• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 30.04.2017 - 21:38

  Den beste selvbruningen jeg har prøvd

  Innlegg i samarbeid med Tan Store

  Hey!

  Sommeren har enda ikke kommet til Norge, men det har brunfargen! Jeg har nemlig vært så heldig å få testet ut selvbruningen fra Tan Store, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har vært fast bruker av selvbruning i mange år, i og med at om jeg skal noe liker jeg å freshe meg opp med en fin brunfarge. Jeg tar veldig sjeldent sol, og siden selvbruning er så enkelt trenger jeg heller ikke det. Som sagt har jeg vært fast bruker av selvbruning i mange år, og jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd med en selvbruning før!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Selvbruningen er veldig lett å påføre, og det jeg elsker med denne er at man ser hvor man påfører fordi den gir resultat med en gang. Jeg brukte denne som heter "My Moroccan" og det er en mousse som man enkelt påfører med en selvbruningshanske som man også finner hos Tan Store. Og jeg må virkelig anbefale den hansken man påfører med! Jeg har aldri funnet en som er så bra og myk. De andre jeg har brukt har vært ganske stive, men den her var helt fantastisk! Denne selvbruningen fra Tan Store gir deg en gradvis brunfarge og den gir det perfekte resultatet etter rundt tre timer. Jeg synes det er helt perfekt å bruke en selvbruning som gir så raske resultater, i og med at det er utrolig mye som skjer om dagen og plutselig er det noe jeg skal. Da er det bare å smøre på seg denne, og plutselig har man en fresh brunfarge. Denne selvbruningen gir deg verdens fineste brunfarge, og jeg vet at denne blir brukt mye fremover mot sommeren. 


  Tan Store har et stort utvalgt i den nye nettbutikken sin, og det er så mye mer jeg gjerne skulle hatt derfra. I tillegg til et stort utvalg har de utrolig rask levering. Jeg hadde allerede produktene hjemme kun et par dager etter bestilling. Om dere også vil teste disse produktene, så har jeg vært så heldig å fått en rabattkode til dere! Om dere bruker koden "martine10" får dere 10% rabatt i nettbutikken til Tan Store, dere finner nettsiden deres HER


  30.04.2017 - 20:57

  Jeg er ikke en ekte blogger

  Her om dagen fikk jeg en melding på Instagram der det sto at jeg ikke var en ekte blogger fordi jeg var med på Paradise Hotel.

  Jeg lurer på hva det vil si å være en ekte blogger? Er det da at man kun har blogget seg oppover uten å være med på for eksempel et program? Jeg har også fått høre at jeg ikke fortjener å være over bloggere på topplisten, men jeg er jo en blogger nå jeg også?

  Jeg synes blogging er utrolig morsomt, og jeg har så mye motivasjon for tiden! Jeg er utrolig heldig som har kommet meg så høyt opp på topplisten, men det er jo takket være dere fine lesere som trykker dere inn på bloggen min hver dag. Jeg setter så sykt pris på at dere liker det jeg skriver om og at dere kommer med så mange fine tilbakemeldinger til meg. Så tusen, tusen takk!

  Jeg vet uansett ikke hva det vil si å være en ekte blogger. Ja, jeg har vært med på Paradise, men jeg elsker å blogge og synes det er utrolig morsomt. Så lenge man blogger, er man vel en ekte blogger? Jeg kommer hvertfall til å blogge uansett om jeg er en "ekte" blogger eller ikke, for jeg har virkelig fått sansen for blogging nå.

  Igjen, tusen takk til dere som leser bloggen min! Dere er best og det er takket være dere jeg liker det her så godt♡


  30.04.2017 - 13:55

  Lei av fest og moro

  Heei! 

  Kvelden i går var utrolig koselig! Vi startet hos Rikke som feiret bursdagen sin og hun hadde samlet en haug av jenter. Vi ble sittende der i noen timer å vorse, ha drikkeleker og i tillegg hadde Rikke laget en Kahoot om seg selv. Haha, genialt! 

  Senere dro vi på Lille Asia for å møte noen andre, før vi etter det dro på Nox. Jeg er ganske lei av å dra ut om dagen, så jeg tok tidlig kvelden. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, for så fort jeg drar ut på byen vil jeg hjem med en gang. Før ville jeg dra ut hver helg, ofte torsdager også, men nå vil jeg mye heller ha rolige helger. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Nå kommer straks Therese hit, vi skal spise og senere skal vi rulle. Haha, jeg som er så lei av fest og moro skal rulle.. Broren min er russ i år, og jeg har lovet å bli med på rullig. Det er jo noen år siden jeg var russ selv, så det blir nok morsomt å få rullet litt igjen!

  Vi blogges♥


  29.04.2017 - 17:53

  Førsteinntrykket mitt av de andre deltagerne på Paradise Hotel

  Heei!

  Jeg fikk en kommentar i sta, om jeg kunne lage et innlegg med førsteinntrykket mitt av de andre deltagerne på Paradise. Det høres jo kjempemorsomt ut! Jeg velger kun å skrive om de som var der da jeg sjekket inn, om ikke blir dette innlegget alt for langt. 

  Petter- Petter kjente jeg faktisk fra før av, men jeg kjente han ikke så godt. Jeg hadde et helt annet inntrykk av Petter før Paradise, men etter jeg ble kjent med han ordentlig der inne ble jeg veldig positivt overrasket. Petter er en skikkelig godgutt, og han var en av de guttene jeg kom best overens med der inne. Han er utrolig morsom, men han kunne også være dødsirriterende der inne. Haha, jeg er veldig glad for at jeg ble ordentlig kjent med Petter!

  Andrea- Det første jeg tenkte når jeg så Andrea var at dette må være en veldig bitchy jente. Jeg trodde hun skulle være skikkelig overlegen og jeg trodde ikke vi skulle komme overens. Noe som ikke ble tatt med på TV var at når jeg sjekket inn spurte de andre deltagerne meg om hvilken jente som så mest bitch ut, og da svarte jeg Andrea. Jeg tror jeg trodde hun var sånn fordi hun har litt resting bitchface, haha! Når jeg ble kjent med Andrea var hun helt annerledes, og hun var bare utrolig søt og hyggelig!

  Processed with VSCO with s2 preset
  Morten- Det første jeg tenkte når jeg så Morten var at han var veldig kjekk. Jeg trodde faktisk også han skulle være ganske sjenert, fordi han var veldig stille under innsjekken min. Han snakket faktisk ikke med meg på tre dager der inne, så jeg trodde han skulle være veldig tilbaketrukken. Der tok jeg helt feil! Så fort jeg ble kjent med Morten fikk jeg et helt annet inntrykk og han var absolutt ikke sjenert. 

  Martine- Førsteinntrykket mitt av Martine var at hun så ut som en skikkelig tøffing. Masse tatoveringer og hun hørtes veldig bestemt ut i stemmen. Jeg tenkte med en gang at hun kom til å være ganske skummel og at hun sikkert ville sende meg hjem fra hotellet med en gang. Heldigvis tok jeg feil! Hun er en utrolig fin og søt jente, og hun er absolutt ikke skummel. Haha!


  Kevin- Jeg synes også Kevin så kjempeskummel ut. Han ser jo ut som en skikkelig badboy! Jeg trodde han skulle være ganske høy på seg selv og jeg trodde han skulle være en skikkelig pøbel. Heldigvis tok jeg feil der også, for Kevin er bare en skikkelig pusegutt. Han er utrolig snill og han brydde seg om alle der inne. 

  Sofie- Sofie visste jeg også godt hvem var fra før av. Jeg og Sofie spiste faktisk sammen på Olivia for ett år siden med noen andre. Jeg trodde Sofie skulle være mer stille enn det hun var, for sist jeg møtte Sofie snakket vi ikke særlig sammen. Jeg trodde ikke hun var den som skulle spille mest av de jentene som satt der (hehe, største spillern på hotellet. Neida). Jeg trodde hun skulle være med rolig, men så var hun crazy. Jeg digger Sofie og jeg er utrolig glad for at jeg møtte henne der inne. Hun vil jeg si er den jenta jeg kom best overens med inne på hotellet. 

  Processed with VSCO with s2 preset
  Marcus- Noe litt morsomt er at når jeg ventet på å skulle sjekke inn sto jeg nede i trappen. Da hørte jeg en person som snakket så sykt høyt, helt ned dit. Da jeg så han tenkte jeg at han må være lederen i gruppa, og herregud så høyt han snakket. Han spurte meg også noen spørsmål under innsjekken min, og jeg skjønte fort at han var en veldig morsom type. Der tok jeg helt rett, for han var virkelig klovnen der inne. Jeg lo så mye av alt han sa og han var i tillegg utrolig snill. 

  Rebecca- Rebecca visste jeg også hvem var fra før av. Jeg ble faktisk ganske stresset når jeg så det var Rebecca som satt der, for vi hadde ikke hatt verdens beste fortid. Jeg trodde Rebecca skulle hate meg og at vi ikke kom til å komme overens. Heldigvis kom jeg og Rebecca kjempegodt overens og jeg tror hun er en av de søteste jentene jeg har møtt! 


  Aleksander- Det første jeg tenkte når jeg så Aleksander var "fader, det her er en gutt jeg kan falle for". Jeg ble stresset med en gang fordi jeg håpte at det ikke skulle være noen gutter der inne som var min type. Jeg synes Aleksander var utrolig kjekk, men jeg tenkte at han der må være tidenes fuckboy. Jeg trodde han skulle være kjempe høy på seg selv, men der tok jeg helt feil. Aleksander er verdens snilleste gutt!

  Soph- Det første jeg tenkte når jeg så Soph var at hun så veldig bestemt og streng ut, men så fort hun smilte skjønte jeg at det var hun ikke. Hun er seriøst en av de kuleste jentene jeg har møtt og jeg digger attituden hennes. Soph er beintøff og hun tør å si ifra om det er noe. 

  Haha, dette var altså mitt førsteinntrykk av de andre deltagerne. Jeg er veldig glad for at disse inntrykkene ikke stemte, for da hadde jeg nok ikke hatt det så gøy som jeg hadde det der inne. Alle sammen var utrolig snille og tok meg mye bedre i mot enn forventet. Jeg er heldig som fikk være med i en sesong med så mange bra mennesker! 

   


  29.04.2017 - 17:08

  Mine planer fremover

  Hei!
  For tiden er det utrolig mye som skjer, og det er masse jeg gleder meg til fremover som jeg skal!

  Bergen- Allerede på mandag reiser jeg til Bergen. Jeg har kun vært der en gang før, så jeg gleder meg til å dra dit igjen. Jeg aner ikke hvor lenge jeg blir der, for jeg har kun bestilt enveisbillett. Sist jeg var i Bergen var vi så og si kun inne på hotellrommet, så jeg håper å se litt mer av byen nå!

  London- Om litt over en måned reiser Isabelle, moren hennes, mamma og jeg til London. Jeg elsker London, så jeg gleder meg utrolig mye! Nå er det bare å spare frem til det, for jeg skal shoppe masse. I tillegg har jeg ønsket meg en veske lenge, og den blir nok med meg hjem da. Yey, jeg gleder meg til jentetur!


  Stavanger- I Juni er der også klart for Martin Garrix og Justin Bieber i Stavanger. Dette gleder jeg meg også veldig til! Jeg har aldri vært i Stavanger før, så det blir morsomt å se den byen også. Det er så morsomt at jeg får reise så mye for tiden, for helt ærlig har jeg nesten ikke vært i de forskjellige byene i Norge..

  Spania- I sommerferien reiser jeg til Spania med familien. Vi har leilighet i Spania og jeg elsker den plassen. Jeg gleder meg utrolig mye til sol og varme igjen, dere har vel fått med dere hvor mye jeg hater kulde? Haha! 


  Findings- Woho, dette blir tredje året mitt på Findings og jeg gleder meg som alltid! Det er så morsomt å samles alle sammen, vorse sammen og så dra dit. Åh, jeg klarer nesten ikke å vente!


  Los Angeles?- Isabelle og jeg har utrolig lyst til dra til USA, nærmere bestemt LA i løpet av året. Jeg håper vi får det til, for jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Jeg vil helst dra så fort som mulig, men det blir nok ikke før etter sommeren. 

  I tillegg til dette er det masse annet som skjer. Jeg har masse planer fremover og jeg er helt sikker på at denne sommeren her blir perfekt! Jeg elsker å reise, så jeg er veldig heldig som får muligheten til å dra så mye som jeg gjør. 

  Er det forresten noen innlegg dere vil ha fremover, eller noe dere vil jeg skal skrive om? Legg gjerne igjen en kommentar om dere har noen forslag!

   


  29.04.2017 - 13:24

  Videoblogg- Jeg har aldri

  Heei!

  Her om dagen spilte Isabelle og jeg inn enda en video til dere. Vi åpnet snapchatene våre og ba dere komme med forslag til "Jeg har aldri". Det var så og si bare spørsmål om sex, så vi var litt usikre på om vi skulle publisere den. Men det er jo dette dere lurer på, så alt for dere! Husk å trykk på tannhjulet og sett på 720p for best kvalitet. 


  Det kommer til å komme masse videoer fremover, siden det ser ut som dere liker det! Husk å abonnere på kanalen vår om dere vil se videoene litt før de blir publisert på bloggen. 


  28.04.2017 - 22:43

  Ukens spørsmål 5

  Heey!

  Da var det endelig tid for ukens spørsmål igjen. Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å spørre, så svarer jeg på de hver fredag.

  Bor du og Aleksander sammen? Vi bor ikke sammen, men når han er i Oslo sover han hos meg.

  Får dere gå ut av hotellet? Nei, vi må alltid være på hotellet. De eneste gangene vi fikk gå ut av hotellet er når vi skulle på utflukt eller om man måtte til en lege.

  Er du og Aleksander sammen enda? Nei, vi er ikke sammen. Vi forteller litt om hva som er greia mellom oss i DETTE VGTV intervjuet som vi gjorde for et par dager siden. 

  Er det noe du angrer på som du gjorde på Paradise Hotel? Nei, jeg angrer faktisk ikke på noen ting! Selvfølgelig var det ikke kult å se seg selv ha sex på tv, men jeg angrer absolutt ikke på det.

  Hvorfor sover ikke Aleksander i sengen din når han er hos deg? Det jeg skrev i forrige ukens spørsmål var ironi, haha! Vi sover så klart i samme seng, så han slipper å sove på sofaen.

  Hvor er bikinien fra? Den er fra pinkyswear. Utrolig morsomt at så og si alle jentene hadde den inne på hotellet, men det er ikke så rart for den er jo superfin!


  Hvilken parfyme bruker du? Jeg bruker en fra Paco Rabanne som heter Olympea. Denne har jeg brukt i noen år, og jeg elsker den!

  Ser du på Paradise Hotel selvom du vet hva som kommer til å skje? Ja! Jeg vet jo ikke hva de andre planlegger og snakker om, og jeg vet heller ikke hva som blir tatt med i hver episode. Jeg tror det er minst like spennende for meg som det er for alle andre å se på.

  Hvor er den hvite kjolen du har på deg når Isabelle sjekket inn fra? Den er fra NAKD. Den er så fin!  Håper dere fikk svar på noe dere lurte på! 

   


  28.04.2017 - 19:11

  Født i feil land

  Heei!

  Nå sitter jeg og Therese på en café og drikker kakao. Vi venter på at Amanda skal komme, så i mellomtiden har vi tatt en del bilder. Det er kjempedårlig vær i Oslo i dag, så det å ta bilder var en utfordring. I blant skulle jeg ønske jeg bodde et sted det var sol og fint vær hele tiden. Tenk alle de fine bildene jeg kunne tatt da! Jeg tror jeg er født i feil land, og en eller annen gang i livet skal jeg bo et sted med sol og sommer året rundt. Herregud, jeg gleder meg til sommer nå!

  Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på nå, men jeg stemmer for en rolig fredag!


  28.04.2017 - 12:25

  Jeg hadde en stalker

  Hei!

  Jeg tenkte å fortelle dere om en utrolig ekkel opplevelse jeg hadde for litt over ett år tilbake. 

  Det hele startet med at jeg satt på flyplassen i Kirkenes. Jeg hadde besøkt en venninne og plutselig tikker det inn en lang mail. I denne mailen var det en mann som fortalte alt om seg selv og han visste utrolig mye om meg, alt fra bursdagen min til hvor jeg pleide å være. Han hadde i tillegg lagt ved flere bilder av seg selv der han hadde skrevet masse om meg på bildene. Jeg synes alt virket utrolig merkelig, og det at det var en mann som hadde skrevet dette gjorde saken mer spesiell. Hadde jeg printet ut denne mailen er jeg sikker på den hadde vært på rundt to sider. Han visste så utrolig mye rart om meg og det var rett og slett ubehagelig. Han hadde også lagt ved bloggen sin, en blogg om meg. Jeg ringte pappa med en gang og fikk sendt over screenshot av mailen, og han ba meg ikke svare på den. Det gjorde jeg heller ikke.

  Etter rundt to uker hadde jeg fått noen pakker i posten. Jeg fikk mye spons, så jeg tenkte ikke noe særlig over det, helt til jeg så hvor pakkene kom fra. På den ene pakken sto det ingen ting, det sto kun adressen min og jeg kunne ikke skjønne hva dette var. Da jeg åpner pakken fant jeg først et langt kort. På dette kortet sto det at jeg var prinsessen hans, og at i denne pakken lå det en forlovelsesring. Det sto også en gratulasjon i dette kortet, for jeg hadde akkurat hatt bursdag. Da jeg leste nederst fikk jeg sjokk. Jeg kjente igjen navnet med en gang, og det første som slo meg var at han kunne adressen min. Adressen min finner man ingen steder på nettet, nummeret mitt er fjernet fra internett og det er umulig å finne frem til leiligheten min. De vennene mine som skal til meg finner aldri frem og leiligheten ligger et stykke fra bussholdeplassen. Jeg åpnet pakken, og ja der lå det en ring. Jeg skjønte ingenting, og hvordan han hadde funnet adressen min skremte meg. Men det tok ikke slutt der..


  På den tiden jobbet jeg på et utested og da var jeg ofte ikke hjemme før klokken fire på natten. Derfor sov jeg litt lenger de dagene etter jeg hadde jobbet, og det visste alle jeg kjente. Plutselig ringer det på døren min litt før klokken ti på morgningen. Jeg synes det var rart i og med at jeg alltid vet når noen kommer til meg. Jeg har persienner foran vinduet og jeg sjekker alltid gjennom disse før jeg åpner døren. Da jeg så hvem som sto der var jeg helt sikker på at jeg drømte. Ansiktet kjente jeg igjen fra den lange mailen med alle bildene som jeg hadde fått rundt en måned tidligere. Jeg ringte bestefar med en gang, fordi jeg visste han ikke var på jobb. Han kom seg til leiligheten min på rundt to minutter, og da han så hvem som sto der sa han selvfølgelig i fra om at jeg ikke var hjemme og at han stalkeren min ikke kunne være her. Jeg nektet så klart å gå ut døren, men jeg satt ved vinduet slikt at jeg hørte alt som ble sagt. 

  Bestefar sto lenge å prøve å overtale han om at jeg ikke var hjemme, men han ville ikke dra. Han var fast bestemt på å møte meg og han fortalte at han hadde tatt tog og buss i over en time for å komme seg hit. Bestefar fikk tak i pappa, så etter en stund var han også på plass. Pappa prøvde også å snakke til han, men det var ikke til nytte. Han hadde stått utenfor døren min i over to timer og han hadde ikke planer om å gå før han fikk møte meg. Til slutt hadde vi ikke noe annet valg, vi måtte ringe politiet. 

  Det tok ikke lang tid før også politiet var på plass. Jeg hørte hele samtalen som foregikk utenfor døren min og jeg ble utrolig redd når jeg hørte denne stalkeren snakket. Han fortalte politiet at han kjente meg og at han hadde sett meg flere ganger. Han fortalte at han hadde sett meg på "Det beste vorspielet" og han hadde fulgt meg på instagram lenge. Denne fyren trodde altså han kjente meg fordi han hadde sett meg der. Etter litt ville politiet snakke med meg og da måtte jeg åpne døren. Jeg fikk fortalt at jeg ikke ante hvem denne fyren var, bortsett at jeg hadde fått en lang mail av han og en ring. Etter en stund ble stalkeren bortvist av politiet, og han fikk besøksforbud. 

  Etter noen dager tikket det plutselig inn en lang melding på telefonen til pappa. Denne stalkeren hadde altså klart å finne nummeret til pappa, men ikke bare pappa sitt nummer. Han hadde også funnet nummeret til bestefar og flere av de som jobbet i firmaet til pappa. Stalkeren hadde sendt en lang melding der han fortalte at han ikke burde kommet på døren min, men han visste at vi var perfekte for hverandre. Han kalte meg prinsesse og seg selv prins. Jeg synes dette kun ble sykere og sykere, men det var ikke noe mer vi kunne gjøre. 


  Dette var heldigvis det siste jeg hørte fra denne fyren. Jeg var redd lenge etterpå for å være alene, rett og slett fordi jeg ikke visste om han ville komme tilbake. Jeg kunne heller ikke skjønne hvordan han hadde funnet adressen min, klart å finne veien fra bussholdeplassen og ikke minst funnet riktig oppgang. Jeg aner ikke om han hadde fulgt etter meg hjem fra for eksempel byen, eller hva han hadde gjort for å finne frem. Jeg synes det er utrolig ubehagelig å tenke tilbake på dette, rett og slett fordi jeg ikke skjønner. Jeg skjønner ikke hvordan han har klart det, og jeg blir redd av å tenke på at han kanskje har fulgt etter meg hjem. 

  Det er ikke alltid gøy å ha en stor profil på for eksempel instagram, det finnes mange baksider og dette er en av dem. Jeg er mye mer forsiktig nå og jeg vet at om det skulle skjedd igjen, er politiet de første jeg skal ringe. Det er absolutt ikke greit å møte opp på døren til noen man ikke kjenner.

   

   


  27.04.2017 - 23:25

  Jeg føler meg lurt av de andre deltagerne

  Hei!

  Hva skal jeg si? Jeg er sjokkert og det er helt sikkert. Jeg skal innrømme at jeg føler meg skikkelig lurt og det er absolutt ikke gøy å se på tv. Jeg snakker så klart om at Isabelle i kveld sjekket ut av hotellet i kveldens episode.

  Jeg kan jo starte med å fortelle om hele denne dagen inne på hotellet. Jeg fikk aldri vite at jeg sto i fare, for hver gang jeg spurte fikk jeg beskjed om at det sto mellom Isabelle og Teele. Det at jeg nå ser at så og si alle visste at jeg var i fare, bortsett fra meg selv synes jeg er veldig spesielt. De andre snakket hele tiden inne på hotellet om det å spille et ærlig spill og det synes jeg ikke folk gjorde den dagen. Jeg følte meg faktisk ganske trygg den dagen, selvfølgelig var jeg ikke helt sikker for Henote satt med en ekstremt stor makt og det var oss jentene i fare. Det siste jeg snakket med de andre om før parsermonien var at det var Teele som skulle ryke ut. Derfor trodde jeg at både Isabelle og jeg var trygge. Det stemte jo absolutt ikke, og man ser vel ganske klart hvor irritert jeg er på slutten av episoden da jeg og Aleksander snakket. 

  Det er ikke gøy at de man spiller med der inne snakker om å sende deg hjem. Det var de menneskene jeg trodde jeg kunne stole på der inne og det var de jeg fortalte hva jeg tenkte om forskjellige ting til. Jeg hadde aldri trodd der inne på den tiden at jeg var i så stor fare, og at enkelte jobbet med å få meg ut. Jeg fikk en veldig rar følelse inni meg når jeg så episoden og det var overhodet ikke gøy. Ting skjer så utrolig fort der inne, den ene dagen kan man gi noen en fredning og noen dager etter jobber man for å sende den samme personen hjem. Det er så merkelig at vi levde i en sånn boble, og sånne ting var normalt der inne. 

  Jeg synes det er kjipt at Isabelle og jeg ble sett på som en så stor trussel fordi vi var bestevenner. Selvfølgelig kan jeg forstå at folk synes det, for vi to hadde jo spilt sammen og stolt på hverandre hundre prosent. Men vi hadde faktisk to jenter der inne som hadde vært der fra dag en og som var bestevenner der inne. Om jeg sto i posisjonen til Henote hadde jeg heller sett på det som en stor trussel. To jenter som kan spillet og som har spilt sammen siden dag en. Begge var utrolig sterke der inne og begge styrte mye av spillet inne på hotellet. Eller to som er bestevenner på utsiden, der en er helt ny og det svakeste leddet i gruppen? Jeg synes det er utrolig trist at Isabelle røyk ut. Det var ikke gøy å se henne gå ut av hotellet, og jeg skulle ønske hun kunne fått være der lenger. 


  Jeg er selvfølgelig ikke sur på de andre i dag. Vi er alle venner på utsiden og det er jeg veldig glad for! Det som skjedde inne på hotellet har vi lagt bak oss, selvom jeg tror enkelte av oss får sjokk etter å ha sett noen episoder. Jeg er glad for at jeg klarer å skille spill og hvordan disse menneskene er på utsiden og hvordan de var når det ikke gjaldt spillet. Jeg er takknemlig for at jeg har blitt kjent med denne gjengen og at det er akkurat de menneskene jeg var der inne med. De er fantastiske alle sammen! 


  27.04.2017 - 16:39

  Få 20% rabatt på Betakaroten Gold!

  Innlegg i samarbeid med Good For Me

  Hei igjen!

  Herregud, så fort tiden går! Vi er snart allerede i mai, og det betyr at sommeren er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg så utrolig mye til å endelig kunne slenge på meg en lett sommerkjole igjen, for nå skal jeg innrømme at jeg er ganske lei av vinter og kulde. Jeg må nok vente litt til med sommerkjolen, men i mellomtiden har jeg startet på Betakaroten Gold. Betakaroten Gold skal hjelpe meg med å bygge opp brunfargen frem mot sommeren, og jeg kan nesten ikke vente med å se resultatet. 


  Rundt dette tidspunktet på året er det perfekt å starte med brunfargen, og ikke minst forberede kroppen på solen. Det er absolutt ikke lenge til sommeren endelig kommer til norge, derfor er jeg godt i gang med Betakaroten. Jeg tar en kapsel om dagen og det skal jeg fortsette med hver dag mot sommerferien. Jeg kommer også til å fortsette med en kapsel daglig når jeg kommer hjem fra ferien, slik at brunfargen som bygges opp i sommer skal holde så lenge som mulig. 


  Jeg har en veldig typisk nordisk hud, og jeg kan lett bli solbrent. Derfor er jeg veldig glad for at Betakaroten Gold skal kunne gi meg en bedre beskyttelse mot solen. Noe av det verste jeg vet er når jeg blir solbrent, derfor vil denne passe perfekt for meg i sommer. I tillegg bruker jeg lang tid på å få til en skikkelig brunfarge, men det blir ikke lenger et problem da Betakaroten Gold stimulerer pigmentdannelsen i huden og er med på å gi meg grunnlaget for en dyp brunfarge. 

  Jeg har vært så heldig å kunne dele ut en rabattkode til dere!  Hvis dere bruker koden "martine20" vil dere få 20% rabatt hos Good For Me. Som sagt er dette den perfekte tiden for å starte med brunfargen før sommeren kommer, og i tillegg sparer dere penger ved å bruke denne rabattkoden! Rabattkoden vil være gyldig i en uke, så det lønner seg å være rask. Dere finner direktelink til min favoritt, Betakaroten Gold HER


  27.04.2017 - 15:00

  Ting som irriterer meg

  Hey! 

  Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan lage et innlegg om ting som irriterer meg, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Jeg sier "det irriterer meg skikkelig" alt for mange ganger i løpet av en dag, men her er noen av tingene jeg har tenkt over i det siste. 

  Folk som spør om jeg kan reklamere for noe på instagram eller blogg- Jeg får sikkert tjue spørsmål om dette hver dag, alt fra "Hei, kan ikke du bare gi bussen vår en shoutout på bloggen din?" eller "Jeg gir ut en ny sang, kan du be folk høre på den?". Instagram og blogging er jobben min, så nei jeg kan ikke bare gi bussen din en shoutout gratis. I tillegg tror jeg folk hadde blitt lei om jeg kun hadde hatt reklame. Jeg synes også det er merkelig at folk jeg ikke har hatt kontakt med på mange år spør om dette, det hadde vært helt annerledes om det var en venninne. 

  Jeg har pupper- Jenter som har fått med seg at jeg har tatt silikon og tar seg friheten til å komme bort å ta på puppene mine på byen. Altså, jeg ble helt satt ut første gangen dette skjedde. Hvem gjør noe sånt? Dette har skjedd fler ganger og jeg synes det er så merkelig at helt ukjente jenter kommer bort å gjør dette.

  Processed with VSCO with s2 preset
  Vinter- Jeg hater når det er kaldt og jeg vil helst ikke gå ut når været er som nå. En dag er det strålende sol, mens neste dag snør det. Jeg er skikkelig sommermenneske og trives best i varmen. Det er faktisk så sykt at jeg skrur på alle varmekablene i leiligheten, så vennene mine orker så vidt å være hos meg.

  Mennesker på bussen- Når jeg sitter på bussen og det er hundre ledige plasser, men så skal så klart den ene personen som kommer på bussen sette seg rett ved siden av meg. 

  Mennesker som røyker- Folk som bestemmer seg for å røyke rett foran meg, og da selvfølgelig blåse røyken i ansiktet mitt. Det er så grusomt, og jeg får vondt i hodet av røyklukt. 

  Ikke for å være frekk- Når folk kommenterer "Ikke frekt ment" bak noe som åpenbart var ganske frekt. Som "Du bruker alt for mye sminke, det er ikke pent. Ikke frekt ment altså". Seriøst, det der er hvertfall ikke positivt ment, så det å slenge på "Ikke for å være frekk" gjør absolutt ikke kommentaren din noe hyggeligere. 


  Mennesker på fly- Når flyet akkurat har landet og folk reiser seg med en gang fordi de tror at de skal komme seg fortere ut av flyet. Det her er så ille, og det verste er når jeg sitter ytterst og den personen som sitter innerst skal hoppe opp av setet sitt i det vi lander.

  Dette er noe av det som irriterer meg veldig! Jeg kunne sikkert laget en bok om ting som irriterer meg, men det tror jeg vi dropper nå.

  Har dere noen ting som irriterer dere skikkelig? 

   

   


  27.04.2017 - 12:43

  Dette er helt sykt

  Heei!

  I dag våknet jeg til en melding fra mamma om at jeg var på første plass her på blogg.no. Jeg måtte så klart sjekke selv og jeg fikk helt sjokk!

   

  Alle har vel et mål de setter seg, og noe de vil klare i løpet av livet. Det er vel ikke noe hemmelighet at de som blogger vil komme seg opp til første plassen en eller annen gang i livet. Jeg har hvertfall hatt det som et mål, at en dag skal jeg komme meg opp dit. Jeg ble så glad og stolt av meg selv når jeg så at jeg hadde kommet meg helt til toppen i dag. Selvom jeg vet at jeg ikke er der imorgen, er jeg uansett fornøyd med at jeg har klart det.

   

  Jeg synes det er morsomt med mål her i livet og det å skulle jobbe mot noe. Den følelsen når man får til noe man har drømt om må nok være verdens beste følelse!

   

  Nå skal jeg feire at jeg har klart målet mitt. Jeg ligger nok på toppen kun i dag, så det skal nytes!

  Og tusen, tusen takk til alle leserne mine! Dere er fantastiske♡


  26.04.2017 - 21:38

  Gamle bilder av meg

  Heei!

  Jeg så gjennom bildene på macen min i sta, og da kom jeg over mange bilder av meg selv for flere år siden. Haha, jeg måtte le av et par av de, men det sykeste er jo at jeg ikke har forandret meg så mye. Jeg synes det er utrolig morsomt å se når andre bloggere legger ut gamle bilder av seg selv, så da tenkte jeg at jeg også kunne poste noen av meg. 

  Flere av disse bildene postet jeg ut på min gamle blogg, den bloggen er jeg veldig glad for at er slettet nå. Det var spesielt en ting jeg la merke til, og det var at jeg ikke hadde bryn. Altså, hva skjedde med det? Er uansett morsomt å se på gamle bilder, og det er så gøy at jeg husker når alle ble tatt. Vi jentene pleide ofte å ha photoshooter og vi gjorde så mye merkelig. Jeg har blant annet rundt hundre bilder av meg som poserer i en høy stige som fjortenåring. De bildene skal nok ligge godt plassert i en mappe på macen for alltid. 


  26.04.2017 - 19:16

  Jeg kunne gjort alt for å dra tilbake

  Dere vet den følelsen når man lengter skikkelig etter noe? Den følelsen har jeg hatt i noen uker nå. Jeg kunne gjort så sykt mye bare for å dra tilbake til Mexico, til hotellet med de samme folkene. Jeg savner alt!

  Jeg savner følelsen av at ingenting annet betyr noe, jeg savner sommer og sol, jeg savner at vi kun var oss deltagerne sammen, jeg savner maten vi fikk, jeg savner alle som jobbet med produksjonen, jeg savner det å være helt avlogget fra sosiale medier, jeg savner det at vi aldri visste hva som skulle skje, jeg savner spenningen vi hadde hver dag og jeg savner faktisk også ventingen. 


  Jeg skulle ønske jeg kunne spolt tiden noen måneder bak i tid så jeg kunne få oppleve alt igjen. Jeg føler meg utrolig heldig som fikk denne muligheten til å få denne utrolig fine opplevelsen. Jeg skulle ønske alle kunne fått denne muligheten, for det er virkelig helt fantastisk! 

  Tenk dere å få leve i luksus i to måneder? Vi hadde det så fint der nede og vi trengte ikke gjøre noe som helst. Vi trengte ikke å konsentrere oss om annet en spillet. Vi fikk mat servert, folk vasket og ryddet rommene våre to-tre ganger om dagen og de i produksjonen passet på at vi hadde det bra til enhver tid. Vi hadde det så sinnsykt fint og jeg er utrolig takknemlig. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det var så merkelig å komme hjem igjen. Plutselig hadde jeg en telefon, den hadde jeg ikke sett på flere uker. I tillegg måtte jeg lage min egen mat, rydde leiligheten og vaske mine egne klær. Jeg hadde ikke trengt å tenke på det på en god stund, og plutselig satt jeg i Norge og måtte fikse alt selv. Jeg husker jeg sleit en del i starten, og jeg skal innrømme at leiligheten min så ut som et kaos. Jeg satt egentlig bare å ventet på at noen skulle komme å rydde leiligheten for meg. 

  Jeg hadde det så utrolig fint der nede og jeg blir trist av tanken om at jeg ikke skal tilbake til det fine stedet. 

  Processed with VSCO with s2 preset

   


  25.04.2017 - 22:20

  Jeg bruker alt for mye sminke

  Heei!

  De siste dagene har jeg lest overalt om sminken til Isabelle og meg. Har enkelte folk så lite å snakke om om dagen, at det er den store snakkisen? Jeg kan forstå at vi bruker mer sminke enn andre, men det er kun ved spesielle anledinger. Til hverdags bruker ingen av oss særlig med sminke. Vi sminker oss ikke for å gjemme utseende vårt eller fordi vi er misfornøyde, vi gjør det rett og slett fordi vi synes sminke er gøy. Vi liker å prøve ut nye ting og vi liker å sitte i en time å sminke oss før vi skal ut på byen, men det for da være våres greie. Dere ser det jo inne på Paradise også at jeg så og si aldri bruker sminke, og sånn har jeg alltid vært. Jeg synes faktisk det kun er stress å sminke seg i hverdagen. 

  Jeg skjønner at mange kan tro at vi er misførnøyde med utseende vårt, for ja til tider kan vi bruke mye. Jeg mener at om man ikke klarer å gå uten sminke, så hadde det ikke vært sunt for oss å bruke så mye som vi enkelte dager gjør. 

  Sminke er gøy og det er kjempgøy å prøve ut nye looker, en ny øyenskygge eller bare prøve en ny leppestift. Jeg synes det er morsomt at man kan gjøre forskjellige ting hver dag og bare det å prøve ut en ny foundation er noe jeg synes er gøy. Noen har kanskje fotball som hobby, mens jeg har sminke. 

  Jeg synes folk skal få mene hva de vil, men det med sminken har vi hørt alt for mange ganger før. Det er ikke noe som går innpå oss og om vi vil sminke oss mye skal vi få lov til det. Som jeg sa i gårdsagens episode "Isabelle har bestemt seg" og det har jeg også. Haha! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Sminkedukka mi♡ 

   


  25.04.2017 - 21:34

  Bilder fra dagen

  Hey!

  Da vi hadde vært i reptilparken dro vi til operaen for å ta litt bilder og jeg elsker lyset der. Bildene blir så klare og bra, så vi kommer definitivt til å dra dit for å ta bilder fremover. Vi hadde det veldig koselig og etter vi hadde gått litt rundt på operaen dro vi for å spise. Det var noen dager (hehe) siden vi sist var på Fridays, så da måtte vi jo så klart dit en tur.

  Nå venter vi bare på at Paradise skal komme på skjermen. Det blir så gøy å se Mr. Og Miss Paradise!

  Vi blogges senere!


  25.04.2017 - 16:55

  Jeg hadde min største frykt i hånda

  Heei!

  Dere aner ikke hva jeg har gjort i dag. Jeg har holdt i en tarantella(!!). Jeg har tidenes edderkoppskrekk og jeg har aldri turt å ta i en. I dag ble jeg utfordret til å holde i en tarantella, og da hadde jeg vel egentlig ikke noe valg. Jeg var sinnsykt redd, men til slutt turte jeg å ha den i hendene mine. Hvor sykt er ikke det? Jeg fikk skikkelig adrenalinkick av hele greia, hvem holder vel i en tarantella om man har fobi? Jeg er hvertfall utrolig stolt av meg selv, og jeg håper jeg har kommet meg litt over den skrekken nå.

  Se da! Jeg følte meg så utrolig tøff som faktisk turte det her. Hadde noen spurt meg for noen dager siden om jeg ville holde en edderkopp hadde jeg sagt nei med en gang. Jeg elsker å utfordre meg selv, og når jeg klarer noe eller tør noe jeg er redd for blir jeg skikkelig fornøyd. Det her kommer jeg nok til å skryte av lenge!


  24.04.2017 - 23:43

  Get ready with us- VIDEOBLOGG

  Hey! 

  Da har vi laget en get ready with us der vi snakker om paradise og innsjekken til Isabelle. Den varer lenge, men vi snakker om mye morsom så jeg tror dere vil like den!


  Håper dere liker den!

  ♡Martine


  24.04.2017 - 18:08

  Spoilerfaen

  Hei igjen!

  Jeg så i kommentarfeltet at mange reagerte på at jeg hadde blogget om at Isabelle sjekker inn i kveld. Jeg vil bare si at før jeg postet innlegget spurte jeg om lov fra en som jobber i TV3, så det er ingen grunn til å klikke. Dere så godt hva overskriften var, og om man ikke vil ha spoil er det bare å ikke trykke seg inn å lese. Dette her er allerede spoilet flere steder, til og med viafree har lagt ut innsjekken til Isabelle. Så slapp helt av folkens, men selvfølgelig kan jeg markere lignene innlegg med spoil i overskriften om dere ønsker det? Beklager så mye til de som ble irriterte, men igjen så dere hva overskriften var.   ♡Martine


  24.04.2017 - 17:19

  I dag sjekker bestevenninna mi inn på Paradise Hotel

  Heei!

  Woho, i dag sjekker endelig Isabelle inn på Paradise. Det har vært utrolig vanskelig å ikke skulle forsnakke seg om dette, men nå slipper vi endelig det. Det er helt sykt at de i år har tatt med to stykker som er bestevenner, og jeg fikk helt sjokk når jeg så det var Isabelle som kom inn der. Jeg visste ikke at Isabelle skulle være med, men jeg visste at hun var på intervju. Vi var nemlig på gruppeintervju sammen, så vi håpte jo så klart at en av oss skulle komme med. Og hva skjedde? BEGGE KOM MED! Det øyeblikket da Isabelle sjekket inn må være et av mine beste minner fra hotellet. Jeg husker at jeg skalv så sykt og klarte ikke slutte å riste. 


  Jeg har allerede sett episoden og jeg elsker den insjekken. Dere burde glede dere til å se episoden i dag, den er så morsom!

  Vi har også laget en "Get ready with us" video der vi snakker om alt rundt denne episoden. Den kommer ut i kveld rundt samme tid som Paradise sendes på skjermen. 

  ♡Martine


  23.04.2017 - 22:03

  Vlogg fra trampolineland

  Heey!

  Da er vloggen endelig redigert ferdig. Dere må huske at vi er helt nye på det her, så alt på vloggfronten er ikke helt på topp enda. Håper uansett at dere liker vloggen fra i dag, om dere gjør det er det noe vi kommer til å gjøre oftere. Trykk på tannhjulet og inn på kvaliteten, og sett den på 720 HD for best kvalitet.

  På slutten er jeg helt rød på leppa, og grunnen til det er at jeg klarte å rive av meg masse hud på leppa og begynte å blød.. Bra jobba!
  Abonner gjerne på youtubekanalen vår. Det vil komme mange videoer ut der fremover. 

  ♡Martine

   


  23.04.2017 - 19:24

  Hente Aleksander

  Heei!

  Våknet til en gladnyhet i dag! Aleksander kommer en liten tur tilbake til Oslo, derfor er jeg og broren min på vei til Gardermoen nå for å hente han nå. Wii, gleder meg til å se han igjen, selvom det ikke er så alt for lenge siden jeg så han sist.

  Trampolineland var forresten utrolig morsomt! Vi hadde det skikkelig gøy og begge ble småbarn igjen. Vi hoppet rundt og prøvde oss på noen triks. Isabelle har jo turnet før, så hun var jo flink. Meg derimot er ikke noe å skryte av. Jeg ble helt imponert over alle de små jentene som tok tjue saltoer etter hverandre og bare spratt rundt. Skjønner ikke hvordan de klarer det, men det var sykt kult å se på! Vi har også vlogget i dag og videoen er under redigering, så jeg tipper den kommer i løpet av noen timer.


  23.04.2017 - 11:44

  Fluffy jacket og trampolineland

  Inneholder spons

  Heei!

  Nå har jeg akkurat våknet og formen er på topp! Jeg er utrolig heldig som aldri blir dårlig dagen derpå, og det er jeg sinnsykt glad for. Kvelden i går var utrolig morsom! Vi startet som sagt hos Sofie og Andrea sammen med en gjeng på rundt femten stykker. Leiligheten de har flyttet inn i er utrolig fin, og de har gjort det så koselig der. Etter vi hadde vært der i noen timer dro vi videre til Heidis og vi hadde det så gøy! Jeg har egentlig blitt litt lei av å dra ut, men i går var jeg deg faktisk helt til stengetid. Jeg møtte også mange folk jeg ikke har sett på lenge, så det var veldig hyggelig!

  Jakken jeg hadde på meg i går er fra Kouture og buksen jeg har på meg kommer i et innlegg til uken. Første gangen jeg så denne jakken var jeg veldig skeptisk, men nå elsker jeg den! Jeg synes den er så fin når man kun har på svarte klær, og den gjør antrekket litt mer spennende.

  Nå skal vi i bursdagen til lillebroren til Isabelle. Jeg gleder meg så mye, for vi skal nemlig på trampolineland. Æh, jeg blir så barnslig når det kommer til sånne ting og jeg elsker det! Jeg gleder meg sykt mye og tror vi kommer til å ha det kjempegøy. Vi har også tenkt til å vlogge, sånn at dere kan bli med oss. Yey, dette blir gøy!


  22.04.2017 - 19:30

  Videoblogg og innflytningsfest

  Hey!

  Nå har Isabelle og jeg akkurat spilt inn to videoblogger. Begge videoene vil komme ut i løpet av neste uke, og jeg gruer meg til redigeringen. Vi må nok klippe ekstremt mye, for vi glemmer jo så klart at vi filmer og snakker om helt andre ting. Jaja, jeg tror dere kommer til å like de uansett.

  Vi har også fikset oss for kvelden, for i dag skal vi nemlig på innflytningsfest hos Sofie og Andrea. De har flyttet sammen og etter hva jeg har sett ser leiligheten utrolig fin ut, så jeg gleder meg til å se ordentlig. Vi skal først vorse der før vi senere stikker ut på byen. Jeg gleder meg i og med at det er en stund siden jeg har vært ute i Oslo, og det er uansett alltid gøy med de jentene! Jeg tror vi kommer til å kose oss masse, og jeg skal selvfølgelig få tatt masse bilder. Nå gjenstår det bare å få ut minnekortet fra kameraet mitt. Isabelle har klart å sette inn sitt knekte minnekort i mitt kamera, og nå vil det ikke ut. Sykt kjipt i og med at vi hadde tatt masse bilder i dag.   Nå må vi komme oss til Sofie og Andrea. Vi blogges mer senere i dag, eller i morgen.

  ♡Martine


  22.04.2017 - 17:45

  Helt alene

  Hei!

  Dette er ganske sykt, men jeg har kun vært alene en natt etter jeg kom fra Mexico. Jeg har hatt folk rundt meg konstant og aldri vært alene. Jeg har blitt avhengig av å ha mennesker rundt meg, og nå da jeg er alene føler jeg meg litt ensom. Jeg har aldri vært slik før, fordi jeg har elsket å være alene og kun være meg. Nå derimot er det helt motsatt. I går reiste Aleksander til Haugesund og deretter drar han til Bergen. Jeg har vært med han konstant i en måned nå, så det føles veldig rart og plutselig være alene. Jeg hater faktisk å være alene nå. I går da jeg skulle legge meg var jeg nære på å ringe en venninne å spørre om henne ville komme hit, så ille har det blitt. 

  Inne på Paradise Hotel var jeg med mennesker tjuefire timer i døgnet, så det å skulle være alene nå føles bare merkelig. Jeg savner Paradise så ekstremt mye, for jeg likte det å vite at jeg alltid hadde noen rundt meg til en hver tid. Det at jeg nå skal sove i min egen seng alene føles rart og jeg liker det ikke.   Jeg tror det er bra å være alene i blant, jeg tror jeg har godt av det. Jeg høres nok ut som en sutreunge nå, men det er en ganske stor forskjell fra å ha ti mennesker rundt seg til alle døgnets tider, til å plutselig skulle være alene. 

  Jeg håper jeg ikke er den eneste som hater å være alene?

  ♡Martine


  21.04.2017 - 22:35

  Ukens spørsmål 4

  Heei! 

  Da var det tid for ukens spørsmål igjen. Om dere lurer på noe er det bare å spørre, så svarer jeg på det hver fredag.

  Hvor dypt er bassenget på Paradise Hotel, og er det varmt eller kaldt vann? Hvor dypt det er er jeg veldig usikker på, men jeg klarte akkurat å stå der. Det var perfekt temperatur i bassenget. Det var litt kaldt, men i og med at det var så varmt var det deilig. 

  Fikk dere vasket klær inne på Paradise Hotel? Ja, det fikk vi. Det var noen vaskedamer som ryddet og vasket rommene rundt 2-3 ganger om dagen, og i tillegg vasket de klærne våre. Snakk om luksus!

  Processed with VSCO with s2 preset
  Hvilken farge har du i Urban Decay foundationen og concelaeren? I foundationen har jeg 2.5 og i concealeren har jeg den lyseste fargen.

  Når skal du fortelle mer om forholdet til deg og Aleksander? Haha, jeg får så sykt mange spørsmål om dette! Vi har det fint sammen og mer enn det er det ikke å fortelle. Hvem vet hva som skjer i fremtiden? 


  Når startet du med sminke? Jeg startet med sminke i niende klasse. Jeg startet ganske sent i forhold til de andre venninnene mine på den tiden, men det er jeg ganske glad for.

  Hvor høy er du? Jeg har ikke målt meg på evigheter, men sist jeg målte meg var jeg 168cm.

  Deler du og Aleksander seng når han sover hos deg? Dette spørsmålet her får jeg også hele tiden. Men nei, han sover på sofaen ;))) Hehe!

  Hvilke hudpleieprodukter bruker du? Jeg bruker ingen, og det er så sinnsykt dårlig av meg. Jeg fjerner sminken min med en sminkeserviett, og det er det.

  Hvor tok du silikon og hvor mye la du inn? Jeg tok på Teres Colosseum, men tror de har byttet navn til Aleris Colosseum nå. Jeg la inn 300 gram i hver pupp. 

  På Paradise går dagene fra mandag til torsdag, hva gjør dere de andre dagene og i helgen? På Paradise er det slik at etter torsdagen, så begynner vi rett på mandagen igjen. Inne på Paradise finnes ikke fredag, lørdag og søndag, så uken vår består av fire dager. Så etter parsermoniene på torsdager, er det klart for innsjekk dagen etter.

  Processed with VSCO with s2 preset
  Får dere som var med på Paradise se episodene før alle andre? Skulle så gjerne ønske jeg kunne si ja her, men nei. Dessverre må vi vente til episodene sendes eller eventuelt se det på Viaplay. 

  ♡Martine

   

   


  21.04.2017 - 12:57

  Soph sendte seg selv hjem fra Paradise Hotel

  Hey!

  Jeg vet mange lurer på mine tanker rundt det at Soph sendte seg selv hjem fra Paradise, så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om det nå.

  Først og fremst synes jeg episoden i går var utrolig trist og jeg fikk vondt av Soph. Jeg synes absolutt ikke det er greit at noen skal føle seg sånn der inne på hotellet. Vi var en kjempefin gjeng der inne og derfor er det kjipt at ting ble sånn.

  Jeg synes at Soph spilte litt feil der inne under skamuken, men det var hun og Morten som gjorde det sammen. De bestemte seg for å spille skittent sammen, men så feiget Morten ut. Jeg synes Soph fikk for mye av skylden når det kom til spillet den uken, for dette var noe de to hadde planlagt sammen.

  Jeg synes også det er feil at Sofie og Andrea skal få hate, fordi det eneste de gjorde var å gjøre så begge de to skulle få bli på hotellet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hang så mye med i spillet, og så lenge jeg og partneren min var trygge var jeg fornøyd. Sofie brydde seg om alle der inne og det synes jeg er utrolig fint å se. Hun gjorde alt for at Andrea skulle få bli, og det skjønner jeg ikke hvorfor noen ser på som feil.

  Jeg synes hele episoden i går var trist og jeg fikk veldig vondt av hele situasjonen. Soph stolte på Morten, og det hadde hun all grunn til etter alt han sa til henne. Når hun plutselig får vite at alt hun hadde jobbet for den uken ikke skulle være vits lenger, skjønner jeg at hun følte seg sviktet og at hun ble lei seg. Det må være en forferdelig følelse når den eneste man stoler på der inne plutselig velger en annen, og jeg skjønner at er en grunn til å ville trekke seg. Spesielt når man har spilt det spillet der inne hele uken og fått så og si alle mot seg.

  Jeg mener ikke dette slemt mot Morten heller. Morten måtte gjøre det som var best for seg selv, og jeg skjønner at han ikke følte seg trygg med en som hadde fått mange i gruppen i mot seg etter hvordan hun hadde spilt. Samtidig var Morten med på det spillet og da synes jeg han skulle stått litt mer opp for Soph.

  ♡Martine


  20.04.2017 - 16:41

  Irritert på meg selv

  Hey!

  Nå har vi kommet oss på hotellet her i Trondheim. Det er faktisk helt sykt, fordi jeg sover så utrolig godt på fly. Jeg sovner i det jeg setter meg ned i setet og våkner ikke før vi har landet. Jeg merker ikke en gang når vi lander, det sier litt om hvor godt jeg sover.

  Nå har Aleksander akkurat dratt til senteret der han skal være resten av kvelden. Han har blitt leid inn på Superdry her i Trondheim, så det er grunnen til at vi er her. Jeg ble igjen på hotellrommet siden jeg må få sminket meg og blogget litt. MEN.. Tror dere ikke jeg har glemt lader til macen? Hvordan er det mulig? Jeg har heller ikke strøm på macen, så derfor må det bli mobilblogging mens vi er her. Godt vi bare skal være her til imorgen, om ikke hadde det vært krise..

  Jeg får også nøye meg med iPhonebilder i og med at jeg ikke får lastet over bildene fra kameraet til en mac uten strøm. Jeg er så irritert på meg selv nå, men jeg får gjøre det beste ut av det.


  20.04.2017 - 13:27

  Vi reiser igjen

  Hey!

  Nå er jeg og Aleksander på flyplassen, og straks går flyet vårt. Vi skal ut å reise igjen og denne gangen er det Aleksander som skal møte opp i en klesbutikk. Jeg skriver mer om hvor vi skal når vi er fremme!

  Vi blir der kun til imorgen, så det blir kun en natt. Jeg blir så rastløs av å være i Oslo lenge av gangen, så derfor er det perfekt og bare ta noen sånne turer i blant. Vi skal absolutt ikke langt, men er likevel morsomt å dra til et sted jeg kun har vært en gang før.

  Nå går flyet, så vi blogges mer når vi har kommet frem!


  hits