• Kontakt
 • Instagram
 • Facebook
 • 03.09.2017 - 19:09

  MINE FAVORITTER

  Hei dere! 

  Da jeg spurte dere om forslag til blogginnlegg fikk jeg inn sykt mange bra forslag. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om alle mine favoritter. Alt fra butikker til produkter. Dette blir gøy!

  Mitt favoritt sminkeprodukt- Hm, denne er veldig vanskelig.. Jeg har mange favoritter i sminkepungen, men om jeg kun kan velge et produkt må det kanskje være serumet mitt fra ByTerry. Det er egentlig ikke et sminkeprodukt, men jeg bruker det veldig ofte de dagene jeg ikke orker å sminke meg. Dette serumet gir meg verdens fineste glød, og så fort jeg påfører dette ser jeg mer våken ut. 

  Mitt favoritt sminkemerke- Her må jeg nok si The Balm, Bourjois eller Mac. Jeg klarer faktisk ikke bestemme meg mellom de tre. 

  Min favoritt TV serie- Her burde jeg vel si Paradise Hotel? Hehe, neida. Mitt favoritt TV program må nok være Fire Stjernes Middag og The Kardashians. To veldig forskjellige programmer, men jeg elsker å se på det. Paradise Hotel også er en av mine favorittprogrammer. Jeg elsker å se fulle ungdommer drite seg ut på et luksushotell i Mexico :PP 

  Processed with VSCO with s2 preset

  Min favorittfilm- Denne er veldig vanskelig, og det er fordi jeg ser veldig sjeldent på filmer. Jeg liker best serier, så denne vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare på. Kanskje en eller annen haifilm, eller Magic Mike? Haha, jeg aner virkelig ikke. 

  Min favoritt matbutikk- Jeg drar egentlig kun innom Kiwi, fordi det ligger nærmest. Så ja, da blir det Kiwi. Egentlig er vel Meny og Coop ti ganger så bra, men det ligger et stykke unna. 

  Min favoritt klesbutikk- Om jeg bare får velge ut ifra butikkene i Norge er svaret ganske enkelt. Min favoritt klesbutikk er Kouture, men Zara er jeg også veldig glad i!

  Mitt favoritt klesplagg- Bunaden min! Det er et veldig enkelt svar, for jeg elsker bunaden min. Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å bruke den mye oftere.. Er så kjedelig at et så fint plagg kun blir brukt en gang i året. 

  Mitt favorittgodteri- Jeg elsker surt godteri, og det er vel det eneste godteriet jeg spiser. Jeg bryr meg ikke om hva det er, så lenge det er SKIKKELIG surt. Nam!

  Min favorittfarge- Svart og gull er mine to favorittfarger, og kombinasjonen av disse to er nok det man ser meg mest i. Den dagen jeg flytter i hus skal jeg ha et rom som er helt svart. Da mener jeg alt fra gulv, vegger til alt interiøret. Jeg elsker svart!

  Min favorittbrus- Det må helt klart bli cola, og jeg drikker alt for mye av det. Jeg drikker hvertfall en liten flaske med cola hver dag, og jeg bestiller det alltid på restauranter. 

  Min favorittapp- Instagram og Snapchat må det helt klart bli. Jeg trenger vel ikke utdype noe hvorfor disse er mine favoritter, for jeg tipper kanskje de fleste er enig med meg der?

  Min favorittmat- Okei, her klarer jeg hvertfall ikke å bestemme meg. Jeg elsker mat, og jeg har så mange favoritter. Jeg elsker alt fra sushi, burger, taco, salat, biff, spaghetti osv. Jeg klarer faktisk ikke å bestemme meg på denne, for jeg er så glad i alt mulig! 

   Processed with VSCO with s2 preset

  Favoritt reisemål? Her er det egentlig det samme, så lenge det er til et varmt sted eller en storby. Jeg er veldig glad i shopping i London, men jeg er også veldig glad i å ligge på stranden i Spania. 

  Min favorittartist- Jeg tror ikke jeg har noen artist jeg liker veldig godt. Jeg hører på mye forskjellig, og de fleste sangene jeg hører på vet jeg ikke hvem som synger en gang..

  Vi bloggeees♡

   

   

   

  15 kommentarer

  Hege Kristin

  03.09.2017 kl. 19:20
  fint innlegg <3

  03.09.2017 kl. 19:45
  Kan du vær så snill å svare på om det er deg på msp (moviestarplanet)? Vist ikke har du blitt hacka!!! Du må svare, vær så snill.

  03.09.2017 kl. 20:10
  Hei. Mitt Fav godteri r også SUUURT!! Kanskje vi har mer tilfelles hahaha🙂😗

  Thalia Rebecca

  03.09.2017 kl. 20:28
  Så fine de øredobbene med dusker var! :D

  03.09.2017 kl. 20:47
  Har du en favoritt sang atm? :)

  M

  03.09.2017 kl. 20:50
  Surt godteri er bare best!

  Marcus

  03.09.2017 kl. 20:54
  Hvis du måtte velgt 1 by eller land ville du valgt, og hvorfor begynte du å blogge?

  Marcus

  03.09.2017 kl. 20:57
  Hvis du måtte velgt 1 by eller 1 land å bo i hvilke hadde du valgt og hvorfor begynte du med blogging? ❤

  Lexi

  03.09.2017 kl. 22:09
  Elsker hvor utdypet alle svarene dine er!!❤️

  Tuva Elise

  03.09.2017 kl. 22:34
  Elsker dette innlegget❤ Perfekt

  Bebb

  03.09.2017 kl. 22:36
  Hey,, bryr du deg om sminken du bruker er dyrestestet eller ikke?

  Jonas

  04.09.2017 kl. 11:05
  Hvis du liker surt godteri burde du be Isabelle kjøpe med seg fra USA de har utrolig mange forskjellig surt godteri, hadde vært en morsom video. Dere kan smake på warheads, atomic waste, sour patch kids osv

  Ida

  04.09.2017 kl. 19:07
  Du er syyykt fin

  Lillian

  06.09.2017 kl. 06:13
  Kiwi er best da!👍 det er den eneste butikken de smiler på☺ I alle fall der jeg kommer fra😂

  lene

  09.09.2017 kl. 12:04
  wow vi har veldig mye til felles. Jeg elsker alt av mat, fasinert av haier og liker filmer og dokumentarer om hai, jeg liker også stjernes middag og andre matprogrammer og også kardashians. Jeg synes 2 verdenskrig er dritsepennende og har vell sett alt av dokumentarer og slikt om det. mye av det andre stemmer også til meg haha. soulmates? neida.. joda.

  Skriv en ny kommentar

  hits