hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 08.03.2018 - 13:18

  Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 10

  Heey!

  Nå er det en stund siden jeg har lagt ut et innlegg som dette, så nå er det virkelig på tide igjen. Jeg vet at dere liker disse innleggene, og det gjør jeg også. Gjennom disse bildene får dere virkelig se at ikke alle bildene blir like fine, og ingen ser bra ut på absolutt alle bilder. Disse bildene jeg viser dere i dag er kanskje de verste bildene gjennom tidene, haha! Jeg har aldri lagt ut noe så ille før, og dere får til og med seg meg tisse. Et bilde der jeg tisser hadde jeg aldri trodd jeg skulle laste opp, men jeg synes det var ganske morsomt. Bloggere trenger tissepauser mellom photoshooten de også. Jeg håper hvertfall dere liker innlegget♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Okei, jeg skjønner ikke helt hva som skjedde på det bilde her. Jeg tror jeg var midt i endring av pose, og samtidig snakket jeg. Resultatet ble kjempefint!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Pena!

  Prøver å se fin ut, og bildene ble faktisk sykt fine. Minus dette da så klart. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Aleks knipser ofte bilder bare for å teste lyset, og som oftest da tar han bilder av meg. Her har dere ett av disse testbildene. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  ​Okei, hva skjedde her??? Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, og ikke minst her?? Jeg ler!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hahaha! Jeg må nesten fortelle dere historien bak dette bilde. Aleksander og jeg hadde spilt inn introen til "Veien til pærra" og etter det skulle vi ta noen bilder. Jeg måtte så sykt tisse, og til slutt merket jeg at jeg ikke klarte å holde meg et sekund lenger. Derfor endte det med at jeg bare måtte sette meg rett ned og tisse. Herregud, heldigvis var vi de eneste menneskene der. Og blikket mitt, haha! Jeg tror jeg prøvde å si til Aleksander at han IKKE skulle ta bilder.. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  På disse to siste bildene ble jeg dødsirritert på mamma. Hun skulle komme med innspill til hvordan jeg skulle posere, og da ble jeg irritert. Hallo, jeg vet best hvordan jeg skal se best mulig ut på bilder?? Ikke kom her og gi meg råd liksom. Haha, så sinna da...

  Så, hva synes dere? 


  04.01.2018 - 12:18

  Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 9

  Hei dere!

  Nå tenkte jeg å legge ut noen veldig fine bilder av meg selv her igjen. Jeg vet dere liker disse innleggene, så derfor blir jeg nesten glad om et bilde blir ille. Denne gangen har jeg også fått noen ganske ille bilder, men av en eller annen grunn sier dere alltid at bildene er fine? Altså, what? Haha! Jeg synes ikke disse bildene er spesielt fine, og det er ikke bilder jeg ville brukt bortsett fra i disse innleggene. 

  Her tror jeg at jeg ba Aleks om å endre måten han tok bilde på. Om ikke det var derfor bilde ble som dette, så har jeg virkelig ingen aning. 

  I går var det sinnsykt kaldt, så jeg fikk røyk ut av munnen da jeg pustet. Dette skulle jeg prøve å få med på bilde. Det funket ikke.. 

  Therese sa det så ut som at jeg skulle føde da jeg lå på denne sengen. Derfor måtte jeg jo få det til å virke mer ekte. Forresten fikk jeg en kommentar i går om at en trodde jeg var gravid, og det var fordi jeg gikk mye i sorte klær. Denne personen trodde jeg gikk med det for å skjule magen. Dette må jeg bare avkrefte med en gang, for jeg er ikke gravid.

  01.01.18- 00.30.. En sliten Martine. 

  Åh, så fin da!

  Ble veldig mange blinkskudd på nyttårsaften ser jeg. Haha!

  Ja, her var det et til gitt.

  Haha, når folk tar bilde når man ikke helt følger med.. 

  Dette bilde er jo helt greit. Helt til man ser hånda mi under vann. Haha, hva skjedde der??

  Så fornøyd da!

  BABE!!

  "Mamma, tar du egentlig bilde??"

  Haha, dette bilde ler jeg så mye av! I baderkaret, med klær og det blikket. 

  Håper dere likte innlegget♡


  04.12.2017 - 17:31

  Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 7

  Heey! 

  Da har jeg endelig fått samlet sammen noen fine bilder igjen. I det siste har jeg utrolig nok vært ganske heldig med bildene, men noen unntak finnes det så klart. Jeg håper dere liker blinkskuddene♡

  {

  Nå tenker dere sikker at dette ikke er så ille, og nei absolutt ikke. Helt til man ser nøye etter. Merkelappen henger fortsatt igjen på genseren, haha! Det merket ikke Aleks og jeg før alle bildene var tatt. Da var det bare å starte på nytt med bildene..

  Heihei Lunde!

  Vet ikke helt hva slags posering dette var, meen..

  Haha, vakkert!

  Her ble jeg sinnsykt oppgitt over mamma, for hun synes nemlig det var dødskleint å ta bilder av meg inne på et senter. Jeg synes ikke sånne ting er kleint lenger, så ble litt irritert her gitt.

  Processed with VSCO with s2 preset

  "Aleks, kan ikke vi prøve å kysse med de skinnene i munnen?" Hahah!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Her ser jeg bare stressa ut.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hahah, det bilde her dør jeg av!

  Processed with VSCO with s2 preset

  SMIIIL!

  Vi blogges straks♡


  06.11.2017 - 21:10

  Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 6

  Hei dere!

  Da er det tid for en ny runde med bildene som aldri kom på bloggen, og jeg dør nesten litt hver gang jeg poster slike innlegg. Altså bildene er jo absolutt ikke fine, og det er jo en veldig god grunn for at de ikke har havnet på bloggen tidligere. Likevel synes jeg det er litt morsomt at dere får se også at ikke alle bilder er like fine, og at jeg også ikke ser ut i blant. Flere av disse bildene beviser jo skikkelig at jeg er ekstremt uheldig på bilder, men heldigvis ler jeg godt av disse bildene selv. 

  Haha, dette bilde må jeg le av. Selve ansiktet var ikke så alt for ille på dette bilde, men hva skjedde med håret? Det ser ut som jeg har spindelvev rundt hele hodet!

  Bilder som dette blir det alt for mange av. Om jeg skal fortelle Aleks at han må holde kamera litt annerledes for eksempel blir bildene som dette. Veldig fint!

  Tittei dobbelthaka♡♡

  Ja, hva skal man si? Blir mye tulling når man kun trenger noen få bilder. Jeg er vel ikke den eneste som blir utrolig lei av å skulle ta bilder i blant? Da ender mange opp som dette. 

  SMIIIL!

  Her sto jeg og poserte og plutselig kjørte det forbi en bil med eldre menn i. De snudde seg og glante, og da fikk jeg litt småpanikk som dere ser. Haha!

  Her mistet jeg balansen, men ble en kul pose da.

  Vet ikke helt hva som skjedde her egentlig..

  Er ikke bare bare å være blogger når det er iskaldt ute. Fyfader, som jeg fryser i blant. Alt for bra bilder til bloggen, hehe!

  Det blir ALLTID hvertfall ett bilde som dette når jeg tar bilder. 

  Sparer selvfølgelig det beste til slutt. HAHAHHA!! Jeg ler så mye av dette bilde her. Det kunne jo vært fint, men hva er vel styggere enn leppestift på tennene? Veldig lekkert altså!

  Håper dere likte innlegget, haha!


  24.10.2017 - 20:28

  Bilder fra min fjortisperiode- DEL 2

  Hey!

  Siden mitt forrige innlegg der jeg viste dere mine fjortisbilder ble så godt tatt i mot, tenkte jeg å kjøre på med det nok en gang. Jeg synes egentlig det er ganske flaut å dele disse bildene fordi de ligger i en sperret mappe på Facebook, noe som vil si at jeg ikke vil at folk skal se disse bildene lenger. Likevel tenkte jeg nå å vise dere fler bilder fra min fjortisperiode, og jeg må bare beklage for hvor klein jeg var på disse bildene. Takk Gud for at puberteten kom, haha!

  Her var jeg på Vålerengakamp, og jeg tror mest jeg var der for å se på guttene. Jeg har aldri vært noe interessert i fotball, så jeg klarer ikke skjønne hvorfor det sto VIF i panna mi. Det å male på seg et kattefjes var også veldig inn på denne tiden som dere ser. Pent!

  Dette bilde er tull, sånn at ingen tror jeg gikk som dette. Her skulle venninnen min og jeg sminke oss som fjortiser, og dette ble resultatet. Jeg var liksom ikke nok fjortis fra før av, hehe!

  Altså, hva??? Her hadde jeg skrevet på bilde at en venninne hadde låst meg fast i dette håndjernet. 14 år gamle meg måtte selvfølgelig poste et bilde med håndjernet i munnen. Herregud, hva drev jeg med.. 

  Dette brukte jeg som profilbilde på Facebook, og dette var jeg ekstremt fornøyd med på denne tiden. Jeg kan ikke helst skjønne hvorfor, for smilet mitt var jo bare merkelig? 

  Her var jeg på Kielbåten med en venninne, og vi hadde tidenes photoshoot med webcameraet på pcen. Vi sto med hårføneren på flere bilder siden vi ville at håret skulle flagre. Duckface var jeg også veldig glad i på denne tiden. 

  Modellen, haha! Jeg husker på denne tiden var Formspring inn, og da jeg la ut dette bilde fikk jeg masse i inboksen min om at jeg så ut som en modell. Det ga meg selvfølgelig tidenes selvtillit, men nå begynner jeg å lure på om alle disse menneskene tulla. Dette bilde var jo absolutt ikke fint, haha!

  Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si om dette bilde en gang. Jeg synes tydeligvis det var fint da, i og med at det lå på Facebook. 

  Her var jeg mye yngre enn bildene over, og her hadde jeg null bryn. Jeg synes selv jeg er ganske søt på dette bilde da, veldig uskyldig hvertfall. 

  Dette var fra 2012, og jeg har ikke forandret meg så mye når jeg ser på dette bilde. Dette er fem år siden, men forvandlingen på akkurat dette bilde har ikke vært stor. 

  Håper dere likte innlegget♡ Beklager for elendig blogging de siste dagene forresten. Jeg er snart tilbake for fullt igjen! 

   


  15.10.2017 - 18:56

  Bilder fra min fjortisperiode

  Hei dere!

  Haha, jeg ler så mye nå! For å være helt ærlig, så har jeg alltid trodd at jeg ikke har vært gjennom den skikkelig fjortisperioden. Vel, det var helt til jeg fant disse bildene på facebook. Altså, hvordan kan jeg ha lagt ut sånne ting? Jeg merker jeg nesten blir litt flau av å se disse bildene, spesielt når jeg har nektet for at jeg aldri var særlig fjortis. Vi kan vel bare konkludere med en gang at det var jeg. Veldig også!

  Denne hytteturen her husker jeg så godt. Det var min første hyttetur alene, og jeg fikk lov til å ha med meg noen jenter på hytta. Vi lekte faktisk Paradise Hotel på denne hytteturen, og vi satte opp et kamera inne på det ene rommet. Når vi skulle i sync gikk vi inn der og latet som at vi snakket dritt om hverandre. Veldig morsomt å tenke tilbake på! Bildene derimot skulle jeg ønske aldri ble tatt, hahaha!

  Hva er det her?? Her gikk jeg i åttende klasse og poserer med en kjærlighet formet som en penis? Haha, jeg blir flau..

  Hver gang jeg var på hytta hadde jeg photoshooter ved brygga. Her er noe av resultatet. Jeg tror faktisk jeg blogget på denne tiden, og jeg mener bilde over var en del av headeren min. Jeg får panikk bare av tanken på det her.. 

  Var tydeligvis veldig inn å rynke pannen på denne tiden. Jeg husker de eldre jentene alltid gjorde det på bilder, så jeg måtte så klart henge meg på. 

  Jeg håper disse bildene mest var på tull, men jeg er faktisk veldig usikker. Ute på Facebook lå de hvertfall en gang i tiden. 

  Her hadde jeg blitt litt eldre, men jeg må nok si jeg var ganske fjortis her også. Jeg hadde begynt med litt sminke, og det å skulle tegne bryn var det ikke noe som het på den tiden. Isåfall skulle bryna vært en tynn svart strek, og heldigvis slang jeg meg ikke på den trenden. 

  Dette bilde må jeg bare ta med, og jeg husker jeg var SÅ fornøyd med dette. Jeg klarer ikke helt å skjønne hvorfor nå, for det var jo absolutt ikke så fint som det jeg trodde da. Jeg husker dette var profilbilde mitt på Facebook, og jeg fikk en del likes på det. Det var det største man kunne oppleve på den tiden, nettop at man fikk mange likes på profilbilde sitt. 

  Håper dere likte innlegget, haha! 


  12.10.2017 - 17:46

  Bildene som aldri kom på bloggen- del 5

  Hei dere!

  Det tok ikke akkurat lange tiden før jeg klarte å samle opp til et nytt innlegg, med bildene som aldri kom på bloggen. Det skal sies at jeg alltid tar en del bilder, og alt for ofte blir det en haug av uheldige bilder blant disse. På denne bloggen legger jeg alltid ut bilder jeg er fornøyd med selv, og derfor føler jeg det er viktig og vise dere virkeligheten i blant også. Jeg ser ikke bra ut på alle bilder, langt i fra! Flere av bildene jeg bruker i disse innleggene får jeg nesten panikk over å skulle legge ut, men likevel vet jeg dere synes det er morsomt. Det er viktig og ikke ta seg selv så høytidelig i blant!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Vi kan starte med dette bilde. Haha, jeg ler så mye av det her! For det første ser jeg helt dopa ut, og for det andre er bare alt med dette bilde til å le av.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Prøver å se fin ut mens jeg drar meg i håret, også bare; HEY! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Tok som vanlig en liten blund midt under bildene. Slitsomt å være blogger og må bli tatt bilder av altså.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, hva er dette for et smil? Hadde hodet mitt vært litt annerledes kunne sikkert dette vært fint, men det ble det så absolutt ikke. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dette var fint av ansiktet mitt synes jeg selv, men hva gjør jeg med nakken?? 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dette synes jeg ikke en gang ligner på meg selv?? Solen i øynene og prøver å se fin ut på et bilde. Funket dårlig.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Vet ikke en gang hva jeg skal si om det her.. Haha!

  Processed with VSCO with s2 preset

  Altså??? HAHAHAH! Er det mulig??

  Processed with VSCO with s2 preset

  Fint bilde av meg og utsikten fra Fløyen, også bare..

  Processed with VSCO with s2 preset

  HALLOO!

  {

  Ansiktet jeg alltid setter opp når jeg er lei av å ta bilder. Det her må jeg slutte med!

  {

  Jeg avslutter med det fineste av alle bildene i denne runden. Veldig vakkert! Skjønner hvorfor Aleks er forelsket i meg :))

  Håper dere likte innlegget♡

   

   


  03.10.2017 - 20:28

  Bildene som aldri kom på bloggen- Del 5

  Hei dere!

  Da har jeg samlet opp noen fine bilder av meg selv nok en gang. Jeg synes innlegg som dette er kjempemorsomt, og jeg elsker å lese andre blogger som legger ut slike bilder. Det er viktig å ha litt selvironi i blant, og jeg skal love dere at det alltid blir noen stygge bilder hver gang jeg tar bilder av meg selv.

  Haha, her var jeg midt i endring av pose vil jeg tro. Veldig fin altså!

  Dette blikket har jeg på alt for mange bilder. Noen ganger lurer jeg på om jeg i det hele tatt øynene mine samkjører, for det ene øyet mitt er alltid mer lukket enn det andre.

  Vet ikke hva slags pose dette var, men dette bilde kunne hvertfall ikke brukes. Haha!

  Vurderer nytt profilbilde på facebook her♡♡

  Altså, hva er dette for et blikk? Hahah

  Her skulle jeg holde en tarantella og jeg var livredd. Jeg tror det tok rundt en time før jeg endelig turte å holde den, og jeg var så stolt. Aleksander knipset bilder, og da jeg skulle se gjennom bildene ble jeg skikkelig lei meg. Altså på alle bildene hadde jeg tidenes dobbelhake, og jeg så jo gal ut. Skikkelig kjipt i og med at jeg ville skryte med den tarantellaen på alle sosiale medier.. 

  Her skulle Aleksander og jeg reise til Trondheim, og jeg var sinnsykt trøtt. Jeg ba Aleksander ta noen bilder av meg til bloggen, men jeg skjønte fort at ingen av de bildene kunne bli brukt. Ser ut som om jeg har vært ute på byen fem dager i strekk. 

  Skulle prøve å se fin ut da.. Haha!

  Haha, her ser det ut som at jeg later som om jeg ikke vet at bildene blir tatt. Prøver å se litt viktig ut, hehe!

  Pena♡♡

  Vet ikke helt hva jeg skal si om dette bilde en gang.. Haha! Hver gang jeg blir lei av å ta bilder kjører jeg på med dette fjeset. Jeg må slutte med det.

  Strike a pose, haha!

  Og det beste til slutt! Haha, herregud.. 

  Håper dere likte innlegget, for det kommer fler♡

   


  26.09.2017 - 18:10

  Bildene som aldri kom på bloggen- del 4

  Hei dere!

  Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe innlegg som dette i dag, men det var helt til jeg skulle ta bilder av meg selv. Jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet mitt, og det merket jeg selvfølgelig ikke før etter en stund. Jeg skjønte ikke hvorfor bildene ble så grusomme, og hver gang jeg skulle ta et bilde tok det noen sekunder før det ble tatt. Derfor ble det en haug av bilder til bildene som ikke kom på bloggen, og alle disse bildene ble altså tatt i dag. Snakk om å være fotogen og flink med kameraet.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Haha, på det siste bilde her ga jeg bare opp. Det var da jeg også sjekket innstillingene på kameraet, og så at jeg hadde kommet nær noe greier. Ingen av disse bildene kunne bli brukt i et vanlig innlegg, men til innlegg som dette kan de heldigvis brukes. Jeg har så mange bilder som aldri har kommet ut på denne bloggen, og jeg skal selvfølgelig lage flere slike innlegg. 

   


  11.09.2017 - 21:13

  Bildene som aldri kom på bloggen- Del 3

  Hey!

  Siden dere liker bildene som aldri kom ut på bloggen har jeg funnet frem noen nye bilder til dere. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg egentlig legger ut det her, for jeg ser jo ikke akkurat superbra ut. Likevel vet jeg at dere liker det, og jeg vil jo gjøre dere fornøyde en mandagkveld. Håper dere liker innlegget!

  Ja, som sagt i tidligere innlegg som dette finnes det så alt for mange bilder av meg sånn her..

  Altså.. Hahhaha!

  Hahah, jeg lo godt da jeg så dette bilde! Hva slags måte er dette å gå på??

  Jeg aner ikke hvorfor jeg så så sinnsykt skeptisk ut på dette bilde, men noe galt var det hvertfall. Haha!

  Vurderer nesten nytt profilbilde på Facebook her altså!

   

  Haha, her var både ansiktet mitt og hånden min merkelig.. 

  Her så jeg bare veldig bitchy ut. 

  Her hadde jeg tatt kvelden.

  Håper dere likte disse fine bildene av meg, så blir det nok ikke alt for lenge til et nytt innlegg som dette. Håper alle får en fin kveld, så blogges vi mer imorgen♡


  07.09.2017 - 18:46

  Min første kvise i panna

  Hei dere!

  Nå sitter jeg hos en av bestevenninnene mine, for moren hennes skal feire bursdagen sin i dag. Moren til Therese lager VERDENS beste kaker, og kakebordet i dag ser helt fantastisk ut!

  Det har forresten skjedd noe, som aldri har skjedd før. Jeg har fått min første kvise i pannen, noen sinne. Haha! Jeg har aldri hatt en kvise i pannen før, så dette er nesten et stort øyeblikk for meg. Jaja, tok bare 21 år før jeg fikk min første kvise i pannen da. Følte jeg måtte få med dette i et innlegg, hehe..

  Se på det fine smykke mitt forresten. Jeg fikk det av en annen bestevenninne som heter Amanda, og jeg synes det er så fint! Det passer så bra med bokstavsmykket mitt også, så dette gleder jeg meg til å bruke masse fremover.

  Nå skal jeg spise kaker, så blogges vi mer senere!


  07.09.2017 - 14:09

  Bildene som aldri kom ut på Snapchat

  Hei dere!

  Jeg har jo lagt ut en del bilder allerede som aldri kom på bloggen, men i dag tenkte jeg å vise dere bildene som aldri kom ut på Snapchat. Jeg har aldri sett at noen har lagt ut noe sånt før, så dette blir gøy. Jeg skal altså gå inn på kamerarullen min på Snapchat og poste noen av bildene som kun ble lagret, men som aldri kom ut. Dette blir gøy, men skummelt. Haha!

  Haha, her byttet Aleksander og jeg hode. Det ser jo helt merkelig ut med han sitt hår på meg og omvendt, og jeg skal love dere at vi ler mye av de greiene her. Jeg tipper Aleksander sikkert har 100 bilder der han har byttet hodet på oss.

  Hahaha! Dette bilde er fra da Sofie og jeg lurte Aleksander og Morten. Vi fant to kjoler på Primark som vi aldri ellers hadde kjøpt (håper ikke noen har den kjolen her nå), også skulle vi se hvor lang tid det tok før Aleks og Morten reagerte. Sofie hadde på seg en i knæsj gul.. Ingen av de sa noe som helst, så det endte med at Sofie og jeg gikk med disse kjolene i byen i Portugal. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye, for Sofie og jeg klarte ikke slutte å le. Det endte med at Aleks og Morten ble ganske irriterte på oss fordi vi lo så mye. 

  Haha, jeg elsker slike Snapchatfiltre. Jeg synes det er så morsomt, og jeg kan le meg ihjel av flere av disse. Jeg savner skikkelig det filtre der jeg hadde på briller, for herregud så mye jeg lo av det. Jeg legger som regel aldri disse bildene ut, fordi de ser jo ikke bra ut. 

  Dette bilde tok jeg i Spania, og det var den perioden jeg ikke hadde fått mensen på tre uker. Dere som leser bloggen min vet hvor stresset jeg er for det og plutselig skulle være gravid, så når det gikk tre uker uten mensen gikk det også en haug av graviditetstester. De fleste vennene mine visste jo om dette, så det var slik dette bilde ble til.. 

  Haha, dette er en blanding av mitt ansikt med Aleks sitt. Fint, hæ? Jeg synes ikke det ble så alt for ille altså. 

  Dette kyssebilde må helt klart være mitt favorittbilde av oss sammen. Hehe, veldig fint!

  Dette bilde her husker jeg at jeg la ut nesten med en gang vi kom hjem fra Mexico. Snapchaten min klikket og alle lurte på hvem denne fyren var. Jeg kunne/ ville jo ikke fortelle noen det, så dette bilde ble fort slettet igjen. Det var hvertfall Aleksander, om noen enda skulle lure på det. 

  Haha, åå! Dette husker jeg så godt.. Her var jeg faktisk ikke lei meg, men jeg hadde sinnsykt vondt. Her hadde jeg akkurat tatt sprøytene vi måtte ta før Mexico, og da jeg kom hjem klarte kusinen min å bokse meg i armen. Hun gjorde det så klart bare på tull, men jeg hadde så sinnsykt vondt etter stivkrampesprøyten, så jeg begynte så klart å gråte. Au!

  Dette bilde var det siste jeg tok i leiligheten min før jeg reiste til Mexico. Dette er altså bestefaren min, og han er jo en del ute på Snapchaten min. Her skulle han kjøre meg til de, slik at jeg fikk sagt hadet. Samme dagen reiste jeg til Gardermoen for å sove der en natt, før jeg tok flyet til Mexico.

  Dette var på flyplassen i Paris, og det var en av mellomlandingene mine til Mexico. Er så rart å se tilbake på sånne bilder, for her ante jeg jo ikke hva som ventet meg. To måneder etterpå hadde jeg opplevd noe av det beste i livet mitt, jeg hadde vunnet Paradise Hotel, jeg hadde møtt en fantastisk gutt og fått mange nye venner♡ 

  Dette bilde er det første jeg tok da jeg fikk tilbake telefonen min i Mexico. Herregud så sliten jeg var her! Jeg savner også Teele, det er alt for lenge siden jeg har møtt henne nå.. 

  Så tenker jeg vi avslutter dette innlegget med et veldig fint faceswapbilde av Isabelle og meg. Dette er sånn vi ser ut uten sminke :P 

  Håper dere likte innlegget♡


  01.09.2017 - 18:12

  Bildene som aldri kom på bloggen- Del 2

  Hey!

  Siden forrige "bildene som aldri kom på bloggen" var en hit, tenkte jeg å fortsette med det i dag. Det er så mange ganger jeg ser bilder av meg selv og bare ler. Hvordan er det mulig å se så grusom ut i blant? Haha!  Jeg skjønner ikke hvorfor jeg deler dette med dere, men siden dere liker det så kjører vi på!

  Hver gang Aleksander skal ta bilder av meg blir det mye sånn her. Han er ikke så opptatt av å få med ansiktet mitt, og det er nok andre ting han helst vil ta bilder av.. 

  Jaja, holdt bare på å miste en helt ny Mac til over 20.000 i bakken. Null stress :)) 

  Her vet jeg egentlig ikke helt hva jeg drev med? Haha, skulle tydeligvis ha et skikkelig close up bilde da. Fint!

  Altså, hahah! Her skulle jeg ta bilde av vippene mine, og jeg holdt på å le meg ihjel da jeg så bildet. Dette bildet havnet faktisk i et innlegg, men da hadde jeg klipt bort alt bortsett fra øynene. 

  Dette er fra London, og her virket jeg ganske oppgitt. Jeg var syk, sliten og irritert på mamma som ikke klarte å holde kameraet riktig. Blinkskudd!

  Litt lipgloss må til før bildene blir tatt. Aleksander var tydeligvis allerede i gang med bildene her da.. 

  Haha, hva skjedde her? Jeg aner virkelig ikke hvorfor Aleksander sto som dette.. Jeg synes hvertfall det var sykt morsomt å se på han tydeligvis. 

  Haha, her aner jeg absolutt ikke hva jeg drev på med? På dette bildet er jo bare alt feil. Dette bildet har faktisk allerede vært ute på en blogg, men det var ikke min. Jeg skal innrømme at jeg fikk panikk da jeg så at Sofie hadde lagt dette ut. Takk Sofie!

  Dette bildet har jeg ingen ting å si om.. Bortsett fra at dette absolutt ikke havnet på bloggen. Før nå, haha!

  Håper dere fikk dere en liten latter nå, og at dere likte dette innlegget. Det blir nok ikke alt for lenge til et slikt innlegg kommer ut igjen, for jeg skal love dere at det finnes en haug av bilder som dette. Vi bloggees♡