hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.05.2017 - 18:30

  Beauty Ghost er endelig her!♡

  Innlegg i samarbeid med Decrusto

   Processed with VSCO with s2 preset
  Hei dere!

  Jeg har lenge brukt den populære peel off masken fra Decrusto og for ikke så alt for lenge siden lanserte de en ny ansiktsmaske som er helt hvit. Denne masken heter Beauty Ghost og dette er også en peel off maske. Forskjellen på denne hvite Beauty Ghost og den svarte masken de selger er at denne hvite ikke fjerner hudormer, men heller gir masse fuktighet og gir huden din næring. Det er også den første masken i verden med aktivt stabilisert oksygen.

   Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg påførte masken i hele ansiktet, og jeg synes det var så deilig at den ble kald på huden. I tillegg var den ikke ubehagelig å ha på, og den føles veldig lett på ansiktet. Den tørket også veldig fort og det er et stort pluss i og med at jeg alltid på en eller måte klarer å ta meg i ansiktet når jeg har på ansiktsmaske, og ender opp med ansiktsmaske overalt. Den var også behagelig og lett å dra av huden, og det ble jeg veldig glad for i og med at andre masker kan være vonde og ta av. 

  Til slutt påførte jeg Liposome Facial Cream som gir huden en ekstra fuktighetsboost og som lukker de nyrensende porene. 
  Da jeg tok av masken føltes huden min utrolig myk og glatt. Denne masken ga meg en utrolig fin glød i ansiktet, og jeg ble utrolig glad for at jeg merket forskjell med en gang på huden min. Jeg har allerede brukt denne flere ganger, og jeg har også anbefalt den til mamma. Beauty Ghost  skal nemlig også beskytte mot forekomst av rynker og linjer i ansiket. Jeg gleder meg til å høre mamma sin mening om denne, for jeg er utrolig fornøyd! Denne masken passer for alle, uansett om du er en ung jente eller en bestemor. 

  Akkurat nå får dere 30% på alle produkter hos DecrustoDere finner den hvite masken HER og fuktighetskremen finner dere HER


  30.05.2017 - 23:47

  Jeg er i finalen på Paradise Hotel

  WOHOO!

  Jeg er i finalen og jeg er så glad nå! Herregud, jeg husker fortsatt den følelsen jeg hadde inni meg når jeg fikk den, jeg var så utrolig glad! Jeg stolte jo ikke helt på Morten, så jeg var storfornøyd.

  Og jeg fikk i tillegg møte Aleksander igjen og det var nesten bedre enn finalebilletten. Neida, hehe! Det var hvertfall utrolig godt å se han igjen og jeg ble veldig rørt når jeg så episoden. Det var skikkelig koselig og se og jeg er så takknemlig for at jeg har møtt den gutten der♡

  Nå er jeg utrolig glad, og finalen er neste! Får se hvordan det går da, for nå har jeg jo faktisk ikke en partner...


  30.05.2017 - 20:04

  Vi lager slim- video

  Hei dere!

  I går spilte Isabelle og jeg inn et par videoer igjen, og vi bestemte oss for å poste den ene allerede i dag. I denne videoen lager vi slim, og dere kan jo bare se hvordan det går.. Haha!

  Abonner gjerne på kanalen vår som dere finner HER, og husk å trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet!


  Håper dere liker videoen! 
   


   


  30.05.2017 - 17:56

  Verdens beste start på dagen

  Hei dere!

  I går var jeg utrolig irritert på Aleksander, for han har sagt lenge nå at han skulle komme i dag, altså tirsdag. Han sa hele tiden at han skulle bestille flybillett, og hver gang jeg spurte om han hadde gjort det bare sa han at han skulle gjøre det senere. I går da han begynte å si at han skulle komme på onsdag eller torsdag ble jeg utrolig irritert og lei meg. Jeg savnet han jo skikkelig, og når han var så teit og ikke gadd å bestille billetter ble jeg skikkelig oppgitt.

  I dag tidlig fikk jeg plutselig en melding fra Aleksander der det sto at han hadde kastet opp hele natten og at han ikke visste om han klarte å komme til finalefesten. Jeg ble enda mer lei meg, og tenkte med en gang at jeg måtte komme meg til Bergen, fordi jeg savnet han sånn.

  Etter ti minutter banket det plutselig på døra og jeg ble kjempe stresset. Jeg vekket Isabelle og sa at jeg ikke turte å åpne. Plutselig så jeg en kjent genser gjennom vinduet og jeg fikk sjokk. Jeg løp til døren og der sto Aleksander!

  I tillegg hadde han med verdens fineste roser til meg, og jeg ble så glad! Det var så godt å se han igjen, og jeg klarte ikke å slutte å klemme på han. Jeg følte meg også ganske dum siden jeg var så irritert i går kveld, for han visste jo at han skulle dra til flyplassen om ikke mange timene da.

  Jeg er så heldig♡


  29.05.2017 - 20:24

  Hvordan går det med Chanel?

  Hei dere!

  Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle fine meldinger etter innlegget jeg skrev om at jeg hadde vært hos dyrlegen med hunden min. Det er så koselig at så mange av dere lurer på hvordan det har gått i dag♡ Jeg fikk jo ikke en veldig hyggelig beskjed sist jeg var hos dyrlegen med henne, så derfor bestemte vi oss for å prøve en ny dyrlege i dag. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg var veldig redd da vi dro dit, for hadde han nye dyrlegen også sagt at det kunne være svulst hadde vi jo måtte avlivet henne. Da vi kom dit fikk hun en liten sjekk, og han fortalte oss ganske fort at han ikke trodde dette var en svulst. Jeg ble så lettet da han sa dette, men jeg visste jo fortsatt ikke om det var noe mer galt med henne, som kunne ha gjort så hun måtte avlives. 

  Etter en stund sa han at hun kun må trekke noen tenner, og i tillegg fikk vi beskjed om å kjøpe et middel som vi må blande i maten hennes. Han sa også at det kunne ha vært et slag hun fikk, men det går fort over hos hunder og de blir bra igjen. Det med at hun hadde litt problemer med benet sitt nå kan være at hun har fått en senebetennelse eller en strekk i foten sin. Hun leker ofte med litt større hunder, så det kan være at leken har blitt litt voldsom. Chanel er heller ikke like dårlig i dag som det hun var på fredagen, så vi merker at det går bedre med henne nå. Så om to uker skal hun trekke noen tenner, og i mellomtiden skal hun ha dette middelet i maten sin.

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg er så glad for at det gikk bra i dag! Og jeg er så glad for at jeg tok henne med meg ut fra dyrlegen sist, for tenk om vi hadde avlivet henne? For noe som mest sannsynlig er senebetennelse.. Jeg er så glad for at vi dro til en ny dyrlege, og nå håper jeg Chanel blir bra i benet sitt fort og at alt går bra når hun skal trekke et par tenner. 

   


  29.05.2017 - 13:58

  Jeg er med i et nytt program

  Hei dere!

  Endelig kan jeg fortelle det til dere, for dette er noe jeg har måtte skjult lenge. For et par dager siden kom det vel egentlig ut, men jeg er med i et nytt program! Denne gangen er det Kollektivet som er et et program som blir vist nå som Paradise Hotel snart er over, og da skal dere få se våre liv utenfor hotellet. 

  Vi er seks deltagere fra denne sesongen som bodde sammen i et kollektiv, og jeg gleder meg veldig til å se på det selv. Vi gjorde masse morsomme ting! Jeg husker det var utrolig vanskelig å blogge i denne perioden, fordi vi ikke kunne røpe noe om det. Så jeg løy mye her på bloggen, og måtte dikte opp ting jeg gjorde. Det var ikke mye jeg måtte lyve om, men det var et par byturer her og der som ikke skjedde. Istedet gjorde vi masse morsomme ting som dere snart kommer til å få se. Programmet starter allerede på torsdag klokken 23.30, så det er ikke lenge til! Det blir forresten sendt på Viafree. 


  Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør♡


  28.05.2017 - 15:32

  En perfekt start på sommeren

  Heei dere!

  Herregud for et fint vær det var i går! Vi bestemte oss for å dra til byen for å spise og så skulle Therese og Sandra komme ned senere. Vi satte oss først på Olivia og spiste salat og drakk et par drinker, noe som var utrolig hyggelig.

  Senere satte vi oss ved bryggekanten for å vente på de andre, og da ble vi invitert på en båt. Da vi kom dit fant vi plutselig ut av at han ene jobbet med ting vi skal fremover og ikke minst med ting vi har gjort. Så da ble vi sittende der i mange timer med dem, og etterhvert kom også Sandra, Therese og Sofie. Vi koste oss masse på båten med vin og god mat og etterhvert kom det bare fler og fler.

  Etterhvert dro vi videre til en bar og drakk noen drinker der før vi tok turen hjem.

  Det var en perfekt start for sommeren for min del, og jeg gleder meg til mange fine sommerkvelder fremover!


  28.05.2017 - 13:40

  Soph og Aleksander har hengt mye sammen i det siste..

  Haha, dette har jeg fått høre mye de siste dagene. Skjønner ikke hva som er galt med det? De bor i samme by og så klart møtes de ofte ute. Akkurat som at jeg møter på andre paradisedeltagere ute på byen. Jeg skjønner liksom ikke helt hva problemet er her? Jeg har en god tone med Soph og det at hun og Aleksander henger sammen på byen er ikke noe jeg tenker over en gang.

  Soph er en herlig jente og jeg synes bare det er koselig at hun og Aleksander bor i samme by, i og med at alle vi andre så og si er samlet i Oslo.

  Så det at de to henger sammen i blant er helt greit for meg! Og ja, Aleksander og jeg er fortsatt sammen selvom jeg ikke nevner han på bloggen hver dag.


  27.05.2017 - 19:30

  En helt fantastisk kveld

  Heey!

  I går var Therese og jeg på Wallmans her i Oslo, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har vært der før? Det var jo så gøy! De som danset og sang var så utrolig flinke, og maten var sinnsykt god. Jeg koste meg masse!  Jeg og Therese har faktisk bestemt oss for at dette skal bli en tradisjon nå, og det sier litt om hvor mye vi koste oss. Jeg gleder meg allerede til neste gang!♡


  27.05.2017 - 14:30

  Det verste jeg har vært med på

  Hei dere! 

  I går var en veldig trist dag for min del, og jeg kan ikke huske sist jeg gråt så mye. For dere som ikke vet det, så har jeg en liten pomeranian som heter Chanel, men hun bor ikke hos meg siden jeg er veldig sjeldent hjemme. For øyeblikket bor hun hos bestemor og bestefar, og her om dagen da jeg var der merket jeg at hun haltet veldig. Jeg prøvde å ta på benet hennes, men det virket ikke som hun hadde vondt. Vi fant fort ut at vi måtte dra til dyrlegen med henne, for det virket som at benet hennes bare sviktet. 

  Så i går dro bestefar, broren min og kjæresten til pappa til dyrlegen med henne. Etter en stund fikk jeg en melding av broren min om at de snakket om å avlive henne, og da fikk jeg panikk. Jeg ba broren min hente meg med en gang, og jeg bare gråt. Da jeg kom frem til dyrlegen forklarte veterinæren at de kunne være svulst og at vi burde avlive henne. Jeg synes det var veldig merkelig at man konkluderer med at det er svulst uten å ta et eneste røntgenbilde, for svulst er ganske alvorlig. Veterinæren var veldig på at vi burde avlive henne, og vi diskuterte dette lenge. Etter litt kom de andre frem til at vi burde gjøre det, men jeg var helt i mot det. Da veterinæren kom inn med sprøyten som skulle ta livet av den lille babyen min hylgråt jeg. Jeg ba om å få være med Chanel min i to minutter til, og det fikk jeg.


  Så fort veterinæren hadde gått ut pakket jeg Chanel inn i et teppe og løp ut fra klinikken. Ikke fader at noen skal få stikke en sprøyte inn i henne så hun dør. Jeg løp ut i bilen, og broren min løp etter. Vi kom oss til bilen og kjørte med en gang, mens bestefar og kjæresten til pappa sto igjen på klinikken. Jeg tror nok ikke noen skjønte noe som helst når jeg kom løpende ut derfra med henne i armene mine. 

  Jeg fikk satt henne av hos bestemor igjen, og på mandag skal vi tilbake til dyrlegen. Chanel har vært syk så og si hele livet sitt, og vi har hatt masse problemer med henne. Gud vet hvor mye penger vi har brukt på den hunden der, for det har alltid vært noe galt. Hun som solgte oss Chanel var utrolig useriøs og rett etter vi kjøpte henne fikk vi ikke kontakt med hun vi kjøpte henne av lenger. Vi merket jo kun etter kort tid at mye var galt med Chanel, men vi har vært hos dyrlegen så utrolig mange ganger for å finne ut av hva som er galt, men ikke en eneste dyrlege klarer å gjøre henne frisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert bare av å skrive om det, for vi har brukt så ekstremt mye penger til ingen nytte. Dyrlegen sa også at Chanel ikke hadde det bra nå, men Chanel har alltid vært en glad hund. Hun er ekstremt liten, men uansett har hun alltid lekt med de andre hundene. Hun logrer med halen hver gang vi kommer, og hun er verdens søteste hund. 


  Jeg vet ikke hva som skjer på mandag, men jeg vil gjerne betale for å finne ut om det faktisk er en svulst. Hadde jeg fått bevist at hun hadde svulst hadde jeg selvfølgelig vært med på å avlive henne, men når det ikke er sikkert er det ikke noe jeg er med på. Jeg elsker den lille hunden uansett hvor mye trøbbel det er med henne♡


  27.05.2017 - 11:33

  Video- SMS rulett

  Heey!

  Woho! Isabelle og jeg har spilt inn enda en video, og denne gangen en SMS rulett. Husk å trykk på tannhjulet på 720p for best kvalitet. Håper dere liker videoen og abboner gjerne på kanalen vår som dere finner HER


   


  26.05.2017 - 17:26

  Jeg elsker å gå uten sminke + et utrolig bra tilbud

  Innlegg i samarbeid med DET NYE

  Hei dere! 

  Jeg tipper de fleste har hørt om Det Nye? Det er et blad jeg plukker med meg fra butikkhyllene ofte, og etter min mening er dette det beste magasinet på markedet. I Det Nye er det alltid masse bra innhold, og jeg kan lese om ting som interreserer meg. Sminke, skjønnhet, shopping, men også artikler om viktige temaer. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Denne utgaven av Det Nye er en usminket- utgave, og jeg synes det er så sinnsykt kult at de har dette! En helt usminket utgave, med jenter som ser helt fantastiske ut uten sminke. Jeg ble skikkelig glad når jeg så forsiden, for der var Agnes! Agnes og jeg gikk i paralellklasse i flere år, og jeg har lenge fulgt med på youtubekanalen hennes. Jeg synes det er så kult at Agnes prydet forsiden, og herregud så bra hun ser ut!

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg digger som sagt at Det Nye kjører på med en usminket utgave i blant, og jeg synes det er veldig viktig og flott at mennesker som er forbilder for mange stiller opp i bladet sminkefrie. Jeg går uten sminke flere ganger i uken, og jeg elsker å gå uten sminke. Når folk fant ut at jeg skulle være med på Paradise Hotel husker jeg alle sa at jeg ikke kom til å tørre å vise meg uten sminke. Hva skjedde? Jeg går så og si bare uten sminke, og sånn har jeg alltid vært. Jeg er ikke en person som våkner tidlig på morgningen for å sminke meg. Jeg sminker meg når jeg skal ting, men aldri ellers. Jeg synes folk skal få bruke så mye sminke de bare vil, men det er også viktig å være komfertabel uten sminke. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Det Nye har også et tilbud nå. Nå kan du få 6 utgaver av Det Nye for kun 200kr! Send "DNY06" til 2205 om dere er interreserte i dette tilbudet♡ Og det beste, man får med den superfine toalettmappen fra Lulu's som dere ser på bildet under! Abbonementet vil da vare til du selv avslutter det. 


  26.05.2017 - 15:00

  Ukens spørsmål 9

  Heey!

  Endelig fredag og klart for ukens spørsmål igjen! Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å spørre, så svarer jeg hver fredag♡

  Skjønte Isabelle at du var demonen? Haha, nei hun hadde ingen anelse. Hun fikk sjokk når jeg sa det var meg, for hun hadde jo vært med meg hele tiden og vært kjemperedd for demonen. Så det at hun gikk rundt med demonen hele tiden er ganske morsomt. Det var faktisk ingen som konfronterte meg skikkelig med å være demonen. Jeg tror ingen trodde at jeg var en sterk spiller der inne, og derfor utelukket de meg med en gang. Jeg tror jeg er den personen de mistenkte minst der inne, for alle ble så sjokkerte når jeg sa det var meg. Så jeg var nok litt sterkere og smartere enn hva folk der inne trodde!

  Hvor i Villajoyosa har dere leilighet, og skal du dit i år? Vi har leilighet så og si på stranden. Det er så deilig at vi bare kan gå ut døren og rett på stranden! Og ja, jeg skal dit i sommer. Tror jeg skal være der fra 25-31 juni♡

  Kan du og Aleksander lage flere videoer på youtube sammen? Ja, det skal vi helt klart få til! Skjønte at mange likte det, og i tillegg var det utrolig morsomt å spille inn videoer med han. Han sier så mye rart, så lo så og si gjennom hele videoen, haha!

  Har dere noen fridager på Paradise Hotel? Nei, vi har ingen fridager. Det er fullt kjør hver eneste dag, men jeg tror ikke vi hadde trengt fri heller. For vi hadde det ikke akkurat slitsomt der inne.

  Hvor er kjolen fra? Den er fra NAKD. Både denne og den jeg har som er litt mer i strikkestoff er derfra. Superfine begge to!


  Visste foreldrene dine at du skulle på Paradise Hotel? Ja, det visste dem. Om ikke tror jeg de hadde blitt veldig stresset om jeg bare hadde forsvunnet i to måneder uten å si ifra om hva eller hvor jeg skulle. Så jeg sa det til mamma, pappa, broren min, bestemor og bestefar. 

  Har du noen gang vært plaget med kviser? Og har du noen tips mot kviser? Nei, jeg har vært utrolig heldig akkurat der. Jeg har aldri hatt noe særlig med kviser, og det er jeg veldig glad for. Jeg får en kvise i blant når jeg har mensen, så jeg er ikke plaget med det. Jeg har dessverre ingen tips mot kviser..

  Hva er det beste med Aleksander? At han har den fineste personligheten i hele verden. Han er utrolig morsom og får meg til å le hele tiden. I tillegg er han den kjekkeste og fineste gutten jeg noen gang har sett. Forresten er personligheten til Aleksander bedre enn utseende, noe som er ganske sykt og umulig. Så det sier litt om hvor heldig jeg føler meg♡


  Hvor høy er du? På passet mitt står der 168cm, så jeg tipper noe rundt der. Jeg har ikke målt meg på en evighet, men jeg tror ikke jeg har vokst noe etter jeg fikk nytt pass. 

  Gikk du opp i vekt på Paradise Hotel? Nei, utrolig nok ikke. Jeg var helt sikker på at jeg hadde gått opp en del, men vekta viste det samme når jeg kom hjem. Veldig merkelig i og med at jeg spiste så sinnsykt mye der inne og vi fikk mat hele tiden. Jeg tror derimot at jeg har gått litt opp i vekt etter jeg kom hjem, men helt ærlig er ikke vekten noe jeg bryr meg spesielt mye om. 

  Hvem bestemte at du skulle være demonen? Det var Ida, og man så det i klippet der jeg leser opp brevet om at jeg er demonen. Da ser man Ida legger bildet mitt i en konvolutt i bakgrunnen. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg fikk oppdraget, men tipper hun fikk beskjed om at den personen som fikk oppdraget enten fikk en fordel eller måtte sjekke ut. 

   

   


  26.05.2017 - 12:54

  Isabelle måtte sy fire sting i hodet

  Hei dere!

  Hva synes dere om denne uken på Paradise? Jeg synes den har vært så spennende, og jeg har gledet meg skikkelig til hver episode. Spesielt gledet jeg meg til å se gårsdagens episode med flyturen til Isabelle og meg. 


  Det som skjedde var at vi kjedet oss litt, så vi bestemte oss for å fly i sengen. Altså jeg ligger med bena opp i været og Isabelle skulle balansere på bena mine. Vi bestemte oss for å prøve litt vanskeligere triks, så jeg skulle fjerne det ene benet og hun skulle kun balansere på det. Vel, det gikk dårlig. Isabelle smalt inn i døren på det ene rommet, og det var et stykke. Hun fikk så klart vondt, og da jeg skulle se i hodet hennes var det masse blod. Halve håret hennes var helt rødt.. De i produksjonen kom ned og så på det, og fant fort ut at Isabelle måtte på legevakten. Jeg fikk så dårlig samvittighet, men samtidig kunne jeg ikke slutte å le. Det er så typisk oss to, og det må jo ha sett helt dumt ut. Jeg synes det er skikkelig teit at de ikke tok det med på tv, for jeg skulle gjerne likt å se det der. 


  Isabelle kom etter en stund tilbake til hotellet fra sykehuset, med fire sting i hodet. Tenk dere det, hun måtte sy FIRE sting i hodet.. Kun på grunn av at vi kjedet oss litt den ene dagen. Haha, jeg lo utrolig mye når hun kom med bandasje rundt hele hodet sitt. Selvom hun måtte sy synes jeg dette er en utrolig morsom historie, og vi har ledd mye av det i ettertid!    


  25.05.2017 - 14:09

  Jeg var demonen inne på Paradise Hotel

  Hei dere!

  Nå ventet jeg faktisk til dagen etter med å skrive et innlegg om gårsdagens episode, så håper jeg ikke får kjeft om at jeg spoiler nå.

  Ja, da var det kommet frem at jeg var demonen inne på hotellet. Jeg er veldig stolt av meg selv som klarte dette oppdraget, for det var dødsvanskelig. Jeg skulle merke fire personer, og i tillegg komme unna med det. Jeg var konstant redd for at noen skulle avsløre meg, men heldigvis skjedde ikke det.

  Det var absolutt ikke gøy å skulle så og si sende hjem fire av mine nærmeste der inne, men skulle jeg klare oppdraget var det det som måtte til. Den ene kvelden da jeg merket Petter knakk jeg helt sammen da jeg var på sync. Jeg gråt og gråt, og hadde helt sinnsykt dårlig samvittighet. I tillegg var det jo absolutt ikke de jeg ville sende hjem. Det var helt andre mennesker inne på hotellet jeg gjerne skulle hatt ut, men hadde jeg sendt ut Andrea og Morten for eksempel hadde folk skjønt at det var meg.

  Først ble jeg utrolig glad for at jeg endelig fikk litt makt inne på det hotellet, men for hver dag som gikk fikk jeg dårligere og dårligere samvittighet. Jeg elsket å ha Andrè, Teele, Henote og Petter inne på hotellet, jeg hadde det så gøy med de alle og når de plutselig forsvinner en etter en var det ikke like gøy på hotellet. Selvom det var min skyld..

  Jeg kunne ikke gjort noe annerledes for å klare oppdraget, og jeg håper alle skjønner det- inkludert de jeg merket. Jeg er lei meg for at det ble sånn, og det var helt forferdelig å skulle innrømme at det var meg. Spesielt når jeg så hvor skuffet Henote ble og jeg ble skikkelig lei meg når jeg så episoden.

  Uansett er jeg stolt av meg selv som klarte det, og jeg synes selv jeg spilte bra den uken. Endelig fikk jeg vise at jeg kun ikke er dum og blond som mange kanskje har trodd? Jeg forventer også en rolle i Skam. Neida, hehe!


  25.05.2017 - 12:24

  Bruno Mars- backstage

  Hei dere!

  I går var jeg jo på Bruno Mars konserten, og jeg koste meg skikkelig! En venninne som heter Ine hadde fått noen billetter av crewet til Bruno Mars, og da var jeg så heldig som fikk bli med. Konserten var kjempebra og det var så bra stemning i Telenor Arena. Vi fikk også komme backstage noe som var utrolig gøy! Det som var mindre gøy var at vi ble tatt fra telefonene våres, og jeg som ville ta bilder!!

  Jeg fikk et par kommentarer om at det var rart jeg turte å dra, fordi jeg er redd for terror. Jeg var faktisk usikker til siste sekund på om jeg skulle dra. Jeg var redd for at noe skulle skje på en konsert igjen, og jeg satt lenge å tenkte på om dette var noe jeg ville. Til slutt bestemte jeg meg for å dra, for jeg kan ikke la frykten min styre hverdagen min. Jeg må prøve å leve som normalt, og ikke la meg styre av at jeg er redd. Jeg er glad jeg turte å dra, selvom jeg var redd i blant.

  Jeg synes forresten det var veldig spesielt at Bruno Mars hadde ekstremt mye fyrverkeri i showet sitt. Det er ikke mange dagene siden det skjedde helt forferdelige ting i Manchester, så det at det var smelling fra scenen alt for ofte synes jeg var rart. Jeg skal innrømme at jeg ble redd flere ganger.


  24.05.2017 - 18:22

  Spennende prosjekter på gang

  Heei dere!

  I dag har jeg virkelig fått nyte sommerværet. Isabelle og jeg dro tidlig inn til byen for vi skulle nemlig i et møte. Møtet handlet om noe veldig spennende, og jeg gleder meg masse til jeg kan fortelle dere. Det er utrolig morsomt for både Isabelle og meg, men også dere!

  Etter det første møtet dro vi på møte nummer to for dagen. Vi skal begynne å samarbeide med en fyr som skal filme noen videoer til oss på youtube. Woho! Vi synes det er utrolig morsomt å lage videoer til dere, men vi er veldig dårlig på redigering og filming. Så nå skal vi få hjelp av en som virkelig kan det her, og det kommer til å bli så bra!

  Nå skal jeg på Bruno Mars konsert med noen venninner, så nå må jeg komme i gang med sminken.

  Vi blogges senere!


  24.05.2017 - 09:58

  Bli en tanbabe du også- rabattkode på Betakaroten Gold

  Innlegg i samarbeid med Good For Me 

  Hey!


  Nå har jeg brukt Betakaroten Gold en god stund og jeg er så glad for at jeg startet såpass tidlig som jeg gjorde. Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og fremover er det spådd knallvær. Jeg startet på Betakaroten Gold for en stund siden, men det er ikke for sent å starte nå! Om du skal på ferie i sommer er det perfekt å bestille en pakke nå og ta en kapsel frem til du reiser, og i tillegg fortsette med en kapsel om dagen mens du er på ferie. Da vil du ende opp med en dyp og varig brunfarge!


  Jeg venter bare på at sommeren skal komme for fullt nå, og ikke minst til jeg reiser til Spania. Da blir Betakaroten Gold med meg i kofferten, for jeg vil gjerne komme hjem med den perfekte brunfargen som i tillegg holder seg lenge. Betakaroten Gold gir også bedre beskyttelse i solen!


  Jeg har fått en rabattkode til dere som vil gi dere hele 20% rabatt på Betakaroten Gold, så om du vil bestille ville jeg gjort det nå. Da får du startet før sommeren er her for fullt og i tillegg sparer du penger! Rabattkoden er "martine20" og den vil vare i en uke. Join meg og bli en #tanbabe du også!♡ 

  Processed with VSCO with s2 preset

   

   


  23.05.2017 - 22:30

  Nei, jeg vil ikke selge deg trusene mine

  Herregud, jeg blir seriøst oppgitt. Jeg lurer på hvor mange ganger nå jeg har fått spørsmål om å selge mine brukte truser eller tights. Jeg klarer ikke å forstå hvordan enkelte mennesker i det hele tatt tar seg den friheten til å spørre mennesker de ikke kjenner om man kan selge et par brukte truser. Jeg får sånne meldinger hele tiden, og tror personen på andre siden virkelig at jeg skal sende han truser jeg har brukt i posten slik at han kan kose seg med dem? Svaret er nei, hvertfall fra min side.

  Processed with VSCO with b5 preset
  Jeg har flere venninner som også har fått spørsmål om dette, og ingen av de har heller vært spesielt intresserte i dette. Så det jeg lurer på er om noen virkelig sender sine brukte truser i posten til gamle menn? For min del virker det uaktuelt, men noen må jo faktisk gjøre det i og med at disse mennene spør tenker jeg da.

  I tillegg vil disse mennene betale meg flere tusen kroner for disse trusene, noe som er helt sykt. Jeg har blitt tilbudt så sinnsykt mye penger for dette, og jeg skjønner at det kan være fristende med 10.000 kroner rett inn på kontoen for noen jenter. Men i betaling da må man jo faktisk gi fra seg BRUKTE truser. 

  Processed with VSCO with b5 preset
  Greit nok at folk har fetisjer for veldig mange spesielle ting, men jeg vil helst ikke være en del av dere gamle mannfolk sine brukte truser fetisjer. Mine brukte truser ender nok dessverre ikke i postkassen deres. 


  23.05.2017 - 20:17

  Bikinivær

  Heei!

  Jeg føler jeg snakker utrolig mye om været på denne bloggen, men jeg må bare nevne det. Herregud, så fint vær det er i Oslo i dag! Jeg blir i så godt humør og jeg får lyst til å bare løpe rundt i bikini hele dagen. Og det har jeg faktisk gjort. Jeg har nemlig hatt en liten shoot og fått tatt masse bilder til et innlegg som kommer ut imorgen. Åh, det var så deilig å ta på seg bikinien igjen, og nå kan været holde seg likt som det har vært i dag!

  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Planen videre i kveld er å grille med Isabelle og Therese ved et sted rett ved meg. Jeg så det var mange som grillet der tidligere i dag, og så klart skal vi også det da. Jeg gleder meg! 


  23.05.2017 - 12:48

  Jeg savner han allerede + jeg skal ta sprøyte

  Heei!

  Nå har jeg akkurat landet i Oslo og venter på at Isabelle skal hente meg. Jeg ville egentlig ikke hjem fra Bergen, og jeg kunne vært der mye lenger. Jeg savner Aleksander allerede, men det blir nok ikke lenge til jeg ser han. Jeg savner han så fort jeg drar fra han, og jeg blir skikkelig trist når jeg vet at jeg ikke skal se han på noen dager.

  Grunnen til at jeg måtte hjem i dag er fordi jeg skal ta sprøyte nummer to for livmorshalskreft i dag. Jeg gruer meg veldig i og med at jeg har sprøyteskrekk, og jeg vet jeg kommer til å besvime. Men sprøyten må jeg ta uansett, for det er utrolig viktig og jeg synes hverfall nå som veldig mange har muligheten til å ta den gratis burde gjøre det.

  Vi blogges mer senere!


  22.05.2017 - 21:31

  Flytte til Bergen?

  Hei dere!

  Nå som jeg har vært i Bergen et par ganger liker jeg meg bare bedre og bedre her. Jeg synes byen er utrolig koselig og fin. I tillegg synes jeg selve byen er koseligere enn Oslo, i Oslo er det jo så og si bare bygging på hvert hjørne. Jeg synes også byen virker litt roligere enn Oslo, og jeg synes det er så deilig å være her. 


  Jeg får spørsmål ofte om jeg kunne tenkt meg å flytte hit og svaret er ja, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Jeg tror jeg kommer til å savne Oslo med en gang, og ikke minst vennene mine og familien min. Akkurat nå er det greit å dra hit en gang i blant, for jeg trives utrolig godt her. Det eneste negative med Bergen er at det regner så mye her, og det er nok en av hovedgrunnene til at jeg ikke vil flytte hit for øyeblikket. Om jeg skulle flyttet fra Oslo akkurat nå hadde det nok blitt til et annet land. 


  Jeg liker hvertfall Bergen utrolig godt, og hvem vet? Kanskje det er her jeg ender opp en gang i fremtiden. 


  22.05.2017 - 17:08

  Vi har reist

  Heei! I går skrev jeg jo at jeg ville ut å reise, og det skjedde fortere enn hva jeg trodde. Var ikke helt denne destinasjonen jeg mente da, haha! Vi er på vei til Haugesund, i bil. Jeg var helt sikker på at Aleksander tullet da han skrev at jeg måtte gjøre meg klar fordi vi skulle kjøre til Haugesund. Nå er vi hvertfall på vei, og det blir bare en dagstur siden vi bare skal hente en bil. Uansett koselig med en liten roadtrip da.

  Nå har vi altså en tre timers kjøretur foran oss. Får håpe min neste tur blir til et litt varmere strøk enn Haugesund, men det får gå for denne gang.

  Vi blogges senere!


  22.05.2017 - 14:34

  Jeg klarer ikke å si nei

  Hei dere!

  De siste månedene har det skjedd utrolig mye. Jeg får hele tiden spørsmål om å være med på ting, og jeg klarer så klart ikke å si nei. Jeg vil være med på alt, men jeg tror ikke det er så lurt. Nå i det siste har jeg vært utrolig sliten, for jeg har virkelig blitt med på alt som er. Dagene mine er fullstappet og jeg har veldig lite tid helt alene. Jeg tror man trenger den alenetiden litt i blant, men jeg hater det jo først når jeg er alene.

  Nå som jeg er i Bergen er alt mye roligere og bedre. Jeg får slappet av og stresser ikke rundt hele tiden. I Oslo blir jeg spurt flere ganger i uken om jeg skal være med ut på byen, og jeg vil ikke gå glipp av noe. Derfor sier jeg alltid ja, og angrer som regel dagen etter. Jeg kan ikke feste like mye som det jeg gjorde før, for nå har jeg en blogg som er jobben min og den settes foran alt. Derfor får jeg heller prioritere den, og kutte ned på all festing og moro. 

  Processed with VSCO with b5 preset
  Jeg synes heller ikke festing er så gøy lenger. Før kunne jeg lett dra ut torsdag, fredag og lørdag, men nå blir jeg som regel lei etter kun et par timer ute på byen. Så fort jeg kommer inn på et utested håper jeg tiden går fort, for jeg vet at dagen etter har jeg mye å gjøre og da kan jeg ikke ligge inne å være sliten etter en bytur dagen før. 

  Jeg tror rett og slett jeg har blitt mer voksen i det siste, og det hadde jeg aldri trodd for et halvt år siden. Nå vil jeg heller være hjemme en lørdagskveld med venner eller Aleksander. Det er gøy å dra ut i blant, men ikke tre ganger i uken. 

  Nå er jeg hvertfall klar for en ny uke etter en rolig helg i Bergen. Denne uken er fullstappet med jobb, men det er bare gøy! Jeg elsker at jeg kan jobbe med noe jeg liker, selvom det tar mye lenger tid enn hva jeg hadde trodd. Heldigvis er alt jeg gjør gøy, så da glemmer man fort at det er en jobb. 

   


  21.05.2017 - 21:43

  Jeg vil reise langt vekk

  Heey!

  Jeg er så utrolig rastløs om dagen og jeg lengter så mye etter sol og varme. Jeg er dødslei av været nå, den ene dagen er det sol og varmt, neste dag snør det. Jeg vil bare være et sted der været er stabilt og et sted man kan gå i bikini dagen lang. Et sted man kan ta masse fine bilder og bare finne på masse gøy. Jeg blir lei meg av været i Norge om dagen, for jeg har så ekstremt lite motivasjon til alt. Jeg vil helst sitte inne de dagene det er dårlig vær, og det blir ikke bra blogging.   Se på dette her da! Jeg får seriøst frysninger av å se slike bilder nå som været ikke er på topp alle dager her. Alle disse bildene ble tatt i Spania, og jeg skal ærlig innrømme jeg ble ganske irritert da jeg fant ut at pappa skulle reise til Spania på fredag. Jeg vil også! Uansett må jeg bestille en tur nå, jeg blir alt for fort lei av å være i Norge over lengre tid. Jeg skulle gjerne reist og blitt borte i noen måneder, til et varmt sted og det skal jeg gjøre en gang i livet. 

  Drømmereisemålet mitt er Maldivene, og når jeg ser bilder derfra ser det nesten ikke ekte ut. Maldivene er stedet det frister mest og dra til akkurat nå, men den drømmen må jeg nok vente en stund med å få oppfylt.

   


  21.05.2017 - 16:47

  Fillers i leppene?

  Er det et spørsmål jeg får daglig er det om jeg har fillers i leppene eller andre steder i ansiktet. Jeg har svart på dette før, men det virker som at folk bare velger å ikke tro på meg. Jeg synes det kan være utrolig irriterende at folk enda spekulerer i dette, for er det så big deal nå i 2017 å fylle litt i leppene? Jeg synes absolutt ikke det er ille å fylle leppene sine litt om man vil det, og hadde jeg gjort det skulle jeg gledelig fortalt dere om det. Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle vært noe å skjule, for nå i 2017 er det så og si normalt å fikse på utseende sitt. Noe som er helt sykt, men sånn har det nå blitt. Om jeg en dag tar fillers skal jeg fortelle dere det, men det kommer nok ikke til å skje med det første. Jeg føler ikke jeg har behov for større lepper, enkelt og greit. Kanskje jeg tar botox når jeg er 50? Jeg aner ikke enda, men jeg er fornøyd med sånn jeg ser ut nå. Så nei, mitt ansikt inneholder ikke fillers. 

  Fotograf: Per Heimly

  Nå skal jeg fikse meg litt, også skal vi dra å spise med noen venner av Aleksander. Koselig♡ Håper alle får en fin søndag, så blogges vi senere!

   


  20.05.2017 - 17:22

  Aleksander og jeg svarer på deres spørsmål DEL 2- video♡

  Heey!

  Da er endelig del to av spørsmålsrunden til Aleksander og meg ferdig redigert. Jeg brukte så utrolig lang tid på redigeringen, vi glemmer jo helt at vi filmer i blant og plutselig snakker vi om helt andre ting. Håper uansett dere liker videoen♡ Trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet!   


   


  20.05.2017 - 12:00

  Jeg hadde bursdag på Paradise Hotel

  Woho, tirsdagens episode var bursdagen min!  Da jeg våknet hadde jeg faktisk glemt at det var bursdagen min, og jeg husket det faktisk ikke før vi kom opp på frokosten. Jeg er så glad for at bursdagen min var i bakvendtlanduken, for hva er vel bedre enn kaker og is til frokost på bursdagen sin? 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg ble behandlet som en prinsesse på bursdagen min der inne, og de i produksjonen var utrolig søte mot meg. Jeg fikk masse sjokolade, kjærligheter og ballonger i lunsjen, og et veldig koselig brev.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Likevel var det rart å ha bursdag inne på hotellet, uten noe som helst kontakt med andre enn de som var der inne. Det var veldig merkelig å ikke få gratulasjoner fra familie og venner, og det var en uvanlig bursdag for min del. I tillegg var jeg ganske lei meg etter at Aleksander hadde sjekket ut dagen før, men jeg prøve uansett å gjøre det beste ut av det. 

  Dette var en uvanlig bursdag, men helt klart en bursdag jeg aldri kommer til å glemme!


  19.05.2017 - 19:00

  Ukens spørsmål 8

  Heey!

  Det er fredag, og det betyr at det er klart for ukens spørsmål igjen. Om dere har noen spørsmål til neste fredag er det bare å spørre i kommentarfeltet.

  Har du tatt noen plastiske operasjoner? Ja, jeg har silikon i puppene som jeg tok da jeg var nitten år gammel. Jeg har ikke planer om å endre på noe mer med utseende mitt, og jeg var ganske bestemt på at det kun var puppene jeg ville fikse.

  Hvilket merke kjøper du mest sminke fra? Jeg er veldig glad i Mac og Urban Decay. Jeg bruker egentlig bare masse forskjellige merker, men jeg har mange favoritt sminkeprodukter fra de to merkene. 

  Skal du og Aleksander flytte sammen? Vi har snakket litt om det, men det blir ikke enda. Vi klarer å løse det på en veldig bra måte at vi bor i to forskjellige byer. Enten er han hos meg, eller så drar jeg til han. Flyet bruker jo bare førtifem minutter, så til nå har det gått veldig fint!

  Processed with VSCO with b1 preset
  Har dere fått beskjed om at dere må rope brev når det kommer brev? Haha, nei! Jeg aner ikke hvorfor man gjør det, men sånn har det altså blitt. Ganske merkelig når jeg tenker over det, haha!

  Hvordan er det å bli gjenkjent overalt? Det er bare veldig hyggelig! Synes det er utrolig koselig når folk kommer bort for å snakke, ta bilde eller bare spørre om en klem. Det er så mange søte folk som kommer bort♡

  Hva er ditt beste minne fra Paradise Hotel? Åh, godt spørsmål! Jeg har utrolig mange fine minner fra Paradise, så det blir umulig å bare plukke ut ett. Noen av mine beste minner var da Isabelle sjekket inn, den ene dagen når det var strømbrudd på hotellet og vi satt å så på stjernehimmelen, og hadde noen veldig dype samtaler. Ellers er alle festene noen veldig gode minner og ellers bare de gangene vi glemte spillet og bare koste oss.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor kjøper du løsvippene dine? Jeg kjøper de på H&M og på nett. De jeg bruker mest er Iconic fra House Of Lashes!

  Har du blå øyne naturlig eller bruker du linser? Det er min naturlige blåfarge på øynene om det er det du mener? Jeg har aldri prøvd linser, og jeg får panikk bare av tanken på å plassere noe inni øyet mitt, haha! 

  Hvor er dette bilde tatt? Det er tatt på stranden der vi har leilighet i Spania. Stedet heter Villajoyosa, og det er utrolig koselig og fint der!


  Hva er uber? Dette får jeg utrolig mange spørsmål om. Uber er akkurat som taxi, bare MYE billigere. Jeg synes det er utrolig kjipt at uber egentlig ikke er lov i Norge, for uber er virkelig best. I tillegg så har man kontroll på hvem sjåføren er, hele kjøreruten og alt sånn. Har hatt en veldig ekkel opplevelse med taxi før, og da hadde jeg ingen informasjon om sjåføren. Derfor liker jeg uber mye bedre, og i tillegg er det dødsbillig i forhold til taxi!

  Når kommer del to av spørsmålsrunden til deg og Aleksander? Jeg skal prøve å få postet den i løpet av helgen, om ikke blir det i starten av neste uke. Utrolig morsomt at så mange likte del en, da blir vi mye mer motivert til å lage flere videoer!

  Skal du ta lappen med manuell eller automat? Jeg skal ta lappen med automat. Jeg klarer absolutt ikke den giringen, clutchen og i tillegg følge med på veien, så derfor gjør jeg det enkelt. Om jeg en dag kjøper meg bil kommer jeg uansett til å kjøpe automat, så jeg tror ikke det blir noe problem. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Har du tenkt til å blogge når Paradise Hotel er ferdig? Ja, absolutt! Jeg synes det er kjempemorsomt å blogge, så jeg fortsetter når programmet er ferdig på tv.

  Håper dere likte svarene♡

   


  19.05.2017 - 16:27

  Min første kjøretime- hvordan gikk det?

  Innlegg i samarbeid med BEST trafikkskole

  Hei dere!

  Jeg har lenge ønsket å komme i gang med lappen igjen, og endelig har jeg startet. Det har tatt sin tid for å si det sånn.. Jeg kjørte masse før og tok en del kjøretimer, men så var jeg i en gokartulykke og etter det har jeg ikke turt.

  Nå derimot føler jeg meg klar! Jeg har nå hatt min første kjøretime med BEST trafikkskoleog det gikk over all forventning. Jeg hadde ikke kjørt på en god stund, men så fort jeg satte meg i bilen og kjørelæreren min fikk frisket opp minnet mitt litt gikk det kjempebra! Kjørelæreren jeg har er utrolig dyktig og jeg som har vært ganske stresset med å kjøre, følte meg veldig trygg med han. Jeg har alltid synes kjøreregler har vært vanskelig, men han forklarte meg på en så bra måte at jeg forstod mye allerede etter første timen. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg synes det er kjempegøy å kjøre når jeg først får det til, og det følte jeg da jeg kjørte sist. Nå gleder jeg meg bare til kjøretimene fremover, så skal jeg selvfølgelig oppdatere dere på min vei til førerkortet. Vi får håpe det ikke tar så alt for lang tid, for nå er jeg faktisk veldig gira på lappen. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg kommer til å snappe mye fra kjøretimene også, så hvis dere vil se meg kjøre fremover er det bare å legge meg til. På snapchat heter jeg martineluunde. Det er vel garantert flere som skal begynne med kjøringen nå, og da vil jeg virkelig anbefale BEST trafikkskole Dere finner hjemmesiden til kjøreskolen jeg kjører med HER♡ Ønsk meg lykke til!