• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 17.09.2017 - 20:11

  Få system i skjønnhetsproduktene dine!♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  ANNONSE

  Heey!

  Jeg er en person som elsker å ha kontroll på alle tingene mine, men som ikke klarer det. Alt fra hårprodukter, sminke, hudprodukter osv. har jeg som oftest slengt i en skuff. Når jeg skal reise derimot pakker jeg alltid ned tingene i forskjellige toalettmapper. 

  Nå derimot har jeg fått et sinnsykt bra system på alt, og det beste av alt.. Det jeg har lagt produktene mine i er SÅ fint! Og da mener jeg virkelig fint. Jeg husker da jeg var yngre og mamma kjøpte seg toalettmappene fra Lulu's. Jeg var så sjalu på henne, for de er så fine. Jeg hadde lyst på de selv, men mamma sa alltid at jeg måtte vente til jul eller bursdag. Etter en stund fikk jeg min egen, og jeg var så klart kjempefornøyd. Nå derimot er jeg utrolig heldig som har fått en hel samling hjem til meg i verdens fineste farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Se på disse nydelige fargene!

  Disse er i tillegg perfekte å ha med seg på reise, for i disse får man virkelig plass til ALT. De har forskjellige modeller som er perfekte til hverdags når man bare vil ha med seg litt sminke i vesken, de har om man trenger til en reise der man vil ha med all sminken, de har en egen til koster og noen svære som man kan få plass til absolutt alt man eier og har av produkter. 

  Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

  Jeg synes designet på disse er utrolig fine, og jeg mener disse toalettmappene er for fine til å ligge i en skuff. Jeg har derfor satt opp et par av de ved vasken på badet. Jeg har i tillegg puttet alle produktene ned i de. Nå har jeg kontroll på alle hårproduktene mine og sminken. Veldig praktisk i og med at jeg reiser så mye, nå har jeg alt samlet og kan bare putte det ned i kofferten. Jeg elsker fargeutvalget, og jeg må nok si at de fargene på bildene er mine favoritter. Lyse fine farger som er fine til pynt og fint å ta med seg på reise. Skikkelig lekre farger♡

  Processed with VSCO with s2 preset

  Den her må jeg bare vise frem til dere, for denne elsker jeg! Her kan man putte alle sminkekostene sine, og når man åpner den blir den som to beholdere til å ha sminkekostene i. Superpraktisk og lett når man vil finne kostene sine kjapt, for det er ikke alltid like lett i en toalettmappe. Denne her ødelegger i tillegg ikke kostene mine, for om de ligger slengt med sminken blir de ofte veldig rufsete og mister fasongen. Den her beholderen her må nok være en av mine favoritter!

  Processed with VSCO with s2 preset

  På bilde over kan dere se hvor mye disse toalettmappene rommer. Oppi den toalettmappen har jeg alle hårproduktene mine, og det er hele 11 forskjellige produkter. Alt fra shampo, balsam, hårolje, tørrshampoer, hårskum og mer. Jeg er helt sikker på at jeg kunne fått plass til det dobbelte av de produktene jeg har oppi nå, og det er perfekt for meg som hele tiden oppdager nye produkter. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Dere får nå 20% (!!!) rabatt på alle varer hos Lulus.no ved å bruke rabattkoden "MARTINE". Disse toalettmappene er også perfekt i julegaver til mødre eller venninner. Jeg har allerede begynt å tenke ut julegaver til venninner, og jeg kommer nok helt klart til å bestille hjem et par sånne til noen av dem. Et utrolig smart tips til dere også. Spesielt nå som man i tillegg kan få de en del billigere! Dere finner direktelink til Lulu's HER


  13.09.2017 - 15:50

  Man trenger ikke likestilling for å legge ut bilder av pupper

  Hei dere!

  Først og fremst blir det noen ord til om denne puppesaken, slik at vi kan legge den død. Jeg sier absolutt ikke at det er feil å legge ut bilder av puppene sine, det jeg mener er at poenget om likestilling forsvant for min del. JEG ER ENIG I HVA DE SKRIVER OM LIKESTILLING, og nå håper jeg alle har fått med seg det. Det finnes så mange andre måter å skulle få frem poenget med likestilling om, og det er mitt poeng.

  Jeg har aldri sagt det er feil å legge ut bilder av kroppen sin, eller toppløse bilder om man vil det. Derfor skal dere få et fint bilde av meg her nå, fordi jeg skal kunne legge ut bilder uten å tenke på likestilling! Også elsker jeg oppmerksomhet da, heheh! Vi trenger ikke snakke om likestilling for å vise kropp, for kropp kan man legge ut uansett om man føler for det. Kropp er topp, og pupper er fint. Det handler mer om måten man gjør det på!

  En siste ting er at jeg ikke skjønner hvorfor det skal være behov for å forsvare seg i kommentarfeltene til de som reagerer på det her. Om du står hundre prosent for det du har gjort er det da ikke vits i å forsvare seg så mye? Eller hva? ( :-))))) )

  Pupper er forskjellig på menn og damer, så enkelt er det bare. Vi er i 2017, og om det hadde vært likt hadde vi jenter spradet rundt toppløse i Karl Johan. Det kommer til å ta ekstremt lang tid før dette eventuelt skjer. 

  Dette blir mitt siste innlegg angående dette. Jeg har gjort et intervju med VGTV, og det kommer vel ut om ikke lenge. Dette blir altså mine siste ord rundt dette, og denne saken legges død for min del.

  Vi blogges senere <3


  11.09.2017 - 12:37

  Du= et stygt ord for guttetiss..

  Hei dere!

  Dette her har jeg håpet ikke skulle skje, men i dag skjedde det... Det har seg nemlig sånn at for mange år siden hadde jeg et vors hos meg. Da var det en av guttene som endret noe greier på telefonen min, slik at hver gang jeg skrev "du" kom det et stygt ord for guttetiss istedet.. Jeg har ikke klart å få det vekk selv, og jeg har spurt flere om hjelp. Det er ingen som vet hvordan man endrer dette, og det begynner å bli sinnsykt irriterende. Hver gang jeg skriver "du", kommer det heller dette andre ordet. 

  Det verste er at dette har forfulgt meg på hver eneste telefon jeg har fått i ettertid. Jeg trodde kanskje dette skulle gå vekk da jeg fikk meg ny telefon for mange år siden, men neida. Den personen endret dette da jeg var 18 år, så det betyr at telefonen min har holdt på sånn her i tre år. Det er så sinnsykt irriterende! Det toppet seg virkelig for et par måneder siden, for da jeg kjøpte meg ny Mac begynte den også. Jeg aner ikke hvorfor, men Macen er jo koblet opp til Iphonen så det har sikkert noe med det å gjøre.. Derfor kan det ofte gå litt fort i svingende når jeg blogger, men jeg har alltid vært flink før til å passe på dette. I dag gikk det litt for fort, og denne autocorrecten slo til. Jeg ble så flau da jeg så kommentarene om det her, for jeg har vært lenge redd for at dette skal skje. 

  Nå lurer jeg bare på om noen kan hjelpe meg med å få vekk det her? Jeg er sinnsykt lei av dette nå etter tre år, og det toppet seg i dag da det kom ut på bloggen..

  EDIT: Har fått det bort fra Iphonen nå, men det er fortsatt på Macen.. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få det bort her?? 


  10.09.2017 - 20:24

  Dette har vært redningen!

  Annonse

  Jeg har fortalt dere flere ganger om Hair Luxious fra Good For Me, men jeg tenkte nok en gang å fortelle litt om hvordan håret mitt har det nå♡

  Jeg har nå tatt en tablett daglig og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Håret mitt føles så mye bedre, og jeg merker det er mye sunnere. Jeg har ikke lenger de store flokene hver gang jeg våkner, og håret mitt er ikke lenger helt umulig etter en tur i dusjen. Dette produktet lover et sunt og sterkt hår, og også en naturlig hårvekst. Håret mitt vokser veldig fort av seg selv, så her vet jeg ikke om det har hjulpet noe. Håret mitt vokser hvertfall fort enda! Det jeg har merket mest forskjell på er at håret mitt føles sterkere og ser sunnere ut. 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Det å ta en tablett daglig er nå i min rutine, og jeg kommer til å fortsette. Hair Luxious inneholder hele 8 typer B-vitaminer, så de har ikke spart på noe som helst med disse tablettene. Jeg vil ikke at håret mitt skal gå tilbake der det var, så ved siden av mye pleie av håret mitt er også disse tablettene nødvendig for meg. 

  Jeg kan virkelig anbefale disse tablettene om noen har hatt de samme problemene som meg. Håret mitt har alltid vært viktig for meg, men det er ikke så veldig pent med slitt og ødelagt hår. Jeg har virkelig hatt problemer med håret mitt det siste halvåret, men endelig føler jeg at jeg har fått mitt gamle hår tilbake. Nå kan jeg bare si hadebra til tørt og slitt hår, for Hair Luxuios har reddet håret mitt. 

  Dere finner direktelink til tablettene HER


  hits