• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 21.10.2017 - 15:33

  Spontan kveld ut på byen- NRJ Awards

  Hei dere!

  I går hadde jeg planer om å ta en rolig kveld hjemme, men det skjedde ikke. En rolig kveld ute derimot stemmer. Haha! Jeg hadde ikke planer om å dra ut i går, men etter litt overtaling fra Rebecca ble jeg med. Jeg var der absolutt ikke lenge, og etter en time satt jeg i en taxi hjem. Jeg merket at jeg trengte en kveld hjemme, og da er det bare å lytte til kroppen. Likevel var det gøy så lenge jeg var der, og jeg møtte masse mennesker jeg ikke hadde sett på en stund. I tillegg måtte vi så klart ta en haug av bilder foran bildeveggen, så her kommer de. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Fine jenter♡

  Nå skal Rebecca og jeg en tur ut på shopping, og jeg gleder meg! Egentlig går jeg bare og venter på å fortelle dere noe, men tydeligvis skal det ta så sykt lang tid før jeg kan det. Jaja, jeg forteller det om ikke lenge. Vi bloggeeees♡


  20.10.2017 - 18:55

  Det er viktig å unne seg selv noe fint i blant

  Hei dere!

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra en veldig slitsom tur på Clas Ohlson. Det er ikke bare bare når seks personer løper rundt, og man ikke har noe som helst kontroll. Så vi brukte vel tre timer der inne før vi til slutt kom oss hjem. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Aleksander skal komme med sushi til meg. Jeg er så sinnsykt sulten, så det blir veldig godt med mat nå. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ellers hadde jeg skikkelig lyst til å dra på shopping i dag. Det er en ting jeg har ønsket meg veldig lenge, men jeg har utsatt det flere ganger. Nå derimot har jeg hatt så mye å gjøre de siste dagene, så nå skal jeg unne meg dette. De gangene jeg har jobbet hardt og hatt mye å gjøre unner jeg meg selv en ting jeg har ønsket meg lenge. De siste dagene har vært veldig hektiske og jeg har tatt på meg alt for mye. Det er flere ganger jeg nesten har gitt opp, fordi jeg har tenkt at jeg ikke har sjans til å rekke det. Likevel tok jeg meg sammen, og fikk til det jeg skulle. Jeg bruker veldig sjeldent penger på shopping, og det er fordi jeg sparer det meste av pengene mine. Derfor skal jeg slå meg litt løs imorgen!  Dessverre ble det ikke tid til shopping i dag, men imorgen har Rebecca og jeg planlagt en shoppingtur. Da skal jeg endelig unne meg noe veldig fint! 

  Nå skal jeg gjøre noe jeg gleder meg til å fortelle dere om enten imorgen eller søndag. Yey, gleder meg så mye♡♡  Forresten kan dere komme med spørsmål til ukens spørsmål i kommentarfeltet!

   


  19.10.2017 - 12:20

  Fra private meldinger- Samtale mellom Petter og meg i 2013

  Hei dere!

  Haha, nå skal jeg vise dere noe skikkelig morsomt. Bare for å si det først så synes Petter det er greit at jeg legger ut dette, om ikke hadde jeg ikke gjort det. Det har seg nemlig sånn at Petter og jeg hadde en samtale på Facebook allerede i 2013, altså fire år før vi møttes inne på Paradise Hotel. Da vi kom hjem var Petter hos meg, og det første han spurte om var om han kunne låne telefonen min litt. Jeg skjønte ikke helt hvorfor, men lot han likevel låne den. Etter litt fikk jeg vite hvorfor, og det var fordi han skulle slette samtalen vår på Facebook. Jeg skjønte ikke hvorfor han skulle slette den, men så fikk jeg forklaringen. Han hadde nemlig sendt meg en HAUG av meldinger, og i en periode hadde han en enveissamtale med seg. Jeg hadde selvfølgelig svart på noen av meldingene, så de skal dere få se nå.

  Haha, for det første må jeg le av hvor care jeg var. Han spør meg om ting og jeg svarer med "Hvem er du egentlig?". Haha, herregud! Og stakar Petter da, som hadde ødelagt håndleddet og får det svaret av meg. "Oj, uffda! God bedring :)".. Haha!

  Haha, denne samtalen er morsom! "Haha, du kjenner meg ikke en gang, så ikke blir skuffet". Hva er det å svare?? Og når han spør om vi skal dra på Tryvann sammen får han svaret "Hm.. Ja". Stakar Pettern♡

  Han spør om jeg kan komme, og han får selvfølgelig verdens mest care svar tilbake. "Hehe, joda", altså hvorfor virket jeg så frekk? Bare det at han spør om noe og får som svar "Vet ikke".Jeg blir nesten litt flau av disse samtalene jeg også, selvom jeg tror Petter har det hakket verre med at disse samtalene skal ut på nett. 

  På den meldingen der jeg svarer at det var veldig hyggelig hadde Petter skrevet en lang melding med så mye fint til meg. Det var veldig koselig da, men Petter vil ikke at den meldingen skal ut på nett og det forstår jeg. På denne tiden trente jeg faktisk også, sykt. Haha!

  Jeg håper dere synes dette var morsomt, for jeg skal innrømme at jeg lo meg ihjel av disse samtalene da jeg først så de. Det var så mye mer, men noen meldinger vil vi (Petter) ikke. Jeg blir litt flau jeg også over hvor sykt care jeg var, for det virket som jeg hadde null interesse av å snakke med Petter. Det var vel også sikkert sant på den tiden. Veldig morsomt at vi møttes fire år senere på Paradise Hotel, det hadde jeg aldri trodd i 2013. 

   

   


  18.10.2017 - 18:09

  Joggebukse og sminkefri på fin restaurant

  Heey!

  Nå har jeg nesten akkurat kommet inn døren her etter en veldig koselig dag. Aleks og jeg bestemte oss for å utforske Oslo by litt i dag, så vi har vært på tidenes rundtur. Vi har gått og gått, og flere ganger faktisk gått oss bort. Det er så mye veier i Oslo, og vi skulle da finne et solarium. Vi søkte opp og fant frem etter en time med gåing. Heldigvis tok vi en matstopp fordi begge var så sultne, så da ble det sushi. Vi hadde kjempelyst på sushi, og til slutt fant vi et sted. Så da endte vi opp på en veldig fin restaurant med veldig overpriset sushi. Vi var ikke helt kledd opp for den restauranten der, for jeg gikk sminkefri og i joggeklær. Aleks hadde også tatt på seg joggebuksa, så det var ganske flaut å sitte der på den fine restauranten sånn. Likevel var det veldig koselig, og jeg har opplevd mange nye steder i Oslo. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå har jeg hvertfall fått på meg sminken, og snart kommer Isabelle hit for at vi skal få filmet inn noen videoer. Jeg ligger litt bak skjemaet i dag, så jeg må få sving meg rundt og få gjort alt i dag. Ah, jeg blir stresset av tanken, men ting må gjøres. 

  Vi blogges♡


  17.10.2017 - 22:12

  Dette reddet dagen min♡♡

  Hei dere!

  Nå skal jeg fortelle dere om noe helt sykt, som jeg faktisk ikke ante gikk an. I dag var jeg som sagt i Stockholm og som jeg har fortalt ble det en utrolig tidlig morgen på meg. Jeg var derfor ekstremt sliten etterhvert og øynene mine svei fordi jeg manglet søvn. Da vi dro i taxi mot flyplassen i Stockholm merket jeg at om jeg ikke får søvn nå kommer jeg til å kaste opp. Så ille var det, haha! Da vi kom frem til flyplassen var vi veldig tidlig ute, og det var to timer til flyet vårt skulle gå. Jeg tenkte selvfølgelig at dette var en perfekt mulighet til å sove litt, helt til Chioma kom med en super idé. Hun så at det var et fly som skulle gå til Oslo om 20 minutter, og derfor gikk henne bort til skranken for å spørre om vi kunne bli med det flyet istedet for å vente to timer på det vi egentlig skulle ta. Jeg ble så flau da hun gikk bort for å spørre, og jeg snudde meg rundt for å late som jeg ikke var med henne. Plutselig roper Chioma på oss og sier vi må komme. Tror dere ikke hu hadde klart å fikse det? Jeg trodde helt seriøst at det skulle være umulig, og jeg trodde ikke mennesker var så snille nå til dags. De sa at vi kunne få plasser på det flyet istedet, og at det var null problem. Jeg kan ikke huske sist jeg var så glad, for jeg var utslitt. Det å skulle vente to timer på neste fly virket som en evighet, og jeg var egentlig mest gira på å skulle komme meg hjem så fort som mulig. Jeg fortalte det til flere etterpå, og flere har spurt om dette på flyplasser før, men ALLTID fått nei. Derfor ble jeg skikkelig overrasket! Takk Gud for de snille menneskene på flyplassen som fikk tre slitne personer hjem tidligere, dere reddet dagen min♡ Og ikke minst takk for at Chioma er en gluping!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se på håret til Chioma forresten!! Så kult, og jeg skal love dere at hun fikk mange komplimenter i dag. Jeg kan ikke huske å ha sett et så kult hår før, og det fristet flere ganger å rive av en flette bare for å ta med meg hjem. Haha, neida. Joda, jeg håper jeg får en flette en dag!

  Nå er jeg hvertfall hjemme og gleder meg ekstremt mye til å legge meg. Jeg sliter med å holde øynene oppe, og det blir nok veldig lenge til jeg skal stå opp 03.30 igjen. Dette var første og siste gang, selvom jeg har hatt en fantastisk dag med Lyko. Jeg har kost meg masse, og jeg har fått gjort det jeg liker best. Tusen takk for turen Lyko♡

   


  17.10.2017 - 12:00

  Bli med meg på innspilling♡

  Hei dere!

  Nå er jeg på plass i Stockholm og jeg er akkurat ferdig med innspillingen. Jeg er her i Stockholm med Lyko for å spille inn noe med dem. Jeg har spilt inn en liten snutt som jeg tror ble skikkelig kul. Jeg har snurret rundt på en plate, noe som var skikkelig kult. Akkurat som å være på tivoli, haha! Heldigvis har trøttheten begynt å gi seg, for jeg skal innrømme at jeg var innmari trøtt for noen timer siden. Dagen startet for meg allerede 03.30, og i går kveld var det umulig å sove. Jeg tipper jeg har fått et par timer søvn i natt, og det merkes. Heldigvis har jeg fått i meg kaffe (noe jeg ikke liker), så nå føler jeg meg litt piggere.

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra i dag, så kan dere se hvordan en slik innspilling foregår.

  Nå skal vi straks få i oss litt mat her, og så går turen videre til Oslo igjen. Åh, jeg skulle ønske jeg kunne gjort det her hver dag, for det er så gøy! Jeg er så heldig som kan drive med noe jeg elsker♡


  16.10.2017 - 20:36

  Imorgen reiser jeg til..

  Hei dere!

  Imorgen skal jeg faktisk på en liten utenlandstur. Det blir ikke en lang reise, og lenge blir jeg der heller ikke. Imorgen skal jeg nemlig til Stockholm. Jeg skal dit på en dagstur for å spille inn en liten snutt, så jeg er allerede hjemme imorgen på ettermiddagen. Det eneste kjipe er at jeg må stå opp klokken halv 4 i natt. Altså, jeg orker ikke tenke på det nå en gang. Flere dager i det siste har jeg faktisk sovnet til den tiden, så det at jeg skal stå opp for å fikse meg i natt blir helt nytt for meg. Jeg må være ferdig fikset når jeg møter opp på Gardermoen, og det tar også en time å komme seg til Gardermoen. Derfor blir det en ALT for tidlig morgen på meg imorgen. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg gleder meg uansett, for jeg synes det er kjempemorsomt at jeg får reise til Stockholm kun på en dagstur. Jeg elsker å reise uansett hvor eller hvor lenge. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere hva det er jeg skal filme, men det kommer uansett til å komme på bloggen om ikke lenge. 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en visning på en ny film som snart kommer på kino i Norge. Den var dødsbra, og jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om den. Det er hvertfall en av de beste filmene jeg har sett på lenge!


  15.10.2017 - 15:40

  Jeg er tilbake

  Hei mine fine lesere♡

  I går tok jeg en liten dag av, i og med at jeg hadde startet på pencilinkuren og var veldig sliten. Hele dagen i går gikk til å ligge på sofaen hos bestemor og bestefar, så jeg tror likevel ikke bloggingen hadde blitt på topp om jeg hadde blogget. I dag er jeg hvertfall tilbake igjen, og jeg har noen morsomme innlegg på lur. 

  I dag har jeg likevel litt jeg skal gjøre, for imorgen starter innspillingen til det programmet jeg skal være med på. Jeg må derfor få fikset en del ting, og få fikset meg selv. Jeg gleder meg skikkelig til imorgen, og jeg er veldig spent på hvordan ting kommer til å bli. Neste uke tror jeg blir en spennende uke, og allerede på tirsdag reiser jeg til et annet land. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere mer om det senere, selvom jeg absolutt ikke blir borte lenge, og jeg skal heller ikke dra langt. Jeg gleder meg uansett, for jeg skal gjøre noe jeg liker veldig godt. 

  Bortsett fra det skal jeg hente Aleks på flyplassen i dag, og det gleder jeg meg så mye til. Det blir godt å få han hit igjen, og jeg blir glad av tanken på at vi skal være sammen en god stund nå før han reiser igjen. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Ellers er Isabelle hos meg nå, og vi har akkurat spist på Mc'Donalds. Haha, for en frokost. Jeg liker egentlig ikke Mc'Donalds, for jeg får alltid så vondt i magen når jeg spiser der. I dag da jeg våknet fristet det likevel så mye med sjokolademilkshake, så derfor måtte vi ta turen. Nå skal jeg få fikset litt her, også må jeg komme meg i dusjen. Jeg har ikke tatt på ny selvbruning på en stund nå, og jeg har heller ikke skrubbet bort det gamle. Så nå er jeg helt flekkete, og det ser veldig lite fint ut. 

  Vi bloggees♡


  13.10.2017 - 17:12

  Jeg er så lei..

  Hei dere!

  I dag startet dagen med at noen rørleggere kom hit for å fikse noe, så jeg måtte stå opp ganske tidlig. Skikkelig kjipt i og med at jeg sovnet fire timer på dagen i går og ikke fikk sove i natt. Haha, jaja! Et kvarter etter rørleggerne kom hentet kjørelæreren min meg, og så tok vi en kjøretur. Jeg var egentlig helt sikker på at jeg kom til å være kjempetrøtt, men heldigvis gikk det greit. Vi kjørte i et par timer før jeg senere dro å møtte Therese i byen. Da jeg møtte henne var det vel egentlig ganske klart hva vi skulle. Vi skulle selvfølgelig på Fridays, haha! Jeg vet ikke om en som er mer på Fridays enn Therese. Hun burde snart på maten gratis der. Vi ble hvertfall sittende der en stund for å skravle litt, før jeg måtte løpe videre. Jeg dro rett i et møte og derfra igjen rett til legen. En skikkelig hektisk dag med andre ord. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Det var flere som lurte på hvorfor jeg tok blodprøve på Snapchat, og det var fordi jeg som sagt var hos legen. Tøff som jeg har blitt tenkte jeg å filme det, egentlig mest for å bevise til venner og familie at jeg har blitt en skikkelig tøffing når det kommer til blodprøver og bare det å se blod. Grunnen til at jeg var hos legen var fordi jeg har hatt en del vondt i halsen i det siste, og derfor tenkte jeg det var greit å sjekke det opp. Så nå har jeg akkurat kommet hjem med en pencilinkur på 1 uke. Woho! Det er så typisk meg.. Heldigvis føler jeg meg ikke slapp eller dårlig, så det er kun halsen som er vond.

  Jeg har slitt ekstremt mye med vondt i halsen, og jeg har hatt alt for mange halsbetennelser i løpet av livet. Jeg har vært inne på det å skulle fjerne mandlene, men jeg tør ikke.. Jeg er livredd for alt av sånn. Akkurat nå frister det mest å skulle ta den operasjonen og bli kvitt halsbetennelsene. Men samtidig vet jeg at en sånn operasjon er verre jo eldre man blir. Jeg er skikkelig usikker på om jeg skal gjøre det, eller ikke. Akkurat nå frister det veldig, men samtidig er jeg så redd. Jeg har lest så mye om slike operasjoner, og flere av disse har jo gått skikkelig galt. Det er vel mest derfor jeg er redd. Har noen av dere fjernet mandlene, og hvordan gikk det? Og om dere har noen spørsmål til ukens spørsmål, så legg gjerne igjen en kommentar


  13.10.2017 - 16:17

  Jeg skal være med i et nytt program

  Hei dere!

  Dette har jeg gledet meg skikkelig til å fortelle dere, for dette er så gøy! Allerede på mandag starter jeg innspillingen til et nytt program. Ææ, det blir så gøy! Jeg har visst om dette en liten stund nå, men jeg har ventet litt med å fortelle dere om det. Jeg kan dessverre ikke fortelle så alt for mye om dette, men det blir faktisk lagt ut om ikke så alt for lenge. Jeg tror dere kommer til å like konseptet skikkelig godt, for jeg digger det! 

  Som sagt starter innspillingen på mandag, så det vil bli noen hektiske uker fremover. Heldigvis skal ikke dette gå noe utover bloggen, så jeg kommer til å blogge som normalt under innspillingen. Derfor har jeg en del å fikse frem til den tid, så denne helgen vil bli brukt til det. 

  Det er så mye spennende og gøy som skjer fremover, og jeg gleder meg så mye til å fortelle dere alt sammen. Jeg hater selv når bloggere skriver at ting er hemmelig, men jeg har dessverre ikke noe valg. Hadde jeg fått bestemt selv skulle jeg fortalt dere alt med en gang, men heldigvis er det ikke så lenge til dere får vite. Jeg er så heldig som får drive med ting jeg elsker, og jeg er så glad for at det er så mange som liker det jeg gjør. Jeg er helt sikker på at dere kommer til å bli veldig glad over flere av tingene, så jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset


  12.10.2017 - 18:27

  En bra start på dagen♡

  Hei dere!

  I dag startet dagen veldig tidlig for min del, og jeg var allerede oppe klokken 7. I dag var vi invitert på et event med Max Factor for en ny foundation de har lansert. Det var en frokostevent, så vi fikk selvfølgelig frokost og smoothie. Det var veldig deilig og stå opp så tidlig, og ikke minst få servert en sånn frokost. Vi fikk også en liten instruksjon på den nye foundationen og ikke minst hvordan man skal bruke den. Etterpå fikk jeg hjelp til å finne den fargen som passet best til meg, og etter det var det mest mingling. I og med at det var en frokostevent var vi der ikke så alt for lenge, så etter litt over en time tok vi turen hjem. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Det som skjedde da jeg kom hjem var noe som absolutt ikke skulle skje. Jeg skulle sove en time, men det endte opp med nesten fire timer. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig? Ah, jeg blir så irritert på meg selv.. Likevel klarer jeg helt sikkert å sovne til riktig tid i kveld. Jeg tror jeg mangler ekstremt mye søvn om dagen, så jeg trengte nok de fire timene. 

  Nå skal jeg en tur til en venninne, og der blir jeg nok resten av kvelden. Imorgen skal jeg tidlig opp igjen, for da kommer det noen rørleggere hit. Jeg har ingen aning om hva de skal, men jeg fikk beskjed om at de kommer på døren imorgen tidlig. Jeg håper derfor at jeg klarer å sovne til kvelden, selvom det ble en litt for lang powernap på dagen tidligere i dag. Jeg har en del jeg skal gjøre imorgen, så det siste jeg vil er å være trøtt. 

  Vi blogges♡

   


  11.10.2017 - 19:06

  Skal jeg kjøpe hund?

  Hei dere!

  Jeg får daglig spørsmål om hvordan det går med hundeprosessen, og jeg har faktisk vært mye frem og tilbake. Jeg har funnet noen raser jeg har kjempelyst på, men likevel må vi passe på at det er hundre prosent sikkert at Aleks ikke reagerer på den. Jeg vil ikke la det gå utover Aleksander, så det er ekstremt viktig at han ikke merker noe som helst av allergien. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har likevel bestemt meg, og hund blir det. Det blir ikke med det første, for jeg har ekstremt mye jeg skal fremover. En hund hadde ikke hatt det bra hos meg akkurat nå, for jeg har rett og slett ikke tid. Jeg har bestemt meg for at rundt april neste år skal jeg begynne ordentlig å se etter en hund. Jeg har allerede begynt å se litt, men det er for tidlig. De hundene jeg ser på nå er jo solgt i april, så jeg må holde meg unna den søkingen en stund. Jeg ser så mange søte hunder, og hadde det ikke vært for at jeg har mye å gjøre skulle jeg kjøpt en nå. 

  I går hadde jeg besøk av en venninne som akkurat har fått seg en liten hund, og jeg er helt forelsket. Den var så ekstremt liten, og jeg fikk ikke akkurat mindre lyst på hund akkurat NÅ da jeg så den. Jeg knipset selvfølgelig masse bilder av den som dere skal få se nå. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Se så skjønn da! 

  Så ja, hund blir det! Men ikke helt enda.. Haha! Jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg bestemmer meg for å kjøpe, så får vi håpe dette halvåret går fort. 


  11.10.2017 - 15:14

  Dette er så viktig jenter!!

  Hei dere!

  I går var jeg nok en gang på helsestasjonen, for i går var det tid for å ta den siste vaksinen mot livmorshalskreft. Jeg har nå tatt alle tre, og det føles veldig bra. Vi jenter her i Norge er så utrolig heldige som får muligheten til å ta alle disse vaksinene helt gratis. Alle jenter som er født i 1991 eller senere får den HELT gratis. Jeg håper så mange som mulig benytter seg av denne muligheten, for det er så viktig. Disse vaksinene koster en god del å skulle ta, så jeg anbefaler å sjekke opp med helsestasjonen i nærheten av deg om når de er åpent slik at dere får det gratis. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Bilde fra sist jeg var der. Haha, for et ansikt i det hun stakk sprøyten.. 

  Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg har veldig sprøyteskrekk. Jeg aner ikke hvorfor jeg blir så redd, men så fort jeg kommer inn og skal ta sprøyten får jeg helt panikk. Da begynner jeg å gråte, jeg kan besvime og jeg er ekstremt pysete. Likevel manner jeg meg opp og tar den etter en liten stund med sutring. Det samme skjedde i går. Jeg satt meg ned på stolen og merket jeg ble svimmel med en gang. Da begynte tårene å presse på, og jeg begynte selvfølgelig å gråte litt. Jeg ber alltid om at de bare skal stikke sprøyten uten at jeg vet om det, for det verste som kan skje er at jeg ser selve sprøyten. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Da jeg hadde tatt vaksinen ble jeg enda mer svimmel og måtte bli sittende ute på noen stoler en god stund. Hadde jeg reist meg opp med en gang hadde jeg garantert svimt av. MEN etter jeg har tatt sprøyter ler jeg alltid av meg selv, for det er jo ikke vondt. Det er bare det at jeg er redd, men det er ALDRI vondt. Derfor klarer jeg ikke å skjønne hvorfor jeg blir sånn hver gang. Haha, veldig spesielt, men jeg vet at jeg ikke er alene om akkurat det. Selvom sprøyteskrekken min er ekstrem bestemte jeg meg for at vaksinen mot livmorshalskreft skulle jeg ta. Jeg vil heller ta en vaksine, enn å kanskje bli syk senere. 

  Vær så snill jenter, ta disse vaksinene! 


  10.10.2017 - 18:40

  Hvordan finner man ut at jenta har silikon?

  Hei dere!

  Dette er vel egentlig litt på kanten, men jeg synes det her er så morsomt! Det er vel ikke akkurat noe hemmelighet at jeg har silikon, så derfor tenker jeg det går fint å dele dette. Dette trikset så jeg på en video for mange år siden, og i går kom jeg på det igjen. Jeg tenkte derfor å dele dette tipset med dere. Det er nok mange jenter som lyver om at puppene deres er ekte, men nå har jeg et supert tips som tar dem i å lyve. Nå kan du finne ut om jenta du dater egentlig har ekte pupper, eller kanskje hun har løyet til deg hele tiden? Jeg vil ikke anbefale å gjøre dette ute på byen med en jente du mistenker har silikon for og si det sånn, men det er uansett en morsom greie synes nå jeg. 

  Alt du trenger er: 

  Et mørkt rom

  Lommelykten på telefonen 

  Det du må gjøre så er å lyse inn på puppen hennes med lommelykten. Hold lommelykten helt inntil puppen, og blir hele puppen rød har hun definitivt silikon! Bare se på bildene under her, haha!

  {{

  Nå er det nok mange jenter som burde være forsiktige om en gutt kommer å lyser med lommelykten mot dem. Haha, neida. Ikke gjør dette med mindre dere kjenner jenta godt!

   

   


  09.10.2017 - 19:28

  Min dag i bilder♡

  Hei dere!

  I dag har vi gjort noe jeg har hatt lyst til å gjøre siden første gang jeg var i Bergen. Jeg har spurt Aleksander flere ganger om vi kan gjøre dette, men jeg har aldri fått et veldig positivt svar tilbake. Derfor ble jeg veldig glad da familien til Aleksander hadde planlagt akkurat det i dag, og da ble vi selvfølgelig med! Jeg har nemlig alltid hatt lyst til å reise til FLØYEN! 

  Dette var den perfekte dagen og dra til Fløyen på, for været har vært helt fantastisk i dag. Det var litt kaldt, men vi pakket oss inn med masse klær. Heldigvis stekte solen i blant, og da var det bare å ta av seg boblejakken. Jeg elsker virkelig Bergen når det er fint vær, og av de byene jeg har besøkt i Norge er det helt klart den fineste! MYE finere enn Oslo. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Vi startet med banen opp, og det var så gøy! Jeg trodde jeg skulle få panikk i og med at jeg er redd for høyder, men det var faktisk ganske morsomt. I tillegg tok det mye kortere tid enn hva jeg hadde trodd, og etter rundt fem minutter var vi allerede på toppen. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s3 preset

  Altså, hallo.. Se på den utsikten da! Det var så utrolig fint der oppe, og utsikten var helt sinnsyk. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Eneste tingen som var litt dumt oppdaget jeg da jeg så gjennom bildene. På alle bildene av kun meg sto jeg med sjokomelken i hånden. Haha, er det mulig.. Jaja,  utsikten er det viktigste! Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dere trenger ikke kommentere at dere ser extensionet mitt, for det ser jeg utrolig godt selv. Gikk litt fort i svingene i dag. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Vi var en god stund og klatret med nevøene til Aleksander, og jeg lo godt da Aleksander skulle prøve å henge med. Jeg tror ikke dette klatrestativet var ment for litt eldre mennesker, for det var så vidt Aleks kom seg gjennom de forskjellige hinderne. Det var hvertfall veldig morsomt å stå på bakken og se på det, haha!

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Da vi hadde vært på Fløyen i noen timer gikk vi hele veien ned igjen. Det var skikkelig deilig, og det å gå turer burde jeg bli flinkere på. Jeg som sitter så mye foran macen har veldig godt av noen turer med frisk luft i blant. Jeg har spesielt ingen unnskylding for dette når skogen ligger rett utenfor døren min. Da vi hadde kommet oss ned spiste vi middag på Matbørsen♡

  Jeg har hatt en skikkelig koselig dag med familien til Aleks, og jeg gruer meg veldig til imorgen. Allerede imorgen drar jeg hjem igjen, og det frister veldig lite. Jeg skulle gjerne vært her en uke til, men jeg har en del som må gjøres i Oslo. Jeg håper jeg får reist til Bergen igjen om ikke så alt for lenge, for jeg trives så godt her. Jeg føler meg skikkelig hjemme, og jeg har det veldig fint med Aleks og familien hans her. Kanskje det ender opp med at jeg flytter til Bergen? Det frister faktisk en del, men det kan ikke bli før om et par år isåfall. Eller hvem vet? Det eneste som holder meg tilbake er faktisk at det regner en del her. 

   


  07.10.2017 - 17:38

  Jeg løy til dere tidligere i dag..

  Hei dere!

  Jeg har veldig dårlig samvittighet for dette, men i dag har jeg løyet til dere.. Tidligere i dag skrev jeg et innlegg om at jeg senere skulle møte en venninne, og så skulle jeg til bestemor og bestefar. Vel, det var ikke sant. Vil dere vite hvor jeg befinner meg nå? I BERGEN!! 

  I natt bestemte jeg meg plutselig for å reise til Bergen i dag, og ja det gjorde jeg. Skikkelig spontant, og ikke planlagt. Aleksander visste ikke en gang at jeg kom. haha! Han har vært så flink til å overraske meg, så nå var det virkelig på tide at jeg gjorde det samme. Og det beste av alt, jeg har vlogget i dag! Dere får se reaksjonen hans allerede imorgen. 

  Jeg kan jo fortelle litt om hvordan turen hit gikk. Jeg var på shoot i dag tidlig, og derfra dro jeg 12.30. Flyet mitt fra Gardermoen gikk 13.40.. Dere kan tro jeg stresset med flytog, innsjekk og sikkerhetskontroll. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å rekke flyet, men heldigvis rakk jeg det. Jeg er så glad for å være i Bergen igjen, og ikke minst se Aleksander. Åh, jeg er så glad nå! Det å reise til Bergen var ikke en gang i tankene i går på dagen, men nå sitter jeg her. I kveld skal vi spise med en venninne av meg og typen hennes som også er i Bergen, og så får vi se hva det blir til etter det♡

  Processed with VSCO with s2 preset


  07.10.2017 - 10:56

  Photoshoot

  Hei dere!

  Nå sitter jeg på et sted jeg ikke vil fortelle dere om, for i dag er jeg på shoot. Jeg gleder meg så mye til vi kommer ordentlig i gang, og nå har jeg akkurat vært i sminken. Jeg synes det er kjempegøy å bli dullet med, altså bli sminket, fikset håret osv. Nå har jeg litt tid jeg kan få oppdatert dere før vi skal komme i gang med bildene. Det vi skal ta bilder til er hemmelig, men det er ikke så alt for lenge til dere får vite hva det er for. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om det, og jeg tror dere kommer til å synes det er veldig kult. Jeg synes hvertfall det er kjempegøy at jeg får denne muligheten, og det her kan ikke bli annet enn bra. Åh, jeg har så lyst til å fortelle dere.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Senere i dag vet jeg ikke helt hva planen er, men jeg tror muligens jeg skal møte en venninne og så skal jeg spise hos bestemor og bestefar. Jeg er helt sikker på  at jeg kommer til å sovne klokken fem i dag, for i dag sto jeg opp klokken halv 8. Det er nesten flaut å si det, men jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sto opp så tidlig. Jeg har ingenting jeg trenger å gjøre så tidlig på morgningen, med mindre jeg har noen avtaler. Derfor kan jeg egentlig sove så lenge jeg vil, og da blir det ofte til hvertfall 10. Jeg tror jeg burde komme inn i litt bedre rutiner på sovefronten, for det er jo veldig deilig å stå opp tidlig. Jeg føler jeg får mye mer ut av dagen, selvom ikke jeg har så veldig mange planer i dag. Jeg er sikker på at jeg finner på noe morsomt uansett. 

  Nå skal jeg straks svare på ukens spørsmål, så om dere har noe er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges senere i dag! 


  06.10.2017 - 15:45

  På min telefon

  Hei dere!

  Jeg har flere ganger fått spørsmål om jeg kan vise dere hva jeg har på telefonen min. Jeg vet ikke helt om dere mente på video, eller i et innlegg og jeg skjønner ikke helt hva dere mener egentlig. Jeg håper hvertfall jeg gjør riktig nå, haha! Så da skal dere altså få se hva slags apper jeg har på telefonen min. Jeg mener selv jeg har verdens kjedeligste telefon, for jeg har egentlig kun det jeg trenger av apper. 

  Dette er altså bakgrunnsbilde mitt, av Aleksander og meg♡ Dette må nok være et av favorittbildene av oss to, og det ble tatt nesten med en gang vi kom hjem fra Mexico! Klissklass.

  Slik ser altså telefonen min ut når man kommer seg inn. Her har jeg egentlig alt jeg bruker mest lettest tilgjengelig, mens de andre appene er lagt i mapper. 

  Facebook, Snapchat, Spotify, Messenger, Instagram og Blogg- Disse trenger jeg vel egentlig ikke fortelle hvorfor jeg har tipper jeg. Dette er apper jeg bruker daglig og ofte. Blogg appen er veldig grei å ha om det er en dag jeg ikke har macen tilgjengelig, så den blir brukt i blant. Snapchat bruker jeg en del, men jeg må bli flinkere til å snappe av meg selv og hva jeg gjør. 

  Canon cameraconnect- Dette tror jeg er den appen jeg får mest bruk for. Den overfører bildene på kameraet over til telefonen. Supersmart i og med at jeg redigerer alle bildene til bloggen på telefonen. Deretter bare airdropper jeg bildene fra telefonen til macen. Egentlig ganske vrient, men macen min har ikke noe inngang til minnekort.. Haha, smart som sjekket opp det før jeg kjøpte ny mac.

  Og ja, jeg har en del uåpnede meldinger og på messenger.. Haha! 

  Første mappen er det egentlig bare masse random satt sammen. 

  Jodel- På denne appen leser jeg dritt om meg selv, vennene mine og andre bloggere. Burde egentlig drite i denne appen, men jeg får helt noia. Er så mye usant jeg har lest om meg selv på denne appen, så jeg må følge med. Det eneste jeg gjør på denne appen er forresten å rapportere. 

  Outlook- Her får jeg inn all mailen min, og jeg er avhengig av denne appen. Jeg glemmer ofte at jeg har en mail, så denne appen er perfekt i og med at jeg får opp varsel. 

  Pineappel Pen- Haha, dette er det eneste spillet jeg har på telefonen min, men det er også mitt favorittspill. Jeg elsker dette spillet, og på den gamle telefonen min hadde jeg den sykeste rekorden. Jeg mistet litt motivasjon da jeg mistet den forrige rekorden, men jeg spiller enda i blant om jeg kjeder meg. 

  Bik Bok- På denne appen kan man samle opp poeng hos Bikbok, og da kan man få rabatter på klær. I tillegg får jeg med meg om de har noe nytt i butikken. 

  Tise- Denne appen lastet jeg ned i kollektivet, og jeg har ikke brukt den så veldig mye i ettertid. Jeg tenker snart å legge ut noen ting der, for det er jo supersmart. 

  Teoritentamen- Det er appen jeg bruker mest om dagen. Jeg synes det er så bra de har en app, for da kan jeg øve når som helst. Jeg prøver å øve så fort jeg har noe ekstra tid, og jeg later som det er et spill. Da er det litt morsommere, og man får med seg en del. Så, nå håper jeg snart at ting sitter litt mer slik at jeg snart kan få den jæv.. lappen. 

  Så kommer vi over i redigeringsappene, og her er det en del. Jeg orker ikke gå gjennom hver eneste app, men jeg forteller heller om de jeg bruker mest. 

  VSCO- Dette er helt klart den redigeringsappen jeg bruker mest, og jeg redigerer alle bildene her. Alle bildene til både Instagram og bloggen. Jeg synes den er superlett å bruke, også har den mange bra filter. 

  Perfect365- Denne bruker jeg i blant, og spesielt når bildene er litt utydelige. Om man da tar på litt soften skin ser bilde med en gang klarere ut. Denne appen liker jeg, og her kan man også redigere seg til det ugjenkjennelige. Jeg skal innrømme at jeg brukte denne appen litt for voldsomt før, men det har jeg lagt litt fra meg nå.

  Picsart- Her redigerer jeg alle thumnailene til Youtubekanalen vår. Denne appen er kjempelett å bruke, og man kan få inn mange kule ting i thumnailene sine. Et tips til youtubere der ute. 

  Pic Jointer- Denne bruker jeg til å lage kollasjer. Jeg lager for eksempel alle kollasjene til Nellyinnleggene i denne appen. Den er også dødslett å lage, og jeg liker at man får med hele bilde i kollasjene uansett hvor stort bilde er. Håper dere skjønte hva jeg mente nå, for jeg er elendig til å forklare. 

  I denne mappen har jeg kun nett tv. Jeg bruker ikke disse appene så alt for ofte, men jeg brukte de en del mens Paradise gikk. Jeg trenger ikke forklare disse appene, for det er kun tvprogrammene til de forskjellige kanalene. 

  I denne mappen er det ting jeg trenger daglig, og her er det mye rart. Haha!

  Brun og blid- Jeg har denne appen etter et samarbeid jeg gjorde med de for en stund siden. Jeg kan ikke huske sist jeg tok sol, men appen er grei å ha tilfelle jeg vil ta sol en dag. 

  Ruterbillett- Denne appen er supersmart! Jeg kjøper ALLTID billett, og det gjør jeg gjennom denne appen. Jeg kan ikke se for meg en kleinere situasjon enn det å skulle bli tatt i billettkontroll. Heldigvis unngår jeg det ved å kjøpe billett gjennom den appen hver gang jeg tar kollektiv transport. 

  Norsk tipping- Haha, dette er den mest nørdete appen jeg har. Jeg leverer faktisk inn vikinglotto hver onsdag gjennom den appen. Dette må jo være et tegn på at jeg begynner å bli voksen? Jeg har fortsatt aldri vunnet noe da, bortsett fra 50kr en gang. Nå er det virkelig på tide jeg vinner litt større summer, for herregud så mye penger jeg kaster bort der. 

  Ruterreise- Her finner jeg alle busstider og hvilke busser jeg må ta. Jeg bruker ikke denne så alt for ofte i og med at bussen går hvert femte minutt, men jeg bruker den i blant om jeg må finne ut hva slags buss jeg må da. 

  Horoskop appene- Jeg får ofte spørsmål om hva slags apper jeg bruker til å lese horoskopet mitt, og det er disse to. Her leser jeg dags, ukes og månedshoroskop. Jeg tror alt for mye på det der, og jeg synes det er kjempespennende!

  Taxi og Uber- Jeg tar alt for mye taxi og uber, men det må jeg prøve å slutte med. Det er så mye enklere enn bussen, men også mye dyrere. Helt ærlig er uber min favoritt, men det er jo ikke lov lenger. Jeg synes det er kjemperart i og med at jeg føler meg tryggere i en uber enn taxi på kveldstid, og det er MYE billigere enn taxi. Men jaja, jeg tar like mye begge deler, og disse appene blir brukt en del. 

  DNB- Denne appen er en smart app og ha, for da kan man alltid følge med på hvor mye man har på kontoen. I tillegg er det lett å logge seg på i nettbank med denne appen. 

  Wish- Denne appen er FARLIG, men jeg bruker den likevel. Denne appen er som Ebay, og man kan kjøpe masse forskjellig til en utrolig billig pris. Jeg har en del klær derfra, og alt har faktisk sett ut som på bilde. Jeg prøver å ikke bruke denne appen for ofte, selvom det frister alt for ofte. 

  Vipps- Alle vet vel hva vipps er vil jeg tro, og det er alltid en smart løsning. Jeg bruker vipps sikkert hver dag!

  I denne mappen som kalles ekstra har jeg bare stappet inn alt jeg ikke bruker. Alt fra ting man ikke kan fjerne, til ting jeg aldri bruker. 

  WeTransfer og Filemail- To apper som gjør det enkelt å sende over filer. Jeg har egentlig kun mottatt ting på disse, så det er derfor jeg har dem. 

  Soundhound- Denne appen vet jeg ikke hvorfor jeg fortsatt har, fordi jeg bruker den aldri. Det er hvertfall en app som skal finne musikken du lurer på hva heter. La oss si du hører en sang på radioen og lurer på hva den heter, da er den appen veldig smart. 

  Dette var altså alt jeg hadde på telefonen min, og som sagt har jeg en veldig lite spennende telefon. Jeg håper uansett dere likte innlegget, så blogges vi senere♡

   

   

   

   


  05.10.2017 - 19:29

  Det kjedeligste med å være blogger

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en skikkelig kjedelig dag, men sånn må det være i blant. Jeg dro tidlig til bestemor og bestefar fordi jeg ikke orket å sitte alene når jeg holdt på med dette. I dag har jeg nemlig gjort unna noe som skal sendes inn til regnskapsføreren, og for meg som ikke skjønner noe som helst tar det tid. Jeg interesserer meg meg ikke noe som helst for det, og jeg synes det er dødskjedelig. Likevel må det gjøres. Jeg er livredd for at jeg skal gjøre noe feil når det kommer til penger og denne bloggen. Derfor skaffet jeg meg en regnskapsfører tidlig, slik at alt skal gjøres rett. 

  Noe dere kanskje ikke visste er at om jeg får noe sponset må jeg betale for det. Om det så er surfecamper eller en betakaroten pilleboks. Alt må jeg betale en sum av, og det er nettopp dette jeg har holdt på med i dag. I dag har jeg skrevet ned alt jeg har fått sponset den siste tiden, så skal det sendes inn til regnskapsfører. Han regner da ut hvor mye som må betales, og så må jeg betale det inn. Så vi bloggere får ikke alt gratis, for faktisk alt jeg mottar må det betales en sum av.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  To søtinger som egentlig har gjort meg mest ukonsentrert. Er ikke veldig lett å skulle jobbe når disse to ligger ved siden av.. 

  Jeg har akkurat blitt ferdig, og nå har jeg sendt alt inn. Jeg krysser fingrene for at jeg har gjort alt riktig denne gangen, for jeg orker ikke surre mer med det der i dag. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å skjønne så lite av det her som jeg gjør, så jeg er veldig glad jeg har en flink regnskapsfører. Senere i dag må jeg redigere en video, og så skal jeg prøve å få møtt Cassie. Vi hadde egentlig planer om å trene, men det tror jeg vi må utsette. Jeg har ikke tid, og jeg må prioritere jobb akkurat i dag. Haha, bra unnskylding! 


  04.10.2017 - 14:30

  Jeg vil vite mer om leserne mine♡

  Hei dere!

  Jeg har lenge lurt på en ting, og det er hvem leserne mine egentlig er. Jeg ser jo bare tall på hvor mange som er innom, men jeg aner jo ikke om det er gutter, jenter, hvor gamle dere er, hvor dere kommer fra osv. Jeg har skikkelig lyst til å vite mer om dere, siden dere allerede vet så og si alt om meg. Haha!

  Jeg møter ofte folk på gaten som spør om bilde, og det er noe av det koseligste jeg vet om. Spesielt når dere slår av en liten samtale med meg. Da får jeg sett dere i virkeligheten, og blitt litt kjent med dere. Jeg vet jo at mange leser bloggen min, men man glemmer i blant hvor mange det faktisk er. Når vi har meetup og ser de lange køene får jeg en veldig merkelig følelse. Kommer virkelig alle disse menneskene for å hilse på oss? Det er så merkelig, og jeg er så takknemlig. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for hver enkelt av kommentarene dere skriver, og jeg skulle gjerne svart på alle. Dessverre er det vanskelig å skulle få svart på alt, men jeg leser i det minste alt. De dagene jeg har en dårlig dag pleier jeg å lese gjennom kommentarer på bildene mine eller hva dere sender meg på meldinger. Jeg blir automatisk i bedre humør, for herregud så mange fine ord jeg får høre daglig. Jeg er så heldig♡

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så, nå vil jeg vite mer om dere. Jeg håper så mange som mulig vil legge igjen en kommentar, og bare svare på disse spørsmålene. 

  1. Er du jente eller gutt? 

  2. Hvor gammel er du? 

  3. Hvor kommer du fra? 

  4. Hvor lenge har du lest bloggen min? 

  Veldig enkle spørsmål, og dere er selvfølgelig helt anonyme i kommentarfeltet mitt. Det kommer til å bli veldig morsomt og interresant for meg å lese, fordi jeg ikke aner hvem som egentlig leser bloggen min. Dere skal selvfølgelig slippe å skrive navnet deres også, dere kan bare kalle dere anonym eller et hjerte når dere kommenterer. Jeg vil bare vite mer, haha! 

  Og tusen takk for at dere leser bloggen min♡ Jeg har de beste leserne!


  02.10.2017 - 20:25

  Jenter på byen..

  Hey!

  Haha, jeg må le av oss jenter på byen i blant. Går man inn på doen på utestedet sitter det som regel en og gråter, det er alltid en som blir så full at man ikke klarer å gå, så har vi de som er mammaene ute på byen. Jeg vil si at jeg har sett det meste av hvordan jenter kan være på byen, men i helgen var jeg vitne til noe helt nytt.

  Vi skulle feire bursdagen til en venninne, og hun hadde leid bord på Heidis. Vi var derfor en gjeng som dro, og jeg var ikke full i det hele tatt. Jeg bestemte meg derfor for å kjøpe drikke så fort vi kom dit, for er det et sted jeg ikke vil dra edru er det Heidis. Jeg har vært på Heidis før, og som edru er det mest slitsomt. Vi kjøpte derfor noen shots og noen drinker og gikk tilbake til bordet igjen. Etter noen minutter kom det noen jenter bort og begynte å danse ved bordet vårt. Det var veldig underholdene å se på siden de alle var ekstremt fulle. Etter fem minutter med crazy dans tok de helt av. Jeg tror muligens de ville ha oppmerksomheten vår, og i og med at vi ikke ble med på dansen deres prøvde de nye metoder. De begynte derfor å dytte hverandre over oss som satt på bordet. Typen til venninnen min fikk vel fire forskjellige jenter over seg i løpet av to minutter, og de ga seg ikke heller. De dyttet hverandre rundt der inne, og den ene jenta etter den andre havnet på fanget vårt. 

  Plutselig havnet hun ene på bakken mellom bena til Isabelle, og Isabelle prøvde selvfølgelig å hjelpe henne opp. Da spurte hun om det gikk greit at henne satt på fanget til Isabelle. Isabelle sa selvfølgelig nei i og med at vi ikke ante hvem denne jenten var. Likevel lot vi de stå ved bordet vårt med drikken sin. Plutselig spør hun ene om hvorfor jeg ikke danser. Jeg fortalte at jeg helt klart kom til å danse etterhvert, men jeg ville helst ikke ende opp på gulvet. Da fikk jeg den merkeligste kommentaren tilbake, og det satte meg litt ut. Hun sa "Du hadde danset om du var mindre pen, du? Er det liksom sånn at du skulle ønske du var en annen person, for da hadde du turt å danse?". Jeg fortalte tilbake at jeg som regel pleier å stå på bordet her, men at jeg kunne bli med litt senere. 

  Disse jentene fortsatte å stå ved bordet vårt, noe som var helt greit. Jeg er ikke en av de som gidder å kaste bort folk fra bordet vi har, med mindre de ikke oppfører seg. Mens de står ved bordet tar den ene jenta opp telefonen sin og tar et bilde 10cm fra ansiktet til Isabelle, Aleks og meg. Med blitz, haha! Vi alle ble litt satt ut siden det ble tatt så brått. Vi sa at hun kunne heller ta et nytt bilde der vi fulgte med, istedet for å ta et så nærme. Det blide kan jo umulig ha blitt fint. Hun nektet først, og mente at det bilde skulle hun legge ut. Til slutt fikk vi fortalt at vi hadde satt pris på om hun spurte først, og da virket det som henne forsto. Vi stilte så klart opp på bilde da. 

  Dette med å ta slike bilder ute på byen synes jeg kan være litt spesielt i blant. Jeg stiller alltid opp på bilder, men det å bli tatt bilde av uten at man følger med + alkohol i blodet kan ofte ikke bli de fineste bildene. For litt siden måtte jeg gå bort til en person og spørre om hun kunne slette en video henne filmet. Det gjør jeg aldri, men akkurat da merket jeg at jeg ble ganske irritert. Hun filmet da jeg snakket med kjæresten til en venninne, og jeg vet at rykter spres med en gang. Jeg er nesten litt redd for å bli full ute på byen og da spesielt snakke med guttevennene mine, fordi jeg vet at snikbilder blir tatt. Når jeg drar ut vil jeg kose meg med vennene mine, og det drar så ned på stemningen når man plutselig får en blitz i ansiktet. Det er så mye hyggeligere om dere kommer bort, for da sier jeg alltid ja til bilder. Snikbilder derimot er dødsirriterende, og ja- jeg ser alle som tar det. 


  02.10.2017 - 18:00

  Når Aleksander drar fra meg..

  Hei dere!

  I dag har vi kommet til en dag jeg har gruet meg veldig til. Aleksander skal hjem igjen til Bergen, og jeg merker det allerede på humøret mitt. Egentlig skulle han hjem i går, men han droppet flyet og ble en dag ekstra. Jeg synes det er så merkelig, for hver gang han skal dra føles det ut som at jeg får en liten kjærlighetssorg. De første dagene går jeg bare rundt og er smålei meg, og når nettene kommer får jeg ikke sove. Jeg føler meg skikkelig ensom i leiligheten, og jeg føler meg helt tom. Jeg vet jo at jeg snart skal se han igjen, men samtidig skjer dette hver eneste gang vi drar fra hverandre. 

  Hvorfor jeg kanskje blir sånn er fordi jeg ikke helt vet når vi sees igjen, selvom jeg alltid vet at det ikke tar lang tid. Enten tar det tre dager, en uke eller i verste fall to uker. Jeg klarer ikke å skjønne hvordan dere med avstandsforhold over lengre måneder klarer det. Stor applaus til dere, for jeg sliter etter en dag. Eller nei, noen timer. Selvom Aleks og jeg er flinke til å facetime når vi er fra hverandre blir det ikke det samme. Jeg kommer fortsatt hjem til en tom leilighet, og jeg må legge meg alene om kveldene. Det er det verste jeg vet. Før elsket jeg å være alene, og jeg elsket den alenetiden min. Nå derimot takler jeg det ikke. Jeg blir deppa og humøret mitt synker så fort vi sier hadet til hverandre på flyplassen. 

  Jeg synes det er rart man kan bli så avhengig av en person etter så kort tid. Jeg har alltid vært en person som ikke klarer å være med en person for lenge av gangen. Da blir jeg lei, og kan ikke møte den personen på noen dager. Hadde noen fortalt meg for ett år siden at jeg skulle sitte å være lei meg fordi kjæresten min skulle reise bort fra meg i noen dager, da hadde jeg ledd. Dette er så ulikt meg, og det er derfor det skremmer meg. 

  Jeg er heldig som har funnet en gutt jeg har det så fint med, og som jeg ikke blir lei av. Jeg unner alle jenter å skulle ha det så bra med en gutt, for det er virkelig verdens beste følelse! Jeg er helt sikker på at jeg har funnet meg selv i gutteversjon, for i blant skremmer det meg hvor like vi er. Mange vil nok si at det er negativt, men det synes ikke jeg. Jeg tror det er grunnen til at vi så og si aldri krangler, rett og slett fordi vi har mange av de samme meningene.

  Aleksander og jeg er oppå hverandre hele tiden, men jeg er ikke lei enda. Jeg vet likevel at vi trenger å savne hverandre litt også, selvom jeg hater det. 

  Ellers må jeg bare si at mine problemer er veldig små i forhold til mange andre sine i dag. Da jeg våknet og sjekket VG i dag tidlig fikk jeg sjokk. For en syk verden vi lever i. Jeg skjønner ikke hvordan en person klarer å ville spre så mye ondskap. Det at minst 50 er drept og over 400 skadet er helt forferdelig. Jeg blir lei meg, og jeg blir irritert. Jeg sender masse tanker ut til alle som er berørt av dette som skjedde i Las Vegas♡ 


  01.10.2017 - 13:36

  Bloggfri og Splayday

  Hei dere!

  I går tok jeg meg en liten bloggfri dag, og det var egentlig mest fordi jeg skulle være opptatt hele dagen. I går hadde jeg ikke sjans til å få satt meg ned for å skrive et innlegg, og dagen før var jeg for sliten til å forhåndskrive noe. Jeg fikk noen meldinger på Instagram om jeg hadde sluttet å blogge, men det har jeg altså ikke. I dag er jeg hvertfall tilbake igjen, og jeg skal starte med å fortelle om gårsdagen. I går var det til for Splayday, og det var så gøy! Splayday er altså en dag der de samler alle som er med i Splay, også finner vi på noe morsomt sammen. I går ble vi først kjørt med russebuss til Rush trampolineland. Det å kjøre russebuss igjen var kjempemorsomt, og spesielt da siden vi hørte på russesanger fra da jeg var russ. Da vi kom frem til Rush ble hele gjengen 5 år gamle igjen, og jeg koste meg masse. Jeg skal innrømme at jeg ble sliten etter ti minutter med hopping, mens barna som var der hoppet jo som noen gærninger i en time i strekk. Vi spilte kanonball med 8 baller, og jeg var egentlig mest redd da. Ballene fløy overalt, og når vi var rundt 20 stykker på hvert lag var det umulig å ha kontroll. Det var hvertfall utrolig morsomt, og jeg lo hele tiden. Eller, ikke hele tiden. Den ene gangen fikk jeg en ball rett i ansiktet og i øyet. Det kjentes ut som at vippene mine skar seg inn i øyet, men heldigvis gikk det bra. Det må forresten duge med bilder fra telefonen min i dette innlegget, for kameraet mitt ligger igjen hos en venninne jeg var i bursdag til i går.. Jeg turte ikke ta med kameraet ut på byen, og jeg har ikke fått hentet det enda. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg kan få lagt inn flere bilder i denne innlegget når jeg får hentet kameraet mitt. 

  Etter vi hadde vært på Rush ble vi kjørt tilbake i russebussen, og så var det tid for mat og fest hos Splay. Jeg er så glad for at vi er med i Splay, for det er alltid så koselig når vi er med de andre. Menneskene er så hyggelig og åpne, så jeg koste meg masse i går. Etter vi hadde vært hos Splay dro vi rett videre i bursdag til en venninne av meg. Vi ble sittende noen timer der å vorse, før vi tok turen ut på byen. Vi var ikke så alt for lenge på byen før vi dro videre tilbake til Splay. Jeg hadde det hvertfall veldig gøy i går, og jeg gleder meg allerede til neste Splayday!


  29.09.2017 - 20:43

  Datenight♡

  Hey!

  Denne uken har jeg hatt veldig mye å gjøre, og jeg skal innrømme at jeg er ekstremt sliten nå. Det har blitt alt for tidlige morgninger og litt for sene kvelder den siste uken. I og med at Aleksander drar hjem på søndag, bestemte jeg meg for å planlegge noe koselig for oss i dag. Den eneste dagen jeg har hatt tid denne uken var i dag på kvelden, for imorgen igjen er det fullt kjør. Derfor booket jeg massajsetime til Aleksander og meg her om dagen, slik at vi hadde noe å glede oss til i dag. Jeg elsker massasje, og jeg gjør det på Daikai om noen skulle lure på det. Jeg får det ikke sponset bare så det er klart. Vi dro derfor ned dit i sta, og massasjen var som vanlig helt fantastisk! Jeg føler meg som et nytt menneske nå, og kroppen min føles så bra. Jeg sitter en del foran Macen, og jeg har mye vondt i nakke og rygg. Jeg har også ting å gjøre hele tiden, og jeg glemmer ofte å ta en pause. Derfor unner jeg meg en time massasje i blant, for da kan jeg virkelig slappe av. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Etter massasjen dro vi videre for å spise på Big Horn. Jeg har hatt lyst på biff i hele dag, så derfor tok Aleks meg med dit. Vi koste oss skikkelig, og maten var dødsgod. Vi ble sittende å skravle en god stund, før vi begge holdt på å sovne. Haha! Begge var så slitne, så vi hoppet ganske fort inn i en uber hjem. Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så nå er vi hjemme, og jeg er ganske sikker på at jeg straks sovner. Jeg er så trøtt, for i natt hadde jeg kun fem timer med søvn. Det er alt for lite, så nå merker jeg at øynene mine ikke klarer å være oppe lenger. Imorgen er det tid for Splayday, og vi skal møte opp klokken 12. Vi er ikke ferdig der før klokken 8 på kvelden imorgen, men jeg skal i bursdag klokken 7. Så imorgen blir det med andre ord en stappet dag.


  29.09.2017 - 11:37

  Kjære Jodel- Nå har det gått for langt

  Hei dere!

  Før likte jeg Jodel veldig godt. Jeg synes det var gøy å lese nedover hva folk skrev, og jeg lo alltid mye. Dette var forresten før folk begynte å henge ut folk på Jodel, og skrive masse stygt om andre. Jeg har lenge vært ganske i mot den appen, rett og slett fordi folk skriver så sinnsykt mye slemt det. Jeg følger likevel med, fordi jeg er redd for hva som plutselig kan stå om meg. De siste dagene har det virkelig toppet seg for min del, og det er fordi familien min har blitt dratt inn i dette blant annet. 

  Det toppet seg for min del da broren min hadde kjøpt seg ny bil. Selvfølgelig var diskusjonen da i gang på Jodel med en gang. Der diskuterte folk hvordan han kunne hatt råd til den bilen, og det var greit nok. Plutselig ser jeg at noen har søkt opp hva pappa sitt firma omsetter for i året, og den personen hadde skrevet dette på Jodel. De hadde også skrevet hva pappa tjener, og de hadde søkt opp i Statens Vegvesen om hvem bilen sto på. Alt dette sto nå ute på Jodel, og jeg merket jeg ble veldig irritert. Greit at dere skriver ting om meg der, men det at dere drar inn faren min er jo helt sykt. Pappa driver ikke en blogg eller er en person folk vet hvem er, jeg er ganske sikker på at ingen fedre hadde likt det der. Hva om all infoen om foreldrene dine plutselig hadde stått på en app som veldig mange bruker? Jeg tror ingen av dere hadde likt det spesielt godt. 

  I går skjedde det igjen, men da var det om Aleksander og meg. Da vi var på Heidis i går hadde noen plutselig fått for seg at jeg hadde klint med en annen gutt, mens Aleks sto ved siden av. Denne gutten jeg tydeligvis hadde klint med er forresten eksen til venninnen min. Altså helt seriøst? Om jeg skulle gått inn for å være utro, hadde jeg ikke gjort det mens Aleks sto å så på. Det hadde heller falt meg inn å gjøre noe mot Aleks. Etter en stund kom broren min for å hente oss, og da dro vi innom Statoil for å kjøpe mat. Aleks sto for å bestille, og da fortalte jeg broren min hva folk hadde sagt ute på Heidis. Det satt tre mennesker inne på Statoil og broren min snakket litt med han ene gutten, mens jeg gikk til Aleks i kassen. Da vi satt i bilen sjekket jeg Jodel, og da fikk jeg sjokk. Der sto det at noen hadde sett oss gå inn på Statoil, at det var dårlig stemning mellom meg og Aleksander og at jeg hadde snakket med en random gutt på Statoil om at jeg hadde vært utro mot Aleks. Denne randome gutten var broren min forresten. Jeg fikk sjokk da jeg så dette, og jeg merket jeg ble så irritert. Da jeg kom hjem ringte jeg broren min og spurte om nummeret til disse tre personene som var på Statoil. Etter fem minutter hadde jeg alle tre nummerne, og jeg tok ringerunden. Alle disse tre ble selvfølgelig kjempestresset, for jeg tror ikke de visste at jeg fikk det med meg. Jeg var så sinnsykt irritert, og jeg tror ikke noen av disse menneskene har særlig lyst til å skrive falske ting på Jodel igjen. Heldigvis slettet de Jodelen etter noen minutter.

  Jeg synes Jodel har blitt dratt alt for langt nå, og jeg får sjokk hver gang jeg går inn på den siden. Jeg skjønner ikke hva folk får ut av å skrive så mye stygt om andre mennesker de ikke kjenner. Jeg er heldig, for jeg får ikke så mye dritt der. Noen andre bloggere derimot får virkelig gjennomgå. Jeg vet at mange bloggere følger med på Jodel, og jeg får virkelig vondt av mange av dem. Jeg synes Jodel er helt greit, så lenge man klarer å holde seg saklige og ikke skrive dritt om andre. 

  Jeg er fortsatt irritert over det her.. Jeg er lei meg fordi folk prøver å ødelegge forholdet mitt, og jeg er lei meg fordi folk drar inn familien min. Selvom jeg nå har blitt en person som mange vet hvem er, så betyr det ikke at pappa vil det samme. Det her er baksiden ved det å skulle eksponere seg såpass mye på nett, og jeg begynner å lure på om jeg skal holde mer tilbake. Skal jeg slutte å skrive om Aleksander? Det siste jeg vil er at forholdet mitt skal bli ødelagt, og jeg vet at folk har ødelagt forholdene til bloggere før. Det er så slemt å gjøre.. Nei, jeg er skikkelig lei meg i dag. Takk Gud for tilliten Aleks og jeg har bygd opp, om ikke hadde dere ødelagt mellom oss for lenge siden. 


  28.09.2017 - 17:57

  Jeg har spilt inn til et nytt TV program

  Hei dere!

  Ah, jeg har akkurat våknet etter en 2 timers lang powernap, og den skulle vel egentlig vart i kun 30 minutter. Jeg planla egentlig at dette uken skulle være ganske rolig, men det ble den absolutt ikke. Jeg startet dagen klokken halv 8 i dag tidlig, fordi jeg skulle være med å spille inn til et nytt program. Jeg var faktisk en "ekspert" på helsekontrollen i dag. Haha, det høres så teit ut når jeg sier ekspert, men jeg skal si ifra når det blir sendt slik at dere skjønner hva jeg var eksperten i. Det var utrolig morsomt, selvom jeg følte meg litt liten med to psykologer som også snakket om dette. Jeg tror uansett det gikk veldig bra, så jeg gleder meg til å se. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Etter innspillingen dro jeg videre til Splay for å møte Aleksander. Han skulle fikse noe greier på kontoen sin, men vi ble som vanlig sittende en god stund bare for å skravle. Jeg synes det er så koselig å være på Splay, for menneskene der er så kule og greie. Jeg gleder meg allerede til lørdag, for da er det Splayday. Etter vi hadde vært hos Splay dro vi videre for å spise, og så tok vi turen hjem. Jeg sovnet faktisk i uberen, og det sier litt om hvor trøtt jeg var. Jeg sovnet så fort jeg kom inn døren, og våknet nå. Det passer egentlig ekstremt dårlig at jeg sovnet såpass lenge, fordi om to timer kommer det folk hit. Vi skal ha et lite vors her før vi skal på Lawo. Vi skal jo finne deltagere til den neste sesongen av Paradise i kveld, så jeg håper mange kommer. Det hadde vært så gøy om vi fant noen castingen liker!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Nå må jeg få ryddet litt her, også må jeg få fikset sminken min. Sminken var ikke like fin etter to timer med søvn, for og si det sånn. Ah, jeg er skikkelig irritert på meg selv for at jeg sovnet nå.. 

   


  26.09.2017 - 16:50

  Kjøpt bil til 1,3 millioner

  Hei dere!

  I dag har vi vært med broren min for å hente den nye bilen hans. Broren min har vært bilgal siden han var liten, og han kjøper seg nye biler hele tiden. Han pleier som regel å kjøpe en bil, ha den i noen måneder for og så selge den. Nå derimot har han kjøpt en bil han skal ha en stund (håper jeg), og jeg fikk sjokk da jeg hørte prisen. Her snakker vi at han kunne hatt en veldig bra egenkapital til leilighet, men neida.. Haha, jeg klarer ikke helt å skjønne den tankegangen, men alle bilinteresserte gjør nok det. Bilen er utrolig fin da, det skal jeg ikke si noe på. Jeg synes også det er kult at broren min kun er 19, men likevel har muligheten til å kjøpe en så dyr bil!

  Vi ble med å kjørte litt, og den går så sinnsykt fort. Jeg skal love dere at vi fikk mange blikk bortover veien, for den bilen har en helt syk lyd. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg skal innrømme at jeg følte meg ganske kul bak rattet på denne. Jeg kjørte den ikke altså, men jeg måtte jo så klart benytte muligheten til en liten photoshoot. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Det var dødsmange kule biler i bilbutikken, men jeg var så klart mest opptatt av denne hunden. Jeg har kjempelyst på hund, men jeg har ikke helt muligheten til det enda. Da er det ekstra vanskelig når jeg møter søte hunder overalt. Denne var så skjønn, og jeg koste vel med den i rundt en time. 

  Nå skal jeg få ferdig noen andre innlegg, og så er det klart for sushi hos pappa. Jeg elsker sushi, men av en eller annen grunn har jeg helt glemt bort at det finnes. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste sushi, og det er krise. 


  25.09.2017 - 20:11

  Mine planer denne uken♡

  Hey! 

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om mine planer denne uken. Jeg husker jeg gjorde dette før, men så har jeg helt glemt det bort. Jeg har som vanlig en del planer i løpet av en uke, og denne uken er ikke et unntak. Nå skal det sies at jeg ikke har noen veldig slitsomme uker, og alt jeg gjør er for det meste kun gøy!

  Frisøren- Jeg må få kommet meg til frisøren denne uken, og jeg håper på en liten endring. Jeg har snakket litt med frisøren min om hva vi skal gjøre med håret mitt, men siden det var så slitt måtte vi sette det litt på vent. Jeg har derfor vært flink de siste ukene til å pleie håret mitt skikkelig, så nå håper jeg virkelig vi får gjort det. Noen som klarer å gjette hva jeg skal gjøre? 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Kjøpe gave til venninnen min- Venninnen min fyller 21 år imorgen, og til helgen skal det feires. Jeg aner ikke hva jeg skal gi henne enda, så det må jeg finne ut av fort. Jeg må derfor ta meg en bytur for å finne noe fint til henne. Om noen har noe tips er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg synes det er så vanskelig å finne gaver til venninner, rett og slett fordi jenter har alt. Jaja, jeg finner nok på noe.

  Jentekveld- Jeg og noen venninner har noen skikkelig kule planer til påsken. Vi må derfor få til en jentekveld slik at vi får planlagt alt. Det er mye som må ordnes, og om vi vil ha det billig må vi bestille nå. Jeg gleder meg til å fortelle dere hva vi skal, for dette har vi snakket om lenge. Yey, jeg gleder meg!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Bestille ferie- Aleksander og jeg planlegger å ta oss en ferie i oktober, og vi må få bestilt det denne uken. Jeg lengter så mye til sol og varme nå, og jeg synes det er litt skremmende så fort det ble kaldere her i Oslo. Heldigvis har jeg ikke noe som holder meg igjen fra å reise, så derfor må jeg bare ta den muligheten nå.

  Øve masse på teorien- Jeg holder på med lappen, og jeg har blitt ganske flink på kjøringen nå. Nå må jeg bare øve masse på teorien slik at jeg får unnagjort den så fort som mulig. Jeg synes teorien er kjempevanskelig, og jeg synes flere av spørsmålene er helt idiotiske. Jeg må bare øve masse, så får jeg det nok til om en stund. Haha!

  Skrive ferdig innlegg- Før var jeg sykt flink til å skrive ferdig innlegg, men det har jeg helt glemt bort i det siste. Jeg må få skrevet ferdig noen innlegg slik at jeg alltid har et innlegg på lur. Jeg har dager der jeg har null motivasjon, og da er det lurt med noen innlegg liggende. Om noen har noe bloggtips er det bare å legge igjen en kommentar♡

  Trene- Jeg meldte meg inn på et nytt treningssenter for en uke siden, men jeg har enda ikke vært der. Aleksander derimot har trent hver dag nesten, mens jeg bare surrer hjemme. Nå må jeg skjerpe meg! Det skal da ikke være så vanskelig å komme seg på trening? Det er bare at jeg synes det er dødskjedelig, og jeg liker ikke å gjøre ting som er kjedelig. Om jeg skal trene må jeg synes det er gøy. Målet er hvertfall å trene to ganger denne uken.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Fikse døgnrytmen min- Haha, dette punktet er så teit! Jeg har den mest elendige døgnrytmen akkurat nå, og det må jeg få fikset. Jeg sovner ikke før klokken 3 på natten, men likevel våkner jeg rundt 10 på morgenen. Denne uken må jeg få endret på dette, for jeg er konstant trøtt. 

   

   


  25.09.2017 - 10:51

  Dette er så kleint + tegning av Aleks og meg

  Hei dere!

  Akkurat nå sitter jeg ganske klein inne på rommet mitt. Det har seg nemlig sånn at jeg har fått fikset en vaskehjelp som skal vaske leiligheten min i dag. Jeg vasker som regel selv, men jeg synes det er utrolig kjedelig. Derfor fikk jeg en vaskehjelp hit til meg i dag som skal få vasket ordentlig her. Jeg skal innrømme at jeg egentlig synes det er ganske kleint å sitte her inne på rommet mitt, mens noen andre vasker resten av leiligheten. Jeg vet jo at dette også kanskje kan ta litt tid, og hun ville at jeg skulle være her første gangen slik at jeg får vist henne hva som skal vaskes. Jeg vil jo ikke gå rundt å peke på hva hun skal gjøre, så jeg har bare satt meg inne på rommet mitt. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre de timene hun er her heller, for jeg vil ikke forstyrre henne. Ah, så da blir jeg sittende inne på rommet til hun skal vaske her. Haha, jeg synes faktisk dette er skikkelig kleint.. 

  Over til noe annet. I dag tidlig så jeg at jeg var blitt tagget i et bilde på Instagram, og jeg fikk sjokk da jeg så det. Jeg har blitt tegnet før, og jeg blir så glad hver gang. Men denne gangen ble jeg helt satt ut. En jente har tegnet Aleksander og meg, og jeg synes det var så fint! Altså, det her vil jeg henge opp på veggen. Jeg synes det er så kult, og jeg digget det. Jeg skal innrømme at dette er noe av det sykeste jeg har sett, og jeg synes det er så koselig at hun tegnet både Aleksander og meg. Åh, dette var så fint! Tusen, tusen takk til denne søte jenta som har laget det♡

  Jenta som har laget det heter @artbyfrida på Instagram


  24.09.2017 - 14:30

  Aleksander ble sjalu..

  Hei dere!

  Åh, dette har vært en så koselig natt! Ramp har ligget i mellom Aleksander og meg hele natten, og da jeg våknet lå han på puten over hodet mitt. Han er så søt, og han har en så fin personlighet. Han kommer hele tiden med ballen sin og vil leke, og han hopper alltid på fangene våre for å kose. I tillegg følger han etter meg overalt, og om jeg skal på do står han utenfor døren. Jeg har så lyst på hund nå, og Aleksander fikk ikke akkurat mindre lyst på en sånn hund etter dette døgnet. Det eneste negative er at Aleksander blir sjalu, haha! Jeg har gitt Ramp litt for mye oppmerksomhet, og jeg tror det toppet seg for Aleks da jeg hadde gitt Ramp plassen hans i sengen. Kanskje dette gjør så Aleksander skifter mening om å skaffe oss hund? 

  Nå sitter jeg og ser på Kardashian og senere skal jeg gå en tur med Ramp. Jeg gruer meg nesten litt til han blir hentet, for jeg har hatt det så koselig med han. Senere i dag vet jeg ikke helt hva planen er, men enten blir det middag hos bestemor og bestefar, eller så blir det kino. Har noen av dere sett Thelma? Jeg har så lyst til å se den, så jeg håper jeg får sett den i dag! 

   


  hits