hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 28.02.2018 - 19:57

  Jeg er med i et nytt program

  Hei dere!

  Jeg er med i et nytt program, woho! Denne gangen er Isabelle og jeg med i Insider FEM og dere skal få bli enda bedre kjent med oss. Jeg har allerede sett episoden, og jeg er nesten litt redd for tilbakemeldinger. Jeg snakker om både lønn og haters, og det kan til tider være litt vanskelig begge deler. Dere får følge med da jeg slapp kula og responsen det fikk, og dere får også se en litt annen side av meg kanskje. Jeg viser dere enda mer av hvem jeg er, og sånn at det er sagt så kan jeg virke litt tøff og care. Det er fordi jeg rett og slett ikke klarer å ta meg nær av slemme kommentarer, og det kommer kanskje litt tydeligere frem blant annet.

  Dette ble faktisk spilt inn for snart ett år siden, og det er ganske sykt. Jeg hadde nesten glemt at jeg var med i dette programmet, helt til jeg fikk den tilsendt. Jeg ble dratt rett tilbake i tid, spesielt da det kom til finaledagen og alt hatet som kom. Jeg husker nå hvor ekstremt det var, og hvor mye dritt jeg faktisk fikk.

  Jeg håper dere vil se på denne episoden! Jeg skal innrømme at jeg likte den godt. Den blir sendt den 15. mars klokken 21.30, på FEM.


  28.02.2018 - 18:01

  Siste dagen

  Hei dere

  Herregud, dette er min siste dag her i Mexico. Disse to månedene har gått utrolig fort, og jeg har hatt det så fint her. Likevel er jeg veldig klar for å komme hjem nå. To måneder er lenge, og jeg savner hjem veldig nå. Familie, venner, norsk mat og nett er det jeg savner. Varmen derimot skulle jeg gjerne vært i litt til, for etter hva jeg har sett er ikke været på topp i Norge. Jeg gruer meg faktisk skikkelig til å ta på meg vinterjakka og tykke klær igjen, for nå har jeg blitt så vandt til å gå rundt i bikini og sommerklær. 

  I dag må dagen gå til pakking, og det burde jeg vel egentlig begynt med for noen dager siden. Jeg har alt for mye klær med meg, så det kan ta sin tid å pakke. I tillegg har jeg helt panikk, for her om dagen skulle jeg ta på meg en jumpsuit som lå i kofferten. I det jeg skulle ta inn det ene benet falt det en stor edderkopp ut av den. Fyfader, det var helt grusomt. Jeg er kjemperedd for edderkopper, og her i Mexico vet man aldri om en edderkopp er giftig eller ikke. Heldigvis var Aleks der og fikk hjulpet meg, men jeg er likevel redd nå. Hva om det er fler av de i kofferten min? Alle klær skal hvertfall ristes godt, for det siste jeg vil ha med meg til Norge er en edderkopp. 

  Selvom det blir deilig å komme hjem er det også litt trist. Vi har fått fulgt en ny gjeng inne på hotellet, og det er litt trist at nok et eventyr er ferdig i Mexico. Jeg føler likevel jeg nå har fått tatt ordentlig farvel med hotellet, for det følte jeg ikke jeg fikk i fjor. Hele 2017 gikk til å savne hotellet, og nå føler jeg heldigvis at savnet ikke kommer til å være så alt for stort når jeg kommer hjem igjen. Det har vært helt fantastisk å få sett alt igjen, alt fra hotellet til stedene rundt her. I fjor var jeg deltager, mens i år jobbet jeg her. Det er en ganske stor overgang, men jeg føler det har gått kjempebra. Det har vært veldig merkelig å se Paradise Hotel fra en annen side, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve det!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Om dere forresten har noen spørsmål til ukens spørsmål kan dere spørre om det nå! Jeg må skrive det ferdig i og med at jeg skal reise i to dager i strekk. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til den flyturen, men jeg håper den går fort! 


  27.02.2018 - 17:57

  Det beste jeg har spist på lenge!

  Hei dere!

  I går var jeg skikkelig frustrert, for jeg fikk ikke blogget. Nettet her nede har aldri vært bra, men i går funket absolutt ingenting. Jeg brukte en halvtime på å komme meg inn på blogg.no, og da jeg først kom meg inn fikk jeg ikke lastet opp bilder. Dere aner ikke hvor deilig det blir å komme hjem til bra internett igjen. Nå har jeg vært her i to måneder med et internett som virkelig ikke fungerer når det kommer til blogg og youtube. Hvert eneste bilde jeg har lagt ut på denne bloggen de siste to månedene har det tatt ti minutter å laste opp. Tenk dere, ti minutter på ett bilde. Hjemme i Norge tar det 2 sekunder å laste opp et bilde, så dere kan tro jeg gleder meg til et fungerende nett igjen. Det er hertfall grunnen til at jeg ikke fikk opp noen innlegg i går, men jeg satser på at nettet funker litt bedre i dag. 

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder fra da vi var å spiste her om dagen. Vi ble invitert på middag av en som jobber med Paradise Hotel, og vi var på en sinnsykt fin restaurant. Skikkelig kjipt at vi ikke fant ut om denne restauranten før nå, for herregud maten var fantastisk. I tillegg var lokalet så fint, og vi koste oss så masse. Vi bestilte en god del mat som vi delte, og absolutt alt smakte himmelsk. Helt klart den beste maten jeg har spist her i Mexico! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så koselig det er der! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne maten var så god! Vi bestilte blant annet and, kjøtt og noe pasta som vi delte. Det smakte så utrolig godt, men det beste ar helt klart desserten. Altså, NAM! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste noe som smakte så godt. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Oss to♡

   


  25.02.2018 - 22:03

  NY VIDEO- JEG SMINKER ISABELLE I BLINDE

  Hei dere!

  I dag er det tid for en ny video på kanalen vår, og denne gangen sminker jeg Isabelle i blinde. Haha! Denne videoen må dere se, for herregud så grusom Isabelle ble. Det er absolutt ikke lett å sminke noen i blinde, selvom man kanskje skulle tro det er enkelt. Det er helt umulig, og man har virkelig null kontroll. Man skjønner ikke hva som er hva, og man finner ikke de riktige stedene sminken skal være. Vi har også laget en video der hun sminker meg i blinde, og den kommer ut på onsdag. Gled dere! Til dere som lurer på når vi poster videoer, så er det hver søndag og onsdag. 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  Håper dere liker videoen!


   


  24.02.2018 - 06:19

  "Du har blitt ekkelt tynn"

  I går tok det helt av. Kommentarer, meldinger fra venner og ting som ble skrevet forskjellige steder. "Du har blitt alt for tynn", "Hun er usunt tynn nå", "Æsj, beina dine stikker ut" og mye mer. For første gang på lenge gikk kommentarene deres inn på meg nok en gang, men jeg ble ikke lei meg. Jeg ble sint. Hvorfor skal folk ha retten til å mene det ene og det andre om noen ANDRES kropp? Jeg vet at flesteparten kun mener godt ved det å spørre om hvorfor jeg er så tynn, og jeg blir selvfølgelig glad av at folk bryr seg. Likevel har vi disse menneskene som kommer med kommentarer som "Spis en kebab", "Du trenger mat", og til og med Aleksander har fått meldinger med spydige kommentarer. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for enkelte av disse kommentarene er slemme. Jeg blir sint, for jeg har klart å bli fornøyd med kroppen min. I dag er det ikke en selvfølge at folk elsker kroppen sin, og er det egentlig så rart? Er man for tynn er det feil, og har man noen kilo ekstra er det feil. Kropp burde ikke diskuteres, enkelt og greit. 

  Jeg får kommentarer om at jeg er forferdelig fordi jeg legger ut bikinibilder, og det skaper kroppspress. Vet dere hva jeg synes bidrar mer til kroppspress? Negative kommentarer om kropp. Dere som sitter der og sier at bloggere bidrar til kroppspress og dårlig selvbilde blant unge jenter, enkelte av dere er mye verre. La oss si en jente på 15 år er innom bloggen min. Hun har en ganske lik kropp som min, og er kanskje fornøyd med det. Likevel forteller kommentarfeltet mitt at kroppen hennes er ikke fin. Hun er for tynn, hun er ekkel og usunn. Det er ikke jeg som bidrar til at denne jenta da ikke er fornøyd, det er dere i kommentarfeltet mitt. 

  Jeg som influencer må lære meg å få hat er det noen som sier. Så fordi jeg velger å være offentlig på nett, så er det helt greit at folk kommer med slemme kommentarer om utseende mitt, personligheten min, klærne jeg går i og hva jeg velger å gjøre? Kritikk kan jeg ta i mot, men hat skal ingen trenge å vende seg til. Det er ikke sånn at noen mennesker skal måtte lære seg at andre skal snakke negativt om utseende sitt. Jeg kan for eksempel ikke noe for at min kropp ser ut som den gjør, fordi jeg har en høy forbrenning. Dette er tydeligvis ikke greit for enkelte, og derfor skal jeg tåle stygge kommentarer. Hva vil dere jeg skal gjøre? Operere meg slik at jeg ser annerledes ut? Nei, for det er feil for dere det også. Hva vil dere frem til, og hva vil dere vi som må tåle hatet skal gjøre?

  Jeg kan jo fortelle litt om kroppen min, siden vi først er inne på dette temaet. Jeg har for det første alltid vært tynn, og jeg har en høy forbrenning. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, og det går for det meste i drittmat. MEN, her nede i Mexico får jeg ikke tak i den maten. Maten vi får servert her er den sunneste maten jeg noen gang har fått. Hva skjer da med kroppen min når jeg plutselig begynner å spise sunnere enn hva jeg er vant til? Jo, jeg går kanskje ned noen kilo. Jeg vet ikke om jeg har gått ned noe her, men det er mulig. Jeg har aldri spist så sunn mat før i en så lang periode, og kroppen min er vant til burgere, pizza og sjokolade flere ganger i uken. Nå derimot går det i kylling, grønnsaker og frukt flere ganger i uken. Om jeg har gått ned i vekt har det ikke vært planlagt, og det har ikke vært noe jeg har ønsket selv. Så fort jeg er hjemme igjen kommer de kiloene tilbake, så dere har ingenting å bekymre dere for. Jeg er ikke syk, kroppen min er ikke usunn og jeg takker ja til den kebaben dere spør om jeg vil ha i kommentarfeltet. 

  Tenk dere to ganger om før dere kommenterer andres kropp, for kropp er et sårt tema for mange. Jeg skal love dere at det er like ille å bli kalt beinrangel som tjukk for enkelte. Det er ikke kult å få kommentarer slengt om kroppen sin, og spesielt ikke når man kanskje ikke klarer å gjøre noe med det. Igjen, kropp burde ikke diskuteres. Husk at om dere legger igjen en negativ kommentar om min kropp, så er det ikke bare jeg som ser den kommentaren. De som også kan se den kommentaren er yngre jenter som ser ut som meg, som er usikre fra før av og som da kanskje hater kroppen sin enda mer. Jeg har så mye tanker i hodet mitt om akkurat dette, og jeg kunne sikkert snakket om det i flere timer. Jeg håper likevel dere skjønner hva jeg skal frem til, og at dette innlegget ikke ble for surrete. 


  23.02.2018 - 20:30

  HER BOR VI I MEXICO

  Hei dere!

  Siden vi kom hit har jeg fått ekstremt mange spørsmål om hvor vi bor. Folk vil se området, hva man kan gjøre her og hvordan det ser ut. Derfor har Aleksander laget en video der han viser dere hele plassen her vi bor. Jeg må skryte litt av Aleksander, for jeg synes han har blitt så utrolig flink til å redigere videoer. Han bruker så mye tid på det, og det ser man i videoene hans. Jeg blir så imponert hver gang han viser meg hva han har redigert, for det blir dritbra!

  Gjerne abonner på kanalen til Aleksander HER. Da blir han glad♡

  MGgjRxTlLmk


   


  23.02.2018 - 19:54

  Et utrolig fint sted!

  Heey!

  I går dro vi til et sted som var så utrolig fint! Jeg aner ikke hva jeg skal kalle det, men det var på en måte en elv. Det var masse fjell rundt, og mellom fjellene var det altså et vann. Et skikkelig fint sted, og et perfekt sted og ta bilder. Dessverre ble ikke bildene som jeg ville, men jeg poster de likevel. Vi fikk badet, og da var jeg egentlig mest redd. Det var så mye gress på bunnen av vannet, og det var så ekkelt når føttene kom borti det. Derfor hoppet jeg opp på en stein så fort jeg hadde muligheten. Jeg synes det er så kult med steder som dette, og jeg skulle ønske vi kunne dratt hit flere ganger. Dessverre reiser vi hjem om noen dager, så det får vi ikke muligheten til. Det var hvertfall morsomt å få reist hit!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset  Processed with VSCO with s2 preset

  Og jeg må fortelle dere noe helt sykt! På veien dit var det masse skilt bortover veien med advarsel om pumaer. Altså det fantes puma der?! Hvor sykt er ikke det? Jeg synes det er dødskult, og jeg er nesten litt lei meg for at vi ikke så en puma da vi kjørte. I Norge har vi skilt med elg, mens her er det med puma. Jeg skjønner nå hvorfor mamma og pappa er litt bekymret for meg mens jeg er her, men det går så fint så!


  23.02.2018 - 18:20

  UKENS SPØRSMÅL 46♡

  Hei dere!

  Det er fredag igjen, og tid for ukens spørsmål. Det er så sykt at neste gang jeg skriver ukens spørsmål er jeg på vei hjem. Tiden her i Mexico har gått så fort, men det blir veldig deilig å komme hjem igjen også. Jeg håper hvertfall dere liker svarene, og om dere ikke får svar på det dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar til neste uke♡

  Når er neste meetup? Aleks og jeg skal faktisk reise rundt om ikke så alt for lenge, og da kan dere komme å møte oss. Jeg kommer tilbake med steder vi skal senere, men vi skal reise en del rundt i Norge. 

  Har du noen tips til hva man bør ha på når man flyr? Jeg tenker klær som er deilig å sitte i. Altså ikke trange bukser for eksempel. Det kommer egentlig helt an på hvor man skal også, og hvor langt. Da jeg dro hit til Mexico hadde jeg på joggebukse, men det var fordi turen tok 30 timer. Om jeg derimot skal til Bergen som tar 40 minutter har jeg på meg jeans. 

  Ville du vært med på Farmen eller Skal Vi Danse? Jeg skulle gjerne vært med på begge deler. Det hadde vært kjempegøy, og jeg hadde virkelig fått utfordret meg selv. 

  Kunne dere lage egne fester på Paradise Hotel? Hvorfor tenkte vi ikke på dette? Haha! Jeg tror ikke det hadde gått, fordi festene var satt til mandager og tirsdager. I tillegg hadde vi dagsfylla i blant, så vi fikk festet nok. Jeg tror ikke vi hadde trengt flere fester enn hva vi hadde, for man blir jo sliten av fest og alkohol for ofte. 

  Hei! Jeg lurer på noe til ukens spørsmål. Aleksander kommer jo fra Bergen og pendler mye mellom der og hos deg. Har dere et godt og sunt sexliv selvom dere er mye fra hverandre? Og elsker dere hverandre like mye? Hvor lenge sånn Ca. er dere fra hverandre? Hvordan holder dere kontakten mens dere er borte? Hilsen en som lurer på om jeg skal satse på avstandsforhold♡ Håper på svar for er veldig usikker! Hei du! Jeg vil si at det å ha avstandsforhold går veldig fint. Det er grusomt å savne Aleksander når han er borte, men herregud så deilig det er å se han igjen da. Sexlivet vårt er bra selvom vi bor fra hverandre, og jeg tror ingen av oss tenker for mye over akkurat det. Vi elsker hverandre like mye selvom vi er borte fra hverandre, og vi er flinke til å fortelle hverandre det ofte. Vi pleier å være fra hverandre alt i fra noen dager, til to uker. Vi er veldig flinke til å facetime en gang om dagen, sende hverandre meldinger, ringe masse osv. Det er viktig å vise at man er der, selvom man ikke er sammen. Bare det å sende en koselig melding, eller facetime før man legger seg hjelper mye. Vi savner hverandre masse, men det går fint! Hadde vi vært lenger fra hverandre hadde det vært vanskelig, men to uker går bra. Om du virkelig liker denne personen ville jeg satset på avstandsforhold. Bare vær flink til å besøk hverandre ofte, da skal ikke dette være noe problem.  

  Krangler du og Soph om Aleksander? Haha, nei! Hvor får dere dette fra? 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvis du fikk muligheten til å flytte med familien din til Mexico, ville du da gjort det? Nei, jeg tror ikke jeg kunne flyttet til Mexico. Jeg kunne bodd i utlandet, men ikke så langt unna Norge. 

  Hvordan var det å ha mensen inne på Paradise Hotel med kameraer? Jeg hadde ikke mensen inne på hotellet, fordi jeg går på p-piller og hopper over mensen i blant. Jeg tror likevel ikke det ville vært noe problem å ha mensen der, og jeg tror ikke de ville tatt med på TV om noen bytter tampong liksom. 

  Hva kommer du til å savne mest med Mexico? Varmen, det å få servert mat, det å legge seg til lyden av bølgene og at man kan gå ti meter til stranden. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Har du hatt sex med en jente? Nei, det har jeg ikke. 

  Begynner du og Aleks og bli lei av hverandre siden dere er sammen hele tiden i Mexico? Nei, men jeg skal innrømme at jeg var ganske redd for at det skulle skje. Det er lenge å være på hverandre hele tiden i to måneder, men jeg føler vi har greid oss veldig bra. Jeg tenkte før jeg dro at jeg håpet på at ikke forholdet skulle bli vanskelig, for det er lenge å være med kjæresten sin i to måneder, 24 timer i døgner. Jeg hadde ikke klart å være så mye og så lenge med en annen person enn Aleksander, så jeg er glad det er han jeg er her med så lenge. Det har heldigvis gått superbra!

  Hvis du skulle kjøpt et dyr, hvilket ville det vært? HUND! Jeg har så lyst på en hund, men jeg har ikke tid til det. Jeg reiser mye, og jeg vil ikke at andre skulle måtte passe den hele tiden. I tillegg er jeg sjeldent hjemme, og den hunden hadde vært veldig mye alene. Jeg får vente med hund til jeg har et litt roligere liv, og et rolig liv vil jeg ikke ha helt enda. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva skjer når man mister jomfrudommen? Begynner man å blø? Det er forskjellig til person til person, og mange begynner å blø. Jeg begynte ikke å blø, men jeg kjenner mange andre som gjorde det. Det er hvertfall helt normalt å skulle blø under sitt første samleie. 

  Hva heter lillesøsteren din? Hun heter Cornelia♡

  Hvor og når kysset du og Aleksander for første gang? Vårt første kyss var inne på Paradise Hotel den dagen jeg sjekket inn. Altså 16. januar for ett år siden♡ 

   

   

   

   


  21.02.2018 - 20:20

  HAN VAR UTRO- Hva gjør man?

  Hei dere!

  I dag kommer den sykeste storytimen vi noen sinne har hatt på Youtubekanalen vår. Vi forteller om da Isabelle møtte en flørt fra USA, og plutselig var det mye som ikke stemte. Mennesker som han gjør meg så sinnsykt irritert, og jeg er glad Isabelle gjorde som hun gjorde. Jeg håper dere liker videoen, og fortell oss gjerne hva dere ville gjort i en lignende situasjon. 

  Abonner på kanalen til Isabelle og meg HER

  JBGhk4jLJMY


   


  21.02.2018 - 18:53

  Hvorfor legger ikke gutter merke til ting som dette?

  Hei dere!

  Hvor skal jeg starte? De fleste i et forhold har vel merket at gutter ofte ikke legger merke til ting. Jeg kan spørre Aleks om sminken ser bra ut, og han kan svare ja. Når jeg da ser meg i speilet senere ser jeg helt forferdelig ut, men han synes altså ikke det. Dette er noe jeg lenge har irritert meg over med Aleksander, for han sier at jeg ser bra ut uansett. Det er selvfølgelig søtt av han å alltid skulle mene det, men ærlig talt. Nå skal jeg fortelle dere ordentlig om dette. 

  Jeg skulle hjem fra Bergen og han skulle kjøre meg til flyplassen. Vi hadde akkurat sovet et par timer før jeg skulle reise, og jeg hadde sovet med sminken. Jeg spurte han da vi kom frem om sminken ser fin ut, og han svarer selvfølgelig ja. Jeg tenkte ikke mer over det, og vandret gjennom sikkerhetskontrollen. Det var folk som spurte om bilder, og jeg sa så klart ja. Etter litt måtte jeg tisse, og jeg gikk på do. Da jeg skulle vaske hendene mine så jeg ansiktet mitt, og jeg fikk sjokk. Jeg hadde eyeliner under øynene, flekker i hele ansiktet og null sminke igjen på det ene kinnet. Og dette mente Aleks så bra ut? Jeg fikk panikk, og jeg skulle jo faktisk en hel flytur hjem og se masse mennesker. Jeg sendte en melding til Aleks med en gang, og jeg lurte virkelig på hva han mente var fint med ansiktet mitt akkurat da. Jeg så virkelig ikke ut. Jeg måtte jo bare sette meg på flyet og late som ingenting, selvom det så ut som at jeg hadde vært på fylla i en uke i strekk. Herregud, da var jeg faktisk ganske flau! 

  MEN i går igjen skjedde det, og det merket jeg ikke før akkurat nå. Jeg satt og så gjennom bildene vi tok i går, og jeg fikk nå også sjokk da jeg så noen av bildene. HVORDAN KAN MAN IKKE SI I FRA OM DETTE? Jeg hadde på meg en shorts, og den shortsen var tydeligvis veldig gjennomsiktig. Man så hele rumpa mi, og det så absolutt ikke bra ut. Jeg gikk tur bortover stranden, forbi mange mennesker, med hele rumpa synlig. Jeg slenger med et par bilder, slik at dere skjønner hvor ille det var. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan kan han ta disse bildene av meg, og ikke fortelle meg at man ser trusa mi og hele rumpa? Bildene ble heldigvis skurrete, haha!

  Hadde Aleksander gått med hele rumpa bar hadde jeg selvfølgelig sagt i fra til han, men det virker som at gutter mangler den egenskapen. Haha! Nå ler jeg jo bare av det, men hallo. Han kunne spart meg fra å ha gått rundt som dette? Jeg tipper jeg ikke er den eneste jenta i et forhold som kanskje irriterer seg over dette. Jeg skal nå slutte å spørre Aleksander om ting, og heller ta hundre runder i speilet. Gutter altså... Haha!


  21.02.2018 - 18:04

  Har Aleksander og jeg et åpent forhold?

  Hey!

  I går tok jeg meg en dag av, for jeg følte meg skikkelig dårlig da jeg våknet. Etter frokosten sovnet jeg med en gang, og våknet ikke før noen timer senere. Heldigvis følte jeg meg bedre utover dagen, og da tok vi oss blant annet en tur. Vi gikk en tur bortover stranden i solnedgangen, og det var så koselig. Vi dro også ut å spiste etter det, og om dere vil se mer av det så kan dere legge meg til på Snapchat. Der heter jeg Martineluunde med to u'er. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg må også snakke om det jeg la ut på Snapchat i går, nemlig jenta som sendte en melding til Aleksander. I den meldingen sto det at denne jenta hadde hørt at vi hadde et åpent forhold, og etter det har jeg fått så mange meldinger av folk som lurer på akkurat dette. For de som ikke vet hva et åpent forhold er, så er det altså at man kan ha sex med andre selvom man er sammen. Det er noe man da kommer frem til sammen, og om begge er enig så kanskje man tester ut det. For min del kunne jeg aldri hatt et åpent forhold. Jeg blir kvalm av tanken på å skulle ligge med en annen gutt, og jeg blir enda kvalmere av tanken på at Aleks skulle ligget med en annen jente. Jeg er ikke en veldig sjalu person, men det å ligge med andre tror jeg ikke ville funket i vårt forhold. Jeg synes det er irriterende at folk sprer disse ryktene, men samtidig vet Aleks og jeg sannheten best. Jeg har ikke noe i mot de som har åpent forhold, for man vet selv hva som passer best i sitt forhold. I Aleksander og mitt sitt ville nok det mest ødelagt, så derfor er ikke det noe vi har diskutert en gang. 

  Jenta har forresten sendt en melding og fortalt at samtalen kun var tull, og at hun og en venninne tullet med kjente folk om dette. Akkurat det tror jeg absolutt ikke på, for hvorfor skal man tulle om det? Og det å slenge på "Ikke fortell dette til Martine" gjør det enda mer klarere for meg at det ikke var tull. Jeg synes noe av det mest irriterende i hele verden er folk som prøver seg på folk de vet har kjæreste, og sånne mennesker mister respekten min helt. Om to stykker er lykkelige sammen, så holder man seg unna det forholdet. Enkelt og greit! 


  19.02.2018 - 20:24

  Jentene i årets sesong møtes for første gang

  Hei dere!

  Jeg har fortalt dere om det tidligere, men i noen uker fremover går det et program på Viafree der man blir bedre kjent med årets deltagere. Paradise Hotel er noe jeg vet folk interesserer seg veldig for, og derfor synes jeg det er så kult å skulle få lov til å være programleder i dette programmet. I "Veien til pærra" får dere virkelig bli kjent med de første deltagerne. Dere får se fra det øyeblikket de selv får vite at de skal til Mexico, når de forteller familien om det, første møtet på Gardermoen og mye mer. I dagens episode får dere faktisk se når jentene møtes for aller første gang. En veldig morsom episode som jeg vil anbefale dere å se!

  Hva synes dere forresten om jobben Aleks og jeg gjør som programledere? Det var jo veldig uvant for oss begge, men jeg synes vi gjorde en bra jobb. Jeg liker at de også har tatt med i de tidligere episodene når Aleks og jeg ikke fikk helt til det vi skulle si. Haha!


   


  19.02.2018 - 18:35

  Dette fikk jeg i bursdagsgave av Aleks

  Hei dere!

  Her er klokken halv tolv på morgenen, så vi har en ny dag foran oss. I dag skal vi blant annet få massasje, og herregud jeg gleder meg! Massasje er noe av det beste jeg vet om, og hjemme tar jeg det så ofte jeg har muligheten. Nå er det en god stund siden jeg har fått massasje, så derfor blir det litt ekstra deilig i dag. I tillegg er massasje så utrolig billig her. For en times massasje koster det 500 pesos, og det er under 250 norske kroner. Helt sykt! Vi skal også en tur opp på hotellet, altså Paradise Hotel. Det er alltid like gøy, og dere har så mye å se frem i mot dere. Jeg kan nesten ikke vente med at denne sesongen kommer på TV, og til dere som lurer på når det er så vet jeg faktisk ikke. 

  Ellers har jeg fått utrolig mange spørsmål om hva jeg fikk i bursdagsgave av Aleksander, og noen vil kanskje bli overrasket nå.... Jeg fikk INGENTING. Haha! Han hadde ikke tenkt på at jeg hadde bursdag mens vi var her i Mexico, og de har ikke akkurat det beste utvalget på ting her. Derfor får jeg heller gave av han når vi er hjemme igjen. Han var veldig god med meg på bursdagen min da, og det betyr egentlig mest. Selvom han er det hver dag, så gjorde han det lille ekstra denne dagen. Det er det jeg setter mest pris på♡

  Nå skal vi dra å få i oss litt mat, og så er det tid for massasje. Yey, jeg gleder meg! 

  Processed with VSCO with s2 preset


  18.02.2018 - 17:22

  Dette kan man spare mye penger på!

  ANNONSE- Elskling.no

  Hei dere! 

  Da jeg flyttet for meg selv ble jeg ganske sjokkert over hvor mye faktisk ting kostet. Alt fra mat, nødvendige ting man trenger og ikke minst strøm. Dette har jo alltid foreldrene mine betalt, og jeg fikk jo aldri med meg hvor mye det faktisk kostet. Derfor fikk jeg meg et lite sjokk da jeg flyttet for meg selv, for blant annet strøm kan være sinnsykt dyrt. Jeg prøver å begrense bruken av strøm, men det er ganske vanskelig. 

  Da jeg fikk vite om elskling.no ble jeg så glad, for der kan man sammenligne alle strømprisene til de forskjellige strømleverandørene i Norge. Supersmart og veldig enkelt! Jeg ante ikke at det fantes hele 116 forskjellige strømleverandører i Norge, og jeg skal innrømme at jeg ikke heller ante at prisene kan være så forskjellige. Her kan man spare mye penger, og det på en enkel måte. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  1. Klikk deg inn på elskling.no

  2. Fyll inn ditt postnummer

  3. Sammelign strømprisene

  4. Velg leverandøren som passer best for deg

  5. Spar penger og miljøet

   Processed with VSCO with s2 preset

  Dette tar mindre enn fem minutter, og for meg som ikke kan alt mulig om strøm var dette veldig enkelt. Om ting blir for komplisert faller jeg fort av, men dette var absolutt ikke vanskelig å skjønne. Jeg fant ut at jeg kan spare ekstremt mye penger om jeg bytter strømleverandør, så det er noe jeg absolutt kommer til å gjøre. Hos elskling.no kan man faktisk bytte strømleverandør helt kostnadsfritt, og den muligheten kommer jeg til å benytte meg av. Hvorfor skal man betale mer enn hva man trenger? Dette kan man spare SÅ mye på!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Elskling.no har også en konkurranse der de deler ut en Ipad hver måned. Bytter man strømleverandør er man med i konkurransen om å vinne en Ipad. Alt du trenger å gjøre da er å bytte strømleverandør + svare på noen enkle spørsmål. Og deretter er man med i trekningen som foregår hver måned! Dere finner ut mer om konkurransen HER


  18.02.2018 - 17:18

  UKENS SPØRSMÅL 45♡

  Heei!

  Endelig tid for ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke er det bare å legge igjen en kommentar til neste ukes innlegg♡

  Hva gjør du for å fjerne kviser? Jeg får veldig sjeldent kviser, noe jeg er veldig glad for. Jeg får kanskje en kvise annenhver gang når jeg har mensen, og jeg pleier egentlig ikke å gjøre noe spesielt for å fjerne den da. Jeg peller selvfølgelig på den, og det burde man vel egentlig ikke gjøre. 

  Hvor ofte sier du og Aleks "jeg elsker deg" til hverandre? Flere ganger om dagen, haha! 

  Hvor mange søsken har du, og hvor gamle er de? Jeg har en lillebror som er 19 år, også har jeg en lillesøster som er 4 måneder. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Er du gravid? Alle sier det! Nei, jeg er ikke gravid. 

  Når er det vanlig å miste jomfrudommen sin? Når man selv er klar for det. Det å miste jomfrudommen sin er ikke noe å stresse med, og jeg ville ventet så lenge som mulig. Selv mistet jeg jomfrudommen min ganske sent, og det er jeg veldig glad for i dag. 

  Hvis du skulle farget håret ditt i en annen farge, hvilken ville det vært? Hm, det er et ganske vanskelig spørsmål. Jeg har vært brunette før, og jeg trivdes absolutt ikke som det. Brunt hår passet ikke meg i det hele tatt, og derfor farget jeg det blondt igjen med en gang. Om jeg skulle hatt en annen farge nå måtte det vært Ombre, altså at det er mørkere øverst og blondere nedover i lengden. 

  Skal du og Aleksander flytte sammen? Nei, ikke som vi har planlagt akkurat nå. Sånn vi har det nå funker veldig bra, og jeg føler på en måte at vi bor sammen. Han er for det meste hos meg i Oslo, og i blant drar han til Bergen og er der litt. Den ordningen funker veldig bra for oss, selvom det alltid er kjipt når han reiser til Bergen. 

  Hva synes du om den nye oppdateringen til Snapchat? Jeg har veldig blandede tanker om den, for jeg skjønner fortsatt ikke hvordan man ser mystoryene til folk. Jeg søker opp vennene mine for å se liksom, haha! Ellers liker jeg den, for av en eller annen grunn har jeg ofte mellom 100-200 tusen som ser storyene mine. Det er forresten grunnen til at jeg i blant har 70.000 lesere på bloggen. Helt sykt! 

  Hvorfor var det ikke lov å snakke når det var musikk på Paradise Hotel? Om vi snakket med musikken på hørte man ikke stemmen vår. I tillegg er det vanskelig å skulle klippe en samtale med musikk i bakgrunnen, for da blir musikken også klipt. Det hadde hørtes veldig rart ut, men jeg tror hovedgrunnen var at mikrofonene ikke hørte stemmene våre godt nok. 

  Hva gjorde dere i helgene på Paradise? Det var jo bare fra mandag til torsdag? Vi har ikke helg inne på Paradise Hotel. Etter en torsdag når det er parseremoni er det mandag dagen etter, og det betyr innsjekk. Så vi hadde firedagers uke der inne. 

  Hva var favorittfaget ditt på skolen? Hm, jeg tror det må ha vært norsk eller gym. 

  Hvor er den hvite kjolen fra? Den er fra NAKD, men jeg kjøpte den for mange år siden. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Er du uvenn med noen fra Paradise? Nei, det er jeg ikke. 

  Er det greit for deg om Aleks ser på porno? Ja, det hadde egentlig ikke gjort meg noen ting. Vi har avstandsforhold og selvfølgelig er det da mulighet for at han blir kåt. I tillegg tror jeg ikke han blir tiltrukket av jentene i pornoen, det er vel mer at det er pirrende å se på. Om dere skjønner hva jeg mener? Om han derimot hadde valgt å se på porno fremfor å ha sex med meg hadde det vært et problem. Da hadde jeg ikke likt det, haha!

  Hva var dekkhistorien din da du skulle på Paradise Hotel? At jeg skulle til Spania med pappa for å pusse opp noen leiligheter. Dekkhistorien funket bra helt til vennene mine så at jeg ikke hadde vært pålogget på Facebook på flere dager. 

   


  17.02.2018 - 23:27

  Bilder og videoer dere aldri har sett

  Hei dere! 

  Da jeg våknet i dag hadde Isabelle postet en video med bilder og videoer dere ikke har sett av meg. Jeg skal innrømme at jeg fikk panikk da jeg først så det, for Isabelle har så mye rart av meg. Videoen var skikkelig fint, men noen steder klarte jeg ikke en gang å se. Haha! Jeg velger likevel å dele den her med dere. Tusen takk, Isabelle♡ Så koselig med en sånn video!

  EsRtqW5z-gk


   


  17.02.2018 - 19:05

  JEG HAR BURSDAG

  Heei!

  Woho, i dag blir jeg 22 år gammel. Det siste året har gått så alt for fort, og det føles ut som at det var et par uker siden jeg feiret bursdagen min inne på Paradise Hotel. Mye har skjedd siden den tid, og livet mitt er så annerledes fra da til nå. Endelig får jeg også feiret dagen min med Aleksander. I fjor røk han ut av hotellet dagen før bursdagen min, noe som var skikkelig kjipt. Dagen min i fjor var likevel fin, for de i produksjonen passet så godt på meg og de gjorde dagen min veldig bra. Nå derimot føles det litt bedre, for nå kan jeg faktisk ha kontakt med de hjemme. I tillegg får jeg feiret med en jeg er såpass glad i, så det at jeg er i Mexico gjør ingenting. Det eneste kjipe er at jeg har ventet på å skulle ha bursdag på en lørdag, og når det først skjer er jeg i Mexico. Jaja, jeg får ta feiringen med venner når jeg er hjemme igjen. 

  Ellers, 22 år?!? Nå begynner jeg virkelig å bli voksen, selvom det absolutt ikke føles sånn. Aleks og jeg har flere ganger snakket om akkurat det. Kommer vi noen gang til å føle oss voksen? Jeg føler meg som 16 år enda, og absolutt ikke som 22. Jeg husker da jeg var yngre, da var de som var over 20 år voksne. Jeg derimot føler meg ikke voksen, men det er like greit. 

  Jeg vet ikke helt hva planen blir i dag, for vi har egentlig ikke lagd noen planer. Vi skal hvertfall opp på Paradise Hotel en tur, og så skal vi vel dra å spise i kveld. En bra dag blir det uansett♡ Ellers må jeg bare si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner! Herregud, jeg blir så glad. Jeg har fått så mange fine gratulasjoner, og det betyr så mye for meg. Dere er så snille og gode, og jeg kunne ikke hatt noen bedre lesere og følgere♡ Dere er best! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Kjole- Primark


  15.02.2018 - 20:07

  "Jeg" er på Tinder

  Hey!

  De siste dagene har jeg fått tilsendt så ekstremt mange screenshots av meg selv på tinder. Jeg har også aldri før fått tilsendt så mange falske brukere av meg på sosiale medier, og da er det alt fra Facebook, Instagram, Snapchat, datingapper og noe som kalles Omegle. Jeg vet ikke hva det siste er en gang, og derfor irriterer det meg ekstremt mye at folk utgir seg for å være meg blant annet der. Hva får disse menneskene ut av det, og hvorfor er de nødt til å bruke mine bilder? Og ikke minst, hva bruker de disse falske brukerne til?

  Jeg har kjæreste, og derfor ville jeg aldri vært på en datingapp. Jeg har ikke behov for å snakke på den måten med andre gutter. Likevel er jeg på disse appene, og ikke bare jeg. Aleksander er også på disse appene, eller folk som utgir seg for å være han. Den siste tiden har jeg fått så mange spørsmål om det er slutt mellom oss, og jeg skjønner veldig godt hvorfor dere lurer. Er man på for eksempel Tinder er man som regel singel, så derfor skjønner jeg at folk tror nettopp dette. For oss da er det kjipt at noen stjeler våre bilder, for ja det er akkurat det disse menneskene gjør. Det å stjele andres bilder er ulovlig, og man kan bli straffet for det. 

  Aleksander og jeg er fortsatt sammen, og vi har det veldig fint sammen selvom vi tydeligvis er på disse appene. Jeg skulle gjerne visst hva slags samtaler "jeg" tydeligvis har med folk, det tror jeg ville vært veldig spennende. Vær skeptisk til hvem dere snakker med på nettet, for plutselig er det en helt annen person du skriver med enn hva bildene viser. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  MINE SOSIALE MEDIER

  Instagram: Martinelunde

  Snapchat: Martineluunde (med to u'er)

  Facebook: HER - Dere kan følge meg på Facebook

  Youtube: HER 

  Dette er de eneste sosiale mediene jeg har, så alt annet er falske brukere. 

   


  15.02.2018 - 07:04

  Min ønskeliste+ en grusom opplevelse

  ANNONSE- NELLY

  Hei dere!

  Jeg skal innrømme at jeg blir litt desperat etter shopping her i Mexico, og derfor tok jeg meg en tur inn på Nelly. Jeg finner alltid noe jeg liker der inne, og jeg synes de har veldig mye fint. Jeg tenker å bestille noen ting derfra rett før jeg reiser hjem, slik at jeg får det så fort jeg er hjemme. Jeg trenger spesielt nytt undertøy, for nesten alt mitt har blitt ødelagt i vask her nede. Kjipt, men hvem elsker ikke nytt undertøy? Er det noe jeg har alt for mye av så er det akkurat det, men jeg elsker å kjøpe det. Derfor passer det egentlig ganske bra at mange av trusene mine har blitt ødelagt her. Hehe! 

  Dere finner hele utvalget til Nelly HER

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det første jeg tenkte å vise dere er dette vippeserumet. Jeg har helt sluttet å bruke falske vipper, og det er takket være denne. Faktisk så farget jeg vippene mine rett før jeg reiste til Mexico, og da brukte jeg ikke en gang mascara på en god stund. Vippene mine har blitt mye lengre, og jeg er så imponert. Jeg har egentlig aldri hatt troen på vippeserum tidligere, men jeg ga likevel denne en sjanse. Jeg angrer ikke et sekund for og si det sånn, for vippene mine har aldri vært finere. Jeg hadde faktisk et lite uhell med vippene mine, og da mistet jeg så og si alt jeg hadde av vipper. Dette skjedde for litt over ett år siden, og da hadde jeg satt på vippeextensions. Jeg fikk panikk av å ha på vippeextension, så jeg dro av alt. Jeg dro ikke bare av de falske vippene, men også mine egne. Jeg husker jeg gråt da jeg så meg i speilet og jeg kun hadde dunhår igjen som vipper. Det var mildt sagt en grusom opplevelse for den sminkedukka jeg var da (og er enda). Etter den hendelsen har jeg lenge håpet på å skulle få tilbake mine gamle vipper, og det har dette vippeserumet endelig fikset. Woho! Dere finner det HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  Dere finner som sagt hele utvalget til Nelly HER!


  14.02.2018 - 19:34

  Sjekket inn på hotell

  Hei dere!

  Endelig har Aleksander og jeg kommet oss frem til Puerto Vallarta. Eller vi kom i går, og allerede i dag går turen tilbake til dit vi bor i Mexico igjen. Litt trist, for vi har kost oss så mye her. Dagen i går startet med at vi kjørte inn hit, og det var en kjøretur på rundt tre timer. Det første vi gjorde da vi kom frem var å dra på shoppingsentrene her. Vi fikk shoppet en god del begge to, og det var egentlig ganske deilig. Vi har ikke fått kjøpt oss noe som helst på over en måned, og jeg begynner å gå ganske lei av klærne i kofferten min. Jeg fikk kjøpt meg så mye fint, og jeg gleder meg til å få tatt alt i bruk etterhvert. Vi spiste også på Burger King, for vi har savnet mat som det skikkelig nå. Det ble burger på oss begge, og herregud så godt det var med litt junk. 

  Etter vi hadde gjort oss ferdig med shoppingen dro vi videre for å sjekke inn på hotell. Hotellprisene her i Mexico er kjempelave, og egentlig skulle vi bo på et dødsbillig hotell. Der hadde de ikke flere rom, så derfor fant vi et annet. Det vi fant var mye dyrere enn de andre hotellene, men likevel var det billigere enn hva et fint hotellrom i Oslo koster. Så vi havnet på det luksushotellet her i Mexico. Butikker, restauranter, spa, treningssenter og til og med egen lege på hotellet. Ikke dårlig! Vi har kost oss skikkelig her, og det er nesten litt trist at vi bare fikk vært her en natt. 

  Jeg må fortelle dere om da vi skulle spise i går her på hotellet. De har en del restauranter her, og vi gikk rundt for å finne ut hvor vi skulle spise. Vi kom til en restaurant og der fikk vi ikke komme inn. Vi begge hadde på oss sandaler, og det var tydeligvis ikke lov der inne. Hvor sykt er ikke det? Haha, restauranten var ikke spesielt fin heller. Det morsomme var at i restauranten som lå vegg i vegg med denne, der sto folk og danset i bikini. Veldig merkelig! Vi dro derfor til en annen restaurant her på hotellet, og der var det sånn at man kunne gå å velge hva slags mat man ville ha selv. Vi så at de hadde rundstykker og skinke, så vi endte opp med det til forrett. Rart at man ikke setter pris på sånn enkel mat hjemme, men her er man heldig om man får tak i noe så enkelt. Vi spiste selvfølgelig en stor middag også, og etterpå ble det så klart dessert. NAM!

  Jeg har forresten vlogget denne turen, så jeg håper jeg får lastet den opp før jeg reiser hjem fra Mexico. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fikk holde en papegøye, haha! Det var faktisk sinnsykt skummelt, selvom det ikke ser sånn ut på bildene. Da han mannen som eide den satte en krone på hodet mitt begynte den til og med å le av meg. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Et stort cruiseskip som sto ved det ene kjøpesenteret. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på cruise, og jeg ble ikke mindre fristet da de viste innsiden av skipet på en tv- skjerm. Det var helt sinnsykt der inne!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  HOTELLET

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dagens frokost, altså NAM! Dette er den perfekte frokosten for meg. Frukt og masse søtt, hehe. 

  Nå skal vi dra for å se litt av gamlebyen her, og så drar vi tilbake igjen. Håper dere likte et stort bildedryss, for jeg merket nå at jeg har tatt en god del bilder. Vi blogges mer imorgen, for nå vil jeg legge fra meg sosiale medier litt. Jeg er så opphengt i blogg, snap og insta, og nå vil jeg kun leve litt i den virkelige verden. Det er viktig i blant! Vi blogges♡

   


  14.02.2018 - 17:38

  NY VIDEO- DETTE GJØR MAN PÅ VALENTINE SOM SINGEL

  Hei dere!

  HAPPY VALENTINE, eller?? Haha! Jeg tipper mange har et hat/elsk forhold til denne dagen, og da spesielt de som er single. Hva skal man gjøre på den dagen i året der alle kjærestepar er litt ekstra klissete, den dagen når Instagram er stappet med kyssebilder og ikke minst den dagen i året der "verdens beste kjæreste" blir mest brukt. Vi har selvfølgelig laget en video til alle dere single der ute, og vi gir dere våre beste tips! 

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som dere finner HER

  97efw45Vi_g


   


  13.02.2018 - 17:47

  13.02.2018

  Hei dere!

  For noen dager siden dro vi til et nedlagt hotell her i området, og det var så spennende. For det første, dette hotellet må ha vært sinnsykt fint før. Det ligger på stranden, det var svært, store rom og ja det kunne vært kjempefint. Dessverre står dette hotellet nå falleferdig på stranden, og det ser ikke ut lenger. Skikkelig trist i og med at det kunne vært så fint. Jeg vet ikke helt hvor lurt det var å gå der inne, for det bygget der kan nok rase når som helst. Man så jo allerede at veggene var ødelagte, taket hadde falt fra hverandre flere steder, og trappene hang så vidt fast. 

  En liten funfact til dere som elsker Paradise Hotel. Det her Dystopia var under finaleuken. De utstemte deltagerne var her, og det var hit Isabelle og Grunde dro for å ta med seg Sofie og Petter tilbake. Morsomt! 

  Ganske sykt, ikke sant? Tenk dere om noen hadde renovert dette. Det hadde blitt så fint! Istedet står det bare her og faller, og det synes jeg er skikkelig trist. Det så jo også ut som at noen bodde der. Det var klær, mat, et håndkle, blader og bilder inne i det ene rommet. Litt ekkelt, og jeg skal innrømme at jeg ikke følte meg helt trygg der. Haha! 

   


  13.02.2018 - 17:17

  MIN BUCKETLIST- 2018♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hey!

  Nå er allerede 2018 godt i gang, men likevel vil jeg dele min bucketlist med dere. Jeg har så mange punkter jeg vil oppleve i løpet av livet, og noen punkter håper jeg å få krysset av listen allerede dette året. Fortell meg gjerne deres punkter i kommentarfeltet, for sånne ting synes jeg er gøy å lese om♡

  Kjøpe leilighet- Jeg har utrolig lyst til å kjøpe noe eget dette året, og jeg har spart veldig mye året som var. Jeg har egentlig mest lyst til å kjøpe et oppussingsobjekt slik at jeg kan pusse det opp akkurat sånn jeg vil, om ikke må jeg kjøpe noe nytt og det blir fort dyrt. Jeg hater å bruke mye penger på ting, men leilighet er en smart investering. Vi får se hva som skjer dette året, men jeg håper at jeg får til dette. 

  Oppleve nye steder- Jeg vil reise, og jeg vil reise mye. Jeg har mange steder jeg ønsker å besøke, og jeg håper jeg får til det dette året. Jeg startet jo året her i Mexico, og jeg trenger nok litt tid før jeg reiser igjen. Akkurat nå savner jeg de hjemme alt for mye til å skulle reise med en gang jeg kommer hjem, så jeg får ta en liten pause. Steder jeg vil reise til dette året er Los Angeles, New York, Bali, Island og forskjellige steder i Europa. Sånn som København synes jeg er dødsfint, og dit skal jeg med Isabelle i løpet av noen måneder. Og London! Selvom jeg har vært der flere ganger har jeg veldig lyst til å ta noen turer dit igjen. 

  Fly first class- Dette var noe som for meg var helt uaktuelt for noen uker siden, helt til Aleks begynte å vise meg videoer. Som sagt hater jeg å bruke penger på unødvendige ting, og egentlig mener jeg at det å skulle fly first class er å kaste penger ut av vinduet. Man trenger ikke seng, dusj, eget kjøleskap og 10 måltider for en 7 timers flytur. Likevel virker det kult å skulle prøve det en gang, og spesielt i og med at Aleks interesserer seg for fly (ja, han gjør det selvom han har flyskrekk). Det å skulle fly first class er noe jeg vil teste en gang i livet, men mer enn det har jeg ikke behov for. 

  Ta lappen- Jeg har fått en del spørsmål om lappen i det siste, og nå skal dere få svaret. Jeg hadde planer om å bruke de siste månedene av året til å fokusere på lappen. Målet var at lappen skulle være i boks før jeg reiste til Mexico, men plutselig dukket det opp andre ting. Aleks og jeg brukte hele desember på å spille inn "Veien til pærra", og det var reising frem og tilbake en god del. Derfor fikk jeg ikke tatt lappen før jeg reiste, og det irriterer meg skikkelig mye. Nå når jeg kommer hjem skal jeg seriøst kun tenke på lappen. Jeg skal ha den lappen så fort som mulig, for bilen min venter bare på at jeg skal kjøre den. Ja, veldig smart å skaffe seg bil uten lappen.

  Trene- Som dere sikkert har fått med dere så trener jeg ikke. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg trente, og det er ikke bra. Jeg vil ikke trene av noen som helst annen grunn enn at det vil være bra for meg. Trening er bra for alle! Det hadde vært så gøy om jeg faktisk hadde begynt å like det å trene. Jeg synes det er skikkelig kjedelig å trene, og det er grunnen til at jeg ikke gjør det. Om noen har noen tips til at trening skal være gøy setter jeg pris på det. Burde jeg ha en PT kanskje? 

  Bra sommerkvelder- Noe som irriterer meg så mye er at jeg var syk store deler av sommeren som var. Jeg ville ha koselige sommerkvelder, men istedet lå jeg under dyna og var dårlig. I år vil jeg ha koselige sommerkvelder med venner, sitte oppe sent i sommerværet, kvelder på Aker Brygge og hytteturer. Jeg elsker norsk sommer når det er fint vær, så jeg satser på bra vær i år. 

  Lese bøker- Jeg har aldri vært en person som leser bøker, men når jeg først gjør det elsker jeg det. Jeg liker å kunne koble helt av sosiale medier, og da er bøker perfekt. Jeg har ikke troen på at jeg kommer til å bli en lesehest, men jeg vil definitivt prøve å lese noen bøker i løpet av året. Jeg angrer faktisk skikkelig for at jeg ikke tok med noen bøker hit til Mexico.. 

  Vegetarianer i en uke- Her nede i Mexico er det fler som er vegetarianere, og de inspirerer meg faktisk skikkelig. Jeg vil derfor prøve å kutte ut kjøtt i en uke, og hvem vet? Kanskje jeg etter den uken ikke føler behovet for kjøtt lenger? Jeg vil hvertfall teste ut å være vegetarianer for en uke, og jeg gleder meg skikkelig! Jeg skal ikke si nå at jeg kutter ut kjøtt for alltid, men kanskje jeg får fler kjøttfrie dager. 

  Drikke mer vann- Vil dere vite noe sykt? Jeg kan gå flere dager uten å drikke vann, og det er helt krise. Jeg drikker selvfølgelig andre ting som juice, iste og brus, men vann er så viktig. Jeg liker kun vann når det er iskaldt, og derfor er jeg veldig glad for at jeg fikk en isbitmaskin til jul. Dette året skal jeg drikke masse vann, og jeg skal prøve å kutte ut for mye brus. Jeg er avhengig av cola, og da mener jeg AVHENGIG. 

  Ta massasje en gang i måneden- Nå kommer dere til å tenke at det hvertfall er å kaste penger ut av vinduet, men nei. Jeg sitter ekstremt mye foran macen og jeg blir så stiv i skuldre og nakke av det. Jeg har så mye vondt i nakken, og de gangene jeg tar massasje føler jeg meg 20kg lettere. I tillegg får jeg slappet helt av, jeg har ikke mobilen tilgjengelig og jeg kan koble helt ut. Det trengs i blant, for det hodet mitt tenker til tider alt for mye. Derfor vil jeg prøve å ta massasje en gang i måneden, og jeg tror jeg vil ha skikkelig godt av det. 

  Ha meetup- Dette året vil jeg møte flere av dere, og derfor hadde det vært så gøy å ha flere meetup. Jeg synes det er så koselig å møte dere som leser bloggen min, ser på youtubevideoer og følger meg forskjellige steder. Dere er grunnen til at jeg kan drive med dette, og derfor har jeg så lyst til å få gitt dere alle en stor klem. Jeg håper virkelig at vi kan få til flere meetup, og kanskje da også i andre byer.

  Slippe en egen kolleksjon- Akkurat det er en av mine største drømmer, og det er virkelig noe jeg har lyst til å gjøre. Om det så er klær, smykker eller sminke spiller ingen rolle. Jeg vil bare gjøre en egen kolleksjon, og jeg vet akkurat hvordan alt skulle vært. Om jeg ikke får til dette i løpet av 2018 håper jeg virkelig å få gjort det en annen gang. 

  Gjøre mer TV- Jeg synes det er kjempemorsomt å være foran kameraene, og jeg håper jeg får muligheten til det flere ganger. Jeg har faktisk fått spørsmål om flere ting jeg har måttet takke nei til, og det er så kjipt. Jeg vil virkelig gjøre mer, og jeg håper jeg får de mulighetene igjen. 

  Gi noe til de som trenger det- Jeg har virkelig lyst til å bli flinkere til å gi til de som trenger det. Det finnes så mye fattigdom rundt om i verden, og da også i Norge. Jeg har det utrolig fint, og jeg tjener nok penger til å klare meg. Jeg får helt vondt av de menneskene som så vidt har råd til mat til barna sine. De barna som ikke får julegaver på julaften, eller de barna som ikke en gang har tilgang til vann. Jeg skal virkelig bli flinkere på dette området i løpet av 2018. 

   

   


  12.02.2018 - 19:49

  Ukens spørsmål 44♡

  Hei dere!

  Ukens spørsmål på fredagen ble dessverre utsatt noen dager, men jeg håper det går fint! Nå har jeg hvertfall endelig fått svart på spørsmålene deres, og jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Om ikke kan dere legge igjen en kommentar, så svarer jeg på det neste uke. 

  Har du og Isabelle hatt sex? Haha, nei det har vi ikke. 

  Skal du sjekke inn på Paradise Hotel denne sesongen? Hm, skal jeg det? Neida, det skal jeg nok ikke. Jeg er her nede på jobb denne sesongen, og jeg trives utrolig godt med det!

  Har du noen gang angret på at du slapp kula i finalen? Nei, faktisk ikke. Jeg trodde kanskje jeg kom til å gjøre det da finalen ble sendt på TV, men jeg angret ikke et sekund. Det var mye drittslenging de første dagene, men etterhvert roet det seg. Nå tenker jeg ikke over at jeg har vunnet eller sluppet kula, så jeg angrer ikke. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvilket språk hadde du på skolen? Jeg hadde spansk, og jeg husker så og si ingenting. Jeg kan si hva jeg heter, hvor gammel jeg er, også kan jeg bestille mat. Det er det jeg husker fra spansken, haha!

  Hva syntes du om den videoen på VG der de skjekker mobilen til Soph, og hun vil ikke vise samtalen til Aleks? Er du ikke redd for at han er utro? Den samtalen var fra før Paradise Hotel, og jeg vet hva den samtalen handlet om. Jeg skjønner at Soph ikke ville vise det, for den samtalen var hemmelig. Jeg tror ikke Aleksander ville vært utro med meg mot Soph, så det at han og Soph snakker sammen er ikke noe jeg bekymrer meg over. 

  Hvilken uke var morsomst på Paradise Hotel? Vikinguka, helt klart! Også demonuka mi, for den var sinnsykt kul. Da fikk jeg endelig vist spillferdighetene mine, og jeg synes selv jeg gjorde det sinnsykt bra. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor mange kjærester har du hatt? Aleksander er min første kjæreste. 

  Har du noen gang hatt følelser for en jente? Nei, det har jeg ikke. 

  Hvis du ikke vil ha silikonsnakk på bloggen, hvorfor skriver du da at du har silikon? Fordi jeg vil ikke fremstille puppene mine som ekte, noe de åpenbart ikke er. Derfor er jeg ærlig med dere og sier at de er operert, men mer enn det vil jeg ikke skrive om her. 

  Hvem gleder du deg mest til å se igjen i Norge? Familie og venner. Herregud, jeg savner folk hjemme i Norge så sinnsykt mye nå.. 

  Har broren din kjæreste? Nei, han er singel. Simenlundee på Instagram, woho! 

  Gikk du på noen sport da du var yngre? Ja, jeg drillet i mange år. Jeg konkurrerte også i drill, og troppen min var ganske flinke. Vi vant flere konkurranser, og det var veldig morsomt! 

  Har du lyst til å gifte deg med Aleksander? Ja, en gang i fremtiden vil jeg det. 

  Hvordan konfirmerte du deg? Jeg konfirmerte meg kristelig. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Gleder du deg til å komme tilbake til Norge? Både ja og nei. Det blir deilig å komme hjem til venner, familie, senga mi og norsk mat. Det jeg ikke ser så mye frem i mot er kulde, snø og det vanlige livet igjen. 

  Føler du deg noen gang feit og stygg? Ikke stygg og feit akkurat, men det er selvfølgelig dager der bare alt føles feil. For eksempel de dagene når jeg har mensen, da føler jeg meg ikke helt på topp. Jeg tenker svært lite over akkurat dette, men alle har vel dager der man helst vil ligge under dyna hele dagen. 

   

   


  11.02.2018 - 18:24

  Til min kjære mamma♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma♡ Tusen takk for at du hele tiden stiller opp for meg, for at du alltid støtter meg, for at du sender meg en melding hver dag om hvor bra jeg gjør det med bloggen, og tusen takk for at du er du. Jeg kunne ikke vært heldigere med å ha fått en mamma som deg, og selvom jeg til tider kan være vanskelig vet du at jeg elsker deg. Jeg håper en dag at jeg blir en like god mor som det du er♡ Jeg håper du får en kjempefin morsdag, og jeg håper du selv vet hvor bra du er! 


  10.02.2018 - 21:38

  NO MAKEUP

  ♡Jeg er glad for for at jeg ikke trenger sminke for å føle meg fin. 

  ♡Jeg er glad for at jeg har fler sminkefrie dager, enn dager med sminke.

  ♡Jeg er glad for at jeg ikke lenger bryr meg om folks meninger om sminkefrie meg.

  ♡Jeg er glad for at jeg har fått fregner igjen, selvom jeg før hatet at jeg fikk det i solen.

  ♡Jeg er glad for at jeg kan gå i byen sminkefri, og samtidig si ja om noen spør om bilde.

  ♡Jeg er glad for at jeg elsker å gå uten sminke, men samtidig elsker de dagene der jeg sitter foran speilet i to timer med contour og øyenskygge.

   

  Det har ikke alltid vært som dette, og det har vært perioder der jeg var avhengig av sminken. Jeg er så glad for at jeg ikke lenger bryr meg. Jeg bryr meg ikke om folk mener jeg ser ut som en annen person uten sminke, og jeg bryr meg ikke om at folk mener jeg bruker for mye sminke heller. Jeg er den jeg er, og jeg kunne ikke brydd meg mindre lenger. Vil jeg gå sminkefri? Ja, da gjør jeg det. Vil jeg sminke meg som en drag? Ja, da gjør jeg det. Meningene til folk om mitt utseende og mine valg skal ikke bety noe. Jeg håper flere begynner å tenke som dette, for man skal ikke bry seg. Vil du gå med sminke hver dag, da gjør du det. Vil du ikke bruke sminke, nei da rocker du sminkefritt. 

   

   


  10.02.2018 - 19:05

  212.000 som så min mystory

  Hallo!

  I går merket jeg plutselig noe veldig rart. Da jeg våknet og sjekket bloggen hadde jeg 40.000 lesere, og jeg så at det var utrolig mange inne og leste. Jeg kunne ikke helt skjønne hvorfor. Etter litt sjekket jeg mystoryen min og jeg fikk sjokk da jeg så hvor mange som hadde sett den. 150.000 hadde sett storyene mine, og jeg trodde først jeg så feil. Neida, hele 150.000 hadde sett den. Jeg skjønte absolutt ingenting. Etter litt gikk det opp for meg at det kunne ha noe med den nye oppdateringen å gjøre, og jeg hadde mest sannsynlig havnet på populær. Kanskje ikke den nye oppdateringen er så ille likevel? Haha!

  Jeg kan jo ikke si annet enn at jeg liker den nye oppdateringen bedre nå, men samtidig forstår jeg ingenting av den. Jeg har enda ikke skjønt dette med hvordan jeg ser venners mystory, men det setter jeg meg nok inn i etterhvert. Utover dagen steg seertallet på Snapchat, og etter en stund var det hele 212.000 som så storyen min. Ganske sykt eller hva? 

  Jeg er ikke overbevist om at den nye oppdateringen er bedre enda, men jeg skal innrømme at jeg likte den bedre etter den hendelsen. Ganske overfladisk, men det var en morsom ting å oppleve. 212.000 mennesker er utrolig mange, og jeg synes det er kult! Samtidig skjønner man jo nå at den nye oppdateringen er laget for de med en del følgere fra før av. Jeg har en del på Snapchat, og det er nok grunnen til at den havnet på populær. Jeg tror ikke jeg kommer til å havne på populær så alt for mange ganger igjen, og sånn sett er oppdateringen kjip for meg også. 

   


  09.02.2018 - 17:27

  JORDSKJELV

  Hei dere!

  I dag våknet jeg på en skikkelig ekkel måte, nemlig av jordskjelv. Jeg våknet av at sengen ristet, og jeg skrek til Aleks som lå ved siden av at det var jordskjelv. I det han våknet ristet det enda en gang, og vi begge spratt opp av sengen og ut av bungalowen. Der sto det fler som hadde merket det samme, og jeg ble selvfølgelig kjempestresset. Etter et jordskjelv kan det komme tsunami, og derfor ble jeg redd. Vi bor rett ved havet, så min første tanke var at vi måtte komme oss vekk.

  Heldigvis fikk de andre her beroliget oss med at slike jordskjelv skjer ofte her i Mexico. Selve jordskjelvet ble målt i 5,8 noe som jeg vil si er ganske høyt. Likevel er det ikke noe fare videre, og jeg har ingenting å være redd for nå. Det var en utrolig ekkel opplevelse, og jeg håper vi slipper det der igjen.

  Noe av det jeg er mest redd for er faktisk slike naturkatastrofer. Vi mennesker har null kontroll over disse, og det er helt umulig å stoppe det. Man vet aldri når et jorskjelv, en stor storm eller en tsunami kan ramme oss. Jeg synes det er skikkelig ekkelt å tenke på, spesielt når man ikke ved hva slags skade disse katastrofene kan lage. Nei, uff. Nå må jeg tenke på noe annet, og dette her skal nok gå helt fint!


  08.02.2018 - 20:08

  Krokodille og tarantellaer

  Hei dere!

  Det er så merkelig her i Mexico. Plutselig har det blitt helt normalt å se taranteller gå rundt, slanger i veiene og ikke minst krokodiller. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vende meg til det at en tarantella løper over veien, men her i Mexico er det helt normalt. Jeg vil ikke si at jeg digger det, for jeg er jo redd for edderkopper. Likevel er det noe med disse tarantellaene som ikke klarer å gjøre meg ordentlig redd. Om noen hadde satt en tarantella og et stankelbein foran meg hadde jeg helt klart blitt mer redd for stankelbeinet. Store edderkopper har man kontroll på, men de mindre piler avgårde og blir borte. Hadde jeg hatt en tarantella i leiligheten min hadde jeg sett den hele tiden, mens de små forsvinner plutselig. 

  I går tok vi oss en liten roadtrip for å utforske forskjellige steder her i Mexico. Det er så mange kule steder å besøke, og i går blant annet var vi på flere forlatte hoteller. Jeg tenker å lage et eget innlegg om det, for det er sykt hvordan de lar svære hoteller bare stå å falle. Uansett, det var på veien dit vi så tarantellene. Vi så ikke bare en, men vi så fire stykker. For første gang har vi hatt muligheten til å hoppe ut av bilen for å ta bilder av de, og jeg er så glad for at jeg har blitt tøffere på det. Selvom edderkopper er sinnsykt ekle skal jeg innrømme at tarantellene var fine. Tarantellaene her heter Mexican Fireleg, og disse er faktisk fredet. Grunnen er at veldig mange smugler med seg disse for å ha de som kjæledyr, og derfor er det ikke så mange av de ute i det fri lenger. Derfor er det kjempestrengt å skulle ta med seg en slik tarantell. Jeg kan ikke skjønne at noen vil ha noe sånt som kjæledyr, men vi har hver vår smak. Haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Ikke nok med å se fire taranteller, for vi så også krokodille. Da vi skulle kjøre til det ene stedet måtte vi forbi en liten dam. Der lå det en krokodille på land, og som dere skjønner er det helt normalt her. Folk rundt brydde seg ikke om det, og en mann sto og jobbet med noe noen meter unna. Ganske sykt, eller hva?

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes ting som dette er så spennende, og jeg elsker at det er så annerledes fra Mexico til Norge. Om en tarantella hadde løpt over veien i Norge hadde det garantert stått på forsiden av aviser, men her derimot opplever man det flere ganger om dagen. Så kult! Jeg digger dyrelivet her nede, og jeg håper jeg får oppleve mye mer som dette før jeg skal hjem herfra. 

  Synes dere forresten det er spennende å lese og se bilder av ting som dette? Fortell meg gjerne!


  08.02.2018 - 19:28

  JEG TESTER- Større rumpe på 1,2,3

  Hei dere!

  Her i Mexico er det en by som selger alt mulig ræl. Og da mener jeg lignende ting som man finne på Ebay og Wish. Klær som er ødelagte i sømmene, masse rare greier man ikke vet hva skal brukes til og ikke minst- truser som gir deg større rumpe. Jeg trodde først det var tull da jeg så det, for jeg har ikke sett lignende noen steder før. Jeg aner ikke om man får kjøpt det i Norge, men jeg er helt sikker på at man får kjøpt det på blant annet Wish. Jeg måtte jo kjøpe denne trusa, for den kostet ikke mer enn 10kr. Bare så det er sagt, så er jeg fornøyd med rumpa mi som den er. Ville jeg endret på den hadde jeg trent, men denne trusa kjøpte jeg kun for gøy. 

  SÅNN HER SER RUMPETRUSA UT

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det ser ut som en helt vanlig truse, bortsett fra at det er store puter bak der hvor rumpa skal være. 

  FØR OG ETTER

  Altså hva skal jeg si? Rumpa ble større, men bakfra så det ut som at jeg hadde på meg en bleie. Rumpa så virkelig ikke ut bakfra, men fra siden så det ikke så alt for ille ut. Jeg kommer nok ikke til å bruke denne trusa fremover, og mest sannsynlig kommer denne til å havne på en søppeldynge her i Mexico. Likevel var det morsomt å teste ut en Kim K rumpe for en liten periode, men det passet absolutt ikke kroppen min. Haha!