.2017 - 20:28

  Bilder fra min fjortisperiode- DEL 2

  Hey!

  Siden mitt forrige innlegg der jeg viste dere mine fjortisbilder ble så godt tatt i mot, tenkte jeg å kjøre på med det nok en gang. Jeg synes egentlig det er ganske flaut å dele disse bildene fordi de ligger i en sperret mappe på Facebook, noe som vil si at jeg ikke vil at folk skal se disse bildene lenger. Likevel tenkte jeg nå å vise dere fler bilder fra min fjortisperiode, og jeg må bare beklage for hvor klein jeg var på disse bildene. Takk Gud for at puberteten kom, haha!

  Her var jeg på Vålerengakamp, og jeg tror mest jeg var der for å se på guttene. Jeg har aldri vært noe interessert i fotball, så jeg klarer ikke skjønne hvorfor det sto VIF i panna mi. Det å male på seg et kattefjes var også veldig inn på denne tiden som dere ser. Pent!

  Dette bilde er tull, sånn at ingen tror jeg gikk som dette. Her skulle venninnen min og jeg sminke oss som fjortiser, og dette ble resultatet. Jeg var liksom ikke nok fjortis fra før av, hehe!

  Altså, hva??? Her hadde jeg skrevet på bilde at en venninne hadde låst meg fast i dette håndjernet. 14 år gamle meg måtte selvfølgelig poste et bilde med håndjernet i munnen. Herregud, hva drev jeg med.. 

  Dette brukte jeg som profilbilde på Facebook, og dette var jeg ekstremt fornøyd med på denne tiden. Jeg kan ikke helst skjønne hvorfor, for smilet mitt var jo bare merkelig? 

  Her var jeg på Kielbåten med en venninne, og vi hadde tidenes photoshoot med webcameraet på pcen. Vi sto med hårføneren på flere bilder siden vi ville at håret skulle flagre. Duckface var jeg også veldig glad i på denne tiden. 

  Modellen, haha! Jeg husker på denne tiden var Formspring inn, og da jeg la ut dette bilde fikk jeg masse i inboksen min om at jeg så ut som en modell. Det ga meg selvfølgelig tidenes selvtillit, men nå begynner jeg å lure på om alle disse menneskene tulla. Dette bilde var jo absolutt ikke fint, haha!

  Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si om dette bilde en gang. Jeg synes tydeligvis det var fint da, i og med at det lå på Facebook. 

  Her var jeg mye yngre enn bildene over, og her hadde jeg null bryn. Jeg synes selv jeg er ganske søt på dette bilde da, veldig uskyldig hvertfall. 

  Dette var fra 2012, og jeg har ikke forandret meg så mye når jeg ser på dette bilde. Dette er fem år siden, men forvandlingen på akkurat dette bilde har ikke vært stor. 

  Håper dere likte innlegget♡ Beklager for elendig blogging de siste dagene forresten. Jeg er snart tilbake for fullt igjen! 

   


  24.10.2017 - 19:29

  Hvorfor følger en kameramann meg?

  Annonse

  Hei dere!

  De siste dagene har dere kanskje sett litt mikrofoner i bildene mine, eller kanskje til og med en kameramann. Jeg skjønner at mange lurer på hvorfor, og jeg skulle gjerne fortalt dere alt. Greia er at jeg er med å spille inn til et nytt program nå. Jeg kan ikke si hva slags program dette er, annet enn at det kommer til å bli veldig gøy for dere å se. Jeg synes hvertfall det er kjempemorsomt, og nå får dere kanskje se litt nye sider av meg. Det er heller ikke så alt for lenge til dette kommer ut, så dere får snart se alt sammen. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg kan jo fortelle litt om dagen min, for i dag har jeg blant annet hatt kjøretime. Jeg kjører med Best Trafikkskole, og i dag kjørte jeg for første gang i regn. Jeg har aldri kjørt i regnet før, og det var faktisk skikkelig skummelt. Mye vanskeligere enn hva jeg hadde trodd, og det var helt umulig å se langt frem. Selvom det var veldig vanskelig er det bra jeg får prøvd det, for den dagen jeg får lappen kan jeg ikke la bilen stå fordi det regner. Vi satt også opp glattkjøring i dag, og det har jeg litt blandede følelser for. Mange sier det er gøy, mens mange andre sier det er skummelt. Jeg krysser fingrene og håper på det beste, for jeg er ganske stresset over at den bilen kommer til å stå opp ned. 

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, for det merker jeg trengs. Det er fullt kjør hele tiden, og det merkes på kroppen nå. Vi blogges♡

   


  23.10.2017 - 17:34

  NY PÅ HÅRET

  ANNONSE

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en liten jentedag med Rebecca, og vi har blant annet vært hos frisøren. Vi begge går til Hendrix Hair, så da tenkte vi at vi kunne dra dit samtidig. Vi har derfor fått fikset på extensionet og fått håret litt kaldere. Mitt var så gult nå, så det var deilig å få det kaldere igjen. Jeg prøver å kutte ned på å bruke lillashampo, for det sliter så sinnsykt på håret mitt. Likevel elsker jeg lillashampo, så jeg har et skikkelig problem der. Nå derimot har jeg vært noen uker uten, og det synes på håret mitt for og si det sånn. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes dere? Jeg er kjempefornøyd som vanlig, og jeg elsker fargen håret mitt har nå. I tillegg er jeg så fornøyd med extensions, og i sta da vi tok det ut fikk jeg sjokk over hvor tynt håret mitt faktisk var. Jeg elsker at krøllene blir så fine med litt ekstra løshår, så jeg kommer helt klart til å ha det i en god stund til. Jeg vurdere faktisk etterhvert å gå litt bort fra det blonde om litt. Eller ikke helt bort, men kanskje ha balayage. Jeg synes det er så fint, og spesielt nå da vi nærmer oss vinter. Jeg får se om jeg tør etterhvert, men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med fargen!

   


  23.10.2017 - 16:46

  Bilder av lillesøsteren min♡

  Hei dere!

  Jeg har fått veldig mange spørsmål etter i går om den lille babyen, og derfor tenker jeg nå å fortelle litt. Først og fremst kan jeg jo fortelle at pappa har fått barn med kjæresten sin, så det er altså ikke min mamma og pappa som har fått barn sammen. Kjæresten til pappa er en del yngre enn han, og hun har ingen barn fra før av. Jeg synes det er veldig koselig med en liten bebis i familien, og jeg er glad for at de har fått barn sammen. Babyen skal hete Cornelia, og jeg synes det navnet er så fint! 

  Dere ville også se bilder av Cornelia, så da skal jeg dele noen med dere nå. Jeg synes hun er så nydelig♡ Det var så merkelig å holde henne i går, for hun er virkelig bitteliten. Hun var masse våken, og hun lå mye og bare stirret på oss. Jeg ble helt forelsket i den lille babyen, og jeg gleder meg så mye til å se Cornelia vokse opp. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så søt♡ Lille bebisen!

   

   


  22.10.2017 - 18:55

  VLOGG- BLI MED OSS PÅ FØRVISNING TIL HAPPY DEATH DAY

  ANNONSE

  Heei!

  Som tidligere nevnt i dag var vi på førvisningen til Happy Death Day. Vi vlogget denne dagen, og derfor tenkte jeg å vise dere det nå. Vi koste oss masse, og de hadde fikset så fint til oss. I tillegg var filmen som sagt SINNSYKT bra! Altså dere må nesten se den for å skjønne hvor bra den er. Dere finner link til billettsalget HER

  Håper dere liker videoen, og om dere gjør kan dere gjerne gi vloggen en tommel opp. Dere finner også kanalen vår HER om dere vi abonnere på den♡

  UIrcMcWmj8M


   


  22.10.2017 - 16:39

  HAPPY DEATH DAY- Hva ville du gjort om du ble drept hver dag?

  ANNONSE

  Hei dere!

  Her om dagen var jeg så heldig og bli bedt på en førvisning av filmen Happy Death Day. Jeg skal innrømme og si jeg var ganske skeptisk før filmen startet, rett og slett fordi jeg er livredd for skrekkfilmer. Likevel liker jeg å se skrekkfilmer, men jeg angrer ganske fort de kveldene jeg legger meg alene. Selvom jeg gruet meg litt, gledet jeg meg også. Jeg hadde nemlig hørt at denne filmen skulle være en morsom skrekkfilm, og det har jeg faktisk aldri sett noe av tidligere. En veldig spent Martine gikk derfor for å se filmen.

  Filmen handlet om en jente som blir drept. Ikke bare en gang, men flere ganger. Hver gang hun blir drept må hun oppleve dagen på nytt. Hun opplever altså den samme dagen om og om igjen, og hver kveld på den dagen blir hun drept. Den eneste muligheten til at hun kommer seg ut av den onde sirkelen er ved at hun finner ut hvem som har drept henne og hvorfor. 

  Okei, la meg gå rett på sak. Denne filmen var FANTASTISK! Jeg kan ikke huske sist jeg så en så bra film, og det mener jeg. Happy Death Day var både skummel, morsom, trist og spennende. Den var aldri kjedelig, og jeg satt med øynene klistret til skjermen hele tiden. Vi var jo så heldig at vi fikk vår egen kinosal, og jeg skal love dere vi snakket mye sammen om hva vi trodde skulle skje videre. Jeg ble så dratt inn i filmen, og jeg trodde hele tiden jeg hadde funnet ut hva som skulle skje, men der tok jeg veldig feil. I løpet av denne filmen lo jeg mye, jeg var nære på å gråte av en trist scene og jeg skreik fordi jeg skvatt. Denne filmen har seriøst alt jeg ser etter i en bra film, og det tror jeg Isabelle og Aleksander også var enig i. Happy Death Day har nok blitt min nye favoritt- skrekkfilm, og det er fordi den var så sykt morsom også. Jeg synes de hadde klart å finne en perfekt balanse mellom skrekk og humor, og det var akkurat det jeg håpet på. 

  Denne filmen kommer på kino den 27. Oktober, og det er absolutt ikke lenge til. Derfor kan dere sikre dere billetter ved å bestille HER. Jeg tror faktisk jeg skal bestille meg nye billetter bare for å se den en gang til, for jeg likte den skikkelig godt.

  Isabelle og jeg vlogget på denne førvisningen, og vloggen kommer ut allerede senere i dag. Dere finner youtubekanalen vår HER. I tillegg bør dere følge med på Instagram, for på tirsdag skal jeg trekke ut en vinner som får to billetter til denne filmen. På instagram heter jeg Martinelunde, så det er bare å følge med♡ 


  22.10.2017 - 16:33

  JEG HAR FÅTT EN LILLESØSTER♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Beklager for veldig dårlig oppdatering her på bloggen i går, men jeg har en alt for bra grunn. I går fikk jeg en liten lillesøster♡ Åh, det føles helt rart og si det! Jeg gikk seriøst hele dagen i går og ventet på en telefon fra pappa om at hun skulle komme, men herregud så lang tid det tok. Jeg tror pappa og jeg sendte rundt 200 meldinger til hverandre i går, for jeg var så spent. Nå har vi ventet på henne i ni måneder, og det føltes helt uvirkelig da jeg fikk tilsendt bilder av henne i går. Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så bildene, for hun er så utrolig søt. Jeg er skikkelig glad nå, og jeg gleder meg masse til å møte henne. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Broren min og jeg skal straks dra for å besøke henne på sykehuset, og jeg er så spent. Jeg gleder meg til å holde henne, og jeg gleder meg til å lukte på henne. Veldig spesielt, men babyer lukter så godt. Haha! Det blir så koselig når de får ta henne med hjem, og jeg gleder meg til å tilbringe mye tid hjemme hos pappa fremover. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes det er så utrolig fascinerende med graviditeten. Bare det at man går med et annet liv inni seg, og at det går fra å være et lite frø til å bli et menneske. Etter ni måneder er den ferdig til å komme ut, og da får man endelig holde og se noe man har laget. Tenk dere den følelsen å skulle bli mamma og pappa, det må jo være helt fantastisk. Det må være en så spesiell periode, og jeg gleder meg faktisk sinnsykt mye til det er min tur. Selvom det er lenge til går jeg og gleder meg til den dagen. En av mine største drømmer er å skulle få barn, og jeg skulle helst spolt noen år frem i tid bare for å se hvordan det er. Det er egentlig litt skummelt å skulle få en lillesøster i en så voksen alder som det jeg er nå. Enten blir jeg skikkelig verpesjuk og får lyst på barn NÅ, eller kanskje det funker som tidenes prevensjon. Neida, nå gleder jeg meg til å møte den lille jenta♡ Hun er så nydelig! 

   


  21.10.2017 - 15:33

  Spontan kveld ut på byen- NRJ Awards

  Hei dere!

  I går hadde jeg planer om å ta en rolig kveld hjemme, men det skjedde ikke. En rolig kveld ute derimot stemmer. Haha! Jeg hadde ikke planer om å dra ut i går, men etter litt overtaling fra Rebecca ble jeg med. Jeg var der absolutt ikke lenge, og etter en time satt jeg i en taxi hjem. Jeg merket at jeg trengte en kveld hjemme, og da er det bare å lytte til kroppen. Likevel var det gøy så lenge jeg var der, og jeg møtte masse mennesker jeg ikke hadde sett på en stund. I tillegg måtte vi så klart ta en haug av bilder foran bildeveggen, så her kommer de. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Fine jenter♡

  Nå skal Rebecca og jeg en tur ut på shopping, og jeg gleder meg! Egentlig går jeg bare og venter på å fortelle dere noe, men tydeligvis skal det ta så sykt lang tid før jeg kan det. Jaja, jeg forteller det om ikke lenge. Vi bloggeeees♡


  20.10.2017 - 20:40

  Ukens spørsmål 28♡

  Heey!

  Endelig fredag og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på♡

  Når og hvor lenge hadde du vippeextensions? Jeg tok vippeextension da jeg var 19, og jeg hadde det vel i et halvt år. Jeg likte det veldig godt i starten, men så begynte jeg bare å irritere meg mer og mer over det. Jeg synes det var kjempefint, men jeg hatet det å hele tiden skulle se sminket ut. Jeg elsker å gå uten sminke, og ikke minst kunne gni meg i øynene. Det kunne jeg ikke med vippeextension. I tillegg fikk jeg saltvann i øynene da jeg var på ferie, og det var så vondt. Jeg kunne ikke gni meg i øynene da, og jeg trodde øynene mine seriøst skulle falle ut. Jeg har hatt vipper en gang i ettertid også, for kanskje ett og et halvt år siden, men det endte med at jeg dro de av selv fordi jeg ikke klarer å ha det på. Veldig smart, for da dro jeg av mine egne vipper også.. 

  Får Aleks betalt for å hjelpe deg med bloggen? Nei, det gjør han ikke. Jeg føler Aleks og jeg hjelper hverandre like mye, for jeg hjelper han mye med videoer og bilder til Instagram. Om jeg føler han har hjulpet meg veldig mye en periode pleier jeg heller å overraske han med noe. Sist for eksempel tok jeg han med på massasje, men penger får han ikke. 

  Angrer du på at du ble sammen med Aleksander? Nei, om jeg hadde angret hadde jeg gjort det slutt. Jeg har det kjempefint med Aleksander, og jeg kan ikke se for meg å være uten han. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan får du emoji på Snapchaten din? Den diamanten? Jeg fikk en mail fra noen fra Snapchat som sa at de skulle verifisere (vet ikke om det er det det heter??) brukeren min. Og etter noen dager fikk jeg en emoji bak navnet mitt. 

  Trener du? Nei, det gjør jeg ikke. Jeg gidder ikke en gang å skrive her nå at jeg skal komme meg på trening, for det skjer jo aldri. Haha, jeg er så slapp på det området der..

  Hvordan ser du for deg fremtiden? Jeg håper jeg kan fortsette å jobbe med noe jeg elsker, for det synes jeg er utrolig viktig. Jeg håper jeg fortsatt er sammen med Aleksander, og at vi en eller annen gang får barn. Jeg vil kjøpe hus og jeg vil egentlig bare ha det bra. Jeg ser ikke for meg noe sykt i fremtiden, men så lenge jeg er med Aleksander og får noen barn etterhvert er jeg fornøyd. 

  Har du noen fødselsmerker eller pigmentflekker? Ja, og det har jeg aldri skrevet her før. Jeg har et fødselsmerke bak på låret. Jeg hatet det før da jeg var yngre, men nå tenker jeg ikke en gang over at det er der. 

  Skal du fortsette å bo i Oslo eller flytter du til Bergen? Jeg skal fortsette å bo i Oslo hvertfall noen år til. Jeg har veldig lyst til å flytte til Bergen nå, men da hadde det blitt alt for mange turer til Oslo. Jeg tenker derfor at jeg må bli boende i Oslo noen år til, og kanskje jeg flytter til Bergen etterhvert. 

  Når begynte du med sminke? Jeg tror jeg begynte med litt mascara fast i niende klasse, også begynte jeg vel med foundation og alt annet i tiende ellernoe. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan tjener man penger på sosiale medier? Man tjener penger på annonse innleggene og om man legger ut linker som leserne kjøper gjennom. Jeg tjener mest på annonse om noen skulle lure på det. Da avtaler man en pris med annonsørene, så gjør man jobben og etter det mottar man pengene. 

  Synes du at Isabelle bruker for mye sminke? Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg så mye om hvor sminke andre mennesker bruker? La folk bruke så mye sminke de vil, for det har jo ikke noe å si for deg. Isabelle er kjempeflink med sminke, og hun bruker ikke mer enn mange andre. 

  Kan du legge ut bilde av hvordan puppene dine var før silikonen? Ja, det ligger under her nå. Jeg vil egentlig ikke ha så mye silikonsnakk på denne bloggen, men dette spørsmålet kommer inn alt for ofte. Derfor slenger jeg med et bilde under her nå!

  Hvilken hunderase vil du ha? Jeg er fortsatt veldig usikker. Vi vil jo som sagt ha en liten hund, og det viktigste er at Aleks ikke reagerer på den. Derfor er pomeranian en rase jeg vurderer, selvom jeg har hatt dårlige opplevelser med det tidligere. Om jeg skal gå for en pomeranian skal jeg være hundre prosent sikker på oppdretteren før jeg kjøper derfra. 

  Hvordan gikk det med migrenen etter botox? Har det funket? Det er nesten litt sykt, men jeg hadde hodepine eller migrene minst 4 ganger i uken før. Nå etter jeg tok botox har jeg kun hatt vondt i hodet to ganger i ettertid. Det er så deilig å slippe den hodepinen, så for meg har det funket veldig!

  Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel? Det er noe jeg har hatt lyst til siden første sesongen gikk på TV. Jeg hadde da sittet som tolvåring og sagt til mamma at når jeg ble gammel nok skulle jeg være med der. Åtte år senere kunne jeg endelig melde meg på, og heldigvis kom jeg med. Jeg har alltid synes Paradise Hotel har vært kjempemorsomt å se på, og det virket deilig å tilbringe noen måneder i Mexico. I tillegg var jeg lei av hverdagen her hjemme, og da bare meldte jeg meg på. Jeg angrer ikke et sekund, og jeg misunner dere som er så heldige og få dra ned neste år! 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar♡ Vi blogges, og imorgen kan jeg muligens fortelle dere om noe veldig morsomt! 

   


  20.10.2017 - 18:55

  Det er viktig å unne seg selv noe fint i blant

  Hei dere!

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra en veldig slitsom tur på Clas Ohlson. Det er ikke bare bare når seks personer løper rundt, og man ikke har noe som helst kontroll. Så vi brukte vel tre timer der inne før vi til slutt kom oss hjem. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Aleksander skal komme med sushi til meg. Jeg er så sinnsykt sulten, så det blir veldig godt med mat nå. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ellers hadde jeg skikkelig lyst til å dra på shopping i dag. Det er en ting jeg har ønsket meg veldig lenge, men jeg har utsatt det flere ganger. Nå derimot har jeg hatt så mye å gjøre de siste dagene, så nå skal jeg unne meg dette. De gangene jeg har jobbet hardt og hatt mye å gjøre unner jeg meg selv en ting jeg har ønsket meg lenge. De siste dagene har vært veldig hektiske og jeg har tatt på meg alt for mye. Det er flere ganger jeg nesten har gitt opp, fordi jeg har tenkt at jeg ikke har sjans til å rekke det. Likevel tok jeg meg sammen, og fikk til det jeg skulle. Jeg bruker veldig sjeldent penger på shopping, og det er fordi jeg sparer det meste av pengene mine. Derfor skal jeg slå meg litt løs imorgen!  Dessverre ble det ikke tid til shopping i dag, men imorgen har Rebecca og jeg planlagt en shoppingtur. Da skal jeg endelig unne meg noe veldig fint! 

  Nå skal jeg gjøre noe jeg gleder meg til å fortelle dere om enten imorgen eller søndag. Yey, gleder meg så mye♡♡  Forresten kan dere komme med spørsmål til ukens spørsmål i kommentarfeltet!

   


  20.10.2017 - 13:37

  En helt syk rabattkode på Nelly, fra meg til verdens beste lesere♡

  ANNONSE

  Heey!

  Nå har jeg fikset en helt syk rabattkode til dere, som gir dere 15% 20%(!!) på salget hos Nelly. Dere får altså rabatter på selve salget. Det betyr at dere kan få en haug av kjempebillige klær, og det gjelder å være rask for her forsvinner ting fort. Jeg har derfor funnet frem mine favoritter, og blant annet tatt med noen ting jeg allerede har. Jeg har i tillegg skrevet på prisen som blir etter man har brukt rabattkoden. Så her er det masse superfine klær til en billig penge♡ Dere finner hele salget til Nelly HER!

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER 12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Jeg må også ta med dette vippeserumet, for det har jeg hørt så mye bra. om. Jeg har skikkelig lyst til å teste det, for jeg har ikke så alt for lange vipper. Jeg har sett flere som har brukt dette og resultatet er helt sykt. De får svarte og lange vipper! Dette kan man også bruke om man har vippeextension, og det vil jeg virkelig anbefale. Vippeextension sliter utrolig mye på vippene, men man kan gjøre de sterkere igjen ved å påføre dette. Mine vipper ble ødelagte etter vippeextension, men vippeserum reddet vippene mine. Jeg brukte vippeserum før, og vippene mine har aldri sett finere ut. Derfor er jeg veldig spent på denne, for etter hva jeg har hørt og sett tror jeg at jeg sier hadebra til falske vipper etter denne. Dere finner vippeserumet HER. Dette koster kun 169kr nå om man bruker rabattkoden. Sykt eller hva? 

  RABATTKODEN ER: 20OFF

  Den gir dere 15% 20% avslag på alle salgsvarer hos NELLY. Dere finner hele salget HER

   


  19.10.2017 - 17:32

  NY VIDEO- VI TESTER SJOKOLADEPIZZA + STORYTIME

  Hei dere!

  I går ble det dessverre ikke en ny video, fordi vi begge hadde så sinnsykt mye å gjøre. Jeg er midt i en innspillingsperiode, og det tar litt tid. Derfor fikk vi ikke møttes før i går, og da ble det alt for dårlig tid å skulle redigere en video. Derfor slår vi heller til med en i dag, og det er en video som er veldig etterspurt. Vi har fått så mange spørsmål om å teste sjokoladepizzaen, og i går gjorde vi det endelig. Vi slang også med en liten storytime i videoen, og den handler om nøtteallergien til Isabelle. 

  Om dere vil abonnere på kanalen vår blir vi utrolig glad♡ Den finner dere HER. Det er helt gratis, og da kan dere også få varsel hver gang vi poster en ny video. Da får dere blant annet se videoene våre før de blir lagt ut her på bloggen. Ellers håper jeg dere liker videoen, og om dere gjør det er det koselig med en tommel opp! 

  _TTe8Gu0RBs


   


   


   


  19.10.2017 - 12:20

  Fra private meldinger- Samtale mellom Petter og meg i 2013

  Hei dere!

  Haha, nå skal jeg vise dere noe skikkelig morsomt. Bare for å si det først så synes Petter det er greit at jeg legger ut dette, om ikke hadde jeg ikke gjort det. Det har seg nemlig sånn at Petter og jeg hadde en samtale på Facebook allerede i 2013, altså fire år før vi møttes inne på Paradise Hotel. Da vi kom hjem var Petter hos meg, og det første han spurte om var om han kunne låne telefonen min litt. Jeg skjønte ikke helt hvorfor, men lot han likevel låne den. Etter litt fikk jeg vite hvorfor, og det var fordi han skulle slette samtalen vår på Facebook. Jeg skjønte ikke hvorfor han skulle slette den, men så fikk jeg forklaringen. Han hadde nemlig sendt meg en HAUG av meldinger, og i en periode hadde han en enveissamtale med seg. Jeg hadde selvfølgelig svart på noen av meldingene, så de skal dere få se nå.

  Haha, for det første må jeg le av hvor care jeg var. Han spør meg om ting og jeg svarer med "Hvem er du egentlig?". Haha, herregud! Og stakar Petter da, som hadde ødelagt håndleddet og får det svaret av meg. "Oj, uffda! God bedring :)".. Haha!

  Haha, denne samtalen er morsom! "Haha, du kjenner meg ikke en gang, så ikke blir skuffet". Hva er det å svare?? Og når han spør om vi skal dra på Tryvann sammen får han svaret "Hm.. Ja". Stakar Pettern♡

  Han spør om jeg kan komme, og han får selvfølgelig verdens mest care svar tilbake. "Hehe, joda", altså hvorfor virket jeg så frekk? Bare det at han spør om noe og får som svar "Vet ikke".Jeg blir nesten litt flau av disse samtalene jeg også, selvom jeg tror Petter har det hakket verre med at disse samtalene skal ut på nett. 

  På den meldingen der jeg svarer at det var veldig hyggelig hadde Petter skrevet en lang melding med så mye fint til meg. Det var veldig koselig da, men Petter vil ikke at den meldingen skal ut på nett og det forstår jeg. På denne tiden trente jeg faktisk også, sykt. Haha!

  Jeg håper dere synes dette var morsomt, for jeg skal innrømme at jeg lo meg ihjel av disse samtalene da jeg først så de. Det var så mye mer, men noen meldinger vil vi (Petter) ikke. Jeg blir litt flau jeg også over hvor sykt care jeg var, for det virket som jeg hadde null interesse av å snakke med Petter. Det var vel også sikkert sant på den tiden. Veldig morsomt at vi møttes fire år senere på Paradise Hotel, det hadde jeg aldri trodd i 2013. 

   

   


  18.10.2017 - 21:26

  Nye høstfavoritter♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Som dere sikkert vet er jeg over gjennomsnittet glad i sminke, og hver gang det kommer ut noe nytt er jeg helt i ekstase. For litt siden så jeg videoen til Jeffree Star og der fortalte han om det nye samarbeidet sitt med Manny MUA. Jeg tenkte med en gang at dette må jeg ha, og etter en time tikket det plutselig inn en melding der jeg fikk spørsmålet om å teste dette. Dere kan jo tenke dere selv til hva jeg svarte tilbake, og etter noen dager lå det i postkassen min. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  For det første ELSKER jeg designet. Jeg synes det er mye finere enn det orginale designet, for dette er i svart matt. Min favorittfarge♡ Selve bundelen som den kom i var dødskul, og jeg gledet meg selvfølgelig veldig til å teste. 

  Jeg tenkte først å vise dere highlighteren, for den er nydelig! Den heter Uranus og er en blanding av fersken og gull. Jeg elsket denne og som vanlig skuffer ikke highligterne fra Jeffree Star meg. En mer pigmentert highlighter skal man lete lenge etter. Om man elsker highlightere burde man absolutt investere i en fra Jeffree, for de er utrolig drøye i bruk og ikke minst skinner de helt sykt. Selve pakken er svær, og jeg tror nok jeg aldri kommer til å klare å bruke opp denne. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Den første Liquid Lipsticken jeg skal vise dere heter Daddy, og den er i en mørk brunfarge. Jeg elsker slike mørke farger, og denne var helt sykt fin! Dette må være den perfekte fargen nå mot høsten, og den ga meg en veldig høstfølelse. Konsistensen på disse er utrolig bra, og man kjenner nesten ikke at man har de på leppene. Det føles heller ikke tørt, og det er utrolig viktig. 

  Neste Liquid Lipstick heter I'M SHOOK, og herregud!! Dette er en ny favoritt hos meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri bruker ting på leppene i denne fargen, for den er jo så fin. Fargen er en rødaktig farge, og jeg synes denne var så kul. Denne skal jeg helt klart bruke masse fremover, for til nå DIGGER jeg den! 

  Jeg elsket denne bundelen, og jeg synes det er så kult at Jeffree Star samarbeidet med Manny MUA. De begge er to favoritter på Youtube, så jeg er veldig glad for at de har slått seg sammen for å lage dette. Jeg synes de har gjort en super jobb som vanlig, og jeg vet at det er mange fornøyde jenter der ute som har fått tak i dette. 

  Dere finner hele bundelen HER. Jeg har også fått en rabattkode til dere som gir 15% avslag på ditt kjøp av Jeffree Star hos Tanstore, men kun dersom man kjøper for over 500kr. Rabattkoden er: Martine15. 

  TanStore er forresten de eneste i Norge som selger Jeffree Star, hvertfall i følge Jeffree Star sine egne sider. Der står TanStore oppført som den eneste norske butikken som selger dette. Derfor er det helt trygt å handle dette gjennom Tanstore, og frakten er utrolig rask. Bestiller du det i dag har du det i løpet av noen få dager. Dere finner hele sortimentet av Jeffree Star hos TanStore HER


  hits