hits
 • Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 15.04.2018 - 20:04

  Forberedelser til sommeren♡

  ANNONSE- BETAKAROTEN.NO

  Er det en ting jeg virkelig liker, så er det å være brun og fresh. Jeg føler meg alltid litt ekstra fin da, og spesielt nå om vinteren. Jeg har derfor startet igjen med Betakaroten nå, for jeg reiser nemlig på ferie til varmere strøk om et par uker. Det verste er jo å være dårlig forberedt på sol og varme, og ikke minst det å skulle få soleksem første dagen på ferie. Betakaroten skal blant annet da beskytte meg mot nettopp dette. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Noe av det viktigste for meg er at brunfargen skal se ekte ut, sitte dypt og vare lenge. Det er også et veldig stort pluss for meg med veldig lys hud, og unngå soleksem. Det er både ubehagelig og ikke veldig fint, så det å slippe det er helt fantastisk. Jeg har som sagt en veldig lys hud, og et nordisk utseende. Jeg sliter med å få en brunfarge om sommeren, så derfor velger jeg nå å starte på betakaroten en god tid før sommermånedene kommer. Betakaroten har hvertfall hjulpet meg tidiligere til å bli brunere enn hva jeg vanligvis blir. 

  Jeg skal innrømme at jeg tidligere har smurt meg inn med et tykt lag av selvbruning på sommeren. Rett og slett fordi jeg ikke har så mye pigmenter, men likevel vil ha en solbrun hud. Nå derimot velger jeg heller å starte på betakaroten allerede nå, slik at jeg heller kan bygge opp en egen brunfarge. Jeg reiser som sagt på ferie om et par uker, og jeg gleder meg til å se resultatet. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er den orginale betakaroten, som består av naturlige ingredienser. Det gjør at jeg er sikker på at jeg ikke får i meg noe som er dårlig for meg. Jeg har også blitt informert om at denne har masse antioksidanter i seg, og det er jo aldri negativt når det blant annet beskytter huden mot for tidlig aldring. 

  Jeg vil anbefale dere å teste ut dette, uansett om du normalt blir fort brun eller ikke. Kanskje særlig om du har en hudtype som min, og vil få en fin brunfarge til sommeren. Jeg må bare påpeke at jeg ikke mener det er stygt å være blek i dette innlegget, men selv føler jeg meg bedre med litt farge. Gi meg gjerne en tilbakemelding om dere tester ut dette, og fortell meg om dere ble fornøyd med resultatet. Jeg liker å høre deres tilbakemeldinger også! 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Nå får dere første pakken til halv pris, så trykk dere inn HER om dere vil bestille♡

   Processed with VSCO with s2 preset

   


  09.04.2018 - 21:38

  Den fineste klokka♡

  ANNONSE- DANIEL WELLINGTON

  Hei dere!

  Jeg tipper de fleste nå har hørt om klokkene fra Daniel Wellington? Jeg har fortalt dere tidligere om disse klokkene, og nå skal jeg fortelle dere om en sykt bra deal de har gående. Nå kan man nemlig kjøpe en klokke, og da får man med en ekstra reim på kjøpet- helt gratis! Man får selvfølgelig velge farge på reimen selv, og en ny reim kan gi klokken en helt ny look. Det er akkurat dette jeg liker så godt med disse klokkene, nemlig at man kan bytte reimen selv. Istedet for å kjøpe flere klokker kan man kjøpe en, og da heller bytte reimen om man ønsker det. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg valgte denne klokken som dere finner HER, og da fikk jeg også med en svart reim. På kun ett minutt kan man da gjøre om klokken helt, og tilpasse den etter hva man selv ønsker. Jeg elsker å matche blant annet klokker med hva jeg har på meg, og da funker dette så bra. Det tar forresten ikke lang tid å bytte reimen. Man får med en liten skrutrekker lignende sak, og den presser man bare inn på den ene siden. Da faller reimen av, og da kan man feste på den andre. Jeg trodde først det skulle være mer jobb, så jeg ble veldig overrasket da jeg så hvor kort tid det tok. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Denne klokken er helt klart en av mine favoritter, og jeg elsker at jeg kan bruke den til både fest og hverdag. Jeg liker at den er klassisk, og den passer til absolutt alt. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Og så fort man bytter reimen ser det ut som at man har en helt annen klokke. Jeg synes dette konseptet er så kult, og spesielt i og med at det er mye billigere enn å skulle ha to forskjellige klokker. Man får jo til og med reimen med helt gratis. Så smart!

  Med rabattkoden "martinelunde" får dere i tillegg 15% rabatt, så da sparer dere litt der også. Dere finner hele utvalget HER

  I og med at pakken blir sendt fra utlandet vil det også komme med en tollregning, noe som er helt normalt med pakker som sendes fra andre land. 


  18.02.2018 - 17:22

  Dette kan man spare mye penger på!

  ANNONSE- Elskling.no

  Hei dere! 

  Da jeg flyttet for meg selv ble jeg ganske sjokkert over hvor mye faktisk ting kostet. Alt fra mat, nødvendige ting man trenger og ikke minst strøm. Dette har jo alltid foreldrene mine betalt, og jeg fikk jo aldri med meg hvor mye det faktisk kostet. Derfor fikk jeg meg et lite sjokk da jeg flyttet for meg selv, for blant annet strøm kan være sinnsykt dyrt. Jeg prøver å begrense bruken av strøm, men det er ganske vanskelig. 

  Da jeg fikk vite om elskling.no ble jeg så glad, for der kan man sammenligne alle strømprisene til de forskjellige strømleverandørene i Norge. Supersmart og veldig enkelt! Jeg ante ikke at det fantes hele 116 forskjellige strømleverandører i Norge, og jeg skal innrømme at jeg ikke heller ante at prisene kan være så forskjellige. Her kan man spare mye penger, og det på en enkel måte. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  1. Klikk deg inn på elskling.no

  2. Fyll inn ditt postnummer

  3. Sammelign strømprisene

  4. Velg leverandøren som passer best for deg

  5. Spar penger og miljøet

   Processed with VSCO with s2 preset

  Dette tar mindre enn fem minutter, og for meg som ikke kan alt mulig om strøm var dette veldig enkelt. Om ting blir for komplisert faller jeg fort av, men dette var absolutt ikke vanskelig å skjønne. Jeg fant ut at jeg kan spare ekstremt mye penger om jeg bytter strømleverandør, så det er noe jeg absolutt kommer til å gjøre. Hos elskling.no kan man faktisk bytte strømleverandør helt kostnadsfritt, og den muligheten kommer jeg til å benytte meg av. Hvorfor skal man betale mer enn hva man trenger? Dette kan man spare SÅ mye på!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Elskling.no har også en konkurranse der de deler ut en Ipad hver måned. Bytter man strømleverandør er man med i konkurransen om å vinne en Ipad. Alt du trenger å gjøre da er å bytte strømleverandør + svare på noen enkle spørsmål. Og deretter er man med i trekningen som foregår hver måned! Dere finner ut mer om konkurransen HER


  21.01.2018 - 18:12

  Mitt favorittprodukt♡

  ANNONSE- FRØYA

  Heey!

  Jeg får ofte spørsmål om hva mitt favorittprodukt er, og det skal jeg vise dere nå. Mitt absolutt favorittprodukt i hele verden er min egen liquid lipstick, og det kom vel ikke som noe sjokk? Haha! Denne er etter min mening den perfekte fargen, og det er akkurat farger som dette jeg liker å ha på leppene mine. Det er en nude farge, og den passer like bra til fest og hverdag. Jeg bruker denne hver gang jeg har på sminke, så om dere lurer på hva jeg har på leppene er det mest sannsynlig denne. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Her der dere hvordan liquid lipsticken ser ut på. Som dere ser bruker jeg den både til hverdag, og når jeg vil pynte meg litt ekstra. Superfin til begge deler!

  Jeg kan jo fortelle litt om selve liquid lipsticken. For det første må vi snakke om konsistensen. Den er så deilig å ha på, og den tørker ikke ut leppene. Den sitter på lenge, og den flasser ikke av som mange liquid lipsticker gjør. Den tørker helt matt, og det synes jeg er best. Når jeg tar den på kan jeg både spise, drikke, kysse og sove med denne på. Det har faktisk flere ganger hendt at jeg har sovnet med den på, og dagen etter da jeg våkner ser den like fin ut. Det er ganske sykt! Aleksander elsker når jeg har på denne, for da slipper han å få leppestift i hele ansiktet hver gang jeg kysser han, haha! 

  Jeg er så fornøyd over å ha navnet mitt på denne, og jeg blir så glad når folk sender meg meldinger og sier de elsker den like mye som meg. Jeg setter så stor pris på deres tilbakemeldinger, og jeg håper dere som eventuelt kjøper den blir fornøyd!

  Om dere også har lyst til å kjøpe min kjære liquid lipstick kan dere gjøre det HER. Den koster 199kr♡

   


  15.12.2017 - 15:58

  Bli festens midtpunkt♡

  ANNONSE- NELLY

  Heey!

  Dere har kanskje fått med dere julekalenderen hos Nelly? Hver dag får man rabatter på forskjellige ting, og i dag er det festklær. Jeg har nå funnet mine favoritter, og flere av disse plaggene har jeg faktisk selv. Nelly har så mye fine festklær inne, og jeg er helt sikker på at du vil bli festens midtpunkt i mye av dette♡ Dere får faktisk 30%-50% på alt det under her! Dere finner direktelink til alle festklærne HER!

  1. HER  2. HER  3. HER

  Jeg har alle disse tre, og de er så fine! Den røde skal jeg ha på julaften, yey!

  4. HER  5. HER  6. HER

  Paljetter er så fint og det passer perfekt til nyttårsaften!

  7. HER  8. HER  9. HER

  En svart enkel kjole slår aldri feil, og da spesielt ikke om man pynter den opp med masse fine smykker!

  10. HER  11. HER  12. HER

  Eller hva med en kul jumpsuit? Disse likte jeg godt!

  Igjen, dere finner link til hele utvalget HER

   


  14.12.2017 - 20:30

  Del dine meninger og få betalt!

  ANNONSE- Meningstorget

  Hei dere! 

  De fleste av oss har en stemme som man ønsker hørt? Jeg har hvertfall en haug av meninger, men ikke alle velger jeg å dele i all offentlighet. Jeg fortalte dere om Meningstorget for rundt et halvt år siden, og siden den gang har jeg svart på undersøkelsene flere ganger. Denne siden går ut på at man skal svare på undersøkelser, og deretter tjener man seg opp poeng. De poengene kan man senere bytte inn til gavekort på for eksempel H&M, Dressmann eller Peppes Pizza for å nevne noen. Om ikke kan man tjene penger via Paypal. Supersmart og lettjente penger. Det eneste kravet til å benytte seg av denne tjenesten er at man har fylt 18 år. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Første gang jeg hørte om denne nettsiden skjønte jeg ikke helt hva det var. Jeg tok likevel en titt på siden, og etter noen minutter var jeg registrert. Deretter fant jeg noen spennende spørreundersøkelser, og tjente meg opp poeng. Meningstorget har faktisk betalte spørreundersøkelser i 32 forskjellige land. Spørreundersøkelsene som vi kan svare på er for eksempel for å forbedre produkter, eller bidra til forskning. Man samler opp poeng på alle disse spørreundersøkelsene, og som takk for hjelpen kan poengene veksles inn i penger eller gavekort. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hvor morsomt er det ikke å være med å gjøre en forskjell? Spesielt da det absolutt ikke er vanskelig!

  I tillegg til at man samler opp disse poengene, donerer også Meningstorget penger til en av tre veldedige organisasjoner som du vil støtte. Det trekkes også en vinner av hele 35.000 kroner hver tredje måned for alle som deltar i spørreundersøkelser. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Sjekk ut videoen ved å trykke på bilde for å få litt mer innblikk i hva dette går ut på!

   


  14.12.2017 - 16:35

  Mine nye negler♡

  ANNONSE- Sponset behandling av Beauty House

  Heey!

  For rundt en uke siden fikk jeg endelig satt på nye negler igjen, og jeg er så fornøyd! Denne gangen gikk jeg til Caroline, fordi min kjære Daniela har sluttet med negler. Heldigvis kjenner jeg flere som har gått til Caroline, og alle de har vært fornøyde. Derfor var det et ganske enkelt valg å gå til henne. Hun var virkelig dødsflink og neglene mine er så fine nå! Jeg har fått så mye komplimenter for de, og det er ikke så rart. Dere vet jo at jeg liker lange negler, så det ble det nå også. Jeg er fullt klar over at mange vil synes disse er for lange, men jeg elsker de. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg er så fornøyd! Jeg ville ha neglene ganske plain, men likevel litt glitter. Dere burde sjekke ut Instagramen til Caroline for å se alle de fine neglene hun har lagt. Hun heter caroliinesnaglar på Instagram!

  I tillegg har jeg en super deal til dere nå! Om dere oppgir navnet mitt altså Martine Lunde, så får dere nytt sett negler til kun 799kr på Beauty House Pilestredet

   


  13.12.2017 - 19:26

  En julegave alle hadde blitt glad for♡

  ANNONSE- Daniel Wellington

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere!

  Her om dagen fikk jeg en liten boks på døra, og jeg skjønte med en gang hva det var. Den nye Daniel Wellington klokken min♡ En liten førjulsgave til meg selv, og en gave jeg hvertfall ble veldig glad for. Jeg valgte Classic Petite Ashfield + Classic Cuff. Jeg elsker kombinasjonen av svart og gull, og derfor var denne klokken et enkelt valg. Så klassisk og fin! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå kan man lage egne små gaveesker hos Daniel Wellington, der man kan velge hva slags klokke man vil gi bort + et armånd eller reim. I tillegg får man det i en kjempefin gaveeske. Jeg elsker kombinasjonen av klokken og armbåndet på samme håndledd, og det passer til absolutt alt! 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg får ofte spørsmål om hva man skal gi til kjæresten til jul, og dette er jo den perfekte julegaven til en man er glad i♡ Hva med å kjøpe en matchene klokke til deg selv og kjæresten i julegave? En søt og koselig gave! Jeg ga en slik klokke til mamma i førjulsgave i fjor, og hun bruker den hele tiden. Mamma ble kjempeglad for den, og det tror jeg de fleste hadde blitt. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det er allerede 10% rabatt om man kjøper en slik gaveeske med klokke + armbånd, eller klokke + reim. Bruker man rabattkoden MARTINELUNDE får man i tillegg 15% rabatt. Det vil også komme toll i tillegg, men det gjør det som regel når man bestiller fra utenlandske sider. 

  Dere finner hele utvalget til Daniel Wellington HER

   


  10.12.2017 - 21:04

  Dette har jeg ventet på, men endelig er de her!!

  ANNONSE- TANSTORE

   Processed with VSCO with s2 preset

   Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Som dere sikkert nå har fått med dere er jeg en STOR fan av Jeffree Star. Jeg har en haug av produktene hans, og jeg blir like glad hver gang han lanserer nye ting. For noen uker siden så jeg på den ene videoen hans der han viser frem årets julekolleksjon. Og altså, OMG! For det første er designet noe av det fineste jeg har sett, og for det andre er fargene sinnsykt fine. Disse vil jeg bare sette opp på pynt, for så fine er de. Fargene på disse leppeproduktene er absolutt noen av de fineste synes jeg, men noen er også litt mer crazy. Tanstore har alt av Jeffree Star i sin nettbutikk, og endelig nå også julekolleksjonen. Jeg tenkte nå å vise dere de nye liquid lipstickene og leppestiftene. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Første ut er en Lip Ammo (leppestift) som heter Allegedly. Det er en ganske mørk brunfarge som jeg liker veldig godt. Disse leppestiftene har en skikkelig god konsistens, og de kjennes ut som lipbalm på leppene. Denne fargen er superfin til både hverdag og fest, og er en av mine favoritter fra årets julekolleksjon. Denne finner dere HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Denne heter Christmas Cookie, og er en av mine to absolutt favoritter fra julekolleksjonen. Dette vil jeg si er en blanding av Mannequin og Celebrity Skin, og det er mine favoritter av alle hans produkter. Derfor kan jeg ikke annet enn å elske denne som er en perfekt blanding. En kjempefin nudefarge som passer til absolutt alt. Ah, denne er så fin dere! Dette er forresten en liquid lipstick, og dere finner den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er en farge jeg aldri har prøvd noe lignende av tidligere. Denne er veldig mørk, men vet dere hva? Jeg likte den skikkelig godt! Jeg var litt skeptisk da jeg så hvor mørk den var, men så fort jeg fikk den på leppene synes jeg det ble dødsfint. I tillegg fikk man skikkelig hvite tenner med denne. Jeg ville nok ikke brukt denne til hverdagssminken jeg har på disse bildene, men med litt mer ville denne passet så bra! Denne heter Human Nature, og dere finner den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er den andre som er blant mine topp to. Jeg har aldri prøvd en liquid lipstick som denne før. Den tørker helt på leppene, men samtidig har den glitter i seg. Den får derfor en superfin glans og ser virkelig dødsbra ut på leppene. Jeg digger denne, og jeg gleder meg til å bruke den fremover. I tillegg er den rød, og som sagt har jeg fått en greie for rødt i det siste. Denne heter Poinsettia, og dere finner den HER♡ 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har lenge lett etter den perfekte røde leppestiften, og vel.. HER ER DEN! Jeg opplever ofte at mange rød leppestifter gjør tennene mine gule, men denne derimot gjør de kritthvite. Denne er så fin, og som sagt er disse som å ha en lipbalm på leppene. Denne luktet også sinnsykt godt, haha! Så fin, og også en av mine nye favoritter. Denne heter Redrum, og dere finner den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Så over til den mørkeste. Dette er en mørk lilla farge, og egentlig en farge som ikke helt er meg. Likevel synes jeg den er kul! Jeg skjønner at denne kan bli for mørk til mange, men nå skal jeg gi dere et supert tips. Disse liquid lipsickene kan man også bruke som øyenskygge eller eyeliner. Jeffree gjør det flere ganger selv, og det synes jeg er dødskult! En mørk lilla liner er noe jeg helt klart skal prøve med denne. Denne heter Berries On Ice, og dere finner den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er en veldig rødrosa farge, og en farge jeg liker veldig godt. For de som ikke liker en knæsj rød farge på leppene er denne perfekt. Det er en liquid lipstick som tørker matt på leppene, og det er det jeg liker best. Aleks også, for han hater når jeg kysser han med leppestift. Denne derimot smitter ikke av, og Aleks slipper å gå rundt med leppestift selv. Haha! Denne fargen er så fin nå i julen, og det er vel derfor den heter Santa Baby. Dere finner den HER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Så over til den siste. Dette er en leppestift med MASSE glitter. Man kan velge om man vil bruke den alene, eller over en liquid lipstick som jeg gjorde på bilde over. Den vil da gi mer glans på leppene dine om du ikke vil ha de helt matte. Fargen er en skikkelig prinsessefarge, og den er så fin! Denne heter Champagne Tears, og dere finner den HER

  Akkurat nå får dere 20% om dere bruker rabattkoden Martine20. Den gjelder i 48 timer, og kun om man handler for over 500kr. Tanstore har også gratis frakt, og utrolig rask levering. Man kan også betale med Klarna om man vil det. Det vil også straks komme en konkurranse på Instagram, så følg Martinelunde om dere vil delta♡


  05.12.2017 - 16:59

  Mitt nye hår

  ANNONSE- sponset behandling

  Heey!

  Nå skal jeg vise dere noe dere kommer til å få sjokk av. I går da jeg skulle til frisøren tenkte jeg at håret mitt ikke var så ille, men det trengte å bli litt kaldere. Vel, man ser virkelig ikke hvor ille det var før man ser resultatet. Man skulle nesten trodd disse bildene var av to forskjellige personer, og håret mitt så jo virkelig ikke ut. Jeg blir nesten litt flau over at jeg har gått rundt som dette, haha! 

  Jeg fikser håret mitt hos Hendrix Hair, og der har jeg gått en liten stund nå. De er superflinke der, og virkelig eksperter på mitt slitte, blonde hår. Håret mitt føles fantastisk ut nå, og kjennes ikke slitt ut i det hele tatt. Jeg fikk også kuret det skikkelig i går, og det trengtes så absolutt. Håret mitt er nå silkemykt, så deilig! 

  FØR

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  ETTER

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå er hvertfall håret mitt fresht og fint igjen, og jeg elsker fargen jeg har på håret nå. I tillegg fikk jeg satt inn nytt extensions og litt lysere farger på noen av remsene. Jeg er så fornøyd med mitt nye hår! Jeg liker også at det er forskjellige blondfarger i håret mitt, og at det er litt mørkere på toppen. Jeg kler ikke helblondt hår, så derfor liker jeg at det ser ut som litt ettervekst. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes dere om håret?


  03.12.2017 - 20:01

  DE PERFEKTE JULEGAVENE- Noe som passer til alle♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Nå begynner julegaveshoppingen for det fulleste snart, og som alle andre sliter jeg med å finne ut hva man skal gi til folk. Hva skal man gi til kjæresten? En venninne? Eller kanskje foreldre? Det kan være dødsvanskelig, og spesielt for de som kanskje har alt. Man vil jo heller ikke bruke alt for mye tid på julegavene, for julen skal også nytes. Derfor tenkte jeg å dele mine beste tips med dere i dag, så kanskje gaveshoppingen blir litt enklere. 

  SMINKE

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hva skal man kjøpe til venninner? Man tenker ofte at jenter har absolutt alt, og ja det kan stemme. Sminke derimot kan man aldri få nok av. LYKO som er min favorittbutikk innen sminke har alt mulig. Her kan du finne noe som passer til alle, og jeg skal love dere at det kommer til å være mange fornøyde fjes om de åpner en slik pakke. I tillegg kan man finne ting i alle prisklasser hos LYKO, og man kan finne noe til både gutter og jenter. Her kan man finne fine gaver man kan kombinere sammen også. Eller hva med å gi en parfyme? Den på bilde over er Ariana Grande sin, og den lukter supergodt! Jeg har også plukket ut noen av mine favoritter over her, og dette er produkter jeg bruker hver dag. Highlighteren bruker også så og si alle mine venninner, og vil man ha en skikkelig bra og ikke alt for dyr highlighter er denne perfekt! Jeg ga faktisk den til et par venninner i fjor. Øyenskyggepalettet er veldig pigmentert og i tillegg er det kjempefine farger. Primeren er helt fantastisk, men det har jeg allerede fortalt dere mange ganger før. Haha! Dere finner parfymen HER, highlighteren HER, øyenskyggepalettet HER og primeren HER

  Med rabattkoden 20lunde får dere 20% rabatt i 48 timer! 

  FLOATING

  Okei, dette er noe av det kuleste jeg har sett. Jeg er helt sikker på at dette skal jeg gi til en person i julegave, bare så jeg også kan henge meg på. Dette heter floating og det skal blant annet hjelpe med å redusere stress. Det må være en perfekt gave til en forelder, eller kanskje en venn som stresser mye? Det skal også være bekymringsdempende, angstdempende, gi deg bedre søvnkvalitet, økt velvære og selvfølelse, og minske muskel- og leddsmerter. Man skal altså ligge i et vann som er tilsatt med et spesielt salt som gjør at du flyter. Deretter skal man bare koble helt ut. Dette høres så herlig ut, og det frister å dra dit med en gang. Tenk dere å ligge der, koble helt ut og føle seg helt stressfri etterpå. Jeg har faktisk snakket med folk som har testet dette, og de anbefaler det skikkelig. En morsom og annerledes julegave som jeg tror de fleste ville satt pris på! Man kan bestille en time HER

  Med rabattkoden avslappning får dere 10% på floating og massasje for en eller to personer, og på parfloat. Rabattkoden varer til 24. desember. 

  NETTBUTIKKEN SOM HAR ALT

   Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, jeg må le av bilde over her!

  Nå skal jeg fortelle dere om en nettbutikk som har alt mulig du ikke en gang visste at du trengte. Nemlig Coolstuff. På denne siden kan man virkelig sitte i flere timer bare for å se. De har så mye, og så mye kult! Her kan man finne gaver til absolutt alle. Hva med en sjokoladefontene? Altså, hvor kult er ikke det? Jeg ble så glad da jeg fikk denne, og jeg gleder meg til å få testet den ut med venner. Sjokolade er jo tross alt noe av det beste jeg vet, og da spesielt smeltet med frukt. NAM! Samme med dette spillet som heter Speak Out. Det har dere kanskje allerede sett jeg har spilt en del på Snapchat? Det må være tidenes kuleste spill. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye, og i tillegg ser man jo helt gale ut. Dette er favorittspillet mitt, og det passer perfekt nå i julen. En perfekt gave å gi til noen, slik at man kan kose seg hele romjulen med dette spillet. Jeg skal love dere en god latter, og at folk blir oppgitt. Coolstuff har også en haug av julegaver til under 300kr, noe jeg absolutt ville sjekket ut. Det finner dere HER. Ellers må dere bare sjekke ut nettbutikken, for her er det mye å velge i. Dere finner direktelink til Coolstuff HER

  EN OPPLEVELSE

  Hva med å gi noen en opplevelse? Jeg elsker å få slike gaver der man får oppleve ting. På Youwish.no kan man velge mellom utrolig mange opplevelsesgaver. Alt fra spøkelsesvandring, vinkurs, massasje, helikoptertur, vindtunnel og ikke minst escape room. Jeg prøvde ut escape room for litt over en uke siden, og det var så gøy! Gi det i julegave til noen venner og dra dit. Dere vil ikke angre et sekund. Eller hva med massasje? Det vet jeg at mange hadde blitt veldig glad for, inkludert meg selv. Vindtunnel og helikopter tur høres også sinnsykt kult ut, men jeg må nok si at spøkelsesvandring frister mest. Dere vet jo hvor spennende jeg synes slike ting er? Jeg hadde nok kost meg skikkelig på det! Er du usikker derimot på hva du skal velge av alle opplevelsene de tilbyr, så kan man også kjøpe gavekort. Da kan den heldige personen som får det velge helt fritt mellom 453 opplevelser! Dere finner hjemmesiden til Youwish HER

   

  LYDBOK

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette vil nok mange tenke passer de litt eldre, men absolutt ikke. Haha, jeg elsker lydbøker. Spesielt om kveldene hører jeg på lydbok, men også mens jeg for eksempel rydder. Jeg liker ikke å lese bøker selv, og derfor er lydbøker perfekt. Dere har kanskje fått med dere at jeg ser mye på svenske youtubere? Flere av bøkene deres er også på Storytell, og nå har jeg akkurat begynt å høre på Therese Lindgren sin. Jeg tror nok likevel ikke dette er en venninnegave, men til foreldre eller besteforeldre er dette perfekt. Pappa for eksempel elsker lydbøker, og hver gang vi er på flyplassen stresser han med å finne seg en ny til ferien. Det blir ikke noe problem lenger, for nå kan han ha alle lydbøkene samlet på et sted. Dette er hvertfall en av julegavene mine til pappa i år, så nå får jeg bare satse på at han ikke ser dette innlegget.

  Dere kan kjøpe gavekort hos Storytell HER

   

  ET ABONNEMENT PÅ DET NYE

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette vil jeg også si er en gave som ikke kan treffe annet enn bra hos en venninne. Et abonnement på DET NYE. Dette bladet er det eneste magasinet jeg leser, og det er ikke uten grunn. Her får man sminketips, klesinspirasjon, man kan lese intervjuer med kjente personer og morsomme reportasjer. I denne utgaven sto det blant annet om tinderdating, og slike ting er alltid morsomt å lese om. Jeg elsker å koble meg ut av alle sosiale medier og bare slappe av med et blad. Det anbefales absolutt en gang i blant, og derfor er det supert at man får bladet i posten en gang i måneden. Det er også veldig koselig å lese blader synes nå jeg, nå som alt som regel foregår på nettet. En litt annerledes, men fin gave som de fleste hadde blitt glad for. 

  Dere kan bestille et abonnement i julegave til noen HER

  HOLD STYR I SMINKEN

   Processed with VSCO with s2 preset

  Noe jeg hadde blitt kjempeglad for er toalettmapper, eller sminkemapper. Da kan man virkelig få holdt styr på alle produktene sine, og ikke minst ha full kontroll på reise. Disse fra Lulus er i tillegg SÅ fine, og de kan man også ha som pynt på badehylla. Disse er i veldig god kvalitet, og den ene min har jeg hatt i over ett år og den holder og ser fortsatt like bra ut. I tillegg kan man velge i absolutt alle størrelser. Jeg som har en del sminke jeg liker å ta med meg rundt er disse perfekte. De har også fine sminkemapper man kun kan ha i vesken om man en dag trenger å ha med seg litt. Hva med å gi en sånn med litt sminke i? Det hadde vært en kjempefin julegave! Jeg har en stor samling nå av disse, og jeg er superfornøyd! Dere finner hele utvalget HER!

  Akkurat nå er det 20% på alle ordinære varer hos Lulus i 24 timer♡ 

  Jeg håper jeg nå gjorde julegaveshoppingen litt enklere for dere, og over her nå finner dere mye av hva jeg skal gi bort i år. Dette er gaver jeg er helt sikker på at venner og familie vil bli glad over! 


  26.11.2017 - 20:06

  HVA SKJER?? HELT VILLE TILSTANDER!

  ANNONSE

  Heey!

  Alle har nok fått med seg at black friday nylig var, og forskjellige butikker hadde helt syke priser på produktene sine. Jeg skal innrømme at det ble litt shopping på meg denne dagen, men black friday er enda ikke over!. Tanstore har fortsatt masse rabatter på produktene i nettbutikken, og her snakker vi 20%- 90% rabatt på forskjellige varer. Altså hvor sykt er ikke det? 

  Jeg har flere favorittmerker hos Tanstore. Blant annet Jeffree Star, Loving Tan og DUFFlashes. Tanstore har nå blant annet rabatt på all sminke fra Jeffree Star, og da kan man blant annet få highlighterne og lipstickene billigere. Jeg tenkte å vise dere noen av produktene nå♡

   Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Highlighter i fargen Lavender Snow. Disse highlighterne er INTENSE, og jeg elsker det. Man har i tillegg disse resten av livet vil jeg tro, for pakningen er superstor. Jeg har nå samlet meg opp en del av disse, men jeg må nok si at denne fargen er en av de fineste. En nydelig lillafarge som legger seg så fint på huden. Dere må gå inn å se hele utvalget av disse highlighterne, for det er så mange fine! Dere finner denne HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Ææ, se på denne! En så fin farge, og passer perfekt nå til tiden fremover. Jeg synes det er så fint med røde lepper, og jeg må bli mye flinkere til å bruke det. Fargen heter Masochist. Jeg har nok nevnt det til dere tidligere, men konsistensen på disse er så bra. Man merker ikke at man har de på, og de blir heller ikke tørre på leppene. I tillegg synes jeg de lukter så godt, haha! Dere finner denne HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne fargen hadde jeg aldri testet før, men denne digget jeg. En sykt fin rødbrun farge. Denne heter Gemini. Denne gleder jeg meg til å bruke fremover, for jeg tipper denne blir like fin til hverdag som til fest. Denne finner dere HER

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så over til min favoritt fra Jeffree Star. Denne her er den perfekte nudefarge, og denne har blitt brukt utrolig mye hos meg. Jeg elsker at denne fargen passer så godt til hverdags, men jeg har også brukt den masse på fest. Den er SÅ fin! Denne heter Mannequin, og denne finner dere HER

   Processed with VSCO with s2 preset

  Ellers har jo også Tanstore favorittvippene mine, nemlig DUFFlashes. Disse er så utrolig fine, og de holder kjempelenge. Jeg har hatt det ene paret mitt i flere måneder nå, og jeg bruker de enda. Så lenge man tar godt vare på de kan man bruke de i flere måneder. DUFFlashes har både vipper til hverdagen, men også skikkelig partyvipper. Dere finner hele utvalget HER

  Tanstore har i tillegg superrask leveringstid, og ikke minst gratis frakt! Dere finner Tanstore sine hjemmesider HER

   

   

   


  16.11.2017 - 18:27

  NÅ ER DEN UTE TIL SALG + MEETUP♡

  ANNONSE

  Hei dere! 

  Da er endelig liquid lipsticken min ute til salg. Herregud, endelig er dagen her! Det var jo førsalg for et par uker siden, og det gikk jo så bra. Jeg skjønte det var mange som var lei seg fordi de ikke fikk bestilt dagen etter, og der var jeg litt dårlig på informasjonen. Det var kun førsalg en dag, men nå er den altså ute helt til det blir utsolgt.

  Fargen er ikke så orange i virkeligheten. Må bare påpeke det, haha! 

  Den koster 199kr, noe jeg synes er en helt perfekt pris. Dette er jo en perfekt venninnegave eller kanskje til en julekalender? Jeg vet hvertfall at mange av mine venninner kommer til å få denne i år. Jeg har jo skrevet en del om fargen og alt mulig rundt den før, og det kan dere lese HER. Så om det er noe dere lurer på rundt den kan dere bare lese det innlegget♡

  Jeg er så fornøyd med fargen, og jeg bruker den seriøst hver dag. Så om dere lurer på hva jeg har brukt på leppene i det siste er det denne. Jeg håper dere som bestiller den blir fornøyd, og gjerne legg igjen en kommentar om dere bestiller! Dere finner link til liquid lipsticken HER

  I forbindelse med lanseringen skal vi også ha et meetup på lørdag. Meetupet vil være på Beauty House på Pilestredet. Adressen er Pilestredet 53, og vi vil være der fra klokken 12.00- 14.00. Derfor hadde det vært kjempegøy om så mange som mulig av dere tok turen♡ Ta med deg et par venner og kom! Det vil bli goodiebags med MASSE fint til de 30 første som kommer, det vil være konkurranser der man kan vinne gavekort på Beauty House og ikke minst man kan vinne alle liquid lipstickene. Man kan også kjøpe de der om man vil det, og selvfølgelig blir det tid til å ta bilder + skravle litt. Jeg gleder meg masse og håper å se noen av dere der♡

  Igjen, dere finner link til liquid lipsticken HER

   


  05.11.2017 - 19:03

  Funker det på meg, da funker det på alle!

  Annonse

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere!

  I dag skal jeg komme med et helt sykt tips til dere, og dette mener jeg virkelig. Jeg har som skrevet på denne bloggen hundre ganger før slitt veldig mye med tørt og slitt hår. Håret mitt har virkelig vært umulig, og jeg har nesten vurdert å klippe meg kort. Det er krusete, det vil ikke samarbeide, det blir kjempefort flokete og det ser veldig lite pent ut i blant. Selv føler jeg at jeg har prøvd alt, men det hadde jeg absolutt ikke. For noen uker siden mottok jeg en pakke med masse produkter, og oppi der lå en hårmaske. Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk, fordi jeg er så lei av ting som ikke funker. Nå derimot kunne jeg ikke vært mer glad for at jeg testet dette produktet, for dette produktet har nå reddet håret mitt. 

  Dette er en Moroccan Miracle Hair Mask som kommer fra Maybeauty. Denne hårmasken kommer som en hette med produkt inni. Veldig smart, for da slipper man mye søl. Masken skal gjøre slik at håret ditt blir mykere og lettere å håndtere. Den skal gi næring og styrke håret ditt. Den skal gi det liv og glans, og den skal fjerne krusete hår. Så fort jeg leste dette skjønte jeg at dette var en maske for meg! Den skal i tillegg gjøre forskjell på håret ditt etter kun ett bruk, men om man vil opprettholde det resultatet må man ta hårmasken jevnlig. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det jeg startet med var å gå i dusjen. Håret skal være fuktig når man påfører denne hårmasken, og derfor tok jeg meg en tur i dusjen. Etter det hadde jeg håret i et håndkle i rundt 5-10 minutter, og så var det klart for å påføre denne hetten. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hetten var veldig enkel å påføre, og det var ikke noe som tok lang tid. Det fulgte også med en liten teipbit som dere ser på bilde, slik at hetten satt ordentlig godt fast. 

  Inni denne hetten ligger alt produktet, så derfor er det viktig å massere det godt inn da man har fått på hetten. Jeg brukte vel rundt to minutter på å massere det inn, og det var fordi jeg ville ha det godt fordelt i hele håret mitt. 

  Deretter var det bare å vente i 30 minutter på at denne skal få funket skikkelig. Det er forresten ikke ubehagelig å ha på denne hetten, og jeg glemte den fort bort. Den føltes veldig lett på hodet, og på grunn av teipbiten satt den godt fast hele tiden. 

  Så var det inn i dusjen igjen, og her ser dere bilde av håret mitt rett etter jeg hadde vasket det. Nå skal jeg fortelle dere noe ganske sykt, og det er at etter en dusj er håret mitt helt flokete. Jeg synes nesten synd på frisøren min som må gre håret mitt en halvtime etter jeg har vasket det der. Hver gang jeg dusjer hjemme får også håret mitt store floker, og det er jo så vondt å gre ut. Nå derimot var håret mitt som silke etter en dusj. Jeg trodde nesten det var tull da jeg kom ut fra dusjen, for håret mitt hadde ikke en eneste floke. Det var silkemykt, og føltes så mye bedre ut enn hva det gjorde en halvtime tidligere. 

  Jeg har en ting å si om denne hårmasken, og det er at jeg ble skikkelig imponert. Håret mitt har ikke vært så mykt og deilig på alt for lenge, og det føles så lett ut. Håret mitt er heller ikke tørt nå, noe jeg er utrolig glad for. Jeg var jo som sagt redd for at jeg måtte klippe av meg håret, men denne masken har nå gitt meg håpet tilbake. Denne masken skal jeg helt klart bestille mer fler av, for jeg vil gjerne ha et slikt hår som på bildene for alltid. 

  Dette må jo også være en perfekt venninnegave til jul, eller kanskje til moren din eller en bestemor. Jeg hadde hvertfall blitt kjempeglad om det lå en sånn under juletreet i år, for denne masken fortjener håret mitt. Tenk dere at håret kan bli mykere og glattere på kun 7 dager?? Det er nesten for godt til å være sant, men når det funket på mitt tørre og ødelagte hår funker det nok på alle. Dette produktet er heller ikke testet på dyr om noen skulle lure på det. 

  Hvis du har lyst til å teste denne hårmasken har jeg nå vært så heldig og fått en rabattkode til dere. Rabattkoden gir dere hele 30% i en begrenset periode. Bruk koden martinehair, eller trykk HER for å aktivere koden automatisk♡

   


  04.11.2017 - 14:17

  Allerede imorgen kan dere kjøpe min liquid lipstick

  Annonse

  Hei dere!

  Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger om liquid lipsticken min. Dere er så gode og snille, og jeg ble faktisk overrasket over hvor mange som ønsket seg denne. Tusen takk for så mange fine ord♡ Derfor har jeg en skikkelig gladnyhet til dere! Allerede imorgen kan dere kjøpe den♡ Imorgen vil det bli et førsalg på liquid lipstickene, men det vil bare være et begrenset antall ute til salg. Derfor gjelder det å sitte klar når de blir lagt ut, slik at dere kan være de første som får tak i den. Jeg gleder meg til dere som kjøper den får den i posten, for jeg er så spent på å høre deres tilbakemeldinger. Er det noen av dere som har tenkt til å kjøpe? 

  FØRSALGET STARTER KLOKKEN 12.00 IMORGEN

  DU KAN KJØPE DEN HER


  02.11.2017 - 19:58

  Bilder av den nye bilen min♡

  Annonse

   Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Dette vet jeg mange har ventet på, og nå skal dere endelig få se bilder av den nye bilen min. Mange kommer nok ikke til å bli sjokkerte over valget mitt av bil, hehe! Jeg har altså valgt en Mini Countryman hybrid. Jeg var med en gang sikker på at jeg ville ha en hybrid, og da jeg så at Mini hadde kommet med det måtte jeg ta en tur for å sjekke den ut. Det tok ikke lange tiden da før jeg hadde bestemt meg, og bestilte bilen. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Jeg har leaset den hos Bavaria, og jeg er veldig fornøyd med hvordan ting har gått der. Bilen kom faktisk superraskt til Norge, og jeg trodde det ville ta mye lenger tid. Bilen er i en sølv/brun farge, en farge som er veldig vanskelig å forklare. Inni har jeg valgt svart og beige skinn, noe jeg synes er dødsfint! På bildene ser skinnet mye lysere ut enn hva det er, men det er litt mer beigeaktig i virkeligheten. Jeg synes bilen ble superkul, og den passer meg veldig godt. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Nå er det bare lappen som gjenstår, og så skal jeg cruise masse rundt i denne fremover. Jeg merket jeg ble mye mer motivert til å bli fort ferdig meg lappen da jeg hentet denne. I mellomtiden må jeg bare øvelseskjøre masse i denne fremover, og det gleder jeg meg til. Bilen virket dødsdeilig å kjøre, og det kunne pappa bekrefte. Jeg tror nesten pappa ble litt sjalu på den nye bilen min, hehe! Jeg er hvertfall kjempefornøyd med valget av bil, og jeg elsker hvordan den ser ut. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Meg og bilselgeren

   Jeg tenker forresten å vlogge en dag slik at dere kan se ordentlig hvordan bilen er. Jeg lånte Aleks sitt kamera i dag, og jeg skal innrømme at jeg sleit litt med de innstillingene. Derfor kan jeg lage en vlogg sånn at dere får sett den ordentlig!

  Hva synes dere? Synes dere bilen passer meg?

   


  02.11.2017 - 12:26

  JEG SKAL GI UT MIN EGEN LIQUID LIPSTICK♡

  Annonse

  Hei dere!

  Herregud, dette har jeg gledet meg så lenge til å fortelle dere. JEG SKAL GI UT MIN EGEN LIQUID LIPSTICK!!! Jeg er helt i ekstase nå, og jeg er så glad for at jeg endelig kan fortelle dere dette. Jeg har vært med å jobbe med dette prosjektet nå en god stund, og jeg har bare gått rundt og ventet på å fortelle dette. Det føles ut som det har gått flere år siden jeg valgte ut fargen min, men det er det absolutt ikke. Ting har gått fort, og endelig sitter jeg med min egen liquid lipstick i hendene♡

  Jeg kan jo fortelle dere litt om fargen, for det tok ikke lange tiden å bestemme seg. Jeg visste akkurat hva slags farge jeg skulle gå for, og fargen er virkelig perfekt. Den er skikkelig meg, og jeg tipper dere synes det samme. Dette er fargen jeg alltid går for om jeg skal kjøpe leppeprodukter, så derfor er jeg veldig stolt over å kunne ha navnet mitt på akkurat denne. Fargen er en nydelig beige/brun/peachy farge. SÅ FIN! Jeg har faktisk fått ekstremt mange spørsmål på blogg og Instagram når jeg har hatt på denne, og jeg har følt meg veldig frekk som ikke har svart hvor den kommer fra. Men nå kan jeg endelig fortelle dere at det er Martine Lunde fargen fra Frøya. 

  Dette samarbeidet er det meg og ti andre influencere som har. Vi er ti jenter som har valgt ut hver vår farge, og alle har virkelig valgt noen skikkelig fine farger. Jeg gleder meg til å teste de andre sine også! Dette blir en skikkelig kul kolleksjon, med masse farger i nude. Nude er virkelig det fineste å ha på leppene etter min mening, så her kan man altså velge mellom ti nudefarger. 

  Så litt over til salget. Man kan kjøpe liquid lipstickene den 16. November, så det er absolutt ikke lenge til. Men hvem vet, kanskje det blir et førsalg? I tillegg koster ikke disse så alt for mye. En liquid lipstick koster 199kr. Salget vil foregå HER, så det er bare å følge med♡ Jeg er skikkelig stolt nå, og jeg håper dere synes dette er ganske kult. Nå kan dere altså snart kjøpe en liquid lipstick med mitt navn på. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, for jeg har alltid ønsket å kunne gi ut noe eget. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Dette er noe av det morsomste jeg har vært med på. Vi har hatt en photoshoot som jeg gleder meg skikkelig til å få bildene fra. Jeg tror det ble dødskult! I tillegg har vi en del andre planer rundt lanseringen av dette, så det er bare å følge med videre. Jeg vil gjerne høre meningen til dere også rundt dette også, så hva synes dere? Hva synes dere om fargen, og synes dere dette er kult? Har dere lyst til å kjøpe denne? Gleder meg til å høre hva dere synes♡

   

   


  25.10.2017 - 20:02

  SJEKK UT HALLOWEENKOSTYMET VÅRT

  Heey!

  Nå sitter vi på vors og vi skal straks komme oss til NYX sin halloweenfest. Jeg gleder meg så mye, for jeg har sett masse vlogger og bilder derfra tidligere. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på dette festen, og endelig er det min tur også.

  Isabelle og jeg har kledd oss ut som havfruer. FINE havfruer, haha! Jeg synes sminken vår faktisk ble dødsbra, spesielt når vi aldri har prøvd oss på dette tidligere. Jeg failet litt i starten, men heldigvis klarte jeg å redde sminken!

  Hva synes dere?


  23.10.2017 - 17:34

  NY PÅ HÅRET

  ANNONSE

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en liten jentedag med Rebecca, og vi har blant annet vært hos frisøren. Vi begge går til Hendrix Hair, så da tenkte vi at vi kunne dra dit samtidig. Vi har derfor fått fikset på extensionet og fått håret litt kaldere. Mitt var så gult nå, så det var deilig å få det kaldere igjen. Jeg prøver å kutte ned på å bruke lillashampo, for det sliter så sinnsykt på håret mitt. Likevel elsker jeg lillashampo, så jeg har et skikkelig problem der. Nå derimot har jeg vært noen uker uten, og det synes på håret mitt for og si det sånn. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Hva synes dere? Jeg er kjempefornøyd som vanlig, og jeg elsker fargen håret mitt har nå. I tillegg er jeg så fornøyd med extensions, og i sta da vi tok det ut fikk jeg sjokk over hvor tynt håret mitt faktisk var. Jeg elsker at krøllene blir så fine med litt ekstra løshår, så jeg kommer helt klart til å ha det i en god stund til. Jeg vurdere faktisk etterhvert å gå litt bort fra det blonde om litt. Eller ikke helt bort, men kanskje ha balayage. Jeg synes det er så fint, og spesielt nå da vi nærmer oss vinter. Jeg får se om jeg tør etterhvert, men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med fargen!

   


  22.10.2017 - 16:39

  HAPPY DEATH DAY- Hva ville du gjort om du ble drept hver dag?

  ANNONSE

  Hei dere!

  Her om dagen var jeg så heldig og bli bedt på en førvisning av filmen Happy Death Day. Jeg skal innrømme og si jeg var ganske skeptisk før filmen startet, rett og slett fordi jeg er livredd for skrekkfilmer. Likevel liker jeg å se skrekkfilmer, men jeg angrer ganske fort de kveldene jeg legger meg alene. Selvom jeg gruet meg litt, gledet jeg meg også. Jeg hadde nemlig hørt at denne filmen skulle være en morsom skrekkfilm, og det har jeg faktisk aldri sett noe av tidligere. En veldig spent Martine gikk derfor for å se filmen.

  Filmen handlet om en jente som blir drept. Ikke bare en gang, men flere ganger. Hver gang hun blir drept må hun oppleve dagen på nytt. Hun opplever altså den samme dagen om og om igjen, og hver kveld på den dagen blir hun drept. Den eneste muligheten til at hun kommer seg ut av den onde sirkelen er ved at hun finner ut hvem som har drept henne og hvorfor. 

  Okei, la meg gå rett på sak. Denne filmen var FANTASTISK! Jeg kan ikke huske sist jeg så en så bra film, og det mener jeg. Happy Death Day var både skummel, morsom, trist og spennende. Den var aldri kjedelig, og jeg satt med øynene klistret til skjermen hele tiden. Vi var jo så heldig at vi fikk vår egen kinosal, og jeg skal love dere vi snakket mye sammen om hva vi trodde skulle skje videre. Jeg ble så dratt inn i filmen, og jeg trodde hele tiden jeg hadde funnet ut hva som skulle skje, men der tok jeg veldig feil. I løpet av denne filmen lo jeg mye, jeg var nære på å gråte av en trist scene og jeg skreik fordi jeg skvatt. Denne filmen har seriøst alt jeg ser etter i en bra film, og det tror jeg Isabelle og Aleksander også var enig i. Happy Death Day har nok blitt min nye favoritt- skrekkfilm, og det er fordi den var så sykt morsom også. Jeg synes de hadde klart å finne en perfekt balanse mellom skrekk og humor, og det var akkurat det jeg håpet på. 

  Denne filmen kommer på kino den 27. Oktober, og det er absolutt ikke lenge til. Derfor kan dere sikre dere billetter ved å bestille HER. Jeg tror faktisk jeg skal bestille meg nye billetter bare for å se den en gang til, for jeg likte den skikkelig godt.

  Isabelle og jeg vlogget på denne førvisningen, og vloggen kommer ut allerede senere i dag. Dere finner youtubekanalen vår HER. I tillegg bør dere følge med på Instagram, for på tirsdag skal jeg trekke ut en vinner som får to billetter til denne filmen. På instagram heter jeg Martinelunde, så det er bare å følge med♡ 


  18.10.2017 - 21:26

  Nye høstfavoritter♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Som dere sikkert vet er jeg over gjennomsnittet glad i sminke, og hver gang det kommer ut noe nytt er jeg helt i ekstase. For litt siden så jeg videoen til Jeffree Star og der fortalte han om det nye samarbeidet sitt med Manny MUA. Jeg tenkte med en gang at dette må jeg ha, og etter en time tikket det plutselig inn en melding der jeg fikk spørsmålet om å teste dette. Dere kan jo tenke dere selv til hva jeg svarte tilbake, og etter noen dager lå det i postkassen min. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  For det første ELSKER jeg designet. Jeg synes det er mye finere enn det orginale designet, for dette er i svart matt. Min favorittfarge♡ Selve bundelen som den kom i var dødskul, og jeg gledet meg selvfølgelig veldig til å teste. 

  Jeg tenkte først å vise dere highlighteren, for den er nydelig! Den heter Uranus og er en blanding av fersken og gull. Jeg elsket denne og som vanlig skuffer ikke highligterne fra Jeffree Star meg. En mer pigmentert highlighter skal man lete lenge etter. Om man elsker highlightere burde man absolutt investere i en fra Jeffree, for de er utrolig drøye i bruk og ikke minst skinner de helt sykt. Selve pakken er svær, og jeg tror nok jeg aldri kommer til å klare å bruke opp denne. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Den første Liquid Lipsticken jeg skal vise dere heter Daddy, og den er i en mørk brunfarge. Jeg elsker slike mørke farger, og denne var helt sykt fin! Dette må være den perfekte fargen nå mot høsten, og den ga meg en veldig høstfølelse. Konsistensen på disse er utrolig bra, og man kjenner nesten ikke at man har de på leppene. Det føles heller ikke tørt, og det er utrolig viktig. 

  Neste Liquid Lipstick heter I'M SHOOK, og herregud!! Dette er en ny favoritt hos meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri bruker ting på leppene i denne fargen, for den er jo så fin. Fargen er en rødaktig farge, og jeg synes denne var så kul. Denne skal jeg helt klart bruke masse fremover, for til nå DIGGER jeg den! 

  Jeg elsket denne bundelen, og jeg synes det er så kult at Jeffree Star samarbeidet med Manny MUA. De begge er to favoritter på Youtube, så jeg er veldig glad for at de har slått seg sammen for å lage dette. Jeg synes de har gjort en super jobb som vanlig, og jeg vet at det er mange fornøyde jenter der ute som har fått tak i dette. 

  Dere finner hele bundelen HER. Jeg har også fått en rabattkode til dere som gir 15% avslag på ditt kjøp av Jeffree Star hos Tanstore, men kun dersom man kjøper for over 500kr. Rabattkoden er: Martine15. 

  TanStore er forresten de eneste i Norge som selger Jeffree Star, hvertfall i følge Jeffree Star sine egne sider. Der står TanStore oppført som den eneste norske butikken som selger dette. Derfor er det helt trygt å handle dette gjennom Tanstore, og frakten er utrolig rask. Bestiller du det i dag har du det i løpet av noen få dager. Dere finner hele sortimentet av Jeffree Star hos TanStore HER


  09.10.2017 - 18:12

  Hvordan går det med kjøringen?

  Annonse

  Hei dere!

  Siden jeg har fått så mange spørsmål om førerkortet mitt, så tenkte jeg å svare på alt i et eget innlegg her. Jeg vet at det er veldig mange andre som holder på med lappen, og også folk som snart kanskje skal starte? Derfor skal jeg nå fortelle litt om hvordan det går med lappen, og alt rundt. 

  Hvordan går det med lappen? Det går veldig bra med selve kjøringen, men teorien sliter jeg litt med. Jeg synes teorien er kjempevanskelig.. Jeg øver hver dag, men likevel har jeg en del feil. Jeg synes det er så mange teite spørsmål, og det gjør meg litt oppgitt. Likevel øver jeg og øver, så jeg håper teorien snart er i boks. Som sagt går kjøringen veldig bra, og jeg kjører med kjørelærer så ofte jeg har mulighet. Jeg føler meg veldig trygg i trafikken nå, men det tror jeg er takket være kjørelæreren min. 

  Hvordan går det med teorien, øver du mye? Hm, hva skal jeg si? Jeg synes teorien er dødsvanskelig og jeg føler jeg ikke kommer noen vei. Jeg øver og øver, men merker ikke stor fremgang. Jeg var helt sikker på at jeg skulle klare det teoretiske ganske fort, og heller bruke lenger tid på selve kjøringen. Der tok jeg skikkelig feil.. Jeg øver hvertfall en god del, og jeg bruker teoritentamen.no appen til å øve. Supersmart siden da kan jeg øve når som helst, og hvor som helst. 

  Tar du lappen med automat? Ja, det gjør jeg! Jeg bestemte meg egentlig ganske fort for at jeg ville kjøre med automat, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg synes det er mye enklere og jeg føler jeg har mer kontroll. Jeg føler heller ikke jeg har behov for manuell, i og med at de fleste jeg kjenner har automatbil. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Føler du ikke at det er dumt å ta lappen med automat? Absolutt ikke. For min egen del er det smartest. Det er veldig mange som skriver at jeg er dum som tar lappen med automat, men jeg skjønner ikke helt hvorfor dere legger dere så opp i det. Det er bare meg det påvirker at jeg tar med automat, og om dere vil ta manuell, så kjør på. Jeg har ikke behov for å lære meg giring, så det skal nok gå veldig bra!

  Når tror du at du har lappen? Jeg føler at det som gjør at det tar lenger tid er teorien. Jeg tror at så fort jeg har tatt den kommer lappen til å ta ganske kort tid. Målet mitt er hvertfall å ha lappen i løpet av dette året. Jeg skal klare det!

  Når tok du grunnkurs? Det tok jeg da jeg var 18, så det er en stund siden. Haha, jeg er så treig.. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hvorfor vil du ha lappen? Jeg vil ha lappen fordi jeg føler det kommer til å bli mye lettere for meg. Jeg tar alt for mye taxi og uber (som skal legges ned..:( ), og det blir fort veldig dyrt. I tillegg er jeg alltid avhengig av andre når jeg skal komme meg rundt om kring. Jeg tror veldig mange blir glad den dagen jeg får lappen, for da slipper de å kjøre meg rundt. I tillegg tror jeg det kommer til å bli veldig deilig for meg selv også, en litt ny frihet på en måte. 

  Hvilken kjøreskole bruker du? Jeg bruker BEST trafikkskole. Kjørelæreren min er utrolig flink, og han har fått meg til å bli mye tryggere i trafikken. Før var jeg veldig klumsete, og jeg stresset ekstremt mye. Hver gang jeg skulle inn i en rundkjøring fikk jeg helt panikk. Nå derimot føler jeg selv at jeg har blitt kjempetrygg. Jeg kan virkelig anbefale BEST trafikkskole til dere som skal begynne å kjøre, for det at de har gjort meg trygg i trafikken er nesten sykt. Kjørelæreren min heter Joachim og han kan virkelig anbefales. Jeg har skrytt så mye av den kjøreskolen, så nå skal faktisk venninnen min begynne å ta kjøretimer der. Dere finner hjemmesiden til kjøreskolen HER.

  Hvor ofte har du kjøretimer? En gang i uken ca, og da kjører vi et par timer. Jeg synes det er så morsomt å kjøre, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjøre masse rundt den dagen jeg får lappen. Jeg gleder meg skikkelig til kjøretimene, og jeg koser meg bak rattet. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Når har du oppkjøring? Jeg har ikke booket noe tid til oppkjøringen enda, fordi jeg ikke en gang har tatt teorien. Jeg kommer heller ikke til å fortelle dere når oppkjøringen er, for hva om jeg stryker? Haha! Jeg forteller dere heller den dagen lappen er i boks, og da kan jeg eventuelt fortelle om jeg måtte ta oppkjøringen flere ganger. 

  Håper dere fikk svar på litt mer rundt kjøringen min♡ Er det noen av dere andre som driver med lappen nå? Isåfall hvordan går det? 

   

   

   


  08.10.2017 - 20:07

  Noe av det fineste jeg vet om!

  ANNONSE

   Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere! 

  Jeg er en person som er avhengig av å ha hvite tenner, og jeg synes et hvitt fint smil er noe av det fineste som finnes! Det finnes en haug av dyre behandlinger for dette, men det jeg liker best er å gjøre det selv. Det er superlett de dagene man har ekstra tid. Man kan gjøre det mens man ser på TV eller i mitt tilfelle,mens jeg blogger. Jeg føler det finnes så mange dårlige tannblekinger der ute, så derfor skal jeg anbefale en skikkelig bra til dere. En som faktisk funker! 

  Den jeg har brukt i det siste kommer fra Premium White, og tennene blir virkelig kritthvite av denne tannblekingen. Jeg får ofte meldinger av folk som lurer på hva jeg gjør for å holde tennene mine hvite, og hemmeligheten er tannbleking. Jeg har ganske hvite tenner fra før av, men jeg pleier å ta tannbleking en gang i blant for at smilet virkelig skal skinne. 

  Jeg tenkte derfor nå å vise dere ordentlig hvordan man bruker denne tannblekingen. Det første jeg tenkte da jeg fikk pakken for første gang var at dette kom til å bli veldig avansert, men det var faktisk superlett! I tillegg var det mye morsommere å ha på denne i forhold til strips. Tannblekingsstrips kan fort løsne, men den her derimot former man etter sine egne tenner. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det her er det som kommer med i en pakke. Da får man to skinner, en spray som man påfører på tennene, LED- lys, en sprøyte med selve tannblekingen og en boks til å ha skinnene i. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det aller første man må gjøre er å koke opp vann, og la skinnene ligge oppi kjelen i rundt tre sekunder. Deretter tar du en skinne på øvre tannrad og biter sammen. Da vil skinnene forme seg etter akkurat dine tenner. Deretter gjør du det samme på nedre tannrad. Når du har formet de etter dine egne tenner tar du ut skinnene, og så klipper du av den plastikkbiten jeg holder i på bilde over. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Etter du har formet skinnene etter tennene dine må du tørke de, slik at de er helt tørre. Etter det påfører du selve tannblekingen. Pass på slik at du får fordelt det ordentlig rundt innsiden av skinnen. Haha, min har fått litt leppestift på seg. Man skal ikke påføre det på tennene enda, fordi.. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Man må ha på sprayen som aktiverer. Denne skal man spraye tre sprut av på tannbørsten sin, og så er det bare å børste i vei. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Når du føler du har pusset nok kan du spytte ut det som er i munnen din. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Haha, dette bilde måtte jeg ta med! Når man har pusset tennene med sprayen er det endelig tid for at skinnene skal på. Man ser litt smågal ut, men heldigvis skal LED- lyset over skinnene. 

   Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

  Når man har satt på LED-lyset kan man sette på en alarm. Tannblekingen skal sitte på i 25- 30 minutter, men jeg valgte 30. Mens jeg ventet på at tannblekingen skulle virke prøvde jeg å kommunisere med Aleks, men det var ikke lett. Derfor satte jeg meg heller ned for å blogge. 

  Etter 25-30 minutter er det bare å ta av skinnene og pusse tennene slik at man ikke har masse gelé på tennene. Etter det skyller man skinnene og legger de i boksen som følger med. Og her er resultatet!

   Processed with VSCO with s2 preset

  Resultatet ble jo helt sykt, og jeg trodde virkelig ikke tennene mine skulle bli SÅ hvite. Jeg fikk nesten litt sjokk da jeg så meg i speilet, for det at 30 minutter kan gi et slikt resultat er nesten ikke til å tro. Jeg har prøvd en del tannbleking, men jeg har aldri fått et slikt resultat så fort før. Tannblekingen fra Premium White har allerede blitt en favoritt, og jeg er helt sikker på at denne kommer til å bli brukt jevnlig fremover. Ikke fordi tennene mine skal bli hvitere enn de er nå (jeg tror ikke det går heller), men fordi jeg vil opprettholde tennene mine slik de er nå.

   Processed with VSCO with s2 preset

  Det jeg likte best med denne tannblekingen er at det var mye enklere enn hva jeg trodde, det var morsomt med LED- lys, det tok kort tid og ikke minst, jeg fikk et skikkelig bra resultat. Jeg er veldig fornøyd med andre ord! I tillegg elsker jeg at det er så lett å oppnå et så hvitt smil hjemme. Mange tror man må bruke en haug av penger på dyre behandlinger, men NEI. Dette er så mye enklere, og ikke minst billigere. 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Flere tenker vel nå at dette kanskje er ganske dyrt? Utrolig nok er det ikke det! En pakke koster nå 449kr om man starter et abonnement. Da vil man motta en ny pakke med tannbleking annenhver måned til 269kr. Man kan selvfølgelig si opp abonnementet når man selv velger det. Dere finner tannblekingen HER

   


  04.10.2017 - 18:02

  Jentetid♡

  ANNONSE

  Hei dere!

  Jeg har fortalt dere før at jeg er ekstremt dårlig til å rense og pleie huden min, men en ting jeg derimot gjør er å bruke ansiktsmasker. Jeg elsker ansiktsmasker, og jeg føler meg alltid så fresh etterpå. Jeg tar ansiktsmasker kanskje to ganger i uken, og jeg elsker å prøve nye. For litt siden fikk jeg tilsendt noen nye, og jeg likte de så godt. 

  I dag bestemte jeg meg derfor for å invitere en venninne opp til meg for å ha et lite hjemmespa. Venninnen min har høstferie og jeg trengte litt avslapning, og derfor passet det helt perfekt med litt jentetid. Vi har lakket neglene, tatt hårkur, ledd masse og ikke minst tatt ansiktsmaske. Ansiktsmasken vi brukte skal fjerne sorte prikker, fjerne olje fra ansiktet, motvirke akne og fjerne død hud. Jeg sliter ikke veldig mye med uren hud, men jeg får ofte sorte prikker på nesen. Det verste man kan gjøre da er å klemme ut disse selv, for det kan ofte gjøre problemet større. Derfor bruker jeg alltid peel off masker, for de gjør så de svarte prikkene sitter av i masken når du tar den av. I tillegg er det veldig viktig å fjerne død hud fra ansiktet, spesielt da før man legger sminke. Om man ikke har gjort dette vil ikke sminken legge seg like bra. Om dere aldri har fjernet død hud før dere har lagt sminke før, da skal jeg love dere at dere får dere en overraskelse når dere tester det. Resultatet blir så mye finere!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Dette er altså hvordan pakningen ser ut. Jeg liker at de kommer i små poser, for da er det lett å ta de med steder. I tillegg bruker man ikke unødvendig mye produkt, og det har jeg en tendens til å gjøre. Jeg ELSKER forresten at det fulgte med en pensel til å påføre masken med, for det er så irriterende å få det på hendene. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Masken er superenkel å påføre, og da spesielt på grunn av penselen som fulgte med. Det tok vel under ett minutt å påføre i hele ansiktet, og det ble ikke noe søl.   Et lite tips er å påføre et litt tykt lag, for da er det ikke vondt å ta av masken. I tillegg får man av hele masken med en gang i en bit, og det synes jeg er ganske kult. Det er forresten perfekt mengde produkt i hver enkelt av disse posene de kommer i.

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Når man har påført hele masken er det bare å vente i 30- 45 minutter. Masken er ganske stiv å ha på, og jeg skal love dere at vi lo mye. Det var umulig å le, og det gjorde alt mye morsommere. Samtidig var det utrolig deilig å ha den på, fordi man føler alt bare strammes opp. Masken føles også ganske kald på huden, og det likte jeg veldig godt. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Så var det tid for å ta den av, og det er det jeg liker best med peel off masker. Jeg håper alltid på at jeg skal få av hele masken i en bit, og det klarte jeg i dag! Haha, det har jeg aldri fått til før, så det var ganske kult. Masken var ikke vond å ta av, og det er derfor det er viktig med et tykt lag. Da jeg hadde fjernet masken tok jeg av det lille som var igjen på huden med en våt klut. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dette bilde vil jeg egentlig ikke dele med dere, men jeg vil jo vise dere resultatet ordentlig. Her kan dere altså se hva denne ansiktsmasken fjernet. Altså, æsj! Haha, det er så ekkelt at man går rundt med det her i huden sin. Jeg er utrolig glad for at masker som dette finnes, selvom det er dødsekkelt å se alt den drar ut av huden din. Sykt, eller hva?

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Huden min føltes hvertfall supermyk og ikke minst ren ut etter denne masken. Jeg ble sittende lenge etterpå bare å kjenne på huden min fordi den var så myk. Jeg synes også jeg fikk en veldig fin glød etter å ha brukt denne masken. Jeg tok også og sminket meg noen timer etter jeg hadde brukt masken, og sminken la seg sinnsykt fint på huden min. Jeg er kjempefornøyd med denne masken, for det holdt det den lovet. Den fjernet de sorte prikkene på nesen min, og den fjernet død hud. Det var akkurat det jeg ville denne masken skulle gjøre, så jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig positivt overrasket over denne masken. 

  Om dere også har lyst til å teste denne masken har jeg fikset en utrolig bra rabatt til dere. Rabatten gir dere hele 30% avslag på disse maskene, og da kan dere få testet de til en mye billigere pris. Dere kan enten trykke HER for da aktiveres rabattkoden automatisk, eller så kan dere skrive inn koden facemartine ved kassen når dere betaler. 

   

   


  01.10.2017 - 20:15

  Jeg vil føle meg fresh året rundt

  ANNONSE

  Processed with VSCO with s2 preset

  Hei dere!

  I dag tenkte jeg å komme med et tips til dere, i og med at jeg er så fornøyd med dette produktet selv. Det er en stund siden vi hadde supert vært her i Oslo, og sommerklærne er vel lagt bort for lengst. Brunfargen har begynt å forsvinne, og man føler seg kanskje ikke like fresh lenger. Jeg tar veldig sjeldent solarium, rett og slett fordi det ikke er bra. En annen ting jeg gjør istedet for å føle meg brun og fresh er å ta selvbruning. Selvbruning er superlett, og det tar absolutt ikke lang tid å påføre om man har en god selvbruning. Jeg har nå fått teste en ny en som jeg tenkte å fortelle dere litt om.

  Jeg kan jo starte og si at jeg har en del kriterier til selvbruninger. Det er fordi jeg har prøvd så mye forskjellig selvbruning, og om man prøver en dårlig en kan man ende opp helt forferdelig.

  Den må tørke fort- Jeg hater de selvbruningene der det går flere timer før man føler den har tørket. Det verste er når man påfører selvbruning, og deretter skal for eksempel kle på seg. Det å være helt klam og klissete med en olabukse er absolutt ikke deilig. Derfor må selvbruningene jeg bruker tørke raskt. 

  ♡ At man ser fargen med en gang- Dette er så viktig for meg, og det er fordi jeg vil se hvor jeg har påført fargen. Om det er en selvbruning som skal gi resultater etter noen timer kan man ende opp med å se veldig flekkete ut. Man ser ikke hvor man har påført selvbruningen, og det ender sjeldent opp bra. Derfor er det viktig for meg at man ser hvor man påfører med en gang. 

  ♡ At den ikke lukter- Mange selvbrunere har verdens ekleste lukter, og jeg vil ikke gå rundt å lukte ekkel selvbruning. Derfor må selvbruningene jeg bruker ha null lukt, eller en svak lukt som lukter godt. 

  ♡ Enkel å påføre- Selvbruningene jeg bruker må være enkle å påføre, og om ikke gidder jeg ikke. Det er flere ganger jeg har påført selvbruning, og ender med å ikke få smørt ut produktet ordentlig. Dette er så irriterende om det er noe man skal, også ender det opp med at man må gå i dusjen å skrubbe seg med en gang. 

  Dette er det jeg alltid ser etter i selvbruninger, og heldigvis finnes det mange gode der ute. Nå har jeg fått testet noen fra Loving Tan, som TanStore har fått inn i nettbutikken sin. Jeg tipper de fleste har sett disse flaskene på Instagram? Jeg har hvertfall sett de flere ganger, og det er jo nesten umulig å ikke legge merke til designet på disse. Så fine! Jeg har alltid lurt på om disse faktisk funker, eller om de bare har blitt vist frem av mange instagrammere fordi designet er fint. 

  Processed with VSCO with s3 preset

  Jeg startet med å skrubbe huden min i dusjen før jeg skulle påføre selvbruningen. Jeg bestemte meg for å prøve den som skulle gi meg en rask farge, og resultatet skulle være optimalt etter to timer. Da jeg skulle påføre ble jeg veldig glad da denne så og si ikke hadde noe lukt. Den hadde en svak lukt, men lukten var veldig god. Jeg påførte selvbruningen med en selvbruningshanske, og det var kjempelett å påføre denne.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det ble ingen flekker, og det beste av alt var at man så hvor man påførte. Jeg fikk farge med en gang, og jeg fikk faktisk en sinnsykt fin brunfarge. Jeg ble skikkelig imponert, da jeg har prøvd mye forskjellig med varierende resultat. Det tok heller ikke lang tid å påføre denne på hele kroppen, jeg brukte maks ti minutter. Denne selvbruningen skulle gi meg en rask brunfarge, og det gjorde den. Helt perfekt for meg! Plutselig en dag skal jeg noe spesielt, og om jeg da vil føle meg freshere er det bare å ta på denne. 

  Jeg tenkte å vise dere forskjellen på bena mine. Her har jeg kun tatt på selvbruning på ett ben, og fargen jeg fikk var etter maks ett minutt etter påføring. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Helt sykt, eller hva? Denne tørket også ekstremt fort. Da jeg var ferdig med å påføre begge bena hadde allerede selvbruningen på det første benet tørket. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Her er skille etter kun ti minutter!!

  Jeg må virkelig si at jeg er kjempefornøyd med disse produktene til nå, og jeg gleder meg til å teste de andre selvbruningene fra Loving Tan også. Jeg skjønner nå hvorfor disse blir vist over hele Instagram, for jeg tror jeg har fått en ny favoritt. Jeg er så glad for at jeg fikk teste disse produktene akkurat nå, fordi fremover er det mye som skjer. Om ikke lenge er det jul, og da er det mye som skjer. Alt fra julebord, julaften, nyttårsaften osv. Da kommer jeg helt klart til å smøre på meg dette, for jeg føler meg mye finere når jeg er brun. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Om dere også vil teste disse produktene har jeg fått en rabattkode til dere. Bruker dere koden "martine10" får dere 10% rabatt på selvbruningen fra Loving Tan hos Tanstore. Dere finner hele utvalget hos Tanstore HERog den jeg brukte i dette innlegget finner dere HER

   

   


  28.09.2017 - 12:32

  Nye klær♡

  Annonse

  Hei dere!

  I går var jeg innom Kouture og fikk med meg noen skikkelig kule klær. De har kommet med en minikolleksjon som heter KTUR, og jeg skal innrømme at jeg har fått noen nye favoritter i klesskapet nå. Kolleksjonen er skikkelig streetwear og kul, og jeg digger den! 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Første tingene jeg skal vise dere i dag er denne superkule bodyen og buksen. Bodyen er en av mine favoritter fra KTUR kolleksjonen! Jeg elsker alt ved den, og spesielt armene. Jeg har en greie for vide armer, så denne bodyen kunne ikke vært finere for min del.I tillegg har den hette, og ja.. Den er dødskul! Buksen er så behagelig å gå med, og i tillegg synes jeg den er veldig spesiell og kul. Den sitter kjempefint på, og man får fin rumpe i den. Perfekt!

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne genseren er også en av mine favoritter. Jeg liker veldig godt enkle ting, og denne er enkel, men samtidig tøff. Jeg har den faktisk på meg i dag, haha! Jeg digger denne genseren, enkelt og greit. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Denne genseren er også så fin, og ikke minst behagelig å ha på. Den er veldig lik bodyen, bare uten de vide armene. Jeg synes den er enkel, og kjempefin. Jeg elsker jo svart, så det er egentlig en selvfølge at jeg liker denne. 

  Alle klærne i denne kolleksjonen har forresten verdens diggeste stoff. Buksen for eksempel merker man nesten ikke at man har på. Jeg skulle ønske alle klærne jeg eier hadde dette stoffet, og nå er jeg ganske redd for at jeg kun kommer til å bruke disse klærne fremover. Jeg anbefaler faktisk å dra innom Kouture sine butikker bare for å kjenne på disse klærne, haha! 

  Dere finner alle disse klærne i Kouture sine butikker, og på hjemmesiden deres som dere finner HER


  27.09.2017 - 15:58

  Jeg skal finne deltagere til Paradise Hotel

  Heey!

  Okei, dette blir så gøy! Jeg tipper det er en del som vurderer å melde seg på Paradise Hotel? I den anledning kan jeg endelig fortelle dere at jeg skal prøve å finne deltagere allerede imorgen, sammen med Isabelle og Aleksander. Neste sesong kan ikke bli annet en dødsbra i og med at Paradise har ti års jubileum, og da må vi finne noen dødsbra deltagere også!

  Om noen av dere er gira på å skulle være med, kan dere møte opp på LAWO (et utested i Oslo by) klokken 22.00. Da vil vi tre gå rundt å finne nye deltagere sammen med castingen. Dette er en super mulighet for dere som ønsker å være med, og ikke minst for å bli sett av selve castingen! Man må forresten være 20 år gammel.

  Det vil bli filmet, men det blir som en vlogg. Det er bare å komme bort for å snakke litt med oss, om ikke vi allerede har gått bort til deg. Jeg gleder meg skikkelig til å kose meg masse imorgen, og ikke minst få møtt noen potensielle deltagere. Jeg håper virkelig vi finner noen imorgen som blir å se på skjermen neste år. Det hadde vært så gøy!

  Jeg vil også si at jeg virkelig anbefaler Paradise. Er du lei av den kjedelige hverdagen her hjemme i Norge? Vil du tilbringe 2 måneder på et luksushotell i Mexico? Altså, kan noen takke nei til det? Paradise hotel er en av mine beste opplevelser, og jeg vil for alltid tenke tilbake på det som noe positivt. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker, jeg har vokst på veldig mange områder, jeg har fått meg kjæreste og jeg stakk av med 100.000kr!

  Jeg håper så mange som mulig kommer imorgen, og jeg tror det kommer til å bli en veldig hyggelig kveld. Ta med deg et par venner, så sees vi♡

  Dere finner søknadsskjema til Paradise HER!


  27.09.2017 - 15:01

  Jeg har endret på håret mitt

  Annonse

  Hei dere!

  Nå har jeg akkurat gjort noe med håret mitt som er helt nytt for meg. Jeg har etter Mexico hatt veldig slitt hår, og jeg har mistet mye. Håret mitt har derfor vært kjempetynt, og jeg har ikke følt meg skikkelig fin på håret på lenge. Sist jeg var innom Hendrix Hair snakket vi om å kanskje sette inn litt extensions. Vi prøvde da, men håret mitt var så slitt at vi ikke turte å sette inn noe. Derfor fikk jeg med noen produkter hjem som jeg nå har brukt i rundt en måned. Jeg har kuret håret mitt som bare det, fordi jeg hadde så lyst til at det skulle bli fint igjen.

  I dag dro jeg til Hendrix igjen, og han som fikser håret mitt sa det så mye bedre ut. Derfor kunne vi endelig sette inn litt extensions i dag. Jeg satt inn en pakke, så det ble ikke alt for mye. Håret mitt ble heller ikke lengre, kun tykkere. Det var akkurat sånn jeg ville ha det, fordi lengden ville jeg ikke gjøre noe med.

  Jeg er dødsfornøyd med resultatet, og jeg gleder meg til å se om jeg faktisk liker det nå som dagene går. Jeg kjenner ikke at det er extensions i, og håret mitt føles helt normalt, bare litt tykkere! Jeg er hverfall veldig fornøyd med resultatet, og det er så deilig med litt tykkere hår igjen.

  Jeg har altså satt inn en pakke med tapeextensions om noen skulle lure på det. Endelig føles håret mitt bra ut igjen! Tusen takk til Hendrix Hair♡


  17.09.2017 - 20:11

  Få system i skjønnhetsproduktene dine!♡

  ANNONSE

  Processed with VSCO with s2 preset

  Heey!

  Jeg er en person som elsker å ha kontroll på alle tingene mine, men som ikke klarer det. Alt fra hårprodukter, sminke, hudprodukter osv. har jeg som oftest slengt i en skuff. Når jeg skal reise derimot pakker jeg alltid ned tingene i forskjellige toalettmapper. 

  Nå derimot har jeg fått et sinnsykt bra system på alt, og det beste av alt.. Det jeg har lagt produktene mine i er SÅ fint! Og da mener jeg virkelig fint. Jeg husker da jeg var yngre og mamma kjøpte seg toalettmappene fra Lulu's. Jeg var så sjalu på henne, for de er så fine. Jeg hadde lyst på de selv, men mamma sa alltid at jeg måtte vente til jul eller bursdag. Etter en stund fikk jeg min egen, og jeg var så klart kjempefornøyd. Nå derimot er jeg utrolig heldig som har fått en hel samling hjem til meg i verdens fineste farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Se på disse nydelige fargene!

  Disse er i tillegg perfekte å ha med seg på reise, for i disse får man virkelig plass til ALT. De har forskjellige modeller som er perfekte til hverdags når man bare vil ha med seg litt sminke i vesken, de har om man trenger til en reise der man vil ha med all sminken, de har en egen til koster og noen svære som man kan få plass til absolutt alt man eier og har av produkter. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes designet på disse er utrolig fine, og jeg mener disse toalettmappene er for fine til å ligge i en skuff. Jeg har derfor satt opp et par av de ved vasken på badet. Jeg har i tillegg puttet alle produktene ned i de. Nå har jeg kontroll på alle hårproduktene mine og sminken. Veldig praktisk i og med at jeg reiser så mye, nå har jeg alt samlet og kan bare putte det ned i kofferten. Jeg elsker fargeutvalget, og jeg må nok si at de fargene på bildene er mine favoritter. Lyse fine farger som er fine til pynt og fint å ta med seg på reise. Skikkelig lekre farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Den her må jeg bare vise frem til dere, for denne elsker jeg! Her kan man putte alle sminkekostene sine, og når man åpner den blir den som to beholdere til å ha sminkekostene i. Superpraktisk og lett når man vil finne kostene sine kjapt, for det er ikke alltid like lett i en toalettmappe. Denne her ødelegger i tillegg ikke kostene mine, for om de ligger slengt med sminken blir de ofte veldig rufsete og mister fasongen. Den her beholderen her må nok være en av mine favoritter!

  Processed with VSCO with s2 preset

  På bilde over kan dere se hvor mye disse toalettmappene rommer. Oppi den toalettmappen har jeg alle hårproduktene mine, og det er hele 11 forskjellige produkter. Alt fra shampo, balsam, hårolje, tørrshampoer, hårskum og mer. Jeg er helt sikker på at jeg kunne fått plass til det dobbelte av de produktene jeg har oppi nå, og det er perfekt for meg som hele tiden oppdager nye produkter. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dere får nå 20% (!!!) rabatt på alle varer hos Lulus.no ved å bruke rabattkoden "MARTINE". Disse toalettmappene er også perfekt i julegaver til mødre eller venninner. Jeg har allerede begynt å tenke ut julegaver til venninner, og jeg kommer nok helt klart til å bestille hjem et par sånne til noen av dem. Et utrolig smart tips til dere også. Spesielt nå som man i tillegg kan få de en del billigere! Dere finner direktelink til Lulu's HER


  13.09.2017 - 15:50

  Man trenger ikke likestilling for å legge ut bilder av pupper

  Hei dere!

  Først og fremst blir det noen ord til om denne puppesaken, slik at vi kan legge den død. Jeg sier absolutt ikke at det er feil å legge ut bilder av puppene sine, det jeg mener er at poenget om likestilling forsvant for min del. JEG ER ENIG I HVA DE SKRIVER OM LIKESTILLING, og nå håper jeg alle har fått med seg det. Det finnes så mange andre måter å skulle få frem poenget med likestilling om, og det er mitt poeng.

  Jeg har aldri sagt det er feil å legge ut bilder av kroppen sin, eller toppløse bilder om man vil det. Derfor skal dere få et fint bilde av meg her nå, fordi jeg skal kunne legge ut bilder uten å tenke på likestilling! Også elsker jeg oppmerksomhet da, heheh! Vi trenger ikke snakke om likestilling for å vise kropp, for kropp kan man legge ut uansett om man føler for det. Kropp er topp, og pupper er fint. Det handler mer om måten man gjør det på!

  En siste ting er at jeg ikke skjønner hvorfor det skal være behov for å forsvare seg i kommentarfeltene til de som reagerer på det her. Om du står hundre prosent for det du har gjort er det da ikke vits i å forsvare seg så mye? Eller hva? ( :-))))) )

  Pupper er forskjellig på menn og damer, så enkelt er det bare. Vi er i 2017, og om det hadde vært likt hadde vi jenter spradet rundt toppløse i Karl Johan. Det kommer til å ta ekstremt lang tid før dette eventuelt skjer. 

  Dette blir mitt siste innlegg angående dette. Jeg har gjort et intervju med VGTV, og det kommer vel ut om ikke lenge. Dette blir altså mine siste ord rundt dette, og denne saken legges død for min del.

  Vi blogges senere <3