hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 05.04.2018 - 18:27

  MEXICO THROWBACK

  Hei dere!

  Om dere spør meg, så har denne vinteren vart for lenge. Jeg som til og med har vært borte store deler av vinteren mener dette. Jeg tror hele tiden at snøen skal smelte, men neida. Jeg vil gå i tynnere jakker, kule sko og lettere klær. Jeg er så lei av å pakke meg inn hver gang jeg skal ut, og ikke minst det å bli syk bare jeg er noen timer utenfor døren. Jeg er vel ikke alene om å ville ha sommer nå? Derfor tenkte jeg å mimre litt tilbake fra Mexico. Dele bilder som ikke kom på bloggen, og bilder som jeg la ut med dere.

  
Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with tk preset

  Alle dagene på Careyes.. JEG SAVNER DET! Utsikten var fantastisk, maten var dødsgod og det var som et sted man kun ser på Instagram. Så fint, og så idyllisk. Her koste vi oss sykt mye, og hit vil jeg tilbake en gang i fremtiden. Dette er forresten stedet der alle introene ble spilt inn i årets sesong. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Playa Rosa♡ Her var det så fint, og en del rikinger. Maten her var ikke til å skryte av, og vi endte opp med en salat som bestod av tre salatblader og noen krutonger. Stedet var magisk, og man kunne ta så mange bilder her. Det ser dere vel på bildene over? Aleksander og jeg tok 3000 bilder denne dagen. Det sier litt, haha!

  
Processed with VSCO with s2 preset


Processed with VSCO with s2 preset

  Crewcamp, og hjemmet vårt i to måneder. I bungalowen på et av bildene over, der bodde vi. Stedet vi bodde var kjempefint, og i trivdes! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Skiltene langs veiene var de kuleste. Skilt med pumaer og andre merkelige dyr. I tillegg så vi jo taranteller daglig, krokodiller i blant og andre dyr man absolutt ikke finner i Norge. 

  
Processed with VSCO with s2 preset

  Fine restauranten som vi fant kun to dager før hjemreise. Maten var så god, og jeg er så lei meg for at vi ikke fant denne før. En av de koseligste restaurantene jeg har vært på. 

  
Processed with VSCO with s2 preset

  Dette bilde er helt klart et av mine favorittbilder♡ 

  Også solnedgangen da. Hvor sykt er det ikke at dette bilde ikke er redigert? Mexicos solnedgang er noe av det fineste jeg har sett i hele mitt liv. 

  
Processed with VSCO with s2 preset

  Favoritthotellet mitt♡

  
Processed with VSCO with s2 preset

  Og sist, men ikke minst.. Milkshaken jeg drakk alt for ofte. Hver gang vi var ute å besøkte folk som bodde på det hotellet kjøpte jeg denne. Denne er så god, og målet mitt er å lage denne selv. Altså, NAM!!


  02.03.2018 - 05:25

  Skorpion i jakka

  Hei dere!

  Nå har jeg endelig kommet et lite stykke på veien, og nå har vi akkurat landet i Mexico City. Straks venter en 11 timers lang flytur på oss, og jeg kan ikke si jeg gleder meg. Lange flyturer er så kjedelig, og jeg blir så rastløs. Heldigvis flyr vi på natta om man tenker Mexicotid og den døgnrytmen vi er vandt med nå, så jeg håper jeg får sove noen timer. Fra Mexico City går turen til Amsterdam, og da skal det shoppes. Jeg har så vidt kjøpt noe som helst de siste månedene, så det blir faktisk deilig å dra kortet igjen.

  Jeg slenger med noen snapper fra turen til nå, for jeg har ikke fått tatt noen ordentlige bilder i dag. På Snapchat heter jeg forresten Martineluunde med to u'er.

  Veldig glad i kaker, haha!

  Jeg må forresten fortelle dere om en helt forferdelig ting som skjedde i dag tidlig. Det er helt klart noe av det som har gitt meg mest panikk, og det var så ekkelt. Jeg fant ikke igjen jakka mi i bungalowen vår, og derfor begynte jeg å lete etter den. Plutselig så jeg at den lå under den ene benken, så jeg tok den frem derfra. Jeg ristet litt i den, og hva ser jeg? EN SKORPION. En skorpion hadde altså bodd inne i bungalowen vår, inni jakka mi. Dere kan jo gjette hvordan jeg reagerte. Jeg HYLSKREIK og gråt om hverandre. Jeg fikk helt panikk, og Aleksander skjønte jo ingenting. Etter noen sekunder klarte jeg å få frem noen ord, og han ble jo ganske redd han også. Jeg løp ut av bungalowen og der sto det heldigvis en mexicaner som jeg fikk ropt på.

  Mexicaneren kom inn, og han fikk like sjokk som oss virket det som. Han fikk tråkket på den, og etterpå sa han bare "wow, this one is poisonous as fuck". Det betyr altså at denne skorpionen var dritgiftig, og det var bare flaks at jeg ristet jakka før jeg skulle ta den på meg. Panikken la seg ikke for min del etter det, og jeg ble bare stående å gråte. Dere mener sikkert nå at jeg er en skikkelig dramaqueen, men skorpioner kan være kjempefarlig.

  Det som er det ekleste er at vi ikke aner hvor lenge denne skorpionen har bodd med oss. Den kan ha vært der siden vi kom, og det er ganske ekkelt å tenke på. Det er flere netter der jeg har våknet på natten for å tisse for eksempel, og da har jeg jo gått i mørket til badet. Tenk om jeg da hadde tråkket på den? Jeg blir helt stressa av tanken. Skorpionen var ikke stor, og den var brun/gjennomsiktig. Jo mindre skorpionen er, jo giftigere er den. De brune/ gjennomsiktige er i tillegg de som er farligst. Selvfølgelig måtte en sånn være inni jakka mi. Jeg er så glad for at dette skjedde siste dagen, for om ikke hadde jeg ikke turt å sove der igjen tror jeg. Det er så typisk at noe sånt skjer meg, i og med at jeg er så redd for sånne ting. Jakka ble forresten igjen i Mexico, for ikke søren at jeg tar med meg en jakke hjem som en skorpion har bodd i. Jeg er var egentlig mest redd for at den skulle ha lagt egg i jakka mi. Nå vet ikke jeg om skorpioner legger egg, men det er best å være på den trygge siden tenker jeg da.

  Jaja, nå venter en alt for lang flytur på oss. Vi blogges!


  28.02.2018 - 18:01

  Siste dagen

  Hei dere

  Herregud, dette er min siste dag her i Mexico. Disse to månedene har gått utrolig fort, og jeg har hatt det så fint her. Likevel er jeg veldig klar for å komme hjem nå. To måneder er lenge, og jeg savner hjem veldig nå. Familie, venner, norsk mat og nett er det jeg savner. Varmen derimot skulle jeg gjerne vært i litt til, for etter hva jeg har sett er ikke været på topp i Norge. Jeg gruer meg faktisk skikkelig til å ta på meg vinterjakka og tykke klær igjen, for nå har jeg blitt så vandt til å gå rundt i bikini og sommerklær. 

  I dag må dagen gå til pakking, og det burde jeg vel egentlig begynt med for noen dager siden. Jeg har alt for mye klær med meg, så det kan ta sin tid å pakke. I tillegg har jeg helt panikk, for her om dagen skulle jeg ta på meg en jumpsuit som lå i kofferten. I det jeg skulle ta inn det ene benet falt det en stor edderkopp ut av den. Fyfader, det var helt grusomt. Jeg er kjemperedd for edderkopper, og her i Mexico vet man aldri om en edderkopp er giftig eller ikke. Heldigvis var Aleks der og fikk hjulpet meg, men jeg er likevel redd nå. Hva om det er fler av de i kofferten min? Alle klær skal hvertfall ristes godt, for det siste jeg vil ha med meg til Norge er en edderkopp. 

  Selvom det blir deilig å komme hjem er det også litt trist. Vi har fått fulgt en ny gjeng inne på hotellet, og det er litt trist at nok et eventyr er ferdig i Mexico. Jeg føler likevel jeg nå har fått tatt ordentlig farvel med hotellet, for det følte jeg ikke jeg fikk i fjor. Hele 2017 gikk til å savne hotellet, og nå føler jeg heldigvis at savnet ikke kommer til å være så alt for stort når jeg kommer hjem igjen. Det har vært helt fantastisk å få sett alt igjen, alt fra hotellet til stedene rundt her. I fjor var jeg deltager, mens i år jobbet jeg her. Det er en ganske stor overgang, men jeg føler det har gått kjempebra. Det har vært veldig merkelig å se Paradise Hotel fra en annen side, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve det!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Om dere forresten har noen spørsmål til ukens spørsmål kan dere spørre om det nå! Jeg må skrive det ferdig i og med at jeg skal reise i to dager i strekk. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til den flyturen, men jeg håper den går fort! 


  27.02.2018 - 17:57

  Det beste jeg har spist på lenge!

  Hei dere!

  I går var jeg skikkelig frustrert, for jeg fikk ikke blogget. Nettet her nede har aldri vært bra, men i går funket absolutt ingenting. Jeg brukte en halvtime på å komme meg inn på blogg.no, og da jeg først kom meg inn fikk jeg ikke lastet opp bilder. Dere aner ikke hvor deilig det blir å komme hjem til bra internett igjen. Nå har jeg vært her i to måneder med et internett som virkelig ikke fungerer når det kommer til blogg og youtube. Hvert eneste bilde jeg har lagt ut på denne bloggen de siste to månedene har det tatt ti minutter å laste opp. Tenk dere, ti minutter på ett bilde. Hjemme i Norge tar det 2 sekunder å laste opp et bilde, så dere kan tro jeg gleder meg til et fungerende nett igjen. Det er hertfall grunnen til at jeg ikke fikk opp noen innlegg i går, men jeg satser på at nettet funker litt bedre i dag. 

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder fra da vi var å spiste her om dagen. Vi ble invitert på middag av en som jobber med Paradise Hotel, og vi var på en sinnsykt fin restaurant. Skikkelig kjipt at vi ikke fant ut om denne restauranten før nå, for herregud maten var fantastisk. I tillegg var lokalet så fint, og vi koste oss så masse. Vi bestilte en god del mat som vi delte, og absolutt alt smakte himmelsk. Helt klart den beste maten jeg har spist her i Mexico! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så koselig det er der! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne maten var så god! Vi bestilte blant annet and, kjøtt og noe pasta som vi delte. Det smakte så utrolig godt, men det beste ar helt klart desserten. Altså, NAM! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste noe som smakte så godt. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Oss to♡

   


  25.02.2018 - 22:03

  NY VIDEO- JEG SMINKER ISABELLE I BLINDE

  Hei dere!

  I dag er det tid for en ny video på kanalen vår, og denne gangen sminker jeg Isabelle i blinde. Haha! Denne videoen må dere se, for herregud så grusom Isabelle ble. Det er absolutt ikke lett å sminke noen i blinde, selvom man kanskje skulle tro det er enkelt. Det er helt umulig, og man har virkelig null kontroll. Man skjønner ikke hva som er hva, og man finner ikke de riktige stedene sminken skal være. Vi har også laget en video der hun sminker meg i blinde, og den kommer ut på onsdag. Gled dere! Til dere som lurer på når vi poster videoer, så er det hver søndag og onsdag. 

  Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

  Håper dere liker videoen!


   


  24.02.2018 - 06:19

  "Du har blitt ekkelt tynn"

  I går tok det helt av. Kommentarer, meldinger fra venner og ting som ble skrevet forskjellige steder. "Du har blitt alt for tynn", "Hun er usunt tynn nå", "Æsj, beina dine stikker ut" og mye mer. For første gang på lenge gikk kommentarene deres inn på meg nok en gang, men jeg ble ikke lei meg. Jeg ble sint. Hvorfor skal folk ha retten til å mene det ene og det andre om noen ANDRES kropp? Jeg vet at flesteparten kun mener godt ved det å spørre om hvorfor jeg er så tynn, og jeg blir selvfølgelig glad av at folk bryr seg. Likevel har vi disse menneskene som kommer med kommentarer som "Spis en kebab", "Du trenger mat", og til og med Aleksander har fått meldinger med spydige kommentarer. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for enkelte av disse kommentarene er slemme. Jeg blir sint, for jeg har klart å bli fornøyd med kroppen min. I dag er det ikke en selvfølge at folk elsker kroppen sin, og er det egentlig så rart? Er man for tynn er det feil, og har man noen kilo ekstra er det feil. Kropp burde ikke diskuteres, enkelt og greit. 

  Jeg får kommentarer om at jeg er forferdelig fordi jeg legger ut bikinibilder, og det skaper kroppspress. Vet dere hva jeg synes bidrar mer til kroppspress? Negative kommentarer om kropp. Dere som sitter der og sier at bloggere bidrar til kroppspress og dårlig selvbilde blant unge jenter, enkelte av dere er mye verre. La oss si en jente på 15 år er innom bloggen min. Hun har en ganske lik kropp som min, og er kanskje fornøyd med det. Likevel forteller kommentarfeltet mitt at kroppen hennes er ikke fin. Hun er for tynn, hun er ekkel og usunn. Det er ikke jeg som bidrar til at denne jenta da ikke er fornøyd, det er dere i kommentarfeltet mitt. 

  Jeg som influencer må lære meg å få hat er det noen som sier. Så fordi jeg velger å være offentlig på nett, så er det helt greit at folk kommer med slemme kommentarer om utseende mitt, personligheten min, klærne jeg går i og hva jeg velger å gjøre? Kritikk kan jeg ta i mot, men hat skal ingen trenge å vende seg til. Det er ikke sånn at noen mennesker skal måtte lære seg at andre skal snakke negativt om utseende sitt. Jeg kan for eksempel ikke noe for at min kropp ser ut som den gjør, fordi jeg har en høy forbrenning. Dette er tydeligvis ikke greit for enkelte, og derfor skal jeg tåle stygge kommentarer. Hva vil dere jeg skal gjøre? Operere meg slik at jeg ser annerledes ut? Nei, for det er feil for dere det også. Hva vil dere frem til, og hva vil dere vi som må tåle hatet skal gjøre?

  Jeg kan jo fortelle litt om kroppen min, siden vi først er inne på dette temaet. Jeg har for det første alltid vært tynn, og jeg har en høy forbrenning. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, og det går for det meste i drittmat. MEN, her nede i Mexico får jeg ikke tak i den maten. Maten vi får servert her er den sunneste maten jeg noen gang har fått. Hva skjer da med kroppen min når jeg plutselig begynner å spise sunnere enn hva jeg er vant til? Jo, jeg går kanskje ned noen kilo. Jeg vet ikke om jeg har gått ned noe her, men det er mulig. Jeg har aldri spist så sunn mat før i en så lang periode, og kroppen min er vant til burgere, pizza og sjokolade flere ganger i uken. Nå derimot går det i kylling, grønnsaker og frukt flere ganger i uken. Om jeg har gått ned i vekt har det ikke vært planlagt, og det har ikke vært noe jeg har ønsket selv. Så fort jeg er hjemme igjen kommer de kiloene tilbake, så dere har ingenting å bekymre dere for. Jeg er ikke syk, kroppen min er ikke usunn og jeg takker ja til den kebaben dere spør om jeg vil ha i kommentarfeltet. 

  Tenk dere to ganger om før dere kommenterer andres kropp, for kropp er et sårt tema for mange. Jeg skal love dere at det er like ille å bli kalt beinrangel som tjukk for enkelte. Det er ikke kult å få kommentarer slengt om kroppen sin, og spesielt ikke når man kanskje ikke klarer å gjøre noe med det. Igjen, kropp burde ikke diskuteres. Husk at om dere legger igjen en negativ kommentar om min kropp, så er det ikke bare jeg som ser den kommentaren. De som også kan se den kommentaren er yngre jenter som ser ut som meg, som er usikre fra før av og som da kanskje hater kroppen sin enda mer. Jeg har så mye tanker i hodet mitt om akkurat dette, og jeg kunne sikkert snakket om det i flere timer. Jeg håper likevel dere skjønner hva jeg skal frem til, og at dette innlegget ikke ble for surrete. 


  23.02.2018 - 20:30

  HER BOR VI I MEXICO

  Hei dere!

  Siden vi kom hit har jeg fått ekstremt mange spørsmål om hvor vi bor. Folk vil se området, hva man kan gjøre her og hvordan det ser ut. Derfor har Aleksander laget en video der han viser dere hele plassen her vi bor. Jeg må skryte litt av Aleksander, for jeg synes han har blitt så utrolig flink til å redigere videoer. Han bruker så mye tid på det, og det ser man i videoene hans. Jeg blir så imponert hver gang han viser meg hva han har redigert, for det blir dritbra!

  Gjerne abonner på kanalen til Aleksander HER. Da blir han glad♡

  MGgjRxTlLmk


   


  23.02.2018 - 19:54

  Et utrolig fint sted!

  Heey!

  I går dro vi til et sted som var så utrolig fint! Jeg aner ikke hva jeg skal kalle det, men det var på en måte en elv. Det var masse fjell rundt, og mellom fjellene var det altså et vann. Et skikkelig fint sted, og et perfekt sted og ta bilder. Dessverre ble ikke bildene som jeg ville, men jeg poster de likevel. Vi fikk badet, og da var jeg egentlig mest redd. Det var så mye gress på bunnen av vannet, og det var så ekkelt når føttene kom borti det. Derfor hoppet jeg opp på en stein så fort jeg hadde muligheten. Jeg synes det er så kult med steder som dette, og jeg skulle ønske vi kunne dratt hit flere ganger. Dessverre reiser vi hjem om noen dager, så det får vi ikke muligheten til. Det var hvertfall morsomt å få reist hit!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset  Processed with VSCO with s2 preset

  Og jeg må fortelle dere noe helt sykt! På veien dit var det masse skilt bortover veien med advarsel om pumaer. Altså det fantes puma der?! Hvor sykt er ikke det? Jeg synes det er dødskult, og jeg er nesten litt lei meg for at vi ikke så en puma da vi kjørte. I Norge har vi skilt med elg, mens her er det med puma. Jeg skjønner nå hvorfor mamma og pappa er litt bekymret for meg mens jeg er her, men det går så fint så!


  21.02.2018 - 18:53

  Hvorfor legger ikke gutter merke til ting som dette?

  Hei dere!

  Hvor skal jeg starte? De fleste i et forhold har vel merket at gutter ofte ikke legger merke til ting. Jeg kan spørre Aleks om sminken ser bra ut, og han kan svare ja. Når jeg da ser meg i speilet senere ser jeg helt forferdelig ut, men han synes altså ikke det. Dette er noe jeg lenge har irritert meg over med Aleksander, for han sier at jeg ser bra ut uansett. Det er selvfølgelig søtt av han å alltid skulle mene det, men ærlig talt. Nå skal jeg fortelle dere ordentlig om dette. 

  Jeg skulle hjem fra Bergen og han skulle kjøre meg til flyplassen. Vi hadde akkurat sovet et par timer før jeg skulle reise, og jeg hadde sovet med sminken. Jeg spurte han da vi kom frem om sminken ser fin ut, og han svarer selvfølgelig ja. Jeg tenkte ikke mer over det, og vandret gjennom sikkerhetskontrollen. Det var folk som spurte om bilder, og jeg sa så klart ja. Etter litt måtte jeg tisse, og jeg gikk på do. Da jeg skulle vaske hendene mine så jeg ansiktet mitt, og jeg fikk sjokk. Jeg hadde eyeliner under øynene, flekker i hele ansiktet og null sminke igjen på det ene kinnet. Og dette mente Aleks så bra ut? Jeg fikk panikk, og jeg skulle jo faktisk en hel flytur hjem og se masse mennesker. Jeg sendte en melding til Aleks med en gang, og jeg lurte virkelig på hva han mente var fint med ansiktet mitt akkurat da. Jeg så virkelig ikke ut. Jeg måtte jo bare sette meg på flyet og late som ingenting, selvom det så ut som at jeg hadde vært på fylla i en uke i strekk. Herregud, da var jeg faktisk ganske flau! 

  MEN i går igjen skjedde det, og det merket jeg ikke før akkurat nå. Jeg satt og så gjennom bildene vi tok i går, og jeg fikk nå også sjokk da jeg så noen av bildene. HVORDAN KAN MAN IKKE SI I FRA OM DETTE? Jeg hadde på meg en shorts, og den shortsen var tydeligvis veldig gjennomsiktig. Man så hele rumpa mi, og det så absolutt ikke bra ut. Jeg gikk tur bortover stranden, forbi mange mennesker, med hele rumpa synlig. Jeg slenger med et par bilder, slik at dere skjønner hvor ille det var. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Hvordan kan han ta disse bildene av meg, og ikke fortelle meg at man ser trusa mi og hele rumpa? Bildene ble heldigvis skurrete, haha!

  Hadde Aleksander gått med hele rumpa bar hadde jeg selvfølgelig sagt i fra til han, men det virker som at gutter mangler den egenskapen. Haha! Nå ler jeg jo bare av det, men hallo. Han kunne spart meg fra å ha gått rundt som dette? Jeg tipper jeg ikke er den eneste jenta i et forhold som kanskje irriterer seg over dette. Jeg skal nå slutte å spørre Aleksander om ting, og heller ta hundre runder i speilet. Gutter altså... Haha!


  21.02.2018 - 18:04

  Har Aleksander og jeg et åpent forhold?

  Hey!

  I går tok jeg meg en dag av, for jeg følte meg skikkelig dårlig da jeg våknet. Etter frokosten sovnet jeg med en gang, og våknet ikke før noen timer senere. Heldigvis følte jeg meg bedre utover dagen, og da tok vi oss blant annet en tur. Vi gikk en tur bortover stranden i solnedgangen, og det var så koselig. Vi dro også ut å spiste etter det, og om dere vil se mer av det så kan dere legge meg til på Snapchat. Der heter jeg Martineluunde med to u'er. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg må også snakke om det jeg la ut på Snapchat i går, nemlig jenta som sendte en melding til Aleksander. I den meldingen sto det at denne jenta hadde hørt at vi hadde et åpent forhold, og etter det har jeg fått så mange meldinger av folk som lurer på akkurat dette. For de som ikke vet hva et åpent forhold er, så er det altså at man kan ha sex med andre selvom man er sammen. Det er noe man da kommer frem til sammen, og om begge er enig så kanskje man tester ut det. For min del kunne jeg aldri hatt et åpent forhold. Jeg blir kvalm av tanken på å skulle ligge med en annen gutt, og jeg blir enda kvalmere av tanken på at Aleks skulle ligget med en annen jente. Jeg er ikke en veldig sjalu person, men det å ligge med andre tror jeg ikke ville funket i vårt forhold. Jeg synes det er irriterende at folk sprer disse ryktene, men samtidig vet Aleks og jeg sannheten best. Jeg har ikke noe i mot de som har åpent forhold, for man vet selv hva som passer best i sitt forhold. I Aleksander og mitt sitt ville nok det mest ødelagt, så derfor er ikke det noe vi har diskutert en gang. 

  Jenta har forresten sendt en melding og fortalt at samtalen kun var tull, og at hun og en venninne tullet med kjente folk om dette. Akkurat det tror jeg absolutt ikke på, for hvorfor skal man tulle om det? Og det å slenge på "Ikke fortell dette til Martine" gjør det enda mer klarere for meg at det ikke var tull. Jeg synes noe av det mest irriterende i hele verden er folk som prøver seg på folk de vet har kjæreste, og sånne mennesker mister respekten min helt. Om to stykker er lykkelige sammen, så holder man seg unna det forholdet. Enkelt og greit! 


  19.02.2018 - 20:24

  Jentene i årets sesong møtes for første gang

  Hei dere!

  Jeg har fortalt dere om det tidligere, men i noen uker fremover går det et program på Viafree der man blir bedre kjent med årets deltagere. Paradise Hotel er noe jeg vet folk interesserer seg veldig for, og derfor synes jeg det er så kult å skulle få lov til å være programleder i dette programmet. I "Veien til pærra" får dere virkelig bli kjent med de første deltagerne. Dere får se fra det øyeblikket de selv får vite at de skal til Mexico, når de forteller familien om det, første møtet på Gardermoen og mye mer. I dagens episode får dere faktisk se når jentene møtes for aller første gang. En veldig morsom episode som jeg vil anbefale dere å se!

  Hva synes dere forresten om jobben Aleks og jeg gjør som programledere? Det var jo veldig uvant for oss begge, men jeg synes vi gjorde en bra jobb. Jeg liker at de også har tatt med i de tidligere episodene når Aleks og jeg ikke fikk helt til det vi skulle si. Haha!


   


  19.02.2018 - 18:35

  Dette fikk jeg i bursdagsgave av Aleks

  Hei dere!

  Her er klokken halv tolv på morgenen, så vi har en ny dag foran oss. I dag skal vi blant annet få massasje, og herregud jeg gleder meg! Massasje er noe av det beste jeg vet om, og hjemme tar jeg det så ofte jeg har muligheten. Nå er det en god stund siden jeg har fått massasje, så derfor blir det litt ekstra deilig i dag. I tillegg er massasje så utrolig billig her. For en times massasje koster det 500 pesos, og det er under 250 norske kroner. Helt sykt! Vi skal også en tur opp på hotellet, altså Paradise Hotel. Det er alltid like gøy, og dere har så mye å se frem i mot dere. Jeg kan nesten ikke vente med at denne sesongen kommer på TV, og til dere som lurer på når det er så vet jeg faktisk ikke. 

  Ellers har jeg fått utrolig mange spørsmål om hva jeg fikk i bursdagsgave av Aleksander, og noen vil kanskje bli overrasket nå.... Jeg fikk INGENTING. Haha! Han hadde ikke tenkt på at jeg hadde bursdag mens vi var her i Mexico, og de har ikke akkurat det beste utvalget på ting her. Derfor får jeg heller gave av han når vi er hjemme igjen. Han var veldig god med meg på bursdagen min da, og det betyr egentlig mest. Selvom han er det hver dag, så gjorde han det lille ekstra denne dagen. Det er det jeg setter mest pris på♡

  Nå skal vi dra å få i oss litt mat, og så er det tid for massasje. Yey, jeg gleder meg! 

  Processed with VSCO with s2 preset


  17.02.2018 - 19:05

  JEG HAR BURSDAG

  Heei!

  Woho, i dag blir jeg 22 år gammel. Det siste året har gått så alt for fort, og det føles ut som at det var et par uker siden jeg feiret bursdagen min inne på Paradise Hotel. Mye har skjedd siden den tid, og livet mitt er så annerledes fra da til nå. Endelig får jeg også feiret dagen min med Aleksander. I fjor røk han ut av hotellet dagen før bursdagen min, noe som var skikkelig kjipt. Dagen min i fjor var likevel fin, for de i produksjonen passet så godt på meg og de gjorde dagen min veldig bra. Nå derimot føles det litt bedre, for nå kan jeg faktisk ha kontakt med de hjemme. I tillegg får jeg feiret med en jeg er såpass glad i, så det at jeg er i Mexico gjør ingenting. Det eneste kjipe er at jeg har ventet på å skulle ha bursdag på en lørdag, og når det først skjer er jeg i Mexico. Jaja, jeg får ta feiringen med venner når jeg er hjemme igjen. 

  Ellers, 22 år?!? Nå begynner jeg virkelig å bli voksen, selvom det absolutt ikke føles sånn. Aleks og jeg har flere ganger snakket om akkurat det. Kommer vi noen gang til å føle oss voksen? Jeg føler meg som 16 år enda, og absolutt ikke som 22. Jeg husker da jeg var yngre, da var de som var over 20 år voksne. Jeg derimot føler meg ikke voksen, men det er like greit. 

  Jeg vet ikke helt hva planen blir i dag, for vi har egentlig ikke lagd noen planer. Vi skal hvertfall opp på Paradise Hotel en tur, og så skal vi vel dra å spise i kveld. En bra dag blir det uansett♡ Ellers må jeg bare si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner! Herregud, jeg blir så glad. Jeg har fått så mange fine gratulasjoner, og det betyr så mye for meg. Dere er så snille og gode, og jeg kunne ikke hatt noen bedre lesere og følgere♡ Dere er best! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Kjole- Primark


  15.02.2018 - 20:07

  "Jeg" er på Tinder

  Hey!

  De siste dagene har jeg fått tilsendt så ekstremt mange screenshots av meg selv på tinder. Jeg har også aldri før fått tilsendt så mange falske brukere av meg på sosiale medier, og da er det alt fra Facebook, Instagram, Snapchat, datingapper og noe som kalles Omegle. Jeg vet ikke hva det siste er en gang, og derfor irriterer det meg ekstremt mye at folk utgir seg for å være meg blant annet der. Hva får disse menneskene ut av det, og hvorfor er de nødt til å bruke mine bilder? Og ikke minst, hva bruker de disse falske brukerne til?

  Jeg har kjæreste, og derfor ville jeg aldri vært på en datingapp. Jeg har ikke behov for å snakke på den måten med andre gutter. Likevel er jeg på disse appene, og ikke bare jeg. Aleksander er også på disse appene, eller folk som utgir seg for å være han. Den siste tiden har jeg fått så mange spørsmål om det er slutt mellom oss, og jeg skjønner veldig godt hvorfor dere lurer. Er man på for eksempel Tinder er man som regel singel, så derfor skjønner jeg at folk tror nettopp dette. For oss da er det kjipt at noen stjeler våre bilder, for ja det er akkurat det disse menneskene gjør. Det å stjele andres bilder er ulovlig, og man kan bli straffet for det. 

  Aleksander og jeg er fortsatt sammen, og vi har det veldig fint sammen selvom vi tydeligvis er på disse appene. Jeg skulle gjerne visst hva slags samtaler "jeg" tydeligvis har med folk, det tror jeg ville vært veldig spennende. Vær skeptisk til hvem dere snakker med på nettet, for plutselig er det en helt annen person du skriver med enn hva bildene viser. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  MINE SOSIALE MEDIER

  Instagram: Martinelunde

  Snapchat: Martineluunde (med to u'er)

  Facebook: HER - Dere kan følge meg på Facebook

  Youtube: HER 

  Dette er de eneste sosiale mediene jeg har, så alt annet er falske brukere. 

   


  15.02.2018 - 07:04

  Min ønskeliste+ en grusom opplevelse

  ANNONSE- NELLY

  Hei dere!

  Jeg skal innrømme at jeg blir litt desperat etter shopping her i Mexico, og derfor tok jeg meg en tur inn på Nelly. Jeg finner alltid noe jeg liker der inne, og jeg synes de har veldig mye fint. Jeg tenker å bestille noen ting derfra rett før jeg reiser hjem, slik at jeg får det så fort jeg er hjemme. Jeg trenger spesielt nytt undertøy, for nesten alt mitt har blitt ødelagt i vask her nede. Kjipt, men hvem elsker ikke nytt undertøy? Er det noe jeg har alt for mye av så er det akkurat det, men jeg elsker å kjøpe det. Derfor passer det egentlig ganske bra at mange av trusene mine har blitt ødelagt her. Hehe! 

  Dere finner hele utvalget til Nelly HER

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det første jeg tenkte å vise dere er dette vippeserumet. Jeg har helt sluttet å bruke falske vipper, og det er takket være denne. Faktisk så farget jeg vippene mine rett før jeg reiste til Mexico, og da brukte jeg ikke en gang mascara på en god stund. Vippene mine har blitt mye lengre, og jeg er så imponert. Jeg har egentlig aldri hatt troen på vippeserum tidligere, men jeg ga likevel denne en sjanse. Jeg angrer ikke et sekund for og si det sånn, for vippene mine har aldri vært finere. Jeg hadde faktisk et lite uhell med vippene mine, og da mistet jeg så og si alt jeg hadde av vipper. Dette skjedde for litt over ett år siden, og da hadde jeg satt på vippeextensions. Jeg fikk panikk av å ha på vippeextension, så jeg dro av alt. Jeg dro ikke bare av de falske vippene, men også mine egne. Jeg husker jeg gråt da jeg så meg i speilet og jeg kun hadde dunhår igjen som vipper. Det var mildt sagt en grusom opplevelse for den sminkedukka jeg var da (og er enda). Etter den hendelsen har jeg lenge håpet på å skulle få tilbake mine gamle vipper, og det har dette vippeserumet endelig fikset. Woho! Dere finner det HER

  1. HER  2. HER  3. HER

  4. HER  5. HER  6. HER

  7. HER  8. HER  9. HER

  10. HER  11. HER  12. HER

  Dere finner som sagt hele utvalget til Nelly HER!


  14.02.2018 - 19:34

  Sjekket inn på hotell

  Hei dere!

  Endelig har Aleksander og jeg kommet oss frem til Puerto Vallarta. Eller vi kom i går, og allerede i dag går turen tilbake til dit vi bor i Mexico igjen. Litt trist, for vi har kost oss så mye her. Dagen i går startet med at vi kjørte inn hit, og det var en kjøretur på rundt tre timer. Det første vi gjorde da vi kom frem var å dra på shoppingsentrene her. Vi fikk shoppet en god del begge to, og det var egentlig ganske deilig. Vi har ikke fått kjøpt oss noe som helst på over en måned, og jeg begynner å gå ganske lei av klærne i kofferten min. Jeg fikk kjøpt meg så mye fint, og jeg gleder meg til å få tatt alt i bruk etterhvert. Vi spiste også på Burger King, for vi har savnet mat som det skikkelig nå. Det ble burger på oss begge, og herregud så godt det var med litt junk. 

  Etter vi hadde gjort oss ferdig med shoppingen dro vi videre for å sjekke inn på hotell. Hotellprisene her i Mexico er kjempelave, og egentlig skulle vi bo på et dødsbillig hotell. Der hadde de ikke flere rom, så derfor fant vi et annet. Det vi fant var mye dyrere enn de andre hotellene, men likevel var det billigere enn hva et fint hotellrom i Oslo koster. Så vi havnet på det luksushotellet her i Mexico. Butikker, restauranter, spa, treningssenter og til og med egen lege på hotellet. Ikke dårlig! Vi har kost oss skikkelig her, og det er nesten litt trist at vi bare fikk vært her en natt. 

  Jeg må fortelle dere om da vi skulle spise i går her på hotellet. De har en del restauranter her, og vi gikk rundt for å finne ut hvor vi skulle spise. Vi kom til en restaurant og der fikk vi ikke komme inn. Vi begge hadde på oss sandaler, og det var tydeligvis ikke lov der inne. Hvor sykt er ikke det? Haha, restauranten var ikke spesielt fin heller. Det morsomme var at i restauranten som lå vegg i vegg med denne, der sto folk og danset i bikini. Veldig merkelig! Vi dro derfor til en annen restaurant her på hotellet, og der var det sånn at man kunne gå å velge hva slags mat man ville ha selv. Vi så at de hadde rundstykker og skinke, så vi endte opp med det til forrett. Rart at man ikke setter pris på sånn enkel mat hjemme, men her er man heldig om man får tak i noe så enkelt. Vi spiste selvfølgelig en stor middag også, og etterpå ble det så klart dessert. NAM!

  Jeg har forresten vlogget denne turen, så jeg håper jeg får lastet den opp før jeg reiser hjem fra Mexico. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fikk holde en papegøye, haha! Det var faktisk sinnsykt skummelt, selvom det ikke ser sånn ut på bildene. Da han mannen som eide den satte en krone på hodet mitt begynte den til og med å le av meg. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Et stort cruiseskip som sto ved det ene kjøpesenteret. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på cruise, og jeg ble ikke mindre fristet da de viste innsiden av skipet på en tv- skjerm. Det var helt sinnsykt der inne!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  HOTELLET

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dagens frokost, altså NAM! Dette er den perfekte frokosten for meg. Frukt og masse søtt, hehe. 

  Nå skal vi dra for å se litt av gamlebyen her, og så drar vi tilbake igjen. Håper dere likte et stort bildedryss, for jeg merket nå at jeg har tatt en god del bilder. Vi blogges mer imorgen, for nå vil jeg legge fra meg sosiale medier litt. Jeg er så opphengt i blogg, snap og insta, og nå vil jeg kun leve litt i den virkelige verden. Det er viktig i blant! Vi blogges♡

   


  13.02.2018 - 17:47

  13.02.2018

  Hei dere!

  For noen dager siden dro vi til et nedlagt hotell her i området, og det var så spennende. For det første, dette hotellet må ha vært sinnsykt fint før. Det ligger på stranden, det var svært, store rom og ja det kunne vært kjempefint. Dessverre står dette hotellet nå falleferdig på stranden, og det ser ikke ut lenger. Skikkelig trist i og med at det kunne vært så fint. Jeg vet ikke helt hvor lurt det var å gå der inne, for det bygget der kan nok rase når som helst. Man så jo allerede at veggene var ødelagte, taket hadde falt fra hverandre flere steder, og trappene hang så vidt fast. 

  En liten funfact til dere som elsker Paradise Hotel. Det her Dystopia var under finaleuken. De utstemte deltagerne var her, og det var hit Isabelle og Grunde dro for å ta med seg Sofie og Petter tilbake. Morsomt! 

  Ganske sykt, ikke sant? Tenk dere om noen hadde renovert dette. Det hadde blitt så fint! Istedet står det bare her og faller, og det synes jeg er skikkelig trist. Det så jo også ut som at noen bodde der. Det var klær, mat, et håndkle, blader og bilder inne i det ene rommet. Litt ekkelt, og jeg skal innrømme at jeg ikke følte meg helt trygg der. Haha! 

   


  13.02.2018 - 17:17

  MIN BUCKETLIST- 2018♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hey!

  Nå er allerede 2018 godt i gang, men likevel vil jeg dele min bucketlist med dere. Jeg har så mange punkter jeg vil oppleve i løpet av livet, og noen punkter håper jeg å få krysset av listen allerede dette året. Fortell meg gjerne deres punkter i kommentarfeltet, for sånne ting synes jeg er gøy å lese om♡

  Kjøpe leilighet- Jeg har utrolig lyst til å kjøpe noe eget dette året, og jeg har spart veldig mye året som var. Jeg har egentlig mest lyst til å kjøpe et oppussingsobjekt slik at jeg kan pusse det opp akkurat sånn jeg vil, om ikke må jeg kjøpe noe nytt og det blir fort dyrt. Jeg hater å bruke mye penger på ting, men leilighet er en smart investering. Vi får se hva som skjer dette året, men jeg håper at jeg får til dette. 

  Oppleve nye steder- Jeg vil reise, og jeg vil reise mye. Jeg har mange steder jeg ønsker å besøke, og jeg håper jeg får til det dette året. Jeg startet jo året her i Mexico, og jeg trenger nok litt tid før jeg reiser igjen. Akkurat nå savner jeg de hjemme alt for mye til å skulle reise med en gang jeg kommer hjem, så jeg får ta en liten pause. Steder jeg vil reise til dette året er Los Angeles, New York, Bali, Island og forskjellige steder i Europa. Sånn som København synes jeg er dødsfint, og dit skal jeg med Isabelle i løpet av noen måneder. Og London! Selvom jeg har vært der flere ganger har jeg veldig lyst til å ta noen turer dit igjen. 

  Fly first class- Dette var noe som for meg var helt uaktuelt for noen uker siden, helt til Aleks begynte å vise meg videoer. Som sagt hater jeg å bruke penger på unødvendige ting, og egentlig mener jeg at det å skulle fly first class er å kaste penger ut av vinduet. Man trenger ikke seng, dusj, eget kjøleskap og 10 måltider for en 7 timers flytur. Likevel virker det kult å skulle prøve det en gang, og spesielt i og med at Aleks interesserer seg for fly (ja, han gjør det selvom han har flyskrekk). Det å skulle fly first class er noe jeg vil teste en gang i livet, men mer enn det har jeg ikke behov for. 

  Ta lappen- Jeg har fått en del spørsmål om lappen i det siste, og nå skal dere få svaret. Jeg hadde planer om å bruke de siste månedene av året til å fokusere på lappen. Målet var at lappen skulle være i boks før jeg reiste til Mexico, men plutselig dukket det opp andre ting. Aleks og jeg brukte hele desember på å spille inn "Veien til pærra", og det var reising frem og tilbake en god del. Derfor fikk jeg ikke tatt lappen før jeg reiste, og det irriterer meg skikkelig mye. Nå når jeg kommer hjem skal jeg seriøst kun tenke på lappen. Jeg skal ha den lappen så fort som mulig, for bilen min venter bare på at jeg skal kjøre den. Ja, veldig smart å skaffe seg bil uten lappen.

  Trene- Som dere sikkert har fått med dere så trener jeg ikke. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg trente, og det er ikke bra. Jeg vil ikke trene av noen som helst annen grunn enn at det vil være bra for meg. Trening er bra for alle! Det hadde vært så gøy om jeg faktisk hadde begynt å like det å trene. Jeg synes det er skikkelig kjedelig å trene, og det er grunnen til at jeg ikke gjør det. Om noen har noen tips til at trening skal være gøy setter jeg pris på det. Burde jeg ha en PT kanskje? 

  Bra sommerkvelder- Noe som irriterer meg så mye er at jeg var syk store deler av sommeren som var. Jeg ville ha koselige sommerkvelder, men istedet lå jeg under dyna og var dårlig. I år vil jeg ha koselige sommerkvelder med venner, sitte oppe sent i sommerværet, kvelder på Aker Brygge og hytteturer. Jeg elsker norsk sommer når det er fint vær, så jeg satser på bra vær i år. 

  Lese bøker- Jeg har aldri vært en person som leser bøker, men når jeg først gjør det elsker jeg det. Jeg liker å kunne koble helt av sosiale medier, og da er bøker perfekt. Jeg har ikke troen på at jeg kommer til å bli en lesehest, men jeg vil definitivt prøve å lese noen bøker i løpet av året. Jeg angrer faktisk skikkelig for at jeg ikke tok med noen bøker hit til Mexico.. 

  Vegetarianer i en uke- Her nede i Mexico er det fler som er vegetarianere, og de inspirerer meg faktisk skikkelig. Jeg vil derfor prøve å kutte ut kjøtt i en uke, og hvem vet? Kanskje jeg etter den uken ikke føler behovet for kjøtt lenger? Jeg vil hvertfall teste ut å være vegetarianer for en uke, og jeg gleder meg skikkelig! Jeg skal ikke si nå at jeg kutter ut kjøtt for alltid, men kanskje jeg får fler kjøttfrie dager. 

  Drikke mer vann- Vil dere vite noe sykt? Jeg kan gå flere dager uten å drikke vann, og det er helt krise. Jeg drikker selvfølgelig andre ting som juice, iste og brus, men vann er så viktig. Jeg liker kun vann når det er iskaldt, og derfor er jeg veldig glad for at jeg fikk en isbitmaskin til jul. Dette året skal jeg drikke masse vann, og jeg skal prøve å kutte ut for mye brus. Jeg er avhengig av cola, og da mener jeg AVHENGIG. 

  Ta massasje en gang i måneden- Nå kommer dere til å tenke at det hvertfall er å kaste penger ut av vinduet, men nei. Jeg sitter ekstremt mye foran macen og jeg blir så stiv i skuldre og nakke av det. Jeg har så mye vondt i nakken, og de gangene jeg tar massasje føler jeg meg 20kg lettere. I tillegg får jeg slappet helt av, jeg har ikke mobilen tilgjengelig og jeg kan koble helt ut. Det trengs i blant, for det hodet mitt tenker til tider alt for mye. Derfor vil jeg prøve å ta massasje en gang i måneden, og jeg tror jeg vil ha skikkelig godt av det. 

  Ha meetup- Dette året vil jeg møte flere av dere, og derfor hadde det vært så gøy å ha flere meetup. Jeg synes det er så koselig å møte dere som leser bloggen min, ser på youtubevideoer og følger meg forskjellige steder. Dere er grunnen til at jeg kan drive med dette, og derfor har jeg så lyst til å få gitt dere alle en stor klem. Jeg håper virkelig at vi kan få til flere meetup, og kanskje da også i andre byer.

  Slippe en egen kolleksjon- Akkurat det er en av mine største drømmer, og det er virkelig noe jeg har lyst til å gjøre. Om det så er klær, smykker eller sminke spiller ingen rolle. Jeg vil bare gjøre en egen kolleksjon, og jeg vet akkurat hvordan alt skulle vært. Om jeg ikke får til dette i løpet av 2018 håper jeg virkelig å få gjort det en annen gang. 

  Gjøre mer TV- Jeg synes det er kjempemorsomt å være foran kameraene, og jeg håper jeg får muligheten til det flere ganger. Jeg har faktisk fått spørsmål om flere ting jeg har måttet takke nei til, og det er så kjipt. Jeg vil virkelig gjøre mer, og jeg håper jeg får de mulighetene igjen. 

  Gi noe til de som trenger det- Jeg har virkelig lyst til å bli flinkere til å gi til de som trenger det. Det finnes så mye fattigdom rundt om i verden, og da også i Norge. Jeg har det utrolig fint, og jeg tjener nok penger til å klare meg. Jeg får helt vondt av de menneskene som så vidt har råd til mat til barna sine. De barna som ikke får julegaver på julaften, eller de barna som ikke en gang har tilgang til vann. Jeg skal virkelig bli flinkere på dette området i løpet av 2018. 

   

   


  11.02.2018 - 18:24

  Til min kjære mamma♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma♡ Tusen takk for at du hele tiden stiller opp for meg, for at du alltid støtter meg, for at du sender meg en melding hver dag om hvor bra jeg gjør det med bloggen, og tusen takk for at du er du. Jeg kunne ikke vært heldigere med å ha fått en mamma som deg, og selvom jeg til tider kan være vanskelig vet du at jeg elsker deg. Jeg håper en dag at jeg blir en like god mor som det du er♡ Jeg håper du får en kjempefin morsdag, og jeg håper du selv vet hvor bra du er! 


  10.02.2018 - 21:38

  NO MAKEUP

  ♡Jeg er glad for for at jeg ikke trenger sminke for å føle meg fin. 

  ♡Jeg er glad for at jeg har fler sminkefrie dager, enn dager med sminke.

  ♡Jeg er glad for at jeg ikke lenger bryr meg om folks meninger om sminkefrie meg.

  ♡Jeg er glad for at jeg har fått fregner igjen, selvom jeg før hatet at jeg fikk det i solen.

  ♡Jeg er glad for at jeg kan gå i byen sminkefri, og samtidig si ja om noen spør om bilde.

  ♡Jeg er glad for at jeg elsker å gå uten sminke, men samtidig elsker de dagene der jeg sitter foran speilet i to timer med contour og øyenskygge.

   

  Det har ikke alltid vært som dette, og det har vært perioder der jeg var avhengig av sminken. Jeg er så glad for at jeg ikke lenger bryr meg. Jeg bryr meg ikke om folk mener jeg ser ut som en annen person uten sminke, og jeg bryr meg ikke om at folk mener jeg bruker for mye sminke heller. Jeg er den jeg er, og jeg kunne ikke brydd meg mindre lenger. Vil jeg gå sminkefri? Ja, da gjør jeg det. Vil jeg sminke meg som en drag? Ja, da gjør jeg det. Meningene til folk om mitt utseende og mine valg skal ikke bety noe. Jeg håper flere begynner å tenke som dette, for man skal ikke bry seg. Vil du gå med sminke hver dag, da gjør du det. Vil du ikke bruke sminke, nei da rocker du sminkefritt. 

   

   


  10.02.2018 - 19:05

  212.000 som så min mystory

  Hallo!

  I går merket jeg plutselig noe veldig rart. Da jeg våknet og sjekket bloggen hadde jeg 40.000 lesere, og jeg så at det var utrolig mange inne og leste. Jeg kunne ikke helt skjønne hvorfor. Etter litt sjekket jeg mystoryen min og jeg fikk sjokk da jeg så hvor mange som hadde sett den. 150.000 hadde sett storyene mine, og jeg trodde først jeg så feil. Neida, hele 150.000 hadde sett den. Jeg skjønte absolutt ingenting. Etter litt gikk det opp for meg at det kunne ha noe med den nye oppdateringen å gjøre, og jeg hadde mest sannsynlig havnet på populær. Kanskje ikke den nye oppdateringen er så ille likevel? Haha!

  Jeg kan jo ikke si annet enn at jeg liker den nye oppdateringen bedre nå, men samtidig forstår jeg ingenting av den. Jeg har enda ikke skjønt dette med hvordan jeg ser venners mystory, men det setter jeg meg nok inn i etterhvert. Utover dagen steg seertallet på Snapchat, og etter en stund var det hele 212.000 som så storyen min. Ganske sykt eller hva? 

  Jeg er ikke overbevist om at den nye oppdateringen er bedre enda, men jeg skal innrømme at jeg likte den bedre etter den hendelsen. Ganske overfladisk, men det var en morsom ting å oppleve. 212.000 mennesker er utrolig mange, og jeg synes det er kult! Samtidig skjønner man jo nå at den nye oppdateringen er laget for de med en del følgere fra før av. Jeg har en del på Snapchat, og det er nok grunnen til at den havnet på populær. Jeg tror ikke jeg kommer til å havne på populær så alt for mange ganger igjen, og sånn sett er oppdateringen kjip for meg også. 

   


  09.02.2018 - 17:27

  JORDSKJELV

  Hei dere!

  I dag våknet jeg på en skikkelig ekkel måte, nemlig av jordskjelv. Jeg våknet av at sengen ristet, og jeg skrek til Aleks som lå ved siden av at det var jordskjelv. I det han våknet ristet det enda en gang, og vi begge spratt opp av sengen og ut av bungalowen. Der sto det fler som hadde merket det samme, og jeg ble selvfølgelig kjempestresset. Etter et jordskjelv kan det komme tsunami, og derfor ble jeg redd. Vi bor rett ved havet, så min første tanke var at vi måtte komme oss vekk.

  Heldigvis fikk de andre her beroliget oss med at slike jordskjelv skjer ofte her i Mexico. Selve jordskjelvet ble målt i 5,8 noe som jeg vil si er ganske høyt. Likevel er det ikke noe fare videre, og jeg har ingenting å være redd for nå. Det var en utrolig ekkel opplevelse, og jeg håper vi slipper det der igjen.

  Noe av det jeg er mest redd for er faktisk slike naturkatastrofer. Vi mennesker har null kontroll over disse, og det er helt umulig å stoppe det. Man vet aldri når et jorskjelv, en stor storm eller en tsunami kan ramme oss. Jeg synes det er skikkelig ekkelt å tenke på, spesielt når man ikke ved hva slags skade disse katastrofene kan lage. Nei, uff. Nå må jeg tenke på noe annet, og dette her skal nok gå helt fint!


  08.02.2018 - 20:08

  Krokodille og tarantellaer

  Hei dere!

  Det er så merkelig her i Mexico. Plutselig har det blitt helt normalt å se taranteller gå rundt, slanger i veiene og ikke minst krokodiller. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vende meg til det at en tarantella løper over veien, men her i Mexico er det helt normalt. Jeg vil ikke si at jeg digger det, for jeg er jo redd for edderkopper. Likevel er det noe med disse tarantellaene som ikke klarer å gjøre meg ordentlig redd. Om noen hadde satt en tarantella og et stankelbein foran meg hadde jeg helt klart blitt mer redd for stankelbeinet. Store edderkopper har man kontroll på, men de mindre piler avgårde og blir borte. Hadde jeg hatt en tarantella i leiligheten min hadde jeg sett den hele tiden, mens de små forsvinner plutselig. 

  I går tok vi oss en liten roadtrip for å utforske forskjellige steder her i Mexico. Det er så mange kule steder å besøke, og i går blant annet var vi på flere forlatte hoteller. Jeg tenker å lage et eget innlegg om det, for det er sykt hvordan de lar svære hoteller bare stå å falle. Uansett, det var på veien dit vi så tarantellene. Vi så ikke bare en, men vi så fire stykker. For første gang har vi hatt muligheten til å hoppe ut av bilen for å ta bilder av de, og jeg er så glad for at jeg har blitt tøffere på det. Selvom edderkopper er sinnsykt ekle skal jeg innrømme at tarantellene var fine. Tarantellaene her heter Mexican Fireleg, og disse er faktisk fredet. Grunnen er at veldig mange smugler med seg disse for å ha de som kjæledyr, og derfor er det ikke så mange av de ute i det fri lenger. Derfor er det kjempestrengt å skulle ta med seg en slik tarantell. Jeg kan ikke skjønne at noen vil ha noe sånt som kjæledyr, men vi har hver vår smak. Haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Ikke nok med å se fire taranteller, for vi så også krokodille. Da vi skulle kjøre til det ene stedet måtte vi forbi en liten dam. Der lå det en krokodille på land, og som dere skjønner er det helt normalt her. Folk rundt brydde seg ikke om det, og en mann sto og jobbet med noe noen meter unna. Ganske sykt, eller hva?

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes ting som dette er så spennende, og jeg elsker at det er så annerledes fra Mexico til Norge. Om en tarantella hadde løpt over veien i Norge hadde det garantert stått på forsiden av aviser, men her derimot opplever man det flere ganger om dagen. Så kult! Jeg digger dyrelivet her nede, og jeg håper jeg får oppleve mye mer som dette før jeg skal hjem herfra. 

  Synes dere forresten det er spennende å lese og se bilder av ting som dette? Fortell meg gjerne!


  08.02.2018 - 19:28

  JEG TESTER- Større rumpe på 1,2,3

  Hei dere!

  Her i Mexico er det en by som selger alt mulig ræl. Og da mener jeg lignende ting som man finne på Ebay og Wish. Klær som er ødelagte i sømmene, masse rare greier man ikke vet hva skal brukes til og ikke minst- truser som gir deg større rumpe. Jeg trodde først det var tull da jeg så det, for jeg har ikke sett lignende noen steder før. Jeg aner ikke om man får kjøpt det i Norge, men jeg er helt sikker på at man får kjøpt det på blant annet Wish. Jeg måtte jo kjøpe denne trusa, for den kostet ikke mer enn 10kr. Bare så det er sagt, så er jeg fornøyd med rumpa mi som den er. Ville jeg endret på den hadde jeg trent, men denne trusa kjøpte jeg kun for gøy. 

  SÅNN HER SER RUMPETRUSA UT

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det ser ut som en helt vanlig truse, bortsett fra at det er store puter bak der hvor rumpa skal være. 

  FØR OG ETTER

  Altså hva skal jeg si? Rumpa ble større, men bakfra så det ut som at jeg hadde på meg en bleie. Rumpa så virkelig ikke ut bakfra, men fra siden så det ikke så alt for ille ut. Jeg kommer nok ikke til å bruke denne trusa fremover, og mest sannsynlig kommer denne til å havne på en søppeldynge her i Mexico. Likevel var det morsomt å teste ut en Kim K rumpe for en liten periode, men det passet absolutt ikke kroppen min. Haha! 


  07.02.2018 - 17:56

  Dette tror jeg de vil tape mye på

  Hei dere!

  De siste dagene har jeg hørt så mye om den nye oppdateringen til Snapchat, og jeg har vært så glad for at min ikke har oppdatert seg. Jeg trodde folk overdrev når de sa at oppdateringen sugde, og jeg trodde virkelig ikke at det skulle være så ille. Vel, det måtte selvfølgelig skje i natt og den er verre enn jeg hadde trodd. Da jeg skulle sjekke Snapchat da jeg våknet forstod jeg ingenting. Hvordan ser jeg mystoryene til folk? Jeg får bare opp mennesker jeg ikke aner hvem er + kjendiser. Jeg har ikke lagt til disse kjendisene, og derfor skjønner jeg ikke hvorfor de skal dukke opp. Det er en grunn til at vennene mine er lagt til hos meg på Snapchat, men deres storyer finner jeg ikke med mindre jeg nylig har snakket med dem. 

  Jeg måtte selvfølgelig spørre et par venner om hvordan jeg skulle få den gamle Snapchaten tilbake, men i følge dem var det ikke lurt. Man kan risikere å bli hacket om man prøver å få tilbake den gamle, og det vil jeg jo ikke. Noen har til og med prøvd å hacke venninnen min, og det vil jeg selvfølgelig ikke skal skje. Jeg merker også at seertallet mitt på Snapchat har gått ganske mye ned, og det er jo også kjipt. 

  Jeg tror helt ærlig at Snapchat kommer til å tape mye på dette. Jeg tror ikke jeg er den eneste som ikke forstår noe som helst av den nye oppdateringen, og jeg tror folk kommer til å falle av. Kanskje fler begynner å bruke Instastory istedet? Jeg har ikke troen på den nye oppdateringen, og jeg tror heller ikke jeg kommer til å vende meg til den. Sykt at jeg dedikerer et helt innlegg til Snapchat, men jeg er skikkelig frustrert nå. Jeg vil se hva vennene mine legger ut på story, men jeg gidder jo ikke søke opp hver enkelt av de for å se. 

  Om noen vil forklare meg litt av den nye oppdateringen hadde jeg blitt glad! Og for dere som lurer på hva jeg heter på Snapchat, så heter jeg Martineluunde

  Processed with VSCO with s2 preset


  06.02.2018 - 22:35

  80'talls PARTY

  Hei dere!

  I går var vi på fest her nede i Mexico, og temaet var 80'tallet. Alle hadde kledd seg ut, og alt var så gjennomført. Alt fra hvordan det var pyntet, og til hva folk hadde kledd seg ut som. Det var så mange som imponerte meg skikkelig, for folk hadde virkelig lagt tid i kostymene sine. Jeg derimot kan ikke så alt for mye om 80'tallet, så jeg tok bare på meg noe veldig enkelt. Jeg sminket meg også, og herregud som jeg så ut. Haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg røyker forresten IKKE. Jeg trodde jeg skulle se mer bad ut med røyken i hånda, og jeg føler alle på 80' tallet røyket. På det siste bilde gikk det vel opp for meg at den røyken kun så dumt ut, haha! Jeg vet jo så vidt hvordan man holder en røyk. Den gikk fort ut av hånda mi igjen, og noe dere kanskje ikke visste er at jeg får vondt i hodet av røyklukt. Jeg hater derfor å være steder hvor mange røyker. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Vi fikk også utdelt "penger" med bilder av oss på. Hvor kult er ikke det? Jeg digget det!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Aleks så smashing ut! Han hadde på seg de mest fargerike klærne man kan finne, og utrolig nok så han ikke så alt for ille ut. Haha!

  Alt i alt en veldig bra kveld! 


  05.02.2018 - 17:53

  NOMINER ISABELLE OG MEG♡

  Hei dere!

  Visste dere at det finnes en egen Youtubekåring? Jeg visste ikke dette før i fjor, for da ble nemlig en haug av oss fra Paradise Hotel invitert dit. Det var skikkelig morsomt der, og alt var så profesjonelt. Et eget studio der de filmet det ordentlig, og jeg tror også det ble sendt på TV om jeg ikke husker helt feil. Det kan man kalle en seriøs kåring! Hvertfall, nå kan man nominere sine favorittyoutubere, og Isabelle og jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville nominert oss. Det finnes flere kategorier man kan nominere folk i, men jeg vil nok si vi passer aller best under årets stjerneskudd, men også beauty og vlogger. 

  Det er veldig enkelt å nominere, og alt man trenger er å logge inn med Facebook eller Instagram. Deretter finner du kategoriene du kan nominere oss til, og da er det bare å lime inn link til kanalen vår, eller søke oss opp. PS: Jeg tror Aleks også hadde blitt glad for noen nominasjoner. Kanskje som morsomste eller vlogger? Dere bestemmer! 

  MAN KAN NOMINERE HER


  04.02.2018 - 18:05

  FØDSELSMERKET MITT

  Hei dere!

  Jeg husker da jeg var yngre, og jeg hatet dette merket. Fødselsmerket som var plassert på låret mitt. Jeg ville ikke gå i shorts, for jeg var redd for at folk skulle se det. Jeg følte det var det eneste folk kom til å se, og jeg husker jeg søkte mye på hvordan man kunne få fjernet fødselsmerker. Jeg synes det var så stygt, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor jeg hadde fått det der. Jeg husker jeg følte det var mye større enn hva det faktisk er, og jeg hatet det virkelig.

  Processed with VSCO with b1 preset

  Årene har gått, og nå tenker jeg ikke over dette merket lenger. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg tenkte så mye på dette da jeg var yngre, for hva er egentlig så ille med det? Jeg bryr meg ikke lenger om at det er bak på låret mitt, og jeg er egentlig nå glad for at jeg har det. Det er en del av meg, og jeg har noe som ikke alle andre har. Jeg tviler på at noen andre har et helt likt fødselsmerke som meg, og det er jo egentlig ganske kult? 

  Jeg husker så godt for et par år siden da jeg var på ferie. Da sa en liten jente til meg at hun også ønsket seg et sånt merke på låret. Denne jenten så og ser vel egentlig ganske mye opp til meg, og hun synes fødselsmerket mitt var så fint. Jeg husker jeg ble så glad da hun sa det, for jeg hadde aldri tenkt på fødselsmerket mitt som fint før. Jeg hadde bare sett på det som irriterende og stygt, helt til denne jenta sa det. Da gikk det opp for meg at ja, det er jo egentlig ganske fint. Det er meg, og jeg har noe som ikke alle andre har. 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Jeg vet at det er mange der ute som hater fødselsmerkene sine, og jeg har vært der selv. Jeg skjønner at man kan være flau over de, men trenger man egentlig det? Vær heller stolt over de, og tenk at du har noe unikt på kroppen din som ikke alle andre har. Tenk at det garantert ikke finnes noen andre med et helt likt merke som deg, og det er ganske kult. Er det ikke? Jeg liker mitt, og jeg er glad for at jeg har det. Jeg har aldri fått høre noe stygt om fødselsmerket mitt, og jeg tror helt ærlig ikke folk bryr seg om det heller. Den usikkerheten jeg hadde rundt mitt var ikke verdt det. Ingen hadde brydd seg om jeg gikk i shorts og viste det frem. Og om noen hadde påpekt det, da hadde jeg enkelt og greit sagt at det var et fødelsmerke. Jeg angrer over at jeg var flau over det, for den eneste som brydde seg om det var meg. 


  03.02.2018 - 19:52

  At the beach

  Hei dere!

  De siste dagene har det vært ganske overskyet, noe som egentlig har vært ganske kjipt. Selvom det er overskyet er det dødsvarmt, og det er også sinnsykt klamt. Vi har prøvd å ta en del bilder, men jeg liker ikke lyset så godt når været er som dette. Likevel prøvde vi igjen i sta, og etter min mening ble bildene dødskule. Jeg prøvde meg også på en ny redigering inne på VSCO (haha), og det jeg gjorde var og ta på grain. Jeg synes bildene ble skikkelig fine med den redigeringen, og det er jo alltid gøy å prøve seg på noe nytt. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

   Processed with VSCO with s2 preset

  Liker meg her♡


  02.02.2018 - 19:17

  Ta med hunder til Norge

  Hei!

  Her vi bor er det en mann som har to valper, og jeg er helt forelsket. Valpene skal selges, og jeg har så lyst til å kjøpe dem. De er så søte, og ikke minst kosete. For et par dager siden koste jeg så mye med dem, og jeg ble så glad i de små voffsene. Jeg skulle gjerne tatt de med til Norge, men det er vel en ganske vanskelig og lang prosess? I tillegg ville jeg ikke kun kjøpt en, jeg måtte hatt begge. De er brødre, og de er så søte sammen. Jeg vet jo også at disse hundene har mye problemer på grunn av nesepartiet, og det er så trist. Man hører de virkelig puster og peser, og man hører at det er vanskelig for dem. Åh..

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se hvor nydelige de er da! Skikkelig sjarmerende, og bittesmå. De hadde dessverre masse lopper, men heldigvis har noen her fikset loppekur til dem. Det var ikke akkurat lite lopper heller, og de må ha klødd skikkelig. Jeg har så lyst til å ta med meg begge to hjem, men jeg er redd det blir vanskelig med to. Jeg kunne klart en av dem, men de to sammen vet jeg ikke om jeg hadde klart sånn som ting er nå. Jeg håper de får et trygt hjem her i Mexico, og jeg får vondt av tanken på at de kan ende på gaten. Uff.. Kanskje jeg endrer mening og tar de begge med meg hjem? 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Er det noen som har tatt med seg dyr fra utlandet? Og isåfall, hvordan funket den prosessen?