• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 30.06.2017 - 22:17

  Ukens spørsmål 12

  Hey!

  Endelig fredag og helg! Eller de fleste har vel sommerferie nå, så da merker man vel ikke forskjell uansett. Deilig! Likevel er det ukens spørsmål på bloggen min i dag, og det er jo alltid like gøy. Husk at om dere har noen spørsmål, så er det bare å spørre♡ Svarene får dere hver fredag. 

  Hvor er skjørtet fra? Det er fra Topshop. Kjøpte det nå da jeg var i London, så de har det nok der enda. Hvis ikke vet jeg at Bikbok har et som ligner veldig. 


  Skal du ikke på palmesus? Nei, og jeg er så lei meg for det.. Aleksander og jeg fikk tilbud om å dra dit for to uker siden, men da var jeg så dårlig og jeg visste ikke hvordan formen skulle være nå da. Skikkelig kjipt at vi takket nei i og med at formen min er bedre nå.. Jaja, får heller dra neste år!

  Hvis du ikke kunne vært blogger, men måtte hatt et annet yrke. Hva ville du jobbet som da? Drømmejobben min er faktisk politi, eller å jobbe innen etterforsking. Jeg kunne ikke hatt en jobb der jeg gjorde det samme hver dag som for eksempel det å sitte på et vanlig kontor i åtte timer. Så om jeg skulle valgt mellom alle jobber hadde det blitt politi. 

  Hvordan takler du at kjæresten din får så mye oppmerksomhet fra andre jenter? Jeg takler det veldig fint vil jeg si, og jeg tenker sjeldent over det. Så lenge jeg vet at Aleksander ikke har lyst på andre jenter enn meg, så er ikke det noe jeg stresser over. Jeg synes bare det er gøy at så mange jenter synes kjæresten min er kjekk, så det stresser meg ikke. 


  Kunne du tenkt deg å være med på andre programmer som for eksempel farmen eller bloggerne? Ja, absolutt! Jeg kunne lett vært med på begge delene, men farmen hadde jo faktisk vært dødsgøy! Om det hadde gått bra inne på farmen er et annet spørsmål, men jeg tror absolutt jeg hadde kost meg der. 

  Hvis leiligheten din hadde brent og du kun kunne reddet en ting, hva ville det vært? Simba, bamsen min. Jeg har hatt han så lenge jeg kan huske, så jeg hadde helt klart tatt med meg han. Jeg drømte faktisk i natt at Simba mistet nesen sin, og jeg var nesten på gråten da jeg våknet. 

  Visste du at Isabelle hadde meldt seg på Paradise Hotel? Ja, det visste jeg. Vi var faktisk på førstegangsintervju sammen, så det var veldig gøy. Jeg hadde aldri sett for meg da at begge to skulle ende opp i Mexico sammen, men det var selvfølgelig noe jeg virkelig ønsket. Jeg visste ikke at Isabelle hadde kommet med fordi begge hadde fått streng beskjed om at vi ikke fikk fortelle noen at vi skulle med. Jeg var livredd for at noen skulle finne ut at jeg skulle dit, så jeg sa det ikke til noen andre enn familien min. Jeg var kjemperedd for at om noen skulle vite det så ville de ikke ha meg med lenger, så jeg turte ikke å fortelle det til Isabelle. 


  Hva synes du om skam? Ser du på det? Ja, jeg så på skam. Jeg synes dessverre ingen av de andre sesongene kunne måle seg med sesong to, så jeg falt litt av etterhvert. Jeg har sett alt da, men de to siste sesongene var jeg ikke like ivrig på som det jeg var under sesong to.

  Hva hadde du gjort om Kevin slapp kula før deg? Jeg hadde nok blitt skikkelig irritert på meg selv over at jeg ikke gjorde det før han. Hadde nok vært mer sur på meg selv enn på han.


  Hvorfor tok du silikon? Jeg tok det fordi jeg ikke hadde pupper og hadde lyst på litt. Jeg hadde så små pupper at ribbena mine stakk mer ut en puppene, og dette irriterte meg veldig. Jeg vet at jeg sikkert blir kalt et dårlig forbilde i og med at jeg har tatt silikon, men dette var noe som plagde meg veldig. Det er min kropp og mitt valg, men jeg anbefaler ikke å ta det med mindre man har tenkt grundig gjennom dette for det er en stor operasjon med full narkose. Ting kan gå galt og plutselig kan man sitte der og ikke være fornøyd. Det er mye man skal tenke over før man bestemmer seg for noe sånt, og aldri gjør det fordi noen andre gjorde det. 

  Håper dere likte svarene! Husk at det er bare å spørre i kommentarfeltet om dere lurer på noe, også får dere svar hver fredag♡


  30.06.2017 - 18:35

  Bli med Aleksander og meg på date♡

  Hey!

  Dette her har virkelig vært en perfekt dag! Jeg ble kjempeglad da jeg så at været var på topp, og vi hadde jo allerede planlagt å dra inn til byen. Vi hadde nemlig booket time hos Daikai igjen for å få massasje. Jeg var jo der på mandagen også med Therese, men Aleksander hadde også veldig lyst til å dra dit og jeg sier ikke nei til det. Så dette ble en skikkelig date! 


  Massasjen var som sist, helt fantastisk! Det er så deilig der og jeg elsker massasje. Jeg skulle gjerne dratt dit en gang i uken, men det tror jeg ikke er bra for lommeboka. 

  Etter vi hadde fått massasjen dro vi ned til Aker Brygge og spiste på Burgerhouse. Jeg har et par venninner som jobber der, og jeg har hørt mye bra om de burgerne. Og vet dere hva? Den burgeren er noe av det beste jeg har spist. Det smakte så sinnsykt godt og det var skikkelig mettende. Jeg skulle gjerne spist hele burgeren, men det klarte jeg ikke. Den var uansett dødsgod, så dit kommer vi nok til å ta turen igjen. 

  Aleksander var også strålende fornøyd med burgeren, haha! Etter vi hadde spist dro vi helt ned til bryggekanten for å ta noen bilder. Det var så sykt fint der nede i dag, det eneste kjipe var at det blåste en del. Håret mitt fløy jo til alle kanter på bildene, men det ble noen bra.   Alt i alt, så har dette vært en perfekt dag! Vi har kost oss skikkelig♡ Nå skal vi pakke tingene våre og dra ut mot hytta. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme dit, for nå som været er så bra er det skikkelig koselig der. Vi skal grille i kveld, og i morgen håper jeg vi får kjørt båt. Jeg elsker å kjøre båt, så hvis vi ikke får gjort det imorgen blir jeg lei meg. 

  Vi blogges mer fra hytta!
   


  30.06.2017 - 16:21

  Nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke drar ut lenger

  Hey!

  I går dro Aleksander og jeg ut med noen venner, og vi hadde det veldig koselig. Jeg har ikke drukket på en stund og det var skikkelig merkelig. Jeg fikk nesten litt panikk når jeg kjente alkoholen kicke inn og da ville jeg hjem. Det var helt grusomt å legge seg, hele rommet bare snurret og da gikk det virkelig opp for meg hvorfor jeg ikke drikker så mye lenger. Jeg er veldig glad vi dro tidlig hjem, selvom vi hadde det veldig hyggelig ute.

  Jeg tok ikke med kameraet i går, og jeg glemte helt å ta bilder med telefonen. Så disse to bildene var det eneste jeg faktisk hadde fra gårsdagen, men det er vel bedre enn ingen ting?

  Nå sitter Aleksander og jeg på Burgerhouse, men jeg oppdaterer dere mer om hva vi har gjort i dag senere. Nå skal vi nyte været i Oslo før vi tar turen til hytta.

  Ha en fin dag dere!


  29.06.2017 - 19:33

  Funfacts om forholdet til Aleksander og meg

  Heey!

  Jeg ser det er mange som vil at Aleksander og jeg skal skrive funfacts om hverandre, og det kan vi selvfølgelig gjøre. Ikke akkurat i dag, for nå tenkte jeg faktisk og heller komme med noen funfacts om forholdet vårt. Så nå har jeg også bedt Aleksander om å komme på noen ting, så får vi se hvordan dette går da. 

  Vi diskuterer alltid om hva vi skal spise- Jeg tror nok jeg er den vanskeligste av oss på dette området. Aleksander kan komme med hundre forslag til hva vi skal spise, så ender det opp med at jeg heller vil ha kjøttkaker fra Fjorland. Jeg er helt umulig i matveien i blant og jeg klarer aldri å bestemme meg. Aleksander er mye enklere på det området der, for han kan jo faktisk dytte i seg hva som helst. Aleksander er typen som kan dra på butikken og kjøpe seg tre boller til frokost. 

  Aleksander er kokken i forholdet- Jeg blir skikkelig bortskjemt av å være med Aleksander, for han skal absolutt gjøre alt for meg. Om jeg sier jeg skal lage rundstykker spretter han opp fra sengen før meg for å gjøre det for meg. Han er også den som lager maten selvom det skjer veldig sjeldent her hjemme. Vi drar alt for ofte ut og spiser, men det skal vi slutte med. Han er hvertfall veldig flink til å ta av seg matlagingen for meg, for der er jeg ikke noe mester.


  Vi er ekstremt kosete begge to- Dette er jeg veldig glad for, jeg tror det hadde blitt veldig vanskelig om kun en av oss hadde vært det. Vi kan ligge i sengen i flere timer og bare holde rundt hverandre og stryke på hverandre. Når vi legger sovner jeg alltid i armkroken hans og på morgningen våkner han i min. Jeg synes det er veldig koselig for jeg elsker å ligge i armkroken hans, og hver gang vi er borte fra hverandre klarer jeg ikke å sove. 

  Vi er sammen så og si hele tiden- Og vi blir ikke lei. Jeg synes det er veldig merkelig for jeg kan bli fort lei av å være med de samme menneskene over lengre tid, men Aleksander blir jeg ikke lei av å være med. Jeg kan være med han hele tiden og når han skal dra savner jeg han med en gang. Jeg vet ikke om dette er bra eller dårlig at vi er så mye sammen, men det er ikke noe problem til nå. Selvfølgelig er vi fra hverandre også, og det er aldri noe problem om jeg skal være med venninner eller han kompiser. 

  Vi dusjer alltid sammen- Hver gang en av oss skal dusje blir den andre med. Da setter vi oss ned i dusjen, også bare sitter vi der til varmtvannet er brukt opp. Problemet da er at jeg elsker at vannet er glovarmt, men han vil gjerne ha det litt kaldere. Derfor blir det en bitteliten diskusjon om dette hver gang, helt til jeg får viljen min. 


  Aleksander er den shoppegale av oss- Dette skulle dere vel ikke trodd? Det verste jeg faktisk vet om er å gå rundt i butikker for å shoppe. Så fort jeg må være med han inn i en butikk ser jeg alltid etter en stol slik at jeg bare kan sitte å vente på han. Jeg elsker å shoppe i utlandet, men i Norge bruker jeg faktisk ikke penger på klær. Aleksander derimot skal innom Zara fire ganger i uken.. Heldigvis har de mange steder jeg kan sitte inne på Zara, hehe!

  Vi har et sykt bra teamwork- Vi hjelper hverandre hver gang en av oss har noe jobb med instagram eller blogg. Vi stiller alltid opp for hverandre når det kommer til bilder og tekst. Jeg spør ofte Aleksander om han har forslag til hva jeg kan blogge om, og jeg stiller alltid opp som fotograf for han. Vi jobber skikkelig bra sammen og er veldig effektive. Jeg er veldig glad for at han hjelper meg så mye som han gjør, og jeg tror nok han også setter pris på at jeg hjelper han tilbake. 

  Vi krangler aldri- Jeg tror vi har kranglet en gang, og ellers er det bare noen smådiskusjoner her og der om for eksempel hva vi skal spise. Vi krangler aldri og det er jeg veldig glad for. Den ene gangen vi kranglet gikk det heldigvis over igjen etter en halvtime, så det var ikke noe voldsomme greier. 


  Aleksander kaster alltid søpla- Jeg er veldig dårlig på det området der, for jeg synes det er alt for langt til søppelkassen. Aleksander derimot kan forsvinne i noen minutter og jeg kan ikke skjønne hvor han blir av. Etter noen minutter kommer han tilbake og da har han kastet søppel. Jeg vet ikke om det er noe han gjør bare for å komme seg bort fra meg i noen minutter da. Neida, hehe! Han er veldig flink til å hjelpe til her hjemme. 

  Vi tar alltid stein, saks, papir i butikken- Hver gang vi handler tar vi stein, saks, papir om hvem som skal betale. Gjett hvem som alltid taper. JEG. Tar gjerne i mot tips til hvordan jeg kan vinne det der, for nå er jeg drittlei av å tape hver gang. 

  Håper dere likte innlegget, for det var veldig morsomt å skrive. Vi blogges mer senere♡

   

   

   


  29.06.2017 - 13:10

  Jeg vil feire

  Hey!

  I går da vi var på vei hjem fra Vestby startet selvfølgelig diskusjonen om hva vi skulle spise. Aleksander og jeg klarer aldri å bestemme oss, men i går var vi faktisk ganske enige. Så vi bestemte oss for å kjøpe med oss en engangsgrill, pølser og resten av tingene vi trengte også satte vi oss ved en dam som ligger i nærheten. Det var skikkelig deilig og varmt i går, så vi satt bare i lette klær og vi ble sittende en god stund. Det var kjempekoselig og jeg fikk skikkelig sommerfølelse av det å sitte ute sent på kvelden å grille. Jeg gleder meg til flere sånne kvelder fremover, for Norge er så sinnsykt fint nå om sommeren. Jeg er glad for at jeg skal være en del hjemme i sommer også, og da håper jeg virkelig været holder seg så fint som det er nå. 


  Dette var skikkelig hyggelig, og jeg gleder meg allerede til neste grillkveld. En venninne av meg kom også bort en tur, og det var veldig hyggelig å se henne igjen også. Det er en stund siden jeg så henne, så jeg ble veldig glad da jeg så henne kom bortover veien. 

  Jeg er litt usikker på hva jeg skal resten av dagen, men jeg var ferdig med pillekuren mot mykoplasma lungebetennelsen jeg hadde i går. Jeg er så glad, så jeg vurderer faktisk å feire det. Jeg hoster fortsatt en del, men jeg har hørt at den hosten kan sitte igjen i lang tid. Så det kan være at jeg drar ut med noen venninner senere i dag, men da blir det isåfall en rolig tur ut. 

  Vi blogges mer senere♡

   


  29.06.2017 - 11:15

  Jeg prøver ut noe nytt og håper dere vil følge meg der også!

  Hey!

  Jeg har bestemt meg for å lage en facebookside som dere kan like om dere vil få beskjed hver gang jeg poster et nytt innlegg. Jeg tenker å bruke denne siden aktivt fremover slik at det blir enklere for dere hver gang jeg publiserer noe nytt. I tillegg tenker jeg at om dere har noen spørsmål, så kan dere jo bare sende meg en melding der. Da blir det litt enklere for meg også i og med at jeg kun vil bruke min egen facebook privat til å snakke med venner, men på denne kan jeg snakke litt med dere også♡ Kanskje jeg kan kjøre litt konkurranser der også om det er mange som liker den, det hadde vært veldig gøy! 

  Dere finner enten facebooksiden HER eller ved å bare søke på martinelunde.blogg.no på facebook♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Håper dere liker facebooksiden min, så skal jeg være flink til å oppdatere dere der og ikke minst svare dere på meldingene♡ Vi blogges mer etterpå! 


  28.06.2017 - 20:10

  Roadtrip med Aleksander

  ANNONSE

  Hei dere!

  Nå er jeg på vei til Vestby med Aleksander. Han hadde veldig lyst til å dra på outletet som er der, så da måtte jo jeg selvfølgelig bli med. I og med at det tar litt tid å kjøre dit tok jeg med meg macen, for da kan jeg få skrevet ferdig noen innlegg i samme slengen. Vi skal bare titte litt i butikkene og få i oss litt mat, så vi blir der ikke så alt for lenge. Er uansett koselig med en liten biltur! 

  I dag fikk jeg forresten nytt påfyll med Hair Luxious fra Good For Me. Det har blitt en vane å ta en pille hver morgen, og her om dagen da jeg merket det begynte å bli tomt fikk jeg panikk. Derfor fikk jeg bestilt hjem noen nye bokser slik at jeg har hele sommeren når jeg er i Spania og Portugal også. Jeg tar som sagt en pille hver morgen for at håret mitt skal bli sterkere og sunnere, i tillegg er det et pluss at disse pillene også inneholder masse B-vitaminer. Det passer meg veldig godt i og med at jeg er ekstremt dårlig på å ta vitaminer. 


  Til nå er jeg veldig fornøyd med effekten det har hatt på håret mitt, og jeg kommer til å fortsette slik at jeg får det beste resultatet. Om man bruker dette lenge nok vil det også hjelpe håret ditt med å vokse fortere, og jeg sier ikke nei takk til lengre hår! Jeg merker allerede at håret mitt har blitt sunnere enn det det var for rundt to måneders tid siden, og det er derfor jeg velger å anbefale det videre til dere. Jeg har også anbefalt venninnene mine dette produktet, så det sier litt om hvor fornøyd jeg er! 


  Om du har lyst til å prøve ut Hair Luxious selv, så finner du direktelink til produkter HER. Om dere bruker rabattkoden "Martine20" får dere 20% rabatt hos Good For Me

  Vi blogges mer senere i dag♡


  28.06.2017 - 19:19

  VLOGG- Bli med oss til frisøren

  ANNONSE

  Hey dere!

  Det er onsdag, og det betyr ny video på kanalen vår. I går var jo vi hos frisøren, og vi bestemte oss for å vlogge til dere. Vi synes selv det er kjempegøy å vlogge og det virker som om dere liker det også. Vi var som sagt hos Lyko sin salong på Vinterbro i går og om dere vil lese innlegget jeg skrev om frisørtimen finner dere det HER

  Håper dere liker videoen og gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Vi har forresten bestemt oss for å lage en ny slimvideo når vi når 30.000 abonnenter, så det er bare å abonnere om dere vil ha det. Det er forresten helt gratis å abonnere på kanalen vår!


   

   

   


  28.06.2017 - 15:00

  Bilder fra min gamle blogg

  Hei dere!

  Jeg så Sofie hadde laget et slikt innlegg, og helt tilfeldig så jeg plutselig at i arkivet mitt på denne bloggen er det en haug av gamle bilder. Jeg fikk litt panikk over at disse bildene fortsatt eksisterer, men jeg tenkte det er morsomt for dere å se. Jeg må bare si at stilen min på disse bildene er forferdelig. Jeg kan ikke tro at jeg har gått rundt som dette. 


  Altså, for det første. Hva er denne posen for noe? Og hva gjør jeg med ansiktet mitt? Haha, dette bilde er fra sjette klasse tror jeg, og jeg husker WESC genserne var så kule på denne tiden. 

  På dette bilde må jeg ha vært veldig ung? Jeg ser jo kjempeliten ut! Helt sykt at jeg blogget allerede da. Skulle gjerne likt å se hva som sto i de innleggene, men det er kanskje like greit de er slettet. 

  Dagens outfit, hehe! For en stil.. Hvordan kunne mamma la meg gå sånn som dette? Rosa strømpebukse inni hullete bukser? Og strikkene nederst på buksebena var selvfølgelig det kuleste på denne tiden. 

  Dette er tatt med webcameraet på en gammel pc jeg hadde. Veldig pen! 

  Dette ble tatt på en internettcafé i Spania. Jeg husker jeg satt mye å blogget der under den ferien. Jeg lagde blant annet et innlegg med alle innkjøpene mine, og jeg hadde kjøpt så mye sminke. På denne tiden brukte jeg forresten ikke sminke, så jeg aner ikke hva jeg skulle med det. 

  Outfit fra 11. oktober en eller annen gang. Skikkelig kul redigering da, hehe! 

  Dette var da jeg var 16 og var på Mallorca. Det er forresten ikke alkohol i glasset, selvom jeg sikker latet som det på den tiden. Jeg tror det Jack Daniels singleten var høydepunktet med hele den turen, for alle bildene jeg har fra den turen har jeg på meg denne. 

  Dette bilde husker jeg ble tatt på hytta, og her hadde jeg akkurat fått vite at jeg hadde kyssesyken. Den t-skjorten på bilde var det første jeg bestilte på Ebay, og på den tiden der handlet jeg så sinnsykt mye på Ebay. Jeg husker jeg fikk pakker i posten hver dag, og ingenting så ut som det gjorde på bilde. Var tydeligvis sykt kult å vise fingern også.. 

  Håper dere likte innlegget, og det er bare å si ifra om dere vil ha noen fler sånne. Jeg synes det er veldig morsomt, men også flaut å se tilbake på hvordan jeg så ut, gikk kledd osv. 
   


  28.06.2017 - 13:33

  Hvordan går det med treningen, Martine?

  Ja, hvordan går det med treningen? Noen husker kanskje at jeg skrev et innlegg for en stund siden om at jeg skulle begynne å trene? Jeg var supermotivert og klar for trening, og vil dere vite hvor mange ganger siden det jeg har trent? NULL. Hvordan er det mulig? Jeg som var så motivert, kjøpte meg nytt treningstøy og var skikkelig klar for treningssenteret. Det er jo flaut å si at jeg ikke har trent i det hele tatt i og med at jeg dedikerte et helt innlegg her på bloggen om det for noen måneder siden. 


  Jeg får så ofte spørsmål om hvordan det har gått med treningen, og jeg har egentlig bare oversett de spørsmålene fordi jeg er flau over å ikke ha trent en eneste gang. Jeg skulle virkelig også ønske jeg var en av de som sto opp tidlig for å trene, spiste sunt og alt det der. Men jeg er bare motsatt. Jeg sitter her nå mens Aleksander er på trening, og nå kommer venninna mi opp med cupcakes til meg. Er det mulig liksom? Nå skal jeg ta meg sammen. Nå begynner formen å bli bedre, så da skal jeg hvertfall komme meg på trening en dag neste uke. 

  Så ja, nå skal jeg spise cupcakes. 


  27.06.2017 - 19:50

  Musikken jeg ikke kan høre på lenger

  Hei dere!

  Dere vet når man hører en sang, og den bare drar deg tilbake i tid? Man får en skikkelig rar følelse inni seg fordi den bare bringer tilbake masse minner? Jeg har et stort problem med dette om dagen. Hver gang jeg hører en sang som ble spilt mye i Mexico får jeg en liten kjærlighetssorg. Jeg får en rar følelse inni meg og jeg blir nesten på gråten. Det er helt krise faktisk. I sta da jeg satt hos frisøren kom It Ain't Me på og det var nesten så jeg begynte å gråte. Det er helt krise, men jeg savner Mexico ekstremt mye. Jeg tenker på det flere ganger daglig og jeg blir skikkelig deppa i noen minutter. Bare det å tenke på dagen jeg sjekket inn, hvor spent jeg var på hvem andre som kom til å sitte der. Jeg tenker tilbake på første gangen jeg så Aleksander, første gangen jeg fikk feste med den fine gjengen inne på et helt sinnsykt fint hotell. Den følelsen kan ikke beskrives. Jeg misunner de som skal ned dit neste år, dere aner ikke hvor heldige dere er og hvor mye fantastisk dere har å se frem i mot. Bare det å se på solnedgangen, festene på kvelden, det å våkne mandagmorgen og være spent på hva slags tema det er den uken, det å fikse seg til en parsermoni og ikke vite om man får bli en uke til eller ikke. Altså, jeg savner alt. 


  Så, jeg tenkte å fortelle dere om sangene som gir meg det største savnet til Mexico. Disse sangene ble spilt mye inne på hotellet, på festene og da vi skulle på utflukter. Disse sangene klarer jeg så vidt å høre på nå, for jeg blir faktisk lei meg og vil bare tilbake. 

  It Ain't Me- Kygo 

  Wake Up Alone- Tungevaag & Raaban

  Scared To Be Lonely- Martin Garrix

  Something Just Like This- The Chainsmokers

  Lighthouse- Hearts & Colors

  Paris- The Chainsmokers

  Wild For The Night- A$AP Rocky

  Alone- Alan Walker 

  Disse sangene drar meg virkelig tilbake til Mexico, og jeg sitter kun igjen med gode minner. Likevel blir jeg lei meg over å tenke på at jeg ikke skal tilbake. Jeg er så evig takknemlig for at jeg fikk være med på dette, og om noen sitter der og vurderer å søke. GJØR DET! Du kommer ikke til å angre, og du får den sykeste opplevelsen. Kan noen plis lage en tidsmaskin så jeg kan få reise tilbake i tid? Jeg vil oppleve alt på nytt! Jeg sitter nesten med tårer i øynene når jeg skriver dette, for bare jeg tenker tilbake på hvor fint vi hadde det der nede får jeg den merkeligste følelsen i kroppen. Nå skal jeg sette på episoden fra da jeg sjekket inn bare for å mimre tilbake. 

   

   


  27.06.2017 - 18:53

  Jeg er flau over å ha gått rundt sånn

  ANNONSE

  Hei dere!

  I dag har jeg gjort noe som virkelig behøvdes. Vi ble invitert til LYKO sin salong på Vinterbro senteret for en liten frisørtime. Jeg har ikke vært hos frisøren siden før Mexico, så dette trengte jeg skikkelig. 


  Jeg ble veldig overassket da jeg kom til salongen, for den var kjempestor. Jeg trodde ikke den skulle være så stor og fin, så der ble jeg veldig overassket. De hadde utrolig mange produkter i butikken sin, og jeg var så heldig som fikk med meg noen som de brukte i mitt hår som jeg viser dere lenger ned i innlegget.

  Jeg er nesten litt flau over å skulle vise dere disse bildene, for jeg kan ikke tro at jeg har gått rundt sånn her. Jeg har faktisk ikke sett noe verre, og det er nesten så jeg ikke har lyst til å legge det ut. Uansett vil jeg vise dere resultatet, for jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Man skulle nesten ikke trodd dette var samme hår, for det er jo totalt annerledes. Jeg elsket resultatet og det var akkurat sånn jeg ville ha det. Jeg ville ha håret mitt kaldt, og det fikk jeg. I tillegg la frisøren inn noen lyse striper for å få vekk etterveksten min. Jeg ville ikke ha blondt helt fra hodebunnen og ned, for jeg liker bedre at jeg har litt av min naturlige farge på toppen. Da blir det mer naturlig og mer meg. Jeg fikk også klipt håret mitt litt, noe som virkelig trengtes. 

  Så, her kommer et førbilde av håret mitt. Jeg blir faktisk skikkelig flau.. 


  Hvorfor har ingen sagt ifra til meg at jeg har gått sånn her med tidenes ettervekst og alt? Jeg tror nok at jeg merket det skikkelig da jeg så bilde av hvordan håret har blitt nå, for det er den sykeste forskjellen jeg har sett. 


  Se så fint det ble da! Følte meg som en skikkelig prinsesse på håret, og jeg er så sinnsykt fornøyd. De som jobbet der var kjempeflinke og dyktige. De skjønte akkurat hvordan jeg ville ha håret mitt, og hun som fikset mitt hår var utrolig nøye. De var også utrolig hyggelige, og jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake. Jeg måtte bare sette dette bilde sammen slik at dere kan sammenligne, for det er jo helt sykt. 


  Vel, dette trengtes virkelig. Jeg er så fornøyd nå og jeg føler meg skikkelig klar for sommeren. Jeg tenkte jeg også kunne vise dere produktene de brukte på meg, for de virket skikkelig gode. Disse produktene kommer jeg til å bruke fremover! 


  Min kjære lillashampo og balsam som jeg bruker til å holde håret mitt kaldt finner dere HER, shampo og balsam fra Sebastian finner dere HER og en olje som skal pleie mitt slitte og skadet hår finner dere HER

  Jeg har også en rabattkode til dere hos LYKO som er "15isabelleogmartine". Denne rabattkoden gir dere 15% rabatt frem til 1. august♡ LYKO har forresten alt innen sminke, skjønnhet og hår, så om dere vil sjekke ut hele nettsiden finner dere den HER

  Om dere vil bestille time hos frisørsalongen deres på Vinterbro kan dere bestille time ved å ringe; 64942602♡

   


  27.06.2017 - 17:05

  Skal jeg til Rhodos?

  Hey!

  Jeg ser det er mange som lurer på om jeg skal til Rhodos i og med at flere fra paradisegjengen skal dit i år. Jeg skjønner jo da at flere lurer på hvorfor jeg ikke har skrevet noe om det. 

  Jeg kan jo starte med å si at jeg ikke skal dit. Jeg har egentlig aldri hatt lyst til å dra til et sånt partysted hvor man kun fester tjuefire timer i døgnet. Selvfølgelig hadde det vært morsomt i et par dager, men mer enn det hadde jeg nok ikke orket. Jeg fikk spørsmål i fjor om jeg ville bli med ned dit, men det har aldri fristet noe særlig. Det ser jo gøy ut og det ser ut som de andre koser seg veldig der, men det har bare aldri vært noe for meg. Jeg liker bedre å dra et sted og heller kanskje dra ut å feste et par dager, men ikke hver dag. Jeg føler Rhodos er veldig partyparty og hadde jeg dratt dit hadde det nok bare blitt festing, alkohol og en utslitt Martine på flyet hjem. 


  Jeg skal forresten til Spania og Portugal i sommer for de som lurer på det. Jeg reiser til Spania om litt over to uker, og jeg gleder meg så utrolig mye! Aleksander kommer ned en uke etter meg, så det blir veldig koselig. I august reiser vi også til Portugal sammen, så dette blir en bra sommer. 
   


  26.06.2017 - 21:08

  Til deg som ikke vil at jeg skal lykkes

  Hey!

  Jeg blir så sinnsykt irritert over enkelte ting, og spesielt dette. Hvordan er det mulig å ikke bli glad på andres vegne? Om noen får til noe bra, så skal man finne en eller annen grunn til at det ikke skal være bra likevel. Jeg synes synd på disse menneskene, og jeg skjønner meg ikke på folk som orker å være rundt sånne. Jeg vet for eksempel om en dame, og hun må virkelig ha det ille når hun ser jeg får til ting. Hun har i alle år snakket meg ned uansett hva jeg har gjort, så nå som hun ser at jeg klarte meg bra på paradise og nå har en ganske stor blogg må hun jo ha det forferdelig. Hun unner meg jo ikke dette, for hun skal jo alltid finne noe å rakke ned på likevel. Tenk å ha så lite å gjøre da? Det morsomste er at jeg får jo vite alt hva denne damen sier gjennom andre. Om jeg blir sånn når jeg er femti håper jeg noen kjefter på meg og ber meg skjerpe meg. Jeg hadde vært så utrolig flau om mamma hadde snakket ned tjueåringer på den måten, så jeg lurer på hva dattern hennes egentlig tenker om dette. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Denne damen var vel sikkert redd hun ikke skulle ha flere samtaleemner etter paradise, men slapp av. Jeg skal jobbe som bare det slik at du kan irritere deg enda mer over meg og sånn at du fortsatt kan holde samtalen i gang med venninnene dine på femti. Shit, jeg blir trist av å tenke på at enkelte har så lite å snakke om. Jeg tenker at dette uansett er sjalusi, og at denne damen kanskje er irritert for at jeg får til ting. Jeg skal hvertfall jobbe som bare det fremover, så navnet mitt blir vel plantet i munnen din en stund til. Takk for at du også gjør så fler vet hvem jeg er, for det er bare positivt for min del. 


  26.06.2017 - 20:43

  Dette trengte jeg skikkelig

  Hei dere! 

  Jeg skrev jo litt om det tidligere i dag, men jeg tok med Therese i dag for å få en times massasje. Hun hadde bursdag på lørdag, og i og med at begge har vært ganske slitne i det siste tenkte jeg at det ville passe perfekt.

  Det var så sykt deilig! Vi var på et sted som heter Daikai, og det stedet kan jeg virkelig anbefale. Dette er forresten ikke sponset, men heller de beste pengene jeg har brukt. Vi tok noe som het kinesisk aromamassasje, og det var helt fantastisk. Vi fikk massasje på hele kroppen, og jeg holdt på å sovne flere ganger. Det er så utrolig fint på Daikai og man føler nesten at man er i et annet land. Skikkelig beroligende og dette var noe vi begge virkelig trengte nå. Det blir nok ikke siste gangen jeg drar på Daikai for å si det sånn. Jeg tror Aleksander ble ganske misunnelig, så jeg får vel bli med han dit også om ikke lenge. Ikke at det gjør meg noe, for det der var helt magisk! 


  Dette trengte vi skikkelig begge to, og jeg er så glad for at Therese likte gaven. Vi koste oss skikkelig med jentetid, og jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake! 


  26.06.2017 - 15:07

  Jeg har så sykt uflaks

  Heei!

  Herregud, er det mulig? I rundt en uke nå har jeg hatt utrolig vondt rett bak den bakerste jekselen, og jeg var helt sikker på at jeg begynte å få en visdomstann. Jeg bestilte derfor en time hos tannlegen siden jeg hadde så vondt og ikke klarte å tygge på den siden. Jeg dro til tannlegen i dag, han sjekket og sa at dette så veldig vondt ut. Jeg tok røntgen og jeg har faktisk ikke visdomstenner. Jeg trodde det var noe alle hadde, men jeg har det ikke.

  Så det jeg altså har fått nå er en betennelse bakerst i tannkjøttet. Dette er så typisk min flaks. Jeg som er dårlig fra før av har nå også betennelse bakerst i tannkjøttet og klarer ikke tygge på den siden. Så jeg fikk beskjed om å kjøpe en munnskyllgreie som da skal fjerne denne betennelsen.

  Dette er så sykt irriterende og nå vil jeg bli frisk. Jeg er så lei nå, og det er så typisk at alt dette skal skje samtidig. Nå må jeg bare være tålmodig, så går nok dette fort over..

  Nå skal jeg gi Therese bursdagsgaven hennes. Hun vet ikke hva det er enda, så jeg gleder meg til å fortelle henne det. Derfor kan jeg ikke skrive om det her før etterpå, men jeg tar med kameraet så jeg får oppdatert dere senere om hva vi skal.


  25.06.2017 - 21:16

  Storytime- det spøkte hos oss

  Hey!

  Det var veldig mange som ønsket en storytime, så da kan jeg jo fortelle en av historiene for dere nå. Dette skjedde da jeg bodde hjemme med familien, og der spøkte det faktisk ganske mye. Jeg tror på overnaturlige ting siden jeg har opplevd så mye sånt. Selvfølgelig skjønner jeg at ikke alle tror på sånne ting, men det gjorde ikke jeg heller helt til jeg opplevde det selv. 

  Historien jeg skal fortelle nå er en av mange, men dette skjedde for en del år siden. Jeg, mamma, pappa og broren min satt i stuen en kveld og så på tv. Pappa har aldri trodd på overnaturlige ting, men jeg og mamma hadde opplevd ting hjemme før som var veldig spesielt. Hvertfall så satt vi i stuen, og plutselig falt et takkekort ned fra peishyllen. Takkekortet var fra en kompis av broren min som het Trygve siden han akkurat hadde konfirmert seg. Da begynte selvfølgelig pappa å tulle med å si at takkekortet falt ned fordi han som bodde i huset vårt før het Trygve. For han som bodde der før het faktisk Trygve og han var vel onkelen til bestemor ellernoe. Pappa begynte da og si at Trygve som bodde der før kanskje ikke likte at vi hadde bilde av en annen Trygve i leiligheten og bare drev å sa sånne ting. Da ble selvfølgelig jeg redd og ba han slutte. Plutselig sier pappa på tull "Trygve, om du er her så gi oss et tegn da". Akkurat i det han sa det gikk all strømmen i stuen. Altså hvor sykt er ikke det? Et sekund etter han hadde sagt det bare gikk alt fra lyset i stuen til tven. Det ble helt mørkt og jeg begynte så klart å hylgråte. Jeg var livredd, og det tror jeg alle var. Jeg har aldri sett pappa så rar før, for han skulle jo bare tulle. Han fikk like sjokk som oss, for det var jo helt merkelig at det skjedde akkurat når han spurte etter et tegn om Trygve var der. 


  Jeg synes hvertfall at dette er kjemperart, og jeg tror ikke at vi foreksempel fikk strømbrudd akkurat i det han sa det. Jeg tror helt klart det finnes noe mer mellom himmel og jord enn det vi vet om, for jeg har opplevd mye merkelig som det ikke helt finnes noe forklaring på. Jeg synes det er kjempeskummelt, men samtidig er det jo litt spennende. Jeg skulle gjerne hatt et forklaring på det som skjedde den kvelden når all strømmen gikk i det han sa det, for jeg synes det er kjempespesielt at det skjedde da han sa det. 

  Pappa har forresten ikke tullet med sånne ting i ettertid, for jeg tror nemlig han ble ganske redd selv. Jeg tror ikke han heller klarte å finne noe forklaring på akkurat det der. Jeg får enda frysninger når jeg tenker på det der, for det er nok noe av det ekleste jeg har opplevd. Dere må bare si ifra om dere vil ha fler slike historier, for jeg har mange fler! 


  25.06.2017 - 18:06

  Ukens spørsmål 11

  Hey!
  Da er det tid for ukens spørsmål igjen. Jeg kommer også til å svare på spørsmålsrunden så fort jeg føler meg litt bedre og ikke hoster så mye. I mellomtiden tar jeg ukens spørsmål nå, for jeg har fått inn en del spørsmål i det siste.

  Hvorfor filmet du ikke Isabelle så mye i vloggen fra Stavanger? Ser flere lurer på dette, og det var fordi hun kom til Stavanger en dag etter oss. I tillegg bodde vi på forskjellige hoteller, og vi møttes kun på konserten. Derfor ble det ikke så mye av Isabelle i denne vloggen, men vi kommer jo til å lage flere vlogger fremover. 

  Hvor er genseren i slutten av videoen fra? Den er fra NAKD. Fikk den for en stund siden (sponset) og jeg elsker den! 


  Hvor er ALOHA banneren fra? Den er fra standard som ligger i byen, men jeg kjøpte den for en del år siden da jeg arrangerte Det Beste Vorspielet hjemme hos meg. Så jeg er veldig usikker på om de selger den enda, men jeg vet at de har masse i sånn Hawaiistil der. 

  Når kommer innkjøpsvideoen fra London? Jeg skal prøve å få spilt den inn imorgen, så da kommer den nok i løpet av uken. 

  Kan du skrive litt om første gangen du hadde sex? Hm, jeg føler det egentlig er litt privat? Jeg føler ikke jeg trenger å brette ut så mye her på bloggen min, så derfor kommer jeg nok ikke til å skrive det her. Det eneste jeg vil skrive om det er at jeg ventet lenge. 

  Krangler du og Isabelle mye? Nja, haha! Vi diskuterer litt i blant, men vi blir fort venner igjen da. Det er heldigvis ikke noe langvarig. 


  Slik håret ditt er nå, er det ikke farget? Nei, jeg har bare en helt syk ettervekst. Har ikke gjort noe med håret mitt siden før Mexico, så det er virkelig på tide å få gjort noe med det nå. Jeg bruker kun lillashampo for å holde det kaldt, og det funker veldig bra om man vil få vekk gultoner i håret. 

  Har du lyst på barn? Ja, jeg har veldig lyst på barn. Jeg elsker barn, men det er nok lenge til jeg skal ha mine egne. Jeg er ikke klar for det enda, og jeg føler også jeg er for ung. Barn blir det nok helt sikkert, men ikke før om lenge. 

  Hvordan er forholdet mellom deg, Sofie og Andrea? Sofie og jeg snakker veldig ofte, nesten daglig. Jeg møter henne også i blant, og det er veldig koselig! Andrea har jeg ikke så mye kontakt med, men når vi møtes er det alltid veldig hyggelig♡ 


  Har du noen gang opplevd noe overnaturlig? Ja, flere ganger faktisk! Jeg kan kanskje ha en storytime på dette om noen vil det? De tingene jeg har opplevd er skikkelig ekle, så det er bare å si ifra om dere vil høre. 

  Vil du anbefale andre å melde seg på Paradise Hotel? Herregud, JA! Jeg unner faktisk alle å skulle få oppleve det å være der. Jeg savner det så mye, og jeg blir nesten litt trist av å tenke på at alt er over og at jeg ikke skal få oppleve det igjen. De som vil være med burde virkelig søke, for det er en helt fantastisk opplevelse. Åh, jeg vil tilbake! 

  Hvordan ser du for deg at livet ditt er om ti år? Om ti år håper jeg selvfølgelig at jeg fortsatt er med Aleksander. At vi har kjøpt oss hus, kanskje allerede har barn eller vil ha det. At begge har bra jobber, og at vi har det fint sammen♡

  Håper dere likte spørsmålene, og det er bare å fortsette å spørre så svarer jeg på de vanligvis på fredager♡ Vi blogges senere!


  25.06.2017 - 14:43

  VLOGG- Bli med oss til Stavanger

  Heey!

  Da er endelig vloggen fra Stavanger ute på youtubekanalen vår. Vi var i Stavanger for et par uker siden for å dra på Den Store Sommerfesten, men vi gjorde også mange andre ting. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vlogge til dere siden mange likte det. Håper dere liker vloggen vår, og gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  Trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet! 


   


  24.06.2017 - 23:58

  Jeg har aldri opplevd noe lingnende

  Hey!

  Herregud for en dag dette har vært. Jeg har faktisk aldri opplevd noe lignende før. Det var jo sinnsykt mye mennesker i byen i dag på grunn av VG- lista, og de som drar dit er den alderen som følger med på Paradise. Altså, ting har tatt helt av i dag. Folk har løpt etter meg, kommet inn på på Fridays når jeg har spist, fulgt etter meg og alt mulig. Det har vært helt sinnsykt. Det er skikkelig merkelig fordi jeg synes det er så rart å møte så mange mennesker på en gang som vil ta bilde med meg. Det er så merkelig. Det eneste jeg ser er tallene av hvor mange som leser bloggen min, hvor mange likes jeg får osv. Men jeg får jo ikke møtt dere så ofte. Jeg synes det er kjempekoselig, men samtidig er det så rart. Bare det at så mange møtte opp på meetupen i dag for å få tatt et bilde med meg. Jeg er så takknemlig for at jeg får muligheten til å møte dere, og det er veldig hyggelig at dere kommer bort, snakker litt, spør om bilde, klem og er så høflige. I dag ble jeg faktisk satt ut av hvor mange som har kommet bort, men det er jo bare koselig!


  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en koselig middag med Therese og Ine. Vi ble sittende i alt for mange timer mens vi snakket og spiste. Skikkelig koselig! Egentlig frister det mest å dra ut nå, men formen sier noe annet. Jeg savner faktisk litt å dra ut nå som det er så fint vær ute. Jaja, jeg får bare vente en uke til. 

  Vi blogges mer imorgen, og takk til alle som har kommet bort i dag♡


  24.06.2017 - 18:16

  En koselig meetup

  Heey!

  Da er meetupen ferdig og det var så gøy å møte dere! Jeg hadde det veldig morsomt, selvom jeg måtte gå litt tidligere enn de andre for å slappe av litt. Jeg trodde ikke det skulle komme så mange, men shit! Det var jo helt sykt mange som kom. Det var hvertfall utrolig koselig å møte dere, og jeg beklager så mye for at jeg måtte dra litt tidligere..

  Nå skal vi dra å spise litt i og med at Therese har bursdag i dag! Etter det skal jeg hjem og se VG-lista hos bestemor og bestefar. Jeg var egentlig invitert på VG-lista, men det får jeg droppe siden jeg ikke er frisk. Jeg får håpe jeg får den muligheten igjen et annet år, for jeg hadde skikkelig lyst til å dra i år..

  Vi blogges senere!


  24.06.2017 - 12:41

  Kommer jeg på meetupen?

  Hei dere!

  I dag er det lørdag, og det betyr at i dag er det tid for meetup. Jeg har vært veldig usikker på om jeg skal dra, men har nå bestemt meg for å ta en liten tur. Jeg kommer heller til å ta noen pauser innimellom om jeg skulle trenge det, og så varer det jo kun i to timer så jeg håper det skal gå bra. Jeg gleder meg veldig til å møte dere, og håper så mange som mulig tar turen! Det er flere andre youtubere som også skal dit, så det blir morsomt å møte dem også.

  Meetupet vil være på Aker brygge ved denne store klokka, og det vil være fra klokken 16.00-18.00. Håper jeg ser mange av dere der, og jeg gleder meg veldig♡

  Er det noen av dere som har tenkt til å komme?


  23.06.2017 - 15:00

  Min første gang..

  Hey!

  Jeg har fått noen kommentar i dag om jeg kan lage et innlegg om min første gang. Jeg synes det er utrolig morsomt når andre skriver om dette, så da tenkte jeg at jeg også kunne gjøre det. 

  Mitt første møte med sminke- Herregud, dette er jeg veldig flau over! Det har seg sånn at jeg var veldig sent ute med å bruke sminke, men jeg var veldig fan av å tegne på meg et kattefjes i ansiktet. Jeg husker de eldre jentene gjorde dette, og da begynte jeg og noen andre venninner med dette også. Jeg gikk vel med dette kattefjeset på skolen et par ganger også, men det var mest når vi skulle ned på fotballbanen for å se på guttene spille kamp. Eller de gangene vi hadde photoshooter, som på bilde under her. På dette bilde brukte jeg forresten den mørkeste foundationen de hadde på Nille også, kjempefint! Dette bilde her er vel tatt i sjette klasse.. 


  Mitt første kyss- Det må vel ha vært i barnehagen, for da hadde jeg nemlig en kjæreste over flere år. Haha! Bortsett fra det var det vel under Norway Cup, for da bodde det folk på skolen jeg gikk på. Vi jentene pleide å dra ned dit for å henge med guttene, og da husker jeg at han ene kysset meg bare sånn plutselig. Jeg aner ikke hva denne gutten heter, og det kysset var bare et nuss. Ikke sånn veldig romantisk akkurat, haha! Jeg tipper jeg var rundt tolv år da dette skjedde, men jeg var veldig stolt husker jeg. 

  Min første kjæreste- Bortsett fra i barnehagen, så er faktisk Aleksander min første kjæreste. Jeg har aldri hatt kjæreste før han, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at han er min første kjæreste. Vi har det veldig fint sammen og han gjør meg utrolig glad! Han er både min bestevenn og kjæreste, og jeg tror det er derfor vi har det så bra sammen♡


  Første gangen jeg var full- Dette husker jeg sykt godt! Det var helt forferdelig, men nå er det bare morsomt å tenke tilbake på. Jeg hadde fylt 18, så jeg var heldigvis gammel nok til å drikke. Jeg ble invitert med på vors med noen andre jenter før vi skulle videre på fest. Jeg drakk ikke så mye på denne tiden, men hadde vært på noen fester. Jeg hadde vel egentlig kun drukket cider og rusbrus før dette, og aldri vært full. De andre jentene drakk vin, og til slutt ga en venninne meg også vin. Det endte med at for hver gang jeg drakk, helte henne oppi mer vin til meg. Jeg merket jo ikke at jeg var full siden jeg satt, men da jeg reiste meg opp etter noen timer sa det bare pang. Jeg sjanglet som bare det og alt bare snurret. Det var kjempeekkelt i og med at jeg aldri hadde vært full før. Jeg husker absolutt ingenting fra da vi gikk til denne festen vi skulle på som ligger i nabohuset der jeg bodde før. Da vi kom dit hadde jeg vært helt borte, og til slutt bestemte de seg for å følge meg hjem. Klokken var da halv ni på kvelden og jeg måtte bli fulgt hjem, selvom vi var i nabohuset. Da jeg kom sto pappa utenfor huset med en kompis, og han merket jo så klart at jeg var full. Jeg gikk til slutt inn til mamma og hun tok meg med ut på verandaen. Jeg husker mamma, pappa, broren min og kusinene mine bare lo av meg der jeg satt med bøtta i hendene og spydde hele kvelden. Akkurat der og da var det helt forferdelig, men nå er det bare noe jeg kan se tilbake på og le av. 

  Første gang jeg fikk mensen- Haha, dette er en ganske morsom historie! Jeg var veldig sent ute i forhold til de andre venninnene mine, og jeg gikk rundt og ventet på at det skulle skje. Jeg har alltid hatt blodskrekk, så det skjer at jeg besvimer når jeg ser blod. Og det var akkurat dette som skjedde. Jeg var på badet hjemme og plutselig oppdaget jeg at det var blod på papiret. Jeg ropte på mamma og besvimte i armene hennes. Etterhvert kom jeg tilbake til meg selv, og da forklarte mamma meg at dette var mensen og at jeg ikke trengte å være redd. Jeg var vel rundt fjorten/femten år, så jeg fikk det ganske sent. 


  Min første BH- Denne husker jeg skikkelig godt! Den var lyserosa i størrelse 65AA, og den fikk jeg i en julekalender av mamma. Da jeg åpnet den pakken fikk jeg sjokk, og jeg kunne ikke skjønne hvordan mamma kunne kjøpe en BH til meg. Jeg tror faktisk jeg begynte å gråte også fordi jeg ble sur for at hun hadde kjøpt det. Det endte med at et par dager etterpå bestemte jeg og en venninne oss for å bruke BH på drillavslutningen. Jeg var da ekstremt stolt og gjorde så og si alt for at BHstroppene skulle vises. 


  Mitt første dyr- Det var en kanin, men den var egentlig ikke min. Det var bestemor og bestefar sin, men den var vel så og si min. Det var en helt svart kanin og jeg byttet navn på den hele tiden. Den het alt fra Nusse til Donald, og jeg tror det var Donald den het da den døde. Vi hadde et stort utebur til den i hagen, og en dag da jeg kom hjem fra skolen var kaninen borte. Det var bare masse pels som lå igjen og da skjønte vi fort at den hadde blitt spist opp av en rev. Jeg var kjempelei meg og fikk med meg bestefar på å lage en felle for denne reven. Jeg hadde planer om å ta den, så bestefar lagde en revefelle, men reven kom seg unna. 

  Jeg håper dere likte dette innlegget, og ikke minst bildene selvom det er ganske dårlig kvalitet på noen av dem. Jeg hadde ikke akkurat noe kult kamera på den tiden, så bildene er vel tatt med en gammel telefon. 

  Vi blogges mer senere♡


  23.06.2017 - 11:11

  Når ting er litt halvveis

  Heei!

  Jeg har det egentlig ganske kjipt om dagen, og vil jo at dere skal vite om det. Jeg er jo som sagt dårlig, og etter alle skrekkhistoriene jeg har hørt de siste dagene blir jeg ganske redd. Faktisk så redd at jeg har avlyst så og si alle planene mine fremover. Jeg har hørt at folk har vært syke i flere år etter å ha hatt mykoplasma lungebetennelse og jeg har hørt om folk som har vært utslitte i lang tid etterpå. Derfor tar jeg det helt rolig nå, og det er så kjedelig. Det er sommer og mye som skjer. Det er så utrolig mye morsomt jeg har fått tilbud om de siste dagene og jeg vil jo selvfølgelig dra, men så må jeg bare tenke at jeg heller vil bli frisk. Jeg hater å være syk, og akkurat nå kunne jeg gjort sinnsykt mye for å bli kvitt det her. Jeg hoster konstant. I løpet av en setning hoster jeg sikkert tre ganger, og det er utrolig slitsomt. Hele natten hoster jeg, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov en hel natt. 


  I tillegg føler jeg dette går så sinnsykt mye utover bloggingen, og jeg føler jeg oppdaterer skikkelig dårlig. Det er utrolig vanskelig å drive en blogg, skrive tre/fire innlegg i løpet av en dag når man kun ligger i sengen. Det er ikke så veldig morsomt for dere å lese om at jeg ser på serier, youtubevideoer, sover og prøver å spise. Jeg blir skikkelig lei meg av det her, for jeg vil jo oppdatere dere bra. Akkurat nå føler jeg meg ganske langt nede. Folk er ute og finner på masse morsomt, mens jeg ligger her i sengen. Nå har jeg vært så og si sengeliggende i to uker, og det gjør noe med folk. Det er så kjedelig og ikke minst slitsomt. Ja, det er slitsomt å vente på at man skal bli frisk. Jeg er så sykt rastløs, så det å ligge stille er umulig for meg. Nå må jeg, for jeg har jo ikke noe valg. 


  Nå gleder jeg meg så utrolig mye til jeg blir frisk. Jeg gleder meg til å finne på masse morsomme ting slik at jeg kan oppdatere dere bra igjen. Om noen har noen forslag til hva jeg kan blogge om her hjemmefra, så setter jeg utrolig stor pris på tips. Det er ikke så alt for mye jeg får gjort nå, så om noen vil ha noen spesielle innlegg er det bare å skrive en kommentar♡ Dere er forresten best som fortsatt klikker dere inn selvom ting er litt halvveis på bloggen nå. Jeg setter veldig stor pris på alle fine kommentarer jeg får♡ 


  22.06.2017 - 22:51

  Gjesteinnlegg av Aleksander- Dette liker jeg best og minst med Martine

  Hallo igjen alle sammen!

  Nå har det seg slik at jeg skal danse på tastaturet igjen, grunnet Martine er litt opptatt med selvksap her hjemme. Martine har fått veldig mange spørsmål om hva jeg liker og ikke liker med henne, så da tenkte jeg og skrive litt om det. Jeg kan begynne med det jeg ikke liker, dere vet jo at det er best og få høre de dårlige nyhetene først. Nå har det seg slik at jeg har blitt veldig godt kjent med Martine etter de 5 månedene vi har hengt oppå hverandre på og etter paradise hotel, og det er en del ting som jeg irriterer meg ganske mye over.


  - Det jeg kan begynne med er når vi skal stelle oss. Jeg bruker mellom 20-30 minutter på å dusje, barbere meg og kle på meg. Martine bruker 2 timer, så jeg begynner og gjøre meg klar når hun tar på seg vippene. Da er det ca 20 minutter til vi kan gå ut dørene her hjemme.

  - Det andre er når vi skal spise. Jeg er dødslei av å spørre henne hva hun vil ha, og hvor vi skal spise. Hun sier alltid du bestemmer gutten min. Jeg er jo ikke så kjent i oslo, og jeg vet jo ikke hvor alt er. Så nå gidder jeg ikke og spørre henne lengre, så vi går til det første stede vi ser.

  - Det jeg irriterer meg mest over er når vi har bestilt mat. Hun kjøper jo like mye mat som meg, men spiser bare halvparten. Det har hendt at jeg ikke gidder og bestille, så spiser jeg bare opp restene hennes. Økonomisk og smart!


  Nå kan jeg begynne med det jeg liker med Martine.

  Jeg merket ganske tidlig nede i Mexico at hun er veldig kosete. Det er jo jeg også så det er jo perfekt. Når vi våknet i Mexico så måtte vi ta på mikrofonen med en gang vi våknet, og etter vi hadde gjort det så la hun seg i armkroken min med engang og så sov vi videre til frokosten var klar.

  Det andre er at hun er gavmild. Første gang jeg besøkte henne i Oslo så skulle hun absolutt betale alt fra mat, uber osv. Jeg visste ikke om det var for å imponere eller bare være snill. Til dags dato er hun gavmild og snill fortsatt, noe som er en god egenskap. Hun hater at jeg skal spandere på henne.

  Det beste er at hun behandler meg sinnsykt bra. Hun koser med meg veldig mye, lytter, forstår mine behov og hjelper meg mye i hverdagen med det jeg trenger hjelp til. 


  Martine og jeg har et utrolig bra teamwork og vi samarbeider sykt bra sammen. Tenk å jobbe med en du er så forelsket i. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg møtte Martine og vi har det veldig bra sammen. 

   


  22.06.2017 - 20:48

  Bildedryss fra bursdagen

  Heey!

  Bursdagsfeiringen holder faktisk på enda, men jeg har tatt en liten pause inne på rommet fordi formen er ganske dårlig. Til nå har vi hatt det veldig koselig, spist god mat og kaker. Det virker som at alle koser seg, og det er det viktigste! Jeg skulle virkelig ønske at formen min var bedre, for jeg var syk på bursdagen til Therese i fjor også.. Therese er en av mine bestevenninner, så jeg vil jo feire henne skikkelig. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg er frisk neste år på bursdagen hennes, slik at jeg får blitt med ut og feiret skikkelig.

  Nå får jeg gå ut å være litt sosial igjen, selvom sengen frister mest. Jeg er så sinnsykt lei av å være dårlig nå, det er så mye morsomt som skjer for tiden og jeg vil være med på alt. Istedet må jeg være inne og bli frisk. Det var så mange som delte skrekkopplevelser om mykoplasma lungebetennelse i kommentarfeltet mitt i går, så jeg er livredd for at noe sånt skal skje med meg. Jeg har absolutt ikke tid til å ligge inne i et halvt år.. Blir stressa bare av tanken.

  Nå skal jeg hvertfall prøve å kose meg til bursdagen er over, så blogges vi mer da!


  22.06.2017 - 17:22

  Forberedelser til bursdag

  Heei!

  Beklager for sen blogging, men i dag har jeg hjulpet Therese med å fikse til bursdagen hennes. Hun har ikke bursdag før på lørdag, men hun feirer i dag. Bursdagen skal være hos meg, så det har vært veldig mye å fikse i dag. Hun skal ha tropisk tema, så vi har pyntet med masse farger her. Ser skikkelig bra ut her nå altså! Nå begynner gjestene å komme, så nå må jeg være litt sosial her. Jeg skal få tatt masse bilder sånn at jeg kan oppdatere dere senere.


  21.06.2017 - 20:15

  Jeg merker allerede forskjell på håret mitt♡

  ANNONSE


  Hey!

  Jeg er i en skikkelig prosess med håret mitt nå, altså det har slått seg helt vrangt. Det har vært ekstremt tørt, livløst og i tillegg har jeg mistet mye hår i det siste. Jeg synes et sunt og friskt hår er det fineste, så akkurat nå vil jeg bare ha tilbake det fine håret jeg hadde før. I tillegg til å bruke gode produkter i håret har jeg jo også gått på Hair Luxious fra Good For Me en periode nå. Dette produktet inneholder masse B- vitaminer som skal styrke håret mitt og gjøre det sunt igjen. Det skal også gi meg en naturlig hårvekst, men dette tar selvfølgelig tid. Det skjer ikke over natten, så jeg må bare være tålmodig. 


  Til nå er jeg veldig fornøyd med Hair Luxious og jeg merker allerede forskjell. Håret mitt føles mye sunnere og det føles ikke like slitt ut lenger. Jeg føler også det har vokst litt, og det trodde jeg ikke skulle skje så fort. Jeg ble ganske overrasket for jeg har ikke helt stolt på lignende produkter tidligere, men disse overrasket meg veldig positivt. Jeg kommer helt klart til å fortsette med disse for B- vitaminer er veldig viktig for håret og dette produktet inneholder hele 8 typer av B-vitaminer. 


  Jeg har også en rabattkode til dere som vil vare i en uke. Rabattkoden er "Martine20" og bruker dere denne vil dere få 20% på Hair Luxious som dere finner HER♡    

   


  21.06.2017 - 19:41

  Inspirasjon fra Grunde?

  Heey!

  Jeg skal innrømme at før Paradise Hotel var jeg en skikkelig partyjente. Jeg dro ut hele tiden, da snakker vi torsdag, fredag og lørdag. Jeg husker jeg fikk panikk om jeg mistet en lørdag på byen, for det var jo helt krise. Jeg elsket å dra ut, og rakk jeg ikke polet var dagen ødelagt. 


  Heldigvis har dette snudd om nå. Jeg tror faktisk jeg har fått litt inspirasjon fra Grunde, for han drikker jo ikke. Jeg synes det er så utrolig bra av han og ikke minst noe å se opp til. Han vet virkelig hvordan man kan kose seg uten alkohol, og det har jeg gjort flere ganger i det siste. Jeg som aldri trodde jeg skulle bli lei av fest og moro har skjønt at man faktisk ikke trenger å ha alkohol for å ha det gøy. Jeg sier ikke nå at jeg ikke drikker lenger, for det gjør jeg. Forskjellen er at nå drikker jeg veldig sjeldent og jeg drikker ikke flere ganger i uken fordi jeg skal ut. I det siste har jeg blitt tilbudt alkohol flere ganger da alle andre har drukket, men jeg har takket nei. Jeg klarer meg så fint uten, og kroppen føles mye bedre. Det er så deilig å våkne opp å være i toppform en søndagsmorgen, istedet for å ligge i sengen til langt ute på dagen fordi man er sliten. 


  Selvfølgelig kommer jeg til å drikke i blant nå om jeg skal noe, men jeg er så glad for at jeg nå vet at man kan ha det gøy uten alkohol. Imorgen skal jeg i en bursdag, og gjett hva. Det å dra innom polet er det siste jeg har tenkt på. Imorgen skal jeg kose meg masse, men alkoholen blir byttet ut med brus. 

  Det er forresten ganske sykt at jeg skriver et helt innlegg om dette, men jeg føler så mange tror at man trenger alkohol for å ha det gøy og det gjør man ikke. Og husk at jeg skriver ikke at jeg er avholds, så ikke klikk om jeg legger ut bilde av alkohol en gang i fremtiden. 


  21.06.2017 - 18:12

  NY VIDEO- SMOOTHIE CHALLENGE

  Hei dere!

  Endelig onsdag og det betyr ny video. Denne uken har det jo allerede vært en del videoer fordi vi spilte inn video med Preben og Ruben. Det gjorde vi også i videoen dere får se nå. Denne gangen lagde vi en smoothie challenge, og herregud. Det luktet helt forferdelig og jeg brakk meg hele tiden..

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HERHåper dere liker videoen, selvom Isabelle og jeg er skikkelig pysete.. Haha!


   


  hits