• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 23.09.2017 - 13:27

  Jeg ødela håret til Therese..

  Hei dere!

  I går tro jeg til Therese for å være litt med henne. Vi spiste og koste oss, og etter en stund bestemte vi oss for å bleke håret hennes. Veldig smart, spesielt når jeg ikke kan noe som helst av farging og bleking.

  Therese satt med fargen i så lenge det sto på pakningen, og da hun skulle skylle det ut kom vi begge med en super idé. Istedet for å bruke lillasjampoen som fulgte med, bestemte vi oss for å ta lillasjampoen fra Fudge. Alle som har brukt den fra Fudge vet hvor forsiktig man må være, for man kan ende opp med lilla hår... Therese hadde ikke i lillasjampoen lenge, men da hun dusjet hørte jeg et skrik fra badet. Jeg går inn, og håret hennes var HELT lilla.

  Jeg ba henne ta i vanlig sjampo og balsam, og da hun kom ut av dusjen fønte jeg håret hennes. Nå kommer resultatet:

  Det ble helt gult på toppen, lilla på midten og grått nederst. Heldigvis var ikke dette bare min feil, for vi ble jo enig om at Fudge var et bedre valg. Vi gjorde faktisk akkurat det samme med håret hennes for ett år siden, og da satt hun med Fudge i håret MYE lenger. Da ble håret hennes fint, men nå ser det helt grusomt ut. Jeg skal innrømme at vi fikk latterkrampe da vi så resultatet, for det ser jo ut som en skikkelig mislykket ombre.

  Therese skal til frisøren i dag, for og si det sånn. Og jeg legger frisørkarrieren på hylla!


  22.09.2017 - 18:22

  Ukens spørsmål 24

  Heei!

  Yey, endelig fredag og helg♡ Det betyr ukens spørsmål på bloggen min, og det er faktisk et av mine favorittinnlegg som jeg skriver. Jeg spør ofte etter spørsmål på Snapchat, så dere kan legge meg til der om dere har noen spørsmål. Der heter jeg Martineluunde, og jeg åpner alltid snappen min en liten periode på fredager. 

  Hvor mye veide du før og etter Paradise Hotel? Jeg veide det samme da jeg sjekket inn og ut av hotellet. Jeg har egentlig vært på den samme vekten i flere år, så jeg gikk ikke opp noe i Mexico. Nå derimot har jeg faktisk gått ned noen kilo i det siste, og det har ikke vært meningen. Jeg aner ikke hvorfor, men det kan være litt med at jeg har mye å gjøre, og glemmer bort å spise. Det er absolutt ikke bra.. 

  Når kommer det ny video på Aleksander sin kanal? Han har filmet en skikkelig drøy video til dere, og jeg vil egentlig ikke at han skal poste den. Haha! Han kommer vel til å poste den uansett tipper jeg, så den er nok ute om noen dager. 

  Hvor er den røde toppen fra? Den er Sofie sin, og den er fra undertøysavdelingen på H&M. Så fin!

  Hva var det siste du sa til Aleksander før du reiste fra han i Mexico? Det husker jeg ikke, men det var nok sikkert noe sånn som at jeg kom til å savne han. Jeg husker faktisk ikke så mye fra den dagen vi skulle dra hjem, for jeg var så sinnsykt sliten.

  Hvordan er forholdet ditt til Kevin i dag? Det er bra, men vi har ikke særlig kontakt. Sist jeg møtte han var på vorset før Findings, og det var veldig hyggelig! Er alltid veldig koselig når jeg møter han, selvom det ikke er ofte. 

  Hvor er øredobbene fra? De er fra H&M, og er ganske billige. Jeg har så lyst på disse i flere farger, for jeg synes de er så fine og passer til alt!

  Hva skal lillesøsteren din hete? Og når er terminen? Jeg vil ikke si navnet her riktig enda, men navnet er kjempefint. Terminen er 20. oktober, så det er ikke så alt for lenge igjen♡

  Hvordan er det å blogge og være youtuber? Blir du sliten? Jeg elsker at jeg kan leve av sosiale medier, og det er kjempegøy! Jeg skal likevel innrømme at det er krevende, og noen dager blir jeg utslitt. Jeg vil si at det er et ganske stort press å være blogger, for alle skal ha en mening om deg, de setter krav til deg og man får høre det om noe er feil. Mange tenker nok at blogging ikke er slitsomt i det hele tatt, men jo det kan være det. Jeg elsker likevel å blogge og drive med youtube, men som alle andre han man kjipe dager på "jobb". 

  Vil du endre noe mer på kroppen din eller utseende? Nei, det har jeg ikke lyst til. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut nå, og om det er noe som skal endres, så blir det ved hjelp av trening. Jeg skulle gjerne hatt litt mer muskler, men det er ikke noe jeg stresser med. 

  Fikk du vite at du skulle vinne Paradise før du reiste til Mexico? Haha, nei. Da tror jeg det hadde vært veldig kjedelig for meg om jeg skulle spilt, men likevel visst at jeg skulle vinne. Jeg tror nok ingen visste hvem som skulle vinne, før faktisk finalen var og folk begynte å stelle seg bak finalaparene. 

  Hvor mange har du hatt sex med? Det vil jeg ikke skrive på bloggen, men det er ikke mange. 

  Hva synes du om at 14 åringer drikker alkohol? Og når begynte du å drikke? Folk skal få gjøre hva man vil, men jeg tror nok det er en grunn til at det er 18 årsgrense på alkohol. Jeg vil ikke anbefale så unge mennesker å drikke, og selv ventet jeg til jeg var 18. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Når gråt du sist? Det var for to dager siden. Aleksander klarte å kaste snusboksen sin i leppa mi, og det var så vondt. Leppa mi hovnet opp, og nå har jeg et kutt på innsiden av munnen. Jeg begynte da å gråte, for det var faktisk sinnsykt vondt.. 

  Har du noen gang sendt nakenbilder? Nei, og det er jeg så utrolig glad for! 

  Du har jo veldig tydelig sminke i ansiktet, unntatt øyne og bryn. Men men, syns du er penere uten sminke uansett:) Om fuktighetskrem gjelder som sminke, så oki. Haha! Hvorfor skulle jeg løyet om at jeg er sminkefri på et bilde? Jeg var med både Aleks og Cassie den dagen, og jeg tror nok begge kan fortelle dere som diskuterer dette i kommentarfeltet at jeg var sminkefri. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du gravid? Haha, jeg får dette spørsmålet daglig. Jeg er ikke gravid, og om jeg en dag blir det skal dere få vite om det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar!

   

   

   

   


  22.09.2017 - 15:48

  En av mine morsomste kvelder på lenge + bildedryss

  Hei dere!

  I går hadde jeg det så utrolig gøy, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så morsomt. Planen var egentlig å dra på Max Factor eventet, også skulle Aleks hente meg. Vel, det skjedde ikke. Etter en liten stund hadde vi giret hverandre opp til å dra ut etter eventet, og det angrer jeg absolutt ikke på i dag.

  Da vi kom til eventet ble vi møtt av en dødsfin suite med utsikt over hele byen. Suiten var utrolig fint pyntet med kroner og gullballonger overalt. I tillegg var det en del snacks der, og noen muffins som jeg allerede savner. Det var så fint og Splay vet virkelig hvordan de skal arrangere et event (utviklet seg til en fest da, haha!). Eventet vi var på var for den nye mascaraen som Isabelle og jeg allerede har testet i en video. Den heter Lash Crown og har allerede blitt en favoritt hos meg! Jeg koste meg så mye på eventet, og jeg ble kjent med en del nye mennesker♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  De muffinsene var så gode! Har tenkt på de i hele dag, haha.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Dette må jo være den perfekte bloggleiligheten. Hadde ikke sagt nei takk til å bo her!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  ♡♡♡

  Som sagt dro vi en gjeng ut på byen senere. Jeg er så glad for at vi gjorde det, for jeg kan ikke huske jeg hadde det så gøy. Vi møtte mange venner ute på byen også, og vi koste oss masse. Det endte med at Sofie og jeg gikk rundt og ga borddanser... Altså?? Vi gikk fra bord til bord, og spurte om de hadde bestilt borddans. Om de sa ja, da sto vi og danset som to gærninger. Herregud, som jeg lo! Ellers var Sofie og jeg også stjernene av dansegulvet, eller det vil jeg selv påstå da. Tror ikke de andre på dansegulvet var så enig i det, haha! Etter en stund kom også Aleks, og etter litt var vi alle mest gira på nattmat. 

  I dag er formen på topp, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ut i går. Jeg er veldig heldig som aldri blir dårlig etter en tur på byen, så jeg føler meg tipptopp! Nå skal jeg spise, også skal jeg møte Therese senere. Vi skal bare slappe av hos henne, også spise sammen. Yey!

   


  21.09.2017 - 14:22

  Jeg betaler ikke 10.000kr igjen..

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig bra, og jeg skal straks komme meg i dusjen. I dag skal jeg på et event med noen andre venner, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal være der klokken 6, men jeg tenker det er smart av meg å fikse meg nå. Jeg er ekstremt surrete, og jeg tar ofte pauser mens jeg sminker meg. Derfor er jeg nesten alltid for sen til ting, men nå skal jeg starte tidlig. Jeg aner heller ikke hva jeg skal ha på meg, så det må jeg finne ut av kjapt!

  I går dro jeg forresten ikke på legevakten likevel. Plutselig føltes magen min mye bedre, og da tenkte vi å utsette det til litt senere på dagen om jeg skulle få vondt igjen. Heldigvis fikk jeg ikke tilbake smertene, og jeg følte meg mye bedre! Vi dro derfor og spiste på Bølgen der en venninne av meg jobber. Jeg har aldri spist noe der før, men gud så god maten der var. Jeg ble skikkelig overrasket, så dit skal jeg helt klart dra fremover. Ellers må jeg si at jeg er veldig glad i høsten. Det var skikkelig deilig å gå litt ute i går, og fargene ute er jo så fine!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg kan legge ut bilder uten sminke, og jeg gjør det egentlig alt for ofte. Er det sånn at jeg må skrive at jeg er sminkefri hver gang jeg legger ut sminkefrie bilder? Isåfall, SMINKEFRIIII!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Forresten, jeg må bare spørre dere om noe! Jeg har et problem med alle Iphonene jeg har hatt, og det er at de plutselig klikker. Det mest spesielle er at de blir tregere og henger seg opp akkurat den tiden før det lanseres en ny Iphone. Jeg har opplevd dette flere ganger med Iphonene mine, og jeg synes det er veldig merkelig. Jeg må derfor alltid kjøpe meg en ny telefon fordi min ikke vil samarbeide. Nå er det tid for ny Iphone i butikk, og hva skjer? Min henger seg opp, hopper ut av appene, kameraet både på Snapchat og vanlig funker ikke i blant osv. Dette er så irriterende, og jeg føler nesten Apple gjør dette med vilje? Er bare så rart at dette alltid skjer når det kommer nye Iphoner. 

  Jeg vet at mange kommer til å si at jeg må oppdatere telefonen min, men jeg har gjort det. Jeg vil virkelig ikke bruke så mye penger på en telefon igjen, for jeg har ikke hatt min i ett år en gang.. Jeg har et veldig elsk hat forhold til Iphone, men jeg ender alltid opp med å kjøpe det likevel. Om noen vet hva det her kan være, så legg gjerne igjen en kommentar. Skjer dette kanskje med fler også rett før en ny Iphone kommer ut? 


  20.09.2017 - 20:35

  NY VIDEO- FUNKER DETTE??

  Hey!

  Endelig onsdag og tid for ny video på youtubekanalen til Isabelle og meg igjen. Denne gangen tester vi en klut som skal fjerne sminken med kun vann. Disse klutene var veldig billige, så vi var veldig skeptiske til om disse ville funke. 

  Om dere liker videoen, så gjerne gi oss en tommel opp. Dere finner kanalen vår HER om dere vil abonnere på den, og det er selvfølgelig helt gratis♡

   
  NNDCWcQnVEU
  Håper dere liker videoen♡


   


  20.09.2017 - 16:30

  Mitt fotoalbum- Meg som liten

  Hei dere!

  Jeg vet at det er flere som ønsker barnebilder av meg, og derfor tenkte jeg nå å vise dere. Jeg hadde ikke så alt for mange bilder her hjemme hos meg selv, men jeg kan sikkert få tak i flere senere. Om jeg skal være helt ærlig føler jeg ikke at jeg har forandret meg særlig fra da jeg var 6 år. Om jeg går uten sminke ser jeg nesten helt lik ut. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig, men morsomt er det!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg kan jo starte med dette og si at jeg var en veldig tøff unge. Her tipper jeg at jeg var rundt seks år gammel, og her står jeg med en slange i hendene. Haha! Jeg elsket småkryp, og det første jeg gjorde da jeg kom i barnehagen var å løfte på noen trekasser for å se om det var noe kryp der. Mamma fant meg som oftest ute der jeg løftet på steiner, og en gang kom jeg hjem med lommene fulle av mark. Æsj!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg elsket disse kaninene på Liseberg. Vi dro dit hvert år, og jeg satt så lenge som mulig og koste med kaninene. Jeg trodde disse kaninene var ekte helt til jeg var rundt 11 år gammel. Hvordan jeg fikk vite at de ikke var ekte er en ganske morsom historie. Vi var i Sverige hos en kompis av pappa, og han fortalte at kjæresten til datteren hans jobbet som kanin på Liseberg. Da ble jeg helt knust.. Det var som å få vite at julenissen ikke fantes, og etter det var det ikke like stas å dra på Liseberg lenger. 

  Dette bilde er fra min første skoledag. Jeg husker jeg var kjempefornøyd med ny caps som vi fikk, haha! Jeg startet også i klasse med mange jeg kjente fra før, så jeg trivdes kjempegodt. Jeg husker fortsatt den lukten det var i klasserommet, for den var veldig spesiell. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kjørte på med duckface første skoledag, haha! 

  Dette tror jeg er fra da jeg var på langedrag. Jeg elsket dyr, så bondegårder og langedrag var midt i blinken for meg. Fine bryn forresten, hahah!

  Ntå, her var vi veldig søte♡ Dette er altså broren min og meg, og her var han så liten! Nå derimot er han MYE høyere enn meg.. 

  Her hadde vi blitt litt større, og her tror jeg han mest irriterte meg. Vi kranglet hele tiden da vi var små, og vi kunne aldri sitte ved siden av hverandre da vi spiste. Vi visste akkurat hva som skulle til for å irritere hverandre, og det ble alltid skriking og grining. Synes synd på mamma og pappa som måtte holde styr på oss to, for det tror jeg absolutt ikke var lett i blant. 

  Hahaha, jeg ler så mye av det bilde her! Jeg var en veldig sint og sta unge, og fikk jeg det ikke som jeg ville klikket jeg. Jeg skulle klare absolutt alt selv, og jeg ble sur om noen skulle hjelpe meg. Jeg hadde det sykeste temperamentet, og det er rart ikke legen diagnoserte meg med ADHD. Heldigvis er ikke temperamentet like ille nå, selvom jeg ofte setter opp et lignende blikk om jeg ikke får viljen min. 

  Dette innlegget var faktisk skikkelig koselig å lage, og jeg vet det finnes en haug av barnebilder av meg. Så om dere vil ha flere innlegg som dette er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges!


  20.09.2017 - 15:38

  Vi vil kjøpe hund

  Hei dere!

  Jeg tenkte bare å si raskt hei, for vi skal snart dra mot legevakten. Jeg har ikke blitt noe bedre i magen min, og det er veldig ubehagelig å gå rundt med magevondt hele tiden. Jeg håper ikke det er noe galt, og egentlig har jeg en mistanke om at noe vi spiste her om dagen ikke var helt bra. Jaja, er uansett bra å få sjekket det i og med at jeg har vært sånn i tre dager nå.

  Forresten, Aleksander og jeg har litt lyst på hund. Jeg vet mamma kommer til å lese dette og bli irritert, haha! Vi tenker ikke å skaffe oss en hund med det første, men kanskje om rundt et halvt år. Jeg har tittet litt på forskjellige raser, og vi er egentlig ganske åpne for alt. Det eneste er at den ikke skal være for stor. Aleksander og jeg er ganske uenig i hva slags rase, så her kan dere gjerne komme med tips. Aleksander har lyst på en pomeranian eller en chihuahua, mens jeg har lyst på fransk bulldog, bull terrier eller en mops. Haha, så der er vi helt forskjellige. Jeg vil ikke ha en hund med mye pels, for jeg orker ikke så alt for mye pelsstell heller. Pomeranians er jo verdens søteste hunder, men jeg er redd det blir for mye jobb. Jeg hadde jo en pomeranian som døde for noen måneder siden, og det var så mye feil med den. Jeg er redd for at vi skal skaffe oss en rase med alt for mye problemer, for det verste er når dyrene blir syke. Jeg har også hatt en bull terrier for mange år siden, og den rasen er så morsom. Greit nok så er ikke bull terriere en veldig pen rase, den er nesten så stygg at den blir søt. Den bull terrieren vi hadde var så god og snill, og selvom den så skummel ut var den ikke det. Den vi hadde var ganske stor og hadde en del muskler, så jeg klarte ikke gå med den i bånd alene for eksempel. Om jeg skulle hatt en bull terrier nå hadde jeg helt klart gått for en miniatyr. 

  Så om dere har noen tips er det bare å legge igjen en kommentar. Vi kommer jo eventuelt ikke til å kjøpe oss en hund før om et halvt år, men jeg vil gjerne finne ut rase, kennel osv. ganske fort. Og jo, Aleksander er allergisk. Haha! Derfor hadde det vært fint med en hund som han ikke reagerer på. 

  Vi blogges♡

   


  19.09.2017 - 18:25

  Hva er galt med meg??

  Hei dere!

  Nå har Aleksander og jeg akkurat kommet hjem fra senteret ved meg, for vi dro dit for å få i oss litt mat. I dag våknet vi igjen ganske sent, men de to siste dagene har jeg hatt så sinnsykt vondt i magen. Jeg får skikkelige kramper i blant, og da ligger jeg og skriker nesten. Det er utrolig vondt, og jeg aner ikke hvorfor jeg har vært sånn de siste dagene. Jeg blir selvfølgelig stresset over at jeg har spist noe som ikke har vært bra, eller om det er noe jeg ikke tåler. Jeg har derfor våknet opp med skikkelig smerter, og da har det ikke fristet særlig å skulle stå opp. Jeg vil jeg helst ligge i sengen og bli bra, for jeg hater å være dårlig. 

  Egentlig var planen at vi skulle en tur til Sverige i dag for å handle, men det får vi heller utsette til imorgen om magen min er bedre da. Akkurat nå tenker jeg bare å slappe litt til av før jeg skal rydde litt. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg har også tenkt til å begynne på et nytt innlegg nå som jeg tror dere vil like. Det kommer til å ta litt tid å lage, men jeg gleder meg! Vi blogges♡


  18.09.2017 - 21:12

  23 fakta om meg

  Hei dere!

  Det begynner å bli en stund siden jeg lagde et innlegg med masse fakta om meg selv, og nå har jeg samlet opp en haug av fakta en god stund. Det er nok sikkert noen som allerede vet en del av dette, og det er jo veldig gøy. Jeg får uansett nye lesere hele tiden, så derfor tenkte jeg at dere nye også skal få vite litt (mye, hehe). 

  Jeg har en greie for haier- Dette vet nok sikkert en del av dere, men for dere som ikke vet det så elsker jeg haier. Jeg synes haier er så fascinerede og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. Jeg elsker haifilmer og jeg sitter ofte og ser på haiklipp på youtube. En av mine største drømmer er å bade med snille haier, og jeg vil også ned i et bur med farlige haier rundt meg. 

  Horoskop- Jeg leser horoskopet mitt hver dag, og jeg føler alltid at det stemmer. Jeg kjøper også årshoroskop hvert år, og leser hele boken samme dagen. Jeg leser alltid ukeshoroskop på mandager og månedshoroskop hver første dag i måneden. Jeg hadde en haug av slike apper før, men nå har jeg kun en. Jeg tror alt for mye på horoskop og slike ting, så jeg må få alt med meg. 

  Jeg er verdens dårligste til å svare på meldinger- Og da mener jeg verdens dårligste! Jeg er en av de som leser en melding, også tror jeg at jeg svarer. Dette skjer så alt for ofte.. Jeg er helt sikker på at jeg har svart folk, men neida. Jeg må virkelig skjerpe meg på dette området, for jeg tror venninnene mine ofte blir irritert av dette. Jeg er helt lik på det med å skulle ta telefonen også. Jeg tar aldri telefonen, og jeg synes det er ganske irriterende når venninner ringer meg. Jeg ber de alltid sende en melding i stedet, men får de svar? Nei. 

  Jeg liker ikke melk- Er det en ting jeg aldri har likt, og aldri kommer til å like så er det melk. Jeg synes rett og slett det smaker ekkelt. Den eneste måten jeg får i meg melk på er om jeg spiser frokostblanding eller drikker kakao. Jeg vet at man trenger å få i seg melk, men jeg klarer ikke. Jeg har faktisk aldri drukket et glass melk før. 

  Holiday dipJeg elsker holiday dip og jeg spiser det til det meste. Før spiste jeg det til alt. Jeg blandet det til og med inn i nudlene mine, ferdig utblandet med rømme og greier i nudlene. Nå spiser jeg det ikke like ofte lenger, men jeg må ha det på tacoen. Jeg har fått så mange til å spise holiday dip på tacoen, og alle elsker det. Dere må prøve det ut!

  Jeg drikker alt med sugerør- Om jeg ikke har sugerør rundt meg får jeg nesten litt panikk. Jeg er avhengig av å drikke ting med sugerør. Om det så er vann, brus, alkohol, kaffe (ikke at jeg drikker det så ofte), te og kakao. Alt må ned med sugerør. Jeg aner ikke hvorfor jeg MÅ ha sugerør, men i det minste er det bra for tennene da. Og jeg ødelegger heller ikke leppestiften, haha!

  Jeg hater yoghurt- Jeg klarer ikke å spise yoghurt, eller da må den være veldig tynn i konsistensen. Det verste jeg vet er tykk yoghurt, og om jeg spiser det blir jeg bare sittende å brekke meg. Jeg takler ikke konsistensen, selvom kanskje yoghurten er god. 

  Jeg liker ikke filmer- Jeg ser aldri på filmer, med mindre det er på kino. Jeg synes det er dødskjedelig å sette på en film, og jeg ser ikke filmer med mindre det er en jeg virkelig må se. Serier derimot elsker jeg, men da helst reality eller ekte serier. Ikke serier som Vampire Diaries for eksempel der hvor ting ikke er ekte. 

  Jeg hater å shoppe- Det finnes ingenting kjedeligere enn å gå i butikker.. Jeg synes det er så kjedelig, og jeg unngår det egentlig. Med mindre jeg er i London, for da elsker jeg å shoppe. Om jeg skal til Spania sjekker jeg alltid butikkene på nettet først, slik at jeg vet om det er noe jeg skal ha på forhånd. Jeg går som regel aldri i butikkene i Norge, med mindre jeg skal være med en venninne. 

  Jeg har ikke ledd i tomlene- Jeg mangler et eller annet i tomlene mine, så jeg kan gjøre noen helt syke greier med de. Jeg tror muligens jeg mangler et ledd, men jeg er ikke helt sikker. Noe mangler det hvertfall, og de fleste synes det er ekkelt. Jeg derimot elsker det, for det er så morsomt å se ansiktet til folk når jeg viser frem tomlene mine. 

  Jeg har aldri brukket noe- Jeg har aldri brukket noe som helst, og det er egentlig ganske sykt. Jeg drillet i mange år, og jeg skal love deg at drillstaven smalt forskjellige steder på kroppen min daglig. Jeg fikk den en gang så hardt i nesen at jeg trodde jeg skulle gå i bakken. Jeg hadde så vondt og gråt som bare det, likevel var ikke nesten knekt. Bank i bordet.. 

  Jeg tåler ikke cava- Jeg tåler ikke cava, og om jeg får i meg det blir det grining. Om det så er ett glass begynner jeg å gråte. Jeg begynner da å gråte over den minste ting, og helt uten grunn. Heldigvis holder jeg meg unna cava, og de fleste vennene mine passer på så jeg ikke får i meg det ute på byen.

  Aleksander er min første kjæreste- Jeg har aldri hatt kjæreste før Aleksander. Jeg hadde absolutt ikke lyst på kjæreste da jeg møtte han, men nå kan jeg ikke se for meg noen ting uten han. Jeg er veldig glad for at han er min første kjæreste, og forhåpentligvis siste. Haha! Jeg hadde ikke klagd om jeg hadde vært sammen med han resten av livet, for og si det sånn. 

  Jeg bruker som regel kun svarte klær- Jeg elsker svart, og jeg går ekstremt mye i svarte klær. Det er vel derfor jeg nesten aldri har outfits på bloggen, rett og slett fordi alt er svart. Jeg har nå et lite mål, og det er og ikke kjøpe mer svarte klær i en periode. Her om dagen var Therese og jeg i byen, og Therese ble nesten sur fordi jeg kun så på svarte klær. Jeg tiltrekkes av svarte klær, og jeg synes svart er verdens fineste farge!

  Jeg går ofte uten sminke- Det virker som at mange tror jeg er avhengig av sminken min, men det er jeg absolutt ikke. Om noen hadde sagt at jeg ikke fikk bruke sminke på to uker hadde ikke det vært noe problem. Jeg går veldig ofte uten sminke, og jeg er veldig komfortabel uten. Jeg elsker likevel sminke, og jeg liker å sitte lenge med sminken. Jeg føler jeg har et veldig bra forhold til det å ikke bruke sminke, og det tror jeg er viktig i og med at jeg bruker litt mye i blant. 

  Jeg er flink til å spare- Jeg er faktisk veldig flink til å spare pengene mine, og jeg vil helst bruke så lite som mulig. Jeg elsker å spare opp til noe, og etter en stund endelig kjøpe det. Akkurat nå har jeg jo leaset en bil, og det er ganske mye penger jeg valgte å legge inn i en "egenkapital" på den. Det er fordi jeg vil betale så lite som mulig i måneden. Likevel føles det bra i og med at dette er penger jeg har spart opp, og som jeg har ventet lenge med å bruke. Ellers sparer jeg nå til leilighet, og målet er å kjøpe til neste år. Jeg elsker å sette meg sånne mål, og derfor prøver jeg å ikke bruke penger. 

  Jeg bruker aldri BH- Jeg hater å bruke BH, og jeg synes det er vondt. Jeg går derfor veldig ofte uten BH, og om jeg tar på meg en BH etter en lang periode uten føles det veldig rart. Jeg har ekstremt mange BH'er, men de blir aldri brukt. Jeg har faktisk sluttet å pakke med meg BH'er på reiser, fordi de ikke blir brukt. 

  Jeg elsker vesker- Hehe, til punktet over må jeg innrømme at jeg er svak for vesker. Jeg er veldig glad i å bruke penger på vesker, og da vesker jeg kan ha i en lang periode. Jeg håper også at en dag når jeg forhåpentligvis får barn kan de arve disse. Jeg er veldig glad i vesker, og om det er noe jeg også legger litt penger i er det det. 

  Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18- Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18 år gammel, og jeg har aldri angret på det. Pappa kjøpte en leilighet like ved der vi bodde, og jeg fikk være med å velge ut alt i denne leiligheten. Alt fra gulvet, malingen på veggene, kjøkkenet, ting på badet osv. Plutselig kom vi til dagen leiligheten sto klar og skulle leies ut. Da ble jeg veldig lei meg siden den var så meg. Etter mye diskusjon og grining fikk jeg flytte inn i den. Jeg tror nok det var ganske beroligende for mamma og pappa at jeg flyttet såpass nærme de, og jeg tror nok aldri de hadde latt meg flytte langt unna i en så ung alder. 

  Jeg blogget før- Jeg blogget faktisk masse da jeg var yngre! Venninnen min og jeg hadde en blogg sammen, og vi var faktisk en periode på topplisten. Jeg vil ikke si hva den bloggen het, men jeg er faktisk usikker på om den enda eksisterer. Jeg blogget også lenge på denne bloggen før, men jeg har slettet alt av gamle innlegg. 

  Jeg hadde en øgle- Jeg har hatt utrolig mange dyr, og blant annet en øgle. Haha! Jeg vet ikke om dette var helt lovlig, men da jeg var liten hadde vi en øgle i et stort glassbur. Øgla ble etterhvert veldig stor, og venninnene mine turte nesten ikke være hos meg på grunn av denne. Jeg derimot koste masse med den! Jeg elsket også å skremme folk på besøk med den, haha! Dessverre fikk den svulst i hodet og døde.. 

  Det var en sånn som på bilde over vi hadde, haha! 

  Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen- Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen, og i en periode hadde jeg ikke hjerteslag. Jeg var derfor veldig liten da jeg ble født, for jeg tror ikke jeg hadde fått i meg så mye næring. Det kunne gått veldig dårlig, men heldigvis gikk det bra!

  Jeg er allergisk mot all frukt- Denne er så kjip.. Jeg er allergisk mot alt av frukt, og det er så irriterende. Jeg spiser likevel alt, og det er fordi frukt er noe av det beste jeg vet. Uansett hva jeg spiser får jeg blemmer i munnen, og halsen begynner å klø + hovner opp. Skikkelig irriterende, men jeg klarer ikke holde meg unna.. 

  Shit, dette tok lang tid å skrive.. Jeg håper dere likte innlegget, og fortell meg gjerne om det var noe dere visste, eller om det var noe som sjokkerte dere. Vi blogges♡


  18.09.2017 - 20:18

  Hvorfor har jeg gjort dette??

  Hei dere! 

  I dag har jeg gått rundt som en zombie. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har vært så trøtt. Jeg la meg ikke spesielt sent i går, men da jeg våknet og klokken var halv to skal jeg innrømme at panikken kom. Jeg pleier aldri å sove så lenge, men de siste dagene har jeg vært så sinnsykt trøtt. Selvom jeg sov alt for lenge i dag har jeg likevel vært trøtt. Det er veldig ulikt meg.. 

  Ellers har jeg gjort noe jeg ikke skjønner hvorfor jeg gjorde. Jeg har meldt meg inn på et nytt treningssenter. Nå har jeg medlemskap på to forskjellige treningssenter, og jeg har ikke trent på over ett år. Kjempesmart! Jeg må derfor få meldt meg ut av det ene imorgen, for det er jo absolutt ikke vits for meg å være medlem to steder. Jeg kan jo fortelle dere kort at jeg har vært medlem på Elixia siden jeg var 15 år, og jeg har vært der maks 20 ganger. Jeg burde få en pris for å være tidenes støttemedlem! Jeg får håpe jeg klarer å komme meg på trening på det nye stedet nå, for om ikke gir jeg opp treningen for alltid. Jeg har ingen treningsmotivasjon, og jeg synes det er dødskjedelig å trene. Jeg må prøve å finne noe jeg liker å gjøre, for om ikke går jeg bare rundt på trening og surrer. Aleks har også meldt seg inn på samme treningssenter, så nå har jeg ingen unnskyldinger til å komme meg dit i og med at han trener hver dag. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg meldte meg inn, og nå er jeg ganske oppgitt over meg selv. Jeg tror faktisk vi skal prøve å få trent i kveld, så jeg kan jo oppdatere dere senere om hvordan det gikk.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Bortsett fra det må jeg bare si at jeg fryser ihjel om dagen. Gikk sommeren virkelig over så fort? Jeg synes det er iskaldt ute nå, og jeg vurderer snart å begynne med vinterjakke. Nå skal det sies at jeg er en skikkelig ispinne og fryser hele tiden, men nå er det jo faktisk kaldt? Jeg vet ikke om det bare er jeg som synes det, men jeg har gått rundt og hakket tenner i dag. Jeg hater jo vinter og kulde, så jeg må nok få med meg Aleks og booke en tur snart. Jeg vil helst være så lite som mulig hjemme i vinter, for jeg takler ikke vinter. Jeg går inn i en vinterdepresjon hvert år, og det er ikke gøy. Jeg mister motivasjonen til alt, jeg vil helst ikke gå ut dørene, jeg føler meg konstant trøtt og jeg blir rett og slett lei meg. Jeg merket ikke dette i fjor siden da gikk jeg kun og gledet meg til Mexico. Nå derimot merker jeg at humøret synker og jeg trenger en sydenferie fort!

   

   


  18.09.2017 - 19:35

  Sminken jeg brukte i VG intervjuet + et innkjøp

  Hei dere!

  Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva slags øyesminke jeg brukte på VG intervjuet, og det tenkte jeg å vise dere nå. Øyesminken jeg brukte er faktisk ganske billig og ikke minst fin! Dette er ikke annonse ellernoe, og produktene har jeg kjøpt selv. Dere finner VG intervjuet HER om dere vil se fargene ordentlig♡

  Jeg har enkelt og greit brukt tre forskjellige øyenskygger fra Inglot. Da vi var i Portugal kjøpte Sofie og jeg ti øyenskygger fra Inglot som vi plasserte i et palett vi fikk med. Jeg synes det var supersmart, for da fikk jeg satt sammen akkurat de skyggene jeg ønsket selv. Om jeg skal ut å reise tar jeg alltid med meg det, for i det palettet har jeg absolutt alle fargene jeg liker. Jeg tror alle ti øyenskyggene kostet rundt 650kr, så det kostet faktisk under 100kr per øyenskygge. Jeg synes det egentlig var ganske billig, og ikke minst genialt!

  De fargene jeg brukte er de to første øverst + nummer fire øverst. Jeg elsker disse fargene og jeg synes de passer så bra sammen. Jeg synes også det er fine farger å bruke nå mot høsten. Jeg tok også på en svart eyeliner + et par falske vipper. Jeg brukte også en higlighter innerst i øyekanten. Ellers la jeg også litt øyenskygge under vippene nederst, for jeg synes det gjør alt mye finere. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Farge nummer 1 er 450, nummer 2 er 607 og nummer 4 er 605♡

  Ellers kjøpte jeg meg noe her om dagen som jeg har ønsket meg så lenge! Da jeg først så dette palettet ble jeg så glad, for det er så meg. Det jeg kjøpte er det nyeste NAKED HEAT palettet fra Urban Decay, og etter min mening er dette det fineste palettet de har kommet ut med. Fargene er så fine, og helt sinnsykt pigmenterte. Jeg fikk sjokk da jeg skulle prøve den på hånden, og jeg var solgt med en gang. Jeg kjøpte dette på Steen & Strøm og det kostet 450kr. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, så fine farger!

   


  17.09.2017 - 20:11

  Få system i skjønnhetsproduktene dine!♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  ANNONSE

  Heey!

  Jeg er en person som elsker å ha kontroll på alle tingene mine, men som ikke klarer det. Alt fra hårprodukter, sminke, hudprodukter osv. har jeg som oftest slengt i en skuff. Når jeg skal reise derimot pakker jeg alltid ned tingene i forskjellige toalettmapper. 

  Nå derimot har jeg fått et sinnsykt bra system på alt, og det beste av alt.. Det jeg har lagt produktene mine i er SÅ fint! Og da mener jeg virkelig fint. Jeg husker da jeg var yngre og mamma kjøpte seg toalettmappene fra Lulu's. Jeg var så sjalu på henne, for de er så fine. Jeg hadde lyst på de selv, men mamma sa alltid at jeg måtte vente til jul eller bursdag. Etter en stund fikk jeg min egen, og jeg var så klart kjempefornøyd. Nå derimot er jeg utrolig heldig som har fått en hel samling hjem til meg i verdens fineste farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Se på disse nydelige fargene!

  Disse er i tillegg perfekte å ha med seg på reise, for i disse får man virkelig plass til ALT. De har forskjellige modeller som er perfekte til hverdags når man bare vil ha med seg litt sminke i vesken, de har om man trenger til en reise der man vil ha med all sminken, de har en egen til koster og noen svære som man kan få plass til absolutt alt man eier og har av produkter. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes designet på disse er utrolig fine, og jeg mener disse toalettmappene er for fine til å ligge i en skuff. Jeg har derfor satt opp et par av de ved vasken på badet. Jeg har i tillegg puttet alle produktene ned i de. Nå har jeg kontroll på alle hårproduktene mine og sminken. Veldig praktisk i og med at jeg reiser så mye, nå har jeg alt samlet og kan bare putte det ned i kofferten. Jeg elsker fargeutvalget, og jeg må nok si at de fargene på bildene er mine favoritter. Lyse fine farger som er fine til pynt og fint å ta med seg på reise. Skikkelig lekre farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Den her må jeg bare vise frem til dere, for denne elsker jeg! Her kan man putte alle sminkekostene sine, og når man åpner den blir den som to beholdere til å ha sminkekostene i. Superpraktisk og lett når man vil finne kostene sine kjapt, for det er ikke alltid like lett i en toalettmappe. Denne her ødelegger i tillegg ikke kostene mine, for om de ligger slengt med sminken blir de ofte veldig rufsete og mister fasongen. Den her beholderen her må nok være en av mine favoritter!

  Processed with VSCO with s2 preset

  På bilde over kan dere se hvor mye disse toalettmappene rommer. Oppi den toalettmappen har jeg alle hårproduktene mine, og det er hele 11 forskjellige produkter. Alt fra shampo, balsam, hårolje, tørrshampoer, hårskum og mer. Jeg er helt sikker på at jeg kunne fått plass til det dobbelte av de produktene jeg har oppi nå, og det er perfekt for meg som hele tiden oppdager nye produkter. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dere får nå 20% (!!!) rabatt på alle varer hos Lulus.no ved å bruke rabattkoden "MARTINE". Disse toalettmappene er også perfekt i julegaver til mødre eller venninner. Jeg har allerede begynt å tenke ut julegaver til venninner, og jeg kommer nok helt klart til å bestille hjem et par sånne til noen av dem. Et utrolig smart tips til dere også. Spesielt nå som man i tillegg kan få de en del billigere! Dere finner direktelink til Lulu's HER


  17.09.2017 - 18:13

  Min ønskeliste denne uken♡

  ANNONSE- Inneholder adlinks

  Hei dere!

  Nok en gang har jeg scrollet meg gjennom Nelly, og de får jo så mye fint inn hele tiden. Jeg mottok akkurat en pakke derfra med masse fint, og jeg tenkte å få vist dere alt jeg klikket hjem til uken. Jeg er så fornøyd med alt sammen, og jeg venter bare på å få brukt alt sammen.

  Uansett, jeg har jo selvfølgelig funnet meg noen nye favoritter på Nelly denne uken også. Jeg har ikke bestilt noe av det hjem enda, så derfor tenkte jeg kanskje dere ville hjelpe meg? Om det er noe av dette dere mener jeg MÅ bestille, så legg gjerne igjen en kommentar om hva. Jeg har lyst på alt, men jeg må tenke litt på lommeboka i blant også. 

  1. Genser HER & skjørt HER  2. HER  3. HER 

  Jeg synes det hvite settet er så kult! Jeg tror det hadde sett veldig fint ut med noen hvite sneakers til, så dette vil jeg bestille meg. Den gråe genseren synes jeg også er kjempefin. Jeg elsker at den er offshoulder og jeg liker veldig godt armene på den. Kjolen, altså omg! Den har jeg så lyst på. Jeg er så lei meg for at de ikke har min størrelse inne, for om de hadde det hadde jeg bestilt den med en gang. Så fin!

  4. HER  5. HER  6. HER

  Jeg elsker slike kåper som den på bilde. Jeg synes de for det første er så deilige å gå med, og i tillegg liker jeg at de ser ut som morgenkåper. Jeg har allerede noen sånne, men ikke en i den fargen. Svarte bukser trenger man alltid. Jeg bruker for det meste bare svarte bukser, og jeg føler hele tiden at jeg trenger nye. Den svarte kjolen synes jeg var kjempefin siden den hadde høy hals. Jeg tror den kan bli veldig fin nå i høst. I tillegg koster den bare 199kr!

  7. Jakke HER & bukse HER  8. HER  9. HER

  Jeg elsker å gå rundt i koseklær, og spesielt da i det stoffet som på bilde. I tillegg synes jeg fargen var utrolig fin! Jeg tror nok jeg muligens kunne flyttet inn i det settet der i høst. Smykket har jeg allerede med en M på. Jeg har veldig lyst på en charm til med en A på. Jeg tror det hadde blitt skikkelig søtt!♡ Duftlys har jeg blitt avhengig av den siste tiden. Jeg tenner lys hver kveld, og jeg synes det er så koselig! Det fra Voluspa vet jeg lukter godt, og i tillegg elsket jeg at det var svart og gull. Haha, sjokk!

  Om dere også vil shoppe litt på Nelly finner dere direktelink HER

  Hva synes dere jeg burde kjøpe?


  17.09.2017 - 17:04

  STORYTIME- Venninnen min kunne blødd ihjel hos meg

  Hey!

  Nok en storytime på bloggen, og denne gangen skal jeg fortelle om en ganske alvorlig hendelse. Jeg vil først og fremst bare anbefale dere som ikke er glad i blod og kniver om å klikke dere ut fra innlegget nå. Det har seg nemlig sånn at venninnen min ble skadet på et vors her hos meg, og det kunne endt så mye verre. Bildene er forresten ganske dårlige i og med at de er tatt på snap, og jeg har beskjært de ut fra en kollasj. 

  Dette er forresten Amanda som det hele skjedde med. 

  Det hele startet med at vi skulle ha jentevors. Vi hadde planlagt at på dette vorset skulle ingen gutter få lov til å komme, og for en gangs skyld skulle vi kun være jenter. Vi var derfor rundt ti jenter som samlet seg hjemme hos meg, vi hadde bord på et utested og dette kunne ikke bli noe annet enn en bra kveld. Vi hadde det kjempegøy hos meg, og alle var enig om at vi hadde savnet kun jenter på vors. Selvom jeg skal innrømme at det ble ti ganger så mye rot, mye mer høylytt, men ellers var det gøy. 

  Vi danset, sang til russesanger og alle begynte å bli ganske fulle. Etter en stund sier venninnen min Amanda at hun skal vise oss en dans. Amanda starter dansen og hopper på en veldig merkelig måte bortover gulvet. Etter litt skulle hun plutselig begynne å hoppe bakover, og det var da det gikk galt. Noen minutter tidligere hadde jeg hentet noen glass i oppvaskmaskinen og glemt å lukke den igjen. Hun hopper bakover og plutselig faller hun bakover over oppvaskmaskinen. Hun reiser seg fort opp igjen og fortsetter dansen. Plutselig hører jeg en annen venninne skrike "Amanda, du har en kniv ut fra låret". Jeg så bort på Amanda, og etter det husker jeg ikke hva som skjedde. Jeg besvimte og ble liggende på gulvet ved badet, mens en venninne prøve å hjelpe meg. Alle de andre hjalp selvfølgelig Amanda som hadde lagt seg ned på gulvet med kniven i låret. 

  Etter litt kom jeg tilbake til meg selv, og det var blod overalt på kjøkkengulvet. Hun ene venninnen min hadde dratt ut kniven fra låret hennes og noen prøvde å legge trykk på såret for å stoppe blødningen. Hun ene gikk ut for å ringe ambulansen, og da hun kom inn sa henne "De kommer nå, men vi skulle ikke ta ut kniven". For sent.. Kniven var allerede ute av låret hennes, og jeg fikk jo helt panikk. Jeg tror jeg svimte av fem ganger, for jeg tåler virkelig ikke blod. I tillegg følte jeg at det var min feil, siden det var jeg som hadde latt oppvaskmaskinen stå åpen. 

  Etter litt kom ambulansen, og jeg bestemte meg for å være med henne på legevakten. Jeg skjønner ikke nå hvorfor jeg, den mest pysete av alle ble med. Uansett, jeg ble med og både Amanda og jeg var ganske fulle. Jeg hylgråt, mens Amanda lå bak i ambulansen og skjønte ikke så mye. Vi kom oss på legevakten, og der ble hun sjekket med en gang. Etter litt for vi beskjed om at kniven kun var noen millimeter fra en hovedpulsåre, noe som vil si at om den hadde truffet der hadde Amanda mest sannsynlig blødd ihjel. På kjøkkengulvet mitt.. De sa at det var veldig flaks at hun andre venninnen vår som dro ut kniven ikke hadde kommet nær hovedpulsåren. Det var derfor de ville at vi skulle vente, slik at ambulansefolkene kunne ta den ut. Heldigvis hadde hun som dro den ut gjort det riktig, så alt hadde gått bra. Kniven hadde gått 7cm inn i låret til Amanda, noe som er utrolig langt inn. Amanda måtte sy flere sting, og hun måtte sove over på sykehuset. 

  Etter denne hendelsen har vi blitt mye mer forsiktige. Jeg lar aldri kniver stå opp fra oppvaskmaskinen lenger (dette burde jeg skjønt da også). Jeg er så sinnsykt glad for at det gikk bra med Amanda, for det kunne gått så mye verre. Tenk om kniven hadde truffet noen millimeter lenger bort. Da hadde Amanda kanskje blødd ihjel. Det er helt sykt å tenke på, og jeg blir fortsatt dårlig når jeg tenker tilbake på den kvelden.. 


  16.09.2017 - 14:44

  Min og Aleks sin morgenrutine

  Hei dere!

  Nå har jeg prøvd å komme meg opp av sengen i en lang periode, men det er ikke alltid like enkelt. Det har seg nemlig sånn at Aleks og jeg elsker å ligge i sengen lenge. Og da mener jeg leeeenge! I dag hadde vi på vekking klokken ti, men vi har enda ikke kommet oss opp fra sengen. Eller Aleks har, men han har kun forflyttet seg inn i stuen. I dag har vi blant annet lekesloss i rundt en time. Ja, vi lekesloss. Det er veldig gøy for meg når jeg tror jeg er sterkere enn han, men så fort han tar i er jeg ikke så tøff lenger. Så ja, våres morgenrutine innebærer å lekesloss. Nå har han akkurat kommet med frokost til meg på sengen, så nå er jeg ganske fornøyd!

  I går hadde vi det veldig koselig! Vi tok en rolig kveld hjemme og dro en tur på butikken og handlet inn masse digg. Det fristet litt å dra ut i går, men jeg skal ærlig innrømme at jeg angret ikke et sekund på at jeg ikke dro ut etterhvert. Jeg har blitt den kjedelige jenta som heller foretrekker en fredagskveld hjemme. Haha, det kan vel alle med kjæreste si seg litt enig i håper jeg.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg vet ikke helt hva vi skal i dag, men jeg tror jeg skal ut en tur senere. Det er kjempelenge siden jeg har vært ute med venninnene mine, så det gleder jeg meg til! Vi må jo finne på noe før det, for jeg kan ikke ligge i sengen hele dagen. Selvom jeg gjerne skulle gjort det, for det frister veldig mye å ligge inne med serier akkurat nå. Jeg må hvertfall komme meg i dusjen, og så må jeg få fikset litt her siden jeg tror det blir vors her. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde vors hos meg, så det her blir gøy! Nå kom jeg forresten på en historie fra da jeg hadde jentevors hos meg, og venninnen min måtte bli hentet i ambulanse. Vil dere høre denne? Hun kunne blødd ihjel på kjøkkenet mitt, så det var ganske alvorlig.. 


  15.09.2017 - 19:25

  Ukens spørsmål 23

  Hey!

  Woho, endelig helg! Det er vel mange som er glad for det? Jeg gleder meg hvertfall veldig til helg, selvom jeg ikke har noen spesielle planer denne helgen. Over til ukens spørsmål♡

  Krangler du med Sofie og Andrea nå etter puppekrangelen? Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har snakket masse med Sofie etter dette puppegreiene, men Andrea har jeg kun snakket med i kommentarfeltet mitt. 

  Hva bruker du vanligvis på leppene? Nå for øyeblikker bruker jeg Jeffree Star sin Mannequin ganske mye. Ellers bruker jeg Honeylove fra Mac, og bortsett fra det bruker jeg lipglosser. 

  Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa. Selve buksen er fra et merke som heter Morgan De Toi. Jeg har aldri sett det merket før i Norge, men jeg så det flere ganger i Spania. 

  Har du og Aleksander diskutert fremtiden?  Hm, det spørs på hvilken måte du mener. Vi har selvfølgelig snakket om at vi en dag ønsker å flytte sammen, men mer enn det har vi ikke snakket noe rundt enda. 

  Siden du er så redd for å blir gravid, hva ville du nå gjort om du ble gravid? Jeg aner faktisk ikke.. Jeg har absolutt ikke lyst til å skulle ta abort, og det er nettopp derfor jeg er så redd for å bli gravid nå. Aleksander og mitt sitt forhold er ganske ferskt, så det å skulle få barn er ikke i tankene enda. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg tror det er umulig å skulle svare på det før man er i en slik situasjon. Jeg har veldig lyst på barn, men ikke enda. 

  Er du flink til å rense huden din? Åh, det er to spørsmål jeg hater å svare på. Det er om jeg er flink til å rense huden, og om hvordan jeg trener. Jeg er absolutt ikke flink til å rense huden min, og jeg bruker som regel bare en sminkeserviett til å ta den av. Jeg tar ansiktsmaske et par ganger i uken, men noe annet enn det gjør jeg ikke. Bortsett fra fuktighetskrem under sminken.. Jeg må bli flinkere med huden min, så om noen har noen bra tips til hudprodukter er det bare å legge igjen en kommentar. 

  Er du redd for noen dyr? Jeg er ikke redd for noen dyr som vi har her i Norge, men jeg er redd for en del insekter. Jeg er dødsredd for edderkopper blant annet. Likevel har jeg holdt en tarantella, og dere aner ikke hvor stolt jeg er av det. Selvom det sikkert tok en time før jeg turte å ta på den da.. 

  Hvem av jentene fra Paradise er du minst venn med? Jeg vil ikke si jeg er uvenn med noen fra Paradise, eller at jeg ikke ser på de som venner. Det er selvfølgelig noen man kommer bedre overens med, og sånn vil det alltid være. 

  Kan du nevne tre ting du ikke liker med Aleksander? 1. Han klarer ikke sovne før ekstremt sent, og prøver å holde meg våken så lenge som mulig. 2. Han kan være veldig treig til å gjøre ting i blant. Om jeg ber han sette det han har brukt i oppvaskmaskinen skjer ikke det før etter et par timer. 3. Han skjærer tenner om natten, og det holder som regel meg våken. Haha! 

  Har du et bilde av deg selv UTEN sminke? Hvis du blar nedover på bloggen min har jeg en haug av bilder uten sminke. Jeg håper ikke jeg må skrive det i innlegget hver gang jeg ikke har på sminke, for det å gå uten sminke er helt naturlig for meg. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva hadde du gjort om Aleksander hadde vært utro? Jeg tror jeg hadde slått til han veldig hardt ( ;-)) ), også hadde jeg aldri snakket med han igjen. Jeg synes det å være utro er noe av det slemmeste man kan gjøre mot en annen, og man gjør ikke sånt mot folk man bryr seg om. Enten er man i et forhold og holder seg til den personen, eller så er man singel og gjør hva man vil. Enkelt og greit!

  Hva var det beste med å komme hjem fra Paradise Hotel? Det beste var helt klart å få møte venner og familie igjen! Ellers var det veldig deilig å komme hjem til egen seng. 

  Burde jeg melde meg på Paradise? Er det i det hele tatt et spørsmål?? JA! Meld deg på nå!! Jeg legger ved søknadskjemaet som dere finner HER

  Sminker du deg hver dag eller er du komfortabel uten også? Jeg sminker meg når jeg føler for det, og det er vel kanskje 3-4 ganger i uken. Jeg elsker å gå uten sminke, og jeg er nok kanskje litt for komfortabel med å gå uten. Det er absolutt ikke krise for meg om jeg ikke får sminket meg en dag!

  Fortalte du noen at du vant Paradise før det kom på TV? Ja, men bare til mamma og pappa. De var de eneste som visste at jeg vant, og jeg skal love dere at mange ble sjokkerte etter finalen. Det var egentlig ikke noe problem for meg å holde det hemmelig at jeg vant, og det var vel fordi jeg kunne snakke med Isabelle og Aleks om det. Jeg glemte nesten etterhvert at jeg hadde vunnet, så det var ikke noe jeg gikk mye rundt å tenkte på. 

  Hva var det første du tenkte da du så Aleks? At han var den kjekkeste av guttene inne på hotellet, og at han var veldig min type gutt. I tillegg tenkte jeg at det kanskje kunne bli litt vanskelig for meg der inne med en sånn kjekkas, og ja det ble det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du noen gang tenkt på å være utro? Nei! Jeg tror jeg heller ville kappet av meg benet enn å være utro. 

  Hvordan klarer du å se sånn ut uten å trene? Hm, jeg har nok bare en ganske høy forbrenning. Jeg tenker aldri over hva jeg spiser, og jeg spiser akkurat det jeg har lyst på. Nå skal det sies at jeg absolutt ikke har en trent kropp, og jeg tror ikke jeg hadde hatt vondt av litt trening og muskler. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges!

   


  15.09.2017 - 16:30

  Aleks er tilbake

  Hei dere!

  Endelig har Aleksander kommet tilbake til Oslo, og jeg er så glad! Jeg har savnet han så masse, så det var veldig deilig å se han igjen i går. I går postet jeg kun ett innlegg, og det var fordi jeg bestemte meg for å ta en liten fridag. I tillegg ville jeg bruke tiden min på Aleks igjen, for det er jo tross alt 10 dager siden jeg sist så han. Ikke at 10 dager er så alt for lenge, men det har gått så treigt. Jeg føler det er en måned siden jeg sist så han..

  I dag har vi vært i et møte, og så dro vi videre for å spise. Vi spiste på Jensens Bøfhus, og det var som vanlig kjempegodt! Dette er ikke reklame, men tenkte likevel å komme med et tips til dere. På Jensens får man biff til kun 70kr frem til klokken fire. Dødsbillig og godt!

  Colaen var jo større en hodet mitt.. Nå skal det sies at jeg har et ganske lite hodet, men den colaen der var STOR!

  Etter vi hadde spist gikk vi bare litt rundt i byen og tittet. Aleks må jo alltid på sin daglige tur innom Zara, hehe! Han er den shoppegale av oss for å si det sånn.

  Nå skal vi fikse noe greier, og dere kommer til å få sjokk når jeg forteller dere hva. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal gjøre det, men denne gangen har jeg troen. Haha!

  Det er forresten bare å komme med spørsmål til ukens spørsmål om noen har det. Jeg skal skrive det ferdig så fort jeg er hjemme. Vi bloggees!


  14.09.2017 - 19:23

  STORYTIME- Jeg holdt på å bli anmeldt for blotting..

  Hei dere!

  Nå som vi først har vært mye inne på kropp de siste dagene tenkte jeg å fortelle dere om da jeg nesten ble anmeldt for blotting. Dette skjedde da jeg så og si akkurat hadde flyttet inn i leiligheten min, og jeg hadde ikke skaffet meg persienner enda. Jeg har persienner nå bare så det er sagt, for jeg ville helst ikke bli anmeldt for blotting. Hehe!

  Som sagt er jeg veldig glad i gå i undertøy eller naken hjemme. Jeg går som regel med truse da, men bh'en tar jeg av så fort jeg kommer inn døra (de gangene jeg har det på). Jeg er vel ikke alene om å synes bh er sinnsykt ubehagelig å gå med? Uff, jeg bruker det hvertfall så lite som mulig. Tilbake til historien. Jeg gikk som sagt mye i undertøy her hjemme, og det har jeg alltid gjort. Det var ikke sånn at jeg sto ved vinduet naken, men jeg kunne ofte gå rundt i undertøyet der. Jeg gikk aldri naken i leiligheten min på denne tiden, rett og slett fordi jeg ikke hadde persienner. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Plutselig en dag fikk pappa en telefon fra styret i borettslaget her. Det hadde seg sånn at de som bor rett over meg var veldig lei av å se meg halvnaken. De mente at deres datter på TO år hadde begynt å ta på seg selv fordi jeg gikk her i undertøy. Altså, HVA? En to år gammel jente burde ikke skjønt sånne ting, men jaja. Disse menneskene mente at de så meg halvnaken her hver dag, noe som ikke stemte. Og om de noen gang så meg halvnaken kan ikke det ha vært mer enn ti sekunder daglig. I tillegg så man ikke så godt gjennom vinduene mine. Jeg tror egentlig damen som bodde der kanskje hadde fersket mannen sin i å se på meg? Hehe, ikke vet jeg. 

  Disse menneskene mente hvertfall at de skulle anmelde meg. Anmelde meg for å gå i undertøy i min egen leilighet. De sa det så ut som jeg spilte inn en pornofilm hos meg, haha!. Pappa og jeg ble derfor tatt inn på møte med han som er formann i styret her. Ja, det var ganske flaut å sitte der med pappa fordi jeg gikk rundt i undertøyet. 

  På møte snakket de masse om at disse menneskene skulle anmelde meg, og de var bekymret for datteren sin. Jeg synes dette hørtes helt idiotisk ut, for da må det være noe feil med foreldrene spør du meg. Om en jente på to år tar på seg selv fordi jeg går i undertøyet er det noe som ikke helt stemmer. Igjen, hvilken to åring skjønner noe sånt? Pappa synes også dette hørtes helt idiotisk ut, heldigvis. Det var jo ikke akkurat en drømmesituasjon å sitte der med pappa og nesten bli anmeldt for blotting.. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Dagen etter satte vi opp persienner med en gang, og heldigvis slapp jeg å bli anmeldt for blotting. Jeg aner ikke om de anmeldte meg, men for all del kan de ha gjort det. Jeg tviler på om den saken hadde gått gjennom da, men hvem vet? Kanskje jeg egentlig hadde sittet inne nå fordi jeg gikk i undertøy i min egen leilighet? 

  Håper dere likte denne storytimen også, og jeg har en haug til på lager. Haha, vi blogges♡


  13.09.2017 - 16:55

  NY VIDEO- 40.000 SPESIAL- VI SPISER KATTE OG HUNDEMAT

  Hei dere!

  Denne dagen har vi ventet på, for endelig kommer vår 40.000 spesial ut. Herregud, jeg må si det igjen. Tusen, tusen takk til alle som abonnerer på youtubekanalen vår♡ Vi har blitt så mange nå, og det hadde jeg aldri trodd! Jeg synes dette er så gøy, og jeg setter så stor pris på alle dere som abonnerer. Samme med dere som leser bloggen min også. Jeg kunne ikke hatt noen bedre blogglesere, eller abonnenter♡

  Over til videoen! Dette må nok være den morsomste, men også ekleste videoen vi har laget. Her snakker vi å spise kattemat og hundemat + masse annet ekkelt. Vi fikk jo inn en haug av forslag da vi spurte etter tips, og det virket som at flertallet ønsket en say it or eat it challenge, eller på norsk- si det eller spis det. Haha! Jeg håper dere liker videoen, og gi oss gjerne en tommel opp om dere gjør det. Hvis dere også vil kan dere abonnere på kanalen vår som dere finner HER♡ Det er helt gratis, og det eneste man trenger å gjøre er å lage en youtubekonto. Man kan også da trykke på den bjellen, og da får man opp varsel hver gang vi poster en ny video!

  mpyQdctJl_Q


   

   

   


  13.09.2017 - 15:50

  Man trenger ikke likestilling for å legge ut bilder av pupper

  Hei dere!

  Først og fremst blir det noen ord til om denne puppesaken, slik at vi kan legge den død. Jeg sier absolutt ikke at det er feil å legge ut bilder av puppene sine, det jeg mener er at poenget om likestilling forsvant for min del. JEG ER ENIG I HVA DE SKRIVER OM LIKESTILLING, og nå håper jeg alle har fått med seg det. Det finnes så mange andre måter å skulle få frem poenget med likestilling om, og det er mitt poeng.

  Jeg har aldri sagt det er feil å legge ut bilder av kroppen sin, eller toppløse bilder om man vil det. Derfor skal dere få et fint bilde av meg her nå, fordi jeg skal kunne legge ut bilder uten å tenke på likestilling! Også elsker jeg oppmerksomhet da, heheh! Vi trenger ikke snakke om likestilling for å vise kropp, for kropp kan man legge ut uansett om man føler for det. Kropp er topp, og pupper er fint. Det handler mer om måten man gjør det på!

  En siste ting er at jeg ikke skjønner hvorfor det skal være behov for å forsvare seg i kommentarfeltene til de som reagerer på det her. Om du står hundre prosent for det du har gjort er det da ikke vits i å forsvare seg så mye? Eller hva? ( :-))))) )

  Pupper er forskjellig på menn og damer, så enkelt er det bare. Vi er i 2017, og om det hadde vært likt hadde vi jenter spradet rundt toppløse i Karl Johan. Det kommer til å ta ekstremt lang tid før dette eventuelt skjer. 

  Dette blir mitt siste innlegg angående dette. Jeg har gjort et intervju med VGTV, og det kommer vel ut om ikke lenge. Dette blir altså mine siste ord rundt dette, og denne saken legges død for min del.

  Vi blogges senere <3


  13.09.2017 - 11:37

  Enda mer puppesnakk

  Hei dere!

  Jeg føler bloggnorge tok helt av i går, men det er vel kanskje ikke så rart? Jeg må bare først og fremst si at jeg ikke krangler med hverken Sofie eller Andrea, det er vel bare bra at vi har litt forskjellige meninger rundt det her. Jeg fikk jo ekstremt mange spørsmål etter innlegget i går, og jeg kan jo gå litt kjapt inn på hva jeg mente med det.

  Jeg er absolutt enig i dem om at det bør være likestilling, men jeg synes det ble en litt feil måte å vise det på. For det første er de to jentene to fantastiske jenter som veldig mange ser opp til. Da også små jenter, og yngre folk er veldig lette å påvirke. Om en ung jente plutselig hadde lagt ut et slikt bilde hadde det absolutt ikke vært bra. Det er en grunn til at de to er forbilder for mange jenter, og da føler jeg det kanskje blir litt i drøyeste laget å legge ut.

  Jeg synes pupper er kjempefint, og Sofie og Andrea har all grunn til å være stolte av puppene sine. Jeg elsker pupper, og jeg elsker at de finnes i alle størrelser. Likevel er pupper en veldig sekualiserende kroppsdel, og det er vel muligens en grunn til at kanskje gutter blir opphisset av pupper (haha, herregud). Jeg derimot blir ikke veldig opphisset av mannepupper, men av en eller annen grunn har det blitt sånn mot oss jenter. Jeg skulle gjerne gått rundt toppløs på sommeren, men jeg føler ikke verden har kommet dit helt enda.

  Jeg synes det er flott at Sofie og Andrea prøver å normalisere dette litt! Samtidig føler jeg ikke alt egner seg på en stor blogg. Spesielt ikke en blogg som veldig mange unge leser. Jeg føler budskapet om likestilling rett og slett forsvant i disse innleggene.

  Jeg håper selvfølgelig at det en dag vil være helt normalt at vi jenter går med puppene løse også, men likevel føler jeg det kommer til å ta lang tid før dette vil være akseptabelt. Jeg går som regel helt naken hjemme og jeg elsker det. Likevel hadde jeg ikke gått naken rundt på gaten nå. 

  Nå skal jeg hvertfall komme meg opp av sengen. Jeg er naken forresten, hehe! Senere i dag skal jeg på et intervju faktisk, om nettopp dette. Pupper, pupper, pupper!


  12.09.2017 - 18:49

  Skal jeg også vise frem puppene mine nå?

  Hei dere!

  I det siste har det jo tydeligvis vært en greie å vise frem puppene sine på bilder. Jeg aner ikke hvorfor dette plutselig har blitt en trend, men flere gjør visst dette. Det er vel flere som lurer på når jeg skal komme med puppebildene, men der må jeg nok bare skuffe dere. Mine pupper skal ikke ut på en såpass stor blogg, ikke for et meningsløst innlegg hvertfall. ​

  For meg virker det kun som et rop etter oppmerksomhet, men det er bare min mening. Jeg klarer ikke skjønne greia med det her helt enkelt, haha! Jeg kunne skjønt det om det skulle vært en kampanje for å sjekke seg for brystkreft, for det er jo en viktig sak. Om man kun står å poser derimot, med puppene på vift blir det litt i drøyeste laget for min del. Jeg lurer på om man ønsker disse bildene på nett om 10 år for eksempel. 

  Hvordan ble dette en trend egentlig? En startet og noen andre hang seg på for å komme med et poeng ovenfor den første som la det ut? Jeg synes det er teitere av de som henger seg på etterpå for å være ærlig! Så nei, noe pupper og nipler blir det ikke på denne bloggen. Og ja, vi alle jenter lager mat toppløs, vi vasker gulvet toppløs, vi går rundt toppløs når vi er hjemme vi også. Jeg går for det meste uten truse også, men det betyr ikke at jeg legger ut bilder av tissen min på bloggen. 

   Nå skal Isabelle og jeg spille inn noen flere Youtubevideoer til dere. Vi har akkurat filmet 40.000 spesialen, og dere har virkelig noe å glede dere til! 

  EDIT- Ja, jeg er enig i poenget med at det skal være likestilling, men jeg føler dessverre ikke vi har kommet oss helt dit enda. Hadde jeg gått på gaten toppløs hadde jeg mest sannsynlig blitt tatt for blotting. Ja, man har sett puppene mine på PH. Der gjorde jeg forresten alt for å skjule de, og dusjet med bikini. Ja, jeg hadde sex på Tv, men da så man ikke særlig mye. Hadde ikke vi sagt at vi hadde sex, nei da hadde ingen skjønt at vi hadde sex. Jeg er for likestilling, men jeg er redd disse bildene bare kommer til å blir brukt mot de som har lagt ut disse. 

   

   


  12.09.2017 - 12:40

  Jeg er låst inne i min egen leilighet!!

  Hei dere!

  I går var Cassie en tur på besøk hos meg, og vi slappet bare av og spiste masse digg. Som vanlig satt vi og snakket, og plutselig kom jeg på at jeg måtte vise Cassie døren min. Døren min har vært veldig vanskelig i det siste, og i blant vil den ikke låse seg opp. Den fikser seg alltid etter noen minutter da man prøver, men det skjedde ikke i går. Akkurat da jeg skulle vise Cassie døren gikk den helt i vranglås. Jeg klarte ikke å få den opp og fikk så klart litt panikk. Jeg fikk bestefar til å komme opp til meg, og han sto i en halvtime på utsiden og prøvde å få den opp. Den slo seg virkelig helt vrang, og til slutt ga han opp. Derfor var Cassie og jeg låst inne.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg må derfor være inne i dag til dette har blitt fikset. Jeg kan jo ikke hoppe ut og inn av vinduet hver gang jeg skal noe.Nå kom bestefar akkurat hit nå så får vi se om han klarer å fikse det. Om ikke må jeg nok bli inne helt til vi får fikset det, og jeg aner ikke hvor lang tid det vil ta. Heldigvis har jeg ingen viktige planer i dag, for om jeg hadde det måtte jeg avlyst alt. Jeg kommer meg jo ikke ut, haha! Det er så typisk at sånne ting skjer meg, og jeg blir litt ufrivillig dramaqueen i blant. Jeg får jo panikk når sånne her ting skjer, for tenk om det skulle begynne å brenne? Jeg tenker alltid på verste måte når sånne ting skjer meg, men heldigvis blir nok dette fikset i løpet av dagen. 

  Nå skal jeg komme meg i dusjen, og så skal jeg ta på en ansiktsmaske og se på RuPaul's Drag Race. Jeg elsker det programmet! 


  11.09.2017 - 21:13

  Bildene som aldri kom på bloggen- Del 3

  Hey!

  Siden dere liker bildene som aldri kom ut på bloggen har jeg funnet frem noen nye bilder til dere. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg egentlig legger ut det her, for jeg ser jo ikke akkurat superbra ut. Likevel vet jeg at dere liker det, og jeg vil jo gjøre dere fornøyde en mandagkveld. Håper dere liker innlegget!

  Ja, som sagt i tidligere innlegg som dette finnes det så alt for mange bilder av meg sånn her..

  Altså.. Hahhaha!

  Hahah, jeg lo godt da jeg så dette bilde! Hva slags måte er dette å gå på??

  Jeg aner ikke hvorfor jeg så så sinnsykt skeptisk ut på dette bilde, men noe galt var det hvertfall. Haha!

  Vurderer nesten nytt profilbilde på Facebook her altså!

   

  Haha, her var både ansiktet mitt og hånden min merkelig.. 

  Her så jeg bare veldig bitchy ut. 

  Her hadde jeg tatt kvelden.

  Håper dere likte disse fine bildene av meg, så blir det nok ikke alt for lenge til et nytt innlegg som dette. Håper alle får en fin kveld, så blogges vi mer imorgen♡


  11.09.2017 - 19:21

  Migrene uten vondt i hodet?

  Hei dere!

  I dag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst.. Eller jeg har stemt og spist brødskiver hos bestemor og bestefar. Etter jeg hadde spist de to brødskivene sovnet jeg. Haha, det skjer alltid når jeg legger meg på sofaen hos bestemor og bestefar. Jeg sov i hele tre timer. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig en gang, for jeg sovnet ganske tidlig i går. Jeg våknet opp i dag med veldig vondt i nakken og ryggen, og jeg har en liten mistanke om at jeg egentlig skulle hatt migrene i dag. Hver gang jeg får migrene får jeg også veldig vondt i nakke og rygg, jeg blir også kvalm og føler meg veldig dårlig. Som flere vet tok jeg botox mot migrene for noen uker siden, og jeg har ikke vondt i hodet lenger. Det eneste er at jeg får migrene, bare ikke vondt i hodet. Jeg merker det på hele kroppen, og derfor er det veldig merkelig at jeg ikke har vondt i hodet i det hele tatt. Det er bare nakken som blir vond og kroppen blir veldig sliten. Jaja, derfor har jeg med andre ord tatt det veldig rolig i dag. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Legger med et bilde fra da jeg følte meg litt mer fresh enn hva jeg gjør i dag. Jeg ble forresten ganske flau da jeg kom til skolen jeg skulle stemme på i sta. Det virket som om folk pyntet seg for å stemme, mens jeg kom med hettegenser, joggebukse, de pelsjakkene alle har + en dott på hodet. Jaja, det viktigste var vel at jeg stemte!

  Nå straks kommer en venninne til meg, og vi skal spise sushi. Jeg merker at formen ikke er helt på topp, så derfor blir vi nok bare å se på serier ellernoe. Jeg er også veldig spent på hvem som vinner valget, for sist jeg så på nyhetene for et par timer siden var det veldig likt. Dette blir spennende, men det er selvfølgelig en side jeg heier mer på enn den andre. Jeg vet ikke om dette er feil å si, men jeg har selv merket veldig lite forskjell fra da vi hadde Arbeiderpartiet til Høyre. Derfor tror jeg ikke jeg kommer til å merke særlig forskjell nå heller om AP vinner. Uansett, dette blir spennende! 


  11.09.2017 - 12:37

  Du= et stygt ord for guttetiss..

  Hei dere!

  Dette her har jeg håpet ikke skulle skje, men i dag skjedde det... Det har seg nemlig sånn at for mange år siden hadde jeg et vors hos meg. Da var det en av guttene som endret noe greier på telefonen min, slik at hver gang jeg skrev "du" kom det et stygt ord for guttetiss istedet.. Jeg har ikke klart å få det vekk selv, og jeg har spurt flere om hjelp. Det er ingen som vet hvordan man endrer dette, og det begynner å bli sinnsykt irriterende. Hver gang jeg skriver "du", kommer det heller dette andre ordet. 

  Det verste er at dette har forfulgt meg på hver eneste telefon jeg har fått i ettertid. Jeg trodde kanskje dette skulle gå vekk da jeg fikk meg ny telefon for mange år siden, men neida. Den personen endret dette da jeg var 18 år, så det betyr at telefonen min har holdt på sånn her i tre år. Det er så sinnsykt irriterende! Det toppet seg virkelig for et par måneder siden, for da jeg kjøpte meg ny Mac begynte den også. Jeg aner ikke hvorfor, men Macen er jo koblet opp til Iphonen så det har sikkert noe med det å gjøre.. Derfor kan det ofte gå litt fort i svingende når jeg blogger, men jeg har alltid vært flink før til å passe på dette. I dag gikk det litt for fort, og denne autocorrecten slo til. Jeg ble så flau da jeg så kommentarene om det her, for jeg har vært lenge redd for at dette skal skje. 

  Nå lurer jeg bare på om noen kan hjelpe meg med å få vekk det her? Jeg er sinnsykt lei av dette nå etter tre år, og det toppet seg i dag da det kom ut på bloggen..

  EDIT: Har fått det bort fra Iphonen nå, men det er fortsatt på Macen.. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få det bort her?? 


  11.09.2017 - 11:03

  I dag har vi vært kjærester i et halvt år

  Hei dere!

  Herregud, tiden har gått så utrolig fort.. I dag har Aleksander og jeg vært sammen i et halvt år, og det føles absolutt ikke ut som det. Det føles ut som om vi kom hjem fra Mexico for en uke siden, men neida.. Det er over et halvt år siden vi kom hjem fra Mexico, og jeg tror aldri jeg har følt at tiden har gått så fort. Det har vel kanskje noe med at dette har vært det beste halvåret i mitt liv. Jeg har aldri opplevd så mye før på så kort tid! Jeg har heller ikke hatt det så bra før, og det er takket være Aleksander. 

  Et halvt år er jo ikke akkurat så veldig lenge, men jeg er sjokkert over at tiden har gått så fort. Det føles ut som om bare tiden har flydd forbi, og jeg skulle gjerne fått den til å stoppe opp litt..

  Jeg husker da jeg la ut dette bilde for første gang. Det var da kjæresteryktene begynte å svirre, men neida.. Vi sa vi var venner, haha! Vi var så klart sammen da dette bilde ble tatt♡

  Så over til litt kliss... Tusen takk Aleksander for at du har gjort dette halvåret så bra! Det er ingen jeg har det så gøy med som deg, og jeg er så takknemlig for at jeg har en så fin og snill gutt som deg. Du får meg til å smile uansett hva. Jeg føler meg som verdens heldigste jente♡ Jeg har funnet en som både er min bestevenn, og kjæreste! Du er den snilleste, kjekkeste, fineste, morsomste, godeste og rareste personen jeg vet om. Tusen takk for at du er du♡ 

  Jeg savner han så mye nå, for han er i Bergen.. Akkurat nå frister det mest å hoppe på første fly dit. 

   


  10.09.2017 - 20:24

  Dette har vært redningen!

  Annonse

  Jeg har fortalt dere flere ganger om Hair Luxious fra Good For Me, men jeg tenkte nok en gang å fortelle litt om hvordan håret mitt har det nå♡

  Jeg har nå tatt en tablett daglig og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Håret mitt føles så mye bedre, og jeg merker det er mye sunnere. Jeg har ikke lenger de store flokene hver gang jeg våkner, og håret mitt er ikke lenger helt umulig etter en tur i dusjen. Dette produktet lover et sunt og sterkt hår, og også en naturlig hårvekst. Håret mitt vokser veldig fort av seg selv, så her vet jeg ikke om det har hjulpet noe. Håret mitt vokser hvertfall fort enda! Det jeg har merket mest forskjell på er at håret mitt føles sterkere og ser sunnere ut. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det å ta en tablett daglig er nå i min rutine, og jeg kommer til å fortsette. Hair Luxious inneholder hele 8 typer B-vitaminer, så de har ikke spart på noe som helst med disse tablettene. Jeg vil ikke at håret mitt skal gå tilbake der det var, så ved siden av mye pleie av håret mitt er også disse tablettene nødvendig for meg. 

  Jeg kan virkelig anbefale disse tablettene om noen har hatt de samme problemene som meg. Håret mitt har alltid vært viktig for meg, men det er ikke så veldig pent med slitt og ødelagt hår. Jeg har virkelig hatt problemer med håret mitt det siste halvåret, men endelig føler jeg at jeg har fått mitt gamle hår tilbake. Nå kan jeg bare si hadebra til tørt og slitt hår, for Hair Luxuios har reddet håret mitt. 

  Dere finner direktelink til tablettene HER


  10.09.2017 - 19:08

  Kanskje dette får meg bort fra tankene..

  Hei dere!

  Nå skal jeg noe jeg egentlig har mast på Aleks om lenge, men han gadd ikke. Derfor har jeg heller fått med meg Therese! Vi skal nemlig på kino og se den nye haifilmen. Jeg elsker jo haier, så dette gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har sett traileren til filmen, og den handler jo i hovedsak om to jenter som skal ned i et bur for å dykke med haier. Kanskje denne filmen får meg bort fra tankene om å gjøre akkurat det, for det er jo en av mine store drømmer.

  Jeg er veldig spent på filmen, så jeg kan fortelle dere senere om den er verdt å se. Jeg har sett veldig mange haifilmer, og noen blir alt for urealistiske og det er ikke så gøy å se på. Nå starter straks filmen, så vi blogges senere!


  10.09.2017 - 11:54

  NY VIDEO- Vi tester sminke

  Annonse

  Hei dere!

  Det er endelig søndag og klart for en ny Youtubevideo♡ Denne gangen har vi testet masse sminke fra Max Factor, og blant annet den helt nye macaraen- LASH CROWN. 

  Håper dere liker videoen, og om dere gjør gi den en tommel opp♡ Gjerne abonner på kanalen vår også som dere finner HER, for det kommer en 40.000 spesial om ikke lenge. Husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet!    


   


  hits