hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 20.03.2018 - 14:42

  Turen ble ikke som forventet

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere!

  Nå sitter vi på en restaurant her i Trondheim som heter Graffi, og vi har akkurat spist. Vi klarte å sove over frokosten i dag, noe som er skikkelig kjipt. Vi alle hadde gledet oss til hotellfrokost, men selvfølgelig forsov vi oss. Heldigvis var maten her på Graffi HELT fantastisk. Altså, det er noe av det beste jeg har spist på en stund. Nå skal vi bare sitte her litt til, og så skal vi bevege oss bort til Trondheim torg og Vinterlyd. I dag kommer Isabelle, Sofie, Ine og jeg til å stå der fra klokken 16.30-18.30. Vi gleder oss veldig!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Som dere kanskje har skjønt etter å ha lest dette innlegget, så ble ikke Aleksander med i Trondheim. Jeg har fortalt dere før at Aleksander har veldig angst for det å skulle fly, og i går skjedde det igjen. Vi kom oss til flyplassen, sjekket inn og skulle til å gå ombord. Da vi sto der klarte ikke Aleksander å gå inn på flyet, og en gråtende Martine vandret inn alene. Jeg ble veldig lei meg fordi jeg måtte dra alene, men jeg forstår Aleksander. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan han føler det, og jeg ville aldri tvunget han til å bli med for min del. Aleksander har også mye å gjøre om dagen, mye som skal gjøres hjemme og tillegg er han sliten av all reisingen. Jeg tror derfor at det er bra han ble igjen, slik at han kan få slappet ordentlig av og ikke utsette seg for noe han absolutt ikke ville. Utrolig kjipt, men angst er ikke noe å tulle med.. Heldigvis ventet Isabelle, Julie og Sofie på meg på flyplassen i Trondheim, så da slapp jeg heldigvis å dra helt alene fra flyplassen til hotellet. Jeg har aldri dratt fra Trondheim flyplass selv før, så det stresset meg mye. Heldigvis gikk alt fint, og det går også bedre med Aleksander nå♡


  19.03.2018 - 20:20

  Spontantur

  Hei dere!

  I dag har Aleksander og jeg seriøst vært verdens slappeste mennesker. Vi har ikke gjort noe som helst, og det er det jeg elsker med Bergen. I Oslo er det noe som skjer hele tiden, og jeg vil være med på alt. Dagene går i ett, og jeg glemmer ofte det å slappe av litt. Derfor er det alltid like deilig å komme til Bergen, for her kan jeg virkelig slappe av. Vi har sovet en god del i dag, sett på serier og spist. Sånne dager trenger jeg virkelig i blant!

  Egentlig var planen at vi skulle reise til Trondheim imorgen, men plutselig fikk vi det for oss at det hadde vært deiligere å reise i dag. Da slipper vi å dra dit imorgen tidlig, gå rundt med koffert hele dagen og stresse tilbake til Oslo på kvelden. Så nå er vi faktisk på vei til Trondheim, og vi bestilte flybillettene flybillettene for en time siden. Haha, gøy å være litt spontan i blant, selvom det ikke var den mest crazy spontanhistorien. I Trondheim er også Isabelle, Sofie og Ine, så det blir koselig! Vi blir der bare en natt, men er bedre det enn to flyturer på en dag. Jeg blir sliten av så mye reising, så en natt på hotell passer veldig bra.

  Vi blogges mer fra Trondheim!


  18.03.2018 - 12:22

  Vi glemte det...

  Hei dere!

  Nå skal jeg bare kjappe meg å blogge, og så skal Aleksander og jeg komme oss mot byen. Vi skal på kino i dag, og etter det aner jeg ikke hva som er planen. Vi vurderte faktisk å dra ut i går, men i dag er jeg ganske glad for at vi droppet det. Vil dere vite noe sykt? Jeg har aldri vært ute i Bergen før. Jeg har vært en god del i Bergen siden Aleksander og jeg ble sammen, men vi har aldri vært ute på byen her sammen. Derfor ville jeg egentlig det i går, men vi droppet det og sovnet heller tidlig begge to. Jeg har skikkelig lyst til å dra ut i Bergen snart, for jeg tror det er et ganske bra uteliv her. Neste gang jeg kommer til Bergen SKAL jeg ut på byen her. Altså, jeg kommer til å dra med meg Aleksander enten han vil eller ikke. 

  Forresten.. Jeg ble skikkelig lei meg i går. I går fikk jeg en melding av en jente på DM, og hun lurte på om ikke Aleksander og jeg hadde vært sammen i ett år snart. Jeg måtte sjekke kalenderen, og jeg ble så irritert da jeg skjønte at vi hadde glemt det. VI HAR JO VÆRT SAMMEN I OVER ETT ÅR NÅ? Hvordan klarer vi begge to å glemme datoen? Det her er så typisk Aleksander og meg, for vi er noen skikkelig surrehuer begge to. For det første husket vi ikke hvilken dato vi ble sammen, og da vi først finner det ut glemmer vi den bort igjen. Jeg har vært så på det med at vi snart har vært sammen i ett år, og det skulle vi feire og hele pakka. Vel, sånn ble det ikke. Hadde det ikke vært for denne jenta som sendte meg en melding, hadde jeg garantert ikke kommet på det før om et halvt år. 

  Jaja, vi har hvertfall vært kjærester i over ett år nå. Hvor sykt er ikke det? Jeg har hatt mitt beste år noen sinne, og jeg tror mye av det er takket være Aleksander. Han er virkelig det fineste menneske jeg noen gang har møtt, både på innsiden og utsiden- og det er ingen jeg har det så morsomt med som han. Jeg møtte han på et tidspunkt der jeg ikke ville være med noen gutter i det hele tatt, men herregud så glad jeg er for at vi bare satset på oss. Alle fortjener å oppleve kjærlighet som dette, og jeg er glad for at jeg har fått oppleve det i en så tidlig alder. Jeg vet ikke mye om fremtiden min, men det jeg vet er at jeg skal være med han.

  OSS TO♡


  17.03.2018 - 19:06

  Drikke mensen og naken nedover Karl Johan???

  Heey!

  Jeg spurte om dilemmaer tidligere i dag på Snapchat (martineluunde heter jeg der), og jeg har fått inn en haug. Noen av dilemmaene er jo helt syke, men jeg skal prøve å besvare så godt jeg kan. Jeg tror også jeg må dele det opp i to deler, så om dere har fler dilemmaer er det bare å legge igjen en kommentar!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Alltid sol i øynene, eller alltid en stein i skoen? 

  Oi, shit.. Begge delene er ganske ubehagelig, men jeg må nok svare alltid sol i øynene. 

  Spise taco hver dag i en måned, eller ikke kunne spise taco på et halvt år?

   Ikke spise taco på et halvt år. Jeg er veldig glad i taco, men jeg blir ofte lei av det også. Derfor tror jeg aldri jeg hadde klart å spise det hver dag i en måned. 

  Spise en levende padde, eller være en padde?

  Æsj! Jeg vil absolutt ikke spise en padde, men jeg vil jo heller ikke være en?? Uff, jeg må nok si at jeg ville spist en.. 

  Aldri reise ut av Norge, eller aldri være i Norge?

   Hm, denne er veldig vanskelig. Jeg blir veldig fort lei av Norge, men det er også alltid deilig å komme hjem etter å ha vært borte. Jeg må nok svare aldri være i Norge igjen, så får jeg heller bare sitte på grensa til Norge og møte vennene mine der. Haha! 

  Ikke hatt tenner, eller ikke hatt fingre?

   Oi, shit.. Her må jeg nok svare at jeg ikke ville hatt tenner. Jeg tror det hadde vært vanskelig for meg som blogger og ikke skulle hatt fingre. 

  Alltid hatt mensen, eller aldri hatt mensen og heller ikke kunne blitt gravid? 

  Alltid hatt mensen, LETT!

  Rik og venneløs, eller fattig med mange venner? 

  Fattig med mange venner. Jeg tror absolutt ikke jeg hadde vært lykkelig om jeg hadde hatt masse penger, men absolutt ingen å være med.

  Gå naken nedover Karl Johan, eller aldri se Aleksander igjen?

   Haha, gå naken nedover Karl Johan. Ikke at det frister sånn veldig, men det måtte blitt sånn. 

  Alltid mye utflod, eller alltid mye ørevoks?

   Alltid hatt mye ørevoks. Det måtte jo ha vært utrolig ubehagelig å gå rundt våt i trusa hele tiden.

  Gå naken i ett år, eller hatt hodepine i ett år?

   Hmm.. Her må jeg nok si hodepine i ett år. Jeg kunne ikke flydd naken rundt hele tiden. 

  Miste berømmelsen og pengene, eller miste muligheten til å få barn?

   Miste berømmelsen og penger, LETT igjen! 

  Sove i en seng full av maur, eller en seng med spikre som står oppover?

   Au og æsj! Helst ingen av delene, men jeg må nok si en seng full av maur. 

  En shot med innholdet til en kvise, eller en shot med mensenblod?

   Altså, HVA? Haha! Dere finner på så mye sykt.. Jeg må nok si en shot med mensenblod, men da gjerne mitt eget. Haha, herreguuud.. 

  Om faren din og kjæresten din byttet hjerne, og du måtte ha sex med en av dem for at de skulle byttes tilbake. Hvem ville du valgt?

   Åherregud.. Jeg vil ikke ha sex med hverken hjernen eller kroppen til pappa.. Det måtte likevel blitt hjernen til Aleksander, for jeg vil jo ikke at pappa skal sitte igjen med det minnet. 

  Være fattig og med Aleks resten av livet, eller rik uten å finne kjærligheten?

   Være fattig med Aleksander. Venner, familie og kjæreste betyr mye mer for meg enn penger. 

  Aldri bruke såpe i dusjen, eller aldri bruke deo?

   Hm, her må jeg nok si aldri bruke såpe i dusjen. 

   


  17.03.2018 - 11:49

  BLOGGEN ER ETT ÅR

  Hei alle sammen!

  I dag er en veldig spesiell dag for denne bloggen og meg, for i dag har jeg nemlig blogget i ett år. Hvor sykt er ikke det? Jeg har nå oppdatert dere om livet mitt så og si hver dag i ett år. Jeg er så takknemlig for at dere fortsatt klikker dere inn, og ikke minst legger igjen fine kommentarer hver dag. Jeg lurer ofte på hvordan livet mitt ville vært uten bloggen, og tanken skremmer meg litt. Hva skulle jeg gjort da? Hvordan ville det vært og ikke skulle få fine meldinger av dere daglig? Herregud, jeg er glad for at akkurat dette er jobben min♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Alle bildene i dette innlegget er forresten blant de første som ble postet på denne bloggen. Det morsomme er at jeg kun brukte Iphonen min til å ta bilder med, for noe fancy kamera hadde jeg ikke tenkt på. Je skulle jo ikke blogge jeg? Haha!

  Jeg kan jo fortelle dere litt om hvorfor denne bloggen ble startet. Jeg skulle være med på Paradise Hotel, og under oppholdet på hotellet snakket alle jentene om å blogge da de kom hjem. Jeg var veldig avslappet rundt hva jeg skulle gjøre hjemme, og blogging var egentlig ikke noe jeg ville. Jeg ville helst begynne med Youtube om jeg måtte velge faktisk. Jeg hadde prøvd meg på blogging noen år i forveien, og jeg synes det kun var stress. I tillegg synes jeg det å blogge for noen år siden var så flaut. Jeg synes det var skikkelig flaut at vennene mine skulle gå inn å lese den bloggen. Og ikke minst foreldrene mine. 

  For akkurat ett år siden i dag fikk jeg en telefon fra han som er pressekontakt i TV3. Han fortalte meg at de kom til å slippe at jeg skulle være med på Paradise Hotel tidligere enn hva jeg trodde. Jeg trodde jeg skulle bli sluppet den dagen det kom på TV, men neida. Han opplyste meg om at det kanskje ville komme noen telefoner fra forskjellige nettaviser, og jeg skal innrømme at jeg fikk litt panikk. Jeg satt i byen da med Grunde og Isabelle, og Sofie kom litt etterpå. Jeg satt inne i et hjørne og flere journalister ringte meg. Både Isabelle og Sofie blogget, og jeg var fortsatt litt usikker. Plutselig da vi satt der tenkte jeg, NÅ poster jeg et innlegg på bloggen. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fikk det plutselig for meg at jeg skulle starte. Jeg tok frem telefonen, og jeg mobilblogget. Mitt første innlegg på bloggen kan dere lese HER

  Så, hva skjedde? Jeg elsket å blogge. Jeg begynte plutselig å blogge hver dag, og det var så gøy å se at jeg gjorde fremgang. Det første jeg tenkte på om morgenen var bloggen, og jeg hadde så mye jeg ville skrive om. Jeg fant endelig en ting jeg elsket å gjøre, og jeg elsket at jeg kunne skrive akkurat det jeg ønsket. Jeg fikk masse fine tilbakemeldinger, og jeg følte endelig jeg hadde funnet noe jeg likte å bruke tiden min på. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like så godt å blogge, for inne på hotellet var jeg ganske negativ til blogging.

  Nå ett år senere er jeg så sinnsykt glad for at jeg la ut det mobilinnlegget for ett år siden. Hadde det ikke vært for det spontane øyeblikket på en restaurant i Oslo, hadde jeg nok aldri blogget i dag. Nå ett år senere er dette jobben min, og det hadde jeg aldri trodd for ett år siden. Jeg har funnet en jobb som jeg virkelig trives i, og som jeg kan styre og ordne med som jeg selv vil. Jeg har fått oppleve utrolig mye gøy gjennom denne bloggen, og jeg har blitt kjent med en haug av nye mennesker. Bloggen har vært livet mitt i ett år nå, og jeg håper jeg kan drive med dette så lenge jeg selv ønsker. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har verdens fineste følgere og lesere, og i disse dager får jeg faktisk reise rundt å møte dere. Jeg blir helt overveldet over hvor mange mennesker som faktisk kommer bort for kun en klem. Altså, dere er så bra♡ Fine ord, brev og gode klemmer betyr mye mer enn hva dere aner! Dere får meg til å smile hver eneste dag, og de siste dagene har jeg hatt vondt i hele ansiktet fordi dere har fått meg til å smile gjennom flere timer. Jeg håper jeg får møte dere alle sammen, for uten dere kunne jeg ikke holdt på med det jeg elsker. Tusen, tusen takk til alle dere♡ I kveld vil jeg feire!

   


  16.03.2018 - 11:02

  FOR EN DAG

  ANNONSE- VINTERLYD

  Heey!

  Nå har vi akkurat kommet oss til flyplassen, og straks går turen videre til Bergen. Jeg skal innrømme at jeg er litt lei av reising nå, for det å fly hver dag blir fort litt slitsomt. Pakke bagen, komme seg til flyplassen, gjennom sikkerhetskontroller, flyturer på 40 min og dagen etter er det samme regla igjen. Ikke at en flytur på 40 minutter er slitsom, men all den reisinga blir man litt lei av. Heldigvis er Bergen neste stopp, og der blir vi helt til tirsdag. På tirsdag går turen til Trondheim, og så er det kun Hafjell igjen. Det er sykt morsomt å få reise rundt å møte dere da, og herregud vi koste oss i går. Jeg hadde vondt i ansiktet på slutten etter all smilingen, for jeg smilte seriøst fra jeg kom til jeg dro. Dere sier så mye fint til oss, gir oss koselige brev og er så søte hele gjengen. I går kom det sinnsykt mye mennesker, og det var så hyggelig. Jeg må virkelig beklage til dere vi ikke fikk tatt bilder med, for det er så kjedelig å se at folk fortsatt står der og vi må gå.. Jeg håper hvertfall jeg får muligheten til å reise til Stavanger senere, for jeg liker meg så godt her! Tusen takk til alle som kom♡

  Nå er det straks boarding, og jeg gleder meg til å sove på flyet. Jeg sovner alltid på flyturer, og jeg sover som en stein. De fleste sliter kanskje med å sove på fly, men jeg derimot sovner så fort jeg setter meg i setet. Det er så deilig, og da spesielt på lengre flyturer. Sovner før takeoff og våkner i det vi lander. Jeg vet ikke hva planen ellers er i dag, men jeg tipper vi bare kommer til å ta det rolig. Jeg har sykt lyst til å dra på kino en av dagene i Bergen, for jeg har skikkelig lyst til å se filmen om Utøya. Jeg tror det er en viktig film å se, for jeg tror ikke vi skjønner helt hvor forferdelig det var der. Jeg får virkelig vondt av å bare tenke på det.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Så mange fine mennesker som sto der allerede før det startet. Jeg trodde virkelig ikke det skulle komme så mange bort til oss som det gjorde i går. Jeg blir så glad!

  Processed with VSCO with s2 preset

  ♡♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Noen av brevene vi fikk i går♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Så må jeg bare vise dere et bilde fra frokosten i dag. Det var en sjokoladefontene til frokosten?? Altså, disse menneskene har virkelig skjønt det. Haha! 

  Vi blogges mer fra Bergen♡


  15.03.2018 - 15:05

  STAVANGER

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere! 

  Nå har i fått vært på hotellet et par timer, og jeg har endelig fått sminket meg. Vi skal bo på hotell her i Stavanger til imorgen, og deretter går turen til Bergen. Aleks ba faktisk om hotellrom sånn at man kunne se rullebanen, så nå føler jeg egentlig at vi har rullebanen inne på rommet. Straks skal vi stikke mot byen, og da er det klart for Vinterlyd igjen. Jeg gleder meg skikkelig, og jeg håper så mange som mulig av dere tar turen! Sist vi var i Stavanger ble det faktisk helt kaos. Jeg ble dratt i alle kanter, og kom meg ingen vei. Til slutt måtte politiet komme og dra meg ut fra folkemengden. Det var en ganske merkelig opplevelse, og jeg ville jo egentlig ta bilder med dere som ville. Samtidig var ikke sikkerheten der på topp, så jeg fikk helt panikk mens jeg sto der og ble dratt i. Jeg håper virkelig ikke det blir sånn i dag, for det er mye hyggeligere om vi får slått av en prat og tatt bilde om dere ønsker det. Vi blir stående på Torget i Stavanger fra klokken 16.30- 18.30. Håper vi sees♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ellers må jeg bare beklage til alle dere som reagerte på innlegget om taxituren. Jeg har allerede snakket litt om det på Snapchat (martineluunde heter jeg der om dere vil høre), men jeg tenker jeg kan skrive litt om det her også. Selvfølgelig mener jeg ikke at alle skal gå rundt å lukte blomster til en hver tid. Svette er helt normalt, og alle mennesker svetter. Det jeg skulle frem til med innlegget er at når man har en jobb der man skal kjøre folk rundt til alle døgnets tider burde det ikke lukte som det. Det var ikke bare mannen som luktet, men hele bilen luktet innestengt. Det var en så innestengt lukt i den bilen, og da svettelukta kommer i tillegg var det ikke akkurat en fryd å sitte der. Jeg er fullt klar over at folk har sykdommer der de svetter mye, og jeg kjenner selv folk som har det. Likevel lukter ikke de i nærheten av hva den bilen luktet. Og til dere som sier at man kan være allergisk mot deodorant, så er jeg selvfølgelig klar over dette også. Men det finnes faktisk deodoranter for de som er allergiske. Det eneste jeg ville frem til er at når man har en jobb der man er såpass tett på mennesker, så kanskje man kunne hatt en annen lukt i bilen sin. Nå er jeg ferdig med denne saken, for jeg mente ikke noe slemt til dere som har sykdommer der dere svetter mye. Jeg bryr meg ikke om svettelukt, men når det blir så ille at det svir i øynene reagerer jeg. 

  Nå skal vi komme oss til byen, så vi blogges♡


  14.03.2018 - 13:21

  Noe av det fineste jeg vet om!

  Bilder lånt fra Instagramen til @Alexandrabring og @Victoriatornegren 

  Hei dere!

  De siste dagene har jeg seriøst fått opp damer som er gravide hele tiden på Instagram. Jeg blir like fascinert hver gang jeg ser disse damene med store babymager, og jeg skal innrømme at jeg blir litt sjalu. Ikke sjalu over at de skal føde, men på grunn av magen. Jeg synes gravidmager er noe av det fineste i hele verden. Jeg synes det er så fint, dere! Jeg har sett på så mange damer på Instagram som er gravide nå, og jeg skulle ønske jeg kunne lånt magen deres i noen dager. Nå tenker dere sikkert at dette er utrolig merkelig, og ja det er det kanskje. Jeg håper hvertfall noen er litt enig med meg?

  Okei, hvor goals er ikke dette? To søstre som blir gravide på akkurat samme tidspunkt!! 

  Jeg leser ofte om disse gravide damene som irriterer seg over den store magen, og at de bare venter på at graviditeten er over. Jeg derimot gleder meg til den dagen jeg kan gå med stor mage. Ikke at det kommer til å skje før om MANGE år, men jeg gleder meg fortsatt. Jeg er så besatt av gravidmager, at jeg kommer til å nyte hvert sekund med den magen. Jeg kommer til å ville sprade mest mulig rundt i bikini sånn at jeg kan vise den frem. Og selvfølgelig kommer jeg til å gå i så stramme klær som mulig, kun for å fremheve den magen. Jeg synes virkelig det er dødsfint!

  Åh, så fint! Og bare det at det er et annet liv inni den magen er jo helt sykt. Det å skulle få barn er faktisk en av mine største drømmer!

  Jeg satt og fortalte om dette til noen på Splay for noen dager siden, og da fant han ene ut at man kunne kjøpe falske mager. Kanskje jeg skal gjøre det? Neida, haha! Jeg vurderte det i to sekunder, men så tenkte jeg at det er kanskje å dra det litt langt? Jeg får heller bare vente noen (mange) år, så skal jeg sprade rundt med stor mage jeg også. Herregud, jeg gleder meg til den dagen!! 

   


  14.03.2018 - 12:51

  Dere er best♡♡

  ANNONSE- Vinterlyd

  Hei dere! 

  I går var vi som sagt på Vinterlyd i Drammen, og det var så hyggelig å møte alle dere som kom innom. Vi var ganske treige med å fortelle at vi skulle dit, og derfor tenkte jeg at det kom til å bli ganske rolig for oss. Der tok jeg feil, for herregud så mange av dere som kom bort for å ta bilde og snakke litt♡ Det er så hyggelig å møte dere, og ikke minst få se ansiktene til dere som følger meg, leser bloggen eller følger med på Youtube. Jeg fikk også høre så sinnsykt mye fint i går, og jeg blir så glad! Dere er så gode, og dere betyr så mye for meg. Jeg har verdens beste følgere♡ 

  Det er mange som har spurt hvor vi skal på Vinterlyd, og derfor har jeg laget et bilde med datoer og steder. Jeg håper selvfølgelig jeg får møte flere av dere de neste dagene!

  Vi hadde det så gøy i går, men formen i dag er ikke på topp. Dere som har lest bloggen min vet at jeg har slitt en del med halsen min, og nå har jeg vondt igjen. I Mexico hadde jeg ikke noe problemer med halsen, men så fort jeg kommer hjem får jeg det selvfølgelig. Så kjipt, for jeg har absolutt ikke tid til det her nå. Jeg har virkelig fullt kjør resten av mars, så jeg kan ikke være syk. Kroppen min føles så slapp, men jeg håper virkelig at jeg blir fort frisk igjen. Jeg vurderte jo veldig å operere mandlene, og jeg er fortsatt på den tanken. Den eneste måten halsen min skal bli bra på er å operere, men tanken skremmer meg skikkelig. Jeg synes operasjoner er skummelt, og jeg er så redd for at det skal skje noe. Uff, jeg orker ikke tenke mer på det nå. Nå skal jeg straks i et møte, og så skal jeg feire bursdagen min med noen i familien. Det blir koselig!


  13.03.2018 - 19:57

  PREMIEREFEST

  Heei!

  I går var det jo premierefest, og jeg hadde sett skikkelig frem til det. Endelig skulle vi få møte deltagerne og produksjonen igjen, og selvfølgelig betyr det bra stemning. I går var jeg på to møter, så derfor ble det skikkelig hektisk før selve festen. Planen var egentlig vors og hele pakka, men det måtte vi bare droppe. Kjolen jeg skulle ha på meg kom heller ikke, så jeg sleit skikkelig før festen. Jeg ante ikke hva jeg skulle ha på meg, så det endte med at jeg dro ut av hele skapet mitt for å finne noe å ha på. Jeg prøvde sikkert 10 forskjellige outfits, og for hvert plagg jeg prøvde ble jeg mer irritert. Etterhvert måtte jeg bare ta på noe enkelt, og så fikk jeg vorset i ti minutter før jeg skulle dra.

  Jeg hadde det hvertfall kjempegøy, og stemningen var på topp. Masse bra mennesker og alle var så spente. Deltagerne fikk også se første episode, og det virket som at de fleste var veldig fornøyd. Jeg gleder meg så mye til episodene fremover! Selvom jeg vet ALT som skjer er jeg spent på hvordan ting blir klipt. Dette blir gøy dere! Vi måtte dessverre ta kvelden ganske tidlig, i og med at vi skulle på Vinterlyd i dag. Vi ville ikke stå der slitne og trøtte, så derfor dro vi hjem tidlig noe som var like greit.


  13.03.2018 - 16:06

  Møt Aleksander og meg

  ANNONSE- VINTERLYD

  Hei dere!

  Nå sitter jeg i bilen på vei til Drammen, for i dag er det tid for Vinterlyd. Aleksander og jeg skal være med på alle konsertene, bortsett fra Oslo. Vi skal stå på Viafree sin stand, og der skal vi dele ut premier, noen kan få bli med oss backstage til artistene + mye mer. Vi kommer til å stå der fra klokken 16.30 til konserten starter. Jeg håper så mange som mulig kommer, for jeg synes det er så koselig å møte de som følger meg på sosiale medier!

  Aleksander og jeg har hvertfall tatt på oss en haug av klær. Det er iskaldt ute, og vi skal stå ute noen timer. Så vi er nå klare for å møte dere som kommer, og vi gleder oss!

  Håper vi sees, og om ikke så blogges vi senere!


  11.03.2018 - 19:02

  IMORGEN SKJER DET!

  Hei dere! 

  Jeg gleder meg så sinnsykt mye til imorgen. Imorgen starter Paradise Hotel på skjermen igjen, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har alltid elsket å se på Paradise, og derfor var det jo dødsgøy å være med selv i fjor. Likevel er jeg ganske glad for at jeg er ferdig med det nå, for jeg husket jeg gruet meg mye i fjor til å se meg selv full, ha sex og med puppene ute på TV. Haha, heldigvis gikk det jo fint i fjor, men likevel er nok sikkert årets deltagere litt stresset. 

  Jeg har allerede sett den første episoden i denne sesongen, og jeg kan si så mye som at dere må glede dere. Det her blir så bra! Jeg skal selvfølgelig på premierefesten, og det blir så gøy. Jeg gleder meg til å møte alle deltagerne igjen, selvom jeg møtte på flere av dem i går. Endelig kan jeg bli ordentlig kjent med dem, og ikke minst feste med dem. 

  Jeg tenkte jeg skulle slenge med siste episoden av Veien Til Pærra, for den er nemlig nå ute. I den episoden hang vi med de på vignetten, og dere får blant annet høre hva de tenker om legendene. I tillegg sender Aleks og jeg de avgårde inn på hotellet. De må ha vært så utrolig spente, og det skjønner jeg. Nå starter endelig Paradise igjen dere!! 


   


  10.03.2018 - 12:42

  VI FLØY!

  ANNONSE- MEGAFUN- Vi fikk det sponset

  Hei dere!

  I går gjorde Isabelle og jeg noe sykt gøy. Ingen av oss hadde gjort det før, men begge to har hatt skikkelig lyst til det. Nemlig å fly i en vindtunnel! Jeg tipper de fleste kanskje har sett videoer der folk gjør det? Vi ble hvertfall invitert dit i går, og herregud for en opplevelse. Det var så gøy, men også skikkelig vanskelig. Man måtte virkelig ha stålkontroll på kroppen sin for å få det til, og akkurat det har ikke jeg. Jeg fløy litt opp og ned, og noen ganger lå jeg krølla som en ball. Det var så vanskelig, haha! Isabelle derimot fant riktig teknikk et par ganger, og da føyk hun kjempehøyt opp. Jeg ble redd da jeg så på henne, for da hun var ganske høyt oppe så jeg at hun virkelig hadde null kontroll. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her satt vi og ventet på at der skulle bli vår tur. Her var jeg skikkelig gira, mens Isabelle var stressa. Hun var så redd før vi skulle gjøre det, haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Her fikk vi opplæring. Vi lærte om hvordan vi skulle fly og om forskjellige tegn. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her hadde jeg fått på meg hjelm, briller, ørepropper og drakten. Jeg hørte absolutt ingenting, og det var så ubehagelig. Jeg hørte bare mumling da folk snakket, og følte meg helt rar. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Her satt jeg klar og ventet, og jeg ser jo ut som en liten unge? Haha! Jeg ler så mye når jeg ser det bilde her. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Og plutselig var jeg i lufta. Herregud, det var så gøy!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Litt gira kanskje? Hahaha!

  Det var hvertfall dødsgøy å teste det ut, og jeg fikk så mye adrenalin. Jeg sto seriøst å ristet da jeg var ferdig, og kroppen min kjentes helt merkelig. Hallo, jeg fløy liksom! De sa også at den følelsen når man fløy der er den samme som når man hopper i fallskjerm. Da Isabelle hørte det ble hun selvfølgelig gira på å hoppe i fallskjerm, men det får hun isåfall gjøre alene. Jeg med den høydeskrekken min skal ikke i noe fallskjerm, så jeg nøyer meg med vindtunnel. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vil absolutt anbefale dere å dra hit om dere vil prøve å fly i vindtunnel. Megafun ligger rett utenfor Oslo, i Lørenskog. Det var så gøy, og jeg vil gjøre det igjen. Jeg skulle ønske jeg var skikkelig god, men da trenger man nok litt mer øving først. Vi hadde det alt for gøy der, og vi vlogget det. Så dere skal altså få se oss fly, og dere får garantert se da jeg failet skikkelig. Haha! 

   


  07.03.2018 - 19:26

  Rumpesalve på leppene

  Hey!

  I dag tenkte jeg å komme med et tips til dere. Jeg sliter en del med tørre lepper på vinteren, og det tipper jeg at jeg ikke er alene om? Det er så irriterende med tørre og såre lepper, men nå har jeg funnet redningen. Rumpesalve på leppene! Haha, dere tenker vel sikkert at dette høres merkelig ut? Det er kanskje litt merkelig, men det funker som bare det. Det var mamma som kjøpte denne fordi hun hadde lest om den et sted. Denne skal man kunne bruke på leppene, som ansiktsmaske, på neglbåndene og andre steder man er tørr. Det beste av alt er at denne koster rundt 100kr på apoteket! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal det sies at denne egentlig er laget for såre babyrumper og ømme brystvorter, men flere kjendiser har faktisk begynt å bruke denne. Flere bruker den på leppene, neglbåndet, i ansiktet og på steder man akkurat har fjernet hår. Denne må jo også funke perfekt om man har shavet seg diverse steder og blir nuppete eller rød. Jeg skal absolutt kjøpe min egen og prøve den skikkelig ut. Om kjendiser sverger til dette produktet må det være bra tenker jeg da. Istedet for å bruke dyre hudprodukter kan man heller kjøpe en rumpesalve til 100kr. SUPERSMART!

  Til nå har jeg kun prøvd den på leppene, og leppene mine føles så bra ut. De er fuktige og ikke tørre lenger. I tillegg elsker jeg konsistensen på denne, og den er faktisk deilig å ha på. Jeg tenker faktisk også å smøre inn ansiktet med denne før jeg legger meg, for jeg har ganske tørr hud nå. Nå høres dette ut som et reklameinnlegg, men det er det altså ikke. Haha! 

  Dere kan lese mer om denne salven HER

   


  07.03.2018 - 17:33

  Møter og spennende ting i vente

  Heey!

  Nå sitter jeg på Olivia og venter på Sofie. Jeg var så sulten og sendte henne en melding om hun var ledig, for jeg ville ikke spise alene. Jeg var allerede i byen, og trengte en å spise med meg fort. Heldigvis sa Sofie ja, så jeg håper hun er rask. Jeg er seriøst konstant sulten om dagen, og det eneste jeg tenker på er hva mitt neste måltid skal være. Jeg har savnet norsk mat så sinnsykt mye, så nå klarer jeg virkelig ikke å få nok av det. Jeg gleder meg liksom til neste måltid og jeg har allerede planlagt at etterpå skal jeg spise sushi. Nå skal jeg hvertfall først ha focaccia, salat og sjokoladefondant. Altså, NAM! Har dere ikke smakt salaten på Olivia som heter "Insalata Marinara", så må dere gjøre det. Den er så god!

  Ellers har jeg vært på et møte i dag med Splay, og det gikk veldig fint! Vi fikk snakket om ting som eventuelt skjer fremover, og ting hørtes veldig bra ut. Jeg har masse spennende i vente fremover, og dette året kommer til å bli så kult. Jeg har masse planer, og jeg må virkelig tenke meg godt om nå. Jeg har fått muligheter jeg ikke kan si nei til, og jeg håper alt går i boks.

  Fra spennende ting fremover vil jeg nå snakke om mat igjen. I går var jeg ute og spiste med Sofie og Isabelle, og det var så koselig! Sofie tok oss med på Kverneriet, og der har jeg aldri vært tidligere. Jeg må bli flinkere til å prøve ut nye restauranter, for det finnes så mye bra i Oslo. Jeg velger alltid restauranter jeg har vært på før, men nå skal jeg bli flinkere til å prøve ut nye steder. Maten på Kverneriet var kjempegodt, og milkshaken smakte fantastisk.


  06.03.2018 - 16:08

  MITT NYE HÅR!

  ANNONSE- HENDRIX HAIR- Sponset behandling

  Hei dere!

  Nå er jeg akkurat ferdig hos Hendrix og nå sitter jeg på trikken på vei til byen. Der skal jeg møte Sofie og Isabelle, og vi skal blant annet spise. Jeg er seriøst konstant sulten, og jeg har spist så sinnsykt mye etter jeg kom hjem. Jeg har lyst til å stappe alt jeg ser av spiselige ting inn i munnen. Jeg tror vi skal spise på en ganske ny restaurant og det er alltid like spennende. Jeg har stalket restauranten på Instagram, og både maten og lokalet ser så bra ut!

  Over til håret! Jeg har både endret farger og lengde på håret mitt. Det var så deilig å få av de slitte tuppene, og det var deilig å komme seg bort fra å være helt blond. Nå er jeg mye mørkere i toppen, og jeg har beholdt det blonde i lengdene. Jeg er så fornøyd, og jeg elsker mitt nye hår! Jeg droppet også å sette i extension, og det er fordi jeg er ganske fornøyd med tykkelsen på håret mitt nå. Jeg er virkelig overrasket over hvor mye bedre håret mitt har blitt i Mexico. Jeg gikk virkelig inn for å pleie håret mitt, og det funket som bare det.

  Dette er altså førbilde. Som dere ser var etterveksten grusom, og håret mitt var ganske gult. Jeg liker best håret mitt kaldt, men siden jeg har prøvd å slutte med lillasjampoen blir det fort gult. Irriterende, men nå vil jeg virkelig at håret mitt skal bli bra igjen.

  Hva synes dere? Jeg er så fornøyd, og elsker at det er iskaldt og mørkt på toppen. I tillegg har håret blitt kortere, og det har håret mitt godt av. Det er akkurat sånn jeg ville ha det, og jeg føler meg så fin nå! Tusen takk til Hendrix nok en gang for fint hår♡


  06.03.2018 - 10:31

  Jeg skal gjøre noe nytt med håret mitt

  ANNONSE- Hendrix Hair- Sponset behandling 

  Hei dere! 

  Nå sitter jeg i frisørstolen hos Hendrix Hair, og han skal straks gå løs på håret mitt. Etter to måneder i Mexico sier det seg selv at det håret ikke ser helt bra ut, MEN jeg føler det har blitt mye sunnere siden sist jeg var her. Jeg har virkelig kuret og vært flink med håret mitt da jeg var bortreist, men fargen er nå helt forferdelig. Det er så mye ettervekst, og lengdene er helt gule. Jeg har holdt meg unna lillashampo i Mexico, rett og slett fordi håret mitt trengte å komme seg bort fra det litt. Før brukte jeg lillashampo hver gang jeg dusjet, og det sliter på håret. Derfor har jeg hatt en pause fra det, og håret mitt er gult. Jeg skal også få klippet meg i dag, og håret skal faktisk få en ny farge. Eller jeg skal fortsatt være blond, men ikke så blond som jeg er. Det skal bli litt mørkere, og annerledes. Jeg gleder meg!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg gleder meg så mye til forandring!

  Etterpå skal jeg møte Sofie en tur, og det gleder jeg meg også skikkelig til. Jeg var med henne ute på byen i helgen, og skravla gikk jo i ett. Derfor trenger vi å møtes igjen, for å skravle enda mer. Vi skal spise, også håper jeg vi kan se litt i butikker. Jeg har ikke vært i norske butikker på en evighet, så jeg vil sjekke dem ut. Nå skal vi begynne på håret, så vi blogges mer senere♡


  04.03.2018 - 17:54

  DÅPEN

  Hey!

  Nå er jeg hjemme fra dåpen, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å sovne innen kort tid. Jeg regnet meg frem til at jeg har sovet 12 timer til sammen de siste tre dagene. Hvor sykt er ikke det? Det er i gjennomsnitt fire timer hver natt. I natt for eksempel sov jeg i 3 timer, og det merker jeg. Da vi kom til kakene i dåpen så jeg bare tåke og jeg begynte å snakke masse feil. Jeg føler meg nesten full nå, men alkohol har jeg ikke drukket. Derfor må jeg prøve å sove lenger i natt, for jeg kan ikke fortsette som dette. Akkurat nå prøver jeg egentlig å holde meg våken noen timer til, slik at jeg ikke sovner nå og våkner i natt. Ønsk meg lykke til, haha!

  Dåpen var hvertfall utrolig koselig, og Cornelia er verdens søteste. Hun smiler hele tiden, og gråter så og si aldri. Skikkelig gladjente♡ Jeg er i tillegg en av fadderne hennes, og det synes jeg er stas. Egentlig skulle jeg lese opp noe fra bibelen i kirken foran alle, men jeg feiget ut. Jeg følte den teksten jeg skulle lese ble litt i dypeste laget, og da følte jeg det ble helt feil. Ellers gikk dåpen supert, og vi har kost oss med god mat og kaker. Jeg har spist så sinnsykt mye etter jeg kom hjem fra Mexico, og kroppen min har ikke vært vandt til så mye mat i det siste. Derfor har jeg dødsvondt i magen nå, for jeg har virkelig overspist. 

  Jeg ser også at mange lurer på hvor bunaden min er fra, og jeg vet dessverre ikke. Det er ikke en bunad, men det er en festdrakt. Jeg designet den selv til konfirmasjonen min hos en dame som lagde festdrakter. Jeg er så fornøyd med den, og jeg skulle ønske jeg kunne brukt den mye oftere. Jeg synes det er så gøy når folk kommer bort og lurer på hvor den er fra, og jeg stolt kan si at jeg har valgt hvordan den skal se ut selv. Det er kult, og spesielt når ingen andre har en lik som meg. 

  Jeg tenker nå å vise dere bilder fra dagen♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Godjenta♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  NAM! Dette var så godt, og jeg håper det er mer igjen. Isåfall skal jeg bort til de imorgen og da skal jeg spise enda mer. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette var en av kakene, og OMG! Dette er noe av det fineste jeg har sett. På det nederste bilde har den personen som lagde kaken laget en spiselig bamse. Og det er en bamse som ser helt likt ut som favorittbamsen til Cornelia. Hvor søtt er ikke det? Jeg synes det var ille at vi skulle spise den kaken, for etter min mening var den for fin til å skulle spises. 

  Nå skal jeg prøve å holde meg våken litt til, og så skal jeg ta kvelden. Imorgen skal jeg til frisøren, og jeg skal gjøre noe nytt med håret mitt. Jeg gleder meg til å vise dere, for jeg tror det kommer til å bli superfint! 


  04.03.2018 - 10:47

  Edru på byen

  Hei dere!

  I går bestemte jeg meg ganske spontant for å bli med ut på byen. Det var ikke planen i og med at jeg hadde sovet så lite, og i tillegg skulle jeg i dåp i dag. Likevel fristet det så sykt å dra ut fordi så mange venner skulle det. Teele skulle også være med å åpne et utested, og da måtte jeg nesten dra. Jeg dro faktisk ut edru, og det var overraskende gøy. Vi sto og danset som noen gærninger på dansegulvet, og jeg tenkte ikke over at jeg ikke hadde en dråpe alkohol i meg. I går var faktisk en av de morsomste og koseligste dagene ute på byen, og jeg skal helt klart dra ut oftere edru. Det var virkelig null problem, selvom alle rundt meg var ganske så fulle. Jeg våknet hvertfall opp klokken halv 9, og da var det bare å stelle seg klar til dåp.

  I dag skal jeg i dåpen til Cornelia, altså lillesøsteren min. De satte dåpen til i dag, slik at jeg skulle få den med meg. Det er jeg så glad for, og i tillegg er jeg faktisk fadder. Det er koselig! Cornelia er så nydelig i dag, og hun er i så godt humør. Jeg skal ta masse bilder i dag slik at jeg kan oppdatere dere senere. Nå starter straks gudstjenesten, så vi blogges!


  03.03.2018 - 17:02

  Suprise

  Hei dere!

  I dag fikk jeg beskjed av mamma at vi skulle få besøk, og jeg skjønte egentlig ikke helt hvem som skulle komme. Jeg trodde først det var familie, men plutselig kom det en etter en av mine nærmeste inn døren. Da hadde mamma snakket med noen av venninnene mine, og de kom hit for å overraske meg. Jeg ble så glad, for HERREGUD jeg har savnet dem. Jeg har ikke sett de på to måneder, så vennetid er noe jeg absolutt trenger nå.

  Vi bestilte pizza, og moren til Therese kom med kaker og gave. Så koselig! Jeg slenger med noen bilder, og så vil jeg egentlig bare legge fra meg sosiale medier litt. Nå trenger jeg å være med vennene mine<3


  28.02.2018 - 19:57

  Jeg er med i et nytt program

  Hei dere!

  Jeg er med i et nytt program, woho! Denne gangen er Isabelle og jeg med i Insider FEM og dere skal få bli enda bedre kjent med oss. Jeg har allerede sett episoden, og jeg er nesten litt redd for tilbakemeldinger. Jeg snakker om både lønn og haters, og det kan til tider være litt vanskelig begge deler. Dere får følge med da jeg slapp kula og responsen det fikk, og dere får også se en litt annen side av meg kanskje. Jeg viser dere enda mer av hvem jeg er, og sånn at det er sagt så kan jeg virke litt tøff og care. Det er fordi jeg rett og slett ikke klarer å ta meg nær av slemme kommentarer, og det kommer kanskje litt tydeligere frem blant annet.

  Dette ble faktisk spilt inn for snart ett år siden, og det er ganske sykt. Jeg hadde nesten glemt at jeg var med i dette programmet, helt til jeg fikk den tilsendt. Jeg ble dratt rett tilbake i tid, spesielt da det kom til finaledagen og alt hatet som kom. Jeg husker nå hvor ekstremt det var, og hvor mye dritt jeg faktisk fikk.

  Jeg håper dere vil se på denne episoden! Jeg skal innrømme at jeg likte den godt. Den blir sendt den 15. mars klokken 21.30, på FEM.


  04.01.2018 - 16:46

  JEG ER I MEXICO!

  Hei fra Mexico!

  Det var utrolig mange som skjønte hva og hvor jeg skulle, så nå kan jeg endelig fortelle dere at mange av dere tok helt rett. Jeg er i Mexico igjen! Det er så sykt, for jeg hadde aldri trodd jeg skulle få muligheten til å dra tilbake. Jeg har drømt om Mexico siden jeg kom hjem i fjor, og nå er jeg her plutselig igjen. Jeg er så glad for å være her, og jeg skal heldigvis ikke hjem igjen før om to måneder. Hvor sykt er ikke det? De verste månedene i Norge skal jeg være i Mexico.

  Som dere kanskje skjønner er det dette som har opptatt tiden min i det siste. Jeg fikk vite om dette for mange måneder siden, og jeg har telt dager. Dagene har føltes ut som en evighet, men nå er endelig ventetiden over. Jeg har hatt så lyst til å skrike det ut til alle at jeg skal hit, men det kunne jeg ikke. Derfor gjør jeg det nå- JEG ER I MEXICO IGJEN!!!

  Jeg skal selvfølgelig oppdatere masse på bloggen mens vi er her nede, og jeg skal selvfølgelig ta masse fine bilder. Jeg håper dere er klar for å følge meg to måneder i Mexico, for jeg klarer nesten ikke vente med å oppdatere dere. Klokken er forresten straks 10 på morgenen her i Mexico nå, så oppdateringene vil bli litt rare for dere i Norge. Jeg skal likevel prøve å tilpasse innleggene mine til tiden i Norge.

  Vi blogges!


  03.01.2018 - 20:15

  Jeg har reist

  Hei dere!

  Nå blogger ikke jeg fra Norge lenger, for nå er jeg nemlig i... Klarer dere å gjette? Jeg er i Amsterdam. Woho! Jeg landet akkurat, og nå skal jeg endelig få spist. Jeg er kjempesulten, så nå blir det burger. Flyturen tok mye lenger tid enn forventet, for det var is som måtte skrapes av flyet. Heldigvis tok selve flyturen kun 2 timer, men det virket som lenger. I det siste har jeg flydd så mye til Bergen, og den flyturen går jo kjempefort. Derfor føltes det ut som at jeg satt på det flyet mye lenger.

  Vi blogges senere, for nå skal jeg spise. Jeg driver også og laster opp vloggen fra Norefjell, så den kommer straks<3


  03.01.2018 - 13:28

  Bli ny dag

  ANNONSE- Jeg fikk behandlingene sponset.

  Hei dere!

  I går hadde jeg en skikkelig bli ny dag. Først dro jeg til Hendrix Hair, og det er der jeg fikser håret mitt. Det eneste jeg skulle der i går var å fjerne extensionet. Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra det nå, og heller sette det på igjen senere om jeg ønsker det. Jeg likte håret mitt alt for godt med extensionet, så det er veldig merkelig å ta seg i håret nå. Mye mindre hår.. Heldigvis ser jeg ikke stor forskjell på håret mitt fra med extensions og uten. Jeg hadde det kun for mer fylde i håret, så håret mitt er like langt som før. Det er egentlig ganske deilig med en liten pause fra det, og nå skal håret mitt gjennom en skikkelig hvileperiode. Det trengs!

  Jeg skal innrømme at jeg var skikkelig trøtt hos frisøren, noe som ikke er så vanskelig å se.. Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er hvordan håret mitt nå ser ut uten extensions. Ingen endring med andre ord, haha! Dere kan ikke se endringen, men jeg skal love dere at jeg kjenner den når jeg tar meg i håret.

  Deretter dro jeg videre til Beauty House. Der gjør jeg alt som har med utseende å gjøre. Da mener jeg bryn, vipper, negler osv. Jeg har gått til Beauty House i mange år nå, og jeg er alltid like fornøyd. I går fikset Raija brynene mine og vippene. Jeg fikk vokset brynene og farget de, noe som virkelig var på tide. Jeg har så lyse bryn, så i blant er det umulig å tegne på dem. Heldigvis gjør Raija jobben lett for meg, og nå er brynene mine kjempefine! Hun farget også vippene mine, og nå kan jeg endelig gå masse uten mascara. Jeg har veldig lyse vipper, så i blant ser det litt merkelig ut uten mascara. Nå derimot er vippene mine svarte og fine! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Og her er resultatet. Her har jeg ingen sminke på hverken bryn eller vipper. Så deilig!

  Deretter var det søte Caroline som skulle fikse neglene mine. Hun er så utrolig flink, og de gangene jeg har gått til henne har jeg alltid vært fornøyd. Jeg liker neglene mine lange, i en enkel farge og litt glitter. Denne gangen er faktisk neglene mine kortere enn hva de vanligvis er, og når jeg sa det til folk i går ble de litt sjokkerte. De er lange nå også, men de pleier å være lenger. Denne gangen gikk jeg for en sinnsykt fin beige farge, og i tillegg tok vi glitter på to av neglene på hver hånd. Neglene mine er så fine nå! Jeg elsker dem♡ Caroline holder også til på Beauty House.

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så fine neglene mine ble! Jeg er skikkelig fornøyd, og Caroline er så flink♡ Sjekk ut instagramen hennes for å se alle de fine neglene hun har lagt. Instagramen hennes er Caroliinesnaglar.


  01.01.2018 - 20:15

  Min nyttårsfeiring♡

  Heey!

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om nyttårsfeiringen min, for den var veldig fin! Jeg var ganske bestemt på at det skulle være en rolig nyttårsfeiring, rett og slett fordi det er så mye jeg skal fremover. Derfor dro jeg til en venninne som skulle ha noen venner hos seg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro dit. Det var veldig god stemning, og vi danset og sang så og si hele kvelden. Vi dro også og så på fyrverkeriet, og deretter var det tilbake til huset. Vi ga oss faktisk halv 2, noe som jeg vil si var ganske tidlig. Jeg var dødssliten, og det eneste som fristet var senga. I tillegg gledet jeg meg så mye til Aleks skulle komme, så jeg ville bare få natten til å gå fort. Vi hadde det hvertfall utrolig koselig hele kvelden, og fremover vil jeg kun feire sånn med noen venner. Mye koseligere at alle er samlet hele kvelden, istedet for å dra ut på byen og at alle mister hverandre. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Til slutt må jeg bare dele dette bilde med dere. Jeg skulle ta et bilde av fyrverkeriet, og da jeg skulle se gjennom bildene senere så jeg dette. Se på det søte paret som kysser da. Ntå♡

  Tusen takk til alle som har vært med å gjøre 2017 så sinnsykt bra! Jeg har fått muligheter jeg aldri hadde sett for meg, og jeg har fått oppleve så mye gøy. 2017 gikk over alle forventninger, og nå er jeg så klar for 2018. Om kun noen dager skjer det noe sykt som jeg aldri hadde trodd skulle skje. Jeg er så gira, og jeg gleder meg til å dele et nytt år med dere! Tusen takk til dere fine lesere som har vært med å gjøre dette året så bra. Jeg håper dere vil være med på fortsettelsen♡ 


  01.01.2018 - 18:55

  Er det slutt mellom Aleks og meg?

  Hei dere!

  I det siste har jeg fått inn flere kommentarer her på bloggen, men enda fler på DM på Instagram angående forholdet mitt. Av en eller annen grunn har folk fått det for seg at Aleksander og jeg har gjort det slutt, og jeg kan jo skjønne hvorfor dere tror det. Vi har ikke vært med hverandre på en stund, og dere har kanskje sett at vi ikke har snappet av hverandre. Vi er fortsatt sammen bare så det er sagt, og grunnen til at vi ikke har vært sammen skal dere få nå.

  Det er en veldig enkel forklaring på dette, og snart vil dere forstå. Ting er litt hemmelig om dagen, og derfor får jeg ikke forklart alt akkurat nå. I tillegg har det vært jul, og den ville jeg feire med min familie og han med sin. Det er veldig mye som skjer fremover, og dere får vite om det om noen få dager. Han kom til Oslo i dag, og nå skal vi være sammen i en lang periode i strekk. Jeg gleder meg så mye, og vi har så mye å se frem i mot. Han bor jo i Bergen, så det er ikke bare å gå bort til hverandre om vi vil det. Ting må planlegges, og i blant er vi nødt til å gå en lenger periode fra hverandre. Så vi er fortsatt sammen, og vi har det veldig fint sammen. Det var kjempegodt å se han i dag etter 11 dager fra hverandre♡ 

  Jeg var litt lei meg fordi vi ikke fikk feiret nyttårsaften sammen. Jeg ville jo ha nyttårskysset mitt, og ikke minst legge ut en klissete kyssebilde med fyrverkeri i bakgrunnen. Heldigvis fikk vi løst det på en bra måte, og nyttårskysset gikk i år over facetime. Mitt beste nyttårskyss selvom vi ikke var med hverandre♡ Heldigvis har vi mange nyttårsaftener vi kan feire sammen, så det gikk helt fint i år å være uten hverandre!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Straks skal jeg poste et innlegg om min nyttårsaften. Jeg hadde det så gøy!


  31.12.2017 - 20:44

  Nyttårskjolen min

  ANNONSE- I samarbeid med Kouture

  Hei dere! 

  Jeg tenkte bare å komme fort innom for å vise dere hva jeg har på i dag. Det var kjempevanskelig å finne en kjole, men til slutt endte jeg opp med denne superfine fra Kouture. Den er stram, svart og lekker. Jeg har alltid hatt masse paljetter på nyttårsaften, men det droppet jeg i år. Jeg gikk for noe litt enklere i og jeg elsker det. Jeg vet at kommentarene om at jeg viser litt pupper kommer til å komme nå. Så dere trenger ikke å komme med horekommentarene og at jeg blir en dårlig mor. Drittslenginga håper jeg vi kan legge fra oss i 2017! 

  Nå er jeg hos bestemor og bestefar, og her har vi akkurat spist. Jeg blir aldri for gammel til å feire litt av nyttår med dem, men senere i dag skal jeg til en venninne. Vi skal være en liten gjeng hos henne, og det blir så koselig! Masse bra mennesker, så denne kvelden kan ikke bli annet enn bra. Det er veldig kjipt at jeg ikke får feiret med Aleksander, men vi kan feire nyttår sammen i mange år fremover♡

  Dere finner kjolen i svart HERJeg har den også i grønn, og den også er dødsfin! Den finner dere HER, og i rød finner dere HER

  Jeg må bare beklage for disse bildene, for jeg tror nemlig disse bildene er de verste som har blitt lagt ut på denne bloggen. Alt for mørke, og kvaliteten ble ikke helt på topp.. Ansiktet mitt var også helt merkelig, haha! Det var uansett de eneste jeg fikk tatt nå, for jeg vil jo tilbringe så mye tid med familien som mulig. 

  Ellers må jeg bare ønske dere et riktig godt nytt år♡ Jeg håper dere får en fin slutt på dette året, og en helt fantastisk start på det nye! Vi blogges mer imorgen♡ Dere er best!


  30.12.2017 - 22:06

  Mitt 2017- Januar til juni♡

  Hei dere!

  Hvor sykt er det ikke at straks er vi i 2018? Dette året har flydd forbi, og jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Likevel har 2017 vært det beste året til nå, og jeg har absolutt ingen ting å klage på. Derfor tenkte jeg å ta måned for måned, og fortelle om hvordan mitt 2017 har vært♡

  JANUAR & FEBRUAR

  De to første månedene av 2017 velger jeg å ta sammen, rett og slett fordi jeg var i Mexico. Jeg var som kanskje de fleste allerede vet med på Paradise Hotel. Disse to månedene må ha vært de beste i løpet av hele året, og jeg kunne ikke ønsket meg et bedre opphold. Masse bra mennesker, et nytt land, masse utfordringer, og sol og sommer. Januar og februar var virkelig helt fantastisk, og et av mine største ønsker er å kunne bare oppleve alt på nytt. Jeg fikk nye venner, og ikke minst møtte jeg en fantastisk gutt♡ Jeg hadde også bursdag i Mexico, noe som var veldig spesielt. Min første, og forhåpentligvis siste bursdag der jeg har null kontakt med både familie og venner. Det var veldig merkelig og ikke høre noe fra mamma og pappa på bursdagen min, og i tillegg hadde Aleksander blitt sendt ut av hotellet dagen før og Isabelle noen dager før det igjen. Bursdagen min var derfor litt trist, men paradisecrewet var utrolig snille med meg på denne dagen♡ I tillegg vant jeg jo Paradise Hotel, men det måtte holdes hemmelig helt frem til finalen ble vist på TV. Det var faktisk overraskende lett, selvom folk skulle prøve å få meg til å røpe vinnerne daglig. 

  MARS

  Jeg kom hjem i starten av mars, og hva gjorde jeg egentlig denne måneden? Jeg tror muligens jeg sov i to uker i strekk, for jeg var helt utslitt. Jeg startet ikke bloggen før i midten av mars, så jeg aner dessverre ikke hva jeg holdt på med før det. Jeg husker at Aleks overrasket meg i Oslo noen dager etter vi hadde kommet hjem, og det var skikkelig koselig. Han, Kevin og Isabelle bodde hos meg i en uke, og vi hadde det veldig hyggelig selvom jeg hadde sluppet kula på Kevin en uke tidligere. Det var også premierefest denne måneden, men jeg blogget ikke da. Jeg startet bloggen 17. mars og mitt første innlegg handlet om at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Jeg blogget derfor ekstremt mye om akkurat dette, og jeg hadde også en del intervjuer angående min innsjekk. Den 21. mars startet Isabelle og jeg youtubekanalen vår, og vi hadde absolutt ingen mål med den. Derfor er det veldig morsomt at vi sitter her under ett år etterpå med 50.000 følgere. Det er helt sykt! Jeg blogget også om noe som tok helt av, og det var at Aleks og jeg hadde sex på TV. Det ble både godt og dårlig tatt i mot, og folk sa jeg kom til å angre. Vel, jeg angrer ikke enda. Vi spilte også inn kollektivet de siste ukene av mars, og jeg løy så mye på bloggen om det. Det at vi spilte inn det var hemmelig, så derfor måtte jeg finne opp masse historier her på bloggen. Jeg skrev ofte at jeg hadde vært i byen med en venninne, men sannheten var at vi for eksempel var på intervju med God Kveld Norge. Aleks og jeg ble også sammen i mars, haha! Det tok ikke en måned en gang før vi bestemte oss for å holde sammen etter vi kom hjem. 

  APRIL

  I april var det også en del ting som skjedde. Vi spilte fortsatt inn kollektivet, så en del av tiden gikk bort der. Vi fortsatte å gjøre intervjuer, og vi måtte også arrangere en fest. Jeg husker vi var kjempestresset over at ingen skulle dukke opp, men utrolig nok var det stappfullt der. Veldig morsomt! Jeg løy også ekstremt mye på bloggen denne måneden. Jeg nektet for at Aleksander og jeg var sammen, men egentlig var vi jo det. Vi prøvde å holde det hemmelig så lenge som mulig, rett og slett fordi vi var i startfasen. Vi ville være ordentlig trygge på hverandre før vi fortalte det til folk. Aleksander og jeg var også på Norefjell, og der koste vi oss veldig. Vi tok masse bilder, og det var da ryktene virkelig begynte å svirre. Aleksander og jeg dro også til Haugesund på verdens mest idiotiske arrangement. Vi ble leid inn på et utested, og det ble bare tull. Jeg fikk ikke betalt før flere måneder etterpå, og sjefen av utestedet var en 98'er. Vi burde vel nesten skjønt med en gang at dette ikke var noen seriøse greier, men vi koste oss likevel i Haugesund. Vi var også en tur i Trondheim, men kun for en dag. Jeg gjorde også et intervju med Se og Hør der jeg holdt en tarantella. Fy fader, det er noe av det sykeste jeg har gjort. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle tørre dette. Når jeg leser innleggene mine fra april ser jeg også at jeg savnet Mexico ekstremt mye. Ingenting har endret seg med andre ord.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  MAI

  Jeg ser at i mai løy jeg også veldig mye om forholdet vårt. Jeg må le når jeg leser disse innleggene, for jeg nektet jo virkelig for at det var noe mellom oss. Det ene innlegget var noe som dette "Nå skal jeg til Bergen, og jeg er så heldig som får lov til å bo hos Aleksander". Haha! Jeg dro flere turer til Bergen i Mai, og det var vel da jeg falt for byen. Jeg rullet også med broren min som var russ, og de var virkelig gale. Mye mer crazy enn hva jeg var i min russetid. Den 8. mai slapp jeg endelig den store nyheten. Aleks og jeg var sammen. Shit, den så ingen komme liksom. Jeg tror nok de fleste hadde skjønt hva som var greia, men vi trodde likevel vi var så smarte og lure. Jeg husker at den dagen jeg fortalte om det hadde jeg nesten 85.000 norske lesere på bloggen min. Så morsomt! Jeg feiret også 17.mai med gode venninner, og vi hadde champagnefrokost og senere dro vi til byen. Da jeg skulle legge meg på kvelden husker jeg at jeg fikk den verste hodepinen jeg noen sinne har hatt. Det var helt krise, og jeg ringte faktisk til bestemor og sa jeg kom til å dø. Japp, dramaqueen. Neida, men jeg har faktisk aldri hatt så vondt før. Aleksander røk ut av Paradise og jeg skrev litt om det. Jeg gråt tydeligvis da jeg så den episoden, og det tror jeg muligens jeg ville gjort i dag også. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  JUNI

  I juni skjedde det ekstremt mye. Juni startet med at Aleksander overrasket meg på døren med roser. Åh! Jeg husker jeg hadde savnet han så mye, og plutselig en dag ringte det på døren klokken 9 på morgenen. Der sto kjekkasen med roser i hånda. Det synes jeg var så søtt! Dagen etter kunne jeg også røpe at jeg var i finalen av Paradise Hotel. Jeg fikk gullbilletten og fikk en direkte plass til finalen. Woho! Det var vel da jeg fikk skikkelig lyst til å vinne, og jeg gikk all in. Noen dager etter igjen var det fullt kaos i kommentarfeltet mitt, fordi jeg hadde sluppet kula. Hvor merkelig er ikke det? Hvert år håper folk på at kula skal gå i bakken, men når det først skjer klikker folk i vinkel? Jaja, jeg brydde meg svært lite om kommentarene som kom inn, men noen var virkelig grusomme. Isabelle og jeg kunne også innrømme denne måneden at vi hadde skrevet under kontrakt med Splay. Utrolig morsomt at den muligheten kom så fort, og spesielt da vi absolutt ikke hadde noen mål med kanalen våres. Jeg dro også til London med mamma, Isabelle og moren hennes. Vi hadde noen fantastiske dager i London, og jeg brukte ALT for mye penger. Jeg kjøpte blant annet min første Chanelveske. Jeg er så glad i dag for at jeg valgte å kjøpe den, for jeg bruker den så ofte. I tillegg følte jeg at jeg hadde fortjent den vesken, og det er en veske jeg kan ha i mange år. Jeg dro også til Stockholm for å dra på event med de som grunnla Real Techniques. Altså de sminkekostene. Jeg ble også ganske syk i juni, og det startet allerede i London. Jeg var også ganske dårlig i Stockholm. Jeg var på legevakten flere ganger uten å få svar. Etter en stund fikk jeg endelig vite at jeg hadde fått mykoplasma lungebetennelse, og jeg var faktisk skikkelig dårlig. Derfor tok jeg meg en bloggpause, og Aleks blogget litt for meg. Vi lagde også en veldig morsom video med Prebz og Dennis, og jeg ler så mye bare jeg tenker på den videoen. Herregud, som de så ut etter vi hadde sminket dem i blinde. Vi reiste også til Stavanger, og vi hadde vårt første meetup. Veldig mye som skjedde, og jeg prøvde å henge med på alt selvom jeg var syk. Ikke smart! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette var det første halvåret av dette året, og som dere kan se gjorde jeg utrolig mye gøy! Vi fartet rundt, og det var ikke mye pause på meg de månedene. Det første halvåret av 2017 var så bra! Jeg legger ut resten av månedene imorgen, så jeg håper dere likte dette innlegget♡


  30.12.2017 - 20:15

  Jeg har kun meg selv å takke..

  Hei dere!

  Håper alt går bra med dere♡ Jeg sitter nå hos pappa, og jeg har akkurat spist middag her. Jeg har hatt en ganske kjedelig dag i dag, for dagen startet med en tur på sykehuset. En i familien har blitt syk, og derfor var vi på besøk der. Jeg hater å være på sykehus, og jeg blir seriøst dårlig av det. Alt fra lukten der, til å se syke mennesker i gangene gjør meg skikkelig uvel. Jeg kunne hvertfall aldri jobbet på et sykehus, eller med syke mennesker. Da hadde jeg nok svimt av støtt og stadig på jobb. Så ja, der har dere grunnen til hvorfor jeg oppdaterer dere så sent i dag. 

  Da jeg kom hjem merket jeg plutselig at jeg har fått urinveisinfeksjon. AU! Det er så vondt.. Likevel har jeg kun meg selv å takke, for hvem var det som snøbadet her om dagen? Jo, det var meg. Veldig smart, og spesielt når jeg er plaget med det fra før av. Jeg skal aldri i hele mitt liv ta det for gitt å være uten urinveisinfeksjon igjen, for herregud så vondt det er. Jeg har derfor akkurat tatt en lang dusj, for det er faktisk det som hjelper mest for meg når jeg har det. 

  Jeg kom egentlig bare kjapt innom nå for å oppdatere dere litt om dagen min, og straks skal jeg begynne på et innlegg jeg gleder meg skikkelig til å skrive♡ Vi blogges mer straks!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det var ikke så vanskelig å skjønne hvorfor jeg fikk urinveisinfeksjon denne gangen.. Hehe!


  29.12.2017 - 21:29

  Sverigeturen gjorde meg 8000kr blakkere..

  Hei dere!

  I dag tidlig dro broren min, kjæresten hans og jeg til Sverige ganske tidlig. Vi dro dit egentlig bare for å handle litt nødvendige ting, og selvfølgelig godteri. Kan virkelig noen dra til Sverige uten å kjøpe godteri? Jeg klarer hvertfall ikke. I tillegg har Sverige et så sinnsykt bra utvalg på surt godteri, og jeg har spist så mye nå at jeg er helt sår i munnen. AU! Hvorfor lærer jeg aldri?? 

  Tilbake til overskriften.. Jeg brukte opp 8000kr i Sverige, og vil dere vite på hva? Til meg selv kjøpte jeg godteri, en bukse, noen singleter og t- skjorter, tannkrem og pasjonsfruktjuice. Og nå tenker dere vel at det umulig kan ha kostet 8000kr, og ja det stemmer. Hver gang man skal til Sverige får man hundre meldinger om man kan kjøpe med forskjellige ting til folk, så det er altså dette jeg har brukt penger på i dag. Selvfølgelig får jeg pengene igjen, men herregud som folk maser da. Folk skal ha alt fra kylling til C- vitaminer liksom. Jaja, litt av en shoppingtur. 

    Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og så skal jeg redigere en video som kommer ut på søndagen. Jeg vet at mange har spurt om akkurat dette, og heldigvis rakk Isabelle og jeg å spille inn en sånn før hun dro. Vi blogges mer imorgen♡