UKENS SPØRSMÅL 34♡

Hei dere! I går var jeg dessverre ikke i humør til å blogge noe mer, så derfor tar jeg ukens spørsmål i dag istedet. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på, og om ikke legg igjen en kommentar♡

Kan du beskrive Aleks med fire ord? Snill, kjekk, morsom og rar. Haha!

Brukte du korsett på innsjekkingen til Paradise? Nei, og det har jeg skjønt mange har trodd. Greia var at vi hadde mikrofonbelter, og mitt var utrolig stramt. Jeg spurte om jeg kunne få et nytt, men det var alt for stort igjen. Derfor så det ofte ut som jeg gikk med korsett, men egentlig var det kun dette beltet som var alt for stramt til meg. 

Hvor er toppen fra? Den er fra Nelly, men det ser ut til at den er utsolgt.. 

Hvis du kunne vunnet med en gutt fra Paradise utenom Aleks, hvem ville det da vært? Det er to gutter jeg ikke hadde sluppet kula på, og det er Aleks og Grunde. Jeg ville jo slippe kula, så uansett hvilken annen gutt jeg hadde stått med hadde den kula gått i bakken. 

Hva liker du best med deg selv? At jeg aldri gir opp, og jobber på helt til jeg får til det jeg vil. 

Hvordan var det å være demonen inne på Paradise? Det var utrolig morsomt, spesielt siden ingen hadde anelse om at det var meg. Samtidig var jeg livredd for at noen skulle mistenke meg, men heldigvis ikke. Jeg føler jeg fikk vist skikkelig hva slags spiller jeg var den uken. 

Processed with VSCO with s2 preset

Kan du stoppe å være en overfladisk hore? Nei :)) 

Har du kjøpt noe på kondomeriet før? Ja, det har jeg. 

Kan du klippe deg kort? Jeg har faktisk skikkelig lyst, men jeg tør ikke. Jeg er redd jeg ikke kommer til å kle det, og angre med en gang. I tillegg har jeg ganske rundt hode, så jeg er redd jeg hadde sett ut som en kule. Det frister veldig da, men jeg er ikke helt klar for det enda. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Synes du man skal barbere seg nedentil første gang man har sex? Det må man bestemme helt selv. Gjør det du føler deg mest komfortabel med. 

Hvor ville du bodd i landet bortsett fra Oslo? Bergen helt klart! Jeg har en liten drøm om å flytte dit, og jeg håper jeg kan gjøre det en gang i livet. Det er så mye finere der enn i oslo. 

Hvor lenge har du og Aleks vært sammen? Vi har vært sammen i 9 måneder. Herregud, tiden går så sinnsykt fort! Snart har vi vært sammen i ett år liksom. Hvor har tiden blitt av?? 

 Processed with VSCO with b5 preset

Gleder du deg til PH julebordet? JA! Jeg gleder meg skikkelig. Jeg tror ingen tidligere sesonger har gjort dette, så det blir veldig gøy. Jeg savner hele gjengen, og jeg savner Paradise Hotel alt for mye. Det kommer til å bli så koselig♡

Er det noe du ser frem til eller gleder deg til? Ja, det er utrolig mye gøy som skjer fremover. Det jeg gleder meg mest til er fortsatt hemmelig, men jeg håper ikke det er så alt for lenge til dere får vite om det. 

Er du fra østkanten eller vestkanten? Østkanten, og jeg trives veldig bra her! Bortsett fra at jeg nesten bor i skogen da, hehe.. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Har du julestemning? Nei, men jeg håper den kommer. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt julestemning på flere år, så jeg håper den kommer i år. Jeg skal hvertfall snart pynte leiligheten, så må jeg bare se på masse julefilmer. 

Kan du ha live på Instagram? Ja, det har jeg lyst til å få til snart. Jeg kan helt sikkert få det til i løpet av neste uke. 

Favorittmat? Det er et av de vanskeligste spørsmålene jeg får, fordi jeg har så mange favorittretter. Om jeg skal velge kun to må det bli kjøttkaker og brødskiver. Haha! 

Hvilken størrelse bruker du i sko? Jeg bruker 36, og noen ganger 35. 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på♡ Vi blogges mer senere i dag!

 

25 kommentarer
    1. Omg jeg bruker 42 i sko og umulig og finne sko for meg her helt seriøst … jeg har så store manne føtter. Skulle ønske jeg heller hadde i str 38 eller 39

    2. Du E syykt fiin og du E et av mine største forbilde❤️❤️Elska YouTube kanalen til du å Isabelle❤️ Kan dere ha meetup i Ålesund en gang??❤️😂

    3. Har du størrelse 35-36???? Jeg har 37-38 og jeg er 13😱 Jeg er ikke fornøyd med skostørrelsen min😔

    4. “Kan du stoppe å være en overfladisk hore?” Kjenner jeg blir direkte lei meg på vegne av deg, flotte Martine. Anonyme mennesker som slenger drittkommentarer er så usmakelig – ikke bry deg vakra!

    5. Du kunne like godt vært toppløs! Den sorte greia var forferdelig! Du kler deg virkelig meget horete av og til!!!

    6. Det er bare søtt med jenter som har små føtter. Sier ikke med det at dere som bruker 40 eller mer i sko, ikke har søte/fine føtter. Men jeg foretrekker at jenter har en plass mellom 35 og 37🙂 Og det folk skriver om at du kler deg horete og sånt, det er bare fordi dem er sjalu og misunnelig på deg fordi du er så vakker, Martine🙂 Jeg synes du er kjempevakker, og du virker å være en utrolig snill og god jente, som bare vil alle godt. Stå på, vakre deg❤️
      Ps. Du og Aleksander er så søte sammen! Håper bare det blir dere to!❤️

    7. Kan du lage en sminkevideo til fest/jul evt vise dine favoritt sminkeprodukter? Blir veldig inspirert av deg når det kommer til sminke🤗

    8. Kan du fortelle hvilken selvbruning du synes er best?:) du har alltid så fin farge!
      Men hvis du bruker noe – smitter det av på hvitt sengetøy og klær?

    9. Martine du er helt fantastisk, glem alt den haten du får og tro på deg selv. Du er virkelig ikke verdt den haten!

    10. Jeg tror ikke helt at folk skjønner hva det vil si å være hore. Bare fordi man går litt “lettkledd” betyr ikke det at du er en hore. Folk burde få gå med hva man vil. Folk er så innmari teite. Hvorfor skal man bare slenge dritt i tryne på folk. Jeg synes du er sykt kul❤ Stå på!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg