hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.03.2017 - 19:38

  Ut å spise

  Hei!

  Nå er jeg på Nodee med Aleksander, pappa, broren min og kjæresten til pappa. Vi skal spise og kose oss masse. Vi er på Nodee som ligger på barcode og det er SÅ fint her! Jeg skal ta masse bilder så jeg kan oppdatere når jeg er hjemme.


  31.03.2017 - 14:24

  Gårsdagens bursdagsfeiring

  Hei!

  Feiringen i går var kjempe morsom og vi koste oss masse! Vi startet som sagt hos Sofie, og hun hadde pyntet så fint! Vi var flere fra Paradise pluss et par andre venner som vorset hos Sofie før vi dro videre på Heidis. Der møtte vi igjen mange av de andre deltagerne, noe som var veldig hyggelig! 

  Nå er jeg hos Sofie og skal rydde leiligheten hennes. Det ser ikke ut her nå, så nå er det på tide å komme i gang. 

  Vi blogges senere!

  ♡Martine


  30.03.2017 - 20:57

  Bursdagsfeiring

  Heey!

  Nå er vi midt i feiringen av Sofie, men jeg tenkte jeg kunne blogge litt. Har jo bare fått lagt ut ett innlegg i dag og det er ikke bra nok.

  Vi feirer som sagt Sofie nå og det er dødsbra stemning! Vi er en gjeng fra Paradise og et par andre venner samlet og vi koser oss masse. Sofie har vært så flink til å pynte leiligheten sin, det ser virkelig kjempe fint ut her!

  Jeg er så glad jeg har blitt kjent med Sofie! Hun er så sprudlende og sprer alltid så mye glede. Så gratulerer med dagen igjen, Sofie!

  Nå skal vi vorse ferdig før vi tar turen ut på Heidis. Det er alltid bra stemning der på Torsdager, så jeg gleder meg masse!! Blir uansett alltid bra med den gjengen her!


  29.03.2017 - 21:52

  Ukens spørsmål 1

  Hey!

  Da har jeg samlet sammen noen av spørsmålene som har kommet inn den siste uken. Jeg får veldig mange av de samme spørsmålene, så nå håper jeg dere blir fornøyd med svarene!

  Har du gjort noe med leppene dine? Jeg har aldri gjort noe med leppene mine, rett og slett fordi jeg ikke tør. Det eneste jeg har fikset på er puppene mine og det blir nok det eneste også. 

  Hvor er overdelen fra? Den er fra Missguided, men jeg vet at de har en som nesten er helt lik på Bikbok.


  Hvorfor sover du med sminke og øredobber inne på Paradise? Den eneste grunnen til at jeg ikke fjerner sminken er fordi jeg er for lat og ikke orker. Og øredobbene tar jeg aldri av med mindre jeg dusjer. 

  Kan du legge ut sminkevideo snart? Ja, det kommer! Jeg skal prøve å få laget video i løpet av helgen, men jeg kan ikke love noe. Det er utrolig mye som skjer for tiden, så jeg har ikke alt for mye tid etter jeg har blogget hver dag.

  Hvor er jakken fra? Den er fra Stradivarius. Jeg kjøpte den i Spania for noen år siden, så tviler på at den er i salg enda.

  Processed with VSCO with s2 preset
  Er det ditt ekte hår? Ja, jeg bruker ikke extension. Jeg har vel brukt extensions 3-4 ganger i hele mitt liv og synes egentlig det er ganske ubehaglig å ha på.

  Kan du ha spørsmålsrunde og svare på video med Aleksander? Haha, jeg tror dessverre ikke han er så gira på det. Jeg kan selvfølgelig prøve å overtale han, så vi får se. 

  Kan du legge ut et innlegg om sminken du bruker? Ja, det kommer i helgen!

  Har du alltid håret opp på fest? Jeg har håret ofte løst på fest, men det ender alltid med at jeg setter det opp. 

  Brukte du fargelinser i VGTV intervjuset? Hm, nei det gjorde jeg ikke. Jeg har aldri prøvd fargelinser, men har så lyst til å se hvordan jeg hadde sett ut med brune øyne!

  ♡Martine

   


  29.03.2017 - 21:08

  Sponset av Fridays?

  Desverre ikke, men man skulle nesten trodd det så mye jeg har vært der i det siste. Jeg begynner å bli flau over å gå inn døra der nå, fordi jeg har vel vært der sånn tre ganger i uken de siste ukene.. Maten er utrolig god der og det er jeg ikke alene om å tenke. Hver gang vi skal spise ender det alltid med at det er dit vi drar. 

  Vi hadde det hvertfall kjempe koselig! Det var meg, Sofie, Martine, Kevin, Aleksander og Morten, og senere kom Isabelle og en annen kompis. Er alltid så hyggelig å henge med den gjengen og vi har det kjempe gøy sammen! Imorgen skal flere av oss ut å feire Sofie, og det gleder jeg meg super mye til til. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset


  Ingen av bildene vi tok i dag ble særlig bra. På alle bildene så alltid en av oss helt gal ut, dere ser vel kanskje det på resultatet over. 

  Nå skal jeg ha en liten jentekveld med Martine og Sofie. Vi skal se Paradise sammen og spise MASSE!

  ♡Martine
   


  29.03.2017 - 17:54

  Ut med Paradisegjengen

  Heei!

  Nå er jeg på vei ut døren for å møte noen av de andre fra Paradise. Vi skal ut å spise sammen og kjøpe inn litt greier til imorgen, da har nemlig Sofie bursdag og det skal så klart feires! 

  I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Har egentlig bare skrevet ferdig noen innlegg og sovet. Er veldig trøtt for tiden og har følt meg litt dårlig de siste dagene. Jeg håper det snart går over for jeg hater å føle meg sånn her. Er så slitsomt å gå rundt konstant sliten og slapp i kroppen. 


  Nå venter de andre, så nå må jeg komme meg ut døren! Vi blogges mer senere i dag. Skal ha med kamera sånn at jeg kan poste masse bilder senere.

  ♡Martine


  29.03.2017 - 13:30

  Ting du kanskje ikke visste om meg

  Hey!

  Jeg er jo ganske ny på blogging, så er nok mange som lurer på forskjellige ting om meg. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere noen ting dere kanskje ikke visste om meg!

  Jeg har ikke ledd i tomlene mine- Eller det er noe som mangler der. Jeg kan knekke tommelen bakover og da ser det faktisk ut som om jeg ikke en gang har noe bein inni der. Jeg elsker å tulle med folk og ta de i hånden for og så brekke tommelen bakover. Jeg tror de fleste synes det er kjempe ekkelt, men hey! PARTYTRIKS. Isåfall det eneste partytrikset jeg har, hehe!

  Jeg leser horoskop hver dag- Og jeg tror faktisk på det. Jeg blir sjokkert hver gang jeg leser det fordi jeg føler absolutt alt stemmer. Høydepunktet hver mandag er å lese ukeshoroskopet og første hver månede er det månedshoroskop. Jeg er avhengig og fikk faktisk panikk når jeg kom på at jeg ikke kunne lese horoskopet mitt mens jeg var i Mexico. Derfor kjøpte jeg meg en bok med årshoroskop og leste hele før jeg dro. 


  Jeg har en ting for haier- Jeg elsker haier og kan sitte i flere timer å se på videoer, filmer eller dokumentarer om haier. Jeg følger flere instagrambrukere som kun legger ut bilder av haier og blir like fascinert hver gang. Jeg synes haier er kjempe fine og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. En av mine største drømmer er faktisk å bade med hai og det skal jeg få til en gang!

  Jeg hater å shoppe i butikker- Eller kun i Norge. Jeg synes det er så kjedelig og jeg er faktisk lei av mange butikker her. Så fort jeg kommer til et annet land elsker jeg å shoppe, da kan jeg gå rundt i butikker i flere timer. Jeg synes andre land har mye bedre utvalg og jeg liker å kjøpe ting alle andre ikke har. Om de har en fin kjole på Bikbok har alle jentene i Norge den. Derfor bruker jeg ekstremt lite penger på shopping, men det er kanskje like greit.

  Jeg elsker å bo helt alene- Jeg tror aldri jeg hadde klart å bo i et kollektiv. Jeg får ofte spørsmål om det ikke er kjedelig og ensomt å bo alene, men nei. Jeg har besøk alt for ofte, så de gangene jeg er alene er det bare veldig deilig! 

  Jeg har aldri brukket noe- Jeg tror sånn nesten alle vennene mine har brukket noe i løpet av livet, men det har aldri jeg og bank i bordet for det! Jeg drev med drill i veldig mange år og fikk drillstaven smelt i armen, skulderen og ikke minst nesa flere ganger i uken, likevel gikk det alltid bra! Jeg begynte heller aldri å blø neseblod når drillstaven traff nesa, jeg har nemlig aldri blødd neseblod heller. Jeg var også i en gokartulykke for noen år siden og fikk en skikkelig smell i hånden. Fingrene mine hovnet opp og legene fortalte meg tidlig at de var sikre på at de var brukket, men neida. Jeg er selvfølgelig utrolig glad for at jeg har vært så heldig som det jeg har vært! 


  Jeg bruker veldig sjeldent sminke- Jeg går oftere uten sminke enn med, og ja dere får se meg masse uten sminke på TV. Jeg synes det er veldig merkelig at så mange henger seg opp i at jeg bruker mye sminke og at folk maser om å få se meg uten sminke daglig. Altså, er det så kult å se noen uten sminke? Jeg bryr meg ikke om folk for se meg uten sminke og tenker ikke over det selv. Selvfølgelig ser jeg annerledes ut uten sminke, men hadde jeg sett helt lik ut hadde jeg da aldri brukt tid på å sminke meg. 

  Jeg tåler ikke cava- Dette ver faktisk ganske flaut! Hver gang jeg drikker cava begynner jeg å gråte over hver minste ting. Vennene mine må alltid passe på at jeg ikke får det i meg, for da blir jeg en sutreunge resten av kvelden. Jeg takker ofte ja til cava, men heldigvis tar vennene mine glasset fort fra meg. Isabelle filmet meg en gang jeg hadde drukket ett glass cava og dagen etter var jeg så flau da jeg fikk se videoen. Det er helt krise!

  ♡Martine

   

   

   


  28.03.2017 - 22:42

  Sex på TV

  Hei!

  Flere av dere har sikkert sett kveldens episode av Paradise Hotel og da har dere nok fått med dere at jeg hadde sex. Jeg har faktisk gruet meg til at dette skulle komme frem, men samtidig så er jo sex noe av det mest naturlige som finnes. Alle har sex og det er en grunn for at vi alle sitter her i dag. I tilegg var denne sexen veldig uskyldig. Man så ingenting og det kunne like så godt sett ut som at vi bare kysset under dynen. 

  Jeg vil også forklare litt av situasjonen rundt meg og Aleksander der inne. Noe alle må huske på er at vi faktisk blir filmet tjuefire timer i døgnet. Det dere får se på TV er en hel dag klipt ned til under en time. Ut i fra episodene jeg har sett ser det ikke ut som jeg og Aleksander hadde noe som helst kontakt på dagen, men når kvelden kom var vi helt på hverandre. Det stemmer ikke, fordi jeg og Aleksander var mye sammen og hadde det veldig koselig. Vi klikket med en gang jeg sjekket inn og da er det naturlig at sex kan skje. Jeg skulle ønske at alle kunne oppleve den boblen vi var i, fordi det er helt sykt. Vi er ti mennesker som skulle forholde oss til hverandre og alle følelser blir forsterket. Jeg var fast bestemt før jeg sjekket inn på at jeg ikke skulle ha sex, men så møtte jeg en gutt jeg likte godt og da ble det helt naturlig. Man glemmer dessverre litt for fort at det er flere kameraer inne på rommet.


  Jeg har allerede, og vet at jeg kommer til å få mye negative kommentarer på alt rundt dette. Selv føler jeg at den sexen vi hadde var veldig uskyldig og noe man ikke egentlig kunne se noe som helst av, men jeg vet enkelte kommer til å reagere uansett. Jeg mener at sex på TV har litt gått ut på dato, og det er vel derfor de ikke la så mye fokus på det heller. Det er liksom ikke noe spesielt lenger, fordi det har skjedd så mange ganger allerede.

  Noen lurer vel også på hva familien min synes om det, og de bryr seg faktisk ikke så mye. Jeg fortalte det så fort jeg kom hjem og det ble ikke noe snakk rundt det. Selvfølgelig er det ikke morsomt å tenke på at familien min skal sitte å se på at jeg har sex, men jeg synes faktisk at episoden forrige uke der jeg og Aleksander klinte var MYE verre. Da så man ting, det gjør man ikke nå. Så familien min har tatt det veldig fint og det er jeg selvfølgelig glad for! Igjen, sex er helt naturlig!

  Jeg er også veldig glad for at jeg og Aleksander har såpass god kontakt i dag, om ikke hadde det nok kanskje vært verre. Dere kan lese mer om det her.

  ♡Martine

   

   


  28.03.2017 - 21:06

  Shopping og Fridays med guttene

  Hey!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen, igjen. Jeg ble med Kevin og Aleks siden de skulle shoppe litt og senere dro vi en tur på Fridays. Er så deilig i Oslo om dagen! Super fint vær og skikkelig deilig temperatur. Jeg får så mye mer motivasjon når det begynner å gå mot sommer. Jeg er absolutt ikke noe vintermenneske, så jeg er veldig glad jeg slapp mesteparten av vinteren og heller tok meg en tur til Mexico. 


  Fine Kevin♡


  Tror også Aleks fikk opplevd sin største drøm. Eller det virket hvertfall sånn da vi gikk forbi slottet. Han har nemlig aldri vært så nærme slottet før, så da ble det knipset en haug av bilder og han virket så fornøyd! Haha.. 

  Nå skal jeg skrive ferdig noen innlegg, og etter det er det klart for en ny episode av Paradise. Jeg gruer meg!!

  ♡Martine


  28.03.2017 - 17:46

  Koselig dag

  Hey!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en liten shoppingtur med Sofie! Vi har shoppet litt og spist sammen. Det er alltid like koselig å være med henne! Nå skal jeg enda en tur til byen med Kevin og Aleksander. De skal shoppe litt de også, så da får jeg nesten bli med. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Ellers har jeg hatt et telefonintervju med se og hør i dag, dere kan finne intervjuet her (inneholder litt spoli). Også gruer jeg meg som vanlig til episoden i kveld. Jeg blir faktisk så stresset enkelte dager at jeg helst bare vil sove meg gjennom episoden. Jaja, jeg får bare håpe på det beste i kveld og at det ikke kommer med alt for mye galt. Jeg skal hvertfall poste et lenger innlegg senere i dag om kveldens episode.

  Jeg skal få tatt masse bilder i byen med guttene etterpå, så kommer det på bloggen så fort jeg er hjemme igjen!

  ♡Martine


  28.03.2017 - 11:07

  Ikke noe morgenfugl

  God morgen!

  Nå har jeg nesten akkurat stått opp og jeg skal innrømme at jeg er sinnsykt trøtt. Jeg er absolutt ikke noe morgenmenneske og fungerer egentlig ikke før litt snere utpå dagen. I dag har jeg mye å gjøre, men det er sånn jeg liker det! Jeg har faktisk allerede rukket å sminke meg og tatt bilder til bloggen. Det er fremskritt, for den døgnrytmen min har overhodet ikke vært på plass etter Mexico.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Håper alle får en super dag!

  ♡Martine


  27.03.2017 - 21:00

  Private bilder fra Paradise Hotel

  Hey!

  I kveld er det endelig klart for ny innsjekk og ikke minst togafest på Paradise Hotel! Jeg husker fortsatt hvor sykt morsom denne festen var. Alle koste seg, ble veldig fine i formen og slapp seg kanskje litt mer løs, hehe! Noe som kanskje ikke alle vet er at vi fikk hver vår telefon i Mexico som vi kun kunne ta bilder med. Jeg tenker å legge ut det her på bloggen i blant, for jeg tipper mange synes det er morsomt å se!

  Jeg både gleder meg og gruer meg til kveldens episode. Jeg vet det skjedde mye rart på denne festen og jeg aner jo ikke hva som kommer med på TV.

  Ikke gå glipp av episoden klokken 22.30 på TV3!

  ♡Martine

   


  27.03.2017 - 18:31

  Jakke fra Kouture

  Spons

  Hei igjen!

  I dette innlegget tenkte jeg å vise dere denne superfine jakken jeg fikk fra Kouture. Jeg elsker disse jakkene og ble så glad når jeg fikk med meg en hjem! Kouture har butikk på Arkaden og Storo senter i Oslo, også har de en butikk i Bergen. Kouture er helt klart min favorittbutikk og så og si den eneste butikken jeg handler i her i Norge. Jeg ville absolutt tatt en tur innom og sjekket ut utvalget, de får alltid så mye fint når det nærmer seg sommer!

  ♡Martine


  27.03.2017 - 18:15

  Stress

  Hei!

  I dag har vært en utrolig lang dag og jeg har hatt null tid til å oppdatere dere her på bloggen. Dagen i dag har hvertfall vært veldig morsom! Jeg har vært med noen av de andre deltagerne og kost meg masse! Nå har vi akkurat spist pizza og nå tenker vi oss en tur til byen. Jeg vet ikke helt hva vi finner på senere, men blir nok både gøy og koselig uansett! Er så glad for at hele gjengen fra Paradise kommer så godt overens og at vi henger mye sammen etter vi kom hjem fra Mexico!

  Processed with VSCO with s2 preset
  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Etterpå kommer det bilder av den fine jakken jeg fikk fra Kouture. Den er SÅ fin og jeg elsker den!

  ♡Martine
   


  26.03.2017 - 18:58

  Uken som gikk

  Hei!

  Jeg tenkte at hver søndag kan jeg oppsumere uken. Har sett mange andre bloggere gjøre det, og jeg synes alltid det er spennende å lese!

   

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må nok helt klart være at jeg endelig fikk sjekke inn på Paradise Hotel. Gikk bare å ventet på at mandagen med min innsjekk skulle komme, så det var veldig deilig og endelig kunne fortelle til folk at jeg skulle være med. I tillegg har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger og det setter jeg utrolig stor pris på! Ellers har det vært mange andre høydepunkt denne uken. Jeg har vært på intervju hos VGTV, jeg har vært i flere spennende møter og bursdagen til Cassie og Kristina i går var også et stort høydepunkt denne uken!


   

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur denne uken må nok være at jeg har følt meg veldig dårlig i noen dager. Isabelle og jeg hadde tenkt å filme inn en del videoer, men det gikk ikke med den formen jeg har hatt de siste dagene. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men jeg håper jeg snart blir bedre. Eller jeg må bli bedre fordi det er så mye som skjer nå neste uke!

  Ukens opptur

  Ukens opptur er at jeg har fått besøk av en jeg har savnet veldig mye. Så nå er humøret på topp! Ellers er det også at jeg føler alt går veldig bra med bloggingen og det synes jeg er veldig gøy. Det gir meg masse motivasjon!


   

  Ukens irritasjonsmoment

  Det som har irritert meg mest denne uken er mennesker på byen. Jeg skjønner virkelig ikke at enkelte folk kan ha så lite respekt. Jeg mener det at sterke menn drar i meg for å få tatt et bilde synes jeg er litt for drøyt. Er mye bedre om dere bare spør om et bilde, for da sier jeg så klart ja! 

  Ukens innkjøp

  Jeg har faktisk ikke kjøpt noe denne uken. Eller kun mat egentlig, men jeg fikk med meg en kjempe fin jakke og noen chokere fra Kouture som jeg skal poste bilder av til uken. Kouture har så alt for mye fint og etter min mening er det en farlig butikk å dra innom. Den butikken er helt klart min favoritt i Norge!

  Akkurat nå

  Nå sitter jeg egentlig bare her og tenker ut noen nye innlegg til bloggen. Jeg skal prøve å få tatt bilder av sminken min i dag, men jeg tenker kanskje det er bedre å spille inn en video hvor jeg viser alt? Jeg får se hva det blir til, men et sånt innlegg kommer ganske snart. Ellers venter jeg på at besøket mitt skal våkne, fordi jeg begynner å bli veldig sulten og rastløs nå!

   

  Håper dere likte innlegget, for da er det noe jeg kommer til å fortsette med!

  ♡Martine

   

   


  26.03.2017 - 14:10

  Gårsdagen

  Hey!

  I går kveld feiret vi som sagt bursdagen til Cassie og Kristina. Det var utrolig koselig og jeg koste meg masse! Vi var først en gjeng som var på Bølgen og spiste og vorset litt, før vi alle sammen dro videre på Nox. Der møtte jeg mange kjentfolk, og det er jo alltid like hyggelig! Jeg tok utrolig få bilder ute i går, jeg filmet egentlig mest til snapchat som vanlig, hehe!

  Men herregud, så fint vær det er i dag! Jeg vil egentlig dra ned til byen og være der, men jeg har alt for mye å gjøre i dag så jeg må nok holde meg hjemme. Dere får ha en super Søndag videre!

  ♡Martine


  25.03.2017 - 19:31

  Bursdagsfeiring

  Hey!

  Nå sitter Isabelle og jeg og drikker litt vin før vi skal videre i bursdag. Som jeg har skrevet før i dag har Cassie bursdag, så vi skal først spise på Bølgen før vi tar turen videre til Nox. Jeg er helt sikker på at dette blir en bra kveld og jeg gleder meg masse! Dere kan legge meg til på snapchat for oppdateringer ut hele kvelden, der heter jeg Martineluunde. Nå må jeg drikke opp vinen før uberen kommer! Håper alle får en super Lørdagskveld, så blogges vi mer imorgen!  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  ♡Martine 

   


  25.03.2017 - 15:30

  Her finner dere meg

  Hei!

  Jeg tenkte å lage et innlegg om hvor dere finner meg på de sosiale mediene jeg bruker!

  Instagram; Martinelunde


  Instagram er vel den appen jeg er mest avhengig av! Jeg synes Instagram er så morsomt og jeg elsker å se hva andre legger ut. 

  Snapchat; Martineluunde (Husk to u'er i Lunde) 


  Snapchat er favoritten etter Instagram. Jeg legger også alltid ut på mystory når det er nye innlegg her på bloggen og ellers oppdaterer jeg en del der.

  Facebook; Martine Lunde Aarsrud


  Jeg vet det er mange falske profiler av meg på Facebook, men dette er min ekte. Jeg bruker ikke facebook alt for ofte og publiserer ting der svært sjeldent. Jeg bruker egentlig kun Facebook til å snakke med folk og når jeg først oppdaterer noe der er det vel profilbilde en gang i året, hehe! 

  Det er bare å følge meg de forskjellige stedene om dere vil det!

  ♡Martine


  25.03.2017 - 12:12

  Cassie har bursdag!

  Hei!

  I dag var egentlig planen å dra på Bubbles and Brunch, men formen er ikke helt bra i dag kjenner jeg. Jeg har sovet rundt 15 timer i natt, så mangel på søvn hadde jeg nok. Jeg synes det er kjempe kjipt, fordi Bubbles er ikke så ofte og vi jentene hadde tenkt å dra sammen. Det er så typisk at jeg blir dårlig da..

  Over til noe helt annet. I dag har en av bestevenninnene mine, Cassie bursdag! Cassie og jeg har kjent hverandre i rundt to år snart, men det føles ut som om vi har kjent hverandre hele livet. Cassie er mammaen i gjengen, hun er den som alltid har full kontroll og har svaret på alt. Jeg er så glad jeg har blitt kjent med den jenta, så gratulerer med dagen igjen, Cassie! I kveld skal det feires, så jeg håper virkelig formen er bedre til da. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Håper alle får en fin Lørdag, så blogges vi senere i dag!

  ♡Martine


  24.03.2017 - 17:46

  Puppene mine på VG

  Herregud, jeg visste at intervjuet med VGTV skulle komme ut i dag, men altså?? Jeg fikk sjokk når jeg klikket meg inn på VG og ser det bildet. Under står det at jeg sier "Dette er jo helt krise", så takk VG for at dere gnir det inn. Dessverre har jeg kun meg selv å skylde.. Jeg har endelig fått roet ned panikken litt nå, men i øyeblikket jeg så det visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Nå går det heldigvis litt bedre, men det er selvfølgelig ikke morsomt å se et slikt bilde av seg selv på nettsiden til Norges største avis, hehe!   Intervjuet kan dere uansett finne Her.

  Vi blogges senere!

  ♡Martine


  24.03.2017 - 14:46

  Bytur og møter

  Hei!

  Nå er jeg på vei til siste møte for dagen og jeg gleder meg veldig! Første møte jeg var på i dag var utrolig spennende og jeg gleder meg til jeg får vite mer om det. Jeg håper vi får det til, for jeg tror det blir kjempe gøy både for meg og dere!

  Etter første møte dro jeg en tur innom Kouture på Arkaden og fikk meg meg noen dødsfine ting derfra! Gleder meg til å vise dere senere. Etter jeg hadde vært innom Kouture møtte jeg Isabelle og Cassie i byen. Vi spiste litt sammen før jeg og Isabelle dro for å kjøpe bursdagsgave til Cassie.

  Vi blogges senere i dag!


  24.03.2017 - 11:30

  Tacokveld

  Heei!

  Kvelden i går var utrolig koselig! Jeg fikk besøk av noen venninner og vi koste oss masse. Vi fikk snakket masse, lagde mat sammen (eller Therese sto for matlagingen, og det gikk ikke særlig bra..) og så på Paradise Hotel. Selvom jeg har vært der inne og vet alt som skjer er det likevel kjempe spennende å se på hver episode. 


   Processed with VSCO with s2 preset

  ♡♡♡♡

  Nå skal jeg i to spennende møter og etter det skal jeg innom favorittbutikken min og få med meg noen ting derfra! Dere skal så klart få se bilder av det senere. 

  ♡Martine


  23.03.2017 - 20:04

  Fikk jeg betalt for å være med på Paradise Hotel?

  I det siste har jeg hørt utrolig mye rykter om at jeg skal ha blitt leid inn og fått betalt for å være med på Paradise Hotel. Folk mener at jeg har sluppet intervjuene, men heller blitt kontaktet av TV3 og blitt spurt om å være med. Jeg har hørt at hvorfor hele navnet mitt blir brukt på skjermen er markedsføring av meg på sosiale medier. 


  Først og fremst vil jeg forklare hvorfor hele navnet mitt blir brukt. Det er av den enkle grunnen at vi er to Martine der inne, derfor hadde det vært kaos om folk kun skulle kalt oss begge Martine. Det var heller ikke jeg som bestemte at vi skulle kalle meg Martine Lunde, det fikk vi beskjed om da jeg sjekket inn. 

  Så, fikk jeg egentlig betalt? Svaret på det er nei. Jeg sendte inn søknad som alle andre, jeg var på intervjuer som alle andre og jeg har helt lik kontrakt som alle andre. Jeg har aldri bedt folk kalle med Martine Lunde der inne og jeg har heller ikke stilt noen krav til produksjonen før jeg skulle være med. 

  Da håper jeg den saken er oppklart, for jeg skal innrømme at jeg har vært ganske irritert de siste dagene på grunn av uttalelser som dette. Ellers vil jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger her på bloggen, instagram og snapchat. Jeg setter så stor pris på det! 

  I kveld er det parsermoni og jeg gleder meg veldig mye til å se episoden! Det er absolutt like spennende for meg å se det på TV, for man vet jo aldri hva andre folk planlegger der inne. 

  ♡Martine

   


  23.03.2017 - 16:27

  Mine negler

  Sponset behandling

  Hey!

  Håper alle har en fin dag til nå, det har hvertfall jeg! Håret til broren min ble faktisk kjempe fint og han ble veldig fornøyd heldigvis. Om ikke hadde han nok ikke vært sånn superblid på meg dagene fremover. 

  Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om neglene mine som flinke Daniela har lagt på meg. Jeg fikser neglene mine på Beautyhouse Sentrum og der er det kjempe koselig! I tillegg er det jo Daniela som fikser de på meg og søtere jente skal man lete lenge etter. I tilegg er hun utrolig flink og neglene mine er alltid fine, takket være henne! Som jeg har skrevet tidligere er behandlingen sponset, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget. 
  Se så fine! 

  Nå har Therese kommet til meg, og senere kommer det et par andre venninner. Vi skal lage taco og se på Paradise Hotel. I kveld er det parsermoni og det er alltid like spennende siden man aldri vet hva som skjer.

  Vi blogges senere i dag,

  ♡Martine

   


  23.03.2017 - 13:24

  Frisøren

  Hei!

  Nå sitter jeg hos frisøren med broren min. Da jeg så han her om dagen skal jeg innrømme jeg fikk sjokk. Han har nemlig farget håret sitt mens jeg var i Mexico.. Nå er håret hans helt gult og ærlig som jeg er sa jeg det til han, og dagen etter var frisørtime bestilt!

  Jeg har nå fått han til å prøve noe helt nytt og brynene hans skal også farges. Jeg vet ikke helt hvor fornøyd han er, men jeg koser meg!

  Om jeg får lov skal dere få se resultatet etterpå! Jeg er faktisk usikker på hvordan han kommer til å se ut og det kan faktisk bli helt forferdelig.. Hehe!


  22.03.2017 - 20:41

  Nye negler og Fridays

  Hei!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en bytur med Isabelle. Jeg har fått fikse neglene mine hos flinke Daniela igjen. Eller egentlig skulle jeg bare sette på en ny negl, i og med at jeg er verdens mest klumsete person og klarer å knekke neglene mine med en gang. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med resultatet og anbefaler Beautyhouse på det sterkeste! Det er en sponset behandling, men jeg trenger ikke blogge om det. Jeg velger likevel å tipse dere om Beautyhouse fordi jeg alltid er så fornøyd og Daniela er verdens søteste! Bilder av neglene kommer imorgen. 

  Etter jeg hadde fått fikset neglene dro vi er tur på Fridays, mitt andre hjem og nå er jeg stappmett. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal jeg til mamma for å se Paradise Hotel. Jeg må le av hvor sykt paranoide vi er der inne, det ser jo helt komisk ut! Nå i ettertid skjønner jeg ikke hvorfor jeg var paraniod, det var jo tross alt jeg som var "Femme Fatale". 

  Ellers har Isabelle laget en ny video til youtubekanalen vår, og den finner dere her. 

  ♡Martine

   


  22.03.2017 - 14:20

  Nye youtubevideoer

  Hei dere!

  Nå har jeg svart på masse mail, skrevet ferdig noen innlegg og nå skal jeg begynne på sminken. Jeg og Isabelle tenker å lage noen nye youtubevideoer i dag, noe begge synes var veldig morsomt! Vi er ikke helt sikker på hva vi skal filme enda, men det finner vi nok straks ut av. 

  Senere i dag skal vi en tur til byen fordi jeg skal fikse neglene mine. Jeg fikser neglene mine hos verdens flinkeste Daniela på Beautyhouse Sentrum. Har gått til henne en god stund nå og jeg er alltid like fornøyd. Faktisk så fornøyd at jeg lar henne gjøre hva hun vil, for jeg vet at jeg alltid blir fornøyd uansett! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset
   

  Gleder meg til å vise dere bilder av neglene etterpå! 

  ♡Martine

   


  22.03.2017 - 13:14

  Svar på spørsmålsrunden del 3

  Hei igjen!

  Da tenkte jeg å svare på alle spørsmålene om sminke, hud og hår. Dette blir siste del av spørsmålsrunden jeg svarer på, men kommer det mange spørsmål fremover kan jeg heller ha ukens spørsmål en gang i uken. 

  Hva slags sminkemerker bruker du? Jeg bruker mange forskjellige, men mine favorittmerker må nok være Urban Decay og MAC. 

  Hvilken highlihter bruker du? Jeg bruker Mary Lou Manizer fra The Balm til hverdags, og til fest bruker jeg en fra Inglot. 

  Hva slags sminke bruker du til hverdags? Til hverdags bruker jeg nesten ikke sminke. Jeg går faktisk mer uten sminke enn med. Om jeg skal en tur til byen tar jeg som regel på foundation, pudder, solpudder, sminker øyenbrynene og tar på litt maskara. 

  Hvor gammel var du da du begynte med sminke? Jeg startet veldig sent i forhold til de andre vennene mine med sminke. Jeg begynte vel da jeg var 15 år gammel, og da brukte jeg veldig lite. 

  Føler du deg komfortabel uten sminke? Ja, jeg er veldig komfortabel uten sminke. I blant bruker jeg mye sminke, og det tror jeg aldri jeg hadde klart om jeg ikke også hadde klart å gå uten. Jeg har såpass god selvtillit at jeg også klarer å føle meg fin uten sminke, noe som jeg synes alle jenter burde! 

  Hvor lang tid bruker du på å sminke deg? Om jeg skal ut på byen bruker jeg kanskje litt over 1 time, men til hverdags kan jeg bruke alt fra 10 til 30 minutter. Hvor lang tid jeg bruker på sminken avhenger helt av hva jeg skal. 

  Hvilke løsvipper bruker du? Jeg bruker vipper fra House Of Lashes og jeg bruker de som heter "Iconic". De er ganske dramatiske til hverdag, men til fest er de perfekt!

  Bruker du extensions? Jeg bruker det veldig sjeldent, men om jeg skal krølle håret synes jeg det er fint å sette inn litt. Det skjer så og si aldri da, hehe!

  Er du plaget med uren hud? Nei, jeg er utrolig heldig med akkurat det. Jeg har aldri hatt noe kviser, noe jeg er veldig glad for! Jeg sovner i tillegg med sminken på så og si hver natt, så jeg er bare heldig! 

  Er du plaget med at sminken faller av i løpet av dagen? Og isåfall hva gjør du? Jeg var veldig mye plaget med det før. Jeg bruker nå alltid primer før jeg legger på sminken og settingspray når jeg er ferdig. Da sitter sminken kjempe godt på huden en hel dag!

  Det var de spørsmålene jeg valgte å svare på om sminke for denne gang. Jeg kommer til å lage et eget innlegg om sminken jeg bruker og sminkevideo kommer om ikke lenge!

  Håper dere fikk svar på alt dere lurte på, så blogges vi senere i dag!

  ♡Martine

   


  21.03.2017 - 21:20

  Svar på spørsmålsrunden del 2

  Hey!

  I denne delen skal jeg svare på alt rundt Paradise Hotel. Fikk inn mange spørsmål rundt akkurat dette, så da lager jeg heller bare et innlegg med alt samlet!

  Hva synes moren og faren din om at du er med på paradise? Begge to tok det veldig fint! Pappa var litt skeptisk i starten, men etterhvert skjønte han at jeg allerede hadde bestemt meg for å være med og da måtte han bare godta det. Begge to har heldigvis vært veldig støttende rundt det hele, noe jeg er utrolig glad for! Begge to ser på paradise og de gleder seg hver dag til ny episode.

  Hvordan vil du beskrive opplevelsen din på paradise? Jeg vil beskrive opplevelsen som helt fantastisk! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med, og jeg gleder meg så utrolig mye til dere får se alt. Jeg sitter igjen med helt syke minner og jeg har fått så mange nye venner. 

  Hva fikk deg til å melde deg på? Jeg var ganske lei av hverdagen her hjemme og ville bare oppleve noe nytt. Jeg kjenner mange som har vært med i tidligere sesonger og de har bare hatt masse positivt å si om det hele. Derfor sendte jeg inn en søknad og var utrolig heldig som kom med!


  Levde Paradise Hotel opp til forventningene? Ja, absolutt! Alt var mye bedre enn hva jeg hadde forventet og hadde jeg hatt muligheten hadde jeg reist tilbake nå med en gang. Det er en helt sinnsyk opplevelse og jeg vil bare oppleve alt en gang til.

  Hvordan melder man seg på Paradise Hotel? For å melde seg på må man sende inn en søknad og om man er heldig blir man tatt med videre til intervjurundene. 

  Kommer man til å få se deg helt uredigert og uten sminke på TV? Jeg tror det hadde vært helt umulig å skulle gått med sminke der inne konstant. Så ja, dere får se meg veldig mye uten sminke. 

  Visste du at du ikke skulle komme inn fra starten? Ja, jeg fikk vite det et par uker før jeg reiste til Mexico. Jeg synes egentlig det var et perfekt tidspunkt å komme inn på, selvom det har vært vanskelig å holde på hemmeligheten.

  Fløy du ned med de andre jentene? Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg møtte ingen av de andre deltagerne før jeg sjekket inn på Paradise Hotel. 


  Man så veldig godt at du hadde lagt noe under kjolen din da du sjekket inn? Hm, det eneste jeg hadde under kjolen var mikrofonen, så må nok være den du mener? 

  Hvorfor måtte du ha på rød leppestift? Fordi jeg sjekket inn som "Femme Fatale" og jeg etter hva jeg har skjønt, så har rød leppestift noe med det tema å gjøre. 

  I tillegg er det noen som lurer på hvorfor jeg ble sluppet før mandagens episode når innsjekken var. Og svaret på det vet jeg egentlig ikke. Jeg tror rett og slett det hadde vært så mye spekulasjoner rundt det at det ikke var vits å holde det hemmelig lenger. Jeg har også lest noen steder at folk tror jeg har fått betalt for å være med på programmet, og det kan jeg bare avkrefte med en gang! 

  Nå grugleder jeg meg til kveldens episode. Jeg vet det skjer mye rart i denne episoden, så det er bare å følge med fra klokken 22.30 på TV3!

  ♡Martine

   

   

   


  21.03.2017 - 17:05

  VGTV

  Hallo!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et intervju med VGTV. Det var kjempe morsomt, og jeg digger Morten! Han er så morsom og får virkelig samtalen til å gå. Jeg skulle ønske jeg kunne vært der noen timer til bare for å snakke mer med han. Intervjuet kommer ut på torsdag og jeg legger det så klart ut her også! 

  Nå er jeg hos bestemor og bestefar med kusinene mine, men tenker snart å komme med hjemover. 

  Vi blogges senere!

  ♡Martine