Ukens spørsmål 37 ♡

Heey! 

Da var det tid for å svare på ukens spørsmål igjen. Yey!

Hvorfor rekker du ikke julaften? Fordi jeg har så mye å gjøre, og er egentlig ganske sliten nå. Skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt jeg skal, og alt er egentlig bare stress nå om dagen. 

Hvor ser du på Temptation Island? Jeg ser på det på www.dplay.se. 

Ville du vært med på Paradise Hotel igjen? Ja, lett! 

Når fikk du mensen? Jeg var 14 år gammel tror jeg. Eller 15? Jeg husker ikke helt, men noe rundt der. 

Fikk du pengene du vant på Paradise med en gang, eller fikk du det da programmet var ferdig? Jeg fikk det dagen etter finalen var vist på TV. Jeg hadde egentlig glemt bort de pengene, haha! Finalen ble jo spilt inn i februar, og pengene fikk jeg på konto i juni. 

Hvor mye veier du? Det velger jeg og ikke skrive her, og det er fordi mange kommer til å bli sure. Jeg kan si så mye som at jeg aldri trener, spiser akkurat det jeg vil og likevel er jeg undervektig i følge BMI kalkulatorene. Jeg vet at vekt er et sårt tema for mange, og derfor vil jeg ikke skrive noe om det her. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å legge på meg noen kilo, men for meg går ikke det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Skal du og Aleks feire jul sammen? Nei, og vi har egentlig ikke snakket noe om det heller. Begge vil feire hos familiene sine, og det synes jeg er helt greit. 

Synes du det var vanskelig å finne julegave til Aleks? Han er den mest umulige av alle å kjøpe gave til. Han kan si at han ønsker seg noe, og dagen etter kjøper han det selv. Jeg sleit så mye med å finne noe til han, men heldigvis fant jeg noe han kommer til å bli veldig glad for. 

Hvis du hadde blitt gravid nå, hadde du tatt abort da? Det er helt umulig å svare på nå, men jeg tror nok jeg hadde tatt abort. Jeg har hverken tid eller lyst på barn nå, og i tillegg bor ikke Aleks og jeg sammen. Om Aleks og jeg er sammen om fem år derimot, og jeg blir gravid hadde jeg beholdt det. 

Hva synes du om julen? Jeg synes julen er mest stressende. Er lei av julen allerede, haha!

Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Jeg blir 22 i februar, woho!

Hvem er ditt forbilde? Jeg har faktisk ingen forbilder. Jeg har egentlig aldri hatt det heller tror jeg. 

Har du hatt sex med noen andre etter Paradise Hotel, eller med noen andre inne på hotellet? Nei, jeg har kjæreste og etter min mening skal man ikke ligge med andre om man har det. Det synes jeg er kvalmt og ekkelt. Så Aleks er den eneste jeg har hatt sex med etter at jeg møtte han. 

Hvordan var det å se Aleks kysse andre inne på Paradise? Inne på hotellet brydde jeg meg ikke. Det var uansett de første ukene han kysset på de andre, og det gjorde jeg også. Jeg hadde ikke følelser for han før helt i slutten, og da holdt vi oss til hverandre. Da jeg så det på TV var det litt ubehagelig, men jeg var ganske forberedt på det. 

Hvor høy er du? Jeg er 168, og veldig mange tror ikke på meg når jeg sier dette. Jeg tror bare jeg ser ganske mye høyere ut på bilder, for alle jeg møter i virkeligheten sier jeg er mindre enn hva de hadde trodd. Jeg har ganske lange bein, så kanskje det er grunnen? 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡

41 kommentarer

Siste innlegg