Ukens spørsmål 41♡

Heei!

Og god helg! Håper alle har hatt en bra uke, og at dere får en enda bedre helg. Jeg koser meg fortsatt her i Mexico, og jeg har virkelig fått øynene opp for det å kanskje skulle flytte til utlandet. Jeg vil ikke flytte til Mexico, men jeg har veldig lyst til å flytte et annet sted der det er temperatur som dette året rundt. Jaja, nå skal jeg hvertfall svare på ukens spørsmål♡

Har dere tenkt på barn i 2018? Disse spørsmålene om barn er jeg så lei av nå. Hver gang det er ukens spørsmål får jeg inn hvertfall fem spørsmål som dette. Hva om jeg ikke kunne ha fått barn? Da ville det vært utrolig kjipt for meg og daglig skulle få kommentarer om det. Jeg er 21 år, og Aleks og jeg har ikke vært sammen i ett år en gang. Vi er unge, og vi har lyst til å oppleve masse før vi får barn. Jeg vil ha barn en dag, og jeg håper virkelig jeg kan få det. Bare ikke helt enda. Spør igjen om 5 år, for da er det litt med aktuelt kanskje. 

Når ble du og Aleksander sammen? Vi er litt usikre på datoen, men vi tror det var 11. mars vi ble sammen. Vi ble det så og si rett etter vi kom hjem fra Mexico, noe som mange sikkert vil mene er litt merkelig. For vår del falt det seg ganske naturlig, fordi vi ble så ekstremt knyttet inne på hotellet. Så fort vi kom hjem klarte vi ikke å være fra hverandre, og da var det ganske naturlig at vi ble kjærester. 

Bruker du mest tampong eller bind? Jeg bruker kun tampong. Jeg synes bind er ubehagelig og ikke like trygt som tampong når det kommer til det å skulle blø gjennom. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Tenker du ofte på fremtiden? Og hvordan tror du livet ditt er om 10 år? Nja, jeg tenker egentlig ikke så alt for mye over fremtiden. Jeg er veldig usikker på hvordan livet mitt er om ti år, men jeg kan fortelle hvordan jeg håper den er. Jeg håper jeg fortsatt er med Aleksander, noe jeg egentlig tror jeg fortsatt er. Jeg håper jeg har kanskje to barn, at jeg bor i et stort hus, at jeg har en jobb jeg liker og at jeg er lykkelig. 

Hvis du hadde vært på en øde øy, og kun kunne tatt med deg en person. Hvem ville du tatt med da? Det måtte nok blitt Aleksander. Vi er sammen hver dag uansett, og jeg hadde ikke orket å sitte på en øde øy med en det kunne blitt krangling med. Aleksander og jeg har det gøy hele tiden, vi krangler ikke og vi trives i hverandres selskap. 

Jobber du egentlig? Ja, jobben min er sosiale medier. Jeg jobber altså med blogg, YouTube og Instagram. Jobben min er veldig morsom, og jeg får styre og fikse som jeg vil. Jeg elsker å være min egen sjef, og jeg trives alt for godt med det jeg gjør. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Synes du selv du er finest med eller uten sminke? Jeg synes jeg er fin både med og uten. Jeg føler meg mest søt uten sminke, og med sminke ser jeg kanskje litt mer voksen ut. Jeg har heldigvis ikke noe problem med å gå uten, så jeg føler meg fin uansett. 

Har du og Aleksander sex? Ja, vi har det. Vi er kjærester, og da er det vel ganske normalt å ha sex vil jeg tro. 

Har du klipt deg kort? Nei, det tør jeg ikke. Haha! Jeg har veldig lyst da, men jeg er alt for redd for at jeg skal bli misfornøyd. Jeg elsker det lange håret mitt, og jeg har hatt det hele livet. Derfor tror jeg det hadde blitt veldig uvant med kort, og jeg hadde mest sannsynlig angret. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hvor er den rosa bikinien fra? Den er fra H&M og jeg kjøpe den i sommer. 

Hvordan er det å være kjendis? Jeg føler meg ikke som en kjendis, så det er litt vanskelig å svare på. Jeg føler livet mitt er det samme som det alltid har vært, selvom det er folk som vil ta bilde med meg liksom. Og det er veldig koselig, men jeg føler meg ikke som en kjendis av den grunn. 

Når kommer dere til Norge igjen? I starten av mars. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva savner du mest med Norge? Venner, familie og maten. Jeg drømmer seriøst om brødskiver med salami, kjøttkaker og sushi. Maten her nede er veldig god, men de brødskivene skulle jeg gjerne hatt altså. 

Hvis du kun kunne brukt et sminkeprodukt resten av livet, hva ville det vært? Enten serumet jeg har fortalt dere om tidligere, eller concealer kanskje. 

Skal du ta lappen når du kommer tilbake til Norge? Når jeg kommer hjem skal alt fokuset mitt være på lappen. Jeg skal virkelig gå all in, og jeg skal ha den fort. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Når har du bursdag, og hva ønsker du deg? Jeg har bursdag 17. februar, og da blir jeg 22 år. Jeg aner faktisk ikke hva jeg ønsker meg. Jeg har alt jeg trenger, og jeg føler ikke jeg har behov for noe som jeg kommer på nå. 

Har du noen gang vært utro? Nei, og det ville aldri falt meg inn heller. Jeg synes utroskap er kvalmt, ekkelt og det viser bare hvor dårlig man er som person om man er det. Hva er vitsen med å ha kjæreste om man ikke klarer å holde seg til den personen? Jeg kunne snakket i en evighet om hvor mye jeg hater utroskap. Jeg tror på karma, og jeg håper karmaen tar de utro menneskene hardt. 

Har du fått nytt kamera? Ja, eller Aleksander har kjøpt seg et nytt kamera. Aleks har blitt skikkelig interessert i å ta bilder, så han har investert i et ganske dyrt kamera. Det passer meg helt perfekt at han liker å ta bilder, for da blir det masse fine bilder til bloggen. Yey!

Hvordan redigerer du bildene dine? Jeg kan lage et innlegg om det, selvom jeg redigerer bildene mine på en veldig enkel måte. 

Hvilken highligher bruker du? I det siste har jeg brukt Mary Lou Manizer fra The Balm. Elsker den!

Hva synes foreldrene dine om at du skulle være med på Paradise Hotel? Mamma synes det var kult, og pappa var ikke like fornøyd. Heldigvis er de begge veldig positive til det nå, og begge to synes det er kult at jeg var med. Jeg skjønner at pappa var litt skeptisk i starten, men det var ikke så ille som han trodde det skulle være. 

Hva mener du er utroskap? Alt fra å skulle snakke mye med andre personer, og skulle være redd for at kjæresten skulle sett de meldingene. Til det å skulle kysse, ha sex eller flørte skikkelig med en annen person. 

Jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡ Vi blogges!

 

46 kommentarer
    1. Hvor har du fiksa puppene dine? Har kjempe lyst selv men tørr ikke siden jeg har sett så mange unaturlige og de virker sååååå harde …men dine ser så naturlig og fine ut!

    2. Kan du lage en video på hverdags sminken din, sånn som du hadde på det ene bildet? Elsker bloggen din💕💕

    3. Hvor høy rr du? Hvor høy er alexsander? Hva skal du gjøre på bursdagen din? Er Isabel med på paradise hotel? Hva gleder du deg mest til inne på paradise hotel? Hva spiser dere der nede? Har dere no legge tid dere skal legge dere og når dere står opp? Håper du at du vinner dette året også? Gleder du deg til og være på TV igjen og kommer du til å ha sex på TV igjen da?
      Håper du svaret på alle spørsmålene mine!!! Er stooor fan av deg💘💘💘

    4. Hvordan finner man ut av hvor mange så leser bloggen din ? Eg blogger selv derfor lurer eg på det. Det hadde vært gøy å sett hvor mange så leser og følger bloggen min. Eg har funnet ut hvor mange så leser bloggen i går lissom, er det det samme? Håper på svar 😊😊😊😊

    5. Hater også utroskap mer enn alt! Jeg hadde en kjæreste i et halvt år så plutselig finner jeg t at han har holdt på med ei samtidig som vi var sammen, og at han har hatt sex med ca 4 til 5 andre jenter.. Jeg ble knust. Jeg skjønner ikke hvordan det går Ann å gjøre noe sånnt mot en annen person. Folk som er utro er hjerteløse i følge meg..

    6. Hei! Jeg syns du og Aleksander passer kjempegodt sammen, og håper dere forblir sånn!❤️ Du er ganske fin og snill og har et godt hjerte! Du er alltid glad har jeg sett på videoer og på blogg-vlogg. Håper du har det kjekt i Mexico og kos deg med Aleksander. Venninna di er ganske snilll og fin. Du er perfekt akkurat som du er med og uten sminke uansett hva folk sier! Gleder meg til ny video på youtube og håper du kan lage en om shopping-vlogg

    7. Har folk enda ikke fått med seg ag dere ikke skal være med på paradise hotel? Sykt ass! Folk burde begynne å lese selve bloggen, og ikke bare kommentere 🙂

    8. Jeg elsker personligheten din❤️💕 Du er Såå sykt snill og omtenksom, uansett hva du bruker eller med eller uten sminke så er du heelt perfekt💕❤️❤️
      Love you💕❤️

    9. Herlighet så fin (og litt mer voksen kanskje) du hadde vore med kort hår alà det bilde du la ved spørsmålet! Tror ikke du hadde angret, det hadde blitt uvant i starten bare… men det hadde du kledd så absolutt! 💘😍 (du er fin nå også altså, men kort hår… just sayin? 🔥🔥)

    10. No hate, men du skriver at man kan spørre om hva som helst, og klart det er mange nysgjerrige der ute som lurer på hva dere tenker om barn, og ikke minst er det et vanlig spørsmål. Skjønner derfor ikke hvorfor du slår så hardt ned på det nå, ble skikkelig overrasket. Ingen her kan jo vite om dere ikke kunne klart å få det heller, så syns det bare var veldig rart skrevet av deg, da du igjen skriver at det går fint å spørre sånne spørsmål om noen år. ☺️

    11. Mener du at hvis man er 13 år og man er kjærester, skal man ha sex da fordi du sa, det er normalt når man er kjærester prøver du å få mindre året til å ha sex?

    12. Håret ditt er ganske tynt og pistrete i tuppene (no offence) så tror du ville kledd veldig godt å klippe det litt kortere! Trenger ikke være kort-kort liksom, alt fra en lengde til puppene og opp til skuldrene hadde kledd deg. En mellomlang klipp liksom 🙂 Syntes selv at litt lengde på håret er fint på jenter, og ville aldri klipt kortere enn skulderlangt.
      Tror håret ditt ville sett mye sunnere ut om du hadde tatt av noen cm 🙂

    13. Du svarer på hvor den rosa bikinien er fra, men den knallrosa skal liksom være hemmelig hvor du har kjøpt? Kan du være så snill å svare snart?

    14. Jeg synes at Det Er utrolig dumt at folk hater deg du Er jo Best jeg synes faktisk at de som sender hatkommentarer Er noen drittunger hvem kan hate deg liksom.
      Du er jo Best. Jeg er din størte fan

    15. Syns det er kjempe bra at du trives uten sminke, og deler bilder av deg selv uten, uten at du trenger å lable at «her er jeg helt uten sminke hehe». Ikke bare er du en naturlig skjønnhet, men bare det at du som en forbilde, spesielt for unge jenter, normaliserer det å ikke gå med sminke hele tiden, men har et godt selvbilde, er utrolig bra! Stå på Martine! Jeg syns du er en utrolig flott, og rå dame! Du er garentert et godt forbilde 💗

    16. Heii, jeg lurte på hvor du og Isabell redigerer videoene dere fra yt? Og hvordan dere gjør det. Kan dere plzzz ha en video om det?❤️❤️❤️ Forresten så heter vi: Vilde& Caro på Yt så hvis dere hadde gitt oss so Elr kanskje sendt oss en kommentar på videoen hadde vi blitt utrolig glade😍😍😍😍😍

    17. Hei Martine jeg er en stor fan av deg du er mit forbildet og jeg har prøvd og sende deg snap men det går Ikke fordi du må legge meg til først værsåsnill svar på dette og værsåsnill legg meg til på snap

    18. Eeeeeeelsker dere jeg vil møte både deg og Isabell når kan jeg møte dere kan jeg få nummeret til deg eller Isabell
      Hilsen deres Allers største fan Nathalie

    19. Du burde virkelig klippe deg kort, det hadde du kledd! På det bildet der det ser ut som at du har kort hår er du veldig fin♥️♥️♥️

    20. Hei:)
      Du må dra på den resturanten som er i punta perula, nå husker jeg ikke navnet på den. Men for seks (😅🙈) år siden så var det et ektepar som drev den. ( ser andre ifra crewet legger ut bilder derifra innimellom) Hun brukte og bake brød, så husker jeg dro dit og fikk brødskive med syltetøy til frokost. Det var så magiskt godt! Spessielt etter i flere uker ha levd på annen type mat til frokost enn man er vant med:)

    21. HERREGUD MARTINE! Du har så sykt fin kropp at jeg blir helt fascinert. Hele deg er bare så innmari velproporsjonert at jeg har ikke sett lignende. Hadde jeg fått velge utseende hadde jeg glatt valgt ditt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg