hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 31.01.2018 - 17:41

  Den verste beskjeden man kan få

   Processed with VSCO with b5 preset

  Den verste beskjeden man kan få er at noen har dødd, og det var den telefonsamtalen jeg fikk i dag tidlig. Jeg vil ikke gå noe inn på hvem er som har dødd, men det er en i nær familie. Jeg har vært forberedt på at det kunne skje mens jeg er her i Mexico, men jeg har selvfølgelig håpet på at det ikke skulle skje. Det er helt jævlig å være en 30 timers reise unna Norge når noe sånt skjer. Hva skal man gjøre? Jeg føler meg helt hjelpesløs som sitter her i Mexico, når jeg helst ville vært hjemme med familien min. Jeg har det ikke bra nå, og jeg kunne gjort mye for et par timer hjemme. Likevel vet jeg at personen som døde hadde blitt sur om jeg hadde reist hjem. Det siste personen sa til meg var at jeg måtte kose meg i Mexico, og hilse Aleksander. Jeg var på besøk den dagen jeg skulle reise, og jeg fikk tatt farvel. Akkurat nå skulle jeg helst vært hjemme, men det hadde ikke endret noe.  

   


  30.01.2018 - 19:01

  Dette visste ingen inne på Paradise Hotel

  Hei dere!

  Jeg vet dere synes det er gøy å lese om Paradise Hotel, så nå tenkte jeg derfor å fortelle dere en hemmelighet som nesten ingen inne på hotellet visste om. De eneste som visste om dette var de på sync og Isabelle.

  Da jeg dro til Mexico fikk jeg en lykkepeng av mamma. Mamma sa at den skulle jeg bruke om det var noe som skjedde, om jeg måtte ta et valg eller om jeg bare trengte litt lykke. Jeg tror på alt mulig sånt, så jeg brukte den. Første gangen jeg brukte den var i allianseuken under parseremonien. Jeg puttet den i beltet til mikrofonene vi brukte, og jeg hadde den på meg hele seremonien. Jeg var skikkelig stresset over den seremonien, men heldigvis gikk det bra. 

  Etter uke fire glemte jeg helt bort lykkepengen. Jeg glemte helt at jeg hadde den, og jeg følte meg ikke så veldig truet der inne heller. Helt til Isabelle kom inn igjen andre gangen og det var tid for demonuken min. Den uken brukte jeg lykkepengen ofte, og jeg hadde den med meg på pandoras da jeg skulle fortelle om oppdraget. Jeg var kjemperedd for at folk skulle skjønne det var meg, men heldigvis gikk det etter planen. Samme uken skulle en sitteplass på parseremonien deles ut til en jente. Det sto mellom Isabelle og Andrea, og vi mistet helt håpet. Vi skjønte at den sitteplassen kom Andrea til å få, og selvom jeg prøvde å overtale guttene virket det umulig. Da kom jeg på lykkepengen igjen, og jeg fikk gitt den til Isabelle fort. Jeg løp opp igjen for å diskutere meg frem til at Isabelle måtte ha den sitteplassen, og plutselig begynte guttene å vende om. De skjønte at det kanskje var lurt å gi Isabelle sitteplassen, og plutselig stemte alle guttene på Isabelle. WOHO! 

  Uken etter skulle Isabelle og Grunde på utflukt, og var Isabelle kjempestresset. Da kom jeg på lykkepengen igjen, og hun fikk ta den med seg på utflukten. Da hun kom tilbake ble jeg så glad, for vi var redd for at hun skulle ryke. 

  Så var det seremonien der en jente skulle få en finaleplass. Jeg følte at jeg var avhengig av den sitteplassen for å skulle komme meg til finalen. Hadde jeg ikke fått den hadde Morten garantert byttet meg ut med Sofie, og da hadde løpet vært kjørt. Jeg tok med meg lykkepengen ned på seremonien. Da vi sto der nede merket jeg at Aleks ikke ville se på meg, og min første tanke da var at han ikke kom til å gi kulen til meg. Jeg sto der jo med bestekompisen hans inne på hotellet, og om jeg fikk flest kuler kom Morten til å ryke. Da siste kulen skulle deles ut var jeg helt sikker på at Andrea skulle få den. Da jeg så kula ble lagt foran meg ville jeg helst skrike og hoppe, men jeg måtte vise litt medfølelse for Morten. Haha!

  Så var det finalen. Lykkepengen var faktisk med meg hele dagen, og under hele seremonien holdt jeg den i hånden. Jeg holdt den så hardt at jeg hadde merke etter den i hånda da seremonien var ferdig. Og jeg vant! 

  Jeg tror veldig mye på sånne ting, og jeg tror helt klart at denne mynten ga oss lykke der inne. Både Isabelle og jeg brukte den, og vi fikk det akkurat som vi ville. Vi fortalte heller ingen om mynten, og jeg hadde faktisk helt glemt den. Helt til jeg så finalen igjen, for da ser man virkelig hvor hardt jeg holder pengen. Bare se på bilde under, haha! 

  Bilde fra TV3


  29.01.2018 - 22:07

  MØT ÅRETS PARADISE HOTEL DELTAGERE

  Heei!

  I dag ble endelig deltagerne til Paradise Hotel 2018 sluppet, og jeg tipper alle er glade for det? Nå har jeg visst hvem deltagerne har vært i et par måneder, og jeg må si jeg er veldig imponert. Det er en utrolig fin gjeng, og uten å røpe for mye kan jeg si så mye som at dere har mye å se frem i mot. Jeg har virkelig troen på denne sesongen! 

  Aleks og jeg brukte også hele desember på å spille inn en ny serie. Vi var programledere, noe som var litt merkelig og skulle være. Vi har vært vandt med å stå foran kameraet som deltagere, men nå var det plutselig snudd. Jeg skal innrømme at det har vært utrolig gøy å få prøve seg som programleder, og jeg likte den rollen skikkelig godt. Selve serien går ut på at vi følger deltagerne fra det øyeblikket de selv får vite at de skal være med. Vi overrasket dem, vi hang med dem og vi fulgte dem hele veien til Paradise Hotel. Denne serien blir så kul, og første episode ligger allerede ute. Da får dere bli bedre kjent med deltagerne, og dere får se da vi overrasket dem. Så gøy! 

  Mange lurer nok på hvem som er mine favoritter, og det vil jeg ikke svare på. Jeg er redd for å røpe ting som skjer inne på hotellet akkurat nå, og om jeg forteller hvem som er mine favoritter vil dere skjønne at de klarer seg der inne. Denne sesongen blir hvertfall dødskul, og menneskene inne på hotellet i år er så bra!

  Dere finner første episode HER

   Processed with VSCO with s2 preset


  29.01.2018 - 15:07

  En forferdelig morgen

  Snakk om en ille morgen. Jeg har våknet til meldinger fra folk jeg ikke kjenner, venner og familie med bilder av en brann. Ved første øyekast var jeg helt sikker på at det var min blokk som brant, og jeg fikk helt seriøst panikk. Mamma og broren min har sovet i leiligheten min i natt, og da var det veldig ukult å våkne til en blokk i brann. Heldigvis for meg var det blokken bak som brant, og videoene jeg har fått tilsendt så det ikke bra ut. Hele leiligheten der det har brent er helt svart inni, og flammene sto ut. Brannen hadde i tillegg spredd seg til loftet. 

  Jeg leser på nett nå at brannen mest sannsynlig var påtent. Altså hvem gjør noe sånt? Det kunne gått så mye verre, og i verste fall kunne fler blokker tatt fyr. Blokkene ligger tett der jeg bor, så flammene kunne lett spredd seg. Jeg er glad for at jeg ikke sov i leiligheten min i natt, for da hadde jeg mest sannsynlig fått helt panikk. Jeg synes synd på mamma og broren min som har vært der i natt, for det kan ikke ha vært gøy å plutselig se det står flammer ut av vinduene bak. 

  Etter hva jeg har skjønt er brannen slukket nå. Det var faktisk helt jævlig å få bilder tilsendt som var tatt langt unna, for det så ut som flammene kom ut fra min blokk. Jeg hadde seriøst hjertet i halsen helt til jeg fikk opp meldingene fra mamma og pappa. Nei, det her var ikke en kul morgen for meg. Samtidig er jeg glad for at så mange bryr seg, for jeg har fått så mange meldinger på Instagram blant annet om dette. Uff.. Nå skal jeg hvertfall få stått ordentlig opp, og så må jeg få tatt ringerunden til alle som har ringt meg. 


  28.01.2018 - 21:31

  NY VIDEO- DETTE MÅ DERE SE!

  ANNONSE- COOLSTUFF

  Hei dere!

  I dag er det endelig tid for ny video igjen, og denne gangen har jeg fått med meg Aleksander. Vi spiller spillet som heter Speak Out, og det spillet er mitt absolutt favorittspill. Dere må bare se videoen for å skjønne hvor mye man ler når man spiller dette. Altså jeg klarer ikke stoppe å le, haha! Om noen vil kjøpe spillet finner dere det HER

  Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som der finner HER!

  yt2sQ2J43Ng


   


  28.01.2018 - 21:01

  Oss og rikingene

  Hey!

  I går bestemte Aleks og jeg oss for å dra til en strand som ligger rett borti her. Vi hadde fått flere anbefalinger om dette stedet, så vi måtte jo teste stedet. For det første, WOW! Det var virkelig utrolig fint der. Det er så mange fine steder her i Mexico, og man blir satt ut hver gang man drar til de forskjellige stedene. Det var store båter som sto der, så vi var omringet av rikinger. I blant tok de en båt bort til de store båtene sin, og noen hadde også med seg tjenere. Mens rikingene spiste gikk tjeneren rundt med hunden deres. Haha! Oss og rikingene♡

  Det var en restaurant der som vi ville prøve ut, og selvom vi ikke var så alt for sultne bestemte vi oss for å dele en cæsarsalat. Dere som følger meg på Snapchat så vel sikkert hvordan den salaten så ut. Det var tre salatblader, tre krutonger og litt ost strødd på toppen. Vi ble helt satt ut når vi fikk det der, og det sykeste er at den salaten kostet 100 norske kroner. Hvordan kan de servere tre salatblader til 100kr?? Helt sykt spør dere meg. 

  Vi fikk også tatt en haug av bilder, så nå har jeg så mange fine bilder til Instagram og bloggen. Det var så mange fine steder å ta bilder, så vi endte opp med å ta over 2000 bilder. Så til dere som ikke takler bikinibilder- dere burde holde dere unna mine sosiale medier frem til mars. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Se på denne salaten da.. Haha! Ville noen betalt 100kr for det her? 

  ♡♡

   

   


  27.01.2018 - 20:08

  Ukens spørsmål 42♡

  Hei alle sammen!

  Da er det tid for ukens spørsmål igjen. Ukene går så sinnsykt fort, og jeg føler det kun er noen dager siden sist jeg svarte på spørsmål. Om dere ikke fikk svar på det dere lurte på er det bar å legge igjen en kommentar♡

  Hvorfor fløy du og Aleks hver for dere til Mexico? Fordi jeg måtte være der en dag før. For at jeg skulle rekke det jeg skulle være med på måtte jeg dra før han. Han kom heldigvis dagen etter da. 

  Hvor mye silikon tok du i hver pupp? Og hva er grunnen til at du tok det? Om jeg sier hvor mye silikon jeg har, så er det null vits. Om en annen person hadde lagt inn det samme som meg hadde ikke resultatet blitt likt. Jeg har flere venninner som har like mye som meg, men likevel ser det ut som om vi har lagt inn helt forskjellig. Jeg vil holde silikonsnakk borte fra bloggen, men om det er noen som virkelig lurer kan dere sende meg en melding♡ Hvorfor jeg tok det var fordi jeg var helt flat, og jeg ønsket litt pupper. Når jeg sier at ribbena mine stakk mer ut en puppene mine, så tuller jeg faktisk ikke. 

  Hvor høy er du? Jeg er 168cm. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hva tenker du mest på i løpet av en dag? Bloggen helt klart. Jeg tenker hele tiden på nye innlegg, hva som kan forbedres og bilder som skal tas. 

  Ville du brukt sminke fra WISH? Nei, ikke gjør det! Det er en grunn til at sminken der er så billig, og det er fordi det kun er dritt som er blandet sammen. Det er stor fare for å få utslett og infeksjoner når man bruker sminke derfra. Og for guds skyld, ikke ta det nærme øynene isåfall. Jeg vil heller anbefale dere å kjøpe sminke i butikk, og det finnes mange merker som er billigere som også er bra. 

  Hvordan var det å se seg selv på TV? Det var veldig merkelig i starten, og jeg hatet det de første dagene. Stemmen min var merkelig og det var rart å se seg selv fra absolutt alle vinkler. Heldigvis gikk det bra etter et par dager. 

  Har du konstant stive nipler? Haha, nei absolutt ikke. 

  Savner du Isabelle? Ja, selvfølgelig! Jeg savner alle vennene mine hjemme i Norge♡

  Kan du og Aleksander lage en video der dere kliner? Jeg tror vi skal spare oss selv og hele Norge for å se det. Har en følelse av at det ville vært sinnsykt kleint. 

  Når flyttet du hjemmefra? Jeg flyttet da jeg var 18 tror jeg. 18 eller 19, jeg er litt usikker. 

  Hva tenker du om 12-13 åringer som er homofile? At de er helt vanlige mennesker.

  Når skal du kjøpe hund? Den dagen jeg føler jeg kan ta vare på en hund vil jeg kjøpe det. Sånn som livet mitt er nå ville det vært synd på den hunden, så jeg må vente til jeg ikke farter så mye rundt.

   Processed with VSCO with hb2 preset

  Har du utdanning? Nei, det har jeg ikke. Og jeg aner heller ikke hva jeg eventuelt ville utdannet meg som. HJELP!

  Hvor mange musikkvideoer har du vært med i? Alt for mange, haha! Jeg har ikke tellingen, men jeg kan kanskje få laget et innlegg om det? Eller nei, noen av de skulle jeg helst vært foruten. 

  Kysser du og Aleks hver dag? Ja, eller hvertfall hver dag når vi er med hverandre. Flere ganger om dagen!

  Hvor gammel var du da du begynte med sminke? Jeg var 15 tror jeg. Jeg startet senere enn alle de andre jentene, men det er jeg bare glad for i dag. 

  Hva er din ærlige mening om Soph? Og synes du hun fortjente å være legende? Jeg liker Soph kjempegodt, og jeg synes hun er en veldig bra jente. Jeg synes det er fortjent at hun er en av legendene i år. 

  Hvor lenge har Aleks og du vært sammen? Vi har snart vært sammen i 10 månder. 

   Processed with VSCO with hb2 preset

  Om Aleks hadde fridd i Mexico, hadde du da vært åpen om det? Om Aleks en dag frir kommer jeg til å være åpen om det. Jeg synes sånne ting er kjempekoselig!

  Er Aleks glad i å bade? Ja, det enste han vil er å bade. Sånn helt seriøst, haha!

  Hvorfor er dere i Mexico akkurat når Paradise spilles inn? Vi er her i sammenheng med Paradise Hotel!

   


  27.01.2018 - 17:15

  Jeg er nominert igjen

  Heei!

  Da har ting blitt endret, og jeg er plutselig nominert igjen til Vixen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, men jeg synes det er bra at de selv har skjønt at de gjorde en feil. Det var flere som lurte på hvorfor jeg ble disket, og nå skal jeg fortelle dere. I september hadde jeg lagt ut et innlegg og delt det på Facebook. Jeg hadde ikke skrevet annonse på Facebook da jeg delte det, og derfor ble jeg diskvalifisert. Etter jeg fikk mail fra forbrukerombudet har jeg alltid skrevet annonse på Facebook i ettertid, men Vixen tok meg for noe jeg gjorde før den mailen fra forbrukerombudet kom. Jeg sendte også en mail til forbrukerombudet der jeg spurte om jeg skulle endre de gamle Facebookinnleggene mine, og den mailen har jeg enda ikke fått svar på nesten 3 måneder senere. Derfor var det skikkelig kjipt at nettop det var grunnen. 

  Jeg er glad for at de skjønte at det burde være likt for alle, for jeg skal innrømme at jeg følte meg veldig urettferdig behandlet i går. Jeg synes det var skikkelig kjipt at andre som hadde slurvet med merking av reklame fortsatt var nominert. Jeg har også fått en del spørsmål om jeg skal på selve prisutdelingen, og nei det skal jeg ikke. Jeg er i Mexico når utdelingen er. 

  Jeg er glad for at rettferdigheten seiret, men samtidig synes jeg det er kjipt at ting som dette skulle skje. Stemmene har hvertfall åpnet igjen, så om dere vil stemme på meg kan dere gjøre det HER♡ Jeg vet egentlig ikke helt om det her er riktig av meg å skulle be om stemmer, for jeg har hatt mye tanker om akkurat dette det siste døgnet. Jeg tror jeg må få sortert tankene mine litt, men i mellomtiden kan de som vil stemme gjøre det. 

  Processed with VSCO with s2 preset

   

   


  26.01.2018 - 16:59

  Disket fra VIXEN

  Hey!

  Veldig ironisk at jeg i går lagde et innlegg om at jeg irriterte meg over bloggere som ikke merket reklame. I dag fikk jeg nemlig en mail fra Vixen om at jeg har blitt disket nettop på grunn av dette. Altså hva? Haha! Jeg hadde absolutt ingen forhåpninger om å vinne, men at det er grunnen til at jeg er disket sjokkerer meg. De siste månedene har det stått ANNONSE på alt. Jeg har til og med gått bak i arkivet mitt og endret opp i alt som kunne ha vært feil, så jeg kjøper ikke helt den at jeg er disket på grunn av akkurat dette. 

  Ironien i dette er at flere av bloggerne jeg siktet til i gårsdagens innlegg er nominert, så det her klarer jeg ikke å få til å gå opp. Jeg har sendt en mail tilbake til Vixen og spurt om hvilke innlegg som bryter med loven, så nå er jeg veldig spent på svar. Jeg er ikke irritert for at jeg er diska, jeg er irritert for at jeg har merket annonse som en gærning og likevel blir diskvalifisert av den grunnen. 

  Ja, jeg sto på listen over de som hadde fått mail fra forbrukerombudet. Jeg som hadde blogget i et halvt år sto der sammen med bloggere som har blogget i flere år. Ikke at det er noe unnskylding at jeg hadde blogget så kort, men flere av de andre hadde fått advarsler før. Jeg hadde skrevet annonse, men jeg hadde skrevet det i feil hjørne. Jeg hadde heller ikke skrevet annonse på Snapchat om det var en blogginnlegg som inneholdt annonse da jeg lagde SWIPE UP. MEN jeg har skjerpet meg. Jeg visste ikke om alle reglene, og den dag i dag ser jeg nesten aldri noen som skriver annonse om de linker et blogginnlegg på Snapchat eller Instagram. Det var det jeg hadde gjort feil, og jeg vil ikke si det er den groveste feilen. Altså å skrive annonse i høyre hjørne istedet for venstre. Nå derimot står det ANNONSE uansett, rett og slett fordi jeg ikke vil ha en mail til fra forbrukerombudet. 

  Jeg skjønner at mange synes dette er urettferdig, og jeg synes helt klart også det selv. Jeg mener det skal være likt for alle, og det er det åpenbart ikke nå. Hadde noen gitt meg fem minutter kunne jeg funnet ting på de nominerte som ikke var merket med annonse fra de siste ukene. Til og med de siste dagene. Jaja, det finnes viktigere ting enn en prisutdeling. Nå skal jeg fikse meg, og så skal jeg legge fra meg irritasjonen. 

  Jeg må uansett si tusen takk til alle som har stemt på meg♡ Dere er best!

   Processed with VSCO with s2 preset


  25.01.2018 - 21:55

  Stanken av hasj

  Hei dere!

  Hvordan går det med dere? Jeg våknet opp med 10 myggstikk på hver fot, og ikke minst 20 på rumpa. DIGG! Jeg våknet av at jeg klødde, og det klør jo ikke lite heller. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått de på rumpa, for jeg har sovet med joggebukse i natt. Merkelig..

  Jeg må fortelle dere om noe veldig merkelig her i Mexico. Her legger man seg i hasjlukt, haha! Det er tydeligvis folk som driver med hasjplantasjer her, så det stinker om kveldene. Det er en så sterk hasjlukt, og det er flere ganger hele bungalowen vår har luktet hasj. Der vi har leilighet i Spania lukter det sjokolade i hele byen på kveldene, fordi det er en sjokoladefabrikk der. Derfor er det en merkelig forandring å komme hit hvor man legger seg i stanken av hasj. Jeg skal innrømme at jeg foretrekker sjokoladelukten da, for hasjen lukter intens. 

  Det er rart hvordan det så og si er normalt her i Mexico, men i Norge er det strengt forbudt. Sånn sett er jeg veldig glad for at jeg bor i Norge, for de som har lest bloggen min vet hvor mye jeg er i mot dop. Det er ikke vits å starte diskusjoner i kommentarfeltet om hvor "bra" hasj er, for jeg kommer bare til å slette de kommentarene uansett. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

   


  25.01.2018 - 18:44

  Kjære bloggere, er det så vanskelig?

  Hey!

  Det er noe som irriterer meg skikkelig, og nå må jeg bare ta det opp. For noen måneder siden fikk flere bloggere, inkludert meg en lang mail fra forbrukerombudet. I denne mailen fikk vi tydelig beskjed på at merkingen av annonse var for dårlig, og vi fikk tydelige rettningslinjer på hva som var riktig. De fleste bloggerne synes nok sikkert det var dritt å skulle få en sånn mail, og det synes jeg også. Det er mye som skal merkes med annonse, og jeg var ikke klar over det selv. 

  Likevel er dette jobben til oss bloggere, og regler må vi følge. Akkurat som i alle andre jobber finnes det regler som skal følges. Det er ikke så vanskelig å skrive annonse der det skal stå. Jeg føler selv at jeg merker annonse godt nok nå, og derfor irriterer det meg at noen bloggere bare driter i det. Det er kjipt for oss som prøver, når andre prøver å skjule at det er annonse. Jeg skjønner ikke hva som er poenget med å skrive annonse, men deretter prøve å skjule det så godt som mulig. Kan dere ikke bare skrive annonse slik at alle ser det? 

  Og hva er egentlig flaut med å merke ting med annonse? De fleste har vel fått med seg nå at bloggere lever av annonser, og derfor ser jeg ikke poenget med å skjule det på den måten. Jeg er helt enig i at det er kjedelig at det skal stå annonse over alt, men hvorfor skal man bryte reglene som er satt? Ja, det er mye som skal merkes med annonse. Alt fra Snapchat, Instagram, Facebook og blogg. Har du en annonselenke i innlegget? Ja da skal det stå annonse i innlegget, om du lager swipe up på insta/ snap og om du deler innlegget på Facebook skal det også merkes. Selvfølgelig har ikke forbrukerombudet laget disse reglene for å være kjipe mot oss bloggere. Reglene er laget for at leserne skal opplyses om at man som blogger har fått betalt for dette. 

  Det er dritkjipt for oss som prøver, når så mange influencere bare driter i reglene. Har ikke alle fått med seg nå at #ad ikke er godkjent? Dette gjelder også store Instagrammere som faktisk driter helt i det her. Annonseposter og rabattkoder hver dag, men ingen ting er merket. Ah, jeg blir så irritert! Jeg sier ikke at jeg gjør alt perfekt, men man kan i det minste prøve tenker jeg da. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

   

   


  24.01.2018 - 19:02

  VLOGG- JEG MATET KROKODILLER

  Hei dere!

  Etter to dager med opplastning er endelig vloggen fra da jeg matet krokodiller ute. Det tok sin tid for og si det sånn.. Som jeg sier i videoen lever ikke disse krokodillene i fangenskap. På den ene siden er det et gjerde for å holde de vekk fra byen, men på andre siden er det helt åpent. Krokodillene bor her, og derfor har noen satt opp en bru som går gjennom hele plassen. Som dere ser var ikke den bruen spesielt trygg, haha. Jeg håper dere liker videoen, og om dere gjør det kan dere gjerne gi den en tommel opp♡

  Om dere vil abonnere på kanalen vår finner dere den HER!

  S-QYYhlHkTU


   


  24.01.2018 - 17:22

  Hvordan jeg redigerer bildene mine

  Hey!

  Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, og derfor tenkte jeg å vise dere nå. For å være helt ærlig er jeg skikkelig dårlig på å redigere bilder, og derfor trenger jeg en enkel app der jeg kan redigere bildene mine. Jeg har fått et tips om et redigeringsprogram jeg har planer om å laste ned, men det har jeg ikke gjort enda. Jeg tipper mange av dere tror jeg bruker noe fancy greier, men nei. Absolutt ikke, haha! 

  Jeg har min faste redigering, og det er inne på VSCO. Altså den appen på telefonen. Jeg redigerer altså alle bildene mine på telefonen, og så overfører jeg de til macen. Jeg har et favorittfilter som jeg bruker hele tiden, og det er "S2". Da blir bildene lyse, fine og skarpere synes jeg. Med det filteret kan ofte bildene bli litt for lyse, og da pleier jeg å gjøre de litt mørkere ved å dra ned "Exposure". Det siste jeg gjør før jeg er fornøyd er å dra temperaturen nedover eller oppover. Vil jeg ha bildet kaldere tar jeg det ned en god del, og vil jeg ha det varmere drar jeg det opp. Og det er egentlig det jeg gjør. Veldig enkelt og greit! 

  Jeg pleier også i blant å brukte perfect365 om jeg vil glatte ut huden litt. Jeg gjør det egentlig mest fordi bildene ser skarpere ut da. I blant kan ansiktet se litt kornete ut om bilde er tatt på avstand, men om man glatter ut huden litt da ser bilde hundre ganger klarere ut. 

  På disse bildene har jeg brukt filteret "S2" og jeg synes resultatet blir superfint! Jeg bruker så og si ikke andre filter enn dette, og det er fordi jeg alltid vet at bildene blir fine med "S2". Jeg håper dere fikk noen tips, selvom jeg ikke er noe profesjonell på dette området. Jeg gjør det så enkelt som mulig, men jeg skal nok prøve å sette meg inn i litt mer avanserte programmer etterhvert. Vi blogges♡


  24.01.2018 - 16:17

  Toppløs i solnedgangen

  Shit, se den fine solnedgangen som var i går. Det må være en av de fineste til nå, og det så ut som at hele himmelen sto i brann. Jeg hadde på meg en stygg hettegenser, men likevel ville jeg ha bilder i denne solnedgangen. Da var det bare å ta av seg genseren, og kjøre på med bilder toppløs. Solnedgangen er helt klart noe av det fineste med Mexico, og hver dag blir jeg satt ut av hvor fin den er. Jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei av å se på den, eller ta bilder av den. Disse bildene er forresten så vidt redigert. Jeg måtte gjøre de litt lysere fordi de ble så mørke, og det er ganske sykt. Jeg elsker disse bildene, og jeg elsker dette stedet♡ Jeg er så glad for at jeg skal være her i over en måned til!


  23.01.2018 - 16:03

  Oss to♡

  Jeg er så takknemlig for at jeg får være på verdens fineste sted, med den beste personen jeg vet om♡


  22.01.2018 - 22:13

  16.000kr brukt opp på en halvtime

  Hei dere!

  Jeg er litt lei meg, fordi jeg skulle virkelig ønske jeg kunne holdt det jeg lover på bloggen. Likevel har det oppstått ting som jeg ikke kunne forutsett, og derfor blir ting utsatt. Jeg har vlogget her nede, men jeg får ikke postet videoene. Internettet her er dødstreigt, og i går skulle jeg prøve å laste opp en video. Etter 10 timer hadde den lastet 18%, og det er jo helt sykt. Jeg blir så irritert når ting ikke funker, for jeg hadde gledet meg så mye til å vise dere hvordan vi har det her nede. 

  Forrige uke måtte en video sendes inn. Den måtte sendes til kunden fordi det var en annonsevideo. Jeg fikk litt panikk over at nettet ikke ville samarbeide, og den videoen måtte sendes den dagen. I all panikk satte jeg på mobilnettet og delte det med macen. Det er det dummeste jeg kunne gjort, for etter en halvtime fikk jeg en melding om at jeg hadde brukt 16.000kr på mobildata. Hvor sykt er ikke det? Mobildata her i Mexico er svindyrt, og jeg brukte 16.000kr på en halvtime. Jeg fikk panikk i det jeg fikk den meldingen, og jeg har enda ikke turt å si det til pappa. Pappa kommer til å få sjokk når han ser den regningen, men nå leser han det forhåpentligvis her først. 

  Så til dere som skal være frekke i kommentarfeltet, og kommenterer at jeg er lat for at jeg ikke poster videoer tar helt feil. Jeg har virkelig prøvd, men det funker ikke. Jeg har brukt fader meg 16.000kr på å skulle laste opp en video, og det kan jeg ikke gjøre igjen. Jeg kan ikke betale så høye summer for at dere skal få se en video. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, men jeg får prøve å finne et sted der nettet funker bedre. Om ikke må videoene herfra vente til jeg er hjemme igjen. 


  22.01.2018 - 19:30

  Må jeg blogge om alt for å være et godt menneske?

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere!

  I går fikk jeg en kommentar på bloggen som ikke var ment frekt, men likevel ble jeg nesten litt irritert av den. I den kommentaren sto det at jeg burde tenke mer på miljøet, og jeg burde plukke plast på stranden slik som andre bloggere gjør. Jeg burde ikke bruke unødvendig med plast og jeg burde ikke spise så mye kjøtt. Sjokolade burde jeg heller ikke spise, for det kommer til å være borte før 2050 om man ikke stopper å spise det. 

  Okei, la meg starte her. Jeg blogger virkelig ikke om alt jeg gjør, og om jeg plukker søppel på stranda er ikke det noe jeg går rett hjem og blogger om. Her i Mexico er det masse søppel på stranden, og selvfølgelig plukker vi med oss ting om vi ser noe. Likevel er ikke det noe jeg blogger om. Jeg føler meg bra om jeg plukker med meg søppel, men jeg trenger ikke de kommentarene da om at jeg er et dødsbra menneske fordi jeg plukker søppel. Jeg gjør det da fordi jeg vil, og fordi jeg selv føler jeg har gjort noe bra. Jeg plukker ikke søppel for å ha et nytt innlegg bloggen. Dette er forresten ikke ment som slemt til de som skriver om at de plukker søppel, men for min del har jeg ikke hatt noe behov for å skrive om det. 

  Så over til kjøtt. Hva vet dere om hvor mye kjøtt jeg spiser? Faktisk så spiser jeg veldig lite kjøtt i forhold til mange andre, og jeg har flere dager i uken hjemme der jeg ikke spiser kjøtt. Her i Mexico hadde det blitt vanskelig for meg å kutte ut kjøtt, rett og slett fordi jeg hverken liker linser eller de andre alternativene de har her. Hjemme derimot spiser jeg kjøtt, men ikke hver dag. Om jeg har en dag uten kjøtt er ikke det noe jeg gidder å skrive om, for hvem bryr seg om at jeg ber om salat uten kylling når jeg er ute og spiser? Ja, det er bra å ha noen kjøttfrie dager i uken, og det synes jeg folk burde prøve på. Likevel hadde det blitt merkelig å skrive "I dag var jeg ute og spiste med noen venner. Jeg bestilte en salat uten kylling. Den var god!". Nei, om jeg spiser en salat uten kylling er ikke det noe jeg skriver om. 

  Og sjokoladen. Jeg elsker sjokolade, og når jeg har uka mi må jeg faktisk ha det. Jeg spiser ikke sjokolade hver dag, men som alle andre får jeg de kickene i blant der jeg bare MÅ ha det. Det virket som at denne personen reagerte på at jeg kjøpte all sjokoladen de hadde i butikken, og ja det er kanskje litt merkelig. Jeg kjøpte all sjokoladen de hadde fordi jeg skal ha det hele oppholdet her. Likevel var det ikke mye sjokolade de hadde i butikken, det var 8 snickers og 4 kinder. Vi har vært i sikkert 6 butikker her for å se etter sjokolade, og da jeg endelig fant en butikk som solgte det kjøpte jeg det de hadde. Sorry for at jeg kjøpte den sjokoladen, men helt seriøst. Det er så mye fæle ting som skjer her i verden, og folk skal klage på at jeg kjøper sjokolade? 

  Samme med og for eksempel skulle gi en tigger penger. Jeg ser disse videoene på nettet der folk gir penger eller mat til tiggere. De smiler inn i kameraet hele tiden, mens de gir tiggeren penger eller mat. Gjør disse menneskene det for likes, bra kommentarer og seere- eller fordi de virkelig synes synd på denne tiggeren og vil hjelpe den? Jeg håper dere skjønner hva jeg mener? Jeg gir ofte tiggere penger, men jeg skriver ikke om det. Jeg gjør det da fordi jeg vil hjelpe denne tiggeren, ikke fordi andre mennesker skal synes jeg er en bra person. 

  Jeg håper dere skjønte hva jeg skulle frem til med dette innlegget. Selvfølgelig er det kjempebra å plukke søppel, og jeg håper så mange som mulig av dere faktisk gjør det om dere ser det på en strand for eksempel. Samme med kjøtt. Kjøtt er hverken bra for miljøet eller oss om det blir for mye av det. En kjøttfri dag i uken hjelper mye, men gjør det for deg selv. Ikke gjør det for likes og et par bra kommentarer. 

   


  21.01.2018 - 20:29

  Mine største drømmer

  Hey!

  I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere om hva mine største drømmer er. Jeg har hatt store drømmer siden jeg var liten, men de har endret seg mye med årene. Mine største drømmer da jeg var liten var å bli popstjerne, også skulle jeg ha en hest. Det er ikke mine største drømmer nå, for og si det sånn. Om man har en drøm er det viktig å fortelle om den, for da blir man mer motivert til å klare det. Jeg forteller ofte om hva jeg vil oppnå, og det er fordi jeg jobber hardere for å få det til om noen ikke har troen på at jeg skal klare det for eksempel. 

   Processed with VSCO with hb2 preset

  MINE STØRSTE DRØMMER

  Gi ut en sang- Ja, dere hører riktig. Haha! Jeg kan absolutt ikke synge, men det trenger man ikke nå for å gi ut en sang. Jeg vil gi ut en sang der jeg synger, med masse autotune selvfølgelig. Jeg vil gi ut en skikkelig bra sang, som alle vil danse til når man hører den. Det hadde vært så kult! Selvfølgelig hadde jeg vært åpen om at det hadde blitt brukt autotune, for jeg kan virkelig ikke synge. 

  Lage en egen kolleksjon- Dette har jeg skikkelig lyst til, og jeg håper jeg får den muligheten en gang. Jeg vil gi ut en sminkekolleksjon eller kleskolleksjon, og jeg vet akkurat hvordan det skulle blitt. Det er så mange plagg jeg har oppi hodet mitt som jeg vil få laget. Plagg som jeg ikke finner noen steder, og som jeg vet andre også ville likt. Og en sminkekolleksjon hadde vært så kult! Masse kule farger, og skikkelig bra produkter. 

  DJ for en kveld- Jeg har en liten drøm om å skulle være DJ for en kveld. Eller kanskje jeg hadde elsket det så mye at jeg ville fortsatt? Jeg hadde nok bare trykket på play, og deretter hadde jeg latet som jeg trykket i vei på djbordet. Jeg skulle latt som at jeg var skikkelig god, og alle skulle trodd på det. Det skulle kun vært meg som visste at jeg ikke ante hva jeg holdt på med. 

  Gifte meg- Jeg har så lyst til å gifte meg en gang i fremtiden, og jeg kommer til å fri selv om det tar for lang tid. Jeg vil ha et stort og fint bryllup, og det skulle vært så gjennomført. Jeg har allerede funnet brudekjolen, og jeg har egentlig planlagt hele bryllupet. Jeg vil ikke gifte meg enda, men om noen år har jeg virkelig lyst. Et skikkelig fint bryllup som jeg kunne husket resten av livet. 

  Få barn- En dag vil jeg også ha barn, men det blir ikke før om en del år. Jeg har lyst på 2-3 barn, og det hadde ikke gjort noe om jeg hadde fått tvillinger. Jeg elsker barn, og jeg synes det er så koselig å være med dem. Noe av det verste som kunne skjedd meg er å skulle fått beskjeden om at jeg ikke kan få barn. Jeg gleder meg så mye til den dagen jeg eventuelt får barn!

  Reise til jeg er lei- Jeg vil oppleve hele verden, og jeg vil reise mye fremover. Jeg vil reise helt til jeg er lei, og etter det vil jeg reise litt til. Jeg elsker å oppleve nye steder, og jeg har en lang liste med steder jeg vil dra. 

  Være min egen sjef- Det er jeg allerede, men jeg vil fortsette. Jeg liker å styre min egen hverdag, og jeg liker ikke at andre styrer over meg. Jeg synes det er gøy å gjøre som jeg selv ønsker, og ikke minst skape noe eget. Derfor håper jeg på at jeg kan utvikle meg videre gjennom bloggen, og også kanskje prøve ut noen nye ting ved siden av. 

  Bade med haier- Dette har jeg skrevet om på bloggen flere ganger før, men ja jeg skal bade med haier. Jeg skal ned i et bur med hvithaier rundt meg, og jeg skal også bade med snille haier. 

  Leie Paradise Hotel- Jeg vil leie hotellet vi var på i en uke. En uke uten kameraer og ta med meg noen bra mennesker. Det er dødsdyrt å leie hotellet, men en dag skal jeg virkelig bruke penger på en uke der. Da må jeg jobbe en god del først, men det gjør ikke meg noe at jeg er 40 år den dagen jeg eventuelt har råd til å  leie det hotellet en uke. Det er så fint der!

  Kjøpe et hus- Dette skjer nok ikke før om mange år, men det er likevel en drøm. Jeg vil kjøpe et stort og fint hus. Et hus med mange rom slik at jeg kan ha alt fra walk in closet, sminkerom, et rom til å spille inn videoer og treningsrom (lol, jeg trener ikke). Jeg får satse på at jeg vinner i lotto, hehe! 

  Flytte til utlandet- Åh, det skal jeg gjøre en gang i løpet av livet. Jeg vil flytte til utlandet for en periode. Alt fra et halvt år til noen år. Jeg vil bo et sted der det er varmt året rundt, og et sted der jeg ikke trenger å stresse for å finne et sted man kan ta fine bilder. Før jeg reiste til Mexico var jeg så lei av være hjemme, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort om jeg måtte ha vært hjemme i hele vinter. Vinter, regn og kulde er ikke noe for meg. 

  Dette er noen av mine drømmer, men jeg har så klart fler. Jeg må stikke nå, og derfor ble det litt hastverk med dette innlegget. Jeg kan komme med flere punkter senere om det er ønsket. Har dere noen drømmer? Vi blogges♡


  21.01.2018 - 18:12

  Mitt favorittprodukt♡

  ANNONSE- FRØYA

  Heey!

  Jeg får ofte spørsmål om hva mitt favorittprodukt er, og det skal jeg vise dere nå. Mitt absolutt favorittprodukt i hele verden er min egen liquid lipstick, og det kom vel ikke som noe sjokk? Haha! Denne er etter min mening den perfekte fargen, og det er akkurat farger som dette jeg liker å ha på leppene mine. Det er en nude farge, og den passer like bra til fest og hverdag. Jeg bruker denne hver gang jeg har på sminke, så om dere lurer på hva jeg har på leppene er det mest sannsynlig denne. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Her der dere hvordan liquid lipsticken ser ut på. Som dere ser bruker jeg den både til hverdag, og når jeg vil pynte meg litt ekstra. Superfin til begge deler!

  Jeg kan jo fortelle litt om selve liquid lipsticken. For det første må vi snakke om konsistensen. Den er så deilig å ha på, og den tørker ikke ut leppene. Den sitter på lenge, og den flasser ikke av som mange liquid lipsticker gjør. Den tørker helt matt, og det synes jeg er best. Når jeg tar den på kan jeg både spise, drikke, kysse og sove med denne på. Det har faktisk flere ganger hendt at jeg har sovnet med den på, og dagen etter da jeg våkner ser den like fin ut. Det er ganske sykt! Aleksander elsker når jeg har på denne, for da slipper han å få leppestift i hele ansiktet hver gang jeg kysser han, haha! 

  Jeg er så fornøyd over å ha navnet mitt på denne, og jeg blir så glad når folk sender meg meldinger og sier de elsker den like mye som meg. Jeg setter så stor pris på deres tilbakemeldinger, og jeg håper dere som eventuelt kjøper den blir fornøyd!

  Om dere også har lyst til å kjøpe min kjære liquid lipstick kan dere gjøre det HER. Den koster 199kr♡

   


  20.01.2018 - 18:22

  LUKSUS

  Hei dere!

  I går var vi på et hotell i nærheten som er så fint. Og da mener jeg dødsfint! Det er et sånt sted man kun ser på inspobrukere på Instagram, haha! Vi har vært der noen ganger tidligere, men i går satte vi av en dag til å kun slappe av og nyte det stedet. Jeg vlogget der også, og den vloggen kommer ut imorgen. Vi spiste lunsj der, og maten var fantastisk. Vi solet oss, badet, tok en drink og koste oss. Jeg vil helt klart dit flere ganger, og neste gang jeg skal dit skal jeg legge fra meg både telefon og kamera hjemme. Det er et sånt sted man burde dra for å koble helt ut, og bare nyte. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Da vi ventet på maten kom servitøren og lagde en egen salsa til oss. Han lagde den fra bunnen av, og vi fikk velge hva slags ingredienser som skulle i. Skikkelig kult å se på, og det er den beste salsaen jeg noen gang har smakt. NAM!

   Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with tk preset Processed with VSCO with tk preset Processed with VSCO with tk preset

  Sjekk solnedgangen da. Det er så sykt! Helt klart noe av det fineste jeg har sett, og jeg filmet selvfølgelig den også. Dette stedet er virkelig et drømmested, og jeg hadde ikke sagt nei til å bo her noen uker. Hehe! Nå skal vi ut på tur, så vi blogges senere♡


  19.01.2018 - 20:22

  Ukens spørsmål 41♡

  Heei!

  Og god helg! Håper alle har hatt en bra uke, og at dere får en enda bedre helg. Jeg koser meg fortsatt her i Mexico, og jeg har virkelig fått øynene opp for det å kanskje skulle flytte til utlandet. Jeg vil ikke flytte til Mexico, men jeg har veldig lyst til å flytte et annet sted der det er temperatur som dette året rundt. Jaja, nå skal jeg hvertfall svare på ukens spørsmål♡

  Har dere tenkt på barn i 2018? Disse spørsmålene om barn er jeg så lei av nå. Hver gang det er ukens spørsmål får jeg inn hvertfall fem spørsmål som dette. Hva om jeg ikke kunne ha fått barn? Da ville det vært utrolig kjipt for meg og daglig skulle få kommentarer om det. Jeg er 21 år, og Aleks og jeg har ikke vært sammen i ett år en gang. Vi er unge, og vi har lyst til å oppleve masse før vi får barn. Jeg vil ha barn en dag, og jeg håper virkelig jeg kan få det. Bare ikke helt enda. Spør igjen om 5 år, for da er det litt med aktuelt kanskje. 

  Når ble du og Aleksander sammen? Vi er litt usikre på datoen, men vi tror det var 11. mars vi ble sammen. Vi ble det så og si rett etter vi kom hjem fra Mexico, noe som mange sikkert vil mene er litt merkelig. For vår del falt det seg ganske naturlig, fordi vi ble så ekstremt knyttet inne på hotellet. Så fort vi kom hjem klarte vi ikke å være fra hverandre, og da var det ganske naturlig at vi ble kjærester. 

  Bruker du mest tampong eller bind? Jeg bruker kun tampong. Jeg synes bind er ubehagelig og ikke like trygt som tampong når det kommer til det å skulle blø gjennom. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Tenker du ofte på fremtiden? Og hvordan tror du livet ditt er om 10 år? Nja, jeg tenker egentlig ikke så alt for mye over fremtiden. Jeg er veldig usikker på hvordan livet mitt er om ti år, men jeg kan fortelle hvordan jeg håper den er. Jeg håper jeg fortsatt er med Aleksander, noe jeg egentlig tror jeg fortsatt er. Jeg håper jeg har kanskje to barn, at jeg bor i et stort hus, at jeg har en jobb jeg liker og at jeg er lykkelig. 

  Hvis du hadde vært på en øde øy, og kun kunne tatt med deg en person. Hvem ville du tatt med da? Det måtte nok blitt Aleksander. Vi er sammen hver dag uansett, og jeg hadde ikke orket å sitte på en øde øy med en det kunne blitt krangling med. Aleksander og jeg har det gøy hele tiden, vi krangler ikke og vi trives i hverandres selskap. 

  Jobber du egentlig? Ja, jobben min er sosiale medier. Jeg jobber altså med blogg, YouTube og Instagram. Jobben min er veldig morsom, og jeg får styre og fikse som jeg vil. Jeg elsker å være min egen sjef, og jeg trives alt for godt med det jeg gjør. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Synes du selv du er finest med eller uten sminke? Jeg synes jeg er fin både med og uten. Jeg føler meg mest søt uten sminke, og med sminke ser jeg kanskje litt mer voksen ut. Jeg har heldigvis ikke noe problem med å gå uten, så jeg føler meg fin uansett. 

  Har du og Aleksander sex? Ja, vi har det. Vi er kjærester, og da er det vel ganske normalt å ha sex vil jeg tro. 

  Har du klipt deg kort? Nei, det tør jeg ikke. Haha! Jeg har veldig lyst da, men jeg er alt for redd for at jeg skal bli misfornøyd. Jeg elsker det lange håret mitt, og jeg har hatt det hele livet. Derfor tror jeg det hadde blitt veldig uvant med kort, og jeg hadde mest sannsynlig angret. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor er den rosa bikinien fra? Den er fra H&M og jeg kjøpe den i sommer. 

  Hvordan er det å være kjendis? Jeg føler meg ikke som en kjendis, så det er litt vanskelig å svare på. Jeg føler livet mitt er det samme som det alltid har vært, selvom det er folk som vil ta bilde med meg liksom. Og det er veldig koselig, men jeg føler meg ikke som en kjendis av den grunn. 

  Når kommer dere til Norge igjen? I starten av mars. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva savner du mest med Norge? Venner, familie og maten. Jeg drømmer seriøst om brødskiver med salami, kjøttkaker og sushi. Maten her nede er veldig god, men de brødskivene skulle jeg gjerne hatt altså. 

  Hvis du kun kunne brukt et sminkeprodukt resten av livet, hva ville det vært? Enten serumet jeg har fortalt dere om tidligere, eller concealer kanskje. 

  Skal du ta lappen når du kommer tilbake til Norge? Når jeg kommer hjem skal alt fokuset mitt være på lappen. Jeg skal virkelig gå all in, og jeg skal ha den fort. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Når har du bursdag, og hva ønsker du deg? Jeg har bursdag 17. februar, og da blir jeg 22 år. Jeg aner faktisk ikke hva jeg ønsker meg. Jeg har alt jeg trenger, og jeg føler ikke jeg har behov for noe som jeg kommer på nå. 

  Har du noen gang vært utro? Nei, og det ville aldri falt meg inn heller. Jeg synes utroskap er kvalmt, ekkelt og det viser bare hvor dårlig man er som person om man er det. Hva er vitsen med å ha kjæreste om man ikke klarer å holde seg til den personen? Jeg kunne snakket i en evighet om hvor mye jeg hater utroskap. Jeg tror på karma, og jeg håper karmaen tar de utro menneskene hardt. 

  Har du fått nytt kamera? Ja, eller Aleksander har kjøpt seg et nytt kamera. Aleks har blitt skikkelig interessert i å ta bilder, så han har investert i et ganske dyrt kamera. Det passer meg helt perfekt at han liker å ta bilder, for da blir det masse fine bilder til bloggen. Yey!

  Hvordan redigerer du bildene dine? Jeg kan lage et innlegg om det, selvom jeg redigerer bildene mine på en veldig enkel måte. 

  Hvilken highligher bruker du? I det siste har jeg brukt Mary Lou Manizer fra The Balm. Elsker den!

  Hva synes foreldrene dine om at du skulle være med på Paradise Hotel? Mamma synes det var kult, og pappa var ikke like fornøyd. Heldigvis er de begge veldig positive til det nå, og begge to synes det er kult at jeg var med. Jeg skjønner at pappa var litt skeptisk i starten, men det var ikke så ille som han trodde det skulle være. 

  Hva mener du er utroskap? Alt fra å skulle snakke mye med andre personer, og skulle være redd for at kjæresten skulle sett de meldingene. Til det å skulle kysse, ha sex eller flørte skikkelig med en annen person. 

  Jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡ Vi blogges!

   


  19.01.2018 - 19:22

  Dette ønsker jeg meg!

  ANNONSE- NELLY

  Hei dere!

  Det er en god stund siden jeg har fått vist dere mine favoritter på Nelly nå, så derfor tenkte jeg å gjøre det i dag. Jeg merker det er litt kjipt at jeg sitter i Mexico og finner fine klær når jeg ikke kan bestille det hit til meg. Jaja, det får vente til jeg er hjemme igjen. Jeg fant hvertfall sykt mye fint på Nelly, og jeg skulle gjerne hatt alt sammen! Dere finner hele utvalget til Nelly HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  Som sagt finner dere hele utvalget til Nelly HER! De har så mye fint inne nå, så jeg ville absolutt anbefale og ta en titt. De har også 20%-50% rabatt på alle topper og bodyer, og om dere vil sjekke ut det finner dere det HER


  18.01.2018 - 20:36

  En flause jeg sent kommer til å glemme

  Hei dere! 

  Her om dagen skjedde det noe ganske flaut. Jeg havner i flaue situasjoner hele tiden, og selvom jeg så og si aldri blir flau skal jeg innrømme at dette var litt flaut. Jeg fikk nemlig mensen for noen dager siden, og som alle vet må man da bruke ting så man skal slippe en blodflekk på buksa. Jeg sleit skikkelig med å finne tamponger, fordi jeg hadde det ikke med meg hit til Mexico. Grunnen er at jeg hopper over mensen med p-pillene mine, og det hadde jeg planer om her i Mexico. Det gikk ikke helt etter planen, så derfor måtte jeg desperat få tak i tamponger. 

  Til slutt fikk jeg tak i en, og jeg løp inn på nærmeste do for å ta den i. Låsen på døren var litt vrang, så derfor tenkte jeg at jeg måtte være rask for at jeg skulle rekke å få den inn før noen andre kom. Jeg satte meg ned på doen, tok av plasten på tampongen, hadde tampongen halvveis inn og akkurat da kom det en mann inn. Altså hva gjør man i en sånn situasjon? Jeg ble selvfølgelig stresset der jeg satt med tampongen halvveis i, og mannen så ganske sjokkert ut han også. Han fikk heldigvis tatt døren kjapt igjen, og jeg satt der og tenkte what the fuc* gjør jeg nå. Jeg fikk hverfall i tampongen, og løp ut av den doen. 

  Heldigvis jobbet denne mannen i produksjonen i fjor, så han har sannsynligvis sett meg gjøre det ene og det andre før. Det hjalp litt på flauheten min, og da var det plutselig ikke så ille lenger. Det er rart å tenke på at jeg ikke brydde meg om at folk så meg på do, ha sex, dusje, shave meg, eller putte inn en tampong da jeg var på Paradise Hotel. Folk overvåket oss 24 timer i døgnet, og jeg brydde meg ikke et sekund. Nå derimot ble jeg superklein av at en mann som garantert har sett meg gjøre mye rart før, så meg ta i en tampong. Jaja, det ble hvertfall en morsom historie. 

  Processed with VSCO with s2 preset


  17.01.2018 - 18:28

  Forklaringen bak krokodillebildet

  Halloo!

  Innlegget i går fikk noen reaksjoner, og jeg var egentlig ikke helt forberedt på det. Til og med mamma sendte meg en melding og var helt i sjokk, så derfor føler jeg at jeg må forklare akkurat dette. 

  I krokodilleparken var det avsperret på den ene siden. Der var det et gjerde, slik at krokodillene ikke skulle komme seg rett inn i byen. På andre siden derimot var det helt åpent, og fra den siden kunne krokodillene gå akkurat hvor de ville. Vi gikk på en bro, og på den broen var det gjerder rundt, for om ikke hadde krokodillene kommet seg opp til oss. Det var heller ikke sånn at vi kunne ta på krokodillene, for krokodiller er farlige dyr. Da vi matet krokodillene måtte vi kaste ned mat over gjerdet til broen vi sto på, det var ikke sånn at jeg sto med krokodillen ved siden av meg og ga den mat. 

  Så over til bilde som folk ble stresset over. Nemlig det bilde der jeg satt på en krokodille med hånda i munnen på den. Jeg trodde folk så at den ikke var ekte, for det var den selvfølgelig ikke. Noen kommenterte at den krokodillen måtte vært dopet ned fordi jeg satt på den, og ja det måtte den mest sannsynlig ha vært. Nå skal det sies at jeg aldri i verden hadde satt meg på en krokodille med hånden i munnen på den, uansett om den hadde vært dopet eller ikke. Greit nok at jeg er litt gal, men så gal er jeg virkelig ikke. Haha! Den jeg satt på var en statue, og ingen av krokodillene der var dopet ned. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset


  17.01.2018 - 18:04

  07.59

  Hey!

  Det har skjedd noe veldig merkelig de siste dagene. I fire dager nå har jeg våknet til nøyaktig samme tidspunkt, altså 07.59. Jeg har ikke på vekking her i Mexico, og egentlig kunne jeg sovet noen timer lenger. Likevel våkner jeg til dette tidspunktet hver dag. Nå de to siste gangene det har skjedd har jeg tatt screenshot av telefonen når jeg våkner, rett og slett fordi det er så rart. Hvorfor har jeg våknet fire dager på rad, ett minutt før klokken 8? Jeg skjønner ikke, haha!

  I går hadde egentlig Aleksander og jeg planer om å dra ut å spise, i og med at vi skulle feire litt. Dessverre følte Aleks seg dårlig, så derfor tok vi heller bare og slappet av. Jeg sovner alt for tidlig her, og hver kveld sovner jeg i ti tiden. Det er veldig ulikt meg og sovne så tidlig, men det er så deilig. Jeg skulle ønske døgnrytmen min var som dette hjemme også, for her føler jeg meg helt uthvilt når jeg våkner. Hjemme derimot legger jeg meg tre på natten og våkner tolv på dagen. Når jeg da våkner er jeg alltid like trøtt, og jeg kunne garantert sovet noen timer til. Ikke bra! Her derimot har jeg den perfekte døgnrytmen, og jeg håper den fortsetter sånn når jeg er hjemme igjen. Jaja, nok snakk om når jeg våkner og legger meg. 

  Nå skal jeg straks komme meg ut døren, men før det må jeg en tur i dusjen og jeg må få sminket meg. Dette innlegget her hadde egentlig null mening, men jaja.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset


  16.01.2018 - 20:45

  Jeg matet krokodiller

  Hei dere!

  Herregud, gårsdagen var syk. Jeg har virkelig fått oppleve noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Nemlig å mate krokodiller. Jeg skal love dere at adrenalinet pumpet i det jeg sto med et fiskestykket i hånden, og krokodillen kom nærmere og nærmere. For noen merkelig dyr, jeg har aldri sett noe lignende. Det så ut som at de levde det chilleste livet. De bare fløt rundt i vannet, noen lå og sov, mens andre var for opptatt av maten. 

  Jeg må bare si at disse krokodillene ikke lever i fangenskap. Disse krokodillene bor i denne dammen, og de blir matet hver dag. Det er et gjerde på den ene siden som holder de borte fra byen, men på den andre siden er det helt åpent for de. Så de kan altså gå ut derfra om de ikke vil være der, og de er ikke fanget på dette stedet om noen skulle lure. I og med at krokodillene bor der har de laget en løype for oss som vil se dem, og da kan vi gå en liten runde med krokodillene flytende rundt oss. Det var en helt utrolig opplevelse, og noe jeg absolutt vil oppleve igjen. 

  Jeg skal innrømme at jeg til tider ikke følte meg trygg i det hele tatt, for krokodillene var seriøst 10 cm fra bena våre. Det var gjerde på broen vi gikk på, men plankene på den broen hang så vidt sammen. Den sikkerheten her hadde aldri vært tillatt i Norge, men her i Mexico virker det som at alt er lovlig. Jeg vlogget forresten da vi så på krokodillene, og da får dere se hvor dårlig sikkerheten var der. Likevel måtte jeg bare se alt, og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Ikke sant det er noen merkelige dyr? Skikkelig fascinerende. De ser ut som en slags dinosaur, og det liker jeg. Jeg har så lyst til å oppleve mer som dette! I og med at jeg nå har matet krokodiller, håper jeg på at det neste blir å bade med haier. Dere burde glede dere til vloggen, for da får dere se hvordan krokodillene beveger seg og når de får mat. Det er helt sykt å se! Jeg filmet masse til dere, og jeg skal prøve å få vloggen ut så fort som mulig.  


  16.01.2018 - 15:17

  Ett år siden det første kysset♡

  Hei dere! 

  I dag er en veldig spesiell dag for meg, for i dag er det nøyaktig ett år siden jeg sjekket inn på Paradise Hotel. Jeg sjekket inn som Femme Fatale, og jeg skapte masse frykt blant jentene. Jeg hadde makt, og jeg fikk styre rundt. Jeg elsket selvfølgelig det, og jeg kunne ikke fått en bedre måte å sjekke inn på. Jeg husker jeg var så ekstremt spent på hvem som faktisk var deltagere, og jeg holdt på å sprekke av nysgjerrighet i det jeg gikk opp trappen. Jeg husker jeg ble veldig avslappet da jeg så flere kjente fjes, og blant de kjente fjesene var det et ansikt som skilte seg veldig ut. Lite visste jeg at det ansiktet som skilte seg ut skulle bli kjæresten min. 

  Min første dag inne på hotellet fikk jeg god kontakt med Aleksander, noe som kom ganske tydelig frem etterhvert. Allerede første kvelden hadde vi også vårt første kyss. Det var under en drikkelek, og han fikk kysse en valgfri person. Valget endte på meg, og jeg ble egentlig litt satt ut. Det tror jeg flere ble, for blant enkelte av jentene falt ikke det kysset i smak. Jeg derimot var storfornøyd! Så i dag er det også ett år siden vårt første kyss, og det er veldig koselig å tenke på. Derfor er det litt ekstra spesielt å være her i Mexico nå ett år senere med Aleksander. Det var her alt startet for oss♡ Jeg sa i introen min at jeg ikke hadde meldt meg på Paradise Hotel for å få meg kjæreste. Vel, selvfølgelig måtte jo det skje i og med at jeg sa det. Likevel er jeg sinnsykt glad nå for at jeg tok helt feil i introen min, for herregud så bra jeg har det med Aleksander. 

  Det er veldig morsomt at hele kjærlighetshistorien til Aleksander og meg ble filmet. Alt fra det første kysset, flørtingen, da vi åpenbart likte hverandre, men ikke turte å si det til hverandre. Da jeg var helt knust fordi han sjekket ut, og det gikk opp for meg at jeg likte han veldig godt. Da vi endelig turte å innrømme det for hverandre, og til og med første gangen vi hadde sex kom på TV. Haha, herregud.. Jeg må selvfølgelig slenge med et bilde av vårt første kyss. Ntå!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Lite visste vi her at vi skulle være kjærester ett år senere. 

  Jeg er så heldig som møtte Aleksander inne på hotellet, og som folk sier- man møter kjærligheten når man minst forventer det. Hverken Aleksander eller jeg hadde lyst på kjæreste, men jeg er ekstremt glad for at vi turte å satse på oss to. Selvom folk ikke hadde troen, så hadde vi det♡ Jeg har hatt det beste året i mitt liv, og mye er takket være Aleksander. Han behandler meg som en prinsesse, og det er noe jeg virkelig mener. Han er hele tiden opptatt av at jeg skal ha det bra, og han er virkelig den gutten jeg har drømt om hele livet. Når folk spør meg hva jeg liker best med Aleksander er det utrolig vanskelig for meg å svare, for det er hele helheten av han som gjør han perfekt. Hvertfall perfekt for meg♡ 

  Jeg vet ikke mye om fremtiden min, men det jeg vet er at den skal være med han. 

   

   


  15.01.2018 - 17:49

  Jeg er stolt av meg selv

  Hey!

  Jeg føler folk trykker seg selv alt for mye ned i blant, og for meg virker det som at enkelte aldri blir fornøyd med seg selv. Jeg klarer ikke skjønne hvorfor, for alle må vel ha noe de er fornøyd over med seg selv? Folk nå til dags klarer ikke å komme på hva de er stolt over med seg selv, eller hva de liker best. Er ikke det litt sykt? Jeg vil nå at så mange som mulig som leser dette innlegget forteller meg minst en ting de er stolt over med seg selv. Det kan være alt fra å ha fått en bra karakter på en prøve, til det å skulle ha hjulpet en gammel dame over veien. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er jeg stolt av

  Fornøyd med kroppen min- I dagens samfunn er ikke dette lov å si, men vet dere hva? Jeg elsker kroppen min. Jeg liker den akkurat som den er, og hadde jeg vært misfornøyd hadde jeg trent. Her om dagen fikk jeg en kommentar om at bena mine er like tjukke øverst og nederst, men hva så? Det er sånn kroppen min er, og jeg har lært meg å godta den. Jeg er glad for at jeg kan hoppe rundt i bikini, og ikke bry meg om rumpa disser. 

  Takle hat- Jeg er stolt av meg selv som klarer å overse kjipe mennesker på nett. Jeg har lært meg at disse menneskene har det ikke bra med seg selv, og det er faktisk synd på de. Jeg håper disse menneskene får litt vett opp i hodet sitt, og jeg skulle gjerne lånt bort noen hjerneceller til alle dere nett- troll. Jeg er også utrolig stolt over meg selv som aldri har skrevet en negativ kommentar til noen over nett. Det er så ukult som man kan få det. 

  Vant Paradise Hotel- Ja, det at jeg vant er jeg stolt over. Det var dager inne på hotellet jeg ville sende meg selv hjem. Jeg var lei, jeg savnet folk og jeg bare gråt. Likevel tok jeg meg sammen, og innstilte hjernen min på at jeg skulle vinne hele greia. Jeg er stolt over at jeg kjempet videre der inne, selvom ting virket helt umulig til tider. Om man bestemmer seg for noe, da får man det som regel til. 

  At jeg har denne bloggen- Jeg er stolt over meg selv for at jeg har klart å lage min egen arbeidsplass, og at jeg har laget noe som jeg elsker å drive med. Jeg har oppnådd mål som jeg aldri hadde sett for meg, og jeg har fått muligheter jeg bare kunne drømt om tidligere. I løpet av under ett år som blogger har jeg vært semifinalist i Vixen Influencer Award, jeg har blitt nominert til årets influecer hos Se og Hør, jeg har fått en stor mulighet som jeg dessverre måtte takke nei til, og mye mer. Jeg har fått oppleve så mye bra gjennom denne bloggen, og jeg er stolt over å ha fått til alt dette selv. 

  Slemme jenter- Dette har jeg fortalt litt om før, men jeg hadde ikke en god opplevelse det første året på videregående. Jentene var virkelig slemme mot meg. Jeg er stolt over meg selv at jeg kom meg gjennom akkurat det der, for jenter kan være helt forferdelig slemme mot hverandre til tider. Selvom jeg følte alle var i mot meg gjorde jeg det beste ut av det. Jeg vet hva de ville oppnå med å være fæle, og heldigvis gjorde jeg det motsatte av det de ville. Hadde jeg gitt etter hadde jeg nok ikke drevet med denne bloggen i dag. Den dag i dag spør jeg alltid om burger uten sylteagurk når jeg bestiller mat hos de bak kassa på Mc'Donalds. Haha, neida jeg bare tuller.

  Sterk personlighet- Jeg er stolt over at jeg har bygd meg opp en så sterk personlighet som det jeg har. Jeg lar meg sjeldent kontrolleres, og jeg vet alltid hva som er riktig for meg. Om noen prøver å påvirke mine valg hører jeg sjeldent på dem. Jeg går mine egne veier, og jeg tar sjanser. Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på at jeg aldri gjorde det. Jeg er stolt over at jeg er den personen jeg er, og det er det jeg er mest stolt av. Det som har vært dritt i livet har kun gjort meg sterkere, og jeg elsker det! 

  Så, hva er dere mest stolt over med dere selv? Dere kan være anonyme, så fortell meg akkurat hva du mener♡


  15.01.2018 - 17:08

  Verdens søteste kattunger

  Heey!

  Jeg må vise dere bilder av det søteste jeg har sett. Her vi bor har det gått en gravid katt rundt, og her om dagen fødte den. Dagen etter fødselen fikk vi lov til å se på kattungene, og de er så søte. Jeg har lyst til å ta med meg en hjem, men det tror jeg kan bli vanskelig. De er bittesmå, og mye mindre enn hånden min. Jeg har aldri sett nyfødte kattunger før, så jeg fikk sjokk da jeg så hvor små de var. I tillegg er alle tre helt like, og de bare ligger oppå hverandre hele tiden. Åh, jeg vil ha en sånn og jeg er ikke et kattemenneske. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  På det siste bilde ser dere hvor små de er i forhold til Aleksander sin hånd. Hvor nusselige er ikke disse da? 

   


  14.01.2018 - 19:00

  Har Aleks sjekket inn på Paradise Hotel?

  Hey!

  I dag skal vi bare ha en skikkelig chill dag. Vi har null planer, så jeg skal få gjort unna litt blogging og så skal jeg legge meg ute i solen. I det siste har vi gjort ting hver dag, så det er egentlig ganske deilig med en dag helt fri. Ellers får jeg sinnsykt mange spørsmål om hva vi gjør her nede, og jeg skjønner godt at dere lurer. Det er nok ikke så alt for lenge til dere får vite det, eller jeg håper det ikke blir lenge til. Folk tror også at Aleksander har sjekket inn på hotellet, og hvem vet? 

  Neida, han har ikke det. Jeg hadde aldri latt han sjekke inn på Paradise Hotel uten meg. Vi kunne selvfølgelig laget et PR stunt ut av det, men det er ikke helt min greie. Greit nok at man får mange lesere i et par dager, men da vil jeg heller ha mindre lesere og fortsatt ha tillit til leserne mine♡ Så Aleks har ikke sjekket inn på hotellet uten meg, og vi er fortsatt sammen til de som skulle lure. Det er mange som har trodd vi har gjort det slutt, og det har vi altså ikke. Vi har det bedre enn noen gang, og vi koser oss veldig mye sammen her i Mexico!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har også fått en del spørsmål om denne kjolen. Jeg skjønner godt at dere lurer på hvor den er fra, for den er virkelig dødsfin. Dessverre kjøpte jeg den i en bod i Spania til 10 euro, så jeg har faktisk ikke peiling på hvor man kan få tak i den..