• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.07.2017 - 21:58

  Aleksander og jeg har et problem..

  Hei dere!

  Da har jeg endelig kommet på plass i leiligheten min igjen, og det føles mye bedre enn forventet. Det er jo ganske deilig å komme hjem igjen, til egen seng og alt annet. Nå er jeg ganske glad for å være hjemme!

  Haha, jeg må fortelle dere hva vi klarte å gjøre i går. Aleksander og jeg skulle dra på senteret for å kjøpe oss en ny koffert siden vi begge hadde overvekt. Vi fant ut at Aleksander kunne ha med to kofferter på flyet, så da slapp vi å betale for overvekten om vi kjøpte en ny koffert. Vi kjøpe derfor en koffert til kun 300 kroner, men hva tror dere skjedde da vi hadde kjøpt den? Vi dro så klart innom noen butikker på senteret, og hver gang vi kjøpte noe la vi posen i kofferten vi akkurat hadde kjøpt. Da vi skulle dra fra senteret skulle jeg hente noe i kofferten, og jeg fikk sjokk da jeg åpnet den. Vi hadde klart å fylle opp hele kofferten, så vi hadde jo nesten ikke plass til noe av det vi hadde i koffertene det var overvekt på. Snakk om shoppeproblem.. Da vi kom til hotellet igjen måtte jeg stappe alt i kofferten, og heldigvis fikk vi plass til litt til. På flyplassen i dag hadde vi så klart overvekt begge to, men heldigvis slapp vi å betale noe ekstra. Flaks! Om noen vet hvordan man kan slutte å shoppe, så kom gjerne med tips. Jeg tror nok vi begge har et problem på den fronten der. Haha, neida!

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og så kommer jeg nok til å sovne tidlig. Jeg blir alltid så trøtt og sliten når jeg flyr, så jeg er jo helt utslitt nå. 

  Vi blogges mer imorgen♡

   


  31.07.2017 - 15:44

  Jeg vil ikke..

  Hei dere!

  Nå sitter vi på flyplassen og venter på boarding. Nå skal vi hjem for denne gang, men jeg skulle helst vært her mye lenger. Jeg har absolutt ikke lyst til å dra hjem til kalde Norge. Jeg liker meg best her i varmen! Uansett er det ikke lenge til jeg reiser igjen, for om under en uke skal jeg jo ut på tur igjen. Yey! Så en uke hjemme er ikke så alt for ille, jeg får bare satse på at været er bra.

  Jeg har seriøst drømt om Burger King de siste dagene, og jeg har bare ventet på å komme meg på Burger King på flyplassen. De har Burger King rett ved Villa Joyosa også, men jeg tror ikke resten av gjengen var like gira på det.

  Nå skal vi straks inn på flyet, så vi blogges i Norge♡


  30.07.2017 - 20:10

  Jeg er brunere nå, enn det jeg var etter to måneder i Mexico

  ANNONSE

   Processed with VSCO with s2 preset
   

  Hey!

  I dag har vi vært noen timer på stranden, og herregud så varmt det er. Jeg har for det meste vært under en parasoll hele ferien, om ikke hadde jeg ikke orket å ligge på stranden. Likevel har jeg fått en veldig fin farge, og det er takket være Betakaroten Gold som har vært med meg til Spania i år. Jeg har tatt en kapsel hver dag, og for det første har jeg aldri fått en så gyllen brunfarge før. Og for det andre, jeg har ikke blitt solbrent. Det at jeg ikke har blitt solbrent er det sykeste, for jeg blir alltid solbrent i utlandet. Det hender alltid at jeg må droppe solen en dag fordi jeg er for solbrent, men denne ferien har jeg ikke blitt solbrent en eneste gang. Resten av familien derimot har blitt solbrente på både skuldre og nesen, men det har jeg sluppet. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg skal innrømme at jeg var veldig skeptisk i starten med å bruke Betakaroten, fordi jeg har vært usikker på om det faktisk funker. Nå har jeg fått det skikkelig bevist, for jeg er brunere nå etter to uker i Spania, enn det jeg var etter to måneder i Mexico. Hvor sykt er ikke det? Jeg er hvertfall veldig imponert, og Betakaroten Gold skal helt klart bli med meg da jeg reiser til Portugal om en uke. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Nå er jeg veldig spent på om brunfargen kommer til å holde når jeg kommer hjem. Jeg vil jo ikke miste fargen med en gang, og disse kapslene skal jo gi meg en varig brunfarge. Jeg er hvertfall kjempefornøyd til nå, og jeg er mest overrasket over at jeg ikke har blitt solbrent. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Om dere også har lyst til å prøve ut Betakaroten Gold får dere nå 20% rabatt ved å bruke koden "Martine20". Koden vil vare i en uke♡ Dere finner direktelink HER. Når man bestiller hos Good For Me kan man også velge om man vil kun ha en boks, eller om man vil starte et abonnement slik at man får en boks i posten hver måned, hver andre måned og helt opptil hver fjerde måned. Veldig smart om man ikke vil gå tom! Jeg er hverfall superfornøyd, og jeg kommer definitivt til å fortsette selvom jeg ikke er på ferie. Jeg sier ikke nei takk til denne brunfargen året rundt! 

   Processed with VSCO with s2 preset   


  30.07.2017 - 19:23

  SPANIAVLOGG- Aleksander sin bursdag♡

  Hey!

  Jeg lovte jo at jeg skulle vlogge på bursdagen til Aleksander, og jeg tenke å poste den nå. Vi koste oss veldig på bursdagen hans, og vi gjorde akkurat det han ville. Så jeg tror Aleksander hadde en veldig fin dag her nede i Spania♡

  Gjerne abonner på kanalen våres som dere finner HER! Husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet. Håper dere liker vloggen♡


   


  30.07.2017 - 18:10

  Teite utesteder, nakenbading og låst ute fra hotellet

  Hei dere!

  I dag har jeg brukt sinnsykt lang tid på en youtubevideo som kommer senere. Nettet på hotellet er ikke verdens raskeste, så videoen har allerede lastet opp i noen timer, men den holder fortsatt på.. Irriterende!

  I går spiste vi først, før vi så på fyrverkeriet. Det var skikkelig fint i år også, og det varte sykt lenge.

  Etter fyrverkeriet dro vi til et utested som ligger her. Utested, og utested.. Haha, det er hvertfall det eneste stedet her som spiller høy musikk og lager drinker. Vi ble sittende der en stund, og da vi skulle betale holdt det på å klikke for meg. Jeg dro frem kortet, og plutselig sier damen som jobbet der at de ikke tok kort. Så sa jeg at vi kun hadde kort, og da mente hun at jeg skulle gå opp i byen klokken halv to på natten for å ta ut penger. Jeg hadde aldri turt å gå opp der så sent, og jeg spurte om vi heller kunne komme med pengene i dag. Det var selvfølgelig ikke greit. Damen som jobbet der fortsatte å være vanskelig, og plutselig begynte hun å si at ingen av restaurantene her heller tok kort. Det er jo bare tull, for alle restaurantene i denne byen tar kort. Heldigvis var det noen norske folk der som hadde kontanter, så fikk jeg heller vippset de. Da jeg ga damen pengene sa jeg at de burde informert oss om at de ikke tok kort på forhånd, for etter min mening er det veldig merkelig at et utested ikke tar kort. Denne damen skulle vel ta pengene rett i lommen, og de fire drinkene vi kjøpte var forresten sinnsykt dyre.. De kostet mer enn hva vi ville betalt i Norge. Hun fikk hvertfall pengene sine, og det var nok siste gangen vi var der. Surere dame skal man lete lenge etter!

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
  Etter vi hadde vært på utestedet nakenbadet vi faktisk, haha! Midt på natten i Spania. Det var veldig gøy, men samtidig skummelt. Aleksander gikk til hotellet litt før meg, og da jeg skulle gå inn på hotellet var alle dørene låst. Jeg fikk panikk og ringte Aleksander med en gang. Heldigvis kom det en mann etterhvert og åpnet for meg. Jeg var ganske stresset der jeg sto, litt full og omringet av fulle spanjoler på stranden. Et par minutter trodde jeg at jeg ikke skulle komme meg inn, haha!

  Måtte redigere på litt svarte skyer her, for alt egner seg ikke på en blogg. Haha!

  Nå er straks videoen lastet opp, så den kommer straks ut!


  29.07.2017 - 22:21

  Tjue minutters fyrverkeri + outfit

  Inneholder sponsede produkter

  Hei dere!

  I kveld er det tid for slutten på festivalen, og det avsluttes med et stort fyrverkeri. Fyrverkeriet varer i hele 20 minutter og det er utrolig fint å se på. Jeg har sett det i mange år nå, men for hvert år blir det finere!

  Før fyrverkeriet skal vi spise med noen venner av pappa, så vi har langbord på en restaurant her. Der har de spesialmeny for kvelden, så man kan bare velge mellom enkelte retter. De rettene man kan velge mellom er ikke ting jeg hadde valgt til vanlig, så det blir veldig spennende å prøve noe nytt.

  Jeg tenkte også jeg kan vise dere dagens outfit nå før vi skal spise♡ Beklager for elendig kvalitet på bildene, men jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet så kvaliteten ble ikke på topp..

  Topp og skjørt- Kouture Veske- River Island Sko- Forever 21

  Toppen og skjørtet fikk jeg sponset fra Kouture, og jeg synes det er så fint! Jeg har ventet hele ferien på å kunne bruke det, og i dag passet det jo perfekt♡


  29.07.2017 - 18:58

  Hvem kler badedrakten best? Aleksander VS Meg

  Heey! 

  I sta ba jeg Aleksander ta noen bilder av meg ute på verandaen her. Han knipset selvfølgelig noen bilder, og plutselig kom han med ideen om at han også skulle ta på seg badedrakten. Jeg trodde først han tullet, men etter noen sekunder sto han med badedrakten på. Haha, jeg tror ikke denne badedrakten er laget for de med guttetiss, for her hang virkelig alt ut. Jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder av han også i den, også kan jo dere bedømme hvem av oss som kledde den best. Badedrakten kommer fra Triana sitt merke, og jeg har fått den sponset. 

  MEG

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset

  ALEKSANDER

  {
  {
  {

  Så, hvem kledde den best? Hahah! 
   


  28.07.2017 - 20:00

  Jeffree Star sin sommerkolleksjon♡ Ny favoritt highlighter

  ANNONSE

  Processed with VSCO with s2 preset

  Heey! 

  For kanskje rundt en måned siden våknet jeg opp til en skikkelig gladnyhet. Jeg har hatt samarbeid med Tanstore tidligere, og da var jeg strålende fornøyd med alle produktene. Og for rundt en måned siden så jeg plutselig at de hadde fått inn Jeffree Star og jeg ble så sinnsykt glad! Jeg elsker Jeffree Star, og har fulgt han på Youtube kjempelenge. Jeg har hatt lyst på produktene hans siden de kom ut, men jeg har gått på et par smeller med høye tollregninger etter jeg har bestilt fra USA før så jeg droppet det. Derfor ble jeg kjempeglad da jeg så Tanstore hadde fått det inn. Fine priser, og man slipper toll. Woho!

  Så da jeg ble spurt om å reklamere for noen Jeffree Star produkter sa jeg selvfølgelig ja. Jeg har allerede brukt leppestiftene mye, og det samme med highlighterne. Leppeskrubbene prøvde jeg for første gang her om dagen, men jeg elsket de. Så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noe fra sommerkolleksjonen hans, og det er så mye fint! 

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Disse to leppeskrubbene kommer først og fremst i en skikkelig fin forpakning. Man får veldig mye produkt, og jeg ble overrasket over hvor stor boksen var. Jeg fikk en i blå som heter Blue Raspberry Sucker som dere finner HER og en som er rosa som heter Watermelon Gum som dere finner HER. Begge to lukter kjempegodt, og de smaker bedre. For ja, disse er spiselige! 

  Over til leppestifter♡

   Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Denne leppestiften heter Skin Tight og den finner dere HERDette er en nydelig peachyrosa farge, og den er perfekt nå om sommeren når man har blitt litt brunere. Denne har jeg brukt flere ganger, og den passer kjempefint til en glowy sminkelook. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Denne elsker jeg! Denne har blitt brukt mye på kveldene her i Spania. Den heter Birthday Suit og den finner dere HER. Dette er en mørkere rosafarge og den er så fin! Den er litt mørkere enn hva den ser ut på disse bildene, og jeg vil nok nesten si den er litt mørk rosarød. Denne er også dødsfin nå om sommeren, og jeg er helt sikker på at denne blir brukt mye når jeg kommer hjem også. En ting jeg likte veldig godt med disse leppestiftene er at de er veldig creamy og man merker nesten ikke at man har de på. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Så over til Liquid Lipstick♡ Denne heter Calabasas og denne finner dere HER. Dette er en veldig mørk rosarød farge, men gud så fin den er. Jeg bruker jo nesten alltid kun nude produkter på leppene, men etter jeg fikk denne har jeg prøvd ut mer farger på leppene. Denne er så sinnsykt fin, og se hvor hvite tennene ser ut med denne på. Dette er en Liquid Lipstick, og den sitter på dødslenge. Jeg sovnet med denne på en gang, og den satt fortsatt på da jeg våknet. Denne merker man heller ikke at man har på leppene, og vet dere hva? Jeffree Star sine Liquid Lipsticks er de beste jeg har prøvd! 

  Så over til highlightere♡ 

   Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Okei, først og fremst. Dette er de største highligherne jeg har sett. Disse kommer jeg nok å ha i mange år. Jeg begynte å lure på hva jeg hadde fått da jeg så pakningen på disse, for de er så store! Den første highlighteren heter Crystal Ball og den finner dere HER. Altså, kan vi bare se litt på resultatet denne highlighteren gir? Jeg tror jeg aldri har prøvd en så pigmentert highlighter før. Denne er så sinnsykt fin, og jeg tenkte jeg skulle ta på litt ekstra for at man skulle se resultatet godt på bilder. Vel, det trenger man absolutt ikke. Åh, denne er så fin! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Så over til denne som heter Summer Snowcone som dere finner HER. Altså, har dere noen gang sett en så pigmentert highligter? Det har ikke jeg. Denne er i en mer gullaktig farge, og den er helt nydelig på huden. Denne gir en så fin glød, og jeg tror jeg har fått meg en ny favoritt highligher.

  Det beste av alt er at Tanstore nå har opptil 20% på alle Jeffree Star produkter. De har så mye fint inne fra det merke, og jeg ville absolutt tatt en titt på hjemmesiden deres om dere vil ha Jeffree Star produkter til en billigere pris. I tillegg har Tanstore utrolig rask levering og gratis frakt. Woho! Dere finner hjemmesiden til Tanstore HER      


  28.07.2017 - 19:14

  Ukens spørsmål 16

  Heey!

  Det er fredag, og det betyr ukens spørsmål! Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg pleier også å spørre i blant på Snapchat om noen har spørsmål, så dere kan følge meg der også om dere vil det. Der heter jeg martineluunde med to u'er.

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm høy. Jeg føler selv jeg er ganske høy, men ofte når folk kommer bort til meg sier de at de trodde jeg skulle være mye høyere. Man ser vel kanskje litt høyere ut på TV?

  Hva slags prevensjon bruker du? Jeg går på p-piller og har gått på det i flere år nå. Jeg har egentlig lyst til å bytte til noe annet slik at jeg slipper å ta en pille hver dag, men samtidig er jeg fornøyd med p-piller.

  Krangler du og Sofie? Hæ, nei? Vi er gode venner og snakker ofte sammen. Vi reiser jo faktisk også til Portugal sammen om ikke så alt for lenge. Gleder meg!

  Er rumpa de fake? Nei, den er ekte. Hadde jeg putta noe i rumpa mi skulle jeg fortalt det med en gang.

  Kan du fortelle mer om broren din? Haha, ser ut som det er fler som vil vite om han. Han heter Simen og blir 19 år gammel. Han trener mye og han driver med drifting. Så han er veldig glad i biler. Han heter Simenlundee på Instagram til dere som lurer på det!

  Hva vil du at barna dine skal hete? Det er hemmelig! Haha, jeg har en liste med navn på mine fremtidige barn om jeg får det på mobilen faktisk.

  Hva var det verste med å være inne på paradise hotel? Det var nok da folk røk ut. Det var aldri gøy da folk røk ut, og vi ble alltid så lei oss. I tillegg visste man ikke om den personen skulle sjekke inn igjen senere, eller om man måtte vente helt til man var i Norge igjen med å se personen igjen.

  Hva sa besteforeldrene dine til at du hadde sex på TV? De brydde seg egentlig ikke så mye. Nå så man jo ikke veldig mye av den sexen, og det kunne egentlig bare sett ut som vi kyssa. Så de sa ikke noe på det. Før jeg kom hjem hadde faktisk bestemor sagt til pappa at han ikke måtte bli sur om jeg hadde sex der inne, fordi sex er helt naturlig. Haha, så de er støttende uansett hva jeg gjorde der inne.

  Håper dere fikk svar på noe dere lurte på!


  28.07.2017 - 15:18

  Summer nights

  Hei dere!

  I går hadde vi en liten shoot på stranden. Det var helt mørkt ute, men med blitz ble bildene fine. Vi brukte ikke lang tid på disse bildene, og det så man på enkelte av dem. På flere av bildene så vi gærne ut begge to, men noen ble veldig søte.

  Favoritten min♡

  Nå er vi på vei til Alicante for shopping. I Alicante har de andre butikker enn det de har på senteret her, så jeg håper jeg finner noe fint i dag.

  Jeg skal forresten skrive ukens spørsmål innlegget nå, så om noen har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges senere!


  27.07.2017 - 21:56

  Kjole til 8000kr?

  Hei dere!

  Nå skal vi straks få i oss litt mat, og i dag blir det indisk. Jeg har faktisk ikke spist indisk siden forrige sommer, fordi jeg var skikkelig lei av det. Vi spiste det så mye i fjor, så jeg har ikke klart tanken på å skulle spise det. Men den indiske her i Spania er den beste jeg vet om, så i dag går det helt fint å skulle spise det!

  Jeg tenkte jeg også kunne vise dere dagens outfit. Jeg har lenge sett etter en lingnende, men den jeg egentlig ville ha koster 8000kr. Så mye gidder jeg ikke å bruke på en kjole, så det droppet jeg. Jeg fikk derfor sjokk da jeg så denne på Primark, for den var så og si helt lik som den jeg ville ha. Forskjellene er vel sikkert at materialet og kvaliteten på denne er mye dårligere, og selvfølgelig prisen. Denne kostet under 200kr, så jeg er kjempefornøyd!

  Kjole- Primark Veske- River Island Sko- Primark

  Så dette kunne vært et dødsdyrt antrekk om jeg hadde kjøpt kjolen til 8000kr, men istedet kom hele antrekket på rundt 500kr. Så billig, men fint!


  27.07.2017 - 16:11

  NY VIDEO- Isabelle dater! Finner hun seg kjæreste?

  Hei dere! 

  Vi nevnte jo i vloggen flere ganger at vi spilte inn en annen video også hos Splay. Nemlig da Isabelle skulle prøve å få seg kjæreste. Vi kalte dette for Isabelle dater, og jeg synes det ble skikkelig morsomt. Det er nok mange som kommer til å si vi hermer etter Sofie og Andrea med å finne kjæreste til Isabelle, men dette ble spilt inn lenge før de lagde de innleggene. Så vi hadde ingen anelse om at de også hadde planer om å gjøre noe lignende, derfor fikk vi ganske sjokk når de skrev om det på bloggene sine for da hadde jo vi allerede spilt inn dette en uke i forveien. Så jaja, da får vi håpe både Isabelle og Andrea ender opp med kjæreste. Haha!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HERog husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet♡ 

  Håper dere liker videoen!
   

  27.07.2017 - 12:56

  Feste en uke i strekk?

  Hey!

  I går dro vi på senteret, og jeg kjøpte ingenting.. Haha, jeg har vel så og si vært i de samme butikkene hele ferien, så det var ingenting jeg ikke hadde sett. Da vi kom hjem fra senteret hadde Pappa og kjæresten hans kjøpt billetter til oss til en stor parade som er i gatene. Hvert år er det en stor festival her i Villajoyosa, og det tar virkelig helt av. De som bor her fester vel rundt en uke i strekk, de går rundt i piratkostymer, det er sjøslag midt på natten, plutselig skyter de nede på standen, og i tillegg er det to svære parader oppe i byen. Det er veldig morsomt, men samtidig litt slitsomt. Vi dropper festingen, men vi følger så klart litt med på alt som skjer denne uken.

  I går var vi som sagt på paraden, og de to paradene som er må koste en haug av penger. Kostymene er så sinnsykt fine, det er kameler som går i gatene, små barn som får hestene sine til å knele, ørner osv. Paraden som var i går var kjempefin, og jeg er veldig glad for at vi hadde sitteplasser. Disse paradene varer i flere timer. Vi var der halv ni da paraden startet, og da vi skulle legge oss klokken halv ett hørte vi fortsatt musikk fra paraden. Så vi gikk derfra tidligere, for etter tre timer følte vi at vi hadde sett nok. Jeg har jo sett den samme paraden i åtte år nå, så det er ikke like spesielt lenger, men likevel er det morsomt å få med seg når man først er her.

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset

  Det morsomste er at absolutt alle i byen her går i denne paraden. Uansett om de er noen måneder gamle, eller så gamle at de må bli trillet i rullestol. Det merkeligste med denne paraden er at de maler folk i svartmaling for at de skal se afrikanske ut.. Veldig spesielt!

  I kveld er det tid for skyting på stranden, og jeg tror muligens det er i natt vi blir vekt klokken halv fem av at det er sjøslag på vannet. Hadde ikke jeg visst om at det er sjøslag på natten her hadde jeg nok trodd det var krig. De tar virkelig helt av, og hele opplegget er ganske sykt. Fra i kveld blir det forresten smelt opp svære kanoner hvert femte minutt. Det starter vel klokken fire på dagen, og varer til halv fem i natt.. 


  26.07.2017 - 14:16

  Jeg skulle hatt mensen for tre uker siden..

  Hei dere!

  Det er nok sikkert merkelig for noen at jeg snakker om mensen her på bloggen, og noen synes sikkert det er ekkelt. Jeg synes det er det mest naturlige som finnes, og det er absolutt ikke flaut å snakke om for meg. Derfor tenkte jeg å snakke litt om det her i dag, rett og slett fordi jeg har vært så bekymret i det siste..

   Processed with VSCO with s2 preset
  En ting jeg har vært veldig stresset over de siste ukene er at jeg skulle hatt mensen for tre uker siden. Jeg har tatt en haug av graviditetstester, men alle har vært negative. Jeg har vært kjempestresset, og tok sist en graviditetstest for et par dager siden. Jeg hadde planer om å bestille en legetime så fort jeg kom hjem, fordi jeg ble jo redd for at det kunne være noe galt, eller at jeg var gravid og at testene viste feil. I går kveld fikk jeg skikkelig vondt i magen, og hele dagen til nå har jeg vært inne fordi jeg har hatt så vondt. Og plutselig fikk jeg mensen. Altså jeg har aldri vært så glad før for å ha fått mensen. 

  Så ja, jeg fikk mensen. ENDELIG! Så jeg sendte Aleksander bort på butikken for å kjøpe tamponger til meg, og nå skal jeg få tak i noe paracet. Det var som at jeg ble ti kilo lettere så fort jeg fikk mensen, fordi jeg har bekymret meg så mye over det de siste ukene. Jeg har alltid hatt en veldig regelmessig mensen, og alltid fått det på den tiden jeg skal ha det. Det er derfor jeg har vært så redd, men nå er jeg veldig lettet! Det eneste kjipe er at jeg sikkert har brukt rundt tusen kroner denne måneden på graviditetstester.. Jaja, bedre å være hundre prosent sikker!

  Nå skal vi på stranden og så skal vi shoppe. Weho, gleder meg! 


  26.07.2017 - 12:50

  VLOGG- Dagstur til Oslo og Splay Tester

  Heey! 

  Da er det endelig klart for ny video på kanalen vår. For rundt to uker siden var vi en tur hos Splay, og vi bestemte oss for å vlogge. Jeg måtte jo også ta meg en dagstur til Oslo, så hele den turen får dere også se. Vi snakker jo litt om det i vloggen at vi spilte inn en annen video også, og den kommer allerede imorgen! Woho♡ 

  Det er forresten en drøm å redigere videoer på den nye macen. Med den gamle brukte jeg så sinnsykt lang tid, men på denne nye går det dobbelt så fort. Så deilig!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Husk å trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet. Håper dere liker vloggen!

   


   


  25.07.2017 - 19:20

  Om under to uker skal vi oppleve et nytt land og...

   Processed with VSCO with s2 preset

  ANNONSE

  SURFING!

  Om rett under to uker skal jeg faktisk ut å reise igjen. Jeg reiser da med Aleksander, Sofie og Morten♡ Vi skal til Portugal på surfecamp, og vi fire skal lære oss å surfe. Jeg har aldri surfet før, så det kan jo bli veldig spennende. Vi skal heldigvis på level 1, og da kommer det til å være mange andre der som ikke har erfaring. Vi reiser med Lapoint som er en surfecamp som faktisk har camper flere steder i verden. Man kan dra på surfecamp i alt fra Norge til Bali, men vi har valgt Portugal. Jeg har aldri vært i Portugal før, så jeg gleder meg til å oppleve et nytt land, og ikke minst lære meg å surfe i samme slengen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har alltid drømt om å lære meg å surfe. Hver gang jeg har sett et klipp av at noen surfer har jeg alltid tenkt at det ser så kult ut, og at jeg gjerne skulle klart det selv. Det ser så deilig ut å bare komme seg opp på brettet og følge bølgene inn mot land. Jeg håper virkelig jeg får det til, for det ser jo så gøy ut. Jeg har hørt at det er veldig vanskelig, men vi har jo en del dager på oss til å lære. Jeg har hvertfall som mål om å komme meg opp på brettet, haha! Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere masse på hvordan det går, og vi kan helt sikkert få filmet litt også. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det blir også veldig hyggelig å reise med Sofie og Morten! Vi fire kommer til å ha det kjempegøy der nede, men jeg gleder meg også veldig til å bli kjent med nye mennesker. Vi skal bo på surfecampen der nede, og jeg har hørt fra flere at det er skikkelig koselig der! Jeg håper hvertfall å bli kjent med mange nye fjes der, og at det blir en skikkelig kul tur som jeg aldri kommer til å glemme.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Vi reiser allerede om under to uker, og jeg klarer nesten ikke å vente. Vi reiser bare noen dager etter vi kommer hjem fra Spania, så det blir mye ferie på oss i år. Jeg gleder meg hvertfall skikkelig og ser frem til en dødsbra tur med gode venner, surfing, bading, varme og å møte nye folk! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Om noen fler har lyst til å dra på Surfecamp finner dere hjemmesiden til Lapoint HER! Har noen av dere surfet før, eller kanskje til og med vært på tur med Lapoint?


  25.07.2017 - 13:54

  Klar for stranden

  Hei dere!

  I dag bestemte vi oss for å sove litt lenger og hoppe over hotellfrokosten. Både Aleksander og jeg var skikkelig trøtte i går kveld, så derfor droppet vi å skru på alarmen i dag. Vi våknet ikke før i tolv tiden begge to, og det var veldig deilig å få sovet ut skikkelig. 

  I går spiste vi dødsgod mat, før vi dro og tok en drink senere på kvelden. Veldig hyggelig, men gud så trøtte vi var da vi tok den siste drinken. Det var så deilig å legge seg etterpå.

  Nå skal jeg ned på stranden, mens vi andre skal trene. Jeg burde vel egentlig hengt meg på treningen, men det er uaktuelt for meg på ferie. Derfor blir jeg heller med når vi kommer hjem. Jeg håper vi får kjørt vannscooter igjen i dag, for det er så gøy! Jeg elsker å kjøre vannscooter, og skulle gjerne hatt en hjemme. 

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset

  Vi blogges senere i dag


  24.07.2017 - 22:08

  Vi gikk oss bort + outfit

  Heei!

  Herregud, vi hadde bestilt bord i kveld på en kjempefin restaurant her, og nå har vi endelig kommet frem. Gokarten tok mye lenger tid en forventet, og broren min og pappa hadde ikke fikset seg for kvelden. Derfor måtte de hjem å dusje og fikse seg, mens Aleksander og jeg skulle dra til restauranten for å rekke tiden vi hadde bestilt bord. Vi bestemte oss derfor for å ta en taxi, men så klart fant vi ingen taxier i dag i og med at det er festival i byen her så alt er sperret. Derfor måtte vi gå HELE veien og det var kjempelangt. Vi gikk oss bort flere ganger og en periode gikk vi i et kratt. Alt dette får dere se på vloggen, men nå er vi heldigvis fremme.

  Mens vi ventet på de andre fikk jeg overført bildene fra kameraet til iPhonen, så da tenkte jeg at jeg kan vise dere dagens outfit♡

  Jakke og shorts- Topshop Body- Forever 21

  Vi blogges mer imorgen, for nå skal jeg spise og så ta kvelden♡


  24.07.2017 - 17:35

  Kropp og utsikt

  Hei dere!

  Nå har vi akkurat kommet opp fra stranden, og nå skal vi fikse oss før vi skal videre til senteret. Guttene skal kjøre gokart, mens jeg holder meg til shoppingen. Haha! Vi skal ut å feire Aleksander senere i dag på byens beste biffrestaurant. Jeg gleder meg så mye til å spise der, for den maten er fantastisk! I tillegg er stedet også utrolig fint, og det er så hyggelig der. Jeg skal få knipset masse bilder senere slik at dere kan få se hvor fint det er der. Og forresten, jeg vlogger i dag. Det var veldig mange som ville ha en vlogg fra bursdagen til Aleksander, så vi har vlogget i hele dag og fortsetter ut kvelden. Woho!

  Ellers har jeg tatt noen bilder av meg selv i dag da, og utsikten.

   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with v8 preset

  Jeg tror forresten det er noe jeg ikke tåler her nede, og jeg er ganske sikker på at det er brød. I Norge reagerer jeg litt på det, men her er det krise. I går spiste jeg en del brød og magen min ble enorm. Jeg så nesten gravid ut, og det var så vondt. I dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å holde meg unna, men så klart klarte ikke jeg å holde meg unna en bolle under frokosten. Heldigvis var det ikke så ille i dag, men fortsatt ble magen min oppblåst og jeg fikk vondt. Det tar også en god stund før magen min blir normal igjen.. Så jeg lurer på om det kanskje kan være melet? Jeg aner ikke hva det er, men om noen andre har opplevd det samme og kanskje vet hva det kan være hadde jeg satt pris på om dere fortalte meg. 
   


  24.07.2017 - 11:08

  Gratulerer med dagen til den beste jeg vet om♡

  Gratulerer med dagen til den fineste, snilleste, godeste, kjekkeste og beste personen jeg vet om. Tusen takk for at du alltid stiller opp for meg, tusen takk for at du behandler meg alt for bra, tusen takk for at du gjør meg til verdens lykkeligste og tusen takk for at du er den du er. Jeg er så takknemlig for at jeg møtte deg, og jeg hadde aldri trodd for et halvt år siden at jeg skulle sitte her nå i dag så forelsket som det jeg er. 

  Jeg håper du får en like bra dag som deg, og jeg håper dagen din blir akkurat som du ønsker. Du er fantastisk, og du fortjener kun det beste♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset
   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg elsker deg


  23.07.2017 - 22:05

  Mat, alt for varmt og dagens outfit

  Hei dere!

  Nå sitter vi på en restaurant her i Villajoyosa, og nå skal vi endelig få spist litt. Vi har ikke spist på alt for mange timer, så nå er jeg skrubbsulten. Dagen i dag har egentlig bare gått til kjøring, bading og å slappe av. Det er så sinnsykt varmt her, faktisk mye varmere enn det det var i Torrevieja.

  Jeg tenkte likevel å vise dere hva jeg har på meg i dag♡

  Kjolen jeg har på meg i dag kjøpte jeg samtidig som den beige, og jeg aner dessverre ikke hvor den kommer fra. Den ble kjøpt i en bod på senteret, og jeg vet ikke om den boden har et navn heller. Jeg synes hvertfall den er supersøt! Skoene kjøpte jeg på et Kinamarked her i Spania, så vet dessverre ikke hvor de kommer fra heller..

  Nå skal vi spise! Vi blogges♡


  23.07.2017 - 19:29

  NY VIDEO- Vi tester silicone sponge

  Hei dere! 

  Da er det tid for ny video igjen på youtubekanalen vår, og denne gangen tester vi silicone sponge. Jeg har sett en haug av videoer hvor folk tester disse, og det virker som om folk har veldig forskjellige meninger om disse. Vi valge likevel å kjøpe med oss et par da vi var i London, slik at vi kunne teste det for dere. Dere kan jo bare se hvordan det gikk.. Haha!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet!

  Håper dere liker videoen♡


  23.07.2017 - 14:04

  Bildedryss- tivoli og middag

  Hei dere!

  Nå sitter jeg i bilen på vei til Villajoyosa. Nå skal vi være en uke hos pappa, og Aleks og jeg skal inn på hotell. Vi har hatt det kjempefint her med mamma, men det blir også gøy å komme seg til pappa. Jeg har vært i Villajoyosa hver sommer siden jeg var 13 år gammel, så der er jeg litt mer kjent enn det jeg har vært her hos mamma. Kjøreturen til villajoyosa tar vel mellom en til to timer, så vi har en lang kjøretur foran oss.

  Jeg tenkte jeg kunne dele en haug av bilder med dere fra i går. Først spiste vi biff på strandpromenaden i Torrevieja, og den biffen var så sinnsykt god! Etter vi hadde spist dro vi videre til tivoliet og det var så gøy! Aleksander som den pysa han er turte ikke bli med på karusellene, mens jeg og broren min tok et par. Den ene var grusom, og jeg var helt sikker på at jeg skulle spy etterpå. I tillegg holdt jeg på å falle ut, fordi den selen som skulle holde oss fast var alt for stor for meg. Den karusellen varte også sinnsykt lenge, og jeg tror jeg aldri har holdt meg så godt fast før.

  Vi prøvde også 5D kino, og herregud så gøy det var! Vi valgte at vi ville kjøre vannsklie og det føltes helt ekte ut. Vi fikk vann på oss, det blåste, det føltes ut som vi fikk kastet ting på oss og plutselig var det en svær slange som glefset etter oss. Det var flere ganger jeg tok hendene foran ansiktet fordi jeg var redd jeg skulle få et dødningshodet i ansiktet, haha!

  Vi blogges mer i Villajoyosa♡


  22.07.2017 - 18:41

  Peachy

  Heey!

  Nå skal vi til Torrevieja for å feire bursdagen til Aleksander. Han har ikke bursdag før på mandag, men imorgen reiser vi videre til pappa og derfor vil mamma også feire Aleksander litt. Vi skal spise, se litt i bodene langs stranden og på tivoli. Tivoliet er nok det jeg gleder meg mest til, men Aleks er nok ganske uenig i det. Haha!

  Jeg tenkte likevel å vise dere hva jeg har på meg i dag. Både toppen og skjørtet kjøpte jeg i London, og jeg synes det er så fint!

  Skjørt og topp- Missguided Øredobber- Claires Sko- Primark

  Skal få tatt masse bilder, så vi blogges mer senere!


  22.07.2017 - 16:11

  VIDEO- Aleksander overrasker meg i Spania♡

  Hei dere!

  Jeg har fått ekstremt mange spørsmål de siste dagene om jeg kan dele videoen fra da Aleksander overrasket meg her i Spania. Jeg trodde først han bare filmet da han kom for å se min reaksjon, men neida. Aleksander har laget en hel vlogg. Jeg ble skikkelig imponert da jeg så den, for han ville ikke vise meg den før han hadde klipt alt sammen og redigert det. Han han blitt så flink til å redigere nå, så han kommer nok til å komme med en del videoer fremover.

  Over til videoen igjen. Jeg ble så glad da jeg så den, og bare det at han har laget en hel vlogg av det sjarmerte meg veldig. 

  Dere kan abonnere på kanalen hans HER

  ♡♡♡♡


  22.07.2017 - 13:40

  Ukens spørsmål 15

  Hey!

  I går glemte jeg helt bort ukens spørsmål, så derfor tar jeg det heller i dag. Det virker som dere liker at jeg svarer på spørsmål en gang i uken, så derfor kommer jeg til å fortsette med dette. Husk at det er bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg på spørsmålene hver fredag♡

  ​Kan du legge ut video der Aleksander overrasker deg i Spania? Det kommer etterpå! Dere kommer til å bli veldig imponert, for det ble jeg! Aleksander er mye mer kreativ enn hva man skulle tro, haha! 

  Blogg er ikke en jobb. Da er ikke det å være fotballspiller heller en jobb, ikke de som sykler profensjonelt heller, for det er jo bare en hobby. 

  Hvorfor sluttet du å jobbe med Saxegaard? Fordi det ble aldri tid til å ta bilder, jeg fikk ikke noe ut av det, og etterhvert ble det for mye nakenhet for min del. I starten var vi vel fem jenter som jobbet med han, men etterhvert ble det bare fler og fler og da var det ikke like stas lenger. 

  Får du ofte høre at Aleksander er utro? Nei, men det har hendt at folk mener han har blitt med andre jenter hjem fra byen. Hver gang har han da dratt hjem med meg og ligget vedsiden av meg når disse meldingene har kommet. Er nok bare sjalue folk som vil ødelegge, men blir litt vanskelig å skulle tro på når vi er sammen så og si hele tiden.

  Hvorfor stjal du appelsiner, du har jo råd til å betale for de? Haha, det innlegget her skapte kaos. Sesongen for appelsiner er ikke nå, så de appelsinene som hang igjen er de bonden ikke har tatt med seg. De appelsinene faller av trærne og råtner. Alle appelsinene som hang igjen på trærne var grønne og kunne ikke spises, fordi de er ikke ferdig modnet før i Januar. Så de vi tok med oss hadde bare råtnet uansett. 

  Hva tenkte du om Aleksander første gang du så han? Jeg synes jo han var den kjekkeste på hotellet, men jeg skjønte jo absolutt ingenting av hva han sa. De første dagene på rommet vårt sa jeg hæ til alt han sa. Jeg ble overrasket over at Aleksander var så snill og god, for jeg trodde han skulle være tidenes fuckboy. Jeg merket veldig fort at han var min type gutt, og jeg ble fort betatt av han. Likevel nektet jeg meg selv å skulle få følelser, fordi jeg ville ikke få det der inne. Det å skulle få meg kjæreste var helt uaktuelt, så jeg prøvde å bare se bort ifra at jeg var litt betatt. Det funket ikke lenge, og følelsene kom. Jeg er veldig glad for det nå da!

  Hvilken foundation bruker du? Jeg bytter på foundation hele tiden, men akkurat nå bruker jeg Healthy Mix fra Bourjois. Den kjøper jeg alltid her i Spania, men som sagt bytter jeg foundationer hele tiden.

  ​Hva har du brukt pengene du vant på Paradise Hotel til? De sparer jeg, så jeg har ikke brukt noe av det enda. De kommer nok til å bli brukt den dagen jeg skal kjøpe meg leilighet. 

  Tror du det hadde vært lurere om du og Isabelle ikke fortalte at dere var bestevenner inne på Paradise Hotel? Ja, absolutt. Men for det første tror jeg det hadde blitt vanskelig for meg og ikke reagere da hun sjekket inn. Jeg hadde jo savnet henne skikkelig! I tillegg kjente jeg Petter, Grunde og jeg visste veldig godt hvem Sofie og Rebecca var, og de visste jo at vi var bestevenner. Derfor hadde det vært umulig for oss å skjule det.

  Hva bruker du mest penger på? Mat. Jeg bruker så sinnsykt mye penger på mat, og det er vel det så og si alle pengene mine går til. 

  Blir det fler meetup? Ja! Vi skal ha et til meetup om ikke så alt for lenge. Mer info om det kommer snart, og jeg gleder meg veldig! 

   


  21.07.2017 - 20:26

  Likhetene og ulikhetene til Aleksander og meg

  Hei dere!

  Det virker som dere elsker innleggene der jeg skriver litt om forholdet til Aleksander og meg, så derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om likhetene og ulikhetene våre.

  LIKHETENE

  ♡ Vi begge ELSKER surt godteri. Dette er noe jeg føler er veldig viktig at vi har samme smak i godteri (haha, neida), men begge liker heldigvis surt godteri. Vi drar alltid innom butikker og hamstrer med oss det sureste godteriet vi finner, og det ender alltid opp med at begge har vondt i munnen etterpå. Vi lærer aldri at det ikke er bra å spise for mye surt godteri, men det er jo så godt!

  ♡ Vi hater filmer hvor ting ikke er ekte. Som for eksempel Harry Potter, Twilight, Star Wars også videre. Ingen av oss klarer å følge med i slike filmer, og vi synes rett og slett det er dødskjedelig. 

  ♡ Begge hater alt som har med ski å gjøre. Ingen av oss liker hverken slalom eller langrenn. Dette er jeg veldig redd for, fordi min største frykt er å bli dratt med på skitur. Jeg klarer ikke å stå på ski, og jeg synes det er kjempekjedelig. Heldigvis synes Aleksander det samme!

  ♡ Vi er begge ganske dårlige til å lage mat, så derfor er vi ekstremt flinke på å bruke penger på restauranter. Ingen av oss kan lage noe spesielt av mat, men Aleksander kan lage wok. Haha! Begge to må lære seg å lage mat, så kanskje vi burde dratt på et matkurs?

  ♡ Hverken Aleksander eller jeg stresser. Dette er veldig merkelig, fordi jeg har aldri stresset over noe som helst. Så finner jeg meg en kar som heller aldri stresser. Dette er ganske deilig, men samtidig merkelig også. Vi stresser aldri med noe som helst!

  ♡ Begge to blir ekstremt fort fulle. Her snakker vi to glass med vodka redbull, og begge er veldig fine i formen. Man skulle derfor tro det er billig for oss når vi drikker, men neida. Vi kjøper mer og mer, og det ender alltid med at vi må dra hjem tidlig fordi vi ikke orker mer. Der fikk dere en liten hemmelighet, haha!

  Processed with VSCO with s2 preset
  ULIKHETER

  ♡ Aleksander er varm hele tiden, mens jeg alltid er kald. Dette er som regel et problem hver gang vi legger oss, fordi Aleksander vil ha det kaldt i rommet, mens jeg vil ha det så varmt som mulig. 

  ♡ Aleksander elsker å gå rundt i butikker for å shoppe, mens jeg hater det. Det er faktisk så ille at jeg sjekker nettbutikkene til butikkene her i Spania før jeg drar hit, slik at jeg vet om det er noe jeg skal kjøpe der. Aleksander derimot kan gå rundt i butikkene i flere timer. Nå for eksempel må jeg være med han på shopping..

  ♡ Aleksander trener hele tiden, mens jeg derimot trener aldri. Han er veldig opptatt av å komme seg på trening hver dag, mens jeg blir hjemme i mellomtiden. Dette skal jeg faktisk prøve å endre på, så når vi kommer hjem skal jeg prøve å bli med han på trening.

  ♡ Aleksander er tidenes nattdyr, mens jeg sovner alltid tidlig. Hver morgen spør jeg Aleksander om han sovnet samtidig som meg, og da får jeg som regel i svar at han satt våken til seks om morgenen. Det ender også alltid med at jeg spretter opp klokken ni, mens han sover mye lenger. 

  ♡ Aleksander drikker kun Cola Zero eller Pepsi Max, mens jeg drikker bare vanlig Cola. Jeg synes Cola Zero og Pepsi Max smaker utvannet, og Aleksander prøver ofte å teste meg for å se om jeg i det hele tatt smaker forskjell. Og ja, hver gang han tester meg klarer jeg alltid å smake hva som er vanlig Cola. 

  Håper dere likte innlegget♡ 

   

   


  21.07.2017 - 18:23

  Jo, det å blogge er en jobb

  Det er en ting som har irritert meg en stund nå. Jeg får en del kommentarer om dagen, og leser flere steder at det å blogge ikke er en ordentlig jobb. Blogging er faktisk mye mer krevende enn hva jeg trodde. Før da jeg ikke blogget tenkte jeg også at bloggerne tjener så lette penger og at et blogginnlegg ikke kan ta mer enn ti minutter å skrive. Der tok jeg veldig feil, og nå som jeg blogger selv skjønner jeg hvor mye arbeid som ligger bak en blogg.

  Jeg elsker forresten å blogge, og jeg føler meg veldig heldig som kan leve av det og at jeg har så mange fine lesere. Jeg klager ikke på at dette er jobben min, men jeg synes det er trist at enkelte ser så mye ned på blogging.

  Jeg bruker ekstremt mye tid på å blogge, jeg vil at folk skal bli oppdatert ofte på bloggen min og jeg jobber veldig med alle mine vanlige innlegg og reklameinnleggene mine. For et par dager siden satt jeg inne så og si en hel dag her i Spania. Jeg hadde så mye jeg skulle få gjort med bloggen, og jeg var ikke ferdig før i seks tiden. Alle andre med jobb har som regel ferie, men det har ikke vi bloggere. Ja, jeg elsker fortsatt at dette er jobben min, og det at jeg må bruke en dag inne på å blogge vet jeg blir verdt det.

  Så lenge man tjener penger på noe er det en jobb. Blogging tar ofte mye lenger tid enn en annen jobb, og jeg tenker ut nye ideer hele tiden. Så jeg skulle gjerne likt å se dere som mener blogg ikke er en jobb ta en måned med blogging. Prøve å finne nye ting man kan skrive om hver dag, ta bilder, redigere bilder, lage videoer, redigere videoer, takle rundt 10-20 hatkommentarer på alle sosiale medier hver dag, aldri ha ferie og mye mer. Ja, vi bloggere tjener mye penger, men vi alle jobber ekstremt mye også. Jeg elsker at bloggen er jobben min, og håper at jeg kan drive med dette lenge. Likevel er det krevende, og det tipper jeg de fleste andre jobber også er. Selvfølgelig finnes det jobber som er tusen ganger mer krevende enn å blogge, men blogging er nå faktisk en jobb.


  20.07.2017 - 21:14

  Aleksander overrasket meg

  Hei dere!

  I dag har bloggingen vært på bånn, men sånn får det bare bli i blant når jeg er på ferie. I tillegg fikk jeg meg tidenes overraskelse i sta. Planen var at Aleksander skulle komme på søndag, men den luringen der har planlagt i tre uker nå med mamma at han heller skulle komme i dag.

  De siste dagene har Aleksander sagt at han har hatt vondt i magen, og at han har vært på legevakten. Han sa til meg at han skulle på røntgen i dag, og i dag tidlig fikk jeg plutselig melding om at han har fått sår på nyren (vet ikke om dette her i det hele tatt går an??). Han sa han skulle operere imorgen og jeg ble selvfølgelig kjempestressa. Han sa han også hadde fått beskjed om at han ikke kunne komme til Spania, og jeg ble jo så lei meg.

  Mamma og typen hennes hadde dratt for å vaske en leilighet som typen hennes leier ut (trodde jeg), og etter en god stund kom de tilbake og var helt normale. Etter fem minutter står Aleksander og filmer meg. Jeg fikk sjokk og skjønte absolutt ingenting. Aleksander er en mester på å overraske meg, og det klarte han nok en gang for jeg hadde absolutt ingen mistanke. Jeg ble ganske irritert da jeg skjønte at det med nyrene var tull, for jeg var jo veldig bekymret for han.

  Så nå er jeg utrolig fornøyd med å ha fått Aleksander hit noen dager tidligere, jeg har savnet han så mye!

  I kveld skal vi faktisk ut. Jeg har noen venner som er her nede, så straks skal vi komme oss på vors. Gleder meg!


  20.07.2017 - 12:47

  Til dere som kommer bort til meg♡

  Hey!

  Jeg sto opp for et par timer siden, men ligger fortsatt i sengen. Jeg har oppdatert meg litt på blogger, youtubevideoer og nyheter, og nå skal jeg straks komme meg ut i finværet. 

  Det er bare en ting jeg vil si, og det er at jeg synes det er så koselig at folk kommer bort til meg. Jeg synes det er mye bedre enn at folk tar snikbilder, for det er mest irriterende. Jeg merker at mange vurderer lenge før de kommer bort, men jeg synes bare det er kjempehyggelig. Dere trenger ikke være redde for å spørre om et bilde, for jeg stiller alltid opp.

  Det er veldig vanskelig for meg med dere som følger etter meg, men ikke kommer bort og spør om bilde. Da mener jeg de som følger etter meg lenge, hvisker med vennene sine og vurderer om de skal komme bort. For jeg aner ikke hva dere vil, og jeg tør ikke gå bort til dere å spørre "Hei, vil du ta et bilde med meg eller?", det blir utrolig flaut for meg å skulle spørre dere om dere vil ta bilde. Jeg håper dere skjønner hva jeg mener. 

  En søt jente som kom bort til meg her i Spania♡

  Spesielt her i Spania merker at de norske jeg går forbi ofte tar opp kameraet etter jeg har gått forbi for å snikfilme, eller jeg merker ikke dette, men familien min gjør. Jeg hadde satt mye større pris på da at dere kommer bort, så kan vi heller ta et fint bilde sammen♡ Og det er absolutt ikke flaut å komme bort for å spørre om bilde, for jeg har vært der selv. 

  Så det er bare å komme bort for å ta et bilde eller slå av en prat, det synes jeg er koselig. Snikbilder derimot er ikke like koselig, og jeg tipper de fleste ikke hadde likt det. Jeg synes det er kjempehyggelig å møte dere, for alt jeg ser er tall. Jeg ser et tall på hvor mange som leser bloggen min, hvor mange som liker bildene mine, og derfor synes jeg det er kjempemorsomt å møte dere i virkeligheten og se dere. 

  Jeg håper dere forstår hva jeg mener med dette innlegget♡ 


  hits