hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 08.04.2018 - 21:24

  Det beste kjøpet

  Hei dere!

  Da jeg var i Bergen kjøpte jeg meg noe så kult. Jeg har lenge gått og lurt på om jeg skal kjøpe dette eller ikke, men da jeg kom inn i Applebutikken bestemte jeg meg med en gang. Jeg kjøpte meg nemlig airpods. Dere vet de trådløse øreproppene til Apple? Jeg hadde hørt mye om disse, men i og med at det koster en del hadde jeg ikke kjøpt det enda. Jeg mister den lille overgangen som gjør at øreproppene passer inn i telefonen min hele tiden. Jeg legger den fra meg overalt, og må kjøpe nye hele tiden. I tillegg er jo ledningen på vanlige ørepropper helt grusomt. Det krøller seg jo hele tiden, og man blir lenge sittende å styre med det. Nei, nå slipper jeg heldigvis det fremover. 

  Jeg vil bare sette meg på bussen nå, og sitte der lenge kun for å bruke disse. Haha! Lyden er så bra, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte de. I tillegg er de så enkle å ta med seg. De ligger i en liten boks som man lader opp. Om du har ladet opp den boksen, så lader de faktisk med en gang man legger de oppi. Sykt kult!

  Jeg føler meg også så kul med disse. Jeg føler at folk som ikke vet at dette finnes, ser på meg og tenker "Shit, hvordan går det an uten ledning?". Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er mitt beste kjøp på lenge, og det kommer fra en som veldig sjeldent hører på musikk. Nå derimot kommer jeg til å høre på musikk hele tiden. Jeg blir veldig fascinert av fancy ting som dette! Har dere testet disse?


  22.03.2018 - 15:35

  VÅREN NÆRMER SEG!

  ANNONSE- NELLY ANNONSELENKER

  Hei dere!

  Shit, i dag da jeg så det var sol ute ble jeg så glad. I det jeg gikk ut og kjente at det faktisk var litt varmt ute også kjente jeg virkelig lykken. Nå begynner våren å nærme seg, og våren er jo så deilig. Snøen smelter, man kan bytte ut de svære vinterjakkene med litt tynnere jakker, og uggsene kan man legge på loftet. Nå vil jeg begynne å bruke sneakers, og derfor har jeg funnet frem mine favoritter til dere. Nelly har også 25% rabatt på sko i dag. Helt perfekt! 

  Dere finner hele salget på sko HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  Hvite sneakers er seriøst min favoritt. Det eneste kjipe er at de fort blir skitne.. Likevel synes jeg helt hvite sko er så utrolig fint! Det første paret har jeg selv, og jeg elsker de

  4. HER  5. HER  6. HER

  Jeg får ofte spørsmål om hvilke høye heler jeg liker, og her har dere svaret. De eneste skoene med høy hel som jeg klarer å gå i er disse på bildene over. De sitter godt på foten, helen er tjukk og de er ikke så alt for høye. I tillegg er også de svarte som går over knærne en stor favoritt hos meg! 

  7. HER  8. HER  9. HER

  Og penger klarte jeg å bruke i dag også, haha! Det første paret med sko der, altså OMG. De har jeg nå bestilt, og jeg gleder meg så mye til å få de. De er så fine etter min mening, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke de masse så fort snøen smelter. 

  Dere finner som sagt hele salget til Nelly HER


  08.03.2018 - 20:44

  Min nye veske♡

  Hei dere! 

  Jeg har vært opptatt i hele dag, og nå kom jeg akkurat inn døren. Jeg har vært i ett møte, og det gikk veldig bra. For og si det sånn, jeg skal på festival i sommer og gleder meg som bare det. Etter møtet dro jeg til Sofie fordi jeg hadde noen timer ledig. Der var også Kevin, noe som var utrolig koselig. Jeg har ikke sett Kevin på evigheter, så det var godt å se han igjen. Etter noen timer hos Sofie dro jeg videre til Splay, og der filmet vi inn til en ny serie som snart kommer ut på deres kanal. Jeg ble spurt noen skikkelig dype spørsmål, så om dere vil bli enda bedre kjent med meg burde dere se det. Jeg kan si ifra når det kommer ut♡

  I sta fikk jeg forresten en telefon om at jeg hadde mottatt en pakke, og jeg ble så glad. Jeg skjønte med en gang hva som var i den pakken, og det var nemlig en ny veske. Jeg kjøpte en Chanel i fjor, og som de fleste vet er den ganske dyr. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle kjøpe noe ny veske før 2018, og HEY 2018 er her! Jeg har hatt lyst på denne vesken så lenge nå, og jeg har vært innom YSL butikken så mange ganger for å se. De har aldri hatt den inne i beige og gull, og da var jeg nødt til å bestille den på nett. Jeg har kun svarte og brune vesker, og derfor var det absolutt på tide med en beige. Jeg ville også ha en liten veske, slik at jeg ikke trenger å bære så tungt. Denne vesken har i tillegg plass til alt jeg trenger, og i mine øyne er den helt perfekt!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Mange vil nok reagere nå på at jeg har brukt veldig mye penger i det siste, og ja det har jeg. Grunnen er at jeg så og si aldri shopper. Jeg bruker ekstremt lite penger på shopping, men jeg liker å unne meg noen litt dyrere ting i blant. Jeg bruker for eksempel ikke flere tusen kroner på klær på nettet i måneden, men istedet sparer jeg de pengene jeg kunne brukt på det og heller kjøper meg noe litt dyrere som jeg kan ha i mange år. Nå har jeg brukt nok penger på en stund, så nå har jeg shoppestopp igjen. Jeg liker faktisk å bruke penger på litt dyrere ting, og det gir meg motivasjon til å jobbe hardere. Om jeg tar ut penger til en veske, så har jeg som mål at de pengene skal inn igjen så fort som mulig. Jeg er i tillegg så streng med meg selv når det kommer til penger, så denne måneden synes jeg absolutt at jeg kunne unne meg selv noen fine ting. 

  Jeg er hvertfall så fornøyd med en ny veske i samlingen, og jeg er så fornøyd med at jeg valgte akkurat denne. Klassisk, fin og passer til alt! 

  Hva synes dere om den?♡


  03.03.2018 - 18:23

  INNKJØP FRA HERMÉS

  Hei dere!

  Jeg la ut en snap tidligere i dag (martineluunde på snap) der jeg spurte om dere ville se innkjøpet mitt fra Hermés, og det var det en del som ville. Jeg hadde gledet meg så mye til å lande i Amsterdam, for da kunne jeg endelig shoppe igjen. Jeg hadde egentlig bare planer om å kjøpe et nytt armbånd, men helt spontant kjøpte jeg et belte også. Jeg har vært veldig usikker om jeg skulle kjøpe belte fra Gucci eller Hermés, men da jeg så de foran meg var det ikke et vanskelig valg. I tillegg føler jeg alle har Guccibeltet nå, så det gadd jeg ikke. Derfor ble det heller et fra Hermés, og jeg ELSKER det! Jeg synes det er så fint, og veldig enkelt. Man kan i tillegg snu beltet slik at det er brunt i stedet for svart. Jeg er så fornøyd!

  Akkurat dette armbåndet hadde jeg før, men det mistet jeg på Findings. Skikkelig dritt, for jeg var så glad i det. Derfor kjøpte jeg meg et nytt, og det var ganske kjipe penger å bruke. Jeg har liksom allerede brukt penger på et sånt, men jaja. Jeg er veldig fornøyd med både beltet og armbåndet, og denne gangen skal jeg være forsiktig så jeg ikke mister det.


  02.02.2018 - 18:48

  Mitt nye favorittplagg

  Hei dere!

  For noen uker siden dro vi inn til nærmeste shoppingsenter, noe som tok oss tre timer en vei. Haha! Jeg brukte selvfølgelig tiden godt på shoppingsenteret, og jeg endte opp med noen utrolig fine plagg. Mitt nye favorittplagg kjøpte jeg faktisk på H&M i den byen, og jeg er så fornøyd! Det er en genserkjole i verdens fineste farge. I tillegg elsker jeg rysjene på armene. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genserkjole- H&M  Veske- River Island

  Denne passer perfekt på kveldene her i Mexico, for da er det ofte litt kaldere. Jeg gleder meg også til å bruke denne hjemme i sommer. Jeg er så fornøyd med denne! 


  19.01.2018 - 19:22

  Dette ønsker jeg meg!

  ANNONSE- NELLY

  Hei dere!

  Det er en god stund siden jeg har fått vist dere mine favoritter på Nelly nå, så derfor tenkte jeg å gjøre det i dag. Jeg merker det er litt kjipt at jeg sitter i Mexico og finner fine klær når jeg ikke kan bestille det hit til meg. Jaja, det får vente til jeg er hjemme igjen. Jeg fant hvertfall sykt mye fint på Nelly, og jeg skulle gjerne hatt alt sammen! Dere finner hele utvalget til Nelly HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  Som sagt finner dere hele utvalget til Nelly HER! De har så mye fint inne nå, så jeg ville absolutt anbefale og ta en titt. De har også 20%-50% rabatt på alle topper og bodyer, og om dere vil sjekke ut det finner dere det HER


  28.12.2017 - 16:29

  En haug av varer til en veldig billig pris!

  ANNONSE- Annonselenker

  Woho, romjulssalget er i gang! Nå kan man skaffe seg en haug av ting på tilbud, og Nelly skuffer ikke på den fronten. Nelly har lagt ut sinnsykt mye på salg nå, og det er så mye fint til en billigere penge. Jeg har lyst på alt! Dere finner hele salget HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  Paljettkjoler til nyttår er alltid en slager! Eller den fine rosa som passer perfekt til sommeren.

  4. HER  5. HER  6. HER

  Alle disse kjolene elsket jeg! Den rosa er i tillegg nesten helt lik kjolen jeg brukte i finalen på Paradise Hote. Så fin!

  7. HER  8. HER  9. HER

  Begge de som går over knærne har jeg, og jeg bruker de hele tiden. Jeg liker ikke å gå med høye heler, og da passer disse perfekt til fest!

  10. HER  11. HER  12. HER

  Jeg er vel ikke den eneste som har planer om å starte treningen på nyåret? Haha, det sier jeg hvert år.. Nelly har hvertfall masse fine treningsklær på salg nå. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Vippeserum finner dere HER.

  Jeg må fortelle dere om dette vippeserumet, for det er fantastisk! Om dere titter på bilder eller videoer av meg fra de siste månedene kan dere kanskje se at jeg har sluttet med falske vipper? Det er takket være denne. Jeg føler rett og slett at jeg ikke trenger falske vipper lenger, og det er så deilig! Vippene mine er så fine nå, og de har blitt mye lengre på kort tid. Jeg tenkte å vise dere ordentlig på Snapchat i løpet av de neste dagene, og om dere vil se det kan dere legge til Martineluunde der. Denne er nå på 60% rabatt, og det betyr at den kun koster 199kr. Helt sykt at man nå får den så billig med tanke på hvor bra den faktisk er! Kjapp dere før den blir utsolgt.. Dere finner den HER

  Dere finner hele salget til Nelly HER


  24.11.2017 - 20:31

  JEG HAR EN LITEN HEMMELIGHET TIL DERE♡

  ANNONSE

  Hei dere! 

  De fleste har vel fått med seg at det er Black Friday i dag, og i den sammenheng er det jo masse varer til en mye billigere pris. Nelly for eksempel har 20% rabatt på absolutt alt i dag, og da kan man også få merkeklær billigere (til dere som ønsker det). Jeg synes nesten det er litt skummelt, for det er jo så mye fint som er billig. Sjekk ut alt det på bildene under bare. Mye av det er faktisk på vei hjem til meg, så jeg gleder meg til å vise dere hvordan det ser ut på!

  DERE FINNER HELE SALGET HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Jeg har også en liten hemmelighet til dere. Fra klokken 23.00-00.00 er det hele 30% på ALT hos Nelly. Bare et lite tips til dere shoppegale mennesker der ute. 

  Dere finner som sagt hele salget HER

   


  23.11.2017 - 14:58

  I NEED MORE SHOES

  ANNONSE

  Hey!

  Som jeg fortalte dere i går har Nelly denne uken helt sinnsykt mye salg på diverse varer. I dag for eksempel er det 25% på alle sko, og jeg håper ingen klager over det? Jeg elsker sko, og jeg kan aldri få nok av sko. Drømmen er en hel vegg full av masse fine sko. Haha! Jeg er vel ikke den enste håper jeg? Vel, Nelly har hverfall 25% på en haug av fine sko i dag, og jeg har selvfølgelig funnet mine favoritter til dere. Alt fra festsko til hverdagssko. Jeg vil ha alt, haha!

  DERE FINNER ALLE SKOENE SOM ER SATT NED I PRIS HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Se så mye fine sko da. Åh, hadde ikke sagt nei til alle disse for og si det sånn. Det blir vel til at jeg bestiller meg noen av disse hjem, spesielt nå da de i dag er billigere. For ja, tilbudet gjelder kun i dag. Derfor må man bestille i dag for å få de billigere♡


  22.11.2017 - 14:54

  MIN ØNSKELISTE DENNE UKEN + EN HELT SYK RABATTKODE

  ANNONSE

  Hei dere!

  Som dere kanskje allerede har fått med dere, så har jo Nelly Black Week nå hvor utrolig mange plagg er satt skikkelig ned i pris. I dag for eksempel så er det 25% på alle Nelly Brand, og det betyr masse fine klær på salg. Jeg har allerede funnet noen av mine favoritter, og flere av disse tingene er allerede på vei hjem til meg nå. Jeg gleder meg så mye til å få litt nye klær, og spesielt da når jeg fikk de billigere. 

  Dere kommer rett inn på salget HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Se så mye fint da! Og enda mer finner dere HER♡ Jeg drømmer meg bort i alle de fine klærne de har på Nelly om dagen, og derfor er det ekstra stas disse dagene her. Så shop i vei folkens, og det med god samvittighet! Kanskje jeg burde klikke hjem en kjole til julaften i dag også? Det har jeg nemlig ikke gjort enda.. 

  Hva synes dere var det fineste? 

   


  11.11.2017 - 17:04

  De perfekte kjolene for alt som skjer i desember♡

  Annonse

  Hei dere!

  Nå nærmer juletiden seg mer stormskritt, og jeg elsker desembermåneden. Masse hyggelige sammenkomster, julebord, julaften, romjulsfester og ikke minst nyttårsaften. Det er en haug av fester i desember, og da vil man selvfølgelig gjøre seg litt ekstra fin. Jeg liker å være tidlig ute med antrekk til desembermåneden, for hvor irriterende er det ikke å gjøre alt i siste liten? Om man to dager før julebordet kommer på at man ikke har noe antrekk kan det fort bli stressende, og julen er stressende nok for mange som den er. Derfor har jeg funnet mine favoritter til desember slik at både jeg og dere kan være tidlig ute i år. Kjoler blir jo også fort utsolgt, for alle skal jo plutselig ha tak i nyttårskjolen. Derfor ville jeg anbefalt dere å være tidlig ute!

  I dag har også Nelly en rabattkode gående, og den rabattkoden kan gi dere opp til hele 25% rabatt. Koden gjelder kun i dag til klokken 23.59, så derfor burde dere handle nå som dere kan få ting billigere. Det funker slik at om du kjøper 2 plagg får du 10%, 3 plagg 15%, 4 plagg 20% og 5 plagg 25%. Yey! 

  Koden man må bruke er SINGLEDere finner direktelink til Nelly HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  Dere finner hele kjoleutvalget til Nelly HER

  Så mye fint! Jeg skal helt klart klikke meg hjem noe av dette. Jeg skal en del i desember, og da vil jeg gjerne se fin ut. Alle disse kjolene over her er noe jeg virkelig skulle likt å ha i klesskapet mitt, men jeg må nok bestemme meg ned til rundt fem stykker. Hvilke av kjolene likte dere best? 


  30.10.2017 - 17:01

  Dagens innkjøp♡

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en veldig stressende dag, og jeg kom ikke inn døren her før nå. Først var jeg i et møte med managementet mitt, og etter det dro jeg videre for å spise med Aleks. Så fort vi var ferdig med å spise måtte vi rett til et sted for å spille inn noe til den serien vi holder på med nå. Nå er det faktisk ikke så alt for lenge til dere får vite hva det er, og ikke minst slippes det jo snart ut. Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg til dere får se♡

  Jeg spurte dere tidligere i dag på Snapchat om dere ville se innkjøpene mine fra i dag. Tidligere i dag var jeg jo i byen, og etter møtet dro jeg på en liten shoppingrunde alene. Jeg kjøpte ikke sånn alt for mye, men jeg kjøpte ting jeg er veldig fornøyd med. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genser fra H&M- 599kr. 

  Denne genseren synes jeg var så fin! Jeg trengte noen tykke gensere, fordi jeg fryser så sinnsykt mye om dagen. Derfor var denne helt perfekt! Utrolig varm, stor og fin. Denne kommer til å bli brukt mye nå i høst og vinter. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Genser fra H&M- 599kr. 

  Denne ble også med meg fra H&M i dag. Jeg likte denne fargen skikkelig godt, og jeg har ikke så mange gensere i en så mørk beigefarge. Derfor kjøpte jeg denne også. Jeg må bli flinkere til og ikke bare kjøpe svarte klær, og det synes jeg selv jeg klarte bra i dag. Denne gleder jeg meg også til å bruke fremover, og om jeg fryser da begynner jeg virkelig å lure. 

  SÅ OVER TIL MITT FAVORITTKJØP

   Processed with VSCO with s2 preset

  Lommebok fra Louis Vuitton- 1300kr. 

  Jeg har lenge trengt en liten lommebok som har plass til kort og kontanter. Jeg har allerede en fra Louis Vuitton, men den synes jeg selv er litt for stor. Denne derimot passer perfekt i jakkelomma, og jeg slipper å legge fra meg kortet mitt overalt. Det går ikke en dag uten at jeg lurer på hvor bankkortet mitt ligger, så nå håper jeg på å få litt mer kontroll. I tillegg trodde jeg denne skulle være mye dyrere, så jeg ble veldig glad da jeg fikk vite prisen. I tillegg synes jeg den er superfin, og det er noe jeg kan ha i mange år fremover. Elsker den♡

  Hva synes dere om innkjøpene mine? 

   

   

   


  27.10.2017 - 14:24

  Min ønskeliste denne uken + en sykt bra rabattkode♡

  ANNONSE

  Heey!

  Som sikkert mange har fått med seg nå har Nelly nok en gang et stort salg på mange av sine varer. Nå kan du få hele 20% på en haug av klær, og det kan man spare mye penger på! Nelly har som alltid utrolig mye fint inne, og så fort det er salg shopper jeg som en gal. Jeg synes de har en god blanding av ting, og selvfølgelig har jeg funnet mine favoritter. Det på bildene under her er ting jeg helt klart vil klikke hjem nå under salget, for hvem sier vel nei til klær billigere? Ikke jeg hvertfall! Dere finner hele salget til Nelly HER

  RABATTKODEN ER TREAT

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  Dette vippeserumet har jeg akkurat begynt å teste og jeg gleder meg så mye til å se resultatet. Jeg har begynt å gå litt lei av falske vipper, og nå vil jeg ha så lange som mulig vipper selv. Jeg har sett resultatet til noen av de som har brukt dette, og et slikt resultat håper jeg også på. Lange, svarte og fyldige vipper, JA TAKK! De fleste vippeserum koster en god del, men dette får dere nå til kun 159kr ved bruk av rabattkoden. Dere finner vippeserumet HER

  Dere finner som sagt hele salget til Nelly HER

  SHOP I VEI, OG GOD HELG!

   


  20.10.2017 - 13:37

  En helt syk rabattkode på Nelly, fra meg til verdens beste lesere♡

  ANNONSE

  Heey!

  Nå har jeg fikset en helt syk rabattkode til dere, som gir dere 15% 20%(!!) på salget hos Nelly. Dere får altså rabatter på selve salget. Det betyr at dere kan få en haug av kjempebillige klær, og det gjelder å være rask for her forsvinner ting fort. Jeg har derfor funnet frem mine favoritter, og blant annet tatt med noen ting jeg allerede har. Jeg har i tillegg skrevet på prisen som blir etter man har brukt rabattkoden. Så her er det masse superfine klær til en billig penge♡ Dere finner hele salget til Nelly HER!

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER 12. HER

  13. HER  14. HER  15. HER

  Jeg må også ta med dette vippeserumet, for det har jeg hørt så mye bra. om. Jeg har skikkelig lyst til å teste det, for jeg har ikke så alt for lange vipper. Jeg har sett flere som har brukt dette og resultatet er helt sykt. De får svarte og lange vipper! Dette kan man også bruke om man har vippeextension, og det vil jeg virkelig anbefale. Vippeextension sliter utrolig mye på vippene, men man kan gjøre de sterkere igjen ved å påføre dette. Mine vipper ble ødelagte etter vippeextension, men vippeserum reddet vippene mine. Jeg brukte vippeserum før, og vippene mine har aldri sett finere ut. Derfor er jeg veldig spent på denne, for etter hva jeg har hørt og sett tror jeg at jeg sier hadebra til falske vipper etter denne. Dere finner vippeserumet HER. Dette koster kun 169kr nå om man bruker rabattkoden. Sykt eller hva? 

  RABATTKODEN ER: 20OFF

  Den gir dere 15% 20% avslag på alle salgsvarer hos NELLY. Dere finner hele salget HER

   


  16.10.2017 - 15:13

  Høstbilder + Innkjøp

  Hei dere!

  I dag bestemte Aleks og jeg oss for å gå ut og ta noen bilder i det fine høstværet. Jeg liker høsten når det er som dette, men når det regner og er kaldt ute takler jeg det ikke. Egentlig er høsten utrolig fin når det er som dette, og for meg som er blogger er det bra for bildene sin del. Aleksander har kjøpt seg nytt kamera, så det måtte vi selvfølgelig teste. Og bildene ble så sinnsykt bra! Enten må jeg låne dette en del av han, om ikke må jeg nesten kjøpe meg dette selv. Det beste av alt er at Aleksander synes det er morsomt å ta bilder med det, og det er perfekt for meg. Jeg stiller gjerne opp som modell, haha!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jakke- Zara  Bukse- Dr. Denim  Genser- ELLE & IL

  Denne jakken kjøpte jeg for noen dager siden på Zara, og jeg elsker den! Jeg har sett den i butikk flere ganger, men jeg har aldri funnet størrelsen min. Da jeg gikk innom her om dagen og så min størrelse måtte jeg kjøpe den med en gang. Jeg elsker fargen, fasongen og at den er varm. Dette er den perfekte høstjakken, for det er ikke en boblejakke, men likevel er den så varm. Den er nesten litt for varm, og det er perfekt for meg. Jakken kostet 1000kr til de som skulle lure på det♡ 

  Resten av dagen skal jeg blant annet få se en ny film som jeg gleder meg veldig til. Jeg skal fortelle dere om den filmen senere, så jeg er veldig spent. Det er en skrekkfilm, så jeg håper den ikke er alt for skummel. Haha, jeg er så pyse!

  Vi blogges♡


  11.10.2017 - 14:31

  Min ønskeliste denne uken♡ SÅ MYE FINT!

  Annonse

  Hei dere!

  Jeg har jo lagt ut en del slike innlegg som dette før, men da har jeg alltid brukt Nelly. I dag derimot har jeg funnet så mye fint på NAKD! Jeg synes de har så sinnsykt mye fint på den hjemmesiden, og jeg skulle gjerne hatt alt sammen. Jeg har handlet på den hjemmesiden flere ganger selv, og noen av favorittklærne mine er derfra. Jeg tenkte derfor å vise dere noen plagg jeg ønsker meg + noen plagg jeg allerede har derfra♡

  1. HER  2. HER  3. HER

  Den første kjolen var så nydelig! Vi har ikke akkurat være til å skulle gå i en sånn kjole ute nå, men om jeg skal på ferie hadde denne vært perfekt. I tillegg kan jeg jo selvfølgelig spare den til neste sommer også. Den svarte kjolen synes jeg var så fin, og nå nærmer vi oss desember som betyr mye fest og moro. Så den kan jeg helt klart få bruk for nå, selvom ikke været er på topp. Den siste kjolen er en av mine favoritter i dette innlegget. Jeg elsker kjoler meg utringing på ryggen, og synes det er mye finere en utringning foran. Den kjolen må jeg ha, for den var så sinnsykt fin!

  4. HER  5. HER  6. HER

  Den toppen på første bilde er dødsfin! Jeg kjøpte en lignende i Spania i sommer, men den burde jeg kjøpt i en større størrelse. Den sitter absolutt ikke fint på meg, så derfor fant jeg denne nå. Jeg liker fargen kjempegodt, og i tillegg er ryggen på denne utrolig fin. Jumpsuiten i midten har jeg så lyst på. Jeg må komme meg på en ferie snart, for det finnes så mye fine klær jeg har lyst på. Den svarte genseren er så meg! Gull og svart♡ Jeg synes den var skikkelig fin, og veldig spesiell. Den er også en av mine favoritter i dette innlegget!

  7. HER  8. HER  9. HER

  Begge disse jumpsuitene på bildet over har jeg, og jeg har fått veldig mange spørsmål om hvor de er fra. De er faktisk på tilbud nå, så de er mye billigere enn hva de egentlig kostet. Jeg synes de er kjempefine, og jeg brukte de masse i sommer! Genseren er veldig enkel, men perlene på gjør det lille ekstra. Jeg har sett i flere butikker den siste tiden at det er masse perler på klærne, og jeg synes det er så søtt. 

  Dere finner hjemmesiden til NAKD HER♡ De har så sinnsykt mye fint på den siden, så jeg ville absolutt anbefale dere å ta en titt!

  Håper dere likte innlegget, og hva synes dere var det fineste?

   

   


  04.10.2017 - 12:45

  Min ønskeliste denne uken♡ Hva skal jeg kjøpe?

  Annonse

  Heey!

  Som vanlig har jeg sjekket Nelly igjen, og det er aldri bra for lommeboka. Heldigvis føler jeg at jeg klarer å begrense meg veldig, men noen ting blir bestilt hjem i blant. Denne gangen har jeg funnet noen ting jeg likte veldig godt, men som vanlig vil jeg gjerne ha deres hjelp. Jeg synes det er så gøy når dere kommer med tips til hva jeg burde kjøpe, for jeg ender som regel opp med det. 

  1. HER  2. HER  3. HER

  Jeg vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen før, men jeg er en person som fryser hele tiden. Om jeg er på besøk hos noen må jeg alltid spørre etter et teppe, selvom jeg allerede har på meg en del klær. Derfor hamstrer jeg inn tykke gensere nå mot vinteren, for jeg skal søren ikke fryse i vinter. Disse to på bilde likte jeg utrolig godt, og de ser veldig deilige ut på. Den bodyen ved siden av har jeg en lignende av fra før av, men jeg aner ikke hvor den er. Jeg brukte den masse før, og jeg elsker at den er off shoulder. I tillegg passer den både til hverdags og fest.

  4. HER  5. HER  6. HER

  Disse to kjolene falt jeg for med en gang. Begge to ligger allerede i handlekurven min, og jeg tror nok begge blir bestilt hjem. Jeg synes de var så søte, og ikke minst passer de begge i månedene som kommer. Den røde passer jo perfekt til julen, mens den svarte passer til alt. Begge disse må jeg faktisk bestille! I det siste har jeg fått en greie for slike bodyer med en bukse over. Jeg synes det er superfint! Jeg har fått litt inspirasjon av Sofie etter jeg skulle låne en topp hos henne. Da kom hun med en body fra undertøysavdelingen, og dagen etter måtte jeg kjøpe et par selv. Denne på bilde likte jeg veldig godt, og jeg tror nok den også blir bestilt. 

  7. HER  8. HER  9. HER

  Jeg elsker morgenkåper, og om jeg har på meg noe her hjemme er det det. Den jeg har er ikke like myk og deilig som den en gang var, så en ny morgenkåpe trenger jeg. Denne på bilde var i tillegg skikkelig søt, og jeg ser jo at stoffet på den må være magisk. Den trenger jeg! Bh'en er akkurat sånn jeg liker det. Jeg går sjeldent med BH, fordi jeg synes det er ubehagelig og vondt. Slike BH'er på bilde derimot liker jeg veldig godt. Den på bilde var skikkelig søt! Buksa trenger jeg også, haha! Jeg elsker koseklær, og den på bilde var fin og ser deilig ut på. Jeg tror nok nesten jeg må ha den også. 

  Dere finner direktelink til Nelly HER om dere også vil shoppe♡

  Hva synes dere jeg burde bestille? Legg gjerne igjen en kommentar med hvilket nummer, så kanskje jeg bestiller det hjem. Vi bloggees♡


  24.09.2017 - 17:02

  Min ønskeliste denne uken♡

  Annonse

  Hei dere!

  Jeg vet ikke mer dere, men for meg har søndager blitt en shoppedag. Det er på søndager jeg sjekker gjennom alle nettbutikker for å se om de har fått inn noe nytt. En av mine favorittsider er Nelly, og det er fordi de hele tiden får nye ting og de har et stort utvalg. I dag har jeg bladd gjennom Nelly igjen, og som vanlig er det et par ting jeg gjerne skulle hatt. Gjerne legg igjen en kommentar, og fortell meg hva dere synes jeg burde bestille♡

  1. HER  2. HER  3. HER

  Okei, den jakka må jeg ha! Jeg har pelsjakker i alle farger, bortsett fra beige. Jeg ble forelsket i denne jakken med en gang jeg så den, så den ligger allerede i handlekurven min. Den bodyen synes jeg også er så utrolig fin! Den ligner litt på den jeg lånte av Sofie for noen dager siden, bare at denne er svart. Jeg tror denne kunne blitt skikkelig fin sammen med for eksempel skinnbuksen på bilde over. Jeg trenger en ny skinnbukse, fordi den jeg har går bare til anklene mine. Jeg vil jo bruke en skinnbukse i vinter også, så denne tror jeg er perfekt!

  1. HER  2. HER  3. HER

  Denne genseren tok jeg bare med fordi jeg daglig får spørsmål om hvor min lingnende genser er fra. Min er fra Bershka, men denne på bilde over lignet veldig. Buksene synes jeg var dødskule! De må jeg ha, for jeg elsker bukser med hull. Kjolen synes jeg også var veldig lekker, og jeg synes det er så fint med en splitt som går såpass langt opp. 

  7. HER  8. HER  9. HER

  Den første er en body som jeg allerede har i beige/rosa. Den har jeg allerede brukt mye, og jeg synes den er kjempefin på. Jeg som er så glad i svart må jo bare ha den også. Den rosa blusen i midten synes jeg er så søt. Dere burde klikke dere inn å se på ryggen, for jeg synes nesten den er det fineste med hele blusen. Også kommer vi til den siste. Altså, omg! Den er så fin, men også dyr.. Haha, typisk! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe den på grunn av prisen, men jeg synes den var utrolig fin da. 

  Dere finner direktelink til Nelly HER♡ 

  Hva synes dere jeg burde bestille?♡


  17.09.2017 - 18:13

  Min ønskeliste denne uken♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Nok en gang har jeg scrollet meg gjennom Nelly, og de får jo så mye fint inn hele tiden. Jeg mottok akkurat en pakke derfra med masse fint, og jeg tenkte å få vist dere alt jeg klikket hjem til uken. Jeg er så fornøyd med alt sammen, og jeg venter bare på å få brukt alt sammen.

  Uansett, jeg har jo selvfølgelig funnet meg noen nye favoritter på Nelly denne uken også. Jeg har ikke bestilt noe av det hjem enda, så derfor tenkte jeg kanskje dere ville hjelpe meg? Om det er noe av dette dere mener jeg MÅ bestille, så legg gjerne igjen en kommentar om hva. Jeg har lyst på alt, men jeg må tenke litt på lommeboka i blant også. 

  1. Genser HER & skjørt HER  2. HER  3. HER 

  Jeg synes det hvite settet er så kult! Jeg tror det hadde sett veldig fint ut med noen hvite sneakers til, så dette vil jeg bestille meg. Den gråe genseren synes jeg også er kjempefin. Jeg elsker at den er offshoulder og jeg liker veldig godt armene på den. Kjolen, altså omg! Den har jeg så lyst på. Jeg er så lei meg for at de ikke har min størrelse inne, for om de hadde det hadde jeg bestilt den med en gang. Så fin!

  4. HER  5. HER  6. HER

  Jeg elsker slike kåper som den på bilde. Jeg synes de for det første er så deilige å gå med, og i tillegg liker jeg at de ser ut som morgenkåper. Jeg har allerede noen sånne, men ikke en i den fargen. Svarte bukser trenger man alltid. Jeg bruker for det meste bare svarte bukser, og jeg føler hele tiden at jeg trenger nye. Den svarte kjolen synes jeg var kjempefin siden den hadde høy hals. Jeg tror den kan bli veldig fin nå i høst. I tillegg koster den bare 199kr!

  7. Jakke HER & bukse HER  8. HER  9. HER

  Jeg elsker å gå rundt i koseklær, og spesielt da i det stoffet som på bilde. I tillegg synes jeg fargen var utrolig fin! Jeg tror nok jeg muligens kunne flyttet inn i det settet der i høst. Smykket har jeg allerede med en M på. Jeg har veldig lyst på en charm til med en A på. Jeg tror det hadde blitt skikkelig søtt!♡ Duftlys har jeg blitt avhengig av den siste tiden. Jeg tenner lys hver kveld, og jeg synes det er så koselig! Det fra Voluspa vet jeg lukter godt, og i tillegg elsket jeg at det var svart og gull. Haha, sjokk!

  Om dere også vil shoppe litt på Nelly finner dere direktelink HER

  Hva synes dere jeg burde kjøpe?


  08.09.2017 - 15:08

  Ny vinterjakke

  Heey!

  Jeg kjøpte jo som sagt ny vinterjakke i dag, og jeg er så fornøyd med den! Jeg synes den er superfin og enkel, og jeg elsker at den har svart pels. Sjokk, haha! Svart er den fineste fargen jeg vet om, så denne jakken kunne ikke blitt mer meg.

  Jeg kjøpte den på Kouture (ikke spons), og den er fra merket Cedrico. Den kostet 7499kr om noen skulle lure på det!

  I fjor var jeg ekstremt sent ute med å finne vinterjakke, så da endte det med at jeg brukte en gammel jeg hadde. Derfor tenkte jeg at i år skal jeg være tidlig ute slik at jeg fikk tak i den jakken jeg ville ha.

  Har dere begynt å se etter vinterjakke enda?


  04.09.2017 - 15:36

  Hvordan kan jeg ikke ha fått med meg dette?

  Annonse

  Hei dere!

  Akkurat nå skjønner jeg absolutt ingenting. I blant lurer jeg på om jeg lever unner en stein, eller hva som er greia. Jeg oppdaget nemlig akkurat Missguided hos Nelly. Altså, hvordan kan jeg ikke ha fått med meg det? Jeg elsker Missguided, og har bestilt derfra flere ganger. Det eneste kjipe med å kjøpe fra nettsiden til deres er at man får en helt syk tollregning. Derfor ble jeg så sykt glad da jeg så Nelly hadde det. For all del kan Nelly ha hatt dette inne kjempelenge, men det har ikke jeg fått med meg. Derfor har jeg selvfølgelig bestilt et par plagg derfra allerede, og nå tenkte jeg å vise dere det + litt andre favoritter♡

  1. HER  2. HER  3. HER

  Jeg har både bestilt nummer 1 og 2. Jeg har skikkelig lyst på nummer tre også, så jeg vurderer å bestille den også. Hva synes dere? Burde jeg bestille den eller ikke? Jeg synes hvertfall den også er utrolig fin!

  4. HER  5. HER  6. HER

  Nummer 4 har jeg allerede bestilt. Jeg synes også den røde kjolen er så fin! Jeg får ofte høre at jeg kler rødt, så denne måtte jo vært midt i blinken for meg. Det ender nok med at jeg bestiller den, haha! Og den rosa bandagekjolen.. Altså, den er så fin! Jeg har en del bandagekjoler allerede, så jeg tror ikke jeg kommer til å bestille den. Jeg velger uansett å vise den til dere, for det er en av de billigste bandagekjolene jeg har sett!

  Dere finner hele utvalget til Nelly med Missguided HER

  Missguided har faktisk en egen butikk i London, og jeg angrer meg for at jeg ikke kjøpte mye mer der. Så nå er jeg kjempefornøyd med å ha funnet ut av dette, og nå kommer jeg til å følge med fremover. Yey♡