hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 15.12.2017 - 15:09

  SMINKEKRISE

  Hei dere!

  I dag sto jeg opp veldig tidlig fordi jeg skulle gjøre noe i byen. Jeg måtte selvfølgelig sminke meg og fikse meg først, så derfor sto jeg opp noen timer tidligere. Jeg liker å bruke lang tid på sminken, og da spesielt på morgenen. Jeg hater å stresse, og derfor brukte jeg som vanlig god tid. Jeg var endelig ferdig med sminken, og hadde kun mascara igjen. Jeg bestemte meg for å vente litt med mascaraen, så derfor sprayet jeg på settingsprayen. Dette ble resultatet.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  For og si det sånn, jeg skal ALDRI ta på eyeliner igjen før settingspray. Eyelineren bare rant og rant, og det endte med at jeg måtte fjerne sminken i halve ansiktet. Sinnsykt typisk i og med at jeg egentlig hadde veldig god tid, og plutselig måtte jeg begynne på nytt. Heldigvis gikk det bra, og man så ikke at jeg hadde failet med alt etter en ny runde på halve ansiktet. Ta med dere dette tipset for alltid- ALDRI TA PÅ EYELINER ELLER MASCARA FØR SETTINGSPRAY. Det hadde vært så sykt kjipt om dette hadde skjedd om jeg hadde hatt dårlig tid, eller om jeg skulle noe spesielt. Jeg skulle faktisk noe spesielt i dag, og derfor ble jeg skikkelig irritert. Haha!

  Nå er jeg hvertfall hjemme, og om litt skal jeg ned til byen for å møte Raija. Vi skal ut å spise, og jeg gleder meg! Det er en liten stund siden jeg har møtt Raija nå, så jeg savner henne masse♡ 


  14.12.2017 - 16:52

  I kveld er jeg på skjermen igjen♡

  Heey!

  I kveld kan dere se meg på skjermen igjen, og denne gangen på Eventyrlig Jul med Halvor♡ Det var et så koselig program å spille inn, og jeg tipper det blir like koselig å se på. Dere får høre om våres juletradisjoner, vi hogger ned juletre og en liten hemmelighet kommer også ut. Dere må følge nøye med om dere vil få det med dere, for jeg kommer nemlig ikke til å røpe det før om litt under en måned. Woho! Programmet vil gå klokken 21.30 på TV3♡ Dere kan se episoden HER!

  Ellers har jeg hatt en shoot hos Splay i dag. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere noe om det enda, så derfor velger jeg og ikke gjøre det akkurat nå. Jeg har derfor tilbragt en del timer der i dag. Det var veldig morsomt, og jeg ble sminket av en makeupartist. Drømmen er å ha en egen makeupartist som kan sminke meg hver morgen. Haha, hvor deilig hadde ikke det vært da? Jeg kan ligge å sove mens noen sminker meg, og når jeg våkner er jeg fikset og klar. I blant misunner jeg livet til Kardashianfamilien helt sykt mye. Om jeg noen gang blir steinrik skal jeg ansette en makeupartist som bor hos meg, hehe!

  Nå sitter jeg hvertfall på Fridays med Therese, og har akkurat spist litt med henne. Hun er mye opptatt med skole og jeg med alt annet, og derfor må vi presse tid til hverandre når vi først har noen timer ledig. Nå skal jeg straks i bursdagen til bestefar og kusinen min, Emilie. Emilie har bursdag i dag, så gratulerer så mye med dagen til henne♡ Jeg tenker også å dra innom senteret ved meg, for der skal Prebz og Dennis ha meetup i dag. Jeg får se om det er vits, for etter hva jeg har sett er det helt kaos når de har meetup. Haha! 

   

   


  13.12.2017 - 14:39

  En av norges mest googlede kvinner

  Heey!

  I dag våknet jeg opp til en litt merkelig nyhet. Jeg er en av årets mest googlede kvinner, haha! Altså what? Jaja, det er også noe å skryte av til barnebarna en gang i fremtiden. Det er veldig morsomt da, men også litt spesielt. Jeg skjønner ikke helt hva slags spennende ting man får opp når man søker på meg, men jeg får vel ta meg en runde på Google selv nå.

  Ellers har jeg en del jeg skal få gjort nå. Jeg skal få skrevet ferdig to innlegg, så skal jeg møte en fyr jeg skal snakke med om alle hatkommentarene. Jeg har spart på noen av de verste, og i dag får jeg forhåpentligvis gjort noe med det. Woho! Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å finne ut av hvem som sitter bak noen av de verste kommentarene. Er det et barn, en voksen mann, eller kanskje en jeg kjenner? Dette blir gøy for meg, men ikke for dere som har skrevet de. Hehe! 

   Processed with VSCO with s2 preset


  12.12.2017 - 20:54

  Min nye favorittserie

  Hey!

  Beklager sen oppdatering, men i dag har jeg egentlig bare tillatt meg selv noen timer fri. Veldig deilig, men også stressende. Haha, det eneste jeg tenker på da jeg tar "fri" er hva jeg skal blogge om senere, og at jeg egentlig burde blogge. Uansett, i dag har jeg sett på en serie som jeg virkelig elsker. Det er en svensk influencer som jeg har fulgt en god stund nå, hun heter Bianca Ingrosso. Familien hennes har sin egen serie, og den er så morsom. Man skulle nesten trodd jeg drev med snikreklame for Dplay Sverige, men nei. De har bare mange serier som jeg liker, og denne serien er så bra! Denne serien finner dere HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi har også vært innom bestefar i dag, for han har bursdag. Woho! Vi kjøpte derfor med en donut til han, og vi kom inn døra med ballonger. Feiringen er ikke før på torsdag, men vi ville likevel overraske han litt i dag. Jeg har også vært hos pappa for å kose litt med Cornelia. Hun er så søt, og hun har begynt å smile så mye. Skikkelig godjente♡ Ellers har jeg fått en del spørsmål om den røde genseren min, og den kjøpte jeg på H&M for noen dager siden. Jeg mener den kostet 400kr. Jeg synes H&M har et så bra utvalg av store gensere, og denne likte jeg så godt. 

  Nå skal jeg se noen episoder av denne serien, og så skal jeg ta kvelden. Jeg har slitt en del med søvn i det siste, så jeg håper jeg sovner tidlig i dag. 


  11.12.2017 - 18:50

  Bli med meg på øvelseskjøring

  Heey!

  Jeg får veldig ofte spørsmål om lappen, og nå skal dere få se meg i action. Jeg tok med kameraene på øvelseskjøring, og som dere ser blir det mye skriking og hyling. Det var første gangen jeg kjørte i så dårlig vær, jeg hadde faktisk aldri kjørt i regnet før. Jaja, jeg lover at jeg egentlig er flinkere til å kjøre. Hadde bare litt uflaks akkurat den gangen. Haha!


   

  11.12.2017 - 16:58

  Bildedryss- julebord med Paradisegjengen

  Hey!

  Jeg fikk ikke lagt ut bildedrysset fra Paradisejulebordet i går, så derfor tenkte jeg å gjøre det nå. Kvelden startet litt annerledes enn hva som var planlagt, for planen var jo vors først. Da Aleks og jeg fikset oss ble han plutselig dårlig, så derfor droppet vi begge vorset. Aleks droppet hele julebordet noe jeg synes var veldig trist. Jeg koste meg uansett mye med de andre, og da spesielt under middagen. Vi spiste på Bølgen & Moi på Briskeby, og der jobber en av bestevenninnene mine. Vi spiste sinnsykt god mat, og det var veldig hyggelig at hele gjengen endelig samlet seg igjen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, søte Cassie som hadde satt denne der jeg skulle sitte. Bak skiltet sto et glass med en haug av sugerør. Hun kjenner meg rett og slett for godt. Visste dere forresten at flere restauranter har sluttet å gi sugerør? Om man vil ha det må man be om det. Hvis man tenker over hvor mange sugerør som brukes daglig og kastes etterpå er det jo helt sykt. Et bra tiltak av restaurantene, men jeg er dessverre avhengig av sugerør. Til og med vann drikker jeg med sugerør.. Skjerpings!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nam, denne var så god! Jeg elsker drinker med pasjonsfrukt. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne indrefileten var magisk!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Så endte vi kvelden på Sirkus hele gjengen. Veldig koselig at alle sammen kom inn der, haha! 

  Jeg er så heldig som fikk oppleve Paradise Hotel med en så fantastisk gjeng♡ Jeg har ingenting å klage på med oppholdet, og menneskene er fantastiske. Selvom det var litt drama og tull da vi kom hjem har vi heldigvis fikset opp i alt, og i dag er vi alle venner. Det var utrolig kjipt at ikke alle fikk blitt med, men jeg håper vi får samlet oss flere ganger. Så koselig!


  11.12.2017 - 13:06

  Være med på Farmen?

  Hei dere!

  I går jobbet jeg seriøst hele kvelden. Det kom opp litt uventede ting, og derfor ble planene med noen venner utsatt. Jeg hadde tre ting å gjøre samtidig i går. Det var å redigere en video, skrive et reklameinnlegg + insta og snap, og ta bilder til dette innlegget. Jeg løp frem og tilbake, og det ble bare et stort stress. Heldigvis rakk jeg alt jeg skulle, og da var både Aleks og jeg kjempesultne og ville finne noe mat. Det er ikke akkurat en lett jobb det heller klokken 22.00 på kvelden. Etterhvert dro vi til en burgersjappe og da bestemte vi oss for å dra til de vennene våre likevel. Vi ville se finalen av Farmen, og de hadde heller ikke sett den.

  Da finalen var over satt venninna mi klar med søknaden og meldte på Aleks og meg. Altså hva? Haha, jeg ser virkelig ikke for meg oss to på Farmen. Vi som spiser ute hver dag og elsker mat skal plutselig spise havregryn hver dag?? Vi som ikke kan noe som helst om å drive en gård, haha! Vi måtte selvfølgelig prøve oss på en tvekamp, og etter noen sekunder var to brusflasker til hver fylt opp med vann. Aleks og jeg gjorde oss klare for "melkespannholding" og vi ble stående en god stund. Det endte faktisk med at vi begge sto der i fire minutter før jeg til slutt ikke gadd mer. Jeg ble ganske imponert over meg selv, for jeg var sikker på jeg skulle klare maks to minutter. Kanskje jeg ikke hadde gjort det så ille på Farmen likevel? Haha! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal vi straks kjøre til Drammen for å besøke mamma. Jeg har spurt etter vafler, og mamma lager seriøst de beste vaflene i hele verden. Derfor gleder meg meg skikkelig nå! Vi blogges mer fra Drammen♡


  10.12.2017 - 12:52

  Bytt jobb om du har det så jævla kjipt der

  Hey!

  I går hadde vi julebord med paradisegjengen, og det var gøy. Eller helt til vi skulle på utestedet. Jeg vil ikke henge ut dette utestedet på noe som helst måte, rett og slett fordi jeg liker meg godt der. Likevel er det enkelte vakter som virkelig ikke burde hatt det yrket. Maktsyke vakter som rett og slett tror de er bedre enn alle andre. Jeg har lenge irritert meg over akkurat dette med vektere, for det skjer så alt for ofte. Vektere som er frekke i kjeften, som lager unødvendig mye kvalme og som tror de kan dra i personer uten grunn. Jeg har lenge vurdert å skrive om akkurat dette, men jeg har spart meg. Nå derimot har jeg fått nok. 

  De fleste vet vel at Grunde ikke drikker. Han har også vært opptatt med Skal Vi Danse i et halvt år nå, og det siste han har tenkt på er festing. I går da vi skulle inn på dette utestedet fikk Grunde beskjed om at han ikke kom inn fordi han hadde laget bråk der forrige helg. Grunde hadde ikke en gang vært der forrige helg, og han hadde heller ikke vært på det stedet på flere måneder. Da jeg fikk vite om dette gikk jeg bort til vakten og spurte om hva som skjedde. Han forklarte at Grunde hadde lagd bråk forrige helg, og jeg begynte å le. Jeg synes det hele var komisk i og med at Grunde ikke en gang har vært der. Jeg spurte om å få snakke med en annen vakt, men det fikk jeg absolutt ikke lov til. Da jeg prøvde å gå bort til vakten jeg kjenner der ble jeg holdt igjen. For og si det sånn, så er det ikke første gangen jeg blir holdt igjen av en vakt på dette utestedet helt uten grunn. 

  Jeg forklarte da denne vakten som jeg sto med at Grunde hverken drikker eller har vært der på et halvt år. Jeg sa også at det er veldig dumt å beskylde noen for å lage bråk med mindre man er hundre prosent sikker på at det er riktig person. Det var vakten helt uenig i, og da ble jeg skikkelig oppgitt. Jeg sa til venninnene mine høyt så han skulle høre det, at enkelte vektere er alt for maktsyke. Da fikk jeg beskjed om at jeg var en dramaqueen, og om jeg ikke skjerpet meg skulle han kaste meg ut. Veeel.. Jeg vil også påpeke at jeg var ganske edru, jeg hadde drukket to drinker og holdt en rolig samtale hele veien. 

  Vakten hadde også dratt Grunde ut fra utestedet og det synes jeg ikke er greit. Jeg hadde skjønt det om Grunde var kjempefull og ikke klarte å gå, men ærlig talt. Denne vakten tok et hardt grep i Grunde, og når ble det der greit? Jeg skjønner kjempegodt at Grunde ville forsvare seg selv. Hvor kult er det å bli beskyldt for å gjøre noe man absolutt ikke har gjort. Jeg som kjenner Grunde såpass godt ble også irritert, for jeg vet hva slags gutt Grunde er. 

  Heldigvis fikk vi samlet hele gjengen igjen og dro et annet sted. Mye koseligere å være hele gjengen samlet, enn at en må dra hjem. Utrolig kjipt i og med at jeg liker det utestedet så godt. Kjipt at vektere skal møte deg med et surt blikk i døra. Det er så mye hyggeligere om de smiler og spør om legitimasjon, enn at de er pottesure og gir deg en sur tone. Man skulle virkelig trodd enkelte av disse menneskene hater jobben sin. Om man virkelig er sur hver eneste helg på jobb ville jeg virkelig vurdert å bytte jobb. Jeg skjønner at vektere kan bli sliten av fulle mennesker, men det er jobben deres. Hadde det ikke vært for disse fulle menneskene hadde ikke utestedet dratt inn penger. Et smil koster heller ingenting! 

  Nå orker jeg ikke skrive mer om dette, for jeg merker jeg blir så irritert. Haha! Jeg oppdaterer senere med bildedryss fra gårsdagen♡

  Processed with VSCO with s2 preset

   


  09.12.2017 - 16:11

  Hva skal jeg ha på i kveld? DERE BESTEMMER!

  ANNONSE- Inneholder annonselenker

  Hei dere!

  Som jeg skrev tidligere i dag vil jeg gjerne ha hjelp til å velge kjole i kveld. Jeg synes alle er kjempefine, og jeg sliter skikkelig med å velge. Jeg håper derfor dere hjelper meg med å gjøre valget litt enklere. Alle kjolene er forresten fra Nelly, og de har så mange fine festkjoler nå. Ville absolutt anbefalt dere å sjekke ut hele utvalget HER

  Denne er utsolgt, men dere finner en lingnende HER

  Denne synes jeg er utrolig fin, og jeg elsker at den har velvetstoff. I tillegg er den høy i halsen, og splitt på siden. Så fin!

  Denne finner dere HER.

  Denne er også utrolig lekker, men jeg tror muligens jeg burde hatt den i en større størrelse. Den sitter ikke så fint på brystet, og er kanskje litt liten der. Ellers ELSKER jeg den!

  Denne er utsolgt, men dere finner en som ligner HER.

  Denne er lik som den svarte øverste bare i rød. Jeg synes denne er dødsfin, og jeg har virkelig fått en greie for røde klær. Denne sitter i tillegg skikkelig bra på, og den fremhever formene mine bra.

  Denne finner dere HER.

  Denne her er så fin, og absolutt en av de fineste kjolene jeg har. Jeg er likevel litt usikker på om denne passer til et julebord med en crazy gjeng? Hva synes dere? Jeg synes hvertfall den er så lekker, og jeg elsker detaljene i halsen og på armene. 

  Nå er jeg spent på å høre deres meninger. Hvilken skal jeg bruke på julebordet i kveld? 

   

   


  09.12.2017 - 13:50

  Den beste paradisegjengen samles

  Heyy!

  Nå skal Aleks og jeg straks ut av døren og sette kursen mot senteret. I dag er det tid for julebord med paradisegjengen, og dette har nok de fleste sett frem i mot lenge. Vi starter med vors, og etterhvert drar vi bort til Bølgen. Venninnen min jobber der, så det var et enkelt valg. Deretter skal vi ut, men hvor har vi ikke bestemt oss for enda. Når vi er 20 personer er det ikke lett å ville dra til samme sted. Jeg er derfor veldig spent på hvor vi ender opp. Jeg vet at det kommer til å bli morsomt uansett, for vi er en veldig fin gjeng som skal samles♡

  Jeg tenkte kanskje å ha en avstemning på hva jeg skal ha på meg etterpå, så kan dere velge? Tror det kan bli en morsom vri, for jeg har så mange fine kjoler her nå. Det er helt umulig å velge selv, og derfor håper jeg dere vil hjelpe meg. Jeg poster alternativene litt senere i dag♡ 

  Nå må vi kjappe oss bort på senteret for å rekke polet. Tror Aleks ville ta noen bilder også, så da håper jeg vi rekker det. Jeg ville egentlig kjøpe inn julepynt i dag også, men det rekker vi ikke. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fant ut at senteret er oppe imorgen også. Woho!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset


  07.12.2017 - 18:15

  Det første Aleksander hørte fra meg etter Paradise Hotel

  Hei igjen!

  Nå skal jeg vise dere noe veldig søtt som jeg faktisk hadde glemt helt bort. De siste dagene i Mexico etter vi hadde spilt inn finalen sov vi på et hotell. Aleks og jeg sov selvfølgelig sammen, og jeg gruet meg så mye til vi skulle ta hvert vårt fly hjem. Guttene og jentene fløy hver for seg til Norge, noe jeg synes var så trist. Jeg husker vi oppførte oss som kjærester på dette hotellet, og vi klarte ikke være adskilt. Vi lå lenge inne på hotellrommet og snakket. Vi åpnet oss skikkelig for hverandre, og vi ble vel enig om at det var noe nær. Altså følelser. Likevel var jeg så redd for at alt skulle endres da vi kom hjem. De siste timene før bilen skulle kjøre jentene til flyplassen lå vi bare og holdt rundt hverandre. Jeg var så lei meg, for jeg var helt sikker på at alt kom til å bli glemt når vi var hjemme. Jeg skrev derfor en lapp til Aleks som jeg gjemte i jakkelommen hans. Deretter dro jeg til flyplassen, og rett ved fikk vi telefonene våre. Det eneste jeg ville var å ringe Aleks, men han hadde jo ikke fått sin tilbake. Jeg ventet bare på en melding fra han, og jeg ble gal av ventingen. Jeg husker også at vi var på flyplassen samtidig, men vi måtte gå ombord i flyet da de sto i sikkerhetskontrollen. SÅ KJIPT!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, her om dagen la jeg merke til lappen jeg skrev igjen. En veldig enkel lapp, men samtidig morsomt at Aleks har spart på denne. Han har til og med hengt den opp på speilet sitt, tnå♡ Dette var altså det første Aleks hørte fra meg etter vi måtte ta farvel. 


  07.12.2017 - 16:54

  JULESTEMNING♡

  Heey!

  I dag startet dagen veldig koselig. Nevøene til Aleksander kom hit for pepperkakebaking, så vi har brukt noen av timene av dagen på det. Jeg kan ikke huske sist jeg lagde pepperkaker, så jeg koste meg veldig. Jeg synes også det er så koselig å være med nevøene hans. Så søte gutter, med den sykeste energien. Vi har lekt med alt fra sverd til å se på Disney Channel, så det har vært en rolig og fin dag♡ 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Som dere ser måtte Aleksander selvfølgelig tulle det til med tissefanter, så da slang jeg meg like gjerne på med pupper. Tipper ikke vi er de eneste som holder på som det, men fine pepperkaker ble det jo. Haha! Nå går turen straks tilbake til Oslo. Jeg skulle gjerne vært her mye lenger, men imorgen er det møter i Oslo for oss begge. Jeg håper virkelig jeg snart får dratt til Bergen igjen, for jeg liker meg så godt her. 

  I kveld skulle vi egentlig på julebord med noen venner, men jeg er veldig usikker på om vi rekker det. Vi lander ikke før 20.30 i Oslo, og så må vi hjem med kofferter og alt sånt. Da kommer vi oss ikke til julebordet før klokken nærmere 23.00, og det føler jeg muligens blir litt sent. Skikkelig kjipt, for jeg hadde gledet meg så mye.. 


  06.12.2017 - 18:36

  Hva gjør jeg egentlig i Bergen?

  ANNONSE- inneholder annonselenker

  Heey!

  Jeg føler det er lenge siden er hverdagsinnlegg nå, men det er vel kun et par dager siden? Grunnen er fordi jeg er her i Bergen litt på grunn av jobb også. En liten  (stor) jobb utenom bloggen, og det gikk hele gårsdagen og denne dagen bort til. Jeg har hvertfall hatt det kjempegøy, og jeg synes det er veldig morsomt å prøve litt nye ting. Jeg gleder meg til dere får vite om det her, for dere kommer til å elske det! Jeg vet det er dødsirriterende når ting er hemmelig, og det synes jeg selv også. Jeg hater når jeg får vite om ting lenge før jeg kan fortelle det, for jeg går bare rundt og vil skrike det ut. Jaja, om ikke så alt for lenge får dere vite alt♡

  Ellers er været helt forferdelig her i Bergen. Vi tok med oss kameraet til byen i sta, men vi skjønte fort at det ikke var vits. Regner som bare det, og er skikkelig surt ute. Ikke mitt favorittvær akkurat. Det er så trist, for hadde det ikke vært for det dårlige været her hadde jeg ikke nølt et sekund med å flytte. Jeg vet med meg selv at jeg hadde gått på veggen etter tjue dager med regn, så jeg tror ikke det blir noe flytting på meg med det første. 

  Jeg tenkte jeg kunne vise dere et outfit jeg hadde for noen dager siden, for noen bilder fra i dag har jeg dessverre ikke. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Body- HER  Bukse- BikBok  Sko- HER  Øredobber- H&M

  Vi blogges straks igjen♡

   


  06.12.2017 - 17:52

  Nå kan dere alle se sammenbruddet mitt

  Hei dere!

  Uff, denne episoden av kollektivet har jeg faktisk gruet meg litt til. Jeg skal innrømme at jeg allerede har vært og godkjent sammenbruddet hos de som klipper, rett og slett fordi jeg var ganske stresset. Heldigvis tok de ikke med alt, men kun en liten del. Jeg tror jeg gråt i rundt en time, så takk gud for at alt det ikke kom med. Ikke husket jeg noe av det jeg sa heller.

  Som dere så var jeg ganske stresset og lei meg fordi jeg hadde så mye å gjøre. Det var ting hele tiden, og jeg var ofte ikke ferdig med ting før på natten. Den ene dagen sto jeg opp klokken 8 for å spille inn en sminkevideo, hadde fullt kjør hele dagen, og derfor måtte jeg sitte oppe til klokken 5 på natten for å redigere. Deretter var det opp tidlig igjen neste dag med fullstappet dag. Jeg hadde ikke tid til å hverken sove eller spise, og det jeg var mest lei meg for var at jeg ikke hadde tid til å møte Cornelia. På dette tidspunktet hadde jeg akkurat fått en lillesøster, og det å få møtt henne kunne jeg se langt etter. Jeg hadde ikke sjans til å sette av en time med henne, og det gjorde meg skikkelig trist. Etterhvert knakk jeg bare litt sammen som dere ser.. 


   


  04.12.2017 - 21:52

  Håret mitt falt av??

  Hey!

  Ny uke, og en ny uke med kollektivet. Jeg synes kollektivet er skikkelig morsomt å se på, og jeg håper dere ler like mye som meg. I denne episoden mister jeg blant annet litt av håret mitt.. Haha! Var litt treig med å få heist opp extensionet, men jeg skal love dere at jeg fikk meg litt av et sjokk. Ellers pranker jo guttene Petter, og jeg lo virkelig da jeg så det var en helt annen som kom inn døren. Haha, dere må se!


   


  04.12.2017 - 20:04

  I dag skal jeg fly til..

  Hei dere!

  Nå sitter jeg hos pappa og skal få i meg noe mat, før jeg setter turen mot Gardermoen. I dag reiser jeg endelig til Bergen, og jeg gleder meg så mye! Som dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg Bergen. Det er så fint og rolig der, og jeg føler jeg kan slappe helt av når jeg er det. I tillegg gleder jeg meg til å være med Aleks igjen, og ikke minst familien hans♡ Jeg blir i Bergen til fredag tror jeg, men jeg har kun bestilt enveisbillett. Jeg vil være der så lenge som mulig, men til helgen må jeg hjem igjen. Da er det endelig tid for julebordet med paradisegjengen. Woho!

  I dag har jeg forresten vært hos frisøren, og etter det dro jeg for å fikse neglene. Jeg har ikke hatt på negler på flere måneder, så det var deilig å få påfyll igjen. Jeg har alltid sagt at jeg ikke klarer å gå uten negler, og at jeg føler alt er lettere med. Vel, jeg trekker det tilbake nå. Etter flere måneder uten klarer jeg hverken å skrive på mobilen eller macen. HELT UMULIG! Man skulle nesten trodd jeg var full på noen av meldingene jeg har sendt i dag, for jeg treffer ikke de riktige bokstavene. Uansett, både håret og neglene ble dødsfint. Jeg viser dere bilder senere♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset


  03.12.2017 - 19:43

  UKEN SOM GIKK- Julebord, hemmeligheter og vond tannbørste

  Hei dere!

  En ny uke har gått, og jeg har gjort mye spennende. Jeg har gjort mye hemmelig også, som jeg gleder meg veldig til å dele med dere senere. Jeg tror ikke det blir før om noen måneder, men uansett har det vært utrolig gøy! Jeg tenkte derfor å gå gjennom min uke, både oppturer og nedturer. 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Denne uken har det vært to høydepunkt, men som sagt er det ene hemmelig. Det andre høydepunktet var helt klart julebordet med Therese, for det har jeg gledet meg så lenge til. Noe som er ganske gøy er at Therese og jeg har vært venner siden første klasse på barneskolen. Ikke mange vennskap som holder så lenge! Vi hadde det hvertfall kjempehyggelig til tross for de stygge kommentarene. Therese er en solstråle, så humøret gikk fort opp igjen da hu fikk slengt seg rundt på dansegulvet. Haha! 

  UKENS OPPTUR

  Det må nok være at Aleks og jeg booket oss inn på hotell. Det var skikkelig deilig, og ikke minst avslappende selvom vi jobbet sånn ca. hele tiden. Heldigvis har vi begge morsomme jobber, og da glemmer man fort at det er en jobb. Jeg har en opptur til, og det var den spontane byturen i går. Herregud som jeg koste meg! Jeg hadde det så gøy, og jeg er veldig glad for at jeg ble med ut. De spontane turene er alltid de som er morsomst! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  UKENS NEDTUR

  At Aleks har dratt til Bergen igjen. Buhu.. Det er alltid så kjedelig når han reiser, men heldigvis sees vi allerede mest sannsynlig imorgen. Jeg føler meg så alene når han drar, og det ender alltid med at jeg begynner å gråte. Heldigvis har vi facetime og alt annet, så det føles ikke ut som at vi er helt fra hverandre. Ellers var jo også de negative kommentarene en ganske stor nedtur, men helt ærlig orker jeg ikke bry meg om de nå. Jeg synes mest av alt synd på de menneskene som skriver sånt, for de må virkelig ha det vondt med seg selv. Uff!

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Okei, denne er egentlig sykt teit, men jeg tar den med likevel. Jeg elsker jo fargen svart som dere vet, og her om dagen fant jeg en helt svart tannbørste. Jeg ble sykt glad, og kjøpte den selvfølgelig med en gang. Da jeg skulle pusse tennene med den var den så sinnsykt hard, og det er helt forferdelig. Hele tannkjøttet mitt er vondt nå på grunn av denne tannbørsten. Altså, hvordan kan noen lage tannbørster som er så harde?? Det gjør dritvondt, haha! 

  UKENS TANKE

  Denne uken har jeg tenkt mye på tiden fremover, og hva jeg egentlig vil. Jeg vil selvfølgelig fortsette med bloggen, men jeg vil gjøre noe mer. Kanskje starte noe eget? Jeg er litt usikker enda, men jeg vil ha noe jeg kan falle tilbake på. Tenk om bloggen en dag ikke kan leves av lenger? Da burde jeg ha en plan, men jeg håper selvfølgelig det ikke skjer. Uansett vet man aldri, og samtidig hadde det vært veldig gøy å lage noe eget. Vi får se hva som skjer fremover, men akkurat nå er alt fokuset mitt på blogg. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  AKKURAT NÅ

  Nå har jeg akkurat kommet inn døren, og straks skal jeg publisere et veldig etterspurt innlegg. I dag har jeg vært i byen en tur for å møte mamma, og så dro jeg videre til pappa og kjæresten hans for å hente noe der. I tillegg fikk jeg kost litt med Cornelia, og det er så koselig. Jeg elsker den lille babyen der, og jeg tror jeg bare kunne sett på henne en helt dag. Så søt er henne♡ Lille bebisen! Nå skal jeg hvertfall filme noen videoer med Isabelle tror jeg, også må jeg planlegge hva jeg egentlig skal imorgen. Jeg skal til frisøren, innom Splay og fikse neglene. Etter det frister det ekstremt mye å reise til Bergen, så jeg krysser fingrene for det. 

  Vi blogges straks♡

   


  03.12.2017 - 14:30

  Dette har jeg ikke gjort siden før Paradise Hotel

  Hei dere!

  Jeg er ganske overrasket over meg selv, for dette har faktisk ikke skjedd før Paradise Hotel. Som dere vet har jo jeg blitt en skikkelig kjærestejente, og jeg foretrekker å være hjemme fremfor en tur ut på byen. Mange vil nok si jeg har blitt kjedelig på den fronten, og ja absolutt. Før var jeg alt for mye ute, og nå er jeg så og si aldri ute lenger. Her om dagen spurte Sofie om jeg skulle være med ut i helgen, og mitt første svar var nei. Jeg orket rett og slett ikke, fordi jeg ikke synes det er like gøy lenger. Likevel begynte Sofie å mase igjen i går, og jeg lå som et slakt på sofaen hos bestemor og bestefar. I joggeklær, sminken fra dagen før og dott på hodet. Det siste som var i mine tanker var å skulle dra ut. Sofie ga seg ikke, og da klokken var ni bestemte jeg meg for å bli med. Klokken ni på kvelden kjappet jeg meg hjem og sminket meg. En så spontan bytur tror jeg aldri jeg har vært med på tidligere. Likevel er det disse kveldene som alltid blir de morsomste. 

  Jeg koste meg så mye i går, og det er lenge siden jeg hadde det så gøy ute på byen. Jeg hadde det så gøy at jeg var på utestedet nesten til stengetid, og det har faktisk ikke skjedd siden før Mexico. Etter Mexico har jeg alltid dratt hjem rundt halv to, men i går kjørte vi på hele kvelden. Så gøy! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ellers er det så mange merkelige mennesker på byen. Jeg må nesten le når jeg tenker tilbake på det, for i går fikk Sofie og jeg en veldig merkelig kommentar. Sofie var på do og jeg sto utenfor og ventet. Plutselig kommer en jente bort til meg og sa jeg så ut som en drittunge. Hun sa at jeg så mye eldre ut på tv, men i virkeligheten så jeg bare ut som en skikkelig drittunge. Haha, hva skal man svare når noen forteller deg det? Jeg bare lo det bort, for det hele var jo ganske komisk. Da Sofie kom ut av doen kom denne jenten bort igjen. Hun fortalte det samme til Sofie, og hun skulle sende inn klage til Paradise Hotel. Fordi Sofie og jeg så ut som noen skikkelig drittunger?? HAHA! Hun sa hun følte seg lurt, og nå skulle hun starte blogg. Jenta skulle starte en blogg om hvor drittunger vi så ut. Jaja, haha! Sofie og jeg fikk oss hvertfall en skikkelig god latter da denne jenta gikk. En litt sånn wtf opplevelse. 


  02.12.2017 - 13:39

  DEN HORETE TOPPEN

  Hei dere!

  Jeg tenkte egentlig nå å vise dere bilder fra Wallmans, men tenkte først å kommentere den grusomme toppen jeg hadde på meg her om dagen. For å være helt ærlig følte jeg meg skikkelig fin da jeg gikk ut døren, men etter noen timer følte jeg meg helt jævlig. Jeg skal være helt ærlige med dere nå, og ikke late som jeg er et menneske som ikke tar meg nær av noe som helst. Ingen mennesker er så steinharde at de ikke bryr seg om alt mulig dritt. Jeg er vant til å få mye stygge kommentarer, men på torsdag ble det bare for mye. Jeg hadde gledet meg til en kveld der jeg bare skulle kose meg skikkelig, Therese og jeg fikset oss og vi begge følte oss fine da vi gikk ut døren. Aleks synes også jeg var fin til de som skulle lure på det. Jeg hadde gledet meg så mye til julebordet med Therese, men dessverre satte alle disse kommentarene en demper for det. Jeg merket at humøret sank, og jeg klarte ikke slappe helt av. Jeg følte meg også skikkelig dum da jeg faktisk tok meg nær av enkelte av kommentarene. Men hvem synes egentlig det er greit og bli fortalt at man fortjenes voldtatt? Eller at noen spør hvor mye du tar i timen? Jeg ble skikkelig lei meg, og jeg er nesten litt flau over å innrømme det. Samtidig er det viktig å vise denne siden også, for ja jeg tåler mye dritt. Likevel er det noen ganger det bare blir for mye. 

  Man skulle nesten trodd for at for å være blogger må man være beinhard, og ja det må man til en viss grad. Likevel har vi bloggere følelser som alle andre, og vi blir lei oss. Eller jeg blir det, men det er søren ikke ofte. De gangene det skjer blir det bare for mye. Sist jeg tok meg nær av kommentarer var etter finalen av Paradise Hotel var vist på TV, og det er en stund siden. Flere måneder, og sikkert 500 andre drittkommentarer senere tok jeg meg nær av det nok en gang. Jeg er så drittlei av anonyme drittkommentarer, men takk Gud for at disse menneskene som skriver de legger igjen full IP- adresse. 

  Jaja, nå skal jeg uansett vise dere bilder fra kvelden. Jeg klarte å kose meg, men ikke like mye som jeg ønsket. Heldigvis blir ikke dette siste turen på Wallmans, for Therese og jeg skal gjøre dette til en tradisjon to ganger i året♡ Og forresten, jeg elsker den toppen! Dere som sier jeg har dårlig selvtillit fordi jeg gikk med den tar helt feil. Jeg har masse selvtillit og jeg synes former er dritfint. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Fine Therese♡

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Årets første julemåltid. Smakte himmelsk!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Flinke Rebekka!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Og til slutt noen gutter som veldig gjerne ville på bloggen, haha!


  01.12.2017 - 18:48

  PARADISE HOTEL PRAT

  ANNONSE- Inneholder annonselenke

  Hei dere!

  Herregud, det er så sykt at det er 1. Desember allerede. Tiden går så sinnsykt fort, og enda sykere er det at i dag er det ett år siden jeg fikk vite at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Hvor har tiden blitt av? Den har virkelig flydd. I dag kom det jo også ut at flere gamle deltagere skal være med i neste sesong, og det synes jeg er kjempemoro. Jeg gleder meg skikkelig til å følge med på neste sesong. Mine favoritter er Soph og Carl Aksel, så stem på de!! Jeg synes også det er skikkelig morsomt at de har fått med The Classy Girls, de var favorittene mine for noen år siden!

  Uansett, i dag startet dagen rolig på hotell. Aleks og jeg sto opp tidlig slik at vi kunne få tatt bilder og rukket frokosten. Jeg gleder meg alltid så mye til hotellfrokosten, men når jeg er på hotell orker jeg den ikke. Jeg har ikke matlyst om morgenen, men likevel dyttet jeg i meg noe mat. Det er jo så godt!

  Pysjen finner dere HER. Den er i verdens deiligste stoff, og i tillegg er den så fin!

  Ellers har jeg jobbet i hele dag, men i dag har jeg hatt en veldig morsom arbeidsdag. Jeg er ganske sliten nå, så derfor tenker jeg å legge meg ned i sengen med godteri. Haha, det må til på en fredagskveld! Ellers er det bare å komme med spørsmål til ukens spørsmål, så svarer jeg på de senere i dag♡


  30.11.2017 - 18:11

  Julebord for to

  Heey!

  Nå skal jeg på et lite julebord. Haha, et julebord for to stykker faktisk. Så det er ikke så alt for mange, men det er koselig uansett. Therese og jeg skal nemlig på Wallmans, og dette skal vi gjøre til en liten tradisjon. Vi var jo der i sommer også, og vi koste oss så mye. Allerede da bestemte vi oss for at vi skulle ha julebord her. Vi to, helt alene. Haha! Jeg gleder meg hvertfall skikkelig til god mat og bra show. Det var virkelig dødsbra sist, så jeg har veldig høye forhåpninger.

  Jeg kan vise dere dagens outfit senere om dere vil det? Jeg har fått så mye fint av klær nå, så det var nesten vanskelig å velge klær fordi jeg hadde så mye å velge mellom. Jeg har også tatt med kameraet, så jeg skal knipse masse bilder herfra. Wallmans er noe jeg virkelig kan anbefale, for det er så koselig der! Dere skjønner nok når jeg viser dere bildene senere.

  Nå må jeg være litt sosial her, så vi blogges <3


  29.11.2017 - 14:26

  Herregud, dette må dere se!

  Hey!

  I går kveld la jeg meg med utrolig vondt i nakken, og i dag våknet jeg med den sykeste migrenen. Det er så forferdelig! Når migrenen holder på får jeg lyst til å skrike, kaste opp og rive av meg hodet på en og samme tid. Dere som ikke har migrene er så sinnsykt heldige. Jeg satte jo inn botox mot det på fredag, men det kan ta opptil to uker før den funker. Jeg må derfor bare håpe at det ikke skjer igjen før botoxen har funket, for det her har jeg ikke tid til. Jeg fikk hvertfall tatt en migrenepille, så gikk jeg og la meg igjen. Jeg våknet for et par timer siden igjen, og nå føler jeg meg heldigvis bedre! 

  Jeg må fortelle dere om noe jeg har begynt å se på. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan tipse om serier, og helt ærlig så ser jeg svært sjeldent på det. Jeg liker ikke serier der det er skuespillere, men reality elsker jeg. Jeg ser som sagt veldig mye på svenske youtubere, og flere ganger har jeg hørt de nevne dette programmet. Det heter Temptation Island, og for et par dager siden begynte jeg å se på det selv. Det går ut på at fire kjærestepar skal teste tilliten sin til hverandre. De skal bo adskilt fra hverandre i litt over 20 dager på hver sin side av øyen. Forholdsguttene skal bo med ti single jenter, og forholdsjentene skal bo med ti single gutter. De som er i forhold skal date de andre single, og de får ikke ha kontakt med kjæresten sin. I blant får de også se hva kjærestene deres har holdt på med, og det er så sykt. Altså, jeg skjønner ikke hvem som velger å bli med på dette programmet. 

  Tenk dere å skulle se kjæresten sin date andre folk, tilbringe masse tid med de og ikke minst få bedre kontakt med kanskje en av de single. Jeg får nesten vondt i magen da jeg ser på det her, og jeg lurer virkelig på hva som skjer etterhvert. Jeg har kommet over halvveis, og noen av forholdene kan jo faktisk ikke fungere igjen etter dette programmet? Jeg hadde hvertfall aldri tilgitt enkelte ting som skjer der. Haha, dere må nesten bare se det selv. Dere finner det HER!


  28.11.2017 - 19:22

  Webcam sex?

  Processed with VSCO with b5 preset

  Hei dere!

  Nå sitter jeg hos pappa og kjæresten hans. Aleksander og jeg har fått middag her, og jeg har fått kost med Cornelia. Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke skriver om Cornelia på bloggen, og det er rett og slett fordi hun kun er en liten baby og jeg vil ikke ha for mye av henne på denne bloggen. Jeg er mye med henne, bare så det er sagt. Var noen som trodde jeg ikke var med henne, men jeg blogger bare ikke om det. 

  Ellers må jeg ta opp en ting som virkelig satte meg ut. Jeg ble lei meg, irritert og sint på en gang. Det har seg sånn at i Sverige har noen laget en falsk bruker av meg på tinder. Denne personen flørter med gutter, og får de etterhvert med på webcam sex. Altså sex via internett. Denne jenta tar da på seg selv, og later som det er meg. Jeg fikk sjokk da jeg fikk denne meldingen, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. 

  Kan jeg gå til politiet med dette? Jeg aner jo ingenting om denne tinderprofilen, og denne personen holder jo til i Sverige. Jeg føler det hadde vært så mye enklere om dette var i Norge. Er det noe politiet i det hele tatt kan gjøre med dette? Jeg synes det er veldig ubehagelig å få meldinger som dette, og at noen tror de har sett meg fingre foran kameraet liksom. Det er ikke lov til å utgi seg for å være noen andre, og da denne personen i tillegg har sex over internett kan det jo være straffbart? Det er hvertfall helt klart ulovlig. 

  Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med det her, for akkurat nå er det så mange blanda følelser. Jeg synes dette er så sinnsykt ubehagelig, dere aner ikke.. Har noen av dere opplevd noe av det samme, og hva gjorde dere med det? Håper noen kan hjelpe meg, for dette er så ukult som det kan få blitt.. 


  27.11.2017 - 14:55

  Hva tjener en bloggkjæreste?

  Hey!

  Og god mandag. Eller? Haha! Jeg har bare tatt det ganske rolig til nå i dag, men straks må jeg komme meg i dusjen. Jeg har drømt om at jeg var på reise i hele natt, så jeg ble ganske skuffet da jeg våknet opp her i Norge. Jeg vil ut å reise!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Uansett, i dag tenkte jeg å snakke litt om bloggkjærester og lønn. Jeg vet at noen bloggere gir lønn til kjærestene sine fordi de hjelper til med bilder osv. Jeg har lenge tenkt på dette, og jeg har ganske splitta meninger rundt det. Skal jeg betale Aleksander penger, eller skal jeg ta han med på en fin ting om han har hjulpet meg mye? Jeg er så usikker. Jeg er litt på begge sider for å være ærlig. Jeg tjener jo penger på bloggen min, og Aleksander hjelper meg jo mye med den. Han hjelper meg med bilder og i blant innhold. Han gjesteblogger til og med de gangene jeg ikke orker å blogge. Han er veldig støttende rundt hele bloggen min, og han vil at jeg skal gjøre det bra. Når jeg tenker over akkurat dette burde han jo få en betaling? 

  MEN.. Er det ikke slik det skal være i et forhold? Skal man ikke hjelpe hverandre uten å få betalt for det? Han er jo kjæresten min, og han hjelper meg jo fordi han vil. Jeg hjelper han også masse, og jeg har aldri tenkt tanken på å skulle ta betalt. Jeg hjelper han fordi jeg vil at han skal gjøre det bra, og ikke minst lykkes med det han vil. Samme tror jeg Aleksander også tenker. 

  Jeg skal innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet i blant. Han hjelper meg mye, og han gjør alt for at jeg skal få til bloggen. Betalt har han aldri fått, men jeg har gjort andre ting for han. Til nå har jeg heller tatt med Aleksander på massasje, dratt ut og spist eller kjøpt noe til han som han har ønsket seg. Det har liksom vært min takk for hjelpen hans. 

  Jeg vil gjerne høre deres meninger rundt dette, for som dere skjønner er mine ganske splittet. Skal jeg betale han en fast lønn i måneden, eller skal det bare mangle at han hjelper meg i og med at vi er kjærester? Og hvor mye skal egentlig en bloggkjæreste tjene?? Herregud, jeg aner virkelig ikke. Haha! Fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet♡

   


  26.11.2017 - 15:08

  Mitt møte med en klarsynt

  Hei dere!

  I går gjorde jeg noe jeg alltid har drømt om. Jeg er en person som er veldig overtroisk, og jeg tror på alt som ikke kan forklares. Jeg har alt for lenge hatt lyst til å dra til en klarsynt, og i går kom endelig dagen. Isabelle og jeg dro til en messe i Lillestrøm, og der hadde jeg hørt det skulle være klarsynte. Vi surra rundt, og endte først opp et sted der absolutt ingenting stemte. Jeg holdt på å le meg ihjel flere ganger, for denne damen tok virkelig alt feil. 

  Etterhvert fant vi plutselig en ny klarsynt og vi bestemte oss kjapt for at dit måtte vi inn. I tillegg var denne damen litt eldre, svensk og var kun i Oslo denne helgen. Det gjorde meg glad, for da var vi helt sikre på at denne damen ikke visste hvem vi var. Vi bestemte oss derfor for at Isabelle først skulle bli spådd, og jeg etterpå. Mens Isabelle ble spådd gikk jeg kun rundt og surra. Jeg var nesten litt småstresset, fordi jeg var faktisk livredd for at hun skulle ta opp forholdet til Aleks og meg. Tenk om hun sier at forholdet kommer til å ta slutt snart? Nei, jeg var faktisk skikkelig stressa! 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Endelig var det min tur og Isabelle virket fornøyd. Jeg rakk ikke snakke noe med Isabelle før hun gikk ut, så jeg ante ikke hva denne damen hadde sagt til Isabelle. Jeg var derfor ganske nervøs, for hva om Isabelle var skikkelig misfornøyd? Den klarsynte damen startet så fort jeg kom inn, og hun la frem noen kort. Det første hun nevnte var foten min, og da fikk jeg sjokk. Dagen før hadde jeg hatt utrolig vondt rett ovenfor helen, og dette merket denne klarsynte damen så fort jeg kom inn. Allerede da skjønte jeg at dette kom til å funke. 

  Hun kom fort inn på forholdet til Aleks og meg, og det var jo akkurat det jeg håpte hun skulle droppe. Det første hun sa var at hun så ring på fingeren.. MED SAMME GUTTEN SOM JEG ER MED NÅ! Haha, jeg ble så sykt glad da hun sa dette, for tenk om hun hadde sagt at det var med en annen? Hun sa også at forholdet til Aleks og meg kommer til å vare, og at hun så en graviditet. En graviditet om ikke så alt for lenge. Da skal jeg innrømme at jeg fikk sjokk! Hun fortalte meg at vi kom til å få barn mye tidligere enn hva vi har sett for oss. Hun sa også at jeg må være veldig flink til å ta p-pillene mine, for jeg har tydeligvis ingen problemer med å skulle bli gravid. Da ble jeg ganske lettet, for det har vært noe jeg har tenkt mye over. En av mine største skrekker er og ikke skulle få barn, så hun beroliget meg mye der. Jeg skal forresten få jentebaby og guttebaby. Haha! 

   Processed with VSCO with b5 preset

  Hun fortalte meg også ting som kun noen få mennesker vet om, og som er hemmelig en stund til. Hun snakket i vei om det her, og jeg ble mer og mer sjokkert jo mer hun sa. Det var så mye som stemte, og hun fortalte meg om ting som er helt privat. Ting pappa har fortalt meg visste denne damen. Nei, jeg er skikkelig sjokkert og jeg følte meg helt rar i kroppen da jeg var ferdig der. 

  Jeg klarer ikke å skjønne hvordan denne damen visste alt dette? Hun visste hemmeligheter som kun noen få vet om, men som jeg muligens snart kan fortelle dere. Hun visste hva pappa synes om Aleks i starten. Hun visste hvor Aleks kom fra, og ikke minst at jeg hadde hatt vondt i foten min dagen før?? Hun pekte akkurat der jeg hadde vondt, og det er helt sykt! Det hun sa om fremtiden derimot aner jeg jo ingenting om, men jeg håper det hun sier er sant. Eller ikke det med barn om kort tid, men alt annet. Jeg hadde ikke klagd om jeg fikk være med Aleks resten av livet for og si det sånn. 

   Processed with VSCO with b1 preset

  Jaja, da er det bare å vente og se. Kanskje jeg blir mammablogger om ett år? Haha, neida. Dette var hvertfall skikkelig spennende, og jeg har så lyst til å gjøre dette igjen. Jeg tror enda mer på klarsynte nå, og jeg er virkelig imponert! 


  24.11.2017 - 17:19

  Nå befinner jeg meg i..

  ANNONSE

  Hey fra Drammen! 

  Nå sitter jeg her på en restaurant i Drammen, og er egentlig litt småskuffa. De har alltid hatt en sinnsykt god kyllingburger her, men den har de tydeligvis sluttet med. Det var egentlig den eneste grunnen til at jeg ville spise på dette stedet, så nå angrer jeg for at vi heller ikke dro på McDonalds ellernoe. Haha, neida maten var god! Jeg tok buss for tog i dag tidlig til Drammen, og det var ganske kjedelig. Jeg var så forberedt på å ta tog, så jeg ble ganske irritert da jeg fant ut at jeg måtte ta buss. Jeg tenkte hvertfall at jeg skulle blogge på bussturen, men da jeg kom meg på bussen funket ikke stikkontaktene der. Derfor ble jeg sittende å stirre ut av vinduet hele veien. For å oppsummere dagen har jeg vært i et ganske grettent humør i dag, og nå frister det mest å komme seg hjemover. 

  Jeg dro forresten til Drammen i dag for å være med mamma og for å ta botox igjen. Jeg er ekstremt fornøyd med botox om noen skulle lure på det, og jeg har ikke hatt vondt i hodet siden jeg tok det. Sinnsykt deilig! Jeg tror seriøst jeg aldri kommer til å slutte med det, rett og slett fordi det er som et nytt liv for meg. Jeg tar det forresten hos Marit på M Klinikken her i Drammen. Jeg tenker jeg kan fortelle mer om botoxen i et innlegg til uken. Er det forresten krise for dere at jeg skriver om botox mot migrene? Jeg føler nesten det er det samme som at dere tipser meg om å operere mandlene liksom, men jeg vil gjerne høre deres mening. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg vet ikke helt hva som skjedde med ansiktet mitt på det siste bilde, men jeg synes det var litt kult. Ser ut som en tiger. Haha! 

  Ellers må jeg bare fortelle dere om det syke salget som er hos LYKO i dag. Det er jo Black Friday, og det betyr MASSE varer på tilbud. LYKO derimot kjører 3 for 2 på hele sortimentet, så nå kan dere til og med få sminkeprodukter gratis. Jeg elsker LYKO, og så og si all sminken min er derfra. Merker som The Balm, Anastasia, NYX, ELF og ByTerry ++. De har så og si alle sminkemerker du kan tenke deg der, så her er det bare å shoppe i vei. Dere finner hele sortimentet HER♡ De har forresten også min favoritt lillashampoo fra FUDGE som holder håret mitt kaldt året rundt, og som sparer meg for en del frisørtimer. Bare et lite tips!

  Nå skal jeg straks sette meg på bussen igjen, og så skal jeg komme meg hjemover. Litt kjipt at jeg ikke har fått shoppet masse i dag, men jeg tenker at det blir en del nettshopping på meg i kveld. Woho! 

   

   

   


  23.11.2017 - 19:18

  SEXLEKETØY

  Hey!

  Jeg vet ikke helt om dere liker at jeg poster kollektivet episodene her, men jeg velger likevel å gjøre det. Da får jeg skrevet litt om episodene, og forklart meg litt. Det tror jeg trengs i noen episoder for og si det sånn. Haha!

  I dagens episode fikk vi en svær pakke inn med masse sexleketøy. Vi var jo helt i ekstase, for det var jo ganske morsomt. Guttene derimot brukte det til helt andre ting som dere kan se. Dere aner ikke hvordan den leiligheten så ut, det var bare dildoer og analplugger overalt. Haha! Så ut som en skikkelig sexshop som Rebecca sa. 

  Hva synes dere om den nye sesongen av kollektivet? Jeg synes det er dødsmorsomt selv, og jeg ler så mye av hver episode!


   


  23.11.2017 - 13:10

  Herregud, slutt og vær så jævlig hårsåre

  Hei dere!

  Ja, dere har vel kanskje fått med dere hva som så og si sto øverst på VG i dag? Jeg snakker selvfølgelig om reaksjonene på det nye designet til Tine melka. Jeg kjenner jeg blir så oppgitt over at noen i det hele tatt orker å bry seg om at det er en ulv på melka. Ulven er et av våre rovdyr, og ja de kan drepe og spise andre dyr. Det at noen reagerer på at Tine har valgt å sette ulven på pakningen synes jeg blir for mye. Det finnes så mange andre viktige ting vi burde bry oss om. Nå må enkelte slutte å være så jævlig hårsåre. 

  For å ta det litt på kanten da. Skal man slutte å bruke mennesker i reklamer? Mennesker har jo tross alt drept andre mennesker opp i gjennom tiden, og ikke minst drept dyr også. Og ja, spist dem. Det var et eksempel veldig på kanten, men dere skjønner greia. Det er jo SÅ mye bedre at vi mennesker slakter dyrene, enn at en sulten ulv kanskje klarer å få tak i et dyr i ny og ne ;)) 

  Jeg merker jeg blir oppgitt over hvor hårsåre enkelte mennesker er, og trenger man virkelig å ha en mening om absolutt alt? Det er ikke rart det blir krig her i verden sier jeg bare. Samtidig er det jo nesten litt godt å tenke på at vi har det så bra i Norge at en av toppsakene er at folk reagerer på melkepakningen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Nå skal jeg få startet dagen, og denne dagen tror jeg blir deilig. For første gang på sikkert tre måneder har jeg absolutt ingen planer, eller noe jeg må få gjort. Det føles bra, men samtidig rart. Hva skal jeg finne på? Haha!

   


  22.11.2017 - 18:16

  Innspilling med God Kveld Norge

  Hei dere!

  I dag har jeg fått gjort utrolig mye, og det er jeg glad for. De siste dagene har jeg bare ikke orket å ta tak i ting, men i dag fikk jeg gjort unna alt sammen. Jeg har redigert en video, jeg har fått sendt inn alt til regnskapsfører, jeg har fått svart på litt mail og det morsomste.. Aleks og jeg har vært på innspilling med God Kveld Norge. Vi var i en badstue som ligger ute på vannet, og for å være helt ærlig ante jeg ikke at det fantes. Det var skikkelig koselig der, og ikke minst deilig og varmt. 

  Vi ble altså intervjuet, og intervjuet tror jeg ikke kommer før i desember. Jeg kan prøve og si ifra når det kommer ut om jeg husker det. Jeg glemmer ofte at jeg har gjort intervjuer og plutselig får jeg meldinger om at jeg er på skjermen. En gang poppet jeg plutselig opp der mens jeg så på noe selv, og da fikk jeg meg et lite sjokk. 

  Vi har hvertfall vært deler av dagen i badetøy, men bading ble det ikke. Vi kjente på vannet, men det var ALT for kaldt. Jeg som blir så fort syk er det ingen lur idé å bade i november. Badstuen derimot elsket jeg, og nå har jeg funnet ut at om jeg noen gang kjøper hus skal det være badstue der. Haha! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Sykt kaldt, men gøy!


  21.11.2017 - 19:25

  Blir jeg sjalu fordi Aleks får mye oppmerksomhet fra jenter??

  Hei dere!
  Da er andre episode av kollektivet ute, og jeg digger det! Jeg synes det er skikkelig morsomt å se på. I dag for dere for eksempel være med Aleks og meg på intervju der vi snakker om forholdet våres. Har vi tilgang til hverandres telefoner? Blir vi sjalue? Dette får dere se i dagens epiosde. Jeg har allerede sett noen av episodene i denne sesongen, og dere har mye å glede dere til. Drama, gråting, vennskap og en liten dose kjærlighet. Perfekt! 
  Hva synes dere om kollektivet sesong to?