• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 29.09.2017 - 20:43

  Datenight♡

  Hey!

  Denne uken har jeg hatt veldig mye å gjøre, og jeg skal innrømme at jeg er ekstremt sliten nå. Det har blitt alt for tidlige morgninger og litt for sene kvelder den siste uken. I og med at Aleksander drar hjem på søndag, bestemte jeg meg for å planlegge noe koselig for oss i dag. Den eneste dagen jeg har hatt tid denne uken var i dag på kvelden, for imorgen igjen er det fullt kjør. Derfor booket jeg massajsetime til Aleksander og meg her om dagen, slik at vi hadde noe å glede oss til i dag. Jeg elsker massasje, og jeg gjør det på Daikai om noen skulle lure på det. Jeg får det ikke sponset bare så det er klart. Vi dro derfor ned dit i sta, og massasjen var som vanlig helt fantastisk! Jeg føler meg som et nytt menneske nå, og kroppen min føles så bra. Jeg sitter en del foran Macen, og jeg har mye vondt i nakke og rygg. Jeg har også ting å gjøre hele tiden, og jeg glemmer ofte å ta en pause. Derfor unner jeg meg en time massasje i blant, for da kan jeg virkelig slappe av. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Etter massasjen dro vi videre for å spise på Big Horn. Jeg har hatt lyst på biff i hele dag, så derfor tok Aleks meg med dit. Vi koste oss skikkelig, og maten var dødsgod. Vi ble sittende å skravle en god stund, før vi begge holdt på å sovne. Haha! Begge var så slitne, så vi hoppet ganske fort inn i en uber hjem. Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så nå er vi hjemme, og jeg er ganske sikker på at jeg straks sovner. Jeg er så trøtt, for i natt hadde jeg kun fem timer med søvn. Det er alt for lite, så nå merker jeg at øynene mine ikke klarer å være oppe lenger. Imorgen er det tid for Splayday, og vi skal møte opp klokken 12. Vi er ikke ferdig der før klokken 8 på kvelden imorgen, men jeg skal i bursdag klokken 7. Så imorgen blir det med andre ord en stappet dag.


  29.09.2017 - 15:42

  Ukens spørsmål 25

  Hey!

  Endelig helg, woho! Jeg skal derfor som vanlig svare på ukens spørsmål i dag. I dag tok jeg for det meste spørsmål jeg fikk inn på Snapchat, og herregud så mye rare spørsmål man får da. Alt handler som regel om sex, haha! Dere kan gjerne legge igjen en kommentarer i dette innlegget til neste ukens spørsmål, og da helst ikke spørsmål jeg har svart på før. Håper dere liker svarene♡

  Synes du det er rart at gutter leser bloggen din? Nei, absolutt ikke. Jeg synes det er kjempekoselig at folk leser bloggen min, uavhengig om det er gutter eller jenter♡

  Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Jeg er født i 1996, så jeg blir 22 år gammel i februar.

  Hvor gammel var du da du fikk mensen? Jeg var 14 eller 15. Jeg husker alle venninnene mine hadde fått mensen, og jeg var den eneste som ikke hadde fått det enda. Jeg gikk rundt og ventet på at jeg skulle få det, og da jeg fikk det svimte jeg av. Haha!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Har du tatt restylane? Nei, det har jeg ikke. 

  Aleksander la ut en snap der han sa man kunne se implantatene i rumpa de. Har du fikset på rumpa? Haha, jeg ble så irritert da han la ut det.. Nei, jeg har ikke fikset på rumpa mi, og jeg har heller ikke lyst til det. 

  Hvor er jakka fra? Den er fra H&M, men kjøpte den for rundt ett år siden. Jeg synes den er så fin!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor har du sex om du ikke vil ha barn? Haha, hvordan skal jeg svare på det her? Du skjønner det nok når du blir litt eldre. 

  Hvordan fikk du vite at du kom med på Paradise, og hva tenkte du? En dame fra castingen ringte meg, og først sa henne at jeg ikke hadde kommet med. Hun sa de ikke hadde plass til meg i år, men kanskje en annen gang. Jeg husker jeg satt på bussen og ble skikkelig lei meg, for jeg hadde så lyst til å være med. Plutselig sa hun "Jeg bare tulla, selvfølgelig skal du til Mexico!". Da ble jeg så glad at jeg begynte å gråte.

  Hvor mange ganger har du og Aleks hatt sex? Rundt 186 ganger tror jeg.. Haha, nei du det aner jeg ikke. Har ikke holdt helt tellingen der. Gjør noen egentlig det? 

  Hva synes du om homofile? Burde de få adoptere og få lov til å gifte seg? Om noen forteller meg at de er homofile, kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre. Jeg ser ikke på homofile som annerledes i det hele tatt. Kjærlighet er kjærlighet, uansett om man forelsker seg i en gutt eller jente. Jeg er helt for at homofile skal få adoptere og gifte seg, akkurat som folk som er hetero. 

  Kan du ha klessalg? Ja, det må jeg snart få til. Sofie og jeg planla klessalg, men dessverre måtte vi endre datoen. Jeg er litt usikker på når klessalget blir, men jeg håper ikke det blir lenge til. Jeg kommer selvfølgelig til å si ifra på forhånd, slik at så mange som mulig kan komme♡

  Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa, og den er fra et merke som heter Morgans. 

  Sier du ja om folk vil ta bilde med deg? Ja, jeg synes det er så koselig♡ Jeg stiller alltid opp på bilder, med mindre jeg har ekstremt dårlig tid. Om jeg sier nei får jeg skikkelig dårlig samvittighet, så jeg prøver som regel å få tatt bilde med alle som vil! 

  Hvordan fikk broren din råd til den bilen? Haha, dette må være det mest stilte spørsmålet denne uken. Om dere virkelig lurer synes jeg dere kan sende han en melding på Instagram. Der heter han Simenlundee! 

  Hvor mye penger bruker du i måneden? Det varierer veldig, men jeg vil tippe jeg bruker mellom 20-25.000 i måneden. Alt annet som kommer inn spares!


  29.09.2017 - 11:37

  Kjære Jodel- Nå har det gått for langt

  Hei dere!

  Før likte jeg Jodel veldig godt. Jeg synes det var gøy å lese nedover hva folk skrev, og jeg lo alltid mye. Dette var forresten før folk begynte å henge ut folk på Jodel, og skrive masse stygt om andre. Jeg har lenge vært ganske i mot den appen, rett og slett fordi folk skriver så sinnsykt mye slemt det. Jeg følger likevel med, fordi jeg er redd for hva som plutselig kan stå om meg. De siste dagene har det virkelig toppet seg for min del, og det er fordi familien min har blitt dratt inn i dette blant annet. 

  Det toppet seg for min del da broren min hadde kjøpt seg ny bil. Selvfølgelig var diskusjonen da i gang på Jodel med en gang. Der diskuterte folk hvordan han kunne hatt råd til den bilen, og det var greit nok. Plutselig ser jeg at noen har søkt opp hva pappa sitt firma omsetter for i året, og den personen hadde skrevet dette på Jodel. De hadde også skrevet hva pappa tjener, og de hadde søkt opp i Statens Vegvesen om hvem bilen sto på. Alt dette sto nå ute på Jodel, og jeg merket jeg ble veldig irritert. Greit at dere skriver ting om meg der, men det at dere drar inn faren min er jo helt sykt. Pappa driver ikke en blogg eller er en person folk vet hvem er, jeg er ganske sikker på at ingen fedre hadde likt det der. Hva om all infoen om foreldrene dine plutselig hadde stått på en app som veldig mange bruker? Jeg tror ingen av dere hadde likt det spesielt godt. 

  I går skjedde det igjen, men da var det om Aleksander og meg. Da vi var på Heidis i går hadde noen plutselig fått for seg at jeg hadde klint med en annen gutt, mens Aleks sto ved siden av. Denne gutten jeg tydeligvis hadde klint med er forresten eksen til venninnen min. Altså helt seriøst? Om jeg skulle gått inn for å være utro, hadde jeg ikke gjort det mens Aleks sto å så på. Det hadde heller falt meg inn å gjøre noe mot Aleks. Etter en stund kom broren min for å hente oss, og da dro vi innom Statoil for å kjøpe mat. Aleks sto for å bestille, og da fortalte jeg broren min hva folk hadde sagt ute på Heidis. Det satt tre mennesker inne på Statoil og broren min snakket litt med han ene gutten, mens jeg gikk til Aleks i kassen. Da vi satt i bilen sjekket jeg Jodel, og da fikk jeg sjokk. Der sto det at noen hadde sett oss gå inn på Statoil, at det var dårlig stemning mellom meg og Aleksander og at jeg hadde snakket med en random gutt på Statoil om at jeg hadde vært utro mot Aleks. Denne randome gutten var broren min forresten. Jeg fikk sjokk da jeg så dette, og jeg merket jeg ble så irritert. Da jeg kom hjem ringte jeg broren min og spurte om nummeret til disse tre personene som var på Statoil. Etter fem minutter hadde jeg alle tre nummerne, og jeg tok ringerunden. Alle disse tre ble selvfølgelig kjempestresset, for jeg tror ikke de visste at jeg fikk det med meg. Jeg var så sinnsykt irritert, og jeg tror ikke noen av disse menneskene har særlig lyst til å skrive falske ting på Jodel igjen. Heldigvis slettet de Jodelen etter noen minutter.

  Jeg synes Jodel har blitt dratt alt for langt nå, og jeg får sjokk hver gang jeg går inn på den siden. Jeg skjønner ikke hva folk får ut av å skrive så mye stygt om andre mennesker de ikke kjenner. Jeg er heldig, for jeg får ikke så mye dritt der. Noen andre bloggere derimot får virkelig gjennomgå. Jeg vet at mange bloggere følger med på Jodel, og jeg får virkelig vondt av mange av dem. Jeg synes Jodel er helt greit, så lenge man klarer å holde seg saklige og ikke skrive dritt om andre. 

  Jeg er fortsatt irritert over det her.. Jeg er lei meg fordi folk prøver å ødelegge forholdet mitt, og jeg er lei meg fordi folk drar inn familien min. Selvom jeg nå har blitt en person som mange vet hvem er, så betyr det ikke at pappa vil det samme. Det her er baksiden ved det å skulle eksponere seg såpass mye på nett, og jeg begynner å lure på om jeg skal holde mer tilbake. Skal jeg slutte å skrive om Aleksander? Det siste jeg vil er at forholdet mitt skal bli ødelagt, og jeg vet at folk har ødelagt forholdene til bloggere før. Det er så slemt å gjøre.. Nei, jeg er skikkelig lei meg i dag. Takk Gud for tilliten Aleks og jeg har bygd opp, om ikke hadde dere ødelagt mellom oss for lenge siden. 


  28.09.2017 - 17:57

  Jeg har spilt inn til et nytt TV program

  Hei dere!

  Ah, jeg har akkurat våknet etter en 2 timers lang powernap, og den skulle vel egentlig vart i kun 30 minutter. Jeg planla egentlig at dette uken skulle være ganske rolig, men det ble den absolutt ikke. Jeg startet dagen klokken halv 8 i dag tidlig, fordi jeg skulle være med å spille inn til et nytt program. Jeg var faktisk en "ekspert" på helsekontrollen i dag. Haha, det høres så teit ut når jeg sier ekspert, men jeg skal si ifra når det blir sendt slik at dere skjønner hva jeg var eksperten i. Det var utrolig morsomt, selvom jeg følte meg litt liten med to psykologer som også snakket om dette. Jeg tror uansett det gikk veldig bra, så jeg gleder meg til å se. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Etter innspillingen dro jeg videre til Splay for å møte Aleksander. Han skulle fikse noe greier på kontoen sin, men vi ble som vanlig sittende en god stund bare for å skravle. Jeg synes det er så koselig å være på Splay, for menneskene der er så kule og greie. Jeg gleder meg allerede til lørdag, for da er det Splayday. Etter vi hadde vært hos Splay dro vi videre for å spise, og så tok vi turen hjem. Jeg sovnet faktisk i uberen, og det sier litt om hvor trøtt jeg var. Jeg sovnet så fort jeg kom inn døren, og våknet nå. Det passer egentlig ekstremt dårlig at jeg sovnet såpass lenge, fordi om to timer kommer det folk hit. Vi skal ha et lite vors her før vi skal på Lawo. Vi skal jo finne deltagere til den neste sesongen av Paradise i kveld, så jeg håper mange kommer. Det hadde vært så gøy om vi fant noen castingen liker!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Nå må jeg få ryddet litt her, også må jeg få fikset sminken min. Sminken var ikke like fin etter to timer med søvn, for og si det sånn. Ah, jeg er skikkelig irritert på meg selv for at jeg sovnet nå.. 

   


  28.09.2017 - 12:32

  Nye klær♡

  Annonse

  Hei dere!

  I går var jeg innom Kouture og fikk med meg noen skikkelig kule klær. De har kommet med en minikolleksjon som heter KTUR, og jeg skal innrømme at jeg har fått noen nye favoritter i klesskapet nå. Kolleksjonen er skikkelig streetwear og kul, og jeg digger den! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Første tingene jeg skal vise dere i dag er denne superkule bodyen og buksen. Bodyen er en av mine favoritter fra KTUR kolleksjonen! Jeg elsker alt ved den, og spesielt armene. Jeg har en greie for vide armer, så denne bodyen kunne ikke vært finere for min del.I tillegg har den hette, og ja.. Den er dødskul! Buksen er så behagelig å gå med, og i tillegg synes jeg den er veldig spesiell og kul. Den sitter kjempefint på, og man får fin rumpe i den. Perfekt!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne genseren er også en av mine favoritter. Jeg liker veldig godt enkle ting, og denne er enkel, men samtidig tøff. Jeg har den faktisk på meg i dag, haha! Jeg digger denne genseren, enkelt og greit. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne genseren er også så fin, og ikke minst behagelig å ha på. Den er veldig lik bodyen, bare uten de vide armene. Jeg synes den er enkel, og kjempefin. Jeg elsker jo svart, så det er egentlig en selvfølge at jeg liker denne. 

  Alle klærne i denne kolleksjonen har forresten verdens diggeste stoff. Buksen for eksempel merker man nesten ikke at man har på. Jeg skulle ønske alle klærne jeg eier hadde dette stoffet, og nå er jeg ganske redd for at jeg kun kommer til å bruke disse klærne fremover. Jeg anbefaler faktisk å dra innom Kouture sine butikker bare for å kjenne på disse klærne, haha! 

  Dere finner alle disse klærne i Kouture sine butikker, og på hjemmesiden deres som dere finner HER


  27.09.2017 - 20:31

  NY VIDEO- VLOGG FRA MEETUP + EVENT♡

  Annonse

  Heey!
  Endelig tid for ny video igjen! Denne gangen har vlogget på både meetupet vi hadde for en stund siden + Max Factor eventet vi var på. Jeg synes denne vloggen er så koselig å se på♡ Det var skikkelig koselig å møte dere alle på meetupet, og jeg er så takknemlig og glad for at så mange kom. 

  Jeg håper dere liker denne vloggen, og om dere gjør så gå gjerne gi oss en tommel opp. Dere kan også abonnere på kanalen vår, noe som er helt gratis! Den finner dere HER

  AIfKgPcRKU8


   

   

   

   


  27.09.2017 - 15:58

  Jeg skal finne deltagere til Paradise Hotel

  Heey!

  Okei, dette blir så gøy! Jeg tipper det er en del som vurderer å melde seg på Paradise Hotel? I den anledning kan jeg endelig fortelle dere at jeg skal prøve å finne deltagere allerede imorgen, sammen med Isabelle og Aleksander. Neste sesong kan ikke bli annet en dødsbra i og med at Paradise har ti års jubileum, og da må vi finne noen dødsbra deltagere også!

  Om noen av dere er gira på å skulle være med, kan dere møte opp på LAWO (et utested i Oslo by) klokken 22.00. Da vil vi tre gå rundt å finne nye deltagere sammen med castingen. Dette er en super mulighet for dere som ønsker å være med, og ikke minst for å bli sett av selve castingen! Man må forresten være 20 år gammel.

  Det vil bli filmet, men det blir som en vlogg. Det er bare å komme bort for å snakke litt med oss, om ikke vi allerede har gått bort til deg. Jeg gleder meg skikkelig til å kose meg masse imorgen, og ikke minst få møtt noen potensielle deltagere. Jeg håper virkelig vi finner noen imorgen som blir å se på skjermen neste år. Det hadde vært så gøy!

  Jeg vil også si at jeg virkelig anbefaler Paradise. Er du lei av den kjedelige hverdagen her hjemme i Norge? Vil du tilbringe 2 måneder på et luksushotell i Mexico? Altså, kan noen takke nei til det? Paradise hotel er en av mine beste opplevelser, og jeg vil for alltid tenke tilbake på det som noe positivt. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker, jeg har vokst på veldig mange områder, jeg har fått meg kjæreste og jeg stakk av med 100.000kr!

  Jeg håper så mange som mulig kommer imorgen, og jeg tror det kommer til å bli en veldig hyggelig kveld. Ta med deg et par venner, så sees vi♡

  Dere finner søknadsskjema til Paradise HER!


  27.09.2017 - 15:01

  Jeg har endret på håret mitt

  Annonse

  Hei dere!

  Nå har jeg akkurat gjort noe med håret mitt som er helt nytt for meg. Jeg har etter Mexico hatt veldig slitt hår, og jeg har mistet mye. Håret mitt har derfor vært kjempetynt, og jeg har ikke følt meg skikkelig fin på håret på lenge. Sist jeg var innom Hendrix Hair snakket vi om å kanskje sette inn litt extensions. Vi prøvde da, men håret mitt var så slitt at vi ikke turte å sette inn noe. Derfor fikk jeg med noen produkter hjem som jeg nå har brukt i rundt en måned. Jeg har kuret håret mitt som bare det, fordi jeg hadde så lyst til at det skulle bli fint igjen.

  I dag dro jeg til Hendrix igjen, og han som fikser håret mitt sa det så mye bedre ut. Derfor kunne vi endelig sette inn litt extensions i dag. Jeg satt inn en pakke, så det ble ikke alt for mye. Håret mitt ble heller ikke lengre, kun tykkere. Det var akkurat sånn jeg ville ha det, fordi lengden ville jeg ikke gjøre noe med.

  Jeg er dødsfornøyd med resultatet, og jeg gleder meg til å se om jeg faktisk liker det nå som dagene går. Jeg kjenner ikke at det er extensions i, og håret mitt føles helt normalt, bare litt tykkere! Jeg er hverfall veldig fornøyd med resultatet, og det er så deilig med litt tykkere hår igjen.

  Jeg har altså satt inn en pakke med tapeextensions om noen skulle lure på det. Endelig føles håret mitt bra ut igjen! Tusen takk til Hendrix Hair♡


  26.09.2017 - 18:10

  Bildene som aldri kom på bloggen- del 4

  Hei dere!

  Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe innlegg som dette i dag, men det var helt til jeg skulle ta bilder av meg selv. Jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet mitt, og det merket jeg selvfølgelig ikke før etter en stund. Jeg skjønte ikke hvorfor bildene ble så grusomme, og hver gang jeg skulle ta et bilde tok det noen sekunder før det ble tatt. Derfor ble det en haug av bilder til bildene som ikke kom på bloggen, og alle disse bildene ble altså tatt i dag. Snakk om å være fotogen og flink med kameraet.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Haha, på det siste bilde her ga jeg bare opp. Det var da jeg også sjekket innstillingene på kameraet, og så at jeg hadde kommet nær noe greier. Ingen av disse bildene kunne bli brukt i et vanlig innlegg, men til innlegg som dette kan de heldigvis brukes. Jeg har så mange bilder som aldri har kommet ut på denne bloggen, og jeg skal selvfølgelig lage flere slike innlegg. 

   


  26.09.2017 - 16:50

  Kjøpt bil til 1,3 millioner

  Hei dere!

  I dag har vi vært med broren min for å hente den nye bilen hans. Broren min har vært bilgal siden han var liten, og han kjøper seg nye biler hele tiden. Han pleier som regel å kjøpe en bil, ha den i noen måneder for og så selge den. Nå derimot har han kjøpt en bil han skal ha en stund (håper jeg), og jeg fikk sjokk da jeg hørte prisen. Her snakker vi at han kunne hatt en veldig bra egenkapital til leilighet, men neida.. Haha, jeg klarer ikke helt å skjønne den tankegangen, men alle bilinteresserte gjør nok det. Bilen er utrolig fin da, det skal jeg ikke si noe på. Jeg synes også det er kult at broren min kun er 19, men likevel har muligheten til å kjøpe en så dyr bil!

  Vi ble med å kjørte litt, og den går så sinnsykt fort. Jeg skal love dere at vi fikk mange blikk bortover veien, for den bilen har en helt syk lyd. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg skal innrømme at jeg følte meg ganske kul bak rattet på denne. Jeg kjørte den ikke altså, men jeg måtte jo så klart benytte muligheten til en liten photoshoot. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Det var dødsmange kule biler i bilbutikken, men jeg var så klart mest opptatt av denne hunden. Jeg har kjempelyst på hund, men jeg har ikke helt muligheten til det enda. Da er det ekstra vanskelig når jeg møter søte hunder overalt. Denne var så skjønn, og jeg koste vel med den i rundt en time. 

  Nå skal jeg få ferdig noen andre innlegg, og så er det klart for sushi hos pappa. Jeg elsker sushi, men av en eller annen grunn har jeg helt glemt bort at det finnes. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste sushi, og det er krise. 


  25.09.2017 - 20:11

  Mine planer denne uken♡

  Hey! 

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om mine planer denne uken. Jeg husker jeg gjorde dette før, men så har jeg helt glemt det bort. Jeg har som vanlig en del planer i løpet av en uke, og denne uken er ikke et unntak. Nå skal det sies at jeg ikke har noen veldig slitsomme uker, og alt jeg gjør er for det meste kun gøy!

  Frisøren- Jeg må få kommet meg til frisøren denne uken, og jeg håper på en liten endring. Jeg har snakket litt med frisøren min om hva vi skal gjøre med håret mitt, men siden det var så slitt måtte vi sette det litt på vent. Jeg har derfor vært flink de siste ukene til å pleie håret mitt skikkelig, så nå håper jeg virkelig vi får gjort det. Noen som klarer å gjette hva jeg skal gjøre? 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kjøpe gave til venninnen min- Venninnen min fyller 21 år imorgen, og til helgen skal det feires. Jeg aner ikke hva jeg skal gi henne enda, så det må jeg finne ut av fort. Jeg må derfor ta meg en bytur for å finne noe fint til henne. Om noen har noe tips er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg synes det er så vanskelig å finne gaver til venninner, rett og slett fordi jenter har alt. Jaja, jeg finner nok på noe.

  Jentekveld- Jeg og noen venninner har noen skikkelig kule planer til påsken. Vi må derfor få til en jentekveld slik at vi får planlagt alt. Det er mye som må ordnes, og om vi vil ha det billig må vi bestille nå. Jeg gleder meg til å fortelle dere hva vi skal, for dette har vi snakket om lenge. Yey, jeg gleder meg!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Bestille ferie- Aleksander og jeg planlegger å ta oss en ferie i oktober, og vi må få bestilt det denne uken. Jeg lengter så mye til sol og varme nå, og jeg synes det er litt skremmende så fort det ble kaldere her i Oslo. Heldigvis har jeg ikke noe som holder meg igjen fra å reise, så derfor må jeg bare ta den muligheten nå.

  Øve masse på teorien- Jeg holder på med lappen, og jeg har blitt ganske flink på kjøringen nå. Nå må jeg bare øve masse på teorien slik at jeg får unnagjort den så fort som mulig. Jeg synes teorien er kjempevanskelig, og jeg synes flere av spørsmålene er helt idiotiske. Jeg må bare øve masse, så får jeg det nok til om en stund. Haha!

  Skrive ferdig innlegg- Før var jeg sykt flink til å skrive ferdig innlegg, men det har jeg helt glemt bort i det siste. Jeg må få skrevet ferdig noen innlegg slik at jeg alltid har et innlegg på lur. Jeg har dager der jeg har null motivasjon, og da er det lurt med noen innlegg liggende. Om noen har noe bloggtips er det bare å legge igjen en kommentar♡

  Trene- Jeg meldte meg inn på et nytt treningssenter for en uke siden, men jeg har enda ikke vært der. Aleksander derimot har trent hver dag nesten, mens jeg bare surrer hjemme. Nå må jeg skjerpe meg! Det skal da ikke være så vanskelig å komme seg på trening? Det er bare at jeg synes det er dødskjedelig, og jeg liker ikke å gjøre ting som er kjedelig. Om jeg skal trene må jeg synes det er gøy. Målet er hvertfall å trene to ganger denne uken.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Fikse døgnrytmen min- Haha, dette punktet er så teit! Jeg har den mest elendige døgnrytmen akkurat nå, og det må jeg få fikset. Jeg sovner ikke før klokken 3 på natten, men likevel våkner jeg rundt 10 på morgenen. Denne uken må jeg få endret på dette, for jeg er konstant trøtt. 

   

   


  25.09.2017 - 18:49

  Aleksander tester på video- Viagra

  Hei dere! 

  Okei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive det innlegget her. Vel, jeg bare sier det akkurat som det er. Aleksander har snakket lenge om å teste viagra i en video, og jeg synes det var en ganske teit idé. For dere som ikke vet hva viagra er, så er det en pille som gjør at gutter får ereksjon. Altså ståtiss.. Da jeg kom hjem her om dagen fikk jeg meg en overraskelse for og si det sånn. Haha! Jeg tror ikke jeg skal fortelle særlig mer her på bloggen, men dere kan jo klikke dere inn på videoen og se alt sammen.

  Dere finner Aleksander sin kanal HER♡ Gjerne abonner på han også! 

  zUf9ueVZVMY
  Hva synes dere?


   


  25.09.2017 - 10:51

  Dette er så kleint + tegning av Aleks og meg

  Hei dere!

  Akkurat nå sitter jeg ganske klein inne på rommet mitt. Det har seg nemlig sånn at jeg har fått fikset en vaskehjelp som skal vaske leiligheten min i dag. Jeg vasker som regel selv, men jeg synes det er utrolig kjedelig. Derfor fikk jeg en vaskehjelp hit til meg i dag som skal få vasket ordentlig her. Jeg skal innrømme at jeg egentlig synes det er ganske kleint å sitte her inne på rommet mitt, mens noen andre vasker resten av leiligheten. Jeg vet jo at dette også kanskje kan ta litt tid, og hun ville at jeg skulle være her første gangen slik at jeg får vist henne hva som skal vaskes. Jeg vil jo ikke gå rundt å peke på hva hun skal gjøre, så jeg har bare satt meg inne på rommet mitt. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre de timene hun er her heller, for jeg vil ikke forstyrre henne. Ah, så da blir jeg sittende inne på rommet til hun skal vaske her. Haha, jeg synes faktisk dette er skikkelig kleint.. 

  Over til noe annet. I dag tidlig så jeg at jeg var blitt tagget i et bilde på Instagram, og jeg fikk sjokk da jeg så det. Jeg har blitt tegnet før, og jeg blir så glad hver gang. Men denne gangen ble jeg helt satt ut. En jente har tegnet Aleksander og meg, og jeg synes det var så fint! Altså, det her vil jeg henge opp på veggen. Jeg synes det er så kult, og jeg digget det. Jeg skal innrømme at dette er noe av det sykeste jeg har sett, og jeg synes det er så koselig at hun tegnet både Aleksander og meg. Åh, dette var så fint! Tusen, tusen takk til denne søte jenta som har laget det♡

  Jenta som har laget det heter @artbyfrida på Instagram


  24.09.2017 - 20:43

  NY VIDEO- Hvilken kjendis er jeg?

  Hey!

  Endelig søndag (eller ikke endelig.. Helgen er jo over..) og klart for ny youtubevideo. Denne gangen har vi filmet en skikkelig morsom lek, og denne leken passer perfekt på for eksempel vors. Jeg synes dette var skikkelig morsomt, spesielt fordi Isabelle var så dårlig. Hehe, neida! 

  Håper dere liker videoen, og om dere gjør det- GI OSS EN TOMMEL OPP! Dere kan også abonnere på kanalen vår som dere finner HER, det er helt gratis♡

  UXQnfikTads
  Tusen takk for vakker thumbnail Isabelle :)) 


   

   


  24.09.2017 - 17:02

  Min ønskeliste denne uken♡

  Annonse

  Hei dere!

  Jeg vet ikke mer dere, men for meg har søndager blitt en shoppedag. Det er på søndager jeg sjekker gjennom alle nettbutikker for å se om de har fått inn noe nytt. En av mine favorittsider er Nelly, og det er fordi de hele tiden får nye ting og de har et stort utvalg. I dag har jeg bladd gjennom Nelly igjen, og som vanlig er det et par ting jeg gjerne skulle hatt. Gjerne legg igjen en kommentar, og fortell meg hva dere synes jeg burde bestille♡

  1. HER  2. HER  3. HER

  Okei, den jakka må jeg ha! Jeg har pelsjakker i alle farger, bortsett fra beige. Jeg ble forelsket i denne jakken med en gang jeg så den, så den ligger allerede i handlekurven min. Den bodyen synes jeg også er så utrolig fin! Den ligner litt på den jeg lånte av Sofie for noen dager siden, bare at denne er svart. Jeg tror denne kunne blitt skikkelig fin sammen med for eksempel skinnbuksen på bilde over. Jeg trenger en ny skinnbukse, fordi den jeg har går bare til anklene mine. Jeg vil jo bruke en skinnbukse i vinter også, så denne tror jeg er perfekt!

  1. HER  2. HER  3. HER

  Denne genseren tok jeg bare med fordi jeg daglig får spørsmål om hvor min lingnende genser er fra. Min er fra Bershka, men denne på bilde over lignet veldig. Buksene synes jeg var dødskule! De må jeg ha, for jeg elsker bukser med hull. Kjolen synes jeg også var veldig lekker, og jeg synes det er så fint med en splitt som går såpass langt opp. 

  7. HER  8. HER  9. HER

  Den første er en body som jeg allerede har i beige/rosa. Den har jeg allerede brukt mye, og jeg synes den er kjempefin på. Jeg som er så glad i svart må jo bare ha den også. Den rosa blusen i midten synes jeg er så søt. Dere burde klikke dere inn å se på ryggen, for jeg synes nesten den er det fineste med hele blusen. Også kommer vi til den siste. Altså, omg! Den er så fin, men også dyr.. Haha, typisk! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe den på grunn av prisen, men jeg synes den var utrolig fin da. 

  Dere finner direktelink til Nelly HER♡ 

  Hva synes dere jeg burde bestille?♡


  24.09.2017 - 14:30

  Aleksander ble sjalu..

  Hei dere!

  Åh, dette har vært en så koselig natt! Ramp har ligget i mellom Aleksander og meg hele natten, og da jeg våknet lå han på puten over hodet mitt. Han er så søt, og han har en så fin personlighet. Han kommer hele tiden med ballen sin og vil leke, og han hopper alltid på fangene våre for å kose. I tillegg følger han etter meg overalt, og om jeg skal på do står han utenfor døren. Jeg har så lyst på hund nå, og Aleksander fikk ikke akkurat mindre lyst på en sånn hund etter dette døgnet. Det eneste negative er at Aleksander blir sjalu, haha! Jeg har gitt Ramp litt for mye oppmerksomhet, og jeg tror det toppet seg for Aleks da jeg hadde gitt Ramp plassen hans i sengen. Kanskje dette gjør så Aleksander skifter mening om å skaffe oss hund? 

  Nå sitter jeg og ser på Kardashian og senere skal jeg gå en tur med Ramp. Jeg gruer meg nesten litt til han blir hentet, for jeg har hatt det så koselig med han. Senere i dag vet jeg ikke helt hva planen er, men enten blir det middag hos bestemor og bestefar, eller så blir det kino. Har noen av dere sett Thelma? Jeg har så lyst til å se den, så jeg håper jeg får sett den i dag! 

   


  23.09.2017 - 18:30

  Vi passer en hund♡

  Hey dere!

  Åh, jeg er så glad nå! Vi skal passe en liten voffs i natt, og jeg er helt i ekstase nå. Vi passer lille Ramp, som kanskje en del av dere har sett før? Ramp er nemlig Pilotfrue og mannen hennes sin. Da jeg fikk spørsmål om å passe hunden deres her om dagen sa jeg ja med en gang. Det var ikke noe å tenkte på en gang, for jeg synes det er så koselig med hunder. Vi skal kun passe Ramp til imorgen, så jeg skal passe på å få kost masse med den lille søtingen frem til da♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Herregud, se så skjønn den er♡ Jeg er forelsket i den lille hunden her allerede! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg har bare hatt han her i rundt en time, og jeg er allerede mer sikker på at jeg trenger en hund i livet mitt. Vi har allerede lekt masse med lekene hans, og straks skal vi gå en tur bort til pappa. Pappa har akkurat flyttet, så vi må gå en tur bort å se hvordan det ser ut der. Nå må jeg legge fra meg macen, for alt jeg vil er å være med Ramp nå. Haha, jeg kommer garantert til å bli en gal hundemamma i fremtiden. 


  23.09.2017 - 17:14

  Outfit- Max Factor event♡

  Annonse

  Hei dere!

  Jeg har fått noen spørsmål om hva jeg hadde på meg på eventet jeg var på her om dagen, og så klart kan jeg fortelle dere. Jeg bruker aldri å legge ut outfit, men i dag gjør vi et unntak. Jeg kan absolutt bli bedre på akkurat det med outfits, så legg gjerne igjen en kommentar om dere liker slike innlegg. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jakke- H&M  Bukse- Bikbok  Øredobber- H&M  Veske- Chanel  Body- HER  Sko- Lingnende HER

  Nå har akkurat Therese kommet, og vi skal få i oss noe mat. Etter det kommer det en overnattingsgjest på besøk, men det forteller jeg mer om senere. Jeg gleder meg så mye!♡


  23.09.2017 - 13:27

  Jeg ødela håret til Therese..

  Hei dere!

  I går dro jeg til Therese for å være litt med henne. Vi spiste og koste oss, og etter en stund bestemte vi oss for å bleke håret hennes. Veldig smart, spesielt når jeg ikke kan noe som helst av farging og bleking.

  Therese satt med fargen så lenge det sto på pakningen, og da hun skulle skylle det ut kom vi begge med en super idé. Istedet for å bruke lillasjampoen som fulgte med, bestemte vi oss for å ta lillasjampoen fra Fudge. Alle som har brukt den fra Fudge vet hvor forsiktig man må være, for man kan ende opp med lilla hår... Therese hadde ikke i lillasjampoen lenge, men da hun dusjet hørte jeg et skrik fra badet. Jeg går inn, og håret hennes var HELT lilla.

  Jeg ba henne ta i vanlig sjampo og balsam, og da hun kom ut av dusjen fønte jeg håret hennes. Nå kommer resultatet:

  Det ble helt gult på toppen, lilla på midten og grått nederst. Heldigvis var ikke dette bare min feil, for vi ble jo enig om at Fudge var et bedre valg. Vi gjorde faktisk akkurat det samme med håret hennes for ett år siden, og da satt hun med Fudge i håret MYE lenger. Da ble håret hennes fint, men nå ser det helt grusomt ut. Jeg skal innrømme at vi fikk latterkrampe da vi så resultatet, for det ser jo ut som en skikkelig mislykket ombre.

  Therese skal til frisøren i dag, for og si det sånn. Og jeg legger frisørkarrieren på hylla!


  22.09.2017 - 18:22

  Ukens spørsmål 24

  Heei!

  Yey, endelig fredag og helg♡ Det betyr ukens spørsmål på bloggen min, og det er faktisk et av mine favorittinnlegg som jeg skriver. Jeg spør ofte etter spørsmål på Snapchat, så dere kan legge meg til der om dere har noen spørsmål. Der heter jeg Martineluunde, og jeg åpner alltid snappen min en liten periode på fredager. 

  Hvor mye veide du før og etter Paradise Hotel? Jeg veide det samme da jeg sjekket inn og ut av hotellet. Jeg har egentlig vært på den samme vekten i flere år, så jeg gikk ikke opp noe i Mexico. Nå derimot har jeg faktisk gått ned noen kilo i det siste, og det har ikke vært meningen. Jeg aner ikke hvorfor, men det kan være litt med at jeg har mye å gjøre, og glemmer bort å spise. Det er absolutt ikke bra.. 

  Når kommer det ny video på Aleksander sin kanal? Han har filmet en skikkelig drøy video til dere, og jeg vil egentlig ikke at han skal poste den. Haha! Han kommer vel til å poste den uansett tipper jeg, så den er nok ute om noen dager. 

  Hvor er den røde toppen fra? Den er Sofie sin, og den er fra undertøysavdelingen på H&M. Så fin!

  Hva var det siste du sa til Aleksander før du reiste fra han i Mexico? Det husker jeg ikke, men det var nok sikkert noe sånn som at jeg kom til å savne han. Jeg husker faktisk ikke så mye fra den dagen vi skulle dra hjem, for jeg var så sinnsykt sliten.

  Hvordan er forholdet ditt til Kevin i dag? Det er bra, men vi har ikke særlig kontakt. Sist jeg møtte han var på vorset før Findings, og det var veldig hyggelig! Er alltid veldig koselig når jeg møter han, selvom det ikke er ofte. 

  Hvor er øredobbene fra? De er fra H&M, og er ganske billige. Jeg har så lyst på disse i flere farger, for jeg synes de er så fine og passer til alt!

  Hva skal lillesøsteren din hete? Og når er terminen? Jeg vil ikke si navnet her riktig enda, men navnet er kjempefint. Terminen er 20. oktober, så det er ikke så alt for lenge igjen♡

  Hvordan er det å blogge og være youtuber? Blir du sliten? Jeg elsker at jeg kan leve av sosiale medier, og det er kjempegøy! Jeg skal likevel innrømme at det er krevende, og noen dager blir jeg utslitt. Jeg vil si at det er et ganske stort press å være blogger, for alle skal ha en mening om deg, de setter krav til deg og man får høre det om noe er feil. Mange tenker nok at blogging ikke er slitsomt i det hele tatt, men jo det kan være det. Jeg elsker likevel å blogge og drive med youtube, men som alle andre han man kjipe dager på "jobb". 

  Vil du endre noe mer på kroppen din eller utseende? Nei, det har jeg ikke lyst til. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut nå, og om det er noe som skal endres, så blir det ved hjelp av trening. Jeg skulle gjerne hatt litt mer muskler, men det er ikke noe jeg stresser med. 

  Fikk du vite at du skulle vinne Paradise før du reiste til Mexico? Haha, nei. Da tror jeg det hadde vært veldig kjedelig for meg om jeg skulle spilt, men likevel visst at jeg skulle vinne. Jeg tror nok ingen visste hvem som skulle vinne, før faktisk finalen var og folk begynte å stelle seg bak finalaparene. 

  Hvor mange har du hatt sex med? Det vil jeg ikke skrive på bloggen, men det er ikke mange. 

  Hva synes du om at 14 åringer drikker alkohol? Og når begynte du å drikke? Folk skal få gjøre hva man vil, men jeg tror nok det er en grunn til at det er 18 årsgrense på alkohol. Jeg vil ikke anbefale så unge mennesker å drikke, og selv ventet jeg til jeg var 18. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Når gråt du sist? Det var for to dager siden. Aleksander klarte å kaste snusboksen sin i leppa mi, og det var så vondt. Leppa mi hovnet opp, og nå har jeg et kutt på innsiden av munnen. Jeg begynte da å gråte, for det var faktisk sinnsykt vondt.. 

  Har du noen gang sendt nakenbilder? Nei, og det er jeg så utrolig glad for! 

  Du har jo veldig tydelig sminke i ansiktet, unntatt øyne og bryn. Men men, syns du er penere uten sminke uansett:) Om fuktighetskrem gjelder som sminke, så oki. Haha! Hvorfor skulle jeg løyet om at jeg er sminkefri på et bilde? Jeg var med både Aleks og Cassie den dagen, og jeg tror nok begge kan fortelle dere som diskuterer dette i kommentarfeltet at jeg var sminkefri. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du gravid? Haha, jeg får dette spørsmålet daglig. Jeg er ikke gravid, og om jeg en dag blir det skal dere få vite om det. 

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar!

   

   

   

   


  22.09.2017 - 15:48

  En av mine morsomste kvelder på lenge + bildedryss

  Annonse

  Hei dere!

  I går hadde jeg det så utrolig gøy, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så morsomt. Planen var egentlig å dra på Max Factor eventet, også skulle Aleks hente meg. Vel, det skjedde ikke. Etter en liten stund hadde vi giret hverandre opp til å dra ut etter eventet, og det angrer jeg absolutt ikke på i dag.

  Da vi kom til eventet ble vi møtt av en dødsfin suite med utsikt over hele byen. Suiten var utrolig fint pyntet med kroner og gullballonger overalt. I tillegg var det en del snacks der, og noen muffins som jeg allerede savner. Det var så fint og Splay vet virkelig hvordan de skal arrangere et event (utviklet seg til en fest da, haha!). Eventet vi var på var for den nye mascaraen som Isabelle og jeg allerede har testet i en video. Den heter Lash Crown og har allerede blitt en favoritt hos meg! Jeg koste meg så mye på eventet, og jeg ble kjent med en del nye mennesker♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  De muffinsene var så gode! Har tenkt på de i hele dag, haha.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Dette må jo være den perfekte bloggleiligheten. Hadde ikke sagt nei takk til å bo her!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  ♡♡♡

  Som sagt dro vi en gjeng ut på byen senere. Jeg er så glad for at vi gjorde det, for jeg kan ikke huske jeg hadde det så gøy. Vi møtte mange venner ute på byen også, og vi koste oss masse. Det endte med at Sofie og jeg gikk rundt og ga borddanser... Altså?? Vi gikk fra bord til bord, og spurte om de hadde bestilt borddans. Om de sa ja, da sto vi og danset som to gærninger. Herregud, som jeg lo! Ellers var Sofie og jeg også stjernene av dansegulvet, eller det vil jeg selv påstå da. Tror ikke de andre på dansegulvet var så enig i det, haha! Etter en stund kom også Aleks, og etter litt var vi alle mest gira på nattmat. 

  I dag er formen på topp, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ut i går. Jeg er veldig heldig som aldri blir dårlig etter en tur på byen, så jeg føler meg tipptopp! Nå skal jeg spise, også skal jeg møte Therese senere. Vi skal bare slappe av hos henne, også spise sammen. Yey!

   


  21.09.2017 - 14:22

  Jeg betaler ikke 10.000kr igjen..

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig bra, og jeg skal straks komme meg i dusjen. I dag skal jeg på et event med noen andre venner, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal være der klokken 6, men jeg tenker det er smart av meg å fikse meg nå. Jeg er ekstremt surrete, og jeg tar ofte pauser mens jeg sminker meg. Derfor er jeg nesten alltid for sen til ting, men nå skal jeg starte tidlig. Jeg aner heller ikke hva jeg skal ha på meg, så det må jeg finne ut av kjapt!

  I går dro jeg forresten ikke på legevakten likevel. Plutselig føltes magen min mye bedre, og da tenkte vi å utsette det til litt senere på dagen om jeg skulle få vondt igjen. Heldigvis fikk jeg ikke tilbake smertene, og jeg følte meg mye bedre! Vi dro derfor og spiste på Bølgen der en venninne av meg jobber. Jeg har aldri spist noe der før, men gud så god maten der var. Jeg ble skikkelig overrasket, så dit skal jeg helt klart dra fremover. Ellers må jeg si at jeg er veldig glad i høsten. Det var skikkelig deilig å gå litt ute i går, og fargene ute er jo så fine!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg kan legge ut bilder uten sminke, og jeg gjør det egentlig alt for ofte. Er det sånn at jeg må skrive at jeg er sminkefri hver gang jeg legger ut sminkefrie bilder? Isåfall, SMINKEFRIIII!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Forresten, jeg må bare spørre dere om noe! Jeg har et problem med alle Iphonene jeg har hatt, og det er at de plutselig klikker. Det mest spesielle er at de blir tregere og henger seg opp akkurat den tiden før det lanseres en ny Iphone. Jeg har opplevd dette flere ganger med Iphonene mine, og jeg synes det er veldig merkelig. Jeg må derfor alltid kjøpe meg en ny telefon fordi min ikke vil samarbeide. Nå er det tid for ny Iphone i butikk, og hva skjer? Min henger seg opp, hopper ut av appene, kameraet både på Snapchat og vanlig funker ikke i blant osv. Dette er så irriterende, og jeg føler nesten Apple gjør dette med vilje? Er bare så rart at dette alltid skjer når det kommer nye Iphoner. 

  Jeg vet at mange kommer til å si at jeg må oppdatere telefonen min, men jeg har gjort det. Jeg vil virkelig ikke bruke så mye penger på en telefon igjen, for jeg har ikke hatt min i ett år en gang.. Jeg har et veldig elsk hat forhold til Iphone, men jeg ender alltid opp med å kjøpe det likevel. Om noen vet hva det her kan være, så legg gjerne igjen en kommentar. Skjer dette kanskje med fler også rett før en ny Iphone kommer ut? 


  20.09.2017 - 20:35

  NY VIDEO- FUNKER DETTE??

  Hey!

  Endelig onsdag og tid for ny video på youtubekanalen til Isabelle og meg igjen. Denne gangen tester vi en klut som skal fjerne sminken med kun vann. Disse klutene var veldig billige, så vi var veldig skeptiske til om disse ville funke. 

  Om dere liker videoen, så gjerne gi oss en tommel opp. Dere finner kanalen vår HER om dere vil abonnere på den, og det er selvfølgelig helt gratis♡

   
  NNDCWcQnVEU
  Håper dere liker videoen♡


   


  20.09.2017 - 16:30

  Mitt fotoalbum- Meg som liten

  Hei dere!

  Jeg vet at det er flere som ønsker barnebilder av meg, og derfor tenkte jeg nå å vise dere. Jeg hadde ikke så alt for mange bilder her hjemme hos meg selv, men jeg kan sikkert få tak i flere senere. Om jeg skal være helt ærlig føler jeg ikke at jeg har forandret meg særlig fra da jeg var 6 år. Om jeg går uten sminke ser jeg nesten helt lik ut. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig, men morsomt er det!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg kan jo starte med dette og si at jeg var en veldig tøff unge. Her tipper jeg at jeg var rundt seks år gammel, og her står jeg med en slange i hendene. Haha! Jeg elsket småkryp, og det første jeg gjorde da jeg kom i barnehagen var å løfte på noen trekasser for å se om det var noe kryp der. Mamma fant meg som oftest ute der jeg løftet på steiner, og en gang kom jeg hjem med lommene fulle av mark. Æsj!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg elsket disse kaninene på Liseberg. Vi dro dit hvert år, og jeg satt så lenge som mulig og koste med kaninene. Jeg trodde disse kaninene var ekte helt til jeg var rundt 11 år gammel. Hvordan jeg fikk vite at de ikke var ekte er en ganske morsom historie. Vi var i Sverige hos en kompis av pappa, og han fortalte at kjæresten til datteren hans jobbet som kanin på Liseberg. Da ble jeg helt knust.. Det var som å få vite at julenissen ikke fantes, og etter det var det ikke like stas å dra på Liseberg lenger. 

  Dette bilde er fra min første skoledag. Jeg husker jeg var kjempefornøyd med ny caps som vi fikk, haha! Jeg startet også i klasse med mange jeg kjente fra før, så jeg trivdes kjempegodt. Jeg husker fortsatt den lukten det var i klasserommet, for den var veldig spesiell. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kjørte på med duckface første skoledag, haha! 

  Dette tror jeg er fra da jeg var på langedrag. Jeg elsket dyr, så bondegårder og langedrag var midt i blinken for meg. Fine bryn forresten, hahah!

  Ntå, her var vi veldig søte♡ Dette er altså broren min og meg, og her var han så liten! Nå derimot er han MYE høyere enn meg.. 

  Her hadde vi blitt litt større, og her tror jeg han mest irriterte meg. Vi kranglet hele tiden da vi var små, og vi kunne aldri sitte ved siden av hverandre da vi spiste. Vi visste akkurat hva som skulle til for å irritere hverandre, og det ble alltid skriking og grining. Synes synd på mamma og pappa som måtte holde styr på oss to, for det tror jeg absolutt ikke var lett i blant. 

  Hahaha, jeg ler så mye av det bilde her! Jeg var en veldig sint og sta unge, og fikk jeg det ikke som jeg ville klikket jeg. Jeg skulle klare absolutt alt selv, og jeg ble sur om noen skulle hjelpe meg. Jeg hadde det sykeste temperamentet, og det er rart ikke legen diagnoserte meg med ADHD. Heldigvis er ikke temperamentet like ille nå, selvom jeg ofte setter opp et lignende blikk om jeg ikke får viljen min. 

  Dette innlegget var faktisk skikkelig koselig å lage, og jeg vet det finnes en haug av barnebilder av meg. Så om dere vil ha flere innlegg som dette er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges!


  20.09.2017 - 15:38

  Vi vil kjøpe hund

  Hei dere!

  Jeg tenkte bare å si raskt hei, for vi skal snart dra mot legevakten. Jeg har ikke blitt noe bedre i magen min, og det er veldig ubehagelig å gå rundt med magevondt hele tiden. Jeg håper ikke det er noe galt, og egentlig har jeg en mistanke om at noe vi spiste her om dagen ikke var helt bra. Jaja, er uansett bra å få sjekket det i og med at jeg har vært sånn i tre dager nå.

  Forresten, Aleksander og jeg har litt lyst på hund. Jeg vet mamma kommer til å lese dette og bli irritert, haha! Vi tenker ikke å skaffe oss en hund med det første, men kanskje om rundt et halvt år. Jeg har tittet litt på forskjellige raser, og vi er egentlig ganske åpne for alt. Det eneste er at den ikke skal være for stor. Aleksander og jeg er ganske uenig i hva slags rase, så her kan dere gjerne komme med tips. Aleksander har lyst på en pomeranian eller en chihuahua, mens jeg har lyst på fransk bulldog, bull terrier eller en mops. Haha, så der er vi helt forskjellige. Jeg vil ikke ha en hund med mye pels, for jeg orker ikke så alt for mye pelsstell heller. Pomeranians er jo verdens søteste hunder, men jeg er redd det blir for mye jobb. Jeg hadde jo en pomeranian som døde for noen måneder siden, og det var så mye feil med den. Jeg er redd for at vi skal skaffe oss en rase med alt for mye problemer, for det verste er når dyrene blir syke. Jeg har også hatt en bull terrier for mange år siden, og den rasen er så morsom. Greit nok så er ikke bull terriere en veldig pen rase, den er nesten så stygg at den blir søt. Den bull terrieren vi hadde var så god og snill, og selvom den så skummel ut var den ikke det. Den vi hadde var ganske stor og hadde en del muskler, så jeg klarte ikke gå med den i bånd alene for eksempel. Om jeg skulle hatt en bull terrier nå hadde jeg helt klart gått for en miniatyr. 

  Så om dere har noen tips er det bare å legge igjen en kommentar. Vi kommer jo eventuelt ikke til å kjøpe oss en hund før om et halvt år, men jeg vil gjerne finne ut rase, kennel osv. ganske fort. Og jo, Aleksander er allergisk. Haha! Derfor hadde det vært fint med en hund som han ikke reagerer på. 

  Vi blogges♡

   


  19.09.2017 - 18:25

  Hva er galt med meg??

  Hei dere!

  Nå har Aleksander og jeg akkurat kommet hjem fra senteret ved meg, for vi dro dit for å få i oss litt mat. I dag våknet vi igjen ganske sent, men de to siste dagene har jeg hatt så sinnsykt vondt i magen. Jeg får skikkelige kramper i blant, og da ligger jeg og skriker nesten. Det er utrolig vondt, og jeg aner ikke hvorfor jeg har vært sånn de siste dagene. Jeg blir selvfølgelig stresset over at jeg har spist noe som ikke har vært bra, eller om det er noe jeg ikke tåler. Jeg har derfor våknet opp med skikkelig smerter, og da har det ikke fristet særlig å skulle stå opp. Jeg vil jeg helst ligge i sengen og bli bra, for jeg hater å være dårlig. 

  Egentlig var planen at vi skulle en tur til Sverige i dag for å handle, men det får vi heller utsette til imorgen om magen min er bedre da. Akkurat nå tenker jeg bare å slappe litt til av før jeg skal rydde litt. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg har også tenkt til å begynne på et nytt innlegg nå som jeg tror dere vil like. Det kommer til å ta litt tid å lage, men jeg gleder meg! Vi blogges♡


  18.09.2017 - 21:12

  23 fakta om meg

  Hei dere!

  Det begynner å bli en stund siden jeg lagde et innlegg med masse fakta om meg selv, og nå har jeg samlet opp en haug av fakta en god stund. Det er nok sikkert noen som allerede vet en del av dette, og det er jo veldig gøy. Jeg får uansett nye lesere hele tiden, så derfor tenkte jeg at dere nye også skal få vite litt (mye, hehe). 

  Jeg har en greie for haier- Dette vet nok sikkert en del av dere, men for dere som ikke vet det så elsker jeg haier. Jeg synes haier er så fascinerede og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. Jeg elsker haifilmer og jeg sitter ofte og ser på haiklipp på youtube. En av mine største drømmer er å bade med snille haier, og jeg vil også ned i et bur med farlige haier rundt meg. 

  Horoskop- Jeg leser horoskopet mitt hver dag, og jeg føler alltid at det stemmer. Jeg kjøper også årshoroskop hvert år, og leser hele boken samme dagen. Jeg leser alltid ukeshoroskop på mandager og månedshoroskop hver første dag i måneden. Jeg hadde en haug av slike apper før, men nå har jeg kun en. Jeg tror alt for mye på horoskop og slike ting, så jeg må få alt med meg. 

  Jeg er verdens dårligste til å svare på meldinger- Og da mener jeg verdens dårligste! Jeg er en av de som leser en melding, også tror jeg at jeg svarer. Dette skjer så alt for ofte.. Jeg er helt sikker på at jeg har svart folk, men neida. Jeg må virkelig skjerpe meg på dette området, for jeg tror venninnene mine ofte blir irritert av dette. Jeg er helt lik på det med å skulle ta telefonen også. Jeg tar aldri telefonen, og jeg synes det er ganske irriterende når venninner ringer meg. Jeg ber de alltid sende en melding i stedet, men får de svar? Nei. 

  Jeg liker ikke melk- Er det en ting jeg aldri har likt, og aldri kommer til å like så er det melk. Jeg synes rett og slett det smaker ekkelt. Den eneste måten jeg får i meg melk på er om jeg spiser frokostblanding eller drikker kakao. Jeg vet at man trenger å få i seg melk, men jeg klarer ikke. Jeg har faktisk aldri drukket et glass melk før. 

  Holiday dipJeg elsker holiday dip og jeg spiser det til det meste. Før spiste jeg det til alt. Jeg blandet det til og med inn i nudlene mine, ferdig utblandet med rømme og greier i nudlene. Nå spiser jeg det ikke like ofte lenger, men jeg må ha det på tacoen. Jeg har fått så mange til å spise holiday dip på tacoen, og alle elsker det. Dere må prøve det ut!

  Jeg drikker alt med sugerør- Om jeg ikke har sugerør rundt meg får jeg nesten litt panikk. Jeg er avhengig av å drikke ting med sugerør. Om det så er vann, brus, alkohol, kaffe (ikke at jeg drikker det så ofte), te og kakao. Alt må ned med sugerør. Jeg aner ikke hvorfor jeg MÅ ha sugerør, men i det minste er det bra for tennene da. Og jeg ødelegger heller ikke leppestiften, haha!

  Jeg hater yoghurt- Jeg klarer ikke å spise yoghurt, eller da må den være veldig tynn i konsistensen. Det verste jeg vet er tykk yoghurt, og om jeg spiser det blir jeg bare sittende å brekke meg. Jeg takler ikke konsistensen, selvom kanskje yoghurten er god. 

  Jeg liker ikke filmer- Jeg ser aldri på filmer, med mindre det er på kino. Jeg synes det er dødskjedelig å sette på en film, og jeg ser ikke filmer med mindre det er en jeg virkelig må se. Serier derimot elsker jeg, men da helst reality eller ekte serier. Ikke serier som Vampire Diaries for eksempel der hvor ting ikke er ekte. 

  Jeg hater å shoppe- Det finnes ingenting kjedeligere enn å gå i butikker.. Jeg synes det er så kjedelig, og jeg unngår det egentlig. Med mindre jeg er i London, for da elsker jeg å shoppe. Om jeg skal til Spania sjekker jeg alltid butikkene på nettet først, slik at jeg vet om det er noe jeg skal ha på forhånd. Jeg går som regel aldri i butikkene i Norge, med mindre jeg skal være med en venninne. 

  Jeg har ikke ledd i tomlene- Jeg mangler et eller annet i tomlene mine, så jeg kan gjøre noen helt syke greier med de. Jeg tror muligens jeg mangler et ledd, men jeg er ikke helt sikker. Noe mangler det hvertfall, og de fleste synes det er ekkelt. Jeg derimot elsker det, for det er så morsomt å se ansiktet til folk når jeg viser frem tomlene mine. 

  Jeg har aldri brukket noe- Jeg har aldri brukket noe som helst, og det er egentlig ganske sykt. Jeg drillet i mange år, og jeg skal love deg at drillstaven smalt forskjellige steder på kroppen min daglig. Jeg fikk den en gang så hardt i nesen at jeg trodde jeg skulle gå i bakken. Jeg hadde så vondt og gråt som bare det, likevel var ikke nesten knekt. Bank i bordet.. 

  Jeg tåler ikke cava- Jeg tåler ikke cava, og om jeg får i meg det blir det grining. Om det så er ett glass begynner jeg å gråte. Jeg begynner da å gråte over den minste ting, og helt uten grunn. Heldigvis holder jeg meg unna cava, og de fleste vennene mine passer på så jeg ikke får i meg det ute på byen.

  Aleksander er min første kjæreste- Jeg har aldri hatt kjæreste før Aleksander. Jeg hadde absolutt ikke lyst på kjæreste da jeg møtte han, men nå kan jeg ikke se for meg noen ting uten han. Jeg er veldig glad for at han er min første kjæreste, og forhåpentligvis siste. Haha! Jeg hadde ikke klagd om jeg hadde vært sammen med han resten av livet, for og si det sånn. 

  Jeg bruker som regel kun svarte klær- Jeg elsker svart, og jeg går ekstremt mye i svarte klær. Det er vel derfor jeg nesten aldri har outfits på bloggen, rett og slett fordi alt er svart. Jeg har nå et lite mål, og det er og ikke kjøpe mer svarte klær i en periode. Her om dagen var Therese og jeg i byen, og Therese ble nesten sur fordi jeg kun så på svarte klær. Jeg tiltrekkes av svarte klær, og jeg synes svart er verdens fineste farge!

  Jeg går ofte uten sminke- Det virker som at mange tror jeg er avhengig av sminken min, men det er jeg absolutt ikke. Om noen hadde sagt at jeg ikke fikk bruke sminke på to uker hadde ikke det vært noe problem. Jeg går veldig ofte uten sminke, og jeg er veldig komfortabel uten. Jeg elsker likevel sminke, og jeg liker å sitte lenge med sminken. Jeg føler jeg har et veldig bra forhold til det å ikke bruke sminke, og det tror jeg er viktig i og med at jeg bruker litt mye i blant. 

  Jeg er flink til å spare- Jeg er faktisk veldig flink til å spare pengene mine, og jeg vil helst bruke så lite som mulig. Jeg elsker å spare opp til noe, og etter en stund endelig kjøpe det. Akkurat nå har jeg jo leaset en bil, og det er ganske mye penger jeg valgte å legge inn i en "egenkapital" på den. Det er fordi jeg vil betale så lite som mulig i måneden. Likevel føles det bra i og med at dette er penger jeg har spart opp, og som jeg har ventet lenge med å bruke. Ellers sparer jeg nå til leilighet, og målet er å kjøpe til neste år. Jeg elsker å sette meg sånne mål, og derfor prøver jeg å ikke bruke penger. 

  Jeg bruker aldri BH- Jeg hater å bruke BH, og jeg synes det er vondt. Jeg går derfor veldig ofte uten BH, og om jeg tar på meg en BH etter en lang periode uten føles det veldig rart. Jeg har ekstremt mange BH'er, men de blir aldri brukt. Jeg har faktisk sluttet å pakke med meg BH'er på reiser, fordi de ikke blir brukt. 

  Jeg elsker vesker- Hehe, til punktet over må jeg innrømme at jeg er svak for vesker. Jeg er veldig glad i å bruke penger på vesker, og da vesker jeg kan ha i en lang periode. Jeg håper også at en dag når jeg forhåpentligvis får barn kan de arve disse. Jeg er veldig glad i vesker, og om det er noe jeg også legger litt penger i er det det. 

  Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18- Jeg flyttet for meg selv da jeg var 18 år gammel, og jeg har aldri angret på det. Pappa kjøpte en leilighet like ved der vi bodde, og jeg fikk være med å velge ut alt i denne leiligheten. Alt fra gulvet, malingen på veggene, kjøkkenet, ting på badet osv. Plutselig kom vi til dagen leiligheten sto klar og skulle leies ut. Da ble jeg veldig lei meg siden den var så meg. Etter mye diskusjon og grining fikk jeg flytte inn i den. Jeg tror nok det var ganske beroligende for mamma og pappa at jeg flyttet såpass nærme de, og jeg tror nok aldri de hadde latt meg flytte langt unna i en så ung alder. 

  Jeg blogget før- Jeg blogget faktisk masse da jeg var yngre! Venninnen min og jeg hadde en blogg sammen, og vi var faktisk en periode på topplisten. Jeg vil ikke si hva den bloggen het, men jeg er faktisk usikker på om den enda eksisterer. Jeg blogget også lenge på denne bloggen før, men jeg har slettet alt av gamle innlegg. 

  Jeg hadde en øgle- Jeg har hatt utrolig mange dyr, og blant annet en øgle. Haha! Jeg vet ikke om dette var helt lovlig, men da jeg var liten hadde vi en øgle i et stort glassbur. Øgla ble etterhvert veldig stor, og venninnene mine turte nesten ikke være hos meg på grunn av denne. Jeg derimot koste masse med den! Jeg elsket også å skremme folk på besøk med den, haha! Dessverre fikk den svulst i hodet og døde.. 

  Det var en sånn som på bilde over vi hadde, haha! 

  Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen- Jeg ble født med navlestrengen to ganger rundt halsen, og i en periode hadde jeg ikke hjerteslag. Jeg var derfor veldig liten da jeg ble født, for jeg tror ikke jeg hadde fått i meg så mye næring. Det kunne gått veldig dårlig, men heldigvis gikk det bra!

  Jeg er allergisk mot all frukt- Denne er så kjip.. Jeg er allergisk mot alt av frukt, og det er så irriterende. Jeg spiser likevel alt, og det er fordi frukt er noe av det beste jeg vet. Uansett hva jeg spiser får jeg blemmer i munnen, og halsen begynner å klø + hovner opp. Skikkelig irriterende, men jeg klarer ikke holde meg unna.. 

  Shit, dette tok lang tid å skrive.. Jeg håper dere likte innlegget, og fortell meg gjerne om det var noe dere visste, eller om det var noe som sjokkerte dere. Vi blogges♡


  18.09.2017 - 20:18

  Hvorfor har jeg gjort dette??

  Hei dere! 

  I dag har jeg gått rundt som en zombie. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har vært så trøtt. Jeg la meg ikke spesielt sent i går, men da jeg våknet og klokken var halv to skal jeg innrømme at panikken kom. Jeg pleier aldri å sove så lenge, men de siste dagene har jeg vært så sinnsykt trøtt. Selvom jeg sov alt for lenge i dag har jeg likevel vært trøtt. Det er veldig ulikt meg.. 

  Ellers har jeg gjort noe jeg ikke skjønner hvorfor jeg gjorde. Jeg har meldt meg inn på et nytt treningssenter. Nå har jeg medlemskap på to forskjellige treningssenter, og jeg har ikke trent på over ett år. Kjempesmart! Jeg må derfor få meldt meg ut av det ene imorgen, for det er jo absolutt ikke vits for meg å være medlem to steder. Jeg kan jo fortelle dere kort at jeg har vært medlem på Elixia siden jeg var 15 år, og jeg har vært der maks 20 ganger. Jeg burde få en pris for å være tidenes støttemedlem! Jeg får håpe jeg klarer å komme meg på trening på det nye stedet nå, for om ikke gir jeg opp treningen for alltid. Jeg har ingen treningsmotivasjon, og jeg synes det er dødskjedelig å trene. Jeg må prøve å finne noe jeg liker å gjøre, for om ikke går jeg bare rundt på trening og surrer. Aleks har også meldt seg inn på samme treningssenter, så nå har jeg ingen unnskyldinger til å komme meg dit i og med at han trener hver dag. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg meldte meg inn, og nå er jeg ganske oppgitt over meg selv. Jeg tror faktisk vi skal prøve å få trent i kveld, så jeg kan jo oppdatere dere senere om hvordan det gikk.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Bortsett fra det må jeg bare si at jeg fryser ihjel om dagen. Gikk sommeren virkelig over så fort? Jeg synes det er iskaldt ute nå, og jeg vurderer snart å begynne med vinterjakke. Nå skal det sies at jeg er en skikkelig ispinne og fryser hele tiden, men nå er det jo faktisk kaldt? Jeg vet ikke om det bare er jeg som synes det, men jeg har gått rundt og hakket tenner i dag. Jeg hater jo vinter og kulde, så jeg må nok få med meg Aleks og booke en tur snart. Jeg vil helst være så lite som mulig hjemme i vinter, for jeg takler ikke vinter. Jeg går inn i en vinterdepresjon hvert år, og det er ikke gøy. Jeg mister motivasjonen til alt, jeg vil helst ikke gå ut dørene, jeg føler meg konstant trøtt og jeg blir rett og slett lei meg. Jeg merket ikke dette i fjor siden da gikk jeg kun og gledet meg til Mexico. Nå derimot merker jeg at humøret synker og jeg trenger en sydenferie fort!

   

   


  18.09.2017 - 19:35

  Sminken jeg brukte i VG intervjuet + et innkjøp

  Hei dere!

  Jeg har fått veldig mange spørsmål om hva slags øyesminke jeg brukte på VG intervjuet, og det tenkte jeg å vise dere nå. Øyesminken jeg brukte er faktisk ganske billig og ikke minst fin! Dette er ikke annonse ellernoe, og produktene har jeg kjøpt selv. Dere finner VG intervjuet HER om dere vil se fargene ordentlig♡

  Jeg har enkelt og greit brukt tre forskjellige øyenskygger fra Inglot. Da vi var i Portugal kjøpte Sofie og jeg ti øyenskygger fra Inglot som vi plasserte i et palett vi fikk med. Jeg synes det var supersmart, for da fikk jeg satt sammen akkurat de skyggene jeg ønsket selv. Om jeg skal ut å reise tar jeg alltid med meg det, for i det palettet har jeg absolutt alle fargene jeg liker. Jeg tror alle ti øyenskyggene kostet rundt 650kr, så det kostet faktisk under 100kr per øyenskygge. Jeg synes det egentlig var ganske billig, og ikke minst genialt!

  De fargene jeg brukte er de to første øverst + nummer fire øverst. Jeg elsker disse fargene og jeg synes de passer så bra sammen. Jeg synes også det er fine farger å bruke nå mot høsten. Jeg tok også på en svart eyeliner + et par falske vipper. Jeg brukte også en higlighter innerst i øyekanten. Ellers la jeg også litt øyenskygge under vippene nederst, for jeg synes det gjør alt mye finere. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Farge nummer 1 er 450, nummer 2 er 607 og nummer 4 er 605♡

  Ellers kjøpte jeg meg noe her om dagen som jeg har ønsket meg så lenge! Da jeg først så dette palettet ble jeg så glad, for det er så meg. Det jeg kjøpte er det nyeste NAKED HEAT palettet fra Urban Decay, og etter min mening er dette det fineste palettet de har kommet ut med. Fargene er så fine, og helt sinnsykt pigmenterte. Jeg fikk sjokk da jeg skulle prøve den på hånden, og jeg var solgt med en gang. Jeg kjøpte dette på Steen & Strøm og det kostet 450kr. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, så fine farger!

   


  17.09.2017 - 20:11

  Få system i skjønnhetsproduktene dine!♡

  ANNONSE

  Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Jeg er en person som elsker å ha kontroll på alle tingene mine, men som ikke klarer det. Alt fra hårprodukter, sminke, hudprodukter osv. har jeg som oftest slengt i en skuff. Når jeg skal reise derimot pakker jeg alltid ned tingene i forskjellige toalettmapper. 

  Nå derimot har jeg fått et sinnsykt bra system på alt, og det beste av alt.. Det jeg har lagt produktene mine i er SÅ fint! Og da mener jeg virkelig fint. Jeg husker da jeg var yngre og mamma kjøpte seg toalettmappene fra Lulu's. Jeg var så sjalu på henne, for de er så fine. Jeg hadde lyst på de selv, men mamma sa alltid at jeg måtte vente til jul eller bursdag. Etter en stund fikk jeg min egen, og jeg var så klart kjempefornøyd. Nå derimot er jeg utrolig heldig som har fått en hel samling hjem til meg i verdens fineste farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Se på disse nydelige fargene!

  Disse er i tillegg perfekte å ha med seg på reise, for i disse får man virkelig plass til ALT. De har forskjellige modeller som er perfekte til hverdags når man bare vil ha med seg litt sminke i vesken, de har om man trenger til en reise der man vil ha med all sminken, de har en egen til koster og noen svære som man kan få plass til absolutt alt man eier og har av produkter. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes designet på disse er utrolig fine, og jeg mener disse toalettmappene er for fine til å ligge i en skuff. Jeg har derfor satt opp et par av de ved vasken på badet. Jeg har i tillegg puttet alle produktene ned i de. Nå har jeg kontroll på alle hårproduktene mine og sminken. Veldig praktisk i og med at jeg reiser så mye, nå har jeg alt samlet og kan bare putte det ned i kofferten. Jeg elsker fargeutvalget, og jeg må nok si at de fargene på bildene er mine favoritter. Lyse fine farger som er fine til pynt og fint å ta med seg på reise. Skikkelig lekre farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Den her må jeg bare vise frem til dere, for denne elsker jeg! Her kan man putte alle sminkekostene sine, og når man åpner den blir den som to beholdere til å ha sminkekostene i. Superpraktisk og lett når man vil finne kostene sine kjapt, for det er ikke alltid like lett i en toalettmappe. Denne her ødelegger i tillegg ikke kostene mine, for om de ligger slengt med sminken blir de ofte veldig rufsete og mister fasongen. Den her beholderen her må nok være en av mine favoritter!

  Processed with VSCO with s2 preset

  På bilde over kan dere se hvor mye disse toalettmappene rommer. Oppi den toalettmappen har jeg alle hårproduktene mine, og det er hele 11 forskjellige produkter. Alt fra shampo, balsam, hårolje, tørrshampoer, hårskum og mer. Jeg er helt sikker på at jeg kunne fått plass til det dobbelte av de produktene jeg har oppi nå, og det er perfekt for meg som hele tiden oppdager nye produkter. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dere får nå 20% (!!!) rabatt på alle varer hos Lulus.no ved å bruke rabattkoden "MARTINE". Disse toalettmappene er også perfekt i julegaver til mødre eller venninner. Jeg har allerede begynt å tenke ut julegaver til venninner, og jeg kommer nok helt klart til å bestille hjem et par sånne til noen av dem. Et utrolig smart tips til dere også. Spesielt nå som man i tillegg kan få de en del billigere! Dere finner direktelink til Lulu's HER


  hits