hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.08.2017 - 20:44

  Jeg bestilte 10 minigriser..

  Hei dere!

  I og med at dere synes det er morsomt med historier, så tenkte jeg nå å fortelle om en av mine fyllahistorier. Jeg skal innrømme at jeg våknet opp med tidenes fylleangst etter dette, men nå er det bare morsomt å tenke tilbake på.

  Dette her skjedde i en periode jeg dro ekstremt mye ut på byen. Da snakker vi tre ganger i uken, og jeg var skikkelig partygirl. På denne tiden dro venninnene mine og jeg alltid ut på torsdager, for torsdager er den morsomste dagen å dra ut i oslo. Vi hadde garantert vært på Heidis den kvelden, for Heidis var virkelig mitt andre hjem på denne tiden. Da Heidis stengte bestemte Isabelle og jeg oss for å dra på Nach hos en kompis. Vi kom til nachet, og jeg mistet Isabelle. Jeg kjente ingen andre der, men etter litt ble jeg kjent med en fyr. Jeg spurte om jeg kunne låne macen hans, fordi jeg hadde så lyst til å se på hunder. Han dro frem macen, og jeg klikket meg inn på finn.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Etter mye søking frem og tilbake fikk jeg opp noen minigriser. Da var jeg solgt! Disse grisene var så søte, og fulle meg tenkte at en minigris hadde vært perfekt! Jeg fikk derfor denne fyren til å hjelpe meg med å sende en mail til han som solgte disse grisene, og vi skrev den bra mailen. Etter jeg hadde trykket på send tenkte jeg ikke mer over det, og plutselig kom Isabelle. Etter litt dro vi hjem fra nachet. 

  Dagen etter våkner jeg og åpner snapchat. Da hadde jeg fått en haug av snapper med "Haha, du tuller nå?", "Du har ikke kjøpt deg en minigris?". Det var da jeg fikk panikk. Da kom jeg på hva jeg hadde gjort kvelden før, og jeg sjekket mailen min med en gang. Der hadde jeg fått svar fra denne bonden, og han skrev at jeg bare kunne komme å hente grisene. Jeg klikket meg inn på annonsen igjen og der sto det at grisene måtte selges sammen. Jeg hadde da altså bestilt meg ti minigriser. Jeg fikk helt panikk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde jo ikke plass til ti minigriser hjemme hos meg. Minigriser blir jo ganske store etterhvert også, og jeg hadde aldri klart å ta meg av TI griser. Jeg måtte derfor sende en mail tilbake om at jeg måtte vente litt før jeg kjøpte disse. Da fikk jeg et raskt svar om at han ventet noen dalmatiner griser om noen uker, og at jeg kunne sette meg på liste til disse. Den mailen der svarte jeg ikke på for å si det sånn.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Etter denne hendelsen har jeg aldri vært på finn etter å ha drukket igjen. Det var første og siste gang! Jeg skulle gjerne hatt en minigris, men ikke ti.. 


  31.08.2017 - 19:15

  En av mine siste dager i Bergen- Vi skal reise igjen

  Hei dere!

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra nevøene til Aleksander, og herregud jeg er utslitt. Begge to er veldig små, og begge har et energinivå som er helt sykt. Haha, de er så søte og se på, fordi han minste skal alltid herme etter han eldste. Skikkelig nusselige! 

  Nå skal vi få i oss noe enkel mat, for i kveld skal vi på et av mine favorittsteder. I kveld skal vi spise på Salsa igjen, og jeg gleder meg som vanlig. Jeg tror muligens jeg kunne spist der hver dag, men en gang innimellom er helt greit det også. Dette er jo faktisk en av mine siste dager her i Bergen, for lørdagsmorgen reiser vi nemlig til Trondheim. Vi skal på et event der med mange andre, og det gleder jeg meg så mye til! Vi blir kun i Trondheim en natt før turen går videre igjen til Oslo. Jeg skulle gjerne vært i Bergen mye lenger, men jeg har litt å gjøre hjemme også. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Vi blogges mer senere♡ Nå skal jeg spise god mat!

   


  31.08.2017 - 11:33

  En ubehagelig opplevelse- Kan vi anmelde?

  Hei dere!

  Altså, jeg blir helt oppgitt om dagen.. Jeg klarer ikke skjønne hva enkelte folk styrer med, og det begynner å bli irriterende. Det har seg sånn at det er en mann som kontakter jenter, og spør om han kan vippse de penger. Eller det finnes flere av disse mennene som skriver til meg, men det er spesielt en som nå har latt det gå for langt. Denne mannen jeg snakker om nå skriver daglig meldinger til meg på Instagram og Fcaebook, men jeg har ikke godtatt forespørslene hans. Derfor får jeg heldigvis ikke opp noe varsel når denne mannen skriver til meg. Jeg pleier likevel en gang i blant å gå inn på samtalen for å se hva han skriver, og da går det alltid i det samme. Han vil vippse meg penger, og han sender screenshot av jenter som sender han nakenbilder for penger. Jenter, dere må slutte! Denne mannen er det åpenbart noe som ikke stemmer med, og dere kan ikke sende disse bildene til han. Han har sendt flere nakenbilder til meg av andre jenter, og under nakenbildene spør jentene om når han vippser. Han sender meg også kun samtaler med jenter som ber han vippse dem. 

  Helt seriøst jenter.. SLUTT! Dere kan ikke sende nakenbilder av dere selv til denne fyren. Spesielt ikke for en tusenlapp. Greit nok at man er desperat etter penger, men det finnes så mange andre måter å skaffe seg penger på. Denne fyren sender bildene deres videre, og sist her om dagen fikk jeg bilder av noen som tydeligvis hadde. Disse to menneskene var i et badekar og sendte det til han fyren her for penger. Altså, bare nei..I tillegg får dere han til å fortsette med dette, og jeg er ekstremt lei av masingen hans.

  For min del startet det med noen meldinger om at han ville vippse meg penger. Han startet å kontakte meg da jeg var russ, og det er tre år siden.. Jeg svarte han aldri, fordi det ble for dumt for min del. Så begynte han å komtakte venninnene mine, og fant nummeret til hun ene. Venninnen min blokkerte han fra alle steder, men et sted kunne har fortsatt få tak i henne. Nemlig vipps.. På vipps kan man ikke blokkere folk, så det var på vipps denne fyren begynte å mase da. Han skrev til henne hele tiden, og venninnen min visste jo ikke hva henne skulle gjøre. 

  Nå var det faktisk en stund siden vi hadde hørt fra denne fyren, men her om dagen ringte venninnen min meg i panikk. Denne fyren hadde ringt henne med skjult nummer og sagt at JEG hadde gitt han nummeret hennes. Jeg har ikke en gang snakket med denne fyren, men likevel påsto han at jeg ga han nummeret hennes. Hver gang venninnen min la på ringte han igjen, og til slutt tok hun den enda en gang. Da koblet venninnen min samtalene våre sammen, slik at jeg kunne høre alt han sa. Jeg fikk virkelig frysninger på hele kroppen, fordi han er fant på ekstremt mye ting. Jeg ble nesten småredd, og denne personen er åpenbart syk. Jeg sa ingenting i den samtalen, men jeg bare lyttet mens venninnen min snakket med han. Venninnen min sa at hun kom til å anmelde han om han ikke sluttet. Han ga seg ikke, og fortsatte å ringe flere ganger.

  Jeg er veldig usikker på hva vi skal gjøre med det her, for jeg vet ikke om politiet kan gjøre noe med dette? I tillegg er det utrolig dumt at så mange jenter har tatt i mot penger fra denne fyren her. Jeg vet at dette fyren har plagd utrolig mange jenter, og sånn skal det absolutt ikke være. Alle samtalene i dette innlegget er forresten samtaler han har sendt meg, som han har hatt med andre jenter.. 

   

   

   


  30.08.2017 - 20:27

  Jeg ville ikke ha kjæreste

  Hei dere!

  Daglig kommer det kommentarer inn på denne bloggen om Aleksander og meg, og for å være helt ærlig føler jeg at jeg har skrevet alt. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om hva slags tanker jeg hadde rundt det å skulle få kjæreste. 

  Jeg skal innrømme at jeg ikke ville ha kjæreste. Jeg var fast bestemt på at en gutt skulle ikke inn i livet mitt, spesielt ikke etter Paradise. Jeg tenkte at etter Paradise må man være singel, fordi det er umulig å skulle starte på noe med en man møter der inne. Tiden etter Paradise skjer det mye, og jeg har egentlig aldri hatt troen på at Paradisepar kommer seg gjennom det. Jeg lo ofte av de som fikk seg kjæreste der inne, fordi jeg tenkte at det er så tåpelig å skulle binde seg til noen man møter der. 

  Jeg sa også i introen min at jeg ikke hadde meldt meg på Paradise Hotel for å få meg kjæreste, og det var jeg fast bestemt på. Lenge leve singellivet♡ Da jeg møtte de andre deltagerne var det så klart en som skilte seg veldig ut. Jeg hadde uansett aldri sett for meg at han skulle være kjæresten min et halvt år etterpå. Aleksander og jeg fant veldig fort tonen, og det var vel ingen hemmelighet der inne at vi hadde et godt øye til hverandre. Likevel så jeg ikke for meg Aleksander som en kjæreste. Om jeg skal være helt ærlig trodde jeg at Aleksander skulle være tidenes fuckboy, og at han virkelig kom til å leve livet etter Paradise. Ukene gikk og jeg ble mer og mer betatt. Alt fra måten han snakket på, til måten han smilte til meg gjorde ett eller annet med meg. Jeg nektet likevel for at det var noe følelser i bildet, for jeg prøvde virkelig hardt å ikke skulle falle for Aleksander. 

  Det var ikke før Aleksander røk ut at jeg skjønte det var følelser jeg hadde. Jeg tenkte flere ganger at dette kun var boblen vi var i, og at disse følelsene kom til å gå over på utsiden. Hver dag uten Aleksander ikke på hotellet var triste for min del. Jeg spurte produksjonen hver dag om det var lenge til jeg kunne se han igjen, og de kunne dessverre ikke fortelle meg noe som helst. Jeg husker jeg kun så frem i mot finalen, og jeg tenkte at nå skal jeg kun tenke på meg selv. Jeg tenkte også at jeg skulle få Aleksander inn igjen ved første mulighet. Dessverre gikk ikke det helt etter planen..

  Da Sofie og Petter fikk en ny sjanse til å komme inn igjen, ble jeg først veldig lei meg. Jeg håpte selvfølgelig på at Isabelle skulle ta med seg Aleksander inn, men jeg forstår også at Petter var mer taktisk. Da vi satt og snakket fortalte Sofie og Petter meg at Aleksander hadde snakket så mye om meg på utsiden. De fortalte at han hadde følelser for meg og at han hadde vært mye lei seg. Da knakk jeg helt sammen og begynte å gråte. Jeg savnet han så mye og jeg ble også irritert for at produksjonen holdt meg så lenge borte fra han. Samtidig føltes det bra å få en bekreftelse på at han også følte noe, selvom det ikke var fra han.

  Samme dagen klikket jeg på fyren nede på sync. Da jeg kom dit sa jeg til han at han ikke skulle spørre meg om Aleksander. Etter fem minutter spurte han om Aleksander, og da knakk jeg sammen. Jeg gråt og gråt. Jeg skjønner nå i ettertid hvorfor han spurte om Aleksander, de vil jo ha frem følelser. Jeg klikket hvertfall der nede, og jeg var dritsur. 

  Heldigvis tok det ikke mange dagene før jeg fikk møte Aleksander igjen, og det føltes så sykt bra. Jeg hadde bare lyst til å kaste meg rundt han, men det fikk jeg ikke lov til. Likevel spurte jeg om det var greit jeg fikk gi han en klem, og det fikk jeg. Samme kvelden skulle juryen sove over på hotellet, og da fikk vi endelig snakket. Begge turte å åpne seg opp for hverandre, og begge følte det heldigvis likt. 

  Da vi kom hjem hadde jeg ingen forhåpninger til at det vi hadde skulle funke. Vi facetimet hver dag, men han var fortsatt i Bergen og jeg Oslo. En dag kom han på døren min uten at jeg visste om det, og jeg fikk sjokk. Jeg ble så glad, og etter noen dager skjønte jeg at det vi hadde var ekte. Det var ikke kun den Paradisebobla som lurte oss. Det tok ikke mange ukene før vi ble sammen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Veldig spesielt i og med at to måneder tidligere var jeg fast bestemt på at jeg skulle være singel. Ting snur så sykt fort, men likevel tror jeg at alt har en mening. 

  Nå i dag kan jeg ikke se for meg å være uten Aleksander. Han er den jeg ringer om jeg er lei meg, eller om jeg er glad. Han er der for meg uansett hva, og han støtter meg alltid. Vi er bestevenner, men samtidig kjærester. Jeg er så glad i dag for at jeg tok den sjansen og satset på Aleksander, selvom jeg var veldig i tvil. Jeg lurer veldig på hvordan livet mitt hadde vært nå uten Aleksander, for jeg tror ikke det hadde vært i nærheten av så bra som jeg har det nå.

   

   


  30.08.2017 - 19:41

  Dagens innkjøp♡

  Annonse

  Hei dere!

  I dag dro jeg en tur på senteret mens Aleksander trente. Jeg ble gående et par timer, og da fant jeg selvfølgelig noe jeg likte. Egentlig var planen å finne noe klær til helgen, men det fant jeg ikke. Istedet fant jeg heller litt andre greier som jeg tenkte å vise dere nå.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genser- Bikbok  Bukse- HER  Sko- HER (Skoene kjøpte jeg ikke i dag, men de finnes i rosa her. Så fine!) 

  Denne buksen ELSKET jeg. Jeg synes rumpa ble så fin i den, og i tillegg satt den skikkelig bra. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte denne i svart også.. 

  Strikker HER

  Disse strikkene har jeg hørt mye bra om, så de kjøpte jeg med meg nå. Jeg har en venninne som bruker disse hele tiden, så jeg er spent på å se om jeg liker de like godt.

  Denne finner dere HER.

  Denne har jeg faktisk aldri sett før, og jeg har heller aldri hørt noen snakke om denne. Jeg fant den i en butikk på det senteret, og jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på hva dette var. Jeg prøvde litt på hånden, og dermed var jeg solgt. Hvorfor har ingen fortalt meg om dette produktet før? Dette er en kombinasjon av en dagkrem som skal gi fuktighet og glød til huden, og en lett foundation. Perfekt til de dagene man ikke orker å ta på seg en tung foundation. Denne ga meg en sinnsykt fin glød! Jeg er også helt sikker på at denne er like fin under en vanlig foundation også, slik at man får litt ekstra glød. 

   

   


  30.08.2017 - 16:18

  Paradise Hotel- Dette ble ikke vist på TV

  Hei dere!

  Jeg har sett noen av de andre deltagerne skrive noe lignende som dette før, men jeg henger som vanlig etter. Derfor tenkte jeg å fortelle dere mer om hva som ikke ble vist på TV!

  Vi ble fulgt til rommet- På den ene festen var alle sammen så sinnsykt fulle, så det er nok en grunn til at det ble vist lite fra akkurat den festen. Det endte vel med at alle hoppet ut i bassenget og det ble et lite trekantdrama mellom Petter, Andrea og Kevin. Kvelden endte hvertfall med at Aleksander og jeg måtte bli fulgt ned til bungalowen vår. Vi hadde latterkrampe hele veien og jeg synes egentlig ganske synd på den deltageransvarlige som måtte følge oss ned. 

  Grunde og jeg sang Øystein Sunde- Jeg elsker Øystein Sunde, og den ene dagen turte jeg endelig å fortelle de andre om min kjærlighet til han. Utrolig nok var jeg ikke den eneste som digger han, for det gjør nemlig Grunde også. Derfor fikk vi satt på Øystein Sunde sine sanger ved bassenget, og Grunde og jeg sang for full hals. Lunde, Grunde og Sunde♡

  Henote fant en pung- Dette her var faktisk sinnsykt morsomt! Henote, Teele og jeg satt nede på rommet til Grunde og Henote, og plutselig skjedde det noe sykt. Vi fant en larve som begynte å bli en sommerfugl. Vi satt lenge og fulgte med på denne, og ingen kom på hva det her het. Alle var enige om at dette ble kalt noe merkelig, for jeg husker vi lo mye i timene på skolen da læreren fortalte hva dette ble kalt. Til slutt kom Henote på det (trodde vi), og det het så klart en pung. Vi satt lenge og snakket om denne pungen, og til slutt ville vi filme alt det her. Henote løp derfor til Grunde og sa hun trengte telefonen for å filme pungen. Grunde skjønte jo ingenting, og jeg tror han ble ganske oppgitt når han skjønte hva Henote skulle frem til. En PUPPE, ikke en pung.. 

  Alle på hotellet visste at Isabelle kom til å ryke- Dette sjokkerte meg skikkelig inne på hotellet, og jeg var helt sikker på at det skulle komme tydeligere frem på TV. Alle på hotellet bortsett fra Isabelle, Aleksander og jeg visste at Isabelle kom til å ryke under Mr. og Miss Paradise uken. Til og med Petter var med på planen, og planen gikk ut på at Petter skulle velge Isabelle som partner. Deretter skulle Henote bytte inn Teele med Isabelle. Sykt at alle visste om dette bortsett fra oss.. Haha, det var vel da jeg fikk opp øynene og skjønte at jeg måtte spille. 

  Jeg overtalte guttene til å velge Isabelle fremfor Andrea- Da det sto mellom Isabelle og Andrea med å få sitteplass, jobbet jeg som bare det. Noe som ikke kom med var at Andrea og Isabelle måtte sitte nede på solsengene, mens vi diskuterte. Jeg dro med meg en og en gutt bort for å snakke. Jeg tror jeg sa noe av det samme til alle guttene om at de var trygge bak Isabelle (wops), og heldigvis gikk det. Om Andrea hadde fått den sitteplassen hadde Isabelle røket ut, og det ville jeg ikke. 

  Jeg jobbet for å skulle stå i en finale med Sofie og Morten- Dette kom faktisk ikke med på TV i det hele tatt, og det synes jeg er litt rart. Kvelden før finalen festet vi med juryen, og de skulle bestemme dagen etter hvem som skulle stå i en finale med Kevin og meg. Jeg jobbet hele den kvelden med å få de til å velge Sofie og Morten i en finale mot oss. Det var fordi jeg visste Kevin og jeg kom til å få fler stemmer enn Sofie og Morten. Hehe, sorry Sofie og Morten♡ Heldigvis gikk planen min i boks!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Grunde, Soph, Aleksander og Isabelle visste at jeg skulle slippe kulen- Jeg fortalte faktisk alle disse fire på forhånd at jeg kom til å slippe kulen, så det var en del som visste om det. Jeg er så glad for at jeg kunne stole på de der inne, og at ingen fortalte om planen min til noen. Heldigvis gikk alt i boks denne gangen også, og jeg fikk sluppet kula. Yey!

  Jeg glemte min egen bursdag- Jeg hadde bursdag inne på Paradise Hotel, men i og med at dagene går i surr der inne glemte jeg det. Jeg var ganske lei meg dagen før bursdagen min siden Aleksander røk ut, så jeg tenkte egentlig ikke særlig over at jeg hadde bursdag dagen etter. På bursdagen min våknet jeg og trodde det var en helt normal dag. Jeg var fortsatt lei meg, men da jeg kom opp på frokosten ble jeg i mye bedre humør. Kaker og is til frokost var virkelig helt perfekt!

  Håper dere likte innlegget! Det er jo en god stund siden jeg har skrevet noe om Paradise nå, så det var veldig morsomt å mimre litt tilbake. Merker jeg savner Mexico veldig mye nå.. Kanskje jeg skal begynne å se hele sesongen på nytt? Om noen forresten vil søke til neste års Paradise Hotel kan dere sende inn søknad HER. Fader at jeg vant denne sesongen, om ikke skulle jeg meldt meg på igjen. 

   


  29.08.2017 - 19:57

  Dette var veldig uvant

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint, og jeg koser meg veldig i Bergen. Aleksander trener en del, og da blir jeg alene noen timer. Derfor prøver jeg å skrive ferdig alle innleggene for dagen da, slik at vi kan være sammen når han kommer hjem fra trening.

  I natt sov jeg med fletter, og det var fordi jeg dusjet rett før jeg skulle legge meg. Om jeg sovner med vått hår er håret mitt et kaos dagen etter, så derfor bestemte jeg meg for å sove med fletter i natt. Jeg var jo forberedt på at håret mitt skulle bli krøllete, men ikke SÅ krøllete. Det var veldig uvant, men det er bare bra å prøve litt nye ting i blant. Jeg har alltid håret rett, så det var virkelig på tide at jeg hadde litt krøller. I tillegg tok jeg på meg en øyenskygge jeg aldri har brukt før i dag. Den var i det palettet Sofie og jeg kjøpte fra Inglot da vi var i Portugal. Jeg synes denne øyenskyggen var så fin, så denne kommer til å bli brukt mye fremover. Jeg så faktisk på Kardashian i går, og da så jeg at Khloe hadde på seg en lignende øyenskygge. Det var vel egentlig bare derfor jeg prøvde det ut i dag. Haha! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så om dere vil ha noen krøller raskt er det bare å flette håret når det er vått. Dagen etter våkner man opp med masse krøller! Hva synes dere om håret? 


  29.08.2017 - 16:53

  VIDEO- Aleksander overrasker meg (igjen)

  Hei dere!

  Som fortalt overrasket Aleksander meg skikkelig da jeg kom til Bergen. Jeg trodde vi skulle rett hjem til han, men neida. Jeg ble kjørt et helt annet sted, og jeg ble selvfølgelig kjempeglad! Som jeg har skrevet før hater jeg vin, men det er en type vin jeg liker. Det hadde han selvfølgelig fått med seg, så han hadde kjøpt den også. Jeg synes det var skikkelig søtt at han har klart å få med seg det! 

  Han overrasker meg gang på gang, og jeg føler meg så heldig. Han hadde virkelig lagt så mye arbeid i det at det skulle se fint ut på hotellrommet, og han hadde gjort det helt perfekt♡ Jeg synes det er så morsomt å se videoen, og se hvor mye han gjør for å gjøre meg glad. Åh, han er alt for snill♡ 

  Gjerne abonner på kanalen hans HER, og husk å trykke på tannhjulet og 1080p for best kvalitet! Det er ikke lenge til han har 20.000 abonnenter nå, så husk å abonnere♡

  D4UM73w_Dkw
   


   


  29.08.2017 - 12:05

  Meg som brunette

  Heei!

  I går da jeg bladde gjennom gamle bilder av meg selv dukket det plutselig opp noen jeg helt hadde glemt. Nemlig bildene fra da jeg var brunette. Jeg husker jeg var så gira på å farge håret brunt, og en dag da mamma og jeg var i byen overtalte jeg henne til å booke time til meg. Jeg var kun 15 år da, og dette her var jeg fast bestemt på. Samme dagen som jeg ringte å booket time fikk jeg time, og jeg gikk fornøyd inn i frisørsalongen. Dette ble resultatet..

  Hva er dette for noen bukser??

  Jeg angret i samme sekund som jeg fikk se denne hårfargen på meg. Jeg husker jeg gråt da jeg kom hjem, og jeg ville bare farge det tilbake. Jeg trivdes absolutt ikke med brunt hår, og jeg føler selv jeg så helt annerledes ut. Det tok kun tre uker før jeg farget det tilbake, og da ble det helt oransje.. Da gråt jeg enda mer, for jeg farget det nemlig fra brunt til blondt dagen før 17.mai. Jeg hadde helt oransje hår, og ringte mamma og gråt. Heldigvis fikk mamma fikset meg en ny frisørtime samme dag, og da fikk jeg en litt finere blondfarge igjen. Dette var med andre ord første og siste gang jeg var brunette. Jeg trives best som blondine, og kommer nok til å forbli det.

   


  28.08.2017 - 17:58

  Jeg svarer på spørsmålet jeg alltid har styrt unna..

  Heei!

  Jeg får veldig mange spørsmål hver eneste dag, og de fleste svarer jeg på. Likevel er det noen som kommer inn som jeg ikke har lyst til å svare på fordi de er for drøye, fordi jeg vil ha et privatliv og andre årsaker. Likevel er det et spørsmål som gjentar seg på denne bloggen, og det er om hvordan jeg var på videregående. De fleste ville vel ikke sett på det som et problem å skulle svare på dette, men likevel ser jeg alltid bort fra disse spørsmålene. 

  Grunnen til at jeg ikke vil svare på dette er fordi jeg ikke hadde det bra på videregående. Jeg startet først på en skole, og der likte jeg meg veldig godt. Likevel byttet jeg skole fordi jeg ville gå på en som lå nærmere der jeg bodde. Da jeg startet på den andre skolen hadde vel jentene bare bestemt seg for å ikke like meg. De skrev masse stygt til meg på Formspring (haha, sykt at det fantes før), de satte ut masse rykter om meg, de ropte ting etter meg, ringte med skjult nummer og sa stygge ting og kom med trusler. Jeg likte meg ikke i det hele tatt, men likevel prøvde jeg å gå på skolen. Jeg husker den ene dagen fikk jeg melding av en jente på skolen som jeg kjente litt om at det sto noe om meg på veggen på skoledoen. Der sto der "Martine Lunde= HORE". Jeg var jomfru på denne tiden og hadde så vidt vært med noen gutter. Jeg ble selvfølgelig kjempelei meg og prøvde å få det vekk. Det gikk ikke siden det hadde blitt skrevet med tusj. Jeg husker fortsatt hvor flaut det var å si ifra til læreren min om at dette sto på skoledoen. Heldigvis fikk vaktmesteren det vekk. 

  Dette var bare en liten del av alt som skjedde på denne skolen, og jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle noe særlig mer om det. Jeg husker at da det var noen måneder igjen av skoleåret fikk jeg kyssesyken. Jeg ble kjempeglad for da hadde jeg endelig en grunn til å være hjemme. Jeg ville jo ikke gå på denne skolen, og jeg skulket mye. Nå når jeg ser tilbake på det skjønner jeg at det var mye sjalusi hos disse jentene. På den tiden skjønte jeg ikke det, for jeg trodde bare det var meg der var noe galt med. 

  Da håper jeg dere fikk svar på hvorfor jeg ikke vil svare på disse spørsmålene på bloggen, for det er kun fordi jeg ikke hadde det bra på videregående og vil helst ikke tenke så mye over den tiden. Jeg ble ropt stygge ting etter meg i gangene, fikk stygge blikk, jentene hvisket da jeg gikk forbi dem i gangene og til slutt ble det så ille at jeg nesten ikke turte å dra til og fra skolen alene. Heldigvis kom jeg meg bort fra den skolen, og det er jeg veldig glad for!

  Bildene i dette innlegget er forresten fra denne tiden. Har ikke forandret meg noe på 5 år, haha!


  28.08.2017 - 17:25

  Dette har jeg hatt så lyst til lenge

  Hei dere!

  Det første vi gjorde da vi våknet var å bestille noe vi har hatt lyst til så lenge. Og det var billetter til Prebz og Dennis the movie. Jeg ble invitert på premieren, og jeg ble så lei meg siden jeg var i Portugal da den skulle være. Derfor har Aleksander og jeg lenge hatt lyst til å se den, men vi har ikke funnet en dag det har passet enda. I dag derimot hadde vi tid, og derfor dro vi så tidlig som mulig.

  Filmen var så bra, og vi lo hele tiden. Jeg digger Prebz og Dennis, og jeg synes det er så morsomt at de har fått sin egen film. Dette er forresten ikke noe reklameinnlegg ellernoe, og vi brukte våre egne penger på å se filmen. Føler jeg alltid må påpeke det når jeg skriver positivt om noe, om ikke er det alltid noen som skal prøve å ta meg i kommentarfeltet. 

  Uansett, nå har vi akkurat kommet hjem og det pøsregner. Det er så kjedelig, for Bergen er så utrolig fint når det er sol. Derfor blir jeg nok inne resten av dagen, og får heller blogge litt og svare på noen mail. Dette innlegget her var egentlig veldig meningsløst, så vi blogges senere♡ Haha!


  28.08.2017 - 13:12

  Jeg takket nei til en stor TV produksjon

  Hei dere!

  Vi skal straks ut døren, for i dag skal vi noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg skal fortelle mer om det senere, og i mellomtiden tenkte jeg å fortelle dere om noe annet. 

  Rett før sommeren til jeg spørsmål om å være med i et TV program. Jeg vurderte faktisk å bli med, men samtidig var jeg veldig usikker. Det hadde sikkert vært kjempemorsomt for dere å se på, og jeg tror jeg hadde utfordret meg selv på veldig mange områder. Likevel var det noe som holdt meg igjen, og derfor takket jeg nei. Grunnen til at jeg takket nei var fordi det kom for tett på Paradise Hotel. Det var kun noen måneder som skilte innspillingsdatoene, og jeg følte det ble for tidlig med et nytt program. Jeg synes det var veldig tøft å være uten familie og venner da vi spilte inn Paradise, og i og med at det ikke er så alt for lenge siden vi kom hjem derfra ville jeg ikke det så tidlig igjen. I tillegg er forholdet til Aleksander og meg ganske ferskt, så jeg vet ikke hvor bra det ville vært om jeg hadde reist bort et par måneder nå. Han hadde nok uansett støttet meg gjennom det, men jeg følte det ble for tidlig. I tillegg hadde jeg måtte være uten sosiale medier og telefonen min igjen, og utrolig nok tror jeg det hadde gått fint. Det var nok bare det å skulle være borte fra familie og venner igjen etter så kort tid som holdt meg tilbake. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg angrer ikke på at jeg takket nei akkurat nå, men hadde de spurt om kanskje ett år hadde jeg nok sagt ja. Jeg skulle gjerne vært med i det programmet, men det var ikke riktig tidspunkt akkurat nå. Uansett har jeg fått et annet tilbud som jeg virkelig håper vi får til. Det forblir hemmelig, men om det skjer kommer dere selvfølgelig til å få vite om det. 

  Noen som klarer å tenke seg til hvilket program det er? 


  27.08.2017 - 20:09

  NY VIDEO- Vi fjerner sminken

  Heey!

  Endelig er det klart for ny video igjen, og dette må nok være den morsomste videoen vi har laget. Hele videoen ble jo bare en stor fail, fordi vi ikke klarte å slutte å le. Denne videoen skulle egentlig være litt mer seriøs, men når vi kun lo ble den bare morsom. Vi fjerner også sminken i denne videoen, og det er jo sikkert morsomt for mange av dere å se. Jeg elsker å gå uten sminke, så hvorfor ikke lage en video der vi rett og slett fjerner sminken. Sjekk ut videoen om du vil være med oss på skikkelig jentekveld♡

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER, og gi oss en tommel opp om dere likte videoen. Husk også å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet♡

  WsEe5FK2EUg


   


  27.08.2017 - 14:57

  Gravid?

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det supert! Akkurat nå er jeg med Aleksander på en photoshoot i det sykeste huset jeg noen gang har sett. Det å se sånne fine hus gir meg så mye motivasjon til å kun spare, og ikke bruke penger. Det må jo være drømmen å bo som dette, så nå blir det mye kuponger på vikinglottoen fremover. Haha, en liten funfact er at Aleksander og jeg leverer vikinglotto hver uke. Vi minner alltid hverandre på dette, og om vi glemmer det en onsdag er det tidenes nedtur. Haha!

  Ellers må jeg bare beklage for mystoryen min i går. Jeg trodde alle fikk med seg at det sto foodbaby, men tydeligvis ikke. Plutselig haglet det inn med gratulasjoner både på Instagram, Snapchat og Facebook. Jeg fikk masse meldinger fra folk som trodde jeg var gravid, og det var absolutt ikke hensikten med snappen. Greia var at vi hadde spist ekstremt mye mat, og jeg så nesten smågravid ut. Jeg fikk panikk da det etter fem minutter var over 200 som hadde tatt screenshot. Jeg la ut en snap da om at det var foodbaby, og ikke en ekte baby. Likevel kom gratulasjonene, og jeg fikk litt småpanikk. Det var absolutt ikke meningen å lure noen av dere, men jeg trodde de fleste visste hva en foodbaby var. Vi dro likevel spøken videre med at vi ventet tvillinger osv, men jeg er nok ikke gravid enda. Det er nok fortsatt noen år til det i det hele tatt skal vurderes, for jeg er ikke klar for noe baby enda. Det var uansett koselig å se at så mange ble glad for en foodbaby da, haha! 


  27.08.2017 - 13:44

  Jeg har verdens beste kjæreste♡

  Hei dere!

  I går reiste jeg til Bergen, og jeg gledet meg jo så mye til å se Aleksander igjen. Han skulle hente meg på flyplassen, og i det jeg møter han får jeg et kamera i ansiktet. Jeg skjønte ingenting, men så fortalte han at han vlogget. Jeg tenkte ikke mer over det, siden han driver med Youtube nå. Jeg vil ikke fortelle så mye mer, i og med at han filmet og skal legge det ut selv. Han overrasket meg hvertfall skikkelig! Han hadde booket en suite midt i byen til oss, og jeg har flere ganger snakket om at jeg vil bo på hotell i byen. Hotellet het Thon Hotel Bristol, og det lå perfekt til. Han hadde også stelt i stand så fint inne på rommet. Han hadde satt frem vin, jordbær, druer, godteri og hadde gjort det så koselig der. Jeg fikk helt sjokk, for dette hadde jeg ikke sett for meg. Jeg ble så glad! Jeg er virkelig verdens heldigste som har en så snill gutt♡ 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Verdens beste

  Senere på kvelden dro vi videre til en av mine favorittrestauranter. Den heter Salsa, og om du er i Bergen MÅ du dra hit. Dette er ikke noe sponset, men gud så god mat de har der. Jeg elsker maten de har der, og bare nachoen er helt fantastisk. Jeg har i tillegg svært få ganger smakt et så godt kjøtt før. Det er perfekt krydret og alt. Jeg har lengtet etter maten der siden sist jeg var der, så jeg er så glad vi dro dit i går. De som jobbet der hadde fått med seg at jeg hadde skrevet om de på bloggen sist, så vi fikk gratis dessert og velkomstdrink. Så koselig♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Gleder meg allerede til neste tur hit!

  I dag tidlig sto vi opp og gikk rett til frokosten. Jeg elsker hotellfrokost, og det beste med hotell er vel frokosten. Jeg ble så glad da jeg kom opp på frokosten her, for herregud for et utvalg. De hadde absolutt alt, og jeg tok med meg alt for mye. Utrolig nok klarte jeg å spise opp alt også, men det var ikke så vanskelig i og med at det var så godt. Alt fra pannekaker (med nugatti, nam), eggerøre, bacon, frukt, masse pålegg osv. Det var så mye!

  Jeg hadde en perfekt første dag i Bergen! Tusen takk Aleksander, du er verdens beste♡ Jeg er så heldig!


  26.08.2017 - 19:59

  Mine beste tips med løsvipper♡

  Annonse

  Hey dere!

  Jeg får daglig spørsmål om løsvipper, og derfor tenkte jeg nå å samle alt i et innlegg. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i løsvipper, men vippeextension klarer jeg ikke. En vipperad derimot tar jeg på meg flere ganger i uken. Jeg husker selv at det var kjempevanskelig i starten å sette på seg løsvipper, men etter en del øving er det veldig lett. Derfor tenkte jeg å dele mine beste tips med dere nå!

  Finn dine favorittvipper- Jeg har flere favorittvipper, men et av merkene som jeg er veldig glad i er DUFF Lashes. Disse vippene er utrolig fine, og de finnes i så mange varianter. Her finner man vipper til alle mulige anledninger! Alt fra helt naturlige til skikkelig festvipper. I dag valgte jeg de som heter Monroe, og de er så sinnsykt fine!! Åh, jeg elsker disse♡

   Processed with VSCO with s3 preset

  Klipp de til- En ting som er veldig viktig når man skal sette på falske vipper er å klippe de først. Klipp de slik at de passer øynene dine, hvis ikke ser det ikke så veldig bra ut. Mange vipperader er for lange til mitt øye, og derfor må jeg alltid klippe for å tilpasse de. Det er veldig lite fint om vipperaden er for lang, og at den går langt ut fra der øyet ditt egentlig stopper. 

  Finn frem en pinsett- For de som er helt nybegynnere med vipper ville jeg absolutt brukt en pinsett først. Det gjør jobben mye enklere, og man har mye mer kontroll. Man får da plassert vippene helt nærme sin egen vippekant, og man får også plassert de slik at de sitter riktig på øyelokket. Om man bruker kun fingrene kan det bli veldig klumsete, men med litt øving funker det også. Dere finner en pinsett som er perfekt til å påføre vipper med HER.

  Bruk et bra lim- For å sette på vippene ville jeg anbefalt å investere i et bra vippelim. Vippelim holder utrolig lenge, så det tar lang tid før man går tom. Man burde absolutt ha et bra vippelim, om ikke kan vippene løsne lett. Det er absolutt ikke fint med en vippe som er halvveis på. Jeg pleier også å påføre litt ekstra lim på sidene av vipperaden, slik at de skal feste seg både innerst og ytterst på min egen vippekant. Dere finner et vippelim fra samme merke som vippene HER.

  La limet tørke- Dette punktet her er SÅ viktig! Ikke påfør vippene på øyelokket med en gang du har tatt på limet. Da vil de ikke feste seg, og det vil bare bli et stort kaos med lim på øyelokket ditt. Vent derfor rundt 30 sekunder- 1 minutt fra du har tatt limet på vippene til du fester vippene på øyelokket ditt. Litt søl med lim vil det som regel uansett bli, men de fleste vippelim tørker til å bli gjennomsiktige. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Sett vippene nær din egen vippekant- Prøv å sett vippene så nærme din egen vippekant som mulig. Om ikke vil det se ut som du har dobbelt sett med vipper, og det er noe av det styggeste jeg ser. Bruk derfor god tid på å sette vippene på, og klem sammen dine egne vipper med de falske vippene. Tilpass også vippene slik at de følger kanten med dine egne vipper. Derfor er det viktig å ha klipt den falske vipperadenden før man kommer til dette steget. 

  The power of lashes.. Haha!

  Fest den andre vippen på samme måte- Når man er ferdig med å sette på den første vippen er det bare å gjøre akkurat det samme på andre øyet. 

  Slik som dette.

  Påfør mascara- Deretter påfører jeg mascara, og det er fordi mine egne vipper blender seg mer sammen med de falske vippene da. Jeg vil unngå å få dobbelt sett med vipper, så derfor påfører jeg ALLTID mascaren på de falske vippene også. Dette har til nå ikke ødelagt noen av mine falske vipper, så jeg tror ikke det skal være noe problem. 

  Her har jeg tatt på mascara også, og mine egne vipper er godt blandet sammen med de falske.

  Øv masse- Det å sette på vipper er ikke enkelt, og det tok lang tid før jeg klarte det. Derfor vil jeg bare anbefale å øve masse, for det er sånn man lærer ting. Etterhvert vil du da merke at det ikke er så vanskelig lenger, og da vil det gå fortere å ta på falske vipper enn mascara. Jeg sleit ekstremt mye i starten med å ta på falske vipper, men nå kunne jeg sikkert klart det uten speil. Neida, nå skal jeg ikke skryte på meg noe her. Haha!

  Ikke kast vippene etter en bruk- Dette er viktig!! Mange tror man bare kan bruke vippene en gang, men nei. Man kan bruke et vippepar sikkert 40 ganger før de trenger å kastes. Så lenge man behandler vippene bra holder de kjempelenge. Jeg bruker mine i flere uker av gangen, før jeg kaster de og bruker et nytt par. Jeg skal ikke garantere at alle vipper holder så lenge, men disse fra DUFF Lashes gjør det. Selvom de koster litt mer enn et par vipper på H&M ville jeg heller anbefalt å kjøpe et litt dyrere par som holder lenge, istedet for å kjøpe nye vipper hele tiden. 

   

   Processed with VSCO with s3 preset

  Vippene jeg bruker er som sagt fra DUFF Lashes, og jeg elsker disse. I motsetning til mange andre vipper er ikke disse stive, og det er nok det jeg liker best med de. Disse er myke, og kjennes ut som ekte vipper. I tillegg ser de mer naturlig ut en vipper jeg har brukt tidligere, og man får man disse i absolutt alle varianter. Man kan få kjøpt DUFF LashesTanstore, og mine favoritter er So Kylie som dere finner HER, Twiggy som dere finner HER og Monroe som dere finner HER. Det er Monroe jeg har på meg i dette innlegget. De har også fått inn denne pakken med tre løsvipper som dere finner HER. Dere finner hele utvalget til Tanstore med disse vippene HER


  26.08.2017 - 12:49

  Min ønskeliste denne uken♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Det virket som at mange likte da jeg viste min ønskeliste og innkjøp. Derfor tenkte jeg å vise dere min ønskeliste akkurat nå. Jeg har ikke bestilt noe av dette enda, men jeg kommer nok til å klikke mye av det hjem nå i kveld. Jeg synes de har så mye fint på Nelly nå, og jeg skulle gjerne hatt alt. Jeg prøver derfor å begrense meg litt, men noe må jeg bare ha. 

  1. HER  2. HER  3. HER 

  Disse genserne er så fine! Alle disse må jeg nok ha, så de skal bestilles i kveld

  4. HER  5. HER  6. HER

  Jeg har en lignende jakke bare i grå, men denne i svart elsket jeg. Samme med skoene har jeg allerede i beige og svart, men disse gråe er så søte! Kjolen må være helt fantastisk nå i høst, og i tillegg synes jeg fargen var så fin

  7. HER  8. HER  9. HER

  Denne blusen er så fin både til fest og hverdags om man skal noe. Jeg holder fortsatt fast i sommeren, og denne playsuiten er så sinnsykt fin. Om jeg ikke får brukt den i år, da har jeg hvertfall noe å glede meg til å bruke neste år. Jakken derimot passer perfekt nå til høsten, i tillegg var den ganske billig!

  Dere finner direktelink til Nelly HER♡ Er det noe av dette dere synes jeg bare MÅ bestille? Gjerne legg igjen en kommentar med hvilket nummer, så kan dere hjelpe meg litt. 

  Vi bloggeees♡


  26.08.2017 - 11:47

  Ukens spørsmål 20

  Inneholder adlinks

  Heey!

  Da er det endelig tid for ukens spørsmål igjen! Jeg håper dere får svar på noen av spørsmålene deres♡

  Hvordan var middagene dere fikk på Paradise Hotel? Hel fantastisk! Vi fikk så utrolig mye god mat, og det var veldig variert. Jeg savner den maten hver dag! Vi fikk alt fra kjøtt, kylling, fisk, burgere, pizza, pasta, salater osv. Alt mulig!

  Hvordan var det å være med i Paradisekollektivet? Det var veldig gøy, men samtidig litt slitsomt. Vi hadde nesten akkurat kommet hjem fra Mexico, og jeg tror nok alle var litt smålei hverandre. Heldigvis gikk det fint, og jeg koste meg masse! 

  Hvordan var du på skolen? Jeg var veldig flink, men også veldig skolelei etter en periode. Jeg fikk bra karakterer, og jeg øvde alltid før prøver. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Leser Aleksander bloggen din? Ja, han gjør det håper jeg. Eller jeg vet han gjør det, for han ringer meg ofte og snakker om et eller annet jeg har skrevet. Jeg blir skikkelig klein når han skal begynne å lese opp blogginnleggene mine høyt om jeg er med han, men når vi ikke er sammen går det helt fint. Haha!

  Blir du sjalu når Isabelle er med andre enn deg? Nei, absolutt ikke. Vi begge har andre venner vi også må være med, så det gjør meg ingenting om Isabelle er med andre. 

  Hvor er den røde skinnjakken din fra? Den er fra Bershka. Tror dessverre ikke de sender til Norge, men i butikken kostet den kun 250kr. Så billig for en dødskul jakke!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor ofte har du og Aleksander sex? Vi har faktisk ikke hatt sex enda.. Vi venter til vi føler oss klare, og det er ingen av oss enda:PP Neida, vi har sex når det passer oss. 

  Eier du ikke leiligheten du bor i nå? Det er pappa som eier den, så jeg eier den ikke selv. Jeg vil flytte nærmere byen, og om jeg gjør det vil jeg helst kjøpe. Derfor sparer jeg opp til det. Det er sinnsykt dyrt for leiligheter der i Oslo da, så jeg blir nok boende her jeg bor en stund til. 

  Er du og Sofie venner eller bestevenner? Jeg vil nok absolutt si at Sofie har blitt en av mine beste venninner. Hun er så bra, og vi har det alltid så gøy sammen. I tillegg hjelper hun meg om det er noe, og hun kommer alltid med gode råd til meg. Jeg er veldig glad for at jeg har Sofie♡

  Har du noen gang sendt nudes? Nei, og det er jeg så utrolig glad for. Jeg har aldri hatt noe behov for å sende lettkledde bilder av meg selv til noen, og det kommer jeg forhåpentligvis aldri til å ha heller. Jeg husker en gang at en jente hadde sendt et puppebilde av seg selv til en gutt jeg kjente, og han gikk rundt og sa at det var meg. Alle som kjenner meg visste jo at det ikke var sant, for jeg hadde jo ikke pupper på den tiden. Jeg husker jeg var ganske stresset da, men heldigvis skjønte alle at det ikke var meg. 

  Vil du være med på Ex on the beach? Nei, jeg har kjæreste. De vil nok ha med single folk med gærne ekser, så der er nok ikke jeg helt passende. 

  Hvilken bunad har du? Jeg har en festdrakt som jeg har designet selv Eller jeg dro til en dame, valgte form, stoff, farger osv. Så lagde henne den for meg. Jeg elsker festdrakten min, og jeg skulle ønske jeg kunne brukt den mye oftere. Jeg er så glad for at kusinen min skal konfirmeres om to uker, for da kan jeg endelig bruke den igjen!

  Har du noen gang prøvd narkotika? Nei, og jeg vet det går et rykte om at jeg har tatt masse dop før. Det er absolutt ikke sant, for jeg har aldri rørt noe som helst. Jeg har alltid vært veldig i mot det, og jeg har aldri hatt noe behov for å ta noe sånt. Det eneste rusmiddelet jeg har prøvd er alkohol, og det er nok det eneste jeg kommer til å prøve også. Jeg er så stolt over meg selv at jeg har klart å styre unna, for tro meg- i Oslo blir man tilbudt dop hver gang man er ute på byen. 

  Hvordan var det å dra fra Aleksander i Mexico? Det var helt forferdelig, for guttene og jentene tok fly hver for seg hjem. Jeg husker jeg gruet meg så mye til den dagen, for vi hadde jo vært sammen så og si hver dag i to måneder. Vi hadde en uke tidligere fortalt hva vi følte for hverandre, og ting var veldig usikkert mellom oss. Hva ville skje når vi kom hjem? Tenk om Aleksander vil leve singellivet når han kommer hjem fra Mexico? Det var så mange tanker, og jeg var nesten litt redd for å dra fra han. Jeg husker vi sto opp tidligere den dagen vi skulle reise hjem, kun for å være sammen litt til. Vi lå vel inne på rommet og snakket helt til jeg ble hentet av bussen. Da begynte jeg å gråte og vi ga hverandre et kyss før jeg gikk inn i bussen. Inne på bussen fikk jeg tilbake telefonen min, og det første jeg gjorde var å sende han en melding. Jeg fikk ikke svar på meldingen før etter noen timer, siden de fikk den ikke tilbake før en stund etter oss. Vi snakket på meldinger så og si hele den dagen, han ringte meg når han ventet på flyet til Bergen fra Gardermoen, og vi facetimet da vi skulle legge oss. Etter noen dager sto han heldigvis på døren min. Da var jeg glad!

  Er det mange utroskapsrykter rundt dere? Nei, heldigvis ikke. Og det tror jeg er fordi vi for det meste er sammen, og om han drar ut uten meg er vi flinke til å snakke sammen. Om en av oss har vært ute ringer vi alltid til hverandre når vi kommer hjem, så om det kommer noen rykter tror jeg ikke på de. Fikk en melding fra en jente på 15 år at Aleks hadde vært på fest med henne og dratt hjem med en annen jente. Det er vel det eneste ordentlige ryktet jeg har hørt, og det der trodde jeg ikke akkurat på. Jeg tviler på at Aleksander hadde dratt på en hjemmefest med 15 åringer. 

  Hvor er de skoene dine med pels foran fra? De er fra Bianco, og dere finner de HERSå fine!! De har de bare i grå og rosa her, men jeg tror jeg må bestille meg de grå også.

  Jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og husk om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡ Nå må jeg komme meg i dusjen og få pakket. Straks går turen til Gardermoen, og jeg gleder meg så mye!

   


  25.08.2017 - 17:21

  Jeg skal få meg bil

  Inneholder annonse

  Hei dere!

  I dag hadde jeg først kjøretime med Best Trafikkskole, og det gikk så bra! Jeg føler meg så trygg i trafikken nå, og jeg merker at jeg blir mer og mer gira på lappen. I dag klarte jeg faktisk å lukeparkere på første forsøk, og da ble jeg jo helt i hundre. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare det, fordi alle andre sier det er så vanskelig. Jeg synes ikke det var så vanskelig, så nå vil jeg bare øve på å lukeparkere enda mer. Dere kan legge meg til på Snapchat for å se lukeparkeringen min som jeg er så fornøyd med! Haha, martineluunde heter jeg der. Om dere vil sjekke ut kjøreskolen min finner dere den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Da jeg var ferdig med kjøretimen møtte jeg pappa, og så kjørte vi videre til en bilbutikk. Jeg har nemlig sett mye på biler i det siste, og nå tror jeg muligens jeg har funnet drømmebilen min. Eller drømmebilen er vel en Lamborghini, men det kommer nok aldri til å skje at jeg kjøper en sånn. Jeg har hvertfall funnet en perfekt bil nå, og jeg klarer nesten ikke vente med lappen. Jeg holder det hemmelig akkurat nå hvilken bil jeg har mest lyst på, så får dere heller se den om jeg ender opp med den. Jeg skal forresten lease bil, fordi jeg prioriterer heller å kjøpe leilighet nå. Jeg vil heller spare til en leilighet, men samtidig vil jeg ha en ny bil. Derfor skal jeg lease. Det er en del penger som kommer til å gå bort i måneden, men jeg vil heller det istedet for å bruke 350.000kr på en ny bil nå. 

  Er det noen som forresten har noen spørsmål til ukens spørsmål?

   

   

   

   


  25.08.2017 - 11:53

  Jeg har gått ned i vekt.. Slanker jeg meg?

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Jeg skal straks ha kjøretime i dag også, og jeg gleder meg! Jeg synes det er så gøy å kjøre, og jeg gleder meg skikkelig mye til lappen nå.

  Det er veldig merkelig, for jeg har tydeligvis gått ned i vekt. Og det er faktisk litt til å være at jeg ikke har merket det selv. Jeg veide meg hos bestemor her om dagen etter en kommentar her på bloggen, og da så jeg at jeg hadde gått ned fem kilo. Jeg skjønte absolutt ingenting! I går ringte bestemor og spurte om jeg hadde gått ned i vekt, fordi hun synes jeg så tynnere ut. Da jeg kom til damen som skulle sette botox på meg var det noe av det første hun spurte om. Hun sa at man så det på meg, og da ble jeg jo enda mer stresset. Man kan tydeligvis se det rundt øynene.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har jo aldri hatt som mål å gå ned i vekt, så det første jeg gjorde i går da jeg kom hjem var å spise masse. Jeg dro på butikken og kjøpte meg sjokolade, potetgull, dip, godteri og cola. Jeg bare stappet i meg alt, og det skal jeg gjøre i dag også. Jeg tror nok rett og slett jeg har hatt for mye å gjøre i det siste, men likevel føler jeg at jeg spiser akkurat som før. Jeg tenker veldig lite over vekten min, men fem kilo er vel litt mye å gå ned uten å merke det selv? Nå skal jeg opp disse kiloene igjen, og jeg gleder meg til å spise masse mat.

  Så til dere som har spurt så er jeg ikke på noe slankekur. Dette har skjedd uten at jeg selv har merket det, og det er ikke bra. 


  24.08.2017 - 16:31

  Jeg har tatt botox

  Hei dere!

  Nå sitter jeg i Drammen, og grunnen til at jeg dro hit var for å ta botox. Dette har jeg ønsket så lenge, og endelig har jeg gjort det. Som sagt flere ganger før tar jeg ikke botox for rynker, men jeg tok det rett og slett fordi jeg sliter veldig mye med migrene og hodepine. Bare denne uken har jeg hatt hodepine 3 av 4 dager, så det sier litt. Nå krysser jeg fingrene for at dette funker, om ikke kommer jeg så klart ikke til å fortsette med dette. Jeg er hvertfall skikkelig glad for at jeg turte dette, og jeg skal fortelle dere mer om det senere!

  Nå skal vi komme oss hjemover, også vet jeg ikke helt hva planen er. Tror kanskje jeg skal få vasket litt klær og så begynne pakkingen til Bergen. Bare to dager igjen til jeg drar, yey!


  24.08.2017 - 11:34

  Verdens verste natt

  Inneholder annonse

  Hei dere!

  Herregud for en natt dette har vært.. Jeg har virkelig hatt en av mine verste netter på lenge, og jeg har hatt tidenes mareritt. Som mange kanskje vet er jeg ekstremt redd for terror, det har blitt så ille at jeg så vidt går i Karl Johan lenger. Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor de ikke setter opp noe sperringer der for bilder snart, men jaja. I natt drømte jeg om terror, og jeg gråt nesten i det jeg våknet. Jeg var så stresset og redd, og det var helt grusomt. Jeg drømte at vi var på en fest og plutselig kom det folk og tok oss. Jeg klarte å løpe ned i en skog, men mange av vennene mine klarte ikke det. Jeg løp alene, og jeg fant hverken Aleksander eller noen av vennene mine. Det føltes ut som at denne drømmen varte i en evighet, for jeg fikk aldri vite hvordan det gikk med de andre. Det var helt forferdelig, og jeg ble jo ikke akkurat mindre redd. Da jeg endelig våknet var jeg i sjokk og sendte Aleksander melding med en gang. Jeg turte ikke reise meg opp fra sengen og jeg skalv som bare det. Nei, uff.. Dette var ikke en morsom natt. Jeg klarte heldigvis å sovne litt igjen etter jeg hadde våknet av denne drømmen, og da jeg våknet nå sist hadde jeg hodepine. Det sjokkerer meg absolutt ikke at denne drømmen ga meg hodepine for og si det sånn. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Over til hva jeg skal i dag. Jeg skal først ha kjøretime med Best Trafikkskole, jeg skal kjøre både i dag og imorgen. Jeg håper jeg snart kan få til lappen nå, for jeg har allerede begynt å se på bil. Jeg tenker at jeg skal få øvd på teorien i Bergen, slik at jeg kan ta den når jeg kommer hjem derfra igjen. Deretter må jeg bare kjøre masse, for jeg tror jeg skal klare lappen om ikke så alt for lenge. Jeg tar forresten med automat til de som lurer, og det er fordi jeg uansett kommer til å ha en bil med automat. I tillegg har hele familien automatbiler, og jeg føler ikke behov for gir. Jeg vet mange sier det er dumt fordi jeg ikke kan kjøre om jeg plutselig må kjøre en bil med gir, men da er det bare så enkelt at jeg ikke kan kjøre. Jeg ser ikke grunnen til at jeg skal gjøre det vanskeligere for meg selv, for gud som jeg sleit med giring. Automat er så mye lettere, og jeg er så flink! Dere finner kjøreskolen jeg kjører med HERHan jeg kjører med er så dyktig, og jeg har aldri følt meg tryggere i trafikken før. 

  Ellers skal jeg til Drammen etterpå for å gjøre noe jeg har snakket om en stund. Klarer noen å gjette hva? Jeg grugleder meg, men jeg håper dette hjelper meg fremover. Vi bloggeees♡


  23.08.2017 - 20:02

  Langt, glansfullt, sunt og sterkt hår? JA TAKK!

  ANNONSE

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere! 

  En aldri så liten anbefaling fra meg i dag, og det er produktet jeg har blogget om tidligere: Hair Luxious fra Good For Me! For de som ikke har lest de tidligere innleggene er dette piller jeg tar hver eneste dag for å styrke håret mitt slik at det blir sterkere og mer glansfullt. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Etter så lang tid i Mexico sier det seg selv at jeg hadde utrolig slitt hår og det å få fikset opp i det tok ikke bare én behandling hos frisøren. Det har tatt mange måneder med forsiktig behandling av håret, pluss så klart pillene fra Good For Me. Men det har jo ikke bare vært enkelt i og med at jeg har vært mye ute å reist og vært mye i sol og klorvann. 

  Jeg skal komme med en liten innrømmelse til dere, og det var at da jeg kom hjem fra Mexico gikk jeg kun med håret i en flette. Håret mitt var så sinnsykt ødelagt, og det å gå med håret løst kunne jeg bare glemme. Det floket seg med en gang, og det ble aldri fint uansett hvor mye jeg prøvde. 

  Se på det her.. Det var jo absolutt ikke fint, og selvom jeg gikk med det i en flette ble det flokete. Det var så slitt.. 

  Nå derimot går jeg med håret løst hele tiden nesten. Disse pillene har funket som bare det, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har blitt så mye mer glansfullt og det brekker ikke slik som det gjorde for noen måneder siden. Det er helt sikkert fordi pillene er stappfulle av vitamin B som er veldig bra for håret! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det er sikkert fler enn meg som trenger en slik redning, og spesielt nå etter sommerferien! Klikk deg inn HER og bestill Hair Luxious du også, så kan du få like sterkt og glansfullt hår som meg!


  23.08.2017 - 19:33

  Video- Vi snakker om mensen, pupper og kviser

  Hei dere!

  Da er det endelig klart for ny girltalk igjen! Det er en stund siden sist, men nå har vi endelig fått laget en ny. Denne gangen snakker vi om puberteten og alt som kommer med det. Alt fra pupper, kviser, mensen, det å legge på seg osv. Denne videoen var skikkelig morsom å spille inn, og jeg er helt sikker på at vi kunne snakket rundt dette i sikkert to timer. 

  Jeg håper dere liker videoen♡ Gjerne abonner på kanalen våres som dere finner HER! Helt sykt at vi nærmer oss 40.000 nå, ææ! Husk også å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet!

  0rvwoPrSYMM


   


  23.08.2017 - 13:58

  Taxisjåføren kjørte meg ned i et parkeringshus for å kose

  Hey!

  Det virker som flere av dere liker når jeg forteller dere om historier som har skjedd i livet mitt. Derfor tenkte jeg å ha en liten storytime i dag!

  Det jeg skal fortelle dere nå er nok noe av det skumleste som noen gang har skjedd meg. Jeg var helt sikker på at noe alvorlig skulle skje.. Det her skjedde på 17. Mai i 2016. Vi hadde hatt det så gøy hele dagen. Vi hadde hatt champagnefrokost, vi hadde festet hele dagen, vært på hjemmefest og på kvelden dro vi ut. Byen stengte som vanlig klokken 3 på natten, og da bestemte vi oss for å dra på nach. På vei til nachet angret jeg, og bestemte meg heller for å dra hjem. De andre ville fortsatt på nach, så jeg hoppet inn i den første taxien jeg så. Det burde jeg aldri gjort.. Jeg var alt for vandt med å sette med i setet foran på grunn av jeg tok mye uber, og ubersjåfører vil at man skal sitte foran. Det er fordi de ikke har lov til å kjøre, så derfor vil de virke minst mulig mistenksomme om man sitter foran. Jeg satte meg foran i taxien, rett og slett fordi jeg alltid gjorde det med uber.

  Taxisjåføren spurte hvor jeg skulle, og jeg ga han adressen min. Etter rundt fem minutter merker jeg at vi kjører en helt annen vei. Jeg sa til han at jeg kunne forklare han veien, i og med at han kjørte feil. Han svarte da at vi skulle kjøre en annen vei fordi det skulle gå raskere. Etter kanskje to minutter igjen begynte han å skulle holde meg i hånden. Jeg skjønte ingenting, så jeg dro hånden til meg. Da tok han tak i hånden min igjen, og denne gangen hardere. Jeg ble redd og ba han bare slippe meg ut. Da kjørte han ned i et parkeringshus. Jeg spurte hva han skulle der, og da fikk jeg dette til svar, "jeg tenkte vi to kunne kose oss litt, og her nede vil ingen se oss". Jeg trodde først han tullet, men da jeg skjønte at han mente det fikk jeg panikk. Jeg dro opp døren og løp. Jeg tror muligens aldri jeg har løpt så fort før. Jeg måtte i tillegg løpe opp en lang bakke, og jeg var livredd for at han skulle kjøre etter meg. Jeg løp helt til jeg fant et sted jeg kunne gjemme meg, og tilslutt satte jeg meg i en bakgård. Da ringte jeg en venninne, og hun kom etter litt og hentet meg. Jeg hylgråt da hun kom, for jeg var virkelig kjemperedd.

  Dagen etter tenkte jeg at jeg måtte anmelde det her. Problemet var bare at jeg ikke visste hvilket taxiselskap det var i og med at jeg tok den første taxien jeg så. Jeg hadde ikke kvittering, jeg løp jo fra taxien uten å betale. Jeg hadde absolutt ingen opplysninger om taxien jeg kjørte. Jeg ringte likevel politiet for å høre om det var noe jeg kunne gjøre, men de mente det kunne være vanskelig. Derfor ga jeg bare opp med å finne ut hvem dette var.

  I ettertid var jeg kjemperedd for å ta taxi igjen. Nå tar jeg taxi, men om kvelden tar jeg det ikke alene. Jeg synes det er trist, for taxi var det jeg så på som den tryggeste måten å komme seg hjem fra byen på..


  22.08.2017 - 18:04

  Jeg samlet hele gjengen♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  For noen dager siden fikk jeg ta med meg noen venner på en middag hos Olivia. Olivia er jo en av mine favorittrestauranter, så jeg ble utrolig glad da jeg fikk spørsmål om dette. Olivia er spesialist på parmaskinke, og det var nettopp derfor vi skulle dit. Vi skulle få smake på forskjellige retter med parmaskinke, og det her var midt i blinken for meg. Jeg elsker parmaskinke, og jeg spiser det så og si daglig på brødskiva. Så jeg samlet en gjeng for en koselig middag, og vi hadde det så hyggelig!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi fikk først servert forrett, og der blant annet var parmaskinken. Herregud, så god den var. Den smakte helt fantastisk, og jeg spiste meg egentlig mett på forretten. Jeg pleier ofte å spise parmaskinke fra pakningen, så dere kan tro jeg koste meg her med masse parmaskinke. NAM! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  "Prosciutto di Parma har et spesialistprogram som anerkjenner kokker og forhandlere verden over som har utmerket seg i håndteringen av verdens mest berømte skinke. Olivia Aker Brygge er en av spesialistene som Prosciutto di Parma har valgt ut". 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Om noen kunne tenkt seg å dra på Olivia for å spise, ville jeg absolutt anbefalt disse forrettene. Da får man mye forskjellig, og i tillegg får man parmaskinken. Dere kommer ikke til å angre, for den parmaskinken var så utrolig god. Får vann i munnen bare av å tenke på det!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Til hovedrett valgte alle litt forskjellig. Jeg klarte ikke bestemme meg, så Aleksander og jeg delte en salat og en pizza. Vi valgte min favorittpizza, den heter "Prosciutto Di Parma" og den er med parmaskinke den også. Uansett hvor jeg er og skal spise pizza må jeg ha med parmaskinke. Nam, Olivia sin er en av de beste!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Herregud som jeg koste meg denne kvelden! Fantastisk mat, og verdens beste gjeng♡ Tusen, tusen takk for at vi fikk komme til dere på Olivia Aker Brygge og smake på parmaskinken. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og gleder meg allerede til min neste tur dit. Jeg synes forresten det var så koselig å samle en stor gjeng for å spise, det må vi gjøre oftere. 

   

   


  22.08.2017 - 11:19

  Jeg vil ikke ha bilder av penisen din

  Hei dere! 

  Jeg har akkurat våknet, og jeg merket at jeg trengte litt ekstra søvn i dag. De siste dagene har jeg våknet alt for tidlig, og jeg har egentlig bare stresset rundt. I dag har jeg ikke avtaler før klokken to, så jeg har enda litt tid før jeg skal dra. Jeg ser skikkelig frem i mot denne dagen for jeg skal først på et spennende møte, så skal jeg møte Sofie og senere i dag skal jeg møte en annen venninne. Koselig!

  Forresten! I går da jeg scrollet gjennom filtrerte meldinger på facebook dukket det plutselig opp et bar bilder fra en fyr. Dette var altså bilder av penisen hans og han virket veldig fornøyd med å ha sendt meg disse bildene. Altså, helt seriøst. Hva skal jeg med bilder av en ukjent gutt sitt kjønnsorgan? Jeg husker før da jeg hadde åpen Snapchat fikk jeg sikkert ti slike bilder daglig fra forskjellige gutter. Jeg håper virkelig ikke noen av dere gutta tror vi jenter blir opphisset av å se bilde av en utovertiss. Det gjør hvertfall ikke jeg, og det kan jeg svare med sikkerhet fra sånn alle jenter jeg vet om også. Det er ikke sånn at jeg koser meg med et bilde av en guttetiss, så jeg hadde satt stor pris på om dere gutter som sender sånt heller sender det til noen som vil ha det. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg klarer ikke helt å skjønne tankegangen til disse guttene. Hvem i alle dager får for seg at "Nå skal jeg sende et bilde av tissen min til en person jeg ikke aner hvem er, eller som jeg aldri har snakket med". Disse guttene kan jo ikke være mye oppegående, for det er jo veldig spesielt. Jeg kan skjønne om noen sender det til kjæresten sin, men ikke til en helt ukjent person. Jeg vil hvertfall ikke ha bilde av en hårete tiss i min innboks! 

  Så ellers takk til dere som sender slike bilder. Jeg klarer meg veldig fint uten!


  21.08.2017 - 22:34

  Bildene som aldri kom på bloggen.. KRISE

  Hei dere!

  Alle bloggere tar en del bilder i løpet av en dag, og jeg skal love dere at det er mange som ikke helt egner seg på en blogg. Jeg lo godt da jeg skulle finne frem noen bilder til dere, for det her er jo helt krise. Haha! 

  Her tok jeg tannbleking, og herregud så gal jeg så ut. Haha! Jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så meg selv i speilet med denne skinnen på, for hele munnen min så helt merkelig ut. Sykt pen da!

  Altså, det finnes sikkert tusen bilder av meg der øynene mine er halvveis igjen. Ser ut som det er sekundet før jeg sovner. 

  Jeg har også en haug av bilder der Aleksander får meg til å le. Det her er jo ganske søtt da, men dessverre ble det ikke brukt i noe innlegg før nå. Haha!

  Hehe, ja hva skal man si? Jeg skulle lage et reklameinnlegg om en barberhøvel, og da tenke å prøve meg på noen bilder som ingen bloggere har gjort før.. Veldig kreativt, men dessverre ikke passende i et reklameinnlegg. 

  Dette bilde ble tatt nå i helgen. Jeg vet ikke hva som skjedde her, men jeg ser veldig lite fornøyd ut..

  Hahah! Jeg ler så mye hver gang jeg tenker tilbake på det her. Jeg skulle ta bilder på denne flamingoen, og jeg ville ikke at håret mitt skulle bli vått. Hva skjedde?  Hele flamingoen tippet fremover, så jeg hadde hodet på den mellom bena og resten av flamingoen over hodet. Jeg kom meg ikke løs, og det var helt grusomt. Jeg sleit så lenge med å komme meg løs, og samtidig hadde jeg latterkrampe. Heldigvis fikk broren min fanget opp dette fine øyeblikket med rundt tjue bilder.

  Håper dere likte innlegget, og jeg skal selvfølgelig samle opp fler blinkskudd til dere♡


  21.08.2017 - 21:05

  Et rotete innlegg fullt av tanker..

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det helt greit. Jeg skal innrømme at jeg har hatt en dårlig dag uten og egentlig vite hvorfor. Jeg har bare gått som en robot fra sted til sted i dag, og selvom det har vært morsomme ting har jeg bare merket at jeg har vært i et kjipt humør. Hver gang Aleksander drar føler jeg meg plutselig litt ensom, og jeg merker at det er noe som mangler. Dette skjer hver gang han drar, men i dag har det vært verre. Jeg har det jo bra, og jeg får oppleve mye gøy. Likevel har jeg dårlige dager, akkurat som alle andre. 

  Dager som dette merker jeg at bloggmotivasjonen er helt på bånn. Jeg kan sitte foran macen i en time for å prøve å skrive noe, men likevel klarer jeg ikke skrive et ord. Jeg får skikkelig skrivesperre, og da blir jeg irritert på meg selv. Jeg burde klare å lage et innlegg til dere, men disse dagene går det bare ikke. Jeg føler at alt jeg gjør bare blir feil, og da holder jeg meg heller litt tilbake. 

  Jeg hater å gå rundt å være smålei meg uten grunn. Det er slitsomt og man klarer ikke fokusere. Jeg har ekstremt mye som skal gjøres, men jeg klarer ikke akkurat nå. Jeg har alt for mye tanker, og jeg klarer ikke sortere dem. Det er så mye jeg vil endre på i livet mitt, men jeg tør ikke. Jeg vet jeg må gjøre noe med det, for jeg tror dette er grunnen til at jeg har vært litt nede de siste dagene. Jeg har det bra, men noe plager meg. Og jeg vet ikke hva..

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vet at alle mennesker har dårlige dager, og jeg vet at mange ikke en gang vet hvorfor. Jeg synes ikke synd på meg selv, for mange har det verre. Jeg vil få til alt, jeg har tusen tanker og jeg klarer ikke helt henge med selv. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan med denne bloggen, men akkurat nå føler jeg at jeg gjør en skikkelig dårlig jobb.

  Jeg har tenkt på en bloggpause, for akkurat nå har jeg alt for mye å gjøre. Jeg vil ikke oppdatere en haug av dårlige innlegg, og det føler jeg at jeg har gjort i det siste. Likevel vil jeg ikke ha en bloggpause, for jeg vet at jeg kommer til å angre. Jeg trenger litt tid til å slappe av i blant, og det har jeg ikke tid til om dagen. Jeg mobilblogger faktisk ekstremt ofte, og det er fordi jeg ikke er hjemme. Heldigvis har jeg et kamera som man kan sende bilder rett over til mobilen, om ikke hadde nok denne bloggen kun bestått av Iphonebilder. Jeg er sjeldent hjemme på dagtid, og macen orker jeg ikke dra med meg rundt. 

  Jeg vet innleggene mine de siste dagene ikke har vært på topp, men jeg skal prøve så godt jeg kan fremover. Jeg har stappfulle dager denne uken, men jeg må ikke glemme bloggen min. Jeg lover at jeg skal gjøre så godt jeg kan♡ Tusen takk for at dere fortsatt leser bloggen min, og for at dere skriver så mye fint til meg. Dere er så gode♡

  Om noen har noen bloggtips hadde jeg blitt veldig glad!

   


  21.08.2017 - 20:21

  Dette ser jeg frem til!

  Hei dere! 

  Sommeren er vel straks over, men det betyr likevel at det er mye som skjer fremover også. Jeg gruer meg skikkelig til høsten, for jeg hater at vinteren kommer etterpå. Jeg har vel skrevet det rundt hundre ganger på bloggen at jeg absolutt ikke er glad i kulde og snø. Jeg håper jeg får reist en del i vinter, for det å skulle være hjemme i hele vinter er uaktuelt. Heldigvis har jeg mye å se frem i mot, og det gjør meg selvfølgelig litt mer positiv til at vi nærmer oss kaldere tider. Derfor tenkte jeg å dele noe som skjer de neste ukene med dere!

  Frisøren- På onsdag skal jeg ENDELIG til frisøren igjen. Det er virkelig på tide, for håret mitt er ikke fint nå.. Det blir deilig å endelig få litt fine lyse striper igjen, og jeg tror også jeg skal prøve ut noe jeg aldri har gjort før. Ææ, gleder meg!

  Bergen- Allerede på lørdag reiser jeg til Bergen. Jeg skal besøke Aleks og familien, og jeg gleder meg veldig! Jeg elsker Bergen, så det blir så koselig å komme dit igjen. Jeg gleder meg spesielt mye til å spise på Salsa, for jeg har drømt om den maten siden sist jeg var der. NAM!

  Trondheim- Første helgen i september reiser Aleksander, Sofie, Morten og jeg på tur sammen igjen. Denne gangen blir også Andrea med! Da skal vi ikke like langt som sist, men vi skal til Trondheim. Vi skal på en lanseringsfest for en ny app, så det blir gøy! Sist Aleksander og jeg var i Trondheim var vi der kun i et døgn, så jeg håper nå at vi får se litt mer av byen. Sofie har jo bodd i Trondheim, så hun får være litt guide.

  Konfirmasjon til kusinen min- Kusinen min, Emilie skal konfirmere seg. Jeg elsker konfirmasjoner, og jeg har ventet i flere år nå på en ny konfirmasjon. Jeg elsker at det alltid er mye god mat, kaker og masse mennesker. I tillegg får jeg brukt bunaden min igjen, og det er jeg så glad for. Bunaden min (eller det er vel en festdrakt) må være mitt favorittplagg av alt jeg eier. Så fint!

  Spennende tider med jobb- Det er så mye spennende som skjer i livet mitt fremover, og jeg vil fortelle dere ALT. Jeg gleder meg så utrolig mye til å fortelle dere, for jeg tror dere kommer til å bli skikkelig glad. Eller jeg håper det, haha! I tillegg er det mye spennende under planlegging, og den ene tingen er syk. Altså, jeg kommer til å gråte i flere uker om vi ikke får til dette. 

  I tillegg til dette håper jeg på å få klemt inn litt reising. Det er så mange steder jeg vil dra til, men tiden strekker ikke helt til. Jeg håper hvertfall på en tur i løpet av de neste månedene, men vi får se hva det blir til. 

  Vi bloggeees!