hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 20.03.2018 - 14:42

  Turen ble ikke som forventet

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere!

  Nå sitter vi på en restaurant her i Trondheim som heter Graffi, og vi har akkurat spist. Vi klarte å sove over frokosten i dag, noe som er skikkelig kjipt. Vi alle hadde gledet oss til hotellfrokost, men selvfølgelig forsov vi oss. Heldigvis var maten her på Graffi HELT fantastisk. Altså, det er noe av det beste jeg har spist på en stund. Nå skal vi bare sitte her litt til, og så skal vi bevege oss bort til Trondheim torg og Vinterlyd. I dag kommer Isabelle, Sofie, Ine og jeg til å stå der fra klokken 16.30-18.30. Vi gleder oss veldig!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Som dere kanskje har skjønt etter å ha lest dette innlegget, så ble ikke Aleksander med i Trondheim. Jeg har fortalt dere før at Aleksander har veldig angst for det å skulle fly, og i går skjedde det igjen. Vi kom oss til flyplassen, sjekket inn og skulle til å gå ombord. Da vi sto der klarte ikke Aleksander å gå inn på flyet, og en gråtende Martine vandret inn alene. Jeg ble veldig lei meg fordi jeg måtte dra alene, men jeg forstår Aleksander. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan han føler det, og jeg ville aldri tvunget han til å bli med for min del. Aleksander har også mye å gjøre om dagen, mye som skal gjøres hjemme og tillegg er han sliten av all reisingen. Jeg tror derfor at det er bra han ble igjen, slik at han kan få slappet ordentlig av og ikke utsette seg for noe han absolutt ikke ville. Utrolig kjipt, men angst er ikke noe å tulle med.. Heldigvis ventet Isabelle, Julie og Sofie på meg på flyplassen i Trondheim, så da slapp jeg heldigvis å dra helt alene fra flyplassen til hotellet. Jeg har aldri dratt fra Trondheim flyplass selv før, så det stresset meg mye. Heldigvis gikk alt fint, og det går også bedre med Aleksander nå♡


  19.03.2018 - 20:20

  Spontantur

  Hei dere!

  I dag har Aleksander og jeg seriøst vært verdens slappeste mennesker. Vi har ikke gjort noe som helst, og det er det jeg elsker med Bergen. I Oslo er det noe som skjer hele tiden, og jeg vil være med på alt. Dagene går i ett, og jeg glemmer ofte det å slappe av litt. Derfor er det alltid like deilig å komme til Bergen, for her kan jeg virkelig slappe av. Vi har sovet en god del i dag, sett på serier og spist. Sånne dager trenger jeg virkelig i blant!

  Egentlig var planen at vi skulle reise til Trondheim imorgen, men plutselig fikk vi det for oss at det hadde vært deiligere å reise i dag. Da slipper vi å dra dit imorgen tidlig, gå rundt med koffert hele dagen og stresse tilbake til Oslo på kvelden. Så nå er vi faktisk på vei til Trondheim, og vi bestilte flybillettene flybillettene for en time siden. Haha, gøy å være litt spontan i blant, selvom det ikke var den mest crazy spontanhistorien. I Trondheim er også Isabelle, Sofie og Ine, så det blir koselig! Vi blir der bare en natt, men er bedre det enn to flyturer på en dag. Jeg blir sliten av så mye reising, så en natt på hotell passer veldig bra.

  Vi blogges mer fra Trondheim!


  18.03.2018 - 19:32

  YOGACHALLENGE

  Heei!

  Dagens video er en yogachallenge, og denne spilte vi faktisk inn før jeg reiste til Mexico. Jeg har seriøst utsatt og gruet meg til å redigere denne videoen, for vi hadde filmet i over en time. Altså, dere aner ikke hvor lenge jeg satt i går og redigerte. I går måtte jeg virkelig bare hoppe i det, for vi kunne ikke utsette denne videoen lenger nå. Dette er jo etter min mening den morsomste videoen vi noen gang har postet på kanalen vår, så nå er jeg veldig glad for at jeg fikk redigert den klar. Vi ler og tuller så mye i denne videoen, og nå får dere virkelig se hvor barnslige vi faktisk kan være. Haha, jeg håper dere liker videoen! 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Herregud, vi har snart 60.000 abonnenter! Hvor sykt er ikke det??    


   


  18.03.2018 - 17:17

  ALVORSPRAT

  Heey!

  I dag kommer jeg faktisk til å poste to videoer på bloggen, og den ene er fra da jeg tok en Alvorsprat med Splay. De har nemlig startet med en ny serie som heter Alvorsprat, og i den serien kommer de til å snakke litt med de forskjellige Youtuberne i Splay. I min episode får dere vite litt nye ting om meg, jeg forteller ting jeg ikke har fortalt dere før + at jeg etterligner Isabelle full. Hahaha! Jeg ler meg i hjel av klippingen, og ikke minst min etterligning. Håper dere liker videoen!

  JS4_8O7ffgM


   


  18.03.2018 - 12:22

  Vi glemte det...

  Hei dere!

  Nå skal jeg bare kjappe meg å blogge, og så skal Aleksander og jeg komme oss mot byen. Vi skal på kino i dag, og etter det aner jeg ikke hva som er planen. Vi vurderte faktisk å dra ut i går, men i dag er jeg ganske glad for at vi droppet det. Vil dere vite noe sykt? Jeg har aldri vært ute i Bergen før. Jeg har vært en god del i Bergen siden Aleksander og jeg ble sammen, men vi har aldri vært ute på byen her sammen. Derfor ville jeg egentlig det i går, men vi droppet det og sovnet heller tidlig begge to. Jeg har skikkelig lyst til å dra ut i Bergen snart, for jeg tror det er et ganske bra uteliv her. Neste gang jeg kommer til Bergen SKAL jeg ut på byen her. Altså, jeg kommer til å dra med meg Aleksander enten han vil eller ikke. 

  Forresten.. Jeg ble skikkelig lei meg i går. I går fikk jeg en melding av en jente på DM, og hun lurte på om ikke Aleksander og jeg hadde vært sammen i ett år snart. Jeg måtte sjekke kalenderen, og jeg ble så irritert da jeg skjønte at vi hadde glemt det. VI HAR JO VÆRT SAMMEN I OVER ETT ÅR NÅ? Hvordan klarer vi begge to å glemme datoen? Det her er så typisk Aleksander og meg, for vi er noen skikkelig surrehuer begge to. For det første husket vi ikke hvilken dato vi ble sammen, og da vi først finner det ut glemmer vi den bort igjen. Jeg har vært så på det med at vi snart har vært sammen i ett år, og det skulle vi feire og hele pakka. Vel, sånn ble det ikke. Hadde det ikke vært for denne jenta som sendte meg en melding, hadde jeg garantert ikke kommet på det før om et halvt år. 

  Jaja, vi har hvertfall vært kjærester i over ett år nå. Hvor sykt er ikke det? Jeg har hatt mitt beste år noen sinne, og jeg tror mye av det er takket være Aleksander. Han er virkelig det fineste menneske jeg noen gang har møtt, både på innsiden og utsiden- og det er ingen jeg har det så morsomt med som han. Jeg møtte han på et tidspunkt der jeg ikke ville være med noen gutter i det hele tatt, men herregud så glad jeg er for at vi bare satset på oss. Alle fortjener å oppleve kjærlighet som dette, og jeg er glad for at jeg har fått oppleve det i en så tidlig alder. Jeg vet ikke mye om fremtiden min, men det jeg vet er at jeg skal være med han.

  OSS TO♡


  17.03.2018 - 19:06

  Drikke mensen og naken nedover Karl Johan???

  Heey!

  Jeg spurte om dilemmaer tidligere i dag på Snapchat (martineluunde heter jeg der), og jeg har fått inn en haug. Noen av dilemmaene er jo helt syke, men jeg skal prøve å besvare så godt jeg kan. Jeg tror også jeg må dele det opp i to deler, så om dere har fler dilemmaer er det bare å legge igjen en kommentar!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Alltid sol i øynene, eller alltid en stein i skoen? 

  Oi, shit.. Begge delene er ganske ubehagelig, men jeg må nok svare alltid sol i øynene. 

  Spise taco hver dag i en måned, eller ikke kunne spise taco på et halvt år?

   Ikke spise taco på et halvt år. Jeg er veldig glad i taco, men jeg blir ofte lei av det også. Derfor tror jeg aldri jeg hadde klart å spise det hver dag i en måned. 

  Spise en levende padde, eller være en padde?

  Æsj! Jeg vil absolutt ikke spise en padde, men jeg vil jo heller ikke være en?? Uff, jeg må nok si at jeg ville spist en.. 

  Aldri reise ut av Norge, eller aldri være i Norge?

   Hm, denne er veldig vanskelig. Jeg blir veldig fort lei av Norge, men det er også alltid deilig å komme hjem etter å ha vært borte. Jeg må nok svare aldri være i Norge igjen, så får jeg heller bare sitte på grensa til Norge og møte vennene mine der. Haha! 

  Ikke hatt tenner, eller ikke hatt fingre?

   Oi, shit.. Her må jeg nok svare at jeg ikke ville hatt tenner. Jeg tror det hadde vært vanskelig for meg som blogger og ikke skulle hatt fingre. 

  Alltid hatt mensen, eller aldri hatt mensen og heller ikke kunne blitt gravid? 

  Alltid hatt mensen, LETT!

  Rik og venneløs, eller fattig med mange venner? 

  Fattig med mange venner. Jeg tror absolutt ikke jeg hadde vært lykkelig om jeg hadde hatt masse penger, men absolutt ingen å være med.

  Gå naken nedover Karl Johan, eller aldri se Aleksander igjen?

   Haha, gå naken nedover Karl Johan. Ikke at det frister sånn veldig, men det måtte blitt sånn. 

  Alltid mye utflod, eller alltid mye ørevoks?

   Alltid hatt mye ørevoks. Det måtte jo ha vært utrolig ubehagelig å gå rundt våt i trusa hele tiden.

  Gå naken i ett år, eller hatt hodepine i ett år?

   Hmm.. Her må jeg nok si hodepine i ett år. Jeg kunne ikke flydd naken rundt hele tiden. 

  Miste berømmelsen og pengene, eller miste muligheten til å få barn?

   Miste berømmelsen og penger, LETT igjen! 

  Sove i en seng full av maur, eller en seng med spikre som står oppover?

   Au og æsj! Helst ingen av delene, men jeg må nok si en seng full av maur. 

  En shot med innholdet til en kvise, eller en shot med mensenblod?

   Altså, HVA? Haha! Dere finner på så mye sykt.. Jeg må nok si en shot med mensenblod, men da gjerne mitt eget. Haha, herreguuud.. 

  Om faren din og kjæresten din byttet hjerne, og du måtte ha sex med en av dem for at de skulle byttes tilbake. Hvem ville du valgt?

   Åherregud.. Jeg vil ikke ha sex med hverken hjernen eller kroppen til pappa.. Det måtte likevel blitt hjernen til Aleksander, for jeg vil jo ikke at pappa skal sitte igjen med det minnet. 

  Være fattig og med Aleks resten av livet, eller rik uten å finne kjærligheten?

   Være fattig med Aleksander. Venner, familie og kjæreste betyr mye mer for meg enn penger. 

  Aldri bruke såpe i dusjen, eller aldri bruke deo?

   Hm, her må jeg nok si aldri bruke såpe i dusjen. 

   


  17.03.2018 - 11:49

  BLOGGEN ER ETT ÅR

  Hei alle sammen!

  I dag er en veldig spesiell dag for denne bloggen og meg, for i dag har jeg nemlig blogget i ett år. Hvor sykt er ikke det? Jeg har nå oppdatert dere om livet mitt så og si hver dag i ett år. Jeg er så takknemlig for at dere fortsatt klikker dere inn, og ikke minst legger igjen fine kommentarer hver dag. Jeg lurer ofte på hvordan livet mitt ville vært uten bloggen, og tanken skremmer meg litt. Hva skulle jeg gjort da? Hvordan ville det vært og ikke skulle få fine meldinger av dere daglig? Herregud, jeg er glad for at akkurat dette er jobben min♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Alle bildene i dette innlegget er forresten blant de første som ble postet på denne bloggen. Det morsomme er at jeg kun brukte Iphonen min til å ta bilder med, for noe fancy kamera hadde jeg ikke tenkt på. Je skulle jo ikke blogge jeg? Haha!

  Jeg kan jo fortelle dere litt om hvorfor denne bloggen ble startet. Jeg skulle være med på Paradise Hotel, og under oppholdet på hotellet snakket alle jentene om å blogge da de kom hjem. Jeg var veldig avslappet rundt hva jeg skulle gjøre hjemme, og blogging var egentlig ikke noe jeg ville. Jeg ville helst begynne med Youtube om jeg måtte velge faktisk. Jeg hadde prøvd meg på blogging noen år i forveien, og jeg synes det kun var stress. I tillegg synes jeg det å blogge for noen år siden var så flaut. Jeg synes det var skikkelig flaut at vennene mine skulle gå inn å lese den bloggen. Og ikke minst foreldrene mine. 

  For akkurat ett år siden i dag fikk jeg en telefon fra han som er pressekontakt i TV3. Han fortalte meg at de kom til å slippe at jeg skulle være med på Paradise Hotel tidligere enn hva jeg trodde. Jeg trodde jeg skulle bli sluppet den dagen det kom på TV, men neida. Han opplyste meg om at det kanskje ville komme noen telefoner fra forskjellige nettaviser, og jeg skal innrømme at jeg fikk litt panikk. Jeg satt i byen da med Grunde og Isabelle, og Sofie kom litt etterpå. Jeg satt inne i et hjørne og flere journalister ringte meg. Både Isabelle og Sofie blogget, og jeg var fortsatt litt usikker. Plutselig da vi satt der tenkte jeg, NÅ poster jeg et innlegg på bloggen. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fikk det plutselig for meg at jeg skulle starte. Jeg tok frem telefonen, og jeg mobilblogget. Mitt første innlegg på bloggen kan dere lese HER

  Så, hva skjedde? Jeg elsket å blogge. Jeg begynte plutselig å blogge hver dag, og det var så gøy å se at jeg gjorde fremgang. Det første jeg tenkte på om morgenen var bloggen, og jeg hadde så mye jeg ville skrive om. Jeg fant endelig en ting jeg elsket å gjøre, og jeg elsket at jeg kunne skrive akkurat det jeg ønsket. Jeg fikk masse fine tilbakemeldinger, og jeg følte endelig jeg hadde funnet noe jeg likte å bruke tiden min på. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like så godt å blogge, for inne på hotellet var jeg ganske negativ til blogging.

  Nå ett år senere er jeg så sinnsykt glad for at jeg la ut det mobilinnlegget for ett år siden. Hadde det ikke vært for det spontane øyeblikket på en restaurant i Oslo, hadde jeg nok aldri blogget i dag. Nå ett år senere er dette jobben min, og det hadde jeg aldri trodd for ett år siden. Jeg har funnet en jobb som jeg virkelig trives i, og som jeg kan styre og ordne med som jeg selv vil. Jeg har fått oppleve utrolig mye gøy gjennom denne bloggen, og jeg har blitt kjent med en haug av nye mennesker. Bloggen har vært livet mitt i ett år nå, og jeg håper jeg kan drive med dette så lenge jeg selv ønsker. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har verdens fineste følgere og lesere, og i disse dager får jeg faktisk reise rundt å møte dere. Jeg blir helt overveldet over hvor mange mennesker som faktisk kommer bort for kun en klem. Altså, dere er så bra♡ Fine ord, brev og gode klemmer betyr mye mer enn hva dere aner! Dere får meg til å smile hver eneste dag, og de siste dagene har jeg hatt vondt i hele ansiktet fordi dere har fått meg til å smile gjennom flere timer. Jeg håper jeg får møte dere alle sammen, for uten dere kunne jeg ikke holdt på med det jeg elsker. Tusen, tusen takk til alle dere♡ I kveld vil jeg feire!

   


  16.03.2018 - 21:25

  UKENS SPØRSMÅL 49♡

  Hei dere!

  Beklager for at dette innlegget blir publisert så sent, men jeg har vært i bursdagen til mormoren til Aleksander til nå. Utrolig koselig, og alt for gode kaker! Jeg håper hvertfall dere fikk svar på noe av det dere lurte på. Om ikke kan dere legge igjen en kommentar, så svarer jeg på det neste uke♡

  Hvordan var det å se Aleksander kysse hun andre Martine på TV? Jeg var veldig forberedt på at jeg kom til å se han kysse andre på TV, og samme for han sin del. Vi begge var single da vi var med på Paradise Hotel, og ingen av oss hadde planer om å få oss kjæreste. Det var selvfølgelig ikke kjempegøy å se han kysse andre, men som sagt var jeg forberedt på det og det gikk helt fint! 

  Har du noen gang tatt abort? Nei, heldigvis ikke! Jeg håper jeg aldri trenger å ta det heller, for det må være helt forferdelig.. 

  Hvor gammel var du da du startet med p-piller? Jeg tror jeg startet da jeg var 15 (med en gang jeg fikk mensen), men det var ikke fordi jeg trengte prevensjon. Jeg startet med det først og fremst fordi jeg slet mye med mensensmerter, og da foreslo legen p-piller. Det hjalp litt, men ikke mye. Derfor sluttet jeg med det etter noen måneder. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes du om at alle jentene gikk i mot Julie? Jeg synes det var litt dårlig gjort, og jeg synes de kanskje kunne gjort det på en annen måte. Det at fire stykker angriper en person er aldri kult, og de burde heller snakket med Julie en og en. Paradise Hotel er et spill, og alle kan ikke være venner. Likevel kan man unngå sånne kjipe situasjoner, og jeg fikk veldig vondt av Julie da hun sto der alene og måtte forsvare seg. Derfor synes jeg det var veldig bra at Isabel støttet henne, og det var veldig fint å se. 

  Hvor mange ganger i uken vasker du håret? Jeg prøver å vaske håret så sjeldent som mulig nå, fordi det er ikke bra å vaske håret hver dag. Derfor vasker jeg håret rundt 2-3 ganger i uken, og det funker bra for håret mitt. 

  Hvor er den røde genseren din fra? Den er fra H&M, og jeg kjøpte den rett før jul.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan hadde du det på videregående? Første året av videregående hadde jeg det ikke bra, og folkene der var ikke så veldig snille mot meg. De hadde absolutt ingen grunn til å oppføre seg sånn mot meg, men likevel fikk jeg virkelig gjennomgå. Jeg byttet derfor skole, og der var folk mye snillere. Likevel satt det fortsatt i meg at folk ikke var greie på den første skolen, og det plagde meg veldig. Derfor byttet jeg til privatskole, og der gikk det bedre. Jeg tenker jeg kan lage et ordentlig innlegg om dette senere, men jeg vil ikke gjøre det før jeg føler meg helt klar for det. 

  Er Aleksander lei av deg? Nå tipper jeg du sikter til snappen han la ut i går? Haha! Selvfølgelig tullet han. Hadde han vært seriøs hadde han nok ikke lagt det ut på Snapchat. 

  Har du hatt regulering? Ja, men jeg hadde det ikke lenge. Jeg hadde det i rundt 7/8 måneder kanskje. 

  FØR REGULERING

  MED REGULERING

  Hvis noen hadde kidnappa deg, og truet med å torturere deg. Den eneste måten du fikk slippe fri var om du fortalte hvem som vant Paradise, ville du da sagt det? Oi, dette spørsmålet gjorde meg faktisk litt redd. Haha! Selvfølgelig hadde jeg fortalt det. Jeg ville ikke risikert mitt eget liv kun for å ikke spoile et program. 

  Er du eller broren din eldst? Jeg er to år eldre enn han, selvom det ikke ser ut sånn lenger. Han har blitt mye høyere enn meg, og han ser kanskje litt eldre ut også. 

  Hvor har du aller mest lyst til å reise? Bora Bora, helt klart. Jeg vil bade med haier og griser!

  Hvilken hunderase har du mest lyst på? Jeg har aller mest lyst på en fransk bulldog eller mops, men jeg vil ikke skaffe meg en av de rasene fordi de har en del problemer. 

  Hvordan vet du hvem som vinner Paradise Hotel? Jeg var i Mexico under hele oppholdet til deltagerne i årets sesong. Jeg jobbet der, og derfor fikk jeg med meg alt som skjedde. 

  Fortalte du noen at du vant Paradise Hotel? Ja, jeg fortalte det til mamma, pappa og broren min♡ Var veldig morsomt da selve finalen gikk på TV, for resten av familien og vennene mine visste ikke om det. Jeg fikk derfor en haug av meldinger og flere begynte å gråte. Vennene mine fikk sjokk over hvor flink jeg var til å holde ting hemmelig, og det er jeg faktisk. Jeg er en mester på å holde ting hemmelig, og folk får sjokk da de plutselig får vite om ting. En av mine beste egenskaper er faktisk akkurat det å holde på hemmeligheter! 

  Hvilken deltager i årets sesong er din favoritt? Jeg har en favoritt, men hvem det er vil jeg ikke røpe. Jeg vet jo alt som skjer, og derfor vil jeg holde det for meg selv! 


  16.03.2018 - 11:02

  FOR EN DAG

  ANNONSE- VINTERLYD

  Heey!

  Nå har vi akkurat kommet oss til flyplassen, og straks går turen videre til Bergen. Jeg skal innrømme at jeg er litt lei av reising nå, for det å fly hver dag blir fort litt slitsomt. Pakke bagen, komme seg til flyplassen, gjennom sikkerhetskontroller, flyturer på 40 min og dagen etter er det samme regla igjen. Ikke at en flytur på 40 minutter er slitsom, men all den reisinga blir man litt lei av. Heldigvis er Bergen neste stopp, og der blir vi helt til tirsdag. På tirsdag går turen til Trondheim, og så er det kun Hafjell igjen. Det er sykt morsomt å få reise rundt å møte dere da, og herregud vi koste oss i går. Jeg hadde vondt i ansiktet på slutten etter all smilingen, for jeg smilte seriøst fra jeg kom til jeg dro. Dere sier så mye fint til oss, gir oss koselige brev og er så søte hele gjengen. I går kom det sinnsykt mye mennesker, og det var så hyggelig. Jeg må virkelig beklage til dere vi ikke fikk tatt bilder med, for det er så kjedelig å se at folk fortsatt står der og vi må gå.. Jeg håper hvertfall jeg får muligheten til å reise til Stavanger senere, for jeg liker meg så godt her! Tusen takk til alle som kom♡

  Nå er det straks boarding, og jeg gleder meg til å sove på flyet. Jeg sovner alltid på flyturer, og jeg sover som en stein. De fleste sliter kanskje med å sove på fly, men jeg derimot sovner så fort jeg setter meg i setet. Det er så deilig, og da spesielt på lengre flyturer. Sovner før takeoff og våkner i det vi lander. Jeg vet ikke hva planen ellers er i dag, men jeg tipper vi bare kommer til å ta det rolig. Jeg har sykt lyst til å dra på kino en av dagene i Bergen, for jeg har skikkelig lyst til å se filmen om Utøya. Jeg tror det er en viktig film å se, for jeg tror ikke vi skjønner helt hvor forferdelig det var der. Jeg får virkelig vondt av å bare tenke på det.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Så mange fine mennesker som sto der allerede før det startet. Jeg trodde virkelig ikke det skulle komme så mange bort til oss som det gjorde i går. Jeg blir så glad!

  Processed with VSCO with s2 preset

  ♡♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Noen av brevene vi fikk i går♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Så må jeg bare vise dere et bilde fra frokosten i dag. Det var en sjokoladefontene til frokosten?? Altså, disse menneskene har virkelig skjønt det. Haha! 

  Vi blogges mer fra Bergen♡


  15.03.2018 - 15:05

  STAVANGER

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere! 

  Nå har i fått vært på hotellet et par timer, og jeg har endelig fått sminket meg. Vi skal bo på hotell her i Stavanger til imorgen, og deretter går turen til Bergen. Aleks ba faktisk om hotellrom sånn at man kunne se rullebanen, så nå føler jeg egentlig at vi har rullebanen inne på rommet. Straks skal vi stikke mot byen, og da er det klart for Vinterlyd igjen. Jeg gleder meg skikkelig, og jeg håper så mange som mulig av dere tar turen! Sist vi var i Stavanger ble det faktisk helt kaos. Jeg ble dratt i alle kanter, og kom meg ingen vei. Til slutt måtte politiet komme og dra meg ut fra folkemengden. Det var en ganske merkelig opplevelse, og jeg ville jo egentlig ta bilder med dere som ville. Samtidig var ikke sikkerheten der på topp, så jeg fikk helt panikk mens jeg sto der og ble dratt i. Jeg håper virkelig ikke det blir sånn i dag, for det er mye hyggeligere om vi får slått av en prat og tatt bilde om dere ønsker det. Vi blir stående på Torget i Stavanger fra klokken 16.30- 18.30. Håper vi sees♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ellers må jeg bare beklage til alle dere som reagerte på innlegget om taxituren. Jeg har allerede snakket litt om det på Snapchat (martineluunde heter jeg der om dere vil høre), men jeg tenker jeg kan skrive litt om det her også. Selvfølgelig mener jeg ikke at alle skal gå rundt å lukte blomster til en hver tid. Svette er helt normalt, og alle mennesker svetter. Det jeg skulle frem til med innlegget er at når man har en jobb der man skal kjøre folk rundt til alle døgnets tider burde det ikke lukte som det. Det var ikke bare mannen som luktet, men hele bilen luktet innestengt. Det var en så innestengt lukt i den bilen, og da svettelukta kommer i tillegg var det ikke akkurat en fryd å sitte der. Jeg er fullt klar over at folk har sykdommer der de svetter mye, og jeg kjenner selv folk som har det. Likevel lukter ikke de i nærheten av hva den bilen luktet. Og til dere som sier at man kan være allergisk mot deodorant, så er jeg selvfølgelig klar over dette også. Men det finnes faktisk deodoranter for de som er allergiske. Det eneste jeg ville frem til er at når man har en jobb der man er såpass tett på mennesker, så kanskje man kunne hatt en annen lukt i bilen sin. Nå er jeg ferdig med denne saken, for jeg mente ikke noe slemt til dere som har sykdommer der dere svetter mye. Jeg bryr meg ikke om svettelukt, men når det blir så ille at det svir i øynene reagerer jeg. 

  Nå skal vi komme oss til byen, så vi blogges♡


  14.03.2018 - 20:44

  VLOGG FRA PREMIEREFESTEN

  Hei dere!

  I dagens video får dere bli med oss på premierefesten til Paradise Hotel sesong 10. Jeg fikk ikke vært så veldig mye med på vloggen, for jeg kom en del senere enn de andre. I tillegg løp jeg rundt og snakket med folk da jeg først kom, men Isabelle derimot var flink til å vlogge. Som regel når jeg er ute finner ikke vennene mine meg, for jeg forsvinner fra de hele tiden. På akkurat det området må jeg faktisk skjerpe meg, for jeg må være kjip å dra ut med. De ser meg når vi ankommer utestedet, men etter fem minutter har Lunde forsvunnet. Jeg håper likevel dere liker vloggen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  AaZy-bWz8-0


   


  14.03.2018 - 13:21

  Noe av det fineste jeg vet om!

  Bilder lånt fra Instagramen til @Alexandrabring og @Victoriatornegren 

  Hei dere!

  De siste dagene har jeg seriøst fått opp damer som er gravide hele tiden på Instagram. Jeg blir like fascinert hver gang jeg ser disse damene med store babymager, og jeg skal innrømme at jeg blir litt sjalu. Ikke sjalu over at de skal føde, men på grunn av magen. Jeg synes gravidmager er noe av det fineste i hele verden. Jeg synes det er så fint, dere! Jeg har sett på så mange damer på Instagram som er gravide nå, og jeg skulle ønske jeg kunne lånt magen deres i noen dager. Nå tenker dere sikkert at dette er utrolig merkelig, og ja det er det kanskje. Jeg håper hvertfall noen er litt enig med meg?

  Okei, hvor goals er ikke dette? To søstre som blir gravide på akkurat samme tidspunkt!! 

  Jeg leser ofte om disse gravide damene som irriterer seg over den store magen, og at de bare venter på at graviditeten er over. Jeg derimot gleder meg til den dagen jeg kan gå med stor mage. Ikke at det kommer til å skje før om MANGE år, men jeg gleder meg fortsatt. Jeg er så besatt av gravidmager, at jeg kommer til å nyte hvert sekund med den magen. Jeg kommer til å ville sprade mest mulig rundt i bikini sånn at jeg kan vise den frem. Og selvfølgelig kommer jeg til å gå i så stramme klær som mulig, kun for å fremheve den magen. Jeg synes virkelig det er dødsfint!

  Åh, så fint! Og bare det at det er et annet liv inni den magen er jo helt sykt. Det å skulle få barn er faktisk en av mine største drømmer!

  Jeg satt og fortalte om dette til noen på Splay for noen dager siden, og da fant han ene ut at man kunne kjøpe falske mager. Kanskje jeg skal gjøre det? Neida, haha! Jeg vurderte det i to sekunder, men så tenkte jeg at det er kanskje å dra det litt langt? Jeg får heller bare vente noen (mange) år, så skal jeg sprade rundt med stor mage jeg også. Herregud, jeg gleder meg til den dagen!! 

   


  14.03.2018 - 12:51

  Dere er best♡♡

  ANNONSE- Vinterlyd

  Hei dere! 

  I går var vi som sagt på Vinterlyd i Drammen, og det var så hyggelig å møte alle dere som kom innom. Vi var ganske treige med å fortelle at vi skulle dit, og derfor tenkte jeg at det kom til å bli ganske rolig for oss. Der tok jeg feil, for herregud så mange av dere som kom bort for å ta bilde og snakke litt♡ Det er så hyggelig å møte dere, og ikke minst få se ansiktene til dere som følger meg, leser bloggen eller følger med på Youtube. Jeg fikk også høre så sinnsykt mye fint i går, og jeg blir så glad! Dere er så gode, og dere betyr så mye for meg. Jeg har verdens beste følgere♡ 

  Det er mange som har spurt hvor vi skal på Vinterlyd, og derfor har jeg laget et bilde med datoer og steder. Jeg håper selvfølgelig jeg får møte flere av dere de neste dagene!

  Vi hadde det så gøy i går, men formen i dag er ikke på topp. Dere som har lest bloggen min vet at jeg har slitt en del med halsen min, og nå har jeg vondt igjen. I Mexico hadde jeg ikke noe problemer med halsen, men så fort jeg kommer hjem får jeg det selvfølgelig. Så kjipt, for jeg har absolutt ikke tid til det her nå. Jeg har virkelig fullt kjør resten av mars, så jeg kan ikke være syk. Kroppen min føles så slapp, men jeg håper virkelig at jeg blir fort frisk igjen. Jeg vurderte jo veldig å operere mandlene, og jeg er fortsatt på den tanken. Den eneste måten halsen min skal bli bra på er å operere, men tanken skremmer meg skikkelig. Jeg synes operasjoner er skummelt, og jeg er så redd for at det skal skje noe. Uff, jeg orker ikke tenke mer på det nå. Nå skal jeg straks i et møte, og så skal jeg feire bursdagen min med noen i familien. Det blir koselig!


  13.03.2018 - 19:57

  PREMIEREFEST

  Heei!

  I går var det jo premierefest, og jeg hadde sett skikkelig frem til det. Endelig skulle vi få møte deltagerne og produksjonen igjen, og selvfølgelig betyr det bra stemning. I går var jeg på to møter, så derfor ble det skikkelig hektisk før selve festen. Planen var egentlig vors og hele pakka, men det måtte vi bare droppe. Kjolen jeg skulle ha på meg kom heller ikke, så jeg sleit skikkelig før festen. Jeg ante ikke hva jeg skulle ha på meg, så det endte med at jeg dro ut av hele skapet mitt for å finne noe å ha på. Jeg prøvde sikkert 10 forskjellige outfits, og for hvert plagg jeg prøvde ble jeg mer irritert. Etterhvert måtte jeg bare ta på noe enkelt, og så fikk jeg vorset i ti minutter før jeg skulle dra.

  Jeg hadde det hvertfall kjempegøy, og stemningen var på topp. Masse bra mennesker og alle var så spente. Deltagerne fikk også se første episode, og det virket som at de fleste var veldig fornøyd. Jeg gleder meg så mye til episodene fremover! Selvom jeg vet ALT som skjer er jeg spent på hvordan ting blir klipt. Dette blir gøy dere! Vi måtte dessverre ta kvelden ganske tidlig, i og med at vi skulle på Vinterlyd i dag. Vi ville ikke stå der slitne og trøtte, så derfor dro vi hjem tidlig noe som var like greit.


  13.03.2018 - 16:06

  Møt Aleksander og meg

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere!

  Nå sitter jeg i bilen på vei til Drammen, for i dag er det tid for Vinterlyd. Aleksander og jeg skal være med på alle konsertene, bortsett fra Oslo. Vi skal stå på Viafree sin stand, og der skal vi dele ut premier, noen kan få bli med oss backstage til artistene + mye mer. Vi kommer til å stå der fra klokken 16.30 til konserten starter. Jeg håper så mange som mulig kommer, for jeg synes det er så koselig å møte de som følger meg på sosiale medier!

  Aleksander og jeg har hvertfall tatt på oss en haug av klær. Det er iskaldt ute, og vi skal stå ute noen timer. Så vi er nå klare for å møte dere som kommer, og vi gleder oss!

  Håper vi sees, og om ikke så blogges vi senere!


  11.03.2018 - 21:38

  NY VIDEO-VI FLØY

  ANNONSE- MEGAFUN- VI FIKK DET SPONSET

  Hei dere!

  Jeg fortalte dere i går at Isabelle og jeg fikk teste å fly her om dagen, og vi filmet alt. Vi tenkte at det kan være morsomt å lage videoer der vi prøver ting vi aldri har gjort før, så om dere har noen forslag til hva vi kan gjøre er det bare å legge igjen en kommentar. Vi hadde det hvertfall kjempegøy på Megafun, og vi kommer helt klart til å dra dit igjen. Håper dere liker videoen!

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  k9yQ0YVmU_4


   


  11.03.2018 - 19:02

  IMORGEN SKJER DET!

  Hei dere! 

  Jeg gleder meg så sinnsykt mye til imorgen. Imorgen starter Paradise Hotel på skjermen igjen, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har alltid elsket å se på Paradise, og derfor var det jo dødsgøy å være med selv i fjor. Likevel er jeg ganske glad for at jeg er ferdig med det nå, for jeg husket jeg gruet meg mye i fjor til å se meg selv full, ha sex og med puppene ute på TV. Haha, heldigvis gikk det jo fint i fjor, men likevel er nok sikkert årets deltagere litt stresset. 

  Jeg har allerede sett den første episoden i denne sesongen, og jeg kan si så mye som at dere må glede dere. Det her blir så bra! Jeg skal selvfølgelig på premierefesten, og det blir så gøy. Jeg gleder meg til å møte alle deltagerne igjen, selvom jeg møtte på flere av dem i går. Endelig kan jeg bli ordentlig kjent med dem, og ikke minst feste med dem. 

  Jeg tenkte jeg skulle slenge med siste episoden av Veien Til Pærra, for den er nemlig nå ute. I den episoden hang vi med de på vignetten, og dere får blant annet høre hva de tenker om legendene. I tillegg sender Aleks og jeg de avgårde inn på hotellet. De må ha vært så utrolig spente, og det skjønner jeg. Nå starter endelig Paradise igjen dere!! 


   


  10.03.2018 - 12:42

  VI FLØY!

  ANNONSE- MEGAFUN- Vi fikk det sponset

  Hei dere!

  I går gjorde Isabelle og jeg noe sykt gøy. Ingen av oss hadde gjort det før, men begge to har hatt skikkelig lyst til det. Nemlig å fly i en vindtunnel! Jeg tipper de fleste kanskje har sett videoer der folk gjør det? Vi ble hvertfall invitert dit i går, og herregud for en opplevelse. Det var så gøy, men også skikkelig vanskelig. Man måtte virkelig ha stålkontroll på kroppen sin for å få det til, og akkurat det har ikke jeg. Jeg fløy litt opp og ned, og noen ganger lå jeg krølla som en ball. Det var så vanskelig, haha! Isabelle derimot fant riktig teknikk et par ganger, og da føyk hun kjempehøyt opp. Jeg ble redd da jeg så på henne, for da hun var ganske høyt oppe så jeg at hun virkelig hadde null kontroll. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her satt vi og ventet på at der skulle bli vår tur. Her var jeg skikkelig gira, mens Isabelle var stressa. Hun var så redd før vi skulle gjøre det, haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Her fikk vi opplæring. Vi lærte om hvordan vi skulle fly og om forskjellige tegn. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her hadde jeg fått på meg hjelm, briller, ørepropper og drakten. Jeg hørte absolutt ingenting, og det var så ubehagelig. Jeg hørte bare mumling da folk snakket, og følte meg helt rar. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her satt jeg klar og ventet, og jeg ser jo ut som en liten unge? Haha! Jeg ler så mye når jeg ser det bilde her. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Og plutselig var jeg i lufta. Herregud, det var så gøy!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Litt gira kanskje? Hahaha!

  Det var hvertfall dødsgøy å teste det ut, og jeg fikk så mye adrenalin. Jeg sto seriøst å ristet da jeg var ferdig, og kroppen min kjentes helt merkelig. Hallo, jeg fløy liksom! De sa også at den følelsen når man fløy der er den samme som når man hopper i fallskjerm. Da Isabelle hørte det ble hun selvfølgelig gira på å hoppe i fallskjerm, men det får hun isåfall gjøre alene. Jeg med den høydeskrekken min skal ikke i noe fallskjerm, så jeg nøyer meg med vindtunnel. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vil absolutt anbefale dere å dra hit om dere vil prøve å fly i vindtunnel. Megafun ligger rett utenfor Oslo, i Lørenskog. Det var så gøy, og jeg vil gjøre det igjen. Jeg skulle ønske jeg var skikkelig god, men da trenger man nok litt mer øving først. Vi hadde det alt for gøy der, og vi vlogget det. Så dere skal altså få se oss fly, og dere får garantert se da jeg failet skikkelig. Haha! 

   


  09.03.2018 - 16:12

  UKENS SPØRSMÅL 48♡

  Heey!

  Endelig fredag igjen, og helg! Jeg har mange morsomme planer denne helgen, og jeg gleder meg sykt. Jeg tenkte å fortelle mer om hva jeg skal i dag senere, for nå skal jeg svare på ukens spørsmål. Om dere ikke får svar på det dere lurer på, så kan dere legge igjen en kommentar♡

  Når er det normalt å få mensen? Det er ikke noe alder som er fasiten på når man får mensen. Noen får det da de er 12, mens andre får det ikke før de er 18. Når mensen kommer er forskjellig fra person til person, og jeg er veldig glad for at jeg fikk det sent. Jeg skjønner ikke at folk gleder seg til å få mensen. Det er bare stress, irriterende og vondt. Om du ikke har fått mensen enda, så burde du nyte tiden før den kommer. Haha! 

  Hva savner du mest med Mexico? Varmen, helt klart! Det er så kaldt i Oslo, og jeg orker så vidt gå ut av døren. I Mexico gikk man ut av døren og var på stranden med en gang. Her derimot kommer jeg rett ut i snøkaos. 

  Ble du forelsket i Aleksander med en gang du så han? Nei, det ble jeg ikke. Jeg synes han var veldig kjekk og hyggelig, men det tok noen uker før jeg ble forelsket. 

  Hvordan tror du årets sesong av Paradise Hotel kommer til å bli? Jeg tror den kommer til å bli dritbra! Folk er crazy der inne i år, og det lager bra tv. Jeg tror faktisk denne sesongen kommer til å bli en av de beste!

  Hva synes du om debatten i går? Jeg vet egentlig ikke helt om jeg skal gidde å svare på det en gang, for jeg synes det er så idiotisk. Folk dør hver dag i krig, mens her i Norge har man debatter om man skal kunne ta bilder av maten sin eller ikke. Hadde Kim Kardashian eller noen andre utenlandske kjendiser blitt booket til en debatt om det her hadde de nok ledd. Mange av punktene de tok opp er selvfølgelig bra, men folk kommer uansett til å poste bilder av kropp og mat. For min del virket det som at det er greit å poste bilder av kropp så lenge man har en valke eller to, det synes jeg er helt feil! I tillegg synes jeg det er helt feil og kun ta bloggere. I sta for eksempel kom jeg over en artikkel hos Dagbladet om hvordan man skulle forbrenne mer fett på kortere tid. Det eneste jeg kan si jeg var enig i angående gårsdagens debatt er at bloggere ikke skal oppfordre til å endre på utseende sitt. Det er jeg selvfølgelig helt enig i. Likevel kommer folk til å endre på utseende sitt uansett om bloggerne i Norge gjør det eller ikke. 

  Savner du Aleksander? JA! Jeg savner han masse.. Heldigvis sees vi om noen dager igjen♡

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor lang tid bruker du på å sminke deg? Hm, jeg bruker rundt en halvtime på å fikse meg på morgenen. Da er det alt fra sminke, pusse tennene, fikse hår og klær. 

  Har bloggere ferie eller helg? Det kan vel hver enkelt blogger bestemme selv. Som blogger trenger man ikke å blogge hver dag, og man bestemmer jo selv om man vil ta seg fri. 

  Hva er klamydia? Det er en kjønnsykdom som kan smitte under sex.

  Hvordan går det med deg og Aleksander? Det går veldig bra! Nå har vi hatt noen dager fra hverandre, og det tror jeg alle forhold trenger i blant. Jeg savner han selvfølgelig masse, og jeg gleder meg veldig til jeg ser han igjen. 

  Har du lyst på noen fler piercinger? Nei, det har jeg ikke. 

  Hvor mye kostet den nye vesken din? Den kostet 12.000 kr på nett. Den er billigere i butikk, men de hadde ikke fargen jeg ville ha der. 

  Hadde du byttet bort Aleksander for en million? Haha, nei absolutt ikke. Aleksander betyr mer for meg enn hva penger gjør.  

  Har du og Aleksander snakket mer om å kjøpe hund? Det er vel egentlig mest jeg som har lyst på hund, men vi har ikke snakket noe mer om det. Det er så mye som skjer fremover, og da kan jeg ikke ha hund. 


  08.03.2018 - 20:44

  Min nye veske♡

  Hei dere! 

  Jeg har vært opptatt i hele dag, og nå kom jeg akkurat inn døren. Jeg har vært i ett møte, og det gikk veldig bra. For og si det sånn, jeg skal på festival i sommer og gleder meg som bare det. Etter møtet dro jeg til Sofie fordi jeg hadde noen timer ledig. Der var også Kevin, noe som var utrolig koselig. Jeg har ikke sett Kevin på evigheter, så det var godt å se han igjen. Etter noen timer hos Sofie dro jeg videre til Splay, og der filmet vi inn til en ny serie som snart kommer ut på deres kanal. Jeg ble spurt noen skikkelig dype spørsmål, så om dere vil bli enda bedre kjent med meg burde dere se det. Jeg kan si ifra når det kommer ut♡

  I sta fikk jeg forresten en telefon om at jeg hadde mottatt en pakke, og jeg ble så glad. Jeg skjønte med en gang hva som var i den pakken, og det var nemlig en ny veske. Jeg kjøpte en Chanel i fjor, og som de fleste vet er den ganske dyr. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle kjøpe noe ny veske før 2018, og HEY 2018 er her! Jeg har hatt lyst på denne vesken så lenge nå, og jeg har vært innom YSL butikken så mange ganger for å se. De har aldri hatt den inne i beige og gull, og da var jeg nødt til å bestille den på nett. Jeg har kun svarte og brune vesker, og derfor var det absolutt på tide med en beige. Jeg ville også ha en liten veske, slik at jeg ikke trenger å bære så tungt. Denne vesken har i tillegg plass til alt jeg trenger, og i mine øyne er den helt perfekt!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Mange vil nok reagere nå på at jeg har brukt veldig mye penger i det siste, og ja det har jeg. Grunnen er at jeg så og si aldri shopper. Jeg bruker ekstremt lite penger på shopping, men jeg liker å unne meg noen litt dyrere ting i blant. Jeg bruker for eksempel ikke flere tusen kroner på klær på nettet i måneden, men istedet sparer jeg de pengene jeg kunne brukt på det og heller kjøper meg noe litt dyrere som jeg kan ha i mange år. Nå har jeg brukt nok penger på en stund, så nå har jeg shoppestopp igjen. Jeg liker faktisk å bruke penger på litt dyrere ting, og det gir meg motivasjon til å jobbe hardere. Om jeg tar ut penger til en veske, så har jeg som mål at de pengene skal inn igjen så fort som mulig. Jeg er i tillegg så streng med meg selv når det kommer til penger, så denne måneden synes jeg absolutt at jeg kunne unne meg selv noen fine ting. 

  Jeg er hvertfall så fornøyd med en ny veske i samlingen, og jeg er så fornøyd med at jeg valgte akkurat denne. Klassisk, fin og passer til alt! 

  Hva synes dere om den?♡


  08.03.2018 - 13:18

  Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 10

  Heey!

  Nå er det en stund siden jeg har lagt ut et innlegg som dette, så nå er det virkelig på tide igjen. Jeg vet at dere liker disse innleggene, og det gjør jeg også. Gjennom disse bildene får dere virkelig se at ikke alle bildene blir like fine, og ingen ser bra ut på absolutt alle bilder. Disse bildene jeg viser dere i dag er kanskje de verste bildene gjennom tidene, haha! Jeg har aldri lagt ut noe så ille før, og dere får til og med seg meg tisse. Et bilde der jeg tisser hadde jeg aldri trodd jeg skulle laste opp, men jeg synes det var ganske morsomt. Bloggere trenger tissepauser mellom photoshooten de også. Jeg håper hvertfall dere liker innlegget♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Okei, jeg skjønner ikke helt hva som skjedde på det bilde her. Jeg tror jeg var midt i endring av pose, og samtidig snakket jeg. Resultatet ble kjempefint!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Pena!

  Prøver å se fin ut, og bildene ble faktisk sykt fine. Minus dette da så klart. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Aleks knipser ofte bilder bare for å teste lyset, og som oftest da tar han bilder av meg. Her har dere ett av disse testbildene. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  ​Okei, hva skjedde her??? Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, og ikke minst her?? Jeg ler!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hahaha! Jeg må nesten fortelle dere historien bak dette bilde. Aleksander og jeg hadde spilt inn introen til "Veien til pærra" og etter det skulle vi ta noen bilder. Jeg måtte så sykt tisse, og til slutt merket jeg at jeg ikke klarte å holde meg et sekund lenger. Derfor endte det med at jeg bare måtte sette meg rett ned og tisse. Herregud, heldigvis var vi de eneste menneskene der. Og blikket mitt, haha! Jeg tror jeg prøvde å si til Aleksander at han IKKE skulle ta bilder.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  På disse to siste bildene ble jeg dødsirritert på mamma. Hun skulle komme med innspill til hvordan jeg skulle posere, og da ble jeg irritert. Hallo, jeg vet best hvordan jeg skal se best mulig ut på bilder?? Ikke kom her og gi meg råd liksom. Haha, så sinna da...

  Så, hva synes dere? 


  07.03.2018 - 20:03

  Isabelle sminker meg i blinde

  Heey!

  Det virket som at mange likte videoen der jeg sminket Isabelle i blinde, og vi har fått så mange spørsmål om når hun skal sminke meg. Vel, dere trenger ikke vente lenger for nå ligger den ute på vår kanal. Jeg liker at Isabelle trodde det skulle være så enkelt, og at hun lo av meg da jeg hadde sminket henne. Vel, Isabelle. Det var kanskje ikke så lett likevel? Haha! Jeg håper dere liker videoen♡

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER!

  uER8fcQyFEI


   


  07.03.2018 - 19:26

  Rumpesalve på leppene

  Hey!

  I dag tenkte jeg å komme med et tips til dere. Jeg sliter en del med tørre lepper på vinteren, og det tipper jeg at jeg ikke er alene om? Det er så irriterende med tørre og såre lepper, men nå har jeg funnet redningen. Rumpesalve på leppene! Haha, dere tenker vel sikkert at dette høres merkelig ut? Det er kanskje litt merkelig, men det funker som bare det. Det var mamma som kjøpte denne fordi hun hadde lest om den et sted. Denne skal man kunne bruke på leppene, som ansiktsmaske, på neglbåndene og andre steder man er tørr. Det beste av alt er at denne koster rundt 100kr på apoteket! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal det sies at denne egentlig er laget for såre babyrumper og ømme brystvorter, men flere kjendiser har faktisk begynt å bruke denne. Flere bruker den på leppene, neglbåndet, i ansiktet og på steder man akkurat har fjernet hår. Denne må jo også funke perfekt om man har shavet seg diverse steder og blir nuppete eller rød. Jeg skal absolutt kjøpe min egen og prøve den skikkelig ut. Om kjendiser sverger til dette produktet må det være bra tenker jeg da. Istedet for å bruke dyre hudprodukter kan man heller kjøpe en rumpesalve til 100kr. SUPERSMART!

  Til nå har jeg kun prøvd den på leppene, og leppene mine føles så bra ut. De er fuktige og ikke tørre lenger. I tillegg elsker jeg konsistensen på denne, og den er faktisk deilig å ha på. Jeg tenker faktisk også å smøre inn ansiktet med denne før jeg legger meg, for jeg har ganske tørr hud nå. Nå høres dette ut som et reklameinnlegg, men det er det altså ikke. Haha! 

  Dere kan lese mer om denne salven HER

   


  07.03.2018 - 17:33

  Møter og spennende ting i vente

  Heey!

  Nå sitter jeg på Olivia og venter på Sofie. Jeg var så sulten og sendte henne en melding om hun var ledig, for jeg ville ikke spise alene. Jeg var allerede i byen, og trengte en å spise med meg fort. Heldigvis sa Sofie ja, så jeg håper hun er rask. Jeg er seriøst konstant sulten om dagen, og det eneste jeg tenker på er hva mitt neste måltid skal være. Jeg har savnet norsk mat så sinnsykt mye, så nå klarer jeg virkelig ikke å få nok av det. Jeg gleder meg liksom til neste måltid og jeg har allerede planlagt at etterpå skal jeg spise sushi. Nå skal jeg hvertfall først ha focaccia, salat og sjokoladefondant. Altså, NAM! Har dere ikke smakt salaten på Olivia som heter "Insalata Marinara", så må dere gjøre det. Den er så god!

  Ellers har jeg vært på et møte i dag med Splay, og det gikk veldig fint! Vi fikk snakket om ting som eventuelt skjer fremover, og ting hørtes veldig bra ut. Jeg har masse spennende i vente fremover, og dette året kommer til å bli så kult. Jeg har masse planer, og jeg må virkelig tenke meg godt om nå. Jeg har fått muligheter jeg ikke kan si nei til, og jeg håper alt går i boks.

  Fra spennende ting fremover vil jeg nå snakke om mat igjen. I går var jeg ute og spiste med Sofie og Isabelle, og det var så koselig! Sofie tok oss med på Kverneriet, og der har jeg aldri vært tidligere. Jeg må bli flinkere til å prøve ut nye restauranter, for det finnes så mye bra i Oslo. Jeg velger alltid restauranter jeg har vært på før, men nå skal jeg bli flinkere til å prøve ut nye steder. Maten på Kverneriet var kjempegodt, og milkshaken smakte fantastisk.


  06.03.2018 - 16:08

  MITT NYE HÅR!

  ANNONSE- HENDRIX HAIR- Sponset behandling

  Hei dere!

  Nå er jeg akkurat ferdig hos Hendrix og nå sitter jeg på trikken på vei til byen. Der skal jeg møte Sofie og Isabelle, og vi skal blant annet spise. Jeg er seriøst konstant sulten, og jeg har spist så sinnsykt mye etter jeg kom hjem. Jeg har lyst til å stappe alt jeg ser av spiselige ting inn i munnen. Jeg tror vi skal spise på en ganske ny restaurant og det er alltid like spennende. Jeg har stalket restauranten på Instagram, og både maten og lokalet ser så bra ut!

  Over til håret! Jeg har både endret farger og lengde på håret mitt. Det var så deilig å få av de slitte tuppene, og det var deilig å komme seg bort fra å være helt blond. Nå er jeg mye mørkere i toppen, og jeg har beholdt det blonde i lengdene. Jeg er så fornøyd, og jeg elsker mitt nye hår! Jeg droppet også å sette i extension, og det er fordi jeg er ganske fornøyd med tykkelsen på håret mitt nå. Jeg er virkelig overrasket over hvor mye bedre håret mitt har blitt i Mexico. Jeg gikk virkelig inn for å pleie håret mitt, og det funket som bare det.

  Dette er altså førbilde. Som dere ser var etterveksten grusom, og håret mitt var ganske gult. Jeg liker best håret mitt kaldt, men siden jeg har prøvd å slutte med lillasjampoen blir det fort gult. Irriterende, men nå vil jeg virkelig at håret mitt skal bli bra igjen.

  Hva synes dere? Jeg er så fornøyd, og elsker at det er iskaldt og mørkt på toppen. I tillegg har håret blitt kortere, og det har håret mitt godt av. Det er akkurat sånn jeg ville ha det, og jeg føler meg så fin nå! Tusen takk til Hendrix nok en gang for fint hår♡


  06.03.2018 - 10:31

  Jeg skal gjøre noe nytt med håret mitt

  ANNONSE- Hendrix Hair- Sponset behandling 

  Hei dere! 

  Nå sitter jeg i frisørstolen hos Hendrix Hair, og han skal straks gå løs på håret mitt. Etter to måneder i Mexico sier det seg selv at det håret ikke ser helt bra ut, MEN jeg føler det har blitt mye sunnere siden sist jeg var her. Jeg har virkelig kuret og vært flink med håret mitt da jeg var bortreist, men fargen er nå helt forferdelig. Det er så mye ettervekst, og lengdene er helt gule. Jeg har holdt meg unna lillashampo i Mexico, rett og slett fordi håret mitt trengte å komme seg bort fra det litt. Før brukte jeg lillashampo hver gang jeg dusjet, og det sliter på håret. Derfor har jeg hatt en pause fra det, og håret mitt er gult. Jeg skal også få klippet meg i dag, og håret skal faktisk få en ny farge. Eller jeg skal fortsatt være blond, men ikke så blond som jeg er. Det skal bli litt mørkere, og annerledes. Jeg gleder meg!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg gleder meg så mye til forandring!

  Etterpå skal jeg møte Sofie en tur, og det gleder jeg meg også skikkelig til. Jeg var med henne ute på byen i helgen, og skravla gikk jo i ett. Derfor trenger vi å møtes igjen, for å skravle enda mer. Vi skal spise, også håper jeg vi kan se litt i butikker. Jeg har ikke vært i norske butikker på en evighet, så jeg vil sjekke dem ut. Nå skal vi begynne på håret, så vi blogges mer senere♡


  05.03.2018 - 19:55

  UKENS SPØRSMÅL 47!

  Hei dere!

  Ukens spørsmål ble litt sein, og det er fordi jeg har hatt en lang reise hjem fra Mexico. I tillegg hadde jeg så mye å gjøre nå når jeg kom hjem, og bloggen har blitt veldig nedprioritert. Jeg har også manglet en del søvn, og jeg måtte bare få sovet ordentlig ut i dag. Jeg håper dere liker svarene, og om dere har noen til neste uke er det bare å spørre. 

  Forresten, jeg får nesten kun spørsmål om sex. Jeg vil at sexlivet mitt skal være privat, og dere har liksom ikke noe med om jeg har en dildo eller ikke. Jeg får så sinnsykt mange spørsmål om sex, og akkurat det temaet blant annet vil jeg holde for meg selv. Jeg håper dere forstår det, for om ikke hadde denne bloggen blitt en sexblogg- og det er jeg ikke så veldig keen på. 

  Du som flyr så ofte, har du opplevd noen fæle flyturer? For eksempel skummel landing, fryktelig turbulens eller turer du har vært redd på? Ja, faktisk! En gang opplevde jeg at han som satt ved siden av oss på flyet fikk hjertestopp. Det var en skikkelig ekkel opplevelse, og spesielt da når flyvertinnene ikke ante hva de skulle gjøre. Jeg takler ikke å se sånne ting, så jeg begynte å kaste opp og holdt på å besvime flere ganger. Jeg aner ikke hvordan det gikk med denne mannen, men jeg håper det gikk bra og at han overlevde!

  Hva synes du om folk som har sex under den seksuelle lavalderen? Folk må selv velge når de ønsker å ha sex. Om man føler seg klar for det, så har jeg egentlig ikke noe mening om det. 

  Tenkte du noengang over at kamerafolkene og de som klippet Paradise Hotel så deg naken? Nei, egentlig ikke. Jeg tipper de har sett en naken damekropp før, så det var ikke noe problem. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Tjente du penger på å være i Mexico nå? Ja, jeg var der på jobb. 

  Hva er det sykeste ryktet du har hørt om deg selv? Haha, dette ryktet er så sykt og jeg fikk sjokk da jeg fikk en kommentar om det. Noen mente at jeg hadde samlet hele vennegjengen hos meg for å le av den nyfødte datteren til en venninne. Altså, seriøst? Haha! Jeg har ingen venninner som har fått barn nå nylig, og jeg hadde aldri samlet vennene mine hjemme hos meg for å le av en baby. 

  Når begynner årets sesong av Paradise Hotel? Den nye sesongen begynner neste mandag, altså om en uke. Jeg gleder meg så mye!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan er kostholdet ditt? Jeg spiser egentlig akkurat det jeg har lyst på, og jeg tenker aldri at jeg kanskje burde droppe å spise noe. Jeg elsker mat, og koser meg veldig med maten min. 

  Hvilket rom likte du best på Paradise Hotel? Juntos, det var bungalowen til Aleksander og meg. Det var kanskje ikke det fineste rommet, men det var det rommet som vi fikk mest tilknytting til. 

  Hvor lenge har du blogget? I snart ett år, woho! Tiden har gått så fort, og jeg skal absolutt finne ut akkurat hvilken dato jeg startet bloggen. 

  Hvordan klarte du og Isabelle å legge ut videoer da du var i Mexico? Vi filmet seriøst 20 videoer før jeg dro. Vi brukte en hel dag på å filme videoer, og vi var helt utslitte etterpå. Jeg er glad vi gjorde det, for om ikke hadde vi ikke fått lastet opp videoer på to måneder. 

  Hvis Aleks hadde fridd til deg, hva ville du svart da? Jeg hadde selvfølgelig svart ja! Jeg vil ikke gifte meg enda, men jeg hadde likevel aldri svart nei om han hadde spurt. 

  Vet du hvem som vinner Paradise Hotel i år? Ja, det vet jeg! Hihi, denne sesongen blir så bra, og jeg gleder meg skikkelig til å se den på TV. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Ble du matforgitet i Mexico? Nei, heldigvis slapp jeg det. Jeg har hørt at så mange har blitt matforgitet sånne steder, men jeg slapp unna. Jeg tok en drikkevaksine for magen før jeg reiste, så jeg tror kanskje den funket veldig bra. 

  Hvorfor sover du med sminke? Kun fordi jeg som regel aldri orker å ta den av før jeg legger meg. Det er skikkelig dårlig av meg, og jeg må bli mye flinkere til å ta den av før jeg sovner. Det er ikke bra å sove med sminke.. 

   

   

   


  04.03.2018 - 18:28

  JELLY BEAN CHALLENGE

  Heey!

  Det er søndag igjen, og nok en gang tid for en ny video. I denne videoen har vi en jelly bean challenge. Altså, æsj! De fleste har vel sett videoer som dette tidligere, og da vet dere hva dette går ut på. Enten får man en god jelly bean, eller så får man en som smaker helt forferdelig. I denne videoen blir det mye latter, rare ansiktsuttrykk og frustrasjon. Håper dere liker videoen!

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER

  k49yTGQk-ew


   


  04.03.2018 - 17:54

  DÅPEN

  Hey!

  Nå er jeg hjemme fra dåpen, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å sovne innen kort tid. Jeg regnet meg frem til at jeg har sovet 12 timer til sammen de siste tre dagene. Hvor sykt er ikke det? Det er i gjennomsnitt fire timer hver natt. I natt for eksempel sov jeg i 3 timer, og det merker jeg. Da vi kom til kakene i dåpen så jeg bare tåke og jeg begynte å snakke masse feil. Jeg føler meg nesten full nå, men alkohol har jeg ikke drukket. Derfor må jeg prøve å sove lenger i natt, for jeg kan ikke fortsette som dette. Akkurat nå prøver jeg egentlig å holde meg våken noen timer til, slik at jeg ikke sovner nå og våkner i natt. Ønsk meg lykke til, haha!

  Dåpen var hvertfall utrolig koselig, og Cornelia er verdens søteste. Hun smiler hele tiden, og gråter så og si aldri. Skikkelig gladjente♡ Jeg er i tillegg en av fadderne hennes, og det synes jeg er stas. Egentlig skulle jeg lese opp noe fra bibelen i kirken foran alle, men jeg feiget ut. Jeg følte den teksten jeg skulle lese ble litt i dypeste laget, og da følte jeg det ble helt feil. Ellers gikk dåpen supert, og vi har kost oss med god mat og kaker. Jeg har spist så sinnsykt mye etter jeg kom hjem fra Mexico, og kroppen min har ikke vært vandt til så mye mat i det siste. Derfor har jeg dødsvondt i magen nå, for jeg har virkelig overspist. 

  Jeg ser også at mange lurer på hvor bunaden min er fra, og jeg vet dessverre ikke. Det er ikke en bunad, men det er en festdrakt. Jeg designet den selv til konfirmasjonen min hos en dame som lagde festdrakter. Jeg er så fornøyd med den, og jeg skulle ønske jeg kunne brukt den mye oftere. Jeg synes det er så gøy når folk kommer bort og lurer på hvor den er fra, og jeg stolt kan si at jeg har valgt hvordan den skal se ut selv. Det er kult, og spesielt når ingen andre har en lik som meg. 

  Jeg tenker nå å vise dere bilder fra dagen♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Godjenta♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  NAM! Dette var så godt, og jeg håper det er mer igjen. Isåfall skal jeg bort til de imorgen og da skal jeg spise enda mer. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette var en av kakene, og OMG! Dette er noe av det fineste jeg har sett. På det nederste bilde har den personen som lagde kaken laget en spiselig bamse. Og det er en bamse som ser helt likt ut som favorittbamsen til Cornelia. Hvor søtt er ikke det? Jeg synes det var ille at vi skulle spise den kaken, for etter min mening var den for fin til å skulle spises. 

  Nå skal jeg prøve å holde meg våken litt til, og så skal jeg ta kvelden. Imorgen skal jeg til frisøren, og jeg skal gjøre noe nytt med håret mitt. Jeg gleder meg til å vise dere, for jeg tror det kommer til å bli superfint! 


  04.03.2018 - 10:47

  Edru på byen

  Hei dere!

  I går bestemte jeg meg ganske spontant for å bli med ut på byen. Det var ikke planen i og med at jeg hadde sovet så lite, og i tillegg skulle jeg i dåp i dag. Likevel fristet det så sykt å dra ut fordi så mange venner skulle det. Teele skulle også være med å åpne et utested, og da måtte jeg nesten dra. Jeg dro faktisk ut edru, og det var overraskende gøy. Vi sto og danset som noen gærninger på dansegulvet, og jeg tenkte ikke over at jeg ikke hadde en dråpe alkohol i meg. I går var faktisk en av de morsomste og koseligste dagene ute på byen, og jeg skal helt klart dra ut oftere edru. Det var virkelig null problem, selvom alle rundt meg var ganske så fulle. Jeg våknet hvertfall opp klokken halv 9, og da var det bare å stelle seg klar til dåp.

  I dag skal jeg i dåpen til Cornelia, altså lillesøsteren min. De satte dåpen til i dag, slik at jeg skulle få den med meg. Det er jeg så glad for, og i tillegg er jeg faktisk fadder. Det er koselig! Cornelia er så nydelig i dag, og hun er i så godt humør. Jeg skal ta masse bilder i dag slik at jeg kan oppdatere dere senere. Nå starter straks gudstjenesten, så vi blogges!