Ukens spørsmål 27♡

Hey!

Endelig fredag og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg tok med litt fler spørsmål i denne runden, så jeg håper jeg har fått svart på det meste. Jeg håper dere liker svarene♡

Kan du og Isabelle legge ut videoer oftere? Det tror jeg vi dessverre ikke har mulighet til.. Det tar ganske lang tid å skulle filme en video, og det tar enda lenger tid å redigere den. I tillegg har vi begge bloggene som skal oppdateres flere ganger daglig, og det tar også veldig mye tid. Jeg tror derfor ikke vi har sjans til å klare å lage flere videoer enn det vi gjør nå. To i uken får holde, og om vi får bedre tid en gang kan vi lage fler. 

Måtte dere ta urinprøve før dere sjekket inn på Paradise Hotel? Jeg tok ingen urinprøver, men jeg måtte teste meg for alle kjønnssykdommer. Jeg måtte også ta blodprøve for å sjekke at jeg ikke hadde HIV/AIDS. Jeg er veldig glad for at de var strenge med nettopp det, for jeg hadde ikke vært særlig fornøyd om jeg kom hjem med klamydia. 

Har du og Aleksander hatt en skikkelig krangel? Jeg vil ikke si vi har hatt en stor krangel, fordi vi har egentlig aldri kranglet skikkelig. Den eneste krangelen vi har hatt skjedde for en stund siden, og vi kranglet vel i rundt 20 minutter før ting var greit igjen. Jeg vil egentlig kalle det mer en diskusjon. 

Kunne du tenkt deg å være med på bloggerne? Ja, absolutt! 

Bruker du bind eller tamponger? Jeg bruker tamponger. Jeg brukte bind da jeg var yngre, men det kunne jeg aldri gått tilbake til nå. Jeg synes tamponger er mye bedre, og for min del virker det mer renslig. 

Hva synes du om Grunde på Skal Vi Danse? Jeg synes han er så flink! Jeg stemmer på han hver lørdag, og det synes jeg dere burde gjøre også. Jeg er skikkelig stolt av Grundis♡ Jeg håper han vinner!

Hva hadde du gjort om Aleks hadde vært utro? Jeg hadde blitt veldig lei meg og ikke minst skuffet. Etterhvert hadde jeg garantert følt meg mest lurt, og jeg hadde nok vært ganske irritert. Jeg hadde også kuttet kontakten med han. Man skal ikke finne seg i at noen er så slemme, og utroskap er absolutt ikke greit uansett hva. 

Hvis du bare kunne spist en ting resten av livet, hva ville det vært? Klementiner. Ah, jeg elsker klementiner og spiser det hele tiden. Det beste med at vinteren er på vei er at klementinene er supergode. NAM!

Hvor høy er du? Jeg er 168cm. Jeg vil si jeg er helt passe høy, og jeg er fornøyd med høyden min. Daglig hører jeg fra folk som vil hilse at de trodde jeg var mye høyere. Det er jeg altså ikke, men tydeligvis så jeg en del større ut på TV. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor flytter ikke Aleks og du sammen? Fordi Aleks vil ikke flytte til Oslo, og jeg føler meg ikke helt klar for å flytte til Bergen. Sykt kjipt, men heldigvis er vi mye hos hverandre. 

Hvis du ikke hadde operert puppene da du gjorde det, ville du da gjort det nå? Hm, det er jeg faktisk veldig usikker på. Jeg er glad jeg opererte puppene, men jeg er veldig usikker på om jeg ville gjort det i dag. Ikke at jeg vil ta ut silikonen nå. 

Bor du og Isabelle sammen? Nei, det er veldig mange som tror det, men det gjør vi altså ikke. Jeg bor alene, bortsett fra at Aleks er veldig mye hos meg. 

Når skal Aleks og du få barn? Det blir nok ikke før om lenge, og da snakker jeg om minst 5 år. Ingen av oss er klar for det, og i tillegg bor vi en flytur unna hverandre. Jeg har heller ikke lyst på barn enda, men om noen år har jeg veldig lyst på en haug av babyer. 

Har du en jobb? Sosiale medier er jobben min. Altså bloggen, youtubekanalen og instagramen min tjener jeg penger på. Jeg er veldig glad for at jeg får jobbe med noe jeg liker så godt, og jeg skulle ikke ønske jeg hadde noen som helst annen jobb. Om jeg nå skulle hatt en jobb ved siden av sosiale medier hadde jeg nok ikke kunne gjort det sånn jeg gjør det i dag. Da hadde jeg garantert ikke blogget hver dag, og videoer tror jeg vi måtte droppet. 

Når skal du til Bergen igjen? Det blir ikke før i November tror jeg, i og med at vi starter innspillingen til det programmet om noen dager. Innspillingsperioden vil vare en liten stund, så noe tur til Bergen blir det da isåfall ikke før neste måned.

 Processed with VSCO with s2 preset

Har du lyst på fler tatoveringer? Nei, prikken blir nok min første og siste. Jeg tror ikke jeg hadde kledd tatoveringer, og jeg har heller ikke lyst på fler. 

Så besteforeldrene dine på Paradise Hotel da du var med? Ja, og de synes det var kjempemorsomt! De så på sesongen før jeg var med også, så de er noen trofaste Paradise Hotel seere. 

Hvor langt er håret ditt uten extensions? Så langt som det er med extension. Håret mitt er faktisk lengre enn extensionet, og grunnen til at jeg satte det inn er fordi jeg ville ha mer fylde. Og det fikk jeg! 

 Processed with VSCO with s2 preset

Tenker du veldig lite på miljøet i og med at du flyr så mye? Hm, jeg flyr en god del, men sånn må det nesten bli. Aleksander bor i Bergen, og om jeg vil besøke han må jeg nesten ta fly. Altså jeg kunne jo kjørt, men jeg tror ikke det ville vært noe bedre for miljøet. I tillegg reiser jeg også litt i sammenheng med bloggen, og det å skulle kjøre rundt overalt tror jeg hadde blitt veldig slitsomt i lengden. Jeg vet at det ikke er særlig miljøvennlig å skulle fly, men om jeg vil være med kjæresten min blant annet har jeg nesten ikke så mange valg. 

Når ser du Aleks igjen? På søndag, og jeg gleder meg så mye! Har vært borte fra han i tre dager nå, men det føles ut som tre uker. Blir veldig deilig å se han igjen♡

Har du noen gang vært gravid? Nei, det har jeg ikke. 

Håper dere fikk svar på noe av dere dere lurte på. Om dere har noen spørsmål til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡

46 kommentarer
    1. Hvordan får du lakt ut på snapchat av bloggen ? Eg må altid skrive nytt innlegg å sende til folk.
      Hvordan får man mange lesere på bloggen ?

    2. Det er mye bedre for miljøet å kjøre bil enn å ta fly. Du kan bare være ærlig å si du ikke bryr deg no om miljøet

    3. Anonym: Jeg velger heller å ta fly en halvtime, enn å sitte i en bil eller på et tog i et halvt døgn. Så da bryr jeg meg vel ikke noe som helst om miljøet da, fordi jeg tar fly. Ingen andre mennesker tar jo fly :))))

    4. Hei! Noen tips til hvordan man kan begynne å leve av sosiale medier? Kickstarte Instagramkontoen, en blogg eller YouTubekanal? Drømmer om å bli flinkere på sosiale medier, kanskje du og Isabelle kunne laget en video om dette? Hadde satt stor pris på det og vet andre lurer på det samme ❤ digger deg

    5. Blir så irritert når du sier at det er så tungt å gå tre dager uten kjæresten. Dere har ikke et så jævla langt avstandsforhold. Det kan du ikke si. Ta heller og prøv å bo i et annet land og kjæresten i et annet land så kan du snakke om avstandsforhold.

    6. Se for deg at jobben du har nå ikke var et alternativ, og du må velge studieretning på vgs. Hvilken linje hadde du valgt, og videre hvilket yrke? 🙂

    7. Anonym: Har aldri sagt vi har et langt avstandsforhold? Har sagt at vi aldri har merket noe særlig til det siden vi har muligheten til å møtes så mye 🙂

    8. Anonym: Jeg vet det finnes tog, men det er ikke et alternativ for meg når jeg drar til Bergen. De gangene jeg er i Bergen har jeg kun noen få dager der før jeg må hjem igjen. Da vil jeg heller ha en ekstra dag i Bergen, enn å bruke en hel dag på et tog.

    9. Skal du være med i helskontrollen på et bilde du la ut for en stund siden tror jeg det sto HK (helskontrollen). Er det det programmet? P.S. Love you

    10. Hei! Jeg vil bare si at det går fint an å ta toget til Bergen også! Da kan du også blogge på veien. Jeg pleier det, og synes det er veldig behagelig og komfortabelt.
      Hilsen en som bryr seg om miljøet, 24 år

    11. Herregud nå tror jeg alle skal ro ned litt med det miljøsnakket. Det er et mye bedre alternativ for Martine å ta en kort flytur. Ikke klikk for det. Som om ikke dere har tatt fly før

    12. Hahah du virker ganske usikker på deg selv og høyden din når du alltid skriver at folk sier at de trodde du var lavere😂 Er selv 1.69 og har møtt deg som var høyere enn meg. Du er også like høy som kjæresten din så du burde kanskje passe litt på hva du sier der;). Ellers liker jeg deg og du gjør mye bra!! Er en av dine usynlige lesere💖

    13. Liten funfact angående tampong, for det er verken mer eller mindre “rensligere” enn bind.. Begge deler inneholder masse kjemikalier, spesielt blekemidler som blant annet klorin. Det er verdt tiden din å sjekke dette opp på nettet. Det er mye du kan lese og lære akkurat angående dette, her er blant annet en kilde hvor man kan bli litt klokere: https://veientilhelse.no/bind-og-tamponger-upraktisk-og-farlig/
      Det er faktisk veldig synd at dette ikke er mer omtalt i media da dette er kjemikalier som vi kvinner går med i mange timer flere ganger i året uten at vi egentlig selv er fullstendig klar over hva det er vi “bærer” på. Jeg har personlig brukt p-piller i menstruasjonsperioden for å unngå mens, selv om jeg er fullstendig klar over bivirkninger av pillen. Men heller bruk av pillen, fremfor å bruke begge deler. Etter at jeg har født skal jeg gå rett på spiral, da dette er høyt anbefalt av mange jeg har snakket med innenfor helsepersonell. Ulempen med dette er at man er nødt til å ha gått gravid for å i det hele tatt få spiral.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg