hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 20.05.2018 - 17:19

  NY VIDEO- VÅR FØRSTE GANG DEL 2

  Heey!

  For noen dager siden la vi ut en video der vi fortalte om første gangen vi gjorde forskjellige ting, og i dag er det tid for del 2. I denne videoen får dere vite om første BH'en vår, første kjæreste, første gang vi gjorde noe ulovlig og første gangen vi hadde sex. En veldig privat video, men det er vel det dere liker? Jeg håper hvertfall dere liker videoen♡

  Om dere vil abonnere på kanalen vår finner dere den HER

  xywtgoEpcDI


   


  18.05.2018 - 20:23

  MIN 17. MAI

  Hei dere!

  Hvordan var gårsdagen? Min var super, og jeg koste meg fra morgen til kveld. Dagen startet med frokost hjemme hos meg, og jeg hadde invitert noen venner hit. Vi koste oss skikkelig, og det var en så bra gjeng som kom. Vi hadde drikkeleker, vi danset, vi spiste, skravlet masse og hadde det veldig gøy. Jeg har aldri hatt en sånn frokost hjemme hos meg selv før, og jeg skal innrømme at jeg var litt stresset. Jeg sto opp klokken halv 8 for å gjøre klart her, og vi fant fort ut at det var alt for sent å stå opp. Det endte med at jeg sto og gjorde sminken, mens halvparten av gjestene hadde kommet. Heldigvis var noen av dem forsinket, så jeg fikk gjort meg klar. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Følte dette var tidenes mest harry pynting, men er det 17. mai, så er det 17. mai. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg elsker å gå med festdrakten min, og jeg skulle ønske jeg fikk brukt den mye oftere! Den er så meg, og jeg er skikkelig fornøyd med den. Jeg får ofte spørsmål om den, og jeg har designet den selv. Det var en dame som sydde den for meg, og jeg bestemte hvordan den skulle se ut. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Gjengen♡ Jeg har så mange fine venner!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se på denne kaken som moren til Therese lagde til oss. Den var helt fantastisk, og hun lager så gode kaker. Heldigvis er det litt igjen av den, så gjett hvem som snart skal ta seg ett eller tre stykker. Hihi, NAM!

  Etter vi hadde vært hos meg dro vi videre til Solli for å fortsette festen, og det var så mye kjentfolk der. Mange jeg ikke har sett på en stund, så det var veldig koselig. Jeg hadde det så sykt gøy, og dagen kunne ikke vært mer vellykket. På kvelden var vi en stor gjeng som dro ut sammen, og der var det også veldig gøy. Jeg begynte å bli veldig sliten utover kvelden, så de siste timene satt jeg egentlig bare der og halvsov. Jeg var ikke hjemme før i 3 tiden, så det betyr også at kvelden var veldig vellykket.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Tusen takk for en super 17. mai til alle jeg feiret med♡ Jeg håper også dere hadde en dødsbra dag! Jeg gleder meg allerede til neste år. 

   

   


  16.05.2018 - 18:24

  NY VIDEO- VÅR FØRSTE GANG

  Hei dere!

  I dag er det endelig tid for ny video igjen, og nå har vi endelig fått satt oss ned og filmet videoer igjen. Denne gangen forteller vi dere om den første gangen vi gjorde forskjellige ting. Alt fra første gang vi begynte med sminke, vår første BH, første kyss og ikke minst første gang vi løy til foreldrene våre. Jeg håper dere liker videoen, for det kommer også en del 2

  Om dere vil abonnere på kanalen vår finner dere den HER

  w7vtpOxN0Tk


   

   


  16.05.2018 - 14:21

  Blondine på tur

  Hei dere!

  Akkurat nå er jeg SÅ oppgitt over meg selv. Jeg skulle til Drammen i dag for å gjøre migrenen min bedre. For dere som ikke vet det, så tar jeg injeksjoner i pannen for at migrenen min skal bli bedre. Jeg sliter mye med hodepine og migrene, og nå har jeg hatt hodepine i 6 dager i strekk. Ingen andre ting enn botox hjelper for meg, og derfor tar jeg det. Så ja, jeg skulle til Drammen i dag for å ta det. Og det gikk ikke etter planen. Jeg skulle ta et tog, og det var forsinket. Når det da kom et tog trodde jeg det var det jeg skulle ta, men neida. Jeg var på vei til Kongsvinger jeg. Helt motsatt retning av Drammen. Det gikk plutselig opp for meg at dette var helt motsatt vei, og jeg måtte derfor hoppe av toget i Fetsund. Da jeg kom frem dit var det en time til neste tog gikk. Dere kan tro jeg var frustrert?

  Så ja, her satt jeg en god stund. Jeg måtte flytte på timen jeg skulle ha, så nå er jeg på vei hjem igjen. Jeg fikk ringt broren min, og så snill som han er hentet han meg. Nå må vi kjøre et godt stykke tilbake, for jeg var jo langt unna der jeg faktisk bor. Heldigvis kommer jeg meg hjem nå, og neste gang jeg tar tog skal jeg dobbeltsjekke 10 ganger. Jeg blir så irritert på meg selv, haha! Nå skal jeg i et møte, og så blogges vi senere♡


  15.05.2018 - 20:40

  FRESHE KLOKKER TIL SOMMEREN♡

  ANNONSE- DANIEL WELLINGTON

  Hei dere! 

  I dag skal jeg vise dere nyhetene fra Daniel Wellington, og de er SÅ fine. Jeg fikk tilsendt den nye klokken, med reimene som kalles Roselyn and Bayswater. Det er altså to nye reimer i burgunderrød  og mørkeblå. Jeg synes disse er så utrolig fine, og jeg gleder meg til å matche de opp med forskjellige outfits nå i sommer. Den blå reimen gleder jeg meg skikkelig til å bruke til noen hvite sommerkjoler, for det tror jeg vil bli superfint!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her ser dere klokken, med begge reimene. Enkle, fine og klassiske- akkurat sånn jeg liker det. Min klokke har en hvit skjerm, men denne kan man også få i svart. I tillegg kommer klokkene både i gull, sølv og rose. Det jeg også liker godt med Daniel Wellington er at man kun trenger å kjøpe reimene, om man allerede har selve klokken. Har man selve klokken trenger man kun å bytte ut reimene, og da kan man lett gi klokken en helt ny look. Reimene finnes nå i utrolig mange farger, og jeg må innrømme at de to nye er et par av mine favoritter!

  Disse klokkene passer perfekt i gave til noen man er glad i, eller kanskje man bare vil unne seg selv noe fint. Disse reimene vil passe så godt nå i sommer, og jeg gleder meg til å få tatt de skikkelig i bruk. Jeg klarer dessverre ikke å bestemme meg for hvilken av fargene jeg liker best, og da er det utrolig greit at jeg bare kan bytte til den fargen jeg selv vil- når som helst, og det utrolig lett. Man kan også kjøpe hele bundelen, slik at man får begge reimene. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Ved å bruke rabattkoden martinelunde får dere nå også 15% rabatt på deres kjøp hos Daniel Wellington. Da sparer dere litt, om dere har lyst til å skaffe dere sommerens fresheste klokke. Dere finner direktelink til klokken HER♡ Frakten er gratis, men i og med at klokken sendes fra utlandet kan det komme en tollregning. 


  14.05.2018 - 19:52

  10 ÅR IGJEN

  Heey!

  I dag har jeg hatt en utrolig morsom dag. Dagen startet med at jeg dro ganske tidlig ned til byen for å gjøre en liten greie, og så skulle jeg møte Ine. Jeg dro hjem til Sofie, for det er der Ine bor nå. Da jeg kom fikk hun oppdatert meg på livet sitt, og jeg fikk fortalt om LA- turen. Vi var der et par timer, og så gikk vi ut i solen. Herregud, for et fint vær vi har hatt i Oslo i dag. Det har vært stekende varmt, og sola har seriøst brent mot kroppen min. Jeg dro ut døren ganske tidlig i dag, og da var det ikke fullt så varmt. Jeg hadde derfor på svart bukse og svart langermet genser. Dere kan tro det var varmt.. Haha! Vi satte oss hvertfall på Lektern, og fikk i oss burger begge to. Det var så varmt der, så vi klarte ikke sitte der lenge. Vi måtte derfor finne oss et sted med skygge, og der ble vi sittende å spise is. NAM!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  GENSER- BIKBOK  BUKSE- TOPSHOP  SKO- BERSHKA  RUMPETASKE- TOPSHOP  KJEDE- PRETTY LITTLE THING

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Husker dere da man var små, og alltid skulle blande all mulig brus i bursdager? Sånn følte vi oss i dag. Vi skulle ha blanda slush, og Ine skulle til og med ha blandet strøssel på isen sin. Vi følte oss som de småbarna, som skulle være litt ekstra vanskelige. Haha!

  Når vi først er inne på det å være litt barnslige, så topper det seg nå. Vi skulle gå mot Karl Johan, og da fikk jeg øye på et av de små togene som turister pleier å ha her i Oslo. Dere har vel kanskje sett de kjøre rundt i byen? Jeg husker før da jeg var mindre, da skulle alltid broren min ta disse togene. I dag derimot var det jeg som ville, og heldigvis var Ine like gira som meg. Vi betalte 150kr hver, og det må være de beste 150 kronene jeg har brukt. Vi hadde det så gøy, og jeg hadde seriøst latterkrampe hele turen. Vi var forresten de eneste på toget, så jeg vet ikke helt hvor smart det der så ut. Det var også tidenes omvei til Karl Johan, for dette toget skulle så klart kjøre gjennom hele byen først. Til slutt måtte vi bare hoppe av, for da var vi plutselig på vei i helt motsatt retning av Karl Johan. Utrolig morsomt, og herregud som jeg lo! Legg meg til på Snapchat, så kan dere få med dere litt av denne turen. På Snapchat heter jeg Martineluunde.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg har hvertfall hatt en SUPER dag med Ine. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye, og Ine er superherlig. Vi har veldig lik humor, og vi begge ler av de teiteste tingene. Nå har jeg akkurat våknet etter en powernap, for pollen tar seriøst knekken på meg. Jeg synes virkelig synd på alle andre som sliter med allergi om dagen, for det er helt forferdelig. Jeg er så lei av pollen nå.. 


  12.05.2018 - 17:05

  BLI VEGETARIANER?

  Heey!

  I LA dro Sofie meg med på en vegetariansk restaurant. Jeg var først kjempeskeptisk, for jeg har ikke spist så alt for mye av dette. Jeg har smakt litt på vegetarmat tidligere, og jeg synes alt er så tørt. Det jeg har spist tidligere har hatt null smak, vært alt for tørt og en veldig merkelig konsistens. Ikke noe for meg med andre ord. Derfor var jeg veldig skeptisk da Sofie dro meg med dit, men jeg valgte likevel å gi det en sjans. 

  VEGGIE GRILL

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Okei, om vi hadde hatt en restaurant som dette i Norge- jeg hadde blitt vegetarianer på sekundet! Denne burgeren er den beste jeg noen gang har spist, og jeg tenker seriøst på den maten her hele tiden nå. Det er noe av det beste jeg har spist, og vegetarmat er virkelig godt. Jeg har faktisk vært inne på den tanken mye i det siste, det å skulle bli vegetarianer. I det siste når jeg har spist kjøtt har jeg blitt kvalm. Mens jeg spiser det går det opp for meg hva det er jeg spiser, og tanken gjør meg helt dårlig. Flere ganger dropper jeg faktisk å spise det, og da skjønner jeg ikke hvorfor jeg gjør det. Jeg skal bli flinkere nå til å prøve ut vegetarmat, både å lage det hjemme og bestille det ute. Jeg har hatt skikkelig fordommer mot vegetarmat, men nå er jeg solgt. Tusen takk til Sofie som åpnet øynene mine for dette. Nå vil jeg bare ha mer av denne burgeren, og noe av det jeg savner mest med LA er denne restauranten. De hadde også den beste lemonaden jeg noen gang har smakt der. Den var med jordbær, og den smakte himmelsk. Etter første gangen vi var her, så dro vi tilbake dagen etter fordi vi ville at Isabelle også skulle smake dette. Det sier litt om hvor mye jeg likte det. Så kanskje jeg ender opp med å bli vegetarianer? Jeg har det veldig på følelsen. Om noen har noen vegetartips hadde jeg satt stor pris på det! Er det noe jeg burde lage hjemme, eller noe jeg burde bestille ute? Fortell meg! 


  12.05.2018 - 16:30

  UKENS SPØRSMÅL 56♡

  Heei!

  Det ble ikke ukens spørsmål forrige uke, og i går var jeg for opptatt. Derfor tar vi det igjen i dag, med nye spørsmål. Jeg våknet for en halvtime siden, og har sovet i 12 timer. Hvor sykt? Takk til Jetlag, pollen og sykdom♡♡ Nå skal jeg hvertfall svare på spørsmålene deres!

  Hvor er det gullkjedet du har brukt mye fra? Det er fra PrettyLittleThing. Du finner sikkert helt like på H&M eller Glitter, så jeg ville absolutt sjekket ut det først.

  Har du vært med i serien Heimbane? Jeg har fått utrolig mange kommentarer om dette, og jeg tror ikke jeg er med der. Ikke som jeg vet om hvertfall. Gjerne send meg link, for jeg kan ikke huske å ha vært med på det. Haha! 

  Hvor er det gule og svarte skjørtet ditt fra? Begge er fra Kouture, og jeg elsker de! 

  Hvordan får man en gutt interessert? Hm, jeg tror det beste man gjør er å være seg selv. Gi denne gutten litt ekstra oppmerksomhet, og smil masse. Jeg har egentlig ikke noen bedre tips enn dette, og jeg er ikke ekspert når det kommer til det her. Haha! 

  Er du og Aleksander fortsatt sammen? Ja, vi er fortsatt sammen♡

  Hvor er blazeren fra? Den er fra Zara, og Sofie mistet den dagen etter jeg kjøpte den.. Så kjipt! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes Aleksander om at du legger ut lettkledde bilder? Jeg tror egentlig ikke han bryr seg så alt for mye, for det er bikinibilder liksom. Jeg tenker at det er det samme som at han legger ut bilder i bar overkropp, og jeg bryr meg veldig lite om det. Når han legger ut bilder i bar overkropp tenker jeg bare, shit jeg er heldig. Så jeg håper han tenker det samme, hehe. Neida, men han har ikke sagt noe på at jeg legger ut bikinibilder. 

  Hvor mye veier du? Jeg aner ikke. Jeg har ikke veid meg på en god stund nå, og vekten min er noe jeg ikke bryr meg så mye om. Jeg spiser og koser meg, og vekta mi tenker jeg ikke over.

  Hvilken selvbruning bruker du? Egentlig bruker jeg en fra Loving Tan, men den er jeg tom for. Derfor bruker jeg nå St. Trpoez som man får kjøpt på Vita. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Om du hadde stått i finalen med Aleks, ville du sluppet kula da? De eneste to jeg ikke ville sluppet kula på er Aleksander og Grunde. Så nei, jeg hadde ikke sluppet kula om jeg sto med Aleks. 

  Hva synes foreldrene dine om at du skulle være med på Paradise Hotel? Mamma synes det var kult, mens pappa var ikke like fornøyd. Heldigvis endret pappa mening, og nå synes han også det bare er kult at jeg var med. 

  Kunne du og Aleksander flyttet til LA? Nei, det kunne vi nok ikke. Jeg tenker å lage et eget innlegg om akkurat det her. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du fortsatt venn med barndomsvennene dine? Ja, to av bestevenninnene mine har jeg faktisk kjent siden førsteklasse på barneskolen♡

  Hvor lang er leveringstiden på PrettyLittleThing? Den ene pakken min fikk jeg etter nesten 3 måneder, mens den andre fikk jeg etter litt over en måned. Lang leveringstid med andre ord.. 

  Hvor mange barn ønsker du deg i fremtiden? Hm, kanskje to eller tre. Jeg har veldig lyst på barn en gang i fremtiden, og jeg hadde vært fornøyd med bare en. 

  Hvordan har du det for tiden? Jeg har det veldig bra om dagen. Bortsett fra at Pollen irriterer meg som fader, og at formen ikke er på topp. Sånn alt i alt har jeg det supert, og jeg har mye ting å se frem i mot. 

  Skal du klippe deg kort? Nja, jeg vet ikke enda. Ikke med det første hvertfall. 

  Har du noen spesielle planer fremover nå? Ja, masse! Herregud, dette året kommer til å bli helt sinnsykt. Jeg lagde en bucketlist for noen måneder siden, og sånn som ting ser ut nå, så kan jeg krysse av mye på den lista. WOHO!

  Hvordan blir man legende på Paradise Hotel? Det aner jeg ikke. Man må vel være en som folk husker godt, og som folk kanskje vil se mer av på skjermen. 

  Hva mener du er den beste sushirestauranten i Oslo? Om du skal sitte der, så vil jeg si Sumo Sushi. Om det er takeaway, så Mini Sushi som ligger på Carl Berner. NAAAM!

  SPØRSMÅL TIL NESTE UKE? SPØR I VEI

   

   


  11.05.2018 - 13:58

  Er det tull?

  Hei dere! 

  Nå sitter jeg på flyplassen i Bergen, og jeg er ganske oppgitt akkurat nå. Jeg pleier alltid å bestille billetter hjem fra Bergen kvelden før jeg skal reise, for da pleier det som regel å være billigst. Jeg stresset derfor ikke med å bestille billetter, og da jeg sjekket i går fikk jeg sjokk. ALT var utsolgt, og den eneste billetten som var igjen kostet 3000kr. Hvordan kan man ta 3000kr for en flytur på 30 minutter? Flybilletten hjem fra Bergen koster mer enn hva jeg betalte en vei til LA, og til LA satt jeg på flyet i 9 timer. Det er helt sinnsykt! Jeg bestilte derfor heller togbillett, og planen var å dra i dag tidlig. Da jeg våknet tidligere i dag var jeg fortsatt like dårlig, og jeg turte ikke sette meg på et tog i 7 timer da. Derfor måtte jeg bare bestille den alt for dyre billetten til Oslo. Ah, kan jeg snart ha litt flaks? Jeg bestilte også sånn at jeg fikk ha med to kofferter, fordi jeg hadde overvekt på min. Det har alltid gått tidligere, så jeg tenkte det skulle gå fint i dag også. Neida, jeg måtte betale overvekt, selvom jeg hadde betalt for å ha med en ekstra koffert inn på flyet. Jaja, nå orker jeg ikke klage mer. 

  Jeg har uansett hatt to superfine dager i Bergen med Aleksander, selvom jeg for det meste har vært dårlig. Vi har kost oss på hotell, og Aleksander har tatt godt vare på meg. For et par dager siden spiste vi også på Sumo Sushi, noe jeg vil si er et av de beste stedene for sushi. Sushien der er så latterlig god, og samme med dessertene. 

  Den fineste jeg vet om♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  NAM! Denne er så god, og jeg kunne seriøst levd på det der. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Også desserten da.. Jeg er en dessertelsker, og jeg klarer aldri å bestemme meg. Heldigvis hadde de sånn at man kunne få litt av hvert, og da var valget veldig enkelt. Herregud, så godt! Jeg vil ha mer♡♡

  Nå går snart flyet mitt til Oslo, og deretter må jeg hjem og fikse meg. I kveld skal jeg på Wallmans med Therese, og det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg håper bare at jeg føler meg litt bedre, for akkurat nå gjør jeg ikke det. Jeg er så lei av det her nå, dere aner ikke.. Vi blogges fra Oslo♡


  10.05.2018 - 18:45

  Matforgiftet?

  Hei dere!

  Hvordan er det mulig? De siste dagene har seriøst alt gått i mot meg. Først var det flyturen hjem, og alt det styret der. I går lå jeg inne hele dagen med skikkelig forkjølelse og verking i hele kroppen. Utover dagen fikk jeg kramper i magen, men det tenkte jeg ikke så mye over. Aleksander og jeg gikk likevel ut for å spise, og maten var helt fantastisk. Jeg tenkte å lage et innlegg om det senere. Hvertfall, vi kom oss hjem og jeg fikk ikke sove. Jeg klarte faktisk ikke sove før etter hotellfrokosten i dag, så jeg var ikke i seng før klokken 8.. Jeg sov i en time, og så våknet jeg opp med tidenes magekramper. Jeg var gjennomsvett, og var sekunder fra å kaste opp. Jeg fikk løpt til doen, og der ble jeg værende en god stund. Jeg gikk å la meg igjen, men etter litt våknet jeg opp på samme måte igjen. Og sånn som det her har jeg holdt på hele dagen. 

  Mine to dager i Bergen har derfor kun bestått av å ligge inne på hotellrommet. Så sykt irriterende! Vi skulle egentlig ha sjekket ut fra dette hotellet for 6 timer siden, men jeg har ikke hatt sjans. Jeg er redd for at jeg skal gå ut døren her, og plutselig bli dårlig igjen. Vi skulle ha sjekket inn på et annet hotell for flere timer siden, og nå må vi komme oss avgårde. Jeg får bare satse på at jeg klarer å gå noen meter til neste hotell, men akkurat nå føles det ganske umulig. Jeg har aldri opplevd å bli så dårlig av mat før, og jeg vet akkurat hva jeg har spist som har fått meg sånn her. Jeg er redd for å spise nå, fordi jeg orker ikke mer av dette. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  En som synes veldig synd på seg selv, haha!

  Heldigvis har jeg Aleksander her som passer godt på meg, og takk for det. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort om ikke, for akkurat nå føler jeg meg ikke bra. Nå skal vi prøve å komme oss til neste hotell, så jeg krysser fingrene for at det går bra. Hotellet ligger heldigvis ikke så langt unna, så jeg burde klare det her. Ønsk meg lykke til, haha!

   


  09.05.2018 - 19:34

  VLOGG- SANTA MONICA

  Hei dere!

  Da er endelig en ny vlogg ute, og denne gangen fra Santa Monica. Vi tok med oss kameraet ditt, og filmet litt rundt til dere. Santa Monica var et så kult sted, og er det et sted jeg vil dra tilbake til, så er det dit. Vi hadde hvertfall en kjempebra dag der, og vi håper at dere liker vloggen!

  DERE FINNER KANALEN TIL ISABELLE OG MEG HER

  DVcgSlQzaY0


   


  09.05.2018 - 18:57

  Jeg kjøper heller min egen Chanel

  Er det en ting jeg virkelig fikk se i Los Angeles, så er det hvor normalt det er med disse sugardaddyene. Da snakker vi unge pene jenter, som sitter på date med eldre, gamle menn. Jentene satt med hver sin Chanelveske, og det så mest ut som at de ville dra derfra så fort som mulig. I LA er det normalt å leve av å ha en sugardaddy. Ingen jobb, ingen forpliktelser annet enn å spise med disse mennene. Og hva får du for det? En dyr veske, og en haug av penger. Lettjente penger, og vesker som man bare kan drømme om. 

  Vi møtte på en jente, og jeg snakket litt med henne. Jeg spurte om hva hun gjorde i LA, og om hun jobbet der. Da fikk jeg i svar at hun var en sugarbabe. Det som betalte regningene hennes var disse mennene. Mennene hun møtte for en middag og lå med om hun selv ville det. Dette var jobben hennes, og dette var det hun gjorde for å leve. Jeg fikk først vondt av denne jenta, men jeg skjønte fort at dette var noe hun likte å gjøre. Eller gjorde hun det? Hun ga hvertfall uttrykk for det, og jeg kan ikke si noe på om denne jobben gjør henne lykkelig eller ikke. 

  Nesten hver dag ble Sofie, Isabelle og jeg bedt ut på middager med eldre menn. Man skjønte fort at disse mennene hadde mye penger, og de ville ha oss med som pynt. Han ene vi snakket med hadde en kjempevakker kone, men også ti kjærester i tillegg. Hvor sykt er ikke det? Og i tillegg skulle han ha oss tre jentene med ut på middag. Det er helt sprøtt at dette er så normalt der borte, og at folk har det her som jobb. Det finnes til og med sider der man kan melde seg inn, og så finne den perfekte sugardaddyen. Noen som er gira? Jeg er hvertfall ikke. 

  Jeg ville aldri blitt med på en middag der jeg kun skulle vært pynt. Pynt for andre mennesker, som skal se at disse gamle mennene fortsatt har draget. Sitte der i et par timer, for og så få meg en dyr veske. Nei takk, jeg kjøper heller min egen Chanel. Jeg sier ikke at det er feil å leve av det her, for om det gjør deg lykkelig- KJØR PÅ! Dette er bare ikke noe jeg ville gjort. Jeg synes det er helt merkelig at dette har blitt så normalt. Jeg synes det er merkelig at menn som allerede har vakre koner, betaler yngre jenter for en middag. Jeg synes det er merkelig at disse mennene lar kona være hjemme med barna, mens han skal gi dyre vesker til unge jenter. Jeg synes synd på disse jentene, som føler de ikke har noe annet valg. Som kanskje ligger med disse mennene for noen tusenlapper ekstra. 


  09.05.2018 - 17:28

  For en flytur..

  Hei dere!

  Nå er jeg endelig i Norge igjen, etter en alt for lang flytur. Flyturen var helt forferdelig, og jeg holdt på å miste motet en periode det. Jeg skulle først fly fra LA til København, deretter til Oslo og så til Bergen. Rett før avreise til flyplassen i LA fikk jeg en melding om at flyet mitt var forsinket i litt over en time, og da trodde jeg at jeg akkurat skulle rekke flyet fra København. Neida, flyet fra LA var enda litt til forsinket, og flyet fra København hadde gått da vi landet der. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, for akkurat da var jeg mest gira på å komme meg hjem. Jeg var sliten etter en lang flytur, og jeg orket ikke noe styr. Jeg måtte derfor gå rundt hele flyplassen for å finne noen jeg kunne snakke med, og det virket ikke som at noen egentlig ville hjelpe meg. Jeg var sekunder fra å begynne å gråte, for jeg var så utrolig sliten. Etter rundt en times leting fant jeg en skranke, og de fikk fikset meg nye billetter. De forsikret meg også om at kofferten min ble med på samme fly som meg. Jeg gikk for å sjekke inn, og da fant jeg ut at de hadde glemt å gi meg selve billetten. Jeg måtte da finne en ny skranke igjen, og da fikk jeg beskjed om at flyet mitt ikke gikk før 19.10. Det betydde at jeg måtte sitte på flyplassen i fire timer å vente. Ikke nok med det, da mistet jeg også flyet jeg skulle ta til Bergen.

  Jeg var så oppgitt, men heldigvis fikk jeg bestilt nye billetter til Bergen også. Jeg landet ikke i Bergen før 23.00 i går, og da var jeg helt utslitt. Man blir sliten av en så lang reise, og spesielt når alt går feil også. Jeg fikk hvertfall endelig sett Aleksander igjen, og han hadde booket oss inn på hotell for noen dager. Så nå er jeg endelig i Bergen med han, og også på et hotell i byen. DIGG! Eller, bortsett fra at jeg våknet opp syk i natt. Jeg har nemlig klart å dra på meg en forkjølelse på reisen hjem, så jeg sov ikke godt i natt. I tillegg har jeg tidenes jetlag, så jeg våknet nå. Hele kroppen min verker, og jeg har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst i dag. Likevel vil jeg ikke kaste bort dagene her i Bergen på å ligge inne, men jeg må nesten det for å bli frisk. Ah, for noen dager dere.. Alt har gått i mot meg, haha!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Nok klaging, for nå må jeg få blogget noen flere innlegg. Bloggingen min har ikke vært på topp de siste dagene, og det skal jeg få gjort noe med nå. Så vi blogges straks igjen♡


  07.05.2018 - 20:39

  Hade LA

  Hei dere!

  Nå har jeg mine siste timer her i LA, og straks går flyet mitt hjem til Norge. Jeg reiser hjem før de andre, og de reiser ikke før på Onsdag. Jeg reiser i dag, fordi jeg har mye jeg skal gjøre hjemme i Norge. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å være her lenger. Jeg er også veldig klar for å komme hjem nå, for man blir veldig sliten her. Det er noe som skjer hele tiden, og nå trenger jeg å slappe litt av. Jeg har fått oppleve en by jeg alltid har hatt lyst å besøke, og jeg har hatt en kjempefin uke her!

  Los Angeles er en kjempekul by, og jeg er utrolig glad for at jeg ble. Jeg var jo faktisk veldig i tvil til siste sekund, og jeg holdt flere ganger på å droppe det. Jeg liker byen kjempegodt, men nå venter Norge og mitt vanlige liv på meg. Jeg savner faktisk hjem skikkelig nå, og jeg gleder meg til å lande i Norge. LA er kult, men veldig annerledes fra mitt liv. Jeg er glad jeg dro, men jeg er også glad jeg skal hjem nå.

  Nå skal jeg pakke kofferten min, og så skal jeg om noen timer komme meg til flyplassen. Så vi blogges igjen i Norge!


  05.05.2018 - 12:05

  SYKKELTUR

  Heei!

  Jeg har helt glemt å vise dere bilder fra sykkelturen vår langs Venice beach, så derfor tenkte jeg å gjøre det nå. Om dere skal til LA må dere leie en sykkel, og sykle langs stranden. Det er så hyggelig, og man får sett så mye. Vi syklet en god stund, og da fikk vi oss en liten treningsøkt i samme slengen. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg tror vi betalte rundt 200kr hver for to timer med disse syklene, og det holdt i masse vis. Vi fikk sett alt vi ville se, og selve turen var veldig koselig. Jeg hadde faktisk ikke syklet på alt for mange år, så jeg var tidenes vingle i starten. Jeg skjønte ikke hvordan man fikk bremset, og jeg holdt på å kjøre inni folk hele tiden. Jeg turte heller ikke ta en hånd fra styret for å bruke ringeklokken, så jeg lagde heller plingelydene selv. Haha, det må ha sett så utrolig dumt ut.. I starten hang jeg langt bak de andre, men etterhvert fikk jeg styringen på det her. Santa Monica og Venice beach er noe som MÅ oppleves om dere er her, for hele stedet var så rart. Masse hippier, folk som gikk med høyttalere alene og hørte på høy musikk, folk som sang, folk som trente og mye mer. Det var virkelig et sted der folk levde i sin egen boble, og de ga rett og slett faen. Haha! 


  05.05.2018 - 12:03

  SØTESTE SETTET

  Hey!

  Jeg tenkte bare å vise dere dette supersøte settet litt mer ordentlig. Jeg kjøpte dette på Kouture for et par uker siden, og jeg elsker det. Jeg synes det er så søtt, og utrolig fint. I tillegg synes jeg disse bildene ble dødsfine! Lyset var perfekt, og jeg følte meg fin. Nå når dere leser dette skal jeg legge meg, og jeg håper jeg får sovet ordentlig i natt. Siden vi kom hit har jeg kun sovet 4/5 timer om nettene, og jeg våkner alltid i 8 tiden. Skikkelig irriterende! Imorgen tidlig skal vi shoppe litt, for jeg hadde ikke planer om å dra ut så ofte som det vi har gjort her. Nå begynner jeg å gå tom for kjoler, så nå må det shoppes. Vi blogges♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  SKJØRT OG TOPP- KOUTURE  VESKE- YSL  SKO- STRADIVARIUS


  04.05.2018 - 22:54

  SANTA MONICA

  Heey!

  Nå har vi nesten akkurat stått opp, og i går ble det en veldig sen kveld. Vi ble fortalt at torsdager var den beste dagen å dra ut her, så da ville selvfølgelig teste det. Vi hadde det skikkelig gøy, og vi ble også med på afterparty. Jeg skjønner ikke hvordan jeg holdt ut så lenge, for jeg var så trøtt da vi satt her og vorset litt før vi dro ut. Jeg er hvertfall veldig glad for at vi dro ut, for herregud så morsomt vi hadde det. 

  Jeg tenkte også å fortelle litt om gårsdagen, for da fikk vi endelig dratt til Santa Monica. Det var helt sykt å få se det i virkeligheten, for dette her har jeg sett så mye på filmer. Blant annet på Hannah Montana viste de jo masse fra dette tivoliet, og jeg elsket jo det programmet. Jeg synes det er så rart å være her, for jeg har kun sett bilder av alt her tidligere. Nå får jeg endelig oppleve det hele, og se alt med mine egne øyne. 

  Vi gikk også et godt stykke langs stranden, noe jeg vil anbefale dere om dere er her. Det var skikkelig koselig, og folkene der er utrolig hyggelige. Folkene der sparte ikke på komplimentene, for og si det sånn. Det virket også som at menneskene der levde helt i sin egen verden, og så og si alle der var høye på et eller annet. Det var bare et helt merkelig sted å være, og jeg tror man nesten må oppleve det for å forstå. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Kjenner dere det igjen? Jeg elsket dette stedet, og sjekk hva de hadde der.. 

   Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, en som var veldig gira på haikarusell som dere ser. Jeg tror ikke dere skjønner hvor glad jeg ble da jeg så det her. Heldigvis fikk jeg dratt med jentene på en runde i denne, og jeg fikk også lov til å ta bilder. SÅ KULT!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne skateparken er jo også veldig kjent, og vi ble stående der en stund. Folk der var helt gale, og de kjørte så sykt fort. Flere av de falt flere ganger, og det så alt for vondt ut. Det var til og med en liten gutt på sikkert 3 år som skatet rundt der.

   Processed with VSCO with c1 preset

   

   


  03.05.2018 - 19:29

  KORT HÅR

  Heey!

  Jeg har lenge hatt lyst på kort hår, men jeg tør ikke. Jeg er redd jeg vil angre, og jeg er redd for at det vil ta for lang tid å vokse ut håret mitt igjen. Jeg har derfor hatt lyst til å prøve en kort parykk, og det fikk jeg gjort i går. Hun vi bor hos hadde en kort, grønn parykk, og jeg fikk lov å teste den. Jeg synes jeg så helt annerledes med kort hår, men det er kanskje mest på grunn av fargen. Jeg skal ikke si at jeg fikk mer lyst på kort hår, men vi får se. Vi skal faktisk dra å kjøpe oss noen parykker før vi reiser herfra, og da skal jeg helt klart kjøpe en kort blond. Kanskje jeg da elsker det?

  Jeg skal ikke si at det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å klippe meg, men hva synes dere? Det var veldig ulikt meg, og derfor tror jeg muligens at jeg dropper det. Jeg vil uansett høre deres mening. Hva synes dere? Burde jeg teste ut kort hår? 

   


  03.05.2018 - 19:12

  THE NICE GUY

  Heey!

  I går dro vi til en restaurant jeg alltid har hatt lyst til å dra på. De fleste som har sett på Kardashians har vel hørt om "The Nice Guy"? De pleier hvertfall å spise der, og jeg har alltid hatt lyst til å dra dit selv. Vi fikk derfor booket et bord til i går, noe som ikke var lett. Nesten alt var reservert, men heldigvis hadde de ett ledig bord. Det første vi så da vi kom dit var et skilt med "No Photos". Jeg ble litt lei meg da, for jeg ville jo ha bilder derfra. Likevel måtte vi bare respektere det. Da vi kom inn var det en ganske liten restaurant, som så vidt hadde lys. Det var så mørkt der inne, og vi måtte sitte med lommelykten på mobilen for å se hva som sto på menyen. Det var også veldig overpriset der, i forhold til hvor mye mat man fikk. Isabelle og jeg bestilte biff, og det vi fikk var tre bittesmå kjøttbiter hver. Og vil dere vite hvor mye vi betalte for det? Nesten 600kr. Det er helt sykt, men det var godt. Isabelle og jeg var fortsatt sulten da vi dro derfra, men det var uansett kult å ha dratt dit. Det er en morsom opplevelse, men absolutt ikke et sted jeg ville dratt på igjen vil jeg si. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  I og med at vi ikke fikk tatt noen bilder inne, måtte det bli ute. Dessverre var det ganske mørkt, så bildene ble ikke av de beste. 


  03.05.2018 - 18:51

  THE FAMOUS SISTERS

  Hei dere!

  Nå har vi akkurat våknet her i Los Angeles, og vi skal straks begynne å fikse oss. I går var vi i en gate som heter Rodeo Drive, der det var en haug av butikker. Det strøket var utrolig fint, og vi ble gående rundt der i noen timer. Vi shoppet ingenting, for det var kun luksusbutikker der. Ingen av oss var så veldig gira på å bruke så mye penger heller, men jeg er veldig glad for at vi dro dit. Masse dyre biler som kjørte forbi, og kun rike mennesker som gikk rundt i gatene. Vi fikk utrolig mange spørsmål om vi var søstre, og det spørsmålet har vi fått så mye her nede. Jeg synes ingen av oss ligner, men kanskje fordi vi alle er blonde og bruker akkurat den samme sminken? Ikke aner jeg, men vi tre har tydeligvis blitt de norske søstrene her nede. Haha! 

  Vi ble også stoppet av paparazzier, og hvor sykt er ikke det? Vi fikk bare kallenavnet "The Famous Sisters", selvom jeg flere ganger prøvde å si at vi ikke var famous. Folk stilte seg jo rundt oss og tok bilder. En veldig morsom, men også sykt merkelig opplevelse. Han ene paparazzien sto bak et tre og tok bilder av oss, og det virket som at han ikke trodde at vi så han. Haha, jeg synes dette var morsomt, men herregud så slitsomt det må være å ha 40 sånne etter seg hver dag. Jeg hadde hvertfall aldri taklet det. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  JAKKE- ZARA  TOPP- RANDOM BUTIKK HER I LA  SKJØRT- PrettyLittleThing

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Om dere er i LA vil jeg absolutt anbefale dere å dra hit, for dette er et av de fineste stedene jeg har vært på her nede. Man trenger ikke bruke penger her, men heller bare se. Vi hadde det kjempehyggelig, selvom vi ikke brukte en eneste krone. Nå skal jeg få fikset meg, og så skal vi på Santa Monica. Herregud, det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har alltid hatt lyst til det, og i dag skal jeg endelig dit. Det er også kjempefint vær i dag, og det har vi savnet de andre dagene. I dag håper jeg vi slipper å fryse.. 


  02.05.2018 - 07:22

  DRØMMEHUSET

  LOS ANGELES TID: 22.21

  Hei dere!

  I LA må man ta litt sjanser, eller hva? Det gjorde vi i dag, og det kunne gått veldig galt. Eller i trodde det, for i et lite øyeblikk trodde vi at vi skulle bli kidnappet. Det hele startet med at vi skulle spise frokost, og deretter gikk vi nedover gaten. Da kom det en dame løpende etter oss, og hun ville ta et bilde av oss. Vi sa selvfølgelig ja, og da ble vi dratt inn i en butikk med masse dyre merkevesker. Vi måtte da sitte å posere med disse veskene, mens denne damen tok bilder. Etter det kom det flere personer som ville hilse på, for det er tydeligvis ganske kult å være norsk her i LA. En mann spurte hvor vi bodde mens i var her, og etter litt fikk vi tilbud om å bo i huset hans. Vi svarte vel egentlig ikke på spørsmålet hans, men etter noen minutter satt vi i bilen hans for å få se på dette huset. Da vi kom frem fikk vi sjokk, for dette huset var virkelig dødsfint! Vi var fortsatt ganske stresset, for dette var jo en helt ukjent mann. Vi ble sittende å snakke en god stund, og vi skjønte vel fort at vi ikke kunne bo der. Det var litt for sykt, og vi kjente jo ikke disse menneskene. Vi ble blant annet tilbudt tur til Las Vegas i privatfly og kjøre i Lamborghinier. Det kom også en person jeg tipper mange vet hvem er for å spise middag med oss. Velkommen til LA liksom. Vi fikk hvertfall hatt en liten photoshoot i dette huset, og jeg skulle gjerne tatt fler bilder der. Huset var dødsstort, og skikkelig fint. Dessverre turte vi ikke å ta så alt for mange bilder, men noen ble det. 

  Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Heldigvis ble vi ikke kidnappet, og vi kom oss trygt frem til der i faktisk bor. Nå skal vi ut på byen en tur, så i blogges mer imorgen!

   


  01.05.2018 - 08:02

  ALT FOR MYE SMINKE

  LOS ANGELES TID: 23.00

  Heey!

  I dag var vi som sagt på shopping, og vel.. Tre norske jenter inne på Sephora, dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Vi alle brukte en god del penger, men vi fikk kjøpt oss noen veldig bra produkter som vi har ønsket oss lenge. Jeg er nesten litt glad for at vi ikke har Sephora i Norge, for da hadde jeg nok brukt ekstremt mye penger der i måneden. Samtidig burde vi jo ha det, for man ser jo hvordan det går. Man ender jo alltid opp med å kjøpe alt for mye, og det skjedde denne gangen også. Nærmere 6000kr, swish.. Vi var kanskje ti minutter inne på Sephora, men likevel klarte jeg å bruke så mye penger? Jaja, det er sminke, og sminke trenger man. Spesielt når man elsker å teste nye produkter. Isabelle og jeg tenker å lage en innkjøpsvideo der vi viser alt, og også kanskje prøver litt på. For og si det sånn, jeg gleder meg skikkelig til å sminke meg i morgen! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Woho! Dette er virkelig drømmen for en sminkeelsker som meg. Jeg tror ikke vi skal ta en tur innom Sephora igjen, for nå har jeg nok. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  TOPP- PRETTY LITTLE THING  SKJØRT- KOUTURE  SKO- JEFFREY CAMPBELL (Kan kjøpes på Kouture)  VESKE- CHANEL

  Dette var forresten det jeg hadde på i dag, og jeg elsket dette outfitet. Det bestod egentlig bare av masse svart og gull, akkurat som jeg liker det! Det var faktisk litt kaldt i går, så det endte med at vi måtte kjøpe oss jakker. Jeg håper virkelig være er bedre i morgen, for jeg orker ikke ha på meg mye klær. Eller jeg har ikke med meg så mye varmt heller. Jeg har pakket kofferten for sommer og en varm temperatur. Dessverre ser det ut som at være blir dårlig imorgen også, men vi får krysse fingrene. Nå skal jeg legge meg, for her er klokken nå 23.00. Dere får ha en riktig fin dag, mens jeg skal få meg en god natt søvn♡


  01.05.2018 - 07:19

  STARSTRUCK

  LOS ANGELES TID: 22.19

  Hei dere!

  I dag var vår første ordentlige dag her i Los Angeles, og vi hadde det så koselig. Vi fartet rundt absolutt hele dagen, og vi fikk sett utrolig mye. Vi startet dagen på Melrose Avenue for litt shopping, og deretter satte vi oss ned på The Ivy for lunsj. Sofie har søkt litt rundt, og da fant hun ut at The Ivy var et sted vi måtte teste ut. Jeg skjønner hvorfor mange snakker om det stedet, for maten var utrolig god der. Da vi kom fikk vi champagne, og så fikk vi tidenes tale av en mann om hele menyen. Vi forsto ingenting, men han var virkelig profesjonell. Altså, hvem kan en hel meny i hodet? Vi bestilte oss også en drink hver, og de kan jeg ikke anbefale. Vi bestilte med pasjonsfrukt, og det smakte kun sprit. Vi spurte om noe å blande det med, men det funket ikke. Drinken måtte vi la stå, men selve maten smakte fantastisk!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg skjønner forresten enda ikke hvordan folk klarer å nyte champagne? Jeg synes det smaker helt forferdelig, og lukten får meg til å brekke meg. Jeg takler virkelig ikke det der!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fininger♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Både Sofie og jeg bestilte pasta, mens Isabelle bestilte pizza. Den pizzaen Isabelle spiste må være den beste pizzaen jeg har smakt, og det kommer fra en som har spist mye pizza. Pastaen var også kjempegod, men også ganske dyr.. Rett under 400kr kostet det jeg spiste, så prisene på dette stedet er ganske stive. Likevel så ville jeg dratt hit igjen, for maten var virkelig god!

  Jeg ble også skikkelig starstruck i dag. Jeg begynte faktisk å skjelve, fordi det var så sykt. Jeg blir aldri starstruck av kjendiser, eller hadde jeg møtt Kim Kardashian hadde jeg nok blitt litt satt ut. Det jeg blir starstruck av er ting jeg kun har sett på bilder, eller i filmer. Altså for eksempel Eiffeltårnet kunne jeg blitt sdet av. I dag derimot var det Hollywoodskiltet. Jeg skjønner ikke hva som skjedde med meg i det jeg så det, men jeg ble kjemperar i kroppen. Det skiltet har jeg sett så mye på bilder, og da jeg plutselig så det foran meg ble jeg helt satt ut. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  SÅ SYKT KULT! En av dagene har vi faktisk planer om å gå opp dit. Jeg tror det kan bli skikkelig slitsomt, men herregud- JA! Det at jeg så det skiltet ble nesten litt for mye for meg. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi dro også innom California Donuts, og for en donutelsker som meg var det ganske kult. Det var helt umulig å velge hvilke man skulle ta, men noen skilte seg veldig ut.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så søte da. Unicorn og en donut som het "under the sea". Dette smakte alt for godt, og jeg synes nesten det er litt synd at man spiser de fine donutsene her. Jeg elsker donuts, og jeg spiser det mye hjemme. Da pleier jeg som regel å kjøpe på 7/11 eller i matbutikken. Det her derimot var helt annerledes. Kan vi plis få en sånn her sjappe i Norge? Jeg hadde vært fast kunde isåfall, haha!

  Vi blogges♡ Ha en fin tirsdag!