Fra private meldinger- Samtale mellom Petter og meg i 2013

Hei dere!

Haha, nå skal jeg vise dere noe skikkelig morsomt. Bare for å si det først så synes Petter det er greit at jeg legger ut dette, om ikke hadde jeg ikke gjort det. Det har seg nemlig sånn at Petter og jeg hadde en samtale på Facebook allerede i 2013, altså fire år før vi møttes inne på Paradise Hotel. Da vi kom hjem var Petter hos meg, og det første han spurte om var om han kunne låne telefonen min litt. Jeg skjønte ikke helt hvorfor, men lot han likevel låne den. Etter litt fikk jeg vite hvorfor, og det var fordi han skulle slette samtalen vår på Facebook. Jeg skjønte ikke hvorfor han skulle slette den, men så fikk jeg forklaringen. Han hadde nemlig sendt meg en HAUG av meldinger, og i en periode hadde han en enveissamtale med seg. Jeg hadde selvfølgelig svart på noen av meldingene, så de skal dere få se nå.

Haha, for det første må jeg le av hvor care jeg var. Han spør meg om ting og jeg svarer med “Hvem er du egentlig?”. Haha, herregud! Og stakar Petter da, som hadde ødelagt håndleddet og får det svaret av meg. “Oj, uffda! God bedring :)”.. Haha!

Haha, denne samtalen er morsom! “Haha, du kjenner meg ikke en gang, så ikke blir skuffet”. Hva er det å svare?? Og når han spør om vi skal dra på Tryvann sammen får han svaret “Hm.. Ja”. Stakar Pettern♡

Han spør om jeg kan komme, og han får selvfølgelig verdens mest care svar tilbake. “Hehe, joda”, altså hvorfor virket jeg så frekk? Bare det at han spør om noe og får som svar “Vet ikke”.Jeg blir nesten litt flau av disse samtalene jeg også, selvom jeg tror Petter har det hakket verre med at disse samtalene skal ut på nett. 

På den meldingen der jeg svarer at det var veldig hyggelig hadde Petter skrevet en lang melding med så mye fint til meg. Det var veldig koselig da, men Petter vil ikke at den meldingen skal ut på nett og det forstår jeg. På denne tiden trente jeg faktisk også, sykt. Haha!

Jeg håper dere synes dette var morsomt, for jeg skal innrømme at jeg lo meg ihjel av disse samtalene da jeg først så de. Det var så mye mer, men noen meldinger vil vi (Petter) ikke. Jeg blir litt flau jeg også over hvor sykt care jeg var, for det virket som jeg hadde null interesse av å snakke med Petter. Det var vel også sikkert sant på den tiden. Veldig morsomt at vi møttes fire år senere på Paradise Hotel, det hadde jeg aldri trodd i 2013. 

 

 

13 kommentarer

Siste innlegg