hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 30.04.2018 - 20:43

  FIRST DAY IN LA

  Hei dere! 

  Nå er klokken straks 12.00 her, og vi har fått gjort en god del i dag. Vi sovnet klokken 22.00 i går, og alle tre våknet klokken 03.00 i natt og skjønte ingenting. Heldigvis klarte vi og sovne igjen, men klokken 06.00 var jeg lysvåken. De andre våkner rett etter meg, og da var det egentlig bare å stå opp. Vi startet dagen med trening, og vi var utrolig effektive. Vi fikk gjort unna en økt, og deretter hoppet vi rett i bikinien. Det er så deilig med være her, for her kan man gå tynnkledd. Jeg er så lei av vinterjakker og uggs, men her kan jeg endelig få brukt sommerklærne mine igjen. Ellers er det sinnsykt fint her i bor. Jeg ble så overrasket, for jeg trodde virkelig ikke det skulle være så fint. Vi har hvertfall hatt det utrolig hyggelig til nå, og jeg er så glad for at jeg ble med. Jeg var jo faktisk veldig i tvil.

  Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Så var det tid for litt bikinibilder, og alt gikk galt i dag. Ikke fikk vi fokus, og vi så ikke akkurat så veldig bra ut heller. Haha, herregud.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

  Nå skal vi fikse oss kjapt, og så skal vi spise lunsj på et sted Sofie har funnet. Etter det er det tid for shopping, og herregud jeg gleder meg til Sephora. Jeg er redd jeg kommer til å shoppe som en gal der inne, men jeg skal prøve å ikke ta helt av. Nå starter vi dagen her, mens dere skal snart legge dere. Ganske sprøtt! Derfor får vi heller blogges imorgen♡

   

   


  30.04.2018 - 15:51

  Hvorfor er ikke Aleks på bloggen?

  Hei dere!

  Det mest stilte spørsmålet de siste ukene er, "Hvorfor viser du ikke Aleks på bloggen?". Jeg skjønner jo at dere lurer, for han har jo vært en stor del av denne bloggen tidligere. Grunnen til at han ikke er på bloggen så mye lenger, er egentlig langt fra spennende. De dagene han var hos meg nå, så tok vi faktisk ingen bilder sammen. Vi gjorde heller ingenting spesielt, og derfor følte jeg heller ikke det var noe vits å skrive om det. Jeg har også kanskje gjort det litt bevisst, og det er fordi forholdet mitt med Aleksander er det fineste jeg har. 

  Jeg er kjemperedd for at enkelte av dere skal lage dårlig stemning mellom oss, og jeg har fått noen kommentarer de siste månedene som har såret meg veldig. Alt fra at Aleksander burde dumpe meg, til at Aleksander fortjener noe mye bedre. Dere som skriver dette vil at jeg skal bli lei meg, og selvfølgelig tar jeg meg nær av det. Aleksander er det fineste jeg har, og om noe skjer mellom oss vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Han betyr alt for mye for meg til at jeg vil la noen ødelegge. Jeg har også fått tilsendt et rykte de siste ukene, og jeg blir faktisk skikkelig lei meg. Jeg tror selvfølgelig ikke på disse ryktene, men samtidig stikker det i meg. At noen vil finne på sånne ting, kun for å såre meg synes jeg er fælt. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg forstår ikke hvorfor noen føler en slik trang, til å ødelegge for noen som har det bra sammen. Jeg forstår det virkelig ikke, og disse menneskene kan absolutt ikke ha det bra med seg selv. Jeg synes det er så kvalmt, og det gjør meg mer redd for å dele ting om forholdet vårt. Jeg har derfor tatt den beslutningen at Aleks kommer ikke til å være på bloggen like mye lenger, med mindre det er noe jeg vil dele eller at vi har gjort noe gøy sammen. Et forhold skal være mellom to personer. Ikke mellom Aleks og meg + 20.000 andre. 

  Han kommer selvfølgelig ikke til å forsvinne helt herfra, for det ville vært umulig. Jeg kommer bare til å være mer forsiktig med hva jeg deler fremover. Aleks og jeg er hvertfall fortsatt sammen, og vi har det enda veldig fint sammen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte en gutt som han, og jeg er evig takknemlig for at jeg har han i livet mitt♡

   


  29.04.2018 - 14:46

  Hemmeligheten bak..

  ANNONSE- PREMIUM WHITE

   Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Jeg får ofte spørsmål om tennene mine, altså hvordan jeg får de så hvite. Jeg har i en god stund nå brukt Premium White, for å opprettholde hvitfargen. Noe av det fineste jeg vet om er et hvitt smil, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan mitt hvite smil er. Jeg har jo fortalt dere om dette produktet tidligere, og jeg har vist dere hvordan det brukes. Om dere vil lese det, så finner dere det HER!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er altså en hjemmebleking, og en hjemmebleking som er utrolig effektiv og lett. De fleste har vel prøvd strips? Jeg synes det er mest slit, for de begynner fort etterhvert å bevege på seg, og man føler de faller av. Premium White derimot er en skinne, som man former selv etter tennene sine. I og med at den former seg etter tennene dine, så sitter den jo perfekt på. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har prøvd utrolig mange hjemmeblekinger, og av alle jeg har prøvd er det denne jeg liker best. Det finnes så utrolig mange dårlige tannblekinger der ute, og jeg har vært borti det meste. Derfor føler jeg at jeg virkelig kan anbefale denne til dere, i og med at den funker såpass bra på meg. Man kan enkelt ta behandlingen når man selv ønsker det. Om det er mens du ser på TV, sminker deg, lager middag eller i dusjen. Denne tannblekingen kan man ha på i alt fra 25-30 minutter, og etter de minuttene har man et utrolig fint og hvitt smil- og det på en utrolig lettvint måte!

  Dette er faktisk en profesjonell tannbleking, til hjemmebruk. Og vil dere vite det beste? Mine lesere får nå 60% rabatt på sitt kjøp, noe som vil si at dere sparer en god del penger. Dere får nå tannblekingen til kun 449kr (før 1190kr)! Hva er vel finere enn et hvitt smil nå som vi nærmer oss sommeren? Jeg er hvertfall utrolig klar for å smile meg gjennom sommeren. Jeg føler meg så mye mer fresh etter en runde med det her, og jeg vil bare smile hele tiden. 

  Det anbefales å ta blekingen fire dager på rad, slik at man får best mulig effekt. Etter det kan man ta det annenhver måned, slik at man opprettholder resultatet. Det er hvertfall det jeg pleier å gjøre! Jeg har akkurat gitt en pakke til en venninne, og jeg håper hun blir like fornøyd som meg. Når jeg gir noe videre til venninner for at de skal teste, da er det noe jeg virkelig liker. Vil dere bestille en pakke med Premium White hjem til dere? Da kan dere trykke HER♡  

   

   


  29.04.2018 - 14:18

  VI REISER TIL..

  Heey!

  Nå sitter Sofie, Isabelle og jeg på flyplassen i London. Vi dro fra Gardermoen alt for tidlig i dag, og nå venter vi bare på at flyet vårt til... LOS ANGELES(!!) skal gå. Altså, dette blir helt sykt! Los Angeles har alltid vært et sted jeg har hatt lyst å reise til, men jeg har aldri gjort det. Nå derimot er jeg på vei dit, og det har enda ikke gått opp for meg. Det føles så uvirkelig at en drøm skal gå i oppfyllelse, og jeg kommer sikkert ikke til å forstå det før jeg er der. Jeg bestemte meg også for denne turen veldig spontant, for jeg takket først nei til å være med. Derfor skulle Sofie og Isabelle dra alene, men plutselig en dag tenkte jeg bare at dette kan jeg ikke gå glipp av. Vi bestilte derfor billetter et par dager senere, og nå er vi altså på vei. Jeg har faktisk vært ganske stresset på om jeg skulle komme meg på dette flyet, for Isabelle klarte nemlig å legge ut referansenummeret til flybilletten min på bloggen sin. Dette lå ute på bloggen til Isabelle i over ett døgn, og folk kunne faktisk ha gått inn og endret billetten- eller kansellert den. Jeg fikk helt panikk da jeg oppdaget dette, og jeg fikk ringt Norwegian med en gang. Heldigvis var det ingen som hadde klart å gjøre noe som de kunne se, men man visste jo aldri. Tusen takk for at ingen av dere ødela turen min♡ Haha!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Nå har vi snart en lang flytur foran oss, og så er vi fremme i LA. Jeg gleder meg aller mest til å spise masse god mat, shoppe, oppleve nye steder og ta masse fine bilder. Jeg gleder meg skikkelig til å oppdatere bloggen derfra! Dessverre ligger vi 9 timer bak dere, så derfor kan det bli litt vanskelig å legge ut innlegg til riktige tider. Jeg skal prøve å poste alle innlegg før jeg legger meg på kvelden, for da er det morgen hos dere. Høres det ut som en bra plan? Blogging skal det bli uansett! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Nå går straks flyet vårt, og jeg gleder meg skikkelig til å sove. Jeg elsker lange flyturer, for jeg sover alltid som en stein. Hver gang jeg flyr med noen blir de alltid så irriterte på meg, for jeg slokner i det vi setter oss ned. I det vi lander våkner jeg igjen, og er alltid helt uthvilt. Jeg er ganske heldig med akkurat det, hehe! Vi blogges hvertfall i Los Angeles. Herregud, jeg klarer nesten ikke vente♡♡

   


  29.04.2018 - 10:07

  NEW IN

  Heey!

  Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp som jeg er SÅ fornøyd med! Dette er forresten ikke sponsede ting, og jeg har betalt alt dette for mine egne penger. Alle tingene kommer forresten fra Kouture. Jeg reiser jo i dag, noe jeg ikke har snakket om siden vi bestilte turen. I dag reiser Isabelle, Sofie og jeg på tur, og jeg gleder meg veldig nå. Vi tenker å fortelle dere hvor vi skal senere i dag, så i mellomtiden kan dere jo gjette! Hvor tror dere vi skal? Uansett, jeg kjøpte litt forskjellig som jeg kan ta med meg på tur. To par sko, og et supersøtt og sommerlig sett. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette settet er egentlig skikkelig ulikt meg å gå med, men samtidig så meg. Jeg synes dette settet er så fint, og jeg er helt sikker på at dette kommer til å ta seg bra ut dit vi skal. Fargen er egentlig ikke noe jeg går med til vanlig, men av en eller annen grunn elsket jeg dette! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fluffy sandaler, og da snakker vi skikkelig fluffy. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Så til mitt favorittkjøp. Se på disse skoene!! Så kule, og jeg er helt forelsket. Mange vil nok synes at disse er ganske spesielle, men jeg synes de er dødskule. Jeg bestilte faktisk disse for en god stund siden, og da kjøpte jeg størrelse 37. De var alt for store, så derfor måtte jeg sende de tilbake. De hadde ikke min størrelse inne, og jeg ble skikkelig lei meg. Jeg ble derfor SÅ glad da jeg så at Kouture hadde fått de inn, og da også i min størrelse. Disse gleder jeg meg til å bruke masse fremover! 

  Hva synes dere om innkjøpet? Og hvor tror dere vi er på vei?


  28.04.2018 - 19:09

  Stressa for ingenting..

  ANNONSE- OSLO CITY OG SOHO URBAN EATERY

  Hei dere!

  Da var eventet på Oslo City ferdig, og jeg sitter med verdens beste følelse. Jeg stresser ALDRI, men jeg skal innrømme at jeg var ganske stressa i går. Sofie og jeg var skikkelig stresset over at ingen skulle møte opp, og at vi skulle stå der å ha et event med fem stykker. Samtalen vår i går var som følger:

  Vi var som dere ser ganske stressa over hele greia, og vi var sikre på at hele Jodel ville gjøre narr av oss om ingen kom. Haha, herregud! Det er ganske annerledes å ha eventer i Oslo, for folk er så vandt med å se oss her. Derfor er det ikke like mange som for eksempel ville kommet i en annen by. Sånn her så det ut da vi gikk ut av heisen:

   Processed with VSCO with s2 preset

  Vi hadde ingenting å stresse over, for å si det sånn. Herregud, det var så mye mennesker og det gjorde oss så glad. Vi ble litt satt ut også, for dette hadde vi ikke ventet oss. Vi er så takknemlige, og vi har de beste følgerne♡ 

  Dagen startet med at jeg ble sminket av flinke Karoline hos MAC. Hun tok øyesminken min + lepper. Jeg ble sinnsykt fornøyd med hvordan sminken på øynene ble, og Karoline var virkelig dyktig. På leppene har jeg Honeylove, en leppestift jeg har brukt i flere år som jeg virkelig elsker! Etter sminken gikk vi for å øve litt. Altså alt som skjedde på det eventet i dag ble tatt på sparket, og vi hadde egentlig ikke planlagt noe av det vi skulle si. Jeg føler det blir mye bedre, og mer naturlig enn om man skal følge et manus. Vi prøvde likevel å gå gjennom alt en gang før vi skulle på scenen, men sånn ca. alt av det glemte vi jo selvfølgelig.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Likevel synes jeg det i gjorde på scenen gikk veldig bra. Vi skulle vise frem våre favoritter fra butikkene, og det er jo ikke den vanskeligste oppgaven det. Jeg synes vi var flinke, og det var en utrolig morsom jobb å skulle gjøre. I tillegg fikk vi møte alle dere etterpå♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Måtte selvfølgelig kose litt med voffsen♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  TUSEN TAKK for alle fine ord og klemmer! Herregud, dere er fantastiske. Jeg setter så utrolig stor pris på at så mange valgte å komme, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med følgerne mine. Dere er de beste♡

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg fikk også en gave fra en jente, og det var så koselig. En kjempefin bluse, bamser og en parfyme. Dere trenger virkelig ikke det der, men herregud så koselig det er. I tillegg fikk jeg et kjempekoselig kort♡ Dere er så fine, og gode. Tusen takk, igjen!

  Etter selve eventet var vi så heldige å bli bedt på lunsj hos SOHO URBAN EATERY. Det ligger øverst på Oslo City, og Sofie og jeg var der for noen uker siden. De har fått en ny meny, og de ville at vi skulle få teste den. For og si det sånn, det er ikke siste gang jeg spiser det her der. Bare se på det her, altså jeg er imponert. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  For det første, maten er jo instavennlig som bare det. For det andre, NAM! Dette var så utrolig godt, og jeg vil bare tilbake for å spise mer. Dette var en brunchtallerken, og jeg vil absolutt anbefale å teste denne om dere er på Oslo City. Ikke bare var det godt, men det er sunt også. Og det smakte ikke sunt!! Jeg hater når ting smaker sunt, men dette smakte helt fantastisk. Shit, her vil jeg spise så fort jeg er hjemme fra reise igjen. Ikke sant det ser godt ut? 

  Jeg vil hvertfall takke dere som kom for en utrolig fin dag! Jeg koste meg masse, og jeg er så glad for at jeg fikk møte såpass mange av dere♡ Jeg gleder meg allerede til neste meetup♡

   


  27.04.2018 - 22:26

  UKENS SPØRSMÅL 55♡

  Heei!

  God helg dere! Jeg har akkurat dyttet i meg alt for mye sushi, og straks skal jeg gå løs på potetgullposen. I dag blir det en rolig fredag, og det er akkurat det jeg trenger nå. Jeg tenker også som vanlig å svare på ukens spørsmål nå, og jeg håper dere liker svarene♡ Gjerne kom med spørsmål til neste uke! 

  Har du noen gang slitt med spiseforstyrrelser? Hva gjør man om noen sliter med det? Nei, heldigvis ikke. Jeg har alltid hatt et veldig sunt forhold til mat, og jeg har aldri sett på mat som en dårlig ting. Om du kjenner noen som sliter med spiseforstyrrelser ville sagt i fra til helsesøster på skolen, eller tatt en snakk med foreldrene til personen det gjelder. Snakk selvfølgelig med personen det gjelder først, men jeg tror det kan være vanskelig å være ærlig i en sånn situasjon.

  Du har gått fra å henge mye med Aleks, til å være mest mulig alene. I tillegg blir han lite nevnt på bloggen for tiden.. Da kommer selvsagt spørsmålet- er det slutt? Aleksander har vært hos meg denne uken, og vi er fortsatt sammen. MEN jeg tenker å skrive et innlegg om alt imorgen, for det er en grunn til at jeg ikke poster like mye om han. Vi er hvertfall fortsatt sammen, og jeg er verdens heldigste som har han♡

  Anbefaler du å ta solarium, eller bruke selvbruningskrem? SELVBRUNING!! 

  Har du noe kontakt med Kevin etter Paradise Hotel? Jeg har ikke akkurat kontakt med han sånn i hverdagen, men vi møter jo på hverandre i blant når han er i Oslo. 

  Har du det bra om dagen? Ja, men jeg har utrolig mye å gjøre for tiden. Jeg sier jo aldri nei til noen ting, så derfor er det ganske mye som skjer akkurat nå. Heldigvis er alt jeg gjør utrolig gøy, men jeg merker godt på kveldene at jeg er ganske sliten. Ellers går det utrolig bra med meg, og jeg er veldig fornøyd med hvordan livet mitt er om dagen! 

  Hva synes du om mobbing? Mobbing er fælt, og er det en ting jeg ikke takler så er det det. Mobbing er så stygt, og folk som mobber er så ukule man kan få det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva gjør du om du skal slappe helt av? I det siste har jeg hørt mye på podcast. Da ligger jeg i sengen med øynene igjen, også bare hører jeg på det. 

  Kunne du vært med på Paradise Hotel igjen? Nei, det tror jeg ikke. Ikke som deltager i to måneder hvertfall. Jeg hadde kanskje klart å være som deltager inne på hotellet i to uker, men mer enn det hadde jeg nok ikke klart. Jeg hadde ikke klart meg uten Aleks, og det hadde vært veldig merkelig å være der inne med han nå som vi er kjærester. 

  Skal du være med på bloggerne? Nei, det skal jeg nok ikke. Det hadde vært veldig gøy da! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kan du og Aleksander lage fler videoer sammen? Ja, det skal vi absolutt få til♡

  Har du planlagt en ny reise enda? Ja, jeg reiser jo allerede på søndag. Herregud, jeg grugleder meg skikkelig.. 

  Kunne du bodd i Bergen? Ja, men ikke enda. Om noen år kunne jeg helt klart vurdert det. 

  Hvem er du mest med fra din sesong av Paradise? Bortsett fra Aleks og Isabelle, så er det Sofie♡

  Trener du ofte? I det siste har jeg trent to ganger i uken. Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv, haha! 

  Var det vanskelig med alle hatkommentarer etter du slapp kula på Paradise? Nja, det var jo det. Det er ikke gøy å få høre så mye negativt om seg selv, og spesielt ikke da det var stygge kommentarer om venner, familie og Aleks også. Heldigvis så klarte jeg å drite i de fleste av hatkommentarene. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan er det å ha avstandsforhold? Helt forferdelig til tider.. Kunne gjort så mye for å få bo i samme by som Aleks.. 

  Hva har du på taco? Kjøtt, mais, masse agurk, salat og MASSE holliday dipmix. Dere må ta det på tacoen! Dere kommer aldri til å bruke rømme igjen. 

  Hvilken klasse gikk du i da du fikk mensen? Jeg gikk vel i niende eller tiende klasse. Jeg husker ikke helt, men det var noe rundt der. 

  Hva liker du best med Aleksander? At han har verdens fineste personlighet. Han er bare alt for bra, og det er ingenting jeg ville endret på med han♡ 

   

   

   

   


  25.04.2018 - 22:07

  Nye bryn♡

  ANNONSE- BeautyHouse- Sponset behandling

  Hey!

  Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint, og jeg har akkurat våknet etter en powernap. Jeg ble sittende oppe til klokken halv 5 i natt for å redigere video, og jeg måtte stå opp 9 i dag tidlig. Derfor ble det ikke mange timer søvn på meg, og jeg har gått rundt ganske så trøtt i hele dag. Jeg startet hvertfall dagen med et møte, og så dro jeg videre for å ta noen behandlinger. Jeg fikk fikset brynene mine blant annet, og de ble så fine. Denne gangen gjorde jeg det hos Daniela på Beauty House i sentrum, og jeg er kjempefornøyd! 

  Hvordan brynene mine så ut før. Og forresten, jeg er skikkelig flekkete i ansiktet. Jeg har spraytan i ansiktet som er på vei av, og i dag prøvde jeg bare å dekke det litt til med solpudder. Det gikk ikke så bra etter en brynsbehandling, og derfor ser ansiktet mitt sånn ut. 

  Mens vi farget dem. 

  Og resultatet. Jeg er så fornøyd, og det er så digg å slippe å sminke bryn på morgenen. Tusen takk, Daniela♡

  Jeg sa jo på mandagen at jeg skulle slutte å spise ute denne uken. Vel, det gikk skikkelig dårlig. Jeg har spist ute mer enn aldri før, og jeg har gitt opp matlagingen.. Jeg får det ikke til, og det ender med at ting smaker så vondt at det ikke kan spises. Maten jeg har spist ute i dag var derimot kjempegod! 

  Nå skal jeg faktisk snart ta kvelden, for imorgen har jeg en lang dag foran meg. Jeg har fullt kjør hele dagen, så derfor trenger jeg mye søvn i og med at jeg så vidt sov i natt. Vi blogges mer imorgen♡


  25.04.2018 - 15:53

  JEG SPIONERTE PÅ ISABELLE

  Hei dere! 

  Dagen flere av dere har ventet på er endelig her. I dag er det tid for en ny episode av ISABELLE DATER! Denne gangen var det jeg som pønsket ut en plan, og den gikk ut på at jeg skulle spionere på Isabelle. Isabelle skulle nemlig på date i går, og jeg tok med meg kameraet for å forberede henne. Jeg fikk også med noen venner, slik at vi kunne spionere under selve daten. Jeg hadde det så sykt gøy, og jeg lo så mye. Jeg håper dere liker videoen, for det var absolutt ikke lett å få til det her. Jeg synes hvertfall resultatet ble veldig morsomt. 


   


  24.04.2018 - 20:45

  Dere må slutte nå..

  Hey!

  Jeg må bare ta en ting opp med dere igjen. Jeg synes dette er skikkelig kjipt å skrive igjen, men jeg føler likevel at jeg må. Jeg skrev et innlegg for noen måneder siden, om at det daglig er folk utenfor døren min. Jeg håpte det skulle roe seg etter det innlegget, og det gjorde det. Hvertfall en liten periode, men nå har det startet igjen. Nesten hver dag står folk og banker på døren min, tar i håndtaket mitt og roper. Jeg skjønner at dette er små barn, men likevel er det ubehagelig. Dette er mitt hjem, og her vil jeg helst være i fred. Det er helt greit om dere sitter ved der jeg bor, om dere vil hilse. Men vær så snill, ikke bank på døren min og ta i håndtaket. Jeg synes det er veldig unødvendig, og jeg synes ikke dette er greit. 

  Hva hadde dere tenkt om noen sto utenfor deres dør, og tok gjentatte ganger i håndtaket? Dere hadde blitt redde. Man vet aldri hvem som står på andre siden av døren, og jeg kommer aldri til å lukke opp. Uansett om du er 12 år, så hjelper det ikke. Jeg vil ikke at folk skal komme hjem til meg, enkelt og greit. Som jeg sier, så er det helt greit at dere står i området der jeg bor. Jeg synes det er kjempehyggelig å møte dere, og jeg blir veldig glad for alt dere gir meg. Kort, fine ord, klemmer, påskeegg og mer. Heldigvis er det en del som respekterer det at jeg ikke vil ha folk utenfor døren, men likevel er det de få som ikke gir seg. Jeg vil ikke komme ut og be dere gå heller. Jeg vil ikke være slemme mot dere i det hele tatt, men respekter at dette er mitt hjem. 

  Jeg synes det er dumt at jeg må ta opp dette enda en gang, for jeg føler at dette er noe alle burde forstå. Man drar ikke hjem til noen man ikke kjenner, enkelt og greit. Det er irriterende og slitsomt for meg, for jeg føler aldri at jeg er alene. Jeg trenger tid for meg selv i blant, og til tider vil jeg bare være for meg selv i leiligheten min. Det at det såpass ofte da står noen utenfor, det synes jeg bare er ubehagelig. Jeg håper dere det gjelder kan slutte med dette nå. Jeg vil ikke være slemme mot dere, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Jeg synes det er skikkelig teit å måtte skrive et innlegg som dette igjen, men jeg føler ikke jeg har så mange andre muligheter. 


  24.04.2018 - 20:21

  Det sykeste jeg har sett

  Hei dere!

  Nå har jeg akkurat sett den sykeste dokumentaren. Jeg var tidligere i dag på et møte hos Splay, og da fortalte han ene meg om denne dokumentaren. Det heter "Mommy dead and dearest". Det handler om en mor som lurer alle til å dro at datteren hennes er syk. Hun overbeviser til og med datteren sin. Hun får alle til å tro at datteren har en haug av sykdommer, blant annet leukemi. Hun barberer av alt håret til datteren, satt henne i en rullestol, og de fikk en haug av fordeler på grunn av datterens "sykdommer". Det ender med at datteren drepte sin egen mor, fordi hun var lei av å bli holdt i fangenskap. Shit, denne dokumentaren var så sykt spennende og jeg ble helt satt ut av alt som skjedde. Jeg anbefaler dere absolutt å se denne, og dere finner den på HBO. Bare et tips, for det der var helt sinnsykt. 

  Jeg har hvertfall vært på et møte hos Splay i dag, og etter møtet spiste jeg med Isabelle. Vi satte oss på en restaurant jeg har gått forbi hundre ganger, men i dag bestemte vi oss for å teste den ut. Den heter Louise og ligger på Aker Brygge. Vi fikk sjokk da vi kom inn og fikk se lokalet, for herregud så stort det var. I tillegg var det skikkelig fint der inne, så vi koste oss veldig. Maten var også veldig god, så dit skal vi dra oftere. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal jeg noe utrolig morsomt, og det kan jeg ikke fortelle dere enda. Alt skal filmes, og jeg vet at dere kommer til å bli så glad. Dere har mast om dette så lenge, så jeg kan nesten ikke vente med å få lagt ut denne videoen. Haha, jeg føler meg skikkelig teit som skal gjøre det her, og til og med litt slem. Jeg håper likevel alt går etter planen, og at det ikke blir noe dårlig stemning. Vi blogges♡


  23.04.2018 - 21:47

  ENDELIG!

  Hei dere!

  I dag har jeg trent, noe som var veldig gøy. Hører dere? Trening har blitt gøy! Etter treningen dro jeg til bestemor og bestefar, og da var jeg litt med lillesøsteren min også. Hun er så nydelig, og en blidere unge skal man lete lenge etter. Etter jeg var der dro jeg hjem, og hjemme har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har laget meg middag, for jeg har et mål for denne uken. Målet er at jeg skal lage masse mat her hjemme. Jeg startet derfor i dag, og vel.. Det er en veldig god grunn til at jeg ikke lager mat selv. Jeg skulle lage kylling, ris og saus. Sausen ble helt brent, og det merket jeg ikke før jeg hadde helt den over kyllingen og risen. Maten smakte derfor ikke godt, og nå vurderer jeg helt seriøst å bestille meg noe mat hjem. Bra start, men jeg kan virkelig ikke lage mat. Jeg skulle egentlig ta bilde av maten, slik at dere skulle få se. For og si det sånn, det droppet jeg. Det så ikke delikat ut i det hele tatt, og det smakte verre. Alt smakte brent.. Er det en ting jeg er skikkelig dårlig i, så er det matlaging. 

  Ellers skjer det noe i natt som jeg har ventet så lenge på. Aleksander kommer♡ Herregud, jeg gleder meg! Jeg har ikke sett han på tre uker, så det blir veldig godt å få han hit. Han kommer ikke før i natt, så derfor må jeg bare holde meg våken frem til det. Jeg vil jo være våken når han kommer, for jeg har savnet han så mye. Jeg tror ikke dere skjønner hvor frustrert jeg har vært i det siste, for det eneste jeg har villet er å være med han. Jeg har vært negativ til mye, så nå blir det veldig bra å få litt tid sammen igjen. Aleksander kommer forresten med lastebil til Oslo. Han har jo snakket litt om flyskrekken sin tidligere, og fly er ikke et alternativ lenger for han. Derfor måtte han finne en annen måte, og heldigvis har han en kompis som kjører lastebil til Oslo i blant. Så Aleks kommer derfor fra Bergen til Oslo i lastebil. Veldig søtt av han at han gjør det, i og med at jeg ikke har mulighet til å reise til Bergen akkurat nå. Jeg gleder meg hvertfall skikkelig til å se han igjen♡

  Jeg tenkte også jeg kunne slenge med noen bilder fra gårsdagen, for i dag har jeg kun gått rundt i treningsklær og ikke følt meg helt fresh. I går var jeg ute og spiste med broren min og kompisen hans. Vi var på Olivia, og vi alle tre spiste pizza. NAM! 

   Processed with VSCO with hb2 preset

  Date med disse to kjekkasene. Lucky me! @Simenlundee & @Markus11731 på Instagram. 

   Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Etter vi hadde spist dro vi videre til mamma for å spise vafler. Jeg tuller ikke når jeg sier at mamma sine vafler er de beste. Jeg har aldri smakt så gode vafler før, og jeg skal nå lære meg oppskriften. Det var hvertfall veldig hyggelig hos mamma, og vi spise og koste oss♡ En veldig fin søndag! 

  Processed with VSCO with s2 preset

   


  23.04.2018 - 19:49

  VLOGG FRA MEXICO

  Heey!

  Shit, denne videoen burde vært ute for flere måneder siden. Jeg har vært utrolig treig med å få den ut, og vi har hatt andre ting vi skulle laste opp. Derfor beklager jeg så mye, for denne videoen ble jo faktisk spilt inn for over 3 måneder siden. Da jeg redigerte denne gikk det opp for meg at jeg savner Mexico skikkelig. Herregud, for et fint sted. Jeg SKAL tilbake dit i løpet av livet. Jeg håper dere liker vloggen♡

  GJERNE ABONNER PÅ KANALEN VÅR SOM DERE FINNER HER

  tSEB2MptjX8


   


  22.04.2018 - 16:24

  UKEN SOM GIKK- Irriterende naboer, trening og forhold

  Hei dere!

  Før pleide jeg å lage innlegg som dette, men av en eller annen grunn har jeg sluttet med det. Jeg tror egentlig jeg bare har glemt det helt bort, og når jeg da kom på det ville jeg lage det igjen. Denne uka her har egentlig ikke vært så veldig spennende, men jeg har jo fått gjort noe gøy også. 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Høydepunktet denne uken må være at jeg endelig har begynt å trene, og at jeg liker det såpass godt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle glede meg til neste trening, men det gjør jeg. Jeg håper virkelig nå at jeg kan komme inn i en god rutine, og at trening faktisk skal bli en del av hverdagen min. 

  UKENS OPPTUR

  Det må være at jeg har fått vært en del med de fine vennene mine. Jeg har vært ute og spist flere ganger, jeg har vært på middagsbesøk hos Amanda og ikke minst bowlingen. Jeg hadde det så gøy, og jeg lo så mye. Jeg har så mange fine og gode venner, og jeg må virkelig bli flinkere til å sette av tid til dem. Jeg har en travel hverdag, og de har også det. Derfor får man ikke alltid møttes så mye som man ønsker. Jeg var også med Ine i går, og vi endte med å dra ut også. Utrolig hyggelig, og Ine er så søt♡ 

  UKENS NEDTUR

  At jeg har vært støl, HELT KLART. Jeg lå seriøst i sengen i to dager i strekk, og jeg hadde ikke sjans til å komme meg noen vei. Det var helt forferdelig bare det å skulle gå til kjøleskapet. Da stølheten var på sitt verste tenkte jeg bare at jeg ikke kommer til å ville trene mer, om jeg skal gå rundt sånn her for alltid. Det er så fælt å være støl, og jeg hadde helt glemt hvor ille det faktisk er. Heldigvis ga det seg, og etter andre treningsøkt var jeg så og si ikke støl.

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Jeg viste dere faktisk dette på snap her om dagen (martineluunde på snap), og det er de som bor over meg. De kaster ting ned fra sin veranda, og her om dagen kom jeg ut til en stor røykhaug på verandaen min. De hadde da bare tømt askebegeret sitt ned på min veranda, og ikke nok med det. De hadde også kastet en ølflaske ned, så den var knust. Tenk om de hadde kastet den mens jeg hadde gått der? Jeg blir skikkelig irritert, for litt hensyn kan man ta. Min veranda skal ikke bli brukt som søppelkasse for folk. Jeg kommer ikke til å rydde opp i det, så planen er å be de komme ned selv. 

  UKENS TANKE

  Denne uken har jeg hatt for mange tanker. Det skjer snart noen veldig kule greier, og tankene mine er mye på det akkurat nå. Jeg er redd jeg ikke skal få til alt jeg vil, og at det skjer for mye dette året. Likevel så må jeg ta sjansene jeg får, og jeg håper nå at jeg har tatt de riktige valgene. Jeg har også tenkt mye på dette å være i et forhold, når man er to personer som folk kan kjenne igjen. Denne uken har jeg virkelig vært så frustrert over det at folk vil ødelegge, og det sårer meg skikkelig. Jeg skjønner ikke at noen vil prøve å ødelegge mellom to som er sammen? Det er så dårlig gjort, og jeg håper karma tar disse personene hardt. 

  UKENS CRAVINGS

  Denne uken har jeg spist utrolig mange rundstykker med philadelphia ost og serranoskinke. Jeg spiste det hele tiden i Mexico, og plutselig kom jeg på det her om dagen. Etter det har jeg spist det hver dag, og det er så godt. NAM!

   Processed with VSCO with s2 preset

  UKENS WTF

  Hvordan skal man kle seg nå? Jeg sliter skikkelig, for jeg er redd for å bli syk. Med jakke blir det for vamt ute, mens uten blir for kaldt. Jeg sleit skikkelig i går, og jeg prøvde sikkert 20 plagg før jeg dro hjemmefra. Været nå lurer oss, og det er veldig lett å bli syk. Man tar på seg shortsen for tidlig, og det er ikke smart. Jeg klarer hvertfall ikke å kle meg om dagen, og for et par dager siden tok jeg på meg vinterjakka. Det var alt for varmt, men da jeg tok den av frøs jeg. Hva gjør man??

  AKKURAT NÅ

  Akkurat nå skal jeg begynne å gjøre meg klar, og så skal jeg til byen med broren min og en kompis av han. Vi skal spise, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg er så sulten, og jeg orker ikke lage mat selv. Derfor blir det en tur til byen, og det gjør meg ingenting for været er så fint. Jeg elsker solen, og det er så digg å droppe jakka når man skal ut. Været nå gjør meg lykkelig, og jeg gleder meg sinnsykt mye til sommer nå. 

  UKENS MEST LESTE INNLEGG:

  RUSSETID

  FAKE FRIENDS

  UKENS SPØRSMÅL 54♡


  21.04.2018 - 13:43

  FASHION EVENT

  ANNONSE- OSLO CITY

  Hei dere!

  Endelig kan jeg fortelle dere om noe Sofie og jeg har jobbet med en liten stund nå. Vi skal nemlig ha vårt eget event hos Oslo City, og dere er hjertelig velkommen! Spring Fashion kalles dette, og frem til 28. april vil det være gode tilbud og aktiviteter i butikk hos Oslo City. Den 28. april skal Sofie og jeg ha vårt eget event der, og der vil vi vise frem våre favorittklær og sminke. Vi har nå funnet klær til modeller, og oss selv. Vi har også plukket ut hva slags sminke vi liker, og alt dette skal dere få lov til å bli med på. Vi kommer til å ha et moteshow først, vi skal ikke være modeller bare så det er sagt. Vi kommer til å fortelle hvor vi har funnet de forskjellige klærne, og hvordan vi vil kle oss denne våren. Etter showet er det satt av tid, slik at dere kan ta bilder og hilse på oss om dere ønsker det. Jeg var veldig lei meg etter Gullsnutten, fordi jeg ikke rakk å ta bilder med alle som ville det. Nå har dere hvertfall en ny mulighet, og jeg håper at så mange som mulig av dere ønsker å komme. Det vil også bli satt opp et lykkehjul, der dere kan vinne masse premier. Det vil bli delt ut gavekort, og det skal deles ut 5 goodiebags fra de forskjellige butikkene. Disse fem vinnerne vinner også et gavekort på 1000kr hver! 

  HVOR? OSLO CITY, utenfor Jack&Jones. 

  NÅR? LØRDAG 28. april- klokken 14.00.

  HVOR KAN MAN TA BILDER? I andre etasje, ved OSLO CITY logoen. Rett over der scenen står.

  TA MED NOEN VENNER OG KOM FOR EN MORSOM DAG♡

  Vi gleder oss skikkelig, og det er så gøy å få gjøre ting som dette sammen. Vi håper på å se mange av dere der, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli en så bra dag. Hold av lørdag 28. april! Dette vil dere ikke gå glipp av♡ 

   

   


  21.04.2018 - 11:12

  Vennekos

  Hei dere!

  I går dro jeg til en av venninnene mine som heter Amanda, med Therese. Kjæresten til Amanda hentet oss, og da vi kom hjem dit sto maten klar på bordet. Vi fikk fajitas, og det var kjempegodt. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste det, for det går som regel i taco her. Det var hvertfall skikkelig koselig, og spesielt siden jeg ikke har sett Amanda på en god stund. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Etter maten dro vi videre på bowling, og jeg har helt glemt hvor gøy det er. Om man vil få frem alle følelsene mine, så er bowling det rette stedet å dra. Jeg blir så forbanna om jeg ikke klarer det, og jeg blir alt for glad om jeg får det til. Jeg er en skikkelig dårlig taper, og konkurranseinstinktet kicker virkelig inn. Første runden gikk ikke så veldig bra, så derfor ba vi om å ha gjerdene oppe på runde to. Da gikk alt mye bedre, og jeg VANT! Woho, jeg er ganske fornøyd med det. Sannheten er at jeg ba kjæresten til Amanda kaste sitt siste kast dårlig, slik at jeg skulle vinne. Hehe.. Jeg vant hverfall, og da ble jeg veldig glad. Vi hadde det skikkelig gøy, og jeg drakk alt for mye slush. Jeg synes forresten kvelder som det her er mye koseligere enn en tur på byen. God mat, gode venner og masse latter. Dette vil jeg gjøre mer♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Amanda la seg ned etterhvert, for kastingen hennes var ikke helt på topp. Haha, Amanda skulle hele tiden komme med tips til oss andre, men hvem tapte begge rundene? Det var henne. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Da vi var ferdig med bowlingen fortsatte vi med andre spill de hadde der. Jeg er forresten skikkelig god på sånn basket! Jeg treffer så og si hver gang, og jeg aner ikke hvor det talentet der kommer fra. I Spania spilte jeg det, og pappa ble helt overrasket over hvor god jeg er i det. 

  Da vi satt hos Amanda så vi den triste nyheten om Avicii. Jeg ble helt satt ut da jeg fikk vite om det, og jeg ble skikkelig uvel av det. Han var så ung, og det gjør meg så trist. En av de første konsertene jeg dro på alene med venninnene mine var faktisk hans konsert. Opp i gjennom min ungdomstid hørte jeg så mye på sangene hans, og jeg har så mange gode minner til flere av de. Hvil i fred♡ 


  20.04.2018 - 20:40

  UKENS SPØRSMÅL 54♡

  Heey!

  Endelig helg dere. Så deilig! Jeg håper på fint vær denne helgen, for jeg vil være i byen. Sitte på Aker Brygge og kjenne på vårfølelsen. Jeg er så glad for at snøen straks er borte, og at det er lyst om kveldene. LYKKE! Nå skal jeg svare på ukens spørsmål, og om dere har dere har noen til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡

  Hvem heier du på i denne sesongen av Paradise Hotel? Hemmelig, haha! Jeg vet jo hvem som vinner, så det blir litt feil av meg å svare på det her. Jeg har noen favoritter da, og jeg synes veldig mange tar seg bra ut på TV i år. Jeg liker denne sesongen så godt, og jeg må se alle episodene selvom jeg vet hva som skjer. 

  Vil du skrive bok om livet ditt, eller ha din egen serie? Jeg tror nok ikke jeg kunne skrevet noe bok, hvertfall ikke enda. Jeg føler ikke jeg har opplevd nok i livet til å kunne skrive en hel bok om det. Det hadde sikkert vært morsomt en gang i livet, men da må jeg leve en god del år til først. Serie derimot hadde vært veldig morsomt! 

  Hvordan er det å leve med å ha Paradise Hotel "etter seg", altså at det er derfra du ble kjent? Det er egentlig aldri noe jeg tenker over. Jeg føler egentlig ikke særlig på det, og jeg er bare veldig glad for at Paradise Hotel har gitt meg så mange muligheter. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kan du fortelle tre morsomme fakta om deg selv? Jeg kan slikke meg selv på albuen, og det er jeg ganske stolt over. Vi hadde faktisk en drikkelek i bursdagen til Sofie, og det var en app som ga oss oppgaver. Da sto det at førstemann til å sleike seg selv på albuen fikk dele ut ti slurker. Jeg klarte det, og i neste spørsmål sto det "det er bare å gi opp, alle som prøvde på det må ta en slurk". Alle ble ganske sjokkerte da de så jeg gjorde det, for det er jo ganske sykt å klare. Haha! Jeg har veldig bøyelige ledd, så jeg kan faktisk dytte tomlene mine ut av ledd også. Den tredje tingen må være at jeg kan flere av Øystein Sunde sine sanger utenatt. 

  Hva er din favoritt russelåt? Hm, det må nok bli noe av TIX. Jeg hører veldig sjeldent på russesanger, men når jeg hører på det går det kun i TIX. Han er flinkest spør dere meg! 

  Hadde du tatt silikon nå, om du ikke hadde hatt det fra før av? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Jeg var veldig ung da jeg tok det, og puppene mine var noe jeg var veldig usikker på. Nå derimot tror jeg at jeg kunne godtatt sånn puppene mine var, og derfor ikke operert de. Det betyr ikke at jeg skal ta ut silikonen nå, men jeg hadde nok droppet det den dag i dag. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Når ser du Aleks igjen? Forhåpentligvis på mandag♡

  Hva synes Aleks om at en annen gutt kysset deg? Han kunne ikke brydd seg mindre, haha! Det kysset kom fra en liten gutt, og det var ikke et gjensidig kyss. Jeg har forresten sett videoen hans, og jeg godtar unnskyldingen. 

  Hvorfor tok du botox? Fordi jeg sleit utrolig mye med hodepine og migrene, og en venninne tipset meg om det. Jeg var ganske desperat der og da, for jeg sleit så mye med det og det ødela mange av dagene mine. Jeg testet det da ut, og etter det hadde jeg ikke vondt i hodet lenger. Ganske sykt, og ekstremt deilig! Jeg har ikke tatt det på snart fem måneder nå, så det har gått ut. Derfor har jeg mye vondt i hodet om dagen, så jeg må snart ta påfyll igjen. Jeg oppfordrer ingen til å ta botox, men om dere sliter mye med dette ville jeg absolutt tatt en konsultasjon og fått høre mer om det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilken settingspray bruker du? Den fra Make Up For Ever. Så sykt bra, og sminken sitter dødslenge!

  Er du allergisk mot noe? Ja.. Jeg er allergisk mot pollen, nyklipt gress og nesten all frukt. 

  Har Aleks og du felles økonomi? Neinei, absolutt ikke. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes du om Newa og Erik dramaet? Ah, jeg orker ikke blande meg inn i det. Det angår ikke meg i det hele tatt, og derfor har jeg ikke noe jeg skulle sagt. Jeg har fått en del spørsmål om det her, men jeg har ingen behov for å skrive om dette offentlig. 

  Hvor mye kostet festdrakten din? Den kostet vel mellom 20 og 30.000 vil jeg tippe. Jeg fikk den til konfirmasjonen min, så jeg husker dessverre ikke helt. 

  Hvordan kjenner du Sofie? Vi møttes på Paradise Hotel i fjor♡

  Gikk du på noe sport da du var yngre? Ja, jeg drillet og danset i mange år. 

   


  20.04.2018 - 15:21

  RUSSETID

  Hei dere!

  Russetiden har vel allerede startet for noen, og etter hva jeg vet starter Oslo i løpet av de neste dagene. Det er så sykt at det allerede er 3 år siden jeg var russ. Tiden går så fort, og det føles ut som at jeg feiret russetiden for noen måneder siden. Jeg husker veldig godt min russetid, og jeg var egentlig ikke så gira på hele greia. Jeg gadd ikke være på buss, for det følte jeg kun var bortkastet penger. Jeg hadde også hørt mye om at det er mye krangling på jentebusser, og det var det siste jeg orket. Derfor droppet jeg buss, men jeg rullet og dro på noen treff. Jeg vorset med min faste gjeng før rulling og treffene, og vi hadde det så gøy. Vi vorset hjemme hos meg hver gang, og vi shottet som noen gærninger til russelåtene. 

  Jeg synes egentlig det var ganske greit å droppe russebuss. Jeg kunne rulle med de jeg ville, og jeg kunne rulle så mye jeg ville. Jeg rullet ikke mye, men jeg var vel med rundt 5 ganger. Det var gøy, men slitsomt. Jeg skjønner ikke hvordan noen klarer å rulle hver eneste dag, det er helt sykt. Haha! I og med at noen av mine følgere kanskje er russ i år, tenkte jeg å gi dere noen tips. Russetiden er kjempegøy, men vær forsiktig!

  RULLING: Dette gjelder vel kanskje mest for gutta, for herregud dere er gale. Jeg var med broren min på rulling i fjor, og det tok helt av. Flasker ble slengt frem og tilbake i bussen, folk falt, en fikk en albue i ansiktet og begynte å blø, en ødela hånda si, de hoppet på hverandre og det var alltid en som ble liggende på bånn med alle over seg. Alt dette skjedde på èn rulling. VÆR FORSIKTIGE! Russetiden er ikke alt, og man må være forsiktige. Dere er dritafulle i en buss som kjører. Plutselig må bussen bråbremse, og om alle da ligger oppå en kan det gå galt. Det kan også gå veldig galt om alle står oppreist, og jeg tror ikke folk tenker så mye over akkurat dette. En bråbrems, og det kan skje ting som ikke skal skje. Dere er jo faktisk i en buss som kjører på en vei, med 20 drita ungdommer i. 

  NEI ER NEI: Det er vel ingen hemmelighet at russen ligger en del rundt. Jeg har sett videoer der en jente blir gjort seksuelle ting med på en russebuss, mens folk står rundt og filmer det hele. Denne jenta var garantert veldig full, og fullt mulig med på det hele. Likevel så finnes det de som ikke er med. Ta nei for et nei, og ikke mas deg til å få ligge. Har personen sagt nei, ja da betyr det NEI. I min russetid husker jeg det var en episode på Tryvann der en jente hadde blitt voldtatt på doen. Det er så fælt, og jeg blir så irritert av det. Man skal aldri gjøre noe seksuelt med en person, om ikke begge to er med på det. Jeg husker hvor ubehagelig jeg selv synes det selv var, for jeg fikk spørsmålet ofte om vi ikke bare skulle ta kongla. Jeg husker at jeg sa nei, men likevel fortsatte enkelte å mase. Altså, seriøst. Gutter og jenter, sier en person nei til sex- da spør du ikke en gang til. 

  IKKE DRIKK FOR MYE- Jeg har jo sett hvordan alkoholen skylles ned i munnen på visse russ. Det er helt greit det, men jeg vet at det er en del drikkepress der ute også. Pass på, for man tåler ikke så mye som man kanskje tror. Det er lett å bli gira, og da kanskje man tar litt mer enn hva man trenger. Jeg har sett tilfeller der folk ikke har klart å stå oppreist, og at folk rett og slett har vært helt borte. Man vil vel huske russetiden sin? Greit nok at man drikker, men drikk med måte. Det er ikke så kult å måtte bli kjørt bort av ambulansen fordi man har drukket for mye. 

  MAN KAN HA DET GØY UTEN BUSS- Jeg har sett mange går rundt med ting på dressen sin der det står "Du er ikke russ uten buss". Eh jo! Jeg hadde det kjempegøy uten buss, og jeg vet at det er et stort press blant unge med dette. Jeg fikk en melding av en jente, og hun skrev at de andre jentene ikke ville ha henne med på bussen lenger. For at denne jenta da skulle få være med på en annen buss, da måtte henne skaffe et visst antall shoutouter på Instagram. Hvor sykt er ikke det? Jeg synes det er helt sykt at enkelte kan kaste en annen av bussen, og ikke minst sette krav til at folk skal få være med. Man trenger absolutt ikke buss for å ha en bra russetid, og det mener jeg. Finn noen andre som du kan grille med i parken, det er kjempekoselig. Det er en haug av russ som samles i forskjellige parker, og vi gjorde det et par ganger. Da vi skulle på treff på Tryvann tok vi banen, og der var det fullt vors og kjempebra stemning. Man kan rulle med akkurat de man vil, og man er ikke bundet til en spesiell buss. Man slipper det dramaet som ofte kan oppstå når man er over 20 jenter samlet i en måned. Jeg hadde det kjempegøy i min russetid, og det uten buss!

  PASS PÅ HVERANDRE- Dette er så viktig, og jeg håper folk gjør det. Det er lett å miste hverandre på store treff og om man stopper på rullingene. Plutselig skal en ut i skogen å tisse, og ingen får det med seg. Gå alltid to sammen, og pass på at man plutselig ikke mangler en. Det er veldig kjedelig å gå rundt alene, fordi man har mistet de andre. Det skjedde med meg på Tryvann, og det var så ukult. Jeg gikk rundt der, blant en haug av mennesker og jeg fant ingen. Når det er såpass mye alkohol i bildet er det også viktig at man ser til at alt går bra. 

  KOS DERE- Dere må kose dere masse! Russetiden får man oppleve en gang, og det er en så morsom tid. Man er snart ferdig med skolen, og det skal feires. Nyt tiden, og ha det gøy med venner. Jeg ønsker mine lesere en kjempebra russetid, og jeg håper dere har det dødsgøy♡

   


  19.04.2018 - 18:31

  Mestringsfølelse

  ANNONSE- SPORTSKLINIKKEN

  Hei dere!

  Først om fremst må jeg bare si at dette ikke kommer til å bli en treningsblogg, men akkurat nå vil jeg skrive litt om treningen igjen. Dette er absolutt ikke noe jeg trenger å skrive om, men jeg vil. I dag trente jeg igjen, for andre gang denne uken. Jeg trodde ikke jeg skulle si dette, men jeg har begynt å like trening. Jeg elsker mestringsfølelse, og det har jeg hatt i løpet av disse to treningene. For det første er den personlige treneren utrolig flink. Han pusher meg, og han får meg til å prøve ut ting jeg aldri har gjort før. I tillegg har han nå fått meg til å innse at jeg er sterkere enn hva jeg selv trodde. Jeg kom dit og var helt sikker på at jeg kun klarte to kilo, men nå derimot har jeg mer troa. Jeg har fått skikkelig sansen for treningen nå, og jeg gleder meg skikkelig til trening på mandag igjen. Stølheten har heldigvis blitt bedre, men jeg tipper den er ganske ille imorgen igjen. Shit, jeg vil bare trene hele tiden nå. Jeg er så glad for at jeg heiv meg ut i det her, for jeg trengte virkelig en flink PT for å komme i gang. Han heter @pt.kimandrenordli på Instagram om noen er interessert.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Okei, for det første. Det der er 30kg!! Jeg er skikkelig stolt av meg selv, og jeg synes det er så kult at jeg er sterkere enn hva jeg trodde. Det her er så gøy!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg var fortsatt litt støl i armer og bein i dag, men heldigvis var ikke det noe problem. Jeg er skikkelig fornøyd med egen innsats den siste uken. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg tenkte også å svare på en kommentar som jeg fikk tidligere i dag, og i den kommentaren sto det: Har du slanket deg for å få vekk fettet i ansiktet? Tror ikke det går ann på deg, noen er bare sånn genetisk. Kan være superslank men ansiktet er fortsatt stort. Også burde du virkelig ta i og trene! Hjelper ikke å slanke seg sånn som du har gjort og være slapp i fisken, du må stramme ting opp!

  Jeg vil bare svare denne personen på en ting, og det er at jeg absolutt ikke har slanket meg. Jeg trener heller ikke nå for å slanke meg, og jeg synes det der var en ganske stygg kommentar. Jeg trener kun for å bygge muskler, og muskler gjør så man legger på seg. Jeg vil heller gå opp litt i vekt, enn ned. Det at du skriver sånne ekle kommentarer som dette, gjør at jeg bare vil trene enda hardere. Du gir meg motivasjon, så tusen takk! Jeg vil bare ikke noen skal tro at jeg nå trener for å slanke meg, for det er langt i fra sannheten. 


  19.04.2018 - 14:14

  Dette kunne jeg vært foruten

  Hei dere!

  I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere noe av det jeg angrer på, eller er litt flau over. Jeg blir veldig sjeldent flau, så dette er vel mer ting jeg helst kunne unngått. Enkelte av disse tingene angrer jeg også litt på, for når maner ung tar man ikke de smarteste valgene. 

  Pusekattfjes- Yes, jeg gikk veldig ofte med et kattefjes. Det var veldig populært i en periode, og jeg sparte ikke på eyelineren for å si det sånn. Så fort venninnene mine og jeg skulle ta bilder, måtte vi tegne på dette. Og jeg gikk også sånn på skolen. Mamma, hvorfor stoppet du meg ikke? Dette kunne jeg helt klart ha spart meg for, men i og med at det var en trend hang jeg meg på. Hvor merkelig er ikke det? Jenter som går i sjuende klasse nå har den sykeste contouren og brows on fleek, mens jeg så ut som at jeg skulle på karneval. 

  VG-lista- Herregud, dette tror jeg ikke så mange vet. Jeg sto på scenen under VG-lista for noen år siden. Jeg ble spurt av en kompis om jeg kunne samle en gjeng med jenter, for The Main Level trengte dansere. Av en eller annen grunn sa jeg ja, og plutselig sto jeg på den scenen. Jeg var så stressa og flau, for jeg kunne jo ikke danse. Det endte med at da vi skulle danse fritt, så sto jeg og tok vindusviskerdansen min. Dere husker kanskje den fra Paradise? Den dansen tok jeg foran flere tusen mennesker. Jeg skal innrømme en ting, og det var at jeg ikke var edru på den scenen. Jeg skjønner helt ærlig ikke hva jeg gjorde på den scenen i det hele tatt. 

  Superkviss- Husker dere det programmet som gikk på NRK super før? Vel, jeg var med i Superkviss. En venninne av meg meldte oss på, og vi stilte opp i det studioet. Dette må ha vært i 2008 eller noe, men jeg husker det likevel så godt. Vi var så små, og skikkelig umodne. Om jeg tapte måtte jeg fortelle hvem de kjekkeste guttene på trinnet var, mens venninnen min måtte gå på henda og fortelle ti positive ting om kjæresten sin. Jeg vant, heldigvis! Vi drillet også husker jeg, haha! Jeg har faktisk sjekket om jeg fant den episoden, for jeg har så lyst til å se den igjen. Dessverre er den borte fra nettet, og det er kanskje like greit. 

  Første gang jeg var full- Okei, denne er jeg faktisk SKIKKELIG flau over. Jeg vorset med noen venninner, og de hadde faktisk begynt å drikke vin. Jeg derimot hadde aldri drukket vin før, men den ene venninna mi fikk meg til å smake. Det endte med at denne venninnen ga meg mer og mer, og jeg følte ikke jeg merket noe som helst. Helt til jeg reiste meg opp.. Jeg husker alt snurret, og jeg følte meg helt merkelig. Jeg husker faktisk ingenting av hvordan vi kom oss til festen vi skulle på, men denne festen var i nabohuset mitt der foreldrene mine bodde, og vi skulle til noen eldre gutter. Vi kom oss inn på festen, og jeg klarte nesten ikke stå oppreist. Det endte med at venninnen min måtte følge meg hjem klokken 20.30 på kvelden, og jeg ble sittende på verandaen med mamma og spy i flere timer etterpå. Festen fortsatte, og jeg ble sittende der og høre på musikken og skravlingen fra huset ved siden av.  Det var helt grusomt, og jeg hadde jo gledet meg til å feste med de eldre gutta. Jeg tror dette er grunnen til at jeg ikke takler vin den dag i dag. 

  Onepiece- Jeg gikk rundt med onepiece HELE tiden. Jeg synes faktisk det de selger nå er ganske kult, men den jeg gikk med så ikke bra ut. For det første var den knæsj oransje, og for det andre var den sikkert 3 størrelser for stor. Jeg bodde seriøst i den, og jeg følte meg så kul. Jeg så egentlig mest ut som et medlem av teletubbies, men jeg følte meg dødstøff. Heldigvis er den tid forbi, og den onepiecen aner jeg ikke hvor er for øyeblikket. Den var sykt deilig å gå med da, så jeg vurderer faktisk å kjøpe en ny en. En i min størrelse, og en annen farge riktig nok. 

  Skaffet meg mastercard- I en alder av 18 år fikk venninnen min og jeg tilbudet om mastercard. Vi hadde jo hørt mye om disse kortene, der man faktisk ikke trengte å ha penger for å bruke. Vi takket selvfølgelig ja, og det er ikke det lureste jeg har gjort. Jeg trodde jeg hadde så mye penger på grunn av dette, og jeg brukte mye. Lite skjønte jeg av at pengene måtte tilbakebetales etter en måned.. Jeg følte meg ikke så smart, da jeg fikk den regningen i posten. Jeg hadde jo brukt dette kortet til å kjøpe så mye ræl. Jeg skjønner ikke hvordan en eldre mann i banken kunne lure på to unge jenter det her. Haha, jeg får skylde meg selv.. Etter det der har jeg faktisk ikke turt å skaffe meg et nytt mastercard. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Stjal nonstop- Dette har jeg enda litt dårlig samvittighet over, for jeg kunne være litt utspekulert da jeg var yngre. Jeg gikk ikke i barnehage, men jeg gikk i park. Det er som en barnehage, men man er der mye kortere. Hver fredag fikk vi nonstop, og jeg husker så godt hvordan boksen med nonstopen så ut enda. En rød boks, med et prikkeaktig mønster. En dag bestemte jeg og noen andre jenter oss for å stjele denne boksen. Vi tok den med oss ut, gjemte oss og spiste opp alt. Etter det satte vi boksen på plass, og trodde at ingen skulle merke det. Vel, fredagen kom og alle gledet seg til nonstop. Dessverre var det ingen igjen, og jeg husker fortsatt hvor utrolig stresset jeg var for å skulle bli oppdaget. Jeg hadde dårlig samvittighet for det i LANG tid etterpå, og jeg tenker faktisk ofte over det enda. Ingen andre fra parken husker nok dette enda, men jeg derimot sleit med den samvittigheten i så mange år. Haha! 

   

   

   

   


  18.04.2018 - 19:05

  Event og bursdagvlogg

  ANNONSE- Ideal Of Sweden

  Hei dere! 

  I dagens video får dere bli med oss på event med Ideal Of Sweden, noe som var veldig koselig. Jeg trodde ikke jeg skulle like forretten vi fikk, men herregud. Nå tenker jeg på den hele tiden, og jeg har så lyst til å spise der igjen snart. Dere får også bli med oss i bursdagen til Andreas, noe som var en skikkelig overraskelse for han. Denne dagen var utrolig fin, og jeg håper dere liker vloggen! 

  zkqLgG59Vo0


   


  18.04.2018 - 17:08

  Det harde blogglivet

  Heey!

  I dag startet jeg dagen på Oslo City med Sofie. Sofie og jeg skal gjøre noe veldig morsomt der snart, så i dag hadde vi litt forberedelser for det. Jeg kommer til å fortelle dere mer om det snart, for dette blir skikkelig gøy. Jeg har aldri gjort noe lignende før, men det hele virker som noe jeg kan like. Vi har derfor vært der i noen timer, og etter det dro vi og spiste.

  Jeg så at Sofie og Andrea for noen uker siden spiste et sted på Oslo City. Det heter Soho Urban Eatery, og det er så koselig der. De har så mye digg mat, og jeg var lett med da Sofie spurte om vi skulle dra dit.

  Fine sofie♡

  Og maten var sinnsykt god. Absolutt et sted jeg kan anbefale! Jeg kommer helt klart til å dra hit flere ganger.

  Etter vi hadde spist ble jeg med en tur til Sofie, for jeg hadde egentlig ingen andre planer. Da vi kom til Sofie endte det med at vi begge to sovnet, og vi sov en god stund. Det harde blogglivet, dere♡ Neida, men vi begge var veldig trøtte. Vi har jo fått gjort litt produktivt i dag, så en liten (lang) powernap kunne vi unne oss. Nå skal vi se på Paradise, så vi blogges senere!


  17.04.2018 - 19:11

  FAKE FRIENDS

  Hvor rart er det ikke, at så fort man får litt oppmerksomhet vil folk henge med deg? Jeg skal innrømme at dette har skjedd etter Paradise, og ikke bare én gang. Jeg forstår det ikke. Hvorfor velger enkelte venner ut i fra følgere på Instagram? Jeg klarer ikke å forstå det, og jeg klarer ikke forstå hvordan noen vil fake et vennskap på den måten. Jeg har fått erfare det flere ganger nå, og helt ærlig.. Jeg har blitt kjemperedd for å få meg nye venner. Jeg er redd for å åpne meg opp for noen, og plutselig viser det seg at denne personen kun utnytter det. Jeg er redd for å stole på folk, og jeg har begynt å holde mer for meg selv. Det er kun noen få som vet mye om meg, og jeg lar veldig få slippe inn på meg. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes det er helt sykt at folk i det ene sekundet løper bort til meg for å spørre hvordan det går, og er kjempehyggelig. I neste sekund står de på doen på utestedet og snakker dritt om meg. Hvorfor? Dere vil virke hyggelige mot meg, men så fort jeg går snakker dere dritt. Det er utrolig sårende for meg, og utrolig barnslig av dere. Det å baksnakke noen så fort personen har vendt ryggen til, er ikke det litt sånn enkelte gjorde på barneskolen? Og tror dere virkelig at man kan stå på doen på et utested, snakke dritt, bruke mitt fulle navn og tro at det ikke skal gå videre til meg? Vel.. 

  Jeg merker det så fort. Folk som snapper meg i det jeg kommer inn i rommet, skal plutselig henge med meg hele kvelden (enda de ikke har utvekslet et ord med meg på flere år), kameraet i ansiktet mitt hele tiden og den typiske setningen "Vi må møtes en dag igjen". Deretter starter baksnakkingen så fort jeg har gått. Ellers takk, jeg tror ikke vi skal møtes en dag igjen. Jeg er så lei av sånne "venner", og jeg blir så irritert over hvordan enkelte holder på. Voks opp, vi er 22 år gamle.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg elsker å bli kjent med nye folk, og jeg har alltid lett fått meg venner. Jeg har også et problem med det å gi mye av meg selv, og jeg forteller folk mye. Eller jeg gjorde, for nå har jeg fått helt skrekken. Før kunne jeg fortelle absolutt alt, men nå er det kun noen få som får vite alt. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig, men jeg har hverfall blitt mye mer forsiktig. Ikke alle mennesker vil deg ditt beste, og man må være forsiktig med hvem man slipper inn. Ikke del alt av deg selv, for det kan bli utnyttet veldig. 

   

   


  17.04.2018 - 18:32

  Drittdag

  Hei dere!

  Ah, hvor skal jeg starte? Denne dagen har ikke vært kul. For det første er jeg så støl at jeg så vidt kommer meg opp fra sengen. Jeg klarer heller ikke å sette med ned på do, så jeg måtte faktisk ta tak i veggen for å skulle sette meg ned. Jeg har helt glemt hvor forferdelig det er å være støl, og akkurat nå føles det som at det kan ta en god tid før dette går over. Jeg skal trene allerede på torsdag igjen, så jeg håper virkelig det har gått over til da. Akkurat nå klarer jeg så vidt å gå, så jeg satser på en bedre dag imorgen. 

  I tillegg vet dere som bor langt fra kjærestene deres hvor kjipt det er. Jeg trodde jeg skulle få møtt Aleks i løpet av de neste dagene, men neida. Jeg blir så frustrert av alt det her, og jeg vil bare være med han masse nå. Jeg takler ikke det å være fra han i flere uker i strekk, og det har det vært mye av i det siste. Det frister så mye å hoppe på neste fly, men det kan jeg ikke. Ting er veldig komplisert om dagen, og dere vil skjønne det etterhvert. Jeg har det faktisk skikkelig kjipt om dagen på grunn av dette, og jeg skulle så ønske at vi i det minste bodde i samme by. Avstandsforhold er noe skikkelig dritt i blant, og jeg forstår alle dere som sier det er vanskelig. Det er kjempevanskelig å ville være med en person hele tiden, men så bor man så sinnsykt langt unna hverandre. Jeg misunner virkelig dere som kan møte kjæresten deres når dere vil, dere er heldige.

  Unnskyld for et veldig klagete innlegg, men i dag har jeg bare en sånn dag. Eller jeg har vel hatt noen sånne dager i det siste, og jeg føler meg bare litt nede. Ingenting annet enn å ligge i sengen frister, og jeg bare orker ikke snakke med folk. Jeg håper dette går over, for det er så ulikt meg å være som dette. Jeg har så og si aldri dårlige dager, men når de først kommer føler jeg meg helt rar. Og samtidig føler jeg meg så teit fordi jeg blir sånn av å savne noen. Kjærlighet altså.. 


  16.04.2018 - 19:51

  I DAG HAR JEG TRENT

  ANNONSE- Sportsklinikken

  Hei dere! 

  Nå skulle jeg egentlig vært på boklanseringen til Pilotfrue, men i stedet ligger jeg i sengen. Jeg hadde min første PT-time i dag, og jeg er seriøst helt merkelig i kroppen. Jeg føler meg syk. Jeg vet ikke om det kun er fordi jeg ikke har trent på 4/5 år, eller om jeg faktisk begynner å bli syk. For ja, jeg har ikke trent på 4/5 år. Det er nesten litt flaut for meg å innrømme, men kanskje det kan være grunnen til at jeg føler meg dårlig? Er det noen andre som har opplevd det? Jeg håper hvertfall at jeg føler meg sånn fordi kroppen har fått seg et lite sjokk. Haha! 

  Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om treningen i dag. Jeg har undervurdert meg selv skikkelig. Jeg trodde ikke jeg skulle klare å løfte mer enn to kilo, så jeg startet med det. Heldigvis hadde jeg en PT som fulgte med, og han fortalte meg at jeg veldig fint kunne gå opp noen kilo. Gjett hvem som etterpå tok knebøy med en 15 kilos vekt i hendene. MEG!! Dere tenker sikkert at det er lite, men jeg ble faktisk skikkelig imponert over meg selv. Jeg merket også at jeg synes treningen var mye morsommere da jeg begynte å få til ting. Før har jeg følt meg dum, og ikke minst svak når jeg har vært på trening. Nå derimot var det så mye bedre, da jeg endelig følte at jeg fikk til noe. 

  Jeg har begynt å trene på Sportsklinikken som ligger ved Økern. PT'en finner dere på Instagram om dere søker på @pt.kimandrenordli, og jeg er så fornøyd etter første økt. Jeg har aldri fått noe ut av det å trene på egenhånd, så jeg trengte en PT for å komme i gang. Han pushet meg virkelig, og han forklarte alle øvelsene utrolig bra. I tillegg er jeg veldig fornøyd med at det er et privat treningsrom. Det er altså ikke et treningssenter med en haug av mennesker, men kun PT'en og meg. Det gjør hvertfall meg mye mer komfortabel, for da får jeg fokusert kun på det jeg skal. 

  Nå er jeg så glad for å ha kommet i gang med treningen, og jeg er skikkelig fornøyd med første økt. Jeg kommer nok ikke til å klare å gå imorgen, men det er verdt det. Nå skal jeg bli sterk! Jeg gleder meg til å oppdatere dere videre om treningen, og jeg håper nå at trening endelig kan bli noe jeg vil like. Jeg har troa!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

   


  15.04.2018 - 20:04

  Forberedelser til sommeren♡

  ANNONSE- BETAKAROTEN.NO

  Er det en ting jeg virkelig liker, så er det å være brun og fresh. Jeg føler meg alltid litt ekstra fin da, og spesielt nå om vinteren. Jeg har derfor startet igjen med Betakaroten nå, for jeg reiser nemlig på ferie til varmere strøk om et par uker. Det verste er jo å være dårlig forberedt på sol og varme, og ikke minst det å skulle få soleksem første dagen på ferie. Betakaroten skal blant annet da beskytte meg mot nettopp dette. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Noe av det viktigste for meg er at brunfargen skal se ekte ut, sitte dypt og vare lenge. Det er også et veldig stort pluss for meg med veldig lys hud, og unngå soleksem. Det er både ubehagelig og ikke veldig fint, så det å slippe det er helt fantastisk. Jeg har som sagt en veldig lys hud, og et nordisk utseende. Jeg sliter med å få en brunfarge om sommeren, så derfor velger jeg nå å starte på betakaroten en god tid før sommermånedene kommer. Betakaroten har hvertfall hjulpet meg tidiligere til å bli brunere enn hva jeg vanligvis blir. 

  Jeg skal innrømme at jeg tidligere har smurt meg inn med et tykt lag av selvbruning på sommeren. Rett og slett fordi jeg ikke har så mye pigmenter, men likevel vil ha en solbrun hud. Nå derimot velger jeg heller å starte på betakaroten allerede nå, slik at jeg heller kan bygge opp en egen brunfarge. Jeg reiser som sagt på ferie om et par uker, og jeg gleder meg til å se resultatet. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er den orginale betakaroten, som består av naturlige ingredienser. Det gjør at jeg er sikker på at jeg ikke får i meg noe som er dårlig for meg. Jeg har også blitt informert om at denne har masse antioksidanter i seg, og det er jo aldri negativt når det blant annet beskytter huden mot for tidlig aldring. 

  Jeg vil anbefale dere å teste ut dette, uansett om du normalt blir fort brun eller ikke. Kanskje særlig om du har en hudtype som min, og vil få en fin brunfarge til sommeren. Jeg må bare påpeke at jeg ikke mener det er stygt å være blek i dette innlegget, men selv føler jeg meg bedre med litt farge. Gi meg gjerne en tilbakemelding om dere tester ut dette, og fortell meg om dere ble fornøyd med resultatet. Jeg liker å høre deres tilbakemeldinger også! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Nå får dere første pakken til halv pris, så trykk dere inn HER om dere vil bestille♡

   Processed with VSCO with s2 preset

   


  15.04.2018 - 15:28

  Bildedryss og et ufrivillig kyss

  Hei dere!

  I går var som sagt Gullsnutten, og vi hadde fullt kjør hele dagen. Vi startet med Splay i en stor suite med en haug av Youtubere, og vi koste oss skikkelig. Vi fikk pizza, snacks, drikke, også spilte vi inn en liten snutt som kommer på Splay sin kanal. Vi var der en god del timer, og vi hadde det veldig hyggelig. Vi bestemte oss blant annet for å ha drikkeleker, og jeg lo så mye at jeg gråt. Cornelia blant annet, som var på sin første sammenkomst hos Splay. Hun måtte late som hun gråt, helt til noen skulle gi henne en klem. Altså, dere aner ikke hvor morsomt jeg hadde det akkurat da. Eyelineren ble helt ødelagt, og jeg gråt av latter. En skikkelig fin gjeng med mennesker, og jeg er så glad for å være hos Splay. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi måtte selvfølgelig knipse en haug av bilder på takterassen. Utsikt over hele Oslo, og et sinnsykt fint vær. Jeg var i så godt humør i går på grunn av været, og jeg håper vi får ha sol og varme lenge nå. Heldigvis har snøen begynt å smelte, og dere aner ikke hvor glad nettopp det gjør meg. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi måtte selvfølgelig også ta bilder som det her, for det er vel nesten obligatorisk når det finnes på fester. Jeg elsker hvertfall å ta bilder som dette, haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Pizzaaaa♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Etter å ha vært hos Splay i en god del timer, rullet vi videre bort til Gullsnutten i russebusser. Jeg synes det var dødskult, selvom jeg egentlig ikke er så fan av å rulle. Jeg skjønner ikke hvordan noen orker å rulle hver eneste dag, men en gang i blant er veldig gøy. I går for eksempel koste jeg meg skikkelig på bussen, og det var en kul måte å komme seg til Gullsnutten på.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Og altså, SHIT! Det var så mange mennesker som kom på meetupet, og jeg ble seriøst dratt til alle kanter. Plutselig mistet jeg de andre, og ble stående helt alene i folkemengden. Heldigvis var alle dere som kom veldig søte og greie♡ Dessverre ble vi dratt bort av vaktene ganske fort, og jeg tror mye av det var på grunn av sikkerheten. Jeg synes det var veldig kjipt at vi ikke fikk stått der lenger.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så var det tid for selve utdelingen, og Splay vant så mye. Herregud, jeg er skikkelig imponert over de hos Splay. Gratulerer så mye til alle som vant! 

  Etter utdelingen skulle vi ut, og da sto det fortsatt en haug av mennesker der. Vi stoppet selvfølgelig opp, og tok bilder med de som ville det. Plutselig kommer det en fyr bort, og spør Isabelle om hun kan være med i en video. Isabelle sa ja, om jeg også ble med. Det gikk ut på at vi skulle kysse han på kinnet, og Isabelle og jeg skulle kysse samtidig. I det jeg kysser han på kinnet snur han seg, slik at han i stedet kysset meg på munnen. Jeg ble så utrolig irritert, for hvem gjør noe sånt? Denne gutten var kanskje 17 år gammel, og da burde man klare å oppføre seg som at man ikke er 12 år. Jeg var et sekund fra å klappe til han, men heldigvis klarte jeg å ta meg sammen. I tillegg hadde denne fyren vært utrolig frekk mot Emma Ellingsen, mens han fikk kompisen sin til å filme det. Jeg vil ikke en gang skrive her hva han sa til Emma, men fy fader for en respektløs unge. Jeg merker jeg blir irritert bare av å skrive det her. Jeg synes det er så tåpelig å møte opp på et sånt sted, kun for å være frekk mot youtuberne som er der for å feire hverandre. Jaja, vi dro hvertfall videre etter utdelingen, og så avsluttet vi kvelden hos Splay igjen. Jeg hadde alt i alt en veldig bra dag♡


  14.04.2018 - 16:55

  GULLSNUTTEN OUTFIT

  Hei dere!

  Nå har vi endelig kommet oss til Splay sin warmup til Gullsnutten. Her skal vi være i noen timer til, før vi skal bevege oss bortover mot Gullsnutten. Her har vi fått pizza, drikke og vi er i en stor suite på et hotel. Utrolig fint, og tidenes utsikt. I tillegg er det så varmt ute, så jeg sitter her med den sommerfølelsen. Det finnes ingenting bedre enn fint vær, sol og varme, så i dag er jeg fornøyd.

  Isabelle og jeg har forresten matchet antrekk i dag. Vi er jo Isabelle og Martine, så derfor må vi så klart være like. Antrekket kommer fra Pretty Little Thing, og jeg anbefaler ikke den nettsiden. Vi ventet utrolig lenge på pakken, men heldigvis kom den i går. Klærne er heller ikke i den beste kvaliteten, men heldigvis ser de bra ut. Jeg føler meg hvertfall kjempefin i dag!

  Nå skal vi kose oss videre, også blogges vi med et stoort bildedryss imorgen. Håper alle får en fantastisk lørdag videre, og at dere som har sol nyter den.


  14.04.2018 - 12:31

  DET SYKESTE SKILLET

  ANNONSE- SPONSET SPRAYTAN AV @NEGLJENTA

  Hei dere!

  Etter ukens spørsmål i går har jeg fått noen kommentarer angående forholdet mitt. Jeg synes det er veldig søtt at folk håper vi ikke har vurdert å gjøre det slutt, og dere.. Det har vi absolutt ikke. Vi har det veldig fint sammen, og vi facetimer så fort vi har muligheten. Akkurat nå er jeg inne i en veldig hektisk periode, og da har jeg ikke muligheten til å reise til Bergen. Jeg har seriøst ting som skjer hver eneste dag, og derfor kan jeg ikke bare stikke. Jeg skulle gjerne gjort det, men på akkurat dette tidspunktet har jeg ikke sjans. I tillegg har ikke Aleksander muligheten til å komme til Oslo heller akkurat nå, og det er skikkelig kjipt. Det er vel bare vi som er i avstandsforhold som skjønner at det ikke alltid er like lett. Jeg skulle gjerne vært med han hele tiden, men når man bor fra hverandre er ikke det så enkelt. Jeg skulle så ønske at vi bodde i samme by, og at vi bare kunne treffes når som helst. Dessverre gjør vi ikke det, og da må vi bare gjøre det beste ut av det. Ingenting er i veien med forholdet hvertfall, og jeg savner han masse♡

  I dag er det tid for Gullsnutten, og jeg gleder meg veldig! Som sagt er ikke Isabelle og jeg nominert til noe, og det går helt fint. Jeg har blitt vandt med det og enten skulle bli diska, eller ikke nominert i det hele tatt. Haha! Vi skal uansett kose oss masse i dag, og jeg gleder meg skikkelig til å møte de andre youtuberne. Jeg synes youtuberne i Norge er så utrolig flinke, og alle de som er nominert har virkelig fortjent det. Jeg gleder meg til å se hvem vinnerne er, og jeg gleder meg til å feire de etterpå. I tillegg er det også meetup, og det gleder jeg meg også sykt til. Det morsomste med å drive med dette er å møte dere, og jeg blir alltid så glad på meetups. Mange gode klemmer, fine ord og søte mennesker♡ Etter en meetup føler jeg meg alltid helt rar, for jeg blir så overveldet av det hele. Om noen vil komme på meetupet, så finner dere all info HER! Det står ikke i arrangementet at Isabelle og jeg kommer, men vi tar selvfølgelig turen♡

  Nå skal jeg snart få litt sminke på dette ansiktet. I det siste har jeg faktisk sluttet å ta bort sminke på brynene, fordi bryna mine er så lyse nå. Derfor tar det en evighet å sminke de om jeg ikke har noe farge på dem. Jeg vet ikke hvor smart det er, men det sparer meg for MYE tid! 

  I anledning av Gullsnutten tok jeg faktisk spraytan i går. Jeg ville føle meg ekstra fin, og derfor dro jeg en tur til Negljenta, som holder til i Jessheim. Det er skikkelig merkelig, for jeg satt å så etter steder man kunne ta spraytan på nettet. Plutselig sjekket jeg DM, og da hadde denne dama sendt meg en melding om jeg ville komme å ta spraytan. Sykt merkelig i og med at jeg lette etter et sted. Jeg svarte selvfølgelig ja, og i går dro jeg dit. Det tok for det første bare ti minutter å påføre spraytanen, og fargen ble så sinnsykt fin. Jeg ble skikkelig brun, og jeg fikk det sykeste skillet. Dette kommer jeg helt klart til å gjøre flere ganger om jeg skal noe, for her får man virkelig en kjapp og dødsfin brunfarge. Dere finner stedet jeg tok det om dere søker på Negljenta på Instagram♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  SÅ fornøyd♡


  13.04.2018 - 20:05

  VI OVERRASKET HAN

  Hei dere!

  Dere som følger meg på Snapchat (martineluunde heter jeg der), fikk kanskje med dere at vi overrasket Andreas i går. Andreas, eller bedre kjent som TIX hadde nemlig bursdag i går, og kjæresten hans Ine inviterte til supriseparty. Jeg har aldri vært i en suprisebursdag før, så jeg gledet meg skikkelig. Jeg visste jo at det var utrolig mange jeg kjenner som skulle dit, og det gjør alltid kveldene mye bedre. Vi har holdt dette hemmelig for Andreas i flere uker nå, så derfor var det veldig morsomt da han faktisk kom inn og fikk se alle som hadde kommet kun for han. Det var en helt fantastisk kveld, med Kahoot, bra mennesker og opptredener. Vi fikk blant annet Grunde til å synge Starboy, og da han gikk opp på den scenen tok alle helt av. Før jeg visste ordet av det sto jeg også på den scenen med mikrofonen i hånden. Det var ikke etter mitt eget ønske, men jeg kjørte på. Herregud, haha! Jeg kan ikke synge, så dere kan jo tenke dere hvordan det hørtes ut.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har så mange fine venninner♡

  Kvelden var hvertfall dødsbra, og etter en god del timer stakk vi videre ut på byen. Jeg ble ikke så alt for lenge, for jeg var skikkelig trøtt. De siste dagene har jeg stått opp veldig tidlig, så da klokken ble 00.00 var jeg veldig klar for senga. Uansett så hadde jeg en kjempefin kveld, og det så ut til at bursdagsbarnet koste seg veldig! 

  I dag har jeg forresten tatt spraytan, og jeg tenkte jeg skulle vise dere resultatet i et annet innlegg. Jeg er så fornøyd, og jeg har fått den sykeste brunfargen. Gleder meg til å vise dere! Nå skal jeg en tur ut med Isabelle, broren min og noen venner av han. Egentlig er jeg ganske trøtt, men jeg har lovet å bli med en tur. Både Isabelle og jeg dropper alkoholen i dag, for imorgen er det endelig tid for Gullsnutten. Jeg vil være i bra form der, så derfor blir det en edru tur ut på byen i dag. Det er like gøy det, og man trenger virkelig ikke alkohol for å ha det gøy. Nå skal jeg sminke meg, og så får jeg ta meg en tur bort på vorset. Så vi blogges♡