• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 17.03.2017 - 18:40

  Litt om meg

  Hei igjen!

  I og med at jeg er ny her på blogg, så tenker jeg at dere vil vite litt om meg. 

  Jeg heter Martine Lunde Aarsrud og er 21 år gammel. Jeg har bodd i Oslo hele mitt liv og da jeg var 18 år gammel flyttet jeg for meg selv i egen leilighet. Jeg driver med instagram og er kanskje litt ekstra glad i å ta bilder av meg selv, noe som kommer godt med her på bloggen. Ellers er jeg glad i å være med vennene mine, jeg er veldig glad i å reise og i tillegg er jeg så heldig som har fått lov til å være med på Paradise Hotel i år!

  På mandag sjekker jeg inn og jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt nervøs. Jeg merket allerede i sta når jeg så introen min (Her) at det er utrolig rart å høre sin egen stemme og i tilegg se seg selv fra alle mulige vinkler. Dette kommer til å være veldig merkelig i starten, men man vender seg nok fort til det etter litt. 

  Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å bli med. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker og ikke minst sitter jeg igjen med så mange fine minner. 

  Det var så deilig å se hele gjengen igjen på premierefesten som var på mandag. Stemningen var super og jeg tror absolutt alle koste seg!  Nå gleder jeg meg bare helt sinnsykt til mandag!

  Om dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg svare så fort jeg har mulighet.

  ♡ Martine


  hits